199 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Ja grattis vad roligt. 😊🌹

  Hello CamCam!

  På min mobil syns inte bilderna inbäddade från insta varken i detta inlägget eller det tidigare idag från kl 12.

  Jag har inte någon adblock eller liknade och det är inte ofta jag har det här problemet.

  Någon annan med samma problem?

   +1

   Va? Gud vad märkligt! Är det fler som har det problemet?

    Ja , samma här

     Någon skillnad nu? Jag bytte länk.

      Ingen skillnad….😳

       Inte för mig heller.

       Tusan… Ska kolla med teknikerna i morgon om det är någon inställning på min blogg.

        Nu syns den. 😊👍

        Kanske bara det var lagg i uppdatering i bloggen efter du lagt in en ny länk.

         Ja skulle tro det. Inställning på bloggen. Jag hann kolla på laptoppen, safari, och hade samma problem men körde en PC-simulation och i den syntes bilderna.

          Vi gör ett experiment. Jag testar två olika koder – säg om någon funkar. Och så en skärmdump.

           De två översta har samma tex om insta och den sista bilden ser jag.

           Samma på datorn. Ska kolla ”pc”.

           Där syns de alla tre.

           Det är alltså något mot vår bläddrare skulle jag gissa, men du får fråga dina tekniker.

           Fick detta svaret från honom:
           Funkar fint härifrån också och inget är ändrat. Gissar på tillfällig begränsning/ändring antingen på det specifika kontot eller på hela IG!

           Ja isf på hela insta eftersom inget syns på inlägget från kl 12 idag.

           Men det här har jag sett ett par gånger tidigare. Tror jag nämnde det en gång och då fixade du det och någon gång orkade jag inte säga något.

           jag ser inte de två översta.. inte heller i förra inlägget

           Jag kommer göra ett test i morgon igen, för jag ser alla bilderna. Mycket märkligt…

          Vem ÄR DU?! Hacker… 😂
          Mvh /lättimponerad

         Nu är det en skärmdump…

          Aha.

   Förtydligande. Texten ”view this post on instagram” syns istället för bilden som borde varit där.

    Samma här.

   Funkar utmärkt för mig, på mobil, surfplatta och dator

    Funkar för mig med (iPhone 7) 😊

   För mig kan det komma en inbäddning från ett tidigare inlägg, så ibland tar det några extra sekunder för mig att förstå då bloggtexten och den inbäddade bilden inte alls hör ihop. Just i detta inlägg är det som det ska😊

  Det blir ju bara en massa influencersöner de senaste åren?? Helt sjukt. Kenza, Margaux, Lojsan, Sanne, Marie Serneholt, Jessica Almenäs, Rebecca Stella, Ida Warg, Dasha. Fler???

   Nje, finns ju många med döttrar också

   Det föds generellt fler pojkar än flickor. Av alla tio barn i min närmsta bekantskapskrets är endast en flicka.

    Anonym 19.25 får gärna länka källa på att det föds fler pojkar än flickor. Och gärna förtydliga hur det ”generellt” kan födas fler av det ena könet.

     Jo det stämmer faktiskt men det är ju en fråga om procentandelar, inga enorma skillnader. Googla statistik över hur många pojkar och flickor som föds så får du se. Varför det är så kanske någon annan vet.

     Stämmer.

     ”Varje år sedan 1750-talet, då statistik över födda började föras, har fler pojkar än flickor sett dagens ljus. Sedan 1900 har det i genomsnitt handlat om cirka 106 pojkar på 100 flickor. Under 2015 var dock överskottet av pojkar ovanligt stort, 107,5 pojkar per 100 flickor.”

     https://www.scb.se/sv_/Hitta-statistik/Artiklar/Ovanligt-hog-andel-pojkar-foddes-2015/

     Stämmer att det föds fler pojkar än flickor.
     https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=791&artikel=5054044

     Det föds en bråkdel fler pojkar än flickor rent naturligt, men då pojkar har XY-uppsättning av kromosomerna och därmed är aningen mer drabbade av vissa genetiska sjukdomar brukar den andelen jämna ut sig till vuxen ålder av naturliga skäl. Har jag förstått det som iaf.

     Nu killgissar jag men jag har för mig att det typ har med att göra att y-kromosomen väger mindre och därför är de spermierna snabbare eller nåt sånt? Vill minnas en biologilektion i högstadiet där detta togs upp. Men jag kan ha fabricerat ihop det helt på egen hand också.

     Jobbat i förskolan i många år. Ofta ”brist’ på flickor i grupperna.

      Och ändå är man singel

       Det jämnar ut sig under livets gång så ju högre upp i åldrarna ju mer jämt är det.

       😂👏

       Haha eller hur, var fan finns dom där extra männen nånstans

        På kyrkogården ett par spadtag under blommorna.

      På min avdelning på jobbet är det tvärt om, 6 pojkar, 12 flickor…

      I min klass i högstadiet var det 17 fittbärare och 6 penisbärare

       Flickor* och pojkar*

        Nä. En (jag) är ickebinär, en kom ut som transkille. Vi båda blev satta som kvinnor i systemet för att vi har fittor.
        Ska du vara transfobisk kan du dra

       Måste du uttrycka dig så vulgärt??

    51% pojkar 49% flickor
    För att kompensera naturen
    Han kön är vekare från livets början till slutet

    Jag och en kusin är tjejer, resterande 10 är pojkar

     I min familj är det varannan generation: farmor hade bara systrar (5st), pappa har bara bröder (5st), och vi kusiner som då är barn till bröderna är 14 av 19 tjejer…

   Enda större influencern med en dotter är ju typ Alexandra Bring? Kommer typ inte på någon annan.

    Blondinbella

    Paula och Hugo
    Isabella

     Helen torsgården har två döttrar

      Jocke och Jonna har en dotter. Finns massor som har döttrrar också

    syrran victoria törnegren? hugo & paula har två, maja lindelöf är jag ganska 100 baserat på hennes magform att de ska ha en flicka, gabjoss har en dotter, blondinbella har en dotter, jocke & jonna fick en flicka osv osv…

     Fast det här med baserat på hur ens gravidmage ser ut, och hur än bär är bara bullshit :))))

      Precis, enligt min magform skulle jag först få en pojke och sen en flicka, det blev tvärtom.

      återstår att se i april! jag såg att kenza väntade en kille iaf! inte i början såklart men på de senaste bilderna/stories så syntes det! kan såklart vara fel ibland men väldigt ofta stämmer det för de jag sett iallafall!

    Yogagirl, Carolina Gynning, Hannah Graaf,

     Jag menade typ *de senaste två åren* så har de bombats med söner. Det var mest ett konstaterande!

    Hennes syrra Victoria också, Helen Torsgården har två döttrar. Gabriella Joss om hon räknas som stor influencer?

    Hennes syster också väl?

    Samt hennes syster Victoria Törnegren 🙂

   Foki!

   Bella.

   Just what the world needs, another man. #SATC
   Har uppfattningen att det faktisk föds ovanligt många pojkar nu. Båda i mitt område, min vän/bekantskapskrets och bland kändisar jag hör om är 8 av 10 pojkar. Konstigt.

    Jag har fem kompisar som ska få barn i år, en som inte kollat kön men de andra fyra ska alla få killar. 2016 kändes det som alla jag kände fick tjejer.

    Vi kanske har det för bra. Det föds fler flickor än pojkar under svåra tider; svält, flykt, krig osv.

     Men tvärtom är det väl

  OT (ta bort om det inte är tillåtet): Tydligen har flera av dessies märkesväskor blivit stulna. Undrar hur! Hon säger att det är polisanmält.

   Hon behöver pengar?

    Tror du att hon begår bedrägeri?

