Isabella Löwengrip mjölkar hösten och vinterns händelser i samarbeten

Vad tycker ni om att Isabella redan slår mynt av de ”traumatiserande” händelserna som drabbade henne under hösten och vintern?
Om hon hade följt rekommendationerna från sin ”livvakt” så hade hon kanske inte behövt ”snäppa upp” sin säkerhet?

Tack för tips!

158 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hon börjar mer bli en belastning för både sponsorer och de bolag hon är engagerad i

      Använd skatteverkets gratis tjänst spärra obehörig adressändring https://www.skatteverket.se/privat/sjalvservice/allaetjanster/tjanster/sparraobehorigadressandring.4.361dc8c15312eff6fd123f5.html
      Hjälper dock inte mot hotlappar och stalkers.

        Som jag har förstått det förhindrar Skatteverkets tjänst obehörig ändring av folkbokföringsadressen.
        Adressändrings Adresslås spärrar obehörig vidaresändning av post. Även om folkbokföringsadressen är oförändrad så går det ju för en bedragare att ställa om posten för någon om detta inte är spärrat genom Adresslåset. Vidaresänder någon bedragare posten går det ju att komma över kontokort, lånehandlingar och annat som någon beställer i annan persons namn.

      Hon borde ha ett ”säkerhetsknep” mot sig själv

    Kan inte hjälpa utan att jag tycker så jävla synd om henne ändå.

      Modd. stoppas nu när man försvarat Bella.

        Nej, du stoppas eftersom du vägrar ta in att du inte är välkommen här!!!!!!! Jag kommer radera dina kommentarer varje gång du skaffar ett nytt ip-nummer så du kan sluta slösa din tid här inne.
        Kan du inte ”stolla” någon annanstans?
        Lämpligen inne på Isabellas blogg? Vad tror du om det?

          Hur vet du att det är samma person hela tiden om det är nya IP-nr? Fattar inte, jag är lite trög i den svängen med hur det funkar. Däremot håller jag fullständigt med dig om dessa stollar (eller om det är samma stolle) som måste försvara Bella i allt…

            Inte direkt svårt att se att det är samma människa. Bara att kolla hennes skrivstil, maner och innehållet på texten.

              Att det är första kommentaren från just det IP-numret och att det är ett utländskt IP-nummer är annars en god indikator.

                Då lever jag farligt då jag sällan kommenterar (tror sammanlagt har jag 5 kommentarer eller så) och bor utomlands så alltid från utländskt IP-nummer.

                  Om du har 5 kommentarer över tid från samma utländska IP behöver du nog inte oroa dig.

            Vem får inte skriva här? Förstår ingenting?

              Det är en person som hela tiden spyr ur sig helt galna kommentarer…

                Ah okej, tack för förklaringen?

      Det gör inte jag. Överhuvudtaget.

    ”Slår mynt av”? Du mjölkade det verkligen däremot, du mjölkar det mesta som händer Isabella och allt hon gör och skriver. Det var väl ett bra samarbete hon gör. Inget fel. Men det är ju såklart fel och går att vända till fel om man vill hitta fel. Det är ju fel på allt Isabella gör enligt dig. Varför skulle hon inte göra ett sådant samarbete och ”slå mynt av”.

      Så många ord och så lite sagt.

      Orkade inte läsa allt..

      Inte mycket av en röd tråd i den här kommentaren

      Detta är väl ett skydd mot ID-kapning, som blir vanligare och vanligare och som verkligen kan förstöra hela ens liv. Inte ett skydd mot kidnappning/stalkers.

      Men spelar ingen roll vad det handlar om längre, bara det låter negativt och handlar om Bella. Då hakar nog de flesta på i hatkören ändå.

        Det är gratis i min hemförsäkring.

          Som du ser i inlägget är adressändrings tjänst gratis.

          Du menar kanske UC ID-Skydd ? Det ingår ibland i hemförsäkring.
          Då får man direkt sms om någon uppgift ändras hos UC utan din vetskap t ex om folkbokföringsadressen ändras eller om någon begär kreditupplysning vilket tyder på att en bedragare handlar på kredit eller ansöker om lån eller kontokort i ditt namn.

