Kissie bryter mot GDPR och hänger samtidigt ut fel(!) person

Alexandra skriver återigen ut namnet på den person hon tror(!) kommenterar på hennes blogg, men enligt denna person så är det inte hon som skrivit dem. Trots upprepade meddelanden och mail till Alexandra så står kommentarerna kvar, med inte bara personens för och efternamn utan även med hennes signalement.

Jag undrar vad Adviral tänker kring att Alexandra bryter mot GDPR på deras plattform?
Förhoppningsvis svarar de den uthängda kvinnan då hon kontaktat dem med en fråga. Här är hennes mail till dem och hennes meddelande till mig.

Tack för tips!

98 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Kissie är ju galen.

   Därför läser man inte hennes blogg. Hellre Bella även om hon är också lider av a la storhetsvansinne så är hon mer intressant att läsa om och se vad för tokigheter hon hittar på. ???

   När jag svarade att jag också vart dålig ( hon skrev om aneroxian) så fick jag ett jäkligt elakt svar. Att typ jadå det får väll du ha. Efter det tycker jag hon är en ful människa som måste må skit inuti.

   Alexandra är en mycket elak person, säger inte de för att vara taskig utan det är sanningen. Hon har sårat så många människor och det är något som inte står rätt till med henne. Hon är värre än blondinbella.

  Jag fattar inte. Hur kan kissie veta hur denna felaktigt uthängda person ser ut? Eller vad menar hon? Sorry om jag är trög.

   Har man bara namnet på en person och vart de bor är det väl superenkelt att kolla upp dem på typ Facebook?

    Och hon tycker själv hon är snäll det är skrämmande.

   När jag kommenterat hennes blogg(det fåtal gånger jag gjort det alltså..) så har jag använt min riktiga mail som i sin tur är kopplat till mitt WordPress-konto så min bild kommer automatiskt upp när jag kommenterar. 🙂

   H. Den uthängde

    Aha ok. Då förstår jag. Förstod det som att hon fått all info via bara ip-numret vilket jag tyckte verkade konstigt.

  GDPR eller inte varför lägga ner så mycket energi på att spåra upp en person som skriver saker man inte gillar. Går det till förtal och stalking polisanmäl.

   Du menar att man ska göra en anmälan angående en okänd person och sedan vänta på att polisen spårar upp vederbörande?
   Verkar ju mycket troligt att polisen prioriterar ett fall om det inte gäller annat än påstått ”förtal” och ”stalking” vilket inträffar hundratals gånger i veckan på sociala medier.

    Det är väldigt få anmälningar som leder till åtal och det mesta läggs ner utan att ens en förundersökning startas. Min poäng är att ja man ska anmäla om det är ett brott oavsett om det leder till åtal eller inte. Annars om det är en kommentar man inte gillar är det bara att suga i sig och gå vidare.

    Ja polisen tar sig an såna ärenden.
    Iaf här där jag bor.

    Tänk att prinsessan sofia och prins philip gjort något så bra att dom skrivt en bok om näthat till unga. Den borde en del vuxna läsa med. Så himla bra initiativ av dom. ❤

  Och hon vill starta en podd. Vem ska lyssna på henne? Jösses

   Kenza är intressant. Kissie är intetsägande, tråkig, vilsen och elak bara. Hade aldrig orkat lyssna inte ens en sekund på något med henne ?

    Jag skulle gärna lyssna på Kissie, ihop med Amir eller Andreas. För mig är Kenza ointressant.

  Så där höll ju My Martens på mot en kvinna som brukar kommentera härinne. Kunde omöjligt fatta att hon hängde ut fel person. Hon hade som vanligt rätt och bad inte om ursäkt.

   hur vet vi att de har hängt ut fel personer? det är ju jättelätt att säga när man åker fast. it wasn’t me

    Det är bloggaren som ska vara säker och följa regler.

     det ena utesluter ju inte det andra…

    För att jag inte minns när jag ens kommenterade på hennes blogg senast. Det är nog flera månader sedan. Jag har inte ens skrivit något elakt, om jag minns rätt så var det inlägget om att hennes hund blivit dräktig. Jag kritiserade det faktum att hon lämnade sin icke-steriliserade tik hos någon som har en okastrerad hane. Jag var inte den enda som påpekade det heller, men jag antar att hon lagt mitt namn och min bild på minnet? ?

