191 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Det sista jag känner när jag ser hennes produkter är ”vill ha”.
  Tror inte att Hermine Hold (vad är det för namn ens?) kommer att existera om ett år.

  Svara

   Eller hur? Tänker bara på Harry Potters ”Hermione”.

   Svara

    Jag med! Ej så much glam

    Svara

    Japp. Hur uttalas det egentligen, Hermiiine? Hermajn? Herrminn?

    Svara

     ’Herrrminnn’ typ.

     Svara

     Tror de vill att man ska uttala det ”häärmäjne hold” Som hårman typ

     Svara

     Haha det här påminner mig om när Krum hade svårt att uttala Hermiones namn.

     Svara

      Her-må-ni-ni

      Svara

       😆😆

       Svara

     ”Her money is mine to hold” tänkte nog Isabella en dag, därav uppkomsten till namnet.

     Svara

   Jag tänker hair mine hold. Som en grottmänniska som säger håll mitt hår.

   Svara

    Haha

    Svara

    Haha nya Flattered-Ullared 😅

    Svara

    Hahahaha, skrattade orimligt länge. Kan verkligen se det framför mig, en stackars neandertalare som vill att någon ska hålla håret nån gång.

    Svara

     ”Please hold my hair while I puke…”

     Svara

  Bella m.å.s.t.e börja om, för det finns ingen marknad för varken LCC eller Löwengrip i Sverige. Det är ju solklart varför hon satsar på marknader tvärs över jordklotet istället för att fokusera på Skandinavien (som de första produkterna riktade sig mot). Det säljer förmodligen inte bra alls här, och vad är bättre än att söka sig så långt bort från allt drama och dålig försäljning som möjligt?

  Hej Australien liksom!

  Och sen smörja på om wow effekt. Herregud, säg som det är = vi behöver börja om, för det nuvarande konceptet och vår strategi fungerar inte längre.

  Svara

   Lycka till i Australien där hennes solskyddsfaktor inte alls klarar vad de behöber

   Svara

   Hon är ute på hal is med att ständigt lansera nya satsningar på det sättet. Inget som inte etableras, ger något långvarigt resultat. och nu har det varit en hel jävla massa huxflux förändringar i Löwengrip sen något år tillbaka, plus en massa spretiga sido-lanseringar. Inget fel på brainstorming och idé-spruta som Bella utgör, men någon måste väl förstå att det är helt fel strategi för långvarig, konkurrenskraftig etablering, förtroende hos kunderna och där med försäljning. Men ingen vågar väl säga till ”Saga från Bron”-Bella att hon behöver tänka om och inte hoppa varenda insikt och idé som hon kommer på.

   Svara

  Haha. Rena hafsverket, hennes sk premium märke.. Skrytet om HH vet förstås inga gränser.
  Inget med Bella är wow för mig. Snarare tvärtom..

  Svara

  ”Levande kreativ tornado.” 👍😅

  Svara

   En tornado kan väl inte beskrivas som kreativ, den bara har ju sönder saker där den drar fram. Och ställer till och får folk att springa därifrån.
   Konstig liknelse.

   Svara

    Nä väldigt passande på Isabella faktiskt! Det var en jättebra beskrivning hon kom med åt sig själv, haha.

    Svara

    Hon syftar nog på att hon är snabb framåt som en tornado? Hon själv alltså?

    Svara

   Tror inte ett dugg på att det är hon som kommit på något. Det är väl någon av dem som har riktiga jobb i företaget som har insett att det kommer att gå dåligt för LCC. Bella har väl fullt upp med att rulla runt på sängar bland chokladkakor.

   Svara

  Hört hos frissan: jag testade Löwengrips schampoo, mitt hår blev jättetorrt…

  Tror inte att dom säljer så bra här i Sverige. Deras deo har en torktid på 3.5 timme och deras lotion ger en oskönt kli på kroppen.

  Svara

   Jag köpte silverschampo och balsam från LCC när det var utförsäljning hos Matsmart i somras. Jag var (tyvär?!) faktiskt väldigt nöjd med det, håret blev mjukt och fint och fick en bra färg. MEN det faktum att det är Isabella som står bakom produkterna och det nya höga priset gör att jag inte kommer köpa det igen.

   Svara

    Det finns ett exakt likadant silvershampoo med samma ingredienslista och tillverkare ( lan can) på butiken normal som heter by veira!!
    Endast 59 kr och 50 ml extra i flaskan. Win win win! 🙂

    Svara

     Detta borde CamCam skriva om (dvs om det handlar om exakt samma ingredienslista och tillverkare).

     Svara

    Det finns exakt likadant silverschampoo som heter by veira. Samma tillverkare och ingredienser. 59 kr och 50 ml mer! 🙂

    Svara

     Samma tillverkare?

     Svara

     Bevis på detta? Använder löwengrips silvershampoo och byter mer än gärna om detta är sant!

     Svara

      Kan ta en bild och skicka till camcam. 🙂

      Svara

       Det måste du göra!
       Och Cam cam..det här vill vi inte missa, börja jämföra 👍😊

       Svara

        Gärna det!

        Svara

         De ser jag verkligen fram emot, lite inblick i krämvärlden. Mycket image och för lite substans i den världen. Undrar om något av det funkar….

