Att inte följa sina egna råd – livvaktsstyle

Isabella Löwengrip skyddas för närvarande av livvakten Magnus som ackompanjerat henne vid allt från Almedagsveckan till helgens galamiddag med tillhörande prisutdelning.
Han är en gammal räv i gemet med erfarenhet av att skydda framgångsrika människor, framför allt i affärsvärlden.
2011 ställde han upp på en intervju på realtid.se där han berättar om hur han gör för att skydda sina klienter, detta efter att en riskkapitalist och en finansman kidnappats och krävts på stora summor pengar året före.
Magnus Andersson och hans konsultkollega är övertygade om att man hade kunnat förhindra situationen.
Jag skulle vilja kalla det lite av en ”go to guide” när det kommer till den grundläggande i personskydd – av och med Magnus Andersson och hans kollega Jan Gustavsson.

Så här rekommenderar han att man gör när det föreligger hot mot en klient:

– Kidnapparnas tillvägagångssätt 2010 var klassiskt. För att minska risken att hamna i den här situationen kan man med enkla medel ändra sina rutiner som att gå 15 minuter tidigare eller 15 minuter senare till jobbet eller parkera bilen på olika ställen.

– Magnus Andersson poängterar dock att man inte heller ska överdriva hotbilden. Att exempelvis låta bygga panicrooms och liknande är att ta i.

– I de allra flesta fall räcker det alltså med att personen som känner av en hotbild ändrar sina rutiner, skaffar larm samt bättre lås till sitt hem, i vissa fall kan det även behövas en privat chaufför.

– Att exempelvis via Facebook eller andra sociala medier uppdatera sin status var man befinner sig är inte att rekommendera.

– Lika dumt är det att ställa upp på ett hemma hos-reportage i tidningar där man visar vilka värdesaker man har, tillägger Magnus Andersson.

Jag tror att livvakt Magnus Andersson skrivit en ny manual sedan 2011 för jag tror baske mig inte att han och Isabella följt ett enda av de här råden. 
Eventuellt har hon skaffat den plastfilm som nämns i artikeln och gör fönstren svårare att slå sönder.
Det kan inte vara lätt att skydda en person som till varje pris måste synas på sociala medier i realtid varje dag då dennes arbete och levebröd är beroende av det. Det, eller hon verkar vara beroende av att visa upp varenda lyxpryl, inköp och upplevelse. Syns det inte så finns det inte, eller hur var det nu?
Inte ens Donald Trump behöver leva så, han kan twittra från en wifi-försedd bunker om behovet skulle trycka på under en eventuell härdsmälta på säkerhetsplanet.

Är förresten inte hela syftet med en livvakt att förhålla sig förhållandevis incognito?
Att anta formen av en ”skugga” till sin klient”?
Mange-livvakt verkar sitta på dubbla stolar här – livvakt OCH presstalesman.
Jag tror aldrig jag läst någonstans att Kim Kardashians, Kungafamiljens, Obamas eller någon annan känd persons livvakt gjort några som helst uttalande till pressen. Har ni? Och gör de det så får de förmodligen sparken eller i alla fall en hård smäll på fingrarna kan jag tänka mig…

Tack för tips!

266 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Så pinsamt att han kommenterade på stalkerns instagram.

   Länk?

     wow…

     Hahaha på riktigt.. now its personal… aaahahahhaha.
     Han sa säkert något förortigt typ ”ska k*olla din mama”

      Vad menar stalkern med sitt svar tror ni? ?

       Häxan i köket = hon som planerar brottet, hon som bestämmer
       Servitören med giftet= han som lyder order, utan att ha ngn kontroll i situationen

       Ganska poetisk ändå, denna stalker. Kanske kan han skriva en bok i framtiden?

       Det betyder är typ ”är det du som är ansvarig eller är det någon annans ärende”
       Häxan som kokar ihop soppan eller serverar du bara ihopkoket.

     Är det livvaktens äkta konto då? Tänkte annars att det var ett fejkkonto? Eller kanske en till klon; Mariella Ljugengrip eller nåt…

      Det finns en Mange som äääälskar allt BB gör som skriver uppmaningar på fb om att hjälpa bella, klart det inte är livvakten

     Men LOOOL jag orkar inte :’D

   Va. Skojar du?

   Vill också veta mer om detta, spit it out!

   Hur vet du att Mange 72 är livvakten?

    Jag undrar också. Märkligt att inte flera ifrågasätter, utan bara köper allt med hull och hår för att det passar ens egna världsbild.

     Nä men står det Mange så ÄR det Mange. Vem är du att ifrågasätta? Står det på internet är det sant och finns det på instagram är det dessutom faktagranskat.

     Vakten heter Magnus. Han är född 72 och det är han på bilden. Tror inte intressant för han var så stort i oktober att någon besvärade sig att göra ett fakekonto.

   Professionellt, verkligen.

   Det säger väl hur seriös denna sk livvakt är! Både han och bella har en skruv lös. Den här gången måste väl någon ställa henne till svars för alla lögner hon kör med..Hur kan bella ha blivit så förmögen! Det är obegripligt för mig.

  Fast detta var väl tips till finansmän? Inte till influencers. Slutar influencers uppdatera så slutar de ju att jobba. Ingenstans i råden står det att finansmännen bör strunta i att gå till sitt jobb.

   Som influencer kan du ju fortsätta kränga saker utan att berätta var du och barnen befinner er, konstant uppdatering. Detaljrapporter etc.

    Men hon berättar ju inte var hon och barnen befinner sig konstant heller, särskilt inte nu och när de känner hot. Sedan ger hon ju sällan detaljrapporter heller.

   Jag förstår vad du menar. Men lägger man lite tid på sina inlägg så kan man ju skriva om nästan vad som helst och lägga ut bilder på resor men ändra tidpunkten eller förvränga detaljer utifrån säkerhetssynpunkt.

   Jag tycker att hennes ”team” kunde hanterat sociala medier annorlunda redan när stalker dök upp. Kanske lär hon sig något av det här eller så allt bara ett spel för galleriet.

    Håller med!

   Egoina hade ju en stalker som gjorde att hon inte kunde uppdatera i realtid vart hon skulle osv. Minns för länge sen när hennes vänner fick låtsas ”kidnappa” henne så hon inte visste vart de skulle åka för att stalkern inte skulle kunna följa efter. Hon slutade aldrig blogga utan bloggade kring problemet.

    Hade Egoina en stalker, hittade hon på det då eller för klick? Eller fick vi se bevis?

    Det är ju så Bella ofta gör, uppdaterar inte i realtid var hon befinner sig.

     Att Bella har en stollig stalker efter sig som brukar häcka utanför hennes hus är väl relativt fastslaget vid det här laget, eller?

      Ja att Bella har det ja haha men att Egoina haft en stalker, var det påhitt för klick eller fick vi se bevis för att hon hade en stalker?

      Hur står det till Camilla? Var det någon som sa att inte Bella haft/har en stalker? Nej inte va. Blandar du och 9 andra ihop Egoina och Bella? ? Du verkar behöva en liten paus, en liten vilopaus.

     Egoina var på rättegång pga sin stalker så nej hon hittade/hittar inte på. Han trakasserar henne än. Om än inte lika ofta.

      Okej, men när Isabella berättade om stalker så var det folk här som menade ”äsch finns inga stalkers, varför skulle just Bella ha en stalker, lögn, påhitt för klick osv”… hade de missat detta då kanske. Men håller han fortfarande på trots dom? Usch vad jobbigt, stackars henne. Ja där ser ni finns andra mindre kända som också drabbas.

       Hört talas om uttrycket ”att ropa varg”?

       Har för mig att Egoinas stalker även kommenterade hennes blogg en del – så det var många läsare som reagerade på, och såg, den konstiga typen som alltid dök upp och skrev märkliga saker. Eller var det en annan stolle?

        Han kommenterar fortfarande, och hon har nyss skrivit om det i bloggen.

   Så larvigt inlägg detta helt o hållet. Vem bryr sig om en intervju för flera år sedan. Så mycket spydighet, dömande och spekulerande om luft.

  Kim Kardashian livvakt (föredetta) var väl rätt aktiv på sociala medier. Dock la han bara upp bilder på när han ”livvaktade” (som pressen tagit). Sen kommenterade han väl lite efter Paris incidenten.

   Rånet i Paris var ju inte hans fel, eftersom Kim skickade med honom ut med de andra, men fyyyy vilken huvudvärk han måste haft efter det 🙁

    Han fick sparken efter det inte schysst. Tyckte pascal verkade riktigt bra

   Key word: ”FORMER”!

   Mmmm daily mail världens mest pålitliga källa

  Jag tror dock det blir locket på nu, har varit tyst från Isabella hela dygnet igår (bortsett från NY-eventet, men noll kommentar till Hajens ”utspel”). Tror det diskuteras en uppgörelse dem emellan just nu, och om Isabella överdrivit till sin fördel hoppas jag bara att Hajen får viss upprättelse (skvallertanten i mig vill iofs veta ALLTING NU TACK, men den här konflikten gör inget gott i att vara så offentlig).

