Blondinbella har bjudit hem Expressen på intervju

Ja, det lät ju säkert bli en kritisk intervju full av motfrågor och ifrågasättanden – precis som vanligt när Isabella ringer Expressen.
Kommer det bli hennes knähund Syrén som i vanlig ordning springer hennes ärenden? I think so…
Jag hade mycket hellre sett henne ställa upp i den debattpanel hos publicistklubben som bland annat jag ska medverka i, men Isabella har givetvis tackat nej. 🙂
Hon ställer bara upp när hon är garanterad noll mothugg eller ifrågasättanden av hennes lögner och då är ju Expressen ett fantastiskt verktyg.
Hon sa att anledningen att tacka nej var att hon bara ställer upp när hon får betalt – och publicistklubben betalar aldrig sina gäster – så jag undrar vad Expressen pytsar ut för den här intervjun?
Eller tror ni hon ställer upp gratis mot en garanti av inga ifrågasättanden eller mothugg? En lögn-amnesti?
Win win liksom… 🙂

Vad tror ni?
Kommer det bli ytterligare ett beställningsjobb från Isabella i Expressen, precis som när hon felaktigt smutskastade och utmålade sitt ex som en buse med grovt kriminella kontakter som utsatt henne och barnen för stor fara?
Givetvis kommer det bli så…
Skulle de ifrågasätta hennes lögner, hotlappar mm så skulle det inte bli någon intervju och det är anledningen till att jag kommer  se på den som innehållande lika mycket sanning som valfritt nummer av tidningen ”En Ding Ding värld”. Det känns desperat, men så vankas det lansering också

Det minsta de kan kräva är väl att få slänga ett snabbt öga på hennes Google Analytics? Eller hur?

302 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Desperat efter upomärksamhet, det är vad hon är.

    Hon är ett sakta sjunkande skepp och inser det. Mååånga fler som sprungit om henne och nu är det desperata ryck efter halmstrån ?

    Spykänsla innan man ens läst intervjun.

      Tror som du, hon börjar bli desperat. En stort artikel i expressen för att sätta punkt? De har skrivit prick en gång i veckan om henne sen hela den icensatta incidenten med Hajen, artiklar som hon själv ringt in och bett om typ. Detta är ännu en sådan artikel. The grand finale artikeln så att säga.

        Då är väl Camcam lika desperat isåfall. Är inget konstigt tycker inte jag att hon vill tala ut och berätta sin version och räta ut alla rykten och lögner. Vem skulle inte vilja göra det, och expressen vill såklart gärna ha en intervju. Hoppas bara att de inte vinklar det hon säger. Iscensatt incident med Hajen? Haha tror du det var iscensatt jisses.. snacka om ding ding värld – denna blogg och vissa personer här verkar ding ding. Skulle kalla denna blogg för en ding ding värld 😉

          Du är ding ding ?

          Haha ännu en rabiat Bella därbak-slickare.

      Instämmer, hon har halkat låååååångt efter och mycket av det andra influensers gör blir faktiskt väldigt framgångsrikt – olikt hennes ”byggandet av bolag” som verkar genomgå kris efter kris.

      Det stinker desperation och det är faktiskt ganska underhållande att se hur hon verkligen drar i halmstrån hahaha.

        Herregud vilket fult skratt den kvinnan har finns på henned igstories. Hon och Pingpong skrattar så Dr evil. Nåt är det helt klart stört med henne.

          Skrattade högt åt pingpong????

          Läste Pingeborg, varför gjorde jag det. Hette hon inte Ingeborg från början? Eller Ingegerd? Både Pingeborg och Pingegerd är riktig bra namn faktiskt.

            Ingeborg Fingerborg 🙂
            Pingpong Pingisboll 🙂

              Men Gud…vad är det här? Mobbing på skolgården?
              Man blir ju mörkrädd.
              Skärp er för f-n, låt bli att läs hennes blogg eller insta så slipper ni
              må illa, spy, bli provocerade.

        Ganska underhållande hur Camcam drar i halmstrån också, det stinker desperation haha och det är coolt hur cool Isabella håller sig och inte går till attacker – det är väl det som retar upp vissa så till den milda grad. Ser inte att andra influencers blir så motarbetade heller… har hon halkat lååångt efter verkligen hehehe okej.

      Camilla verkar mer desperat. Verkar så bitter. Jag kan mycket väl förstå att Isabella vill berätta och förklara sanningen efter alla lögner, rykten och felaktiga vinklingar som skrivits. Det är väl bra. ”felaktigt smutskastade och utmålade sitt ex som en buse….?” Vad menar du? Felaktigt?! Han har ju själv berättat om de 30 miljonerna och att Isabella inget visste, han har sagt att han tidigare fått ta emot hot och att kidn*ppningshot är vanligt i liknande situationer, och Isabella har inte sagt något om ”grovt krim*nella kontakter”. Du vet ju inget om hennes rädslor, känslor eller hur deras förhållande var. Nu får du ge dig Camilla!

        Fast det är ju blondinbella själv som har skapat alla lögner.

          Men Nej det har hon ju inte, vad är det du tror är lögner? Vad är lögner menar du?

            Men hallå vilken bubbla lever du i? Hotlappen som satt på hennes bil och hotet om att kriminella jagade henne?

            Har du inget kritisktänkande själv? Köper du allt Blondinbella säger?

              Köper du allt Camilla säger? Inget kritiskt tänkande eller?

                Jag för min del behöver, och köper inte något från CamCam. Jag har egna öron och ögon att läsa med.

                Fast Camilla har presenterat bevis, vi själva har kunnat lägga ett pussel som allt mer pekar mot att Isabella ljuger och manipulerar. Isabella i sin tur har presenterat noll bevisning och fortsätter bara snärja in sig i nätet av lögner.

                Om man fortfarande köper hennes snyftisar TROTS att hon själv erkänt att hon gärna förvränger sanningen för att öka trafiken till bloggen så är du mer än lovligt dum.
                Men visst, fortsätt du försvara den som betalar din lön. Någon annan anledning till att försvara Isabella ser jag inte.

              Snälla E – Det satt en hotlapp på hennes bil en gång, och vadå hotet om att kriminella jagade henne? – Det är ju sånt som folk skrivit, vinklat, skvallrat om och påstått här – Isabella har inte sagt att kriminella jagat henne men hon och hennes vakt kunde ej veta om hon var under hot, de kunde inte veta vad som skulle hända så de befarade en eventuell hotbild. Och de sa att de sett skumma bilar i området som tillhört dömda kriminella men inte att hon var jagad. Håll er till sanningen utan att vinkla allt så, ska det vara så svårt.

                Men vem är Isabella att prata om någon annans ekonomiska missöde? Hade hon varit frisk i huvudet hade hon bara tagit avstånd och hållt käften stängd, nej, självklart var hon tvungen att mjölka hans missöde och göra det till sin story. Hon är störd på riktigt.

                  Men gud haha bra försök. Försök till att vända allt till att Isabella gör fel och är hemsk, alltså.. Vad skulle hon ha sagt annars tänker du? Hon sa inget om hans ekonomi till en början men då fick hon skit för det och folk anklagade henne för att vara elak mot sin pappa och exman för då kan folk tro att de gjort något dumt. Hon var tvungen att gå ut med att det var slut för att slippa få besök och slippa bli utpressad på pengar. Han berättade ju själv om de 30 miljonerna och vad som hänt, var han frisk i huvudet? Om han är frisk i huvudet så borde han tagit avstånd och hållit käften stängd. Vem mjölkade det mest – Jo Camcam – och fortfarande gör. Du är störd, och H och C.

                Hon LJÖG i inlägget med lappen på bilen ?‍♀️Om lappen kommit vid ett tidigare tillfälle, varför drog hon in sina barn och skrev något i stil med att det var tur att de inte skulle vara hemma den kvällen??

              Nu överdriver ju du. Hotet satt ju på hennes bil – fast vid ett annat tillfälle än hon ville få det att låta som. Att kriminella jagat henne har ingen påstått, hon sa att kriminella stått utanför på gatan. Det är inte samma sak som att vara jagad. Graaf är väl den enda som haft kriminella efter sig på det sättet.

