Poddavsnittet med Alice, Bianca och Biancas assistent Lovisa

Jag är ledsen att det här inlägget dröjt men nu är det här – inlägget om Biancas assistent Lovisa Worge och poddavsnittet hon medverkar i.
Tydligen får man inte kalla henne för ”assistent” utan hennes roll är ”coordinator”. Mycket viktigt!
Som ”coordinator” får man tydligen bestämma sin egna lön, så en sådan ska jag aldrig skaffa mig. 🙂
Lovisa fick nämligen bestämma hur mycket hennes lön skulle höjas med och eftersom hon skulle köpa lägenhet så ordnade hon höjning från 22 000 kr till hela 30 000 kr.
Ka-ching!

Men det mest uppseendeväckande i avsnittet är när de pratar om relationer och om hur Bianca inte kan visa eller prata om positiva känslor och Alice och Lovisa kallar henne för ”känslomässigt rubbad”.
Bianca brister ut i gråt och berättar att hon faktiskt förstört flera relationer pga detta och att hon är trött på sig själv för att hon är så här, och här kan man tänka att vännerna skulle slå om och skippa den lite hårdare jargongen, men icke.
De mer eller mindre skrattar åt henne och undrar om hon är ledsen för att ”det är någonting fel på henne” och är Bianca slänger ur sig ”Jag vet inte varför jag började gråta” så säger Alice ”För att du är konstig, du är den mest konstiga människa jag känner. Jag har typ inga ord…”

Jag förstår att man får en nära relation till sin assistent coordinator eftersom man jobbar tätt ihop, men jag vet inte om det är att rekommendera.
Då blir det kanske till slut så att de enda vännerna man har runt sig är sådana som man avlönar. Hur nära relation man än har så tror jag det är viktigt att dra en gräns där man trots allt är anställd och chef.
Risken finns väl annars att Lovisa lyckas dubbla sin lön lagom till midsommar för att hon vill köpa en ÄNNU större lägenhet och Bianca inte kan säga nej för att hon är känslostyrd?

Ett mycket märkligt beteende av Alice och Lovisa måste jag säga, och någonting som kanske inte borde funnits med i avsnittet kan jag känna..
Bianca frågar flera gånger vad som är bäst med henne men de andra två bara fortsätter rada upp saker som de tycker är dåliga istället.
Jag tycker mest bara synd om Bianca, samtidigt som de andra två framstår som riktigt osköna personer.

Här finns avsnittet i sin helhet.

216 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Assistenten verkar väldigt brydd om att uppfattas som obrydd.

      Väldigt iskall av sig också

        Usch vad otrevligt av dom. och det ska vara hennes vänner? Fattar inte varför dom säger sådana saker. Det är omoget.?

      Precis. Alice säger att det skulle vara ”jobbigt med en assistent som ser upp till en”. Måste vara ännu värre med en som ser ner på en

      Man kan inte polera en bajskorv dvs coordinator
      är samma som assistent oavsett namn. Ängsliga assistenten ger ett högst osoft intryck, eftersom jag inte är synsk tror jag att om x antal år (typ 1) har hon sagt upp sig, svikit sin sin tidigare arbetsgivare Bianca som gav henne chansen till att synas och få chansen i Stockholm och sen kommer jag inte på mer men typ något nytt dravel jobb med content/sprättben/marketing. Typ så.

      Men vadå kan höja sin lön fr 22 -30.000? På papper till banken? De kollar väl lönespec, speciellt om man varit anställd längre än 12 månader? (SBAB!)

        Inte på papper utan på riktigt.

        Banken gör en kreditupplysning. De ber inte om lönespecar.

          Förlåt min ignoranta fråga, men när man pratar lön såhär, menar de då efter eller före skatt?

            Före.

              så hon får ut ca 21 efter skatt?

                Nja snarare ca 25000 kr, beror på vilken skattetabell men ungefär.

                  Jag bor i Skåne, tjänar ca 34 före och får ut 25.9 efter – så det tror jag inte Lovisa får ut 🙂

                    Om man bor i Stockholms kommun, har en lön på 30 000 kr (och inte är medlem i Svenska kyrkan), får man ut 23 482 kr efter skatt. (Om man är medlem i Svenska kyrkan får man ut ca 100-150 kr mindre beroende på vilken församling man tillhör).

                    Källa: rakna.net

                  Bor du mitt i Stockholm med en bruttolön på 30 000 kr får du ut 23 238 kr efter skatt.

                  Va oj ? jag tjänar 32 och får ut 24

                    Du ska nog ta och kolla upp det för Lilla Edet har högst skatt i Sverige och där får de ut betydligt mer än dig när de tjänar 32000. Du måste få tillbaka enormt mycket på skatten om inte annat.

                    Tjänar också 32 får ut 24! Bor inte i Stockholm, betalar de mycket mindre skatt där?

                      Bor i stockholm och tjänar 33 000 och får ut 25 200. Skattetabell 31 tror jag.

            Före.

            Vet du vad ignorant betyder?

              Vet du?

          Du kan givetvis styrka en ny lön på annat sätt. Jag har fått lån på lönespecar tex men vanligast är väl ett anställningskontrakt.

            Så hade jag inte haft kfm och känner en som har ett företag, så kan den personen anställa mig på papper och se till så jag får högre lån än vad som är ”korrekt” . Sjukt system

              Få inga idéer nu

              Det var ju lite åt det hållet det senaste Mona Sahlin- grejen handlade om: hon intygade att livvakten (aka bästisen) tjänade typ tredubbelt mot vad han egentligen hade. Detta för att han ville köpa nån bostad han egentligen inte hade råd med, och jag tror det var nån bil med? Den kvinnan har jäkligt mycket otur när hon tänker …

              Tror de även tar i beaktande hur länge man varit anställd (mindre än ett år). Minns att jag kryssade i en sån ruta och att banken även frågade om det på telefon. Så vet inte hur stor skillnad en fet ny lön gör om man bara varit anställd i 1 månad.

              Hahahahaha du kommer aldrig få ett lån ändå. Ser hur sin hjärna spinner för att än en gång försöka lura systemet. Tyvärr är dina krogar totalt utbrända.

          Det stämmer att banken gör en kreditupplysning, men man brukar kunna lämna in intyg för att styrka ny lönenivå.

          Är medveten om att de gör en UC, men vet att många egna företagare skriver en högre lön på papper för att få högre lån. Detta kollas inte alltid och på så sätt får personerna ifråga högre lån.

