Jag tror inte det behövs någon drömtydare till detta

Det här har varit mina topp 3 obehagligaste drömmar (varning för känsliga!!) som har känts så JÄKLA verkliga:

– Jag är på gymmet och gör squats och helt plötsligt så glider hela min livmoder ut (med bebisen fortfarande i, dock med ena änden av navelsträngen kvar i mig) och ramlar ner i golvet. Skriker till Aleks att han måste hjälpa mig stoppa tillbaka livmodern.

– Jag har läst att det inte är bra att sova på rygg från och med tredje trimestern (ett stort blodkärl som leder blod till hjärtat kan bli klämd mellan livmodern och ryggraden pga tung livmoder) och har därför försökt börja vänja mig vid att bara sova på sidan. Så vad drömde jag här om natten då? Jo att jag vaknar upp efter att ha sovit på rygg hela natten. Då har allt fostervatten runnit ut i ryggen och i fostersäcken fanns ingenting kvar så livmodern hade skrumpnat ihop och jag kunde se konturerna av bebisen utanpå magen.

– Läste i en av apparna att man kanske kan känna delar av bebisen genom bukväggen nu. Så i min dröm inatt kunde jag känna Bebor väldigt tydligt. Låg och smekte magen och kunde känna och greppa händer, fingrar, naglar, näsa. Vaknar då upp och det är blod i hela sängen.. Ja, sen vaknade jag upp igen då fast på riktigt denna gång, kände mellan benen att det var torrt och sedan kunde jag somna om. // Kenza

Kenza delar med sig av sina mest obehagliga drömmar på bloggen och de är verkligen….speciella….
Jag minns alltid mina drömmar och har drömmar som följer tydliga mönster beroende på hur jag mår och min sinnesstämning. Jag läste någonstans att om man läser mycket böcker så minns man sina drömmar lättare eftersom hjärnan är van att skapa upp bilder, jämfört med exempelvis film och tv där hjärnan matas med bilderna utan att behöva göra något själv.
Jag vet inte om det stämmer, men det stämmer väl in på mig.

Vad är era galnaste drömmar?
Och känner ni igen er i det Kenza skriver – ni som varit gravida?

134 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Är gravid och känner sååååå igen mig.
  I förrgår natt så drömde jag att jag fick ropa in min sambo in i badrummet för att jag hade fått missfall. Plopp så hade fostret bara halkat ut, såg ut som en svart uttorkad gammal räka. Jättekonstigt. Är glad att det bara var en dröm.
  Är så sinnesjukt nervös inför Kubultraljudet jag har på måndag så drömmer katastrofdrömmar varje natt nästan…

   Jag var också så nervös inför kub, lätt att tänka katastroftankar innan. Det är skönt när det är gjort ❤️ Lycka till!

    Är det nån som är intresserad av eran spammande skit?

    Ät ????

    De flesta kub är bra men jag fick 1:2 ?

     Fick du göra NIPT då?

      Nej fostret dog i v 16 såg de senare när vi fått remiss till specialistUL pga det dåliga resultatet.

      Nackspalten var över 6 mm och det fattades näsben.

       Beklagar ❤️

     Glöm inte att KUB är ett statistiskt underlag och inget hugget i sten. Dessutom är 1:2 50%, dvs rätt bra odds! ❤️

  Jag minns att jag upplevde det som att jag drömde mycket under mina graviditeter. Jag tror att det helt enkelt berodde på att jag vaknade en himla massa under nätterna då. Normalt sover jag utan uppvak.

  Drömde i natt att jag var ute och joggade. Helt galet. Skulle aaaldrig ske.

   ?

   Jag förstår att du måste känt dig lättad när du vaknade och insåg att det bara var en [mar]dröm ?

    Och jag drömde att en man kom in i lägenheten som hade massa olika personligheter. I nästa sekund efter att jag brottats med honom för att stänga igen dörren blev han en katt! Han var nere på alla fyra och sprang över till kattmaten och börja äta med min katt. Sen poff blev han ett galet litet barn som fnittra och börja riva ned saker medans han sprang runt över allt. Var fan skitläskigt!

    En stor lättnad, jag lovar. Herregud, det hade ju kunnat gå hur som helst annars.

  Jag har två barn och jag känner verkligen igen mig! Periodvis under graviditeterna drömde jag väldigt mycket, så pass att det kändes som att hjärnan knappt fått vila under natten.

