Läsarna verkar inte gilla Sandra Beijers sloggi-samarbete


Källa: Sandra Beijer blogg.

”Det är min tur nu, vinden har vänt…”

Nej, jag ska inte försöka mig på en karriär som rapartist, men vinden har sannerligen vänt inne hos Sandra Beijer.
Hon har tidigare varit en av de som oftast hyllats för sina samarbeten, men den senaste tiden verkar läsarna allt annat än nöjda.
Det startade med KRY-reklamen där Sandra ombads försvara och förklara sig i ett inlägg, något hon valde av att avstå ifrån, och nu senast är det ett reklaminlägg för Sloggi (hennes femte)  som kallas både för ”cringe” och för ”en anspelning på American Apparells reklamkampanj med unga tjejer som anspelar på sex/pedofili”.

Sandra själv verkar inte fatta någonting, utan undrar mest vad som är så oklart här.

Det finns så klart vissa som fortfarande gillar samarbetet men kritiken är helt klart i majoritet.
Håller ni med kritikerna eller är det bara ett jävla gnäll?

 

191 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag fick en lite märklig känsla och blev lite småförvånad över bilderna. Tyckte det kändes krystat, där de satt med pizza i handen i sängen. Jag gillar Sandras andra samarbeten! Tycker alltid att de håller hög standard. Hon kan sin reklam.

  Svara

   Fick också dålig feeling. Kändes sexistiskt och gammaldags. Inte alls som de sloggireklamer Sandra gjort själv hemma i lägenheten. De kändes genuina och gulliga. Detta kändes bara smutsigt.

   Svara

    Sandra anstränger sig inte längre. Bloggen består mest av listor och reklam och samarbeten och lite spons. Typ nu ska jag fixa balkongen med blommor från *insert sponsor* och nu ska jag låtsas köpa kläder till alla bloggare i Sverige *insert länkar* och nu har jag fått nya hårspännen och smink från kina hihi det gör inget att de testar på djur för jag tänker inte bry mig om miljön eller djur eller skogen för jag är rädd för sniglar!

    Svara

     Hahaha ja faktiskt. Exakt så!

     Svara

     Nej, det tycker inte jag stämmer. Bara för att hon ändrat stil eller inställning till hur bloggen skrivs betyder det inte att hon inte anstränger sig. Hon skriver många intressanta och roliga inlägg.

     Svara

     Tycker hennes blogg är en av de bästa. Massa bra tips på böcker, texter serier, mat, reseguider mm. Tycker hon är en av de bloggare som producerar riktigt bra innehåll och hennes texter är kul att läsa.

     Svara

  Hon har ett så oskönt sätt att svara på kritik… Hon ser ju hur många det är som reagerat just denna gången, blir bara märkligt att dumförklara läsarna på detta sättet. Hade förstått hennes frustration ifall folk hade betett sig så varje gång hon la upp något, men så är ju inte fallet.

  Svara

  De rosa shortsen och stövlarna är cringe. Men annars? Nä. Vad är det som är så farligt med bilderna?

  Svara

   Halvnakna superskinny kvinnor som ”äter” pizza i sängen och färglägger en målarbok för barn samtidigt som de knäppt upp byxorna och rullar runt i bh, trosor och höga stövlar…

   Svara

    Tycler inte det är cringe dock. Men är kanske inte så gammal och tråkig.

    Svara

     Eller så är du just gammal och tråkig…

     Svara

    Super skinny är de väl knappast, de ser ju helt normalviktiga ut. 🤦‍♀️ Titta på många av de stora modehusens visningar, där kan man tala om super skinny.

    Svara

     🙈🙈🙈

     Svara

    Men sluta kommentera tjejers kroppar, Lolita! Vad har deras kroppsform med något att göra ens? Sluta bara.

    Svara

     Att smala människor alltid är överrepresenterade kanske…?

     Svara

  Oj det var hårt. Det är ju reklam och hon har ju gjort reklambilder. Måste säga att det iallafall får vara points på att det är reklammarkerat och att Sandra gått in för att göra det till ”sitt” och planerat fotograferingen (inte slängt upp en mobilbild från bilen ála Nellie B)..

  Svara

   Folk säger bara vad de tycker. Självklart får ju Sandra göra sin reklam hur hon vill, men hon vänder ju sig till läsarna med reklamen och då ska man ju få lov att tycka till om man tycker att den var opassande 🙂 är ju liksom inte bara en person som reagerar. Sen är ju inte allting bra bara för att det inte har lika dålig kvalité Nellies mobilbild, den är ingenting med detta att göra 😉

   Svara

  Alltså… Målarboken?
  Vad tusan ÄR det för motiv?
  Det måste vara ett dolt samarbete med ”Färglägg bilder från Starlet – En värld du gillar”…

  Hur ser resten av målarboken ut?
  Vems idé var det att använda den?
  Och vems är den?
  Så många frågor…
  🤔😅

  Svara

   Det är hennes mammas gamla målarbok från 70-talet med bilder på Beatles. Står ju på bloggen.

   Svara

    Ok, tack! Jag medger att jag inte bemödade mig att klicka mig vidare in på hennes blogg… Jag hade nog aldrig kunnat tänka mig att det skulle kunna finnas en förklaring där till målarboken. Men nu fick ju alla mina frågor svar, ändå! 👍 🙄

    Svara

  Finns det någon vuxen kvinna som brukar ligga i sängen med sina två kompisar, klädd i endast underkläder, medan de äter pizza direkt ur kartongen och färglägger i en bok för barn? Det har då aldrig förekommit i mitt liv och jag kan kan inte tänka mig någon situation där det skulle kännas naturligt för 3 tjejer att leka i sängen utan kläder (om de inte är gay och precis har haft trekant).

