Bloggbevakning på Instagram

Allt får inte plats här på bloggen så vill försäkra dig om att inte missa något göttigt – följ @bloggbevakning på Instagram.

Just nu har jag frågestund!

130 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Okej!

    Ang Bianca och Philippe. Fattar hon inte att hon håller på precis som sin mamma? Ut och in ur ett instabilt förhållande mitt i tjugoårsåldern.. som TUR har de inga barn än men då Bianca väldigt tydligt vill bilda familj gör det här mig nervös.

    Någon borde fråga henne om det var så himla roligt att behöva ”vara mamma åt sin mamma” som hon ofta pratar om.. Hon verkar vara beredd att skaffa egna barn som ska göra samma för henne efter att det kraschat med pappa Philippe 73628 gången…

    Det finns väl miljoner andra killar än Mr P när man heter Bianca Ingrosso.

      Men vafan. Låt henne får sköta sitt kärleksliv själv. Det är verkligen ingenting du ska lägga dig i eller tycka till om.

        Och sjukt osmakligt att blanda in hennes mammas destruktiva relation!

          Fast samtidigt. Det blir ju ett slags socialt arv. Hon går ju in och ut ur en relation som verkar skada henne psykiskt? Om man tolkar Bianca efter varje gång de gång gör slut så verkar det ju som att han dumpar henne och lämnar henne krossad för att sedan bli ihop med henne igen för att göra samma sak? Hur sunt är det egentligen? Han verkar absolut inte ta henne som hon är skulle jag påstå. Jag har iof aldrig haft uppfattningen om att de är ett sunt par.

            Poängen är att det är upp till henne att lära av sina ”misstag” och avgöra om det är värt det eller inte. Precis som du styr över ditt egna kärleksliv och dina relationer. Vi har ingen aning om exakt hur allting varit mellan dem osv. Bara för man ser på wahlgrens värld har man inte koll på hur allt i hennes liv ser ut eller vet vilka val som är bäst för henne. Låt henne sköta den biten själv. Vi behöver inte sitta och döma och tycka att vi vet hur hon bör göra.

              Tycker man har mer än rätt att ”lägga sig i” någons förhållande när Bianca faktiskt lever på att dela med sig av och sälja sitt privatliv. Hon och Pernilla har ju kämpat rätt hårt för att svenska folket ska BRY SIG om dem, vad de gör, tycker, känner, säger, dejtar osv. Men ändå får folk inte ha en åsikt? Inte riktigt så det funkar.. okej om de var anonyma människor eller iallafall vårdade sitt privatliv, men så är inte fallet i familjen Wahlgren.

      Du behöver nog inte vara ”nervös” över en person du inte alls känner eller har en relation till?!
      Att skaffa barn ung och sen separera innebär inte automatiskt att allt skiter sig och att barnet blir förälder åt sin mamma….jag fick barn ung (av misstag, jag hade P-stav) och levde inte med hans pappa (sonen är idag 14år och jag är 34) – det finns inte en enda dag han fått tagit hand om mig!

      Hade jag varit Bianca hade jag blivit nervös av att folk lägger sig i mitt liv och uttrycker oro över saker de inte har en aning om…

        Om Bianca vore nervös för att folk skulle lägga sig i hennes privatliv skulle hon inte ha mycket till reality show aka karriär alls.

      Vad har du med det att göra ? jisses.

      Har Bianca gått ut med att hon och Philippe är tillsammans igen? Eller är det bara spekulationer ifrån din sida?

      Rätt uppenbart att han är med henne för det är Creed, dom passar inte ihop. Älskar man varandra på riktigt gör man inte slut stup i kvarten och ligger runt och sen plötsligt ”jättekär” igen.

        Vad är det för creed för honom?

        Du menar cred? Och där har du ju fel. Han vill ju inte synas överhuvudtaget.

          Apollo Creed

      Oj, hur gammal är du? Känns som du är typ 45+ och endast varit i hop med din nuvarande man som du blev ihop med när ni va 14

        Alla fel! ?

    Kommer det ett öppet spår ikväll? Eller är det bara fredag & lördagar? ?

      Onsdag, fredag och lördag. Inte söndag. Förlåt! ?

