Sindy Niklasson dumpad på sin födelsedag

…så är det väl bara en tidsfråga innan alla filmer på henne och Kevin finns ute till allmän beskådan på diverse hämndporr-konton, skapade av honom?
Är det någon som blir förvånad i så fall?
I think not.

Vad är det man brukar säga?
”Kan han göra det MED dig så kan han göra det MOT dig”.

146 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Har inte du alltid hävdat att det här inte är en skvallersida? Det här är ju inget annat än skvaller?

  Svara

   Detta inlägg direkt efter ett där ’språkpoliserna’ utropas till roten till allt ont och allt hat som förekommer här…

   Svara

   Fast nu såg jag att flera bad henne skriva inlägg om de här så lägg ner man kan inte göra alla nöjda

   Svara

    Är det de eller Camilla som bestämmer?

    Svara

     Folk bad om det hon skrev om det. Så skulle säga att hon bestämmer själv.
     Fattar inte problemet?

     Svara

      Har hon frågat läsarna om de vill ha en skvallerblogg? Trodde det var hon själv som tog avstånd från det och inte ens lät frågan komma på tal? Minns jag fel?

      Svara

   Vad då skvaller hon sa ju det själv i liven? 🙄

   Svara

   det här är inte skvaller! Sindy har bekräftat på liven. Här är en screenshot från igår eftermiddag http://i66.tinypic.com/vrfq5k.jpg

   Svara

    Vart bekräftar hon det i bilden? Det är ju bara en som frågar.

    Svara

     Går det att ta bild på ljud? Nej.
     Varför är det så svårt att tro att det skulle vara sant? Hon satt i en evighet och pratade om det. Alla bilder på Kevin är raderade och kevins namn är borta från bion.

     Svara

      Hela chatten var full med frågor för Kevin gav aldrig nån förklaring till varför han gjorde slut. Han bara packade sina saker och drog medans hon var ute och firade födelsedagen.

      Svara

      Har jag påstått det?
      Men att skriva ”hon bekräftade det i liven, här är en bild” som egentligen säger absolut NOLL när folk frågar efter bevis.
      Ta och chilla ned några hekton.

      Svara

       Men hur tänkte du att jag skulle kunna bevisa på annat sett? Sindy har ju gått ut med det. Kan inte göra något åt att du inte var där och såg det.

       Svara

        Jag ifrågasatte enbart personens ”bevis” som folk ville se som inte kunde bara vara skvaller, som bilden HADE kunnat misstas för.

        Svara

         Nu ligger video från liven uppe

         Svara

     Nu ligger det ju uppe en video med ljud så :)))))

     Svara

      Okej passive aggressive :)))))))

      Svara

  Vad sa hon under liven?!

  Svara

   Haha, trodde för en sekund att du särskrev underliven ({!})

   Svara

  Du publicerar ju aldrig uppgifter som inte influencerna själv skrivit om i sociala medier? Gäller tydligen inte alla…

  Svara

   Men om hon har liveat om det, har hon väl gått ut med det? Eller missförstår jag? 🙂

   Svara

    Hon satt i liven i en timme och berättade så det är inget hemligt
    Han flyttade ut alla sina saker medans hon var ute och festade på sin födelsedag, hände runt 7 på morgonen, hon fick ingen förklaring till varför.
    Det är det vi fått veta typ

    Svara

   Hon gick ut med det i liven, hon har tagit bort honom från sim bio & tagit bort alla bilder från sin insta, skulle väl vilja säga att hon gått ut med det

   Svara

    Förstår inte varför hon och Knivmicke gör så varje gång de gör slut med någon – radera bilder som om personen aldrig funnits. Sen blir de tillsammans igen och så är det samma visa om och om igen… Förstår det inte.

    Svara

     Det är ju knappast något unikt för bara dem? Ganska många gör så, antagligen deras sätt att ”sörja” och försöka gå vidare. Alla gör inte på det sättet du måste gilla.

     Svara

      Och? Det är inte förbjudet att säga att man inte förstår sig på ett beteende. Fanns inget elakt i min kommentar så du behöver inte komma till deras undsättning 🙂

      Svara

      Barnsligt som fan oavsett om det är ett vanligt beteende eller inte.

      Svara

  Kevin 4ever är borttaget från hennes instagram bio

  Svara

  Förstod att det var så igår, följer inte Sindy eller så men kollar ibland på hennes insta och såg att alla bilder på de två tillsammans är borta, finns inte en enda bild där han är med.. Jag tror att det är bra att de gått isär, han kändes skum och jag tyckte att Sindy förändrades av det lilla man ser på sociala medier, till det sämre med honom..

