Linn Ahlborg släpper parfym tillsammans med Nordic Feel

Hotshot är Linn Ahlborgs första parfym som är skapad tillsammans med Nordicfeel. Parfymen innehåller en cocktail av fruktiga och lekfulla toner som tar fram din mest självsäkra och fräscha sida.
[…] – Jag vill att parfymen ska utstråla självsäkerhet och att du ska känna dig riktigt snygg och fräsch när du bär den, säger Linn om Hotshot.//Nordic Feel

Enligt Linns släpps parfymen idag kl 16 på Nordic Feels hemsida.
Spontant när jag ser flaskan så den den ut som sån där manlig cologne du kan köpa på Rusta. Både flaskan och förpackningen är otroligt trist, men det kanske inte spelar någon roll i det här fallet?
Att företaget vet att kidsen kommer köpa som galna ändå, så varför slösa tid på det estetiska?

Andra influencers som släppt parfym för Nordic Feel är Bianca Ingrosso som släppt två dofter – Lei och Lei di Sera by Bianca. 
Dessa både sålde också slut men det blir gärna så när allt influecners gör, enbart säljs i ”limited edition”-upplagor.

97 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jahapp, så ska det krängas ännu mer

   Men det är ju inte reklam 😉

    Ändrade Camcam i sin text i inlägget när ordet -reklam- skrevs här? ? Tycker mig läsa lite annat nu som jag inte såg och läste innan.??

     Nä, inlägget har inte ändrats. =)

  500 spänn var saftigt.

   Är väl vad parfymer kostar.

    Ja, etablerade märkesparfymer, vilket inte är fallet här.

     Nja… Inte bara etablerade märkesparfymer väl? Finns ju många som sätter sitt namn på en parfym och säljer för runt en 500hundring. Är väl mest billiga skitmärken på typ hm eller plagiat som kostar mindre.

      Edp 50 ml, är väl ungefär däromkring de brukar ligga. Snabb sökning på kicks, som har både etablerade märken och mindre etablerade, har 6 Edp 50 ml för under 400 kronor, redan på första söksidan har priserna stigit över 500 kronor (sorterat på pris då). Detta av totalt alltså 307 produkter när man söker på just ”Edp 50 ml”.

      Billigt behöver inte vara skit själv älskar jag h&m choklad och vaniljparfym, avskyr oftas dyra parfymer oftast då jag tycker det doftar tant!

       Jo visst, menade inte att de luktar skit? däremot håller lukten sämre på de billiga ”hm-parfymerna” då det oftast är en större andel vatten i dessa för att kunna sälja till ett billigare pris. Menar självklart inte att alla måste köpa dyra parfymer, luktar något gott så go for it ?

      HM har tagit hjälp av en fransk parfymör, som har tagit fram goda dofter till ett billigt pris. En av dem (above the clouds) doftar väldigt likt Byredo Blanche (som kostar ca 1100 sek.)

     Nä? 30ml av välkända märken brukar ligga runt 500. Men det här är 50ml

   ”Blogg-parfymerna” brukar ligga runt 500, brukar se ut såhär då ekonomiskt:
   1/4 moms
   1/4 tillverkningskostnad samt marknadsföring (dvs i blogg och insta typ bara)
   1/4 till Nordicfeel
   1/4 till bloggaren

   så 1000 flarror = ca 125000 kr till Linn 🙂

  Har X och Bella kommit överens om radiotystnad eller vad händer? Har X hört av sig mer camcam?

   Ja fan vilket antiklimax. Antar att Camcam inte har någon mer info att gå ut med? Suck. Jag som hade hoppats på en upplösning på detta, inte bara att det rinner ut i sanden.

    Förvånad?

     Nej, men besviken. Som jag skrev, jag hoppades på en annan utgång.

      Vad för utgång? Han sitter i skiten, hon fortsätter sitt liv. Är väl den enda rimliga utgången? Känns mer som stt du hoppades på mer drama, och ingen speciell utgång som i lösning

    För barnens och övriga anhörigas skull är det väl bättre om de löser sina inbördes problem själva och inte förvärrar allting genom att dra allt som har hänt och inte hänt offentligt.

     Förmodligen. Men jag älskar lite saftigt skvaller och detta var fan det saftigaste på år! *duckar för inkommande hat*

      Hahahah

      Jag med ????

      Tror du deras anhöriga med känner så??

       Ärligt talat. Ska vi bry oss om alla anhöriga när det skrivs om någon som begått brott i media så kan varenda mediakanal lägga ner. Det är väl den som orsakat dramat som ska tänka på sina anhöriga från första början?