            Förlåt men då är man ju stendum! Banken gör ju inte detta för att jävlas utan har sina regler för att man faktiskt ska ha råd att betala sitt lån, så man INTE hamnar hos kronofogden eller måste paniksälja bostad/bil osv

              Exakt!

            Få nu inga idéer Catrin…..

              ???

      Och hon påstod även att hon typ avskydde Bianca men ändå sökte hon jobb hos henne. Snacka om fake.

      Har inte lyssnat på avsnittet och känner helt ärligt talat att jag inte ens behöver det efter vad alla förklarat om det. Så som ”utomstående” med ett annat perspektiv kan man ju säga man inte ens blir förvånad av att vissa tjejer beter sig sådär. I dagens samhälle finns det så många osäkra tjejer vars största dröm är att bli influencers. Hört en hel del om de olika influencertjejerna, av en källa som är i den världen, att det är så falskt många gånger. En enda inbördes beundranklubb där man är falsk mot varandra och bara använder varandra som redskap för att bli kända. Finns för många tjejer som åker räkmacka på större namn och är egentligen rätt ruttna och jagar likes och kändisskap . Sociala mediers baksida kan man säga.

    Låter som typiska ”frienemies”, de man har i vängruppen som egentligen inte tål en men som stannar kvar för de har något att vinna på att känna en. Mår illa av att det finns folk som gillar att dra ner andra. Jag har kollegor med dålig attityd som jag inte gärna skulle hänga med utanför jobbet men jag gör ändå allt jag kan för att de ska ha de bra på jobbet, och de betalar inte ens mig. Kan man inte bara bete sig som en schysst människa? Ursh.

      Ja, som en scen ur Mean Girls. Usch, lilla coordinatorn borde få sparken.

    Tänk ändå att Alice är känd pga Bianca 😉 hon blev ju inte känd på egen hand iallafall

      Har hört rykten, observera rykten, att Alice innan hon flyttade till Stockholm gick omkring och sa till folk att hon skulle försöka bli kompisar med influenser för att på så sätt få fler följare. Om det är sant så har hon ju lyckats ?

        ???

        Det tror jag verkligen inte. Hon verkade vara lite blyg och försiktig sina år på gymnasiet i Göteborg. Uppfattar henne inte som falsk utan mer osäker.

          Har hon inte berättat det i podden också att hon var det? Det känns bekant? dock har jag inte fått något bra intryck av henne och hon är största anledningen till att jag slutade lyssna på podden.

          då delar vi inte samma uppfattning 😉

      De säger till och med att ”folk tänker ibland att vi (Alice och Lovisa) blivit kända på grund av bianca, men det stämmer inte alls! Inte alls!” Det slår de fast hela tiden. Haha. Så löjligt – det är ju just tack vare Bianca 🙂

      Jag funkar, som person, precis som Bianca. Jag kan inte hålla på en relation och reagerar annorlunda jämfört med andra, men dessa vänner alltså… Usch. Tycker synd. Har bara lyssnat på detta avsnitt och ingenting annat. Verkar inte vara de bästa vänner :/ Ingen av dem har dessutom uttalat sig om det här efteråt och Lovisa raderar till och med alla kommentarer om det på sin IG.

      Ps. Hon Lovisa säger hon inte alls kände till Bianca, men hon har både läst hennes blogg ”på sidan tre i arkivet hittade jag jobbannonsen”, följt henne på IG och sett henne på Wahlgrens. Känner man ej alls till Bianca då? ?

        Men det jag också reagerar på i podden är att Alice alltid tar över? Hon snackar mest och man hör knappt Bianca prata och jag irriterar mig så mycket på det att jag knappt kan lyssna ett helt avsnitt för jag hör bara en person som avbryter hela tiden.

      Ja, det är ju sant. Sen att alice tar upp det och tycker det är helt sjukt är rätt konstigt. Det är ju inte fel i sig, men det vore lögn om man påstod att det inte var tack vare Bianca hon är känd.

    Håller med om det med privat relation med sin anställda. Blir ju ganska konstigt när den ena börjar löneförhandla och den andra har svårt att säga nej. Men när Bianca anställde Lovisa i Wahlgrens Värld kändes det lite som att hon ville anställa en bästis… Hon kanske borde anställt någon mer lite mer erfarenhet av att vara assistent och som tar det yrket seriöst?

    Det är också lite komiskt att Lovisa menar att hon inte hade någon bra koll på Bianca, inte är något fan och inte gillade henne men senare i avsnittet när de diskuterar hur länge Alice & Bianca varit kompisar säger hon: nä ni kände varandra innan, det har jag sett bild på. Det är ett jävligt bra minne att komma ihåg när man sett ett kort på 2 människor man inte känner eller bryr sig om…

      Hon följde ju henne på Instagram också…gör man det när man inte gillar någon?

    Gud vad känslig jag är..idag.. men jag vill typ bli kompis med Bianca för att bara få krama och rå om henne och få behandla henne med den respekt vänner förtjänar att bli behandlade med. Nu ska jag lägga mig och gråta en stund

      Känner samma här 🙁

    Ja usch. Jag reagerade också när jag hörde detta avsnittet och Bianca började gråta, tyckte de var elaka, främst Alice kanske. De har tidigare nämnt i podden att de har en väldigt hård och tuff jargong mot varandra och att de inte menar något illa men uppenbarligen blev ju Bianca ledsen, det hade jag också blivit.

      Tänkte också att det inte enbart är pga hård jargong utan pga bristande analys? Dom fattar helt enkelt inte vad biancas beteende kn bero på utan ser det bara dom konstigt, vilket e sjukt pga de är fkn 20+!? Och om fin kompis inte uppskattar närhet o att du lutar dig mot henne RESPEKTERA DET!!! Gah!

    Tyckte det var hemskt att lyssna på. Kände igen mig i Biancas sits, har haft vissa relationer som fått mig att känna ”varför är ni ens med mig?”. Bianca skulle säkert må bra av varma personer som inte lever för instagram.

    Tycker Alice och Biancas vänskap verkar så jäkla skum. Känns som att Alice bryter ner och bygger upp Bianca konstant på något sorts känslomanipulativt sätt. Ena stunden är hon jätteelak för att sedan ge en djup komplimang, typ ”Du är ju en person som är väldigt, väldigt bra på det här”.

      Exakt så håller psykopater på, det kanske säger en del.