    Ja, det var väl hon som skulle sälja av ett halsband efter att bara ha haft det några veckor?

  Nu är Annica Englund ursinnig på Marcelopojken 🙂 så pass så hon skriver på bloggen att utan henne så hade han inte ens haft nåt hem ??

   Så är det kanske, inte världens enklaste att få lgh i Stockholm!

   Arg jag blev när jag läste om hunden, marcello har kanske alkohol problem

    Kanske onödigt att spekulera i evt alkoholproblem, DOCK har han vissa problem knutna till hans personlighet: Han är en stor jävla tönt, han är extremt respektlös mot människor i hans omgivning, han är ett stort svin mot folk i allmänthet och tjejer i synnerhet, han är egotrippad, oerhört barnslig och omogen osvosvosv..

     Rättar mig själv: i sin omgivning, givetvis.

     Du har rätt, man blir hellre kallad extremt respektlös stor jävla tönt, omogen, egotrippad, svin mm än att ngn funderar kring om han har problem med alkohol

      Skillnaden är att det inte är spekulationer – utan fakta.

       Hur är det fakta..?

     Är han. Men glöm inte hur Annica höjt honom till skyarna och jag tycker hon alltid var glad när dom var tillsammans. Så nog har han bra sidor. Tror en gång det var stor kärlek mellan dom.

  Varför kallas han Bebor?

   Aleks och hans vänner lägger gärna till ändelsen -or. Kenza blir Kenzor osv

   Hon skrev som svar på en kommentar som frågade samma sak att det var deras egna personliga version av ordet ”bebis”.

   Så fult ju 😅

    Vadå, bättre med alla mammor som säger ”bebis”, ”bebisen”, ”bebbisen”, ”bebben”, ”bubben” osv? Tycker det är kul att de kom på något eget!

     Jag får väl tycka att det är fult trots att de kom på det själva? 🤔 Eller går det liksom hand i hand för dig?

   Nej det är väl bebis på det språk som Aleks pratar? Vilket jag har för mig är Serbiska.

    Beba är bebis på serbiska. Detta är deras grej.

    Skulle kunna vara, men nä. Bebis på bosniska, kroatiska och serbiska är beba, så fint tycker jag 😍

  Hon borde kört avslöjandet med att visa konfettin som hon avslutade vloggen med. Grattis Kenza! 💚💙

   Jag tycker det är rätt uppfriskande att Kenza inte kör ’gender reveal party’, att hon inte vill ha en babyshower, att hon köpt vagn och inte fått den sponsrad etc utan att hon bara delar med sig av hur det går 😊

    Fast nu påbörjade hon ju det 😋

     Att skriva att hon ska få en son är ju inte nåt ’ståhej’ (och heller inget spons), det är ju bara för att alla hennes följare frågar och är nyfikna. Dasha tex hade ju nån ballong med blått konfetti i och de bjöd in massa vänner och familj för att se vad det blev, och så filmades det och las upp på youtube/insta. Och Jocke och Jonna skar ju upp en tårta för att kolla färgen och filmade.

      Kenza och Aleks hade dock också en sån ballong, men videon blev svartvit när färgen visades.

       Jaha sorry såg inte den videon. Såg nu på hennes instastory, ni hade rätt haha.

      Men hon påbörjade det, med ballong men gick till svartvitt så man inte såg färgen.

       Du har rätt, sorry.

  Har aldrig förstått intresset för att veta vilket kön bebisen har innan den föds. I början spelar det ju ingen som helst roll (annat än att man riskerar att bli nerkissad om det är en kille) och när barnet växer upp får de ju en egen personlighet oavsett kön.

   För mig blev det mer verkligt på ngt vis när jag fick veta könet – men då var också graviditeten helt oplanerad. Sen var det också smidigt då blivande storasyster bara var 3mån när jag blev gravid och lillasyster kunde då ärva allt (och ja, jag är en såndär tölig mamma som gärna klädde mina småtjejer i rosa – numer går dock den ena fortfarande (självvalt) i rosa medan den andra dottern enbart handlar på pojkavdelningen vilket jag såklart aldrig skulle försöka ändra på nu när hon är så stor, 8år, och vill välja själv).

    ”Går fortfarande självvalt i rosa”, tror du på det själv om du klätt henne i rosa sen hon föddes?

     Ja, det tror jag iom att hennes syster varit exakt lika rosa klädd och hon klär sig numer bara i blått, svart, grått och grönt- eller vad menar du det beror på att en fortfarande går i rosa och den andra helt bytt klädstil?

     Så fort ngn klär sig i rosa så beror det på att de alltid haft rosa och normer mm. Men när ngn dom gått i rosa och sedan klär i helt annan stil så faller ju den teorin lite – eller?

     Med tanke på att hon verkar ha klätt båda sina döttrar i rosa, men bara en fortfarande klär sig så, så ja.
     Sen, min dotter har hennes pappa och jag klätt i all sorters kläder, allt från rosa rysch-och-pysch klänningar, till kolsvart galon som bara är att spola av med en slang när man är färdig (hoppas nån fattar min referens 😅), och hennes favorit nu är rosa. Hon väljer rosa på allt, kläder, leksaker, godis, you name it. Då har det ändå vart mest ”pojkiga” kläder hon fått över lag, då jag personligen tycker det är snyggast oftast. Barn är också egna personer som i viss mån kan tänka själva och får egna favoriter – vare sig det gäller mat, färger eller tv-program.

      Betnér

     Som sagt, de var exakt lika rosa när de var små- numer går en fortfarande i rosa och en barn helt bytt stil/färg….hur menar du att de val av kläder de gör idag beror 100% på vad jag satte på dom som bebisar?!

      Jag tror knappast att du slutade klä dem i rosa så fort de inte var ”bebisar” längre, dvs runt ett år.

       Men spela roll! Varför skulle en tjej inte kunna gilla rosa?

        Såklart en tjej kan få gilla rosa, det är väl ingen som har sagt? Frågan är snarare varför tjejen gillar rosa. Samma går att applicera på pojkar som gillar blått, bilar, motorer osv.

       Näe- ok, ”bebis” var fel uttryckt, det var längre än så.

       Men du svarar ju inte på fråga – hur kan det till 100% bero på att jag klätt dom i rosa när de numer klär sig olika?

       Jag är bara nyfiken hur du tänker, själv är jag superoinsatt och helt oengagerad i den debatten!

   Håller med! Kan förstå om man liksom vill knyta an extra, men för egen del skiter jag totalt i könet, bara jag får ett barn som är friskt och mår bra. Inte så att man direkt kan ändra det heller i bakingningsprocessen, det blir ju vad det blir.

    Fast det finns ändå metoder för hur man kan gå tillväga om man vill ”baka” det ena eller andra könet, baserat på kill- respektive tjejspermiers egenskaper. Nog väldigt väldigt långt från pricksäkert på något sätt men det funkade i alla fall för oss två gånger.

     Haha nej det var nog slumpen som gav er ”rätt” kön på barnet 😂

     Dummaste jag läst.

      På riktigt?

     Tror du på tomtar och troll också?

     Vad roliga ni är som helt missade min disclaimer. Googla lite. Det finns metoder. Självklart kan ingen veta om de funkar eller om det är slumpen.

      Självklart kan man veta att de inte funkar. Eller hittar du några som helst vetenskapliga bevis för att det fungerar??