        Fast det är ju blondinbella själv som har skapat alla lögner och iscensatt olika hot.

          Vadå för lögner? Du vet väl inte vad som är lögner eller sanning? Iscensatt hot? Nej vad skulle det vara för hot? Hotlappen var en lapp hon fått på sin bil, andra hot har hon väl inte påstått sig få mer än att de befarat en eventuell hotbild vilket knappast var konstigt. Och så två stalkers som självklart känns otäckt och kanske hotfullt. Men de är ju inga lögner som hon skapat. Däremot så skapas ju många lögner här och diverse rykten.

          Nej. Det verkar som att hon en gång använt en gammal lapp utan att vara exakt med när hon fick den. Nåt annat ”har” man faktiskt inte på henne i dagsläget.

            Och hon och H hade jättekul när de kokade ihop hur de skulle fiska mest sympati från de dumma följarna ”tihi!”

            Hon var ju liksom tvungen att avstyra ”drevet” på FB om hennes falska siffror, som hon erkände själv i ett videoklipp på Expressen!

              Men nu pratar du ju fortfarande om samma lapp eller hur? Fast du dramatiserar historien och gör den mer spännande med motiv och allt. Som jag sa så har man ju inget annat än den här lappen på henne.

                Det är ingen som måste hitta på motiv. Det framgick väldigt tydligt i deras sms vad hennes motiv var. Och jo, hon fejkade hotet, hon gjorde allt utom att skriva rakt ut att hon fått lappen samma dag.

                  Sakfrågan min vän, sakfrågan..

                    Hon är en lögnare oavsett hur du vrider på det. Hon ljuger om ALLT. Min vän.

        Ge dig!

        Använder du Löwengrips schampo och blir hjärntvättad på samma gång?

          Är du lika dum som du låter?

            Vadå, de där var ju kul!

      Men Cam verkar mest desperat. Verkar så bitter. Jag kan mycket väl förstå att Isabella vill berätta och förklara sanningen efter alla lögner, rykten och felaktiga vinklingar som skrivits. Det är väl bra. ”felaktigt smutskastade och utmålade sitt ex som en buse med grovt kriminella kontakter som utsatt henne och barnen för stor fara?” Vad menar du? Felaktigt?! Han har ju själv berättat om de 30 miljonerna och att Isabella inget visste, han har sagt att han tidigare fått ta emot hot och att kidnappningshot är vanligt i liknande situationer, och Isabella har inte sagt något om ”grovt kriminella kontakter”. Du vet ju inget om hennes rädslor, känslor eller hur deras förhållande var. Nu får du ge dig Cam!

        Ekar det här?

          Ehh: hahahaha! Tack för dagens skratt!

          Ja det verkar det göra, samma kommentar kom två gånger.
          Ho ho 🙂

      Med 0 miljötänk, allt skryt och det enorma egot som hon inte ens försöker dölja, blir det ju till slut bara knäppisar och icke-tänkande människor som ser upp till henne.. Heja!
      Hon är allt som t.ex. Kenza inte är. Kissie har passerat Bella med råge i mognat och vett.

      Är ju bara knäppisar och icke-tänkande människor som ser upp till henne kvar.
      Kenza är t.ex. allt Bella inte är. Även Kissie har passerat Bella i både vett och mognad med råge.
      Bellas tåg har gått.

        Jä-la modd 😛

      Varför håller du inne med kommentarer Camcam? Varför släpper du inte fram kommentarer som kanske inte smeker dig medhårs utan ifrågasätter det du skrivit och benar ut sanningar.

        Hahaha paranoid much?

          Nej inte paranoid, det är sant! Men paranoid är ett ord som passar på vissa andra här.

            ”Nej inte paranoid, det är sant!”

            Sant? 😀 Haha, dagens skämt! Käka din Haldol så blir du av med din ständiga paranoia.

              Det är DU Camcam som behöver käka din Haldol och bli av med din paranoia och sjuka mani och besatthet.

                Ah, skaffat nytt ip-nummer? Igen?

      Camcam framstår som mer desperat.. och väldigt bitter. Förstår att Bella vill berätta sanningen efter alla rykten, lögner och felaktiga vinklingar. Och kan förstå att Expressen gärna vill göra intervjun, inte konstigt. Oerhört lågt och löjligt av Camcam att skriva ”felaktigt smutskastade och utmålade sitt ex som en buse…” Vad menar du? Felaktigt?! H har själv berättat om de 30 miljonerna och att Bella inget visste och att någon sökt honom hos Bella, att han tidigare hotats, och Bella har Inte sagt något om grovt kriminella kontakter… så Camcam ljuger. Så jävla lågt! Camcam du vet väl inget om Bellas rädslor, känslor eller hur deras förhållande var. Skäms Camcam!

        Men alltså… försvinn?

          Varför? Får man bara hata Bella och kasta skit på henne här? Inte ifrågasätta dig och det felaktiga du skriver? Försvinn du istället kanske.

            Man får kritisera men du verkar vara lite kucko, alltså obehaglig.

        Men nu har du sagt det mängder av ggr i mängder av inlägg, tror alla vet att du tycker allt är Cams fel vid det här laget.
        Kan vi bara slippa scrolla förbi dina ordsvador varje gång och så kilar du iväg till Bellas blogg istället och skriver ”Power-babe!” eller nåt i den stilen. Win-win.

        Hur mycket har blondinbella betalat dej för att skriva det här?

          Suck.. Hur många kommentarer skriver du Camcam under andra namn, som Lisa, KIA, kh m.fl. ? Verkar helt friskt eh.

            Och där kom inte frisk. Heja

            Men inte du igen… Hur orkar du ens komma hit med nya IP hela tiden och trakassera? Schas!

        Du verkar behöva hjälp. Jag känner igen din stil att skriva som den person som kallade mig sjuk när jag skrev nåt negativt om blondis. Du har blivit helt förtrollad av henne! Jag läser inte hennes blogg längre sen några månader. Detta med alla lögner om Hajen blev för mycket. Men innan dess läste jag den med kritiska ögon från och med ett inlägg för cirka fyra år sedan där jag själv var ”inblandad” och blev mycket förvånad över den rena lögnen i det inlägget. Efter det har det varit lögn på lögn. Innan dess var det ju också en massa lögner. Hon byggde ju hela sin bloggkarriär på lögner, men då läste jag mer okritiskt.

        Vad menar du med att hon vill berätta sanningen? Du verkar vara en av få som kommer att tro på hennes berättelse OM nu ens Expressen kommer att publicera sagan. För din egen hälsas skull borde du ta av dig skygglapparna.

          Eller så slutar du skriva nonsens

      Skrev till att då får vi hoppas på att hon håller sig till sanningen i den intervjun. Tror inte att den kommentaren kommer godkännas men det känns bra att hon vet att vi finns som inte tror på allt om henne att vi faktiskt vågar ifrågasätta henne hon är ingen drottning eller lady så bryr mig inte om lilla Belllsan tar illa upp. Kan man provocera och ljuga så som de passar henne för studnden får hon finna sig i att bli ifrågasatt. ?

        Mmm, nyfiken på vad du tyckte den kommentaren tillförde? Tror du någon hade godkänt den?

      Ja, lite så att jag också kräks lite?
      Förstår inte nyhetsvärdet för henne, vem bryr sig om henne egentligen? Är det någon som bryr sig? Förklara gärna om jag har missat hennes storhet?

        Haha Camcam bryr sig uppenbarligen väldigt mycket. Verkar ha ett stort nyhetsvärde, hur har du kunnat missa det?

          Där är du väldigt fel ute tror jag. Lyft din blick och se utanför din bubbla kanske, ingen bryr sig om IL

      Ja, lite så faktiskt. Förstår inte nyhetsvärdet för henne över huvudtaget?

        Mitt svar var till ”Those days” ? (hamnade väldigt långt ifrån)

        Mitt svar var till ”Those days” ? (hamnade väldigt långt ifrån)
        Nej, jag har inte sagt detta innan! Förstår inte varför det alltid kommer upp när man kommenterar?!

