Hannah Graaf och Peter Karyd skiljer sig

Enligt Aftonbladet kom en gemensam skilsmässoansökan in till tingsrätten i fredags.
Hannah – som befinner sig i Sverige för tillfället – har än så länge inte kommenterat saken på sin blogg.

Paret har varit gifta i 10 år och flyttade gemensamt till Marbella i Spanien vid årsskiftet där Hannah skulle satsa på en karriär som fastighetsmäklare. Dock blev flytten inte riktigt som familjen tänkt sig då två av sönerna bestämde sig för att stanna i Sverige för att studera. Sonen William från start och Mio sedan augusti enligt hennes blogg.

Enligt Aftonbladet skrev makarna ett äktenskapsförord förra hösten innan Spanienflytten,  där Peter Karyd ville ha samtliga aktier i sitt bolag Wioliv Invest AB som enskild egendom samt fastigheten i Spanien som han äger till 100 procent. Framtida egendom, arv eller gåva, ska också vara enskild egendom.

Hannah Graf har sin 50 procentiga andel från husförsäljningen i Sigtuna som enskild egendom, samtliga av hennes aktier i makens bolag samt framtida egendom som arv eller gåva.
Övrig egendom ska vara giftorättsgods.

Hannah Graaf och Peter Karyd, vill enligt Nöjesbladet inte kommentera skilsmässan.

Tack för tips!

123 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  jättetrist :/

  Svara

  Fråga till er som vet. Hur funkar det rent praktiskt om en vill skiljas men inte den andra. Om en vägrar skriva under en skilsmässoansökan till exempel, hur gör man? Kan man skiljas utan den enas underskrift? Är inte i situationen själv men något jag kom att tänka på bara.

  Svara

   Svara

   Räcker med att en ansöker.

   Svara

    Ok. Tack för svar. Och tack Hanna för länk

    Svara

    Dock blir det alltid betänketid om endast en av makarna vill skilja sig.
    Om ingen av makarna har vårdnad om barn under 16 år som bor hemma hos makarna så kan man snabbare få äktenskapsskillnad om man ansöker gemensamt och då slipper betänketiden.
    Det allra vanligaste är att makar gemensamt ansöker om äktenskapsskillnad.

    Svara

  Fast är det tråkigt att folk skiljer sig? Frågar du dem kanske de inte alls tycker det är tråkigt, utan de bara längtar efter att slippa den andra. Tråkigt att det inte blev som de trodde, skönt att det går att lösa tänker jag.
  Nå väl, snart e de freda.

  Svara

   Det kan ju finnas massor av skäl till att folk skiljer sig men det är väldigt sällan för att allt har varit toppen som någon skiljer sig. Så när man säger att det är tråkigt att någon skiljer sig är det väl för att det är tråkigt att personen/paret har haft det svårt. Så tänker jag iallafall.

   Svara

    Sen kan det ju även vara tråkigt då kanske den ena egentligen inte vill skiljas. Ett breakup är ju inte alltid det lättaste att gå igenom.

    Svara

   Barnen längtar knappast efter att få slippa den ena eller andra varannan vecka (eller vilken uppdelning det nu blir)…
   Så, jo. Det är väldigt tråkigt när barnfamiljer splittras och de förlorar hälften av tiden med ena föräldern.

   Svara

  Åh vad deppigt. Känns som att man vill ge systrarna en stor kram båda två.

  Svara

   Verkligen? MG förtjänar då fan ingen kram.

   Svara

    Oj…

    Svara

    Onödig och tråkig kommentar. Gå och gör nåt vettigt istället, eller ät en pepparkaka då blir man snäll 💕

    Svara

   Vad har syrran med skilsmässan att göra? Har jag missat nåt..?

   Svara

    Nej inget alls, bara att det hänt mkt i hennes liv senaste åren med Isac osv. De känns så sorgsna båda systrarna.

    Svara

  Så himla trist, har alltid sett de som väldigt kära o lyckliga. Känns som min syn på stark kärlek bara bröts itu. Fjantigt men den känslan kom över mig idag, inte känt så sen mitt eget äktenskap raserades för 6år sen.
  Blä.

  Svara

  Skilsmässan kanske inte borde kommenteras här heller, låt dem vara ifred.