  Svara

   Har nog varit med om det 5 gånger iallafall. Innan förfest, dricka lite, spel och pizza i sängen i min första etta där inget annat än säng fanns att hänga i. Sommaren var alltid varm där också = kläderna åkte av, fönstret öppnades och man kunde ”sola” liggandes i sängen.

   Svara

    Låg ni i underkläder?

    Svara

     Ja? Vaddå skäms ni inför era tjejkompisar?

     Svara

      ?? Skäms inte ett dugg men aldrig umgåtts i underkläder med vänner?? Är ju jättemärkligt. Kläder på när man umgås med folk, känns ganska basic…

      Svara

       Ellerhur, oavsett om det varit en varm dag så sitter man ju inte i underkläder med sina vänner på detta sättet 😝 tror inte ett dugg på att du upplevt det där anonym.

       Svara

        Jo? Förstår faktiskt inte det konstiga. Tror dessutom inte att vi är ensamma om det. Har en tjejkompis som alltid drar av sig jeansen när hon kommer hit och sitter i trosor med en filt över sig. Hon måste ju vara den konstigaste personen du hört talas om? 🤔 Vi solar ofta topless tillsammans på sommaren också föresten, men det kanske är mindre konstigt för att vi ligger på en strand?

        Svara

         Alltså ja på en strand har man ju badkläder som i princip är underkläder så inget konstigt. Ni kanske är ovanligt varma av er? Aldrig umgåtts i underkläder med vänner, inte ens när jag delade lägenhet med två stycken. På väg till garderoben/badrummet kunde man väl gå förbi i trosa och bh men inte sitta och umgås så? Som sagt, när jag är social så har jag kläder på mig. Förutom på stranden. Eller i bastun då.

         Svara

          Eller helt normala och inte speciellt pryda?

          Svara

         Men gud vad pryda ni är?? Precis som Anonym säger, på förfest typ när man klär på sig, provar outfits, springer man runt i underkläderna dricker vin i sängen/soffan, sminkar sig osv? På sommaren är detta helt normalt. Kanske först suttit på balkongen och solat i bh, måste man då promt klä på sig så fort man går över tröskeln?? Nu dör ni väll men jag badar badkar NAKEN ibland med min bästis. Precis som vi går på Kallbadhus och badar nakna. DET ÄR BARA EN KROPP.

         Svara

          Jag sover i bara trosor med mina vänner efter utekvällar. 🤷🏼 Måste vara super konstig.

          Svara

         Ingen hade suttit i trosor i min soffa, 1 mm tyg mellan rumpa och soffa. Blääää😖

         Svara

          Tror du att byxorna är så fräscha efter en dag då?

          Får man sitta med shorts i din soffa eller får ingen hud alls röra tyget? För inte sitter man ju med rövhålet tryckt mot soffan även om man är totalt naken och skinkorna är ju inte fulla med skit direkt. Du låter lite manisk där faktiskt.

          Svara

           Tror du att din rumpa är lika ren som ett par jeans efter en dag, du kan inte torka rent med lite papper.

           Hud får röra soffan men inte rumpan!

           Du låter lite äcklig där faktiskt!

        Gör man inte? Eller menar du att DU inte gör det? Bland mina kompisar är det helt normalt.

        Svara

        Haha är det helt obegripligt för dig att vänner umgås i underkläder? Wow vilken snäv världsbild. Har du heller aldrig varit på badstranden med dina vänner? Eller är det skillnad beroende på vilket tyg och syfte bhn och trosan har? Jag tror faktiskt att det är mer ovanligt att vara så pryd som du och dina vänner verkar vara. Notera: jag tror

        Svara

         Skillnad på strand och vardagsrum, uppenbarligen. Tror faktiskt det är rätt vanligt att ha ordinarie kläder på sig när man umgås med andra. Tar du av din bh och glor på tv med din bror och pappa också? Händer i underkläder när din pojkväns vänner är på besök? Eller du kanske också blir ”pryd” då?

         Svara

          Lite skillnad på ens tjejkompisar och pappa. 🤦🏼🤦🏼🤦🏼 Vilket korkat exempel. Har du sex med din pappa, eller bara din kille? Lite pryd kanske?

          Svara

           😂😂exakt!!! Allt man gör med en tjejkompis ska man kunna göra med sin pappa.. eh ok!?

           Fast det var ju du som var så avslappnad i underkläder? Om det är normalt bland tjejkompisar så är det väl det med familjen? Var ju uppenbarligen du som tyckte att avklätt inte betyder sexuellt?? Men vet du vad, häng du naken med dina polare, jag bryr mig verkligen inte. Trodde bara att detta var något tonårskillar drömmer om och inte verklighet. Uppenbarligen fel av mig, min egen erfarenhet är nämligen att jag och mina vänner har vardagskläderna på när vi umgås. Så det var ett felaktigt antagande då, är väl vi som är konstiga.🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

           Jasmin, är du bekväm med att berätta för din pappa allt du berättar för dina tjejkompisar?

           Jasmin brukar du förvränga vad andra säger? Eller är det bara här? Står underkläder, inte nakna. Och det är inte samma sak att umgås med dina vänner som det är att umgås med sin pappa. På samma sätt som man inte klär sig likadant på släktmiddagen som på festen med vännerna. Du måste trolla.

           Haha okej jag visste inte detta var ett så känsligt ämne. Näcka på, jag drar mig tillbaks. Ursäkta om någon blev ledsen.🌹

           Jasmin blev det jobbigt nu när du blev ifrågasatt?