   Någon form av uppgörelse kan säkert vara möjligt, H har säkert alltför mkt som kan skada Bellas varumärke.
   Konstigt att han inte verkar ha skrivit på ett NDA…? Verkar som att aaaaalla andra måste gjort det, för trots alla ugglor i mossen så talar ingen ut (ex, fd anställda, fd vänner osv). När det kom ut om tveksamheter kring lanseringen i Saudi fick väl fd konsulten där nere snabbt meddelande från Löwengrips jurister med påminnelse om NDA och att inte tala ut för då begår hon kontraktsbrott. 😉

    Förmodligen för att de inte haft en affärsmässig relation, utan endast privat. Fast med tanke på hennes förskönade uppdateringar under relationen verkar det ändå som att hon sett det som en relation som generar bra content – för allt är väl affärer för henne? 😉

    Tror Bella är lite tagen på sängen över hur kraftigt han slår tillbaka, hon hoppades väl att han skulle lägga sig ner och skämmas i det tysta. Istället liknar det en smutsig skilsmässa med ”hon sa, han sa”-käbbel. Hajen har själv erkänt ekonomiskt tvivelaktiga investeringar och att han förlorat pengar, och visst kan det finnas olagligheter i detta. MEN, jag tror hon och hennes team har kryddat historien och det är vad hon faller på just nu. Jag förstår att hon känner sig lurad av honom, men det gynnar inte henne att slakta hans karaktär som hon gjorde i Expressen. Det folk minns är i sådana fall hennes lögner och hans faktiska brott/moraliska snedsteg hamnar i skymundan. Jag undrar mest varför hon bredde på så mycket?

  Jag vet inte om jag tycker att Isabellas inhyrda livvakt är jämförbar med Obamas livvakter från United States Secret Service. Du kan inte riktigt förvänta dig att de ska agera likadant.

   Varför? Ska man inte alltid agera professionellt oavsett hur viktig klienten är?

   Jag förstår inte attityden om att något är ”mindre” så ska man inte förvänta sig samma noggrannhet. Kan man inte lära sig samma saker i lilla Sverige som i stora USA? Ha samma förväntningar?

    Tänk om jag som lärare skulle undervisa barn olika beroende på hur kända deras föräldrar var ?.

     Nu kan man väl inte jämföra lärare med livvakter. Livvakter måste ju anpassa sig efter personen de vaktar, hur hotet ser ut osv.

     Jag som sjuksköterska kan ju inte ge alla patienter samma vård då de har olika behov. Däremot kan jag se till att ge vård utefter deras behov på samma villkor. Om du förstår hur jag menar med att din jämförelse är konstig.

      Men du kommer alltid vara lika noggrann. Och därför fungerar Josefins liknelse också bra.

       Nej det gör den faktiskt inte. Givet så anpassar du säkerhetsåtgärder beroende på om din klient är influencer eller Apples grundare. Du anpassar dem också till vad du tror är hotbilden. Lika noggrann är du dock alltid.

    Tycker inte cc har kunskap att uttala sig om bellas vakt. Blir bara ett inlägg byggt på camcams numera mer än välkända hat mot Bella. Camcam gör bort sig när hon varje dag skriver samma nedsättande inlägg. Vi har förstått och det räcker nu.

    Tycker inte cc har kunskap att uttala sig om bellas vakt. Blir bara ett inlägg byggt på camcams numera mer än välkända hat mot Bella. Camcam gör bort sig när hon varje dag skriver samma nedsättande inlägg. Vi har förstått och det räcker nu!

   Det jag tänker är att en influenser inte har pengar till att hyra in en livvakt som är på presidentnivå, därför är det en skillnad. Bara för att man har samma titel så har man ju inte samma träning och erfarenhet/skicklighet. En välutbildad, skicklig och erfaren livvakt är givetvis dyrare. Inget ont mot han Magnus, han är säkert jättebra men jag tror inte att han har samma utbildning och bakgrund som en presidentlivvakt.

  Nej, den som sysslar med personskydd sätter normalt en ära i att vara så diskret och tystlåten som möjligt.
  Vem har lyckats intervjua någon vid Secret Service så länge som hen är i aktiv tjänst?
  Men dilemmat för Bella är väl formulerat här:
  ”Det kan inte vara lätt att skydda en person som till varje pris måste synas på sociala medier i realtid varje dag då dennes arbete och levebröd är beroende av det.”
  Å andra sidan har Bella ett extremt behov av att skryta och flasha allt från exklusiva vardagsprylar till klockor, skor, kläder, väskor, lyxiga bilar, hotellsviter, efterrätter och vräkiga kåkar på Lidingö. Det verkar väldigt svårt att få stopp på detta eftersom det tydligen är så viktigt för henne att få visa upp för omvärlden. Titta, titta vad jag åstadkommit med så dåligt utgångsläge!
  Mycket av detta provocerar förstås och är inte precis något som den som sysslar med hennes säkerhet kan vara särskilt förtjust i. Räcker med en knäppskalle (Leif GW:s favorituttryck) så är det inte så roligt längre 🙁

   Hon kan inte låta bli. En födelsedag utan att visa upp en svindyr klocka? Nej, då räknas det ju inte! Vadå, skulle hon bara lägga ut bild på ballonger, blommor och ett paket och sedan nöja sig med att skriva om att hon blivit firad? Nä, mååååste lägga uuuuut dyyyyra saaaaaker så pöbeln blir avis! 😉

    Men det är ju hennes jobb. Som att säga att trump inte ska hålla tal och berätta om vilka reformer han vill göra eftersom det kan öka hans hotbild.

    Hur kul är det att läsa om blommor och ballonger? Det har väl vilken vanlis som helst på sin födelsedag.

     Det är kanske just därför Kenza anses som så väldigt tråkig och ointressant.
     Hon fläker inte ut sitt privatliv och flashar lyxprylar hela tiden.
     Som mest får man se vad Aleks har för middagsmat på spisen 🙂

      Och hur rolig och intressant är Kenzas blogg nu för tiden, Curre? Så fruktansvärt deppig och tråkig med krystade och opersonliga inlägg. Säga vad man vill om IL (jag är inte särskilt förtjust i henne alla gånger) men hon fångar ju läsarens intresse i alla fall.

       Säga vad man vill om Isabella så är hon otroligt karismatisk, kommer hon in i ett rum lyser hon upp hela rummet. Tror att det är därför många oavsett gillar/ogillar henne. Det gör henne spännande hon fångar uppmärksamheten. Tror att det är den drivkraften som gjort där hon står idag. För övrigt tycker jag hon är blablabla……

     Hur kul är det att bara läsa om lyx i alla dessa former? Då kan man lika gärna läsa en saga om kungar och prinsessor. Fast dessa blogginlägg är ju nutidens sagor som allmogen ser upp till och beundrar. Såååå sjukt. VI måste leva ett tråkigt liv eftersom engagerar oss så i några mer eller mindre självutnämnda divor?

      Ja? 90% av Sveriges befolkning har vanliga, tradiga liv med jobb, falukorv och mobiler med spräckt skärm. Jag fattar inte vad du tycker är så sjukt. Det är inget nytt och inget konstigt.

    Fast just då 11:31 så kände hon nog inte samma hotbild, det var ju innan allt detta uppdagades.

    Sen berättar hon ju INTE på sociala medier varje dag var hon befinner sig i realtid, INTE nu och inte nu under denna tid då de känt en hotbild.

     Fast Bella har väl upplevt en hotbild under många år vid det här laget?
     Hon har haft panic room, larm, kameror mm länge och livvakt till och från i flera år.
     Hot hade hon mot sig redan på Roslagsgatan (det var därför hon flyttade därifrån) och det är åtta år sedan.
     Visst, hotbilden har varierat men den har alltid funnits där i bakgrunden. Och orsaken är naturligtvis Bellas provokativa stil både i det sätt hon framstår i egna sociala medier och i externa medier som press och tv.
     Om hon tonade ned sin framtoning i text och bild skulle hon säkert minska hotbilden.

      Sant. Men man får också respektera att hennes framtoning är hennes affärside. Och då är det väl bra att hon vidtar säkerhetsåtgärder.

      Ja jo men hon känner väl inte ett direkt hot alltid, som nu med stalkern och denna senaste härva. Men hon HAR ju larm, vakt, kameror pga eventuella hot och varför är det nu fel på det då? Och hon har väl tonat ner nu. Sen beror väl inte stalkers på extravagant eller provokativ livsstil – Egoina hade ju en stalker t.ex.
      Ni hittar ju fel i allt, spelar ju ingen roll hur och vad hon gör. ? ?

      Ja, det är konsekvensen av att bygga hela sin karriär och sitt liv på att provocera och vara elak. Till slut retar hon på sig såna som inte nöjer sig med att skriva kritiska kommentarer på nätet. Hon verkar dock tycka att all uppmärksamhet är bra uppmärksamhet.

  Jag tror knappast Isabella är kidnappningshotad. Om någon löpte risken var det väl Hajen, men där finns ju inte heller några pengar att hämta. Denna ”livvakt” som Isabella har känns mer som en detalj för att bygga hennes image och eventuellt som privat chaufför. Därav behöver hon inte följa några riktiga tips för hon är nog helt enkelt inte särskilt rädd alls.