  Svara

   Inga skilsmässor, inga graviditeter, inga kroppar, inga ansikten, inga plastikoperationer…
   Inte mycket kvar att diskutera om allt ska vara så väldigt PK.

   Svara

    Det var min åsikt du får diskutera vad du vill.

    Svara

    Fast varför ska man diskutera och gissa om folk är gravida? Förstår verkligen inte varför man skulle ha behov att göra det. Är väl inte PK att anse att det är taskigt/dumt att spekulera i en sån sak.

    Svara

     Inte det minsta pk. Handlar bara om sunt förnuft och respekt för andras privata.

     Svara

      Ändå svårt att va privat å ha en blogg. Klart folk blir nyfikna

      Svara

    Oj, det låter inte bra om det är de enda grejerna du diskuterar. Kan komma på en miljon andra, mer intressanta, saker att diskutera än sånt som kränker andras integritet eller kroppar.

    Svara

  Beklagar verkligen och hoppas att de finner en bra lösning för barnens skull.

  Svara

  Alltid tråkigt med skilsmässor, hoppas dom skiljer sig som vänner ❤️

  Svara

  https://www.google.com/search?biw=360&bih=260&tbm=isch&sa=1&ei=fMnZW-rFKOOOrgSj6qPYCw&q=Sundsvalls+tidning+Isabella+18+år&oq=Sundsvalls+tidning+Isabella+18+år&gs_l=mobile-gws-wiz-img.3…14145.14145..14881…0.0..0.127.127.0j1……0….1.TJnpSJBp3Yc#imgdii=Gz3vKu4A_9LkxM:&imgrc=TbKIWkdThU0G9M:

  Så liten näsa nu! Får komplex av att verkligen Ingen har en stor näsa som syns i media. Får operationstankar varje dag😭

  Svara

   Vad menar du???

   Svara

    Att blondinbella och varenda himla människa som syns och hörs har små söta mininäsor

    Svara

     Klart vi har.

     Svara

     Dumheter. Folk har olika storlekar på näsan.

     Svara

    Stornäsan/A menar att hon tror att Isabella opererat sin näsa. Nej det tror jag inte hon har men Elena Belle däremot har en opererad liten mininäsa. Läckberg har opererat sin och Anitha C har opererat sin tror jag, och så Kissie.
    Finns en del som har mininäsor utan att ha opererat och finns de som har lite större trots att de opererat.

    Svara

     Och Gina Dirawi. Hon har ju tagit bort halva näsan. Ser inte klokt ut.

     Svara

   Portia de Rossi, Maya Rudolph, Gisele Bündchen, Uma Thurman, Anne Hathaway, Sarah Jessica Parker, Jennifer Aniston, Kristy Hinze… Du är i gott sällskap 🙂

   Svara

    Dom har ju små näsor, såg jag ut sådär skulle jag vara glad

    Svara

    Jennifer aniston / uma thurman / Anne Hathaway har väl inte stora näsor?? Vet inte vilka de andra du räknade upp är men om Jennifer Aniston har stor näsa så har ju jag en gigantisk näsa. Håller med ”Stornäsan” om att alla i media har små näsor.

    Svara

     Aniston är väl öppen med att hon dessutom opererade sin näsa till det mindre när hon var yngre? Konstig jämförelse…?

     Svara

     Om du inte vet vilka de andra är så kan du ta och googla bildresultat. Särskilt Sarah och Kristy har stora näsor. Om ni har ett extremfall i tanken så har de inte speciellt stora näsor men jag tycker att de har något större näsor än genomsnittet man brukar se i media – så alltid något. Vissa av dem har också en lite annorlunda form (det är vanligare att man opererar pga formen snarare än storleken).

     Dessutom drar jag inte likhetstecken mellan fulhet och stor näsa som ni säkert fattar egentligen 🙂

     Svara

      Ingen här har påtalat att det finns ett likhetstecken mellan fulhet och stora näsor. Tycker bara det känns extremt verklighetsfrånvänt att skriva att bland annat Aniston och Hathaway har stora näsor.

      Svara

       I förhållande till andra kändisar man ser hela tiden JA faktiskt. Shall we agree to disagree då?

       Svara

       Min är inte stor men kliar ofta jobbigt.