           Haha jasmin, ingen tycker att det är känsligt. Det enda som har hänt är att du har fått motfrågor som du inte klarar av att svara på. Skyll inte på någon annan här.

          Pappa umgås jag aldrig med och någon bror har jag inte. (sen nu sa jag iofs inte att jag tog av mig bhn med mina tjejkompisar heller så det är irrelevant egentligen). Har hänt en eller två gånger att jag har hängt i underkläder när pojkvännens kompis varit här. Kan han umgås med mig på stranden i bikini så ser jag ingen skillnad faktiskt. Home is where no pants are🤷‍♀️

          Vad är skillnaden på att umgås i bikini och badbyxor eller underkläder? Alltså en seriös fråga till er som tycker att ena är ok med vänner men inte det andra.

          Svara

           Jag har också bastat med pojkvän, hans vänner och mina vänner (samt någon pojkvän till någon vän) och vi alla var nakna 😱😱😱😱

           De har inte svarat på 45 min, så du får nog inga svar. Det kan tyda på att de bara ville ifrågasätta dig och hur du gör. Kanske för att jävlas.

           Skit i det och gör det du tycker känns bekvämt för DIG.

           Skillnaden är väl att det finns ett syfte med att ha badkläder på stranden, det är logiskt. Att klä av sig till underkläderna och måla målarbok på sängen känns däremot väldigt främmande för mig. Jag kan inte direkt föreställa mig ett situation där det skulle kännas motiverat att gå runt i underkläder med mina kompisar. Det är inte att jag aktivt låter bli att ta av mig kläderna, mer att jag har svårt att se varför jag skulle ta av dem.

           Anonym 20:52. Sommar, man har suttit halvnaken i solen på dagen, gör sig iordning för utgång, hälften sitter i bh och trosor eller short och äter, någon är naken med handduk efter dusch, pizzan kommer, någon öppnar en flaska vin, någon sminkar sig, en annan fönar håret… En tredje person drar av sig tröjan för att inte få smink på den. Kan komma på 100 olika scenarion jag varit i underkläder med vänner.

           Ja hade den här reklamen utspelat sig på en terrass utomhus i solen hade jag kunnat tycka att det var rimligt. Men i ett sovrum i april, bara chilla runt i underkläderna och äta pizza i sängen, nej det hade aldrig fallit mig in.

           Alltså jag har verkligen inga problem med att visa mig naken inför mina vänner, jag ser dock inte poängen.

       Vad är det som är underligt med det? Vi umgås ganska ofta lättklädda, speciellt på sommaren när det är varmt. Eller när man testar 100 olika outfits innan man går ut. Verkar ganska stelt att inte ha den relationen med varandra.

       Svara

        Ja. Väldigt stelt. ”App app, kläderna på min gode vän!”

        Svara

       Ibland hamnar man i en situation där man inte har sina myskläder med sig, men vill ändå inte sitta i skinny jeans med sin tjejkompis och käka sushi och dricka vin på ett hotellrum. Då åker byxorna av och så sitter vi där i trosor och t-shirt istället. Känns rätt basic för oss.

       Svara

        Samma här. Känns konstigt att inte kunna klä av sig med sina vänner. 🤷🏾

        Svara

        Ah okej, jag har aldrig obekväma kläder på. 😉 Kjolar ftw!

        Svara

       Haha jag och min bästa vän (eller jag och mina systrar) tar alltid av oss i bh och trosor När vi umgås hemma hos någon av oss. Vem fan orkar sitta i jeans en hel kväll?

       Svara

        Jag tyckte detta var en intressant diskussion. Är lite sugen på att ta av kläderna nästa gång jag umgås med mina vänner. Vet inte om de hade skrattat eller blivit oroliga. 😛

        Svara

         Om de skrattar åt dig eller blir oroliga så kan det inte vara några bra vänner du har. Så testa, så vet du sen var dina vänner står.

         Svara

          Ja jo eller så är folk olika och om någon man umgåtts med i 15 år plötsligt vill ta av sig i underkläder när man ses så blir det lite konstig stämning? Men okej visste ej det var supervanligt att umgås så med sina vänner och att det var så känsligt. Drar mig tillbaks nu, bubbelbad och sömn. Glad påskhelg, snart! 🙂

          Svara

           Det är ingen som har tyckt att det är ett känsligt ämne. Däremot verkar du ha svårt att komma med vettiga argument när du blir emotsagd kring din konstiga logik att dra in pappor och bröder i sammanhanget.

           Om du har umgåtts med någon i FEMTON år och den personen tycker det är konstigt om du drar av dig de tajta jeansen och sitter i trosor när ni umgås så undrar jag faktiskt hur stel vänskap ni har. Efter 15år är man familj i princip. Menar du att du skulle ifrågasätta din vän om hon tog av sig kläder?

           Men anonym, måste man ha vettiga argument för att inte klä av sig bland sina vänner?
           Detta påminner om diskussionen kring hur ofta folk byter underkläder eller duschar, båda sidor blir helt förfärade ”men guuud hur kan du göra sååå!?!?”. Man är olika helt enkelt? Olika vanor? Olika kultur? Generationsskillnader? Jag har vänner som jag vet inte tar av sig på överkroppen när de har sex, så man ska nog inte underskatta vissas kroppsångest heller.

           LALA nu handlade det inte om att klä av sig naken utan om reaktionerna Jamsmin tror hon får av sina vänner OM hon skulle göra det. Är det rimligt efter 15år att en vän inte skulle klara av att du drar av dig tröjan?