          Herregud? ja, det verkar finnas ett eko här?? mina kommentarer gick inte igenom först, nu kom alla igenom??

            Men snälla, det tar en liten stund innan kommentaren kommer upp.
            Ta det lugnt.

              ??

        Denna blogg har ju skapat det nyhetsvärdet ! 😉 😀

          Nej, det finns inget nyhetsvärde kring IL.
          Denna blogg har inte skapat ett nyhetsvärde kring IL. Se dig omkring och leta upp ett värde kring denna person. Nej, det finns inte. För det finns mycket större intresse för människor som verkligen tillför något i debatter som rör vår samtid och världen idag. Vem bryr sig om ett översminkat ansikte och hemhjälp idag? Ingen. Jag vill tro att vi alla har kommit mycket längre än så i vårt tänkande

            Nja. Det finns över 200 kommentarer på det här inlägget.

              Stor skillnad, jag pratar om nyhetsvärde. Det som expressen ska basunera ut om henne, finns inget nyhetsvärde i det. Det tolkas bara som skvaller och inget annat

                Säger du.. andra håller inte med dig

                  Vilka är dessa ”andra”??

              Så 200 kommentarer här på bloggbevakning avgör IL:s nyhetsvärde? ?? okej??

      Blir väl hemma-hos-reportage i tantpressen snart. B-kändisar som säljer sin själ för uppmärksamhet.

      Spännande när äntligen skilsmässan går igenom, hon har nu för andra gången skrivit att hon är skild, det där medjuridik och laga kraft verkar inte vara Bellans paradgrenar.

        Spelar ju inte så himla stor roll ändå…

    I det korta inlägget hinner hon ju dessutom nämna två gånger att hon ska FLYGA till Ida idag. Jag tror på riktigt hon väljer flyg framför andra färdmedel enbart för att det är bra provokation.

      Blir så less, vem flyger till Umeå från Stockholm!!!!! Det går ett snabbtåg utan byte, med Wifi och rimlig restid.

        Tar inte det typ 6-7 h med tåg? Förespråkar ej flyg, men är ju rätt lång tid om man bara ska dit över några dagar.

          Åker från Uppsala, det tar 5h 40 min. Ska du flyga så ingår restid till flygplatsen, väntetid innan avgång samt resa från flygplatsen i Umeå. Så en ”snabb flygresa” på en timme blir lätt 3-4h, knappast försvarstbart att välja flyget då. Åker du tåg har du tid att plugga/jobba/vila.

            Fast allt det där ingår ju om man åker tåg också? Resa till/från stationen + väntetid innan avgång. Jag som bor 10 min från Arlanda med buss har ju betydligt längre resväg till tågstationen än flygplatsen, så ditt argument håller inte.

              Märsta? ?

              Ja bor du nära Arlanda är det såklart skillnad, men som jag som bor nära stationen i Uppsala tar det betydligt längre tid att ta sig till Arlanda. Plus att du behöver vara på en flygplats mycket längre innan avgång än om du åker med tåg.

                20- 30 min med inrikes.

                  Och tåget väntar till avgång. 0,1 sekunder marginal!

            Ingår inte restid till tåget och väntetid innan avgång om man åker tåg?

          Vilka inrikesresor tycker du att man ska välja tåget till? Sthlm-umeå är en relativt kort flygning, förstår att folk flyger till Luleå eller Kiruna, ingen annanstans.

            I norrland, Skellefteå också. Det går ta tåg till Umeå såklart men tidsmässigt funkar flyg bättre.

        De personer jag känner som har familj i Umeå flyger alltid upp när de ska upp över helgen. Brukar vara billigare och går så klart snabbare. Säger inte att det är rätt men Bella är inte ensam om det.

          Instämmer. När det är mycket snö och nysnö vet jag ingen som tar tåget.

            Vad bra! Hoppas de fortsätter så så vet vi att kommande generationer inte behöver hålla på med snö! Härligt! Jamena man måste ju göra det som är lättast för en själv!

              Har läst din kommentar tre ggr nu men fattar fortfarande inte 🙂 om du själv åkt tåg nån gång i ditt liv så vet du säkert att nysnö ökar risken för stopp och förseningar?

                Jo det är så sjukt farligt med en snöflinga på spåret ? Panik!!!

                  Du låter bara dum.
                  Tydligen finns det en risk annars skulle inte tåg ställas in pga snö.

                  Har du åkt tåg? Inte tunnelbana eller pendel alltså? Svara ärligt 🙂

                  Beror på. Is på spåren kan vara farligt. Sen ligger det farliga mycket i att tågen kan bli stillastående = kallt, fast ute i ingenstans. Kan få större konsekvenser än man tror.

        Det är ju inte bara tiden, utan frekvensen av avgångar. För mig som har åkt upp för ett par timmar och sen hem igen skulle inte kunna ta tåget. Och det tar betydligt längre tid att åka tåg från Stockholm till Umeå än att ta flyget, räknat dörr till dörr

    Ytterligare desperat försök till flera klick.

      Lanseringen av Hemorrhoid Hoe närmar sig så alla chanser till publicitet är av högsta prioritet för ”Team” bimbo.

      Hon har ju ingen graviditet å outa…

    Expressen är ju kända för att skriva väl avvägda och nyanserade artiklar utan ”clickbate” rubriker så det här känns väldigt seriöst..

    USCH, det kommer i princip vara en artikel fylld av SKRYT. En beställd text, alla svar är redan uttänkta och tillfluffade. Hur kan detta vara lagligt att publicera utan att märka det som en annons????!!! Expressen får kan kanske inte betalt, eller vice versa, men båda sidorna får massa klick = samarbete! Spyr!

    Sätta punkt? Hur många punkter ska hon sätta? Hon har ”pratat ut” flera gånger, dvs ljugit flera gånger.

    Ska vi slå vad om att HH kommer nämnas minst fem gånger i texten och pang dagen efter kommer HH lanseras, om inte samma dag.

    Hon är en vidrig och kalkylerande orm. Fy!

      En slutsats baserad på en hypotes. Kanske du ska läsa artikeln innan du uttalar dig som du gör?

      Du är ond

    Men alltså.. hur orkar du? Så bitter du verkar vara. Kan mycket väl förstå att Bella vill berätta och förklara sanningen efter alla rykten och felaktiga vinklingar som skrivits. ”felaktigt smutskastade och utmålade sitt ex som en buse….”?? Hur menar du då? Felaktigt?! Vad var felaktigt? Han har själv berättat om de 30 miljonerna och att Isabella inget visste om det. Hon har väl inte sagt något om grovt kriminella kontakter. Och du vet väl inget om hur hennes känslor var eller deras förhållande. Nu får du ge dig Camilla!

      Anonym 12:14:
      Men alltså… hur orkar du? Så bitter du verkar vara. Nu får du ge dig Anonym!

    Vad är publicistgruppen och varför skulle hon gratis ställa upp i en paneldebatt där? Skulle du verkligen våga möta henne där? Men det är väl bra då att hon inte ställer upp så kan ju du smutskasta där också och ljuga, vinkla och påstå saker, felaktigt.

      Jag skulle ÄLSKA att möta henne där!

        Ja eller hur, och du älskar att modda också. Att stoppa folk som försvarar IL och ifrågasätter dig. Inte lite fegt det.. Alltså.

          Modda? Lägg av. Ibland hamnar man i modd och ibland inte. Det har inte med kommentarerna att göra om man inte väljer förbjudna ord.
          Är väl snarare frk IL som moddar friskt i sitt kommentarsfält?

            Men ge dig! Lägg av du!! Camilla moddar så fort man ifrågasätter henne och skriver något försvar om t ex Bella el Calle. Det är ingen slump. Varför går alla kommentarer som kastar skit på Bella fram direkt då? Nej IL moddar inte friskt, som du kan se men där går inte kommentarerna fram direkt. Kan ta minuter ja timmar ibland också. Skrattretande hur CC beter sig och direkt stoppar om man ifrågasätter henne. haha.. såå sjuk, manisk. Pinsam människa.