       Vi har inte ansvar för deras anhöriga. Vill Bella & H hålla saker hemliga så ska de inte ta upp dem på sociala medier eller med Expressen. Tycker det är rimligt att man respekterar kändisars privatliv om de själv valt att hålla det just privat och inte ta upp varenda grej som genererar publicitet på en blogg eller i tidningen.

      Du vill att två personers olycka ska fortsätta, för du älskar skvaller…. Jadu

   Men en massa skriver ju att Bella inte ska skriva och inte berätta saker, hon ska vara privat med sitt liv osv.. men sen är det fel om hon är tyst och ligger lågt… Alltså. Men hon har ju skrivit ett kortare inlägg nu. H gör nog smartast i att ligga lågt och inte göra massa väsen så är detta nog snart bortglömt och han kan förhoppningsvis leva normalt, enligt han så är det ju ingen fara och inga kriminella hotar honom. Men lite förvånande att CC inte tagit upp att H innan sagt i aftonbladet att det ofta finns kidnappningshot mot traders och att H många ggr hotats.

   Såg Pingis story på IG; ”Isabella Löwengrip calling on the secret line” med en ”sketch” där hon och Simon fightas om vem som ska prata med Drottningen. Så tydligt att här finns inget hot, detta är lite ”kul” och kan skojas om. Som vi visste.

     Alltså att du tar andras filmer för att du ska få större instagram haha att du inte skäms. Utnyttja andra för att bli känd och tjäna pengar så pinsamt Camilla, att du inte kan bli känd och vara intressant på egen hand. Men varför ska de inte kunna skoja om vem som ska få prata med Bella – därför finns/fanns det inget hotfullt? Är du på riktigt, du verkar lite korkad. Om man inte fattar att Bella varit rädd i en sådan situation ja då lever man nog inte i verkligheten, alla normalbegåvade borde begripa den skräcken särskilt alla som har barn iaf. För du har väl inte missat X uttalande i en intervju vilket går att läsa i Aftonbladet – Traders får ofta kidnappningshot och X har många ggr fått hot.

      Anonym 15:12 – du är full, gå hem.

    Eh va.. det kan väl ha känts hotfullt för Bella trots att de skojar om vem som ska få äran att prata. Ingen har sagt något om något konkret hot för övrigt men att de känt rädsla och oro det måste väl alla förstå, och förstår man inte det så är man lågbegåvad. Så vad är det vi visste?

     Jag vet inte vilken värld du lever i, Anonym 15:05, men jag hade då aldrig betett mig så om min vän varit utsatt för verkliga hot eller faktiskt känt en så stark oro som Isabella påstår (och har sjungit ut i tidningarna om för…*host*…publicitet). Rätt tydligt sedan start att detta aldrig riktigt var på allvar eller ens riktigt sant.
     Om du anser att jag därför är lågbegåvad så varsågod, det är helt upp till dig. Trevligt.

      Nej men eller hur det är därför de lägger en massa extra pengar på vakter och extra säkerhet när de hade presslunch. Det skojas om allt o alla hotfulla och tragiska situationer 15:11 Ja men det var dumt av dem de borde fatta att den sjuka Bellasekten med CC i spetsen skulle vinkla det och hitta fel. Det borde de fattat såå dåligt av dem. Det har skojats om mord, tsunamin med mera med mera.. Om du inte fattar att en känd kvinna med barn är rädd efter att ha fått påhälsning hemma av folk som blivit av med pengar och en trader inblandad i sitt liv som berättat om kidnappningshot och andra hot.. ja då blir jag fan orolig för din skull Anonym 15:11 jag blir rädd.

       Don’t worry, Anonym 15:20, be happy!

  Har X och Bella kommit överens om radiotystnad eller vad händer? Har X hört av sig mer camcam?

   Syns ju att Bella bytt strategi. Från att hon flyr för sitt liv, till att justera att hon flyr av hjärtesorg. Märks så tydligt vad hon försöker göra, och att hon inte har tillräcklig kompentens runt omkring sig!

    100000%

    Fast hon har aldrig sagt el skrivit att hon flyr för sitt liv. Nej men hon skrev att de utsatts för fara och ska checka ut, och hon ”flyr” nog både pga sorg, chock, skam och rädsla.. för säkerhet och att de inte vill/vågar vara hemma. Tror de fick rådet att åka bort. Kanske fixas det i hemmet med extra säkerhet, eller finns planer på att sälja det kanske. Tycker nog ni ska sluta leta fel och vinkla allt, det är inte jysst. DET är galet om något.

    Kan du hänvisa till var bella har sagt/skrivit att hon ”flyr för sitt liv”?

  ”cocktail av fruktiga och lekfulla toner” låter som mitt värsta, sötsliskig fjortis tänker jag på.

   Passar väl hennes målgrupp ?

   Jag gillar träiga dofter, vad det nu kan betyda .,,

    Träiga dofter innebär just trä. Exempelvis cederträ! ?