        Då så! ?

        Va?inte har vi väl öppet spår på söndagar?

          Det står INTE SÖNDAG!!!!!!

            Camilla har ändrat sitt första svar. Därför ser det konstigt ut…

        Onsdag, fredag lördag, väl?

        Ser lite konstigt ut nu när du ändrade original svarskommentaren ifrån dig.

        Kanske det är dags att införa ett öppet spår söndags edition?

        Blir det för mycket med ett söndags-spår? Vore det inte skönt att snacka av sig efter helgen?

          Finns ju andra forum 24/7 för det?

            Njah, hänger inte på några andra forum så. Fast det börjar iofs balla ur lite här också med bittra svar och snorkiga kommentarer så det blir nog kanske lite för mycket. Ses på ÖS onsdag! Pöss

              Men börja med det då. Familjeliv reddit, flashback är några tips.

                Nej tack det är bra, gillar mest alla tokstollar här inne. Där ute blir det allt för hårt. Här är det bara lagom stolligt, så man kan hantera det liksom.

                  Hur vet du det om du inte hänger i några forum? ?

                    Förmodligen har hen liksom de flesta andra snubblat in på de där forumen och läst gamla trådar och på så vis fattat att de inte är för henom. Ge er och låt ÖS:a på ÖS istället för klaga. Svårt att scrolla?

                      Varför lägger du dig i? Är ju ingen konstig fråga.

              Haha nej men vill man ha öppet spår alla dagar i veckan kanske det är dags att börja hänga på fler forum?!

                Inte alla dagar, ÖS på helgerna duger fint åt mig!

          Likabra att införa ett varje dag. Eller varför inte en gång på förmiddagen och en på eftermiddagen? Och en gång efter midnatt för alla nattugglor där ute.

            Söndagskvällen vore toppen då har folk tid!

              Fast ÖS används ju bara till att ventilera graviditet, ofrivillig barnlöshet och kärleksbekymmer. Jättetrist, i mitt tycke, särskilt som just sådana forum finns i ett överflöd därute.

                Tycker det är en bra blanding av alla möjliga ämnen. Öppet spår är ju inte reducerat till några specifika ämnen, sen om samma ämnen tas upp flera gånger beror det väl på att folk har ett behov av eller tycker det är kul att diskutera just det. Hoppas du själv är inne på ÖS på helgerna och diskuterar det DU tycker är intressant och bidrar till varierade diskussioner. ?

                Diskussionerna skapas av inläggen. Vill du ha annan typ av inlägg får du skriva den typen du uppskattar. Om ingen kommenterar dina typer av inlägg är en lekmanna analys att de inte är så populära.

                Glöm inte hudvård!!!!

                Jag håller med, har slutat läsa ÖS helt, skiter i folks graviditeter och idiotiska män. Det behövs inga fler ÖS dagar.

                  Men ni som inte vill läsa, gör inte det då….! Jisses!

                    Var inte det EXAKT vad Marika skrev?

                Ingen vingar dig att läsa, så hur kan det vara ett problem? Vad är det med folk nu för tiden?!

            Ja vi fattar, det blir för mycket. Tack snorkfröken.

          Ja det för mycket för denna blogg plus att vardagsinläggen redan är ganska dåliga pga av öp 3 gånger i veckan. Detta är en bloggbevakning blogg med ett k-fält inte en psykakut eller ett samtalsforum för läsare med privata problem

            Du glömde att skriva ”enligt din åsikt”.

              Det framgår väl rätt tydligt att det är en åsikt? ?‍♀️?‍♀️?‍♀️

                Så här formuleras ett konstaterande alt statuerande.

                ”Detta är en bloggbevakning blogg med ett k-fält inte en psykakut eller ett samtalsforum för läsare med privata problem.”

                …inte en åsikt.

                Så svar nej och jag är dessutom övertygad att det inte ens var meningen att låta som en åsikt.

                  Men, om du ändå ska mästra och vara petig, är det inte bättre att ger exempel på hur en åsikt ska formuleras istället? Varför denna upprepning? ?

                    Vilket var det första jag gjorde. ?

