Här ser du hela Isabellas ”speech” från Australien

I videon från det här inlägget så finns ett litet klipp med från Isabella och Pingis framträdande på en skola i Australien, och här är framträdandet i sin helhet för den som är intresserad.
200 personer ska ha funnits i publiken på Sydney School of Entrepreneurship.

Tack för tips!

270 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Herregud.

      Asså FÖRSTA MENINGEN hon säger är ”and for me…of course I’m the biggest influencer in Sweden”. Herrejesus hon kunde inte vänta en sekund med att få ut det.

        Norden….

          ”Nordic”

            ”the nordics”

        Alltså är hon sjuk? På riktigt? Hon har 400 tusen nånting följare, Kenza har 1.5 miljoner, Therese 900.000, Bianca närmar sig miljonen. Alltså jävla mytoman, hon är ju sjuk i huvudet.

          Förstår inte hur hon kan sitta där och ljuga när alla med lättja kan gå in på instagram och se alla dessa siffror och folk i Sverige vet stt hon absolut Inte är störst.

            Med lättja?

              Med lätthet* autocorrect.

          Haha ja exakt! Till och med Linn Lowes har 1.8 miljoner följare!!

            Men vi pratar Sverige nu..och hon är ändå inte störst.

              Syftar du på Linn lowes eller? Hon är ju svensk isf!

              Linnlowes = Linn Löwes, svensk fitnesstjej och influencer och troligtvis den minst skrytsamma av dem också.!

              Kan Bella flytta utomlands snart tack, då blir hon totalt obetydlig och kanske får en reality check.

          Skrev en kommentar om det på youtube. Ville skriva mer, men vill inte att det ska blir borttaget… Kan inte ni gå in och gilla och skriva egna kommentarer? Om de som bokar henne bara får höra hennes version kommer det aldrig ändras! Det är alltså arrangörerna som lagt upp filmen på youtube.

            Såg det Helena, kommit ny kommentar som anger hur många följare Isabella enligt Socialblade!
            Det lite skillnad om man jämför med bla. Kenza.

            Gillat ☺️

            Du borde nämnt therese lindgren som är större men som också har skönhetsprodukter. Hennes produkter omsätter väl dessutom mer än IL? ?

              Kan inte du göra det då? Desto fler som kommenterar, desto större chans att det får uppmärksamhet!

          Hon sa faktiskt blogger… inte instagrammare.

          Ja Isabella är sjuk på riktigt! Och det går inte att bota narcissistiska mytomaner. Så absolut Isabella är sjukare än sjukast.

        När blev Isabella den största Influencern i Sverige?
        Höjer sig själv till skyarna och tror att hon är något hon inte är! Storhetsvansinne!

        Vilket inte ens är sant?!

          Var just därför som jag ställde frågan 🙂

        Och sen Pingis som raljerar på om hur IL har växt så himla mycket utomlands FRAMFÖRALLT ”in the US”. En ytterst ovetenskaplig studie av kommentarerna på hennes insta och blogg säger mig att hennes följarskara fortfarande till största del kommer från Sverige. Skulle gissa på att dom lajvar Pinocchio…

          Önsetänkande, tvivlar starkt på att de har blivit särsilt stora i USA! 😉

      Isabella pratar snabbare än hon tänker.

      Likt isabellalowengrip som kommenterar på hennes sida på Instagram med via Löwengrip och Hermine hold gör linnda.se nu samma tabbe. Hon startade ett företag som heter donnaforte.se och likar sin egna bild på instagram ett samarbete med Mq. Hon ger sig själv 2 ?? ögon. Gud vad pinsamt dessa influencers håller på med.

      Alltså de behöver seriöst ta engelska lektioner allihopa, sånn jäkla skämskudde att inte kunna ordentligt engelska om man ska hålla föredrag va fan *johan falk röst* ?

        HAHAHa Johan Falk-röst ??

        Kan någon klippa ihop de här med blondinbellas intervjuer så vore de ju meme/internet gold https://m.youtube.com/watch?v=LimMVoxDfxA ?????

    Hennes engelska är ju en katastrof! Alltså min mormor pratar bättre engelska än Bella :O

    Jag kan inte se hela videon. Skäms så mycket å hennes vägnar

      Blev tvungen att stänga av efter ILs första mening. ? Svarade ju inte ens på frågan. Haha

      Jag hoppade rakt in i första halvan någonstans. Där pratade de om att de försöker vara transparenta. Pingis säger också något om att det inte bara är yta med Isabella… ? Orkade bara kolla ca 10 sekunder.

      Å hennes vägnar? Men Sverige då? Hon skämmer ju ut Sverige!

      Deras engelska är så dålig pinsamt att titta på när hon ska framställa sig själv som så kompetent

      Håller med. Dessutom, hon representerar Sverige och utger sig för att vara entreprenör och affärskvinna och gör inte särskilt bra i från sig. Jag hoppas att vi som land har en stark image som inte påverkas av ILs framträdande.

    Pingis känns professionell när hon pratar, men sen öppnar Bella munnen och wow. Kunde inte heller se klart hela.

      Känns mer som IL bara babblar på om något. Varför låter IL inte bara Pingis prata? Och det maskulina gapskrattet som kommer i otid. Jag kunde inte se klart hela intervjun för det blev för pinsamt, är det någon som kan summera vad den handlade om?

        Verkligen INTE charmig och rolig, precis tvärtom! Försök inte ens.

        Lyssnade igenom P4 intervjun och sammanfattade hennes uttalanden. Efter den intervjun borde resten av ägarna belagt henne med munkavle och försett henne med färdigskrivna lappar för alla oväntade tillfällen. Denna stream från Australien var av en helt annan kaliber. Fixade inte att lyssna.