              Läser vi samma blogg?
              Jag ser ständigt många kommentarer som är kritiska mot Camcam och rätt många kommentarer som försvarar Bella. Det har varit väldigt mycket sånt i flera månader.
              Om Calle vet jag inte då jag sällan brukar läsa kommentarerna under inlägg om honom och den klanen öht.

              Men snälla menar du att camilla sitter läser alla kommentarer och om det är från en bellaförsvarare så stoppas de? Fniss. Du är lite rolig.

                Camilla har själv skrivit flera ggr att hon stoppar och sätter på modd. Så det är du som är lite rolig och behöver inte försöka mer 😉 Hon stoppar dem som hon vet brukar ifrågasätta och försvara – ofta efter att en kommentar varit ifrågasättande – så stoppas man sen. Hoppas det är klart nu och att du förstår lite bättre. Men självklart har en del kritik gått fram direkt och släppts fram, men sen blir det ofta modd och stopp.

              Jag har skrivit kritiska kommentarer om hur Camilla skriver om Isabella mer än en gång och de har aldrig hamnat i modd.

                Jag har skrivit att Camilla är rent av elak nån gång när jag tyckt hon gått över gränsen och den kom med. Ser dagligen kritiska kommentarer mot Camilla. Respekterar henne dock för att hon tillåter dem, Isabella tillåter inte ens en kritisk kommentar om det inte är som ”lockbete” för att andra ska kommentera. Eller så var det på den tiden jag läste hennes skräp till blogg. Vägrar stötta en sån konstig människa nu.

                  Men alltså.. det är klart att inte alla kritiska kommentarer stoppas. Men när en skrivit något ifrågasättande eller försvarar Bella så sätts man – efter det – på modd, man stoppas då och det har Camilla själv skrivit om flera ggr, så det behöver ni inte låtsas något annat om. Och gällande Isabella så ljuger du igen – hon tillåter visst kritiska kommentarer, hela tiden är det väldigt kritiska kommentarer där och – till o med – konstigt nog, så har hon släppt fram kommentarer som länkar till denna blogg och som varit till Camcams fördel. Och det är sanningen, sluta ljug, tänk på karman.

                    Sluta ljug.

              Det är faktiskt sant att Camilla inte är bra på att hantera kritik och stoppar eller tar bort kritik. Ofta bemöts den med hånande skrattande smileys.

              Camilla använder den här bloggen för att göra narr av och smutskasta Bella, och anledningen är personlig. Inte så professionellt? När samma person hånas så gott som dagligen under väldigt lång tid på en så här stor plattform, är det mobbing. Inläggen bereder väg för elaka kommentarer om allt från Bellas utseende till intellekt, och i princip inget raderas. Kommentarer som skulle tas bort omgående om de skrivits om någon annan, står kvar. Bella må ha gjort märkliga val och uttalanden som irriterar många. Men Camilla är den som beter sig sämst. Rapportera gärna, men mobba inte. Skriv inte ihop långsökta elakheter då det inte finns något att rapportera. Finns det något att rapportera, gör det utan den ständiga elaka undertonen. Det är skrämmande att så många tar allt som skrivs här för sant, när Camilla så uppenbart starkt ogillar Bella. Den här bloggen är så långt från granskande och objektiv man kan komma. Att Bellas ex kontaktar just Camilla är ju ingen slump. Ändå har Camilla bestämt sig för att allt han påstår är sant. Och att hon objektivt granskar Bella.

              Jag tycker att allt om Bella här har gått för långt och är så otroligt oprofessionellt hanterat. Den här bloggen ska ju inte vara ett tillhåll för mobbning, det var väl inte målet? I början hade bloggen en humoristisk glimten i ögat-ton, den existerar inte alls i inlägg om Bella och har även minskat överlag. Tycker man att någon sagt eller betett sig konstigt rättfärdigar inte det månaders så gott som dagliga negativa, ofta rent av elaka, inlägg om denne.

                Hear hear!

        Jag kan iofs inte se vad IL skulle vinna på att ställa upp i debatt mot dig. Rent krasst alltså, från hennes perspektiv är den här bloggen nog bäst att ignorera. Alla anklagelser som cirkulerar härinne är inte möjliga att bemöta, de har ju ganska stor spännvidd och mycket är personligt.

        Isabella skulle äga dig totalt i en debatt. Du skulle se ut som en fullkomlig idiot, staka dig, låta som ett barn och bara göra bort dig. Tror faktiskt inte alls att du skulle våga eller älska det.

          ??‍♀️??‍♀️

          Du behöver äta en pepparkaka!

          ”Isabella skulle äga dig totalt i en debatt”

          Haha, vad skulle hon säga då? 😀 Hon skulle vara så lost när hon inte fick skryta om sig själv och sina bolag med en pipig falsettröst som brukar göra på sina ”föreläsningar”.

            ??

            Nej, jag tror faktiskt Bella kan köra över de flesta. Brukar vara så när man tror på sina lögner, man lägger sig inte. Så jag tror ärligt talat att att Bella skulle gå vinnande ur en diskussion, enbart för att hon faktiskt verkar tro på vad hon säger.

              Men vad skulle hon säga om frågorna inte är bestämda i förväg?

          Isabella äger ingen debatt, hon har fullt upp med att slänga med håret och att dekorera världen?
          Vem tar henne seriöst? När genomförde hon en debatt senast?

          Hon kan ju inte ens svara på frågor utan att skratta eller slänga med håret.

            Emma:
            Ja, åt det hållet ja. Jag kan inte ta henne på allvar. Jag ser på henne med mina egna ögon och jag har inget förtroende för henne. Varken som skönhetsförmedlare, företagare, influenser eller något annat. Hon tillför inget nytt i den debatt som är viktig just nu, jag tycker att hon är utanför världens intresse just nu. Hon är ointressant helt enkelt, därför skulle hennes inlägg i en debatt inte ge särskilt mycket idag

              Och ändå är du här inne och skriver dussintals kommentarer om en människa som du tycker är ”utanför världens intresse”…?

                Du också ??

                Ber om ursäkt att mina åsikter inte faller dig i smaken. ?

                  Kanske bäst att skriva sina åsikter under ”Anonym” i fortsättningen?

                    Ber så hemskt mycket om ursäkt! Ska aldrig skriva här igen! Förlåt till dig Anonym! Jätteledsen att jag förstört din tillvaro! Verkligen jätteledsen!

          Stollis?

            Vad betyder ”Stollis”?

          Bella är ju smart som en skokartong. Hon skulle aldrig kunna delta i en debatt. Hennes enda uppgift i bolagen är att vara ett snyggt ansikte utåt.

    Ska vi göra en pakt om att inte klicka sig in i den artikeln när den kommer ut? inte heller någon av hennes kanaler, under tiden som HH lanseras?

    Vem är på?

    #bojkottablondinbella

    Är man nyfiken så är det bara att fortsätta läsa denna bloggen istället.

      Nej, jag ska läsa den! Spännande!

        Samma här! Hoppas det går bra för henne. Ju fler företag som lyckas i Sverige desto fler arbetstillfällen skapas, mer skatt betalas osv.

          Samma här denna expressen intervjun ska läsas till punkt och pricka. Ljugengrip är underhållande i alla tokigheter och lögner

      Artikeln kommer jag ha svårt att hålla mig borta från, men att klicka mig in på HH kommer jag då rakt inte göra.

      Klart jag ska läsa.
      #Bojkottablondinbella? Hur mår du egentligen?

    ”Mitt mål är att Hermine Hold ska bli världens största varumärke inom håraccessoarer. Jag måste tänka stort, annars är det inte roligt.”

    Nej, det är verkligen inte roligt..

      Så att ha drömmar & mål är inte ok ?
      Stackars folk i din omgivning! Lider med alla som känner dig!

    Varför har Cissi Wallin stängt sin tidigare öppna instagram?

      Fråga henne

        Tack. Toppenidé

          ???