         Håller med om att det är intressant. Jag tänker direkt på de som vill kunna bada topless i badhus. Badar de topless tillsammans med släkten?

         Svara

          Jag har kompisar som varit på nakenbad med sina familjer när de växte upp.

          Svara

          Ja? Nu brukar inte männen i min familj/släkt direkt ligga med oss och sola utan de ägnar hellre tiden till annat, men nakenbad med familjen har man gjort typ.. Varje midsommar jag firat med dem.

          Svara

        Ja, men jag gissar att ni inte behåller på de lårhöga stövlarna, klackskorna och pälsen? 😅

        Svara

    Kanske om man är 18 år, inte 35…

    Svara

     Varför inte?

     Svara

     Vad sorgligt. 🙁

     Svara

     Låt inte din ålder hindra dig från det du vill göra!

     Svara

    Visst, festat i sängen på flickrummet eller studentlyan har väl alla gjort och där fanns oftast bara sängen att sitta på. Men då var vi tonåringar, inte 30+ och aldrig att vi plockat av oss kläderna för att hänga i underkläder, det är ju jättekonstigt. Om man håller på och testar olika outfits så tar man inte en break mellan klänningar för att färglägga, det är ett helt osannolikt scenario. Hennes bilder är en typisk manlig fantasi om vad tjejer gör när de är tillsammans, ligger avklädda i samma säng och poserar flickigt sexigt. Får lolita-känsla av bilderna. Känns bara helt fel. Usch.

    Svara

     Osannolikt? Jag har spelet olika drickspel under tiden jag testat kläder, även tagit paus för yatzy. 🤷🏻

     Svara

    Var ni 35 år då?

    Svara

   Ja verkligen. Det är så fruktansvärt onaturligt! Och sexualiserad Lolita-stil, precis som American apparells kampanj. Blä.

   Svara

    Nja inte helt rättvis jämförelse. Vad tycker du är förresten lämpligt att ha på sig när det är ett samarbete för underkläder?

    Svara

     Möjligtvis en mer naturlig miljö eller ett naturligt scenario?

     Svara

      Mer naturligt än sovrummet?

      Svara

       Ja, mer naturligt än med höga stövlar, nedhasade kläder och barnleksaker på ett hotellrum. Tack för att du förstår.

       Svara

   Men nu är det ju reklam för underkläder vore väl då oerhört märkligt om de var fullt påklädda på bilderna?

   Svara

   Har ätit pizza i sängen framför tvn med kompisar men inte mer än så haha.

   Svara

  Varför i hela världen har de en målarbok i en reklam som riktar sig till vuxna kvinnor?

  Svara

   Hon försöker väl förmedla något ”indiecute-ideal” som alltid. Så spännande med tre vuxna kvinnor på söder som målar i en Beatles-målarbok från 60 talet. Eller så är det bara märkligt?!?!??

   Svara

   är ju iofs ganska vanligt med målarböcker för vuxna:
   https://www.bokus.com/malarbocker
   målar gärna själv i målarbocker när jag lyssnar på podcasts / ljudböcker men inte bara vill vara stilla, så ser inget märkligt med en målarbok i en reklam för vuxna.

   Tycker att folk är orimligt neggiga. Och om jag inte missminner mig så hängde de facto Sandra i en säng, på ett hotell med ett gäng kompisar för ett par veckor sen..

   Svara

    Precis vad jag tänkte säga 🙂

    Svara

    Ja, men Sandras bok ger ju inget intryck av att vara en vuxenbok.

    Svara

     Seriöst, spelar det någon roll? Det är ansikten i boken. Varför är det mer barnsligt än något annat mönster?

     Svara

  Är det vanligt att bloggare köper på sig saker och har en liten shop för sina läsare? Finns en bloggare som säljer en hårpinne för det fantastiska priset av 150-ish kr (skulle ha kostat 250-ish). Tyvärr har fabriken (Ali?) lång leveranstid. Tur man kan beställa själv för 15 kr.

  Svara

  Sandra är precis som jag född -84 och är således 35 år i år. För mig finns det inte i denna värld att äta pizza och godisklubbor samt måla målarböcker halvnaken med ett par kompisar i sängen.
  Finns det ens någon som gjort det på riktigt eller är detta bara varje tonårspojkes dröm?

  Svara

   Sandra må vara 35 men hon kanske lever ett annat liv än dom flesta 35 åringar. Det är inget fel med det. Hon har inga barn och ansvarstagande på det sättet. Hon lever rätt ungdomligt liv och ser ut därefter. Förra veckan pratade jag om just detta med min tjejkompis. Vi är barnfria 30 plussare och lever ett heeeelt annat liv än typ alla andra våra barndomsvänner, som har flera barn. Vi hänger i trosor och käkar sushi och dricker upp en flaska vin på en tisdag, recenserar killar på Tinder och flirtar med affärsmän i hotell-lobbyn. Vi har kul, vi gillar våra liv. Dessa bilder kan mycket väl illustrera det livet Sandra lever. Alla 35 åringar behöver inte vara småbarnsmammor med bristningar och tefat under ögonen.

   Svara

    Jag har inte barn, inte de flesta av mina kompisar heller. Men som tur är har vi massa snygga kläder så vi slipper gå runt i bara trosor.

    Svara

     Slippa gå runt i trosor?? Det är ju BYXOR man vill slippa gå runt i..

     Svara

    Hahahah Henrietta… Glömmer aldrig när du beskrev ditt helt absurda hat till barn.

    Svara

     Jep. Dom förstör ens kropp och fritid, och gör vardagen betydligt mycket besvärligare. Skönt att slippa dom och betrakta andras kaos på avstånd istället.