        Men sluta påstå att Alice skulle vara psykopat! Folk här alltså.. sjukt, störda. Bianca har väl sagt småtaskiga grejer till Alice förrut, jag har tyckt att hon klankat lite på Alice bl a klagade hon på hennes inredning, matta tror jag det var och var typ nonchalant när Alice var upprörd efter att ha blivit puttad av en vakt. Bianca kan väl ofta vara lite ”bitchig” mot både familj, vänner och andra, i både sin podd och i tv. Känns som att folk här nu vill få dem att bli ovänner och sätta griller i huvudet på dem och försöka skapa osämja.. lägg ner!

          Jämföra en kommentar om en matta med att kalla någon känslomässigt rubbad, konstig och skratta när hon gråter?

          Nej. Inte riktigt jämförbart va Alice?

            Men lägg ner! Jag är inte Alice! Nej jämförbart har jag inte sagt men faktum att B också kan klanka ner lite och verka lite bitchig, eller har jag fel? Bianca brukar säga en hel del om sig själv också för den delen.

              ”Bianca brukar säga en hel del om sig själv också för den delen.”

              Men det ger ingen rätt för andra att säga vad som helst om Bianca.

                Fast jag tror inte de menar något illa när de kallar henne för känslomässigt störd, utan mer att hon har så svårt att visa känslor.. jag är likadan och kan känna mg konstig och lite äcklad när vänner är ”gosiga” med varandra, sen om jag är störd eller dom vet jag inte.

                  Känslomässig störd och att ha svårt att visa känslor är inte samma sak. Och inte något man säger om sin VÄN framför hela folket.

        Jag tycker faktiskt det är att gå över gränsen att kalla Alice för psykopat. Hon känns inte alls så, och det är väl inte vårt problem även om hon gjorde det.

      Det är ett tydligt psykopatiskt drag att göra så.

      Alice är beroende av Bianca och hade inte varit där hon är idag utan. Tror hon gör allt för att hålla kvar henne men inte vara allt för nära henne.

      Kan inte uttala mig om psykiska diagnoser, men tycker det känns lite som att Bianca utnyttjas av dem (särskild Alice). Känns som att hon ser sig överlägsen Bianca.

        O det är så mycket bättre att kalla nån för psykopat än att kalla nån för känslomässigt rubbad

          Att kalla ”någon”??? Det var ju iof hennes ”bästa vän”, alltså inte bara ”någon”. Lite skillnad.

      Hade en kompis som var sån, sen började jag distansera mig mer och mer från henne. Vår vänskap rann ut i sanden och det visade sig att hon inte klarade sig utan mig men jag klarade mig ännu bättre utan henne.

    Men fy, om någon blir ledsen när man diskuterar något känsligt så lägger man ner och stöttar, inte f*n fortsätter man och det spelar det ingen roll hur hård jargong man har sins emellan, lite fingertoppskänsla får man ju ha.

      Sjukt när Alice bara: ”Hörni, det här är så sjukt! Bianca bara sprang gråtande ur studion. Hahaha!” Som att det är något roligt och hon är i en talkshow.

        Håller med!! Sååå skumt var det! Usch har aldrig klarat av den där dryga Alice!

        ”Det här är SÅ intressant”, ”vad hände?”. Alice framstår helt klart som den mest osköna i gänget. Som om hon passar på för att det finns en tredje part som påminner mer om henne än om Bianca

    Men det värsta är ju ändå att Bianca säger att hon känner att hon kan vara sig själv med dem (A & L) och att det är första gången hon är bekväm med andra, och så trycker de ner henne på det viset.

      Dessutom så tycker jag att de har väldigt olika minnen av olika saker och sällan håller med varandra när de pratar om något som har hänt. Jobbigt att lyssna på!

    Tänker att dom som dom själva säger, har en tuff jargong.
    Det är väl lika dant i familjen? Hårda ord, tuff jargong, hånfulla påståenden, mot mamma, syskon, även mot mormor.
    Det känns som dom är lite känslostörda allihop faktiskt.
    Samtidigt som alla sover i samma säng…

      Räcker ju att slå en kort koll på Wv så ser en ju tydligt att nåt står verkligen inte rätt till med dom vuxna Wahlgren/Ingrosso.

      Tycker ärligt talat att din kommentar säger mer om dig själv än någon annan…

        Älskar dock namnet kallt som fan ute. Värt en like?!!

    Jag vet att ni är många som blir irriterade när avundsjuka läggs på bordet som en anledning att trycka ner andra.
    Men dessa tjejer är uppenbarligen väldigt avundsjuka på Bianca och därför beter dig sig illa mot henne och försöka sänka henne, så att de kan må bättre med sig själva.

      Men självklart, jag tycker att det är ganska uppenbart i detta fall. Bianca är otroooligt vacker och har utåt sett ett perfekt liv men hon mår inte så bra och hennes självkänsla är väldigt låg och det passar dessa tjejer på att utnyttja för ve och fasa om Bianca skulle råka vara lycklig och må bra också. Jag hoppas innerligt att Bianca hittar äkta vänner en vacker dag som vill henne väl.

        Men snälla nån Pethra… Visst är Bianca vacker, de andra två också, och har ett perfekt liv men om hennes självkänsla nu är så låg och hon inte mår bra så är det väl kanske inte så ”perfekt”. Varför skulle det vara ”ve och fasa” om Bianca skulle vara lycklig och må bra – är det så du känner så du projicerar dina egna känslor på andra. Det där vet du inget om så sluta bara. Bianca har säkert äkta vänner som vill henne väl.

          Läsförståelse är alltid bra att besitta om man ska kommentera någons kommentar, ”utåt sett ett perfekt liv” innebär att det inte är så perfekt som det ser ut med tanke på att hon faktiskt inte mår bra och har dålig självkänsla. För egen del önskar jag att Bianca mådde bra och var lycklig men jag uppfattar det som att de så kallade vännerna inte önskar henne detta.

      Tänker du att CamCam är avundsjuk också när hon försöker trycka ner och sänka en viss person? Att hon kan må bättre med sig själv då?

        Jag tänker att man kan vara avundsjuk på många olika sätt. Det behöver inte vara att man vill vara personen man är avundsjuk på, att man vill ha personens liv eller att man är avundsjuk på allt som har med den personen att göra. Många verkar dock se det som att det är vad avundsjuka är.

        Man kan lika väl känna avundsjuka inför en viss aspekt gällande någon annan eller dens liv. Den kanske har mycket frihet, mycket inflytande eller makt, framgång inom något visst område, många vänner eller mycket pengar eller vad det nu kan vara som man själv känner att man inte riktigt har på samma sätt, men gärna skulle vilja ha i sitt egna liv.
        Sån avundsjuka kan leda till att man blir bitter och elak om man göder den för mycket, och det tycker jag mig ofta se på den här bloggen.