  Svara

  Massiv OT här, strunta i min kommentar om ni inte pallar…

  Jag och min sambo har varit ihop i snart 3 år. Vi är i den åldern när man lite vill känna att det ska vara ”vi” (runt 30 bast är vi båda). Vi älskar varandra men det är ju mycket vardagstjafs, jag tycker han slackar efter med hushållet, han har gått upp i vikt och är mycket mindre obrydd om sitt utseende än vad jag är om mitt. Jag har helt enkelt tappat lusten och han är less på mitt tjatande. Vi har pratat om att göra slut men det känns för jävla jobbigt. Men jag kan inte släppa den här gnagande, skavande känslan – finns det kanske något annat därute för mig?

  Ni som är så kloka – hur släpper man det känslan ?? Hur får man tillbaka attraktionen för sin partner?

  Svara

   Gå i parterapi.

   Svara

   Prata, helt ärligt och rakt.

   Svara

   Vad ni än gör, skaffa inte barn för att försöka rädda relationen. Vill ni verkligen satsa på relationen, gå i parterapi, men jag har svårt att tro att din kille kommer ändra sig ärligt talat. Du säger att ni har pratat om att göra slut, men har ni pratat om vad roten till era problem är?

   Svara

    Ja, att vi är för olika i grund och botten. Vi tycker olika saker är roliga och bryr oss olika om saker. Tex för mig är det viktigt med ordning och reda, att ta det lugnt efter jobbet, träning osv. För honom är det viktigt att vara spontan, och bryr sig inte om det är städat hemma tex. Det var han som tog upp att vi kanske inte passar ihop i det långa loppet, för kanske en månad sen. Jag blev sjukt ledsen och lite arg först. Jag hade liksom bestämt mig för honom, att han skulle vara min partner? Men nu vet jag inte ens vad jag känner längre. All lust har försvunnit och jag vet inte vad jag vill.

    Svara

     Bryt upp medan tid finnes…själv fastnade jag i alldeles för många år i ett förhållande där vi var för olika.

     Svara

     Låter nästintill EXAKT som mig och mitt ex.
     Ärligt talat, jag väntade alldeles för länge med att göra slut.

     Ta hellre det tuffa nu, bryt, istället för att vara olycklig i en relation där ni uppenbart drar åt olika håll och prioriterar helt olika saker.

     #dumpadinkille

     Svara

    Bra kommentar! Så många som tror barn räddar förhållanden 🥴🥴🥴

    Svara

   Tror man måste vänta till öppet spår med sån här OT

   Svara

   Bryt!
   Efter 6 år tillsammans även förlovade, vi kom inte vidare, så tog vi det bestulet.
   Det svåraste beslutet någonsin, men men facit i hand även det bästa. När man planerat fröet är det svårt att få det sluta växa.
   Idag lever jag med min största kärlek, och vi har 3 fantastiska barn tillsammans.

   Svara

   Han låter lite som en mansbebis och en sån klarar en sig bättre utan.
   Livet handlar om så mycket mer än tvåsamheten och som du beskriver det låter det som att du hellre vill ha en partner än honom som person. Du förtjänar lika mycket som alla andra att leva i en relation du känner dig lycklig i, med en partner som respekterar dig. Att leva ensam innebär att vara tillgänglig för en bra partner, att leva i en olycklig relation stänger den dörren. Vad du än tar för beslut så lycka till ❤️

   Svara

    Precis så! Vår glad att ni inte hunnit skaffa barn. Du hade antagligen fått göra allt sjäkv eftersom han kommit hem från jobbet och varit trött medan du ändå varit hemma hela dagen 🙄

    Svara

   OT är inte tillåtet, men jag tycker nästan att det borde bli tillåtet igen. Vissa kommentarsfält är stendöda för inlägget i sig är tråkigt. Då livade alltid lite OT upp. Intressanta svar och reflekterande. Jag tycker att det är intressant att läsa iallafall

   Svara

    Jag håller på endast OT kring sociala medier. Familjeliv etc är väl exemplariska för sånt här?

