Nellie Berntsson singel igen men med en ny kille i stallet

Han har till och med hjälm på sig när han fikar. 🙂

Det kommer bli bra. Jag kan vara stark & jag är stark.

Igår tog jag ett super jobbigt beslut. Ett moget dock vill jag hoppas.

Jag har försökt i ett år. Ändrat om personen, ändrat på mig själv, puttat bort människor , tagit in andra människor, skrattat, bråkat, älskat. Allt. Verkligen allt. Men ingenting blir bra. Det gör mig ont, mer ont en vad jag trodde att det skulle göra. Jag förstår inte hur två människor kan älska varandra men inte funka ihop i mina ögon. Det är nog jobbigast.
[…]

Jag har tagit mitt beslut & jag hoppas att den Nellie som ni fått se på det senaste är tillbaka snart igen. Nu har jag en viktig tävling som nästa uppdrag att fokusera på. Även en del annat. Nu är ingen med, framför eller bakom mig. Nu är det bara jag.

…………………………………………………………………………………………………….

Tack för era kommentarer både på Instagram & här. Har fått en del pm av tjejer som sitter i samma sits. Jag är nog inte så bra människa att prata med då jag aldrig lyckats hålla ett förhållande vid liv. Jag kanske är för ung, vill för mycket , har för hektiskt / jobbigt liv att dela med någon annan just nu som dessutom också är rätt ung. Kan inte svara på vad som händer. Men något händer med mig i ett förhållande & något händer med min partner. De flesta killar jag är med blir besatta, verkligen BESATTA.  //Nellie Berntsson HÄR och HÄR

Och med kille så menar jag varken en hingst eller valack utan en norrbagge med hjälm. (Än så länge har Nellie inte publicerat en enda bild på honom utan hjälm.)
Men det är tydligen slut med Kevin och Nellie publicerar alla sina reflektioner över förhållandet som var.
Hon låter som en My Martens in the making – nu är det dags för OMSTART!!!

När jag läser hos många influencers så slår det mig gång på gång, hur glad jag är att inte vara så här ung igen.
Den känslomässiga bergochdalbana jag gick igenom mellan typ 18-30 när jag skulle hitta mig själv – det drog ut lite på tiden pga av att en massa år gick åt till rehabilitering då allt stod i princip still – är jobbig. Jobbig men nödvändig, men jag skulle bara vilja ge Nellie en kram och tala om för henne att det mesta faller på plats så småningom om man bara tar hand om sig själv och fokuserar på den person man vill bli istället på vad andra vill att man ska vara.

Till och med jag blev klok, vis och trygg med åren och det trodde jag aldrig när det begav sig.
Så det KAN hända! 😉

54 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  ”Man får pussa många grodor innan man hittar en prins.” Det är inte så enkelt att lyssna till sitt hjärta och skita i omgivningens åsikter och samhällets normer. Trots allt har man formats av sin familj och sin uppväxt hur saker och ting ”ska” vara, att lämna allt sånt bråte bakom sig och hitta rätt är sannerligen inte lätt.

  ”De flesta killar jag är med blir besatta” Ja självförtroendet är det inget fel på iaf ?

   Vet inte vem den här tjejen är men hon berättar ju bara om sina upplevelser. Det finns faktiskt folktyper som folk blir besatta av lättare. Jag upplevde det själv som singel, att män blev besatta när man dejtade/förhållande, just pga att jag antagligen sket i dem och då sprang de efter en för att få minsta lilla uppmärksamhet och gjorde allt för att få typ en klapp på axeln. Klängiga människor upplever det aldrig just eftersom de är klängiga. Så jag tror inte det har så mycket med självförtroende att göra utan vad man är för typ och vilka man drar till sig.

    Som sagt du känner inte till tjejen. Eller familjen.

    Detta stämmer faktiskt. Min kollega har alltid problem med killar som ”klänger”, medan jag tydligen skrämmer bort de flesta… (inte för att det gör något numera 😉

     Haha! Jag är mästare i hur man blir av med en kille på 10 dager. Eller 1 dag…

   Fast jag har upplevt samma sak, både med mig själv och partners jag haft. När man går helt in i den andra personen. Brukar lägga sig efter nyförälskelsen.

   Jag som behöver myyycket egentid i ett förhållande (och helst skulle vara särbo livet ut) upplever många män som ”besatta” när de vill umgås flera dagar i veckan och pratar om att flytta ihop osv.

    Precis det jag menar. Jag har alltid varit lite off i förhållanden och de blir verkligen besatta.

