Isabella Löwengrips nära kollega har sagt upp sig

 

En nära kollega har bestämt sig för att byta jobb efter många år ihop och jag fick samma känsla som att vara 16 år igen och känna mig dumpad. Jag som alltid tar allt rationellt i vanliga fall blev nästan förkrossad känslomässigt. // Isabella Löwengrip

Isabella känner sig dumpad av en anställd som vill gå vidare i karriären och jag gissar på att det är polotröjornas okrönte konung – Simon som vill dra sig ur konstellationen.
Är detta den tredje mannen som kommer kontakta mig för att ”berätta sin historia” efter att ha lämnat Isabellas luftslott? Haha… Det vore något..
Jag har sett att några av er har gissat på Pingis – så kan det givetvis också vara – men jag sätter mina slantar på Simon. 🙂

Herregud, det ramlar in så mycket mail om Isabella just nu, men till jag kunnat få informationen i dem bekräftad så kan jag tyvärr inte gå ut med den, men det är lite märkligt att ALLT kommer nu, på samma gång.
Jag undrar varför? (Jä, jä…sorry för click bait och allt sånt..)

244 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Men åh! Detta är för spännande!!!

  Svara

   Håller med! Vill också höra 🙋‍♀️

   Svara

   Haha fast C vet ju inte mer än oss, tror inte att det ramlar in mail och tror definitivt inte att två mär kontaktat henne för att ”berätta om Isabella”, tror isf det är Cc som kontaktat, möjligtvis att H gjort det. Men hur var det nu med det där inte spekulera, hon spekulerar inte – nej just det ehum men när det gäller Bella så. Ska du inte börja spekulera om Biancas hemliga kille också, eller påpeka och uppmana att anmäla Biancas omärkta smygreklam på instagram.

   Svara

    Åh, Stollis! Du ÄR så underhållande! 😂😂😍😍
    På tok för underhållande för att blockera, trots att du egentligen inte är välkommen här. Så kör hårt!

    Svara

     Ja oj så stolligt eeh… men du Camilla framstår ju aldrig som stollig, inte alls… och inte dryg ööh. Du kanske ska spekulera i vem Anna Book anser är ”en dryg j*vel som själv tror sig vara känd”.

     Svara

      Men det har vi redan konstaterat att det är JAG! Omnämnd på Anna Books Instagram! DEFINITIVT känd nu då! 🤩🤩🤩🤩

      Svara

       Nej du nämndes inte vid namn, så tyvärr 😉

       Svara

        Typiskt! Då kryper jag tillbaka till mitt liv som ”vanlis” då… 😩

        Svara

     Den du kallar stollis framstår som betydligt mer klok, seriös och mer trovärdig än du C.

     Svara

      Haha! Vi säger så! 😂

      Svara

      Haha eller hur. Eller inte. 😂

      Svara

       Eh nä eller hur? Varför hänger hen och alla 41 (?!) som likeade här för det första?? Ignorera bloggen och gå vidare med era liv! Vi andra är ENTERTAINED

       Svara

        För att stolligt är kul 😉

        Svara

         Oj, blev fel smiley, skulle vara 😁😄😄

         Svara

         Då är du kul för du är stollig 😂

         Svara

   Det är inte alla som kan jobba tillsammans med kollega/chef som tror att hon är så mycket mer värda än andra. Att hela världen ska rätta sig efter henne och med hennes storhetsvansinne…måste ta enormt på krafterna för anställda!

   Svara

    För det måste ju bero på att chefen är jobbig eller fel och har storhetsvansinne, kan ju inte bero på att någon vill gå vidare i livet till andra jobb och utmaningar? Eller du kanske tror att alla människor stannar på samma arbetsplats hela livet, att det är onormalt att byta jobb efter några år? Nej det är inget ovanligt eller konstigt. Det behöver inte bero på att det är något fel på ens chef eller kollega. Bella har nog en del kollegor som faktiskt gillar henne.

    Svara

     E du snart kommer löwengrip falla o det hårt bra om mäniskan kan testa verkligheten

     Svara

   Fast det cc gör nu det gjorde hon med den andra infon med ju. Lockade men kunde sedan inte gå ut med det. Hon kommer inte kunna gå ut med det nu heller gissar jag på. Jag menar inte att hon bluffar utan att det kommer uppstå situationer som kräver att infon stannar hos cc.

   Svara

    Tror du på tomten också? Men bra att kunna locka med det för att få mer klick/besök, och framställa sig som någon ”viktig som har hemlig info” och för att smutskasta isabella, och sen köra med att ”jag kan inte avslöja källor…” alltså… in my ass.

    Svara

     ”In my ass”..?? 😸

     Svara

   Vad snygg hon var i håret på den bilden, till skillnad mot nu med överstylingen..

   Svara

    Instämmer helt!

    Svara

  Men Please reveal allt!!!!!

  Svara

   Men hon vet ju inte mer än oss andra haha hur skulle hon kunna veta det och varför. Men god knows att hon är nyfiken haha jäklar alltså vad besatt Cc är av Bella och Bellas liv och allt hon gör, en stalker verkligen. Helt galet, skadeglad och hånar och vill smutskasta och krossa Bella. Undrar vad man har för liv då?

   Svara

    Stollis igen.

    Svara

     Hen har ju rätt iaf, helt rätt och sant. Inget stolligt i det, mer stolligt som du håller på och beter dig C.

