Samir tar det hela med en klack…

Tror avsändaren av den här kommentaren att Samir är på alla posters för Talang för att han ska vara med som tävlande deltagare? Annars borde det väl inte spela någon som helst roll huruvida han kan sjunga eller inte? Eller har han skickat samma meddelande till Pär Lernström? En dubbelmacka då för Talang OCH Idol! Och KAN han egentligen laga mat med tanke på att han även leder Kockarnas Kamp?

För att leda Talang behöver man kunna sjunga lika mycket som Tjocka Hetsätarkatten skulle få prima avkommor om han nu inte råkade vara kastrerad. Ja, ni fattar…
Not so much…

Men tack för meddelandet typ..
Skönt att Samir verkar ta det hela med en klackring. (Ja, klart det ska vara ”klackspark” men kan någon förklara för mig varför någon enda människa i världen väljer att bära klackring. Det är fult på precis alla! ALLA!!!)

74 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Klackring? Nu känner jag mig ännu dummare än tidigare. Tackar 🙂

  Svara

   En klackring är en stor, platt ring med oftast ett monogram på som bärs av män på lillfingret. 😊

   Svara

    En vanlig combo för en del mer suspekta typer är en extrem lång nagel på samma finger som används för att köra upp ett vitt pulver i näsan.

    Svara

  Fast skillnaden mot Pär är väl att han är med i flera program för han är en duktig programledare. Inte för att han är expert inom de områden som programmet handlar om. Kanske är side-kickens uppgift att vara en bra artist? Jag vet inte vilka som varit det tidigare.

  Svara

   Och jag tycker tvärtom, hur kan Per få så många uppdrag? Han känns som en typisk kille som bara halkat in på ett bananskal utan att vara särskilt bra men som glider vidare pga gynnsamma omständigheter

   Svara

    Kanske inte min personliga åsikt men objektivt är han väl erfaren och ansedd som kompetent? Trodde det var därför han är med på så mkt.

    Svara

    Tycker inte om honom heller faktiskt haha. Säger faktiskt hela tiden, lyssnar inte ordentligt och känns halvt awkward. Däremot tyckte jag möjligen att han var lite bättre i idol detta år.

    Svara

   Men Pär har ju varit newbie på programledning nån gång han med? Är väl bra att ha en erfaren och en newbie ihop tänker jag 🙂

   Svara

  Ibland kan jag se en skitsnygg kille, sen ser jag att han har klackring och då blir jag direkt avtänd. Går från 100 till 0 på under en sekund.

  Svara

   Allra helst när den sitter på LILLFINGRET!! 🤢

   Svara

    Jag tycker inte det är snyggt men en klackring ”ska” sitta på lillfingret. Det blir ännu töntigare när en person har klackring och sen bär den på fel finger. En klackring har man ju av en speciell anledning och det visar tydligt hur ytlig en person är om de har klackring men sen inte ens har koll på vilket finger den ska sitta på…

    Svara

     Aha där ser man!

     Svara

     Och varför menar du att en klackring SKA sitta på lillfingret?
     Och vad menar du med ”speciell anledning”.
     Har en känsla av att du kanske menar kriminella?
     Men det finns många familjer här i Sverige som har klackring som gått i generationer, och ingen är faktiskt speciellt ytlig.

     Svara

   Vidriga äckel gå tillbaka till flashback

   Svara

   När du skriver så där låter det som att du frågar om trollorna blir våta när hon blir avtänd.
   Antingen vet du inte något om hur kroppen fungerar, eller så bör du lära dig att uttrycka dig bättre.

   Svara

    CAMILLA ☝️ sätt detta äckel i modd för alltid tack!!

    Svara

    Försöker du hetsa igång en diskussion här eller?

    Svara

     Hahahahha, personen trollar ju bara 😂

     Svara

      Ja uppenbart. Mata inte trollet

      Svara

   Också något som gör mig avtänd, folk som använder ordet mus i sexuella kontexter.

   Svara

   ”Svullen mus” fyfan vilken äcklig kommentar. Enda gången det är okej att uttrycka sig så är om man har en mushona som väntar ungar och är svullen om magen. Knappt ens då får man säga så.

   Svara

   Skönast blir det om gurkan hamnar i dig, jag hjälper dig gubben. Bit i kudden bara så blir det bra ❤️

   Svara

   Men, iaf i min sfär, så är det gamla arvegods från far till son. Likaså de yrkesringar som förkom förr i världen.

   Ett av få smycken som män ärver.

   Jag tycker modellen är ful men med en historia bakom är de lättare att ”stå ut med”?😘

   För sakens skull: Inte alla män, lika ful på kvinnor och jag vill gärna att både söner och döttrarna ärver min pärlhalsband, som jag inte har. 😘

   //Moa

   Svara

   Men vad är det som gör att en klackring kan framkalla en så NEGATIV känsla undrar jag? Kan inte själv förstå vad exakt, som gör att jag fullständigt ryser, tar avstånd från personen ifråga.

   Svara

    Kanske för att det är kopplat till äldre män och som tjej så är det högts troligt att man har upplevt något negativt i samband med att man sett en klackring.

    Svara

    Min morfar ärvde en massa smycken efter sin mor när hon dog, smycken som han smälte ner och formade om till en fin klackring. Stenen var en fin safir som hade varit ett hänge i ett halsband. Jag tänker alltid på fina morfar när jag ser män med klackringar så jag har bara positiva associationer av dem.

    Svara

     Fint!

     Svara

   Killar med smycken överlag bortsett från förlovningsring/vigselring är väldigt avtändande tycker jag. 😏

   Svara

    Oj, tycker faktiskt tvärt om. I måttlig mängd alltså.

    Svara

  Go respons från Samir! 😄👍😎

  Svara

   Jag älskar Samir! Barnen älskar Samir. Både Samir och Viktor är underbara människor som gör människor lyckliga var de än uppträder. De är bara fyllda av kärlek och positiv energi. Bästa Samir💖

   Svara

  Tycker Talang var grymt roligt igår kväll. Samir var så himla gullig mot den lilla killen som hade honom som sin idol. Ser fram emot nästa vecka 🙂

  Svara

  Alla osympatiska PH-grisar borde ha Samir som förebild. Ödmjukhet är jävligt klädsamt och bevisligen även ett framgångsrecept.

  Svara

  Bra svar av Samir. Som för övrigt är en sympatisk kille ❤

  Svara

  Tänk att han faktiskt blev känd genom paradise hotel?! Och lyckades ta sig därifrån till programledarjobb på TV 4, inte illa jobbat.

  Svara

   Eller från PH till kungahuset, snäppet mer kreddigt än tv4huset.

   Svara

    hahahahha, jävligt bra svar och jävligt sant!

    Svara

    Från trophy wife till presidenthustru är inte dåligt det heller 🙂 (Melanie Trump = most successful golddigger ever)

    Svara

     *Melania

     Svara

     Nu hade väl melania iofs också en egen karriär innan hon blev nåns fru.

     Svara

  Bianca fick ju höra samma förra året, att hon inte borde få vara med pga har ingen egen talang..

  Svara

   Det roliga tycker jag är att talang bevisade hennes talang, hon passar verkligen i rollen som programledare eller TV personlighet. Blev lite förvånad över att hon var så bra med tanke på hur ung hon är.

   Svara

   Precis!! Och hon kan väl sjunga (även om hon inte vågar) och är uppväxt runt om människor med talang…
   undra just om alla som ringer och röstat sen har egna talanger?! Man behöver ju inte ha egen för att kunna avgöra vad som är talang

   Svara

  Jag skickade in en ansökan till Talang för några år sen, men ångrade mig bland annat p.g.a scenskräcken. Men de tjatar FORTFARANDE till och från om att jag ska komma dit… måste vara ont om talanger i Sverige? xD

  Svara

   Sånt här måste vara skitsvårt att tolka när det är tv4. Antingen är du jättebra eller jätteusel 🙂 om det inte bara är nåt standardmail de skickar till alla som nånsin sökt. Hoppas på att du är grym och att vi får se dig!

   Svara

    Haha ja då hoppas jag på jättebra i så fall ^^ men ja vem vet, kanske blir ett karriärskifte framöver!

    Svara

     Vad gör du? Snälla svara

     Svara

   Sverige är så litet och jag fattar inte ens hur programmet fortfarande kan sändas haha. Så kan nog stämma de har ont om sökanden

   Svara

   Har så svårt att tro att man tjatar och jagar en f d talangsökare när de får tusentals nya ansökningar varje säsong

   Svara

   Stackare! Styrkekram!

   Svara

    😂

    Svara

  Underbart svar av Samir. Han verkar vara en ödmjuk och bra kille överlag, precis som Victor. En bra förebild.

  Svara

  Tycker Samir är fantastisk, såg han och Viktor på scen under Volvo ocean race i Göteborg, de bjöd på en superproffsig och häftig show med många bra låtar som uppskattades av både barn och vuxna. Tycker de är bra och fina förebilder för unga. Han verkar ha mycket självdistans och inte rädd att bjuda på sig själv. Heja Samir!

  Svara

  Jag frångick mina nyfunna principer och läste Universums blogg. Hon står bakom en okänd dam på apoteket. Kollar vad som köps. Fotar transaktionen och lägger ut på sin blogg. Har jag verkligen fattat detta rätt??? Känner att denna snälla, omtänksamma människa som klickar med så många och får nya vänner stup i kvarten på riktigt har tappat kompassvattnet……….

  Svara

   Integritetskränkande. Särskilt när de packar ned medel som förbättrar konsistensen på avföringen och med synlig klisterlapp med patientuppgifter. Om det inte var trettonbsrnsmamman som behövde det efter sin fettsugning.

   Svara

   Fast, hon har inte fotat och lagt ut detta på bloggen. Hon skrev endast att högkostnadsskyddet är bra! Sen att man kikar vad folk har för mediciner eller hur mycket man hämtar ut. Det har man inget med att göra.

   Svara

    Hon har lagt ut en bild när kvinnan betalar med kort. Man ser t o m att det kostar en krona och man ser enkel av vad hon köpt.

    Svara

     Förlåt mig, missade bilden helt när jag kikade inne på bloggen

     Svara

   Verkligen obetänksamt gjort av henne. Hur är man funtad om man fotar andras inköp på apoteket?

   Svara

   Är det inte ett brott mot PUL att fotografera en annan persons läkemedel där det finns en lapp med personuppgifter påklistrad? Hon borde väl åtminstone ha censurerat biden eller får man fotografera och publicera sånt? Jag hade inte velat få mitt inköp på apoteket smygfotograferat och publicerat i en stor blogg.

   Svara

   10.24 Tror kompassvattnet dunstat för lääääänge sen
   Och hennes självinsikt ska vi väl inte tala om.
   Men tänk så många kändisar hon känner, och klickar jefligt braaa med.

   Svara

  Varför ifrågasätter du inte Paulas och Hugos resa till stöten? Alla inlägg med clean drink? Du går på Isabella hela tiden men undviker andra. Är ganska så solklart att du favoritiserar…

  Svara

   Tycker hon lagt upp många inlägg om Hugo och Paula och deras dricka..

   Svara

   Favoriserar*… Och hon har gjort många inlägg om Clean

   Svara

  Jag vet att Calle Schulman skröt om sin adelsklackring för många år sen (typ 10?!) Och vet att jag undrade då hur fan någon (adel eller ej) kunde sätta på sig en, kan inte finnas något mer osympatiskt smycke?!

  Svara

  Och så gillar hen sina egna kommentarer, naaw…

  Svara

  Odd Spångberg brukar ju ha klackring

  Svara

   Brukar eller brukade? Kanske när han bodde med wannabe adeln Löwengrip (f.d Andersson)?

   Svara

  OT
  Började precis tänka på hur Bella brukade ha på sig one-piece på jobbet under Egoboost-tiden och hur hon lever idag. Kontraster… Det får mig att nästan fnissa lite lätt.

  Svara

   Jag har också bytt klädstil ganska rejält från hur jag såg ut för 10 år sen…

   Hade INTE känt mig bekväm nu i samma stil som jag hade som 20-någonting.

   Svara

   Jag minns att jag läste ett inlägg på hennes blogg för många år sedan när hon fick laktosmage på cykeln på väg hem och sket på sig 😅

   Svara

  Anna Book skriver ut namnet på en person som har kommenterat under hennes senaste blogginlägg. Och vad var det för kommentar som föranledde detta? Jo, en kommentar som bestod av ett enda ord: ”Va?” Snart törs nog ingen kommentera hos henne! 🙂

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.