När man tröttnat på att göra skitnödiga samarbeten

https://www.instagram.com/p/BrifjkJhcy4/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BrgIxwrBS1x/?utm_source=ig_web_copy_link

Well, rise to the challenge Influencers ’cause Ellen just raised the bar. 
Come join her up here!

Tack för tips!

46 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  OT – Bellas senaste inlägg: skryt, skryt, skryt, skryt

  och så filmar de deras samtal med en shop i Kina? Herregud, Pingis och Bella är så sjukt omogna företagsledare. Det kommer att gå lika amazing som Saudiarabien.

   hon visar också sitt ”exklusiva” julkort från kronprinsessfamiljen… hahaha

    Märk att kortet bara är från Daniel, som Bella råkade vara i samma föreläsning som. Big deal? Hon hyllar sig själv som om hon blivit frälst av påven.

     Hon låter mer och mer som Anna Book.
     Allt bara överdriv.
     Man vet inte till slut vad som är sanning eller om det är lögn.

   Bella och Pingis gjorde ju ett försök 2017 med att skaffa återförsäljare i Hongkong.
   Så här skrev hon 19 november 2018:
   ”För ett år sedan var jag och Pingis i Hong Kong för att träffa återförsäljare till Löwengrip under en skönhetsmässa, vi var för små för att landa i något kontrakt där och då men det var en viktig erfarenhet för oss.”
   Jaha, och vilken var erfarenheten? Att Löwengrip är för litet för att kunna skaffa sig distribution i Hongkong?
   Nu ska Bella och Pingis ta sig an hela Fastlandskina istället. Som om Löwengrip blivit så mycket större på ett år.
   Jag misstänker att det är ännu en utflykt för Bella och Pingis (denna gång till Shanghai) för att kunna turista på firmans bekostnad.
   Dessa ”exportsatsningar” har inga möjligheter att väga upp det faktum att Löwengrip går dåligt på sin hemmamarknad. Under andra halvåret sålde man för 25 mkr och tror ändå att 2019 års omsättning ska bli 120 mkr. Utan lanseringar och utan utförsäljning av äldre produkter!
   Det verkar långt ifrån realistiskt. Skulle vara om varje kines köpte en produkt då 🙂

    Visst är det så och bara att anmäla till Skatteverket ?

     Vad ska man anmäla till Skatteverket?
     Det är inte förbjudet att göra tjänsteresor på företagets bekostnad och det ställs inget krav på att man ska komma hem med ett lyckat resultat, samarbetsavtal, försäljningskontrakt eller vad det nu kan vara.
     Skulle alla misslyckade tjänsteresor på något sätt utgöra skattefusk så hade nog Sveriges industri inte varit där den är idag 🙂

      Anton, jag gillar dig skarpt, du försöker vara en vettig röst bland alla dessa snackare. Kudos.

   Ibland får man känslan av att de bedriver ett sånt där företag som ungdomar i gymnasiet får starta. Förutom att de i gymnasiet känns mer seriösa.

   Jag tror helt ärligt hon fick en orgasm av det samtalet med Kina, så pengakåt som hon är.

   Denna reklam är det barnsligaste jag sett. Inte min humor. Och får verkligen inte lust att köpa något. Vad skönt. ?

   Självklart kommer det gå finfint.

   Varför vill de ens in på kinesiska marknaden? Det skriker ”djurtestat” och är något fler och fler tar avstånd från.

  Nya grepp… men jag saknade en bra bild på själva kylen och den där funktionen?..

  Helt ärligt. Raised the bar för samarbeten? Nej.

  Ellen är ju skådespelerska, tror knappast alla influensers har personligt/passar till att göra denna typen av sketcher ?

  Kan tipsa om att blondinbella varit inne i en mataffär med barnen, trodde det var WAY BENEITH HER liksom. Hon skrev väl för ett tag sen att hon aldrig handlar själv längre utan det är i hennes hov som gör det. Hehe älskar följa dagens manipulation av läsare på hennes sida

   Hehe älskar hur jävla besatta alla är av allt Bella gör. Allt! Hon handlar, hon andas, hon ljuger omg!!! Handla-gate!! Cam-cam gör en djupdykning i detta!!!