   Den vanligaste anledningen att folk uppfattas som ”besatta” är inte att de är läskiga stalkers utan att personen de är tillsammans med förändras plötsligt utan att ge raka besked om varför.
   Det är en form av emotionell instabilitet (hos personen som anser att andra blir besatta) som det skrivits mycket om i olika beskrivningar av personlighetssyndrom.

   Om man är typen impulsiv tjej eller kille så går man ofta all in som fan i början, får sin partner att känna sig som den enda i hela världen och har så mycket drömmar och planer för relationen, man lever i sin egen bubbla och vill så himla mycket.
   Båda känner sig väldigt kära men ofta drar sig den impulsiva personen undan ganska snart, tröttnar lite, hittar nya vänner, intressen osv utan att ge den andra personen raka besked.
   Den impulsiva personen är ofta konflikträdd och som sagt emotionellt instabil, drar sig bara undan för den har hittat något roligare.
   I stället för att hantera problemet så fladdrar de vidare i sin jakt på nästa kick och avfärdar partner som står förvirrad kvar i väntan på svar som ”helt besatt”.
   Folk ursäktar ofta ett sådant beteende med att man är så extremt rastlös, vill så mycket, inte vill låta någon annan bromsa en osv. Men har man en emotionell stabilitet så kan man vara sådan även i ett förhållande. Det handlar i de flesta fall om kommunikation och insikt om hur man själv fungerar.

  Hon är väl typ 17? Hue länge kan man ha varit ihop då? Håller med i övrigt, der blie bättre ju äldre och mognare man blir.

   Ett år står det ju.

   18, ganska nyss fyllda.

  Saknar när jag var i den åldern och satte på cheesy romantiska filmer som The Notebook, A Cinderella Story, Endless Love, 10 Things I Hate About You, etc. ?

  Är det därför du fastnat i övre tonåren?

   Du har inte övervägt att vara trevlig mot dina medmänniskor?

   Vaknat på fel sida?

  han hjälper ju henne med hästarna. hade oxå alltid hjälmen på mig i stallet efter ridturen ??

  Hittade du dig själv mellan 18-30? Jag är långt ifrån att hitta mig själv och jag är 36. Är jag för sent ute? Är det kört för mig? Vem är jag? Finns jag?

   Jag är 34 och känner som du. Men vad betyder ens att hitta sig själv? När försvann jag? Är det av dessa anledningar man behöver rödvin?

    Ja och man förändras ju med åren ändå. Om jag hittar mig när jag är 25 får jag ju ändå leta igen vid 35…

   Jag förstår vad du menar. För min del så märkte jag ett lugn när jag nådde ca 30 (nu 34) och jag blev bara tryggare i vad jag tyckte, tänkte, ville osv. För mig var det att hitta migsjälv.

    Samma här, när jag fyllde 30 fick jag ett lugn inom mig och känner mig tryggare i vad jag tycker, tänker och vad för typ av människa jag vill vara. Snart 32 och jag tycker att det bara blir bättre och bättre 🙂

   Jag har lite svårt att förstå detta med att ”hitta sig själv”.. Vet inte om jag har gjort det, men mina värderingar har ju typ alltid varit samma!? Jag är 25, mamma, redovisare, kristen, gift.. Vad skall man liksom hitta? Förlåt för dum fråga men jag är verkligen oförstående ?

   När man börjar fundera lite mer över SIG SJÄLV och vem man är och vad man vill stå för och tycka, då är man på väg att hitta sig själv. När man inte bara vanemässigt slår undan jobbiga tankar och funderingar utan verkligen rannsakar sig själv och sina värderingar/handlingar. När man kommer till insikt om vad man behöver jobba med, förändra, vad man tycker om osv. Då är man på väg att hitta sig själv. Det gör man inte genom att förändra livet, det gör man genom att titta på sig själv inifrån.

    Så bra, tack de där orden behövde jag.

   Det är så konstigt, jag kände också så till flera år efter 30 men så helt plötsligt utan att man märker det, är man där!

  Har genom åren följt Nellie och killar hon varit tillsammans med har efter en tid börjat vilja synas på hennes sociala medier, få följare och svarar tjejer som skriver!

  Vad hände med jobb i Danmark? Och deras långdistans förhållande?

   Hon fick kalla fötter inför jobbet i Danmark

  Förlåt för OP, men verkar som Marcelo och Nina har gjort slut?

   Jaha?? Om så är fallet, vad gör vi åt det?? Deras val och liv.

   Ingen är intresserad av dom.