                    Jag var inte petig och inte ute efter att mästra men Baloo var det.

                    Dessutom var mitt svar ang huruvida det var tydligt att det var en åsikt som framfördes. Det var det inte som sagt och därav vad du tycker är en upprepning eftersom flertalet uppenbarligen inte läser vad som står.

            ”Pga av”. Begåvat!

          nej, jag tycker det räcker bra som det är. Det går ju alltid att fortsätta lite till på lördagens ÖS under söndagen ifall man vill. (jag hinner inte) För övrigt kan man använda sin smartphone till att ringa med också, inte bara surfa…. 😉

    Fin bild! ?

    Hur troligt tror du det är att du kan publicera nåt om det du vet om Blondinbella? ?

      Varför skulle hon veta något särskilt om henne som inte vi andra vet, vad skulle det vara? Stolle. Tror du på jultomten också?

        Åh Stollis! Jag skulle skratta men jag får bara obehagliga vibbar av dig.

    Skratta nu inte, men jag fattar inte var frågestunden är. Trodde den var hos @bloggbevakning på Instagram, men där hittar jag inget. Kan någon förklara.

      På Instastory! Jag borde kanske skrivit det! Sorry! ☹️

        Du finns på för många ställen, men jag ska uppdatera mig. När man skrev in ”instastory” på Google, kom det upp ett par intressanta rubriker: ”Så gör du för att titta på någons Instastory utan att bli upptäckt” och ”Så stalkar du någons Instastory – utan att det syns”.
        Fanns även en ”Kan jag se vem som tittat på min Instastory?”

        Detta ska jag nog tränga djupare in i och sedan kan du sitta och glo efter mitt IP-nr utan resultat, kanske. 🙂 🙂 🙂 🙂

          Tror du att CIA lyssnar på dig via tv:n också?

            Läser man min text och sedan skriver som du gör, så undrar jag vem som mest lider av vanföreställningar.

            … och du. Farfar hade på sin tid kontakt med ”Ministerium für Staatssicherheit”, trots att han var etnisk svensk. Sug på den ett tag.

              Ta av dig foliehatten! ?

                Jag vet. Jag är galen, tokig osv. Det är ju därför jag passar så bra här i kommentarsfältet, där drygt 100 st olika skribenter/nick genom åren beskrivit sin psykiska ohälsa och hur dåligt de mår rent psykiskt.

                Jag är bara en foliehatt bland alla dessa 105 st.

                  För att se någons Instastory går du in på dennes instagramkonto och klickar på dennes profilbild. Ej svårare än så!

                    Det tyckte jag att jag gjorde (innan jag skrev här och frågade, 20:12). Nyss gjorde jag det du beskrev, men kom ändå inte till Instastory. Så något stämmer inte och strunt samma.

                    Nu gick det. Man måste vara inloggad på Instagram. Då gjorde jag rätt, men utan att vara inloggad går det inte att se Instastory tydligen. Tack ändå, först trodde jag att du drev.

                      storiesig.com funkar

                      Ska prova din länk en annan dag, för jag kunde se Bloggbevakning på Instastory om jag var inloggad på Instagram (där jag för övrgt har några konton, hehe).

    Känns som att öppet spår är sååå mycket trevligare i kommentarsfältet är under dagliga inläggen! Ni som härjar, är allmänt negativa och framför allt ”pepåkar” felstavningar…( gör ni det framför person också? ) Shape it up lite…

      Svårt att påpeka stavfel direkt framför en person, men visst!

        Va? Går det inte, det trodde jag…dom som bokstaverar sina ord och meningar, då stavar dom väl fel isf?!
        Men JAVISST, du har så rätt så…man kan självfallet inte rätta någons stavfel i person. TACK för att du påpekade det!

        De som påpekar stavfel här gör det överallt om det nu är till någon tröst. Jobbar mycket med grupper och ofta dokumenterar jag det vi pratat om tillsammans med gruppen i en power point på en stor skärm som alla kan se. Lyssna och skriva samtidigt kräver en del fokus och det blir ofta skrivfel. Det finns alltid någon i gruppen som är snabb på att rätta fel. De flesta jag råkat ut för gör det inte för att trycka till mig utan för att felen helt enkelt stör deras ordningssinne.