      Är det någon här som orkat se hela?! ?

        Eloge till den som orkar se hela spektaklet!
        Pingis borde göra detta ensam. Om jag inte följt div bloggar och annat i flera år skulle jag tro att det var Isabellas första framträdande på en scen.

      Känslan av att blunda och vänta på kyssen från prinsen och sen öppna ögonen och se att det var grodan;)

      Pingis är hjärnan och Bella är … ja..vet inte riktigt vad. Hon behöver lära sig bättre engelska iallafall, annars blir det svårt med lansering utanför Sverige. Svårt att förstå henne.

        Alltså jag är inget fan av Bella, men här måste jag faktiskt förvsvara henne. Det är ett evigt jäkla tjatande om hennes dåliga engelska (nej, den är inte jättebra, men absolut inte den sämsta jag hört!) och genomgående är alltid att folk säger att hon borde öva mer. Hur tycker ni att hon ska öva, om inte genom att tala? Jag tycker hon är jättemodig som ställer sig på en scen inför en massa människor och prata på ett språk som hon uppenbarligen inte hanterar så bra.
        Sen att hon tydligen på sin LinkedIn påstått att hon pratar engelska på en mycket högre nivå än vad hon gör, är väl en annan sak…

          Jag håller med om att det inte är den värsta engelskan jag har hört.

          MEN, vill hon bli ”världens mäktigaste kvinna” och om hon vill ta sina företag till en ny/internationell nivå så måste hon lära sig bättre engelska (bland annat). Och att bli bättre på att tala överhuvudtaget, även på svenska. Det här fnittret/gapskrattet fungerar inte när man vill vara seriös.
          Jag förstår faktiskt inte hur hon inte tar privatlektioner minst en gång om dagen, när hon ändå har tid med MUA och allt vad det nu är. MUA har hon ju för att hon vill se respektabel ut och kunna representera företaget på ett bra sätt. Det borde vara precis samma sak med engelskalektioner.

            Exakt, hon lägger gärna pengar och tid (ifrån sin familj) dagligen på styling, sminkning, hårfix, träning och spraytan men några engelskalektioner i veckan anser hon inte vara värt? Hur tänker man då, om man ska bli internationell försäljare?! FATTAR INTE.

    Alltså. De båda pratar som att det är små små barn i publiken? Eller vad missar jag?

      Men det tycker jag Blondinbella gör även på svenska. Såg nåt hon gjorde reklam för på sin instastory häromdagen och hon pratar som att tittaren inte förstår något, det var känslan jag fick i alla fall?

      Ja, men Blondinbella hoppade ju av skolan i gymnasiet… Hon inser nog inte hur mycket mervärde det finns i vidareutbildning, utan tror publiken är lite som en gymnasieklass som är imponerade av hennes blonda hår typ.

        Blonda löshår

      För den som orkar googla Dunning-Kruger effekten. https://sv.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-effekten.

    Oj, jag klarade nog två minuter hehe

    Det gick bara inte att se hela… Redan när hon började med … im the biggest influencer… skämskudde…

      Of course, everybody loves following me, I’m a divorced mom bla bla me me me.

      PANIK!

      Hon ska dock ha eloge för att hon faktiskt utmanar sig själv och pratar engelska, även om den är rätt knackig, för jag vet att hon haft problem med det.

        Hon har ju inte fel. Alla älskar att följa henne. Oavsett om du gillar henne eller inte så engagerar hon. Hon är som en a kändis i hollywood som hängs ut i tidningen på det sättet, alla älskar att hata henne eller försvara henne. Inga andra influencers som rör upp människors åsikter på samma sätt.

          Alla gillar en freakshow som sagt.

          A kändis i Hollywood ????

            Ja? Man både hatar och älskar att följa personen.

          Jag varken hatar henne eller försvarar henne (eller följer henne mer än här?). Fattar inte din utgångspunkt. Det gäller ju i så fall alla influencers? Man följer ju folk av en anledning.

          A kändis i Hollywood HAHAHAH skrattade högt

          Vad hon väljer att göra i sitt privata varumärke är upp till henne, men när hon utger sig för att vara affärskvinna, entreprenör, koncernledare, bolagsbyggare, miljösamvete utomlands är hon en representant för varumärket Sverige.

    Vad elaka ni är. En person som är öppen med att hon har svårt för engelska sätter sig där, är märkbart nervös men försöker och ni beter er som ett gäng mean girls. Som att skratta åt tjockisen på gymmet. Fy.

      Tror ingen är elak pga språket. Hon framstår inte som smartare på svenska heller.

        Tror du att det rättfärdigar beteendet?

          Vill man erövra världen kan engelska vara ett bra verktyg att behärska.

      Det handlar inte om hennes engelska, utan det hon säger. Hade varit exakt lika dumt om hon sagt det på svenska.

        Hon är nervös. Syns ju. Skrattar ni åt klasskompisar och kollegor också när de är nervösa?

          Jag skulle göra det (bakom deras rygg) om de samtidigt hävdade att de var bäst i världen, aldrig gör fel och är otacksamma mot sina kollegor.

            Du är en liten människa.

              Nej jag är ganska normal faktiskt. Gillar trevliga, empatiska människor med hög EQ.

              Äh.

      Håller med!

      Läs hennes LinkedIn s ser du att hon anser att hon kunskaper på modersmålnivå i engelska. Varför skulle hon vara nervös?

        Men lägg ner bara. Det vet vi inte stämmer. Märks att hon är nervös, därför man bara pratar på.

          Fast nu får du sluta. Bella blir väl inte nervös av sånt, hon har gjort det tusen gånger. Hon låter ju precis som på sin instagram?