        Men det finns såklart också andra anledningar till varför man vill ställa sig på andra, som har att göra med hur man mår med sig själv.

    Brukar aldrig lyssna på deras podd men nu gjorde jag det efter att den uppmärksammast.
    Blev så illa berörd! Kände så för Bianca, ville bara hoppa in i podden och försvara henne och sätta dom två såkallade vännerna på plats. Man får tycka vad man vill om Bianca men en sak jag tycker man ser är att hon är en genomsnäll människa. Hon känns genuin och äkta. Jag hoppas så att hennes familj och kanske hennes kompanjon/manager Vanessa går in och hjälper henne att bryta sig loss från dessa osympatiska människor som uppenbarligen är med henne för egen vinning, inte för att dom ser henne som en vän. Tror att Bianca som kanske just nu är skör behöver stöttning och uppbackning från att faktiskt inse att dom inte är bra för hennes välmående.
    Tror att anledningen till att dom vill trampa ner henne handlar om avundsjuka, Vilken ung tjej vill inte ha den framgången som Bianca har?!

      Tyvärr tycker jag den där där Vanessa verkar vara av samma skrot och korn som de andra. Nedvärderar alltid Bianca för att få Bianca att vara beroende av henne. Usch!

    Alltså jag tappade hakan när de började asgarva, speciellt Alice då de är nära vänner…. Hon vet EXAKT vilka punkter hon ska trycka på!! Vilken vidrig ”vän”

    Jag tror fortfarande att de alla tre är helnöjda med det här avsnittet och uppmärksamheten det generat. Annars skulle de inte publicerat det. Självklart fattade de att A och L skulle få skit för det här avsnittet och Bianca skulle få support och sympatier och så har vi perfekt pr.

      Word

      Tror faktiskt inte alls de fattade det! De tyckte ju bara det var Bianca som ”är konstig” så tror inte alls de tänkte att vi andra skulle höra hur elaka de är!

        Jag tror att du underskattar dem. Jag är övertygad om att de vet precis vilka knappar de ska trycka på för att få reaktioner. Man har inte en så pass framgångsrik podd utan att veta hur man ska locka lyssnare.

          Fast nej. Varken Bianca eller Alice är såpass intelligenta att de vet vilka knappar de ska trycka. Det där var ren och skär elakheter.

            Jag känner ingen av dem och vet ingenting om hur pass intelligenta någon av dem är, men jag köper inte att de inte har stenkoll på vad de publicerar och inte. Läs i kommentarsfältet, jättemånga som aldrig följt deras podd har lyssnat och Bianca får sjukt mycket stöd och sympatier från folk som annars inte följer henne. Det är ju genialt!

    Och de där brynen………… ?‍♀️

      Tycker brynen är grymt snygga och coola. Nej jag är inte Alice men tycker att hon är så satans snygg, så cool och härlig tjej. Får man tycka det? Ja håller med om att hon lät elak i podden men annars har jag alltid tokgillat henne, gillar hennes vloggar som fan. Tycker hon är härlig, gullig, klok, cool och grymt snygg. De är grymt snygga alla tre!

        Jag tycker hon ser ut som en fågel men du är kanske fågelskådare 8)

          Men fyfan vilken onödig kommentar ”Åttan”…

      Snygga! ? Underbart att inte alla ser likadana ut!!

      Alla vill inte ha fula 90 talsbryn ?

        Om det ändå funnits ett mellanting… 🙂

    Stackars Bianca. Hon är värd riktiga vänner. Finns ett ord för de andra två och det börjar på B och slutar på itches.

    Det sorgliga med allt detta är att när Bianca behöver sina vänner som mest så hånar de henne och trycker ner henne. Varken Lovisa eller Alice har kommenterat poddavsnittet trots den enorma kritik som de har fått. Bianca gör någon instastorie där hon gör situationen lite rolig och säger något i stil med ”Tydligen är du elak mot mig Lovisa” och filmar Lovisa som sitter och ler. Det är samma sak varje gång. Bianca blir sårad men sväljer allt och fortsätter som inget har hänt. Att fortsätta trycka ner sin vän och chef vilket Bianca faktiskt är till Lovisa när personen gråter är fucked up. En bra vän hade sagt ”Hur är det med dig? Vill du att vi ska ta en paus?” Eftersom att Bianca nämner att hon förstör sina relationer så misstänker jag att hon syftar på hennes uppbrott med Philippe. Man kan ju tycka att Lovisa och Alice borde ha mer innanför pannbenet och koppla 1+1 för att inse att det varken var tiden eller platsen att ha den hårda attityden. Bianca förtjänar vänner som får henne att känna sig älskad.

    Man undrar hur deras livepodd kommer se ut. Tror knappast Alice vågar ha samma attityd mot Bianca när hon inte har någon som backar upp henne. Alice har även sagt att hon är introvert och blev mobbad i skolan. Har så svårt att ta det på allvar med tanke på hur hon beter sig. Känns mer som att hon var den som mobbade!

      Jag tror inte att alla som blivit mobbade blir per automatik mer ödmjuka när de lyckats ta sig ur det. Jag har sett ett mönster hos många som blivit mobbade under skolåren som tyder på att de är så avtrubbade känslomässigt och livrädda för att hamna i samma situation igen att de blir elaka istället och ja, kan uppfattas som mobbare.

      Man blir inte automatiskt snäll mot andra bara för att man varit mobbad. Snarare är det så att någon som blir mobbad utvecklar försvarsmekanismer för att skydda sig själv. De kan såklart se olika ut, men på ett eller annat sätt måste de avskärma sig från mobbningen. Antingen stänger de av känslomässigt och/eller ger de igen och blir själva elaka.

      Camilla själv demonstrerar detta väl.

    Lovisa har tydligen suttit och raderat majoriteten av alla kommentarer som hon har fått sen avsnittet kom ut. Hade kanske varit bättre om hon bett om ursäkt?

      Till dig? ? Jisses.

        Men efterbliven much? Till Bianca såklart

          Efterbliven mutch? Alla så växer upp, vad vet du vad som gör utanför internet. Jisses.

      ? herregud.. och hon vill ju bli influencer också, som hon sa, ”vem tackar nej till extra pengar?” Och även de extra pengarna komme tack vare Bianca. Lite jävla respekt får hon väl ha. Bianca har fan gett henne ett liv. Lycka till med att själv köpa en lägenhet i dagens Stockholm med en lön utan någon som helst utbildning. Lite ödmjukhet, tack.

