Samir tar det hela med en klack…

https://www.instagram.com/p/BsfzBYyAGhs/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1belc946nqwez

Tror avsändaren av den här kommentaren att Samir är på alla posters för Talang för att han ska vara med som tävlande deltagare? Annars borde det väl inte spela någon som helst roll huruvida han kan sjunga eller inte? Eller har han skickat samma meddelande till Pär Lernström? En dubbelmacka då för Talang OCH Idol! Och KAN han egentligen laga mat med tanke på att han även leder Kockarnas Kamp?

För att leda Talang behöver man kunna sjunga lika mycket som Tjocka Hetsätarkatten skulle få prima avkommor om han nu inte råkade vara kastrerad. Ja, ni fattar…
Not so much…

Men tack för meddelandet typ..
Skönt att Samir verkar ta det hela med en klackring. (Ja, klart det ska vara ”klackspark” men kan någon förklara för mig varför någon enda människa i världen väljer att bära klackring. Det är fult på precis alla! ALLA!!!)

76 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Klackring? Nu känner jag mig ännu dummare än tidigare. Tackar 🙂

      En klackring är en stor, platt ring med oftast ett monogram på som bärs av män på lillfingret. ?

        En vanlig combo för en del mer suspekta typer är en extrem lång nagel på samma finger som används för att köra upp ett vitt pulver i näsan.

    Fast skillnaden mot Pär är väl att han är med i flera program för han är en duktig programledare. Inte för att han är expert inom de områden som programmet handlar om. Kanske är side-kickens uppgift att vara en bra artist? Jag vet inte vilka som varit det tidigare.

      Och jag tycker tvärtom, hur kan Per få så många uppdrag? Han känns som en typisk kille som bara halkat in på ett bananskal utan att vara särskilt bra men som glider vidare pga gynnsamma omständigheter

        Kanske inte min personliga åsikt men objektivt är han väl erfaren och ansedd som kompetent? Trodde det var därför han är med på så mkt.

        Tycker inte om honom heller faktiskt haha. Säger faktiskt hela tiden, lyssnar inte ordentligt och känns halvt awkward. Däremot tyckte jag möjligen att han var lite bättre i idol detta år.

      Men Pär har ju varit newbie på programledning nån gång han med? Är väl bra att ha en erfaren och en newbie ihop tänker jag 🙂

    Ibland kan jag se en skitsnygg kille, sen ser jag att han har klackring och då blir jag direkt avtänd. Går från 100 till 0 på under en sekund.

      Allra helst när den sitter på LILLFINGRET!! ?

        Jag tycker inte det är snyggt men en klackring ”ska” sitta på lillfingret. Det blir ännu töntigare när en person har klackring och sen bär den på fel finger. En klackring har man ju av en speciell anledning och det visar tydligt hur ytlig en person är om de har klackring men sen inte ens har koll på vilket finger den ska sitta på…

          Aha där ser man!

          Och varför menar du att en klackring SKA sitta på lillfingret?
          Och vad menar du med ”speciell anledning”.
          Har en känsla av att du kanske menar kriminella?
          Men det finns många familjer här i Sverige som har klackring som gått i generationer, och ingen är faktiskt speciellt ytlig.

      Vidriga äckel gå tillbaka till flashback

      När du skriver så där låter det som att du frågar om trollorna blir våta när hon blir avtänd.
      Antingen vet du inte något om hur kroppen fungerar, eller så bör du lära dig att uttrycka dig bättre.

        CAMILLA ☝️ sätt detta äckel i modd för alltid tack!!

        Försöker du hetsa igång en diskussion här eller?

          Hahahahha, personen trollar ju bara ?

            Ja uppenbart. Mata inte trollet

      Också något som gör mig avtänd, folk som använder ordet mus i sexuella kontexter.

      ”Svullen mus” fyfan vilken äcklig kommentar. Enda gången det är okej att uttrycka sig så är om man har en mushona som väntar ungar och är svullen om magen. Knappt ens då får man säga så.

