Leif GW Persson köper inte riktigt hotbilden mot Isabella Löwengrip

https://www.instagram.com/p/Bss1pPJH_uE/

Hysteriskt roligt!

Tack för tips!

205 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    ”Det kan ju också va ett sätt att skaffa sig lite reklam”?

      Han säger det alla tänker

      Såklart är det så!

      Haha nästan komiskt det faktum att Jenny skrivit en krönika med rubriken ”Blondinbellas ex har vunnit årets påfågelpris”… Guess who’s side she’s on? 😉

    Fast njaej. Det här var väl lite vinklat. Ordagrant pratar de ju om livvakt och personskydd. Tror inte Leffe är så oproffsig han skulle ge sig på att bedöma nåns hotbild offentligt.

      Fakta kvarståe att Bella ljuger och överdriver om det mesta! Bort med skygglapparna!

        Meh. Tar inte ställning till sånt jag inte kan ta ställning till (men jag uppfattar inte henne som värre än nån annan), men man får väl vara ärlig- de snackar om livvakt och personskydd, inte om hotbilder..

      Oj då såg du inte hela avsnittet. Var VÄLDIGT tydligt vad han tyckte om ILs såkallade hot.

        Jodå jag tittade på hela 🙂

          Verkar inte så eller så lyssnade du inte ordentligt 🙂

      Fast livvakt har man väl för att man upplever att det finns en hotbild mot en? Så det blir ju hotbilden han bedömer?

        Förstår hur du tänker men det finns ändå en viss skillnad mot att generellt ha en high profile livvakt 24/7 och att ha en livvakt under en viss tid pga ett specifikt hot. Det sista (ev specifika hotet) uttalar han sig inte om.

        Livvakt har man om man bedömer hot eller inte är så känd för något förutom att skapa ”content” så man helt enkelt måste skapa det genom diverse figurer i sitt liv.

          Men snälla.. sluta. Politiker har ofta livvakt och andra kända oavsett om de fått hot eller ej. Det är ingen som ”skapat diverse figurer i sitt liv”, Bella har en stalker och det är bevisat alltså inget påhitt som hon själv skapat. Så lägg ner!!

            Han har stalkar ju andra kvinnor också. Har även de livvakt? ?

              Jag hade haft livvakt om jag hade haft råd.

              Men har han stalkat dem också så regelbundet och varit hemma vid deras hur upprepade gånger och hänger vid deras jobb? Nej tror inte det men han har – ofredat – flera kvinnor, betyder inte nödvändigtvis att han stalkar dem. Men det är ju upp till dem att skaffa livvakt.

    Såg detta igår och kände BAAM BAAM BAAM i sann Bookis-anda.

    Där satt den!

    Blondinbella måste hoppas att det blir omval så hon kan fakturera Annie några miljoner till. Det blir svårt att annars komma upp i den typen av intäkter när det inte är valår

      Hon får ju sänkt skatt med den borgerliga sossebudgeten. Sverige har verkligen blivit en politisk parodi …

        Men nu finns det ju 2 överrenskommelser 🙂 inget är säkert..

          Över-rens?
          När man rensar för mycket? Eller rensar det som blir över?

        Kan sluta med högre skatt..

        Känner mig chockad ?

      Suck.. ”fakturera Annie några miljoner till” – och varför skulle hon ha fått miljoner av Annie??! Alltså folk här…är det verkligen kul? Hur orkar ni?! Sååå töntigt!

    Där har ju inte varit någon hotbild. Men hon trodde nog det, pga oproffsigt ”team”. Så jag tror att hon är lite lack nu för hon framstår ju inte i någon vidare bra dager. Och nu fick livvakten gå pga det. Men visst all publicitet är bra publicitet. Hon kan säkert utnyttja de ökade sidvisningarna som det genererade. Men det var nog till ett högt pris.

      ”Och nu fick livvakten gå pga det.” Nej, han fick en heltids-tjänst istället, men det sas upp på grund av andra saker.

        Heltidstjänst var?

        Vilket sas upp? Varför gick dom då ut med att han slutade pga att deras relation blivit för personlig? Då är det ju rimligare att säga att han fått en annan tjänst.
        Nej han blåste henne med den här påhittade hotbilden och det gillade hon inte.

          Fattar inte heller om de inte menar att hon inte vill ha honom som livvakt längre men tycker han passar på nån annan tjänst.

          Han blåste inte henne, ge dig!!!!!

          Men SLUTA säga ”påhittad hotbild” !! INTE alls påhittat MEN de kan ju aldrig veta. X aka H var skyldig folk stora pengar, 30 miljoner sammanlagt var det väl och därför kan vaktbolag anat en hotbild mot både honom och Isabella eftersom att X/H tidigare sagt att han fått ta emot hot tidigare och att daytraders ofta får kidnappningshot – så att livvakt befarade en hotbild var inte konstigt. En livvakt måste se alla potentiella hot och agera, alltid ta det säkra före det osäkra. Men om någon verkligen kommer att hotas eller råka illa ut det kan man ju aldrig veta – de påstod ju inte att någon av dem fått några konkreta hot. Hotbild och att bli hotad med konkreta hot är inte samma sak.

            Mmm men även om han va skyldig så hade inte det något med Bella att göra, hon utnyttjade allt som vanligt och påstod det. Folk var inte ute efter henne.

              Men snälla ?‍Nej det hade inte med Bella att göra men utpressare siktar ju ofta in sig på familjer och nära, och Bella har pengar – är det verkligen så svårt att fatta? Kvinnan i Norge tex är gift med en rik man. ”Folk var inte ute efter henne” – men snälla, det kunde de/hon väl inte veta, tycker du det är konstigt om hon blev rädd och orolig? Camcam ”utnyttjade” det också då, hon mjölkade detta och fick hög statistik, och folk skriver fortfarande en massa skit och lögner om det här.

                Vi vet inte än hur det är med kvinnan i Norge. Om det verkligen är en kidnappning eller något annat som skett. Även där kan man hålla med Leif GW om att det ibland ligger andra motiv bakom en iscensatt kidnappning.

                  Jag tror verkligen han mördat henne själv.

                    Ja, mina misstankar går åt samma håll. Och han har ju verkligen råd att anlita någon att göra smutsjobbet åt honom (=”lösensumman”)…

            Så man måste åka utomlands och gömma sig? Där fanns säkert en oro för vad detta kunde innebära och medföra. Men helt opåkallat att dra hela familjen utomlands, åkte inte O också? Så nej, hotbilden som IL blev itutad fanns inte. Hade livvakten räddat livet på henne hade hon ju knappast gett honom kicken nu.

              Fanns nog inget ”måste” att just åka utomlands nej men däremot en uppmaning om att inte befinna sig i hemmet för säkerhet skull. Nej O åkte nog inte, inte med dem men han lämnade ju sitt hem med barnen, alltså befann sig ej hemma, om jag uppfattade det rätt. Hon säger upp samarbetet,”ger kicken” som du kallar det, pga andra orsaker – de kom för nära har de gått ut med, men visst kan bero på att folk påstår att han ”överdrivit hotbild” och skriver skit om han och rykten om ”dem”.

                Och vem uppmanade till det? Polisen efter uppgifter av livvakten. Som ju då visat sig vara felaktiga.
                Men det känns ju som bevis nog att man inte hört ett ljud mer om denna ”hotbild” och att hajen själv är ute på tinder osv samt att livvakten fått kicken. Men alla får ju tro vad de vill.

      Öh…..har hon någonsin framstått i en bra dager? Jag kollar hennes blogg i alla fall några gånger i veckan och jag gör det för att få skratta ordentligt.

      Och för att inte ett gäng fjortisar omedelbart ska svara mig: ”Du är bara avundsjuk!”:

      Så är jag inte det utan fullständigt nöjd och glad med mina två akademiska utbildningar och det mycket avancerade jobb (som inte ger mig ens en bråkdel så mycket i inkomst som Blondinbella säkert har) som fyller mina dagar. Tvärtom skulle jag tycka att jag var ett dåligt skämt om jag levde hennes liv. Och vår planet skulle dessutom hålla med mig.

      Tack, tack för ordet och god morgon från mig som nu släpar mig i väg till grottekvarnen där jag utgör skillnaden mellan liv och död för människor.

        Nänä finns väl väldigt få influensers som tillför samhället något. Tror vi hade klarat oss mycket bättre utan de flesta av dem.

        Med 2 akademiska utbildningar så trodde iaf jag att man var smartare än att skratta åt en blogg i elakt syfte!

          Ja, det känns ju inte sådär jättemoget!

    Hahaha nu surar IL och skickar sms till Simon om hur de snabbt ska möblera om
    I excelarket för att slå sönder GWs ”påhopp”.

      Hahahah

      Gjorde hon?? Sierska ?

    Lite OT men vad tror ni om det här efter Norge? Går vi mot en framtid där rika människor kommer att ha livvakt?

      Nu känner jag mig korkad, men vad har hänt i Norge?

        Kidnappningen

        Orsaken till programmet och diskussionen om livvakter var en kidnapping av en väldigt rik kvinna i Norge för några månader sedan. Så de diskuterade lite runt framtiden för personskydd i Sverige. Det var så Jenny tog upp det faktum att även svenska bloggare har livvakt.

          Oj. Det hade jag helt missat. Tack för svar! Fy vad fruktansvärt hemskt!

            Hon blev kidnappad i oktober. 68år gammal, inga livstecken sen dess. De begärde 9 millioner euro. Varit hemligt men polisen gick ut med det nu i Januari

              Fy fan 🙁

              I kryptovalutan monero…

                Va? Seriöst? Vet man vem som ligger bakom?

                  Tror du på allvar att det hade varit en big deal nu om de visste det? De går ju ut med det för att de inte vet

                  Jag tippar på maken…

                  Kidnappningen är påhittad.

                    Men de vill ju ha pengarna av familjen. Varför skulle han kidnappa sin egen fru och sedan kräva sig själv på pengar…?

                      Jag har ju hoppats lite att det är hon som ’kidnappat’ sig själv och bara vill ha lite cash för att leva pensionärslivet någonstans i fred och ro…

                      Den påstådda lösensumman kan ju vara påhittad, för syns skull.

                      Dessutom skulle det kunna förklara ev uttag av större belopp som han egentligen betalat till den anlitat att utföra mordet och inte till någon kidnappare. Bara som ett exempel.