   Om d nu var så att X (på riktigt) var objektet för kidnappningshot, och ev kidnappare räknade med att hans täta flickvän skulle gå med på att betala de ekonomiska krav de ställde, så skulle den här Bella/Hajsoppan bli något lite mindre grumlig. Och eftersom Bella skrev på sin Instastory att hon inte fick träffa sin bf, så antydde ju ändå det att det faktiskt var nåt hon ville. Och X och Bella fortsatte ju även att följa varandra på Instagram trots uppbrottet…. Men sen plötsligt lägger Bella upp ett inlägg på sin blogg där hon gör ett regelrätt karaktärsmord på X, varpå han kontaktar Expressen, och då först avföljer X o Bella varann på Insta. Så att X försökt nå Bella via livvakten (enligt livvaktens egna uttalande) för att förklara sig låter ju då lite märkligt. Varför inte bara ringa henne, eller skicka DM på Insta i så fall? Nånstans känns d som att hela den här storyn glappar, o att det precis som flera redan påpekat; ligger minst en djurpark begraven. Eller så är jag bara too thick in the head för att fatta det uppenbara ?

    Jag tror att det finns en risk/möjlighet att exakt allt är fabricerat. Möjligen inte hajens skulder. Men rent krasst, även om Bella genom tiderna visat sig vara en lögnerska av rang, så har hon koll på när, var och hur hon bör publicera i sin blogg för att dra så mycket läsare/följare som möjligt. Mao, jag tror att sådana grejer som följandet och avföljandets tidpunkt kan ha varit planerat. Att hon hade klockan på sig trots det stora sveken från Hajen kan ha varit planerat för att generera spekulationer osv. Varför sedan Hajen gått med på det här karaktärsmordet kan väl ha och göra med att han sålt storyn till Bella för att få in lite fickpengar till skulderna han dragit på sig.
    Min teori är långt ifrån grundligt genomtänkt, men jag tvekar inte det minsta på att Bella kan ha kokat ihop RUBBET för att få publicitet. Lite som när hon publicerade bilden på sin stalker, för mig är det osannolikt att Bellas följare hittar stalkern bland Bellas kommentarer och följare på ett par timmar, men att hennes anlitade säkerhetsbolag inte gjort det. OM nu så är fallet, borde hon verkligen överväga att byta bolag, ffa efter all den här soppan med Hajen.

     Ta av dig foliehatten12:02. Du är paranoid! Nej allt är inte fabricerat, H har ju bekräftat allt och även sagt att traders ofta har kidnappningshot och att han varit hotat många gånger. H bekräftar också att han förlorat mkt pengar och att IL inte visste om detta. VARFÖR skulle Bella behöva koka ihop detta för publicitet, hon hade ju publicitet nog iom nya huset. Detta är ju snarare till hennes nackdel, så din teori faller platt. Det är INTE alls märkligt att livvakten inte letat på varje bild på hennes instagram och därför hittat stalkern, inte alls lätt att tänka att stalkern kan finnas där men det gjorde han och det var andra som tipsade tack vare att IL visade bilder . Tycker nog vakten och bolaget verkar göra ett bra jobb, iaf hittils. Lägg ner och ta av foliehatten!

      Oj, vad du var … äh … intensiv. Tror också att allt kan vara påhittat. Varför ska vi inte få spekulera kring den möjligheten?

       BB vill gärna vara en Kardashian. Tror allt är påhittat.

        Skulderna också? Det är ju trots allt där historien börjar.

         Dom gör lemonad tillsammans av Hajens citroner ?

        Ja det är såklart påhittat alltihop, H var beredd att få sitt liv förstört och få sitt rykte förstör för att Bella skulle få lite smaskig content till sin blogg. EH. Ge er!! idioter! Blir fan mörkrädd. Måste sluta läsa denna blogg, hemsk.

         Om du blir så upprörd som det ser ut som när du skriver så kanske det är bäst. Ett kommentarsfält är väl som till för dem som vill kommentera, men här är det också så himla många som måste skrika att Bella inte får kommenteras.

      Varför tror du att saker är sanna bara för att Hampus eller Bella bekräftar det den andra sagt? Ingen av dom två har väl visat sig vara superhyvens personer som aldrig ljuger?
      Jag säger inte att allt definitivt är lögn, jag menar bara att det finns en stor risk/möjlighet att dom faktiskt har kokat ihop det här av olika anledningar. Vad det kan vara för anledningar, vad som sedan är ihopkokat eller inte säger jag inte så mycket om egentligen, utan lyfter bara tanken kring att man inte ska tro blint på vad något av dom säger.
      Rent krasst, utifrån vad Bella glatt berättat tidigare om hur hon styr sitt content så skulle hon mest troligt se mitt inlägg som en komplimang och inte som kritik. För säga kan man mycket om BB, men blogga och skapa content kan hon. Läst hennes kommentarsfält, hennes läsare reagerar ju exakt som hon vill precis hela tiden, trots att hon gång på gång erkänner att hon hittar på och luddar till sanningen.
      Som sagt, poängen, inget måste vara sant varken för att BB och/eller Hajen säger så, och Bella är vass på att skapa content, och det bör man ha med sig i den här soppan.

    Jag tror hon är rädd och därför har vakten, varför lägga en massa pengar på vakt o panicroom om man inte var rädd och verkligen vill skydda sig, och övervakningskameror, tur hon har dem. Hon kanske inte fått konkret kidnappningshot, har hon väl inte sagt heller, MEN de kan ha befarat det eftersom H tydligen förlorat alla pengar och H har berättat att traders ofta har kidnappningshot och att han haft mycket hot mot sig tidigare (står i aftonbladet.) Det var ju därför hon var tvungen med att gå ut med att de brutit för att hon inte ville ha folk som kom dit och sökte H. Tror också hon först var ledsen att hon inte kunde/fick träffa honom det lät ju så – men sen uppdagades nog mer och mer och sen gick han ut med att hon ljög och han tog kontakt med C och då skrev Bella sitt inlägg om att hon inte saknar osv det du S kallar regelrätt karaktärsmord. Han kunde ju såklart inte kontakta henne, därför kontaktade han livvakten ist.

  Fan vilken sörja allt detta blivit. Tror varken Bella eller H har helt rent mjöl i påsen, däremot tycker jag så oändligt synd om ungarna som ska dras in denna jävla cirkus. Och vad gäller denna livvakt; som jag förstått det från tidigare kända personer med hotbilder så brukar livvakter ytterst sällan uttala sig. Dessutom är personerna också strikt rekommenderade att inte skriva och/eller prata om sina stalkers eftersom detta kan ge mer bränsle till elden så att säga. Riktigt förmögna och/eller kända personer brukar inte heller rekommenderas att vräka ut sina liv på det viset som Bella gör, dvs visa så detaljerat hur dem bor osv.

  Nej, ligger hundar begravna här och jag tycker det är så förjävligt att vuxna personer som dem håller på dem gör. Inte minst för att det finns barn med i bilden. Innan någon nu skiter på sig i ivern att försvara Bella:; det finns gott om andra stora och kända bloggare mm och de kan hålla en vuxen ton istället för att provocera som fan. Barnsligt så det förslår.

   Detta är f-n det värsta med henne tycker jag, att vara förälder och hålla på med provokationer, lögner och tramsa! Jag skulle skämmas för mina barns skull, så rejält!!
   Men hon har ju ingen skam i kroppen..

    Lite milt uttryckt skulle man kunna säga att hon saknar empati (förutom mot sig såklart) precis som hon sa att även hennes egen pappa gör. Möjligt att även H gör det, de är därför de krigar nu för ingen vill ge sig.
    Mest synd är det om hennes små barn! ?

    Nej och hennes ego är för stort för att tänka på någon annan än henne själv. Skitsamma vilka som drabbas, så länge hon får synas o slänga med håret och bränna av ett stelt fyrkantigt fejkat Britney Spears-”leende”. Det är det viktigaste.

     ett stelt fyrkantigt fejkat Britney Spears-”leende” haha aldrig tänkt på det men 100% sanning lol

  Livvakten fick väl lite hybris…

   Precis, lite som ubåtsgubben. 😀 😀
   https://m.youtube.com/watch?v=4yuuIEPv95I
   Det här är ingen lek…

  Men kom igen! Dessa tips är ju för vanliga människor, Bella är ju lite över det vanliga.

  Det enda är… har Isabella egentligen så enorma tillgångar? Hennes förra villa var en helt vanlig svenne-villa från 70-talet, och hon bär ju kläder från förhållandevis ”billiga” designers förutom enstaka väskor. Ja hon har bilar men då kan väl kidnapparna lika gärna sno en bil på gatan på Stureplan. Har Isabella verkligen råd att betala om hon blir kidnappad? Hon låter pengarna jobba i bolagen säger hon. Självklart har hon lån på huset. Detta borde rutinerade kidnappare redan veta. Hon kanske visste att personerna i bilarna var till hajen och inte till henne för att livvakten ba ”Isabella du är inte rik nog föe att va intressant för dem… vad vet vi om din pojkväns affärer?”.

  Sen så är det också möjligt att OM hajen skulle vara riktigt hal så skulle han kunnat rigga hotet mot sig själv för att få Bella att (ta lån för att) betala hans skuld. OBS att jag kände en människa förr som visade sig ha arrangerat långt mer raffinerade saker och hon visade sig även vara psykopat. Det FINNS såpass crazy folk. Men detta är ren fantasi och inte menat som förslag och inget jag TROR om hajen. Just sayin’.

   Tyckte den där krönikören eller vem det var, läste bara citat från den, som skrev om Blondinbella var spot-on. Hur hon egentligen är ALLT man förknippar med trashigt. Ensamstående tvåbarnsmorsa, rebound-förhållanden direkt ur skiösmässan (precis lika trashigt oavsett om det är en man eller kvinna, ska väl sägas i jämställdhetens namn), som sprättar pengar på märkesväskor liksom. Wow, originellt. Inte. Hon har mer pengar än många andra i samma sits men hon är inte direkt ekonomiskt oberoende… som hon verkar vilja få oss att tro.