      Skönast blir det om gurkan hamnar i dig, jag hjälper dig gubben. Bit i kudden bara så blir det bra ❤️

      Men, iaf i min sfär, så är det gamla arvegods från far till son. Likaså de yrkesringar som förkom förr i världen.

      Ett av få smycken som män ärver.

      Jag tycker modellen är ful men med en historia bakom är de lättare att ”stå ut med”??

      För sakens skull: Inte alla män, lika ful på kvinnor och jag vill gärna att både söner och döttrarna ärver min pärlhalsband, som jag inte har. ?

      //Moa

      Men vad är det som gör att en klackring kan framkalla en så NEGATIV känsla undrar jag? Kan inte själv förstå vad exakt, som gör att jag fullständigt ryser, tar avstånd från personen ifråga.

        Kanske för att det är kopplat till äldre män och som tjej så är det högts troligt att man har upplevt något negativt i samband med att man sett en klackring.

        Min morfar ärvde en massa smycken efter sin mor när hon dog, smycken som han smälte ner och formade om till en fin klackring. Stenen var en fin safir som hade varit ett hänge i ett halsband. Jag tänker alltid på fina morfar när jag ser män med klackringar så jag har bara positiva associationer av dem.

          Fint!

      Killar med smycken överlag bortsett från förlovningsring/vigselring är väldigt avtändande tycker jag. ?

        Oj, tycker faktiskt tvärt om. I måttlig mängd alltså.

    Go respons från Samir! ???

      Jag älskar Samir! Barnen älskar Samir. Både Samir och Viktor är underbara människor som gör människor lyckliga var de än uppträder. De är bara fyllda av kärlek och positiv energi. Bästa Samir?

    Tycker Talang var grymt roligt igår kväll. Samir var så himla gullig mot den lilla killen som hade honom som sin idol. Ser fram emot nästa vecka 🙂

    Alla osympatiska PH-grisar borde ha Samir som förebild. Ödmjukhet är jävligt klädsamt och bevisligen även ett framgångsrecept.

    Bra svar av Samir. Som för övrigt är en sympatisk kille ❤

    Tänk att han faktiskt blev känd genom paradise hotel?! Och lyckades ta sig därifrån till programledarjobb på TV 4, inte illa jobbat.

      Eller från PH till kungahuset, snäppet mer kreddigt än tv4huset.

        hahahahha, jävligt bra svar och jävligt sant!

        Från trophy wife till presidenthustru är inte dåligt det heller 🙂 (Melanie Trump = most successful golddigger ever)

          *Melania

          Nu hade väl melania iofs också en egen karriär innan hon blev nåns fru.

    Bianca fick ju höra samma förra året, att hon inte borde få vara med pga har ingen egen talang..

      Det roliga tycker jag är att talang bevisade hennes talang, hon passar verkligen i rollen som programledare eller TV personlighet. Blev lite förvånad över att hon var så bra med tanke på hur ung hon är.

      Precis!! Och hon kan väl sjunga (även om hon inte vågar) och är uppväxt runt om människor med talang…
      undra just om alla som ringer och röstat sen har egna talanger?! Man behöver ju inte ha egen för att kunna avgöra vad som är talang

    Jag skickade in en ansökan till Talang för några år sen, men ångrade mig bland annat p.g.a scenskräcken. Men de tjatar FORTFARANDE till och från om att jag ska komma dit… måste vara ont om talanger i Sverige? xD

      Sånt här måste vara skitsvårt att tolka när det är tv4. Antingen är du jättebra eller jätteusel 🙂 om det inte bara är nåt standardmail de skickar till alla som nånsin sökt. Hoppas på att du är grym och att vi får se dig!

        Haha ja då hoppas jag på jättebra i så fall ^^ men ja vem vet, kanske blir ett karriärskifte framöver!

          Vad gör du? Snälla svara

      Sverige är så litet och jag fattar inte ens hur programmet fortfarande kan sändas haha. Så kan nog stämma de har ont om sökanden

      Har så svårt att tro att man tjatar och jagar en f d talangsökare när de får tusentals nya ansökningar varje säsong

      Stackare! Styrkekram!