                    Ja det är inte alltid en kidnappning verkligen är en kidnappning…
                    Skulle inte förvåna mig om något annat (eller någon annan) ligger bakom.

          Ja hon är väl fortfarande kidnappad vad jag har förstått från nyheter?

      Vem som helst kan ha livvakt och det är upp till än själv, de enda som är tvingade till det är väl högt uppsatta politiker samt kungahuset?

      Finns redan näringslivstoppar som köper in personskyddstjänster från privata bolag. Även näringslivstoppars barn…

        Är det vanligt? Så hemskt.

    Kan du inte lägga upp flera klipp, om man inte får lägga in allt som sas om detta i ett klipp? Nu är det ju helt taget ur sitt sammanhang. Finns det någon orsak till det?

      Titta på programmet så fattar du

        Funkar inte med play, är på semester.

          Åk hem

            Såå olycklig man måste vara för att skriva som dig ?, ”anonym-gretagris”.

              Jag är inte Greta gris och jag skrev det med glimten i ögat (Vem tar det seriöst att man ska åka hem bara för att se på play?). Du framstår dock inte så bra

                Ett tips greta gris/anonym, meningar avslutas alltid med en punkt.

                  Ehhhh va???
                  Har fan inte skrivit mer än det första

                    Jo.

            Fast du måste gå, du får inte flyga!

              HAHAHA!!

                Du är sjuk.

                  Inte sjukare än vad du är.

            ”Åk hem” hahahaha

          VPN

    Haha älskar GW, speciellt efter detta.
    Allt är ju överdrivet, räcker med att läsa första sidan i hennes blogg. Jag, jag och jag och så massa skryt.. Ska hon någonsin höja näsan och ha en åsikt om något som inte rör henne, hennes kändisskap, vad hon äter, hur mycket hon lyfter på gymmet, hur hennes hy ser ut osv.
    Fattar inte vad som hände med Bella som faktiskt tyckte nåt, minns hur hon en gång för många år sen skrev upprört om t.ex. rökning och graviditet. Inga såna inlägg längre, bara ego, bygga bolag och superteamet.. Narcissistiskt i full blom eller

      ”.. räcker med att läsa första sidan i hennes blogg. Jag, jag och jag”
      Ja, alltså skriver man en blogg om sig själv blir det ju att den handlar om sig själv…..

        Ingen skriver så självcentrerat om sig själv som Bella. Låter som hon är på en öde ö med sitt teeeaaaam

          Tycker inte det spelar någon roll i en blogg om sig själv faktiskt

            Hahah håller med 🙂 Hade varit najs om hon gjorde en zlatan och började prata om sig själv i tredje person.

              Ja haha. Men alltså en personlig blogg är ju just det, personlig. Känns som fritt fram att skriva precis hur man vill. Hade det varit en blogg i företagets namn hade jag tyckt det var konstigt, men nu är det ju under hennes eget namn så hon får väl framställa sig som ego om hon vill

              Det går även att vara personlig utan att vara privat. Bella hade ett inlägg om det där hon dock inte fattade galoppen alls.

                …får Bella ens andas för dig kh?

              Nä bara Zlatan kan göra det på rätt sätt❤

                O Zlatan kan backa upp det med sin sjuka talang och framgång. Vad har Bella egentligen för talang? Inte ett skit. Blää

                  Hon lyckas ju engagera er nåt så ofantligt… så någon form av talang måste hon ju ha, något måste hon ju ha som skapar denna avundsjuka, besatthet, avsky… och andra gillar henne och ser henne som en frisk fläkt och inspirerande kvinna/mamma/företagsledare, många tar efter henne och inspireras av henne… Hon skapar ett intresse iaf så något finns där, något har hon… 😉

                    MEN SLUTA SÄG ATT FOLK BARA ÄR AVUNDSJUKA!! Aaah blir galen.

                      Du är nog det redan Therese, såsom Du skriker.

                  Fast osannolikt tröttsam nu när man ser honom i all reklam. Han tar död på sitt varumärke.

                    Näe, han får gärna ta över all världens media om det skulle vara så.

                    Mvh Zlatans största fan❤

            Det är väl det att hon hela tiden ska påpeka hur duktig hon är och visa vilken lyx hon lever i. Hon kan ju knappt klä på sig själv längre, men det är lyyyyyx.

              Vad gör det då? Det får hon väl göra om hon tycker det är den sida av sig själv hon vill visa? Ser inte problemet. Det är ju en blogg, flams och trams om en blond tjej, inget seriöst

              Men av det lilla jag fattar av Bella är ju det hennes koncept liksom. Inget att hetsa upp sig över, det är väl hennes affärside.

                Känns som att någon för en konversation med sig själv här?

                  Skyll inte på mig 🙂

              Hur har det gått med lagfartern btw?

                Den måste ju vara registrerad nu.

          Tycker inte Bella skriver mer självcentrerat om sig själv eller skryter mer än andra nej nej det finns andra som är värre och väldigt jag jag jag sååå bra JAG är, så synd det är om MIG, jag är så ärlig, jag är så god, jag är känd…. Uppfattar inte Bella alls så men klart att hon skriver om sig själv , sitt liv och sina tankar i SIN blogg.. vore konstigt annars.