  Har dock alltid drömt mycket och tydliga drömmar, men då läser jag också väldigt mycket böcker och ser sällan på film/tv.

   Har också drömt galna drömmar som gravid, tex att barnet var helt synligt utanpå magen och att detta var helt normalt etc.

    Också drömt den. Att barnet är tydligt utanpå magen och jag kunde typ hålla den lilla handen (utanpå magen). Haha! ?

    Usch minns att jag drömde att magen var transparent, kunde se hur bebisen låg. Såg en ficka vid sidan av magen och plockade ut bebisen för att få hålla i den en stund. Insåg sen att jag inte kunde få den tillbaka in i magen och att det var för tidigt för den för att kunna överleva. Paniken! Såå underbart att vakna från sådana drömmar.

  Jag drömde mardrömmar hela tiden när jag var gravid. Gick så långt att jag började bli rädd för att somna

  Snark!

   Är det din drömtydaranalys? Förknippat med snarkning alltså?

    Dubbel snark

  När jag var gravid drömde jag att jag hade sex med Pavarotti…

   Då passar ju ’nessun dorma’ extremt bra..!

    Hehehe

    ?

   Ok, hamnar i modd när jag citerar berömd aria.. kommer kanske.

  Min sjukaste dröm var att jag flydde genom ett enormt slott med några i hasorna som jag visste skulle skära halsen av mig om de hann ifatt. Jag sprang förbi många rum, det var natt och starkt månsken. I ett av rummen låg skelettet av Musse Pigg i en säng, han lyfte på täcket och ville att jag skulle krypa ner. I nästa rum satt några män på huk runt en kvinna som låg på golvet med särade ben. Bredvid dem låg en säl som födde fram unge efter unge. Männen tog varje unge och våldtog kvinnan med den i några sekunder innan de slängde den åt sidan och tog nästa unge som hunnit ploppa fram ur sälen.
  Detta var säkert 20 år sen och jag minns den än i dag. Drömmen att jag flyr genom ett slott eller ödehus i månskenet medan någon, vanligtvis en kvinna, jagar mig med kniv, är ofta återkommande men inte med så här bisarra detaljer.

   Du är inte släkt med Franz Kafka?

   Vill dock även berätta min vackraste dröm. Jag paddlade kajak i Antarktis, i en vik mellan bländvita glaciärer och isberg. Det var strålande sol och vattnet var otroligt färgsprakande, kristallklart och azurblått och slätt utan minsta krusning. Strax under vattenytan växte enorma rosa och cerise blommor, tänk som mittemellan liljor och pioner, med klart gröna stjälkar och blad. Blommorna var säkert en halvmeter i bredd och låg som en matta under det turkosa glittrande vattnet. Jag kunde höra dropparna falla från min paddel och kluckandet av vattnet mot kajaken, annars var det alldeles tyst.
   Också en gammal dröm och jag längtar hela tiden tillbaka till den stunden.

  Graviddrömmar kan ju vara helt sjuka och med lite extra hormoner i kroppen kan de verkligen påverka känslolivet. Jag blev urförbannad på min man för att jag drömt att han lämnade mig för sin bästa killkompis.

   Förlåt men ?

   Känner igen det där, drömde flera gånger under mina graviditeter att min man var otrogen. Tala om att vakna på fel sida.

   Drömmer väldigt mycket och ofta haha så det blir spännande med extra hormoner i kroppen om drömmarna blir ännu värre då ?

  Jag drömmer ofta. Både drömmar och mardrömmar. De värsta drömmarna är när jag drömmer att jag går till jobbet och bara jobbar på en arbetsdag. Så tråkigt att vakna och inse att jag måste gå till jobbet när jag precis redan varit där en hel arbetsdag.

  Folk som snackar om deras drömmar, finns det något mer ointressant?!

   Verklig helt ointressant.. När min sambo ska berätta om sina drömmar i minsta detalj och länge, och han blir lite ledsen att jag efter 10 minuter inte lyssnar lika entusiastiskt som att det han har berättat precis har hänt honom på riktigt.. nä fyfan blir deprimerad

   Vems drömmar pratar de om?