        Mia / 21:31

        Inte ens jag som har haft engelska som ett andraspråk hemma fram tills jag var 13 år säger att är på modersmålnivå eller flytande fast jag behärskar engelska mycket bra i både tal och skrift och läser i princip bara engelska tidningar och studier. Det krävs stor förståelse för språket för att tala som en infödd, och man måste även behärska olika termer inom t ex matlagning, bilkörning, politik, lagar, skolväsende mm mm. Hon är inte klok.

          Men du är ju flytande. Modersmålsnivå är ju en helt annan sak.

            Nyfiken bara, vad är egentligen skillnaden? Flytande=kan allt som ett rinnande vatten och modersmål=Har en accent som är tex brittisk, använder sig av slang, Drar ihop ord på samma sätt som en engelsktalande etc? Eller?:)

              Modersmål ÄR ditt modersmål. Det språk du är uppväxt med.

                Jo det vet jag men tänkte om man kan ligga på nivån som modersmål. Det var logiskt i mitt huvud, men så var jag nyvaken också??

                  Det är skitsvårt att hamna på modersmålsnivå. Flytande kan man nå på ett par år, men man kommer alltid göra små små misstag som avslöjar en…. Tex kan de som flyttat till Sverige ofta bra svenska, men fallerar på ålderdomliga uttryck och sånt som var inne för 30 år sen. Medan en infödd svensk har fått höra sånt i filmer (föräldrarnas gamla och repriser) och i samtal med de äldre i familjen.

          Nej, men du besitter en egenskap som kallas ödmjukhet, den är väldigt klädsam och att ha den är bättre än både en MUA och en påkläderska. Bella däremot vet inte hur man får den egenskapen.

            Antagligen för att man inte kan betala sig till det…

      Nervös????????? Hon gör ju allt för att synas å höras dygnet runt!

        På sina villkor ja. Att sitta med människor runt sig IRL är en annan grej.

          Sant, när hon inte får styra å ställa frågorna till 100 procent kan det nog bli lite nervöst!

            Ja, och det märks ju på henne?

    Jösses ?

    ”Biggest influencer in the Nordic” – whaaat?

      Ja vad hände där?!

      Kan ju verkligen inte stämma! CamCam, kan du inte ta fram vem som egentligen är störst i Norden? ☺️

        Kenza får nästan 100k likes på sina instagrambilder medan Isabella får ca 5k. Lite skillnad där!

    Speach??

    Blablabla bara en massa inlägg om Bella hela tiden och annars random inlägg om någon ointressant person eller hyllningsinlägg om dina favoritbloggare

      Håller med! Saknar inlägg om våra ”gamla” påverkare

        Christina Schollin?

      Nu handlar ju den här sidan bara om skrivet media. Men den som vill höra att en influencer är en hora kan ju lyssna på senaste podden med Mark och Jonas. De önskar att influencers inte går i Pride så länge de åker på spnons-resor till länder där man fängslar folk för homosexualitet .. lyssna på podden. FÖRLÅT för OT

    Är det därför hon reser över hela världen? För att Pingis ska vara smart i en skola i Australien? För Pingis äger varenda fråga faktiskt. Intressant att se lite mer av henne.

      Tycker hon ser ut som en sliten 5 barns mamma.

        Taskmört.

          Hon gör ju det?

            Nej hon ser ut som någon som äter yoghurt med färska bär till frukost varje dag, men som ibland får för lite sömn pga resor.

        Nyförlovad ??

        Tycker du att Pingis ser sliten ut?
        Jag blev överraskad över hur snygg, smart och snabb i snacket hon var. Hon syns inte så ofta på bild annars
        Har aldrig hört henne prata tidigare, men fick känslan av att hon var jäkligt proffsig. Och just säljet ligger mig nära om hjärtat, så snyggt att hon fick sälj att bli positivt! Folk överlag hatar ju säljare har jag hört ..
        Goals på henne ?

          Jag tycker också att Pingis var både proffsig och snygg.

        Relevansen i att du tycker hon ser ut som en sliten fembarnsmamma?

        Var det en förlossning eller en komplimang? Ärlig fråga

          Eh va?

            Troligen menade Anonym förolämpning, men mobilen kanske autocorrectade hen

          förlossning?

        Vilken energi hon har och är lättsam. Jag tycker hon är duktig.

        Jaha det var det där med utseende, helt ok att kommentera eller, fy fan.

          Nä bara Bellas.

    Glöm inte att hon har 1.5 milj läsare i veckan och Löwengrip är norra Europas snabbast växande skönhetsmärke. Stod så på skolans hemsida.

      Klart de skriver så iofs. De har nog betalat en hel del för deras medverkan, och vill använda sig av det i marknadsföringen av skolan.

        Jag tror att Bella har ställt gratis upp. Skolan får en gratis föreläsning och Bella får exposion, vilket hon vill då hon är där för att etablera sig på australienska marknaden. Det betyder att Bella drar i ordentligt eftersom hennes mål är att marknadsföra sina produkter. Inte kan ju skolan ha hyrt in henne…Det tror jag inte.

      Undrar hur aussies reagerar på BBs påstådda 1.5 milj läsare när det finns australiensiska influencers med betyyyydligt fler följare på bara en av deras kanaler.

    Det var ett jävla viftande hela tiden… blev typ stressad.
    (Grundat på det lilla jag bemödade mig att se. Det kan såklart ha avtagit och då lägger jag mig platt och ödmjukt)

    Någon mer än jag som funderar över varför Pingis har med sig sin fästman på affärslunch? Har han en roll i företaget?

      David är nog företagsmascot ?

      Spelar det någon roll?