     Nej att du vet att det är fel om du är uthängd förstår jag ju.

     Men andra personer har väl ingen aning vem som ljuger. Tänker även med fallet som tas upp med My. Hur vet ni att My hade fel?

      Mys ”offer” kanske ser det här och förklarar händelseförloppet.

       Jag skrev en kommentar hos My. Minns inte vad det handlade om men jag vet att jag inte höll med henne. Var inte otrevlig eller nedlåtande, det är jag säker på eftersom jag vet att My har svårt att ta kritik så jag var extra varsam. Nu valde att hänga ut min kommentar som något elakt samt insinuera att jag var en ”viss bloggare” från Bromma. Hon kunde enligt vad hon påstod se det på mitt ip-nummer. Till saken hör att jag varken är en bloggare eller kommer från Bromma. Jag bor och befinner mig cirka 100 mil därifrån. Kan tillägga att jag ALDRIG har skrivit något elakt eller kränkande till My eller någon annan för den delen. Med detta sagt så känner jag mig säker på att My hittar på att hon VET vem som kommenterar, oklart om hon vill verka märkvärdig eller om det är ett försök till att skrämma folk från att skriva kritiska eller ifrågasättande kommentarer.

        Hon vill gärna insinuera och smutskasta andra. Lätt paranoid kanske. Hon gissar och får för sig. Jag har också skrivit en kommentar där en gång, inte elakt men ifrågasatte lite, och då insinuerade hon att jag var en bloggare också. Det är jag inte.

       Jag är ett av Mys offer.
       Kommenterade hos henne förr, men insåg hur falsk hon var och slutade kommentera hos henne. Dels när hon ljög en läsare upp i ansiktet angående bilden där hon räckte finger samt när hon hängde ut sonens könsdelar. Då ville jag inte delta på hennes blogg mer.

       Däremot har jag kommenterat henne härinne, och det gillade hon inte.
       Då ser jag att hon i sitt kommentarsfält svarar en kommentar att det är jag. Innehållet i kommentaren har jag inte en aning om, då det står innehållet raderat.
       Jag ifrågasätter och ber henne förklara sig. Hon hävdar att det är mitt ip, vilket det inte är. Hon vägrar ge mig min kommentarshistorik, vilket enkelt hade bevisat min rätt.
       Antagligen ville hon trycka till mig.
       Det roliga i det hela är att inga ipnr kopplade till mig var aktiva när den aktuella kommentaren skrevs. Hade varit på en behandling och var jättetrött just den kvällen. Lade mig 19.00.kommentaren var skriven 20.00 ca. Mina enheter var avstängda. Operatören 3, visade mig hur man spårar all sin näthistorik specifikt, samt vilka tider och var man varit verksam. My hävdar offentligt och bestämt att jag under annat nick har skrivit en kommentar m olämpligt innehåll. Tippar på att hon skrivit den själv, för att hon på så sätt ska få chans att trycka till mig på sitt falska infantila vis. Annars skulle hon väl ge sig på den som skrev den. Dessutom har jag aldrig sett en kommentar där det står raderat innehåll hos henne.

      Det är det som är problemet för den som drabbas,. My saboterar möjligheten för sina utvalda offer att försvara sig. För ingen kan ju m säkerhet veta, mer än hon själv och den som drabbas av hennes lynniga tilltag. Hon har satt det i system. Enligt henne själv utsätts hon av stalking av allvarlig art, av ett flertal människor. Ett önsketänkande, om jag får gissa.

     Ja hon tål ingeting ??

  Du har missat att maska namnet på ett ställe?

   Var?

  Man kan ju inte veta någons identitet utgående från en IP-adress, vad pratar hon om? Hon skriver dessutom att personen har bytt IP-adress så med andra ord hittar hon på? Kanske hon valde första bästa person som någonsin har kommenterat med sin riktiga e-post tex

   Det enda man dvs polis, åklagare och domstolar kan få veta angående en ip-adress är vilken abonnent hos mobil- alternativt bredbandsleverantör som vid ett givet till fälle hade denna ip-adress. Det är sådana uppgifter som de advokatbyråer som jagar fildelare lyckas få fram via utslag i Patent- och marknadsdomstolen.
   Men hittills finns det ingen i Sverige som ställts till svars för någon fildelning enbart grundat på ip-adressen eftersom den inte binder enskild person till viss handling.
   Därför är det också helt meningslöst för någon t ex en bloggare att försöka forska fram någon ”skyldig” person via ip-adressen.

    Helt korrekt Curre.

     inte Brottsutredaren

     du är en Like-fiskare

      Hur kan man vara like-fiskare när man är anonym på en blogg?
      En sak att folk är patetiska nog att vara det på sina sociala medier men knappast som anonym.

       Hur tänkter du nu? ??

  Åh jag minns när jag blev uthängd trots att jag inte hade gjort det som sades. Hemskt…

  Uppskattar inte heller att Alexandra, en till mig främmande kvinna, går och kallar mig ”söt”. ?
  Hon kan ju försöka ändra sin image hur mycket som helst med den här ”feminist”grejen och så vidare, men det gör ju ingen skillnad när hon inte vill ändra på sitt beteende. Okej att en förändring inte sker över en natt, men hon har hållit på såhär i 10 år? Jag förstår ärligt talat inte varför någon vill förknippas med hennes varumärke.

   Varför hänger du på hennes sida?

    Jag kollar väl i BB blogg, tycker inte om henne, men gör det ändå, vet inte varför men typ vad lever hon för liv nu? Osv inget konstigt med det.

   Va?

   Det var inte ens en elak kommentar varför skulle hon inte kunna stå för det??

  Men herregud. Alltså jag förstår inte hur man kan bete sig så? Det är så fruktansvärt omoget och fjortis. Men Alexandra kanske gillade att bli fälld i domstol och blir det gärna igen? Om personerna hon vill hänga ut in de facto begår brott – är hotfulla, kränker osv, då kan hon ju lämna in i en polisanmäla och blocka dem från att kommentera. Men att hålla på såhär i ett kommentarsfält? Nä, när man väl tror hon blivit ”bättre” så gör hon såhär. Därmed glad att jag aldrig gick tillbaka till att läsa hennes blogg igen. Patetiskt.

   Ja hon tål inget. Skulle aldrig skriva något där. Bloggare jag följer har respekt för sina läsare.

  Alexandra aka Kissie är ju inte direkt den vassaste pennan i skrinet….hon verkar aldrig lära sig av sina misstag 🙂

  Influencers och lagar och regler…. Tänker att om en ska bryta mot GDPR och hänga ut en person så kanske man ska vara tvärsäker, och dessutom ska det vara motiverat genom att personen betett sig mycket illa under en lång tid. Och så har man testat andra metoder som att blocka personen, polisanmäla etc. först. Här förstår jag överhuvudtaget inte vad personen gjort för att hängas ut på det här viset? ”Kommer det ingen vlogg idag?”, fy tusan vilken hatisk kommentar…??

   CamCam har ju full koll på Isabellas riddare som är här inne och kommenterar och försvarar Bella frenetiskt. Hur kan hon veta exakt vem det är 😉 Trots olika namn och varierande IP-adresser? Skulle inte Kissie kunna göra samma sak, eller..? Ingen är anonym bakom skärmen.

    OK, så att för sig ha koll på något och att outa person med namn och beskrivning är samma sak, eller hur menar du? Det felaktiga här är att publicera namnet och en beskrivning av personen så att hon går att identifiera.

    Din ignorans gav mig huvudvärk.