    Fan vad ni språkpoliser är tröttsamma.

    kattens

   Det mest ointressanta som finns! Min man tror dessutom att hans drömmar är jättekonstiga så jag får höra långa referat varje morgon om helt vanliga drömmar ? men han tycker om att berätta så jag lyssnar snällt, det är han värd min fina gubbe ❤️

   Äsch, det är personliga skräckfilmer. Ganska underhållande ibland.

    Underhållande för den som drömmer ja, inte för någon annan.

   Ja att höra och läsa om andras? ?

   Nej, verkligen inte. Kopplar bort så fort folk börjar prata om vad de drömt. De kommer ju nästan alltid av sig halvvägs in i drömmen när de inte längre minns så tydligt också. Undantaget för mig är faktiskt graviddrömmar, de brukar vara lite mer bisarra och/festliga att lyssna på.
   Annars tänker jag att folk som vill prata om sina drömmar kan leta upp en psykoanalytiker och göra det i rätt forum.

   Jaa absolut, typ folk som måste kommentera om hur ointressant det är.

   Ändå anonym, är du inne under ett inlägg om drömmar. Där folk uppmanas att berätta om sina drömmar. ?

  Har haft många sjuka drömmar genom åren. Men en av dem sjukaste var att jag styckade en asiat och la kroppsdelarna i en ICA-påse och gick runt med påsen på stan. Kände allas blickar på mig och det rann blod från påsen. Sjukt obehagligt!

   What?! Hahahahahaha

   Hahahahahaha det var det sjukaste? vad har asiaterna gjort dig?!??

  Hennes sista dröm där hände mig på riktigt. Vaknade i blod i hela sängen. Värsta stunden i livet. Allt gick bra till slut. Men ja, väldigt mycket mardrömmar under graviditeterna.

   Hänt mig med och slutade också bra. Var dock livrädd resten av graviditeten för att det inte skulle gå vägen.

   Det hände mig med. Vaknade av att sängen var alldeles blöt av blod. Fullständig skräck och jag var säker på att det var helt kört. Men det gick bra till slut i alla fall. Jag fick flera sådana störtblödningar mellan v12 och v20 men sedan lugnade det ner sig. Fruktansvärt psykiskt påfrestande var det i alla fall.

    Så var min första graviditet. Vaknade i ett blodbad. Gick inte bra för mig den gången. ?

     Men nej herregud ? vad hemskt att höra.. Hemskt ledsen för din skull.

  Min enda återkommande dröm är även min konstigaste. Jag är på skogsutflykt bredvid Kärrtorps IP med dagis och ramlar ned i en väldigt liten vattenpöl. Där under ytan gömmer sig en kuslig och grumlig undervattensvärld där det i all tomhet simmar runt en rosa flodhäst. Jag vet inte hur jag vet det, men jag vet att den är ute efter mig. Den vill festa på mitt dagisbarnskött.

  Jag simmar som en besatt mot ytan igen, men vattenpölen är för liten, eller så är jag för babyfet fortfarande. Jag sitter fast och flodhästmonstret kommer allt närmare. I sista sekund innan den jäveln ska klyva min lilla barnkropp mitt itu lyckas jag ta mig loss och dras upp av min vän Adam.

  Jag står och pustar med hela dagisgruppen stirrande på mig när dagisfröken får syn på mig. Hon skäller ut mig efter noter för att jag plaskat i vattenpölen utan regnkläder… Och så vaknar jag.

   Där bor ju jag!

    Se upp för pölarna!

    Jag också!! ?

   This makes me… Sad. ?

  För många år sedan drömde jag att jag styckade en kropp och desperat försökte undanröja alla bevis och sanera huset från allt blod. Samt att hitta en plats att gömma kroppen på. Var livrädd att åka fast. Mådde seriöst psykiskt dåligt av mig själv flera dagar efter. Minns hur jag satt på en lektion den morgonen och var helt skärrad. Ser stora delar av drömmen väldigt tydligt framför
  mig än idag, även om det gått minst 10 år.

  Tror dock anledningen till detta var alla Beck-filmer jag plöjde dagarna innan..

  Är så trött på mamma-inlägg, känns som alla bloggar mest handlar om det nu förtiden, inkl denna. Har nästan helt slutat läsa bloggar.

   Ja… verkligen. Jag slutar följa influencers så fort de outar att de är gravida för då blir deras innehåll så totalt ointressant.

   Ja fy farao så tråkigt, det kan dom ju läsa om på deras bloggar!!!!