         Svara

   Har du provat själv? Jag fullkomligt älskar LCC schampoo, balsam och inpackning. Säga vad man vill om Isabellas företag men de producerat kvalitè

   Svara

    Nej, de producerar inte kvalité.
    De säljer vidare generiska kladdprodukter som vem som helst kan köpa och stoppa i egen flaska och sedan sälja vidare.

    https://www.kramfabriken.se/

    Svara

     Haha ja tillverka du dina egna kladdprodukter, om vem som helst kan köpa och stoppa i egen flaska, så bra. Men jo de producerar kvalitèt, jag gillar dem och många andra även om inte du gör det… men egentligen så har du nog inte använt utan vill bara att Isabella inte säljer bra. Vilken tur Lindgren och Bianca har som inte blivit h*tobjekt här och får sina produkter nedskriva och att folk inte missunnsammar att de säljer sina produkter.. trots att det går att tillverka sina egna 😉

     Svara

      Haha men kvalitet??
      Nåt högst ordinärt labb har ju fått betalt för att framställa billiga produkter och sen klistra en bella-etikett på…. rena ”jobbet” ligger väl mest i hur den ska se ut kombinerat med marknadsföring, inte vad som finns i själva tuben. Som typ de flesta kändisar som kränger nån produkt via sitt namn…

      Svara

      Hon vill bli som Estée Lauder då duger inte kladd från någon volymproucent som säljer till vem som helst.

      Kom igen när hon kan presentera sitt EGET lab, precis som Estée Lauder som ”bara” har 800 personer som arbetar inom utveckling av deras produkter:

      https://www.elcompanies.com/en/who-we-are/creativity-and-innovation#research-and-development

      Hur många är de på ”utevecklingsteamet” på Löwengrip?

      Svara

     Fast de gör ju by terry också? Har svårt att tänka mig hur dessa två märken kan ha något gemensamt.. eller är det att de har några ”basingredienser” som vissa (lcc) kan köpa färdigt medan de utvecklar enligt andra riktlinjer för andra dyrare märken?

     Svara

      Dom producerar inte BY TERRY. De är endast distributör/agent för det märket. Inget samband i tillverkning.

      Svara

     Har testat deon eftersom många har lovordat den. Uppfyller inte mina krav på en bra deo. Blir plaskblöt, den torkar inte. Ska ju inte behöva torka torrt med servett efter applicering. Bara skräp rekommenderas inte.

     Svara

    Håller verkligen inte med om att de har hög kvalité på sina produkter. Kollar man innehållet på deras hudvårdsprodukter så ser man att det inte är bra grejer.
    Efter att camcam skrev om att deras leave in skulle vara bra köpte jag den och volymsprayet (båda var nedsatta med 70% så jag slängde inte så mycket pengar på det, som tur va) och jag fullkomligt avskyr båda produkterna. Deras leave in fick mitt hår att bli strävt, det torkade inte snabbare och det luktade som ruttna rabarber. Volymsprayet vet jag inte ens hur jag ska beskriva. Kvittar hur sparsamt man sprayar för håret blir supersträvt, känns och ser smutsigt ut. När väl håret hade lagt sig till rätta med sprayet så var det omöjligt att byta bena utan att det såg stripigt och fett ut.

    Svara

     Revlon uniq one är bästa hårprodukten som jag någonsin använt och gör håret supermjukt. Det är en väldigt bra allt i ett produkt med som jag är jättenöjd med.
     Kostar kring 120 kr men är verkligen drygt och värt vartenda krona.

     Svara

   Deon är ju riktigt bra, den är populär. Och torrschampot är verkligen bra och populärt. Även andra produkter är bra, så att snacka skit om produkterna och påstå att det är skit trots att man ej ens testat är bara löjligt. Det kan såklart finnas vissa som är missnöjda men helt ärligt de flesta som skrivet att det är skit är personer som bara vill hata och inte ens använt el testat.

   Svara

    I prisklass som Pixie hahAhaha dör inte ens i närheten så bra som Pixie!

    Svara

     Är du full?

     Svara

    Åh nä. Ingen produkt har fullkomligen förstört mitt hår som deras produkter. Torrschampoot tog tre(!) duschar att ens få ut ut håret. Nerver again…

    Svara

     Men suck, så löjligt, tror inte ett ögonblick på att det förstört ditt hår. Hur fasen har du sprejat torrschampot då, allt på samma ställa och alldeles för mycket gissar jag då. Alltså.. haha.

     Svara

      Men hur gammal är du vännen? Ja inte för att jag behöver redovisa min sprayteknik för dig men bara för att du ska få lite lugn i själen så ska du såklart få veta. Jag sprayat precis som med alla andra torrschampoon. En bra bit ifrån. Vad är det som är så svårt för dig att fatta? Av alla som skriver här så är du den enda återkommande ”kund” (jag misstänker anställd) som gaggar på om kvaliten som ska vara så bra (😂) Sätt dig ner och lyssna istället för att bråka?

      Svara

      32 äkta likes på det här? Föga troligt.

      Svara

     Håller med, silvershampot och balsamet är katastrofalt dåligt. Håret blir torrt, frissigt och värst av allt: det får en skitful mörkgrå dassig färg, som om man lagt på en mörkgrå toner. Verkligen tvärtom vad man vill uppnå med silvershampo! Och vilken vuxen kvinna vill lukta unken kletig kola i håret? Att byta namn och design hjälper inte när innehållet är skräp. Om du limmar på en ny Mercedes stjärna på din rostiga gamla Skoda förvandlas den inte till en ny lyxbil, det är fortfarande samma gamla skruttbil oavsett vilka fina loggor och namn du klistrar på.

     Svara

    Ja du tycker det är bra, precis som många andra tycker att hennes grejer inte alls är något vidare.
    Själv har jag provat det mesta i butik;

    Handkrämen; jättedyr och totalt intetsägande, den lilla skruvkorken hoppade iväg för att ej återfinnas…
    Facemisten; blev röd i hela ansiktet, det sved
    Torrschampoot; mitt hår fick mängder av volym (heja?) men samtidigt blev det en enda stor trasslig enhet som var omöjlig reda upp och kamma igenom. Fy.
    Long lasting schampoo, balsam (julklapp); Inget speciellt öht för det priset och svårt få ut produkterna ur flaskan (iaf balsamet vad jag minns)

    Inget har lämnat det minsta wow hos mig. Skulle erkänna om det var så, oavsett vad jag tycker om Bella.