        Ja det kanske var en långsökt koppling i detta inlägg men il har som jobb att influera, påverka och då kan det faktiskt hända att hon blir synad då och då utan att det kan gå under benämningen hat varje gång. Alla som är kritiska hatar inte il, är inte avundsjuka eller missunnsamma. Man kan vara en hyfsat vanlig Svensson som undrar över det rimliga i exempelvis hennes livsstil som dessutom går ut på att få andra att sträva efter samma sak.

    Jag skiter i henne. Jag är mer kritisk till företagen som är så förbannat korkade att de vill samarbeta och associeras med en lögnare och manipulatör. Att de vill ha henne som front säger enormt mkt. Jag förväntar mig inget bättre av henne och är inte förvånad över hur hon uttnyttjar utsatthet mot kvinnor för att tjäna pengar. Hon är inte bättre än så liksom…

      Håller med om att det är obegripligt att företag köper reklamplats hos IL. Alexander Bard (inte en direkt favorit men han har haft mycket rätt om framtiden) menar att kombon traditionell annonsering via influencers dödar både företaget som desperat försöker hålla liv i sitt budskap och influencern som tappar i trovärdighet och ”horar” ut sig.
      https://www.resume.se/nyheter/artiklar/2017/02/25/alexander-bards-harda-dom-branschen-ar-dod/

        Alexander Bards åsikt om influencers skulle jag inte lägga särskilt mycket vikt vid. Han har ju tydligt visat att han är en misogyn bakåtsträvare och har definitivt inte mkt till övers för unga kvinnor som klarar sig själva (på ett eller annat sätt). Så att han kallar deras bransch för död är med största sannolikhet bara utslag av hans vanliga avundsjuka och bitterhet.

          Håller med när det gäller AB som person, vilket jag även skriver. Vad han skriver om influencers och traditionella bolag och dess marknadsföring handlar om strukturer och inte om vilka som ligger bakom.

            Jag såg det =) Men jag menar att det inte går att ta hans åsikt om något om detta på allvar då han alltid kommer låta sin personliga vendetta mot all världens kvinnor och feminister lysa igenom. Oavsett vilka strukturer han belyser så gör han det som fan läser bibeln bara för att få mer rätt i att unga kvinnor ”ändå inte kan göra något rätt”.

          Den som lever får se. Bard har haft rätt förut.

            Även en blind höna…

            Tycker Bard känns passé. Nu är han mer en surgubbe.

        Intressant, tack för att du delade artikeln.

        Äntligen något vettig om detta!

    What in the actual? Hon lär ju ta SM-guld i limbo snart så lågt som hon går…

    Hon är så obehaglig, hon skrämmer mig på riktigt.

    Så förbannat illa att hon själv suttit och fnittrat om att kidnappningshot mm är värt det för att vara känd. Hur är man ens funtad då??
    Spelar ingen roll om hon inte menade det, hon är så respektlös mot sina barn hela tiden… och när hon tidigare skrev mängder om att karriären är minst lika viktig, förstod ja att nåt inte står rätt till..

      What, vart har hon gjort det?

        schulman shows podcast.

          Inte bara där. Hon har vid flertalet gånger sagt och skrivit att karriären är lika viktig som familjen. Jag varken över- eller underdriver.

            Vadå hon fnittrar ju jämt? Eller slänger med håret.
            Uppfattar iaf inte henne som det minsta brydd över andras väl

            Och tydligen har hon sagt att ibland blir man skild dvs skiljer sig men det är okej för att man älskar jobbet ännu mer. Står på hennes IG stories.

        Typ varenda föreläsning hon har gjort om hur man lyckas som bloggare..