      Anonym 12:16:
      Hon förklarade i Framgångspodden att hon gör så när hon får in väldigt många negativa kommentarer och påhopp. Då stänger hon den ett tag, rensar och öppnar igen.

    Äh finns det ens någon vettig människa som tror på vad som står på expressen och Aftonbladet?
    Källkritik för bövelen.
    Hon kan lika väl gå till hänt extra..

    Men att du orkar, vad driver dig? Du verkar så bitter. Jag kan mycket väl förstå att Isabella vill berätta och förklara sanningen efter alla lögner, rykten och felaktiga vinklingar som skrivits. Det är väl bra. ”felaktigt smutskastade och utmålade sitt ex som en buse med grovt kriminella kontakter som utsatt henne och barnen för stor fara?” Vad menar du? Felaktigt?! Han har ju själv berättat om de 30 miljonerna och att Isabella inget visste, han har sagt att han tidigare fått ta emot hot och att kidnappningshot är vanligt i liknande situationer, och Isabella har inte sagt något om ”grovt kriminella kontakter”. Sluta ljug Camilla! Du vet ju inget om hennes rädslor, känslor eller hur deras förhållande var. Nu får du ge dig Camilla!

      Ett chillpill skulle sitta fint på dig då du nu upprepat dig 5-6 gånger.

    Men att du orkar, vad driver dig? Du verkar så bitter. Jag kan mycket väl förstå att Isabella vill berätta och förklara sanningen efter alla lögner, rykten och felaktiga vinklingar som skrivits. Det är väl bra. ”felaktigt smutskastade och utmålade sitt ex som en buse med grovt kriminella kontakter som utsatt henne och barnen för stor fara?” Vad menar du? Felaktigt?! Han har ju själv berättat om de 30 miljonerna och att Isabella inget visste, han har sagt att han tidigare fått ta emot hot och att kidnappningshot är vanligt i liknande situationer, och Isabella har inte sagt något om ”grovt kriminella kontakter”. Du vet ju inget om hennes rädslor, känslor eller hur deras förhållande var. Nu får du ge dig Camilla!

      Hur många gånger har du postat samma inlägg?
      Gå och klipp dig och skaffa ett jobb så att du har något att göra på dagarna

    Hon är helt desperat efter uppmärksamhet + pengar, så sjukt. Stackars närmaste omgivning alltså.
    Sen är det ju kul att hon snackar om most powerful mm, hon är ju inte det minsta poppis så vad är det för Trump-status hon är ute efter. Världens mest korkade, typ?

    Jobbigt med människors fria val. Förstår att hon väljer att intervjuas av en tidning som där hon får styra frågorna. Helt ärligt hade jag gjort samma sak. Sen kan man tycka att det är fegt, absolut, men förstår valet. Om du skrivit om mig som du gör om visss influencers, speciellt Isabella, hade jah inte heller velat möta dig i en paneldebatt ?
    Och då talar jag inte bara om granskningen du gjorde, utan både hur du skrivit innan om henne och efter.

    Fast jag förstår inte varför du hela tiden förminskar det H gjort? Han har ju fortfarande blåst folk på 30 miljoner, och vad de människorna har gjort/kommer göra för att få tillbaka sina pengar vet vi faktiskt inte. Det är ju inte direkt så att man pratar öppet om att ”jag betalade någon 150 000 kr för att sätta en kula i huvudet”. H är ju inte mer trovärdig än IL, han måste ju vara manipulativ mytoman som kan lura folk på pengar, det är alla bedragare.

      Det har väl inget med hur Bella hanterade situationen att göra? H får väl stå för det han har gjort så kan Bellis hantera situationen som en vuxen människa istället för att överdriva sin flykt från dessa otäcka kriminella element och komma med en massa påståenden som är hennes sätt twista ”sanningen” så att den passar henne genom att generera cash.

        Det påverkar väl i och för sig i högsta grad hennes hanterande av situationen.

        Fast det var väl bara H som sa att det inte var så? Och hur kan du lita på en bedragarmytoman? Godkänn inte förfrågningar från honom på Tinder förresten, han letar efter tjejer att sova hos som kan swisha honom ett par hundringar till mat etc hahaha. Hade nog hellre levt som IL då om jag hade fått välja hahaha.

          Vet du vad bedragare betyder? Hoppas inte och jag hoppas att du inser att inget har kommit fram som säger att han är det när det kommer till pengarna som han förlorat. (Att han hjälpte Bella all luras är dock bevisat.)

          (Tänker också att CamCam borde radera den kommentaren för att inte bli fälld för förtal).

          Sedan förstår jag inte den här grejen med att inte kunna ha två tankar u huvudet samtidigt och anse att bara för att man nämner något illa Bella gjort så innebär det att man försvarar X vare sig det är mot honom hon gjort det eller inte.

          Det är inte så det fungerar och man måste kunna få ta upp något utan att behöva nämna allt som kan beröra samtidigt. Att man inte gillar det Bella gör och gjort är INTE samman sak som att man ställer sig på Xs sida eller försvarar vad han gjort.

            Fast nog är han en bedragare allt. Hur förlorar man 30 miljoner på daytrading på några månader? Har han ens haft tillstånd att förvalta andras pengar?

              Han har inte förvaltat, han har lånat med sjuk ränta.

      Dårar bägge två. De kokade ihop en tramsig soppa tillsammans (lapp-gate) och sen föll de bägge på eget grepp

      Han har ju inte blåst någon, han har gjort väldigt dåliga investeringar och lånat väldigt mycket pengar som han förlorat som han nu inte kan betala tillbaka. Sånt händer och det är en risk alla som tradar tar. Man kan vinna eller förlora. Han satsade på fel häst helt enkelt, svårare än så är det inte. Men precis som bb verkar han vara en oerhört osympatisk, narcissistisk och falsk person, de är verkligen a match made in hell.

        Eh, alla fattar ju att han gjort något mer. Du släpper inte hela ditt liv och flyr utomlands om du vet med dig att du har helt rent mjöl i påsen. Det gör du bara om du vet med dig att det finns en chans att det ligger sanning i det.

          Hur vet vi att han släppte allt och flydde utomlands? Att Bella gjorde det vet vi men vet vi verkligen att H gjorde det?

            Ja. Det är dock inte allmänt känt var han var eller när han kom tillbaka.

        Fast hur förlorar man 100% av sitt innehav? Vilka aktier har gått så dåligt att de minskat i värde med 100% det senaste året? Och även om aktierna minskat så mycktet i värde så finns ju aktierna kvar och går väl upp igen förr eller senare? Låt säga att han ”bara” var en dålig daytrader utan intentioner att blåsa någon så tycker jag faktiskt att det är illa nog. Då borde han haft självinsikt nog att inte fortsätta gambla med andras pengar.

          Hävstång använde han sig av.

      Att blåsa folk på 30 miljoner är helt ok!
      Att ”överdriva” siffror är dömd för evigt i denna blogg

        Att erkänna att man gjort fel är stort och absolut större än att bara ljuga och överdriva och skryta!

          Då lever vi i helt olika världar!

          Fast nä, jag gillar inte Bella, men det hon gör skadar ingen annan (förutom miljön då). Att x erkänner att han har gjort fel gottgör inte de vars pengar han sjabblat bort.

    ”Det har varit en del rykten och oklarheter”
    Jaha, och vem har sett till att det blev så?
    Bella har knappast försökt räta ut några frågetecken ”under hösten och vintern”.
    Snarare har hon ju hållit ryktesfloran och spekulationerna levande genom kryptiska uttalanden och konstiga påståenden som bara har varit ägnade att skapa fler frågor än svar.
    Ska bli intressant att se vad Expressen får till för artikel. Jag är ganska övertygad om att Stora journalistpriset knappast är inom räckhåll för skribenten ifråga 🙂

      Ja det har Camcam sett till och de som hon manipulerat här till att tro saker och skriva massa osanningar och rykten, och andra som spekulerat och skapat rykten på andra sajter. Jo Bella har visst försökt räta ut men då har hon fått skit för det, det har vinklats, och troligtvis har hon uppmanats att vara tyst istället så att inte sånt som sagts ska vändas och vridas till annat och till osanningar. Och dessutom kanske hon inte fått/ville säga vissa saker av säkerhetsskäl. Oerhört löjligt av Camcam att skriva ”felaktigt smutskastade och utmålade sitt ex som en buse…” Felaktigt?! H har själv berättat om de 30 miljonerna och att Bella inget visste och att någon sökt honom hos Bella, och Bella har Inte sagt något om grovt kriminella kontakter, så Camcam ljuger. Så jävla lågt! Camcam vet inget om Bellas rädslor, känslor eller hur deras förhållande var. Skäms Camcam!

