Hair vs hair

Det är alltid intressant att jämföra vad två influencers skriver om samma sak – särskilt när den ena får ersättning för att försöka kränga en produkt.
Här nedan har vi två flunsor – My Martens och Angelica Blick – som båda lidit av slitet, kort och tunt hår.
Lösningen för deras problem ser…….ska vi säga ”smått olika ut”?

Vems koncept tror ni mest på?

 

71 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Att göra reklam för hår-vitaminer och samtidigt använda hårförlängning, ja såsklart det blir ett fint hårsvall pga löshåret (!)

  Svara

   My har ju löshår!! Det kan ju en blind se. Vadå ger dig super hair? 😠

   Svara

    Har inte han fru?😬

    Svara

    clownsida 😂🤡

    Svara

    ”H***** J***** var desperat efter Blondinbellas kärlek. Han gav henne en klocka för över 100 000 kronor när hon fyllde år. Till slut sprack bubblan och den unge finansmannen har gått i personlig konkurs med skulder på 35 miljoner kronor.” Ofta dem går ut med namn o bild på honom när alla andra har varit nog med att dölja dem uppgifterna. Och ”desperat efter Blondinbellas kärlek”… come on

    Svara

   Men nu valde ju bloggbevakningen att använde en av mina bilder MED förtjockning av extensions…. bilden INNAN den var mitt egna hår? Utan extensions med både FÖRE & EFTERbilder, datum, uppföljning osv…. 😎 allt för lite extra aktivitet här inne…. Hur som, Jag är väldigt nöjd med mitt resultat🙏🏻

   Svara

  Det jag inte begriper kring såna här svindyra vitaminer (gäller ju även t ex Maggans och Hannah och Amandas osv) är ju om det är tänkt att man ska äta dem år ut och år in? Så måste det ju vara, för ”effekten” (tror inte ens att det är någon effekt, men men) måste ju avklinga fort när man slutat äta dem. I så fall är det ju en jättedyr utgift varje månad under typ resten av sitt liv. Annars blir man ju tunnhårig/trött osv igen.

  Dessa piller känns som nutidens kvacksalveri.

  Svara

   Så fungerar det ju visserligen också med ex) rogaine. Det måste man fortsätta med oavbrutet, annars avtar effekt och man tappar hår.

   Svara

    Ja precis. Men vem orkar hålla på så? Äta dyra vitaminer varje dag resten av livet för att (eventuellt) få lite tjockare hår?

    Svara

     Fast det finns inga vetenskapliga bevis på att man måste stoppa i sig en massa vitaminer för olika åkommor om man äter en normal kost vilket de flesta gör. Givetvis är det här lika lite förtroendeingivande som när påstår att VitaePro numera är kvalitetssäkrat för idrottsutövare. Kom och köp konserverad gröt 🤣

     Svara

     Jag har ett par vänner som har väldigt, väldigt tunt hår och de gör det. Jag är själv lyckligt lottad med en riktigt tjock hästman, men det är inte alla. Så jag känner sympati med dem som inte har det och väljer att äta ev. livslångt tillskott för att det hjälper hår (och/eller självförtroendet).

     Nu tror jag inte på Bobbys sk mirakelpiller och tror, liksom du, att det är kvacksalveri… men själva ritualen eller vanan att ta tillskott eller medicin i många år framöver finns det flera som lever med.

     Svara

      Lyckligt lottad… sympati… suck, det är väl det sättet att se på det som gör att människor fortsätter ha komplex för helt normalt hår, bara för att de inte har jättetjockt svall. Det är ju så olika, hurdant hår du har, men det finns väl ibte direkt rätt och fel?!

      Har också tunt/fint ”nordiskt hår” men upplever det inte som ett problem? Vem har sagt att tjockt hår är bättre?! Behöver inte höra att folk känner nåt slags medlidande för mitt hår… 😓

      Varför ens lägga så mycket energi och pengar på ett sånt i-landsproblem….. menar inte att man inte ska fixa håret, om man vill det, men önskar verkligen tjejer skulle sluta lägga värderingar på hårkvalitet. Som att det automatiskt är sämre eller mindre önskvärt med en viss hårtyp.

      ”Åh era stackare med smimutsbruna/gröna ögon, alla borde börja använda linser så ni får de där blå ögonen alla rent objektivt ju vill ha!👍👍👍”

      Svara

     Du tar ju andra vitaminer på morgonen så det är ju bara att slänga in en till tablett eller hur menar du att det är jobbigt?

     Svara

      Mest att det är väldigt dyrt. Flera av dessa ”mirakelpiller” som kändisar kränger kostar många många hundra kronor per månad. Slå ut det på ett år, eller ett liv för den delen och det blir verkligen jättemycket pengar.

      Svara

      Alla tar inte vitaminer. Käka vettig mat så löser sig resten

      Svara

   Det går ju att få samma effekt genom att äta kosttillskotten, men köpa billigare t ex på Apotek. Eller äta en varierad kost. Tycker det är komiskt att se Mys före- och efterbilder, så uppenbart att den stora skillnaden är extensions och styling.

