Michaela Forni är gravid

https://www.instagram.com/p/BtOMyfQBwre/

Nu har det lagts till en punkt på listan över saker att göra för att vara en ”äkta influencer”.
Vi har samarbete med Daniel Wellington, bubbel-luncher på Berns och en assistent/best friend men nu har vi även…..

Kenza gjorde det alldeles nyss, Alexandra Bring och syrran Vicky Töregren har gjort det och den här gången var det Michaela Fornis tur.
Hon, D och lilla magen på en strand, på en resa som ”Aningslösa influencers” inte kan vänta med att få sätta tänderna i.

Låt henne glädjas idag – ifrågasätt hennes ekologiska skoavtryck i morgon.
Så tycker jag.

Stort stort grattis till hela familjen Forni!!!

Tack för tips om syrrorna, Jennifer!

112 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Varför ser det ut som att hennes kille kissat på sig?

   Det fångade min blick direkt ?

   Hahahahaha

   Haha vart tittar du egentligen ?

    Det är väll någon skugga. Jag såg det inte.

   Han blev kanske så överlycklig att det blev svårt att knipa igen ?

   Oschysst att anmärka på någons inkontinens sådär

    Har han inkontinensbesvär eller vadå?

     Ironi????

    Funkofobt…

    Oförskämt att anta!!!!!

  Gud vad fint och grattis till dom, tror hon kommer bli en jättefin och bra mamma. Haha blir sjukt avundsjuk, värker i livmodern typ!

  Så roligt! Även om jag under andra inlägg är först med att kritisera hennes flygande och syn på sitt flygande så blir jag superglad för deras skull!!

  Värst vad alla ska ha barn hela tiden.. Senaste trenden..

  Bilder6.bloggplatsen.se

   Skaffa barn är lite kärnan i mänsklighetens existens snarare än en trend dock ?

    Fast för 10-15 år sen ca var det ”inne” att ha barn efter 30. Alla karriärskvinnor skaffade sällan barn innan dess. Nu är det ’inne” när du är 25 ca, eller ja bland bloggerskorna då. Allt för att de ska kunna marknadsföra sig själva och visa upp en orealistisk bild av första-åren-med-barn tid: mamman (aka the blogger) är superstylad och har en unge på höften som inte alls dreglar ner hela sin mini-me outfit… Ser bra ut på bild typ, plus att de får ett riktigt upswing med followers och liiiikes!

     Men just Forni fyller faktiskt 30 i år ?

      Talade inte specifikt om Forni, utan riktade mig tilm kommentaren ovan som syftade till att det inte alls var trend att skaffa barn.

       Jag håller helt med dig, såklart att människor i alla tider har skaffat barn, men det känns verkligen som en riktig trend bland svenska influencers just nu. Typ alla jag följer har fått barn eller är gravida. Jag har börjat följa fler yngre för jag tycker inte att det är så intressant när det mesta handlar om bebisar.

   Tror i och för sig att det handlar om att många influencers är i ungefär samma åldrar och nu börjar växa upp och komma till den åldern då det är ”dags” för barn. Biologiska klockan osv. Eller det får man ju iaf hoppas, sorgligt om de skaffar barn pga trendigt.

  3, 2, 1 räknar ner tills någon känner sig sårad och kränkt av gravidinlägg

   Onödig kommentar. Jag känner mig inte kränkt men jag grät hela eftermiddag igår pga min ofrivilliga barnlöshet. Hade ett test jag behövde göra för att få göra IVF igår och det gjorde så satans ont, och dessutom hittade de en grej som jag nu måste operera bort innan jag får göra IVF. Så, ja, igår var en skitdag både pga smärtan, att jag ska behöva gå igenom en operation och att jag nu måste skjuta ytterligare 2 månader tills jag får göra IVF. Behöver ingen sympati men vill bara berätta lite om hur vardagen ser ut för en ofrivilligt barnlös. Alla har vi problem i livet, mina kanske inte är större än dina, men att se ett gravidinlägg morgonen efter när man torkat tårarna och ska försöka sätta på sig ett leende och gå till jobbet känns sådär. Är varken kränkt eller egentligen sårad, men din kommentar var dock lite sårande och okänslig så jag antar att du fick en kränkt kommentar ändå. Grattis

    ❤️

    ❤️❤️❤️❤️

  Nu får Hermine Hold ytterligare en graviditet som stör koncentrationen. Undrar vad som ska få tillbaka allt ljus på de kinesiska hårattiraljerna ??

   Stalker stories.

   För övrigt tror jag hon kommer lansera hårbanden i samband med vinst på EY galan.

  Grattis till de blivande föräldrarna!!

  Härnäst blir väl för influenserna att annonsera graviditeten i samarbete med typ clearblue haha. Skulle inte bli förvånad om (eller när..) det dyker upp

   Fruktansvärt ?

   Lyft gärna detta här på bloggen som exempel på positiv influencing!

   Även ”leverans nästa dag” är sjukt dåligt för miljön. Måste du verkligen ha din tröja inom 24 timmar? Troligtvis nej, välj längre leveranstid för att ge transportbolaget tid att optimera sina transporter. Jobbar med e-handel och logistik och tycker allt sånt här med fri frakt, fri retur och snabb leverans är hemskt.

  Såå kul!
  Ps du glömde vicky törnegren och alexandra bring som också announcade i maldiverna ?

   Men så klart!! Tack!

    Alexandra var dock i Australien 😉

   Jag är mest intresserad av varför de valde att lägga den under ”Veckans brott” först, tillsammans med en snubbe som mördat sin unga fru. Det finns inga som helst indikationer på att något brott ska ha blivit begånget.

    dom kanske tänkte att det skulle bli fler klick ??

     Ja, och en och annan anmälan till Pressombudsmannen kanske? 🙂

    Har man lånat 35 miljoner av en massa olika personer och lovat månatlig avkastning är det ju något lurt. Ser du inga likheter med bedragarfallen från rättegångspodden Cam Cam? Du är väl stort fan av den podden. Jag tycker det är mycket i artikeln som påminner om de fallen i alla fall.

     Det finns inga anmälningar om brott eller liknande än så varför inte vänta på det innan man buntar ihop honom med en mördare i Brottscentralen. Uppenbarligen var det ju taget ur luften eftersom de flyttade på den, eller hur?

  Jättekul for henne! Kan däremot inte få bort känslan av att D är inte ultimat henne… Och att detta händer för att hon ska få ”ha kvar honom”. Något gnager… Hur som – vad tusan vet jag!! Stort grattis till dem båda o för deras fantasifulla destination Maldiverna att announce nyheten 😉

   Oj, jag har fått exakt samma känsla. Typ att hon väntar på något som han nog aldrig kommer att kunna ge/leverera.

   Men herregud sluta diskutera i andras relationer som ni inte har en aning om.

   värt att nämna är att hon blev gravid typ en månad efter petras bröllop… klassikern att ens vänner gifter sig, förlovar sig, bygger hus, osv och man själv känner att man måste göra nånting också!

  Nääe snälla, ska Therese Lindgren bli nya Marie Kondo?? Snark

   KUL tycker jag! Att hon bara kööör! Hennes go för att ta fram den bästa trosan är ju också för underbart! Heja Tetzipetzi!

   kolla igen, hon sa att hon INTE skulle ge ut halva boken hon skrivit om organisering… än.

   hoppas hon gör det ?

  Tyvärr får jag dåliga vibbar av att höra detta. Hon jagar svår kärlek på ett osunt sätt, för oss lite mer insatta eller som är bra på läsa vibbar så är det uppenbart att D inte är lika kär i henne som hon är i honom. Förlåt men en kille som verkligen för förälskad han kommer vilja fria relativt fort, han kommer vilja flytta ihop snabbt osv osv.
  Istället var de mest on och off mellan dem första 2 åren plus att han i början av deras förhållande inte direkt var trogen. Ja jag känner en av tjejerna som han var med samt att jag har bekanta som är vänner med dem båda.

  Mitt fina ex förklade för mig att när en kille verkligen vill ha en tjej då väntar han inte. Män är jagare och de går gärna all in när de träffat rätt. Sedan vad som är rätt snabbt kan vara allt ifrån 6 månader till kanske 2 år, men inte längre än så. En kille som är säker vill inte riskera att förlora sin tjej så lätt.

  Detta känns mer som ett klassiskt exempel av ”trap a dude”, det finns många killar där ute som skulle vara mycket bättre för michaela och som skulle visa betydligt mer commitment.
  Men många nöjer sig att vara i relationer som är halvdana bara för det är bekvämt att bo med någon och ha någon att vara med på regniga och tråkiga söndagar..

   Bygger du dina spekulationer på något av substans eller på din egen känsla? Jag följer inte Forni alls så har ingen koll på henne.

    Nej jag bygger det inte på spekulationer utan som jag sa har vi många gemensamma bekanta, tänker inte röja mina ”källor” och skriva ut namn här om du trodde det.