       Svara

    Sarah Jessica Parker har opererat näsan. Googla ”Sarah Jessica Parker nose”

    Svara

   Fast jag är ganska säker på att Isabella L. INTE har opererat sin näsa – om du ser bilder från henne rakt framifrån så är näsan ganska så bred (obs. inget fel på hennes näsa, den är fin) men däremot kan en näsa se smalare ut i vinkel lite från sidan OCH man kan sminka en näsa smalare, hur ljuset faller kan påverka hur en näsa ser ut osv…

   Svara

    Snälla kolla på gamla bilder, minst en operation!

    Svara

     Men min näsa var betydligt ”knubbigare” och rundare i formen när jag var barn och ändå upp till ca 25 år. Efter det har jag fått en ”smalare” näsa – utan operation.

     / Trettiofemplus

     Svara

     Nej! Kolla du på nya bilder också, i olika vinklar och ljus! Och LÄS IGEN!!

     Svara

    Precis. Isabella har inte speciellt liten näsa (inget fel med det)

    Svara

    Har däremot fixat brösten!

    Svara

   Jag fick en jättefin kommentar här på ett öppet spår ang. mitt näskomplex för längesen, att se det som att den gör mig unik och att jag därför ska bara näsan med stolthet liksom :). Det hjälper mig faktiskt rätt ofta.

   Svara

  De förnyade ju sina äktenskapslöften i augusti, så måste ha hänt något…

  Svara

   Sånt kan väl vara ett sista försök – har sett folk i min omgivning för betydligt konstigare saker för att rädda ett äktenskap…tex skaffat ett till barn🙈

   Svara

    Flytten och allt annat var kanske ett försök att starta om. Dock tar man ju med sig problemen.

    Svara

   Skulle inte förvåna mig om de elaka skriverierna om Peter här i kommentarsfältet lett till skilsmässa…

   Svara

    Vaddå? Vad har jag missat?

    Svara

     Det skrevs en massa elakt skit om Peter här bl a när Maggan åkte till Thailand i sept tror jag och det var något inlägg här om Hannah också tror jag, min tanke då var åh nej hoppas inte att detta leder till skilsmässa..

     Svara

      Om ett äktenskap fallerar på att det eventuellt skrivits några kommentarer på en blogg så har man nog aningens större problem än så. Smickrande att du ger min blogg den här betydelsen i människors liv men jag tror att det är FÅ som skulle hålla med dig.

      Svara

       ”eventuellt skrivits några kommentarer” Eventuellt?? Några?! Öh ganska många.. klart att det lett till bråk, tjafs och uppgivenhet OM de nu läst här, självklart att det påverkat OM de nu läst här, och Peter påstods ju både läsa och skriva här… Sen kanske skilsmässan beror på annat också…

       Svara

      Detta var den mest konstiga kommentar hitintills på denna blogg. Skulle ett äktenskap spricka till följd av att ett antal randompersoner skrev personliga åsikter om ett annat pars äktenskap?????. Näe du som skrev detta måste förklara dig eller flytta hem från Mars.

      Svara

       Men ändå blev min känsla rätt.. det blev som jag befarade, kan du då förklara det eller flyttar du?

       Svara

        Folk gör slut. Finns många anledningar, antagligen har det med dom att göra för man dumpar inte bara nån man älskar för lite kommentarer från främlingar.

        Svara

        Du menar att jag skall flytta till dig på Mars tror inte det:). du vet väl att y inte alltid är beroende av x utan det finns tusentals andra möjliga faktorer. Det är endast Peter och Hanna som vet vad som åstadkommit deras separation. Vi andra spekulerar men ett är jag säker på och det är att det inte är beroende på vad CAMCAM, jag och andra skrivit på denna blogg.

        Svara

    Oj det var verkligen underligt/udda tänkt utav dig, att skilsmässan skulle kunna bero på kommentarer som skrivits på bloggbevakning 🤔

    Svara

     Inte alls underligt och udda, det är klart att det leder till bråk och upprördhet.. Allt som skrevs och påstods om Peter här, och han läste ju här skrev ni också och han var både si och så och allt vad det var… Tror tyvärr absolut det kan ha påverkat.

     Svara

      Nu är ju folk olika, men jag tror risken att man ger upp ett äktenskap för elaka kommentarer på en blogg är väldigt liten. Vuxna människor i en dedikerad relation gör inte så helt enkelt.