        Men hon gör ju så stor apparat av allt. Allt är ljuvligt eller lyxigt, allt hon stoppar i sig smakar himmelskt. Varje dag får vi höra om hennes helt fantastiska superteam, vilket ju i sig inte handlar om att lyfta dem utan bara för att vi ska påminnas om att hon har ett team..
        Att man kan läsa hennes blogg utan att tycka att den är extrem eller vulgär fascinerar mig lite..
        Men ja, vi fick ju Trump till president också..
        Sen vet jag ju att allt det här är hennes plan för att hålla sig i rampljuset, men ändå.

          Varför tror du att jag läser hennes blogg? Jag läser endast vid tillfällen som bilder på stalkern. Jag har bara inte något problem med hur hon skriver, inte min stil så jag gillar inte bloggen och därför läser jag den inte, men tycker ändå hon har rätt att göra vad hon vill med sin blogg

          Har aldrig fattat varför folk retar sig så mycket på henne.

            Som sagt, jag vet ju exakt vad hon vill få ut av att hålla på så här, så speciellt retad blir jag verkligen inte. Hon är ju snarare oerhört trist när man tänker efter, 0 humor.

            Det är väl mer hennes naiva fans man retar sig på i såna fall, eller mest undrar vad som gör att vi ser upp till ett sånt här lite ”gå över lik”-beteende som hon ändå har visat upp.
            Som det där med mutor, hur långt man kan komma med det. Tycker bara det är osmakligt mest. Livsstilen som hon ändå promotar.

              Jo men, hon kan ju fortfarande skriva hur hon vill? Hon skriver ju vad HON vill, inte vad alla andra vill. Provokation är ju hennes grej med så

                Skrämmande att vid 28 års ålder och förälder, behöva provocera folk för att synas. Sjukt omoget oxå

                  Absolut, men hur är det någon annans problem?

                  Varför blir ni så provocerade av allt då? Jag blir inte det minsta provocerad, blir mer provocerad av er besatta som hela tider hatar på henne, hånar, vänder o vrider, letar fel och klagar på allt och tjatar om att hon provocerar. Det enda jag kan reta mig på och finna underligt är att hon går barbent mitt i vintern, ser konstigt ut och kan framkalla värk, så det är inte bra, Snyggare och bättre med byxor, eller strumpbyxor om det är nödvändigt med kjol. Och stövlar el boots.

                  Som ditt svar alltså?

              Alltså kh HERREGUD.. är du besatt eller är du besatt?! Är du på riktigt?! Är du Trh och Rebecka nyckelpiga också eller? Ja OJ så hemskt att Bella är en positiv person som inte hela tiden gnäller och klagar utan är tacksam och positiv av sig. JO hon har ju visst humor – måste vara du som är torr och humorlös som inte kan se det, stackare.

          kh jag vet inte hur gammal du är eller hur du mår. Men du verkar vara helt manisk när det gäller Isabellas blogg.
          Man måste inte läsa hennes blogg och avguda det hon gör och det hon säger.
          Lika lite som man måste läsa bloggen och hata henne.
          Varför blir du så provocerad av att Isabella tjänar pengar?
          Och varför mår du dåligt av att hon gör vad hon har lust med, med dom pengarna?

      Håller med, läser inte alls längre. Den där mixen som hon fick till innan med högt och lågt, privat och seriöst är helt borta. Kollat in ett par ggr men det är helt förändrat.

        Men lägg ner nu! Samma person sitter och svarar på sina egna kommentarer för att få ur sig allt elakt hon vill säga om Bella. Igen.

          Hur vet du det? Jag serbara en massa ”Anonym”, inklusive min egen kommentar här.

      Men Herre Gud kh, bloggen handlar om henne och hennes liv.
      Att hon förr skrev om andra saker, fine, tycker du att hon ska upprepa det?
      Hon skriver om det som händer just nu, runt henne.
      Om du inte gillar det, på riktigt, varför går du in och läser???
      Tänk att bli så lycklig när du tror att någon sagt något negativt om henne, vet du, det är inte friskt.
      Om du inte läser hennes blogg, så finns hon ju inte i ditt liv och du behöver inte bli provocerad.
      Men vad ska du då hitta på…?

      Denna Blondinbella visar upp sig lite här o där. Alla företag hon har,så har hon så mycket hjälp från andra. Hon är inte ensam.

      Hon skryter om hur duktig hon är på börsen o hur bra hennes aktiehandel går.
      Det roliga är att hon har en bankman som förvaltar o ger råd om (köp el sälj) som har byggt upp en portfölj av hennes kapital där hon bara behöver godkänna affären.
      Men hon utger sig för att vara expert som att hon själv har byggt upp sin portfölj som bara växer o växer.

      Hon är duktig på att ljuga.

      Det tar många år att lära sig hur börsen fungerar.

      Jag började själv med fonder vid 18 års ålder o gick sen över med att prova handla med aktier. Det var några år senare.
      Då var det för en långsiktig placering.

