Egoina hyllar också Mia Skäringer

Jag kände igen mig i mycket av vad hon pratade om, exempelvis det här med att spela en roll och agera så som förväntas av en. Istället för att lyssna till vad man verkligen vill. Vem man verkligen är.

Mer än så ska jag inte skriva så att jag inte avslöjar något för er som ska se föreställningen. Men jag kände verkligen när jag gick därifrån att nä inte jag heller. Jag har inte heller ett jävla fuck kvar att ge. Det räcker nu.//Egoina

Finns det någon kvinna där ute som inte spelat en roll? Framför allt i förhållanden har jag en känsla av att detta är vanligt, men även i arbetslivet. Haha..så typ i ALLA aspekter av livet då…
Men visst är det olika roller eller har ni varit samma?
Jag har varit både den ömtåliga, svaga flickvännen som behöver tas om hand men också ”powerkvinnan” som minsann inte behöver någon i hela världen och som praktiskt taget BÄR sin karlslok på ryggen genom livet.

Det har nog varit min vanligaste roll. 
Ta hand om-mammarollen för ömkliga män!

47 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Sticker ut nacken lite och vill påstå att både kvinnor och män spelar roller, tämligen könsneutralt med andra ord..

      Alla tar vi olika roller beroende på sammangäng, situationer, grupper och hierarkier. Det är ingenting nytt och inte unikt efter vilken könstillbehörighet man kopplas till.

    Alla spelar väl en roll då och då. Jag är sjukt energirik och tramsig.
    Så på jobbet får ja dra på en seriösare ton samt ljuga för att det annars skulle bli onödigt tjafs samt konstiga blickar.
    När jag möter nya människor är jag oxå nedtonad. Lär känna deras gränser först.
    Men jag är medveten om att jag tar mycket plats och låter, vilket inte är socialt accepterat. Så därför måste jag dra på mig tråkdräkten och spela teater för att slippa gruff från lugnare människor.
    Sen kan man tänka skit i dom torrbollarna och kör ditt race.
    Inte så lätt som de låter…

    Jag är mig själv på jobb och i relationer. Duger det inte så tack och hej.Man kan inte va omtyckt av alla 🙂

    Skulle nog våga påstå att jag aldrig spelat någon roll. Visst får man anpassa sig ibland, som Anonym ovan nämner, men jag har aldrig kompromissat vem jag är för att passa någon annans förhoppningar. Jag är den jag är, take it or leave it. 🙂

    För den som trodde att systrarna Schulman skrev sina böcker själva:
    https://www.jeanetteohman.com

      Tror ingen trodde det…

      Ingen trodde det. Men Peppe är en usel författare så whatever.

    Camcam, väntar med spänning på mer info från X. När släpper du mer :)?

      Inget nytt idag hoppas jag, måste jobba och plugga.?

        Hahahaha jag måste också plugga men befinner mig dels i en stressig prokrastineringsfas + att detta är intressant med eller utan pluggstress som man försöker undvika ?

    Jag försöker vara mig själv hela tiden 🙂 även om jag kanske är en lite mer nedtonad version av mig själv på jobbet och bland folk jag inte känner så bra. Men det har med blyghet att göra, inte mitt kön.

    Jag önskar att jag hade modet att vara mig själv från 9:an och gymnasiet.
    Att jag var stark i mig själv och vågade säga ifrån.

    Så mkt tårar, bråk och ångest jag sparat då.

    Tyvärr var det dålig självkänsla som låg bakom allt kan jag nu se som 43-åring!

    Så jäkla skönt att vara sig själv fullt ut och nöjd!

      Typ ingen vågar va sig själva i den åldern.
      Nog fan hade jag lyckats bättre med modet jag byggt upp samt erfarenheterna och kunskapen jag sitter på nu än när jag var 15år.

      Du är inte ensam om att känna det så. Jag var så svag och lät alla behandla mig som en slagpåse och jag kom hem med gråten i halsen mer än en gång.

    Jag tror att alla spelar olika roller i livet. Lite beroende på situation.

    OT: (ANGÅENDE BELLA SÅ SE BORT OM DU EJ PALLAR DE): På FB skriver de att Pingis angett att man kan träffa henne och Bella den 6/12 i NYC. Hur kan de redan efter ett par dagar anse att hotet är över?

      Skulle den svenska maffian/privatpersonen Svensson som X är skyldig pengar flyga efter Bella och Pingis till New York, menar du? Eller vilket hot pratar vi om nu om på andra sidan Atlanten?

        Menar JAG? Bella har själv uttryckt att hon är i livsfara. Sen hur långt den livsfaran tänker följa henne vet väl inte jag. Konstanterar bara att det gått från ”åh herregud vi måste fly” till ”här befinner jag mig om ett par dagar.”

          Du är ju lika dramatisk som Bella. Snacka om att vrida, vända och vinkla i syfte att få det till hennes nackdel.

            Fast va? Vad vred jag och vände på? Jag tog två fakta som kommit från Bella och ställde de emot varandra och frågade om ni här inne tror att hotet redan är över? Överdriv inte själv.

        Finns inget hot, förutom i Bellas huvud förstås.

      Förstår inte varför man måste lägga en OT om bella när det finns sååå många inlägg om henne med fullt aktiva kommentarsfält bara en liiten scroll ner.

        För att detta är det senaste inlägget. Fler läsare att diskutera med här. Plus att diskussionen om det aktuella inlägget kan fortsätta hur mycket man vill. Camilla har sagt att OT är ok. Så det var det 🙂

          Scrolla ner lite till ”färska kommentarer” så ser du var de flesta läsare är inne och kommenterar?

          Jag sa inte att du inte fick kommentera här inne så du behöver inte dra upp vad mamma Camilla har sagt, jag frågade bara varför man inte tar det i de väldigt aktiva kommentarsfälten där just det avhandlas.

          Men tack ändå för svar ☺

            Som Rebecka skriver nedanför – man orkar ej vara i 500-kommentars kaoset. Här inne är det relativt lugnt, men ändå många som läser. Lugnt 🙂

        det senaste inlägget om henne har över 550 kommentarer… det orkar inte jag scrolla iaf xD

      bella la även upp det nu på sin instatory… HHMMMM….

        Det kanske är full fart framåt, huvudet i sanden och hoppas att folk glömmer den här lilla fadäsen, som är strategin nu?

    Roll och roll, ja kanske? I mitt yrke måste jag spela en roll och ha ett professionellt bemötande. Jag kan inte blanda in mina egna åsikter och bli privat med mina patienter. Ibland måste man liksom lägga locket på och inte gå in i vissa argument eller göra vissa saker som jag kanske hade gjort om samma situation uppstod i mitt privatliv.
    Om en kompis till mig hade skrikit på mig och kallat mig inkompetent hade jag reagerat på ett sätt, men när en patient gör så måste jag agera lite annorlunda.
    I mitt yrke måste jag vara jättenoggrann, hemma är jag ganska slarvig. I mitt yrke måste jag planera en hel del, hemma är jag mer flexibel och tar saker som de kommer.
    Är det att spela olika ”roller”? Ja, kanske ?

    Hallå CamCam, jag har problem att läsa bloggen i min webbläsare på datorn. När sidan laddat klart så ”låser” den sig högst upp, kan ej scrolla nedåt. Gör så om en går in för att läsa kommentarer också. Skitstörigt, det är inte så på andra sidor, bara denna. Kan du kolla? Har chrome.

    Tror både knivmord och män gör detta vilket är ett stort problem

      Kvinnor* Jag var lite snabb i tangenterna ?

        HAHAHA made my day

          Kul att jag kunde roa någon iaf ?

      Tror också att knivmord är problematiskt ?

    Hur kommer det sig att du inte skriver om Margaux och Jacobs lägenhetsförsäljning? över 60 dygn på Hemnet och 0 bud..

    https://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-3rum-vasastan-norrmalm-stockholms-kommun-luntmakargatan-90-14834135

      Det har Camcam redan gjort. Hon har även svarat på din fråga i andra inlägg, där du spammar denna kommentar. När ska du sluta fråga denna fråga?

      Tror det är pga kvinnan i ugnen

    Jag kan verkligen känna igen mig i det där att göra saker för andras skull och inte min egen. Gör det just nu, bryr mig mer om vad andra vill och vad jag borde göra istället för att lyssna på mitt hjärta. Eller så är det det jag gör genom att bry mig mer om alla andra än mig själv…. Med alla andra menar jag min familj, inte kollegor på jobbet, vänner och så vidare. Där har jag kommit så långt att jag är den jag är och passar det inte så får det vara. Kryptisk kommentar men så får det vara den här gången.

    Helt otroligt hur lite media har skrivit om det som Mia Skäringer lyckats med. Hur otroligt bra show hon bjuder på. Alla bör se den!
    Hade en man sålt ut arena efter arena så kan jag lova att det både blivit egna repotage i tidningar och tv-program.

    PINSAMT av media hur lite de skrivit om Mia Skäringers NMFTG. Det är de bästa jag sett och jag rekommenderar alla att se den!
    Hade en man sålt ut arena efter arena så kan jag lova att det både blivit egna reportage i tidningar och tv-program.

    Jag kan med handen på hjärtat säga att jag faktiskt aldrig spelat en roll för någon annan eller för att passa in, jag gjorde det jag ville och inte vad som förväntades. Jag kommer ihåg hur tråkiga och löjliga vissa tjejer var som alltid spelade en roll som söta och oskyldiga för att folk skulle tycka mer om dom. Jag har alltid tänkt att om någon ska tycka om mig så ska det vara för den jag är, inte för något jag låtsas att vara, för jag hade bara glömt av att låtsas efter några minuter ?

      Inser det kan missuppfattas det jag skrev, jag menar självklart att det är väldigt trist att många känner/kände en press att spela en roll för att passa in, det ska inte behöva vara så – men jag är glad att jag aldrig gjort det och jag önskar fler kunde förstå att vi alla duger som vi är ❤️

    Jag har tyvärr spelat roller många gånger i livet. En hel del rätt oskadliga i olika sammanhang. Som på jobb osv.

    Den roll som skadat allra mest är rollen jag känt mig tvingad att inta när jag är ”flickvän”. Jag har anpassat mig efter killarna, spelat kåt, låtsats vara intresserad av hans hobbys, pratat mindre, känt mig manad att vara underkastad mannen osv.

    Nu som 30-åring vågar jag äntligen kliva ur könsrollen ”kvinna” och vara mer bara en ”människa”. Jag har slutat ha sex för mannens skull, jag kräver städning av mannen och jag är inte lika ängslig över mitt utseende (sex appeal) längre. No more fucks to give, helt enkelt.

    Alla tar vi olika roller efter olika sammanhang, grupper, hierarkier osv. Det är inget nytt eller unikt vare sig man är kvinna eller man.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.