Slut mellan Marcelo Pena och Nina Glimsell

https://www.youtube.com/watch?v=LUgUOGg9LzM&t=1381s

Paret möttes under inspelningarna av Paradise Hotel där Marcelo gjorde sitt allra bästa för att få Nina att gråta minst en gång varje kväll.
Om han inte hånglade med andra tjejer så lekte han ”mind games” med henne för att få henne att tro att han skulle sova med någon annan – en riktig myskille med andra ord.
Vill du se ett kort sammandrag av detta så finns det HÄR.

Nu har i alla fall Nina släppt en video där hon visar upp sin nya lägenhet och samtidigt berättar att det tagit slut mellan henne och Marcelo. 
Hon säger gång på gån i videon att hon inte vill gå in på vad som orsakat uppbrottet men nämner ändå minst fyra gånger ”det som Marcelo utsatt mig för” eller ”det som Marcelo gjort” så någonting verkar han ha ställt till med.
Här ovan hittar ni hela Ninas video från Youtube och för den som vill ha ett sammandrag på delen om henne och Marcelo så finns det i klippet här under.

[YouPlaySinglePlayer video=”1411,1847,252603″ ap mute yot ]

72 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    ”Vi kommer inte få barn ihop” – nej och var GLAD för det.

      Hon ser inte klart än. Hon kommer se i backspegeln sen.

        Nej jag förstår det med, men jag hoppas att hon kommer till insikt med att Marcelo inte är någon som man vill dela sitt liv med.

          Jag förstår inte varför man måste skriva skit om M, ingen vet vad som hänt, jag står inte på någons sida, tror på rykten som sägs, tycker att alla ska tänka till N ville ju inte att det skulle skrivas som det är gjort!

    Men gud jag kände inte ens igen henne???

      Hon ser ut att ha rasat i vikt, kanske av stress?

        Hon kommenterade sig själv i PH som ”fy vad jag såg ut”, så det är nog medvetet. Synd 🙁

          Hon var så fin i Paradise Hotel! Hon såg så himla gullig och söt ut ?

            Jag kollar den säsongen just nu som Nina är med i och avundas verkligen hennes kropp och hur självsäker hon verkar vara i den!

    Kan man göra så att videos i inläggen inte startar automatiskt?

    Fin näsa hon skaffat sig

      Varför ens kommentera? Bättre för alla om man slutar kommentera varandras kroppar helt.

        Orealistiskt med tanke på att vi har ögon. Precis som vi ser någons nya fina klänningar så ser vi också personens plastikoperationer.

          Absolut ser vi det, men varför ens kommentera det? Har du inget bättre för dig? Vad stör det dig om någon opererar sig?

    Hur kan en person se ut som två olika människor? På de första stillbilderna innan hennes video startar så är det ju en annan tjej än hon som pratar. Det ser ut som.
    Har hon gjort fillers i kindbenen? De ser fruktansvärt vassa ut och ansiktet får lite onaturlig form nästan..

      Tror snarare att hon gått ner väldigt mycket i vikt, så mycket att det syns i ansiktet.

        Haha men hon var ju redan smal i PH, är ju väldigt tydligt att hon gjort fillers och opererat näsan.

      Hon har själv sagt på någon story att hon har gjort fillers i kindbenen

        Hur kan man göra så mycket? Ser sjukt onaturligt ut

          Tycker det är så himla sorgligt. Och jag vet att folk säger att man inte ska kommentera utseenden och på det stora hela är jag med på det – men samtidigt måste man väl ändå problematisera denna utveckling? Det är inte bara ”kända” personer som fixar sitt ansikte till oigenkännlighet och sprutar in fillers och botox (botox på såå många unga tjejer som inte ens har rynkor att tala om), utan jag ser det varje dag i den storstad jag bor i. Det är INTE för sig själva som tjejer gör sånt här (i 98% av fallen), det är ENDAST p.g.a. normer och samhällets skönhetsideal. Och det är fan helt åt skogen. Givetvis blir det inte bättre av att de som ges utrymme och är offentliga, kända, förebilder, ses som snygga – redan är antingen:
          1. naturligt ubersnygga på ett sätt som nästan ingen är samt bara poser bilder på sig själva som är fixade/filtrerade/poserande
          2. fyllda med botox och fillers för att se ut som grupp nummer 1.

          För mig är detta en fråga om feminism. Inte nog med att kvinnor utsätter sig för risker för att passa in i ett skönhetsideal och det värsta – är så fast i ett ideal att de ständigt tycker de är fula och måste fixas – så betalar de hur mycket pengar för att upprätthålla denna fasad? Pengar som många yngre, som inte är kända, hade behövt använda till andra grejer för att kunna uppnå ekonomisk jämlikhet också. Fyllda kinder är inte en investering.

            Så många unga tjejer (ja typ mest influensers eller influenserwannabees) som fyller än här och än där, tills de bara ser helt svullna ut i ansiktet. Det verkar ju som en drog!!! Sen är det väl så att om man börjar med att rätt till ngt som man ansett vara fel, så ser man vara ngt nytt som nu inte passar ihop med det man just gjort! Speciellt om man ser dem utan smink. Sååå synd att se och hur kommer detta se ut om 10-20 år?!

    Utan att avslöja den exakta källan kan jag säga att marcelona skrev på för årets paradise hotell utan hennes vetskap, men anledningen varför dom gjorde slut är för Marcelo varit otrogen vid minst 2 tillfällen och en av tjejerna skickade bevis till mina så hon fick reda på det

      Det talade jag om redan i höstas att när han var i Malmö med sina kompisar var han med en annan tjej.

      Marcelo tror verkligen på allvar att han är ”guds gåva” till kvinnor. Han är bara en skitstövel helt enkelt.

        Det kan han ju tro. Problemet ligger mer i tjejerna som bekräftar hans beteende och i och med det uppmuntrar honom i hans beteende….:-(

          För en mans sviniga beteende ligger på kvinnors ansvar….?

            Du kanske var lite trött sådär tidigt på morgonen. Det säger inte texten någonstans att det är kvinnans ansvar..

              Jo, det var exakt vad som stod.

          De är inte problemet, idiot. Däremot hjälper de indirekt till och gör att han fortsätter med sitt sviniga beteende. Han vet att han kommer undan och vet också att många tjejer dras till sk ’bad boys’.

    Det var då för väl! Han känns inte som en pålitlig pojkvän och verkar allmänt omogen. Men undra vad han har gjort, lånat pengar av maffian???

      Av ”ljusskygga” personer…

    Va hur kunde han göra så. Hon ser inte ut att må bra och det förstår man ju. Hur tänker han? ?

    Grattis!

    Hur fick du in maffian i det här?

    Är någon förvånad? ??

    Woohooo! Grattis Nina! Hennes liv kommer bli så mkt bättre utan honom!

    Man vill bara krama henne och säga att allt kommer bli bra igen.

      Utifrån vad jag kan se om killen i inlägget, är det nu det kommer att bli bra!

    Det gick inget vidare för Blondinbella att lansera sina produkter i Kina så nu ska de hitta på ett nytt namn och nya förpackningar. ???????

      Men hur vet du det???

        Står på hennes blogg.

          “Så nu har LCC alltså fått byta namn till något HELT fantastiskt! Det avslöjar vi senare. Dessutom blir det en design-vända till. Men målet är att bygga ett globalt budgetmärke som är roligt, doftar fantastiskt, gör dig glad och är snäll mot hud och hårbotten. Yey!”

            Va det inte i något kommentarsfält här som skrev att lcc behövde göra exakt!!allt det där tidigare i veckan????

              Eller det kan ha vart i hennes blogg. Men har definitivt sett det.

            LCC var ju ett riktigt riktigt uselt namn, och hela idén kändes ju inte alls genomtänkt. Så inte förvånad över att de ändrar namnet.

        Det skriver hon om på bloggen men det handlar om ”budgetmärket” LCC inte Löwengrip.

          Nä det står inte om budgetmärket utan Löwengrip läs igen.

            Det står att LCC ska byta namn, läs igen, läs igen?

    Äääälskar Bellas engelska. ”She got me when she was 23” om sin mamma. Funderar varifrån. Är sjukt sugen att svara ”…from the supermarket?”

      Gör det sister ????????

      Vad menar du är fel med den meningen?

        she had me låter kanske bättre iof ?

      Vad är det för fel på att säga så? Direkt översatt blir det ju ”hon fick mig när hon var 23” och det är väl inte direkt ovanligt eller konstigt? Vill du ha ”my mother gave birth to me when she was 23 years old”? Är du en liten besserwisser kanske?

        Det HETER ”had”, inte ”got”. Precis som det inte heter ” I ate fish for lunch” på engelska, utan ”I had fish for lunch”..
        Det är olika språk, Jessica. Det går inte att direktöversätta allt, då språk byggs upp på olika sätt. Det har inget med att vara besserwisser att göra, men fan du lockar verkligen ut det personlighetsdraget ur mig när du skriver så.

    Inte helt oväntat. Vad Marcelo har utsatt henne för stavas väl enklast OTROHET?

    Nu har Greta äntligen gått om IL i antal följare på instagram.

      Isabella tappar följare, är nere på 460k nu så 2000 följare har försvunnit de senaste veckorna…
      Måste säga att det är förståligt, hennes blogg är ganska intressant men hennes insta är SÅ tråkig och opersonlig med stela bilder.

    Han är det pinsammaste jag sett på tv. Herregud.

    Nina, grattis! På riktigt. Jag vet att det gör ont när livet inte blir som man önskade, hoppades, trodde och förväntade sig. Men tacka gudarnas gud för att det inte blev av! Tänk om du vore gravid med hans barn just nu, medan han lallade runt med massor töser och lämnade dig själv? Tänk om du faktiskt gett den här mannen en så fantastiskt gåva som ett barn, men han ändå skiter i det och åker iväg för att delta i realityserier? Marcelo var aldrig lika kär i dig som du var i honom, det låter säkert riktigt tufft att höra, men redan från första stunden i huset sårade han dig och knäckte ditt hjärta gång på gång. Du förtjänar mycket bättre!

    Hitta dig själv igen – och sen lovar jag dig att den äkta kärleken kommer att hitta dig. <3

    Det här måste ändå i efterhand kännas som det bästa som kunde hända henne.
    Han verkar så jäkla känslokall.

    Vad kan LCC byta namn till nu då? ”So fun Beauty” ”budget babe banana fun” ”Clone cream” ”powergirl”.

    Han blir en ensam gammal gubbe till slut han också.

    Vad ser dessa damer i detta äckel? Jag vill mest dra en stekpanna i hans ansikte.

      De ser honom som en ’bad boy’ de vill förändra. De känner sig speciella om de kan lyckas vända honom och ge honom den kärlen han, som alla innerst inne, inte fått än. Typ.

        Det tror jag också. Bra formulerat!

    Men hennes läppar? Ser helt galet ut? Så fruktansvärt fult när man blåser upp sina läppar så det knappt går att stänga munnen!

      Ok.

      Det är inte dina läppar, så varför bryr du dig?

    Tyck vad ni vill om fillers men om någon vill fylla hela jävla ansiktet får de väl göra det? Och alla som kommenterar hennes kropp… SLUTA

    Hissen brukar gå upp förr eller senare. Vidrig snubbe

    Men ingen vet vad som hänt mellan N och M, måste skriva om otrohet, men att han ska vara med i PH till hösten det vet vi för han är och spelar in nu, tror att det blir bra mellan dom igen när detta har lungnat ner sig, och han kommer hem i början av april tror jag, jag tycker at man ska lämna dom ifred och avakta, jag hoppas det blir dom tror på det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.