    Men snälla, du kan knappast ha undgått hur förbannat onödiga kommentarer som din är.

    sluta, det ska inte spekuleras om graviditeter här inne.

    men på tal om pingis. jag undrar mest varför hon är folkbokförd på fårö, man ska ju vara folkbokförd där man får det mesta av sin dygnsvila, och det år hon ju verkligen inte där. https://www.ratsit.se/19780313-Pingis_Ingegerd_Kristina_Hadenius_Faro/7B0w1ZCS-YK33zc446SVySw0pHrQoKZK8lbg_ObA5sU

    Tror det var förra veckan hon skrev utförligt hur hon styr de intervjuer hon gör. Det var efter radiointervjun. Hon är en riktig narcissist. Hon är överlägsen alla oss andra. Så tragiskt,hoppas hon får hjälp snart,med tanke på hennes barn…

      Hon kommer inte få hjälp och hon kommer inte bli bättre. Det är ju det som är problemet med människor som har den här typen av störning. Narcissister och sociopater har noll självinsikt och tycker de är tusen gånger bättre, smartare, snyggare och snabbare än alla andra så varför skulle de ändra på något? De är perfekta, det är alla andra som är idioter och ju enklare en människa är att manipulera ju mer föraktar narcissisten dem. Tänk på det nästa gång ni känner för att försvara stackars lilla Isabella, i hennes ögon är ni hundskit på hennes Chanel sko.

        Det värsta är ju att den personlighetstypen brukar lyckas i livet ?

    Hon fick en fråga på bloggen hur hon trots sin ADHD klarar av långflygningar så bra. Jag kom då att tänka på inlägget om att hon inte klarade av att vänta på en broöppning när Gillis var liten. https://www.isabellalowengrip.se/2014/05/26/saker-jag-inte-klarar/
    Jag vet att man kan komma långt med kost och motion när det gäller ADHD men en sådan stor skillnad, är det möjligt?

      Satan vad hon såg annorlunda ut då i jämförelse med nu…

        Strumporna är det enda jag tänker på i det blogginlägget. Vad hände? Hur? Varför?

          Din reaktion är också ditt svar på varför.

        Ja. Hon såg lycklig ut till skillnad från nu.

        Hon ser väl dock likadan ut idag om vi bortser från photoshop och all brun-utan-sol.

      Ja det möjligt. Har man ADHD så är man bra på mycket och sämre på annat precis som vem som helst. Vill man flyga så fixar man att flyga. Tycker man att en bro är öken så kan man få panik av att vänta på en. Det är liksom inte så att man är generellt kass på att vara i alla situationer bara för att man har adhd.

      Hon skriver ju att hon tar sömntablett för långflygningar?

        Då plattar hon ju till frisyren! ? eller tuperar hennes assistent håret medan Isabella sicklar på stolsgrannens axel?

      Saknar den där Isabella..hon var mycket mysigare att följa ?

        Hon fanns dock inte

      Ursäkta. Men:

      ”…man kan komma långt med kost och motion när det gäller ADHD…”

      Källa på det?

        Läs ”Hjärnstark, hur motion och träning stärker din hjärna” skriven av Anders Hansen så får du svar på hur i alla fall motion hjälper vid ADHD. Det är för övrigt en väldigt läsvärd bok, tycker att alla borde gå och låna den på sitt närmsta bibliotek.

      Skulle inte bli förvånad om hon påstod att det är hennes hudvård som botat hennes adhd. Och hennes hjärntvättade anhängare skulle ropa halleluja precis som till allt annat.

      Har inte diagnosticerad adhd (pga har aldrig gjort utredning) men känner igen mig i många symptom. För mig ör rätt kost och motion livsviktigt för att jag ska fungera, det är som min livslånga medicin jag måste ta varje dag.

    Jag tycker hon får göra precis hur hon vill med det, vad är det ens för fråga att ställa? Är det ok att bara lida av det. Hade jag kunnat ”slå mynt” av hemska saker som drabbat mig skulle jag självklart göra det, fan va gött att åtminstone få något bra utav en sån situation. Men skäms på dig som skammar på det här viset.

      Håller faktiskt helt med dig! Det här är ju ett samarbete som hon kan relatera till väldigt mycket, så det är väl jättebra tänker jag. Hade jag kunnat göra samarbeten relaterat till skit jag gått igenom hade jag helt klart gjort det för det 1) Hade känts bra för mig som en pyttedel i att gå vidare, 2) Det hade känts genuint jämfört med folk som gör vilka konstiga samarbeten som helst.