        Är du igång igen, Stollis? ??

          Så tramsig du är Camilla

          Jag tycket du är grym Camilla men när du svarar såhär så framstår du bara som oförskämd och otroligt oseriös.

            Skriver man hundratals identiska kommentarer så är man lite stollig.

            Håller med dig F.

            Dessutom har jag sett att Camilla själv skrivit bland kommentarerna att hon ska sluta svara läsare så spydigt, samt sluta med sina dagliga negativa inlägg om Bella. Detta verkar inte ha fungerat dock.

          Vad var stolligt med 12:42? Det är ju sant och klarsynt. Du vet ju Camilla att det skrivits massa skit och startats rykten här, och att du inte alltid håller dig till sanningen utan vinklar. Hade du inget bra svar, inget bra argument? Så då svarar du så.. det säger en del, du blev ägd. Du framstår som mer stollig på sättet du svarar, inte det minsta professionell utan helt oseriös och ja som sagt stollig, tramsig och otäck härskarteknik. En orm.

            Åh, kan inte jag få vara en kopparsnok då?

              Tyvärr är det inte en orm utan en ödla Cammis ?

        Alltså, trodde denna blåögda kotten ovan var blockerad?

        Tror på riktigt det är Bellas mamma som kommenterar så här hysteriskt. Iofs har Bella typ ingen relation till hennes mamma, så kanske Ida? städhjälpen?

          Säkert Simon

            Helt säkert är att det är någon från hennes ”Team”..

              Låter lite som en stalker den där Stollis…

              Jaa det måste ju vara så för ingen som läser denna blogg kan ju gilla Bella!
              Wrong! Alla dessa snedvridna inlägg om henne blir oseriösa och därmed inte pålitliga

          Vems mamma?

    Simon kommer ju självklart dit för att se till att de inte ställer andra frågor än de som godkänts på förhand. Det är sen gammalt. Varför man då öht behöver åka hem till henne är oklart, det kunde väl tas över telefon. Men antar att det måste tas bilder på det nya huset samt det nyfönade håret och lite orange ”glow”. Och så lite skryt på det. Klappat och klart.

      Självklart är det för att visa upp huset och kunna skrävla om hemmateamet och det nya Instagramkontot som huset fått för att alla sponsrade grejor ska kunna visas upp utan reklammärkning.

    Hur ställer du dig till Cissis inlägg där hon tar upp ILs stalkerproblem och försvarar henne och anser att fler insatser måste göras?

      Att man får skilja på äpplen och päron.

        Jo men uppenbarligen anser Cissi (med all rätt) att detta är något att lägga fokus på. Finns det någon anledning till att du inte gått ut och stöttat IL när det gäller denna stalkern? Eller du hoppas på att hon skadas en vacker dag?

          Jag tror på det sista du skrev!
          Finns ingen på denna planet som hatar Bella lika mycket som C

      Vad skriver cissi?

        Om kvinnor som lever under hot från män och hur vanligt förekommande det är. Så har hon expressens artikel om den nya stalkern som bild för inlägget. Typ hur många fler hot och stalkers kända kvinnor har jämfört med män och hur de inte behöver vara rädda på samma sätt som en kvinna. ”Det Isabella Löwengrip tvingas uppleva är extremt men det är inte ovanligt” är ett citat ur det långa inlägget så jag orkar inte skriva av allt.

          Bra gjort av Cissi!

    Bella faller nog förr eller senare, antagligen förr. Tillsammans med sitt luftslott. Som läsare av bloggen sen 2012 kommer jag inte gilla att se det, kommer inte känna nån tillfredställelse eller skadeglädje. Jag gillade den tjejen förut. Känns rätt sorgligt alltihop. Saknar gamla Bella, som hade humor och en rejäl portion självdistans.

      Mjaa. hon har alltid varit falsk/ äcklig personlighet. Någon som minns serien där hon visade sin assistent som diskade för Bella var för fin för att göra sådant?

        Din personlighet är fin va..?

      Även det var falskt, men det förstår du väll!

    Så lågt av Expressen som kommer slicka i sig allt hon säger & sätta ngn smaskig rubrik för att sälja lösnummer & få klick. Inte journalistik enligt min åsikt.

    Undrar om Expressen kommer fråga om Bentleyn hon fick av x. Den typ av bil hon så många gånger skrivit om att hon så hett önskade sig. Den som stod parkerad utanför hennes hus. Den som kostade en miljon. X hade inte körkort. Eller om hon vill be x om ursäkt för att hon svartmålat de som x är skyldig pengar. För om man vill sätta punkt betyder det väl att det är sista gången hon uttalar sig om x. Hans personliga konkurs är väl offentlig nu så Expressen kan ställa många frågor även om varför hon ljuger så ofta.

      Fattar inte. På vilket sätt är flickvännen ansvarig för mannens körkort och bil. Är det inte en bisarr fråga?

        Hon hade fått den….

          Det hade hon ju uppenbarligen inte iom att konkursboet inte tog den ifrån henne utan från honom. Så det påståendet är enkelt att bevisa som falskt.

            Hon fick bilen i rent praktiskt avseende även om den juridiskt inte stod registrerad på henne.
            Om H inte har körkort måste väl bilen disponeras av någon som får köra den? Annars verkar det vara ett märkligt köp. Det var ingen samlarbil utan en ”vanlig” Bentley.

              Nej. Du kan äga hur många bilar du vill utan att ha körkort. Det är ju inte supersmart iom att du inte får köra men det går aldeles utmärkt.

                Jag vet att man kan stå som registrerad ägare till en eller flera bilar och det finns inget krav på körkort (hur skulle annars bilmålvakter kunna ”äga” så många bilar?).
                Men det var inte det frågan gällde här utan om H köpt bilen att användas av Bella eller inte. Verkar som en del inte vill begripa att han inte köpte bilen till sig själv.

                Kanske en okunnig fråga men hur fungerar det då när man ska teckna en bilförsäkring? Vet att försäkringsbolagen kan ha synpunkter på försäkringstagare och vem som är ägare och huvudsaklig brukare av ett fordon till exempel. Och som ung betalar man högre premie så hur räknas den fram för någon som inte ens har körkort?

                Kanske är helt ute och cyklar i ämnet nu, men kan inte låta bli att undra.

                  Ingen dum fråga alls. Bilförsäkring gäller för tecknaren oavsett körkort.

          Ja, man behöver inte vara Sherlock Holmes för att förstå att bilen var en present till Bella från H – precis som klockan.
          Bella hade preparerat det hela genom att flera gånger skriva om att ”hennes chaufför” hade en Bentley som han körde henne till flyget på Bromma och Arlanda med. Det var hennes favoritbil som hon skulle köpa ganska snart – den skulle passa bra till nya huset 🙂
          Sen var det provkörning av en Bentley som ”en vän” skulle köpa plus att hon skulle köra den en helg.
          Sen vet vi hur det blev med den bilen.

      Håller med anonym här innan om att det vore konstigt att fråga om bilen. Och varför skulle hon be x om ursäkt för att hon svartmålat någon annan? Din kommentar är väldigt konstig..

    Hon kommer gråta ut och säga att H tvingade henne till att operera brösten och att hon litade på honom, ville göra honom lycklig osv osv

    Nått måste hon ju göra nu när Kenza är gravid.

      Precis

    Hoppas att de frågar om Gabrielle Löwengrip.

