Hugos två aprilskämt

Medan Kenza kritiserats för sitt förlossningsskämt så verkar Hugos bidrag till 1:a april ha mottagits betydligt bättre.
På bloggen skojar han om att han och Paula ska vara med i Ex on The Beach medan han på Instagram lanserar en ny smak på Clean Drink – Capricciosa.
Jag kan helt ärligt säga att jag blev lite exalterad ett tag innan jag insåg att det var ett skämt för givetvis kan INGENTING gå fler med en smak av världens bästa pizza. (Förutom Nybros kebabpizza då)

Jag skulle gärna ha både tandkräm och lypsyl i smak av Capricciosa – någon mer?

59 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Varför är inlägget om Kenza borta…? Jäkligt skumt och doftar både av favorisering, en gnutta fjäsk och möjligtvis gratis kläder från ivyrevel? 😉

   I vanliga fall brukar det räcka med att bara stänga av kommentarsfältet men inte när det kommer till Kenza ?

   Självklart kan blogginnehavaren redigera ett inlägg efter eget huvud. Men att ta bort ett helt inlägg såsom det aldrig funnits leder bara till spekulationer.
   Hade varit bättre att låta inläggets huvud och rubrik ligga kvar men ta bort text och bild med en förklaring. Nu är det lite som i gamla Sovjet där hela personer plötsligt var borta från bilder där man bevisligen vet att de fanns med från början. Inte så transparent om man så säger.

    Som i gamla Sovjet hahahah herregud folk måste chilllaaaaa it aint that deep

     HAHA gamla sovjet ???

     Gummor allt lilla jag har att säga angående inlägget som försvann är att när någon pressar så hårt att ett inlägg ska tas bort (alltså Kenza) är det för att infon i inlägget/kommentarerna stämmer och de har panik att folk får reda på sanningen om personen alternativt att de inte kan kontrollera sin väl uppbyggda fasad.
     Menar inte nu att de behöver gälla alla kommentarer i inlägget utan det räcker med att endast några få skrapar fram sanningen på ytan och vederbörande får panik.
     Ett extrem exempel på detta är typ Michaela Forni i sitt eget kommentarsfält. Hon har för övrigt fått sånn noja av vad som skrivits här att hon var tvungen att dementera i egna blogginlägg, nu ska jag gå och göra en kopp te ☕️☕️☕️ kram på er alla

      Men klart infon i inlägget stämde, och det är ingenting Kenza döljer heller. Hon gjorde det aprilskämtet, finns ju bevis liksom ? och hon har bett om ursäkt.

     Haha, blogginlägg borta = människor borta!
     Ja, precis som i Sovjet!

   Märkligt, när jag kollade kommentarerna så var de flesta på Kenzas sida iaf. Spårade det ur sen eller?

   Så trist. Tror att denna blogg tappar följare varje dag pga av att det görs sådan skillnad mellan bloggare.

    Känner också att bloggen bara blir sämre och sämre.

     För mig tappar bloggen mest på grund av alla sura kommentarer som fyller kommentarsfälten. (Menar alltså inte er jag svarar på nu)

      Ja känner samma. En del vill provocera och vräka ut sig elakheter. Tråkigt.

   Vilket inlägg är borta? Jag har bara sett det om hennes aprilskämt och det finns kvar.

   Inlägget är tillbaka med en förklaring.

   Foliehatten satt utomordentligt väl placerade på huvudena så här på morgonkvisten. ?

   (Läs förklaringen till varför inlägget låg nere)

   Inlägget togs alltså ner för att barnlösa (?) mailat in och varit ledsna?
   Läs inte ett inlägg och dess kommentarer som handlar om en gravid som skämtat om för tidig förlossning då. Snacka om glastår.

    Fast det var en person i det inlägget som skrev RIKTIGT fula kommentarer, otroligt bitter och elak människa som härjade omkring.

     Fast konstigt nog är ju den personens kommentarer kvar så vet inte riktigt vad Camilla radera och modererade??