  Meeen kan det vara så att IL har sett The Boduguard en eller några gånger för ofta? Mange är Frank Farmer och IL är Rachel Marron,

  Likheterna:

  Båda har barn
  Båda har vaktat politiker
  Hotbild, ja
  Framgångsrika pojkvänner, typ ja
  Rymmer med livvakten, ja
  Vill synas, ja

  Det finns säkert fler likheter, men jag jobbar också?
  Hotbild

   Haha..
   Jag hade faktiskt det som hashtag i mitt inlägg först. =)

   ”I’m coming for u”

    Are you the witch in the kitchen?

     No, I’m the waitress with the poison!

   Tror Mange är kär i Bella och tog chansen att jaga bort hajen när han fick chansen…

  Hela Blondinbellas ”team” är ju i princip privat hemtjänst. Hon har ju en funktionsnedsättning, så det är ju jättebra att hon har hemtjänst om det behövs självklart. Man blir bara lite trött på hur hon framställer det som om hon vore en kändis eller överklass, och att det är *därför* hon har sitt team. ? Hon är ju liksom ingen riktig kändis direkt.

   Och som nån kommenterade här på Bloggbevakning
   Det är ett gäng timanställda 21 åringar

    Anställningskriterierna för team bb är ung, outbildad, villig att jobba dygnet runt för slavlön (men helst gratis) och att aldrig ha en annan åsikt än ”javisst Eders Majestät, Eders Majestäts ord är min lag”.

  Hoppas att detta löser sig på bästa snabbaste sätt, det måste vara oerhört jobbigt för barnen och Odd. Önskar dom julefrid.

   Ja gud ja. Inte bara dem.

  Ni som ba åh #teamhajen … ni hejar alltså på en person ni inte känner men det ni vet om honom är att han använt andras pengar till lyxkonsumtion (han säger att förlusterna varit över lång tid = köpte Bentley för 1 miljon + 100.000-klocka + massor av annan lyx när han redan låg back med andras pengar om jag fattat det rätt?).

  Om det var Isabella som gjort så skulle ni ba ”bedragare!”.

  Förstår ni inte att Isabella är intelligent. Impulsiv ja men inte svagbegåvad. Endast en mycket slipad kille skulle kunna lura henne ang att han är rik. Hon har uppenbarligen intresserat sig för hans ekonomi. Hon visste att han hade trubbel men fortsatte dejta. Varför?

  En lurig kan bli lurad av en ännu lurigare. Rent teoretiskt.

   Känner du Blondinbella då menar du?

   Du menar att när hon skriver på sin blogg så känns det så äkta och som att hon skrev direkt till dig?

    Nej. Det jag säger är tvärtom: svara för att ni vet att 1 person ljugit ibland aå betyder
    Inte det att inte 2 kan ljuga eller att den andra inte ljuger ännu mer. Herregud tänk lite

    Skrev ju: En lurig (BB) kan bli lurad av en ännu lurigare person

    *fniss*

   Nej, fattar inte riktigt heller #teamhajen. Lika barn leka bäst, här har vi två personer som försökte utnyttja varandra. Platt fall.
   Men BRA att han ger sin sida, lägger fram bevis på vissa lögner och hoppas han kan bidra till att spräcka bubblan. Världen är full av fantastiska, framgångsrika kvinnor som inte manipulerar och ljuger sig fram. Iaf inte i samma utsträckning. 😉
   Men något team Hajen kan jag iaf inte signa upp mig på. De är nog båda rätt hala…

   Jag tänker att om hon nu betalade alla resor själv, så köpte hon säkert klockan själv.
   Och vad säger att han köpte bilen? Kan lika gärna vara något bb bara sa? Har någon kollat om han äger en Bentley?
   Eftersom båda säger olika saker kan vi inte veta vad som hänt.
   Det vi dock vet är att bb går ljugit förtur och kan mycket väl göra det igen…

    Ja, han ägde den (den var beggad) från typ 22 oktober till 22 november. I år, alltså.

     Ja, lär ha kostat en miljon. Inte orimligt eftersom nypriset är så mycket högre, nästan det dubbla.
     Årsmodellen är 2012.

   För mig är problemet att hon verkar ha kryddat historien. Jag tror att Hajen har fört henne bakom ljuset och hon känner sig grundlurad, men om hela utspelet i Expressen med citat som ”han kommer aldrig kunna komma tillbaka till Sverige” och ”det är människor som man inte vill beblanda sig med någon gång i livet” faktiskt är för att skapa bra content och spela över sin roll så borde hon skämmas. Hon har all rätt till sina känslor och sin reaktion, men hon kan inte vrida historien till sin fördel genom att vända kappan efter vinden hela tiden. Hajen har gjort fel, ja. Men att associera honom med maffian och få honom att låta som en Snabba Cash-roman för att få rubriker är fel gjort av henne. Jag tror att hon är ett offer i den här historien, men hon tappar sympatier när hon (som hon ofta gör) på ett kalkylerat och strategiskt sätt försöker att vrida historien till sin egen fördel.

    +1!

    Men ge dig M!! Hon ka ha uppfattat situation som allvarlig. DU M vet inte vilka som varit hos Bella och vad folk sagt till Bella. Han har ju tydligen förlorat över 10 miljoner av andras pengar, DET kan många se som allvarligt. H har dessutom berättat att – Traders ofta får kidnappningshot och att han varit utsatt för många hot tidigare – SÅ. Hur är det till hennes fördel? Detta skadar ju hela henne och hennes anseende, förerag och karriär säger ni ju ena stunden och nästa låter det annat. Ni vet inte vad ni ska hitta på för att skamma – dra in barnen, vakten är det fel på nu också. Spelar ju ingen som helst roll vad Bella gör och inte gör, om hon är helt tyst eller snackar – det är ju fel på allt ändå, det är fel hur hon än gör. Men tur för er här att hon finns så ni kan kasta skit, håna och spekulera. Många verkar roas av det.

     13.38 håller verkligen med! Det spelar ingen roll vad Bella säger och gör. Allt som skrivs lm henne av CC är ändå bara negativt. CC verkar ha ett märkligt behov av att ha någon/några utvalda stackare som hon gör allt hon kan för att sänka. Att skriva ned samma person varje dag, månad efter månad, är ingen bevakning, det är idioti. Vad får CC ut av det? Tycker hon att hon är rolig? Är det för antal kommentarer/ läsare?

     Förut var det Tyra följt av Anna Book. Från början skrev CC flera gånger att hon startade bloggen för att visa bonusdottern hur man är en förebild. Numera blir det ju rentav skrattretande att hon på fullt allvar påstått det. Tydligen är det hursomhelst inte längre viktigt att föregå med gott exempel.

    Fast om H gråtandes berättade för Bella dagen efter de blev tillsammans att han sjabblat bort pengar och behövde låna 500k, hur har han då fört henne bakom ljuset? Hur kan Bella inte ha undrat vart pengarna plötsligt kom ifrån när han ett par månder senare köpte dyra presenter, hotellnätter och Bentley? Jag tror tyvärr att B och H är lika blingkåta och att Bella därmed valde att blunda och inte ställa frågor.

  Kanske nån fick idén att ett hot som Isabella lätt skulle upptäcka (typ be polarens polares polares polare med kontakter i vissa kretsar stå med bilen helt uppenbart utanför hennes hus. Inget bilburna personen kan åtalas för, men kanske fått betalt för.. just detta att stå där och vara tidigare dömd så Bella får veta det direkt). Denna någon behöver inte vara hajen. Kan vara en annan person som vill ha betalt från hajen och som har sagt ”’men låna av Isabella så jag kan få tillbaka mina pengar?. Och hajen har svarat ”lämna henne utanför”.

  Och personen som är upprörd över att ha blivit blåst av hajen tänker eureka jag skickar den här dömda killen att stå utanför hajens flickväns hus så hon får panik och ger honom pengarna.

  Det KAN teoretiskt sett vara en tredje person som är superslug och som lurat dem båda.

  Just sayin. Och nej det vore inte overkligt. Finns folk som gjort sjukare saker än vad den här tredje okända
  Personen i mitt exempel gjort. vet en tjej (vän till en vän) som skickade blommor till sig själv för att göra sin kille svartsjuk och även arrangerade att bli ”påkommen” med brott för att få sympati.

   Eller förresten nu säger ju hajen att det aldrig varit ngn dömd person där. Det skulle han väl inte kasta ur sig om dom kan bevisa att de talat sanning. Så nånstans har nån överdrivit rejält. Så skit i denna långa spekulativa kommentar o fortsätt med era liv som om ni aldrig slösat tid på att läsa den

    Hur vet han det då? Han flydde ju landet så fort han hörde talas om det?

     De har snackat en massa i tfn.

      Jaha. Så hur vet han om en dömd person vistats i närheten av hennes hus den senaste månaden. Det är ju jätteintressanta uppgifter! Hur har han kommit fram till det här?

     L: han flydde inte landet utan håller sig gömd. Det är IL som säger att han är utomlands men han har inte bekräftat det.