     Svara

      🥳🥳🥳🥳

      Svara

       Kan man inte få slippa info med så ointressant innehåll.

       Svara

     Uppskattar för övrigt att du pekar ut att denne kommenterar flera gånger såhär. Blir annars en bild av att jättemånga olika individer ifrågasätter din trovärdighet… När det ju kanske bara handlar om några få totalt. Kanske till och med bara en eller två personer, ja vad vet jag. (Att du får kritik av fler än så är en annan sak; det är naturligt att man får vad man än yttrar sig om; jag syftar mer på just dessa kommentarer som försöker att totalt discredit’a dig som person.)

     Svara

      Nej nej! Dessa stollkommentarer är författade av en enda person.

      Svara

       Men alla dessa likes på Stollis inlägg helt plötsligt? Obehagligt 😅

       Svara

        Men man kan ju likea (skriver man så? 🤣) en massa gånger så troligtvis samma person bakom alla likes.

        Svara

         Tror som du. Gäller även andra kommentarer som får orimligt många like i förhållande till innehåll.

         Så ni alla som får någon emot er. Ta det inte personligt och tro inte att det är så många som håller med er antagonist, för det gör de inte. 😉😊

         Svara

          Men det går ju inte att likea en kommentar mer än en gång, varken sina egna eller andras. Kan du det Trh? Och antagligen kan Cc själv det, precis som hon kan skriva kommentarer i andra namn. Ah men då klarnar det, då fattar man hehe. Har misstänkt det förut…

          Svara

           Jo det går visst. Jag surfar i stort sett alltid via ”privat sida” på iPhone och då sparas inte data på samma sätt så om jag går in på Bloggbevakning och gillar en kommentar och sen stänger ner sidan så kan jag gilla samma kommentar en gång till nästa gång jag går in. Man kan alltså gilla samma kommentar hur många gånger som helst, i alla fall om man surfar ”privat”.

         Va! Jag vill också kunna likea massa gånger på samma kommentar. Hur gör man det?

         Svara

          Går ju inte, kan man ju inte som läsare. Kan inte jag heller iaf, försöker man det så försvinner ju den första liken, så blir ju bara en like. Men CC kan väl antagligen likea många ggr, förklarar en del kanske.

          Svara

           Jo det går, se mitt svar ovan som anonym 21:39.

         Va? Fast nej man kan ju INTE likea sina kommentarer mer än en gång, det blir Ett likes bara. Kanske Camilla (du?) kan det då, och därför tror att andra kan det också, så det är därför hånfulla kommentarer och skiit om Bella får så många likes. Aha. Marie – kanske samma åt andra hållet också då – att det är en eller två som skriver och totalt försöker discreditera Bella som person. Och någon som fixar många likes på en gång. Tyvärr cc så är det flera som tycker ungefär likadant.

         Svara

        Va 17:48 inte obehagligt alls att det finns ett antal normala personer här, men obehagligt däremot med de verkliga stollisarna som du och några till som är Bellabesatta och stalkar, kränker, skvallrar och får för er en massa – det är ju ni och cc som är stollisar, inte någon som ifrågasätter Bellamoben.

        Svara

         Okej, Stollis!

         Svara

          Ja oj så stollig jag är, eller inte. Du är ganska stollig om du tror att vi som skriver kan gilla mer än en gång haha nej kan vi inte men det kan väl tydligen du, och bara du. Därför kanske som elakheter om Bella och beröm till dig får många likes 😀

          Svara

       Men varför stoppar du inte denna stollis eller är det du själv som skriver stollis kommentarer.

       Svara

      Marie II – Ja, för det vore ju extremt förvånande om det fanns flera, som ifrågasätter C’s trovärdighet. *NOT*

      Och nä, jag är inte samma ”anonym”, så minst två är vi 😲

      Svara

       Helt rätt! En gång är ingen gång, men två! Då snackar vi! 💪🏻💪🏻

       Svara

        😄

        (En gång är ingen gång, två är likamed noll, kom å lär er samvetets eeekvatiooon lalala.)

        Alltså, Anonym 18:55: nä jag menar inte att det nödvändigtvis skulle varit ”extremt förvånande”. Bara att det är synd att C skulle framstå som icke trovärdig, på grund av en mängd discreditande inlägg. När det i själva verket bara är en (eller två 😉) som upprepar sig. Den son skriker högst har ju inte alltid rätt… men det kan se ut så om man scrollar ett kommentarsfält där en stor andel av kommentarerna låter likadant.

        Därför tyckte jag det känns relevant att veta att dessa mer högljudda kommentarer kommer från en enskild individ.

        Svara

         Normalt sett är det ett stolligt ip-nummer men idag är det två. Bingo!

         Svara

          C – Tråkigt att du känner behov av att ha den där attityden, så fort det är någon som ”inte slickar din röv”.

          Svara

        Två gånger är en gång gång 👏😂

        Svara

  Mer bevakning, mindre skvaller 🤔

  Svara

   Mindre, inte inget.

   Svara

   Mmm eller hur. Hon spekulerar inte utan skriver sådant som bloggare själva skrivit, nja nja. Hon spekulerar ofta för fullt gällande Bella. Hon är så fixerad vid henne.