     Helt ointresserad av det. Jag menade det du skrev om deras förhållande, att han inte är lika kär i henne som hon i honom samt ”trap a dude”. Jag upplever det som spekulativt och elakt faktiskt. Särskilt att du väljer att skriva om påstådd otrohet när de väntar barn ihop. Det är inte bara elakt, det är riktigt jävla svinelakt.

      Jaja du behöver inte ta åt dig 🙂 bara scrolla vidare

      Och jag håller fullständigt med, spekulativt och elakt. Hur tänker du?! Varför var det här nödvändigt att skriva?!

       Jaaa alltså riktigt vidrigt, vad vet du liksom. ”lite mer insatt” = läst bloggen och hört skvaller av någon som känner någon och sen så höja sig själv med ”min fiiiiiiiiina kille berättade för miiiiiig”

       Tycker det mer visar på vem du är som person än han.

        Till 09:08 känner du michaela?

        För de första skrev jag ”mitt fina ex” då han är en av mina bästa vänner, skrev inte min fina kille.
        Det är inte skvaller, det är fakta plus min egna upplevelse/tolkning på ämnet av detta blogginlägg.
        Alla har rätt till sin egen åsikt och jag är inte skyldig michaela något alls, jag kan vara precis så ärlig som jag vill 🙂

   Men fan vad sunkigt av dig att sitta och kommentera deras förhållande på det här sättet. Vad fick du ut av det?

    Inte ett dugg sunkigt om man vet hur michaela forni behandlar andra speciellt andra tjejer, dags att hon blir granskad/kommenterad på exakt samma sätt som hon själv gjort mot andra 🙂

     vad menar du?

      Anonym 00:01 – To be continued…

     Saaa for att hon kommenterar andra tjejer sa har du ratt att kommentera henne? Vilket jag antar da gor de ratt att kommentera dig och sa vidare. Wow, bra resonerat!

   Fast alltså… alla är individer. Även män. Bara för att en man väntar med att fria längre än 2 år behöver det absolut inte betyda att han egentligen inte är ”verkligen förälskad”. I just det här fallet, om han varit otrogen osv – visst, då är det indikationer på att något kanske är knasigt där. Att enbart vilja vänta med giftermål är dock inte ett bevis på någonting över huvud taget. Alla män är inte ”jägare”, och det är befängt att generalisera på det sättet om människor. (#inteallamän, haha)

    Vill bara tillägga att man inte behöver gifta sig heller bara för att man vill leva ihop hela livet. Vissa av oss har liksom insett att giftermål är en förlegad gammal tradition, totalt onödig enligt mig. Behöver inte bekräftelse från nån påhittad gud, präst eller från staten för att bevisa att vår kärlek är äkta, det vet vi om och det är allt som betyder något.

     Word! Tycker också det är sjukt förlegat med giftermål

     Ja men precis, det är också en faktor! Och så finns de som enbart skulle gifta sig av juridiska skäl, i den händelse att de skulle känna att det behövs. Generellt lever vi ju i ett väldigt sekulärt land, och får jag killgissa så tror jag att det är en minoritet idag som gifter sig just för att legitimera sitt förhållande i Guds ögon…

     Giftermål är tvärtom något alla som vill dela sin liv med varandra bör göra. Det ger ett starkt juridiskt band mellan parterna som annars inte finns. Om något händer partnern är man annars ur samhällets synvinkel bara en vän bland andra, kanske en som får ut lite av det gemensamma bohaget om sådant finns när det sålts (ja, hans del ska ju till hans arvingar, inte den han bor med). Inga alls rättigheter. Giftermål är ett juridiskt kontrakt som ger en släktskap, inte en romantisk dröm eller religiöst dravel.

     Eller påhittad präst. Flera stora vigslar på senare tid har inte varit giltiga. De slår på stort, men måste senare, mycket mer diskret, anlita någon annan, en riktig vigselförrättare, för att verkligen bli vigda.

    Min kille friade efter 4,5 år trots att han visste att jag ville giftas. För honom handlade det helt enkelt om att inte förhasta det för någon part och att vi båda skulle vara helt säkra på vårt beslut för att han tyckte att vi båda fortfarande var relativt unga. Vi pratade mycket och länge om det och det var aldrig någon tvekan om att han älskade mig och att han skulle komma att fria oavsett.

    Herregud. Vi gifte oss efter 16 år ihop & 6 barn senare… Man måste inte vilja gifta sig, det är inget sälvklart. För vår del växte den viljan fram, från att ha varit nöjda med sambos. Att anta att det betyder att mannen inte är kär eller osäker är bara nonsens.