   Kollade inte med första men kollade med andra. Kändes mycket mer ”verkligt” andra gången och hade lättare att ta till mig graviditeten. Sen om det var för att vi kollade könet eller för att det var andra barnet vet jag inte.
   Tänker att hade det gått att kolla ögonfärg, hårfärg och annat så hade vi nog gjort det också! Inte för att det överhuvudtaget spelar någon roll(precis som med kön) utan för att jag är sån som vill veta NU(!) om det är möjligt. Kanske är så för fler också? ❤️

   Jag ville veta för att få det att kännas mer verkligt, inte för att könet spelade någon roll. Det kändes som jag kunde göra mig en tydligare målbild inför förlossningen när jag visste könet.

   PS man kan bli nerkissad av tjejer också 😝

   Det där med nedkissandet kom som en chock för mig! Jag har en tjej sen tidigare och fick min pojk för några veckor sedan, och visste inte riktigt hur jag skulle reagera när det helt plötsligt blev en fontän av snoppen och det var kiss överallt. Var inte alls med på det och tror att jag bara började skratta hysteriskt och försökte skärma mig med händerna. 😂

   Men är det inte för att man är gravid i hela 9 månader och går runt och undrar vad det är för en krabat därinne? Hårfärg, ögonfärg, hur leendet ser ut, näsan… Men i princip det enda man kan ta reda på är könet? Så då får man liksom en liten hint? Jag tror mest det är nyfikenhet. Så hade jag känt iaf, då jag är helt ointresserad av att typ måla barnet rum rosa/blått baserat på kön.

   Har dock en bekant som INTE tog reda på könet, utan lämnar hela barnrummet kritvitt (!) fram tills hennes dotter föddes och då fick hennes man hetsmåla spjälsäng, väggar, m.m. rosa… Urtöntigt.

    Haha det var det märkligaste 😂 Om det var så viktigt hade de ju kunnat ta reda på det innan tänker man ju.

    Själva valde vi att inte ta reda på vad barnet hade mellan benen för att jag inte ville hamna i könsträsket redan innan barnet var fött. Vi fick en pojke, är idag 3 år med favoritfärg rosa (ibland röd) 💕

  Fint och grattis till dem!! 💕👍

  …men varför dessa ständiga Beyoncé-rip offs?
  Kom med nåt eget liksom!

   + på den! Ganska löjligt numera…

   Aa kan bli lite mycket.

   Ja gud, så löjligt.

  Jag har två barn som jag älskar till döds men jag är noll intresserad av andras barn. Och gravidbloggar? Men snälla nån…

   Jag har två katter men noll intresse i andras katter, jag äter ofta middag men gissa om jag bryr mig om vad du åt till middag? Det finns väldigt mycket som jag själv har och gör men inte bryr mig dey minsta om hos andra MEN orka nämna det hela tiden för att verka märkvärdig. Skiter du i andras barn? Fine. Men du skiter tydligen inte tillräckligt mycket i det för att låta bli att nämna det.

    Jösses, får man inte uttrycka åsikter längre? LV får väl tycka vad hen vill.

    Nu är jag en som är gravid och gillar att följa mammabloggar men det rör mig inte i ryggen om någon tycker annorlunda.

     Ja och jag får väl då uttrycka min?

  Asså Anna Book. Talar vitt å brett om hur hon tackar nej till samarbeten och jobb överallt för hon vill välja med HJÄRTAT och SJÄLEN och bara göra jobb som får henne att MÅ bra och vara stolt över sig själv. Antar då att hon ej har så höga krav som gör samarbete med en speltjänst. Är det såna jobb som får henne att MÅ bra och vara stolt över sig själv? Varför är det ingen i hennes närhet som tar tag i axlarna på henne å säger åt henne?

   Det finns säkert många som försökt ruska om denna människan men som du ser så är det utan resultat. För några år sedan gick några av hennes fd vänner ihop och tom skrev ett öppet brev till henne.
   Hon stoltserar om SITT NYA HUUUUUUS och att de ska köpa ALLT nytt och kasta bort allt hemma. Bara för något år sedan storbölade människan över att hon inte hade råd för ett sketet handfat. Hur går det ihop?
   Noll, verkligen NOLL instinkt!!!!!!
   Jag har aldrig i hela mitt liv skådat en persons om Anna Book.