    Har blondinbella och Odd gemensam vårdnad om barnen?

      Nej. Odd har ensam vårdnad och Isabella endast umgängesrätt. Hon betalar även honom underhåll. Avgjort i familjerätten.

        Näee, stämmer detta verkligen?

          Nej det gör det inte. Det är ett troll.

        Men trams.

        what? hur kan man kolla upp detta?

          Personen är lite tokig och ljuger dåligt…familjerätten är en del av socialstyrelsen och inte TR och ”avgör” alltså inga frågor om underhåll…det är dessutom helt uppenbart att barnen bor hos båda föräldrarna.

            om du ska berätta för någon att den har fel är det ju bra att du självet. Familjerätten är en del av socialtjänsten och inte socialstyrelsen.

              Tack du har helt rätt. Men faller inte båda under socialstyrelsen?

                Stay in school, kids

                Nej. Socialtjänsten är kommunal. Socialstyrelsen är en statlig myndighet som inte har något med socialtjänstens beslut att göra. Dem tar fram föreskrifter för socialtjänst och sjukvården.

            Menar du att TR är tingsrätten? Isf hat du fel. Tingsrätten avgör visst undehållsfrågor. Klart tingsrätten har kompetens att döma i familjerättsliga frågor.

          Tydligen är det offentliga handlingar så domen borde bara vara att begära ut om sådan finns.
          https://lawline.se/answers/i-vilken-utstrackning-ar-ett-domstolsbeslut-i-vardnadstvist-en-offentlig-handling

            Kan vi inte låta bli att spekulera kring Isabellas barn.

            Varför tar du inte bort felaktiga inlägg gällande Isabella där hennes barn är inblandade.

            Lawline är inte en säker källa 🙂 Det är juriststudenter som sitter och svarar gratis. Ingen färdigutbildad jurist som sitter och granskar svaren heller.

        Omg what? Den oftast obefintliga skvallertanten i mig dammas av och vill veta mer. Men väntar hellre på bekräftade uppgifter I guess

        Du är väldigt dåligt påläst om familjerättens kompetens och auktoritet.

          Familjerättens kompetens? Vet någon här i denna kommentarstråd vad familjerätt är öht? Familjerätten är ett rättsområde och har alltså ingen kompetens.

        LoL

      Det är den sjunde april inte den första

      Det är väl klart de har gemensam vårdnad, verkar det inte så tycker du? Zzzz…snark.

        Det är ju Lovisa som har vårdnaden tror jag! Hon umgås ju mest med barnen under Bellas veckor.

    Nice try

    What?

    Var har Inredningshjälpen tagit vägen? Vet någon? Hon brukar ju mata ut sina inlägg på Insta och blogg flera gånger dagligen och nu har det varit abrupt tyst sedan 17/3? Flera av hennes bloggkollegor verkar ju oroade i kommentarerna till sista inlägget på Insta!

      Har aldrig riktigt förstått vem Inredningshjälpen är, hon har känts väldigt anonym de gånger jag tittat in på hennes insta. Kommer ihåg att hon brukade vara inne och kritisera på Bellas och andras bloggar för många år sen. Som ett sätt att dra trafik tänkte jag då, men tyckte alltid det var konstigt att en inredningsblogg försökte få trafik på det sättet. Hoppas det inte är nåt som hänt dock, utan att hon bara behövde en semester. Lite märkligt att bloggkollegor inte har andra sätt att kontakta henne på än insta?

      Men så sjukt att de funderar på att kontakta polisen! Jisses!

      För mig kommer hon alltid vara Mrs G – if all days were holidays , supermärklig människa som lämnade obehagliga kommentarer och spred dålig stämning i folks kommentarsfält på bloggarna.

    Alltså det här med mukbang? Hur kan det vara så populärt? Själv mår jag mest illa av detta överflöd av mat. Så sjuka mängder och hur trevligt är det att lyssna på smaskande och folk som pratar med mat i munnen? Frågar pga såg att Kenza lagt ut en nu. Orkade se fram till hon började prata om sin graviditet. Känns som man redan vet allt om den men hade stängt av ändå pga det jag skrev i början. Var tvungen att kolla upp detta på youtube och hittade nån tjej som trycker i sig skaldjur, smaskar och rapar. Vad är det roliga? Ni som gillar (tydligen många) förklara gärna.

      Mukbang är bara att man filmar när man äter, så det blir som att äta tillsammans med någon annan. Sen har det väl utvecklats i mukbangs där folk äter hur mycket mat som helst, eller att det är en challenge av något slag där man ska äta viss mängd av något. De som smaskar sådär otroligt mycket hör egentligen till ASMR, men eftersom det är videos på när de äter är det väl ändå någon sorts mukbang.

    Ursäkta OT. Men vad i helvette håller My Martens på med? hetsar träning och därmed kroppshets. Har inte just HON skrivit om vikten av att inte hetsa? Såg hennes Instastory nyss och blev fasen mörkrädd.

      Som vanligt mao. Ord och handling stämmer inte. Maniskt beteende. Naiv och korkad.

    Alltså ni som gillar mukbang, förklara gärna vad det roliga eller intressanta är. Själv tycker jag det är osmakligt med så mkt mat och att lyssna på folk som pratar med mat i munnen. Förstår verkligen inte hur det kan ha blivit så stort.

      Förstår heller inte. Tycker det är så low life det blir, och äckligt. Samma med asmr, blir såååå äcklad av såna ljud, usch.

    Snälla gör en analys av hur många gånger Blondinbella skriver orden ljuvlig, ljuvligt, ljuvliga… per dag. Mvh trogen läsare

      JAAAA!!!! Får panik.

        Stör mig också på hennes kära ”barnsligt gott!” om all mat som inte är från typ Riche. Bara för att man äter en ostmacka eller köttfärssås så ska det vara ”barnsligt”? FML så trött på åbäket

          Mums!

    Vad hände med Kenzas och Ivyrevels projekt coded couture. Appen skulle lanserats i slutet på 2017.
    http://kenzas.se/2017/02/06/coded-couture-by-ivyrevel/

    Hade Bella gjort en sådan här sak så hade du totalsågat henne, men när Kenza gör sådant så är du alldeles tyst.

    Samma sak med Henrietta som berättar ganska allvarliga saker om Ivyrevel. Ingenting där heller.
    https://poddtoppen.se/podcast/1456771902/karriarskontraktet

      Angelica
      2018-02-25 12:15
      Vad hände med coded couture klänningarna?

      Reply
      Kenza Z
      2018-02-25 17:35
      Kenzas svar: Vi jobbar fortfarande med det!

        Knappast troligt att det blir något av detta. Kanske helt enkelt inte var någon bra idé från början.
        Inget ovanligt dock att projekt inte blir verklighet under resans gång. Gäller alla företag.

    Ser på Hanna Widells IG att gäster satt och rökte inomhus, så ofräscht och WT…

      ??? Jag rökte alltid inne när jag var rökare. Palla gå ut. Var sååååå najs att sitta kvar i soffan.

        Äckligt…

      Hahaha! WT att röka inne på fest? Är då sannerligen nya tider nu, totalt standard för bara ett par år sedan. Och särskilt i den generationen som Hannah tillhör. Skulle säga att det är då den riktiga festen börjar, bjussigt av värden ju!

    Har läst så många kommentarer så nu har jag glömt vad jag hade på tanken själv, men det kvittar väl kan ju alltid önska, ha en skön vecka.

    Mvh Gerra

    http://www.gerra.se/

      Det går inte att kommentera hos dig?

    Blockad av Anna Book? Ha, ha, vem är inte det? Hon måste ha blockat fler personer än hon har följare.

    Hmm…. jagskulle aldrig kunna skriva ”älsklingar” eller ”darlings” varken på min blogg eller på FB eller någon annanstans. Varifrån kommer detta? För mig känns det enbart fånigt.

      Tänker (hoppas??) att det var skrivet med glimten i ögat. Men jag får också rysningar av folk som håller på sådär.

    Angående the queen of lies…. kan det vara Simon slm sagt upp sig? Han har ju köpt bostad och skrev att de ska flytta söderut??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.