      Tror inte de kommer fråga någonting, de kommer sitta med ett block i handen, lyssna , ta emot te från bellas hembiträde. Bella kommer prata på tills det är dags för dom att avsluta. Då blir det några bilder och kanske om man har tur så har bellas head of hår klätt bella i ett alldeles ljuvligt hårband som hon bara rååkar tala om att detta lanseras inom snar framtid.

    Idag har expressen nu artikel om IL där hon pratar om sina 1,5 miljoner följare. Denna artikel lär väl gå i samma stil 😉

      Funderar på om det är så de räknar. Paris Hilton sa ju i den där dokumentären på netflix att hon har 50miljoner följare på sociala medier. På insta har hon 10,3miljoner så hon måste ju också plussa ihop alla följare i olika sociala medier. Vore bättre om de sa ”10miljoner på insta, 4miljoner på snap, 12miljoner på Facebook..” Ni fattar. Det är ju inga dåliga siffror de har, så förstår inte varför de inte är ärliga bara och delar upp det.

    Vet inte vad som är mest uttjatat, Bella eller dina inlägg om Bella. Det här är enda stället jag läser om Bella på, överallt annars är hon helt död och ointressant förutom nån liten artikel på nöjessidan i en kvällsblaska och även det sällan. Varför fortsätter du ge henne klick och uppmärksamhet när du inte gillar henne? ? Hon är en nobody i det stora hela, få som känner till henne.

    Lite OT?(?)
    men eftersom HH snart ska lanseras så vill jag bara passa på att ”inspirera”:
    Picostore! (https://picocopenhagen.com/)
    När HH sökte ”inspiration” så länkade någon under inlägget till ”Picostore”.

    Älskar det mesta av deras grejer på hemsidan! Grejerna e som en blandning av Glitter och Flying Tiger typ! 😀

    Ja, vissa grejer är väldigt typiskt ”plastigt krims-krams” MEN! de utger sig iaf inte för att vara nåt annat utan marknadsför sig som grejer man ska kunna byta ut/varva med… I dunno, trender/årstider?

    Och de skickar till Sverige (frågade).

    Om IL hade slagit sig ihop med Pico hade jag blivit så sjukt imponerad av henne! Billigt, verka va bra kvalitét och material! OCH framförallt med färger som passar IL:s kola/popcorn/tårta-schampon ;D

    (och neeeeeej ofc inte fejkad reklam elr liknande utan legit ett tips jag önskat jag själv hade fått)

      Hmm.. Såg väldigt plastigt ut.

        yes! mycket e väldigt plastigt med godisfärger!
        det finns dock en del som inte ser plastigt ut och inte har godisfärger xD Det e ju inte direkt nåt high-end märke utan e mer Glitter+Flying Tiger~ (y)

          Men när använder man det? På stranden typ?

            Beror på vad för kategori grejer man köper/gillar I guess? Och vilken säsong.

            Skulle inte personligen gå runt med en enorm sjöhäst i strass t:ex men några av hårspännena absolut!
            Det e tydligt att de satsar på strand nu iaf… och åttiotalet XD

            (Atm tycker jag frakten e det största problemet)

            ja. eller om du är 12 år och älskar glitter osv 🙂 ska nog köpa ett gäng till min lillasyster!

            Beror på vad man söker och gillar för grejer I guess?

            OBS, jag snackar om Pico som ett ”alternativ” till HH. Inte som ett spektakulärt accessoarföretag utan just som hårgrejer i mellanklassen :3

              Tycker inte de är i mellanklassen dock… Ser ut som samma saker som ligger i småburkarna på ur och penn för 19:- styck.

    Vad lägligt med denna artikel, gratis reklam för Hermine Hold.

    Tycker verkligen du ska tillägna ett inlägg till Ellinor Löfgrens instastory idag där hon diskuterar kring samarbeten och reklammarkering samt inbjuder sina följare att säga vad de tycker. Ellinor är verkligen en person som växt 100 gånger om i mina ögon de senaste åren. Hon känns verkligen så äkta och alla hennes samarbeten är verkligen jättebra gjorda. Något att se upp till tycker jag ?

    vad tusan har hon gjort med handen?! grävt i nyponsoppa?
    https://www.instagram.com/p/BtBnYsZny4j/
    fattar ju att det är brun-utan-sol men…. HUR blir det sådär när man använder det?!

      Man är lite torr om händerna och tvättar inte av dem ordentligt när man smörjt in sig. Då blir man sån. Själv kör jag en omgång peeling på händerna, smörjer sen in händerna i fet fotkräm innan jag kör bus och tvättar ordentligt efteråt och smörjer sen in händerna med handkräm utblandad med en liten liten klick bus. Då får man en naturlig övergång. (Ett litet tips till dig Bella ?)

        Tänk att det finns så duktiga människor som du 14.32

    Vem köper hårband ? Nog för att jag är 40, men jag jobbar ändå nära Bella och Stureplan och inte fan ser jag folk med hårband?! Möjligen småtjejerna på sonens förskola. Men det ska alltså fyllas ett hål på marknaden här ? Intressant…

    Expressen-artikel för att räta ut frågetecken hon själv skapat och önskat, vad kul…

      Ganska många, men är nog vanligare med en söt mindre sjal i håret. Inte säsong nu dock.

    Alltså hahahaha jag sitter här och skrattar åt alla som kämpar med att försvara Bella. Jag säger inte att CamCam alltid har rätt men man förstår ju via Bellas fans hur det kommer sig att folk går med i sekter och liknande. Sjukt komiskt

      Det låter iofs exakt likadant åt andra hållet.

        Fast jag ser inte många (om ens några) försvarstal mot CamCam

          Jaha du menar så. Jag tänkte på de mest inbitna och fantasifulla belladissarna.

      Haha fast det är väl här Bella-sekten finns, sekten som ska sänka Bella, vinkla och hitta fel, sekten som kämpar – med Camcam i spetsen – med att sänka och håna Bella. Fast egentligen så tror jag de flesta kommentarena skrivs av Camcam herself, så tydligt. Skrattar ihjäl mig hur allt ska vinklas och hur arga vissa är när någon skriver emot och skriver det sanna och det rätta haha. Och skrattar ihjäl mig hur de kämpar och försöker vända allt till fel på Bellas blogg också och hur somliga försöker knäcka henne genom att klaga på allt. Hysteriskt kul. Sååå stört.

        Skippa ”skratta ihjäl mig” och ”hysteriskt kul” så får din kommentar mer betydelse. Du har en poäng, men poängen försvinner när du skriver sådär.

        Men det jag undrar är: alla ni som står upp för Bella och försvarar henne, ser inte ni hur hon genom åren har vänt kappan efter vinden och bytt åsikter till höger och vänster? Och hur ställer ni er till det?

        Undrar alltså genuint. Eftersom jag själv följde Bella i en massa år men tröttnade på att hon hela tiden sa emot sig själv. Så därför är jag verkligen nyfiken i fall någon hade ork att svara.

          Personligen så bryr jag mig inte. Jag ser att Bella är shady, men det påverkar inte mitt liv överhuvudtaget och har inget behov av att försöka knäcka och dumförklara henne. Skakar liksom på huvudet både åt hennes påhitt och ni som blir provocerade av det. Är hon en skum person? Absolut. Ger det folk rätt att skriva vad de vill om henne? Nej. Ska man bry sig om allt fel en person gjort kan man ju inte direkt hänga här inne med tanke på Camcams beteende i starten av den här bloggen, men det verkar ni inte bry er om.

            Tack för att du tog dig tid att svara. Dels vill jag bara säga att det är jag ensam som undrar detta så att gruppera in mig i gruppen ”ni” känns fel. Jag har inte skrivit någonstans min inställning till CamCam så vad hon har gjort innan eller inte spelar ingen roll eftersom det inte va det jag frågade efter.

              Fast jo, det spelar roll. Det är rätt intressant varför vissa kommer undan felen de gjort och andra inte.

                Absolut. Men det är en annan diskussion. Jag undrade genuint över några frågor som rörde Bella. Du får jättegärna skapa en ny tråd med frågor som rör CamCam, men det är inga frågor som jag vill ha svar på i mitt inlägg. Jag ville ha sakliga svar på mina frågor.