   Narcissisten omger sig ofta med likasinnade så det blir klubben för inbördes beundran.

   Boken kommer bli granne med Carola. Har köpt ett av de nybyggda husen, eh förlåt herrgårdarna, i Steninge slottsby. Hujedamej, undrar just vad Carola tycker om att få en sådan familj som granne. Kanske inte sparklar av joy direkt… Men Booken ser nog framtida julkonserter ihop med Häggkvistan däremot. Oh happy day!

    Har hon rånat en bank? Carola kanske lär henne en 4:e låt 😂

     När hon är runt 80 kan hon ge ut sina 10 Golden hits.

     Antagligen har Roberto en ordentlig vinst i lägenheten då den köptes för 20 år sedan. Det kan gott och väl räcka till att lägga in i ett hus för att sedan ha ett lån som motsvarar om de hade köpt en dyr lägenhet.

    Berätta mer!

    Alltså nej?! På riktigt? Vi är mitt uppe i processen av att köpa tomt i Steninge i TUN1 😱 vet du vart hon har köpt? Pallar inte bli granne med AB. Vi vill flytta för att vi har galna grannar nu..vore lite halft osoft att hamnar bredvid henne med tanke på hennes humör?

    Appropå Carola så stötte jag på henne igår i Steninge, hon är förövrigt en väldigt trevlig ”kändis”. Trevlig och faktiskt lite blyg.

  Kan inte se de första två bilderna men på den sista tänkte jag bara ”nu kör hon verkligen full on Dione fertilitetsgudinna-style”. Stor blomkrans på håret, kroppen inlindad i blommor och magen i profil. Förstår henne dock och bilden var verkligen vacker 🙂
  Sen tycker jag alltid det känns konstigt att gratta kön men det är bara för jag tycker det är så fruktansvärt ointressant; så grattis till ungen en gång till! 🐣

   Beyonce-kopia

  Gud vilken löjlig bild 🤣

   Gud vilken löjlig kommentar 🤣

  Gud vad jag hade blivit besviken om jag hade haft sådär svårt att bli gravid och sen fick veta att det var en pojke…

   Haha va?

   Ja det fattar man väl, hon ville ju ha ett barn och inte en pojke, eller vänta nu 🤔
   Se över din logik.

   Om man har svårt att barn ligger fokus och glädje mer troligt på ATT man ska få barn och att det är ett friskt barn än könet..

   Skulle inte byta bort min pojke ens mot alla flickor i världen. Är så jäkla glad att jag fick en son.

    Jag med ❤️❤️ Snällaste pojken med världens största hjärta.

   Störd, hoppas du driver

   Jag kan slå vad om att din son hade tyckt lika dant om dig ”Tänk att nu när jag äntligen existerar så fick jag en idiot till morsa. Faaan!”

    Oj. Ett gäng pojkmammor med ömma tår. Har ärligt aldrig hört nån säga att dom önskar att barnet i magen är en pojke. Aldrig. Många mammor vill ha döttrar och blir besvikna om det är en pojke. Kanske inte när den är född men om dom tar reda på könet i förhand. Så ja, jag hade nog varit besviken om jag var Kenza. Tror hon ville ha en mini me. Särskilt om det här blir hennes enda barn. Tror även att mallgrodan Marie Serneholt blev besviken när det var två pojkar i hennes mage – inte två flickor eller iallafall en av varje. Ingen erkänner det men de flesta vill faktiskt ha döttrar.

     Är du på riktigt? Jag ser ofta att gravida önskar pojkar. Öppna ögonen. Sen tycker jag att det är onödigt och faktiskt lite omoget att önska ett visst kön. Det spelar ingen roll vad det är! Helt ärligt så tror jag att mammor som önskar döttrar bara vill ha en liten docka att klä med söta kläder. Det är ett barn, ingen accessoar!