   (Obs uppenbarligen extrem sarkasm)

    Haha och jag älskar hur alla älskar att skandera ”besatt av att läsa om Bella!!” så fort man skriver om hur underhållande hennes liv är. Det är definitivt cirka tre minuter av min lunchrast, absolut! Om det gör mig besatt so be it. STOP SHAMING THE BELLA-SHAMERS #rättattogillabella #stoptheshaming

   ”Eftersom säkerhets-situationer uppstår regelbundet (stalkern dök upp i min mat-affär i fredags längst ut på Lidingö när jag skulle fredagshandla med barnen, fick ringa 112 och polisen fick komma).”
   Fast han har ju bara kontaktförbud och får visats var han vill inkl de platser Bella vistas på.
   Så länge han inte söker kontakt så gör han inget olagligt. Men Bella skriver bara att stalkern ”dök upp” i affären och inte att han sökte kontakt med henne.
   Så varför ringde hon polisen om han inte sökte kontakt? Gör han det så bryter han mot kontaktförbudet och då kan det utökas så att han inte får vistas på vissa specificerade platser över huvud taget.

    Plus att 112 är ENDAST för livshotande situationer. Hon skulle ringt polisen, inte 112. Sådana samtal tar upp tid för personalen när det kanske ligger en livrädd kvinna instängd i en garderob med en man som hotar att ha ihjäl henne. Då ringer man 112.

     Inte säkert att stalkern dök upp över huvud taget. Han är fortfarande värdefull för henne så hon kan köra hotbilden för att läsarna ska tycka synd om henne.
     Bella håller den stalkergrytan puttrande hela tiden varvat med inlägg var och varannan dag om hur ledsen hon är och hur många timmar hon gråter.

      Hon skriver ju att hon anställt livvakten Magnus på heltid nu så han blir en del av hennes team.

       Hur fan har hon råd med alla dessa muppar som jobbar för henne (privat)??

     Nja. Finns gällande kontakförbud är det gripandeskäl vid överträdelse av förbudet. Och då ska man ringa 112. Är iallafall vad vi säger till berörda.

     ( Svårt att gripa om den utsatte ska ringa 11414 och hamna hos pkc som tar upp en anmälan som hamnar hos bsf som tar beslut om att inleda FU och lägger ärendet på en sul (särskild undersökningsledare) som jobbar mån-fre och som tar tag i det på måndag morgon genom att hålla förhör med mä och sen lottas ärendet till åklagaren osv…)

      Jag har själv haft ett kontaktförbud (inte jag då, utan ”svarande”), varje gång jag ringt och då 11414 (om personen ifråga ej försökt att slå in fönster/dörr i min bostad – då är 112 givet, de gjorde dock inte ett skit) men när svarande suttit i bil själv eller skickat kumpaner utanför har det gått blixtsnabbt tills att jag dels fått svar, dels att polisen varit här på plats, har alltid kopplats direkt till yttre befäl de gångerna. Oavsett dag och tid. Kanske olika för olika län/distrikt. Jag är iaf supernöjd med den hjälp, stöd och uppföljning jag fått av polis och kriminalvård, vilka hjältar!

  Tycker mer om bachelor detta år. Men inga av killarna är i min smak. Smaken är olika. Men tjejerna som deltar avgudar ju killarna ?!

   ok

  OT: Såå synd att du inte kan/vill skriva om Sindy längre.. har hänt en hel del spännande där på en vecka. Den senaste bilden på hennes opererade röv i string visar tydligt hur området runt brunhålet är photoshoppat för att försöka dölja veck och missfärgning. Snacka om osäkerhet över sin kropp, men med en så stark kåthet på bekräftelse att man ändå publicerar en bild man helt klart inte är nöjd med…

   Du verkar ju veta det mesta ändå.

    Ja jag vet en del om Si-Si och Kev-Kev men Cam-Cam har tillgång till mer info som läsarna delar via lives exempelvis, mail från företag ang. samarbeten etc som en annan inte har tillgång till. Skulle vi se det som så att ”man vet det mesta redan” kan ju bloggbevakning lägga ner eftersom det mesta av dom som det skrivs om här, och det de gör/skriver/postar finns att hitta på andra plattformar än bloggbevakning.

