Börjar läsarna se igenom Isabella Löwengrip?

Men mest glad är jag över att Gillis har ätit som en häst hela veckan, han har alltid varit petig (han blev helvegetarian vid 3,5 år och har aldrig gjort ett undantag). Det är vi egentligen alla tre men vi har ju olika matpreferenser som ska tillgodoses.
[…]

Sally älskar kött (helst tryffelsalami till alla måltider, ikväll ska hon faktiskt få köpa det i charken) så hon har fått klassiska Wallenbergare i veckan,
[…]

Jag skippar vitt bröd, pasta och socker. Jag älskar att äta rent, antiinflammatoriskt och mat som ger näring och glow. Jag har levt så i över två år och jag skulle aldrig vilja gå tillbaka till ett vin, kött, bröd, potatis-liv. Jag har en annan jämn energi, inget kli i kroppen på samma sätt och framför allt en hud som har lyster och ett glansigt hår.
[…]

Gillis är min motsats på många sätt. Alltid lugn, ordningsam, tänker mycket, känslig och bryr sig om alla jämt. Jag har nog aldrig behövt säga till honom någon gång. Han är lillgammal, smart och så snäll.//Isabella Löwengrip

Nej, Isabella sa inte åt Gillis när han låg och skrek på golvet.
Hon verkar ha lagt sig bredvid och väntat ut honom.
Jag undrar hur det hade gått idag – den vita Max Mara-kappan på det smutsiga golvet i mataffären och så en kexchoklad på det? SOCKER???!!!! Herregud, det får väl finnas måtta?

Men spännande att se att fler ifrågasätter Isabella och hennes fabricerade liv.
Och med tanke på att hennes kommentarer modereras innan de syns så undrar jag exakt hur många av dem gick på samma linje som de här ovan som ”valdes bort”?
Ett fåtal kritiska kommentarer släpps igenom för att inte sumpa trovärdigheten helt, men jag får dagligen mail och kommentarer från läsare vars kommentarer inte godkänts trots att de enbart innehöll sakliga ifrågasättanden.
Det MÅSTE alltid vara fler positiva! Alltid!;-)
Hehe..så jobbar inte jag…
Det blir vad det blir helt enkelt…

212 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag fattar inte riktigt varför folk ens bryr sig om att kommentera hennes trams. Hon har ägnat sig åt att fabricera en persona sedan hon var 14. Om man inte vill läsa hennes fiktion så är det väl bara att skita i det? Hon skadar väl ingen annan? ( Om vi bortser från klimatet då men det är hon knappast ensam om.)

   Är väl mest 40 plus-kvinnor som läser som har noll koll på sociala medier i övrigt, och inte vet hur hon framställer sig själv i sin blogg och hur det skiljer mot andra versioner man kan se av henne. Jag menar inte att alla över 40 har dålig koll på sociala medier, men just hennes läsare verkar vara… speciella.

    Jag är 40+… t.o.m. 65+ och läser aldrig hennes blogg. ?

     Roger that.

     Jaha?

      Okej?

    Vore intressant att se en undersökning på vilka som läser ILs blogg. Tror inte att kvinnor 40+ är någon stor grupp.

     Utifrån hennes kommentarsfält är det svårt att tro att det är 20åringar iallafall, men det kanske bara är min tolkning! Jag själv är 30 men känner mig långt ifrån de formuleringar och frågor som ställs inne hos henne, ingen där verkar ha nån koll på andra influencers eller hur dagens marknadsföringsmetoder egentligen ser ut och går till. Allt sväljs med hull och hår!

      Jag tror det är tonåringar utan arbetslivserfarenhet. 40-åringar vet väl för bövelen ungefär hur saker och ting funkar.

      Tror att gruppen 20-30 är större än 40+. Min gissning är att 30-40 är den största åldersgruppen. Har lite svårt att tro att gen z dvs de födda efter 1996 är en stor grupp och kommer nog aldrig att bli det heller. De som följer IL gör det inte baserat på intresse av content marketing. De drivs av helt andra saker.

      Tror de flesta är 35-45 år men även en del äldre och ett fåtal yngre. Många har skrivit där att de är runt 35 med barn och bra inkomst, jag har sett det flera gånger. Bitra som letar fel, gnäller och klagar är oftast medelålders och äldre tror jag och såna finns det där. Tror det är ganska blandat folk i övrigt, arbetslösa, sjukskrivna, företagare, välbärgade, mammor, barnlösa, miljöaktivister, lyxlirare i salig blandning.

       Du glömde alla lättkränkta ”millenials” som nu är mellan 24 – 37 år, om vi ändå ska generalisera menar jag.

      Gissar att wookie är c haha.

    Jag tror inte heller 40pluskvinnor är hennes största läsargrupp. Eller ens målgrupp. Jag tror mest det är yngre generationer, typ 16-25 som följer henne?
    Själv är jag 36 och började följa henne en gång i tiden som gravidblogg, sen fick vi barn på samma dag, minns att jag låg på BB och läste det på hennes blogg. På den tiden skrev hon ganska ärligt (uppfattade jag det som då iaf) om småbarnsåren, blöjbyten och amning och sånt, men idag är hennes blogg totalt ointressant för mig och jag tror att dom allra flesta kvinnor i min ålder skulle säga samma sak. Finns liksom inget av intresse där för vår generation? Känns inte som att jag kan relatera till nånting i hennes liv längre.

     Bella har själv definierat den hon riktar sig till som en 35-årig kvinna i karriären, dubbelarbetande med barn.
     Antagligen för att den målgruppen är köpstark och förhållandevis enkel och lönsam när det gäller att hitta samarbeten till.
     En sådan kvinna stämmer bra med vad vi kan läsa på bloggen i form av samarbeten och annan reklam. Det finns ju t ex kläder, heminredning, hudvård, saker till barnen, mat & dryck osv. Det är länge sedan Bella riktade sig till tuggummituggande tonåringar.

      Ja vi är en köpstark och medveten grupp som inte imponeras av det liv hon målar upp. Vi vet hur man bollar familjeliv med jobb/karriär och går inte på att man måste ta privatjet till förskolan eller ha ett entourage som följer varje steg med en kamera, hårfön och mascara. Vi förstår att det handlar om marknadsföring och kan möjligtvis häpna över att någon vill göra sitt liv till en ”truman show”, och hoppas att vi bara ser toppen av ett isberg samt att il faktiskt har ett riktigt liv utan sina sociala medier.

       +1!!!

      Jaha, ja då faller jag inom målgruppen, 36 år förvärvsarbetande köpstark med småbarn, det är säkert samarbeten riktade direkt till mig, men jag har slutat läsa bloggen för länge sen. Finns liksom inget där som är intressant för mig längre, kan som sagt inte relatera till nåt, privatplan till förskolan och mua varje morgon.. man är ju glad om man hinner slänga på sig lite mascara hissen medan ungarna bråkar färdig om vem som ska få trycka på knappen.

     Helt klart så som du skriver ☺ det finns ingenting av intresse i det il skriver för oss som är +/-40 eller äldre!

      Håller med. Är mest in på bloggen via unvi och läser kommentarerna för underhållning haha.

     Jag fick barn två veckor efter er och har exakt samma åsikt och erfarenhet.

    Och eftersom de verkar vara … speciella drar du genast slutsatsen att de måste vara 40+ utan koll? För alla andra grupper i samhället är ju intellektuella med stenkoll… Fräscht!

    Tror jag knappast, med tanke på hur lommentarerna ser ut, både språkligt och innehållsmässigt, verkar de flesta vara väldigt unga!

    Hmm, det här med åldern. Oavsett ålder tror jag det handlar om folk att folk är nya läsår inte att de inte är bekant med sociala medier.

    Det är ju trots allt 10 -11 år sedan som bloggandet slog igenom.

    Anta inte så mycket?

    Jag är över 40 och har bra koll på sociala medier. Så gammal är jag inte så att jag inte hänger med….

     Och jag tror jag är i målgruppen vilken jag uppfattar som mellan 30-45.
     Jag följer för att det är som en olycka. Man vill inte se men kollar ändå….

    Ja Wookie några verkar mycket speciella, bittra och ganska kocko- det ser man inte minst på de kommentarer som CC valde att visa här, det är ju kocko-kommentarer av blåsta personer som letar fel och missförstår. Ofta är det ju samma personer där som alltid letar fel och klagar på allt- vissa låtsas vara upprörda över klimat och flyg men samtidigt så klagar de på allt som hennes hår, mammaroll, produkter, inredning allt allt så det är lite märkligt… man ser vilka som kommer härifrån och ibland misstänker man att cc skriver där, ser ut så hehe.

     Hur korkade, och även c verkar missförstå. IL skriver inte att alla tre är vegetarianer utan petiga med mat. Hon skriver att hon själv utesluter socker, till sig själv alltså så varför skulle inte sonen kunna ha ätit kexchoklad. Sen är det märkligt att lägga fram just dessa korkade kommentarer och inga andra och få det till att ”läsare ser igenom” som om Isabella ljuger…. och så fel och rena lögner ang moderering. Så fjantigt, lågt, riktigt löjligt inlägg som säger en del… om c snarare än IL. Pinsamt.

    eh nej kvinnor över 40 läser INTE hennes blogg det är snarare den yngre generationen som inte ”vet” bättre som både läser, sväljer & köper allt hon gör/skriver.

   Lätt att dras med i frustrationen över en person som är så motsägelsefull och oärlig. Men när jag själv iaf slutade gå in på hennes IG och blogg var det en befrielse. Nu undrar jag också ”varför jag brydde mig”? Hon provocerar bara. Tänk om folk slutade läsa, slutade kommentera. Det vore nog hennes värsta mardröm.

    Ja för så har hon tappat hela sitt marknadsvärde och då förlorar hon sin huvudsakliga inkomstkälla, betalda inslag.

    Verkligen! Men så skönt att ha slutat. För mig blev det lättare att bryta vanan när det blev väldigt uppenbart att hon hade spökskrivare. Hon hade säkert haft det ett tag då, men ändå.

  Undrar hur en framtid som ex-influenser kan se ut, att bli en föredetting utan hängiven följarskara? Tvingas ta ett vanligt jobb, inte längre ha råd med lyx och flärd, inte bli inbjuden till galor, människor som skrattar bakom ens rygg, samarbeten som inte blir av, tidigare kollegor som inte ringer tillbaka eller svarar på ens mejl. Spännande!

   Äh, IL är ju entreprenööööööör så det går nog

   Ja, asså hade jag varit Bella hade jag utan tvekan försökt spara så mycket som möjligt inför framtiden snarare än att slösa bort så pass mycket som hon verkar göra nu. Hon sparar väl säkert någonting men jag menar…sättet hon spenderar så mycket cash på gör mig stressad (inte på riktigt men ni fattar vad jag menar).

  Lustig att hon skriver att hennes hår är glansigt (och vad man översätter det till = välmående) när hennes hår ser katastrofalt ut. Tunt, halva håret är löshår, slitet med en massa små strån som står ut… Hon tar inte hand om sitt hår för fem öre. Det sliter något otroligt att bleka, hålla på med silverbehandlingar, föna, tupera, locka och rulla upp på spolar… Varje dag!

   Innan någon viktigpetter hinner före – med ’varje dag’ syftar jag på stylingen, inte blekningen såklart 🙂

   Hon generera pengar, måste vara det som är intressant.

   Reagerade också på det, glansigt hår? Med glans spray så skiner det väl till lite i solen men jag tycker att det syns väldigt tydligt hur slitet hennes hår är? Det var nästan ett skämt att läsa…

    Jag tycker håret ser rätt okej ut. Men du kanske ser något jag inte ser.

    Bild från januari: https://tsbassetsprod.blob.core.windows.net/028/2019/01/img_7199.jpg

     Hennes hy ser inte ut sådär i verkligheten. Om hon redigerar sin hy har jag inga tvivel om att hon gör detsamma med andra områden.

      Anonym 12:41 – Jo, det vet jag. I just den selfien tror jag inte hon har redigerat håret.

      https://bloggbevakning.se/files/2018/04/breakitsbild.jpg

      Anonym 12:44 – Vet ej 😀 Jag kan hålla med om att Bellas hår brukar vara dåligt stylat.

       Haha så konstigt det måste vara för ngn som hon träffar utomlands i jobbet som sett hennes retuscherade bilder och så kommer ”det där” in på säljmötet. Kan det vara en orsak till att de verkar komma in och få pitcha ofta men att det sällan verkar bli ngt?

      Haha oh herregud så det där såg ut… Tror hon vill fejka sig till volym så pass att hon har en sån där ”kudde”, typ en donut fast avlång, isatt under övre delen av håret. Gjorde sig inte så snyggt i den där vinkeln och ser säkert ännu roligare ut IRL!

      Vadå, ser inget mellanrum?? Hon har extensions i håret, utfyllnad/förlängning, de sitter liksom under överhåret med tejp eller andra fästen, sådana kan ibland synas. Men annars så har hon ju spolar i håret för att få volym, eller varför tror ni hon har spolar annars hehe.

     Lisa, ser du inte själv hur redigerad bilden är?

   Hon använder väl sin fantastiska Dyson?

    Den har nog Dyson hämtat tillbaka efter den där stylingen Bella försökte sig på 🙂

     Japp, hade varit jättepraktiskt att släpa med hela den stora Dyson-lådan på alla resor i stället för en locktång, typ.

      Kan hon resa med ett team på tre (som till Australien och Kina) kan hon väl ta med en stor Dyson-låda också? Det viktigaste är väl att slippa bära den själv.

    Ja och spolar för volym, sen ger ju torrschampoo och vissa hårspray volym också, man kan styla till sig volym, spraya upp håret. Men hon har väl extensions också alltså hairtalk eller toupmalbegal, har hon väl skrivit om och varit öppen med.

   Olaplex!!!!!

    Önskar att det fanns silikonfri variant av Olaplex 🙁

    Rätta mig om jag har fel.
    Men har inte Bella skrivit ibland att hon inte vill visa ” negativa” känslor inför barnen? Har för mig att jag läste att hon inte vill visa att hon är arg när det blir fel?

    Om hon inte visar hur hon känne när hon blir tex arg hur blir det då för barnen om hon en dag skulle bli riktigt arg? Känns ibland som om hon visar upp en fasad för barnen och att allt är så bra och att barnen ska visas upp.

    Tänker på bilderna på barnens rum och det kändes mörkt och barnen når inte upp till böckerna. Även om jag inte kunde läsa så älskade jag att titta på bilderna. Bilden på barnens sängar gjorde mig deppig på grund av den mörka färgen. Allt är mörkt och svart i hela huset.

    Sedan undrar jag om personalen i huset skrev inlägget med bilder på barnens rum eller om de skickade bilderna till Bella när hon var i Frankrike.

     Haha va?! Nej allt är inte mörkt och svart, det är ju mycket vitt i huset också. Det fanns även en hylla med böcker lågt ner som de når, som man kunnat se i blogginlägg eller på igstory, så ingen fara hehe.

     Kan ha varit personal som skrivit men hon kan även ha tidsinställt inlägg och fått bilder ja, spelar väl ingen större roll hehe.

  Vad gäller kommentaren om att ”alla tre är helvegetarianer” så är det ju ett syftningsfel. Bella menar att alla tre är petiga med maten, men har olika preferenser.

   Helvegetarian är inte lika med ”petig med maten”. Så nej, det är inget syftningsfel.

    ’Dr’ menar nog att meningen ”det är vi egentligen alla tre” är en fortsättning på meningen innan parantesen, inte det som står inom parantesen, som är att Gillis är helvegetarian. Men det är lätt att missuppfatta.

    Haha jösses 12:36 det är missförstånd mer än syftningsfel. hahaha läs igen så kanske du förstår. Hon skriver inte att alla tre är vegetarianer utan alla tre är petiga med maten. Och 82 personer har likeat hahaha myyy goood!!!

    ?‍♀️

   Jo, den där parentesen gör ju att det är petiga med maten som gäller alla tre och inte det som står om Gillis.
   Men kommentarerna visar ju att läsarna är vana vid att Bella skriver väldigt konstiga saker när det gäller maten.
   Att Sally skulle vara ”helvegetarian” och samtidigt ”älska kött” och gilla tryffelsalami är ett uttalande som Bella mycket väl skulle kunna göra för att få reaktioner.

    Hon sade ju i ett radioprogram för ett litet tag sedan att båda barnen är vegetarianer.. Vet hon ens vad barnen äter… eller har hon börjat yra..

     Sally har väl slutat vara vegetarian sen hon fick smak på tryffelsalamin 🙂
     Undrar för övrigt vad barnen äter hos Odd…

     Hon sa nog bara fel då, lätt hänt. För om nu Sally skulle vara vegetarian och Bella vill få folk att tro det så skulle hon ju inte skriva i ett inlägg att Sally älskar kött och ätit wallenbergare och ska köpa salami. Tror inte hon skulle skriva att alla är helvegetarianer och samtidigt i samma inlägg att en älskar kött och ätit kött – nej självklart inte, det är folk som läser och tolkar fel, som missförstår – några kanske avsiktligt. Bella skriver att G är helvegetarian och alla tre petiga med mat.

  Hur har hon egentligen råd med allt? Huset, privatflyg, personal? Känns som att allt är fake.

   Hon tog ett rejält kliv uppåt med lyxvillan, privatflyg, hyra en stor villa i San Tropez i sommar m m efter att hon började umgås med Stordalen.

   Det förvånar mig att inte fler ser den kopplingen. Något hände som gjorde att de slutat ha kontakt samtidigt som Bellas lyxliv går stadigt uppåt. Jag undrar verkligen vad hon har för hållhake på honom.

    Har också tänkt på det!

    Petter verkar smartare än så. Tror inte att han ”sponsrar” hennes lyxliv, det gör företaget. Dock bara en tidsfråga innan Skatteverket/Ekobrott börjar intressera sig för det…

     Det kan man ju säga att man trodde om Bill Clinton och Anders Borg också.

     Jag skulle snarare säga att Pingis är för smart för att låta Bella riskera deras företag genom att fiffla runt med Löwengrip Invest. Skulle det komma fram så lär alla företag som är förknippade med Bella störtdyka och det tror jag som sagt att Pingis inte riskerar. Sen gör hon säkert en del avdrag som kan ifrågasättas av Skatteverket men inte tillräckligt för att finansera sitt liv, den omsättningen finns inte.

     Kan hända att hon gjort någon trading då hon umgicks med Hampus och reggat det på ett utländsk bolag. Då kanske Ekobrott intresserar sig.

      Nu pratar vi om samma Pingis Hadenius som plagierade en artikel när hon var anställd hos IDG. Njäe IL och PH tror inte äpplet faller så långt från trädet

      Jag misstänker att Bella tjänade pengar på bitcoins och valutor när hon var med Hampus.
      Pengarna kan ha hamnat någonstans där de är svåra att hitta. Just bitcoins kunde man tjäna på under slutet av 2017 och början av 2018 om man sen tog hem vinsten innan värdet började falla.

    Dom pippade, han betalade ?

  Tycker hennes moderator släpper igenom alla kommentarer nu för tiden.
  Jag har lämnat flera ifrågasättande och nästan alla har godkänts.
  Har trafiken minskat till bloggen så hon behöver drama i kommentarsfältet?

   De lanserar väl ny produkt snart. Hur många produkter har de nu egentligen? De bara pumpar ut nya ”mirakel”produkter hela tiden.

    ALLA produkter är ”det bästa vi gjort” och hennes favorit! 😉

   Hon godkände inte min häromdagen när jag påpekade att hon ligger fel i tiden med hennes affärsidé.

    Har du tittat gen? Det kan ta några timmar ibland. Sett liknande kommentarer iaf, det brukar vara mycket kritiska och ifrågasättande kommentarer, så det brukar godkännas vad det verkar. Men det kan ju alltid hända överallt att något försvinner på vägen eller fastnar någonstans.

   Vi VET ju faktiskt inte heller om hon flyger privatjet eller om hon lagt ut bilder när hon bara sitter i ett? Hon är smart den där donnan och vill skapa rubriker så hon kan mycket väl skriva att hon gör saker och lägga ut bilder fria att tolka bara för att få uppmärksamhet och verka viktig…

    Vilket tyder på en enorm arrogans gentemot följarna/kunderna. Vad vore hon utan dem? Men bara det genererar klirr i kassan så…

    Men vi kunde ju se henne och Simon i planet på instastory. Det är inte hennes eget plan, tror inte hon har inte köpt sig ett eget plan utan man kan hyra/betala biljett för att åka privatjet tror jag. Kanske inte blir så väldigt mycket dyrare om de är två. Skönt att vara ensam och slippa massa folk, surr och stim och spara tid också.

   Är inte det bra då Eva? Eller tycker du att dina kommentarer inte ska släppas igenom? Det brukar ju folk påstå här och gnälla om. Så om hon släpper på kommentarer så måste det betyda att trafiken minskat? Haha tänk att det alltid går att hitta fel, går att vrida allt till fel. Herregud.

  Ha ha kommentaren : gör du aldrig vanliga saker som att gå på hockey! ??? Kan ni se Bella sitta på läktaren och heja på DIF eller vad nu en stockholmare hejar på ? ???

   Vi hejar på AIK allihop fast i huvudsak när det är allsvensk fotboll 🙂

    Jag hoppas att det där med AIK var ett skämt : (

     På fullaste allvar. Ingen riktig stockholmare hejar på aporna eller bajern.

      Ganska många föredrar DIF eller Bajen, i st för råttorna.

      Min sambo och alla han känner är södermalmare och söder om söder sen flera generationer = Bajen så klart. Det är ju solna-råttor som inte är ”riktiga stockholmare” isf 😉

       Hela Västerort håller på AIK (plus Solna och Sumpan förstås).
       Men det är kanske bara Östermalm och Södermalm som anses som Stockholm?

        Vilken tur att jag hejar på Dif här i Solna ❤️??

        Hon sa ”inga riktiga stockholmare” hejar på bajen. Jag svarade med samma mynt (Solna-grejen, ”inte Sthlm”, en hån-klassiker tillbaka). Bajen har absolut många inflyttade supporters men i princip alla bajare jag känner är stockholmare sen generationer tillbaka. Larvigt uttalande får larvigt svar 🙂

    Hammarby ffs!!

   Ja, hockey är nog det mest ovanliga jag skulle hitta på och jag är rätt vanlig…

   Ja, om hon får gå med Victoria och Daniel när de är på match.. 😉

  Fast Camilla – där är ofta mer kritiska än positiva, och hon släpper igenom det mesta – annars får hon ju skit och gnäll – och släpper hon fram skit så gnälls det – så hur ska hon göra?! Vad folk måste förstå är att kommentarer kan fastna och hamna fel i skräp och där kanske IL missar att kolla, hon kanske inte vet det men andra bloggare har skrivit om det. Sedan så tar det ju en stund ibland många timmar innan kommentarer visas så folk får kolla efter senare igen. Har sett kommentarer där som folk här skrivit inte gått fram – så de har ofta fel, och du med. Märkligt att folk skriver till dig för att kommentarer hos Bella inte gått fram. Här fastnar ju en del också och allt publiceras inte här.

   Du tror väl ändå inte att det är hon själv som moddar bloggen? Det sköter hennes team såklart. Hon har mycket viktigare saker för sig, som att hitta saker att skratta åt framför kameran eller sniffa på fabriksprover för nåt nytt kladd.

    Vet inte om hon själv trycker fram kommentarer eller om någon annan gör det, men varför ljuga om att de inte släpper fram kritiska kommentarer – för det gör de ju visst, riktigt kritiska kommentarer om hennes produkter och en massa elakheter och ifrågasättanden – så det där är ju bara löjligt att ljuga om och av C att påstå, eller så har C ingen riktig koll. Vilka andra bloggare skulle släppa fram kommentarer som totalt dissar deras egna produkter och försöka sprida sk*t? -de flesta släpper ej fram sånt och raderar det, vissa stänger till o med av kommentarer på vissa blogg – o instainlägg för att de inte vill visa negativ kritik av deras eller vänners produkter. Men Isabella släpper fram sånt, vilket jag tycker att hon inte borde göra för folk kastar ju skit, h*nar och ljuger ju ändå hur hon än gör.

     Isabella verkar ju inte bry sig utan låter folk hållas – kolla bara på hennes insta vad folk skriver skit och vill smutskasta, klaga och gnälla, och vissa som vill förstöra och ljuger och skriver att hennes produkter är skit utan att ens ha använt. Vilka andra tillåter sånt? – inte många, andra blockar och raderar. Jag kan tycka att hon borde ha mer koll och blocka personer men hon har nog fullt upp med annat att tänka på så all skit som skrivs har hon nog inte ens sett. Verkar ju också som att många har ett behov av att kräkas ur sig skit och klaga på sociala medier så det är ju nästan lite av välgörenhet att låta folk hållas.

      Simon, du är pinsam.

       Är inte Simon men det är ju tur att du kan köra med det också, så manpulativt och fult. Undrar vem som är falskspelare och kör med fula metoder och strategier.

        Åh, Blondinbella- riddarstollisen! Du är ju inte välkommen här! Uttrycker jag mig otydligt?

         Fast det är väl inget stolligt i kommentarerna, sakliga kloka kommentarer bara ju. Varför är någon inte välkommen för att hen förvarar Isabella?

          Då ser du inte de hundratals kommentarer som jag ser men som fastnar. Man får gärna försvara Isabella om man vill, det handlar inte om det.

      Så länge syftet är att upprätthålla trafiken strunt samma vad som skrivs.
      Vore intressant att se NPR (net promoter score) på ILs socialamediakanaler. Hur många av hennes läsare skulle rekommendera till sina vänner att läsa och köpa de produkter som IL sponsrar?

       Jag skulle men det kan man ju inte skriva här för då är man ju tydligen Simon. Han jobbar söndagar och nätter också tydligen och skriver även om andra som Paow, Kissie m.fl. Eeeehh.. alltså folk här och fulspelet och härskarteknikerna. Galet.

        Anonym 15:01 – Det kan inte vara lätt att försvara något man tror på här i detta forum. Men det är ingen större skillnad i ILs blogg fast tvärt om. Den som ger uttryck för något negativt där blir direkt ansatt av IL’s fans.

     Undrar också varför du kritiserade detta?
     För att inte ge honom publicitet?
     För det kan inte vara pressetiska skäl, då hans namn redan var publicerad i etablerad media. Med bild.
     Och det faktum att han l i v e s t r e a m a d e sitt dåd tyder ju på att han ville vara offentlig. Han skrev ju även ett manifest.

  Man vet aldrig om en kommentar släpps igenom på Bellas blogg.
  Det måste vara någon algoritm som styr vilka kommentarer som kommer upp.
  Vissa dagar verkar det vara öppna spjäll och dussintals kommentarer med ofta ganska giftig kritik släpps igenom.
  Andra dagar är kommentarerna i stort sett bara positiva med de vanliga glada tillropen fantastisk, go girl, förebild, power osv.
  Det aktuella exemplet är nog den vanliga vego-provokationen som Bella kört med nu i flera år. Hon skriver något om vad hon och barnen äter och vilken ”matreligion” hon menar att de följer och sen släpps massor med kommentarer igenom där allt från ärkeveganism till stockholmsvegetarianism noga diskuteras.

   Tror inte det är någon algoritm men kommentarer kan tyvärr hamna i skräp – det har andra bloggare på Tailsveep berättat om i sina bloggar – och det kanske inte Bella vet om och de kanske missar/glömmer att titta efter där. Det har hänt att snälla kommentarer inte släppts fram så det kan hända alla. Det händer ju här också. Sen är det ju så att vissa inlägg skapar intresse, engagemang och upprörda läsare då blir det mer kritiska ilskna kommentarer, och vissa inlägg där inget finns att bli upprörd över får såklart mest positiva. Men tycker alltid man ser gnäll där haha. Komiska och knäppa, korkade kommentarer där ofta, ganska kul att läsa.

    Finns ”skräpkorg” även vid förmoderering eller ser moderatorn alla kommentarer då?
    Kanske finns det en automatisk sållning först som tar bort det grövsta.
    Vet inte hur Tailsweep gör.

     Har sett andra som skrivit att de missat kommentarer för att de hamnat i skräpkorgen av misstag. Men å andra sidan så är det ju ingen mänsklig rättighet att få sin kommentar publicerad brukar vissa skriva här ibland. Men visst släpps det fram väldigt elaka och ifrågasättande kommentarer på Bellas blogg.

      Det de gör på hennes blogg är att vänta med de kritiska kommentarerna ungefär en dag eller ett helt dygn. På så vis är allt happy happy när de flesta läser men sen finns kritiska kommentar där om någon tittar tillbaka. Plus att det sammanlagt blir mer kommentarer också.

  Fast hon skriver ju att hon ”nog aldrig behövt säga till honom”. Nog. Det tolkar jag som att det kan ha hänt fåtal gånger men inte särskilt ofta

   Jag tolkar det som att hon inte vet om hon sagt till honom någon gång över huvud taget.
   Det kan vara aldrig eller ofta eftersom hon inte tycks veta.
   Om hon visste att hon sagt till honom ibland men inte särskilt ofta kunde hon ha skrivit det.

   Jag kan också påstå att jag ”nog aldrig” behövt säga till min 5 åriga dotter. Och då syftar jag på att tex dela med sig av sina leksaker till kompisar som hälsar på, hur man beter sig i en affär, att inte slåss/knuffas/ta saker ifrån andra, hon har aldrig kastat grejer, kladdat med maten, alltid hållt mig fint i handen om vi tex gått på stan/vid en trafikerad väg, hon har aldrig sprungit ifrån mig, aldrig rört prydnadsgrejer varken hemma eller hos andra etc etc. Hon råkade trampa en kompis på tån på förskolan och blev heeeeelt förtvivlad för kompisen grät för att det gjorde ont.

   Sen har jag väll givetvis sagt till henne ibland. Men aldrig ”sagt till” på det sättet att man behövt höja rösten/tjata/bli arg. Så jag förstår nog vad Bella menar.

  Du kanske ska visa svaren till de kommentarerna också. Argsint inlägg, du spyr ut mycket skit här ojoj.. ha du en dålig dag? Det kan vara så att Bella glömt att Gilllis skrek i affären för något år sedan – låt henne tycka att hennes son är lugn, fin och godhjärtad även om han nu haft ett utbrott någon gång vilket de flesta barn har – hon skriver att hon nog aldrig behövt säga till – nog.
  Du själv moddar ju, har du ju berättat själv och att du raderar – det har vi kunnat se många ggr, och det du raderar är då försvar av Bella – inte elakheter om henne – eller kritik du får och ifrågasättanden.

   Fast nu var det ju det faktum att Bella inte ens sa till honom när han fick ett utbrott i en mataffär som CC skrev om.

    Nej men då så, isåfall stämmer det ju att hon nog aldrig behövt säga till honom – då kom ju en personal och gav honom kexchoklad och han lugnade ner sig. Men faktum kan ändå vara att han utöver det alltid el oftast varit lugn och fin och att Bella inte behöver säga till honom för att han är skötsam och lillgammal.
    Tycker ändå att hon kunde visat vissa andra kommentarer och svar till de knäppa kommnetarena, hade blivit mer rätt liksom, nu blir det ganska vinlkat. Men folk får ist gå in på Bellas blogg och läsa.

   Hur står det till med läsförståelsen?

   Bella ”glömmer” ofta vad hon sagt och gjort tidigare. Det är därför hennes influencer reklam helt enkelt inte går att ta seriöst eftersom hon ändrar sina åsikter just inför reklam och sen ”back to normal”..

    Så gör flera andra. Bianca ändrar sig om vilket som är det bästa hon använt och vad som är henens favorit, hon har många favoriter.

   Bella-ridsarstollisen. Hitta ett annat ställe att hänga på!

    Du låter otroligt professionell när du svarar så där Camilla!

     Men hen är ju så sjukt otroligt jäkla jobbig. Det här är ju hens ”återhållsamma” sida

      Exakt! Tack! 🙂
      Och så vet alla vem det rör och ingen behöver känna sig felaktigt utpekad. 🙂

  Blondinbella hade lagt upp ett inlägg för en timme sedan cirka, men nu bortplockat? Skrev om att hon var ”off to usa”, och sen mest bla bla bla..

   Om du syftar på det här inlägget, så finns den kvar: https://www.isabellalowengrip.se/2019/03/24/idag-usa/

    Nu har hon lagt till en superkraft till : att aldrig spilla på sig!
    Inte klokt vad den kvinnan kan prestera – superwomen som inte spiller på ”sina alltid fina ljusa kläder”.

     Förr så spillde hon alltid… skrev massvis på bloggen om hur hon alltid lyckades söka ned sig. Var det inte förra sommaren på nån semester ( en av många) som hon fick hotellet att buda upp en ny klänning till restaurangen hon befann sig på för att hon spillt. Minns även något besök i en Chanelbutik där hon också gått med spill på kläderna och det var ju så tji hi skojsigt.

   Det händer ganska ofta att någon påstår att ett inlägg har blivit bortplockat på Isabellas blogg, men det stämmer (i princip) aldrig – jag börjar tro att det är ett trick för att få folk att gå in på hennes blogg för att ”motbevisa” den som påstår att inlägg är borta, och vips så får hon fler besökare att räkna in i statistiken. Hehe.

    Ja, samma med kommentarer om att någon slutat följa någon på Instagram.
    Eller att ett konto inte finns kvar.
    Då börjar 200 pers gå in på dessa konton för att kolla.
    Säkert också click baits 🙁

     fast på instagram tjänar man ingenting på klicks.

  Är jag den enda som skulle vilja hänga med Gillis än Blondinbella? Utifrån den beskrivning hon ger alltså.

   Skulle hellre hänga med de flesta innan Blondinbella. Hon verkar faktiskt vara sanslöst onice på de flesta sätt

   Av den beskrivningen hon har gett av honom verkar han supergullig!

  Men saker är inte så definitiva. Mina barn är supersnälla och jag skulle kunna säga att jag typ aldrig sagt till dem på skarpen. Men det betyder ju inte att man a l d r i g gjort det. Ska man säga att lillkille är lugn förutom 3 gånger exakt? 3,5?

  Jomen visst Camcam vi säger väl så! Jag blev ju stenhårt modererad efter att jag kritiserade hur du skrev ut namnet på terroristen i christchurch i ett inlägg. Tydligen får man inte kritisera ditt sätt att skriva, är en stor öm tå för dig, så verkar som att du och Bellan är mer lika än du vill kännas vid! Lite kul ändå att du låtsas om att det inte är så. Men bara en bättrar sig så är ju kritik av godo tycker du inte? 😉

   Varför kritiserade du henne för detta?

    Det framgick i kommentaren under det inlägget, den som söker skall finna
    (Om en inte kan klura ut det själv genom att använda den gamla huvudknölen alltså)

  Jag tror att hon verkligen tror på allt hon skriver, dvs skriver hon att saker aldrig har hänt så tror hon på det själv.

  Min känsla är att ILs blogg är lite på ”dekis”. Vilket jag tror kan bli ett väldigt stort problem för IL. Bonnierkoncernen har ett egenintresse i IL. Hennes blogg ligger på Tailsweep, samtidigt får IL själv massor med exponering i Bonnierägda kanaler och blev ju utsedd till Sveriges mäktigaste kvinna 2018 i Bonnierkontrollerade VA. Allt detta gör Bonnier givetvis inte för att de gillar IL och vill vara snälla mot henne. De ser henne som en tillgång, ett sätt att nå ut till fler personer vilket är bra när man säljer annonser. Börjar ILs nätverk minska har hon ett mycket större problem än att hennes företag inte riktigt verkar vilja ta fart.

   Tydligen är Bella en av de influncers som svenskarn har mest förtroende för och känner till bäst

   https://medieakademin.simmalugnt.se/fortroendebarometern/

    ????

    Anonym 13:12 – har du verkligen läst undersökningen? Respondenterna fick svara på om de kände till 5 namngivna influencers. Här svarade 86% respektive 79% att de kände till Bianca Ingrosso respektive Isabella Löwengrip. I nästa fråga svarade 5% att de hade mycket stort eller ganska stort förtroende för BI och IL. Så 95% av respondenterna hade antingen ingen uppfattning eller hade mindre eller inget förtroende alls för IL.

     Men de tillfrågade hade ju störst förtroende för Bianca och Isabella och lägst för Jocke & Jonna.

      Helt ärligt så hade jag inte tyckte det varit särskilt stor skillnad om 5% eller 1% har förtroende för mig. Det är liksom väldigt dåligt hur man än vänder och vrider på det.

       Ja urvalet kan nog inte ses som särskilt förtroendeingivande, det borde vara ganska lätt att knipa förstaplatsen i det gänget; il, Bianca och J o J ☺ varav bara fem procent har förtroende för ”segraren”.

   Hon har ju på sista tiden lagt ut många annonssamarbeten, men kanske inte så konstigt när bästa vänninan Sheila Arnell jobbar som Influencer Sales Specialist hos Bonnier.
   https://www.resume.se/nyheter/artiklar/2018/06/11/sheila-arnell-till-bonnier-magazines–brands/

    Med risk för att verka otroligt synisk men tror inte Sheila är en vän utan den person som ser till att det går att sälja så mycket content som möjligt via ILs kanaler.

     *cynsik

      *Cynisk ?

  Hennes ”glow” produkter är ren skit, köp pixi om du vill ha Glow och hudvård som gör skillnad!

  Börjar nästan undra mer över alla som fortfarande lämnar kommentarer på hennes blogg. Har de verkligen fortfarande inte fattat, varför deltar de i spelet liksom? Så tjatigt, samma tjafs under varje inlägg. Speciellt det här med kosten och miljön, de som fortfarande tror att Bella verkligen tänkt göra nåt för miljön och sen blir typ besvikna dagen efter, är ju bara för tragikomiskt korkade.
  Kul ett tag var det med kommentarerna men nu när jag går in ca en gång i månaden, är det ju fortfarande bara samma trams under varje inlägg. Dyrkan blandat med klagan och tjafs och aldrig någon Bella som svarar ändå. Man får ju typ ut 0 av det, man blir bara negativ oavsett vilken sida man står på.

  Läs denna blogg istället och vänta ut luftslottet, räcker gott.

   IL som själv är en outsider och en underdog inspirerar andra som själva känner att de inte passar in. IL visar för alla dessa människor att man kan göra det man vill av sitt liv, vilket hon själv är ett levande bevis för. IL ger hopp till sina följare och miljöfrågor uppblåsta försäljningssiffror och sånt är i det sammanhanget är inte viktigt. All kritik mot IL uppfattas som kritik mot dem själva och gör dem än mer lojala och trogna.

    Tror absolut du har en poäng i att kritiken hon får gör att vissa gillar och stödjer henne ännu mer. Dock känns det ändå som hennes grej att visa upp ett lyxliv och ”jag, jag, jag” hela tiden inte skapar något vidare nytt intresse eller engagemang..

    Jämför med Greta t.ex. som lägger upp helt naturliga bilder, strävar för något större och dubblat sitt följarantal mot Bella på några få veckor (Bella har haft över 10 år på sig)… Hundratusentals like mot några få tusen. Om Bella nu ska bli världens mäktigaste, nja. Tror det går åt ett helt annat håll iaf.

     kh – Personligen håller jag helt med dig och tror inte heller att IL kommer att lämna något större avtryck efter sig. Hon har på 14 år inte blivit mer än en medioker influencer och blir omseglad av nya hungriga aktörer. Greta vill jag inte ens jämföra med IL de är liksom inte i samma liga, rädda planeten vs konsumera mera.

  Äntligen börjar hennes följare fatta vilken falskspelare hon är. Credd till dig Cam som inte hakat på hennes senaste ’’ jag åker privatjet för att hinna till dagis’’

   Ja, det är så uppenbart provokation och jag håller med – BRA att du inte nappat, Cam. Fortsätt granskningen men nappa inte på provokationerna alltför lätt. 🙂

   Haha falskspelare för att hon skriver att alla tre är petiga och sonen är helvegetarian – men det anser en del att man är om man inte äter kött, fisk, fågel eller skaldjur. Falskspelare för att hon skriver att hon nog aldrig behövt säga till sin son som är lugn, snäll och lilgammal och kanske glömt för stunden att sonen något/några år tidigare fått ett utbrott i en mataffär? Herregud. Ja oj så falskt… eller inte så värst va. Ja hade hon varit borta längre från barnen så hade hon fått skit, nu när hon flög privatflyg för att hinna hem till barnen så får hon skit och hade hon flugit reguljärt så hade hon fått lika mycket skit – folk vet ju inte vad de ska gnälla på, eller rättare sagt folk hittar fel i allt så de får gnälla och klaga. Sjukt.

    Och här är du och gnäller.

  På tiden, shit vad folk är slow och naiva! ?

  En fråga om bloggare och samarbete; det finns en stor bloggare som flera gånger i veckan visar kläder i samarbete med en webbutik. Då det alltid är mer än två plagg, oftast upp till 6-7 olika plagg/accessoarer i varje inlägg så frågade jag hur det fungerar då jag inte har en aning om hur detta, om hen får behålla kläderna eller om de skickas åter men hon vill inte svara på detta. Någon som vet hur det fungerar?

   Matplatsen?

   Jag som jobbar som marknadsförare av en annan produkt och vi tar inget i retur efter fotografering eller olika tester och utprovningar, de är uttagna ur lagret som marknadsföringsexemplar och kan inte säljas sedan. Både av bokföringstekniska skäl och för att de faktiskt är använda. En del får vi tillbaka ändå, men då är det ju oftast försent för att någon annan ska kunna prova ut eller visa varan. Så de får med stor sannolikhet behålla kläderna.

   Var det HOPH eller Matplatsen du tänkte på förresten? Jag blir såklart avis på deras möjligheter till nya kläder jämnt, men som tur var gillar jag inte allt de visar. Som när HOPH var klädd som en mupp i en ljusblå fuskpäls, totalt motsatt hennes vanliga stil 🙂

    Ok, då vet jag, intressant varför denna person väljer att inte besvara frågan.
    Det kan hända att det är en av dem men avis? Nej verkligen inte, jag skulle inte uppskatta det efter ett tag och dessutom skulle jag få så dåligt samvete när det ser ut som det gör på vår planet.? Jag undrade mest vad personen i fråga gör av alla kläder och saker, inget mer än så. ? Sedan tycker jag att den ena gör betydligt fler samarbeten än den andra samt har mindre klass och stil än den andra.

    Jag har flera gånger frågat vad som hände med cystan hon hade i magen. På Halloweenfesten kunde man ju se hur uppsvälld magen var, och det skrev hon även själv. Hon var lite orolig hur resan skulle gå, hon och hampus åkte ju utomlands strax efter. Hon trodde att hon sen skulle behöva operera bort den. Men sen har i alla fall inte jag sett att hon skrivit nåt om det. Är det nån annan som sett? Kan en sån cysta försvinna av sig själv?

  Sen besitter hon ju ett otal superkrafter, den senaste i raden är att inte spilla så hon kan bära ljusa kläder!

  Wow!

  OT men vad är det senaste i Lundell-härvan? Vad händer, något nytt?

   Ulf?

    Ulf sågs senast på blå linjen, väsandes för sig själv. Han satt lite lätt framåtlutad. Något är i görningen, men vad?? Rykten säger att han börjat måla lite igen. Andra rykten talar om att han är i luven på nån som kallar sig ”Kaptenen”. Ja, vi får se helt enkelt. Kul ändå att fler än jag är intresserade av vad Uffe Puffe håller på med.

     ???

  Jag kommenterar ibland på Bellas blogg. Skulle säga att ca 90-95% moddas bort. Och då skriver jag aldrig något otrevligt eller kränkande, jag använder aldrig fula ord eller opassande språk. Jag kan ifrågasätta hennes flygvanor, prissättningen på HHeller liknande, men alltid respektfullt. Hon sa i Schulman show att hon ville ha ett komentarsfält som var 80% positivt, och det är ju lätt när man renar bort majoriteten av det som skrivs…

   Tvärtom

   Där är ju alltid massa kommentarer så att 90 % moddas bort kan inte stämma nej nej. Du måste titta igen efter några timmar så visas nog din kommentar, där finns massor av ifrågasättande om flygresor och priser så att hon skulle modda bort sånt stämmer inte. Ologiskt att just din inte kommer med men de kan försvinna/fastna/av misstag hamna i spam/skräp, det har andra bloggare på samma portal skrivit om. Hon sa att hon lyckats om hon får både ris och ros hos Schulman. Rensar bort majoriteten kan omöjigt stämma, så där har du fel, isf skulle hon få flera hundra kommentarer på inlägg.

    Men alltså du är otrolig, men inte på ett positivt sätt. Jag skriver också sakliga kommentarer inne på hennes blogg och de kommer fram ca hälften av gångerna. Så nej, de handlar inte om att ”det tar flera timmar innan de kommer upp”, de kommer inte upp för att Bella (eller head of moderering) inte släpper igenom dem eftersom kvoten för negativa kommentarer antagligen redan är uppfyllt för det inlägget. Så sluta bara, du kan inte argumentera emot detta för det är så det är. Bella släpper inte igenom alla konstruktiva kritiska kommentarer, punkt!

     Jag har gått tillbaka och kollat flera timmar senare, då har det kommit nya kommentarer som är skrivna senare än min, men min kommentar kommer inte upp. Kan vara slump eller otur, men majoriteten av vad jag har skrivit har inte kommit upp på bloggen. Och jag skulle aldrig skriva något med en otrevlig ton.

  Tvärtom var det ju.

  För mig kommer hon alltid styvats blondinbella och ju mer tiden går desto mer så, hon ville ju gå från blondinbrlla till Isabella men för mig blir hon mer blondinbella hela riden. Det tillgjorda skratten, hennes totala ignorans av omvärlden, det konstanta fabricerandet av allt och ingenting. Suck och pust.

  När ska din granskning av Isabella bli seriös? Det är så sjukt hur besatt du är av Isabella och försöker svartmåla henne på allt som går att vända och vrida på. Förstår inte varför du inte bara kan släppa henne och gå vidare? Varje framgång som Isabella har – är du där och ska svartmåla. Det är som att din besatthet ökar för varje framgång Isabella har… Tråkigt att all läsning om Isabella ska vara vinklad och många gånger spekulativ. Hade önskat en nyanserad granskning..

   Det gör hon så bra själv! ?

   Håller med!

  Hade alla vart som jag så hade det inte funnits någon marknad för influencers. Bloggare, vloggare, skitsnackande podcaster eller vad alla de nu är hade fått försörja sig på något riktigt istället.

   Människor älskar skvaller!

  Hon syftar väl på att alla 3 är petiga med maten?! Inte att dom är vegetarianer…..

  Sen vet jag inte hur glad jag hade blivit om nån i personalen kom med en kexchoklad….hade kanske varit bättre med en frukt. Men vad vet jag?! Allt är ju bättre än inget….. Och ja, det går ju att aldrig säga till sitt barn…själv vill jag dock inte curla sönder mitt barn, men han ska få ha sin egen vilja ändå…

   Rent krasst, lita inte på att det hon skriver är sant…. Det kan lika gärna vara en ”bra historia” precis som med allt annat hon skriver.

  Är det bara ja so rycker hon flamsar till sig när hon blir filmad samtidigt som hon går? Svårt att ta seriöst..busy doing nothing at all. Och glömmer aldrig att hon skulle lära svenska folket gå i högklackat ”sätt ner tårna först”. Någon som vet om hon kan gå i klackar idag? För förr kunde hon absolut inte det. ??????

  Vilka framgångar har Blonda?
  Svartmåla?
  Nyanserad granskning?

  Blonda görju en parodi på sig själv, ljuger typ om allt, framförallt om hur mycket hon tjänar.
  Denna Mytoman hade behövt en bättre granskning angående sina financiella förehavanden.