   Jag läser bara här. Andra bloggar läser jag bara istället för shampoo etiketter hehe.

  Har rätt mkt sömnparalyser och mardrömmar efter ett misshandlande ex, alltid att jag gått tillbaka till honom och han jagar mig när jag försöker fly/lämna honom alt. att okänd man är våldsam eller skrämmande. Har hållt på i två år om än bara någon gång i veckan nu. Vaknar ibland och är övertygad om att han är i runmet bredvid, känner det jättetydligt.

  Men så ibland vaknar jag av att jag skrattar, vet oftast inte vad jag drömt utan vaknar mitt i ett asgarv. Finns nog ingen härligare start på dagen ?.

  Jag drömde för inte så länge sen att jag hittade min dotter 9 år död i vattnet.
  Har knappt vågat sova sen dess.
  Fy, den var så verklig.

   ?

   🙁 Mamma drömde att min bror åkte in i en båtmotor, verkar vara temat på mardröm mammor har.

    Både mamma och pappa brukar ringa ibland, ”jag hade en mardröm om er, mår ni bra?” så otroligt gulligt ❤️

  Drömde att en kollega till mig flirtade med mig och ville ha mig, hade innan dess inte alls sett honom som attraktiv men efter den drömmen fick jag världens crush på honom som varade typ ett år (gjorde inget åt det då han hade fru), så sjukt att en dröm kunde påverka mig så mycket!

  Jag lider av parasomni/nattskräck så jag har upplevt så äckligt vidriga mardrömmar och sömnparalyser så det är svårt att beskriva 🙁

  Det värsta var när jag en gång i en mardröm trodde att jag vaknade från en annan mardröm, så jag gick utanför huset och skulle ta en cigg på natten för jag kunde inte somna om. Det konstiga var att jag såg mig själv i tredje person, ur en annans synvinkel. Såg mig själv sitta på trappen och röka när det kom en man närmare, såg hur han knivhögg mig brutalt och till slut styckade mig. Jag såg allting från 2 meters avstånd. Försökte hela tiden vakna ur drömmen för att slippa se men det gick inte.
  Vågade knappt sova på två nätter efter detta?

   Jag har också drömt att jag drömt. Drömde först att min mamma försökte kväva mig i sängen. Efter en stund förstod jag att jag drömde så jag försökte vakna. När jag sen vaknar går jag ur sängen och går mot badrummet, för att slå bort tankarna på drömmen. Då står min bästa vän där och kommer emot mig för att döda mig. Så sjukt jävla obehagligt när jag då trodde att jag var vaken.

   Jag drömmer överhuvudtaget alltid att jag blir dödad. Drömt vansinnigt vidriga saker som jag vägrat komma ihåg. En av de värsta va när jag blev jagad och gruppvåldtagen och så avslutade de med att skära upp min mage och dra ut mina tarmar medan jag fortfarande levde. Härligt.

  Drömmer så mycket bisarrt varenda dag, kommer ihåg flera drömmar i stort sett varenda morgon när jag vaknar. Oftast är dom riktigt bisarra men det är väl så drömmar är..

  För några år sen tog jag en imovane för att somna men funkade inte så jag halvsatt upp och läste. Efter en stund flöt texten ut över sidorna och kändes som huset skakade till några gånger. Kollade runt i rummet, blundade sen en kort stund (somnade??) och öppnade ögonen igen och allt såg ut som innan jag blundade. Gick upp. Öppnade dörren till mitt rum och allt såg annorlunda ut. Utanför mitt rum var helt plötsligt en lång korridor med människor jag inte kände. Kommer ihåg att jag gick runt i Stockholm innerstad under dagen och det sprang hästar på gatorna och allt möjligt. Allt var flummigt, men på en ”Det skulle kunna hända” nivå. Det kändes verkligen som om jag var vaken så när jag väl vaknade i sängen igen var det overkligt, förstod ingenting.

   Är det vanligt med konstiga drömmar på imovane?

  Förra veckan när vaknade hittade jag min sambo sovandes på soffan. Väckte och frågade honom (som var SÅ ledsen) vad i hela friden han gjorde där. Han trodde att jag spelade dum som inte alls kunde förstå vad det var frågan om. För tydligen hade jag väckt honom mitt i natten och skrikit att jag hatar honom, anklagat honom för att fortfarande ha känslor för sitt ex och att jag inte vill ha något med honom att göra längre. Allt detta saknar total grund eftersom vi har det så fruktansvärt fint tillsammans och jag litar på honom till 110%. VAD SOM DOCK ÄR OTROLIGT OBEHAGLIGT (!) är att jag inte minns något av detta. Minns absolut ingenting. Har någon varit med om något liknande? Har jag på något vis agerat i sömnen/i ett icke-medvetande tillstånd? Blev ärligt talat rädd för mig själv och tycker fortfarande att det är obehagligt. Aldrig varit med om något liknande!

   Låter väl som att du ”skrek i sömnen” haha. Inget konstigt. Du hade väl en vivid dröm och hamnade i ett mellan medvetande tillstånd. Jag har drömt att min partner varit otrogen och vaknat och varit sur på honom haha

   Kan det inte vara han som drömde att du skrek detta?

  Har precis fått min knodd och under graviditeten hade jag väldigt jobbiga drömmar. De två som stack ut var först att jag försökte ta mig till ett sjukhus för jag blödde så mycket, men ingen ville hjälpa mig dit så jag bara fortsatte att blöda. Vaknade och kunde inte somna om efter den.
  Den andra var också hemsk men knäpp. Drömde att min lillebror styckade min katt levandes och sedan grillade honom. Men han sparade skinnet och stoppade tillbaka Mozzies inälvor i det. Helt plötsligt började Mozzie leva igen och gick runt och drällde inälvor överallt. Kan ju säga att jag hade lite svårt för min bror några dagar efter det, hehe.

  Finns ingenting tråkigare än att lyssna på vad andra drömt om. Verkligen ingenting. Det enda som kan vara lite roande, och oroande, i sammanhanget är den berättandes totala brist på insikt om hur förbannat tråkigt det är för den/de som lyssnar.

   Det är din åsikt. Själv tror jag att det finns en mening med drömmar, de betyder något.

    Jag tror inte det finns någon direkt mening med drömmar men jag älskar att lyssna på galna drömmar! Det blir ju som en knäpp film/berättelse/manus typ, och jag älskar knäppa saker. Tycker till och med om att drömma mardrömmar för de är så weird ibland

  Jag har precis lyssnat klart på Kenzas och Danis senaste poddavsnitt där Kenza berättar att en gammal pojkvän gjorde slut för att hon glömde bort hans födelsedag. Både hon och Dani skrattar åt situationen. Jag har inte varit i samma situation så jag vet inte om jag skulle avsluta en relation på grund av det, men det skulle såra mig otroligt mycket och kännas ännu värre om min respektive dessutom inte skulle tycka att det var en stor grej. Är det överdrivet?

   Ja det är överdrivet. Älskar man någon gör man inte slut för en sån grej. Sårad är också lite överdrivet, att bli sur är okej. Har man en partner som älskar dig så menar de inget illa med att glömma.

   kenza var tillsammans med anthony från att hon var ung tonåring, minns inte exakt men säkert från 14-15 så om hon hade en pojkvän innan det som gjorde slut så måste hon varit typ..13? alltså helt obetydligt.. hade min kille glömt det nu så hade jag blivit ledsen men klart man skrattar åt det nu om det hänt som 13-åring

  Jag drömde en dröm som visade sig bli en sanndröm. Det var 20 år den men det roliga var att jag berättade hela drömmen för min bff som var med senare när drömmen utspelade sig… Hur fn kommer det sig egentligen? Hur är det möjligt?
  Drömde i minsta detalj och nästan allt stämde med vad som hände senare. Gäckar mig fortfarande ?

   Såhär brukar mina ”deja vú”s vara! Har hänt flera gånger att jag ”sanndrömmer” och det är INTE deja vú i vanlig mening (som att det är någon slags error i hjärnan) utan har alltid varit drömmar, sedan kan jag återge exakta situationer o hur konversationer kommer att ske!

    Jag brukar också få så!!! Typ som deja vu fast jag har drömt det innan, alltså jag vet exakt vad som kommer hända. Drömmer ofta sanndrömmar vilket skrämmer mig lite

    Har ofta så, senast inatt.

    Hade praktik augusti-juni på ett ålderdomshem som jag nu är vikarie på. Under den tiden var jag ALDRIG med om att vi tog blodprov på någon.
    Inatt drömde jag om att vi tog blodprov på 5 stycken, exakt hur de såg ut, var deras rum låg, hur många rör osv.
    Imorse när jag jobbade för första gången på några veckor så kom sjuksköterskan och började ta blodprov och gjorde ALLT _exakt_ som i drömmen. Sjukt obehagligt

   Så coolt att du berättade så du hade ett ”vittne”! 😀 Jag drömde OFTA sanndrömmar när jag var tonåring, men tyvärr har det avtagit med tiden. Ofta var det ganska meningslösa saker men ändå rätt coolt…

   Finns mycket vi människor inte vet och förstår. 😉

  Drömde att jag sprang igenom ett hus fullt med nakna människor och att en naken, skrevande man som låg på golvet sa ”step on my balls with your high heels” och jag svarade, smått generat och något obekväm, ”tack, men nej tack” och sprang vidare. När jag kom till slutet av en korridor i huset så ramlade jag ner i en container full med dildosar och först trodde jag att det var avskurna penisar då de var i en beige ”hud”-nyans. Sen vaknade jag…

   Hahaha kollat på skum porr?

    Haha, man skulle ju verkligen kunna tro det, men nej, faktiskt inte (vilket ju gör det hela ännu konstigare) ?

  Har alltid tankt pa nar folk sager ”jag kommer ihag alla mina drommar”. Hur vet man det? Skulle de vara sa att man inte kom ihag dom sa vet man ju inte heller att man dromt! Hanger nagon me? 😀

   Man kommer inte ihåg alla sina drömmar, man drömmer ju massor av drömmar varje natt. Brukar ju vara den sista drömmen innan man vaknar man kommer ihåg. Jag kommer även ihåg de drömmar jag har efter jag vaknat till och somnat om starkast.

  Min knäppaste dröm är att Povel Ramel jagar mig runt i en cirkel, jag springer och han cyklar på en enhjuling med en kniv i handen, redo att hugga mig när som. Den är återkommande men mer sällan nu än tidigare, thank god… vem vill drömma om Povel Ramel liksom? ?

   Hahahahaha det var den bästa jag läst hittills!

   Älskar att Povel Rammel är återkommande också ?

    Precis, alltid är det Povel med sin galna uppsyn ?

  Jag är (typ…) inte gravid men jag drömmer jättekonstiga och livliga drömmar just nu. Kan mycket väl vara gravid bara att jag inte vet det än; men när man ställs inför något så stort och omvälvande som en graviditet är det inte konstigt att man drömmer sådant. Sen är det även ett ”gravidsymptom” vad jag läst så jag kan inte låta bli att undra om det kanske är en eventuell räkas fel att jag drömmer så hemskt. ?

   Jag drömde mycket konstigt när jag var gravid, men det har typ blivit ännu konstigare efter att hon föddes. ?

   Åh vad jag håller tummarna för dig!

  Ni vet när man drömmer att man ramlar och precis när man ska slå i huvet så vaknar man?

  Jag drömde att jag va i en ”Robin Hood-skog” och skulle hjälpa en liten pojke att hitta rätt stig, han hade tappat bort sin pappa, dom elaka riddarna kom helt plötsligt, samtidigt som drömmen byttes ut mot att främmande män trängde sig in i min lägenhet som jag bodde i då, tryckte upp mig mot köksdörren riktade ett vapen mot mitt huvud, jag skrek för mitt liv, och helt plötsligt sköt dom mig(jag vaknade inte!!) i drömmen föll jag ner på golvet och skrek av smärtan, det gjorde så dödens ont, vaknade av att jag höll mitt huvud och skrek men ont hade jag inte.

  Idag förstår jag att jag drömde den för att jag blev skenavrättat med ett automatgevär. Men under 10 år undrade jag vad drömmen betydde och varför jag drömde den?

   Hade du förträngt skenavrättningen, eller hur kunde FU inte förstå att det var därför du drömde som du gjorde? (Uppriktigt nyfiken)

  Jag drabbades av natt terror/nattskräck medan jag var gravid. Var ingen höjdare direkt. ? Blev så att jag inte vågade somna, vågade inte ha mörkt när det var dags att sova, eller gå i ett mörkt rum, vågade inte gå på toa under natten så mannen var tvungen att följa mig. ?

  Blocka denna nöt!!!

  Suck. Suck. Suck.

  Lite offtopic men fortfarande om bloggar och sociala medier. Hur ser regelverket ut gällande att göra reklam gällande alkohol egentligen ? Tänker på Egoinas reklaminlägg om små sure (där hon själv svarar bra på kritik och frågor), vet inte om hon redigerar inlägget nu efter tips från läsare.

  En midsommar hade jag plockat sju blommor och lagt under kudden innan jag lade mig att sova. Jag drömde att jag satt i skolmatsalen när en ung man vid bordet bredvid ställer sig upp och på något sätt vet jag att han vill försöka imponera på mig. Så vad gör karln? Han tar fram sin penis och börjar liksom skjuta ut köttbullar som han haft innanför förhuden. Köttbullarna flyger i en liten båge och landar en efter en framför mig. Strax därefter vaknar jag. Det är sista gången jag plockat några sju blommor om man säger så.

  Är det ens någon som köper? Eftersom du postar ofta undrar man ju om det inte är så att något köpt, är det någon här inne som går på det?

  Tips på namn för en blogg likt denna (eller stoppapressarna?)

   Blondinbellabevakning?

  Jag drömde en gång att jag plötsligt blev våldsamt skitnödig. I panik letade jag febrilt efter ett lämpligt ställe att göra mina behov på och från ingenstans uppenbarade sig en liten såskanna på ett bord. Det kändes så uppenbart, så härligt och så rätt att börja bajsa i den, vilket jag också gjorde, lika skamlöst som tveklöst.

  Efteråt inspekterade jag noggrant min hemmagjorda brunsås och plötsligt var där ett fat med nyfriterade pommes. Givetvis tog jag ett av pommesen och doppade i såskannan och åt upp med god aptit. Det var ta mig fan det godaste jag smakat!

  Sen vaknade jag av att jag låg i sängen och garvade högt. ? ”Ingen mer tillagning av brunsås för dig” skrockade sambon gott efter jag berättat om drömmen.

  Drömde under graviditeten att jag födde fram en skål med skalade räkor ??? Blev så besviken! Jag ville ju ha en bebis. Fick sedan (i drömmen) byta med en granne. Hon fick räkskålen och jag fick hennes treåring. Jag var fortfarande inte nöjd, fick ett barn men ingen bebis, men tyckte ändå att jag bytte upp mig! ??

   Dör??? vafan, skalade räkor liksom???

  När jag var gravid drömde jag att jag hade sex med Kisse, det var så starkt att jag minns det väl idag 3 år senare.

  Jag drömmer ofta att jag är arg på min syster. Jättekonstigt för hon är verkligen min bästa vän och vi bråkar aldrig.. Inatt drömde jag att jag drämde en vas i huvudet på henne för att hon inte lät mig vara ifred på toaletten ??

  Jag drömde att jag la vår lilla flicka i ugnen och hade på 50 grader för det skulle fungera som en ”kuvös ”.. Dock gick storasyster upp på morgonen och drog upp ugnen på 200 grader? Paniken när jag vaknade, jag sprang till ugnen för att säkerhetsställa att hon inte låg där ?

   Jag har också drömt att jag lade bebisen i ugnen! Skönt att det finns fler!

   Knäppast annars var den gången jag vaknade svinförbannad på min man, eftersom han i drömmen testamenterat bort mig till sin bästa kompis…

  Drömde inget märkvärdigt under graviditeterna, men när min ena katt var kattunge så såg jag ett kokt spagettistrå kika ut från rövhålet. Tog papper för att ta bort det, och då krullade ”spagettin” ihop sig! Det var en jävla mask!!! Blev så sjukt traumatiserad av det att jag under lång tid efteråt drömde att jag drog ut meter metervis med maskar från underlivet när jag satt på toa eller stod i duschen

  Tråkigaste som finns när folk ska berätta om sina drömmar, det har liksom inte hänt på riktigt VARFÖR ska man berätta det, så meningslöst

  När jag var nyförlöst, och nyseparerad i samma veva, så hade jag sömnparalyser. Så fruktansvärt.. Glad att det upphörde!

  Som gravid drömde jag riktigt sjuka saker.. Så sjuka att jag inte berättat för NÅGON och kommer inte göra det heller. Känns för hemskt för att ens prata om lol.