        Men vad säger du ens nu? Varför kan man inte köpa en lägenhet med en lön (och möjligtvis besparingar) ”utan någon som helst utbildning”? Banken frågar väl ändå inte vad du kan, utan vad du tjänar. Du får ju inte lån utifrån högskolepoäng. Berätta gärna hur du menar för jag fattar ingenting. En lön, rättare sagt pengar, är det enda sättet du kan köpa en lägenhet, nånstans. Eller snarare lägga en handpenning och ta lån. Tror inte hon tänkte sig att hon kan casha en lägenhet med sina 30.000 brutto i månaden.

        Utbildning leder ibland till jobb men det finns gott om människor, verkligen gott om människor, som tjänar allt från tillräckligt till miljarder utan någon som helst utbildning. De får ta lån även om du tycker att man behöver en utbildning för att klara sig i livet.

        En utbildning är ingenting om man inte har nån form av talang eller personlighet för den delen. Utbildning är inte allt. (Jo jag är högutbildad, men inte får jag fördelar på banken för det..)

          Gett henne ett liv ? Helt du hur patetisk du låter, att synas är inte med Liv ???

        +1 ??

    Jag och mina vänner har också en hård jargong, men den eldas inte på av missunnsamhet och avundsjuka. Istället vägs den alltid upp med massa stöd och omtanke. Hur fan kan man fortsätta när ens vän gråter?

      Det är mest där det skaver. Att när Bianca säger att de inte skulle prata om hennes ”kassa sidor” och när hon börjar gråta men de fortsätter istället för att trösta och vara uppmuntrande. Jargongen i sig och ärligheten dem emellan har jag inte emot och jag hade personligen inte klarat av att vara med människor som är puttinuttiga hela tiden och värsta kraaaaaaam du är bäääääst <333 usch blä. Men när ens kompis börjar gråta pga att det blivit för hårt eller hon tror det är ”fel” på henne så tröstar man ju 🙂

        Precis. Förstår att hon börjar gråta, hade jag också gjort om mina två ”bästa” vänner satt och rabblade upp alla mina dåliga egenskaper. Sorgligt att hon börjar gråta och inte vågar erkänna sanna anledningen varför.

    Det är väl klart att det blir ett hårt rivaliserande klimat med så mycket uppmärksamhetssökande egobrudar på liten yta. Alla bara se mig mig mig osv.

    Väldigt vad du moddar idag Camcam, är du extra känslig och arg idag? Måste tyvärr säga att du är också ganska oskön ibland Camcam. Men håller med om att det lät lite hårt mot Bianca och förstår att hon blev ledsen, men annars tycker jag att Alice verkar vara en bra tjej och en väldigt bra vän till Bianca. Klart att Alice inte vore lika känd utan Bianca men hon hade väl en ganska stor blogg innan hon började umgås med Bianca. I övrigt är det väl svårt för kändisar att veta ifall folk vill vara kompisar pga vill bli kända själva, få synas, få fler följare/större blogg. Vissa ser sin chans – Inga namn. Menar inte att det var så i fallet med Alice och Bianca, verkade vara Bianca som ville vara kompis lika mycket. Tror de har en bra, fin och äkta vänskap.

      Ge dig!

        Va?! Ge dig? Vadå ge mig?!

          Ge dig!

          Behöver du verkligen fråga det, anonym 16.36? När ska du söka hjälp för dina grava psykiska problem?

            ?

            Du borde raderas härifrån.

            Men seriöst, kan ni inte bara sluta kommentera det hela tiden och låta Camilla radera det om hon så önskar. Dessa kommentarer tillför verkligen ingenting.

      Du är så uppenbart Alice, brukar inte gilla när folk svarar kommentarer med Hej Simon/hajen/whatever men om inte du är Alice skulle jag bli riktigt förvånad.

        Vem pratar du med? Vem svarar du till?

    Idag på Biancas story där det framkommer att lovisa kallat bianca för bitch…..förstår att det suger att bianca är sen men att kalla sin CHEF för bitch mitt framför hennes ansikte? bara otrevligt och drygt

      Det gör man bara inte! Hur nära relation man har så kallar man inte sin chef för det! Hon bättrar ju inte direkt på bilden av sig den där Lovisa.

        Bianca var super sen och svarade inte på sms. Bianca är inte så seriös. Hade också blivit arg om min chef lät mig stå och vänta länge någonstans utan att höra av sig. Hade dock inte kallat min chef för bitch.

          Exakt man kan bli arg och besviken men man kallat INTE sin chef för bitch oavsett hur irriterad man än är!

            Är hon en bitch så varföe inte.

              Att du inte vet varför man inte säger så anonym säger väldigt mycket om dig och det finns inget nån ska säga för att du ska förstå varför man inte säger till sin chef att hen är en bitch bara för att man själv anser det.. Förstår du inte det kommer du inte förstå. Lycka till i livet och framför allt arbetslivet..

                Behöver inte slicka röv för ett jobb tack och lov! ?

            Precis! Jag har behövt vänta på mina kollegor/chefer måååånga gånger och inte fan har jag talat nedlåtande till dem. Visst har jag blivit lite irriterad men aldrig i livet att jag skulle kalla dem bitch eller något liknande. A L D R I G !!

          Känner igen mig (och min familj) i Bianca och hennes familj och tycker att hon (och kanske främst hennes mamma) uppvisar tydliga tecken på ADHD. Sett ur det perspektivet är man inte sen för att man vill eller för att man är obrydd men av rent kognitiva skäl. Har inte för avsikt att hobbydiagnosticera någon men om inte annat borde väl den gamla devisen om att ”alla funkar olika” vara tillräcklig för att vi inte ska behöva vara så dömande? Framför allt är det sätt lönlöst att utgå från hur man själv fungerar när man dömer ut någon annans beteende.

          Hej Lovisa! Sluta spela så himla tuff.

          Haha försöker föreställa mig att jag skulle kalla min chef på företaget för bitch. Tror jag hade fått lämna omgående. Vilken fejkvärld alltså.

      I vilken annan situation är det ok? Om jag som kommunanställd skulle prata med min chef på det viset hade jag fått grava problem. Undrar hur anställningskontraktet ser ut? Kan Bianca bli av med henne på nåt sätt? Jag (som jobbar i Göteborg) tjänar för övrigt inte 30 000 och jag har en universitetsexamen… Sjukt att B gick med på det!

        Men b har ingen uppfattning om pengars värde.. tyvärr.