    Svara

     Nu när jag skickat denna kommentar ser jag ju också att någon här ovanför tyckt likadant om torrschampot..

     Svara

     Har provat följande:
     Torrschampo, både den godisdoftande och ”light”-versionen – Båda har fungerat väl för mig, de gör sitt jobb liksom. Men är ingen storanvändare av torrschampo så kan inte uttala mig om kvalitén jämfört med andra liknande produkter.
     Long lasting shampo och balsam (detta var längesen): fungerade också rätt bra, gjorde sitt jobb. Doft sådär. Flaskorna var sämst, kunde knappt få ut någon produkt.
     Facemist – sämsta köpet någonsin. Har inte större effekt än vatten på flaska, förutom att misten var sämre. Kändes bara sträv, kladdig, billig och totalt poänglös. Vet inte ens varför jag köpte den haha.
     Face cream (nån standard) – gjorde absolut ingenting för min hy. Kändes mer tjock och igentäppande. Nivea man köper i mataffären är bättre 🙂

     Produkter fungerar olika på alla. Detta känns som ett standard budgetmärke, som nu då är iklätt en fasad av ”premium” vilket det i vart fall absolut inte är.

     Svara

      Jag har bara testat en enda av hennes produkter och det var City Living-masken. Blev rekomenderad den av en bekant som den hade vart superbra för. För mig hände det i princip ingenting, antagligen är jag fel hudtyp för den produkten. Jag är inte superförtjust i BB, men jag tror att hennes produkter är som alla andras, funkar för vissa, funkar inte för andra. Sen tycker jag att hon verkar ha lite hybris och tror att hon är ett ”high end”-märke när hon snarare borde räknas som drugstore och kosta kanske hälften av vad produkterna kostar nu…

      Svara

       Jag använder torrschampo ofta och shoppade även jag på mig av lcc vid utförsäljningen, jag gillade verkligen deras serum och deon, serumet var toppen för en torris som mig att blanda med min foundation! schampoot och balsam var varken bu eller bä, det kändes som ett vanligt schampoo du kan köpa vart som helst, och för rea-priset var det absolut värt, använder vanligtvis Maria Nila vilket jag återgick till när lcc-flarran var slut. Torrschampot däremot var enligt min mening verkligen inte bra, upplevde även jag det som klistrigt, och som sista produkt var det ansiktsmasken city Living. Vilken gav min väldigt känsliga hy en allergireaktion deluxe, något jag inte beskyller dom för eftersom jag vet att jag reagerat liknande på andra märkens ”snälla” produkter. Tror de skulle tjäna på att ha mer ”mellanklass” och acceptera prisnivån de levererar efter och sluta sträva efter att vara så exklusiva att de själva inte kan leva upp till myten om sig själva och enbart genera missnöjda kunder

       Svara

       Jag har också testat en hel del av Löwengrips produkter genom åren. Det enda som jag på något sätt kan lovorda och starkt rekommendera, det är deodoranten, som faktiskt fungerat perfekt senaste åren för mig. Jag gillar också solskyddsfaktorn-oljan som är ganska trevlig att smörja in sig med i förhållande till alla andra ”mot solen”-produkter där ute som stinker och har obehaglig konsistens. ”After Sun” skräp lotionen kan jag absolut inte rekommendera, den är varken ”svalkande” eller ”fuktgivande”. Använd produkter med Aloe Vera istället efter att ha varit ute i solen.

       Intim Cleansing Oil var väl helt ok också, men gör inget som inte kokosolja enkelt kan åstadkomma.

       City Living Mask gör ingen speciellt skillnad på min hy, så som Exuviance krämer gör till exempel. Inte heller ”long lasting” inpackning, eller vad fan det var, gör något mer med mitt hår än att det blir snäppet mjukare (men samma effekt, om inte bättre, har äggula+citron+halv mosad banan på hårets mjukhet och glansighet). Face-misten, HELT värdelös, trots att den svider som satan. Handkrämen också helt värdelös i förhållande till exempelvis Rituals.

       Alltså det finns ett fåtal bra produkter av ALLT det som Löwengrip har hunnit spotta ur sig sedan 2013 då företaget gick live (SEX år nu). Jag förstår verkligen INTE strategin att hela tiden ta fram nya produkter, nischade mot helt olika saker (advanced skin care, solskydd, intim care, smink och nagellack som nu är borta, hårprodukter, ”fukt och C-vitamin”- bomber, glow-serien, Löwengrips ”lillasyster” och nu fantastisk hårspray som ska spegla Bellas insatta hair talks svall). Alltså ett seriöst märke som är inriktat på hudvård och skönhet har ett FÅTAL storsäljare som man utvecklar mot bättre och bättre. Det spretiga som Löwengrip (i egen hög person) sysslar med, är helt obegripligt ur både försäljning och varumärkesstrategi. Därför är det extremt svårt att ta dem på allvar.

       Svara

     Jävla Bella som tillverkar korkar som hoppar iväg och inte går att hitta. Fniss

     Svara

      Hon har ju inte tillverkat någon kork förstås, men jag skulle bli galen hemma om jag var tvungen att pilla av och på den där lilla fjompskruvkorken varje gång jag använder handkräm (som är rätt ofta).
      Har inte tid att spilla extra sekunder på det, lika busy som Bella mohaha..

      Svara

       Har du inget ”Hemma Team” som kan jaga korken åt dig?

       Svara

        Hahahah

        Svara

         Det var ju korkat

         Svara

      Du är ju dumm dummare dummast…

      Svara

       För att jag inte korkar upp?

       Svara

    Deon var den sämSta jag testat, lååååång torktid och sunkig doft.

    Däremot älskar jag handcremen get a grip.

    Hoppas på en stor utförsäljning!