      Pingis behöver en vuxen att prata med

        Haha

        ”Anonym 21:43” bästa svaret!

        ?

        Ja, det blir annars lite väl mycket skolresa över vistelsen down under om Bella och hennes entourage av tre ungdomar ska få löpa fritt 🙂

        LoL

      För att det egentligen är en nöjesresa som dom vill göra avdragsgill men dom har lärt sig av Carolina Gynning och ser till att ändå jobba lite så att Skatteverket inte ska ha något att anmärka på. Misstänker nämligen att han inte betalar för resan ur egen ficka…

      Kanske hon inte får resa så mycket ensam för honom. Han är väl typ alltid med, också på deras företagsfester…

    Tittar man på målgruppen så,är det väl på sin höjd någon som hoppas på en goody-bag. De jagar fortfarande gäster till nästa event. Hur mycket måste de omsätta för att betala resan fö alla dessa personer? Behöver man ta med sin egen MUA och påkläderska, kommer det att betala sig. Bara några få funderingar när jag ser detta.

      Frisören kunde de lämnat hemma

      känns som att Bolagspengarna enbart hamnar på resor, first class, dyra hotell, dyra märkeskläder mm. Förstår inte hur det går runt för dem. Någon som är insatt?

        Finns kommentarer om det på FB
        https://www.flashback.org/t1791778p519

          Har dessvärre inget Facebook-konto.

          Jag får verkligen inte ihop det med alla dessa utgifter ?‍♀️

            Jaha Flashback ?

    Hon har många största styrkor.

      Som hysteriskt skratt, eller vad menar du?

    Räcker nästan med att se slutet där hon försöker sälja in Glow… Herregud.
    Kul också när det kommer ett par frågor från publiken om vart kunskapen till dessa fantastiska krämer kommer ifrån, och det flyger rakt över huvudet på Bella.. Hon är ju bara intresserad av att sälja, resten spelar ju ingen roll och det märks så VÄL.
    Läste en kommentar här från någon som påstod sig jobbat i närheten av dessa två, och att de var som på ett barns nivå när det gäller proffsighet, särskilt Bella.
    Man blir ju inte ens provocerad längre, haha… Det är bara så knäppt alltihop.

    Ser framför mig hur hon kommer hem till familjen om ett par veckor;
    ”Hi kids! Mommy´s home! So fun!”

      Nej, jag skrev aldrig att jag är säker på att det är 100% sant, men när jag ser alla Bellas klipp och det bara osar oseriöst om de där två och deras bolag i allt de säger, så väger man sannolikheter mot varandra vet du.

      Jag kan bekräfta att det stämmer att Bella är oproffisig i jobbet. Känner en AD på Flattered och hon avskyr när Bella är på kontoret. Ingen får något gjort då.

        Kanske är personalen som uppmuntar bellas resor utomlands för de inte vill ha henne på kontoret

        Varför? Mvh nyfiken

    Jag orkade bara se två minuter. Blir väldigt illa berörd. Som nån sa: man börjar tycka synd om henne. Ja, något är fel. Väldigt fel. Igen detta tjat om att det är möjligt att ha en karriär och två små barn samtidigt. För det första har hon bara barnen halva tiden och för det andra klarar hon nästan ingenting själv som har med dem att göra. Inte ens köpa deras presenter eller packa deras väskor för en semester.
    Knappt laga deras mat.

    äh det är ju kul ju! låt oss hålla på om vi vill

      Fyfan vad vidrigt. Att det är kul att gå på en annan människa. Ni är vidriga.

        Men gör nåt annat då! Kan tipsa om filmen Green Book. Riktigt bra ?

          Hoppas du tappar dina tänder inatt.

          Ja den är såå bra!

        Hoppas karman biter dom i rumpan nån dag
        http://Www.caloveline.com

          Gå och lägg dig. Klockan är mycket och det är skola imorgon.

    Extremely sucessful… är dom på riktigt det. Går det sååå bra för löwengrip? Känns som deras utveckling mycket bygger på att knyta nya återförsäljare, det är ju ett lite dopat sätt att växa. Återförsäljare som tar in lager. Undra hur den underliggande verksamheten går. I butikerna jag ser har de väldigt dålig plats och ofta kampanjer. Bara en reflektion.

    Hihihi jag tänker bara på American Pie när jag hör Bella prata… ”on time at the band camp” precis samma betoning på orden

      I had a flute up my ass ??

        P*ssy om jag får be 😀

          Oh sorry, pu**y ska det ju va.

      Inte tänkt på det förut, men det är fan spot on. ?

        Eller i scrubs när mandy moore(?) är med. That’s sooooo funnyyyy och JD ba GAAAAH.

    hon har ett helt hov med sig men ändå ska hon ta med sig väskan upp på scenen. Litar hon inte på sina hovdamer eller vill hon flasha med statusprylar inför publiken?

      Ingen seriös affärskvinna skulle ens tänka tanken på att släppa upp en väska och sen dessutom lägga den i stolen bredvid sig och inte på golvet

    Hon är som en skiva som går om och om. Verkligen samma story om och om och om igen. Inget oförutsägbart.

    Men sluta hon kan ju inte kombinera familjeliv och karriär. Hon köper inte ens sina barns julklappar. Hon har ett team som uppfostrar hennes barn.

    När Pingis säger att Bella är någon läsarna kan relatera till då hon inte målar upp en förskönad bild av sitt liv utan visar ärligt sitt privatliv ??‍♀️

      Ridå.

      Tänkte också på det, de ljuger som hästar travar ;p
      Sen var det väl även nåt tillfälle som pingis låtsates att de inte kände varandra så väl (som vi ju vet att de gör) för storyns skull

      Och när hon själv pratar om att transparens är viktigt och en anledning till att hon är så populär… ?