        Håller med, sjukt att hon betalar henne 30 000.

      Sparka henne Bianca! Fy vad oprofessionellt. L verkar otroligt omogen.

      Precis, man ska inte bajsa där man äter

      Men ni tror alltså helt seriöst att kalla någon för bitch är det värsta man kan säga? Hon säger det uppenbart med glimten i ögat och eftersom att medelåldern här inne är 35 år så förstår jag att ni blir upprörda över det, men bitch är ett vardagligt ord hos unga. + Lovisa och Bianca är bästa vänner och har inte den typiska chef-anställd-relationen som man har på ett storföretag, hur kan ni inte se det? De två verkar ha en väldigt mycket skönare relation än vad majoriteten av er har med era chefer.

        Jag är 25 och har alltid haft en bra relation med mina chefer, skulle dock ALDRIG i hela mitt liv få för mig att tala nedlåtande till varken mina chefer eller kollegor. Där går gränsen. Respekt borde man ha oavsett ålder.

    Jag skulle vilja plugga.
    Va! Varför det?

    Hur kan man se ner på utbildning?

      Vem sa vad av detta?

        Lovisa sa att hon ville plugga men Bianca sa att hon inte tyckte att det behövdes då hon kan växa inom Biancas olika företag osv.

          Beror ju på att Lovisa ungefär säger att man behöver utbildning för ett seriöst jobb i framtiden.

      Vänta på kvällens öppet spår, såna här OT är förbjudna här numera.

        Det är ju inte ot?? Bianca sa det i podden när Lovisa pratade om sina framtidsplaner. Det var rätt obvious att Lovisa inte vill vara kvar där så himla länge och sa att hon vill plugga, varpå Bianca inte kunde fatta vad hon ska med utbildning till när hon kan lära sig allt på biancas företag.
        Hjärnan räcker visst inte längre.

        Är ju inget ot?

        Du måste ju genuint inte begripa vad off topic betyder. Testa åminstone läs det CamCam skrev om det fast läs ordentligt – saker som överhuvudtaget inte har med sociala medier/influencers att göra kommer att raderas. Tex att skriva om handbolls-VM är en sådan sak. Att diskutera kring vad de personerna inlägget handlar om, som görs här, är motsatsen till off topic. Det är on topic, alltså.

      Precis så det låter i min släkt, ingen ser vitsen med att vidareutbilda sig utan tycker att man klarar sig ju bra ändå. Min mamma är den enda i släkten som har en universitetsutbildning och den enda som verkligen förstår varför jag läser vidare. Nu är jag ett halvår från min kandidat!

    30 rent eller efter skatt?

      Man pratar alltid om vad man tjänar innan skatt!

        Med andra ord en medioker lön, allt är ju så dyrt i Stockholm. Jag får ut 28 efter skatt och jobbar som Personlig assistent privat då inräknat ob

        Jaha så när folk pratat i öppet spår om sina feta 50,000kr löner så är det alltid före skatt? Vad tråkigt jag blev typ glad för att alla hade så höga löner.

          Menar inte att vara dryg, blir mest nyfiken. För mig är det så självklart att man alltid pratar om löner i bruttobelopp, dvs innan skatt. Är du väldigt ung och/eller har du inte haft något avlönat jobb?

            Rebecca, du är fruktansvärt dryg.

            Svaret är att man talar ALLTID om vad man har i brutto (före skatt) när man säger vad man har för lön. Punkt slut. En del brukar säga eller fråga ”hur mycket får du ut i lön?” det betyder hur mycket man får ut efter skatt.

            Vet man inte det måste man fråga för att kunna lära sig. Det du svarar nu är riktigt, riktigt drygt, och blir inte mindre drygt av att du säger att du inte är dryg. Usch.

              Precis, därför jag blev nyfiken på vad den ursprungliga frågeställaren hade för erfarenhet. Du verkar ju själv tycka att det är en självklarhet att det är bruttolöner man pratar om när man frågar vad någon har i lön.

              Men point taken, ber om ursäkt. Trevlig kväll!

                (Personen i fråga hade ju redan fått svar på sin fråga och jag tyckte därför inte att jag behövde svara en gång till).

    Jag förstår bara inte varför hon sökte jobb hos Bianca när hon (someone då påstår) tyckte sååå illa om henne? Inte som att det inte finns ett enda annat jobb i Sthlm hon kan få. Snacka om att överspela sin roll som obrydd.

    Sen låter det kanske hårt, men det går inte att undgå att varken Alice eller Lovisa hade haft någon vidare karriär utan Bianca.
    Alice säger ju själv att hon inte kunde leva på bloggen innan podden, och att påstå att det inte är biancas enorma kändisvåg som bidragit till det är bara skitsnack.

    Ska inte en personlig assistent vara just personlig/diskret ? och inte själv bli en del av arbetsgivaren?

      Det beror ju på, alla är olika och har olika behov. Det är upp till Bianca och bestämma, hon betalar ju lönen ?

      Men asså ”personlig assistent” ? Det kallar man en annan yrkesgrupp än vad som åsyftas här..

    De pratar över huvudet på Bianca och refererar till henne i tredje person när hon sitter i samma rum bredvid dem. Helt sjukt. Härksarteknik utan dess like.

    Har skrivit det tidigare här att jag bara inte klarar av att lyssna på deras podd pga den där hemska personen Alice! Så dryg, spydig, nedvärderande människa som låter såååå otrevlig och dryg mot Bianca i varenda poddavsnitt! Minns när hon klagade ett helt avsnitt på hur jobbigt och dåligt det var att hon var tvungen att ligga ute med pengar för renoveringen av lägenheten innan hon fick tillbaka pengarna från alla samarbeten hon gjorde med byggarna!! Vad har man för verklighetsuppfattning om man har mage att offentligt klaga på nåt sånt?!! Tänk alla vi andra som betalar för renoveringar själva! Hon klagar på det även fast hon ska få igen pengarna igen! Tycker på ett sätt det var bra att det kom upp till ytan hur hemska de är mot Bianca så hon får en tankeställare varför hon låter dessa tjejer trycka ner henne. Det är väl absolut inte ovanligt att inte vilja sitta och gosa med sin tjejkompis i soffan eller säga jag älskar dig i tid och otid!! Som nån skrev (kommer tyvärr inte ihåg var) att hon gav Lovisa 8000 i löneförhöjning och Alice en Gucci plånbok! Det är väl också att visa sina vänner uppskattning om något! Sen att de inte ens har gjort en ordentligt och genuin offentlig ursäkt är bara fegt.

      Håller med, fått dåliga vibbar av Alice sedan de började podda. Kunde i te hennes föräldrar säja till henne att hon framstår som patetisk. Lovisa trodde jag på, men det verkar stigit henne över huvudet.

    Fy fan vad osköna! Avundsjuka så det visslar om det och försöker trycka ner istället.
    Bianca verkar det inget fel på, och är hon vuxen nog kickar hon den där coordinatorn åt helvete redan i morgon!!

      Japp, Bianca mår redan dåligt så hon behöver inga vänner/”vänner” eller assistenter som får henne mår ännu sämre.

    Riktiga vänner säger det som en vän behöver höra men kanske inte alltid vill höra. Bianca och hennes framgångs saga har gjort att hon är omringad av ja-människor då tycker jag det är underbart att hon hittat två vänner som inte behöver sockra sina ord. Både Alice och Lovisa beskriver Bianca på ett sätt som att hon är någonstans ändå är väldigt självupptagen av sig själv och sitt liv. Att de tjejerna klarar av att dra ner henne lite på jorden och inte bara klappa henne medhårs är väl om något äkta vänner. Hur ska man annars vilja utvecklas och lyckas bli mer självmedveten om inte ens omgivning vågar markera något form av missnöje. All kritik mot Lovisa och Alice i detta fall tycker jag är stört löjligt. Jag tror precis det är det som gör att Bianca kommit dessa tjejer nära. Hon behöver människor som vågar vara brutalt ärliga med henne och det tror jag hon annars har ofantligt svårt att hitta på annat håll bortom hennes egna familj. Allt snabbt kändisskap och framgång gör såklart att man känner att människor omkring Bianca blir ja sägare och fjäskar för hennes uppmärksamhet. Jag har fått långt ifrån en ödmjuk bild av Bianca så förstår inte varför alla ska framställa henne som ödmjukheten själv. ”Kändisar” verkar förblinda människor. Bianca ger intryck av att innerst inne vara en väldigt osäker person och hon skriker högt för bekräftelse för att jämt få känna sig sedd, hörd och omtyckt av alla.

    If everybody likes you, you have a problem 🙂

      Fast det är stor skillnad på att vara ärlig och rak mot sina vänner, och att göra som Alice och Lovisa gjorde i avsnittet och gadda ihop sig mot Bianca och trycka ner henne och sen inte ens fatta varför hon började gråta och kalla henne konstig för det, och dessutom skratta åt henne. Jag hade känt mig otroligt liten och förminskad om mina vänner gjorde nåt sånt mot mig, och då är jag ändå en person som gillar när saker är lite mer rakt och ärligt och gärna med en jargong än tvärtom. De låter som två bästisar där Bianca är tredje hjulet deluxe och dessutom, enligt min mening är rätt elaka mot henne.

      Bianca ödmjuk, hon är inte självupptagen. Hon säjer i podden att ”i min familj tycker vi ner varandra”, tror hon kände igen situationen. Hon gråter och går själv och hämtar papper för att torka tårarna, ingen av dessa två,som fått henne att bryta ihop tröstar henne, Alice skrattar och säjer att hon är konstig, det är känslokallt.

      Den här situationen handlar inte om att de är raka och ärliga utan hur de behandlar henne när hon gråter..

    Varför sökte hon ens jobb hos Bianca när hon avskydde henne så?

      Precis 😀 Inte alla mumin i dalen där inte, om man påstår sånt.

    Blev förvånad över hur få kommentarer Alice har på sin instagram. Nån som har koll på om hon raderat de kritiska som Lovisa gjort?

      Jag såg precis att hon raderade en kommentar postad för 55 min sedan på hennes senaste bild. Personen frågade om hon hade något att säga till sitt försvar angående sitt vidriga beteende mot Bianca i deras senaste poddavsnitt.

        Ok! Då raderar hon väl varenda kommentar, med tanke på att hon har typ 15 kommentarer på varje bild, inte en enda kritisk. Snacka om att stoppa huvudet i sanden.

    Fy vad elaka! Som när Bianca berättar om ett stelt minne mellan henne o Lovisa. Hon berättar då om hur stelt det blev när Lovisa skulle tvätta åt henne o tvättmaskinen gick sönder/låste sig o Lovisa: Ne vadå, Ne den låste sig inte? Sen påstår Lovisa längre fram att det inte finns något specifikt stelt minne. Eh, jo! Bianca hade ju ett som du inte accepterade o förminskade.

      Just det.. och sen hur hon inte ”pallade” med Bianca eller ville umgås med henne då Bianca alltid skulle ”showa” så mycket.. alltså jag var en av dem som inte reagerade så mycket, förutom på livisas ”spela obrydd”- beteende, men nu tycker jag det hela är riktigt konstigt. Assistenten har riktig översittarattityd och glömmer who’s the boss.

        Ja verkligen, så fort de andra säger något så säger Lovisa emot. Du va så nervös inför mötet -Ne det va jag inte. Du har inte berättat detta innan -Jo det har jag visst. Måste man ha rätt i allt? Det värsta är när hon härmar Bianca 2 gånger när hon gråter ”Jag vill inte fakka mitt smink” Kul kompis.

    Fy fan vad elaka… Påminner mig om en fd vän som höll på och tryckte ner mig, fick på riktigt en klump i magen… :'(

    Har lyssnat nu. Riktigt elaka och jag tyckte så synd om Bianca när hon började gråta. Är man vänner så beter man sig inte så som dom gjorde!

    Ty ner dom 3 har noll kemi. Orkade knappt lyssna på allt tjabbel

    Man kommer att tänka på askungens elaka styvsystrar. Alice är patetisk och verkar omogen och avundsjuk och sjävlöverskattande, hon verkar inte vara en vän av Bianca. Alice verkar tycka att det Bianca gör, inte är något märkvärdigt, skulle hon också kunna åstakomma, tar ner Bianca. Hon profiterar på Bianca. Synd att man inte hittade en bättre poddkompis till Bianca. Och Lovisa, det har stigit henne över huvudet, visar brist på respekt för Bianca. Lovisas instagram visar att hon tror att det hon som är stjärnan.

      Pinsamt. Ingen av dem är ett skit (karriärmässigt) utan Bianca.

    Alltså har inte ig men var tvungen att gå in på Lovisas profil. Alltså det är så obvious att hon själv vill bli influencer. ?

    Känns som att Bianca dras till halv”dåliga” människor. Även han phillipe verkade helt ointresserad och otrevlig i hennes videos. Synd, hon verkar vara en riktigt fin tjej.