      Har inte mycket för Isabella i övrigt och hållit med om det mesta i tidigare inlägg här, men snälla rara.

        Håller också med men dock så är skillnaden mellan era hemska upplevelser och BBs hemska upplevelser kring ”hotet” osv. är just att BBs inte var/är äkta. Precis som allt annat hon skriver på sin blog. It’s all fake.

          Inte allt kanske. Men det mesta.

          Har du ens lyssnat på Schulman Show avsnittet?

          Vem säger att hon menar hotet? Hon kanske menar stalkers?

          Tack jag vet att lappen var fake, men hennes stalkers var väldigt mkt på riktigt.

        Kanske för att allt det BB står för är fel för många, säkert också henne själv. Som läsare av hennes blogg i 10+ år så har hon noll trovärdighet kvar hos mig längre. Jag tror att Isabella – bortsett från allt som blivit – är en bra person, men hon har duktigt trasslat till det rejält för sig själv på de senaste åren.

        Kanske är hon en produkt av en ouppnåeligt ideal och beviset på att det inte håller i längden. Kanske förändras hon, kanske inte, de väljer hon själv. Hon hade kunnat nå framgång tillsammans med ”fans” som var lika pro-Blondinbella som Kenzas fan är för Kenza. Tänk hur bra det hade gått för hennes företag då! Men något gick väldigt snett på vägen.

      Håller med och med de två stalkers hon haft efter sig så tycker jag att det är helt okej att nämna en tuff höst.

        Fast hur kan adresslås hjälpa eller vara relevant när stalkern står utan för ditt hus och skickar medelanden?

          Fast det är ju inte det som är grejen. Camilla frågar om det är ok för Isabella att slå mynt av sina traumatiska erfarenheter, vilket det SJÄLVKLART är! Oavsett hur hon väljer att göra det. Hade hon valt att göra reklam för matkassar hade det också varit ok.

            ”Vilken tur att mat.se både levererar och packar in maten i kylskåpet nu när jag inte vågar gå utanför dörren längre pga stalkers och olika hotbilder”

            Varsågod för gratisinspiration för nytt samarbete

    Instämmer, hon är mer än belastning än en tillgång för de bolag som hon samarbetar med.
    Har även kommit att bli en belastning för myndigheter som KO och Polisen, eftersom hon inte följer gällande regelverk och råd som hon får av berörda myndigheter. Förmodligen kan nog snart även Skatteverket läggas till listan över myndigheter som hon blivit en belastning för.
    Planering av trädgården har börjat med div bilder på instastory från någon trädgårdsarkitekt som de verkar har anlitat.
    Det där med säkerhetstänk är väl inte Isabella Löwengrips starkaste sida precis.

      Enl Flashback är hon under större utredning av skattemyndigheten också

        Du jag såg det också härom dagen.

        Blev nyfiken så jag letade upp citatet:

        ”Hörde av en kompis som är revisor i stan och samma revisorsfirma Löwengrip har att de har noll koll på papper inom bolaget och bolagsregler. Dessutom enormt vikande trend, samtidigt som IL är under föremål för en omfattande utredning av Skattemyndigheten. De har kallat in kontoutdrag från hennes banker etc. som sagt, det var hans ord och jag har inte sett något solklart utan han nämnde det under en herrmiddag när vi pratade om hennes ex. Kan dock säga att min polare är en tillförlitlig person, får säkert inte skvallra så men han hade några whiskey under västen.”

        Dags att fixa popcorn …

          Camcam kollar du upp?

    En hel del av det som hon har råkat utför har hon fixat själv.

      Hon är ju self made.

        Ja, duktig flicka reder sig själv ?

    Det här samarbetet är inte ens lite relaterat till det hon säger sig ha råkat ut för i höstas. Adresslås har inget att göra med expojkvän som har trasslat till det i sina affärer. Så, ett väldigt långsökt reklaminlägg.

      Bella försöker bara lägga till lite trovärdighet till detta samarbete.
      Hon har faktiskt mer erfarenhet av hot mot sin säkerhet än av vilka disk- och rengöringsmedel som är bra 🙂

    Är det bara jag som upplever att pingis ser väldigt obekväm ut i klippen på instastories från australien. Bella kör sitt race o pingis looks like not having so much fun so funny !