        Inte helt osannolikt att hon inte vet vad ordet betyder. Eller så har hon en högst personlig tolkning.

      Shit haha undrar vilka som verkligen kan relatera till henne, och inte bara går in på blogg för att läsa skvaller och kommentarer…! Förmodligen inte många!

    Intressant när de pratade om kommentarerna Bella får i bloggen. De ligger i deras strategi att bloggkommentarerna ska gå i vågor arga/positiva/arga/positiva för att de ökar försäljningen och de sämsta som kan hända att kommentarerna blir ljumma och följer en rak linje. Sen tar Bella aldrig åt dig av de negativa utan bara de positiva och Bella och Pingis relation är 100% professionell och aldrig personlig. ?

      men det är ju såååå synd om Bella och alla elaka kommentarer

    Flyttade hon verkligen hemifrån när hon var 14 år?

      Hon blir yngre och yngre. Tror det var 16 innan

        Hon har sagt 14 år hela tiden men vissa menar att det inte var flyttade hemifrån helt utan lånade någons lägenhet. Det är en annan bloggare som ändrar sin ålder till yngre och yngre, från 14 – 13, från 18 -17.

          hennes papp hade en lägenhet hon lånade ibland har jag för mig.

      Hon var 8 år då hon blev föräldralös och flyttade med sin häst till ett eget hus. Sedan dess har hon klarat sig själv med hjälp av sin superkraft ADHD. Eller så blandar jag ihop det med någon annan.

        Har för mig det fanns en apa med i huset på den tiden med ?

          ? jag fick först associationer till the yorkshire men, som till slut bodde i en skokartong – eller var det på botten av en sjö.

      Jag har försökt publicera nedan på hennes blogg några gånger. Det har inte blivit godkänt…

      Du har tidigare sagt att du flyttade hemifrån som 14-åring, men i första klippet säger du 16-åring? I andra klippet säger du ”när jag flyttar hemifrån ska jag skaffa städhjälp”. Det klippet är från december 2008 – då var du 17 år. Finns det något du inte ljuger om?
      https://www.youtube.com/watch?v=KrPtaxU7qEc
      https://www.youtube.com/watch?v=B1riayuXGbA

        Hon påstår att hon flyttade hemifrån som 14-åring första gången och försörjde sig med svartjobb på café för att få ihop till hyran. Dock så hade hon inte råd med det i längden och flyttade hem igen.

        Det verkar som om sanningen egentligen är att hon lånade en liten övernattningslägenhet ibland på helgerna för att få egentid från sina småsyskon. Sen flyttade hon och en kompis ihop i en andrahandslägenhet när hon var runt 16 år och strax efter det flyttade hon in till sin pojkväns familj. När det tog slut så flyttade hon hem igen runt typ 17 år tills hon hade råd med en egen lägenhet som myndig.

        Hon överdriver sitt flytta hemifrån som 14-åring något enormt.

          Och hur många har som 16 åring råd med en veckosluts lägenhet för att man inte ork med sina syskonen….? Jag vet! Om man bor i Stockholms innerstad och ens föräldrar är advokat.. Maskrosbarn…

        Se där. Hakan ser likadan ut där som nu. Finns fler bloggare som påstår att de flyttade hemifrån som 14-åring, eller fick klara sig själv och försörja sig själva. Den ena har ändrat sitt 14 år till 13 år.

    ”Its not just the polished perfect images” ”Its a real person that you can relate to”

    Jag och min MUA sitter och fnissar varje dag och relaterar till Bellas liv och bilder.
    Men när jag inte fnissar med henne så diskuterar jag mycket med min hundtränare som jag har anställt för att plocka upp efter min vovvsing. Det är sä roligt vilka lika lov vi har hon och jag allt så. Förutom att hon har barn då och jag har hund.
    Men man kan göra karriär och ha hund!!

    Följ mig på me.myself&my.part-timedog.com pöööösss!

    *speech (rubriken)

    När hon pratar engelska så låter det som hon pratar med små barn. Så förminskande på alla sätt.

    Jag har följt Isabella i många år, och jag minns när hon tog engelska lektioner för att lära sig engelska. Tycker hon pratar jättefint!

    Men ååh vilken mysig stämning det är ändå, tycker det är roligare att lyssna på något sånt här en asså sketna föreläsningar när dom bara brer på o brer på. Det ger mig själv ett leende när Isabella o Pingis och intervjuren skrattar.

    Dom är ju där för o berätta att deras story så mer ska kunna göra något sånt här, och tycker det blir mer trovärdigt och härligare. En lättare stämning och känsla, när dom bjuder på sig själva såhär. Är glada och skrattiga! Fick ett jätte stort leende när jag lyssnade på detta.
    http://Www.caloveline.com

      Skämtar du eller?

        Ja hela kommentaren skriker ironi ?

          Inte vara elaka nu, hon är bara 16 år.

          http://Www.calvaonline.com

    Fast är verkligen IL nordens största? Tänker på att det finns ju några som har 2-3 ggr så många följare än henne på enbart instagram (Bianca Ingrosso, Kenza ex).

      Bella är ju sån superentreprenör så hon har nog ett nytt sätt att räkna på, något som vi andra inte förstår ännu. Annars är vi nog bara avundsjuka.

      Och även högre engagemang: tex får Kenza mellan 60,000-120,000 likes på sina instagraminlägg med Bellas fjuttiga 2,000-10,000.