    Haha, va? Hon bryter ju inte mot GDPR-lagen då hon inte nämner personen vid namn ?? Orsaken till att CC vet att det är samma person är för att det är solklart på sättet hen skriver sina kommentarer. T.o.m läsare på bloggen märker när det är den där stollen som kommenterar.

  Uppdatering:
  Fick svar från Alexandra och nu har hon blockerat mig på IG. Härlig människa!

   Vad sade hon?

   Något för alla ink Kissie att tänka på är ju att tex jag går ofta in via öppna wi-fi. Det betyder att det inte alla är otroligt att någon annan gjort samma sak och då också skriver från samma ip som jag gjort. Kanske på tåget, ett hotell, biblioteket tex.

    Eller så surfar man via VPN?

     Jasså! Vad har du att dölja? ?

     Samt det har inget med vad jag skrev ovan att göra. Det skulle inte öka sannolikheten att någon annan kommer skriva på Kissies blogg med samma ip som du eller jag.

     Dags för en kaffe? ?☕️

      Inte samma anonym som ovan men jag surfar med VPN för att komma åt tjänster som inte erbjuds i Sverige, exempelvis BBC iPlayer. Och om artikel 13 går igenom är det mycket som blir blockar inom EU och då kommer bra VPN vara guld värd.

       Håller med. Finns fler tillfällen som det kan vara motiverat. Men finns ingen anledning att alltid vara uppkopplad i det fallet. 🙂

       Men anonym ovan tog upp ovan en helt annan orsak. 😉

      Trh kram till dej. Hoppas du mår bra. Jag har superont i höften och får först nya värktabletter nästa vecka. Så helgen blir jobbig. Trevlig helg och ta hand om dej. ?❤?

       Hej hej!

       Jag mår bara fint. Lite stressad men annars bra. Hoppas du kryar på dig och ha en fin helg du med. ?

      Jag har inget att dölja men sitter utomlands och kan annars inte se många svenska sidor. Mitt VPN är alltid på även på sidor jag skulle kunna se utomlands. Så mycket för den konspirationsteorin. Jag har aldrig hos någon kommenterat hatiskt eller elak. Jag kommenterar hur som helst lite och när bara med positiva ord annars ignorerar jag vad som skrivs. Möjligen kan jag påpeka en ren felaktighet så det inte blir tokigt när någon påstår något som inte alls stämmer.

       Är det du som är anonym 10:57?

       Förstår isf inte ditt inlägg nu som Annie till mig.

       Eller hamnade ditt svar fel?

    Hennes svar var i princip att hon ”ber om ursäkt om det blev fel”. OM det blev fel. Och att hon har ”ett troll som härjar fritt i kommentarerna”. Jag svarade att hon bryter mot GDPR genom att skriva ut folks fullständiga namn på sin blogg(bara något att tänka på tills nästa gång), då ansåg hon att hon inte gjort sig skyldig till något brott, att jag har ”attityd” och blockerade mig.

     Märkligt svar.

     Men det är bara hon hon hon hela tiden skit i henne.

   Du har inte möjlighet att stämma av med den som är dataskyddsombud hos din arbetsgivare vilka delar inom GDPR och annat som hon bryter mot?
   Nu är det ju inte deras uppgift, men om du har en god kontakt/kan bjuda personen på en kaffe så kanske?

  Bara att tipsa datainspektionen

   Bra idé! De är på tårna nu och har rekryterat en massa folk.

   Har tänkt det också. Det visar sig att man då ska fylla i en 4 sidor lång PDF-blankett och skicka per e-mail. Ska försöka sätta mig ner och få det gjort bara. 🙂
   Nu har hon raderat kommentarerna åtminstone, så får se om de ens gör något, men det betyder ju inte att allt är fixat. Hon borde ju inte ha lagt ut något från första början.
   Vet ju att detta hänt åt andra också, så hoppas de anmäler/har anmält också!

    Hon har inte raderat kommentarerna, jag kunde läsa dem nu iaf kl. 12.35

     Jag var inne och kollade efter att hon äntligen svarade på mitt meddelande och då var det borta åtminstone?

      Jag kan läsa dom nu klockan 14.26

       Jag kan fortfarande läsa dem (kollade för ca 2 min sedan), men bara på datorn och inte på telefonen.

        Då läser du en cashad sida.

        Ta bort cookie från kissies blogghistorik på din dator och gå in på sidan igen så är det nog borta.

        Eller enklare. Lägg en kommentar, publicera den och sedan då borde det vara borta även hos dig.

         Att The real Hmm

         Jag gick in nu 16:09 för första gången och ser inläggen. Jag har inte varit inne på hennes blogg tidigare utan vart nyfiken nu.

         Har hon verkligen tagit bort det?

          Jag rensade nyss cookies och allt möjligt bara för att kolla, och nu ser jag kommentarerna igen?? Betyder det nu då att hon alltså inte tagit bort dem alls?

          Kan faktiskt inte förklara det då. CamCam kanske vet bättre hur hennes plattform funkar.

        Jag kan läsa både genom mobilen och datorn.

    Jag vet dom som anmält och det gör dom rätt i.

  Men om man är säker på att det är rätt person- är det ok att berätta namn, IP-nummer och visa bild?
  Johanna toftby gör ju det, med hennes stalker.

   Nej. Det är inte lagligt.

   Möjligen motiverat men inte lagligt.

   Väldigt olagligt.

   Var har hon visat bild?

  Finns betydligt värre exempel på detta.

  Att bloggare fortfarande tror att dom kan förtala folk på det här sättet är helt galet. Ett IP säger ingenting. Om en bloggare lagrar IP och utnyttjar detta för publicitet är det ett lagbrott, bland annat enligt GDPR. Tror att i alla fall en bloggerska (inte Alexandra) kommer att få det rätt hett om öronen. Pöbeln kan aldrig döma. Det gör domstolarna.

  Skatterevision är också på gång för den här personen och det lär inte bli en slö variant till utredare kan jag lova.

   Varför skriver du inte bara Blondin Bella och refferar till Flashback där du läst i tråden om henne?

  Läste ni att Kissie ska byta namn…

   Ja skrev det i Öppet spår.

   Till vad??

  OT
  Sandra Beijer får massiv kritik i kommentarerna för sitt samarbete med KRY

  Mitt huvud funkar lite segt idag, förstår inte riktigt. ’Cecilia’ har alltså skrivit en kommentar, och Kissie hänger ut henne med namn (varför?) men namnet stämmer inte? Utan namnet tillhör någon annan som kommenterar på hennes blogg?

   Cecilia är inte den personen som Kissie hänger ut, den personen Kissie hängde ut har någon gång kommenterat en kritisk kommentar på Kissies blogg, så Cecilia har inget med det att göra. Enligt den uthängde så har hon inte kommenterat på Kissies blogg på ett tag… Den uthängde har kommenterat högre upp 🙂

  Ja, det är bedrövligt med oseriösa bloggare som felaktigt hänger ut människor som lämnar kommentarer. Men det är ju precis vad du – Camilla Gervide – har gjort mot mig, ditt jävla kräk.

   Jag tror att det finns fler än EN(!) Ingrid här i världen så du är varken mer eller mindre identifierad och/eller uthängd än någon annan människa,. Jag förstår verkligen inte vad du sysslar med, ”Ingrid”. Har du tråkigt inne hos Mogi eller?
   Oavsett anledning – kan du inte stanna kvar där inne för här är du fortfarande inte välkommen?

    Din jävla idiot – du har ju felaktigt identifierat mig som en namngiven bloggare. Ett riktigt jävla kräk är vad du är. Och inte har du förstånd eller uppfostran att be om ursäkt. Men så är du också från en riktig slödderfamilj.

     Men det är fortfarande ingen som vet vem DU är. Det måste vara jobbigt att vara så arg som du är. Ta ett djupt andetag och räkna till 10. Ha en fin helg nu, ”Ingrid”. ??

   Förlåt, men kan verkligen inte sluta skratta åt ”ditt jävla kräk” ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.