    Nu är inte jag en av de som tog illa vid sig och jag är även frivilligt barnlös så är det sagt. Däremot så fanns det vissa kommentarer under inlägget som var riktigt elaka (i mitt tycke) och hoppade på personer som kommenterade med ganska personliga erfarenheter. Oavsett vilket ämne det handlar om så kan man väl försöka undvika att vara jävlig med andra som kommenterar.

     Vissa människor spårade ju också ut när inlägget var borta i några timmar… Se nedan:

     Svara
     Anonym / 04:04
     Inlägget om Kenza borttaget? Det här är ett BEVIS på att du är partisk. Helt sjukt egentligen. Jag anade att kenzas inlägg här var moddat till max, jämfört med Isabellas där det skrivs en massa skit, men nu är det bevisat att du helt enkelt har ett personligt agg mot Bella. Jag trodde länge att du egentligen inte hade nått personligt mot Bella utan bara ville ha ut sanningen, men nu är det så obvious att du har dina kelgrisar och hatobjekt. Mailade Kenza igen och vad gråtig eller ville förklara sig som förra gången? Sä himla dåligt. Det förses en vanlig diskussion om hennes skämt, oxh du tar bort ett helt inlägg medan du inte ens kan ta bort kommentarer i alla inlägg pm bella som skriver om hur ful och äcklig hennes hud/hår/liv är. Folk ber dig till och med plocka bort det men det struntar du i. Och här tar du bort ett helt normalt inlägg. Helt sjukt. Du till och med skriver VARt Isabella gjort sina privata operationer för att smutskasta henne( rent skvaller då hon inte gått ut med det) och för Kenza tar du bort ett inlägg? Vilket skit alltså.

      Fast det är ju sant?! Hon tillåter så mycket elakheter om Isabella och aldrig raderat hon ens en kommentar, men här raderas ett helt inlägg. Av vilken anledning visste väl folk inte då hon inte kom med en förklaring förrän senare.. om den nu stämmer.

      Det var väl inget fel i den kommentaren? Känns som ett rimligt ifrågasättande även om jag inte skulle gå så långt/bli så upprörd.

  Jag älskar att han skriver ”far och morföräldrar”! Antagligen helt medvetet för att göra skämtet extra roligt ?

   Vad är det med den meningen som gör skämtet extra roligt?

    Att Hugo inte är pappa till barnen.

     Känner att jag måste skriva en längre förklaring, alla kanske inte förstod den förra förklaringen. Det är avsaknaden av ”-” som gör att man läser det som att barnen ska umgås med sin pappa medan Hugo och Paula är borta. ”Far- och morföräldrar” betyder däremot att barnen ska umgås med Hugos och Paulas föräldrar.

      Jo, men varför blir det extra roligt? Och varför tror du att det var med flit?

       Vi har ju alla olika humor och jag tyckte att det var en rolig eventuell felskrivning, men jag har full förståelse för att alla inte tycker att det är roligt. Jag tror att det var med flit för att han ville få reaktioner och kommentarer.

        Eh va?

         Man skriver far och morföräldrar iställe för att skriva farföräldrar och morföräldrar……

          Far- och morföräldrar, inte far och morföräldrar.

  Vilka roliga skämt. Och jag blev galet sugen på capricciosa nu!

  Så kul när man frågar nån på 1:a april om denne blivit lurad. Alla ba: ”näää, ingen som lurar mig inte!!”
  …är du helt säker?? ?

   När Jönköping gick ut med att Lena Philipsson blivit ny landshövding för några år sedan satt jag kaffet i halsen innan jag insåg vilken dag det var haha.

  Varför tog du bort inlägget om Kenza? Du känns mer och mer oseriös.

  Varför länkar du till ett inlägg du tagit bort?

   OOPS! THAT PAGE CAN’T BE FOUND.
   This is what you would call a 404.
   Click here to head back to the homepage.

   Även en tom länk är en länk som Uffe säger 🙂

  Tramsigt skämt, vem vill dricka pizza, den ska tuggas långsamt.

  Jag tycker att de flesta influencers ofta har ganska dåliga aprilskämt, oinspirerade och trista. Kanske beror det på att jag tycker att det är jättekul med aprilskämt, för hade jag haft en massa följare på insta/Youtube/blogg så hade jag nog gärna gått all in och lagt ner lite energi och tid på att göra riktigt bra nytänkande aprilskämt. Jag menar – hur många gånger har vi inte sett produkter med nya ”knasiga” smaker osv som Hugos Clean med pizzasmak som aprilskämt?

  Det är 3 april idag. Vi kanske kan släppa detta med att diskutera, bedöma och betygsätta aprilskämt för det här året?

  Så inlägg om Kenza där kommentarerna är rättvisa tar du bort medan inlägg om Isabella får ligga kvar där kommentarerna i många fall är vidriga? Okej.

   Men alltså vad pratar ni om, inlägget om Kenzas aprilskämt är väl inte alls borttaget?

    Det är tydligen tillbaka, var inte där tidigare idag.

     Ja, det har krishanterats och återuppstått.
     Borde dock ha tagits bort men med en kommentar kvar om att det skulle redigeras och återuppstå.
     Då hade vi kunnat lugna oss ett tag.

      Fast de allra flesta var väl lugna trots att inlägget låg nere. En handfull läsare har gått i taket och skrivit upprörda kommentarer kring att inlägget togs ner. Alla andra gick vidare med livet.

      Ni är typ 5 personer som spårade ur och var upprörda över era egna påhittade anledningar till varför inlägget var borta. Du kanske kan lära dig något av detta – att man ska vänta tills man vet varför innan man blir sådär upprörd i onödan ? känns inte sunt.

    Det var inte här tidigare på morgonen.

  Om något aprilskämt ska skammas så är det definitivt det som Alice kör i Biancas och Alice podd….

   Men nej. Helt harmlöst. Det enda aprilskämtet som gick för långt var ju från sos alarm, att de bytt nr. Det fattar jag inte alls hur de ens kunde komma på, sjukt dumt om någon trodde på det och skrev upp det nya numret.

  Det största aprilskämtet måste ändå vara ”mina ex är blyga och gillar inte att stå i rampljus”. Linda Rosing, paow? Dom enda exen jag kommer på.

  Skämtet om ex on the beach tyckte jag var hysteriskt kul. Paula ska bli mer deffad och sådär. Kan se framför mig hur föräldrapoliserna verkligen brann i ögonen av lycka att få kritisera (väl befogat kanske). Detta är ett bra skämt!

  Teknik magasinet har väll typ en del varor som smakar bacon. Ja jag gillar bacon men som tandkräm. Never in my life.

   Usch.

   Ursäkta?! Du gillar tandkräm som smakar bacon?? Du måste typ vara den enda på den här jorden som gör det ?

    De menade att bacon är gott men otänkbart som tandkräm. ?

    Kurtan har ett speciellt sätt att formulera sig (inga kommatecken).

  mitt namn är nåd från Seattle WA. Jag har varit skilsmässa i 2 månader efter att ha varit gift i 3 år. min man lämnade mig och gick tillbaka till sin ex fru som faktiskt lämnade honom för sin ex make. hon lämnade sin man och kom sedan för att förstöra mitt äktenskap, jag och våra fyra barn är ledsna och deprimerade och tittar på dörren och fönstret varje dag och väntar och tror att min man skulle komma till sinnet … men det gjorde han aldrig. Vad? min syster som bor i Kalifornien berättade för mig om en psykisk som heter +1(505)900-0853 eller emil agadagaspiritualhome@gmail.com denna stavcaster gjorde en trollformel för mig som fungerade inom 24 timmar. min man kom tillbaka nästa dag och vägrar att gå tillsammans tills jag förlåt honom. Jag ringde polisen på honom och han började gråta att han vill ha mig tillbaka att han är ledsen för att ha försummat sin familj för en kvinna som lämnade honom för en annan man. det har gått fyra dagar nu och han vill fortfarande ha mig tillbaka eller så skulle han inte äta alls. han sa att han skulle svälta och dö om jag inte tar tillbaka honom. det här spelljudandet är fantastiskt, jag är så glad att min man vill komma tillbaka med alla medel. Jag älskar det här stavhjulet för att hjälpa min familj.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.