      Nej, det är hon inte. Långt ifrån. Hon har ihopslaget med sin blogg och instagram (om vi räknar som hon” ändå inte mer än exempel Therese Lindgren, Bianca, eller Kenza. Influencer är inte längre bloggare. Isabella kan aldrig ha samma makt som Bianca till exempel, det är omöjligt, och vi alla vet att Bianca är störst. Bianca är dock frisk och räknar inte wahlgrens värld som en följarkanal som den här galningen hade gjort. Hon är kanske 5e störst, om ens det.

      Det beror bara på vilket räkneexempel man använder. Bella har iaf högst medelsnitt.

        Nja varför skulle hon ha högre snitt? Förutom att hon har färre på sina sociala medier totalt så har hon väldigt lite engagemang på sina sociala medier också. Det enda där folk reagerar lite mer är på hennes blogg men även där har Kenza och andra bloggare mer engagemang.

    Det känns som att Blondinbella är den där Gabriella och Pingis är Isabella Löwengrip. Att Blondinbella fortfarande är en karaktär, levande på scen med sitt blonda hår, tjatiga story och flams. Och Pingis är the mastermind. Pingis ger ett mer professionellt intryck. Det känns lite som att detr vad de försöker framställa det som. Ser de inte själva hur dumt det ser ut när en verkar så oseriös och lite smått korkad (hon kanske inte är det, men det är så hon framstår) och en mer lugn och sansad. Det kan omöjligen inte vara oplanerat, det måste vara en strategi.

    Alltså jag kan inte lyssna klart… BB är ju som en seriefigur. The biggest nordic influenser…..

    Att hon ens börjar med att bryta in att hon är nordens största?? Som start.
    Om man är nervös, som vissa här påstår, så börjar man väl inte med att storskryta och ljuga??

      Nordens största nu sen snart, snart världens stlrsta influencer ?

    Bella har en unik humor. När hon gapskrattar skrattar ingen annan…. Är det något vi missat eller är de Bella som inte förstår sociala koder och signaler, läs som i Aspbergers

      Men kan folk sluta påstå att hon skulle vara autist, det enda som möjligen pekar i den riktningen är ju att hennes lögner och underliga beteenden kan få det att verka som att hon inte fattar sociala koder. Det finns inte en chans i helvete att hon är autist. Inte någonstans på spektrat. Adhd ja kanske men fan inte aspergers.

        Jag håller med. Hon har hittat på det pga Saga Norén.

      Hon sade ju själv att psykologens utredning visa att hon har drag av asberger. Det är ju inget hon försöker att hålla hemligt och att hon inte kan läsa av ansiktsuttryck har hon berättat många gånger.
      Det tycker jag är bra att hon inte skäms för det! Inte sarkastisk!

    Men är det ett event för svenskar eller? Både moderatorn och de som jag hörde ställde frågor lät väldigt svenska och absolut inte som aussies….

      Såg nu att det var SACC så det förklarar ju.

      Jo, de annoncerar eventet med iom att det är främst svenskar som känner och bryr sig om henne så blir ju publiken av svenskar)

    Angela Merkel och Theresa May toppar listan på Most Poweful Woman. Anna Wintour finns med längre ner och hon håller ju på med Fashion men ja…..ska Isabella toppa den här listan så hade jag om detta hade varit mitt personliga mål, börjat utbilda mig på ett bra Universitet och fokuserat mindre på det yttre och att försöka imponera folk med grandiosa ting och gester.

      Japp, och där funkar inte ”fake it till you make it”.

    Pingis är sinnessjukt smart och det är hon som styr och driver bolaget. Atthon har kvar Bella ärsåklart för att bolaget får sinnessjukt bra PR AV HENNE OCH HENNES UPPTÅG. hennes lön är billigare än alla marknadskampnjer i världen. Heja Pingis!

      ”Pingis är sinnessjukt smart”, det var nog att stretcha det lite väl..

        Har du träffat henne? Har du jobbat med henne? Har du hört hennes föreläsningar?

          Har du?

          Har så svårt att tro att nån som är sinnessjukt smart plagierar andras texter. Eller står ut med Blondinbella mer än 1 minut.

      Nej det tror jag inte hon är. Hennes ekonomiråd är ju banala. Inte har hon haft något mera att komma med på alla dessa år vad jag vet om. Det enda är att hon såg potential att tjäna pengar pga Bellas kändiskap. Alla ekonomiuppgifter har de ju outsourca, inte sköter hon dem, utan utomstående firmor gör ju dem.

    Usch vilket häcklande?

      Hur är ju rubbad så ja visst!

        ?

    Å nu behöver jag aldrig skämmas över mig själv längre☺

    När intervjuaren frågar hur de jobbar för hållbarhet (sustainability) på Löwengrip, så svarar Bella: vi har barnvagnar på kontoret och anställda får ha med sina bebisar ibland

    Vilken hållbarhet!

      Bella förstår inte vad sustainability betyder kanske? Hon tror nog att det betyder jämställdhet eller något åt det hållet.
      Hon gick ju en termin på MBA-skola i Schweiz utan att ha vett att ta reda på vad real estate betyder.

      En sann miljökämpe.

      Jag tyckte också att det var lite konstigt, Pingis fick liksom ”rädda upp det” genom att föra tillbaka diskussionen till tillverkningsprocesserna, om jag inte minns fel.

      Sustainability, hållberhet, är ju faktiskt också personalvård. Det är att skapa något som håller i längden, sen om det är miljön eller människor som avses beror ju lite på vad företaget har problem med. Enligt Blondinbella är det kanske personalhälsa som är mest problematiskt för dem, de har ju många unga anställda och få erfarna som de unga kan få råd av. Så det kan ju stämma! Att det är många stressade anställda som mår dåligt hos dem, och de i gengäld tillåter att de tar med sina barn…….