    Svara

     Det är en mycket större variation på människor här. Det är mycket roligare att läsa ot-trådar här än att gå in på familjeliv

     Svara

      Ja, men då går det ju jättebra att skriva och diskutera i de tre inlägg per vecka som är till för detta, tänker jag (och även Camilla om jag förstått det rätt 🙂

      Svara

      Så himla konstigt, du vill att en blogg ska bli ett forum, just för att DU inte tycker att familjeliv.se duger. Camilla har satt stopp för OT gällande annat än sociala medier. Ni har ÖS två eller tre ggr i veckan (minns ej vilket, hänger aldrig där) och det räcker inte? Skapa ett eget forum istället för att pracka dina önskemål på någon annan.

      Svara

    Väldigt fina svar och jag uppskattar det verkligen. Jag har lite varit i denna sitsen tidigare och då gjorde jag slut, men där fanns verkligen ingen kärlek kvar, nu vet jag att det finns kärlek även om attraktionen och lusten är död.

    Svara

   Har en väninna som var i samma situation för 15 år sedan. Hon tyckte inte att hon fick tillräckligt med uppmärksamhet av sin man medan han kämpade för att slå sig in i en smal konstnärlig nisch. Hon började strula med en kollega, det blev skilsmässa. Kollegan lekte med henne ett tag, dumpade. Hon blev ihop med en annan kollega som gifte sig med en annan kvinna men fortsatte att leka med henne tills han till slut dumpade han också. Idag är hon gråhårig i förtid och bitter medan exet är framgångsrik inom sin konstnärliga nisch och lever med en yngre kvinna. Sist hon läste om dem på sociala media grät hon och ångrade sig. (Hon var lite full, kanske var det därför.)

   Mitt råd: Tänk dig för två gånger. Gräset är inte alltid grönare på grannens gräsmatta.

   Svara

    What? Vad har detta med någonting att göra? Och vad är du för slags ’väninna’ som utlämnar och karaktäriserar någon du påstår dig bry dig om så här?

    Svara

    Men hjälp vilken deppig historia, och väldigt tråkigt för din väninna. Men att tro att ”gräset är grönare på andra sidan” är ju inte samma sak som att känna ”hjälp, hela gräsmattan håller på att dö och hur jag än försöker sköta om den så tar den sig inte”, dvs. så som jag upplever TS problematik. Nej gräsmattan är inte nödvändigtvis grönare på andra sidan men det betyder inte att man är dum eller naiv om man känner att livet måste ha mer att erbjuda än en stagnerad relation. Ibland är det rätt att försöka stanna och vända skutan, ibland är det enda vettiga att bryta upp och lämna för man förtjänar faktiskt mer i livet än att bara finna sig och stå ut för att man är rädd att bli ensam. Oavsett tycker jag som flera innan skrivit, att TS bör sätta sig ner med sin partner och berätta hur hon känner, vad hans kommentar fått henne att tänka på och ställa samma fråga tillbaka hur partnern vill ha det i fortsättningen. Kräv uppriktighet (det har man rätt att kräva i en relation!), var uppriktig tillbaka och låt partnern tala ut och se vart det landar, vad som blir sagt och hur och ta det därifrån. Lyssna på magkänslan men prata med din partner först, det kommer stärka dig oavsett vilket beslut du eller ni än tar.

    Svara

    ’Exet är framgångsrik inom sin konstnärliga nisch och lever med en yngre kvinna’ som om att vara med en yngre kvinna är GOALZ och ett bevis på att ha lyckats. Lol. Att du sen skriver att hon är gråhårig i förtid, som om det är på något sätt relevant förutom att visa att du är något åldersfixerad. Oh by the way, schysst att outa din (visserligen anonyma) väninna på det där sättet!

    Svara

     Om ’väninnan’ själv råkar läsa här skulle jag inte tro att Anonym / 10:43 är så anonym längre… antagligen inte ’väninna’ heller…

     Svara

      Sant. Det är vääldigt specifika detaljer som gör att rätt person kan identifiera det med en gång. Klantarsle till anonym, helt seriöst.

      Svara

     Och hur vet man att man är gråhårig i förtid? Vissa får ju grå strån redan i 20-årsåldern medans andra knappt har några grå vid 50?

     Svara

      Har hittat några gråa strån… är det alltså pga mitt ex som nu är gift med en ’yngre’ (än mig) kvinna?
      Lever lycklig (med en man!) och gör karriär (inom konstnärlig nisch!) så det kan ju inte bero på det…

      Svara

    Usch vilken tråkig och opeppig historia… alltså man kan ju inte köra hela ”tänk om” grejen. Rädslan för att vara ensam och ”gråhårig” är inte den som håller mig tillbaka, utan det är rädslan att förlora sin bästa vän. Jag måste ge det en chans till och berätta vad jag känner för honom… tack för all er hjälp!