      För 5 år sedan sa jag upp mig från mitt jobb o håller bara på med daytrading på börsen, det tog mig ca 20 år att lära mig så mycket att jag kunde gå i pension. Nu är det bara extra pengar o för att ha något att göra som jag gör lite affärer på börsen på min fritid.
      Jag är 43 år idag. Jag behöver inte skryta om hur mycket pengar jag har. Sanningen är att ingen i min närhet har en aning. Men vi alla är olika, vissa vill att alla ska veta att huset är betalt, flera nya bilar, många resor mm. Vissa håller tyst o lever som de flesta andra i landet. Skillnaden är att vi vet att vår ekonomi gör så att vi aldrig behöver vara oroliga för framtiden o att vi kan ställa upp o hjälpa andra människor o organisationer. Våra generationer i flera led. En sak står jag för ”Man kan inte köpa lycka för pengar som är långvarig, inte kärlek, så pengar är absolut inte allt även om det underlättar många gånger. All kärlek till er ❤️❤️❤️ P.M.M.B

    Älskar honom haha. Så himla go gubbe i sin väst som han bär i alla dessa år. O så mycket pengar och ändå bryr han sig inte.
    Och folk ser igenom BB, det var på tiden. Totalt ointressant störd person.

      Störd? vilken jävla kommentar.

        Håller med 21:32. Det kan inte vara normalt att sänka en annan människa och göra business på att fläka ut dennes ekonomiska undergång och ljuga så mycket att man själv inte ens vet vad man ljugit om. Nån störning är det helt klart.

    Tolkar det inte som att han ifrågasätter själva hotet egentligen, utan mer hur de hanterat det med kommentarer i media och skriverier osv

      Håller med 21.34.

      Anser också att det blir klipp/klistra av det korta klippet, omöjligt att skaffa en egen bild som det är klippt nu.

    Blondinbella är bara i NYC och lallar runt typ, HUR kan Lowengrip ha råd att ha henne flängandes till nyc hela tiden? inga möten, förutom ostron med en PR-person typ. Hon är en liten tonårs-tjej som aldrig växte upp, låtsas vara med i SATC (hon nämner det själv) och låter andra personer ”bygga bolag” åt henne.

    Sen undrar jag om hennes slav Sasha också fick ett rum på Soho House? Nope!

      Tycker det låter så oseriöst att boka in en vecka i månaden i NYC utan att ha nån egentlig anledning till det. Känns som hon bara valde just NYC för att hon tycker det låter coolt. Okej att det är världens bästa stad men hon ser ju aldrig nåt annat än sina lyxhotell och lyxresturanger… Blir nästan provocerad att hon inte utnyttjar tiden bättre. ?

        I Bellas ögon är man framgångsrik om man flyger mycket och ”måste” befinna sig i NYC ofta. Så då ser hon till att göra just det så att hon är en super entreprenör.
        Hon flyger inte för att hon är framgångsrik, hon är framgångsrik för att hon flyger.

        Får man vara i USA så ofta?

        NYC är bara en ursäkt för att slippa vara hemma i lyxkåken. Tror det hade blivit billigare för B att bo heltid på hotell, då även hennes hem är lika opersonligt och dött som ett hotellrum/svit.

      Hela hennes hudvårdserie är en bluff, alla recept på krämer finns redan färdiga på fabrik och sen har man möjlighet att välja doft o färg mm för att de ska skilja sig från alla andra. Hur som, anledningen till att hon lyckats är för att hon gjort sig känd över sitt namn och nu spelar hon på utseendet (därav alla ingrepp, fillers, botox, tränad kropp, dyra plagg, hår o smink). Hon reser runt i världen för att marknadsföra sig själv som person, sitt utseende, i hopp om att lyckas sälja in sitt kladd. De som väljer att göra samarbeten med henne gör det inte för att de möjligtvis tror på hudvårdserien löwengrip men för att de tror på hennes starka varumärke (och alla lögner hon drar om sin statistik). Kommer luftslottet kollapsa eller kommer hon hamna på Forbes? Vad tror ni?

        Appropå hennes hår, måste svida rejält att vara ansiktet utåt för ett skönhetsmärke, där bland annat hårprodukter ingår, och så ha så dåligt hårkvalitè som hon visat upp senare månaden. Hon är otroligt tunnhårig vid luggen, fullt med korta testar där håret gått av och även i längderna ser man hur tunt och slitet det är trots all styling som ska ge volym. Det är säkert orsakat av stress med tanke på stalker, skilsmässan, kris i bolagen etc och det kan ju drabba alla. Men hon borde vara lite mer ärlig med att hennes produkter inte är några mirakelmedel…

          Inte för att jag är nån expert på stressrelaterat håravfall men det finns väl inga produkter som funkar då.

          Så blir det när man använder värme i höet dagligen ?

            ”i höet” hahahahahaha, ååh, fattar allt vad du menar men satan vad kul det lät…:-D

          Jag tror all styling bidrar. Att föna, platta/locka, och tvätta håret dagligen sliter väldigt mycket på det, spelar ingen roll vad man använder för hårprodukter. Hennes frisör/MUA/stylist borde säga till henne att låta håret vila men det kommer aldrig hända för den tjejen behöver ju också sin lön..

        Den här kommentaren tyckte jag var intressant. Fastän jag skäms över att jag på riktigt funderat över samma. Jag skulle inte bli förvånad om hon faktiskt får in en fot på amerikanska marknaden och pengarna börjar rulla in. Tror hon har rätta virket ärligt talat för att lyckad. Och nej, det är ingen komplimang..