    Svara

     Matsmart.se har ibland stora lager av löwengrip som antagligen inte har lyckats sälja innan utgångsdatum. Sist kunde man klpa tre lotions för typ 99:-👍🏻

     Svara

    Lcc är precis samma schampo som övriga märken i samma prisklass. Det är inte för alla. Har du torr hårbotten kliar det redan efter 1a tvätten.

    Svara

   Testade hennes scrub som jag älskade TILLS jag insåg att det är parfym i, som torkar ut huden. Varför liksom? Gör mig så arg när de tror att kunderna är bakom vettet och inte förstår att parfym är något man ska undvika när det kommer till all hudvård. Det luktar gudomligt, ja, men vad är vitsen att den ska återfukta när den i själva verket torkar ut huden istället? Så jävla dumt!

   Svara

    Nu har du fel dock. Beror på mängden parfym. Produkter med parfym kan vara helt okej. Nattkrämen från exuviance är tex helt outstanding trots parfym i.

    Svara

     Fast varför ens använda sig av parfym? Tycker det blir otroligt fel då den sägs ska ÅTERFUKTA alltså GE FUKT men en av ingredienserna är PARFYM som torkar ut? Finns mycket annat att använda sig av om det nu är livsviktigt att ge doft till sina produkter. Se ex Body Shop som gör ett utmärkt jobb men ändå kan ha massa olika dofter.

     Svara

   Torrschampot luktar ju förjävla starkt. Snudd på att jag behövde gå ut för att använda det.

   Svara

    Jag köpte hennes torrschampoo igår för det var det eller ett annat dyrare märke som fanns. Tog den billigaste, alltså Bellas men det luktar SÅ mycket kolasås :(( Hela jag luktar som en dessert och det är inte så jag vill lukta i håret… Inget toppbetyg för mig! Deon använder jag och gillar! Svettas rätt mycket och den är bra mot svettlukt. Har provat en fotkräm också när det gamla reades ut, men den hade också en hemsk lukt, typ kola men blandad med mint?! Den fick jag slänga för att jag inte stod ut. Så ganska blandade reaktioner från mig, men deon kommer jag fortsätta köpa, trots att jag inte är speciellt förtjust i Bella 😉

    Svara

    🤦🏻‍♀️

    Svara

   Jag älskade deras body lotion men slutade med den då jag märkte att det inte återfuktade pga silikonet som var i utan la sig mer som en hinna trots att det under tiden krämen var på var lent, så fort man tvättade bort gegget var samma torra hur under.
   Deon var bra i början men slutade funka sen.

   Svara

   Självklart hon vill väl sälja sina egna produkter.

   Svara

   Torrschampot är riktigt vidrigt. Håret blev klibbigt och knastrigt och såg jätteskitigt ut, och det kändes som om jag hade en miljon myror i hårbotten. Vid närmare eftertanke kanske jag hade det – de blev ditlockade av den sliskiga koladoften?

   Svara

  Hermine-hold effekt???

  Svara

   Antagligen har inte HH sålt så bra, då hade Isabella skrivit om det, inte om hur många besökare hemsidan hade. 99% gick väl in för att kika eller beställa men upptäckte att det var sjukt dyrt och valde att avstå. Det såg ju verkligen ut så av kommentarerna att dömma i och med lanseringen.

   Svara

    Sannolikt är det så. Hade de sålt massor av tofsar hade hon garanterat bjudit på lite humble brag om det.

    Svara

    Då hade hon sålt 5000 scarves, undrar vilken marginal hon har inköp 100 kr säljes för 1000, då borde hon vara nöjd…

    Svara

     293 inlägg på #herminehold på insta skriker inte succé i min bok iaf.

     Svara

   Haha alltså wow vad patetiskt. Hade hon sagt typ caia effekt hade jag förstått, men hermine hold? Är typ chockad över att hon porträtterar en helt annan bild än den som är. De enda kommentarerna på ig var ju typ ”är det här ett skämt?”-kommentarer.. vilken galen människa..

   Svara

   Hon är fortfarande hög på sockerkicken efter fotograferingen med chockladorgien i sängen.

   Svara

   Alltså jag märker ingen HH effekt, eller är det jag som är störd? Jag ser det inte alls som någon succé, ser ingen hype nånstans, eller att folk köper och använder det.
   Tycker det från affärsidé till nu verkar vara en flopp som bara hon falskt hypar. Förstår liksom inte vad hon håller på med. Blir något en hype så vet man det, det sista man behöver är VDN som hittar på. Och hade det funnits riktigt intresse hade väl inte personalen själv behövt skriva kommentarer på ig..

   Svara

    Är lite fyre festival effekt. Stort stort stort ger statistik som är helt meningslös. Okej hon hade trafik på sidan. Bara för att man har trafik har man inte försäljning. Kan helt krasst sålt 14 stycken. Eftersom hon skrev att vi har sålt till 14 länder. Känns som om hon hypar upp för att det ska se bra ut

    Svara

   HH är redan en legend. Som Bella är en ikon.

   🤣

   Svara

  Produkterna är som restauranger på charter: dyrt, lockande en enda gång och sen inser man att allt bara är yta och bokar bord någon annanstans kvällen därpå.

  Svara

   Folk gillar inte folk som ljuger och hänger ut sina nära och privatliv för pengar. Speciellt inte när det är förklätt på ”ett fint” sätt. Hon är precis lika integritetsbefriad som vilken bloggare som helst som hänger ut folk, men eftersom hon gör det ”fint” och målar upp en story och alltid sig själv som offret så hon kan kapitalisera på det anses hon inte ”trashig”.
   Man tycker oftast inte om folk som hittar på och provocerar, skriver elaka saker om människor för att få klick.
   Så det har inget med avundsjuka att göra.. avundsjuka på vad? Att behöva hitta på massa skit för att ha en karriär i en dag till? Att folk hatar en pga alla provokationer man spottat ut sig under sitt liv? Att inte ha integritet? Nej tack.

