Hannah Graaf köper hus i Sigtuna igen

Men innan julbordet så mötte jag en byggare för att kika på mitt nya lilla radhus. Vann budgivningen på ett radhus i Sigtuna. Nära alla barnens kompisar, skolor och stan.

Det är från 70-talet och en hel del att fixa men så mysigt. Behöver bl a bygga till ett sovrum så alla barnen får plats 🙂

Måste ha ett hem i Sverige till mig och barnen. Vet ännu inte hur något blir men allt löser sig och barnen välmående är viktigast så klart.

Peter är en fantastisk pappa och vi vill bara att alla ska må bra och allt ska vara så smärtfritt som möjligt. Men med mina pojkar i Sverige så är det lite stökigt med allt. Men som sagt vi ska lösa det så gott det bara går.//Hannah Graaf

Efter ett drygt år i Spanien så köper Hannah Graaf nu återigen ett hus i Sigtuna när hon och maken Peter går skilda vägar. Detta för att kunna vara nära sina söner som båda studerar på Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket.
Jag vet inte om hon tänkt pendla mellan Sigtuna och Spanien, om hennes ex-man kommer stanna där med döttrarna som går i skola där? Jag antar att framtiden får utvisa det, och att familjen löser det till det bästa för alla parter.

Hannah avslöjar även på bloggen att hon och syrran Magdalena Graaf haft ett möte med ett produktionsbolag.
Kan det månne vara en egen realityserie med ”Graaf sisters” på gång?
Eftersom Maggan var det mest underhållande karaktären i ”Lance vs Livet” så skulle jag inte bli helt förvånad om det blev så. Och vad är bättre än en Graaf-syrra? TVÅ Graaf-syrror så klart!
Det är ju sedan gammalt… 🙂

Tack för tips!

108 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Skulle lätt kolla.

  Svara

  Från slott till koja…

  Svara

   Ja så går det i livet ibland men med kärlek kommer man långt. Att bo i ett slott är absolut trevligt men att bo i en koja är mysigt.

   Svara

    Eller hur!! Den där ”kojan” hade jag lätt velat bo i alla dagar i veckan! Hellre ett kärleksfullt och mysigt hem än ett sterilt, ytligt och opersonligt.

    Men vissa vill verkligen pika och klaga på exakt allt. Skickar dig en cyberkram ’Anonym 15.07’, du verkar behöva lite kärlek ❤️

    Svara

     Tror inte att det blir typ en reality serie med dem, de är inte allas intressanta att följa enligt min uppfattning.
     Möjligen att de ska göra något reportage där de reser runt som Morgan och Ola-Conny gjorde för några år sedan. Däremot skulle det vara kul att följa Åsa & Emilio Ingrosso, hur de bygger upp sin nya restaurang, och livet i Spanien. Även Charlotte Perrelli med familj skulle vara kul att följa. Just nu så är Lailaland bäst!

     Svara

      Själv hade jag lätt följt ett program med systrarna Graaf. Det är endast pga Maggan Jag tittar på Lance vs livet. Däremot Lailaland klarade jag inte av att kolla på. Men det är ju tur att det finns något för alla smaker 😉

      Svara

      Haha Åsa och Emilio?..var bland det dummaste jag hört. Perrelli njaa kanske, hennes man skulle nog gärna vilja det hehe, för o inte tala om hur gärna Simon Sköld skulle vilja det haha kan tänka mig att han föreslagit till Camilla att de ska ha en reality hehe.. Men hellre Gynning då än Perelli säger jag. Jo tror systrarna Graaf skulle blir succé, typ Graaf family. Med tanke på hur stora bloggar de har så finns nog ett intresse.

      Enligt Camcam finns det ju ingen marknad för realitys, så sa hon när Bellas serie var på tal och på g hehe, då var marknaden alldeles för mättad redan fanns för mycket realitys haha. Nejdå det finns inte för många, finns inte så många än så länge.

      Svara

       Skulle gärna sett Bellas serie Being Bella, hade sett fram emot den, hade uppenbart blivit en riktig tittarsuccé. Schulman-familjen hade varit kul och intressant också. Att Anna Book erbjudits miljoner för att göra en reality-serie tror jag inte en sekund på, aldrig att hon tackat nej till det MEN jag tror att hon hoppas på och önskar att få göra det därför som hon pratar om det i media, likaså pratar hon ofta om Så mycket bättre – för att hon ska få vara med där. Där borde de ta med P Wahlgren nästa gång, hon lockar alltid tittare med sin humor och charm, hon är så omtyckt och folkkär och även blivit populär igen bland barn dessutom har hon så många bra gamla låtar och vore kul att se henne tolka andras låtar. Hon ska ju vara med i julkalendern också nästa år, kul. Hennes brorsa Niclas skulle jag gärna se i Så mycket bättre också.

       Svara

       Enligt statistiken på Bloggportalen.se så är inte Graf systrarnas bloggar störst, det finns de som är större och ligger högre upp i tabellen. Camillas blogg är dock nästan alltid högst upp på listan, bästa bloggen!

       Svara

        Haha men de är bland de största, och de är mer kända än många andra bloggare. Menar du att Camcam borde få en realityserie HAHA. Men alltså du kan knappast jämföra denna blogg – som handlar om nyheter, aktualiteter, systrarna Graaf, Bella, Cissi och Ben Mitkus – med andra personliga bloggar som handlar om dem själva och om deras eget liv, lite skillnad liksom.

        Svara

         Anonym 20:51 Nej, jag menar ingenting, påpekar bara att Graf inte har största bloggar. Ja, nog är de kända för alla sina nakenutvik! De är verkligen ”unika” har inte sett några andra ”kända” syskonpar som tagit sådana perversa bilder.

         Svara

          Perversa bilder? Hello moralpaniken! 😉

          Svara

       Ja, tänk en reality om Åsa och Emilio. Första tre avsnitten kan handla om hur de blåste Åsas pappa på pengar. Hur de satte sprätt på hans besparingar och sedan struntade i att betala tillbaka de lånade pengarna. Jag skulle sitta som bänkad varenda avsnitt, definitivt!

       Svara

        Va? Hur kan man göra något sånt 😱

        Svara

        Madelon 21:36 Det var värst vad du var insatt i Ingrossos privata ekonomi, du kanske är släkt med pappan?

        Svara

     Intressant kommentar, sterilt ytligt och opersonligt, vem bodde i ett sådant hem?

     Svara

      Askungen?

      Svara

       Askungen blev lycklig när hon gifte sig med sin prins och flyttade till hans slott!

       Svara

      Hannah, det så ju ut som en lokal.

      Svara

   Vad är det för fel på radhuset? Förstår inte.

   Svara

   Oroa sig inte, det är bara en tillfällig inkvartering. Med Hannahs tilldragande yttre och väna personlighet ger jag det högst sex månader så har hon träffat en ny (mycket framgångsrik och förmögen) man som hon kommer att sätta bo tillsammans med. Och innan du vet ordet av kommer hon att bo minst Perrelli-style. De där systrarna är överlevare, se bara på Maggan.
   Så, släpp det där från slott till koja.

   Svara

    Finns en tråd om systrarna Graf på Flashback, bland annat om otrohet…
    Tror inte att MG hade flyttat ihop med FL om han inte varit rik. Hade han jobbat som rörmokare och bott i ett rum och kök i Rinkeby, så hade han nog inte varit ett intressant objekt. Pengar framför kärlek…

    Svara

  Gissar att hon flyttar hem. Annars hyr man väl ngt litet. Fattar inte riktigt hur man kan leva på att göra reklam för Cubus.

  Svara

   Om du hade följt henne så hade du vetat att hon inte enbart gör reklam för Cubus och inte enbart jobbat med bloggen.

   Svara

    Läser sporadiskt men har då aldrig läst om jobb annat än enstaka gång. Lägger ingen värdering i det.

    Svara

     Men din kommentar säger annat Karin

     Svara

      Du läser in för mkt. Tror jag vet bättre än du vad jag tänker.

      Svara

       Du kanske är dålig på att få ner dina tankar i skrift 🙂

       Svara

        Är du grälsjuk får du leta efter ngn annan.

        Svara

     Hon jobbar ju som mäklare…. och hur Jon finansierar sitt husköp är väl hennes ensak?

     Svara

      I Sverige kan hon inte arbeta som mäklare, krävs flera års utbildning. I Spanien är en mäklare en säljare och har inte hand om den juridiska biten mm. Tror hon flyttar hem för gott.

      Svara

   Tror nog Hannah har pengar att leva på 🙂 Hon jobbar inte enbart med bloggen och har en ganska bra bakgrund, hon har varit med sen långt innan sociala medier

   Svara

  Tänk att dom ansågs snygga förut 😂 jösses.

  Svara

   Vadå? Är extremt få människor jag stött på som är ”fula”. De flesta människor har ett helt vanligt utseende.

   Svara

   Tycker dom ser väldigt bra ut fortfarande

   Svara

   Bättre än alla fillers-bilder som ca 90% av influncerna har idag.

   Svara

    Finns väl få som är så stela i ansiktet pga botox som systrarna Graaf? Tycker dock att Hannah är svinsnygg ändå! Maggan ser inte heller nå dålig ut men en gnutta onaturliga!

    Svara

     Fast inte redan 1998 väl, när bilden är tagen typ?

     Svara

    De är absolut inte naturligt vackra. De har fillers, botox, löshår, lösögonfransar, tatuerade ögonbryn, att tro något annat är bara naivt!

    Svara

     Hade folk fillers på 90-talet?

     Svara

      Ja. Men tror inte de hade gjort något annat än tuttarna under de åren, eventuellt läpparna

      Svara

      Nä, men nu.

      Svara

       Vi snackar väl om hur de såg ut då, på bilden?

       Svara

   Antar att du är en riktig skönhet, taskig kommentar hoppa på folks utseende. Men det verkar ju ok här på Bloggbevakning.

   Svara

    Japp tur det 😁

    Svara

   Tycker Hannah är snygg 🙂 Maggan har jag lite svårare för, men är nog för bilden hon själv har gett av sig själv, sunkiga kläder, sunkigt hem osv

   Svara

    SNYGGA, både då och nu. Var kär i båda när jag var liten.. 😳

    Svara

   Anonym 15:08, känns det bättre nu? Kan tänka mig hur du själv ser ut och hur du är, när du skriver en sån idiotisk kommentar.

   Det tragiska är att om det här inlägget handlat om tex Cissi Wallin hade kommentaren varit borta några minuter efter att den kommit upp. Men nu var det ju Graaf det handlade om. Kunde också varit Bella förstås. Under de inläggen tas kommentarer likt Anonyms aldrig bort.

   Svara

  Lycka till Hanna 😊

  Svara

  Älskar Maggan! Skulle sitta klistrad 😍

  Svara

  Ska hon ha hus både i Spanien och Sverige då, ja då behöver hon inkomst från en reality-serie. Hoppas på en serie med dem båda, har länge haft det på känn, kommer absolut att titta. Ja i Lance serie var det bästa Maggan och när det filmades i deras hem, kul att se Filip och de små också. Men L&L så härliga killar, kul att se, gud som jag skrattade åt avsnitt 11 och 12 särskilt. Och vilken superbra låt, han sjunger ju bra Lance, de har musiktalanger.
  Ingen lätt sits för Hanna, jag menar ska hon bo i Sverige så blir det ju pappan (el hon) som inte får träffa flickorna så ofta och regelbundet för blir väl svårt att pendla varannan vecka. Så blir ju lika jobbig sits där som med att inte träffa pojkarna så ofta. Men hon kanske tänker bo i Sigtuna varannan vecka då eller bara lite då och då. Hoppas det löser sig bra för dem hursom och blir till det bästa för alla.

  Svara

   Låt henne sköta dom bitarna själv 😝 tror verkligen inte du behöver fundera över det

   Svara

    ? Tycker du att jag skötte några bitar åt henne? Nej skötte inga bitar, klart hon får sköta dem bitarna själv. Ska inte Camcam och andra heller fundera på det eftersom inlägget typ handlar om det? Behöver fundera?… nej behöver vi väl inte men… Önskar henne allt gott och grattis till huset, var liksom inget illa ment om du nu läste det så.

    Svara

  Mardröm, då kan man lika gärna bo i lägenhet 😫

  Svara

   Man vet att någon är privilegierad när denna beskriver boende i radhus som en mardröm.

   Svara

    och ”då kan man lika gärna bo i lägenhet”

    Svara

   Vad är det för fel på radhus?

   Svara

    Inget fel på radhus om man gillar att vara nära inpå grannar. Har bott i radhus och det var fruktansvärt lyhört, man fick tänka sig för och inte störa grannarna på båda sidor, spela musik på för hög volym var otänkbart, då kom de med en gång och klagade. En granne hade katter som sprang runt på grannarnas uteplatser och utförde sina behov. Små uteplatser där man inte kunde röra sig fritt eller andas, alltid någon granne som skulle tjata om allt och ingenting. Men, människor är olika, somliga gillar den livsstilen och somliga inte. I ett hus med egen trädgård får man mer privatliv enligt min uppfattning.

    Svara

   Är det en mardröm att bo i lägenhet? Jag föredrar lägenhet framför villa, jag trivs mycket bättre i lägenhet. Radhus var väldigt mysigt att bo i också faktiskt, men vi hade flyt med grannarna, är kanske avgörande

   Svara

  Den realityn skulle jag absolut titta på. Maggan är ju en underhållande person (på mängder av olika sätt och av olika skäl). Jag tror också att Hanna är en ganska rak person. Deras olika livssituationer i sig är både spännande och och inte så ”mainstream”.
  Kul om det blir verklighet 👍🏼

  Svara

  Blondinbellas samarbete med readly – ”readly har jag precis börjat använda” när hon gjort inlägg om dom från 2014 och säkert fler sedan dess
  https://www.isabellalowengrip.se/2014/05/27/readly-en-favorit/

  Svara

   Jösses.. snacka om att leta fel🙄 Tur att det alltid går att hitta fel när man inte kan klaga på omärkt eller fel samarbete. 🤦‍ Det kan ju liksom vara så att hon glömt att hon använt readly tidigare och förväxlat med andra sådana tjänster, och det kan vara så att hon just nyss precis börjat använda readly efter ett långt uppehåll. Och det kan vara så att readly bad henne skriva ungefär så. Sluta leta fel, blir oftast bara löjligt.

   Svara

    Du framstod ju dock som lite smålöjlig själv med ditt försvar 😝

    Svara

     Blir ändå faschinerad över hur Bellas försvarare alltid kan hitta svar på hur det är alls andras fel/ansvar/omständigheter/otur/glömska/slarv när Bella ljuger. Tänkte skriva att ni borde jobba som advokater hela bunten men kom på att det krävs trovärdiga försvar då. Men guldstjärna för fantasi och att sätta ihop massa oturliga händelseförlopp!

     Svara

      Ljuger? Var ju just det att varför vinkla det till ljug? Och leta fel? Så tröttsamma ni Bella-shamare är som tjatar om Bella-försvarare, advokater, hej simon osv osv.. Till dig blir det definitivt ingen guldstjärna, du får ett suck och 😨 👹 👿 👺 🤦‍ istället. 😴

      Svara

      😴 Tönt🤮 🤮

      Svara

    Hej Simon!

    Svara

     Zzznark kom med nåt nytt. 🙄 Det är ju ett stort intresse och bästa nöjet tydligen för vissa att leta fel på Bella. Stört. På riktigt? Lögn? För att hon skriver att hon just börjat använda Readly? Vad vet vi om hon inte just gjort det ÄVEN om hon använt eller gjort reklam för det förr. Vad är problemet? Måste man vara någon Simom för att man tycket det är ganska sjukt att leta fel hela tiden. Ni är fan störda och ni kanske ska inse det. Oj oj Bellas reality hade blivit tittarsuccé. Synd det ej blev av.

     Svara

    Och det kan asså vara bah så attee hon bah… Sluta. Ser du inte själv det roliga i att hon tipsar om en tjänst hon precis bärjat använda när tjänsten var en favorit redan 2014?

    Hörni! People! Jag har hittat en skitcool musiktjänst, testa den. Spotofy heter den. Man kan lyssna på nästan alla låtar som finns och skapa listor och grejer. Hur najs som helst 🙂

    Svara

     Spotify

     Svara

     Det är reklam. Alla vet att reklam som bloggare gör inte behöver betyda att de tycker om produkten eller ens har använt den. Däremot måste de ju skriva något i den stilen. Om man inte förstått det så är det illa.

     Svara

   Svara

   Skönt att Bella fått lite dötid som vanligt folk. Hon som förr aldrig la tid på Netflix och liknande, för hon kunde ju faktiskt jobba den tiden istället. Känns äkta och ärligt.

   Svara

    Fast lyssnar hon inte på saker? Att kolla på netflix och lyssna på ljudböcker är inte samma sak 🙂 Poddar och ljudböcker lyssnar jag på medans jag gör saker, netflix glor jag på när jag har dötid

    Svara

     Ok, jag trodde readly var för att läsa magasin (sa hon inte det själv på sin insta?).

     Svara

      Jo Readly kräver faktisk läsning. Inte ljudböcker där utan tidningar och magasin. Hon får skaffa sig lite dötid till denna nya hobby med andra ord.

      Svara

   Det kanske är hennes team som använt hennes tidigare samarbeten 😅

   Svara

   Ja, det är sådana missar som visar precis vilket hyckleri detta med köpta inlägg är.
   När en influencer inte håller reda på vilka tjänster som hen redan sagt sig använda utan skriver att hen precis börjat använda något.
   Men Bella minns ju aldrig vad hon skrivit tidigare så det är väl ungefär som väntat.

   Svara

    Men snälla.. oavsett om hon minns, håller reda på eller inte så kan hon ju just ha börjar använt det på nytt efter att inte ha använt det på flera år kanske. Vad i hela he..te spelar det egentligen för roll?! På riktigt?! Men det fanns inget annat att klaga på tydligen. Stackars satar 🤣 🤣

    Svara

     Varför skulle hon sluta använda något som är så bra?
     Om hon nu vill läsa tidningar och tidskrifter så vore det märkligt om hon börjar med Readly för tre år sedan för att plötsligt sluta och nu återupptäcka den hela tiden så fantastiska tjänsten.
     Nej, det verkar vara en text som hon fått inför samarbetet och som sen blivit bearbetad av någon i hennes ”team”. Och den personen har inte haft reflexen att kolla bakåt i arkivet för att se om det tidigare funnits ett samarbete med Readly. Vilket inte är osannolikt så länge som Bella hållit på.
     I så fall hade det ju varit lätt att bara ändra om ”Den fantastiska tjänsten Readly har jag precis börjat använda” till t ex ”Den fantastiska tjänsten Readly som jag använder sedan flera år”.

     Svara

   Jag som tyckte om Readly. Varför har de valt BB? Om de gör så dålig bakgrundskoll minskar trovärdigheten direkt 🙁

   Svara

  Det är väl det absolut snabbaste sättet att tjäna pengar på, att vara med i en dokusåpa. Pernilla och Bianca fick miljoner var per säsong och Biancas samarbeten rusade antal och ersättning. Hannah hoppas väl på något liknade.

  Jag har svårt att se att hon lämnar flickorna hos Peter och bara träffar dem på loven, då gör hon ju precis likadant som hon gjorde med sönerna och det fick henne att må dåligt. Tror snarare att flickorna ska gå i skolan i Sverige och Peter stannar i Spanien ett tag för att se hur han ska praktiskt få det att fungera. Verkade vara han som ville till Spanien mest med tanke på hans föräldrar och bror och då får han stå sitt kast ifall han envisas med att bo kvar. Det var trots allt på prov de flyttade ner, fungerande det inte skulle de flytta hem.

  Svara

  Var det ens någon som tittade på Lance VS livet? 😂 Jag hade tittat på en serie med Maggan och Hannah, dom verkar sjukt roliga och ”lätta” som människor! (Jag är 25 år)

  Svara

   Jag hade nog med hellre tittat på en serie med dem båda.
   Lance har jag inte tittat på. Lailaland har jag sett en del avsnitt av

   Svara

   Jag har tittat på det, mycket underhållande men hellre en serie med Maggan och Hannah ja. Lailaland är sådär tycker jag, Lance vs livet är bättre, och Wahlgrens värld mycket bättre.

   Svara

  Fattar inte hur både hon och Peter tänkte när de beslutade ett år före den formella skilsmässan att de skulle skiljas. Varför flyttar man och ”lämnar sina söner hemma” i Sverige då? Jaja, ett radhus är inte fy skam ändå om man har många barn. Kommer hon jobba som mäklare i Sverige?

  Svara

   Ett sista försök att få det att funka kanske?

   Svara

    Somliga måste hela tiden leva ett högt tempo med business och snabba cash, resor, fester och ständigt omringade av vänner. När det inte ger ”livskickar” som man förväntar sig, då gör man ett sista försök med att bryta upp och flytta till nytt boende eller ett nytt land. Grundproblemet är dock, om man nu har äktenskapliga problemen, så försvinner inte det när man byter boende även om man hoppas och önskar. Familjeterapi är steg nummer ett i äktenskap som glidit isär, om man nu vill rädda sitt äktenskap? Men, tar kärleken slut, ja då hjälper inte familjeterapi, då är det bara att move on…

    Svara

   Pja, det är väl åtminstone hyffsat vanligt att man fattar allehanda beslut innan man formaliserar dem? Motsatsen är nog betydligt mer ovanligt.

   Svara

   Hon lämnade inte barnen, de valde själva att stanna. En flyttade väl med först, för att sedan flytta tillbaka till Sverige

   Svara

    Lämnade och lämande, hon och Peter såg till att den äldsta sonen skulle gå på internat för att ”han hellre ville” vara med kompisar. Den andra sonen flyttade med en kort tid till Spanien men flyttade även hem han med och började på internat. Fick känslan av att ingen av dem trivdes med den situationen och att Peter hade sista ordet där.

    Svara

     ?? Var det inte exakt det jag skrev i kortare form?

     Svara

   Tror inte hon kommer jobba som mäklare om hon flyttar tillbaka till Sverige, tror det är krav att ha utbildning i Sverige.

   Svara

    Det är en tre år lång högskoleutbildning som jag har svårt att se henne klara av! Inget illa menat men hon känns inte så smart precis!

    Svara

   Eh va?! Beslutade ett år före formella skilsmässan att de skulle skiljas??

   Svara

    Ja hons skrev i nått blogginlägg om det!! Expressen eller om det var Aftonbladet skrev om det också, att det hade beslutat ett år före den formella skilsmässan.

    Svara

     Länk till det tack!

     Svara

     Det verkar ju skumt…
     Hon skrev ju att de skulle förnya sina äktenskapslöften i samband med hennes födelsedag i höstas men någon månad efter det skulle de istället skiljas. Tycker det känns som Peter var den som ville ha skilsmässa..
     Antingen blev han less på Hannahs missnöje över Spanienflytten eller så har han träffat någon annan

     Svara

     Var det inte det att de hade delat upp sina ägodelar/pengar mellan sig för ett år sedan?

     Svara

  Nog skulle jag vilja flytta till Spanien. Kanske en vacker dag. Gillar det landet. Och man får SOL i massor. 😉😊

  Svara

  Undrar ändå vad eller vem som fick henne att flytta från Sverige trots att inte alla barn ville följa med?!
  Känns (för mig) helt främmande att flytta om inte alla barn ville följa med…

  Svara

   Kanske är det enkla svaret att alla föräldrar inte är bra föräldrar!

   Svara

    Håller med, det finns jättemånga föräldrar som skriver elaka kommentarer på nätet om saker de inte har en aning om. Istället för att föregå med gott exempel om hur man är en empatisk och trevlig person.

    Svara

   Jag har inte följt detta men har fått för mig att planen från början var att ALLA barn skulle flytta med men att pojkarna sedan valde att stanna hemma.. kan ha fel. I så fall förstår man ju i alla fall hur jobbigt det måste varit för Hannah att slitas mellan att låta sina äldsta barn få bo i det land de trivs bäst i, och att behöva lämna make och drömlivet i Spanien. Kanske borde de försökt leva i Sverige men ändå spenderat 4 månader varje vinter utomlands!

   Svara

   Men den stora sonen är ju 17 år och går och bor på en skola i Sverige, så han bodde ändå inte hemma med föräldrarna, är väl inte så konstigt att han ville stanna kvar. Dessutom så går det snabbt att flyga emellan och Hannah är ofta i Sverige så de ses nog lika ofta som innan ändå.

   Svara

    Han fick gå på internat för att de flyttade – han gjorde inte det innan!

    Svara

  Ja, systrarna Graaf älskar vi och Magdalena är fantastiskt fin och underhållande kvinna!! 🙂 MER AV DEM, tack!!

  /V

  http://fondofhome.blogg.se – från kråkbo till husdröm

  Svara

  Hannah är supersnygg, har stil och värdighet..ödmjuk och fin.
  Magdalena ser ut som ”vem som helst”, dvs alldaglig…hon har inte stil eller klass som sin syster.
  Två systrar som verkar så olika till sättet, och är olika till det yttre.
  Tycker nästan synd om Magdalena, hon verkar ha ADHD och känns inte som en fullvuxen kvinna.
  Hannah känns mogen och ansvarsfull, önskar henne allt väl i framtiden och att hon och barnen kommer att trivas i hemtrevliga radhuset.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.