      Svara

       De flesta här förstår nog att det kan leda till bråk, tjafs och att det kan vara påfrestande. Vissa här vill nog inte inse det bara och inte ”erkänna” det. Löljligt att skriva ”ger upp ett äktenskap för elaka kommentarer på en blogg” – Du fattar nog att det kan ha orsakat tjafs och dispyter men att det kanske inte enbart är pga kommentarer men att det orsakat slitningar.

       Svara

    Då har man ett väldigt bräckligt äktenskap om de inte klarar lite skvaller när man delvis har försörjt sig på det i massor av år.

    Svara

   Var har du läst det?

   Svara

  Så tråkigt, tyvärr känt det på mig… min känsla var när det skrevs en massa skit om Hannahs man här för ett tag sedan att bara inte detta leder till skilsmässa…

  Svara

   Men lägg av… det kan du ju inte mena

   Svara

  Ja man har väl anat att allt inte varit så bra där i huset på solkusten… Hannah verkar ju haft det tufft minst sagt. Hoppas de löser det bra för barnens skull.

  Svara

  Misstänkt detta ett tag och bara väntat på att få läsa detta.
  Vet inte just exakt vad men då jag läser hennes blogg så har jag fattat på något vis att det inte stog rätt till-
  Men som sagt kan inte sätta fingret på vad som gjorde att tankarna dök upp att dom brutit upp alt. fnurra på tråden.

  Svara

   Att paret skiljer sig kan nog vara svaret till varför Hanna mått dåligt mentalt under flera år med en extrem ångest och oro för allt i hennes liv.

   Svara

  Kan du inte skriva om det som togs upp i metro idag. Någon influencer som lagt upp på insta om att flygplansbälte var nya accesoaren 🙄

  Svara

  Läskigt att någon skrev här för ett tag sedan att hen kände på sig att skilsmässa var på gång.

  Svara

  Jag har känt på mig att pojkarnas val att gå i skola i Sverige har berott på Peter. Det är bara en känsla men jag tror att det är det som har gjort henne så lessen. Hon verkar inte heller alls ha trivts med mäklarjobbet. Hon hade två månaders ledigt i somras sedan har barnen varit sjuka och hon själv också. nu skall hon va ledig tre veckor igen om man trivs och gillar ett jobb tror jag man försöker att jobba lite mer. Ingen av dom har ju heller skrivit sig i Spanien vilket man egentligen måste enligt spansk lag efter 180 dagar i landet. Hanna är en bra människa och att hon nu väljer barnen visar bara på det.

  Svara

   Peter har nog varit väldigt dominant…

   Svara

    Varför gissa hur deras förhållande varit, vi känner inte dem och har ingen aning om hur deras privatliv ser ut.

    Svara

     Det är väl inte så konstigt att folk spekulerar då hon har en blogg där hon lägger ut sitt liv. Skall man bara få läsa utan att få ha en åsikt. Peter har lagt sig i på hennes blogg ett antal gånger på ett sätt som inte är helt stabilt. Så visst kan man dra slutsatser om hans personlighet och att det är den som gjort att pojkarna inte vill bo under samma tak som honom.

     Svara

      Men snälla.. Peter och pojkarna har verkat haft en bra relation, att pojkarna hellre ville bo i Sverige bland kompisar och andra nära behöver inte alls bero på Peters personlighet. Att ni lagt er i och skrivit en massa skit om honom och deras förhållande kan man dra vissa slutsatser från.. se hur det gick Lotten.

      Svara

       Tror du på riktigt att Hanna skulle skilja sig till följd av att ett antal okända personer skriver elaka personliga åsikter om Peter. Det jag och andra skriver är ju bara en massa antaganden och det är ju bara Hanna som sitter inne med sanningen. Att vi alls tar oss rätten att ha åsikter beror ju på att Hanna har en offentlig blogg.

       Svara

        Det fattar nog även du L att det gjort Peter upprörd och att det eventuellt skapat bråk, tjafs och osämja och att det tär..

        Svara

         Då är Peter en idiot om han orsakar bråk och tjafs på grund av vad random människor skriver anonymt på en skvallerblogg.

         Svara

     Peters kroppsspråk talar tydligt för att han är en dominant person.

     Svara

   Fast pojkarnas val att gå i skola i Sverige behöver väl inte bero på Peter heller nej nej men det har ju säkert slitit på förhållandet då det varit känslomässigt jobbigt kanske. Tror elaka skriverier här har påverkat mycket. Flytten också, minns att jag tänkte men åh ska de flytta ifrån det härliga huset så bra som de verkar ha det där..

   Svara

   Skojar du?

   Du verkar måla upp Peter som en hemsk människa. Men Hannah är en bra människa? Det konstaterar du efter vad? Lite läsning i hennes blogg?
   Väldigt orättvist mot Peter!
   Alltihop är vinklat som om Hannah lämnat Peter, tänk om det är totala motsatsen? Hannah har valt att inte skriva om det på sin blogg = jobbigt ämne.

   Svara

  Andreas Carlsson lade upp en bild på sig och sonen i veckan som gick. Kanske kan börja träffas igen då Peter är ur bilden.

  Svara

  Tycker det är väldigt märkligt att du Camilla tillåter skvaller, rykten och rent skitsnack men raderar gravidkommentarer snabbare än ögat. Fattar inte…

  Svara

  Det trodde jag inte! Men att Hannah inte trivts i Spanien har jag märkt. Självklart en omöjlig sits för henne när pojkarna ville bo i Sverige, förstår att hon inte kan lämna dem. Märkligt att allt kan verka så perfekt men sedan förstår man att det inte är det. Lycka till, Hannah.

  Svara

  Väntar med spänning på när Maggan kommer ge sig in i det där och börja skapa rubriker på sin (miserabla) blogg för att få klick, på sin systers bekostnad såklart, hon verkar ju ”jobba” så. Ta det som är mest infekterat och lyfta i egna inlägg för att få trafik, så jävla tragiskt.

  Svara

   Hennes blogg är det största sömnpillret nånsin. Bilder på sina nakna barn, redogörelse för vad de har ätit, vad hundarna har kräkts upp och så lite halvhjärtade dagens outfits med klädhögar och skräp i bakgrunden.

   Svara

    Haha du verkar ha koll på bloggen iaf och läser den trots att du somnar hehehe.. Och X mm läser tydligen den miserabla bloggen haha jösses..

    Svara

     Ja, jag tillhör skaran som tycker att om man ska yttra sig angående en blogg bör man ha varit inne och kollat och fått sig en uppfattning.

     Svara

   Suck X låter som om du pratar om dig sjä.. eh om någon annan som brukar jobba så. Maggan brukar ju däremot inte yppa saker om andra, inte om bråk och annat infekterat MEN det är väl självklart att hon förr eller senare kommer att skriva om detta, vore märkligt annars och svårt att undvika, eller hur.

   Svara

  Hm. .måste ändå säga att jag blev förvånad. I mina ögon det perfekta paret och det har verkat så kärleksfullt. Dock har man ju undrat hur Hannah egentligen trivdes i Spanien.. Tråkigt att de går skilda vägar.

  Svara

  Varför skriver du om detta innan Hannah själv gått ut med det?! Så snabbt efter att Aftonbladet skrivit det?! Var det du som tipsade Aftonbladet för att du skulle kunna skriva ett inlägg om det?

  Svara

  Jag tycker att man kunnat ana en spricka länge, trots att jag inte läser Hannahs blogg regelbundet. Minns när de bodde i Sverige ff och Hannah var jättesjuk och allt i hemmet stod still utan henne. Så fort hon blivit frisk fick hon sätta igång med tvättberget som hunnit bildas osv. Sen så verkar ju inte Spanien- flytten varit en hit, tänker att det måste varit tufft för Hannah med pojkarna kvar i Sverige.

  Svara

  Hoppas det ordnar sig för henne och barnen.

  Svara

  Tror att Hannah varit en ”prinsessa ” för Peter i många år, han har försvarat henne, minns Lets dance där han skrev ett inlägg om att Hannah röstades ut för att hon var för snygg?? Det krävs ju mer än att vara snygg i en långsiktig relation.. Han kanske har upptäckt det…

  Svara

   Jag har läst Hannahs blogg i flera år. Tycker att hon verkar vara en väldigt snäll, smart och omtänksam tjej. Hon är nog en av Sveriges vackraste men hon verkar vara betydligt mer än bara snygg.

   Svara

    Tycker Hannah framstår som en väldigt sympatisk människa. Snygg men med stor portion ödmjukhet.