    Fast H. Jag är på intet sätt ”anti- hajen”. Men om du tänker rationellt, han kan omöjligt garantera att ingen kriminell varit på ILs gata. Om han inte har eget span på den gatan. Så den kommentaren kan man iaf strunta i- det kan han omöjligt veta. En helt annan sak är om den personen hade nåt med honom att göra, det vet vi inte. Vi VET dock att han inte kan veta vilka bilar som varit där.

  Är det inte dags att journalister som hänger i det här kommentarsfältet granskar Bella lite mer?

  Vi vet ju t.ex. att hon tidigare fejkat hot mot sig själv (lappgate!), klart hon inte drar sig för att göra det nu heller.

  Buss på! Tror ni kommer kunna få riktigt bra hjälp av Hajen faktiskt!

   Vaaaa? Har hon fejkat hot? Hur vet du det?

    Hon skrev själv en hotfull ”anonym” lapp och tejpade fast på sin bil. Sen la hon ut det som ett snyftinlägg i bloggen som ”bevis” på att hon får utstå hot.

     NEJ SARA!!! Vi vet INTE ALLS att hon fejkat hot mot sig själv!! DU vet inte det, bara lägg av!! Det stod ”Ditt ego kommer skada dig” eller liknande. Det kanske var H som skrev den för att han inte fick låna pengar. NEJ Sara du och vi vet inte alls att hon själv skrivit någon lapp!! Sen att du nu hoppas att Hajen ska säga saker, hur vet du att han inte hittar på, ha kanske kommer hitta på en massa skit och lögner om Bella för att hämnas och för pengar. Och det tycker du skulle vara bra Sara? Tycker synd om dig Sara… skrämmande.

      BS, anonym 13.49. Lappgaten har avhandlats här x gånger och Camcam har bevis på att det var Bella själv som fixade lappen.

      Dina Hajenspekulationer är bara så långsökta. Det är DU det är synd om.

       NEJ Camcam har INGA bevis för det!! Det är NI som är manipulerade och hjärntvättade. Idioter!!

        Lugna ner dig…..

        Det är du som behöver ta Haldol och lugnande, anonym 15.15. Och det snarast.

       Det här låter jättespännande! Vaddå för bevis? En videoupptagning? DNA spår? Har en grafolog uttalat sig? Sjukt nyfiken, berätta gärna vilket det var!

    Hej

    Nej, det är bara något Camilla påstår men inte kan belägga.

    Källkritik verkar inte vara 79% av kommentarsfältets bästa gren.

     Ja men då är det väl bra att nog riktig journalist tar tag i den här skiten och granskar på riktigt.

     Bella är manipulativ och drar sig inte för att fejka för content, det har hon ju själv erkänt vid flera tillfällen. Tycker det är dags att hon får ta konsekvenserna av det nu.

      Agree!!!

      Du vill se ett granskande reportage om huruvida IL skrivit en lapp och klistrat upp på sin bil? Lycka till med att sälja in den här iden till UG, jag tror jättemånga skulle vara intresserade och det kan bli ett starkt reportage 🙂

       Förmodligen tillhör Sara det lilla gäng som trodde att Camillas avslöjande om bellas sifferfusk kunde ge en guldspade.

      Sara = C Suck.. Lite skillnad på content ”Sara”, hon har inte erkänt att hon fejkar content alls, bara att hon tänker strategiskt med bloggen, och att hon hittade på ett flashigt Stureplansliv när hon var 14-15 år. Du är fan störd. Många galningar här. Obehagligt.

     Så du avfärdar alla anonyma källor som media använder sig av som lögn så vida de inte visas upp med namn och bild eller på sätt som riskerar att röja dem?

      Nej, självklart kan man använda sig av anonyma källor. Men ska man PÅSTÅ NÅGOT MED SÄKERHET; så måste man kunna belägga det på ett eller annat sätt.
      Det går att verifiera uppgifter utan att röja sin källa vet du, men kan man inte det så publicerar man inte en så grov anklagelse – iaf inte om man vill tas för seriös och behålla sin trovärdighet.

      VET du med 100% säkerhet det inte finns en hotbild här? Eftersom du matar på som du gör trots att det är barn inblandade? Isf hur?

      (Att Isabella har ett event i NY är inget som indikerar att den hotbild hon har antytt om inte längre existerar. Det här har fått uppmärksamhet, hon är knappast den de här människorna är ute efter primärt, och om det hade varit så: tror du på allvar att någon skulle åka till NY och plocka henne nu, nu, nu? Bandidos jagar inte ens Peter Rätzs aktivt, jag förstår att det antagligen inte säger dig nånting-med tanke på hur okunnig du har visat dig vara kring det här- men så är det.

       Jag är MER än bekant med Peter Rätz, men tackar som frågar. =)
       Jag har nog mer koll på fler saker än du tror gällande sådant, precis som i den här härvan.

       Den enda jag behöver ”bevisa” saker för är min chefredaktör och det har uppenbarligen skett i dessa fall. Precis som det fungerar i all annan media, men det har du ju så klart redan bra koll på. 😉

        Ot men det här svaret får mig att för första gången misstänka att du är trh ? eller har ni gått samma kurs i argumentationsteknik kanske..?

        (Sagt med glimten i ögat och mina misstankar är endast semiallvarliga)

         Tror snarare det är ”L” som lockar fram de typen av svar. ?

         En hen som på en och samma gång inte drar sig för att sätta diagnos på någon som manisk, menar på att hen är väl insatt i psykologi, men som inte har några som helst problem med, inte ens lite dåligt samvete, att mata på ja tom medvetet hettsa detta maniska beteende.

         ”L” har helt enklet sin egen lilla personlighet som naturligt lockar fram en sorts svar alla och var en. ?

         …lockar fram en sorts svar AV alla och var en. *

         ”En hen”?
         Om du vetat könet hade du då sagt ”en hon som” eller ”en han som”?

         Nej. Jag hade skrivit en kvinna eller en man. 🙂

         PS Du vet att det finns dem som definierar sig som en hen, inte kvinna eller man?

         ?

         Trh förstår inte att:

         1. Jag _inte_ diagnosticerade honom. Uppenbarligen vet trh inte att allt jag nämnde även kan falla under _drag_ och _tendenser_.

         2. Att en människa med minimala kunskaper i psykologi hade träffat 8/10 rätt i sin analys om hen kikade på 1/10 av trh’s kommentarer på nätet.
         (Eller bara kikade in i tråden han hänvisar till när han pratar om vem jag ”är”)

         Pga: trh är ett textboksexempel
         Paranoia.
         Hybris.

         Tror inte det här svaret kommer att publiceras, jag är antagligen svartlistad eftersom jag upprepade en fråga till Camilla som hon har väldigt svårt att svara på utan att framstå som empatistörd/Utan att förlora det sken av att vara seriös och sitta på info som hon gärna vill ge.

         Annars finns ju ordet ’person’, vanligt använt (tror de flesta ändå identifierar sig som en ’person’).
         ”En person som på en och samma gång..” – voilà!

         ! De kanske gör det. Frågan är om jag gör det. 😉 😀

         Annars känner jag också till att det ofta finns synonymer eller utbytbara ord till de flesta ord. Känner du till att det finns olika retoriska grepp? 🙂

        Visa mig någon annan media som publicerar påståenden med motiveringen att det finns bevis men att det tyvärr inte går att publicera?

      Journalister strävar efter objektivitet. Du skriver inlägg som helt saknar det. Varför jämför du dig med journalister? Jag skulle aldrig tro på dig angående Bella eftersom du varje dag skriver elakt om henne. Dina inlägg har inget med journalistik att göra. Inser du inte det själv? Det spelar ingen roll om du säger dig ha 100 anonyma källor. Du skriver subjektiva inlägg som i en dagbok. Hur kan du tro att läsare ska tro på dig på samma sätt som en journalist? Jag förstår verkligen inte det!

     Om lappen varit från en verklig person så hade väl Bb stämt Camilla för förtal för länge sen era korkskallar.

      Menar från en okänd person.

       Knappast. Så viktigt tycker nog ingen att det är. Inte hon heller.

      Vad får er här inne att tro att allt och alla stämmer någon för förtal så fort något skrivs om den!? Googla lite vad som krävs för att ta ett förtal till rättegång så får ni nog svar på varför det inte sker oftare.

     Litar inte alls på Camilla pga hennes väldigt subjektiva inlägg om Bella. Finns ingen anledning att tro på det när CC uppenbarligen starkt ogillar Bella.

     Håller med om att källkritik verkar vara svårt att praktisera för många här.

  ”Koka soppa på en spik” var det va?

  Du börjar bli patetisk utöver obehaglig Camcam. Har Åsa Linderborg hört av sig ännu? ?

  Om hon mot förmodan skulle göra det kan du ju fråga henne om hon själv skulle presentera screenshots från en man på flykt som bevis på något… Har väldigt svårt att tro att hon skulle höra av dig till dig, du är som sagt obetydlig och dina metoder gör att folk inom etablerad media skrattar åt dig.

  Hänt extra kanske skulle vara intresserade av att ge dig en kolumn dock? Du kan ju alltid pröva

   Vilket syfte, förutom att vara elak, har du med den här kommentaren L?

   Tänker att det faktum att jag upplevs som ”elak” är irrelevant i sammanhanget. Sammanhanget är att Camilla beter sig oerhört gränslöst och potentiellt utsätter människor för fara, att det här handlar om ärekränkning och att folk här köper sjitwb rakt av. Utan att förstå att Camilla är fruktansvärt oseriös -och därför tar vad hon säger för sant.