   Svara

   Ett billigare alternativ kanske? Öljäst-tabletter på hälsokost. Toppenbra👍👊🏻 Å du märker mycket snabbt skillnad.

   Svara

    1msk linfröolja, plus att du strör vetegroddar i ex fil. Mina naglar är stenhårda och växer som ogräs. Märks skillnad på håret med. Månadskostnad ca 60 kr.

    Svara

     Hur använder du linfröoljan? Invärtes eller på hårbotten?

     Svara

      Invätes, varje morgon.

      Svara

    Ja jag körde förut med bjäst och strödde på filen. Mycket bra och inte dyrt.

    Svara

  Känns som att jag har motsatta problem än alla andra, har extremt tjockt hår som växer alldeles för snabbt, är både dyrt och tidskrävande att sköta om 😅

  Svara

   Jag har också mycket och tjockt hår men det är väl mycket genetiskt + att man ska ta hand om sig själv, äta bra mat och inte stressa. Och så fönar och lockar jag det aldrig heller, och tvättar det bara 1-2 ggr/vecka. Så det får liksom sköta sig själv. För mig är håret en väldigt odramatiskt grej, jag tänker inte på det särskilt mycket men gissar att det beror på att jag har turen att ha ett bra hår.

   Svara

   Nejdå, jag med 🙂 Varje gång jag går till frisören för ligger det typ en liten hund på golve Håller på att låta det växa ut nu och missbrukar typ torrschampo då jag inte orkar tvätta + torka då det är typ ett halvdagsprojekt. Och varje gång jag försöker styla håret så är det som mitt hår säger ”aha du tänker dig en 80-tals version av den här frisyren”.

   Svara

   + 1 på den!

   Att ha långt hår känns som en kamp just nu. Håret tar en halvtimma att föna så glöm att jag orkar det, självtorka tar typ en hel kväll. Orkar bara locka håret nån gång i veckan. Och fastnar i jackans blixtlås och grejer. Gaah…

   Svara

    LV – Men klipp av det då?

    Svara

     Tack det har jag aldrig tänkt på. Jag Gillar att förändra mitt hår och har haft alla frisyrer man kan tänka sig. Kort hår kräver också jobb. 🙂

     Svara

      Det var så lite, förstår inte själv hur jag kunde vara så snabbtänkt egentligen.
      Kanske var det det där med att håret fastnar i blixtlås och grejer(?) som gav mig den genialiska tanken. Just do it!

      Svara

    Locka en gång i veckan 😱 jag orkar tvätta håret en gång i veckan.

    Svara

   Samma här! Det värsta är nog att borsta det, får kramp bara av tanken..

   Svara

   Har exakt samma problem. Att tvätta håret tar hundra år för det ska torkas o borstas. Och går åt en jävla massa balsam gör det oxå.

   Svara

  Haha jag som trivs med hyffsat kort hår skulle vilja ta något som istället gör att det inte växer så satans snabbt, fatta hur mycket pengar man skulle spara in på frisörbesök.

  Svara

  Lite väl falsk marknadsföring ! Löshår o sen bästa vännens kapslar

  Svara

  OT – Konsumentverket, KO, har slagit fast att Alex Schulman och Sigge Eklund gör olaglig reklam för ett nätkasino i sin podd. https://www.dn.se/kultur-noje/konsumentverket-alex-schulman-och-sigge-eklund-bryter-mot-lagen-i-sin-podd/ (premiumartikel, har inte hittat en artikel om detta än i Aftonbladet och liknande)

  Svara

  ”Inte pga extentions i sig direkt utan att jag lockade det varje dag.. touché”

  När man inte vad vad touché betyder eller när fan man ska använda det <3

  Svara

   haha fattade inte heller den 😂

   Svara

   Haha tänkte exakt samma.

   Svara

   Eller hur!😂

   Svara

  Penny parnevik är gravid!

  Svara

   Nej?

   Svara

    Jo? Kolla Instagram.

    Svara

    Alltså vadå nej? 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️Haha

    Svara

    Kan ju vara en foodbaby hon skriver om. Jobbigt att behöva gå förstoppad till augusti bara. :/

    Svara

   Vem?

   Svara

  Alltså blir galen på alla influensers som gör reklam för Bobbys skit samtidigt som de har håret fullt av löshår. My är inte den enda, men vill inte peka ut enskilda här. Så otroligt ohederligt.

  Svara

   Ld borde vara postergirl för Bobbys hårpiller!

   Svara

   Vill ha LD-hår-reklam: ”Drick Pucko för långt och kraftigt hår. Använd koden kramfrånLD hos din lokala Sibylla-kiosk mitt i natten så får du en smocka på köpet”

   Svara

    Åhhh fyfan va gött med pucko…

    Svara

   Eftersom att du inte publicerar hos dig.

   LD svar till Sofie

   En metabolism kan bli störd. Men den blir inte förstörd för all framtid. Många som fått den störd tror att det inte går att läka den. Men det går.

   Svara

    Berätta mer

    Svara

    Vad pratar du om nu?

    Svara

   Håller med LD ) pinsamt

   Svara

  Paow ska vara med i PH igen….

  Svara

   Det var ju redan läckt sedan en tid tillbaka

   Svara

  Fast det finns inga vetenskapliga bevis på att man måste stoppa i sig en massa vitaminer för olika åkommor om man äter en normal kost vilket de flesta gör. Givetvis är det här lika lite förtroendeingivande som när påstår att VitaePro numera är kvalitetssäkrat för idrottsutövare. Kom och köp konserverad gröt 🤣

  Svara

  Alltså jag fattar bara inte Mys före och efterbilder. Ofta har hon 2 lika bilder med sitt egna mycket mycket slitna och stripiga hår. Under dessa lägger hon 2 lika bilder men nu med en massa löshår.

  Hon brukar informera om att detta är före och efter Bobbys piller. Och jag, jag fattar absolut INGENTING.

  Svara

   Åh dessa Bobby-piller alltså… Det kändes som att han nästan ville tvinga på mig dessa när jag var och klippte mig hos hans kollega i höstas. Bobby skulle ”ta över mig” vid betalningen. Han stod och pratade om dessa piller i flera minuter och jag tackade snällt nej flera gånger. Han sa att håret kunde växa dubbelt så snabbt om jag tar 4 stycken om dagen de första månaderna. Det blir alltså 120 piller i månaden = två burkar på en månad. Kände verkligen inte för att lägga ner 800 kr i månaden på dessa piller. När jag mer bestämt sa att jag inte ville köpa hans piller fick jag en obehagskänsla i magen, som att han tog det väldigt personligt.

   När jag äntligen skulle få betala för mig så tänkte han ta betlat för mer än det priset jag fått information om att det skulle kosta från början, men efter en stund gick han med på det jag sa fast då sa han ”Eftersom du fick detta besök billigare nu kan du ju passa på att köpa dessa piller också”, tackade nej ännu en gång.

   Gick därifrån med en dålig känsla i magen och avbokade min nästa tid där några veckor senare. 🙂

   Svara

    Inte okej! Oproffsigt av honom.

    Svara

   Förebilderna är jättegamla

   Svara

  Hoppas ni avslöjat My angående katterna. Inget ultimatum pga päls, men däremot att hon tar ansvar om hon vill ha dem. Hade hon tänkt efter lite så drar man inte med sig katter till nån som inte vill ha djur. Hon har haft två år på sig att hitta en lösning. Jag hade bott på Öland direkt istället för att andra ska stå ut med mina val. Bra om de blir kvar hos Jonas föräldrar som har fötterna på jorden.

  En sak undrar jag dock över. Vad tycker Stinas uppfödare om att hennes katt lämnas bort? Avtalat var att Stina skulle föda en kull kattungar innan My blev ägare. Det kommer säkert nån lögn nu, att uppfödaren fått pengar istället. Några kattungar har tack och lov fötts. Har de äldre människorna tjuvgods hemma? Katterna rakades redan innan hon träffade Jonas så det har han inte krävt. Han vill helt enkelt att katterna ska få bo bättre och hos nån som har tid.

  Svara

   Balkongbilden är från första lgh på Öland. Syns inget nät på balkongen i Täby. Ljug, ljug, ljug.

   Svara

   INTE fötts.

   Svara

  OT men många här är ju intresserade av konsumenträtt – Jollyroom har fällts av KO för vilseledande reklam genom att ständigt hävda att de har rea utan att sänka priserna.

  https://digital.di.se/artikel/dom-jollyroom-far-bora-for-falsk-rea

  Svara

   Äntligen!

   Svara

  OT: Nellies näst senaste instagraminlägg handlar om Camillas senaste post om henne eller? Precis som en del förutspådde så fortsätter Nellie mjölka att alla vuxna är elaka mot henne. Så mycket som hon har pushat att hon ska bli 18 och vuxen, men när det passar henne så är hon ett ”barn” (hon skrev det indirekt)

  Svara

  I Mys fall är ju faktiskt lösningen att sätta i extensions- tro fan att det blir långt då!

  Svara

  Jag är rätt övertygad om att Bobby skulle få mer hårpiller sålda om han inte använde sig av kleti och pleti, jag kräks inombords och det känns som om jag kvävs varje gång jag ser någon av Bookarna eller My göra reklam för dessa. My`s ”förebilder” som hon kört med i flera år och som alltid följs av kommentaren, då jag gick in i väggen. Varför inte en NUbild, UTAN LÖSHÅR, men jag är inte tillräckligt nöjd så jag fyller ut. DET skulle faktiskt vara en bra mycket bättre och troligare marknadsföring.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.