   Svara

   Fattar inte hur det hamnade här.

   Svara

  Fattar inte att folk går igång så på Isabella och förvandlas till monster utan spärrar. Är ni avundsjuka? Är det jante? Vad driver er? Det är ju inte klokt vad ni går igång och hittar på, ni drar er inte för något. Detta är rätt stört flr jag antar att ni är vuxna.

  Svara

   Men suck. 😴

   Svara

   Det är snarare Isabella som inte drar sig för något. Vakna upp, för det ligger varken avundsjuka eller Jante bakom.

   Svara

    Fast jo. Man får den uppfattningen. Varför blir ni provocerade av henne?

    Svara

     Jag har negativa åsikter om Isabella av flera anledningar. Hon brukade vara en rätt down to earth-tjej med ett otroligt driv. Någon att se upp till och inspireras av. Idag verkar hon helt ha tappat verklighetsförankring! Att hon dessutom skor sig på att ljuga för människorna och care less för sina följare och kunder. Hon kan inte ens få med sig att vara ärlig. Förstår inte hur människor kan vara SÅ blåögda?

     Här är en kvinna som enbart bryr sig om att bli rikare och skiter fullständigt i vem hon slänger under bussen och ni lägger värdefull tid genom att sitta och försvara henne? Pff! Vet ni hur mkt tacksamhet hon känner för det? Antagligen NOLL. Tack för ord.

     Svara

   Äh en sån über-superfantastisk-jättespeciell-förmer människa skiter i vad pöbeln tycker! Vi slår underifrån, låååångt underifrån 😊 Och drivs av avgrundsdjup avundsjuka.

   Svara

   De allra flesta är helt kapabla att kritisera utan att det grundar sig på avundsjuka….

   Svara

   Kan inte annat än hålla med, den här bloggen har blivit något av flachbacks lillasyster

   Svara

    Åh, vad är flachback? 😍

    Svara

     Gud vad ni som ”inte fattar” en felskrivning är patetiska.

     Svara

   Hon säljer skit! Jante hahhaha dör

   Svara

   Jag förstår inte heller varför folk bryr sig. Det gör bara att Bella blir större och får mer uppmärksamhet. Heja Bella får man väl säga, hon vet hur hon ska hålla sig på topp.

   Svara

   Folk gillar inte folk som ljuger och hänger ut sina nära och privatliv för pengar. Speciellt inte när det är förklätt på ”ett fint” sätt. Hon är precis lika integritetsbefriad som vilken bloggare som helst som hänger ut folk, men eftersom hon gör det ”fint” och målar upp en story och alltid sig själv som offret så hon kan kapitalisera på det anses hon inte ”trashig”.
   Man tycker oftast inte om folk som hittar på och provocerar, skriver elaka saker om människor för att få klick.
   Så det har inget med avundsjuka att göra.. avundsjuka på vad? Att behöva hitta på massa skit för att ha en karriär i en dag till? Att folk hatar en pga alla provokationer man spottat ut sig under sitt liv? Att inte ha integritet? Nej tack.

   Svara

   Tycker det är helt stört att vissa fortfarande vägrar inse att hon är så genomfalsk att det är sjukt. Hennes ex ekonomi gick åt helvete och hon tänkte att oj det där kommer nog komma ut, lika bra att göra en story av det som kan gynna mig. Alltså det är såååå genomskinligt nu i efterhand att det är vidrigt. Hade hon varit ”frisk” hade hon aldrig pratat om sitt ex och hans ekonomi utan distanserat sig med lite klass, och inte pratat om det, så vad är anledningen till att hon var tvungen att prata om det? För hon måste göra en story.
   Man ska inte ta henne på stort allvar. Hon har 400 nånting tusen följare vilket är väldigt lite in svenska influencer världen. Tillochmed Bianca ingrosso har uttalat sig emot henne och det är fan inget bra tecken då jag tror Isabella hade gett sin högra arm för att vara Bianca och ha den påverkan och makt hon har, nått som Isabella aldirg egentligen haft, utan bara varit relevant pga sina provokationer.

   Svara

    🙏👍

    Svara

   Jag tycker att il är fascinerande och har bland annat intresserat mig för att hon har ett driv och dessutom har lyft fram sin adhd som en styrka. Nu är jag mer förfärad över hur hon verkar föra sin tillvaro och håller med dem som säger att de inte vill bidra till att hon ska må ännu sämre. För hon verkar inte vara i balans. Men hon är sannerligen fascinerande ☺

   Svara

    Hon är lika fascinerande som grönt bajs

    Svara

     Jag har sett grönt hundbajs en gång och det var faktiskt lite spännande!

     Svara

     Jag har inte lyckats sluta läsa om henne här och det verkar som att hon engagerar dig också ☺ det skulle ju gå att bara ignorera alla inlägg om henne, men nej vi läser och kommenterar!

     Svara

   Människor som slår sig för bröstet varje gång de uppfinner hjulet och bjuder ohejdat på floskler, går jag igång på.

   Svara

  USA på söndag, när ska hon träffa sina barn? Får ont i hjärtat faktiskt.

  Svara

   Ja det är fanimig galet.

   Svara

   Jag tror hon menar att hon åker nästa vecka på söndag men hon älskar att få folk att TRO att det är denna söndag och alltså missar ännu en vecka med barnen. Såklart hon har planerat ett resa på sin barnfria vecka. Det tror jag iaf.

   Svara

    ”Nu väntar genomgång av nästa veckas USA-resa (åker på söndag kväll). Möter Sephora på huvudkontoret i San Fransisco och sedan några dagar i NYC med vår distributör och min PR-ansvarig. Kul!”

    Ur senaste inlägget. Jag trodde lite som du när jag såg stories, men kan inte tolka det som annat än att hon är bortrest nästa vecka.

    Svara

    Fast hur kan man som mamma vilja skriva på ett sätt som får folk att TRO att man väljer bort sina barn? Hur mycket publicitet man än suktar efter kan man väl ändå inte vilja söka en sådan stämpel? Det är ju både sjukt och sorgligt på samma gång…

    Svara

     För att ni går igång på det och hon får pengar på klick.

     Svara

      Fast det gör henne inte mindre sjuk och patetisk. Er idol är så irrelevant att hon inte kan skriva ett normalt inlägg och få kommentarer, utan hon måste få folk att tro att hon typ skiter i sina barn och hatar hela världen för att hon ska få kommentarer. Allt det jobbet hon gör för 450.000 följare. Stackarn 😴

      Svara

   Hon skrev att hon inte skulle träffa barnen på tre veckor.

   Dock så förstår jag inte hur hon kunde strunta i att ta dem nu under helgen när hon kom hem och som faktiskt var hennes vecka.
   Bättre att ses det man kan under sin egna vecka. Förstår faktiskt inte hur hon tänker.

   Svara

   Och Frankrike nu på torsdag! 😮

   Svara

    Är det verkligen vanligt bland ”stora företagsledare” att åka runt så mycket? Ena veckan i Australien och Asien och nästa vecka i södra Europa och USA. Dessutom flera olika platser i USA. Det känns naturligtvis som en förevändning att få resa men så har jag mycket liten kunskap i att bygga globala bolag 😏🙃

    Svara

     Nej, det tror jag inte. Ofta gör hon ju inte ens något viktigt på sina resor, går på en modevisning eller äter middag med någon.

     Svara

  ”Kreativ tornado”? Kan det ha att göra med att många kommenterat på bloggen att det är märkligt att ta ett gammalt namn som gått i graven, LCC, som dessutom står för Löwengrip Care and Colour, och sätta på en helt ny produktserie samt att förpackningarna känts för barnsliga?
  Jag var inne på Rituals idag, de hade en hel hylla med deras serie för yngre, massa fina, fräscha och väldoftande produkter till ett lite lägre pris än deras ordinarie produkter. Varför skall denna ”budgetvariant” ens ha ett helt eget namn? De görs väl i samma fabrik av samma människor? De kunde ju heta ”Löwengrip fresh” eller något likande undernamn.

  Svara

   Åh, Rituals ❤

   Svara

    Nej fy, hur orkar man med de tunga dofterna?

    Svara

     Alla är olika. Jag älskar produkter som doftar mycket!!

     Svara

    Älskar Rituals!

    Svara

   Rituals är bra och hög standard. Så himla genomtänkt märke. Löwengrip är… ett skämt jämfört med rituals.

   Svara

  Åh jag hade önskat att de behöll LCC från första början och hade fortsatt på det konceptet istället för namnbytet till Löwengrip. Ändra tillbaka istället!

  Jag gillade designen mer då på flaskorna och produkterna kändes ungdomliga och nyskapande som om de speglade Isabella mer.
  Nu har hon valt en mer damig exklusiv look och jag vet inte vilken åldersgrupp hon riktar sig mot. Nya designen på flaskorna blev för anonym i mitt tycke, men det är ju en smaksak såklart.

  Löwengrip är dessutom svårare att uttala i andra länder än var förkortningen LCC hade varit.

  LCC låter mer lyxigt tycker jag och med det namnet hade de lättare kunnat framhäva andra tjejer i reklamen, vilket skulle locka fler att köpa produkterna.

  Jag tror det är en nackdel att hon valt att vara ansiktet utåt för Löwengrip. Just för att hon tappat bort sig själv och blivit något som knappt ingen vill eller kan relatera till.

  Tänk om Isabella (om någon o ditt team läser här) innan du spolar namnet LCC ☺️

  Svara

   LCC och lyxigt i samma mening blir bara fel.

   Svara

    Nej? Varför blir det fel? Ts har en poäng.

    Svara

    Nej tycker det låter som såna där toadoftsmycken som man hänger i toan så doftar det

    Svara

   Ja det känns som att allt (utom il) tappade fart i och med namnbytet. Jag håller med om att de borde behållit namnet från första början!

   Svara

  Bella, Bella fy fan va tröttsamt 🤦🏻‍♀️

  Svara

  Ja gud det måste vara pga Carros kommentar som de byter namn… öh… eller inte. Bella vore ett bra och passande namn. Men som Livi skriver så tycker jag också att LCC var ett bättre namn än Löwengrip, men jag tycker att förpackningarna är snygga och stilrena, och jag gillar produkterna – gud bevare, för det får man inte skriva här – men jag gillar produkterna, tycker det är bra grejer.

  Svara

  enligt kungahusets kalender ska prinsessan sofia på församlingsafton ikväll på slottet, vad nu det betyder, och på torsdag är det riksdagsmiddagen. jag hoppas verkligen att hon inte kommer ha en hermine hold-scarf i håret! hoppas hon ser igenom bella och henne tafatta försök att slingra sig in (bella njöt nog när kronprinsessan victoria bar stylein, första och enda gången). hoppas hovet slängde eventuellt pressutskick rakt i soptunnan.

  Svara

   Men snälla. Hon har på sig vad hon vill. Tror hon fullständigt struntar i att ni inte gillar Bella.

   Svara

    Pinsamt om kronprinsessan ens skulle beblanda sig med någon som har en historian av vidriga åsikter.

    Svara

   Har inte Annie Lööf HH på en instabild?

   Svara

  Tror camcams nya idé är att dagligen skriva dötrista inlägg om Bella för att trött ur oss läsare.. så att ingen ens orkar gå in på hennes kanaler längre för att man är så less på henne..

  Svara

   Börjar fundera på om det inte är tvärtom, att CamCam är avlönad av Isabella för att locka in folk 🙄

   Svara

    Öh men eller hur… elllller inte va.