   Alla killar är inte jägare!!

   Tycker din kommentar var lite väl taskig. Känns väl lite konstigt att om han nu är ”trapped” (xD) fortfwrande är med henne efter såhär lång tid

    Hela hans karriär är runt fornis blogg, klart killen är trapped nu när han också ska ha barn med henne

     Vad jobbar han med?

     Oj, jag ser det verkligen inte på det sättet. Speciellt inte på grund av att han fortfarande är relativt anonym på hennes kanaler, om man jämför med hur hennes bloggande vänninors pojkvänner är.

    Alltså min kommentar är inte taskig den är uppriktigt ärlig. Sorry if the truth hurts 🙂

   Som skriver innan är att alla är individer och alla relationer är olika. Vissa är redo att fria/gifta sig efter 2 månader, vissa 2 år, vissa 10 år och andra kanske aldrig. Det säger inget om hur kärleksrelationen är eller hur rätt man är för varandra. Alla är i olika skeden i livet och man kan inte jämföra på detta sätt för alla ha sin egen tidszon. Precis som när folk dömer de som går ”för snabbt” fram ska man inte döma de som inte gör det alls. Alla är olika.

   Hur deras relation är vet bara dom själva.

    Ja men skillnaden är när ena parten skriver långa texter på sin blogg hur gärna hen vill gifta sig och den andra parten som 100% läser bloggen aldrig friar. då är de ganska solklart att den ena är mer intresserad av commitment än den andra parten.

     Ingen aning hur länge de varit tillsammans men han kanske planerar ett frieri och väntar på rätt tillfälle? Nu ska de ju ha barn, han kanske har velat det länge och ser det som en större grej. Oavsett vet inte du något om det. Tycker det bara är dumt att spekulera i hur någons förhållande är. Man har ingen aning om hur någon annans relation är. Kanske är det som du skriver eller kanske inte.

     Jag förstår vad du menar men dina argument är så himla märkliga? Det är inte alls solklart. Hon har dessutom aldrig skrivit att hon vill gifta sig ”NU”? Hennes texter handlar mest om att han är mannen i hennes liv och så vidare, det kan han ju vara utan att hon vill gifta sig nu direkt. Tänk om dem vill vänta med att gifta sig tills efter dem skaffat barn?

     Det är ju svårt för oss att se hur han är mot henne i verkliga livet också, det kan varken du eller jag veta.

     Hon kan ju fria själv med om hon gärna vill gifta sig

   Haha vem är du? Så skönt med nån som säger som det är. Så jävla trött på att alla kvinnor ska daltas med.

   ”Mitt ex förklarade för mig” MEN DÅSÅÅÅÅÅÅÅ! Exakt alla män är ju likadana ????????????

    Själv fick jag en rätt så tydlig bild av vilken typ av killar anonym har varit tillsammans med.. Vi har inte samma typ om jag säger så.

    Jag tror det är typ såhär, de killar som kan tänka sig gifta sig överhuvudtaget friar relativt snabbt om de känner de träffat rätt. De killar som inte ens har tänkt tanken eller är säkra om de någonsin vill gifta sig de friar aldrig eller eventuellt drar ut på det så länge dem bara kan tills de märker att risken att de förlorar sin partner är övervägande stor och då kanske de friar. Min lilla spekulation 🙂

   ?????

   #NeverSettleForLess ????‍♀️

   Män är jagare? Eeeeh. De friar inom 2 år eller så kan hon smita? Eeeeh. Klart det inte är bra om den ena är mer i förhållandet än den andra, men resten är bara mest gamla sexistiska skrönor. Killar som jagar är inget att ha, när de fått vad de vill så jagar de vidare. Killar som friar för att inte bli av med tjejen är inget att ha, de litar ju inte på henne som det är nu.

   Håller med om att man ska ställa krav, och gå vidare om man inte är beredd att sänka dem. Inte sänka dem omedvetet. Men, det är också svårt för det finns färre ’bra’ killar. Både pga uppfostran till jagare och pga att de genetiskt rör sig mer i ytterkanterna än tjejer som är mer klustrade kring mitten (bevisat vad det gäller IQ). Så om alla tjejer vill ha en kille kommer någon få välja någon som inte är lika på och som kanske inte är en perfekt match. För Michaela kanske andra faktorer spelar mer roll än kärleken, kärleken för henne verkar vara ett ouppnåeligt ideal så bättre fokusera på andra kvalitéer som status och resurser.

   Haha alltså, sånt jävla behov av att bekräfta sig ”min fina kille förklarade för mig…”

   Ja men vet du vad 🙂 Alla människor är O-L-I-K-A och tro det eller ej, det finns fler saker som spelar roll om man ska ge hela sitt hjärta och dela sitt liv med någon utöver känslor.

    Jag skrev iof ”mitt fina ex” då han är en av mina bästa vänner vars åsikt väger otroligt tungt.

   Men vad är det för jävla bullshit? ALLA är olika.

   Jaja svamla på du och påstå att ni har massa gemensamma bekanta. Känner inte Forni och följer henne inte ens men blir irriterad när det kommer någon och påstår att de har massa ”inside information” och ska hålla på skvallra. Känner du dig viktig då?

  Ååh!!! Är dock riktgt riktigt förvånad, oväntat faktiskt!! Men hon är ju extremt barnkär. Exakt alla hennes vänner förutom Petra har

  Aningslösa influnecers har redan ifrågasatt Forni, och hon svarade att hon planerade halvera sina flygresor under 2019: Här är svaret varför! So much for miljön, liksom…

  Hur försörjer sig Forni egentligen? Genuint nyfiken alltså. Har så svårt att tro att hon kan gå runt på sin blogg och typ 90k följare på instagram, så vad är det hon jobbar med mer? ?

   Hennes kille Damon driver ett influencer marknadsföringsbolag som främst säljer annonser åt forni…

    Så hon försörjer sig på annonserna? Killen måste ju vara en grym säljare, eller så har hennes blogg fler klick än jag tror ?

    Läste själv Fornis blogg för längesen, men har inte varit inne på flera år nu pga ???

   Nästa ”jag föder barn-vlogg” kommer om 1-2-3-4-5… Margauxs var grym (och någerlunda innovativ), Dasha gjorde väl ett hyfsat gott försök men njaee, hur Forni kommer slanta in på detta blir tämligen intressant!

    Haha har svårt att se Forni filma sin förlossning. Hon känns mer ”pryd”. Minns när hon och dasha hade ett avsnitt om sex i deras podd och har aldrig lyssnat på något stelare ?

   Men hon är ju författare o har typ släppt 5 böcker. Hennes egna bolag omsätter miljoner o du är bara okunnig tyvärr som inte vet hur mkt man tjänar i influencervärlden.

    Forni är inte en författare. Att kalla hennes små hobbydikter om svår kärlek för att skriva böcker så hånar man alla världens riktiga författare. Någon måtta får de faktiskt vara!! Hon har samlat ihop ett gäng texter som är typ som blogginlägg som enbart hennes läsare köpare.
    Det gör henne inte till författare. Blir mörkrädd när folk inte förstår innebörden av att vara författare

  Alltså Johanna Toftby’s idiotinlägg om Aningslösa influencers?? Att eftersom kontot har anonyma grundare så behöver man inte ta dem seriöst? Ok;Johanna är inte anonym men jag tar inte henne seriöst heller. Maken till tramsiga grejer som hon skriver. ??‍♀️?‍♀️?‍♀️

   Ja hjälp, men tänker att är man såhär otroligt omodern och mossig så vet man inte bättre…

   Hon skriver ofta så oerhört okunnigt, empatilöst , och när många protesterar och har mycket bra kommentarer så stoppar hon huvudet i sanden och kör ett samarbete istället …Jag är SÅ förvånad att någon tror hon är snäll och godhjärtad.

  Lägg ägg. ?

  Vad är hon Forni känd för? Har bara sett hennes namn här men vet inte om hon har dokusåpat sig eller något kanske?

  Grattis! 🙂

  ”Planerar inte” att ändra på sitt flygande för att hon ”bestämt sig för att se världen”.

  Minskar lite på köttet och har ingen bil men SKAFFAR ETT BARN och announcar det utomlands. Klassisk upplyst miljömedvetenhet..

  Gravid är det nya svarta.

  Någon mer än jag som tänker att detta borde svida som fan för Petra?
  Dasha outade ju förut ett sms från Petra att de ska ”börja baka” efter bröllopet. Verkar ju gå sådär. :/ Känns som hunden är ett substitut för barn. Håller alla tummar för att Petra ska lyckas hon å!

   Onödigt att spekulera i. Låt folks graviditeter eller icke-graviditeter vara 🙂

   Så onödig kommentar. Dessutom gifte de väl sig i slutet på september typ, inte jättelång tid.

   Men va.. hur outade Dasha det? SÅ taskigt??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.