        När jag läser din kommentar ser jag introt till ”Nanny” framför mig ? när tecknade Fran ska sälja klet & kräm, piffar till håret och Sheffield öppnar dörren – är det det Bella gör i NY? Piffar till håret & säljer in sig själv ??‍♀️

        ”She had style!
        She had flair!
        She was there.
        That’s how she became the Naaaaanny!”

          Alltså anonym 22:50s

        Suck… 22:03 du har verkligen ingen koll du och ändå har du fått 47 gilla haha asså.. folket här ?‍ dööör. Om nu hennes krämer är ”bluff” då är rimligen enligt din teori alla krämer och hudvådsserier också bluff då eftersom alla recept finns färdiga på fabrik? ?‍”sälja sitt kladd”? – Är det bara hennes krämer och schampoo som kallas ”kladd” eller? – säger en del, och vi har sett hur du brukar spy ur galla om Bella och skriva skit om hennes produkter – du kämpar med att smutskasta.. och du tjatar om luftslott och statistik. Tror hon kommer hamna på Forbes 😉 Komiskt att du t o m kollar upp var Sasha bor.. och JO Bella hade visst möten, kan du se på hennes blogg.

          Kan man man bara något om krämer så köper man inte hennes skit ?

          Fakemöten för att dra av på bolaget. #naiv

          Kommer du ihåg klädmärket Classified? Har du någonsin sett Bella bära sina egna kläder designade av henne själv efter hennes smak, i annat sammanhang än vid reklamfotografering. Eller Odds vin Due Padri som var så gott, när tror du hon drack det senast? Jag tror Bella använder sina kladd och krämer lika lite som hon bar sina Classified eller dricker Odds viner.

            Varför skulle hon dricka något som påminner om hennes exman?

          Bella är som Trump och sätter sitt namn på en färdig produkt för att sen ta ut överpriser.

      Hon skrev att hon skulle ta över Allure’s Instagram Stories i går men det kom inget om det. Inget på allures stories heller.

        Hmm….. interesting!

      Hon är väl där för att skapa kontent för sina kanaler. Det är bloggen hon tjänar pengar på och inte någon smörja till krämer som ständigt reas ut!!

        Torrschampoot är det BÄSTA jag provat! Bra hårmask också plus annat som är superbra av deras produkter som jag använt. Handkrämen den bästa också! Content blir det ju men det blir det hemma också, hon är där och har möten och försöker lansera märket.

      Hennes ”Amerikanska team” ska vi inte glömma haha undra vad de gör egentligen? Letar på TripAdvisor efter passande restauranger till Bella?

    Varför är Bella och Odd fortfarande gifta med varandra? Hur svårt är det att skiljas i Sverige?

      Haha, jag undrar desamma. Hur kul var det för H att dejta någon gift. ( sen att det gick som det gick).

      För oss vanliga dödliga är det rätt så lätt att skiljas i Sverige, gäller bara att hålla koll på när betänketiden är slut.

        Tänker som så att det borde gått att skicka in en ny ansökan om äktenskapsskillnad typ tre gånger till under den här tiden sen de missade att fullfölja sist ? Det har gått lååång tid sen tabben och om de verkligen ville skilja sig så hade det varit klart för länge sedan

      Hört att man i Danmark skiljer sig med ett klick och bekräftar med motsvarande Bank-ID.

        Låter väldigt dumt

          Tycker det låter bra. Betänketid kan man ju ha ändå.

            Att skilja sig i stundens hetta? Låter skit dåligt. ”Ja alltså.. Vi har ju gift om oss 4 gånger nu, hehe, bråkade lite när ungarna föddes så blev några oplanerade skilsmässor… Woooopsie”

              Fast i Sverige slutar fler äktenskap i skilsmässa än i Danmark så din teori om ’stundens hetta’ stämmer uppenbart inte (55% i Sverige och 44% i Danmark). Tog mig en googling och ca 7 sekunder att kolla.

                Vad är googling för något?

                  Det är en helt speciell valuta som du betalar till snubben med konstig hatt som står nere på hörnet, så berättar han det du vill veta.

              Bara för att du har Bank id behöver du ju inte ta bort betänketiden. Allt kan ju vara samma som nu men elektroniskt.

            Har du inga barn så kan du skiljas utan betänketid. Så det är väl för barnens skull? Tycker du det är dumt?

        Låter väldigt smidigt. Varför ska allt vara så tillkrånglat i ankdammen Sverige.

          Haha, det är ca bara de som aldrig varit utanför ’ankdammen Sverige’ som säger så.
          Har du haft att göra med fransk byråkrati? Kanadensisk?

        Ja, det stämmer att det är så i Danmark om du INTE har barn. Annars är det betänketid här med ☺️

      Kommer Bella behöva bodela sitt nya hus med Odd? Kanske därför de fortfarande är gifta?

    Och Jenny som ser ut att brista ut i skratt, haha.