     Svara

      Eh… alltså du får tycka precis vad du vill. Jag är inte heller så förtjust i barn, har dock en styck. (SOm jag älskar så klart) Måste bara få ge dig ett lite annat perspektiv:
      – 3 mån efter min graviditet vägde jag minus två kg mot vad jag vägde innan grav
      – inga bristningar
      – idrottar på avancerad nivå 6 dgr i veckan
      – mitt barn följer med överallt om det behövs
      – dricker vin på tisdagar (oftast m min man men det gills)
      – har ett superjobb som jag älskar
      Plus har en minikid som är det bästa som finns.
      Det är bara skitsnack att det måste vara bristningar och svart under ögonen.

      Svara

       Jag lovar dig, ingen annan har behov eller ens önskan av att du konkar med ditt barn exakt överallt. Försöker du få det att låta som någonting positivt liksom?
       Förstör inte det roliga för andra genom att dyka upp till en tros-/vinparty med en tvååring.

       Svara

        Var det det enda du kunde kommentera på 😉 Skulle aldrig falla mig in att ta med mitt barn om jag planerade att bli väldigt onykter.

        Svara

         Obs på annan E, såg att det fanns fler…

         Svara

      Henrietta – you do you. Jag har inga som helst problem med att du inte kommer få några barn. Jag ”tycker inte synd om dig” som inte får uppleva ”riktigt mening” med livet heller (som många föräldrar verkar ha som argument mot dig).

      Jag baserar detta på alla dina kommentarer här inne den senaste tiden, och för din egen skull MÅSTE du fan släppa din fixering vid att tvångsmässigt hävda hur himla lycklig du är och att du bara tycker synd om de med barn. Det framstår inte alls som genuint, snarare någon försvarsmekanism.
      JAG VET att samhället är sjukt dömande och tycker det är så tragiskt och sorgligt med medelålders kvinnor som dig utan barn. Och jag förstår att man kanske tröttnar på de där ”stackars, sorgliga människa”-blickarna. De gör säkert att du känner att du MINSANN inte är någon att tycka synd om eller döma, därav din malplacerade stolthet och tvångsmässiga hävdande av dig själv.
      Men lyssna nu, för här kommer det!! ALLA ÄR OLIKA. För vissa av oss runt 30 är livet med spontana AWs inte så jävla kul längre. För vissa av oss är alkohol en tisdag inte tillräckligt spännande eller roligt. Kanske imellanåt då och då, och då kan man ju greja med barnvakt såklart. Men för vissa så väger den enorma ovillkorliga kärlek och lycka man får av att se sitt barn växa upp tyngre än att kunna supa spontant eller att som gift flirta i hotellbarer (😂?????).
      Kanske inte för dig, vilket såklart är helt ok! Tur att du aldrig kommer få någon unge då som likt djävulen ska komma och stoppa dig från dina hotellflirtar!! Men för extremt många andra är det så, vilket är anledningen till att man kan vara lycklig trots spyor i garderober och vad det nu var du sa man tvingades uthärda som förälder.
      Rannsaka dig själv! Gå till botten med vad det är för känslor som spökar som gör att du hatar barn på ett osunt sätt. Jag känner många barnfria människor som är nöjda med sin situation, men har ett uns till empati och förstår att föräldrar upplever en helt annan typ av mening och lycka än den som att vara spontan och bara bry sig om sig själv ger.

      Svara

       Word! 😄

       Svara

       Oj, det var visst en öm tå😂

       Svara

        Hahaha skrev lite i affekt ser jag nu.
        Men poängen är att alla är olika och för vissa väger kärleken till ett barn tyngre än att vara spontan och bara kunna fokusera på sig själv. Henrietta kanske är en sån som mår bra av att bara kunna fokusera på sig sitt eget liv utan barn som är i vägen, men hon skriver STÄNDIGT om hur eländiga barn är och hur dåligt alla mammor mår (trots att hon inte är mamma själv?) och vill verkligen att hon ska fatta att alla inte blir olyckliga av lite bajs i garderoben ibland (eller vad hon nu tror barn ställer till med?) och att det är värt det för lyckan man får av dem.

        Nu ska jag gå och pussa och krama mitt fina älskade barn istället för att hänga här och störa mig, så blir jag nog lite mer harmonisk haha!

        Svara

       För du är inte det minsta dömande mot de som valt ett annat liv än dig? Läs om din egen kommentar och rannsaka dig själv också. News flash: man är inte per automatik en självisk egoist bara för att man inte vill ha ungar. Ungar är inte den yttersta lyckan och meningen för alla.

       Svara

        Formulerade mig otydligt ser jag nu, tack för att du uppmärksammade mig om det!
        Det jag menar med sista stycket är att det barnfria livet självklart kan ge dem som vill leva det livet mening och lycka, typ i form av spontana AWs och sovmorgnar. Jag förstår att känna sig fri att göra vad man vill är höjden av lycka. FÖR VISSA. För vissa andra är det inte det och man tröttnar på det efter något decennium, för de människorna kanske kärleken till ett barn är större än det där.
        Men min poäng var att alla är olika, och jag förstår verkligen att man kan vara lycklig utan barn. Jag hade inte varit det i det långa loppet, men kan bara tala utifrån mig själv och förstår att andra inte känner så.
        Vill återigen poängtera att jag inte anser att den ena livsstilens mening och lycka är bättre än den andras. Tror både de med en familj och de som vill vara utan kan vara lika lyckliga, men det kräver att man är olika och värdesätter olika aspekter av livet.

        Svara

        ”Jag känner många barnfria människor som är nöjda med sin situation, men har ett uns till empati och förstår att föräldrar upplever en helt annan typ av mening och lycka än den som att vara spontan och bara bry sig om sig själv ger.”

        Och med detta menade jag absolut inte att barnlösa/barnfria människor per automatik är oempatiska människor eller egoistiska som du verkar tolkat det som. Det anser jag bara att Henrietta är. Inte för att hon valt bort barn, absolut inte, utan på grund av hennes tröstlösa proklamerade över hur värdelöst det är att ha barn bara för att HON inte skulle vilja ha det i HENNES liv. Min andemening var att alla lever olika liv och många tröttnar på det liv hon beskriver som så fantastiskt efter ett par år. Barnlösa människor i min omgivning tycker jag i regel förstår det, att barn kan vara det bästa som hänt för vissa även om det inte skulle vara det för dem själv, men just Henrietta verkar inte vilja inse det.

        Svara

       👍😍

       Svara

       S: 👏👏

       Svara

    Preach it sister!!! 🙏🙏🙏

    Svara

    Hur menar du att dricka vin på en tisdag iförd trosor trumfar bristningar och mörka ringar under ögonen? 😄 Det första låter WT. Det andra fixar man med concealer

    Svara

     Vem försöker du övertyga?🙂

     Svara

      Sig själv såklart.
      ”Småbarnsåren” *hjärta*
      ”Sovit en timme inatt. En unge kräktes i sängen och och den andra sket i garderoben i morse. Ahhh, livet” *hjärta*
      Jag är såååå avundsjuk, verkligen…

      Svara

       ”Vem vill ha ett liv där man kan göra vad man vill? Dricka vin på en tisdag? Nej, bevare mig väl. Tacka vet jag öppna förskolan med obligatorisk förkylning efteråt!!”

       Svara

        Varför skulle inte en förälder kunna dricka vin en tisdag?

        Svara

         Fråga E.

         Svara

         Det undrar jag också. Men har man inte frågat dom minst en vecka i förväg så händer det aldrig.

         Svara

          😂😂 Henrietta jag MÅSTE få bli din bff!! Jag tror att du kan vara min soulmate4life

          Svara

           Instämmer, det är nästan så att jag tror att jag redan känner H IRL ^^

          Har ett par kollegor med barn som blir så sura att vi drar ihop after work med bara några dagars varsel för då hinner de inte ordna med barnvakt och hej och hå innan så de kan inte vara med.

          1. Ni är välkomna att själv ordna och bjuda in flera veckor innan om ni vill.
          2. Om ni gör det så räkna inte med att någon av oss kollegor utan barn ändå kommer att svara förrän några dagar innan.

          Svara

           Hahaha! Ja, vem planerar en after work långt i förväg? Svårt att säga om jag orkar eller känner för en innan förmiddagen samma dag. Det krävs nämligen viss styrka i att umgås mer än nödvändigt med småbarnsföräldrar, så det gäller att känna sig på topp den dagen.

           Henrietta du är helt underbar!!😂😂😂

           Jag är som koriander. 🙂

          Meh, varför frågar ingen mig då? Ska genast ställa mina barnfria vänner till svars om de går runt och dricker vin på tisdagarna utan mig.

          Svara

       Dina hotellragg kan ju också spy å ge dig sömnbrist thihi

       Svara

        Jag är gift, så det stannar på en flirt på avstånd.

        Svara

         Du blir vara roligare o roligare😂

         Svara

     Wt? hahhaha du är bara avensjuk 😁

     Svara

      Åååh 😙

      Svara

      Aven-va?

      Svara

      Vadå, av-en-sjuk?

      Svara

    Henrietta for president! Helskotta vad jag gillar dig 😘

    Svara

    Jag är visserligen inte småbarnsmamma längre men jag är snart 35 och jag har då inga bristningar eller mörka ringar under ögonen. Har kollegor med liknande liv som dig och jag tycker så synd om dom, som varken har en partner eller barn. Tråkigt liv.

    Svara

     Jag tror inte att du behöver tycka synd om dem.

     Svara

    Man behöver inte vara småbarnsmamma för att ha bristningar och mörka ringar.

    Svara

     Eller nån som spyr i sängen…

     Svara

   Det kanske är du som är lite tråkig och stel och behöver inse att ålder bara är en siffra som inte ska begränsa ens liv? Bara en tanke som du borde fundera över, tror livet blir roligare då.

   Svara

  Ok, tack! Jag medger att jag inte bemödade mig att klicka mig vidare in på hennes blogg… Jag hade nog aldrig kunnat tänka mig att det skulle kunna finnas en förklaring där till målarboken. Men nu fick ju alla mina frågor svar, ändå! 👍 🙄

  Svara

   Vad tusan… Det här svaret var ju till Läslusen, skulle hamnat högre upp… 🙄😊

   Svara

  Är det godishalsband där i sängen också??

  Svara

   Jag är rädd för det… Det ligger en klubba där också. 😖

   Svara

  Det är så intressant hur Sandras armé och Sandra själv invänder mot kritik. ”Stämningen på internet har blivit värre”, ”det är internaliserat kvinnohat när kvinnor kritiserar en annan kvinna”, ”låt en kvinna leva!!!”, ”sluta sprida näthat” osv osv. Snacket låter ju likadant från gång till gång. MEN – som någon skrev i kommentarsfältet i Sandras blogg så är det fan skitviktigt att unga kvinnor vågar/pallar kritisera samarbeten som influencers gör. Det är inte Sandra som privatperson som är avsändare till reklam. Utan hennes bolag. Vi kvinnor har särskilt under de senaste 50 åren fått höra hur viktigt det är att sparka uppåt och våga analysera personer med makt, Vilket Sandra har i viss mån. Vore skönt att bli tagen på allvar när man framför kritik mot KRY, hennes samarbete med något sminkmärke på kvinnodagen och nu detta :/

  Svara

  Camcam vad är Sloggy?? 😁

  Svara

   Menar inte att vara otrevlig utan undrar genuint när jag ser kommentarer som dessa. Varför googlar du inte bara ”Sloggy” i stället för att fråga någon annan? Går mycket snabbare 🙂

   Svara

    Alltså, Sofia anmärkte på stavfelet.

    Svara

    Du kanske ska tänka efter innan du hugger till

    Svara

  Det jag ogillade mest med detta samarbete var att det såg sååå himla stageat ut (det gjorde hennes förra bilder när hn var solo iofs också, men dessa tog ändå priset). Alltså alla bilder i reklam och film är ju stageade, men det krävs verkligen en talang till att få det att se verkligt ut. Sandra eller de andr som fixade miljön/bakgrunde misslyckades totalt. Jobbar själv med matfotografering och det var så många nybörjarmisstag… Tex så fanns det inte ett enda tecken på att någon ens smakat på pizzan. Pizzabiten sandra håller i har inga bitmärken och alla slices i pizza kartongen är fulltaliga – rookie mistake. SAmt så har någon noga noga strösslat popcornen så det ser förjävligt ut. Salem har helt casual knäppt upp byxorna och dragit ned dem lite grann – som man ju gör . det enda sok ser geuint ut är faktiskt hanna och salem som verkligen kan bjuda på leenden, maten, leksakerna och sandra ser helt malplacerade ut. tror att man hade kunnat rädda denna kampanj genom att redigerat bilderna lite mer analogt – typ mindre skärpa och mer brus. samt så borde de ha tagit fler äkta bilder – nu syns det ju att varje pose har övats in och tagits om i MINST 15 minuter

  Svara

  Nej alltås gillar verkligen inte sandra tonårslook och lolita vibbar. klart man som kvinna får utryckka sig som man vill – men nånstans måste man växa upp lite

  Svara

   Måste man verkligen växa upp då? Och när är man vuxen nog enligt dig? Vill du lista ett par punkter tack?

   Svara

    Klart man inte måste. Men Lolitalooken kombinerar ju det lekfulla med ett väldigt vuxet tema. Kokettera lite kinky med att slicka på en klubba.

    Svara

  Brukar verkligen gilla Sandras samarbeten så när jag såg detta blev jag rätt förvånad. Jag hatar ordet cringe men det var vad jag gjorde när jag såg det. Just med Sandra har hennes samarbeten alltid känts någorlunda äkta men det har var sååå tillgjort. Hänger Sandra någonsin med dessa två tjejer eller var det för att tysta ner kören som klagar över att hon bara umgås med svenska vita tjejer? Allt känns väldigt tillgjort och ”influensiskt”, vilket ju är det hon tidigare fått beröm för att inte vara. Nej, det här var ingen hit!

  Svara

   Haha men va? Har hon fått kritik för att hon endast umgås med vita tjejer?

   Svara

    Ja och det är enbart det hon gör. Vita smala rikemanskvinnor plus min gamla allt-kretsar-bara-runt-mig klasskamrat från gymnasiet eftersom hennes rika föräldrar fick in henne på Berghs.

    Svara

     Men alltså, fine att man kritiserar hennes samarbeten och allt vad det är men att klaga på att hon umgås med vita människor? I Sverige? Liksom vad fan. Att överlag kommentera och ens bry sig om vilka andra umgås med är befängt.

     Svara

     Ohhhhh no umgås med vita personer som svensk. Hur tänkte du nu?

     Svara

      Hur tänker du? Menar du att svenskar med en annan hudfärg än vit _inte_ är svenskar?

      Svara

       Läs om och läs rätt.

       Svara

        Jag ställer frågorna eftersom jag inte förstår vad hen menar. Läs om min föregående kommentar så ska du se att det finns två frågetecken där.

        Svara

   Haha det var ärligt första tanken jag hade men kommenterade inte det. Kändes väldigt falskt att enda gången det syns en kvinnlig POC är när det är i reklamsyfte. Fattar att hon tagit till sig av kritiken och försöker, men det kändes ändå fel.

   Svara

    Men snälla! Det är väl Sloggy som valt ut sina modeller.

    Svara

  Gillar den inte alls. Gör om gör rätt.

  Svara

  Jag tycker Sandras läsare är kloka och sakliga. Det som kritiseras är reklamen som varumärket Sandra Beijer gjort – inte privatpersonen Sandra. Jag håller med om Lolita-vibbarna och male gaze; det är bra att belysa detta, vi blir lätt luttrade och tror att allt är normalt, bara för att vi vant oss vid det.

  Svara

  Hajade också till när jag såg detta samarbete. Tyckte allt kändes fejk och opersonligt.

  Smala tjejer som poserar med pizza är ingen favorit, inte heller att leka sexig och barnslig samtidigt. Eller hela grejen att ”spela sällskapsspel” – alltså bre ut sig bland lite spelkort och stirra in i kameran.

  Tror inte Sandra är nöjd med detta samarbete, det passar inte in hos henne. Hon kan så mkt bättre. Men KRY först och nu detta. Kanske är bloggen först och främst en bankomat nu, inte en plattform hon bygger för framtiden.