                  Nej, det är ingen annan diskussion. Du vill vinkla det till att handla om Bella, men det är i grunden same same och därför är det ett svar på din fråga. Kan man de förbi andra personers misstag kan man även se förbi Bellas.

            14.56 det där var jättebra skrivet. Håller med till fullo.

        Jag förstår att det känns bättre för dig om det är jag som skriver alla kommentarer själv, men tyvärr måste jag göra dig besviken där..

          Nu tror jag du svarade på fel kommentar ?

            Nä, svaret till originalkommentaren hamnar där. Så den var inte till dig. =)

              Oj haha sorry för falskt anklagande ?

      Och vi andra skrattar åt folk som är hjärntvättade av allt detta trams om Bella ?

    Camilla du kan skriva om de influencers – bland andra Sandra Beijer- som har skrivit under en debattartikel på Expressen om att vi behöver minska på flygandet. Emanuel Karlsten skrev ett blogginlägg om deras hyckleri.

      De är ju hycklare, men man får väl ge alla en chans och se hur mycket de flyger nu framåt.

    Det spelar ingen roll hur mycket hon visar upp sitt hus och skryter om sin kock och sitt team. Allt skryt har snarare en motsatt effekt och leder till att hon framstår som en sorglig figur. Det är bara yta och under den är det tomt. Jag kommer ihåg när jag tyckte Perrelli var pinsam som alltid skulle visa upp märkeskläder och prylar i sin blogg men Bella tar verkligen priset. Inte ens Perrelli visar upp städhjälpen och skriver typ ”Älskar att ha någon som dammsuger åt en”.

    (Och nej Bimbobella har inte visat upp städhjälpen som dammsuger. Inte än i alla fall. Men det är på den nivån redan, med kocken.)

      Madelon, jag undrar verkligen hur det kommer sig att du blir så oerhört provocerad av en människa och vad hon skriver.
      Varför läser du om henne?

    Ser fram emot Expressens egna bilder på Bella utan filter och retuchering. Då jävlar snackar vi dålig orange blank hud! ???

    Sen är det väl ingen vettig person som tror att vi får höra någon sanning?!? De är ju en fullblods narcissist som ska utala sig, men de är ju sen gammalt….

      Skärpning, hur hon ser ut har ingen betydelse.

        De har väl precis all betydelse! De är ju via den som hon säljer sina krämer m.m

          Nej det har ingen betydelse. Man går inte på någons utseende, och man går inte på någons utseende på bilder som inte ens är tagna. Sluta leta ursäkter till att få vara översittare.

            Ja, eller hur?

            Tagga ner, eller tillhör du Bellas ”superteam”?

              Nej, jag tillhör alla kvinnors ”superteam”. Ingen kvinna ska behöva få skit för sitt utseende, inklusive Bella.

      Du gillar att skriva urbota korkade saker om människors utseende?? Leka hobbypsykolog, fick du licensen via något budget pastapaket?

    Skrev EN enda kommentar, den innehöll kritik mot Camilla angående Bella, givetvis publicerades den inte. Och den var konstruktiv, ej otrevlig osv.

      Ursäkta, ni som anklagar Camilla för att inte släppa igenom kritiska kommentarer, har ni läst kommentarsfältet öht? Det är ju ett helt dårhus som har hittat hit och skriver allt möjligt om hur Camilla skriver alla kommentarer själv till att hon är mobbare, störd mm. Antyder inte särskilt hård moderering. Önskar den vore hårdare för dessa/denna människor verkar inte ha alla hästar hemma. Inte för att de försvarar Bella, för det kan man ju så klart göra, men resonemangen har absolut inget att tillföra annat än att de verkar skrivna av nån som har någon form av… problem.

        Min kommentar innehöll kritik mot Camillas inlägg om Bella. Att hon ständigt skriver negativt om bara en person och det dagligen under flera månader. Samt öppnar upp för andra att skriva elaka kommentarer som inte tas bort även om de går över gränsen, tex om utseende.

          Camilla har så mycket mer på fötterna om IL än det som ka komma ut här på bloggen. Det finns en motiverad anledning till hennes agerande, det tror jag verkligen. Hon snackade om det i podden I sanningens namn med Gabriella Bark.

            Fattar inte. Tycker du det påståendet (sant eller falskt vet vi inte men helt oavsett) legitimerar det här kommentarsfältet? Du ser ju vad folk skriver?

    Vad har hänt med Bellas likes på insta på senaste bilderna… bara ett par tusen nu av en ”halv miljon följare”.
    Head of likes måste glömt köpa???

      Prova köp dig ett bättre liv, inte hälsosamt att stalka
      * tips från coachen *

        Jag tror Maria behöver lära sig vad ”stalka” betyder…

          Vet ??

    Kan du släppa fram min kommentar tack. Jag skriver inte en lång kommentar för att den ska förbli i någon oerhört märklig moderering. Vill gärna veta varför den hamnade där också.

      Lol

        ?

    Nån mer än jag som hade önskat Bella i skavlan tillsammans med Greta Thunberg?

    Men hjälp! Hennes senaste instastorys ?‍♀️ Va är det med gabflabbet egentligen? Såå krystat! Som att vi har så himla kul ?

    Bullbella skriver om content dagligen, vad är content? Innebär content att man blir mer orange för varje dag?

      Och varje gång hon skriver om content skapar hon content…eller?

      ”Här har huset åkt på konferens till ett annat hus i Åre för att diskutera vad man ska göra med huset! Hoppas att ni hängde med! Alla captions innehåller positiva ord som ”fun”, ”love” och hjärtsmileys, och det är ju en himla tur att huset verkar gilla alla sysslor som Bella själv hatar.”

      Stabilt..

    Tror inte min kommentar blir godkänd hos bella så postar hör också.
    Hennes version? För en köpt journalist? Fakade följarsiffror. Fakade hotlappar. Överdriven hotbild? Blir denna kommentar godkänd blir jag förvånad. Bella är bara en vanlig företagsledare. Inte mer eller mindre än nån annan. Jämförbar med Emma S. Hur mycket hysteri är det kring henne? Noll! Hermine Hold? Plastiga hårklämmor och polyester scarf! Gabrielle, en dataanimerad influencer?! Varför i hela friden ska vi lyssna på den? Nej men jag ska läsa artikeln, det blir intressant!

      Min kommentar godkändes inte heller (kommentarer som skrivits flera timmar senare är uppe). Ingen som antyder att hon ljuger mycket får kommentera. Kanske därför hon har så lite kommentarer?
      Artikeln kommer vara en snyfthistoria och de flesta kommer att köpa det, tyvärr.

    Jag tror hon kommer säga i intervjun att hennes livvakt (som inte längre jobb åt henne) förvrängde hotbilden. Han gjorde kanske det, men man hänger inte ut en människa som hon gjorde med Hampus!
    Ska även bli kul att räkna hur många gånger hon säger ”mitt team” under intervjun ?

    Narcissist ….

    ”Vem bryr sig om Blondinbella?” ekar genom typ 75 % av alla kommentarer. Jag skulle säga att 100 % av oss som följer Bloggbevakning bryr oss. Inte på det där sättet som typ att vi hoppas att någon hittar botemedlet mot cancer utan mer på det där sättet som man ibland fastnar i en dokusåpa. Eller i Hänt extra hos tandläkaren. Alternativt någon skräpserie på Netflix. Det är liksom konsumtion för att pigga upp vardagen; ”vad har hon hittat på för tok nu då?”. Mer så! Jag kan ha fel. Men jag tror verkligen att vi älskar vår hovnarr, hon poppar åtminstone till mina nattningsförsök av bebis. Känns lättsamt att hon susar omkring i Porschen och slänger med håret inför sminkning av Emelie följt av morgonmöte med Simon för att sedan skapa content och fnissa med Pingis. Älskart!!!!!!!!!

    Kommer nog att handla om livvakten och varför han försvunnit och kanske att han blir beskylld för ditten och datten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.