    Svara

   Precis!!!!!👆🏻
   Många skriver här om Peter att han är si eller så…
   Vad jag vet är det inte Hannah som velat skiljas. Det säger kanske sig själv, hon gråter ut om allt annat på bloggen men en skilsmässa kommer upp här och på Aftonbladet innan ett blogginlägg hos henne.
   Hade Hannah velat skiljas hade det redan funnits ett inlägg på bloggen…. garanterat! Hon grämer sig nog hur hon ska hantera livet. Peter jobbar också på plats i marbella nu. Hon kan knappast ta med flickorna till Sverige igen. Verkligen satt sig i en rävsax med 2 barn i Sverige och två barn i marbella.

   Peter är för övrigt en väldigt trevlig person.
   Tror han tröttnat på Hannah! 🙄🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

   Svara

    Oj du verkar veta mycket

    Svara

    Hej Peter

    Svara

    Fast enligt Aftonbladet bor ju redan Hanna i Sverige igen..

    Svara

     Var ju ngn som skrev häromdagen att hon flyttat till radhus i Marbella.

     Svara

      Yes hon bor i ett radhus Peter äger i nueva andalucia 👍🏻

      Svara

   Hannah är otroligt gullig och Peter är en superkille. Sluta snacka skit alla som inte har en aning.

   Svara

  Har märkt att Hannah inte verkat så lycklig i Spanien. Trots att det skulle kunna vara dröm livet. Hannah verkar vara en underbar människa. Önskar henne allt gott.

  Svara

  Hoppas dom kan fortsätta vara vänner. Hanna har väl en tatuering med Peters namn har jag för mig.. 🤔 inte så kul om hon hatar fanskapet då

  Svara

  Hade helt glömt bort Peters konto på enpappasdagbok! Kul konto tycker jag 😬

  Svara

   Skulle aldrig någonsin låta min man förnedra mig genom ett sådant konto med bilder på mig där halva rumpan syns i jeansen.

   Svara

    Håller med, verkar stört på nåt vis…

    Svara

     Håller med. Varför förlöjliga sin partner i sociala medier och sen kalla det för humor. Fick väldigt dålig magkänsla av det kontot.

     Svara

  Vad jobbar Peter med?

  Svara

   Peter är mäklare för andalucia development som ligger på centro plaza i nueva andalucia.

   Svara

  Tänk att folk aldrig kan vara nöjda med vad de har idag? Vad var det för mening att dra iväg med en hel familj och bo i Spanien när de hade ett så fint hus i Sverige? Och hur ska Hanna försörja sig och alla sina barn ensam?

  Svara

   Det är inte bara hennes barn utan även pappornas barn, så man har delat försörjningsansvar. Och ingen av papporna är någon fattiglapp direkt så det det kommer absolut inte att gå någon nöd på dem – tvärtom.

   Svara

    Jo men man har inte rätt till mer än underhållsbidrag till barnan och det är väl ungefär 1200 kr per månad per barn? Hur ska Hanna kunna försörja sig utan utbildning? Hon är ingen riktig mäklare, det tar 3 år på högskola att bli mäklare och då måste man ha läshuvud, det har man ju förstått att inte systrarna Graaf har precis, ingen av dem har ju någon yrkesutbildning från högskola eller universitet, det går heller inte att blogga sig till ekonomi för det kommer nya unga tjejer hela tiden och tar varandras platser, och äldre medelålderskvinnor kan inte konkurrera med unga influencers idag.

    Svara

  Undra vem som tipsat tidningar om deras skilsmässa? Goda vänner, släkten eller någon anställd? Dessutom att media skriver att de skrivit ett äktenskapsförord efter tio års äktenskap! Varför? Någon inom den inre ”vänskapskrets” som skvallrat till pressen?
  Och tjänat si så där 20.000 kronor! Tragiskt med vänner som man inte kan lita på.

  Svara

   Nu är ju både ansökan om skilsmässa och äktenskapsförord offentlig handling så ingen behöver tipsa om deras existens eller innehåll utan det står var och en fritt att begära ut dem hos tingsrätten.

   Svara

   Absolut inte! Skilsmässoansökningar är offentliga!!!! Media bevakar alltid sådant så det är media själva som tagit reda på det, och so what??? De är ju inga världskändisar precis!!!

   Svara

  Är skilsmässan bara en fasad? Verkar som de är tillsammans igen!

  Svara

  Misstänker att det eventuellt ligger otrohet bakom.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.