    Svara

     Kanske inte, men hon måste ha ett behov av att gnälla på Bella, fan det rimmade ju till och med.

     Svara

      Fast Bella ska nog var glad för camcam existerar, så ute är hon i bloggvärlden att den här bloggen är det enda som håller henne relevant. Hon skriver något ”halv-provocerande”. Camcam skriver om det. Det är winwin för de båda.

      Svara

  Men hennes bolag kan ju inte gå vidare bra alls? Med tanke på att majoriteten av (nästan alla?) hennes stories består av både markerad och omarkerad reklam för diverse företag och produkter, vilka jag tvivlar starkt på att hon någonsin använder på riktigt liks?
  🤔

  Svara

   Hade det gått bra för henne hade hon aldrig behövt provocera utan hade haft sina produkter som backar upp hennes karriär. Nu beror hennes karriär på hur mycket hon kommer lyckas provocera, hitta på och därmed möjligtvis sälja. Ekvationen är bakåtvänd och funkar helt enkelt inte.

   Svara

   Bara jag som har känslan av att blondinbella gör vilket samarbete som helst? Bara hon får bli sedd SEDD!!!!!!!!!!!!
   Noll trovärdighet på de flesta samarbeten. Eller alla faktiskt. Jämför med ex egoina, hon känns genuint äkta och varm!

   Svara

  Det måste kosta en hel del att byta namn/ design på produkterna… kommer de verkligen överleva en omdesign till?

  Svara

   Kan ju vara en strategi för att kunna sälja ut alla gamla flaskor igen på typ ÖoB, så ser siffrorna bra ut ett år till 😂

   Svara

    Fast det är väl nya serien som ska byta namn? Som inte finns än?

    Svara

    Löwengrip Beauty behöver en billigare serie som kan säljas där inte den dyra ”premiumserien” Löwengrip säljs.
    Eftersom lanseringen av nya Löwengrip för ett år sedan och utförsäljningen av LCC står man nu utan en kassako som drar in åtminstone tillverkningskostnaden plus ett bidrag till omkostnader.
    Den dyra Löwengrip-serien verkar delvis stå kvar på hyllorna sedan lanseringen och omköpen är dåliga. Andra halvåret 2018 blev en besvikelse för att återförsäljaren kompletterade bara hälften av vad man hade beräknat från Bella och Pingis sida.
    Dock kommer det att kosta en hel del att sjösätta ytterligare en ny produktserie. Tillverkningskostnaden och förpackningarna måste betalas upfront innan serien börjat generera omsättning och blivit lönsam. Kommer distributionen att hänga med eller blir det outlets från första dagen?

    Svara

     Enda lösningen är att ringa Kegås direkt och försöka förhandla fram en ”Morgan Ola Conny” editon av produkterna.

     Svara

   Överleva en omdesign? Produkterna är ju inte ens tillverkade än 😂

   Svara

  Jag funderar på om det inte vore bäst att de satsar helhjärtat på ett märke, inte hela tiden utökar sortimentet, skapar olika serier i olika prisklasser mm. Sådant brukar företag göra EFTER att de har nått en vis status, för att göra varumärket tillgängligt för fler målgrupper. Jag kan ha fel, men jag uppfattar inte att Löwengrip är där ännu. Och en satsning på yngre målgrupper – vet inte om IL är så välkänd hos dem? Min 15-åriga systerdotter har nog ingen aning om vem hon är, hon har dock full koll på Wahlgren (glömt hennes förnamn), och hennes sminkmärke Caia.

  Svara

  Hermine Hold-effekt 😄😂

  Svara

   Ja, chock och ramaskri. HH effekten

   Svara

  Camilla, kan du inte skriva lite om lchf-ingenjören?! denna helt galna människa som tror att veganism är uppfunnet av patriarkatet för att göra kvinnor svaga (för man blir ju svag om man inte äter kött!!), att tandkräm ger dig cancer och byter diet varannan vecka eftersom all mat är farlig fast i olika omgångar?!

  Svara

   Och som tror på allvar att hennes väg är den enda rätta. Äter inget och anklagar livsmedelsverket för att vara ute efter att tjäna pengar på att folk äter socker. Men gör själv reklam efter reklam för tusen och ett olika tillskott. Som jag antar skänks bort. Hon kränger dyra kurser för att få folk mer ätstörda än de redan är för dyra pengar (5000:-). Ifrågasätter man henne så blir man blockad.

   Svara

    Hon är ju sorglig. Lyft inte henne som förespråkar ätstörningar.

    Svara

   My (LCHF-ingenjören) har gjort enorma hälsovinster. Låt henne va!

   Svara

    Hon har trillat ännu djupare ned i ätstörningen och blir hyllad för skiten.

    Svara

  När jag läser kommentarer under inlägg om IL så blir jag alldeles matt (jag vet, jag vet jag måste sluta läsa kommentarer under de inläggen). 50% är kanske konstruktiv kritik, och då är jag snäll, men resten lämnar en dålig smak i munnen. Under förra inlägget idag så var det återigen kommentarer om att IL är narcisst osv, som CamCam tillåter. Håller med om någon ovan här att det här blivit Flashbacks lillasyster och utan någon som helst moderering. Jag hoppas verkligen inte att IL läser kommentarer här och eftersom folk kommenteras på hennes blogg om namnet också tror jag inte att det är detta kommentarsfälts förtjänst.
  Men om det är tack vare detta kommentarsfält, då har ni kanske just hjälp kvinnan vars luftslott ni vill ska sprängas.

  Svara

   Tror mest det är ett uttryck för att de flesta reagerar på att nåt är rejält vajsing och samtidigt inte kan greppa att detta skulle vara grunden till ett kommande imperium (pga luftslottskänslan som konstant infinner sig).
   Att Bella fortsätter bre på hejdlöst, köra uppenbara provokationer plus allt flamstrams kombinerat med mängder av hårslängande och spraytan… herregud klart att de flesta till slut börjar tycka att detta skriker dårhus, värre än Truman-show iaf.

   Svara

   Jag har noll sympati för en kvinna som enligt egen utsago inte kan med 2 minuters kallprat innan ett möte, men som själv springer in och ut för att ”hämta ett tuggummi”.

   Svara

    Att höra henne berätta om vilken dåligt uppfostrad människa hon är fast på ett skrytsamt sätt…. alltså hon är ju helt världsfrånvänd nu. Ingen seriös buissinessperson kan väl ta en sån flamsa på allvar. Men såklart hon och pingis är ju mästare att ta möten på volley… enligt hennes utsago när se var Down Under. ( Är volley en Pingisterm?)

    Svara

     Alltså diagnos eller inte, men om man nu är chef och ska fatta stora betydelsefulla beslut kan man inte bete sig som en omogen barnrumpa. Väx upp för f-n. Respektera att folk avsatt sin värdefulla tid till möten och inte hitte på pauser för låtsas ärenden.

     Svara

   Anonym 20:15 IL har sedan hon började blogga rört om i grytan. Det är liksom det hon gör. Det är hennes grej. På senare år utger hon sig för att vara framgångsrik företagsledare, framtidsspanare och förebild. Roller som hon inte klara av att leva upp till men ändå envisar hon med att hävda sin egen förträfflighet och viktighet. Kommentarerna är osakliga och i vissa fall kränkande. Samtidigt läser jag in mycket frustration under allt raljerande. Man har tappat förtroendet för henne och orkar inte med alla självförhärligande budskap som pumpas ut flera gånger om dagen.

   Svara

    Rört om i grytan måste vara ett av världens mest tröttsamma uttryck. Mina tankar går till alla SD vurmare som vill Röra om i grytan, Fy fan….

    Svara

  Mark my words. Produkterna kommer heta Isabella.
  Säkert som amen i kyrkan.

  Svara

   Tror du har rätt, känns som ett självklart namn

   Svara

   Jag tror ”Bella happy beauty care”, funkar ju vare sig man associerar till personen eller betydelsen

   Svara

    Jag hoppas serien kommer heta ”SO FUN!”

    Svara

   Varför inte Sensuella Isabella?! 😅✌️

   Svara

    😂

    Svara

  Jag har testat två av hennes produkter, silverschampoot och en peeling. Silverschampoot gav noll resultat, å då har jag ett hår som lätt blir väldigt solblekt. Sedan var det det här med peelingen… det var på riktigt som att skrubba sig med sandkorn. Inte skönt alls för min då mkt känsliga hud, gjorde typ ont. Så nej tack.

  Men mitt stora frågetecken är varför Hajen ”flörtar” med klonen på instagram OCH att klonen svarat honom? Se första posten.,,, sjukt skumt efter allt som hände…????

  Svara

  Alla dessa namnbyten, förpackningsbyten osv
  Nääää jag kommer ALDRIG handla nått som gynnar IL

  Svara

   Är inte det ett tecken på att saker och ting kanske går lite väl fort? Är ju inte speciellt professionellt eller ekonomiskt kan man ju känna….

   Svara

  Bella borde anställa mig som head of bolagsnamn

  Svara

  Tycker det är lite roligt att mitt lokala apotek har Isabellas produkter på djurhyllan 😂

  Svara

   So fun!!!

   Svara

  Hur ska det gå med Bellas företag? Tycker att de verkar ha så höga kostnader och att allt ska gå så snabbt hela tiden, plus att de verkar sakna personer med högre utbildning och etfarenhet. Nästa gigantiska kostnad är flytten till nybyggda lokaler i Gallerian. Måste kosta SKJORTAN! Och så all uppstartskostnad till HH som nu verkar floppa rejält. Får stress bara av att tänka på detta! 😱😱😱

  Svara

  Kladd & Klet AB – Kräm på tunna. Vem vill investera? Ring mig sen.

  Svara

  Om hon ska etablera sig i Kina (kanske bara var ett exempel iofs) så får hon fan vara beredd på att jobba röven av sig. Då räcker det fan inte med det hon ”gör” nu.
  Här talar jag för första gången från egen erfarenhet.

  Svara

  Ny produkt på G….New skin, no neels needed…..Vad är en neels??? Needle heter det väl. Har aldrig hört ordet neels och när jag googlar kommer det upp som namn typ Nils på engelska 😂
  Plus tydligen ger provet hon testa igår kväll resultat över en natt!!!!

  Svara

  Stör mig mer på ”happy beauty” än på LCC vs Löwengrip.

  Svara

  Hermaine Hold döptes till det för att få många sökningar på google genom att många söker på scarfs i samband med hermes. Börjar man tex skriva scarf herm så kommer både hermes och hermaine hold upp i söktutam. Väldigt smart men även lite fult.

  Svara

   Smart!

   Svara

  Hon borde kalla produkterna Löwengrip, Blondinbella, Bellas eller något annat som direkt associerar med henne. Och sedan satsa enbart på Skandinavien. För det är här hon ens är ett namn. Ingen jävel i Peking läser hennes blogg. Instagram har de inte ens i Kina.

  Svara

   Utomlands är Löwengrip säkert ett namn som fungerar – inte minst engelskspråkiga länder gillar ju namn med konstiga bokstäver som ä och ö, tänkt bara på Hägendaz!

   Annars håller jag med. Idag måste det vara extremt svårt att lansera och lyckas med ett helt nytt hudvårdsmärke internationellt. Marknaden är nog ganska mättad. Inom smink dyker det upp lite nytt då och då, Too Faced t.ex. som är dyra men som säljer bra. Alla sminkförpackningar numera är väldigt väldigt smart designade och ibland så fina att man köper dem även för förpackningens skull.

   Svara

  Amazing vore fantastiskt

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.