   Svara

    Det är du också Stollis 😂

    Svara

     Minst sagt 😂

     Svara

     Skillnaden mellan stollis och Camilla är att Camilla tjänar pengar på att gräva och spekulera om Isabella. Stollis spenderar enormt mkt av sin fritid åt att försvara IL i varenda kommentarsfält här.
     Jag tror inte stollis är ett fan enbart, det är någon som känner IL, eller iallafall som önskar att hen gjorde det 🤭

     Svara

     Ja men stollis är det på ett snällare sätt. Och det vinner i längden.

     Svara

  Dåligt och omoget beteende av en chef att ta det så personligt. Tidigare hyllade hon de personer som ville vidare till andra jobb, hon var stolt över att få vara en språngbräda till nästa ställe.

  Svara

   Det är ju bara BS, du sluta svälja allt du läser! 😄

   Svara

    Anonym 15:12

    Att läsa hennes blogg är dagens dos av medicin för mig, det är en parodi på så många olika livsstilar så jag kan tyvärr inte göra annat än bara njuta av en lång roman som aldrig tar slut. Tänk en serie som är inne på säsong 186, vad ska man då skriva om för att hålla kvar tittare? Så funkar blondinbella, tycker jag.

    Svara

     Like sand through the hourglass, so are the days of our time. So fun!

     Svara

      *life

      Svara

       *lives, om jag får be. /mvh har sett alldeles för många avsnitt

       Svara

   Men vadå dåligt och omoget beteende av en chef – det är ju samtidigt en vän, så att hon blir lite ledsen är väl inget konstigt, det betyder ju inte att hon menar något illa utan tvärtom för att hon tycker om personen skriver hon ju. Känns som att du Sara bara ville kasta lite skit, hitta fel och vända något till fel. Hon kanske fortfarande är stolt att få vara språngbräda trots att det först känns tungt när det är någon som står en nära. Sluta att vrida allt till fel som om hon ljuger och att ni avslöjar det. Suck.

   Svara

    Anonym 16:14
    ”sluta tjampa på våjan bella”

    Svara

  Vem är det mer än hajen? Odd? Spill the mutafukking beens

  Svara

   Gissar livvakten!

   Svara

    Nej det var den där typen som jobbade för dem i Saudi Arabien? Om jag minns rätt..

    Svara

    Gissar Hanna, head of varumärke på kladd & kräm

    Svara

  Förmodligen mkt junk i dom där Mail en. Skvaller å lösa grejer

  Svara

   Älskar skvaller!😍

   Svara

  Det blir allt värre ju längre dagen går 🙈

  Svara

  Hon drog in 4 miljoner på sin föreläsning som visst vara var samma tuggande som alltid. Hon tjänar bara pengar på att låtsas vara företagare och på sin blogg. Hon är en bluff!!

  Svara

   Härligt 👏🏻

   Svara

   var såg du det?

   Svara

   4 miljoner!!!??? Wow ändå, men sjukt att någon vill betala så mkt pengar för en person som upprepar samma saker som man kan läsa i hennes blogg? För övrigt tror jag det är Hanna som ska sluta. Hon har ju ett nytt företag.

   Svara

    20.000kr för vip biljett 😄

    Svara

     Men det är väl inte enbart för att höra Isabella Löwengrip?

     Svara

      Nej. En följare skriver på Bellas Insta:
      ”Well, first of all- Barack was there in september, so its not a year.
      Second of all- I was there and I was so emberassed listening to you. This was your chance to present yourself as a business woman but you just embarassed yourself and for me as a woman, it was so painful to watch you speaking. I hope they will choose better speakers in september, so the 20.000 nok I paid for my VIP ticket wont be waste of money again”

      Verkar som Bella ändå var dragplåstret för en del.
      Men vilken normalt begåvad människa betalar så mycket för en biljett till konferens? Verkar snarare vara priset för en biljett till Super Bowl 🙂

      Svara

   Wow! Good for her!
   Hur vet du vad hon fick?

   Svara

   Vad har du fått det ifrån?
   Man vet inte ens vad Obama fick för sin ”appearance” i Oslo 2018.
   Det avslöjas aldrig vad Oslo Business Forum betalar enskilda talare.
   En del (bl a Obama) har klausuler om att arvodet ska hållas hemligt.
   En siffra som cirkulerar när det gäller Obama är att en firma på Wall Street
   anlitade honom och han påstås ha fått 400 000 usd för ett anförande.
   Helt omöjligt att Bella skulle fått ett arvode av OBF i samma klass som en ex-president i USA.
   Varför skulle hon få det?

   Svara

    Låter orimligt, men vem vet med tanken på att Isabella ljuger om sina siffror. Frågan är om hon drog in 4 miljoner på EN föreläsning eller är det summan för en turné? Jag hittade en intressant artikel från 2013:

    Floppen kostar en halv miljon för Blondinbella

    ”Efter biljett­fiaskot ställdes föreläsnings­turnén in med kort varsel. Arrangören Saj hävdar att man bara sålt 240 biljetter till de 15 stoppen. För Isabella ”Blondinbella” Löwengrip innebär den inställda turnén ett rejält ekonomiskt bakslag.”

    ”40 000 kronor, exklusive moms, skulle hon få för var och en av de 15 föreläsningarna. Totalsumman: 600 000 kronor.”

    Svara

    Det finns ingen chans att hon fick så mycket. Vet inte hur mycket Obama eller andra politiker har som arvode men det brukar vara några hundra tusen dollar, det är inget ovanligt alls. Men IL? Aldrig

    Svara

     Hon verkar ju dock själv tycka att hon är i klass med Obama 😉

     Svara

      Amerikas första svarta president är ingenting jämfört med “the most powerful businesswoman in Sweden according to some newspaper”

      Svara

       Haha! Sant 😉

       Svara

        Eller hur. Vad gjorde Obama för någon annan. Han försåg minsann ingen med lyxiga ballerinas med toecleavage..! Det ni! #changetheworld

        Svara

         Lägg till några svindyra hårband och klämmor så kan Obama gå och gömma sig! 💫 #bellavsobama2-0

         Svara

         Och där avslöjades att Marie II är C, misstänkte det med dina långa utlägg högre upp. Lisa på BG också misstänker jag och länge gjort (det märks tydligt) plus några till, och så gilla sina egna kommentarer som hon tydligen kan göra många ggr så att det ser ut som att många håller med henne. Vem är det som är bluff och stollig egentligen.

         Svara

          God dag, Stollis! 🤩

          Svara

       Hon kanske satsar på att bli USA’som först svenska president😆

       Svara

        Sorry..USA:s*, har så tjocka fingrar

        Svara

        Tyvärr kan man ju bara bli president om man är född där. Men det kanske inte stoppar Bellsan

        Svara

         Räcker ju med att visualisera, som hon brukar påstå.

         Svara

      Varför skulle hon tycka det Hanna, hur verkar det så? För att hon var stolt över att få stå på samma scen som Obama stått på, är det att själv tycka hon är i klass med Obama? Men ja, lite i samma klass verkar ju arrangörerna eller de som bokade henne tycka då kanske ooohhh …

      Svara

       ”Anonym” (som uppenbarligen inte vågar uppge sitt namn), det var skrivet på ett skämtsamt sätt om att hon uttryckte i sin blogg att hon ”delat en scen med Obama”. Även rubriken på blogginlägget var ”Förra året Obama, i år: jag!” tyder ju på att kära Bella har en lite överdriven syn på sig själv som i alla fall inte jag delar med henne. Du får självklart tycka annat och är imponerad över att du orkade hugga över den lilla meningen (skrivs väl ändå värre saker om Bella här?) 😘

       Svara

       Lite i samma klass? Eh nej.

       Min kommun bjöd in småbarn från en förskola i stan att lussa på stora scenen på torget. På samma torg togs kungen emot för något år sedan. Och där har även större svenska artister uppträtt. Med din logik är ju förskolebarnen på samma nivå som ett besök av kungahuset osv.

       Att stå på samma scen eller gästa samma program sätter inte per automatik någon på samma nivå, som tidigare högst uppsatta besökaren…

       Svara

   Lägg ner. Hon fick inte 4 millar för sitt ”speech”, möjligen Obama. Kolla in personerna som intervjuades samma dag som Bella här:
   https://www.nbforum.com/norway2019/speakers/isabella-lowengrip/

   Svara

    20.000 för VIP biljetter

    Svara

     Ja men det priset var väl inte enbart för hennes föredrag? Det var ju inte bara hon som var där och pratade.

     Svara

     Och det betyder att Isabella fick 4 miljoner?? Eeeehhh… 🙄 kanske dags att ta av foliehatten, stollis, och sysselsätta dig med något annat än att stalka Bella, syna henne i sömmarna, leta fel och få för dig saker.. Blir f.n mörkrädd av vissa alltså😱 🤦‍

     Svara

      Varför så bitter? 😄

      Svara

      Du är en som gör mig mörkrädd, och det är fan en bedrift.

      Svara

     20 000 kr per biljett är ju vad arrangören får i intäkter från deltagarna = omsättning.
     Sedan har de förstås kostnader som lokalhyra, personal, catering, teknik etc SAMT arvoden till föreläsarna.
     Det som blir över är förhoppningsvis ett överskott=arrangörens vinst.
     Så om du enbart vet biljettpriset kan du inte räkna ut hur mycket IL fått i arvode, men att det är långt UNDER 4 miljoner är ju inte svårt att förstå.

     Svara

    Presentationen av Bella är som vanligt en blandning av överdrifter, rena felaktigheter och halvsanningar.
    Inte ens hennes ålder är korrekt.
    Och så myten att hon flyttade hemifrån när hon var 14. Den verkar ha blivit en etablerad sanning genom att upprepas gång på gång. Men är likväl en lögn.
    ”Juggling 50 employees”. Vadå? Är chefskap någon form av cirkuskonst? Verkar som Bella tappat en stor kägla i backen nyligen 🙂

    Svara

   Låtsas vara företagare? Fast nog är hon företagare eller entreprenör skulle väl jag kalla det, det kan du tyvärr inte komma ifrån din stolle. Dags att ta av foliehatten och sluta få för dig saker, sluta leta fel och syna Isabella och hitta på… Du är en besatt galning. Finns det inget annat att sysselsätta dig med? Du är en stolle!!

   Svara

    Du och din foilehatt 😂.Hej hon gör bara bara reklam för allt. Hon kan typ nget förutom att ljuga som en häst travar
    Hon skrivet inte ens sin blogg och inte gjort på många år. Använd hjärnan folk!

    Svara

   Hahaha va? Och vart fick du den infon ifrån? Tror du själv att biljetterna, OM de kostade 20.000 styck (nej), gick rakt ner i fickan på Bella eller? Inte till arrangörerna eller de andra mer etablerade föreläsarna? Hahah

   Svara

   Visst. Säkert. Suck.

   Svara

   Men hur kan du skriva så mycket dynga? Hon har inte dragit in i närheten av 4 mil, vem tror du att hon är? Biljetterna är vad besökarna betalar för att få höra alla talare och komma in där, pengarna går till arrangören. Hennes arvode är något helt annat. Orkar inte med folk som spelar så smarta.

   Svara

    20 000kr för en VIP-biljett för att lyssna på Blondinbella???? 😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣

    Svara

   ”När man tjänar mer på att föreläsa om entreprenörskap än att faktiskt vara entreprenör”

   Svara

  Nä inte är det väl Simon.

  Svara

  Slutar Simon så tycker jag faktiskt synd om henne. Han har väl varit den som stått ut med henne bäst.

  Svara

   Haha vad grundar du det på ?

   Svara

    Kanske på personalomsättningen bland alla ”anställda”, det vill säga de som får fakturera några timmar här och där och får gratis med stjärnglitter i ögonen? Det fungerar tills verkligheten knackar på dörren.

    Svara

  Simon borde verkligen satsa på en karriär som musikalartist, han skulle inte ha några problem att få bra roller här i Sverige eller i London!

  Svara

   Ja om det är han så är det väl något jobb inom artisteri han har fått kanske, det är väl egentligen sådant han vill syssla med kanske. Och han är ju superduktig. Men jag tror inte att det handlar om han.

   Svara

   Hate to burst your bubble, men det är faktiskt inte lätt att få roller som musikalartist ens för de som har jobbat som det innan.

   Svara

    Fast han är ju lite kändis 😂

    Svara

    Det vet jag väl, har jobbat som sångerska sen jag var väldigt ung men nu undervisar jag vilket är mycket roligare, dessutom så slipper man jobba kvällar och helger för det mesta. Han har definitivt rösten och utstrålning, lite bra kontakter så att han får inbjudan till auditions så är jag fullt övertygad om att han kommer att lyckas!

    Svara

     Så kul! Ja, han har absolut talang.

     Svara

  Kan ju faktiskt vara hanna också. Hon vill kanske satsa helhjärtat på sitt egna företag.

  Svara

   Ja, det är min gissning också

   Svara

   Tänkte också på Hanna, hon har ju varit där sedan början och redan startat sitt egna företag.

   Svara

   Ja, Hannah Molin är också min gissning. Hon har jobbat sex år med Bella och Pingis och Hannah verkar vara den som håller Löwengrip Beauty igång medan Bella flamsar omkring och Pingis tar stärkande bad på Fårö med sin fästman.
   Slutar Hannah blir det ett betydligt värre avbräck för Löwengrip Beauty and vad det skulle bli för Löwengrip Invest om Simon steppar ut. Fast Bella skulle naturligtvis sakna Simon mer eftersom hon inte haft samma relation med Hannah av naturliga skäl.

   Svara

    ”Stärkande bad på Fårö” 😂😂😂

    Svara

  Men snälla nån… vilket inlägg!? Vad skulle Simon ”berätta för historia” och varför skulle han det.. till Dig!? Du som ständigt hånar honom här, så jä.la lågt för övrigt. Men ja det kanske är han som tröttnat på att bli hånad här för att han jobbar med Isabella, eller så vill han bara gå vidare med andra jobb, som är vanligt att göra, byta jobb är inget konstigt. Fast jag tror inte det är han, han har väl inte jobbat där i många år. Sen har du väl sagt att du inte spekulerar här, att vi inte ska spekulera, du skriver bara sådant som bloggare själva skrivit har du sagt men det verkar ju inte stämma. Det gäller inte när det handlar om Isabella eller?

  Svara

   Oooooch Stollis! 😂

   Svara

    Var det så kul så att du gapskrattar? Vad var så roligt? Det är ju inget stolligt utan helt rätt det hen skriver. Mer stolligt som du håller på och beter dig C. Du som påstår dig varit mobbad men att håna andra har du inga problem med, lite märkligt. Du hade tagits mer seriöst om du besvarat frågorna istället. Var det någon som kallade dig en dryg j.vel också.

    Svara

     Seriösa frågor får seriösa svar. Stolligt dravel får det svar det förtjänar. 🤷🏼‍♀️

     Svara

      På tal om att vara dryg. Så att inte spekulera när det gäller Bella är ingen seriös fråga? 🤔 🙄

      Svara

       Nä, inte när det kommer från dig. Jag SER liksom alla dina andra kommentarer…

       Svara

        Du är grym, C! 🤩

        Svara

  Fast om det inte är Simon så borde han ta sig en rejäl funderare på sin karriär. För varje vecka han, eller någon annan blir associerad med Bella så måste ju chanserna till ett nytt, vettigt jobb minska.
  Run Simon RUN and you´ll have so much More FUN.

  Svara

   Så rätt!

   Svara

   SO fun!

   Svara

   Men isabella verkar väl inte ha så dåligt rykte? Det är ju mest här som det pratas negativt om henne. Utanför bloggbevakning utses hon ju till näringslivets mäktigaste kvinna etc.

   Svara

    Det är ju inte näringslivet i stort som utsett henne, utan Veckans Affärer. Så knappast nåt som speglar vad näringslivet överlag tycker. Den företagare som följt hennes ”entreprenörskap” lite närmare de senaste åren, skakar mest på huvudet och undrar vad hon håller på med.