    Snacka om att ta resurser från dem som verkligen behöver skydd o livvakter på riktigt. Jag följer inte Blondinbella o skulle aldrig komma på tanken, hur fin hon än är som mor el entreprenör. Dock så hånar hon ju de verkliga entreprenörerna med sitt ” jorden snurrar endast för mig ”

      Resurser? Hur tänkte du nu? Hon betalar för en tjänst, det är ingen som blir utan

      Hon har inte beskydd av polis eller säkerhetspolis. Hon betalar ur egen ficka.

        Nja nu blev det ju vissa förändringar när Magnus slutade .Jag fattade det som om företaget hyrt in ett vaktbolag för att ”även hennes anställda skulle känna sig trygga”. Då belastar det inte hennes privatekonomi längre.

          Precis, hon har inte råd privat, allt lägga òver till bolaget. Men hur har bolaget råd??? Fusk fusk fusk

          Jobbigt att driva ett bolag med så stor hotbild riktat mot sig. Vad är det de gör egentligen? Har jobbat på små och stora företag och den enda säkerhet som någonsin varit tal om är avtal med typ Securitas för inbrottslarm. Och grind där man behöver passerbricka. Då har det ändå rört sig om produkter som kan vara mer kontroversiella än skönhetsprodukter. Känns som att de har för mycket pengar att slösa med. Eller så var det bara ett sätt att slippa kommentera mer kring Magnus och deras matchande personligheter.

      Snarare borde hon väl få beröm för att ha skapat arbetstillfällen isf. Hon betalar ju själv.

    OT: någon som har tips på bra och mysigt hotell/herrgård nära Stockholm för en miniweekend? Dit man enkelt kan ta sig kollektivt med tåg/buss/pendel, gärna typ att det finns något mer att göra, något spa-igt (eller typ bastu o bubbelpool räcker). Alla mysiga ställen jag hittat kräver bil, de andra är snordyra eller uppbokade på helgerna..

      Var på Körrunda när sambon fyllde 30, mysigt med träningsmöjligheter, bubbelpool och god mat. Funkade smidigt med pendeltåg+ taxi sista biten.

    Väntar med spänning på Cissis inlägg om gamla gubbar som misstror en hotad kvinna.

    Varför har Gabrielle Löwenpick slutat leverera inlägg??

      Överdos

    GW gjorde tv-kvällen igår, tack Cammis för uppmärksamhet om hans uppriktighet.
    Som han höll på att spy.

      Nej men nej, så var det verkligen inte. Titta på hela programmet i stället.

        Jag såg hela programmet igår. 🙂

    Jag ömmar någonstans för Isabella ändå. Jag tror hon känner sig djupt ensam. Hon har nog aldrig känt sig riktigt, riktigt älskad och bekräftad. Och allt hon åtar sig varje dag är allt ett sätt att fylla tomrummen inom henne. Kanske också få visa sina föräldrar att hon ”är” någon, något. Köra på så mycket att barnen försummas, att hon själv förloras och att det till slut bara finns jobb kvar och en väg att gå: så högt upp man kan komma. Allt för att undfly verkligheten.
    Hon verkar rädd för sina egna tankar, rädd för vem hon egentligen är, eftersom hon ständigt måste uppehålla sig med något. Tycker bara att hela hennes levnadssätt ger uttryck av ett underliggande och obearbetat mörker.

      Även detta flaxande överallt jämt och ständigt är en flykt från nånting. En person som aldrig kan vara ensam och behöver hjälp med i stort sätt allt dygnet runt är i mina ögon extremt och rejält funktionshindrad och osjälvgående.

        Exakt. Det kan inte bli mer tydligt än så; det är en flykt. Precis som folk tar till droger för att komma ifrån så sätter hon sig på ett plan ”varannan dag” eller kommer på något nytt att göra med sina bolag. Allt för att slippa ta in sig själv, sina barn, sina tankar, rädslor, obearbetade känslor osv. Det är INTE ett tecken på en sund människa som är tillfreds med sig själv. Jag hopps att hon skaffar hjälp någon dag och att hon inser att när man redan har barn och massor av pengar så har man mer än tillräckligt. Och det borde vara tillräckligt för att göra en lycklig och lugn. Självklart ska mam inte sluta leva eller sträva efter saker bara för att man har fått barn, men jag tror vi alla kan vara överens om att hennes fall är helt annorlunda och har överträtt alla gränser. Känner så mycket för hennes stackars barn. Vad minns barn bäst? Alla studier visar att det enda barn behöver och vill ha är närvaro, närhet och engagemang.

        Funktionshindrad? Din dumma idiot

          Fast om du inte klarar nånting själv som hör till vardagen, då blir det ju en form av funktionshinder. Hon klarar ju inte ens av att bestämma vilka kläder hon ska ha på sig. Nu har hon dessutom en tjej inneboende för att hon aldrig ska behöva vara ensam med barnen. Denna tjej verkar ju göra allting som har med barnen att göra, utfodrar dem och klär på dem medan Isabella sitter i sin garderob och dricker kaffe.

      Håller med dig!

      Men hon måste nog själv komma på det, som alla andra vet- Lycka kan inte köpas för pengar.

      Riktig lycka är familj, nära och kära, VÄNNER. Hon har prövat mycket under dessa år… men inte detta ’receptet’.