   Det minsta man kan göra är väl att påpeka hur oseriös hon är? Och bemöta det här vidriga beteendet genom att säga att man inte tycker att det är ok. (Har inte sett dig undra varför andra här är ”elaka ”, trots att det skrivs hemska saker som helt uppenbart är i syfte att vara just elaka.

    hur utsätter hon människor för fara och hur är det ärekränkning?

     Synd om dig om du inte förstår vad som är ärekränkning. Hon utsätter folk för fara genom att sätta griller i huvudet på folk, genom att bygga upp hat och missaktning mot personer. Folk får psykiska problem osv osv…

      Wow, känns det bättre att bete sig som en dryg människa istället för att bara svara normalt på en fråga?

      Men Jösses. Ta och lugna ner dig lite.

    Ja det är vedervärdigt som Camilla håller på – ena hånfulla inlägget efter det andra – nu är det fel på vakten också, sjukt löjligt inlägg och hånfullt i vanlig ordning när det gäller Bella. Det är ju fel på allt Bella gör, hur hon än gör, vad hon än säger och gör eller inte gör och säger så är det ju fel – spelar ingen som helst roll vad/hur hon gör för du hittar på fel ändå och vinklar och hånar – Att du inte skäms Camcam, du fattar att du blir utskrattad och klassad som en bitter tönt va. Dina fans som hejar med är inte direkt några ”fenor”.

    Jag läste Åsas krönika haha tror nog inte det var ordet gangster som störde dig utan det faktum att hon skrev att Bella har Nordens största blogg hehe och så gav hon en del beröm till Bella – Det måste ha rykt ur Camillas öron.. men nej det var dåligt att skriva gangster. Men du Camilla du har inte skrivit något om Hs uttalande om att traders ofta får kidnappningshot och att han fått många hot tidigare, läste jag också i samma tidning ab – Det vore väl något att ta upp också kanske, eller?

    Du kallar en människa patetisk och betydlig. Därtill påstår du att folk skrattar åt henne. Utöver det så innehåller din kommentar inget innehåll.
    Varken Bella eller CamCam gör så, ändå menar du att du har någon slags moral high ground här.

    Ok.

     Folk undrar iallafall vad som är fel när någon dagligen under en väldigt lång tid hittar på elaka inlägg om en och samma person. Det är inte normalt sunt beteende.

   Ja, jag har haft dialog med Aftonbladet både igår och idag. 🙂

   Snygg härskarteknik förresten! Mycket imponerande!

    Du tänker alltså inte svara på om du är 100% säker på att det inte existerar en hotbild mot Isabella och hennes två små barn?

     Om du kan svara på om du är 100% säker på hur min hotbild ser ut. Det vet nämligen inte ens jag…

   Verkligen ”obetydlig”. Nämn någon annan svensk blogg som man hänvisar till lika ofta och som regelbundet kommer upp i 200-700 kommentarer på enskilda inlägg. Jag skulle nämligen också vilja besöka de populära bloggarna.

  Bara jag som tycker livvakten beter sig jättemärkligt? Varför pratar han överhuvudtaget med media? Känns som att han trivs lite väl bra i rampljuset..? Simon kan väl ta alla mediala frågor?
  Undrar egentligen vilken relation han vill ha med Isabella. Skulle vilja veta mer om vem han är. Det är något weird med deras relation. Just saying.

   frågan är väl hur länge man kan jobba som livvakt, och om det inte kan vara så att en mer offentlig profil är nödvändig om han vill gå ifrån att vara livvakt till att jobba mer som säkerhetskonsult.
   Nu spekulerar jag såklart men han är väl inte jätteung och det är den enda rimliga förklaringen jag kan komma på iaf.

    När han tröttnat och säger upp sig kan hon ju alltid anlita Anna Books gubbe. Han är ju också i säkerhetsbranschen, och van att hantera stora världstjärnor med spännande livsstil (som lilla frun Anna).

   När BB inte hittar sin ”lille man” i byrålådan. Så tar hon istället livvakten i tjänst?

  OM (teoretiskt sett) BB har haft rätt i de diagnoser hon gissat (?) på ang en annan anhörig… så skulle det kunna vara denna person som arrangerat något knas. Som hon sen upptäckt och lagt locket på om.

  Denna anhöriga har just fått komma tillbaka in i hennes liv.

  Livvakten är såååå körd i branschen!

   Hoppas verkligen det.

   Nej det tror jag inte. Han om någon tar sitt jobb på allvar.
   Många rika vill säkert ha en livvakt som hoppar över stock och sten för en och dessutom gör allt som han blir tillbedd att göra. Sådana är svåra att hitta.
   Men kanske Bella snart kastar honom under tåget och snart är ALLT hans fel! Inte hennes, hon är lurad av H och livvakten därav soppan.

    KASTAR HONOM UNDER BUSSEN! BUSSEN! Jag upprepar: KASTAR HONOM UNDER BUSSEN! BUSSEN! BUSSEN! BUSSEN!

     Det var väl ändå skönt med lite variation? Nu när vi läst ca 600 gånger om hur han kastades under bussen (och ca 100 gånger kastad till vargarna).

     Lite nya förslag: kastad till isbjörnarna/grizzlybjörnarna/lejonen eller kastad under tvärbanan/spårvagnen/långtradaren eller lastbilen.

      Ja, alltså, jag spårade mest för att jag är så trött på det uttrycket i den här soppan. Kastad åt grizzlybjörnarna eller kastad under spårvagnen gillar jag! ?

      Vildsvin kan vara störiga när de är arga. Man vill inte bli kastad åt dem.

      Fö tänker jag på hur svårt det är att KASTA någon (en fullvuxen karl i detta fall) in UNDER bussen … det krävs verkligen precision och styrka.

      Pingviner. Det är skitmånga och luktar fisk. Dessutom bor de där det är kallt. Måste vara apjobbigt att bli slängd under pingviner.

       *de!

  Om det inte är ett påhitt från båda för att Isabella behöver drama för att få upp siffrorna (Bloggen är ju dötrist och otidsenlig) medan allt annat dalar, som försäljningen av krämerna …
  – om det inte är det så kan det ju handla om utpressning från H.s sida (”jag vet saker om dig”) vilket Isabella inte vill medge såklart. Först förtäckt kanske. Han kanske ville ha tillbaka klockan och hon blev rasende.

  Livväktarbranschen i sig är oerhört skum. Drar till sig en mängd kändisk-ta galningar. Jag personligen är mer rädd för livvakter än för OG. Gillar när folk står för vad dom är. Denna Mange känner jag inte till alls men han verkar falla in rätt bra i den generella fållan.
  För övrigt:
  Tänk om man ändå kunde få följa krämförsäljningen i realtid. Någon som vet om den går upp eller ned nu under dessa dagar?

   Vem, på riktigt, köper Kladd bara för att Bella är en drama queen? Dying to know.

  Men vadå de följer väl sina egna råd?! Att Isabella vill ha ett panicroom är väl bra för att känns sig extra trygg. Och hon har ju inte berättat var hon befinner sig när hon har kidnappningshot. Så vart vill du komma? När hon hade presslunch hemma så hade hon ju vakter och säkerhet där och hon berättade det först långt efter, senare, INTE just under den pågick. Och hon har sin livvakt med sig.

  CamCam du kanske skulle ta upp att H uttalat sig tidigare, vilket man kan läsa i aftonbladet – ”vi traders har ofta kidnappningshot, och H har tidigare haft hot mot sig” – DET vore värt att skriva om kanske, så folk förstår att de kan ha känt sig hotade i denna situation.

   Men vilket kidnappningshot? Hon har ju inte sagt det. Hon har sagt att det stått en bil utanför som när de kollat upp den ägs av en person som är dömd tidigare för det. Så hon kan befinna sig var hon vill och ha vilka luncher hon vill, är ju inget riktat hot mot henne, bara en olustig känsla.

   Det är kvällspressen och folk på den här bloggen som fått det att låta värre än det hon själv skrivit och sagt.
   Någon har letat efter honom hos B, han har varit strulig ekonomiskt, han har förlorat mycket pengar = Bekräftat av båda.
   Han har tidigare uttalat sig om att hot som kidnappning förekommer i hans bransch och de har sett bil utanför som de kan koppla ihop med sådant brott. Vem vet hur många gånger han pratat om dessa hot med B privat, han kanske har fått henne att förstå att den risken finns och därför blir hon genast livrädd vid minsta indikation på att något kan vara på g?
   B väljer därför att ta ett break ett tag eftersom situationen känns hotfull. Är det verkligen så konstigt?
   Läser man B’s inlägg ser man att det är mycket känslor i inläggen, som målar upp det som det värsta som hänt henne i princip, om man hoppar över de raderna med hennes personliga känslor över situationen och läser det sakliga så är det samma saker som H också bekräftat

  Victimblaiming på hög nivå i denna blogg..

   Nä, snarare ”låt båda sidor komma till tals”.

    Vem låter du komma till tals i det här inlägget camcam?