  Att hon fuskar med redovisningarna och lever över sina tillgångar förstår tom vi stackars ”bittra” läsare….skratt

   Ljuger om vad hen tjänar? Hens bolags redovisningssiffror är offentliga handlingar och kan enkelt begäras ut för inkomståret 2018. Samt att det bara är begära ut Isabellas slutgiltiga kontrolluppgifter (samtliga inkomster). Om bloggbevakning vill göra en nyanserad granskning bör en begära ut siffror från samtliga bolag, Isabella själv och göra en sammanställning. Det är att ge en nyanserad bild. Skulle detta göras så kanske läsare här förstå att Isabella inte lever över sina tillgångar :-):-):-):-) Giiiiiirl, leave people alone that pay taxes and creates job opportunities.

   Hen är aktiv i 7 olika bolag. Varav Löwengrip Beauty AB hade nyckeltal-17

   Nyckeltal 2017-12 (tkr)

   Omsättning 47 817
   Res. e. fin 640 (rött)
   Årets resultat 314 (rött)
   Summa tillgångar 14 641

   Att omsätta nästan 49 miljoner, ha tillgångar på nästan 15 miljoner samt göra ett minus resultat på 314.000kr, visar faktiskt på att Isabella kan ha det väldigt bra ekonomiskt… Detta är ETT bolag.

   Samt skattebrott är det ”värsta” du kan göra i Sverige. Skattemyndigheten arbetar väldigt hårt mot skattebrott och tex att missa lämna in momsredovisningen med ett par dagar slutar många gånger med vite direkt. Du visar bara på din okunskap när du skriver att Isabella skulle begå skattebrott. För om det hade varit sant, så hade det redan funnits förundersökningar som media begärt ut och skrivit om!

    Minusresultat är väl knappast bra? Och 15 milj i tillgångar kan ju bestå av ett jättelager m produkter som inte sålts? Liiite mer analys behövs nog för att kunna uttala sig om den ekonomiska statusen…

     Plus att hon bara är delägare.

    Anonym 15:54 – För Löwengrip Beauty AB, du glömde en minskande kassalikviditet från 86% (2016) till 68% (2017), är ett mått på om företaget kan betala sina kortfristiga skulder och minskad soliditet från 36% (2016) till 36% (2017), som visar företagets stabilitet. Detta behöver inte betyda något men i kombo med att omsättningen inte riktigt vill ta fart och att ägarna flyttat tillgångar ut från bolaget antagligen till moderbolaget finns det varningstecken på att företaget inte går så bra. Det gör inte heller de övriga bolagen som IL är huvudägare i.

    Kan jämföras med Ica supermarket på Lidingö, som omsatte nästan 79 milj, gjorde vinstresultat på nästan 2,8 milj och tillgångar på 15 milj samma år…

    Nja jag glömde lämna in momsredovisningen nyligen, fick betala typ 700kr i straffavgift tror jag. Så himla farligt var det inte.

     Samma här. Fick också betala 700kr. Men det jag tror anonym menade är att skatteverket har koll och arbetar aktivt mot skattebrott och därför blir det konstigt att påstå att Isabella fuskar med skatten…

    Man kan inte begära ut en förundersökning…

    Alla förundersökningar är sekretessbelagda enligt lag. Bara en liten förundersökning gällande mindre brottslighet kan utan problem dra ut över ett halvår på tiden innan en åklagare beslutar om att väcka åtal. Föreställ dig då hur lång tid en förundersökning gällande omfattande skattefusk kan ta…

   Lägg av. Du har ju ingen koll @lisa

  Följt med en tid. Men HUR kommer det sig att en 3,5-åring blir medveten vegetarian. Ett sådant beslut kräver underbyggda analyser eller hjärntvätt, eller provokation för läsarna.

   Jag är hjärntvättad av alla globalister

   Hihi min äldsta son föredrog grönsaker framför köttbullar, fiskpinnar och korv i den ålder. Hade aldrig kommit på tanken att kalla honom medveten vegetarian.
   Nu som vuxen har han dock själv gjort ett medvetet val liksom sin syster och blivit vegan. Tror inte att det faktum att han föredrog grönsaker som liten har ett dugg med det valet att göra. Hans syster hatade grönsaker men har ändå valt veganism.

   Fast i sånnafall är det lika mycket hjärntvätt att tvinga barn att äta kött…så där håller jag inte med.

  Anonym 15:54 hur är det med den egna kunskapen?
  Skattemyndigheten heter sedan SkatteVERKET sedan lång tid tillbaka.
  Om man är sen med deklarationer påförs man en förseningsavgift med 625 kronor, per deklaration, plus ränta om även eventuell betalning gjorts för sent. Att missa att lämna in en deklaration för sent vid enstaka tillfällen är inte skattebrott.

  Sedan förstår jag inte heller hur du tycker att LB ABs siffror är så imponerande. Jag har kikat lite på årsredovisningen och av de 15 MSEK i tillgångar utgör 7 MSEK lager och 6 MSEK kundfordringar. De har bara en miljon på banken, men nästan 9,5 MSEK i leverantörsskulder, så likviditetsmässigt ser det inte bra ut. Det intressanta är ju om bolaget lyckats dubblera sin omsättning, som IL utlovat (fast det har varit lite tyst om det på senaste tiden). Undrar också hur de kan ha råd att flytta till nya flådiga lokaler?

  Det blev nog syftningsfel för Bellsan. Hon menar med all säkerhet att de alla tre är PETIGA med maten (som hon skriver precis innan), och inte helvegetarianer.

  Men ja, hon är ju inte expert på att skriva direkt.

  Jag har flera gånger frågat vad som hände med cystan hon hade i magen. På Halloweenfesten kunde man ju se hur uppsvälld magen var, och det skrev hon även själv. Hon var lite orolig hur resan skulle gå, hon och hampus åkte ju utomlands strax efter. Hon trodde att hon sen skulle behöva operera bort den. Men sen har i alla fall inte jag sett att hon skrivit nåt om det. Är det nån annan som sett? Kan en sån cysta försvinna av sig själv? Mina kommentarer om det har inte släppts fram så man får väl anta att nåt är känsligt med det.

   Men de är väl ändå inget som du behöver bry dig om?!? Yeesus! ??‍♀️

    Nej det behöver jag ju inte. Men eftersom damen i fråga ljuger om så mycket så har jag en känsla av att detta också var hittepå. Att det var nåt annat med magen och att hon behövde en förklaring innan spekulationer om tex graviditet dök upp.

  Cystan fick till slut följa med på resan. De hade det bra alla tre och spenderade kvällarna med att dricka pina colada och spela kort.

  Jag tror att hon kör med ”fake it until you make it”. Genom att låtsas vara lyxig & dyr attraherar hon dyra märken som vill marknadsföra sig genom henne. Hon får då massor gratis, svindyra möbler till sitt hus, lyxsviter osv. Bara för att hon är så tydlig med att bara det bästa duger liksom. Företagen tycker nog att hon är mycket fånig, men det blir en win-win situation för både dem & henne liksom. Hon struntar i att andra tycker att hon är som ett skämt. Strategisk i allt hon gör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.