    Svara

     Ja jag tycker verkligen att du ska prata med din kille! Jag har varit din kille i den här situationen. Jag var en ”kvinnobäbis”. Ville ta det lugnt med städandet och tvättandet, lite när jag kände för det (läs:aldrig). Jag slutade bry mig om mitt utseende och allt annat i vårt förhållande gick bara åt helt fel håll också. Vi pratade , bråkade och pratade lite mer om allt som var fel i vårt förhållande och kom fram till att det är oerhört viktigt att bry sig om vad sin partner bryr sig om. Alltså, jag bryr mig om att min partner ser mig och bekräftar mig och beskyddar mig, medan min partner i första hand vill ha allt rent och fint runtomkring sig. Det tycker han är ett bevis på respekt. Jag kunde först inte förstå det men allt eftersom så lärde vi oss att se varandras syn på saker, och jag erkände för mig själv att jag egentligen var ganska deprimerad och därför struntat i allt från hygien till att laga mat. När vi kom fram till roten av våra problem så blev det bara bättre och bättre. Vårt förhållande är inte perfekt men vi har en helt annan respekt och lust till varandra.
     Idag så skulle jag säga att hushållet sköts till 55% av honom och 45% av mig, jag har lite lvar att jobba på hehe.
     Ursäkta lång kommentar, men jag tror verkligen att om det finns kärlek kvar så kan man jobba på det andra OM BÅDA VILL

     Svara

   Men kan alla dessa trötta familjeliv-OT raderas?? Så trött på att dom kapar kommentarsfält ist för att skriva på forum eller vänta tills öppet spår

   Svara

    🙌

    Svara

   Hade en man skrivit det här o tagit upp att hans tjej gått upp i vikt och är lite stökig hade folk gått i taket. Vad har hans vikt med saken att göra ens?

   Svara

   Om ni efter 3 år pratar om att göra slut så måste ni antingen ta tag i problemet på riktigt, hitta orsaken, lösa det, par terapi, mm, så att det funkar och ni trivs ihop, eller göra slut och försöka hitta den rätta någon annanstans. Finns ingen anledning att stanna i ett förhållande som inte funkar.

   Svara

  Men gör inte dom slut typ en gång i veckan?

  Svara

   Nej?

   Svara

   Du tänkte kanske på Sindy och Knivmicke?

   Svara

    Dessa två har också gjort slut ett par gånger tidigare

    Svara

     Nej

     Svara

  OT men Mia Skäringers nya ansikte? Hon ser 10 år yngre ut. Blev bara så förvånad då hon sitter och säger i podden att åldrande är vackert

  Svara

   Jag såg henne live i helgen och hennes ansikte ser it precis som det brukar. Så jag antar att bilderna är tagna i bra vinklar och med filter. Oavsett så har hon ju varit öppen med att hon precis som så många kvinnor har det tufft med självbild och förväntan av att en ska vara ung och fräsch. Bara att du känner ett behov av att kommentera hennes utseende säger ju en del om hur hårt vi dömer varandra.
   Det är fel om du inte ”tar hand om dig” och ser gammal/ rynkig/ tjock/ osminkad ut men det är även fel om du inte kan stå emot det sociala trycket och sminkar/ fixar/ opererar/ retuscherar dig.
   Damned if you do damned if you dont.

   Svara

    Hon påstade en icke-stagead bild för ett tag sedan som någon tagit på henne och där ser hon ut som vanligt. Gör ju stor skillnad om man tar en bild lite uppifrån eller om kan råkar smälla av en bild när man öppnar telefonen (burr). Till och med jag kan se lite söt ut på bild i rätt vinkel.

    Svara

     Min nya mobil (Iphone XR) har något jäkla filter på när man fotar som liknar något ”Beauty-filter”. Jag tycker inte att jag ser klok ut, eftersom jag vet att jag har lite små rynkor här och var, det gör mig inget. Men det går tydligen inte att få bort det där ”filtret”. Kanske kan vara något sånt för Mia också? 🙂

     Svara

      Det går att stänga av

      Svara

   När folk säger så så menar de åldrande på insidan, tror jag. Hon bär tydliga spår av botox, hon har bröstimplantat med mera.

   Svara

  Onödigt inlägg.

  Svara

   Varför då?