   Den lät god ända tills hon sa att den även ska lukta vanilj. Spyr på vanilj?

    JAG MED! Borde förbjudas, speciellt i kollektivtrafiken.

     Jag älskar vanilj! Sue me.

      Jag med. Gick precis in på toan på jobbet och undrade vem som varit där innan med så god vaniljparfym idag. Funderar skarpt på att gå på en sniffrond runt kontoren för att få tag på vem det var så att jag kan be om märke. Luktade såå gott.

       Kanske bara nån som kalasade på vaniljhjärtan igår kväll?

       Eller Monas bajssprej kanske finns i vaniljdoft?

      Jessica Simpsons Fancy är världens bästa vaniljbaserade parfym! Så mjuk och ickesliskig. Mjau! ?

     Enda vaniljdoften som var god är den förra veckans dejt hade. Honom kunde jag lukta på hela natten, men det var också första herrparfymen jag känt som luktar vanilj och det gjorde sig bättre på killar än tjejer måste jag säga?

      Kanske Paco Rabanne, 1 miljon?

       1million såklart ?

       Luktar den vanilj? Hade hört att typ alla tycker den är jättegod och tänkte köpa den till min bror en gång men så luktade jag på den i affären och ba nej fyfan. Kommer inte ihåg att den luktar vanilj nämligen?

       Men sen luktar ju parfym olika på olika människor och på just honom kanske det var en fullträff, om det var den, till skillnad från min sniff i affären??

     Vaniljhatare bör förbjudas i kollektivtrafiken!

    Älskar vanilj ???

   Älskar söta parfymer! mvh 34 åring som alltid får beröm för sin doft ? tycker dyra parfymer oftare doftar kärring! ?

  Bella har uppdaterat sin blogg. Hon låtsas som att det regnar. Så feg!!

   Låtsas som att det regnar? Hon skriver ju om hur hon mår och hur hon bearbetar det som hänt. Nyfiken fråga, vet du vad ”låtsas som att det regnar” betyder eller har du missuppfattat det kanske?

    Anonym har inte missuppfattat.
    Hon låtsas ju som att det regnar. Hon har blivit konfrontrrad med att hon ljuger om enormt allvarliga saker och hon bemöter ingeting av det. Jag säger inte att Hajens bevis är sanna men hade någon anklagat mig för att fabricera så allvarliga saker så hade jag velat rentvå mitt namn. Jag tror inte att hon inser vidden i hur hennes varumärke skadas av det här beteendet. Märkligt alltihop. Även att Camilla i te yopar ett ord mer om det.

     Men vad är det med folk? Allvarligt… C H I L L A! Det har väl gått vadå? 2-4 dagar sedan (flertalet!!!) uppdateringar om Bella?? C har dessutom svarat att hon väntar med att publicera ytterligare tills mer finns att gå på. Uppenbarligen försöker H lösa detta privat nu, och när tillfället är rätt och han samtalat med inblandade parter kommer han nog släppa nån sorts release. Ni såg ju hur snabbt C uppdaterade om hela affären när det fanns saker om skriva om – så please. Håll er till fb så länge om det är så akut/fragda tuggas.

      Vem är det som ska chilla här egentligen General Capslock?

       Valid POINT!!!

     Men det spelar ju ingen roll vad hon skulle skriva eller hur hon skulle bemöta det han skriver, även om hon skulle lägga upp filmbevis så skulle ni här inne skrika ”HON LJUGER, FAKE”
     Ingenting hon gör är rätt enligt er, och gör hon ingenting är det också fel….

     Men VAD är det hon ska bemöta? På vilket sätt låtsas hon att det regnar menar du? Hon har ju sagt sitt även om hon inte berättat i detalj men det ska hon ju inte göra enligt somliga. För det första så sitter nog inte Bella och läser denna blogg och alla kommentarer vare sig på sin egen blogg eller andra ställen. För det andra så klagar ju folk på att hon skriver om H och uttalar sig, hon ska vara tyst och privat skriver ju folk och inte hänga ut han osv… Men NU så tycker ni att hon ska bemöta och kasta skit på han? Alltså ge er! Vadå konfronterad med att hon ljuger om allvarliga saker?? Om hon känner att det är en fara och är rädd så är det inget ljug om allvarliga saker, men allvarliga saker kan skrämma däremot. Ni klagar ju på om hon uttalar sig och hennes telsamtal tog inte CC emot var det inte så. Stackars Bella kan ju inte göra något rätt, spelar ju ingen roll vad hon gör och säger eller inte gör och säger så är det ju fel ändå, ni hittar ju fel i allt. Låt henne vara och umgås med sina barn. Gör något annat med era liv en stund.

    Hahahaha jag tror att jag har missuppfattat det. ?

    Det jag menar är att hon inte bemöter Hs sida av situationen. Jag tycker att han förtjänar det lika mycket som hon förtjänar en ursäkt av honom.

    Tror Anonym menar att Bella låtsas som att det regnar när hon inte bemöter nånting som säkert alla undrar över, vad hajen hittills har sagt, vad som egentligen händer etc. Vi har alla förstått att Bella inte ”mår så bra” by now, och sen…? Det är ju bara en upprepning på att vi ska tycka synd om henne. Snyft inlägg alltså och ingen riktig uppdatering now is it…

     Men VAD är det hon ska bemöta? Varför? Hon har ju sagt sitt även om hon inte berättat i detalj men det ska hon ju inte göra enligt somliga. För det första så sitter nog inte Bella och läser denna blogg och alla kommentarer vare sig på sin egen blogg eller andra ställen. För det andra så klagar ju folk på att hon skriver om H och uttalar sig, hon ska vara tyst och privat skriver ju folk och inte hänga ut han osv… Men NU så tycker ni att hon ska bemöta och kasta skit på han? Alltså ge er! Detta är så sjukt. Stackars Bella kan ju inte göra något rätt, spelar ju ingen roll vad hon gör och säger eller inte gör och säger så är det ju fel ändå, ni hittar ju fel i allt. Låt henne vara och umgås med sina barn. Gör något annat med era liv en stund.

      Sluta lipa, du är heeelt pantad

       Snygg härskarteknik där….

        14:32 och 14:32 hade inget att säga emot och kom då med en eh.. mogen kommentar ist. En kommentar som säger en del…

         Orka säga emot en, vad som ut som, väldigt instabil och känslig människa.

         Den diskussionen med hen är alltså totalt meningslös 🙂

      Blir alldeles matt av din kommentar, sök hjälp!

  Säljer inte NF fake saker? ?

   Va? Aldrig hört talas om. Var har du fått det ifrån?

    Jag har också hört det. Dom köper in stora mängder av fake, gammalt och ibland stöldgods, köper aldrig därifrån, eller cocopanda längre. Undrade längre varför produkterna jag köpte va mycke sämre än från kicks. För att det är skit 🙂 varför tror ni dom är så mycket billigare? Halva priset borde vara en ögonöppnare 🙂

     Nej så är det nödvändigtvis inte. Dock så köper de in av icke autoriserade dvs dom kan inte GARANTERA kunden att det är äkta. Det innebör dock inte att de medvetet köper in fake.

     Exakt!!!

    Både fake och gamla saker! Köp ej!!!

   Har bara hört det ryktet här inne, kanske är en och samma person som försöker sprida falska rykten?

    Googla för böveln!!!

    Köp hos Lyko eller eleven om du vill ha saker som är äkta och inte gammalt!!

    Enligt nordicfeels egen hemsida ja? ”vi säljer både äkta och fake och fulimport och allt du kan tänka dig. Ärlighet varar längst. Kom och köp!”

     ???

  Jag känner inte till henne, men jag gissar att hon är en av de yngre som har kommit på senare tid. Parfym har jag däremot kunskap om och priset är inte onormalt när det kommer till vissa parfymer, men för den typen av parfym tycker jag helt klart att priset är mycket högt.

   Linn har hållt på att vlogga sedan lång tid tillbaka, Sen hon var 13 kanske? De senaste 3 åren så har hon växt till en ganska stor influenser. Kolla på hennes kanal, jag gillar inte alls influensers.. spyr typ på Bianca och Therese Lindgren.. men linn är annorlunda!

    I ?: Tack för att du berättade! ? Jag hade tydligen inte helt fel, antog att hon var en av de yngre som har kommit fram under 2010-talet och det borde stämma eftersom hon inte kan vara särskilt gammal nu. Ibland har jag koll, men jag tror att jag har missat henne för att jag helt enkelt inte tillhör hennes målgrupp.

  Oj vilken bra reklam hon får här nu för sin parfym. Eller ja reklam är det ju inte förstås men vad ska man säga.. bra marknadsföring för hennes parfym.

  Både fake och gamla saker! Köp ej!!!

  Tyckte också att den såg lite B ut, särskilt typsnittet. Hoppas dock att den luktar gott 🙂

  Hur seriöst känns det att Pingis spexar på sin story och säger att IL ringer på den hemliga linjen?? Om hennes vän är hotad till livet?

   Bella har aldrig sagt att hon är ”hotad till livet”, det samt att hon ”flyr för sitt liv” och att de har polisskydd har blivit sanningar bland kommentarerna. Baserat på antaganden och tolkningar av vad hon faktiskt sagt. Dags att gå tillbaka och färska upp minnet av vad hon sagt och skrivit kanske!?☺

  Snark.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.