      Förstår dig, tänker likadant, att hon är mycket ensam och vilse… Jag tror att hon hamnat i en ond spiral dessutom. Hon har satt bollen i rullning vad gäller att vara en ”en power business woman” som glammar runt som typ Samantha Jones i SATC, och nu går det ju inte att stoppa? Hon måste satsa på att bli stor i hela världen, för det är ju det hon gapat om nu i några år, hur hon ska bli nya Estee Lauder och Oprah, så hon måste ständigt pusha och pusha. Kanske har hon insett att hon är nöjd som det är, egentligen, men hur ska hon dra i bromsen? Säga till pressen ”Nej, jag ångrar mig, det känns helt ok att hålla mig i Sverige och vara bloggare?”. Det vore ju att ”ge upp”?

      Jag tror det finns mycket ångest inom henne och stor press att vara på ett visst sätt. Hon har länge antytt att hon tar på sig roller, typ ”bullbakande mamman” för några år sedan som satt lycklig bland blöjor och nappar och sket i smink, och numera är rollen ”glammig business power woman” som inte kan gå i platta skor, har en sminkös springande efter sig, och ett lyxigt dejtingliv med typ Mr. Grey… Allt känns som en så tydlig roll. Men vem är hon egentligen?!

    Hoppas att det är Camilla som på nåt märkligt sätt roar sig med att skriva alla crazy-kommentarer, annars är det någon som behöver hjälp som fyllt nästan hela kommentarsfältet med kommentarer under olika namn.

      Du verkar också behöva lite hjälp.

    OT!!

    Kan någon snälla förklara vad ”KN” betyder som Jerka Johansson skriver på instagram ofta?

    Hur gammal kan man vara som 28åring!? Förstår inte ens ”gate” som i lapp-gate osv. Var lär man sig dessa uttryck ens? /tant

      Kn = knulla

      Gate kommer från watergate, så det är ett gammalt uttryck.

    Odd ärver huset om bella skulle dö

    Åh herregud, det här är så komiskt! Ni som skulle kunna offra en kroppsdel för Blondinbellas heder, vad är det som driver er så HÅRT att tro på och försvara denna hittepå-människa? Lever ni själva ett liv i lögn och om det nu skulle visa sig att BB är ett konstprojekt (hon MÅSTE ju komma ut som det snart, eller ett samhällsprojekt) så kanske även ni själva riskerar att vittra sönder? Eller vad handlar det om? SJÄLVKLART ljuger hon och hittar på. Det är ju som att läsa en sämre roman när man läser hennes blogginlägg numera. Och ja, visst läser jag den. ALLA har rätt till minst ett guilty pleasure. Men att tro på ALLT ”hon” (förlåt hennes team) skriver, det är lite sorgligt. Fatta den dagen hon ba; BAM! Det var ett test alltihop, ni är dumma i huvudet hela bunten. Nu drar jag till Dubai och kränger krämer på heltid (för DET gör hon ju, det fattar även jag. Kränger krämer alltså). Btw, ”barnen” är ”Odds”. Heeeej dååå. (Hahaha! Fatta vad Matrix alltihop kan bli, när man drar det riktigt långt.) Mvh, Gillar uppenbarligen versaler 😉

    Stackars Bella!
    Hon är verkligen ingen att se upp till ( om de nu är någon som gör det på riktigt). Ett tommare och ytligare skal till människa får man verkligen leta efter. Hon stämmer in exakt på allt i en narcissistisk personlighetsstörning, men de ligger i diagnosens natur att man har dålig sjukdomsinsikt pga en kraftigt överdriven självbild.

    Här är kriterierna:

    Har överdrivna känslor av att vara viktig och betydande
    Fantiserar ofta om till exempel rikedom, framgång, makt eller kärlek
    Anser att den bara ska umgås med eller associera sig med viktiga personer eftersom den själv är så viktig
    Har ett överdrivet behov av beundran
    Har orealistiska uppfattningar om sina egna rättigheter – exempelvis förväntar sig personen ofta den bästa behandlingen när denne söker sådan
    Utnyttjar andra för att uppnå sina mål
    Saknar eller har bristande empati
    Tror att andra är avundsjuka på denne, men kan också själv vara avundsjuk på andra
    Beter sig högfärdigt eller arrogant.

      Stämmer mycket väl in på vissa andra bloggare.

    Här verkar hon ha photoshoppat sitt ena ben i sitt senaste inlägg. Ser askonstigt ut. Och kolla golvlisten längs provrummet, man ser att den är ojämn och suddig, där hon har förminskat sitt ben.

    https://cached-images.btdmtech.se/ts-b/s5/?p=/028/2019/01/1193359a-bef9-4dd1-9811-a87de40cfa84.jpg

      Hennes ena ben ser inte särskilt normalt ut!

      Hur går det med Isabellas lagfart på huset?
      Sedan var det något om ett pantbrev kring jul som Odd skulle skriva på.

      Borde inte dessa bägge inlägg på hennes insta vara reklammärkt , eller? https://www.instagram.com/p/BssaK98n0yp/,
      https://www.instagram.com/p/Bsm9BThnW1Y/

    Du som pratar med dig själv hela tiden- det märks att det är du som skriver. Du behöver inte skriva olika namn. Vi har förstått nu att du uppenbarligen går igång på att skriva illa om Bella. Gör något kul är ett tips.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.