        Nej.

          Jo. Kolla själv hur GRI definierar det i sin standard g4 som är det som de numera obligatoriska hållbarhetsrapporterna baseras på. Det kanske inte är vad privatpersoner hittills har uppfattat ordet som i samband med företag, men det är också få privatpersoner som vet skillnaden mellan ex. utgift och kostnad. Om du istället vill ha en lekmannamässig koppling till ordet kan du googla dess betydelse, wiktionary definierar hållbar som ”som tål att utövas eller användas under en längre tid utan att orsaka skador på något”. Personal kan vara ”något”.

    1h 40 ish så blev det lite klonsnack… Känns lite stött när publiken skrattade ?

    ”Varför man inte ska intervjua mig” ??

    Det står högre upp här i kommentarsfältet om Aspergers och sociala koder.

    Jag såg en minidokumentär som delvis handlade om den diagnosen. Se den ni också, om ni vill:

    https://www.svt.se/nyheter/lokalt/ost/minidokumentar-ett-riktigt-jobb-som-bara-finns-i-fantasin

      De jag tänkt hela tiden hon har aspergers och inte adhd. Därför hon måste outsoursa så mkt som möjligt till andra. Hon klarar de inte sjölv helt enkelt.
      Inget fel i att ha diagnoser eller så men sånt löjligt beteende som detta får mig att skämmas!

    Men Gud, fakeness herself. Jag vill inte utsätta mig för så mycket falskhet. 5 sekunder blev det) En rekord)

    Jag tänker inte vara den som hakar upp mig på småsaker som ni andra i kommentarerna.
    Hon nämner en mycket bra grej. Att hon vill visa att det går att göra båda två, med både företag och barn. Även om hon är skild och inte har barnen 24/7 så har hon endå ett driv att det fungerar. Och att man inte ska vara rädd för att satsa.
    Det är inte alla som klarar ens det för att det blir för mycket.

    Så det tycker jag var klokt av henne att nämna.

      Men… är du allvarlig? Hon gör ju inte båda delarna! När ska folk fatta det?? Man kan inte se upp till henne som en hårt arbetande och framgångsrik kvinna som samtidigt klarar av att ha familj – FÖR DET STÄMMER INTE!

      Hon gör inte någon av de delarna. Hennes jobb består av selfies och låtsasmöten. Hennes föräldraskap har hon outsourcat till andra – och hon umgås endast med sina barn på ett sätt som hon kan mjölka ur för bloggens/jobbets skull.

      Det finns många föräldrar som har lyckats starta eget och vara aktiva föräldrar som respekterar sina barns integritet. Bella är inte en av dem.

    Värst vad många som gör reklam för Na-Kd nu. Är det smygreklam som Therese Lindgren gör på instastory, och även Kenza? Har Lindgren gjort hakoperation, tycker hennes haka ser mer spetsig ut, Kenzas också ser lite spetsig ut och även Annica. Men det är väl kanske mobilfilter som förvränger lite, kan vara det.

      Alltså ?

    OT men tänkte på de som gör reklam/samarbete med Kry-appen, fy faan alltså vad de utnyttjar sjuka personer och drar vinning av utbrända, deprimerade eller andra sjuka. Fy alltså vad de utnyttjar utsatta för egen vinning. Så ego.

      Men det gör inget så länge det inte är en casino sida, dåå blir folk galna.

    Man kan säga mkt om Isabella och jag kollade bara 1 minut, så jag vet inte riktigt vad hon pratade om resten av videon. Men folk som säger att hennes engelska är helt förfärlig överdriver väldigt mkt. Vi skandinavier är kända för att prata bra engelska och de flesta i engelsktalande länder Är superimponerade av att vi behärskar ett andra språk så bra i jämförelse med många andra länder. Dock är svenskar väldigt osäkra och vågar inte prata engelska. När min engelsktalande man kommer hem till Sverige finns det en del som knappt vågar prata med honom fast de skulle klarat sig bra. Summa kardemumma- Isabellas engelska är inte perfekt och med ett företag som marknadsför sig internationellt så vore de bra att träna upp den lite för att låta proffesionell men jag lovar att ingen i den där Publiken störde sig på de utan tyckte nog hon gjorde de bra. Det är bara elaka svenskar som ska sitta här och klanka ner. Bra att hon vågar. Jag har haft ett jobb i 7 år där jag pratar engelska och gör föreläsningar på engelska men jag säger fortfarande fel och låter svensk. Ingen har nånsin klankat ner på mig för det här borta utan säger jämnt att de älskar min accent och rättar mig vänligt om de behövs. Världen är inte lika hård när de kommer till engelska som svenskar är. Modigt av Isabella att försöka och utmana sig själv. Sen kan man som sagt ifrågasätta innehållet och svaren men de är en annan sak 😉

      I min omgivning, både privat och jobbmässigt är sevenskarna framåt vad det gäller engelska, inget problem med att prata eller ta över. Engelska börjar bli ett accepterat jobbspråk. Så att svenskar är osäkra och inte vågar prata engelska känner inte jag igen, och har många engelsktalande vänner som inte upplever det så

        Jag tycker det är lite både och. Många känner sig väldigt bekväma och pratar på, men jag ser fortfarande en del som drar sig tillbaka i konversationer men min man tex (har inget med honom att göra- han är supersocial) och ursäktar sig med att deras engelska inte är så bra. Men det är bra om de håller på att ändras. Dock tror jag att folk blir mer osäkra och vill försöka mindre när man ser hur påhoppad isabella tex blir. Även om ens engelska är mkt värre än hennes så ska man försöka sig fram tycker jag 🙂