      Inte så konstigt när det är Isabella som står i fokus och att Pingis betraktas mer som ett bihang.

      Tycker ändå vi får ge Bella lite credd för att hon öppnade bildörren själv på instastory ?

        LoL

        Fast såg ni inte hur besvärad hon såg ut. Precis som hon väntade på att någon annan skulle hinna före och öppna för henne?

      Man kan ju inte klandra henne. Behöva hänga med Bella i 3 veckor som åmar och kråmar sig så fort en kamera är inom synhåll, fy!

        Av vad som gramgår av Pingis instagram så har hon sin karl med sig, så synd om henner är det inte.

          Ja, de är märkligt att han alltid lyckas slinka med, även förra turen till Australien var han med. Undrar om han pröjsar själv?!?

      Är hon gravid?

        Är inte pingis typ 50?

          Nej haha! Hon är 40

    Jag hoppas Selma mår bättre. Bilden på henne på instagram var så fin.

    Hon har börjat ge pussar på instagram. Någon tittar lite väl mycket på Victoria Secrets modeller samt övriga influencers som kör med sån stil. Hon ser så tantig ut i den övertupperade frisyren. ?????

      Ja, hon ser verkligen tantig ut för att vara blott 27!!!

        28, men instämmer…

      LoL

    Tycker det ger samarbetet mer ”trovärdighet”
    http://Www.caloveline.com

      Precis som när folk kommenterar med nåt oväsentligt på varenda blogg och inlägg som finns bara för att göra reklam för sin egna tråkiga blogg, det känns så trovärdigt och ger mig verkligen lust att läsa ❤

        Hahaha spot on! Det är sååå störigt med folk som ska göra reklam för sin blogg bland kommentarer

        Hon är bara ett barn så var inte för dryga.

      Oj!!!! Helt utsmetade i ansiktet ?

      Inte kan hon stava till livsstil heller, tänker på headern. ”Livstil” ?

      Samma snygga glow (läs: flottighet) som IL också.

    När jag har riktigt tråkigt går jag in och läser i kommentarerna hos Isabella. Det finns en underhållande karaktär under namnet Mie. Fullkomligt älskar hens kärlek till Isabella. Nästan så jag tror att det är ett fake konto with a mission!

      Me too! Antar att det är samma person som theladyofthemanor_00 som härjar på Bellas och HH:s instagram. Ger sig på alla som kritiserar Bella. Helt rabiat. Bella skulle kunna säga att hon ströp en cockerspanielvalp för nöjes skull och denna danska skulle tycka att det var heeeelt fantastiskt och rätt. Och att vi svenskar är helt sjukt missunnsamma som klagar på Bella.

      Ja, hon är så sjukt obehaglig. Med näsan så långt upp i Bellas röv att man förundras varje gång.

    Jag reagerade på att Bianca Ingrosso gick ut och rekommenderade en produkt från Löwengrip när hon tidigare suttit i sin pod och verkat minst sagt tveksam till Blondinbella. Undrar hur mycket pengar hon fick under bordet. Tyckte det var bra märkligt…

      Camcam berättade ju att hon själv använder Bellas produkter, men det var innan de dagliga häckla-Bella-inläggen drog igång.

      Såg det också och blev besviken. Är det ingen som på riktigt kan stå upp för något? Nej, så fort de handlar om pengar och samarbete, ryker allt av intergritet och civilkurage all världens väg. Blev besviken på Elsa Billgren också som gjorde reklam för 1000:- trasorna från HH. Stor suck!!!

    Fast hur ska ni ha det? Å ena sidan klagar ni på samarbeten som inte är trovärdiga på grund av att influencern inte står för det som företaget vill marknadsföra. Ex tjock/mullig influencer och träningskläder har det varit kritik mot att det inte skulle vara trovärdigt. Sen när en influencer marknadsför något trovärdigt på grund av händelser i sitt liv så är inte det bra heller. Hur ska ni ha det kära kommentarfält?