    Ja vem får komma till tals med repliker så som ”hon verkar vara beroende av att visa upp varenda lyxpryl, inköp och upplevelse. Syns det inte så finns det inte, eller hur var det nu?” Och ”Har du fler bevis på att Isabella ljuger för att misskreditera dig” osv osv osv

     Eller ”men med tanke på att det med största sannolikhet handlar om en helt felaktig bild, tagen ur luften från rent fabricerade berättelser från Isabella Löwengrip”

    Tycker du själv att du återger båda sidorna helt opartiskt och utan vinkling?

    Vad har hänt Camilla? Ingen kan tro på dina sk granskningar pga dina starkt vinklade inlägg. Är det så svårt att förstå?

   Ja, har sällan sett så mycket victim blaming på ett och samma ställe. Sorgligt att se. Trodde att vi hade kommit längre än så här.

    Men är inte frågan då snarare vem som är ”victim” eller om de bägge är det. Tycker du inte?

    Om ja, var ligger the blame?

     Det sägs alla och envar…Det du försökt uttrycka, tidigare i tråden?

  En fråga, är inte Kenza och tan by Klara vänner längre? Kenza följer inte henne på instagram längre och de har inte synts tillsammans på länge.

   Jo de följer varandra. Hon heter Tanbyklara och de är vänner.

   Inte för att detta har med din kommentar att göra, men en tanke uppstod från den: Kenza blir inte ovänn med folk som Bella t.ex. cuz she is real. Med eller utan pengar. Nämn en person från förr som Bella fortfarande hänger med…. i’ll wait.

    Nils??

     Hon träffar väl Nils typ en gång om året?

    Magnus Uggla sa i en intervju att han förlorar alla sina vänner pga sin adhd. De tycker att han e för intensiv. Jag tror det är vanligt att folk med adhd tröttar ut andra. Dessutom har man inte samma impulskontroll som andra och framstår ofta som omogen. Jag har själv adhd.

    Bella ”hänger” inte med någon. Det har hon inte tålamod till.
    Men kanske är Sheila det närmaste en ”riktig vän” som Bella har.
    De verkar kunna tillbringa några dagar tillsammans så länge de får bo i lyx, käka dyr mat och ta spabehandlingar förstås.

    Linus?

     Det här skulle alltså vara ett svar på vem hon hänger med som hon känt länge.

  fråga: varför skulle hennes livvakt agerat som om det fanns ett kidnappningshot? dom har väl levt i tron att isabella dateat en vanlig kille som sysslar med rena affärer? då finns det väl ingen anledning för varken henne eller livvakt att ända sina livsvanor utifrån det? däremot har hon ju haft andra uppenbart hotfulla situationer i sin mer eller mindre omedelbara närhet (stalkern och säkert andra fega rövhattar som trötta nättroll osv). eftersom hon har ungar och har möjligen att pröjsa för en livvakt är det väl tycker det känns noll procent orimligt att skaffa nån som är med och backar upp en när man har ett koko lurkandes utanför sitt hus dag ut och dag in.
  hur som helst, det är väl inte förrens x-gate som nån utav dom haft anledning att få isabella att leva som om hon hade ett kidnappningshot hängande över sig? ska man vara fair så har hon ju hon heller ropat varg och ba ”NÅN FÖRSÖKER KIDNAPPA MIG OCH BARNEN”. däremot har hon hävdat att folk varit hos henne och letat efter X – och när de kollat upp regnumret på dens bil så har det varit en person som varit dömd för människorov, vilket har skrämt henne. eller har nån här en förstahandskälla där isabella hävdar att det finns ett kidnappningshot mot henne och barnen som jag missat? camcam?
  som jag fattar det, har livvakten funnits där för att backa upp och avskräcka obehagliga jävlar som tex stalkern, men ingen av dom har väl haft anledning att agera utefter tyngre hotbild än så. sen x-gate skedde har dock läget blivit annorlunda och då blev dom jävligt rädda, fick panne och drog utomlands. e d så fel?

   Exakt, nej hon har väl inte sagt att hon fått något konkret hot eller kidnappningshot MEN eftersom H berättat tidigare att traders ofta får kidnappningshot och att han fått många hot tidigare (står i aftonbladet att han sagt så) så kan de ha befarat detta nu. Dessutom eftersom minst en person som förlorat pengar varit där och sökt H, de kan ju inte veta vilka som tänkt göra vad eller inte, klart de blir rädda och vill vara på den säkra sidan med skydd och lämna hemmet. Om det dessutom varit en bil där och det visat att ägaren varit inblandad i människorov så förstår jag att de blir väldigt rädda. Men nej hon har inte ropat varg eller sagt att någon försökt kidnappa. Usch bara inte denna blogg och vad vi skriver här ger folk idéer bara. Obehagligt.

  Hajen – För 2017 deklarerade han noll kronor och för 2016 hade han en inkomst på 252 500 kronor. Sedan tidigare har hans inkomster varit cirka 350 000 kronor per år.

  Tänk hur allting började rasa sen han träffade en viss person med höga krav och levnadsstandard. Stackars kille! Att han kännt att han typ inte duger med det han har säger ganska mkt om Bella som person och vad för typ av signaler hon måste ha gett honom.

  Han kände sig säkert inte trygg med att ens berätta om situation, inte ens efter 1.5 år tillsammans – hon vägrar lyssna om det inte gynnar henne som hon själv säger. Fruktansvärt. Inget av detta är Bellas fel givetvis, men det säger så mycket om henne som person tycker jag.

   LITE OT förövrigt, sorry!

    Nej nu går du för långt. Jag vet inte vad han har gjort så går inte att kommentera på det. Däremot, om du tar människor som spelat bort sina egna och företagets förmögenheter på spel osv så vet deras fruar och män som de varit gifta och har barn med ingenting förrän det är för sent. Man kan verkligen inte skylla på dem. Hoppas hsh det löser sig för killen.

   En trader nolltaxerar oftast.

    Ja, men har man bara förluster och ingenting att kvitta dem emot så är det ändå märkligt att inte ha någon inkomst alls.
    Gör man vinst på ISK så schablonbeskattas man och finns det överskott kan man ta ut pengar därifrån till hyra och mat.
    Men med enbart underskott av kapital och inga inkomster av tjänst eller näringsverksamhet så ser det förstås underligt ut. Då har man antingen ”gamla pengar” eller också odeklarerade inkomster.

     Du schablonbeskattas väl på ISK oavsett resultat?

      Ja, men jag förde en diskussion kring hur en trader får pengar till mat och hyra utan att ha någon beskattningsbar förvärvsinkomst.

    Så jävla fel att de tillåts i systemet att de nolltaxerar. Han använder våra gemensamma resurser lika mycket som övriga befolkningen och då ska han fan i mig betala skatt också.

   Lägg av. Han var anställd på en bank och blev sedan daytrader. Daytraders ser alltid utan att ha noll inkomst på papper.

    Nej faktiskt inte!!!!

     Anton har rätt. Min bekant är på listan över en av de som tjänar mest i landet. Han betalar mycket, mycket skatt och jobbar med placeringar. Nolltaxering och laglig handel, kan inte gå så bra då.

     Jo, oftast. Och att spela med stora summor och ibland förlora o ibland vinna är förekommer med.;)

    Schablonskatten redovisas även i deklaration så det borde väl va möjligt att räkna ut med hjälp av den ungefär hur mycket pengar han haft på isk kontot? Någon som vet?

  Ha ha…

  https://www.youtube.com/watch?v=9goeajb1vdg&feature=youtu.be

  Citat: ”Du tog ett självmord och Isabella spottade på kroppen”

  I slutet av avsnitt #38 av podden Redgert & Dietz berättar D&M att de haft möte med Hajen som velat vara med i deras bolag. Hoppas han inte hann förlora deras pengar också …

   Tror du missuppfattat vad/vems pengar han förlorat.

    Vems?

  Bellas asperger gör att hon har svårt med relationer och framför allt gränsdragningen mellan privat och professionellt.
  Relationen till arbetskamraterna verkar vara närmast privat och likaså relationen till det ”team” som omger henne både på jobbet och i hemmet. Det blir väldigt otydligt för alla och kan leda till missförstånd.
  Jag tänker mig att även ”hennes vakt Magnus” har fått en närmast odefinierad roll som halvt professionell, halvt privat. Det kan vara förvirrande för honom, för Bella och även för omgivningen. När det gäller personskydd är det extra viktigt att bägge parter håller en rågång röjd mellan sig och noga respekterar varandras roller för annars kan det bli både konstigt och farligt.

   Bellas asperger? Är det en officiell diagnos hon fått eller är det nåt hon hittat på själv?

    Hon säger sig ha ”drag av aspergers” här:
    https://podtail.com/sv/podcast/schulman-show/13-isabella-lowengrip/
    Men om det är en egen diagnos eller om hon har fått den efter professionell utvärdering vet jag inte.
    Skulle tro att hon hittat på den själv. Men ADHD och aspergers go together like a horse and carriage.
    PS. Hon pratar en hel del om HH vilket är kul.

    Nä det hittade hon på själv efter att ha kollat på Bron, hon tyckte Saga var cool så då ville bb också bli autist. ??‍♂️

     Asså när man utreds för adhd så screenas man för andra saker också. Grundutredningen brukar då ge besked om vad man ska gå vidare på utredning för o vad man ”liknar till viss del” osv så det e möjligt att hon utretts o fått veta att hon finns i spektrat men ej i nivå med diagnos – eller att läkarna sa det men ej såg anledning att utreda den vidare.