    Plus tro det eller ej – vi är en hel del som gillar Cam-Cams texter och en snabb överblick/sammanfattning över vad som hänt uppskattas av en lat jävel som mig själv som vill få allt serverat! Och uppenbarligen är jag inte ensam då man eftersöker svar på vad som hänt *hint hint sammanfattning* i svar på min kommentar längre ner.

   Att någon har photoshoppat en en bild låter inte speciellt spännande. No offense.

    Jooo i en blandad pytt av bipolärt beteende där man ena dagen älskar och hyllar varje del av sig själv, för att andra redigera de få äkta och oopererade delarna av ens kropp man har. MEN min fascination av detta ”case” som jag numer kallar det så är jag är såklart helt partisk i frågan och vill bara ha MER MER MER av ALLT rörande denna moderna familjekonstellation vi även känner som Sindy och Micke.

    Fortsätter postandet på insta såhär verkar denna julen bli god och glad den också!

   Sindy och hennes fans verkar ju mentalt ligga runt ca 13-14 år, så på ett sätt kan det ju också vara bra att hon ”endast” skämmer ut sig på sin insta.

   Va, kan inte skriva om Sindy!? Men det är ju Sindy jag vill mest läsa om här.
   Vad är det som hänt som gör att Camilla slutat skriva om henne?

  Jag trodde det var ett skämt-skämt. Med den där rösten med. Trodde alltså att hon drev med folk som hade en sån kyl.

  Så jag vet inte om det är att raise the bar.

  Sen kan man ju ta lediga bilder utan att anstränga sig för att vara rolig också. Blir bara krystat.
  Säga vad man vill om andra influencers sammarbeten men detta blev ju bara ett stort skämt. Som om hon drev med influenser som gör samarbeten.

   Håller med. Tycker humorn är ganska simpel och krystad och man blir inte direkt köpsugen. Finns andra komiker som lyckas göra roliga samarbeten som samtidigt får företagen som framstå som avslappnade vilket jag tror gynnar företagen. Detta var inte ett sånt samarbete.

  En av de få saker alla influencer lyckats med är att inspirera mig till på senare tiden är att konsumera mindre. Har bestämt mig för att inte köpa några kläder under 2019 utan endast använda det jag redan har. Får se hur länge det håller!

  Tycker överlag Ellen Bergström känns lite väl krystad i det hon lägger upp, känns som hon försöker alldeles för mycket för att det ska vara roligt längre. Det är som att hon verkligen kämpar för att behålla sitt rykte som den ”sköna, roliga, avslappnade tjejen”.

   Antonija mandir då? Hon ska försöka vara rolig hela tiden. Bara överdriven.. hon är roligare när hon inte försöker

    Antonija mandir är som de där skrikiga, skitjobbiga tjejerna i högstadiet som rökte massa cigg och tyckte de var coola. Förväxt jävla fjortis. USCH.

   Känner ofta att tjejer får den stämpeln när de är roliga, som inte killar hade fått. Säger inte att det är så, bara den känslan jag får. Komiska tjejer har det inte lätt; antingen är de tråkiga, vulgära eller krystade.

   Jag tyckte det var ett ballt samarbete iaf! Just för att det inte var krystat på ett ”OMG KOLLA DETTA AMAAAZIN KYLSKÅP SOM FÖRÄNDRAT MITT LIV *poserar framför kylskåpet med höga klackar och lägger upp bilder på en kompisbjudning där alla skrattar och njuuuter tack vare kylskåpets funktioner*. Nej i liked it. Den hade humor, överdrev inte kylskåpets betydelse i vardagen men visade ändå dess funktioner.

    Jo men det är ju för att det inte är så många som är roliga, generellt. Men Johanna Nordström (?) och Elinor Svensson tycker jag är riktigt kul, får ingen jobbig känsla av att de försöker för hårt heller. De är bara sköna och kör sin grej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.