   Går rykten om att Marcelo ska vara i ph under hösten. Stämmer det så är det slut mellan dem

  Tror inte den norske killen, Olav, varit där för Nellies skull (inte än i alla fall) utan han har varit där för att rida i vart fall en av hennes hästar. Kanske för ev senare köp. Ingen tror väl att en proffsryttare från ett annat land dyker upp, från ingenstans, hemma hos Nellie för att vara snäll och trevlig? Det har antingen kostat eller/och varit med ev hästköp i påtanke.

  Sen kan det givetvis bli en romans också, men det var inte därför han var där. Men visst fungerar det finfint som spekulationsämne på sociala media? Mums mums!

  Vid nyss fyllda 18 tycker jag fö det är rätt normalt och inte speciellt häpnadsväckande om relationer inte funkar och man går vidare. Det hör väl till tonårslivet?!? Inget att förvånas och uppröras över. (Även om det förstås gör ont när det inte funkar.) Med Nellies fullspäckade liv krävs det nog någon väldigt speciell för att det hela ska bli bra. Tror jag.

   Det kan hända. Men proffsryttare? Vad jag kan se har han inte tävlat något särskilt. Nellie själv har ju fler meriter vad jag kan se.

    Man behöver inte ens tävla för att vara proffsryttare. Att vara proffs innebär att man arbetar med det. En förkortning för professionellt. Man kan vara proffsryttare och enbart rida in och utbilda unghästar mot och aldrig någonsin tävla.

     nej men vad är det sjuka i att en ”proffsryttare från ett annat land” kommer till Nellie om det som avses är en ung kille som antagligen nyss slutat skolan och tävlar lite 110-130?

     lät som att det var Bertram allen som hade kommit hem till henne o hängt lite. Olav är väl en vanlig random kille.

  Får fan stress på att unga människor måste hitta ”True love” när dom är typ 15 ? Vissa gör ju det såklart, men jag var ju ändå 25 när jag (vad jag tror, hoppas och känner än så länge iaf) träffade min rätta. Men det är sån stress redan från unga år att man måste hitta den rätta så jävla tidigt. Ju tidigare desto bättre typ, vilket är helt sjukt tycker jag.

   Jag hittade min när jag var 17, är 55 nu?
   Så visst går det!

   Jemaine : It’s just that I think she might be the one.

   Bret : Sally?

   Jemaine : Yeah.

   Bret : What makes you think that?

   Jemaine : You just know. When it happens to you, you’ll know.

   Bret : You said Michelle was the one.

   Jemaine : Yeah, she’s the one.

   Bret : You said Claire was the one.

   Jemaine : Yeah, she’s another one.

   Bret : So you get more than one one?

   Jemaine : Some people are lucky. I’ve had a few ones.

  Phu, fyller snart 50 och har fortfarande inte hittat mig själv..

  Uppenbarligen fungerar det för att få upp intresset hos följarna på sociala media…. Från rasande Instagramsiffror som förlorat 3000 följare i månaden, sa den plötsligt WHOOPS och 224 nya dök upp på en dag 😀

  Kanske en tröst i eländet… (Nä, nu var jag riktigt elak. Men, visst hjälper kärleksdrama till!)

  Fast vi hästmänniskor vet hur illa en hjälmfrilla kan vara. Särskilt om man svettats. Tror det är därför han behåller den på. Tycker att fd pojkvännen har hängts ut lite på slutet. Gutten är nog på plats för hästköp.

   + på den! På hemmaplan är jag inte så bekymrad men hade jag varit på besök hos person som postar friskt på sociala medier hade jag nog också behållt hjälmen på ?

  Är det bara jag som reagerar på att hon kommenterade sin egen blogg med beröm över hur snygg Olav är? För att vara elak mot Kevin?

   Nej det är inte bara du. Det är så uppenbart.

  Tydligen hade någon sett N och O gå hand i hand INNAN N och K gjort slut. Så det är ju lite bakvänt att Nellie är så så ledsen nu. Jaha pojkvänndn gillade inte att hon håller hand och skriver kommentarer om att O är en snygging och att de två är ett goals-par. Fyfan vad konstigt.

   Förstår att han ogillar det och att NELLIE själv skriver sånna kommentarer på sin blogg.

   Hur vet du att det stämmer?

  Vad gör han med sin hand!??

   Stoppar in den i fickan? ?

  Ja det är ju lätt att påstå att ens partner blivit besatt när man tröttnat själv och börjat skapa intresse för andra. Då känns det nog jättejobbigt när ens partner vill ses och umgås eller låt säga blir svartsjuk över att man intresserar sig för andra och lixom gnor in i ansiktet på en att det vore sååå goals om man var men en specifik annan person

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.