     Man får inte diagnos pga vilka egenskaper man har. Det handlar om att ha så mkt av vissa egenskaper att det förstör ens vardag. Dvs mänga utan diagnos har adhd-drag. men för att få diagnos måste du vara begränsad/lida.

  Men…? Hon har ju en livvakt för att hon ska kunna fortsätta leva sitt liv så som hon vill. Råden livvakten ger är väll snarare till dom utan livvakt?

   Ja, så är det.

   ”Eventuellt har hon skaffat den plastfilm som nämns i artikeln och gör fönstren svårare att slå sönder.”

   Nä men hon har ju skaffat en säkerhetsdörr?

  Ja den där livvakten är ju bara för mycket !!
  Snart hamnar han väl i ett förhållande med Bella ! Mark my words…..

   Tanken har slagit mig med!

   Dumpar killen för att han gör usla drag, dock lagliga, i affärerna. DET är fan osmakligt.

   Han passade väl inte in i hennes image längre eller så är hon helt blåst av livvakten.
   Den där livvakten ger jag inte ett öre för!

   Hade jag tjänat så mkt som Bella och min kille mindre hade jag gladeligen betalat alla resor, tycker hennes resonemang är knepigt.
   Inte direkt så hon nöjer sig med vanlig charter men då kan hon ju inte förutsätta att han har råd heller.

   Affärsmässigt har han klantat sig men jag tycker inte han har ett skit att skämmas för.

    Håller med… affärsmässigt gick det fel.Men han är nog inte den första.
    Är väl alltid en risk med pengaplacering. Så fel att hänga ut honom av IL.
    Fanns väl ingen anledning ….till denna soppa som det nu blivit.

  Hur tror ni att Bella firar julafton i år?
  Har hon barnen? Blir det någon julstämning i nya huset? ?
  Nu kan hon inte heller resa bort under barnfrivecka med H. Hon verkar inte stå sin släkt nära alls, eller fira jul med dem och kompisarna byts så ofta ut. Tycker hon känns så ensam ?

   Med sitt team?

   Detta var bara skadeglädje? Usch

  Jädra komiskt att ljugengrip väljer att ”gömma sig” på Mallis av just alla ställen i världen hon kunde valt bland. Hon känner sig tydligen så pass hotad av kriminella i den grad att hon nu dramatiskt flytt till en plats där det bara ”råkar” svämma över av svenskar som känner igen henne. Allt för uppmärksamheten…

  Vem ska någonsin kunna ta denna kvinna på allvar igen haha

   Nej, hon har varit i London hela tiden. Eller vänta, var det Singapore? Nu minns jag, Södertälje. Detta är sanningen.

   Inte jag i alla fall.

  Det som verkligen borde granskas ang hur Isabella Löwengrips livsstil egentligen är, det är hennes ”team”. Två aspekter är superintressanta:

  1. IL avlönar människor för att sköta funktioner som de flesta klarar själva men som hon har svårt med: att klä på sig, komma ihåg sitt schema, laga mat till barnen osv. Som jag och andra har påpekat förr: Detta är inte lyx för IL. Det är direkt nödvändigt. När hon levde med Odd berättade hon öppet om allt möjligt som hon inte klarar själv; hon kan inte packa en väska, hon glömmer sina saker överallt. Odd fick gå och städa efter henne osv. Hon betalar för samma funktioner som andra med adhd får (men bara nån timme per vecka) i form av boendestödjare från kommunen.

  Men hon verkar även betala för sånt som brukar falla under vänskap.

  I skavlan skämtade hon om att hon inte hade vänner. Och när Skavlan ganska taskigt sa att det berodde kanske på att IL har sagt sig bara umgås med folk hon får fördelar av, så skrattade IL och skämtade med. Vem sitter och skämtar om att inte ha vänner? Just innan sa hon själv att hon var ledsen för det. En röra av motsägelser, en sorg i botten eller helt enkelt inget behov av äkta vänskap? Oavsett så framstår det nästan som att IL köper kompisar indirekt. Isf är det ju bara sorgligt.

  Vad får dessa unga människor i lön? IL har satt i system att strunta i folks utbildning och kastar ut tjusiga titlar på unga människor – men vad betalar dessa anställda för pris för det? Utöver helt orimliga arbetstider i vissa fall (vissa tycks vara tillgängliga dygnet runt) så undrar jag de får betalt?

  2) Alltså Att IL ser ut att vältra sig i lyx när hon blir uppassad av ”teamet”, som alltså fyller de funktioner som hennes egna funktionsnedsättning hindrar henne från att klara. HUR SMART är inte detta? Så jävla slugt varmumärkesbyggande. Man måste fan bli impad. Hon vänder sin oförmåga att sköta enkla hushållssysslor och klä sig själv osv – till att se ut som lyx. Och hon pratar smart om det, om att unna sig både jobba o vara med barnen. Det ÄR en smart lösning. Hatten av.

  Men….

  Får en känsla av att om Bella fortsätter vara känd kommer det en vacker dag en dokumentär där fd stylister, barnpassare, matlagare, påklädare, sminkare osv berättar om en människa som var helt oförmögen att fungera utan detta boendestöd.

  Jag tycker att IL gör det här med teamet asbra – förutsatt att de får bra betalt för sina eventuellt orimliga arbetstider.

  IL gör adhd glammigt. Även om andra med adhd inte har samma resurser så är det nice att se en kändis som inte heller kan ta hand om sig själv.

  Önskar veta mer om teamet!

   Hej kan du inte bara hålla tyst, ingen bryr sig om din analys som rättfärdigar allt trams, tack.

    Du fattade fel. 🙂

    Här får du nåt att smaska på lilla gam:

    ”Blondinbellas (anhörig) är ”delgivningsbar person” åt Gergeo Holding. Det är Afram Gergeos bolag. Afram Gergeo sitter häktad i England för sin inblandning i Falcon Funds bedrägeriet. Han är ju huvudman där tillsammans med Ingmanson (som rymt). Hur är relationerna? Kan (exet) ha lånat deg därifrån?” /Källa Flashback

     Ingen hemlighet att det är hennes pappa som är den delgivningsbara personen. Offentliga uppgifter.
     Äpplet är inte mindre ruttet än den gren den kommer från..

     Ingen större nyhet att det är Isabellas pappa, offentliga uppgifter. Vad hennes pappa ägnar sig åt är ingen större nyhet.
     https://www.allabolag.se/bolagslista/per-daniel-englund-rydberg/3af00a05397989b6e865a4368f507030
     https://www.startabolag.com/om-startabolag

     Hur ska exet ha kunnat lånat pengar därifrån?

      Inte därifrån utan snarare från Gergeo Holding.

       Men Bellas pappa och HH var väl inte precis kompisar?
       Svårt att tänka mig att de två skulle ha några affärer ihop.
       Jag antar att det är det som antyds dvs att han skulle vara länken mellan HH och Gergeo Holding.

        Varför inte?
        Om två människor träffas som har lika låg tröskel till att göra tvivelaktiga affärer så kan vad som helst ske.

   Exakt! Bra analys.

  Har BB verkligen flytt landet? Jag tror dom bilder hon nu publicerar med lite kryptiska texter om måendet mycket väl kan vara från senaste resan till Dubai. Tidigare var hon ju oumbärlig på kontoret och det var otänkbart att barnen skulle missa tid på förskolan. När kommer nästa avsnitt i denna ’såpa’?

   Läste på Flashback att hon flög med Norweigan till Palma i måndags, tillsammans med sina barn och en man. Naturligtvis omöjligt att bedöma sanningshalten i påståendet men han som skrev inlägget rabblade upp vilken flight, avgång och vilka platser de alla satt på (inkl barnen). Kan nog tänka mig att det stämmer. Om hon tagit sig någonstans är det självklart att någon uppmärksammar det, särskilt efter den senaste tidens skriverier.

  Det som är intressant är att det finns bilder ute på Sallys iPad som Odd lämnade in idag i Sverige. Den hade sprucken skärm. Var inte Odd utomlands? Är barnen hos honom eller med Isabella? Var allt ett enda spel? Många frågor men inga riktiga svar.

   Varför vill du veta var Odd är?

    Handlar inte om att just JAG vill veta vart han är. Det är en relevant undran eftersom Isabella skrev att han inte är i Sverige.

     Tycker du att hon borde vara mer precis om var han befinner sig och uppdatera sin blogg med Odds whereabout’s oftare?

      Nej

   Barnen är nog med största sannolikhet tillsammans med Isabella.
   Mycket som kommer från henne stämmer inte.

  Vi bör visa empati även mot dem
  Vi kritiserar. Hon är en människa.

  Enligt en ping back kommentar bland bellas kommentarer är hon på en ö vid Gran canaria. Med ida. Nån hade åkt med dem på samma plan dit. Hon hade verkat obemärkt.

  Intressant att BB helt plötsligt flyger med ett lågprisbolag. Vad hände med skjuts fram till gaten och lyxig lounche att hänga i innan avgång.

   Är väl bortkastade pengar när hon ändå inte kan instagramma bilder från sin resa. Så mycket för det lyxlivet alltså, existerar bara när hon ska visa upp något och skryta…
   Hon är så fake

  har isabella tagit bort inlägg om hennes kundevent i hemmet? Som
  hon enligt x hade dagen efter att hon ”hade fått veta allt? Hittar ni det?

   Det verkar borttaget? Jag kan inte heller hitta det.

   Vad pinsamt. Hon försöker ändra på jobbiga fakta…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.