      Det är ju just för att Bella inte har en trovärdig profil öht.
      ”Händelser” – ja hon har ju tex själv målat upp en gammal lapp som ett nytt hot (för sympati efter ”drevet” om hennes falska siffror)
      Hade hon nåt vett i skallen skulle hon bara varit tyst efter det

      Jag förstår inte hur den här adressgrejen kan relateras till den typ av säkerhetsproblematik Bella anser sig ha? Jagas man av kriminella och stalkers om vartannat så lär nog låst adressändring inte hjälpa. Att det är en bra grej kan man säga ändå men att kalla det för att ”snäppa upp” säkerheten när man anser sig behöva säkerhetsvakt, njaaaa… För mig funkar inte nåt samarbete som företag gör med Isabella, jag väljer aktivt bort företag som har den dåliga smaken att samarbeta med henne. Är det någon som har som profil att tilltala teatersminkade kvinnor som fnittrar, larvar sig och ägnar dagarna åt att tupera håret så är ju Isabella helt rätt frontfigur.

        Förstår inte riktigt heller

      Isabella är ju inte trovärdig. Hon skulle aldrig i sitt liv gå runt i Ellos kläder tex.

    Lite OT men ändå influencer relaterat… är jag den enda som reagerar på all denna öppenhet Kenza plötsligt visat gällande sin pappas alkoholism och problem nu när han är död? En del av mig undrar om han verkligen hade velat bli outad på detta sätt, är ju ändå lite kränkande iom att han inte kan påverka vad som sägs och komma med sin version?
    Ja jag vet att hon tidigare nämnt hans problem med alkohol men aldeig såhär detaljerat…

      hur kan det vara kränkande om han är död? blir hans ”spöke” kränkt? xD han har noll vetskap om vad hon gör eftersom han är död. ge dig.

        Hört talat om något som respekt förut?
        Om inte kanske dags att investera i en ordbok… ?

          han är fortf DÖD. påverkar inte honom ett dugg.

            Good to know för dina anhöriga när de är din tur att knacka på pärleporten

              ?? vad mina anhöra gör efter min död kan jag ju ändå inte påverka eftersom jag kommer vara död så vad spelar det för roll? ditt resonemang är konstigt.

                De var det där ordet Respekt som du uppenbarligen behöver kolla upp! ?

              Det finns ingen pärleport…

                Håller med. Varför är folk så förbaskat rädda för döden?
                Jag är en kvinna vars mor, samtliga morföräldrar och en nära vän som dött under loppet av 15 år.
                Folk tycker jag är vansinnig som inte tror på himmel, andar, spöken, livet efter detta.

                Folk lever kvar inte för att det finns en annan värld efter detta livet, utan för allt som de var och gjorde dem speciella här i livet.
                Jag vill lämna mitt märke här på jorden, för då kommer jag leva för alltid vidare i någons minne, som tillslut blir en historia i någon annans.

                Helt ärligt, jag hade blivit helt matt om det visade sig att jag inte skulle få någon jävla lugn och ro efter cirkusen vi kallar livet. Jag tycker detta livet räcker, behöver inte fortsätta i en evighet.

        Framförallt är det ju han som valde att leva sitt liv så. Det kan ju inte hans dotter klandras för.

        Tycker inte man ska tala illa om någon som gått bort. Det är att förfula personen. Nope det gillar jag inte.

          Men hon talar väl inte illa om honom? Hon berättar vad han utsatte henne och familjen för men förtydligar ju också att alkoholism är en sjukdom, en sjukdom han inte kunde hjälpa att han hade. Mer än så säger hon väl inte och det är ungefär vad hon sagt innan också, men kanske lite mer utspritt då. Hur är det att tala illa om någon?

      I egenskap av hans närmsta familj så har hon nog rätt att få tala om det. Det är ju upp till henne, det är hennes sorg, hennes barndom, hennes liv. Hon äger sin historia. Hur ska människor annars kunna komma över sorger gå vidare? Tror du ej behöver bli sekundärkränkt å en död mans vägnar i detta fall.

        Fast det är skillnad på att bearbeta det i ’tystnad’ med sin närmsta familj och vänner och inför hela världen och genom sina kanaler som är väldigt stora.

        Jag är inte sekundärkränkt, jag tycker bara det är fel.

          lyckas hon få in många donationer till hjärnfonden är det väl jättebra!

        Precis, en vuxen man som gjorde sina livsval som kom att påverka hans dotter in i vuxen ålder. Du har så rätt i att vi inte behöver bli sekundärkränkta å hans vägnar.

      Inte läst något nu som hon inte skrivit om tidigare, vad blev du så förvånad över? Och som Rebecka skriver, han är ju död så.. vad är problemet? Varför blir du kränkt?

      Nu tar vi sekundärkränkt till oanade höjder. Nu även för alla döda.

    Hur många här inne skulle klara av en vit månad helt utan att kommentera om Bella? Får känslan av att visa i alla fall skulle må bra av det…

    Hur ofta får ni igenom era kommentarer på Bellas blogg? Skriver man det minsta kritiskt så går det inte igenom 7 gånger av 10

      Jag upplever det som att inlägg som är planerade att provocera släpper igenom kritik riktad mot just det inlägget. Men random befogad kritik under ett ”Vi går till Bibblan, Hej och hå” – inlägg släpps ej igenom.

      Hon vill ju ha 80/20-kommentarer på sin blogg. Dvs 80 procent kram-kommentarer och 20 procent mer kritiska (inom vissa ramar).

      Hur det ser ut i verkligheten kring kommentarerna kommer vi aldrig få veta (kan tänka mig att det är 80/20 åt andra håller…) för hon ser till att det modereras enligt hennes egen verklighet.

        Kan också tänka mig att de är 80/20 majoritet kritiska kommentarer
        Inte lätt att vara Bella! ?

      Aldrig,spelar ingen roll vad jag skriver. är nog blockad for ever ?

        Samma här, och jag skriver aldrig personpåhopp utan endast genomtänkta kritiska frågor. Har slutat kommentera dock för vill inte bidra med trafik till hennes blogg.

          Genomtänkta kritiska frågor släpps aldrig fram på Blondinbellas blogg. Det är bara hat eller gulligull.

      De bästa kritiska kommentarerna är väl när någon kritiserar något löjligt (typ varför äter barnen fruktyoghurt) något som sedan en stor skara personer kan bemöta. Eftersom svaren ligger i modd kommer gärna 10-15 svar på en gång, som säger samma sak. Tror ofta det är anställda som skriver de här lite provocerande, löjliga kommentarerna i första taget. Det läskiga är dock att vissa grejer, som t.ex. när det ett tag kom rn massa skumma grejer om att Odd misshandlade henne, de kommentarerna släpptes igenom. Däremot välunderbyggd kritik om hennes företag – de släpptes inte igenom? Varje grej som kommer igenom är alltså noga genomtänktoch vissa saker, speciellt det som rör hennes familj, säkerhet eller liknande, förstår jag verkligen inte hur det kan få stå kvar? Däremot jobb och företag verkar vara någon slags helig ko.

        100 % säker på detta. Alltid en (1!) superlöjlig kommentar som får stå till synes oemotsagd i massvis av timmar. Och sen släpper de igenom de 234 försvarskommentarerna. Smart sätt att skapa engagemang (som ju mäts i antal kommentarer) på varje inlägg.

    Såg att Hermine H redan taggas i insta inlägg av nederländska (?) influencers med en kod där man får 10% rabatt på sin 300 kronors scrunchie. Utan att ange samarbete eller reklam förståss.

      Konstig engelska de har på insta också för att beskriva sin produkt ” scarfette’ier”…
      What?

    BBs instastory från deras ”föreläsning” i Sydney. ”Ibland arbetar du 24/7 men det är ok för du älskar ditt arbete. Ibland skiljer du dig men det är ok för du älskar ditt arbete mer”.

      Såååååå roligt!!!! Hihihihi

      So fun!

        ”The funnest!”

    Hon kan inte vara speciellt bekymrad över sin (eller barnens) säkerhet eftersom hon lagt ut ritningar på sitt hus idag på instastory med en massa detaljer om fastigheten.

    Var är min kommentar om Pingis?? Vad är det för modd?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.