     Alltså det är ju ett vedertaget (och sorgligt) faktum att flickfoster aborteras i mycket större utsträckning än pojkfoster.
     Vet inte vad du baserar dina kommentarer på? På dina egna känslor antagligen, och det är väl fine om du känner så (?) men det är så weird att du projicerar det på randoms du inte känner alls såsom Kenza och Marie Serneholt.
     Misstänker dock att du är ett troll som bara vill uppröra och i så fall är du faktiskt rätt rolig.

     Nu är du lite ute och cyklar. Hade jag velat ha barn hade jag definitivt önskat en pojke.

      Varför?

       För att jag är egoistisk och sannolikheten att en pojke får samma intressen som mig är större än att en flicka får det. Är dessutom uppvuxen bland killkusiner, hade/har mest killar som vänner och när jag utövar mina sporter är de mest killar där. Känns väl mest naturligt antar jag.

      Samma här – jag var väldigt glad när jag fick reda på att jag väntade en pojke till. Skulle jag få ett tredje barn hade jag gärna sett en pojke till. Jag har aldrig längtat efter en dotter, det är något jag inte alls connectar med i tanke på samma sätt. Så här har ni en som skulle bli lite besviken ifall jag väntade en tjej – vilken chock för er som tror att kvinnor endast vill ha döttrar!

       Samma här! Blev otroligt glad över att vänta en pojke. Har alltid velat ha en son. Har alltid sett mig själv som tvåbarnsmamma till två söner. Känner noll behov av en mini-me.

     Ja gud vad hon måste vara besviken! Bättre att inte bli gravid alls då, faktiskt. Blir det en pojke kan man likagärna strunta i det och förbli barnlös.

     Vi är fem systrar och det var totalkalabalik när vi växte upp. Skulle aldrig vilja tillbaka till det helvete, haha. Hoppas jag bara får pojkar. Drömmen är ju ett litet fotbollslag med gulliga killar som springer runt på gräsmattan!

      Gulligt att du tror att det hade blivit annorlunda!

      Mvh 4 söner

       Min empiriska bevisföring är folk i min närhet 😂 Min svärmor hade 3 söner och de var och är riktiga änglar. Gulligaste ungarna jag sett. Målbilden.

      För att det inte är lika gulligt med flickor som spelar fotboll på gården?

       Jo, såklart ☺️ Jag var och är fotbollstjej. (gullig vete tusan dock haha). Men har fått hangup på att jag vill ha söner. Vill ha massa minivarianter av min man.

     Va??

     Du verkar ju vara helt störd. Har själv en son och dotter och har alltid önskat mig en son, vet inte varför. Inte för att det egentligen spelat någon som helst roll. Hade varit lika glad om det hade varit två flickor eller pojkar.

     När du har växt upp och kanske själv får barn så kommer du inse att sådant inte spelar någon roll.

      Har två döttrar

       Jaha, då är det ju din bitterhet över att inte fått en pojke som du grundar detta på.

        HAHAHAHAHAHA

     Hahahah va?! alla i min omkrets som väntat flickot har blivit besvikna för att de ville ha pojkar. Speciellt när det är första barnet!

     Jag hoppades innerligt på en pojke och fick det ❤️

      Så man får bli besviken om det är en flicka men inte en pojke? Sluta lura dig själv – du blev garanterat lite putt när du fick veta att det var en kille

   Jag tror och hoppas att du säger så för att du inte har barn.
   Jag blev först besviken när jag fick reda på att jag väntade en pojke för att jag alltid föreställt mig att jag skulle få en tjej först. Men sedan när han kom insåg jag hur j*vla konstig den tanken var. jag insåg att kön inte spelade någon som helst roll och att jag lätt hade kunnat ha fem pojkar utan att känna en uns av besvikelse över att inte få en tjej.

    Så du säger att du blev besviken när du fick veta att det låg en pojke i magen?

  Foki väntar väl också en son?

  Bellas hus i sommar https://www.akvillas.com/destinations/france/cote-dazur/grimaud-and-sainte-maxime/vue-dazur. Inte så smarta människor bakom thelowengriphouse kontot på insta.

   hur kan de ha råd? den kostar 10lax per dag, de ska vara där en hel sommar? minst 600 k..

    Hon har inte rådmed det. Hon kommer förmodligen att köra ovanligt många reklaminlägg precis före och under semestern för att klara av det och även betala en del via något bolag som arbetsrelaterade kostnader. Allt detta enligt boken ”Rich Dad, Poor Dad”.

    Finns ingen chans att hon kan pressa ut en halv miljon för att hyra ett sommarhus. Det är med all sannolikhet ett samarbete som kommer hållas hemligt. Det blir win win för båda parterna.

     Precis, och då måste hon reklammärka inläggen.

      Osannolikt om hon märker det som samarbete. Hon skulle behöva betala skatt på den summan.
      Återstår att se

  Grattis!! ❤️❤️❤️
  http://Www.caloveline.com

  Anna Book gör reklam för casino på nätet. Tänk, hon som säger att hon tackar nej till en massa erbjudande då hon inte vill hora ut sig till företagsgig och liknade och att hon väljer sina uppdrag med omsorg så det känns rätt i hjärtat. Detta samarbete är en skam och det gäller alla som gör reklam för spelsajter. Men hon har inte vett att skämmas.

  https://www.instagram.com/p/Btq5lOxiVfX/

   Hoppas hon blir spelberoende och går miste om intäkterna. Dumma kärring.

    Ge dig!! Hur kan du ens skriva något sånt? Saknar du helt uppfostran??

     Nä, det är Anna som aldrig fått nån. Jag har aldrig tjänat pengar på andras olycka.

      Nä men du verkar önska andra olycka utan att tjäna ekonomiskt på det så hur gör det dig till en bättre människa?…

       Det får du lista ut själv. Vill du swisha en peng och skita ner mitt samvete?

  OT!!
  När gjorde Nina o Marcelo slut,? Har helt missat det?

   De var väl på bio nu ikväll..så inte tror jag att de gjort slut.

   Är det bekräftat eller antar du?

  Alltså så löjligt med allt detta beyonce kopierande.. hon till och med avslöjar könet på samma sätt.

   Är det bara för att hon har en blomkrans? Hade inte Beyonce en slöja över huvudet å blommor i bakgrunden ? Hänger ej med…
   Tycker att fotona är vackra och hade gärna tagit liknande när jag blir gravid 💐💐

    Skämtar du eller? Det är ju helt kopierat från beyonces photoshoot

  Det är jätteskumt att hon kör så otroligt sexualiserade gravidbilder hela tiden. Jag vet att många män har en gravidfetisch men jag tycker ändå att det ser fel ut.

   Eller åtminstone hålla dem bilderna privata. Alla gör självklart som de vill men blev lite förvånad över att hon gått bananas sedan hon blev gravid.

   Ar val knappast Kenzas problem om man har en fetisch? Ska jag lata bli att ga i klackar for de finns man med fetischer for det?

  Alltså jag förstår att det måste varit väldigt frustrerande att inte kunna bli gravid, stor sorg osv. Hon kunde inte ens se på gravida, knappt kunna umgår med en gravid. Nu äntligen är hon gravid och lyckligt, vilket är såklart jättekul för henne. Men nu detta ständiga posandet med den obligatoriska handen på magen i varenda bild börjar bli lite tröttsamt och irriterande. Man ser ju magen så finns inget mer löjligt än när man måste lägga handen på magen typ ” jag är gravid och inte fet”? Eller vad är grejen med det?

  Det kanske nåt en del gör omedvetet som gravid. Har varit gravid två gånger och kan inte minnas den ständiga handen på magen på alla bilder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *