Träning byggt på straff?

Nu har jag varit på Gymmet, Crossfit Atum. Jag har kört teknik med Ako….??
Alltså dess pinn-j*vlar!!!! 5 lägen, små rörelser, om och om igen. Burpees vid misstag!
Blev så frustrerad att jag nästan grinade! ?? Nu lägger jag i nästa växel. 100% fokus!

-Träning, kost, återhämtning! //My Martens

Jag fattar att alla är olika och kanske motiveras av olika saker, men personligen känns den här träningen som My Martens och hennes tränare Ako håller på med helt fruktansvärd.
Hetsig är väl bara förnamnet.
Gör du minsta fel så ska du straffas?

För några veckor sedan berättade My om hur hon tvingades ”straffcykla” för att hon brutit mot sin kostplan och ätit fel snack som återhämtning efter träningen.
Det känns inte helt sunt och särskilt inte att publicera på en stor blogg där man säger sig vara emot saker som triggar, så som kalori och vikthets.
Vad är detta, om inte det?

Problemet som jag ser det är tudelat.
1. Metoden i sig. (Gillar man det så fine, men då kommer problemet i steg 2)
2. Att publicera och genom det ”inspirera” till den här typen av träning.

Ps. Jag mår hyfsat okej igen, men i morgon ska lilla valpen opereras igen så jag kommer kanske inte ha samma möjlighet att kolla kommentarsfältet mm. Jag hoppas på förståelse.
Eller lilla, och lilla..19.5 kg och 6 månader gammal, men ändå. 😉

181 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Fy fan, då finns det risk att trollen översvämmar kommentarsfälten. Har du tänkt på det, när du ”annonserar” att du kanske inte har tid att kolla fälten?

      Ja, eller så är det en fälla, för att locka fram ovannämnda troll och sedan blocka deras IP-nr. Kul i så fall.

        Tredje alternativet är att jag har livlig fantasi och då behöver ni andra inte håna mig för detta.

          ?❤

            Var det ett hån eller vänligt? Aja, jag kan googla.

              vänligt

                Tack. Jag tycker faktiskt illa om emojis, för det finns för många och lite variation på dem beroende på operativsystem, webbläsare eller vilken plattform som används.

            Nu har jag letat i drygt 10 min och hitta en liknande emoj, men inte hittat den exakta förklaringen i TEXT. Det är därför jag ogillar emojis, man vet inte exakt vad avsändaren menar, utan måste gissa sig till det.

              Ehh. Emojis gör det ju enklare att förstå tonen i en text.

                Ja, men det finns så många olika och variationer på samma emoji, beroende på vilket operativsystem, webbläsare eller plattform som används.

        Hej Camilla! Hoppas att din tand är bättre och att du inte behöver en operation för att få ut spiralen 🙂 .

        Har ett tips att skriva om. Cissi Wallin attackerar både Sigge och framförallt hans fru på instagram. Hon började allting med att kritisera dem för att de bjudit Rub.. Öst..nd då de förnyade sina bröllopslöften för 1,5 år sedan. Cissi var inte där men ansåg ändå att Sigge och Malin är falska och hemska människor som bjudit honom då han enligt Cissi inte ”kan bete sig mot kvinnor”. Malin ber Cissi sluta, men hon fortsätter ändå med elaka kommentarer till Malin. För att inte tala om många av följarna som till stor del verkar vara en skara intelligensbefriade hatare som följer Cissis minsta vink. Cissi skriver bla att hon borde skicka en ”dumpa din kille”- t-shirt till Malin, och att hon minsann skulle ha gjort slut om hon hade varit i Malins sits. Att det skrivs en mängd rena lögner och elakheter, hets och hat bryr sig Cissi inte om. Sigge och Malin kritiseras för att de modererar sina instagramkonton, och de kallas en mängd elakheter pga det. Är det så konstigt när hela svansen skriver massa puckokommentarer? Att Cissi själv blockerar och raderar all kritik, även konstruktiv sådan, snabbare än blixten nämns inte med ett ord. Ännu ett exempel på hur Cissi hänger ut kvinnor som inte gjort något fel överhuvudtaget.

          Men sluta släng skit på Cissi. Hon är Queen! ?

            Eller inte…

          Men lägg ner. Var inte så naiv. Det handlar inte om vem som like:at vad var, utan om något så mycket större än så. Cissi är den som pekar på smutsen bara. Den som vågar vara jobbig och besvärlig. Sigge med entourage har fått kritik och kör med efterkonstruktioner och – klassikern – kallar det för ”hat” och ”drev”. Please. Vi genomskådar bullshit när vi ser den.

            Pharmagirl. Läs åtminstone Cissis inlägg och kommentarerna där innan du uttalar dig. Nu skrev du bara den vanliga ospecifika harangen, som upprepas som något slags mantra av de följare som är lättmanipulerade, och totalt saknar förmåga till källkritiskt tänkande.

            Du är köpt, vad gulligt.

      Det brukar väl finnas troll annars också, och kommentarsfältet är omodererat står det ju.

        Jo, kommentarsfälten är omodererade, men Bloggerskan håller ändå koll på dem. Hon skrev i inlägget: ”… jag kommer kanske inte ha samma möjlighet att kolla kommentarsfältet …”
        Det tycker jag är en öppen inbjudan till elakingarna att härja loss.

      Camilla vill ha dålig stämning i bloggen då det ger mer besökare och klirr i kassan. En sån här stor blogg kan inte lämnas omoddad överhuvudtaget. Har C inte tid vissa dagar att modda då ska hon kanske inte skriva inlägg den dagen och särkilt inte inlägg där hon redan vet innan att det går bananas i k-fältet. C är lika manipulativ och beräknande som Ljugengrip.

    Vila du, men jag som så gärna svär blir oerhört stressad av att bli satt på mod så fort jag skriver ”fan” eller nåt annat svärord.
    Önskar er snar tillbättring! ?

      Jag skriver ”satan”. Blir inte modd då, hehe.

        Satan, nu lägger hon säkert till det på moddlistan.

    Jag har sagt det innan och jag säger det igen – jag får inga bra vibbar av Ako.

      Det får jag sällan av manliga PTs

      På vilket sätt?

      Inte av My heller. De kanske passar bra ihop. Kalla senaste träningsresan succé med 10 deltagare. All inclusive för under tio tusen. Två tränare, en fotograf, vilken ekonomisk förlust.
      Snart ska hon avslöja något i bloggen som känns så rätt. Så nu kommer det snart en utläggning om att hon är färdig som VD och följer sitt hjärta. Osv, osv……Är det nån som blir förvånad om Ako är inblandad?

        Givetvis kommer hon meddela att hon slutar som VD och följer sitt hjärta. Det hon inte kommer att nämna är att företaget valt att inte förlänga hennes förmodade tidsbegränsade anställning. Vilket företag kan ha en VD som ALDRIG är på jobbet? Som sagt, myggis kommer att vinkla det till att det är HON som väljer att sluta.

          Vilket företag har ens en VD som inte ens är registrerad som VD för företaget i fråga?

            Ja och vilket företag har ens en anställd som aldrig är på jobbet?!

              Då måste jag svara min arbetsgivare. Min chef ansvarar för sex anställda utan ansvar för budget och ekonomi. Inte heller någon schemaläggning, vilket får till följd att chefen kan ”arbeta hemifrån” en till två dagar per vecka och gå hem en till två timmar tidigare övriga dagar. Behöver jag säga att vi arbetar i det offentliga och att vi som är arbetstagare är tjänstemän. Med andra ord en ganska onödig mellanchefstjämst om någon frågar mig ☺

                Det gläder mig dock att andra, som anonym 20:48, också verkar tycka att det normala är att anställda arbetar på utsatt tid ☺

          Verkar inte ha varit så mycket med det där ”VD-jobbet”, verkar mest bestått av att lägga upp lite bilder på instagram och gå på någon mässa någon gång. Är nog hon själv som kom på att hon kunde kalla sig VD. Har det ens varit ett riktigt avlönat jobb eller mer bara att de utbytt tjänster – hon har fått hänga med dem, fått kontakter, samarbeten och fått exponering genom dem, och de genom henne. Kanske hon blivit ovän med någon där. Visst kommer hon vinkla det som att hon väljer att sluta och följer sitt hjärta, gör det som är bäst för henne… Därför hon nu på senaste börjat med denna intensiva träning och ska satsa på träningsresor istället antar jag. Hon verkar otroligt kroppsfixerad och att ”jobba” med träning gör ju att hon liksom MÅSTE träna så det finns ingen chans till undanflykter så att säga. Bra att kunna tjäna pengar på att träna och forma sin kropp, som hon vill.

          Det verkar inte ha varit så mycket med det där ”VD-jobbet”, verkar mest bestått av att lägga upp lite bilder på instagram och gå på någon mässa någon gång. Är nog hon själv som kom på att hon kunde kalla sig VD. Har det ens varit ett riktigt avlönat jobb eller mer bara att de utbytt tjänster – hon har fått hänga med dem, fått kontakter, samarbeten och fått exponering genom dem, och de genom henne. Kanske hon blivit ovvän med någon där. Visst kommer hon vinnla det som att hon väljer att sluta och följer sitt hjärta, gör det som är bäst för henne… Därför hon nu på senaste börjat med denna intensiva träning och ska satsa på träningsresor istället antar jag. Hon verkar otroligt kroppsfixerasd och att ”jobba” med träning gör ju att hon liksom MÅSTE träna så det finns ingen chans till undanflykter så att säga. Bra att kunna tjäna pengar på att träna och forma sin kropp, som hon vill.

          Tror inte att hon haft en egentlig VD-tjänst, och tror att hon gjort sig ovän med någon… Men ja hon kommer ju vinkla det som att det blev för mycket och för jobbigt för henne och hon följer sitt hjärta och tänker på hälsan bla bla…. men gissar på ovänskap och att roligare saker kom upp, träna och åka på resor… och sitta i frisörstolen flera timmar varannan vecka. Hårt jobb.

    Det verkar inte vara en sund hund du köpt ?

      Fruktansvärt osund kommentar.

      Skicka massor av lyckokramar till vovvis istället ??

      Tyvärr är ”amstaff-blandningar” ganska så sjuka av sig. Hudproblem, allergier, höft- och armbågsledsjukdomar, mag och tarmsjukdomar.
      Sen har vissa otur eller ”otur” med sina hundar hela tiden. Se bara på Therese Lindgrens hundar, de verkar ju besöka vet en gång i veckan typ. Kanske är det pga de bor i stan och hundarna får i sig massa skumt på promenaderna.

        Hon är ingen blandning utan en renrasig amstaff med stamtavla. I morgon ska hon dra ut två tänder som hindrar hennes saxbett att växa korrekt. Men tack för omtanken. ?

          Amstaff med stamtavla är tyvärr minst lika drabbade som de utan. Det är bara att se på försäkringsbolagens statistik tyvärr. Jag personligen hade aldrig köpt den rasen pga av alla sjukdomar de har. Finns massa andra raser jag inte heller köpt av exakt samma anledning, så inte så att jag just inte gillar din ras. Lycka till!

          Törs man fråga om hon är skk registrerad

            Givetvis!

        Therese är oansvarig. De har fått åka in för att hunden tex ätit en burk hudkräm. Man måååste säkra sina hem när man har djur.

      Brukar du säga som barn som får cancer? mm ?

        Nu brukar inte barn så ofta vara sönder/inavlade kanske ?‍♀️

          Och man köper ju sällan barnen heller?‍♀️

            Den flög över ditt huvud. ? Gener hört talas om det och ärftliga sjukdomar!

        Hade jag köpt ett barn så hade jag ju köpt av de föräldrar med bäst hälsodokumentation generationer tillbaka istället för en kreti och pleti variant från blocket av någon hobbyavlare.

          Köpt ett barn? Adoptera heter det. Vilken märklig kommentar.

            Adopterar man får man ju inte välja något så det är ju med rena blocketlotteriet

            Mmm, men den var nog ironisk.

      Väldigt många katter och hundar idag är sönderavlade. Fint att se ägare som inte avlivar på sekunden utan faktiskt tar hand om sitt djur. <3

      Misstänker att Camilla har bra koll på var hennes hund kommer från. Är det seriös uppfödare så avlas inte på hundar som bär på genetiska sjukdomar som PRA, höftledsfel och tandfel. Detta går att kolla upp på SKK:s hemsida via regnumret.
      En valp kan få tandfel även om inte föräldrarna har det. Att anta att hon köpt från oseriös uppfödare är ganska småsint tycker jag.

    Missat att Nellie ”jag ska vara singel” Berntsson är i ett förhållande igen?

      Hon kan inte vara utan en killes bekräftelse så är det bara, så sjukt osäker tjej

        Skulle du våga säga det där till henne direkt?

          Ja det skulle jag! Jag har sagt flera sanningar till familjen i fråga men de väljer att flytta längre och lägre från de som påpekar deras osunda beteende.

        Eller så har hon helt enkelt bara blivit kär. Det kan hända även den bästa.

          Som allas vår Bella.

          Kär ?

    Har sett Bianca och Phillip ihop hela helgen i Göteborg, kanske ingen nyhet men känns väldigt bekräftat att de är tillsammans igen nu i alla fall ?

      Tycker det är helt fel att sitta i ett helt poddavsnitt och berätta hur man ”kommit över sitt break up” när man gjort exakt motsatsen. Blivit ihop igen.

        Han kan nog inte hantera att se henne fri, lycklig, framgångsrik och singel. Sorry för bitter kommentar, men det är mitt antagande. Hon borde gå vidare till en riktigt man som glädjs åt henne som hennes största supporter och kärlek.

        Jag förstår inte att hon pratar om hur stark hon är men varje gång går tillbaka till en man som på riktigt dumpar henne som om hon vore skit gång på gång, och via sms! Helt sjukt. Sen sitta o böla i tv och vara otrevlig mot sin stackars familj pga den idioten och sen ta tillbaks honom. Blä. Det sjuka är att det verkar som att det kliar mellan benen på honom så när han vill vara med nån annan dumpar han henne, sen när han är klar kommer han tillbaka.

      Känns också som Bianca typ vill att det ska komma ut lite sådär genom andra. Både Melina och Benjamin hade ju med dem båda flera gånger i sina stories. Hade Bianca inte velat att det skulle komma ut hade hon ju säkert sagt till dom att inte filma honom.

    Har ni tänkt på att när BB lagt upp bilder från privatjet att de alltid är tagna när planet fortfarande är på marken? Och alltid videos när hon går på planet men aldrig går av?

    Alltid när hon flyger business/först klass så håller hon på och filmar och har sig medan planet är i luften.

    Rimligt att hon inte alls flyger privatjet utan hoppar in i plan och tar bilder i reklamsyfte åt företaget som har privatjetsuthyrning?

    Skulle inte förvåna mig..

      Hon kanske provfotograferar sig i flera flygplan för att hitta det flygplan som får henne att se snyggast ut i alla vinklar ?

      Man kan tydligen boka sådana fototillfällen, om det var i Ryssland eller liknande. Man betalar för att bli stylad och sedan fotas man i en liten privatjet. En vanlig människa tänker ju direkt att det inte kan vara någon vidare affärsidé men då underskattar man hur många det är som är villiga att betala för att leka nyrika.

      Men har hon ens skrivit ut något privatjetsföretags-namn??

        Tidigare i våras la hon upp att hon på instastory att hon hade möte med NetJet, så skulle inte förvåna mig om något samarbete kommer snart.

      Det där är ju en kommentar från Flashback!

        Det kan inte vara så att man vill föra diskussionen även här? Eller att det helt enkelt är samma människa som skrivit?

      Det finns företag som låter en fota sig själv i private jets som man sen använder i sociala medier för att verka rik. Min snubbe påpekade dirr att det verkar vara det BB pysslar med efter som hon alltid fotar från marken.

      Ledsen att förstöra men JO hon har filmat under privatflygning, när hon och Simon flög till Norge tror jag det var nyligen så såg man att de var i luften och i ett mindre plan, på hennes instastory.

        Nej

          Jo det stämmer, såg det också.

    Tror My försöker verka ball, omogen som hon är.
    Hennes träningsuppläg är väldigt kontraproduktivt. Passar varken hennes mentala ohälsa eller hennes väldigt stela, orörlig kroppstyp. Sedan att förmedla denna osunda kroppshets till andra? Så kontraproduktivt som det bara kan bli.

      Sen äta ris, kyckling och ägg, men inte klara av att laga till det. Fanatiskt och maniskt leverne, gud så korkat.

      Men snälla. DU vet inte vad som passar henne.

        Utgår bara utifrån hennes egna berättelser. Dessutom är hon väldigt förutsägbar…..

          Förutsägbar, beräknande, motsägelsefull, inkonsekvent, ologisk och genomskinlig….

      Det verkar passa henne alldeles utmärkt eftersom hon fortsätter?
      Jag älskade att tärna crossfit trots att min kropp tog mycket stryk av det.
      Men å andra sidan tog den stryk av löpträning också. Jag väljer det som gör mig glad även om kroppen kanske protesterar lite.
      Det är väl mitt problem å andra sidan? Och My´s likaså.

        Hon visar ju gång på gång att hon inte vet sitt eget bästa.

        Träni g bör ju anpassas individuellt. Det är ju upp till var och en om man väljer träning man skadas av. Det är enbart kontraproduktivt dock, men såklart orsakat av egen fri vilja. Vill man fortsätta så ska man ju naturligtvis göra det.
        Annars är spinning ett kanonalternativ till löpning. Skaderisken är ganska liten.

        En träningsform som hon knappt har utövat i ett par månader säger ingenting om det passar henne eller inte. Men med tanke på hennes bakgrund så skulle jag lägga alla kort på att hennes kropp snart inte ”svarar längre”.

        Tärna?????

          Om du inte förstår en felstavning i sammanhanget så ska det stå träna. Trist att du har så dålig läsförståelse att du inte kan kasta om några bokstäver.

            Men snälla läs igenom din komentar så att den är korrekt stavad innan du skickar.

              Komentar?

    Nedräkning tills hon återigen har kraschat mentalt, en kropp som inte svarar, lägger om träningen, lägger om kosten, byter yrke osv osv osv

    Jag har tyvärr en känsla av att vi i nedräkningen även kan inkludera ett break up med Jonas.

      Det är ledsamt om hon kraschar mentalt igen men om det tar slut med Jonas så kommer inte jag bli ledsen iallafall. Eller jo, jag fattar ju att hon kommer bli förkrossad och det är ju skitledsamt men jag får så sjukt obehagliga vibbar av honom så ett breakup där skulle inte skada i längden.

        Hon blir nog ledsen över att bli bostadslös.

        Hon lär ju iaf påstå att hon är helt förkrossa oavsett om hon är det eller inte, klart allt som går att utnyttja till fler läsare och sympatier (dvs mer pengar) ska utnyttjas så långt det går. Men visst hon kanske blir förkrossad eller så är det hennes val, kanske har någon annan sikte… och kanske finns någon annan hon kan flytta in hos.

        Jag har tänkt på att My inte umgås med Jonas bandmedlemmar…Peter och Linda, verkar konstigt för Peter och Jonas har väl varit vänner länge och jobbat ihop.
        Eller går inte Rosing och My ihop, något mysko där…

          Magdalena Graaf blev kompis med Linda när Jonas och My blev tillsammans! ?

            MG och Linda har nog känt varandra länge i många år, tror inte de blev vänner just när My och Jonas blev tillsammans utan det hade nog att göra med att de numera bor i samma område, troligen träffats där och börjat umgås lite. Och My blev kompis med Bobby som var Lindas kompis innan och även MGs.

      Tror snart han kvävs av alla hennes rutiner och måsten. En självupptagen människa som hon dödar lätt andras känslor. Ja snart är det tre steg framåt och två steg bakåt igen. Dricka te, meditera och hitta sig själv. Bara för henne att kopiera från något gammalt inlägg.

        Om vi nu ska spekulera om My’s privatliv så tycker jag att J är mer ”kontrollerande”. Tvinga någon att göra sig av med sina katter utan direkt anledning. Inte ok! Hade inte hänt hemma hos mig…

          Tror Jonas är den vuxne i relationen och såg att de inte fick mycket av Mys tid. Hennes resor inbokade sen länge så han visste hur de skulle få det. Man kan inte tvinga på andra ett ansvar man själv ska ta. Jag skulle aldrig flytta in hos nån med mina katter om det fanns motstånd. Hon har själv skrivit om hans motvilja, men hon har ju ingen respekt för andra.

            Den där respektlöshet för andra resulterar i att folk tappar respekten för henne helt. Men hon är för självupptagen för att inse det. Trots att den ena efter den andre droppar av. Hon lever i en lögn, skapad av henne själv.

              Som med hånandet av Jonas sovtider. Tror visst att alla kan leva som Skalman med mat och sovklocka 🙂

                Hon är ganska hänsynslös mot sina näras integritet generellt, kan jag tycka.

    Återigen, sånt här är inget att förfasas över. Det är införstådd straffträning, skulle My vägra så skulle ingen protestera, det är jag säker på. Det är som militarytraining och allt som trendar, de som gillar den typen av träninggillar ju att bli hårt pushade i sin träning, det är en rejäl utmaning och kul.
    En del gillar träning där man tävlar mot varann, en del gillar träning i skogen, en del gillar träning på en fotbollsplan en del gillar hopp&skuttgympa på friskis till popplåtar. Alla är olika.

      Och en del gillar att vända kappan efter vinden, att snyfta, ändra versioner och att tjäna pengar osv… My var för inte så längesedan emot hårdträning och dieter… Där vänder det fort och det är mycket olika versioner…

        Man har alltså inte rätt att ändra sig menar du?
        Jag ändrar mig hela tiden både i smak och tycke. Det handlar inte om att jag vänder kappan efter vinden utan för att jag kanske har lärt mig något nytt eller bara ändrat smak.

          Precis som Bella då ?

            Ja Bella är människa hon med och har all rätt att ändra sig precis som du och jag. Var det nåt speciellt du ville säga med den kommentaren eller?

          En Sanna verkar aktiv här hehe, kan det vara My själv eller Ahko? Alla har rätt att ändra sig men det är mycket ändra sig och snabba vändningar för My, allt för att passa hennes syften och agenda för stunden.

    Lite OT, fått veta att BB taxerade 1.3 miljoner 2018..något som kanske inte stämmer med hennes livsstil…detta är uppgifter från skatteverket!

      Vilket scoop

      Vad menar du?

        Vad jag menar? Var jag otydlig på något sätt? ?

          Varför stämmer det inte med hennes livsstil?

      Det är ju bara att hon tagit ut lön/utdelning osv på 1,3 miljoner. Men som jag förstått det tar hon förmodligen det mesta på företaget, Löwengrip Invest.

    Eh, det är ju en träningsform. Vissa blir motiverade av det.

    Ständigt samma återkommande pingbacks på bellans blogg… why?

      Köpta länkar. Frågan är varför hon har valt den strategin ?

        Jo klart det är, men varför liksom? Ger det så mycket tillbaka?

        Men det är ju inte köpta länkar. Nej nej det är ju andra som bloggat om henne, även denna blogg har ju pingback där ibland, och de som är på Bellas blogg finns även på M Graafs som pingback ibland har jag sett.

          Klicka på dessa två pingbacklänkar som finns på varenda ett av Isabellas inlägg.

            Många skumma länkar till kk osv

            Finns på Maggan Gs också. Det verkar ju vara bloggar som skriver om andra bloggar, som denna. Inte konstigare än så. Har de betalt hos andra också då?

          Hur kan andra bloggat om henne precis när inlägget dyker upp! Klart det är köpt. Är ju samma länkar hela tiden, innan några kommentarer godkänts.

          Vi var vad pingback är. Men just de länkade pingbacks på Bellas blogg går till typiska sidor som står för köpta länkar. Frågor på det?

            *vet

    Alltså,Vad gör man med pinnarna?

      Jag brukar göra olika rörlighetsövningar med dem.

      En kastar och den andra hämtar ???

        En apporterande My 🙂 Så länge Ako kastar.

    Nä men seriöst,snälla vad gör man med pinnar i 5 steg och små rörelser?

      Googla på rörlighetsövningar så får du upp bilder på människor som har enbart en pinne och t.ex övar upp rörligheten i rygg, skuldror och bröstrygg.
      Eller så tränar hon på att göra vissa övningar korrekt så rätt muskler aktiveras.

        Ach so,tack för info.

    My som absolut inte gillar dieter osv verkar köra det nu, inkonsekvent så det förslår…

    BB skriver på ett dokument som heter Sommar i P1….

      Va? Gör hon? Varför har ingen skrivit om det på hela dagen för??……

      Nej! Tycker att hon har en sån tillgjord röst. Passar inte som sommarpratare.

        Hon kommer väl ha en ”head of sommarprat-pratare” ?

      Ahaa så hon ska sommarprata, intressant. Så hon har inte varit det redan då alltså. Då kan vi nog räkna med en del Abba och Carola i programmet, som musikinslag alltså hehe.

        Glöm inte sensuella Isabella!

    Isabella Löwengrips bloggläsare har zoomat in på bilden av hennes dator och sett att hennes dokument heter ”Sommar i P1”
    Har hon återigen avslöjat en hemlis i förväg?

      Kanske en medveten miss så hon ska slippa sommarprata? Bella vet att redaktionen kommer att ha synpunkter på innehållet. Precis som vid Söndagsintervjun.
      Man får inte avslöja att man har tillfrågats om att vara med i Sommar i P1 ?

        Varför skulle hon vilja slippa sommarprata? Då hade hon väl tackat nej isåfall.

          Hon kanske inte får säga det hon vill? Bella använder varje tillfälle att skryta och göra reklam. Personligt och känslosamt är inte hennes grej. Självklart tar hon chansen att försöka få fri reklamtid i radio men får hon inte som hon vill så tackar hon säkert nej.

    My har sina maniska träningsperioder, nu verkar hon träna mer än någonsin, hysteriskt… Lagom, vad är det?! Finns ingen mer motsägelsefull, som hon säger emot sig själv och vänder kappan efter vinden beroende på hennes agenda och vad som passar hennes syften, och beroende på vilka personer hon träffar – ständigt olika versioner, lögner och ständigt ändra sig – ena veckan emot och nästa vecka för… asså… hon verkar aldrig kunna bestämma sig på vilket ben hon ska stå, och det mesta rimmar illa. Det går inte att ta My på allvar. Men nu verkar hon iaf ha insett att hon inte är lic pt.

    Den bästa PT:n är jag själv. Jag skriker till mig själv (inne i huvudet): EN GÅNG TILL din latoxe!
    Och så gör jag det… och musklerna brinner.

      Men det är ju så att djälv är bäste dräng. Det ligger Lixom någon slags mental styrka i det. Pt är för de andra?

        Pt för en pt verkar vara på modet 😀

    Resa utomlands och bo på hotell med deras kostschema. Ägg, kyckling och vatten. Med så mycket träning lär man väl kunna äta varierat. Jo kaffe är också tillåtet 😀

      Varför kan de inte träna hemma? Idioti

    Jag får ont i magen av det här inlägget. Träning ska vara roligt och glädjefullt. Att träna på det där sättet skulle jag aldrig stå ut med. Visst ska träning vara tufft ibland för att utvecklas men bestraffning? Nej tack!

      Alla är vi olika. Det är ju fritt för henne att byta pt om han inte passar henne. Eller träna utan pt om hon vill. Eller inte träna alls. Hon MÅSTE ju inte lyda hans bestraffningar.

      Fast jag blir peppad av det. Lite bootcamp över det.

      Men det är ju en lek!
      Hon bestraffas med burpees, inte elchocker 🙂

    Håller med.

      …..om att det är idioti att behöva resa bort för att träna.

        ”Behöva”? Det är väl till för folk som samtidigt vill tillbringa tid i solen, i ett annat land?
        Det är ju knappast någon som tvingar dig dit.

          Vadå??? Måste jag inte resa? Gud så skönt att jag slipper öken och svettiga människor.

    Bestraffning funkar det ja kanske. Troll de finns i skogen…

    Mvh Gerra.

    http://www.gerra.se/

    Varför kan inte träning vara kul? att straffas låter inte speciellt kul?

      Det är motiverande.

      Men sluta. Det här kanske är skitkul för de som deltar? Bara för att du vill ha ett ultrapeppigt zumbapass så kanske inte alla andra vill ha det.
      Jag tycker zumba är världens töntigaste form av träning men inte fan klagar jag när andra tränar det. Jag tycker bootcampformen är roligast, skrik och gapa och slit tills du får blodsmak i munnen. Kul och utmanande.

        Varför tycker du att det är något fel på zumba?
        Jag har aldrig provat zumba, jag löptränar och kör på gymmet, så jag behöver ingen som står och peppar mig, jag tränar för jag tycker det är kul, för att nå mina personliga mål, mm.
        Folk har ofta svårt att hålla igång med träningen, inte konstigt att dem tappar lusten att träna om dem får straff och skrik…

          Men folk är olika, alla är inte superkontrollerade målinriktade maskiner 😉
          Då kan det vara skoj att lämna över den drivande rollen till någon annan! Ändå ganska ansvarsfullt att delegera om det funkat bättre?

    Jag har en kompis i Arizona som under en tid körde på som träningscoach under namnet ”FFF > Fun Fitness Factory”. Det var tjocka rep och traktordäck och lite andra udda grejer som såg väldigt kul ut men som min rygg antagligen hade pajat direkt av. 😉

      Rep och traktordäck är inte direkt udda i träningssammanhang

    Bor i Frankrike sedan många år tillbaka men besöker Sverige regelbundet, nu senast en 50-årsfest. Måste säga att många svenska kvinnor är i oerhört dålig form, överviktiga och med alkoholproblem. Den här sortens träning är säkert mycket bra för att undvika det. No pain, no gain …

      Fräscht

      Och svenska killar springer runt med sexpack magrutor, smala och vältränade eller?
      Överviktsproblemet drabbar hela Sverige, män, kvinnor, t.o.m barn. Och problemet ligger i fel/dålig kost och för lite motion i vardagen, någon aggressiv skrik/straff träning är inte lösningen på det problemet.

      Haha andra brukar säga att svenskar är så snygga! Men alltså jag tror din spaning mest handlar om din umgängeskrets faktiskt..

    Jag ser att folk fortfarande är vakna här. Det var ganska trevliga Öppet Spår denna helg tycker ni inte?
    Jag skummade igenom helgens nyheter för att se om jag missat något och ja, det hade jag. Medan vi roade oss i alla kommentarsfälten, hände detta i verkligheten:

    https://24kristianstad.se/krishantering-pa-forskola-efter-tagolycka-dar-ung-pojke-avled_5f47e3f5

    Vilken katastrof, så hemskt och sorgligt. Den där Gud, var fan finns han.

    My Martyr anser att ni som skriver här är inkompetenta troll och att camillas inlägg är tarvligt. Var tvungen att läsa camillas inlägg flera ggr men kan inte se något tarvligt. Vad har jag missat? Martyren borde ju vara glad att camilla hönvisar till hennes blogg kan jag tycka….

      Ja men precis ! Speciellt med tanke på att Myggis släpper resultatet av sin magkänsla idag.
      Trumvirvel !

        ”jag brukar bemöta hennes inlägg med tystnad och ignorans”
        Mig veterligen har hon kommenterat här samt skrivit inlägg om cam ”häxa” och sånt. Hos My lurar en lögn i varje hörn. Om hon nu tvunget ska ljuga på det viset, kan hon cäl åtminstone komma ihåg hälften.
        Dessutom är det hon själv som trollar hittar på trollkommentarer osv.

          Ja gud vad hon ljuger, så beräknande hon är. Vadå ”blivit anmäld för min licens för pt” öh vad, anmäld för vad.. skulle tro att hon menar att folk påpekat här att hon väl inte har en pt-licens vilket hon påstått, men hon klarade väl inte tentan och fick väl därmed ingen licens, men ändå har hon kallat sig lic pt. My har ju faktiskt inte blivit vinkklad härinne utan det som skrivits om henne har varit befogat, någon gång lite vinklat eller missförstått till hennes fördel däremot, men nej finns isåfall andra som det gått mer hårt åt. Mys dumheter har inte vinklats här – vinklingar, ljug och bortförklaringar är annars hennes grej, så manepulativ hon är.

          Ja vad hon ljuger, så beräknande hon är. Vadå ”blivit anmälld för min licens för pt” öh vad, anmälld för vad.. skulle tro att hon menar att folk påpekat här att hon väl inte har en pt-licens vilket hon påstått, men hon klarade väl inte tentan och fick väl därmed ingen licens, men ändå har hon kallat sig lic pt. My har ju faktiskt inte blivit vinkklad härinne utan det som skrivits om henne har varit befogat, någon gång lite vinklat eller missförstått till hennes fördel däremot, men nej finns isåfall andra som det gått mer hårt åt. Mys dumheter har inte vinklats här – vinklingar, lögner och bortförklaringar är annars hennes grej, så manepulativ hon är.

          Ja hon har ju gapat och skrikit här ett antal gånger, både som sig själv och som troll. Och skriver kommentarer och raderar kommentarer på både sin blogg och ig, ändrar versioner, hittar på och köper följare – alltid när hon tappat till 36,2 så köper hon, så pinsamt att hon inte fattar att det syns. Nu lär det komma snyft efter detta här, i vanlig ordning. Gissar att hon gjort sig ovän med någon igen därmed ny magkänsla och följa hjärtat, men så har det tillkommit nya ”nära vänner” också.

    Det spelar ingen roll att hon blir genomskåda gång efter annan. Hon fortsätter att stånga huvudet mot väggen. Hon vägrar att stå för något, utan projeserar sina misslyckanden på andra, lägger på offerkoftan, och försöker sig på alla härskartekniker hon kan komma på.

      Som svar till anonym ovan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.