   Svara

  Påtal om att göra slut. Nina bekräftar i sin senaste video att hon och Marcello har gjort slut.

  Jag kan inte låta bli att få väldigt, väldigt ont i hjärtat av att höra henne. Jag tycker det är sorligt för att man tidigare verkligen såg i hennes blick och hörde i hennes röst hur kär hon var i Marcello. Det verkar som att han har gjort ett snedsteg IGEN. Den killen borde verkligen växa upp och sluta spela med tjejers känslor. Annica, Nicci och nu Nina. Tre fina tjejer som alla får sitt hjärta krossat för att pojken inte kan hålla tassarna från andra tjejer.

  Hoppas att Nina håller huvudet högt – Jag är helt övertygad om att hon kommer att få något mycket bättre. Se bara på Annica och Nicci, de verkar väldigt genuint lyckliga utan pojken Marcello.

  Svara

   Ingen förtjänar att bli behandlad på det sättet. Men att kalla Nina en fin tjej är lite magstarkt då hon mobbade en annan deltagare i PH

   Svara

    jag tycker att hon var under all kritik när hon gjorde det, men jag är verkligen övertygad om att hon innerst inne är en fin tjej och att hon har lärt av det misstaget.

    Svara

    Du vet att människor ofta har många olika sidor? Att ingen är helt igenom god och att det handlar om vilka känslor man tillåter sig att agera på? Att en person tar fram en dålig sida i en provocerande situation (svartsjuka och osäkerhet kan ta fram det värsta i folk) gör henne inte inte automatiskt till ’dålig’. Marcelo är dock ett exempel på någon som visar fula sidor av sig själv konstant.

    Svara

     Oj vad fin ursäkt för att mobba någon. Det gamla goda ”men mobbaren har det dåligt ställt hemma”. Skillnaden mellan Nina o barn som mobbar är att Nina har vuxen vid tidpunkten som mobbningen skedde.

     Svara

      Ingenstans i min kommentar skrev jag att mobbing är okej.

      Svara

       Jag tyckte inte Ninas beteende var okej men tycker att alla förtjänar en andra chans. Situationen var extrem vilket kan ta fram det värsta i folk (en förklaring – inte en ursäkt). Man kan se en person ur flera perspektiv som du vet.

       Svara

    Hennes beteende många gånger under PH var vidrigt, men man får ha i åtanke att det var under märkliga förhållanden. Det ursäktar det naturligtvis INTE men snälla, alla de drabbade har gått vidare allihop, det borde du också.

    Svara

   De är väl skit allihop ändå…

   Svara

   Åh, såg videon nu. Lilla gumman <3

   Svara

   Hur kär hon än var eller är i det där piggsvinet, så vill jag nog lova att ingen älskar Marcelo mer än Marcelo. Hon och alla andra kvinnor förtjänar mycket bättre.

   Svara

    Vilken förolämpning mot söta piggsvin!? Marcelo är en egen avart…

    Svara

     Haha, det har du helt rätt i!

     Svara

   Hon visste nog vad hon gav sig in på.

   Svara

    Nej, jag tror faktiskt uppriktigt att hon blev totalt förblindad av sin kärlek till honom. De pratade ju om att de hade en stor barnlängtan, att de hade sagt upp vänskapen med nästan alla runt omkring dem, att det var dem mot världen osv.

    Någon kommenterade dessutom min ovanstående kommentar; att hon inte är en fin människa – Nja, kanske inte. Sättet hon behandlade folk på var under all kritik, men jag såg och ser henne mest som en väldigt osäker tjej som inte riktigt visste hur hon skulle få mer tv-tid och som tog alla medel i bruk för att få sina 15 minutes of fame. Men – hon förtjänar fortfarande inte att slängas eller lekas med sådär som Marcelo gjort med henne. Tjejen har flyttat till Stockholm för att bo och leva med honom, men han väljer för 100:e gången att förstöra en relation för antingen att delta i fler realityserier eller för att taffsa på andra. Förstår inte varför tjejer konstant faller för honom!

    Ps. Piggsvinn är söta. Nu ska vi inte förolämpa denna söta djurarten!

    Svara

   Men stämmer det verkligen? Hon verkar väll bo kvar i lägenheten. Man får väll inte vara med i paradise h om man inte är singel. Man får ta med en nypa salt vad en del säger. Paow berättade i en tidning vad hon fick för att vara med i dokusåpor och det var ju inte mycket. Medans ett annat par sa att dom fick nästan två årslöner för att ställa upp i temptation islands. Jag undrar sa flundran?