  Drömde så mycket konstigt under båda mina graviditeter. Mycket mardrömmar och dom var ofta verkliga och detaljerade. En som jag fortfarande får obehag av var när jag blev vittne till ett mord där mördaren högg ut hjärtat på offret och satte på nån form av spett. Han såg att jag såg och pekade på mig och drog med fingret över sin hals. Som att han skulle döda mig om jag berättade. Sen var jag plötsligt på en restaurang och läste i menyn när en röst bakom mig säger ”är det nån som vet om hjärta är gott”. Då står han där och stirrar på mig. Jag vad så rädd så jag hade hjärtklappning och grät när jag vaknade haha. Drömde också att jag födde en katt istället för en bebis.

  Mest förekommande är att jag blir jagad av något och dör.

  Annars är det ofta jag drömmer att jag grälar med mamma och/eller mormor.

  En gång drömde jag att våran hund fick en pil igenom sej och dog av skadorna. Var rätt ung då och storgrät såklart när jag väl hade vakna.

  När jag var gravid drömde jag flera gr om att det knackade på dörren och storken hade lämnat ett barn där. En 3-5 årig pojke som satt utanför min dörr och mötte min blick med stora blåa ögon och mörkt svart hår när jag öppnade.
  Då visste jag inte vilket kön jag väntade och varken jag eller min sambo har blåa ögon men sen kom min son som födde med svarta långa lockar och himmelsblå ögon. Drömmar är så
  Coola ?

  Jag hade inga jättetokiga drömmar när jag var gravid, men en som jag minns var att jag satt med min son i knät och matade honom. Han var i det hör scenariot helt nyfödd, och vägde som en sådan (runt 3500g), men han var lång som en tvååring – något som resulterade i att han var supersmal, och hans armar och ben var jättesmala och långa – även i förhållande till hans smala kropp!

  Man ska inte läsa här innan läggdags…drömde att jag fick ett barn. Eller nej, först var jag och shoppade med min pappa och när vi sen kom tillbaka hem till mig frågade han om det inte var dags att jag skulle plocka fram barnsängen snart. Jag bara ’Nej varför då” han ”Du är ju gravid” jag ”Nej inte vad jag vet”. Men han ha de tydligen rätt för sen fick jag en unge som jag verkligen inte ville ha. La den i sin säng och drog på friidrottsträning, för den fick jag ju inte missa, med Aschberg som tränare.
  Sen tillbaka hem och då var ungen borta, visade sig till slut att det inte alls var ett barn utan en docka och jag kunde andas ut.

  Drömde att jag hittade ett dött skelett (no shit…) som var fullt av tatueringar, på min toa. Så blev jag stressad för jag försökte ringa hans fru (Mrs skelett) och berätta att han dött.

  Drömde när jag var gravid att fostret ramlade ut och jag var tvungen att försöka stoppa tillbaka det innan det skrumpnade. Att drömma att bebisen ramlar ut är tydligen väldigt vanligt.

  Jag älskar att höra om folks drömmar OM de håller det kort! Man behöver inte köra en 10 minuters utläggning om alla detaljer utan det räcker med ”Fan vad sjukt, jag drömde att du försökte hångla med mig men struntade i det och hånglade med vår hund istället”. 😉

  Det sjukaste i det här hela är att två nätter innan Kenza skrev detta inlägg så drömde jag att jag var hemma hos Kenza och Aleks. Kenza ville röka men eftersom hon är gravid så kunde hon alltså inte det utan tog en korv (!) som hon tände på i ena änden och rökte istället. Så för att inte få all korvlukt i huset så satte vi oss på fönsterbrädan. Aleks satt och lutade sig mot vänster sida av fönstret och Kenza åt det högra. Jag stod upp i mitten mellan de två eftersom det inte fanns plats för mig men jag hade Mani på fönsterbrädan framför mig. Sen kände Mani av korvlukten från oset som kom från korven och hoppade ut genom det öppna fönstret. Då lutar Kenza sig ut för att fånga Mani och hon ramlar ut efter honom. Det sista jag minns är att jag kollar ut genom fönstret och ser hur Kenza landar på asfalten (från kanske 3-4 våningar upp) rakt på rumpan. Typ så som barn kan sitta på golvet, med benen typ som ett M utmed kroppen.

  Eh. Så sjukt. Är alltså inte gravid, brukar heller inte drömma sådana här saker. Känner ingen utav dem, hade inte läst om Kenza eller nåt på ett bra tag. Blev typ rädd för mig själv lol

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.