          Det kan väl handla om att man är rädd att säga fel…även om man ör superduktig i engelska. Jag är, men när jag får en mina amerikanska eller engelsk-födda vänner framför mig kan jag verkligen bli sämst…däremot är jag sjukt skillnad när jag pratar engelska med ngn som ör sämre än mig:p

          Men Isabella låter ju inte ens bra på svenska? hon blir nervös, skrattar bort det HÖGT i mikrofonen och framstår som eeh ganska eeh typ HAHAHA KOLLA GLOWET!!! Även om folk pikar på hennes engelska så är det ju knappast hennes största problem, även om det förstärker det. Hon är osäker och noll förtroendeingivande. Sen så tror jag det är svårt att på riktigt vara säker i sig själv när man hela tiden ska låtsas vara något annat, större och bättre. Och bellis lever väl tyvärr lite i en lånad värld i väntan på att erövra den, så himla sorgligt när det är bättre att vara bra som man är utan att behöva fejka allt!!

      Jag har engelska som modersmål. Nej, svenskar är inte kända för att tala bra svenska. Tyvärr.

        Jag har bott i Spanien och Frankrike och jo – jämfört med dessa people är svenskar generellt väldigt bra på engelska. Iallafall de yngre generationerna.

          Ja, fast spanjorer och fransmän är ju oerhört usla på engelska. När jag gick på universitet i Spanien så kunde unga människor som studerar på universitet inte ens fråga hur mycket klockan var på korrekt engelska.

        Jag hoppas verkligen att svenskar är kända för att tala bra svenska, vilka andra skulle göra det bättre? 😉

          De flesta kanske har the swedish chef som referenspunkt och hans svenska är ju faktiskt under all kritik.

      Har inte alls samma uppfattning som Hanna ovan. Har en granne från USA som bott i Sverige i 7 år. Han får liksom aldrig chansen att lära sig svenska för alla vill bara prata engelska med honom. Så han får liksom aldrig öva, alla svenskar blir jätteglada över att få snacka engelska i vardagen.

      Märker detsamma när jag är i Spanien och vill öva på min spanska men alla spanjorer envisas med att svara på engelska. Blir så konstiga konversationer när jag pratar halvbra spanska och de svarar på halvbra engelska ?

    Men Hermine Hold måste ju vara megafloppens megaflopp??? Inte en enda influenzer använder sina gratissjalar? En story var vad HH fick nu är märket redan ett minne blott. Existerar ju inte? Deras bilder på instagram får 150 likes? Jämförbart med typ CAIA som ibland får 60 000….

      Du får fira det med ett glas cava.

    Bla bla… största bloggerskan, skild, barn osv.
    Kom igen. Stängde av illa kvickt. Hon inspirerar inte mig någonstans med hennes sketna snack.
    Det finns så grymma kvinnor där ute, kvinnor som verkligen brinner för det de gör OCH för sin familj. Det är grymma entrepenörer för mig. Inte en brud som sitter och skryter om vad? Att hon inte ens kan borsta håret eller laga en macka till sina barn?

    Skärpning människa.

      Hon har samma bisarra, totalt lössläppta, avspårade associationshysteri som Trump – börjar svara på fråga / prata om något, hör liksom sig själv säga ett visst nyckelord, spårar totalt och allt blir bara ’I’m great, totally powerful supergreat, biggest influensör evvvör, role model – soooo important rooooole modddöl’

        Men Trump blev president. Så han är rätt sooo important och powerful, trots allt.
        Till skillnad mot Bella.

    Alltså 1,31 in i filmen.. åh herregud! Frågan om vad långsiktiga planen är och mål, och Isabella svarar givetvis att hon ska bli världens mäktigaste kvinna. Publiken skrattar..

      CRINGE

      ”Somebody has to have that high goal and I can have that!”

    I dagsläget har Konsumentverket registrerat 52 anmälningar på Löwengrip, vilseledande marnadsföring.

    http://diabasweb.kov.se/doklist.asp

    Fatta vad den här Australien-snurren måste kosta. Tänk om det säljer dåligt på Meyer och sen tas bort efter två månader som på Beautybay?

      Sedan har vi ju lanseringen i USA samt Isabellas sk ”klon” 🙂

        Exakt! Jag får inte ihop deras resurser

    Jag ser scenen från Kellys pressrelease från filmen lost in translation framför mig när jag ser såna här filmer på Isabella
    https://www.youtube.com/watch?v=G2UTjomYxkc

      Haha, verkligen! 🙂

    Herregud så hemskt! Hon framstår som helt jättekorkad ärligt talat (förstår att hon inte är det för då hade hon inte kommit så långt…) och hur någon kan inspieraras är en gåta…

    Om nu Isabella Löwengrip ska bli världens mäktigaste så har hon ett och annat att ta tag i!

    Alltså vad SÄGER HON? :O Kenza, Janni, Angelica blick mfl är väl mycket större än Blondinbella?! Hur kan INGEN i hennes närhet säga hur delusional hon är? Skrämmande. Pinsamt. Shit hon är verkligen så sjukt cringde, och så sjukt last year

    Sen att hon sa nåt om att skilja sig var okej för att du älskade ditt jobb ”eaven more”…!! wtf!

    Hon är på god väg att bli världens märkligaste kvinna, inte världens mäktigaste. Så mycket ljug från dessa båda damer att man häpnar. Hur kan de ens med gott samvete sitta och ljuga så mycket?? De VET ju själva att de ljuger?!

    *frågar om privatlivet drabbas*

    53:10
    – ”when you use social media so much, there are some guys they don’t know we not to know each other but they think that we are do”

    wow ?

      (Emoji med hjärnan som exploderar…

      Herregud, så pinsamt!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.