   Svara

    Nej hon har flyttat till egen lgh. De gjorde slut för att Marcelo ville vara med i PH igen. (det som sänds till hösten)

    Svara

     Ja såg hennes video. Vad ledsen hon är. Tycker synd om henne. Hoppas och det kommer hon ju göra träffar en bra kille. ❤ men hon verkar vara en stark tjej.

     Svara

   Nina trodde att hon skulle kunna förändra Marcelo. Men den enda som kan ända Marcelo är han själv.

   Det som är så ”roligt” när man sett Marcelos instastorys. Han har hela tiden sen uppbrottet från Annica kommit med små instick som refererar till henne. Det sista jag såg var att han stod och dj-a med en långblond peruk.

   Svara

    Jag tror inte han vill förändra sig själv. Han kanske vaknar upp vid 40 års åldern.

    Svara

    När det tog slut med Annica, och hon växte utan honom, insåg han nog vad han egentligen önskar, men då var det försent.

    Svara

   Bara en tidsfråga innan de båda är med i EOTB 😏

   Svara

  Men oh no! De var ju ”soulmates för life”! Vem kunde anat…. :p

  Svara

  Kevin planerade nog de här. Han hade gett henne blommor och kort på morgonen och när hon skulle ut och firafödelsedagen med tjejkompisarna så stannar han hemma och packar sina saker för att flytta mitt i natten. Tv och saker allt är borta. Så Sindy kommer hem till en halvtom lägenhet och han gör slut på telefon. Måste ha varit planerat. Känns väldigt väntat av honom.

  Svara

   Fy fan vad utstuderat och kallt.

   Svara

    Eller enda sättet att komma ur ett destruktivt förhållande!

    Svara

     Håller med!!! Sindy verkar vara i chock dock. Hon anade ingenting.

     Svara

      Kanske dags att skaffa lite självinsikt.

      Svara

     Tyvärr tror jag Sindy kommer att hitta en likadan kille nästa vecka… Det är extremt svårt att bryta ett visst dejtingmönster

     Svara

   Precis! Kevin är en tvättäkta psykopat, alla tecken har alltid funnits där. Han har utnyttjat Sindy för att bli känd, nu när han fått några kontakter inom musikvärlden tack vare henne så droppar han henne helt utan samvete. Det var bara en tidsfråga innan det här skulle hända, men han njöt nog extra mycket av att få trycka ner henne en sista gång på hennes födelsedag.

   Svara

    Tack vare henne? Jag tror inte hennes fejkföljare hjälpte då mycket. Men resterande av det du skrev kan jag tro.

    Sindy visar ju också starka tecken på det beteendet och har alltid gjort. Både hon och Kevin tycker om att vara den som kontrollerar och drar sig inte från att ljuga, utnyttja och manipulera om det gynnar dom. Visste hela tiden att det inte skulle hålla. För dom är för lika varandra.

    Svara

    Vi får inte glömma att det var tack vare uppmärksamheten han fick genom Sindy som ledde till störtandet av modellkarriären. tror inte det hade påverkat hans rykte om Sindy intr var med och spred hämnd porren.

    Svara

    Kevin uppvisar inte tecken på psykopati. Han verkar bara vara rätt dum i huvudet med dålig impulskontroll och dåligt självförtroende 😂

    Däremot visar Sindy tecken på det.
    Vet folk ens vad en psykopat är eller är det bara något uttryck man slänger ur sig för att en person beter sig som en idiot..?

    Svara

     Båda två är för känslosamma för att klassas som psykopater. Snarare narcissister, vilket är närmre konceptet sociopati.

     Svara

     Det är du som inte verkar påläst. Sindy är rätt dum i huvudet med dålig impulskontroll och dåligt självförtroende. Dock väldigt narcissistisk. Ingen psykopat där inte.

     Kevin visar alla tecken på det om man har följt honom sen de träffades.

     Svara

  Nu kan lilla Kevin spela the sims i fred. Utan att sindys följare skrattar åt honom.

  Svara

  Skönt för Sindy att bli av med Kevin, de verkade inte trigga igång varandras bästa sidor direkt.
  Blir dock lite orolig redan nu för vad hon ska hitta för en stjärnskott till kille här näst… med tanke på hennes två senaste killar (Kevin och Knivmicke) inte direkt varit de vassaste knivarna i lådan så att säga.
  En trygg man borde hon ha, inte en vild okasterad pojkkissekatt!