        ?

    Underbart svar av Samir. Han verkar vara en ödmjuk och bra kille överlag, precis som Victor. En bra förebild.

    Tycker Samir är fantastisk, såg han och Viktor på scen under Volvo ocean race i Göteborg, de bjöd på en superproffsig och häftig show med många bra låtar som uppskattades av både barn och vuxna. Tycker de är bra och fina förebilder för unga. Han verkar ha mycket självdistans och inte rädd att bjuda på sig själv. Heja Samir!

    Jag frångick mina nyfunna principer och läste Universums blogg. Hon står bakom en okänd dam på apoteket. Kollar vad som köps. Fotar transaktionen och lägger ut på sin blogg. Har jag verkligen fattat detta rätt??? Känner att denna snälla, omtänksamma människa som klickar med så många och får nya vänner stup i kvarten på riktigt har tappat kompassvattnet……….

      Integritetskränkande. Särskilt när de packar ned medel som förbättrar konsistensen på avföringen och med synlig klisterlapp med patientuppgifter. Om det inte var trettonbsrnsmamman som behövde det efter sin fettsugning.

      Fast, hon har inte fotat och lagt ut detta på bloggen. Hon skrev endast att högkostnadsskyddet är bra! Sen att man kikar vad folk har för mediciner eller hur mycket man hämtar ut. Det har man inget med att göra.

        Hon har lagt ut en bild när kvinnan betalar med kort. Man ser t o m att det kostar en krona och man ser enkel av vad hon köpt.

          Förlåt mig, missade bilden helt när jag kikade inne på bloggen

      Verkligen obetänksamt gjort av henne. Hur är man funtad om man fotar andras inköp på apoteket?

      Är det inte ett brott mot PUL att fotografera en annan persons läkemedel där det finns en lapp med personuppgifter påklistrad? Hon borde väl åtminstone ha censurerat biden eller får man fotografera och publicera sånt? Jag hade inte velat få mitt inköp på apoteket smygfotograferat och publicerat i en stor blogg.

      10.24 Tror kompassvattnet dunstat för lääääänge sen
      Och hennes självinsikt ska vi väl inte tala om.
      Men tänk så många kändisar hon känner, och klickar jefligt braaa med.

    Varför ifrågasätter du inte Paulas och Hugos resa till stöten? Alla inlägg med clean drink? Du går på Isabella hela tiden men undviker andra. Är ganska så solklart att du favoritiserar…

      Tycker hon lagt upp många inlägg om Hugo och Paula och deras dricka..

      Favoriserar*… Och hon har gjort många inlägg om Clean

    Jag vet att Calle Schulman skröt om sin adelsklackring för många år sen (typ 10?!) Och vet att jag undrade då hur fan någon (adel eller ej) kunde sätta på sig en, kan inte finnas något mer osympatiskt smycke?!

    Och så gillar hen sina egna kommentarer, naaw…

    Odd Spångberg brukar ju ha klackring

      Brukar eller brukade? Kanske när han bodde med wannabe adeln Löwengrip (f.d Andersson)?

    OT
    Började precis tänka på hur Bella brukade ha på sig one-piece på jobbet under Egoboost-tiden och hur hon lever idag. Kontraster… Det får mig att nästan fnissa lite lätt.

      Jag har också bytt klädstil ganska rejält från hur jag såg ut för 10 år sen…

      Hade INTE känt mig bekväm nu i samma stil som jag hade som 20-någonting.

      Jag minns att jag läste ett inlägg på hennes blogg för många år sedan när hon fick laktosmage på cykeln på väg hem och sket på sig ?

    Anna Book skriver ut namnet på en person som har kommenterat under hennes senaste blogginlägg. Och vad var det för kommentar som föranledde detta? Jo, en kommentar som bestod av ett enda ord: ”Va?” Snart törs nog ingen kommentera hos henne! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.