  Svara

   Är tjocka tjejer som poserar med pizza mer ok? Vid vilken viktgräns/kroppsform anser du det är ok att börja posera med pizzor?? Får man vara kort? Eller är det fel? Vill så gärna veta vilken kroppsform ni som klagar på andra tjejers kroppar tycker är acceptabel.

   Svara

  Men Sandra brukar väl vilja vara lite lolitasöt? På hennes stories sjunger hon i någon app som gör att hon ser ut som någon hund, sjunger med barnslig röst? Hon vill väl vara 15

  Svara

   Eller så gillar hon att mina lite till låtar? Gillar en viss klädstil?

   Måste man verkligen älska bebisar, köksrenovering, ecco-skor, Ullared, och charter för att ”få vara” 35 år?

   Svara

    😂😂👏👏👏

    Svara

    Älskar din kommentar 🙂

    Svara

    Är 40+ och förutom att jag älskade mina egna barn som bebisar kryssar jag inte på något på listan, samt älskar att barnen slutat vara bebisar…

    Svara

   Känns inte helt sunt…

   Svara

  Kluven. Tycker om Sandra, hon är duktig, smart, står upp för sig själv. Gillar att hon går emot normen! Förstår inte grejen att ”hon måste växa upp” äh varför? Kanske andra som behöver slappna av. 😉 Men lite omodernt känns detta photoshoot? Som sagt så får man lite vibbar av tonårspojkdröm med unga tjejer som har kuddkrig och ”råkar” nudda varandras lår m.m… Lite coolare hade de kunnat göra det! Men visst, det är underkläder de gör reklam för så givetvis måste de synas…

  Svara

  Hannah Graafs flickor ska gå i skola i Spanien tom hösten-20 tydligen. Men nu har hon tagit bort sitt svar om det till en kommentar undra varför…

  Svara

  var ör öppet spår?

  Svara

  Ska man veta vem det här är eller?

  Svara

  Jag har inte läst dagens alla inlägg, utan gick direkt hit och här finns ju inget Öppet Spår. I min almanacka står det onsdag, men den är kanske från något annat år. 🙂 🙂

  Svara

  Nääär öppnar öppet spår?
  Jag har jobbgrejer jag vill ta upp. Jobbiga jobbgrejer ju 😥

  Svara

   Hur klarade vi oss på den tiden vi inte hade ett enda öppet spår? Ledtråd: andra forum.

   Svara

   Och jag vill veta vad jag kan göra åt mina mörka ringar under ögonen..

   Svara

    Tjockt lager med smink?

    Svara

  JAPP! Öppet Spår har kommit. Se nästa inlägg.

  Svara

  Alltså för mig är storyn glasklar!
  Sandra har följt med två kompisar på en jobbresa. Medan de var på föreläsning har hon cyklat runt på loppisar och handlat snask och spel. De möts på hotellet och alla är glada att kunna slänga av sig dagens kläder, de delar på en pizza medan de gör sig iordning för kvällens upptåg… Var är felet?
  Förstår ärligt talat inte vad folk har för problem. Det är ju en reklam för underkläder, då måste de ju faktiskt visa dem…. 🙄🤔

  Svara

  Bara nappen som fattas. Sandra Beijer är en svinrik jättebebis , gaga!!

  Svara

  Var tvungen att kolla tjejens blogg. Herregud, brudar som ska verka vara unga skolflickor som äter godis och målar målarbok. Vänder sig reklamen till killar/män/pedofiler? Motbjudande verkligen.
  Nej, inte ens skolflickor umgås halvnakna så i trosor och bh.
  I Sandras liksom i andras finns också en galet irriterande och rörlig reklam för smycken. Fy, stäng av skräpet!

  Svara

  Tycker nog det ser lite krystat ut med rekvisita som stör istället för att tillföra något. Men nej, ser inget annat fel i detta. De bloggar alla på en plattform tillhörande en modetidning. De styr inte själva helt över samarbeten. Elle har en husfotograf som tagit foton. Det skiljer sig i uttryck inte så mycket från annonser inne i tidningen. Är det någon stans man ska rikta kritik är det kanske till den som styrt upp denna fotosession och den som ytarbetat konceptet med sloggi.

  Svara

  Nagot för Genusfotografen. Ni som inte vill första vad som är fel med bilderna, kolla in hens blogg.

  Svara

  Använd AdBlocker?

  Svara

  Är såååå trött på denna ”avslappnade nakenhet” mellan tjejkompisar. Är ju mest Flora som håller på med det annars men kan lova att det är MYCKET lättare att vara *skön o frisläppt* och sola topless etc när man liksom Sandra, flora och deras vänner har normativa smala vita kroppar.

  Svara

  Har alla missat att målarböcker inte bara är för barn och att det är jättetrendigt?
  Just det känns noll cringeit.

  Svara

   Att det finns målarböcker för vuxna också nu gör det inte mindre cringeit när vuxna leker med barnleksaker.

   Svara

  jag förstår inte vad det är som är så obekvämt? Reklam brukar se ut så här?
  JO vuxna människor käkar visst pizza i sängen och kan måla i böcker. Folk överdriver.
  Det ser ut som reklam för att det är det.

  Svara

   Det är inte en av sakerna separat som är problemet utan helheten. Dvs inte pizzan i sängen i sig, men kombinationen med smala tjejer, höga stövlar, uppknäppta jeans, nedhasade axlar, barnattribut som klubba och målarbok osv.

   De här som skriver att de hänger med kompisar i underkläder gör det ju knappast på ett så utstuderat sätt med anspelningar på sex och Lolita som här. Patetiska försök till försvar av fansen, lär er tänka själva och våga kritisera era idoler när de gör sådan här skit för att tjäna pengar! Det här är riktigt uselt!

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.