      Samma med hennes kompanjon Vanessa. Även hon verkar vara en riktigt osympatisk person!

    Bianca borde göra sig av med sin assistent! Varför ha kvar någon som tar sig allt för stora friheter och dessutom klankar ner på sin arbetsgivare som ju Bianca är. Alice är ju nada utan Bianca!

    Håller med om vad som skrivits ovan om Alices och Lovisas kommentarer gentemot Bianca, särskilt när hon brast ut i gråt (så dumt att det inte är sant att de helt verkar ha förbisett/struntat i kopplingen till hennes uppbrott med exet i en sådan diskussion?)

    Lovisa klart överbetald. I diskussionen om vilken dålig chef Bianca är pratade de om stt det krävdes någon form av utvecklingssamtal med Vanessa inkopplad för att Lovisa skulle förstå att hon bland annat skulle ”tänka ett steg längre”, eller något sådant. Okej att Bianca kanske inte varit supertydlig i sin delegering av arbetsuppgifter men att vara proaktiv i sin roll som assistent och fatta att ens arbetsuppgifter är att, tja, assistera Bianca och kanske själv ta initiativ i sin roll är väl inte för mycket att begära. Otroligt att människan tjänar 30 000 i månaden, det är mer än vad jag tjänade efter att ha pluggat juridik i 4,5 år och suttit ting i nästan två år och hade egna enklare brottmålsförhandlingar (bötesmål), för att ta ett exempel.

    Fick stänga av kort efter Bianca börjat gråta, podden var skitjobbig att lyssna på innan det eftersom de betedde sig riktigt vidrigt mot henne. Men när de skrattade åt henne… nä fyfan. Har haft såna vänner och man känner sig som världens minsta person. Hoppas verkligen hon bryter med dem.

    Vilka rövhål.

    Skillnad mellan att ge konstruktiv kritik och trycka ned. Det som dessa brudar sysslar med är inte konstruktivt alls. Har haft en vän som var jättecharmig och rolig men minst en gång varje gång vi träffades smögs det in negativa kommentarer om mitt utseende, hur jag var som person, mina intressen, ja hela mitt liv. Märkte inte att jag bröts ned långsamt. Vi är inte vänner idag och jag mår så mycket bättre.

    Jag fick ont i magen av att lyssna på deras poddavsnitt. Bianca som behöver en lång kram. Istället känns de som riktigt oskön mobbning. Såndär underliggande ton, inte rakt ut utan under ytan men tydlig ändå. Hoppas Bianca backar och håller huvudet högt. Inte ok. Verkligen inget systerskap. Avundsjuka. Tack för att de tas upp.

    Håller verkligen med. Brukar inte kommentera men jag lyssnade på avsnittet och fick så ont i magen. Kan verkligen relatera till biancas känslor och hade mått så dåligt om mina vänner hade behandlat mig som speciellt Alice gör i avsnittet.

      Jag fick också ont i magen och orkade inte lyssna klart. Det kändes lite som mobbing. Det är ju uppenbart att Bianca har det rätt tufft nu och är i behov av support och inte vänner som gör ner en. Sen kan man driva med varandra med värme och kärlek men så uppfattade inte jag situationen.

    Jag stängde av det avsnittet för Alice skrattade åt att Bianca var ”känslomässigt störd” som hon kallade det. Konstigt om hon är det med tanke på hennes uppväxt. Nej usch det är väldigt mycket ”Jag jag jag” när det kommer till Alice.

    Vem är ansvarig för att avsnittet släpptes? Någon som vet?

    På Biancas stories så ser man hur hon fortfarande hänger med Lovisa och Alice och jag kan bara inte förstå varför hon inte dumpar de där två stolpskotten ?? Det är som att hon blundar för det här.

    Har hört ifrån källor att L brukar ta Biancas PR-utskick och använda det själv ? Så fult

      Skulle inte förvåna mig iaf. Jag tycker det är lite roligt när hon skriver ”SO OUR JOURNEY BEGINS. WE ARE CAIA!” på sin Instagram. Ehh, DU är inte Caica, du är Biancas assistent.

    Ja, alla verkar ha ett enda mål; att bli kända. Hur eller på vad spelar mindre roll. SE MIG och då är allt tillåtet. Är dagens ungdomar så bekräftelsekåta att man kan uppföra sig hur som helst bara för att ”sticka ut? Rätt löjligt och väldigt barnsligt. Väx upp!

      Verkligen! Såg Alice senaste vlogg där man märker hur både tanbyklara och nån bästis-kille KÄMPAR sig in i kompiskretsen för att bygga sina egna kändisskap. Fyfan för att hänga i såna kretsar.

    Men … assistenten … varför sitter hon med en kritvit, stickad polotröja uppvikt så att halva brösten syns … när hon har lagt en ansiktsmask?

      Jag undrar ännu mer varför hon har bara trosor på sig med polotröjan och ansiktsmasken? Ser så himla skumt ut.

    Håller med om att dom kändes ganska känslokalla gentemot Bianca när hon blev ledsen.

    Jag tycker även att dom förminskar Bianca när dom gång på gång förnekar att Bianca har något med deras framgång att göra. Jag menar inte att trycka ner deras karriärer, men Bianca och hennes ställning har ju definitivt hjälpt dom och deras sociala medier.

    https://www.aftonbladet.se/a/Eo1pAo/varfor-kvinnor-hatar-bianca-ingrosso

    Linnea Claeson funderar över varför Bianca får så mycket hat och tror det grundar sig i avundsjuka.

    Intressant hur man kan uppfatta saker olika ändå. Jag fick ju genast en tankeställare och ytterligare ett perspektiv när jag läste detta, men när jag hörde avsnittet så tänkte jag främst att det var förvånansvärt mycket frågor om Bianca för att vara en intervju om och med Lovisa.

    Man ska inte vänja sig vid att ta skit av narcissister. Jag hoppas Bianca Ingrosso lär sig ryta ifrån mot idioter istället för att ifrågasätta sig själv. Så där beter sig INTE riktiga vänner och ABSOLUT INTE avlönade assistenter.

    Sluta följa alice när jag började lyssna på deras podd. Hon är så dryg mot Bianca och tycker ofta hon säger elaka saker till henne samtidigt som försöker vara skön.. Hoppas Bianca hittar vänner som vill henne väl utanför hennes kändisskap

    Förra sommaren tog nöjde sig Lovisa med 1000 kr för ett sponsrat inlägg. Nu har jag hört att hon säger nej till samarbeten under 20k

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.