    Svara

    IRL hör jag ingen tala om Blondinbella alls. Inte sedan många år tillbaka. Och när man ändå hör nån kommentera henne så är det då inte i imponerade ordalag utan mer ”va, bloggar hon fortfarande alltså?”.

    Säger inte att det bevisar nåt i stort. Men så ser verkligheten ut i min värld åtminstone.

    Svara

    Pluggar finans, ganska dåligt rykte

    Svara

  Hade räckt med att skriva:
  IL avslöjar att en nära anställd har valt att sluta. Men hon avslöjar inte ännu vem det är.
  Verkar vara känslomässigt för henne”

  Nu skickar du ju horder av besökare till henner kanaler iom dina klickbaits och spekulationer

  Svara

   Vad gör det då?
   Klart Bella ska ha klick när hon serverar oss stories hela tiden.
   Bella åstadkommer fler diskussionsämnen på en vecka än vad en normal influencer orkar med på ett år.
   Heja!

   Svara

  Nu jäklar spekuleras det, faktiskt lite småroligt 😂

  Svara

  På något sätt känns det ganska tragiskt att fd kolleger/personer som stått Bella nära tar steget att kontakta Camilla för att (antagligen?) smutskasta.

  Jag har ADHD, och vet själv att jag MÅSTE ta extra hänsyn till folk i min omgivning. Världen kretsar inte kring en enskild individ. Vi vet att Isabella har haft svårt med just vänner. Nu var det länge sedan jag läste hennes blogg, men minns att det gjorde lite ont inombords när man lade märke till vänner som helt plötsligt försvann ur bilden. Bella var ”underhållande” för mig när hennes inlägg var mer down to earth – typ när hon käkade upp en hel marabou på grund av gravidcravings (fast till och med då fattade man ju att hon egentligen provocerade).

  Ytan hon så nogrannt målar upp på blogg/IG tyder på ensamhet enligt mig, och tycker egentligen inte ens synd om henne.

  Svara

   Ja, och då tackade jag nej till det sista ”erbjudandet”. Jag antar att jag får dem eftersom jag är den enda ”media” som inte slickar hennes röv?

   Svara

    Eller för att de vet om din inställning till henne och att du inte har något emot att skriva om skvaller?

    Svara

     Och ändå tackade jag nej till det förra, väldigt geggiga erbjudandet?

     Svara

      Lätt för dig att påstå C. Jag tror inte ett skvatt på det. Litar inte på vad du skriver tyvärr.

      Svara

       🤷🏼‍♀️

       Svara

    Men fakta som grund till granskning hoppas jag kommer ut till slut. Vi vill veta vad som sker bakom stängda dörrar! Menar då inte skvaller utan faktiska händelser..

    Svara

     Det är det. Inte skvaller utan faktiskt ganska allvarliga saker, därför behöver jag få dem bekräftade först.

     Svara

      Du gär ett bra jobb. Intressanta inlägg och granskning! 😊😊

      Svara

       Hehe Hej Camilla!

       Svara

        Haha! Tycker du mitt självförtroende här på bloggen verkar så bräckligt verkligen att jag måste snabbhylla mig själv lite? 😂

        Svara

         Seriöst detta kommentarsfält är nu så pinsamt omoget och du höjder direkt inte nivån med dina svar. Ibland känns du väldig barnslig.

         Svara

          Håller inte alls med anonym 17:19. Tycker det är härligt när C dippar ner i kommentarsfältet då och då och besvarar såna där onödiga grejer.

          Mvh/ inte C

          Svara

          Dagens ”Head of Trolling”, mycket?

          Svara

      Vi kan inte vänta på att få veta vad är det du vet Camcam.😉😂👏🥂

      Svara

      Vi är mer än redo för något riktigt smaskigt avslöjande nu!

      Svara

      Heja heja

      Svara

     Räcker det inte med allt dret som kommer fram framför öppna dörrar?

     Svara

   Empati har många svårt för, även du verkar ha det, inlägget låter snällt, men menar något helt annat.

   Svara

    Du får tro det om du vill. Jag volontärarbetade ett år utomlands och har genom det träffat hundratals människor från hela världen. Att möta människor som levt i utsatthet förändrar ens perspektiv på världen och samhället. Det leder också till en hel del frustration när man ”kommer hem” igen.

    Isabella har tillgång till vatten, mat och tak. Det finns de som inte har det. Hon skryter om hennes miljöutsläpp och framgång. Jag känner igen mig i vissa delar av Blondinbellas personlighet och just DÄRFÖR har jag tankar om hennes handlingar. Hon påminner mycket om mig innan jag fick min diagnos. Tro det eller ej, jag menar ingenting elakt med det jag skriver. Egentligen hoppas jag på att personen i fråga ska kunna ta ett djupt andetag och se världen med andra ögon. Nej, jag tycker inte synd om Isabella, men det betyder inte att jag inte kan känna empati.

    Svara

     Så du vill att man ska ursäkta dina empatiproblem med det faktum art du volontärarbetat och alltså per definition är en empatisk människa? Funkar inte så tyvärr…

     Svara

     Du framstår inte som mer empatisk av den där kommentaren.

     Svara

      Tycker inte att Paula låter oempatisk, håller inte alls med er här ovan. 🤔 Tycker det var ett vettigt inlägg, håller med om mycket P skrev, om än inte allt.

      Svara

       Tror Paula är på god väg iom att hon redan efter ett års volontärarbete kommit till insikt om mänskligheten & isabella men om hon volonterar i ytterligare ett lär hon sig förhoppningsvi ett & annat om sig själv också 🙂

       Svara

  Spännande, to be continued….

  Svara

  När vi ändå är igång och spånar så kan vi väl också försöka bena ut vad Bella menar med
  ”ställt ultimatum på en släktmedlem” och ”avslutat en destruktiv relation” ?
  Släktmedlem? Är det ett annat ord för släkting? Eller felskrivning av sektmedlem?
  Kanske är det stackars ”kusin” Isolina som fått ett ultimatum t ex att hon ska sluta att heja på Malmö FF och istället gå över till DIF?
  Och en ”destruktiv relation”? Ja, det låter ju som något man inte ens borde ha gett sig in på över huvud taget.
  Vem kan vara? The Terminator?

  Svara

   Ja det är inte lika mycket om Isolina numera på Bellas kanaler, eller?? Kanske inbillar mig.. 🙂

   Svara

   Destruktiva relationen är väl kanske den hon dejtat ett tag. Gissar att han är gift. Och rik.

   Svara

    Svar ja!

    Svara

    Bella var själv gift under den tid hon var tillsammans med Hajen.
    Så det är tydligen inget som hindrar Bella.
    Och rik är förmodligen en förutsättning för att hon över huvud taget ska bry sig om någon.
    Hon slösar ingen tid på fattiglappar. Fattig Haj = dumpad Haj 🙂

    Svara

    ….and has a private jet…

    Svara

   ”Kusinen” har blivit sambo och flyttat hem till Sverige. Var det inte meningen att hon skulle introducera Bella till la dolce vita i NY?

   Svara

    Hon bor i New York men har varit hemma för sin förnyelse av visum enligt hennes Instagram

    Svara

     Isolina har nu fått arbetsvisum till USA så hon har rätt att arbeta i USA.
     Det tog tid med visumet för hon ville tydligen inte ha ett arbetsvisum som bara gäller vid arbete hos viss arbetsgivare.

     Svara

   De umgicks för någon vecka sedan så skulle ej tro Isolina

   Svara

   Dra inte in DIF i det här!!

   Svara

   Tror det rör hennes pappa och hans sida av familjen igen alternativt något om Odd.

   Svara

   Mina antaganden (som jag är ganska övertygad om, men som endast är antaganden):

   1) Hannah som har slutat. För att satsa helhjärtat på sitt eget bolag.
   2) Pappan är den släkt som hon har ställt ultimatum till.
   3) Emma är den som har berättat för Camilla om Isabella.

   Svara

  Om det är Simon så tvivlar jag på att han kommer berätta nåt för dig. Inget illa menat alltså men han verkar ju ha gillat sitt jobb, onödigt att anta att alla anställda kommer att vilja förstöra för henne bara för att de slutar.

  Svara

   Att berätta hur en chef är är inte samma sak som att vilja förstöra för hen. När jag slutade på min förra arbetsplats avskydde jag den (jag var inte ensam). Vi gick till media, för att berätta vad som hade hänt. Vi ville inte sänka företaget för det. Företaget står fortfarande.

   Svara

    Ja det är klart, men man måste komma ihåg att det inte brukar gå så bra för folk som skär sig med henne då hon har betydligt större möjlighet att styra narrativet och beställa artiklar. Den som gör det måste vara beredd på att bli rejält smutskastad.

    Svara

     Eehh pratar du om CC ? Henne skulle inte jag vilja vara ovän med, inte kul att skära sig med henne då kan man nog vänta sig att bli rejält smutskstad och utsatt. Fy alltså.

     Svara

      Ja, jag har ju sannerligen för vana att dela med mig av mitt privatliv här på bloggen. Du får akta dig! 😵😵

      Svara

       Ja Tyra blev ju ganska utsatt, ni hade väl varit vänner och blev ovänner och du använde din plattform dvs denna blogg till att smutskasta och kränka henne.

       Svara

  … tänk en Podd med Simon & Odd (podd med Odd, nu pun intended). Tänk vilka historier de kan berätta…

  Svara

   Eller inte

   Svara

   Nä fyfan. Det hade bara varit tragiskt

   Svara

   ”pOdd & Simon”

   Svara

   Det hade ju sannerligen blivit en väldigt odd podd.

   Svara

  Margaux verkar också ha problem med sina anställda som slutat det senaste halvåret/året.
  Hon har ny assistent då hennes senaste precis slutat.

  Svara

   Så tråkigt att hon ej uppmärksammade Elins avslut mer (det kanske ej Elin ville iofs). Men hon har varit en stor del i Margaux framgång.

   Svara

    Tänkte på samma. Det kanske har hänt något men att de/Marguax vill lägga locket på och inte skapa några rubriker?
    Camilla, kan du inte maila Elin och fråga? Om hon vill säga något om hennes uppsägning eller så? Eller gräva lite 😉

    Svara

     Varför är det intressant?

     Svara

  Det är så många som har destruktiva förhållanden, man har inte insett det från början men det är så fantastiskt när man kommer till insikt och avslutar dito.

  Svara

  Ot: Alice Stenlövs fall på ”dagsfesten” halva influencerSverige varit på idag. Vet inte om jag tycker det är roligt eller allmänt pinsamt att förstöra sådär 😅

  Svara

   Vad hände?

   Svara

   Hon dansade på bordet och det brakade ihop. Förstörde nog lite servis och ett par väskor 😅

   Svara

    Jag fattar inte varför man ska dansa på borden!? Ofräscht, risk att göra illa sig eller ha sönder något. Varför? Dansar ni på borden?

    Svara

   Åh såg det, såååå pinsamt enligt mig!

   Svara

    Vart kan man se det?

    Svara

     Never mind, hon hade ju själv delat en video typ 100 gr haha

     Svara

   Verkar verkligen vara ett event med röj! Såg även att Isolina var där, verkar nästan som om hon var i samma sällskap som Bianca.

   Svara

   Verkar varit ett jädra hålligång och bra fyllenivå. Haha.

   Svara

  Stordalen? Storballen?

  Svara

   Angående den avslutade relationen

   Svara

  Väldigt intressant inlägg 🙂

  Svara

  Ena dagen framställa jetsetliv, där framgångsrika partners ”flyger in” till möten om HH, och andra dagen framställa känslor av att bli dumpad som 16-åring.

  Jepp…

  Svara

  Det är väl snarare troligt det är produktchefen Hannah, som varit med sedan start. 🙂

  Svara

  Bella har lagt upp en IG-story om DN. Förlåt, men vem sminkar och stylar inför sånt? Hennes ben är ju hur inoljade som helst, ser inte alls bra ut och inte heller minsta naturligt ut heller.

  Svara

   Reklam för ”seriös” och ”kvalitetskontrollerad” journalistik och Blondinbella som reklampelare??! Spottade typ ut klunken vin jag hade i käften i ett gapflabb! Bra jobbat där DN! 😂😂😂🙈

   Svara

    By the creator of fake news.. 🙂

    Svara

   Ser ut dom varit på gymmet 😂

   Svara

  Om det nu är Simon så kan det ju vara så att han ledsnat på att bära ha handväskor.
  Om än av dyrbart märke.

  Svara

   Fast han behöver nog inte bära så ofta, kanske bär han frivilligt på eget initiativ. Man kunde ju se på stories häromdagen att Bella själv bar sin väska just innan Simon sen bar den. Men han kanske ledsnat på att hånas och kanske har sug efter en annan karriär, men tror inte ens att det är han som ska sluta, någon gång såklart men inte i dagsläget.

   Svara

    Att man känner igen dig på hur du skriver måste man ändå ge dig, Stollis

    Svara

  Kan vi prata om Isabellas ben på instastory???? Är de hennes glowprodukter 😂

  Svara

   Va tvungen att kolla! Herregud, benen såg ju typ plastiga ut :/

   Svara

    Jag har publicerat om det på min Instastory. Allt får inte plats här på bloggen! <—— lockar desperat till instagramkontot

    Svara

   Blir TOKIG på att jag blir tokig av att….

   1. Hon är ORANGE
   2. Hon SLÄNGER och viftar upp och ned med armarna vad hon än pratar om

   Svara

    Kan man se det här någonstans utan att ha Instagram?

    Svara

     https://storiesig.com

     Sök på isabellalowengrip

     Svara

      StoriesIG är inte längre tillgängligt på storiesig.com
      Ny permanent adress är https://storiesig.app/

      Svara

     Sett nu, ser ut som att någon plastat in benen, det såg ju bara konstigt ut. Glow i alla ära men det ser mer ut som som ”flow” som i typ rinnande vätska. Hon jobbar i avskräckande syfte kanske?

     Svara

    Googla Narsessister

    Svara

     Narcissister ger nog bättre träff 🙂

     Svara

   Babyolja!

   Svara

   Men på riktigt?! Är hon på riktigt 🙈😂🙈😂

   Svara

   Men herrejösses, det måste ju bli fläckar på allt hon kommer nära. Så många frågor: vad händer om hon sätter sig på en plaststol? Har det runnit ner längst benen i skorna? Skvalpar det mellan tårna när hon går? Får hon hjälp upp ur badkaret av sitt hemmateam sen när hon försöker tvätta bort det?

   Svara

   Vaselin 😅

   Svara

   Jag blev mest besviken på att Dagens Nyheter väljer att samarbeta med henne. Men det är ju Martina Bonnier som är i farten igen. DN är en riktigt bra tidning som satsar på att ge sina journalister tid och resurser till riktigt djupgrävande reportage som lett till flera stora avslöjande och konsekvenser för de som avslöjats. Men deras marknadsavdelning verkat inte riktigt ha samma kompass som redaktionen tyvärr…

   Svara

    Då kanske DNs journalister har studerat på Journalisthögskolan ?
    Var det inte samma fröken L, som DN noga (?) valt ut att på Instastory hylla ”kvalitetssäkrade nyheter och kvalitetsjournalistik”, som uttalade att
    ” Journalisthögskolan i Sverige är ett skämt” ? 😉

    Svara

  Det är väl bara att önska lycka till…

  http://www.gerra.se

  Svara

  Finns sekretessavtal säkerligen

  Svara

  Simon slutar och nu söker man en ny VD

  https://www.isabellalowengrip.se/2019/04/08/vd-sokes/

  Svara

  Nu är det officiellt. Det är Simon som lämnar.
  Smart kille 👍🏼

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.