  Svara

   En seriös och vettig man hade aldrig pallat allt drama och knäppa utspel dock, så det blir nog lite svårt
   Kaka söker maka tills dess man växer upp

   Svara

   Den där trygga mannen kommer dock vilja ha någon likasinnad så hon kommer inte träffa honom förrän hon själv fått ordning på sitt liv.

   Svara

  Hon skrev om hur trasig hon var och att han räddade henne från fel spår -alla varningsklockor ringer ju av sånt snack. Oseriösa och ostabila, det var ju bara en tidsfråga..
  Dessutom, brydde han sig på riktigt skulle han heller aldrig varit ok med alla farliga och mindre farliga skönhetsingrepp, säger sig själv ju

  Svara

   Förstår inte det sista. Jag har fyllt mina läppar och det är min fästman helt okej med. Han tyckte inte att jag behövde det men respekterade mitt val.

   Svara

    Men Sindy har ju transformerat hela ansiktet plus kroppen! Tror det behövs en väldigt ”speciell” kille för att tycka det känns vettigt/sunt

    Svara

     Fejk utseende och fejk personlighet

     Svara

     Ah okej, trodde du menade generellt 🙂

     Svara

  Kommer ihåg i början när Sindy hade träffat honom och hon sa ”jag kommer aldrig släppa honom eller låta honom gå”

  Jag är redo för dramarama! Hon verkar ju kämpa mer för att för ha kvar sina killar än barnen.

  Svara

   Om man pratar om att bli räddad av en snubbe när man har barn, ska inte barnen räcka som motivation liksom..

   Svara

    Hon har inte ens hand om sina barn för hon bryr sig inte om dom. Så har svårt att tro att hennes barn ger henne någon slags motivation, tyvärr

    Svara

     Tänk om all den tid och energi hon lägger på sig själv och sin partner istället kunde gå till barnen…

     Svara

   Tycker det är ganska lågt att kommentera om henne och hennes barn. Jag tror dem flesta vid det här laget fattat att Sindy inte mår så bra, och när man inte mår bra och har problem är det många som inte klarar av att ta hand som sina barn, och därför hamnar barnen i fosterhem eller liknande, det är inge unikt för just Sindy.

   Svara

    Enligt Sindy själv så pluggar hon heltid och jobbar extra på hotell. Hon har även tid över att gå ut och festa, fixa naglarna, göra fillers etc.

    Det kallar jag inte att må så pass dåligt att man inte klarar nånting. Hon vill bara inte.

    Svara

  Bara jag som kände det på mig?
  Jag kollade hennes live när Kevin spelade på boqerian. Han va så grinig och irriterad på henne? Typ röt år henne för allt osv. Var typ kränkande mot henne och hennes konpis och man såg hur obekväm sindy blev medan alla i liven frågade om Kevin va sur..

  Svara

   Kevin är alltid sur. Han vräker ur sig så sjuka grejer ibland haha. Han blir triggad av minsta lilla. Känslig kille.

   Svara

    Berätta mer! 🙂
    Vid vilka udda tillfällen smäller raketen Kevin av?

    Svara

     Han är bara allmänt på hugget. Det roligaste var när Sindy gick live och Kevin satt och spelade the sims på sin dator. Och någon följare skrev i chatten att det va töntigt eller något sånt. Och då brast det för honom och han började gorma åt följarna att dom var dumma i huvudet och allt möjligt. Han blir defensiv så fort någon nämner något. Han blir skitarg haha.
     Och Sindy hade sagt till honom att lugna ner sig och att hennes följare ändå inte har något liv som sitter och kollar på hennes live.

     Han kan brusa upp för små grejer som när någon bara frågar ”hur mår Kevin?” Vilket gör honom nojjig. han börjar tjafsa och bli hot full.
     Han brukar hata på följare och går in på deras konton och kritiserar deras bilder och utseende bara för att de sagt något han inte gillar. Han blir sur om någon inte gillar nån musik eller exlusivt klädmärke som han gillar osv.

     Han blir också sur på Sindy hela tiden men det brukar vara ganska oklart varför.

     Det är iallafall vad jag sett. Brukar inte kolla in hennes live så jätte ofta så andra personer vet nog mer.

     Svara

     Han är bara allmänt på hugget. Det roligaste var när Sindy gick live och Kevin satt och spelade the sims på sin dator. Och någon följare skrev i chatten att det va töntigt eller något sånt. Och då brast det för honom och han började skrika åt följarna att dom var dumma i huvudet och allt möjligt. Han blir defensiv så fort någon nämner något. Han blir skitarg haha.
     Och Sindy hade sagt till honom att lugna ner sig och att hennes följare ändå inte har något liv som sitter och kollar på hennes live.

     Han kan brusa upp för små grejer som när någon bara frågar ”hur mår Kevin?” Vilket gör honom nojjjig. han börjar tjafsa och bli hot full.
     Han brukar hata på följare och går in på deras konton och kritisera deras bilder och utseende bara för att de sagt något han inte gillar. Han blir sur om någon inte gillar nån musik eller exlusivt klädmärke som han gillar osv.

     Han blir också sur på Sindy hela tiden men det brukar vara ganska oklart varför.

     Det är iallafall vad jag sett. Brukar inte kolla in hennes live så jätte ofta så andra personer vet nog mer.

     Svara

      Allt är en kukmätartävling för honom. Vem är mest gangster, vem är populärast, vem poppar flest xan…. usch

      Svara

      Hahaha, en gång gick han in på min insta och kommenterade ”😂” på flera bilder bara för jag hade gillat min kompis kommentar som undrade vad Kevin höll på med efter han hängde ut honom, haha sjukt kort stubin.

      Svara

       Omg wtf fyfan vad obehagligt????
       Får typ ont i magen av allt ni skriver plus det där om att han spred hämndporr… känns som man ska Akta sig för honom..

       Svara

     Säg nåt han inte håller med om så är det kört. Han behandlar sina tjejer som en ägodel och följer man inte det så blir han sur. Han är extremt svartsjuk och inbillar sig massa…psykotisk är det minsta man kan säga. Att dra när tjejen minst anar det är en regel snarare än ett undantag. Nu blir det ju intressant hur dom ska göra när det ev blir en rättegång mot dom i hämdp**r härvan. Sitta o skylla på varann antagligen, vilken fars det kan bli….

     Svara

      Hahahah blir intressant

      Svara

  Fame-kåta kevin insåg väl att man inte kan få mer fame när majoriteten av sindys följare är bottar. Och de följare som faktiskt är riktiga bara bryr sig om att slicka sindys röv men inte kevins 🙁

  Svara

  Tror ni Kevin har lämnat för gott eller kommer han göra som knivmicke och gå tillbaka om och om igen tills han bryter ihop?

  Alla sindys fd kompisar tog ju rätt beslut som drog så fort de såg vem hon är. Men som pojkvän kan det ju bli lite svårare för hon brukar inte tilllåta att bli lämnad.

  Svara

   Känner inte ens människorna men det är inte så svårt att lista ut vem psykopaten är haha..
   Visst att knivmicke alltid varit trasig, men s bröt ju ner honom totalt. Och är de inte psycho att tvinga honom att skriva saker på sin insta att allt är hans fel och blabla. Det var knappast hans egna ord

   Och nu kevin, som planerat att lämna s när hon inte är hemma. Varför? En kille som han borde ju kunna säga att han vill göra slut men han våga inte elr? För S skulle aldrig ”tillåta” han att lämna. Hon skulle ta till vad som helst för att han inte skulle lämna och det fattade han väl, och drog när han visste att hon skulle vara borta ett par timmar..
   Vilket jag också hade gjort om jag ville ta mig ur en relation med en person som uppvisar psykopatiska tendenser

   Svara

  Camilla Gervide blev väl hotad av den där Kevin för ett tag sedan? Hur gick det med anmälan mot honom?

  … och det blir rött streck under Gervide (=felstavat), haha.

  Svara

  Är namnet Kevin på modd?

  Svara

  Hur ser man när någon går live på Instagram?

  Svara

   Man följer. Då får man en notis att den går live

   Svara

  Tycker aldrig de har passat ihop. Sindy och Knivmicke är vad det ska vara. De är som OREO och mjölk, pommes och majonnäs osv! 😉 nä men hon behöver nog vara ifred ett tag, känns som om hon behöver det så hon kan få tillbaka sina söner.

  Svara

   Resten av världen behöver vara ifred från Sindy **

   Svara

    …och Kevin.

    Svara

  Nu har sindy och knivmicke börjat följa varandra.. han som va så vidrig och en hemsk pappa och usch fy och blä.. allt för att göra Kevin svartsjuk säkert?

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.