Bianca råkar visa lite mycket i sin senaste vlogg

Bianca råkar vara precis lika obetänksam som Isabella Löwengrip i sin senaste vlogg.
Det är allt annat än bra att föreviga sitt pass där både passnummer, personnummer och underskrift syns – hamnar det orätta händer så kan det medföra en hel del merarbete för Bianca.

Som tur väl är så låg informationen inte uppe särskilt länge innan Bianca tog ner och klippte om vloggen, men kanske kan det vara en sak för alla influencers att tänka på – filma inte ditt pass och/eller dina boardingkort.

Tack för tips!

89 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Personnummer är iofs en offentlig handling… Men håller fullständigt med angående försiktigheten!

   Nej inte hela personnumret, vara födelsedatum.

    Det är offentliga uppgifter. Bara att ringa folkbokföringen på Skatteverket om man vill ha nåns hela personnummer.

     Eller bara skaffa ett konto på merinfo.se. tar nån minut bara

     Vad är det för skit ursäkta ordvalet men visste fan inte att skatteverket sysskar mef sånt aatt ge ut personnummer till vem som helst speciellt de sista 4 siffrorna. Så kan någon dåre låtsas ringa från en låt oss säga myndighet och fråga efter gemene mans/kvinnans/barns persunnummer och på så sätt missbruka. Inte visste man att de ger ut sånt.

      Haha men det är ju inte Skatteverkets fel att dina uppgifter är offentliga 🤣

       Det var ju Sverige som hittade på personnummer. I Norge däremot är man väldigt restriktiv mot att lämna ut personnummer till höger och vänster vilket jag tycker är sunt.

        Den svenska öppenheten är så perverst. På ett klick får man veta var och med vem man bor med, om det är en hyresrätt/bostadsrätt (+uppskattade priset på bostadsrätten), om man är gift eller inte, vilka fordon man har, om man har en hund (+hundens ras, ålder och i vissa fall även chipnummer) etc etc etc. VARFÖR är det så himla viktigt att lägga ut alla dessa uppgifter?!

         Du låter som min kollega från Sydamerika. Hon behövde telefonnummer till någon men vågade inte gå in på hitta.se på jobbets dator för hon trodde att det var en olaglig sida. ”Hemma är det där uppgifter som maffian köper av staten…”

      Man behöver inte ens ringa nånstans och låtsas nånting, man kan bli gratismedlem på ratsit bara och ta reda på hela personnumret 🙂

       Ge någon dåre nu en idė kattis så smart av dig. NOT.

        Förlåt, men har du bott under en sten hela livet..? Folk sysslar med bedrägerier överallt, hela tiden. Old news.

        haha men va? Jag tror de flesta vet om att det går att göra så?

      Jo, det vet man. Det är en del av allmänbildningen.

    Ot men googlade runt lite och snubblade över detta som Cissi Wallin skrev 2013 när hon började få nya insikter och tog avstånd till ”elit-feminister”. Tidigare hade hon själv varit en sådan. Det hon då skriver om att hon ogillar, är precis det hon gör själv idag;

    ”Dagens feminism tycks handla mer om ord än faktiskt handling. Mer om att plocka poäng, framstå som mest påläst och övertygande. Mest ”guru”. Mest kompromisslöst aggressiv retorik. Mest separatism och därmed polarisering. Jag vill inte vara en del av det, även om det säkert hjälper vissa på olika sätt”.

    ”Elitism är något av det värsta jag vet. Oförmåga till självkritik detsamma. Tyvärr är ingen ideologi befriad från dessa. Inte att inte bitterhet och rent agg kan vara bra katalysatorer i en viktig kamp, men min erfarenhet är att det tyvärr ofta tenderar att stanna vid… Just det. Få människor tycks ha verktygen för att ta de där känslorna och ta dem vidare in i en konkret handling. Det är skrämmande lätt att bara sitta och rapa ur sig konstateranden om hur rövigt patriarkatet är, hur vidrigt kvinnor behandlas där och där, hur ojämställd världen ännu är… Men sen då? Det var verkligen så jag började tänka och känna för knappt ett år sedan – men NU då? Hur GÖR vi något?”

    ”Man tänker att nu har jag gjort mitt, nu har jag uppmärksammat mina följare på Facebook eller Twitter om att även Sverige fortfarande är kvinnohatiskt. Nu tar väl någon annan det vidare till något bra. En revolution någon annan får fixa.”

    ”Jag tycker också att delar av feminismen har fridlyst kvinnan. Minsta lilla antydan om eget ansvar ses som skuldbeläggande, dubbelbestraffande, o-systerligt… Det är så jävla konstigt, på ren svenska. Jag kan bara inte ställa upp på det. Som kvinna vill jag inte placeras likt en glasfigur på en piedestal. Jag är absolut ett offer emellanåt, men mår absolut inte bättre av att ständigt behandlas som ett. Intern kritik måste få finnas. Högt i tak är väl ändå på något sätt en självklarhet i en kamp för en bättre värld?”

    ”Däremot vinner väl i stort sett ingen på elitism, raljans och när en kamp för något som just gynnar alla känns som en klubb för inbördes beundran?”

    Precis allt detta är ju vad Cissi står för idag. Ifrågasätter man henne raderas kommentaren snabbare än kvickt och man hatas på av följarna. Och som Cissi skrev då, vad blir bättre av att vara arg?

     Men hon GÖR ju saker också, inte bara snackar?

      Inte mycket med tanke på hennes karriär som feminist på instagram varat i ca 8 år nu.

       Vad gör du själv och hur ser din karriär ut?

        Det har inte med saken att göra eftersom jag inte har samma sysselsättning. Det intressanta är att det är som om hon klivit tillbaka i utvecklingen.

        ”Det är skrämmande lätt att bara sitta och rapa ur sig konstateranden om hur rövigt patriarkatet är, hur vidrigt kvinnor behandlas där och där, hur ojämställd världen ännu är…” Dagens feminism tycks handla mer om ord än faktiskt handling. Mer om att plocka poäng, framstå som mest påläst och övertygande. Mest ”guru”. Mest kompromisslöst aggressiv retorik. Mest separatism och därmed polarisering. Jag vill inte vara en del av det, även om det säkert hjälper vissa på olika sätt”.

        Detta är ju precis det hon höll på med före hon kom till insikt 2013, och nu sedan några år tillbaka igen. Hon satte ju ord på precis det som skaver och är fel, hon visste precis. Hur kom det sig då att hon gått tillbaka till det igen undrar man.

         Hon deltar i program för att sprida information om feminisim och stå upp för kvinnor, deltar i poddar, debbaterar i tidningar, stöttar kvinnor inför deras rättegångar. Det är väl ändå inte bara ord?

          Ord som hon hade kommit till insikt om redan 2013:
          ”Mer om att plocka poäng, framstå som mest påläst och övertygande. Mest ”guru”. Mest kompromisslöst aggressiv retorik. Mest separatism och därmed polarisering. Man tänker att nu har jag gjort mitt, nu har jag uppmärksammat mina följare på Facebook eller Twitter om att även Sverige fortfarande är kvinnohatiskt. Nu tar väl någon annan det vidare till något bra. En revolution någon annan får fixa.”

           Cissi hittar på nu igen på instagram där hon till nya följare skrivit en beskrivning sig själv. Fattar inte varför?

           Cissi påstår i sin beskrivning att hon efter att ha varit ”tonårsskådis” skaffade sig en karriär i media och blev kallad lovande och stjärnskott. Hon skriver att hon senare fick ptsd, alkoholproblem och panikångest efter att händelsen med våldtäkten kom ikapp henne. Hon skriver att hennes karriär sedan dalade hon valde att berätta om våldtäkten och gjorde en polisanmälan. Hade hon varit man skulle hon då enligt sin beskrivning inte blivit galenskap- och mytomanstämplad för att hon då stod upp för sig själv.

           Sanningen;
           Hon var med i EN film när hon var 19. Därefter flyttade hon till Stockholm där hon som 20-åring, (enligt henne själv i tidigare intervjuer), blev alkoholist. Hon hade redan då även depression, ptsd och panikångest- detta hade hon alltså redan före våldtäkten och karriären i media. Hon talade ut i Aftonbladet om hur väldigt deprimerad hon blivit efter filmen hon varit med i, då all media sedan slutade att höra av sig och hon inte fick någon uppmärksamhet alls mer. Hon började då tala ut ofta i all media om all möjlig psykisk ohälsa, en mängd olika sjukdomar och att hon var ung kvinnlig alkoholist. Detta gav henne uppmärksamhet i media igen. Till slut fick hon jobbet på radio 1 och där fick hon ganska snabbt mytomanstämpeln eftersom hon ofta ljög om sig själv, hänvisade alltid till forskning och sakkunniga som inte fanns för att hon oftast inte alls var påläst inför de olika ämnen som togs upp. Hon pratade oftast planlöst, främst om sig själv, och var mest intresserad av sin egen röst och inte sina inbjudna gästers.

           Hon talade senare, 2012, ut om våldtäkten i all media, hur många gånger som helst under flera år framåt. I samband med detta fick hon chans att arbeta på Nyhetsmorgon som flygande reporter, hos Malou i Efter tio och Kvällsöppet. Hon var dock dåligt påläst och pratade mest om olika ämnen endast utifrån sig själv, och blev därför inte så långvarig. Hon fick inte fortsätta på TV4. Hon sa då själv att det var för att hon inte trivdes på Nyhetsmorgon.

           -Hon hade alltså alkoholproblem, depression, ptsd och panikångest innan hon började med media och innan ”våldtäkten”.
           -Karriären dalade alltså inte alls pga att hon berättade om/anmälde våldtäkten. Det var snarare då den satte fart eftersom hon då fick mycket uppmärksamhet i media.
           -Mytomanstämpeln fick hon inte efter att hon anmält den ”stora mäktiga mannen” och för att hon ”stod upp för sig själv”, utan flera år tidigare på Radio 1.

           Varför ljuger hon så ofta? Det gör man ju liksom inte om man inte vill missleda folk.

           Det är f-an inte normalt att vara så otroligt falsk!!!

    Jo, skapa ett konto (gratis) på upplysning.se så kan du kolla allas personnummer.

   Men hur osäkert el säkert är det att lämna ut sitt personnummer ihop med sitt kontonummer egentligen?

    Där finns ingen som helst risk med att lämna ut sitt kontonummer. Kortnummer däremot. De som har Nordea personkonto har tex sitt personnummer som kontonummer.

    Det är INGET farligt att lämna ut. Det enda någon möjligtvis kan göra med ditt personnummer är att sätta IN pengar. Inget annat.

  Hon är tillsammans med Phillipe igen.

   japp

    Vart har ni hört detta?

     Jag vet inte om de är tillsammans, men de verkar umgås iaf. Senast igår åt de lunch tillsammans på restaurang iaf sett till deras instastory. De filmade inte varandra, men bland andra detaljer var det exakt samma gröna stenbord som syntes och filmerna lades upp under samma timme.

      Man har sett honom på andra familjemedlemmars instastory, några verkade vilja dölja honom medans andra filmade så han syntes i bild, han var med familjen på restaurang. Så de träffas verkar det som, ihop eller ej vet jag ej men gissar att han är den ”hemlige killen”. Men vi ska väl inte spekulera om sånt här kanske.

       Om man pausar hennes senaste vlogg vid tiden 12:55 så ser man på hennes dator att det står frågor till podden, ”hur kära är ni nu då” osv. Dock ser det ut som att det står ”Phillip” men det kanske råkade vara felstavat utan ”e”

        Philip är väl Alice pojkvän?

     gemensamma vänner

   Varför är det intressant? På riktigt nyfiken alltså för jag har aldrig tyckt det varit intressant med vem som är ihop med vem osv.

    Varför läser du en skvallerblogg då?

     För kommentarsfältet. Som iofs var bättre förr.

      Vad var det för skillnad på det då ?

   Nej? Jag läste ju förra veckan om att hon har träffat en ny. Den här familjen alltså. #Orka

   Fyy vad dåligt. Han verkar vara en riktig skit. Gör slut är med andra o kommer tillbaka. Vad är det för skräp förhållande?

    Hon verkar ju vara likadan. Äpplet faller inte långt från trädet.

     Vet du vad som menas med den meningen?

      Dessutom heter det; äpplet faller inte långt från fruktträdet. Om man ska vara nitisk😊

       Äpplet faller inte långt från päronträdet heter det

    Riktigt uttröttande att hon ska ge råd till unga tjejer när det där inte är ett ”friskt” förhållande. Alltså gör man slut stup i kvsrten och under tiden är med andra för att sedan ta tillbaka en skit är man inte i position att ge massa råd till folk

  Då vet vi.

  Konsekvensen av att alltid vilja synas och visa upp sig och sitt för hela världen. Behövs inte så mycket ”tänka efter före” för att vara känd😜

  Det undrer mig ofte, at mange svenskere har så mange navne. Er der nogen historisk årsag til at man har tre fornavne? Det er vel ikke tit at man bruger alle tre, eller hvordan? 🙂

   Andranamnen är ofta efter släktingar och liknande. Och nej, man har bara ett av dessa som tilltalsnamn 🙂

   Jag har ett tilltalsnamn och två mellannamn. Ett från pappa och ett från mamma 🙂

    Det är inte mellannamn. Mellannamn är/var ett efternamn som inte används som efternamn. Numera har man tagit bort möjligheten till mellannamn och man får istället ha två efternamn.

     Ja! Förståår inte hur svårt det ska vara att lära sig att det heter andranamn

      Det heter egentligen inte andranamn heller. Alla namn är förstanamn, och det du kallas är ditt tilltalsnamn.

       Jo, men det är i alla fall inte mellannamn när det är något annat. Störande oavsett.

     Förlåt mig. Vet att andranamn är den korrekta benämningen! Sitter i ryggmärgen att säga mellannamn så det går bara av farten 🙂

     När försvann möjligheten till flera efternamn egentligen? Jag hade barndomsvänner som hade dubbla efternamn, men sedan försvann det tydligen och nu finns den möjligheten igen.

      Man har, om jag inte misstar mig, under tiden kunnat heta sitt andra efternamn som andranamn, det har varit vanligt, typ ”Lisa Marie Presley <–förnamn Johansson <– efternamn".

       Jag har kännedom om det genom vänners och släktingars barn, men innan bara ett av namnen räknades som efternamn fanns möjligheten till flera efternamn som var registrerade som just efternamn. Jag blev lite osäker om när det förändrades eftersom det har kommit tillbaka nu igen.

     Nej. Man får bara ha ett efternamn. Vårt barn heter mitt efternamn och pappans efternamn som mellannamn. Förnamn får man ha flera. Barnet har ett förnamn och ett andranamn.

      Man får ha två efternamn, jag har det själv. Det ändrades 2017.

    Alltså om tex Bianca har ett mellannamn så kan man se på passet att det vore Wahlgren, men det kan ju lika gärna vara ett efternamn.
    Det kanske inte är så konstigt att de tagit bort möjligheten att skaffa mellannamn, snacka om förvirrande!

   I Sverige väljer man vilket av namnen som ska vara tilltalsnamn.

  Där fick du in Bella igen ja haha. Men att visa ett boardingkort, som knappt syns om man inte zoomar, är inte riktigt samma sak som att visa sitt pass med personnummer. Tur att Bianca kom på det fort och klippte om.

  Men jag undrar, det är lite läskigt att lämna ut personnummer på nätet eller med post tycker jag, och särskilt ihop med kontonummer – det känns otryggt och riskabelt. Är det vanligt att råka illa ut om man gör det? Vågar man skicka sitt personnummer och namn ihop med bankkontonummer? Vilket är säkrast, per post eller på nätet? Usch allt känns otryggt idag.

   Ditt bankkontonummer ska du absolut inte lämna ut, speciellt inte tillsammans med ditt personnummer. Varför skulle du ens behöva göra det?

    Om man handlar online skriver man ju i sitt kontonr (inte koden såklart men resten)

     Nej, du skriver in ditt kortnummer, det är en ganska stor skillnad 😊

      Aha 👍🏼Är bankkontonr det man har för att sätta in pengar osv ?

       Precis 😊

     Herregud 🙄

    Om man ska skicka in grejer (t.ex. smycken, gamla sedlar) och få pengar utbetalt, då måste man skicka in personnummer, namn och kontonummer per brev. Det känns osäkert och är orolig för att göra det. Vilket är säkrast post el nätet?

     Men vad är grejen med att folk är så rädda för att lämna ut sitt kontonummer? Man kan göra absolut ingenting med det, förutom att sätta in pengar på det.

      Eller hur?

      Jobbade med återbetalningar förut, blev verkligen förvånad över både hur många som är sjukt skeptiska att lämna ut sina kontonummer och hur många som bara mejlar över sitt kortnummer som om ingenting

    Har jobbat på bank i 10 år. Det är absolut ingen risk med att lämna ut ditt kontonummer. Du kan tatuera in det i pannan om du så önskar. Kortnumret ska du däremot INTE visa upp i onödan.

  LoL, Isabella Löwengrips inlägg som Camcam länkar till är från 2017.
  https://bloggbevakning.se/2017/07/18/nagon-som-vill-busa-med-blondinbella/

   So fun!
   I det senaste inlägget på instastorry gör/gjorde Löwengrip gratis reklam för något preparat från Oslo Skinlab!

    Det är ett bevis på att hon måste ta till andras skräpprodukter för att hennes egna inte funkar. 🤷‍♀️

     Snark

  Det har inte med saken att göra eftersom jag inte har samma sysselsättning. Det intressanta är att det är som om hon klivit tillbaka i utvecklingen.
  ”Det är skrämmande lätt att bara sitta och rapa ur sig konstateranden om hur rövigt patriarkatet är, hur vidrigt kvinnor behandlas där och där, hur ojämställd världen ännu är…” Dagens feminism tycks handla mer om ord än faktiskt handling. Mer om att plocka poäng, framstå som mest påläst och övertygande. Mest ”guru”. Mest kompromisslöst aggressiv retorik. Mest separatism och därmed polarisering. Jag vill inte vara en del av det, även om det säkert hjälper vissa på olika sätt”.

  Detta är ju precis det hon höll på med före hon kom till insikt 2013, och nu sedan några år tillbaka igen. Hon satte ju ord på precis det som skaver och är fel, hon visste precis. Hur kom det sig då att hon gått tillbaka till det igen undrar man ju.

  Jag fattar verkligen inte varför dem gör slut, strular runt med andra och sen blir ihop igen 2-3 månader efter?? Borde dem inte ha ett öppet förhållande bara då? Fattar liksom inte heller vem av dem två det är fel på, är det phillipe som utnyttjar henne eller är det Bianca

   Jo, de borde verkligen ha ett öppet förhållande. Snubben gör slut via sms, det verkar som att han bara vill sätta på nått annat fast inte vara otrogen så han gör slut istället för att sedan komma tillbaka när han är klar. Stört. Sen sitter hon i poddar o tv o predikar om det ena å andra som om det vore fakta. Pratar om hur män ÄR vs kvinnor ÄR utifrån sina egna erfarenheter och verkar inte fatta att alla män och kvinnor är olika och reagerar olika när de gör slut. Hon får det att låta som att alla män knullar runt när de gjort slut oxh vi kvinnor sitter hemma o gråter. Gillar inte när folk pratar så definitivt och sätter tankar i huvudet på unga tjejer som sen växer upp med samma gamla floskler om hur män och kvinnor är/borde vara. Sorry för rant jag höll mig inte till ämnet.

   Och om man inte lyckas hålla sitt förhållande i schack, varför ska man predika för andra om hur det ska vara? Fattar inte..

  Cissi hittar på nu igen på instagram där hon till nya följare skrivit en beskrivning sig själv. Fattar inte varför?

  Cissi påstår i sin beskrivning att hon efter att ha varit ”tonårsskådis” skaffade sig en karriär i media och blev kallad lovande och stjärnskott. Hon skriver att hon senare fick ptsd, alkoholproblem och panikångest efter att händelsen med våldtäkten kom ikapp henne. Hon skriver att hennes karriär sedan dalade hon valde att berätta om våldtäkten och gjorde en polisanmälan. Hade hon varit man skulle hon då enligt sin beskrivning inte blivit galenskap- och mytomanstämplad för att hon då stod upp för sig själv.

  Sanningen;
  Hon var med i EN film när hon var 19. Därefter flyttade hon till Stockholm där hon som 20-åring, (enligt henne själv i tidigare intervjuer), blev alkoholist. Hon hade redan då även depression, ptsd och panikångest- detta hade hon alltså redan före våldtäkten och karriären i media. Hon talade ut i Aftonbladet om hur väldigt deprimerad hon blivit efter filmen hon varit med i, då all media sedan slutade att höra av sig och hon inte fick någon uppmärksamhet alls mer. Hon började då tala ut ofta i all media om all möjlig psykisk ohälsa, en mängd olika sjukdomar och att hon var ung kvinnlig alkoholist. Detta gav henne uppmärksamhet i media igen. Till slut fick hon jobbet på radio 1 och där fick hon ganska snabbt mytomanstämpeln eftersom hon ofta ljög om sig själv, hänvisade alltid till forskning och sakkunniga som inte fanns för att hon oftast inte alls var påläst inför de olika ämnen som togs upp. Hon pratade oftast planlöst, främst om sig själv, och var mest intresserad av sin egen röst och inte sina inbjudna gästers.

  Hon talade senare, 2012, ut om våldtäkten i all media, hur många gånger som helst under flera år framåt. I samband med detta fick hon chans att arbeta på Nyhetsmorgon som flygande reporter, hos Malou i Efter tio och Kvällsöppet. Hon var dock dåligt påläst och pratade mest om olika ämnen endast utifrån sig själv, och blev därför inte så långvarig. Hon fick inte fortsätta på TV4. Hon sa då själv att det var för att hon inte trivdes på Nyhetsmorgon.

  -Hon hade alltså alkoholproblem, depression, ptsd och panikångest innan hon började med media och innan ”våldtäkten”.
  -Karriären dalade alltså inte alls pga att hon berättade om/anmälde våldtäkten. Det var snarare då den satte fart eftersom hon då fick mycket uppmärksamhet i media.
  -Mytomanstämpeln fick hon inte efter att hon anmält den ”stora mäktiga mannen” och för att hon ”stod upp för sig själv”, utan flera år tidigare på Radio 1.

   Källor på det?

    Det räcker att du googlar hennes namn och de enskilda händelserna så kommer det upp blogginlägg och artiklar. Jag o alla som känner till henne sedan många år vet ju hennes historia. Det finns ju också öppet för alla att läsa. Hur kan hon med att ljuga om detta, det är ju frågan. Men det är bara att jämföra hennes historia på instagram under bilden med henne och sonen, och så en snabb googling.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *