Margaux gör ytterligare ett samarbete med EU-kommissionen

Torsdag. Vlogga, jag håller på med ett samarbete med EU-kommissionen igen. Det är superkul och även rätt så mycket att sätta sig in i. Förra gången fick jag välja fritt och valde att visa deras bidrag till integrationen i Sverige. Den här gången blir det deras stöd till forskning och alternativ för att helt eliminera djurtester.
Jag ska även moderera en stor paneldebatt i maj inför EU-valet, det ska bli sjukt roligt. Mycket roligt på gång nu! //Margaux

Jag älskade Margauxs förra samarbete med EU-kommissionen där hon besökte ”Lobben” som är ett ställe för integrationshjälp för människor på flykt som kommit till Sverige.
Nu avslöjar den nygifta donnan på sin blogg att hon gör ytterligare ett samarbete i samma anda, men den här gången kommer fokuset ligga på elimineringen av djurtester.

Så, så bra tycker jag!
Margaux är i det här avseendet framtidens influencer!

183 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Bästa Margaux! Känner nästan som man känner henne privat för hon är så härlig

      Känner tvärtom, gör influenskarriär genom att använda och exponera sitt barn maximalt.

        Hur är det tvärtom från det Ej skrev? ?

          Kh tycker kanske hon verkar tvärtemot härlig?

            Ja precis. När folk inte höll med henne/presenterade fakta (ej elakt) var hon riktigt dryg och kallade det för mom-shaming. Som hon även skrev själv har hon andra sidor än det här klämkäcka hon visar upp jämt, men jag förstår att det är en bild som säljer.

              Fast tycker hon alltid verkar glad & härlig (har haft me henne att göra i jobbsammanhang också) men även visar när hon fått nog/ vart gränsen går. Sen är väl problemet att fakta är fakta men vad som faktiskt funkar för varje familj (lät på din kommentar som att de gällde deras familj/barn) är olika?! ??

                Håller inte med dig. Har också träffat henne och kan säga att hon var dryg. Men det var ett sammanhang där hon inte behövde göra intryck på mig. Vilket för mig säger mer om personen än alla instabilder.

                  Hon behövde inte göra intryck på mig heller, även om de var i jobbsammanhang. Tycker de är konstigt att alla offentliga personer förväntas vara konstant trevliga. De flesta människor är inte konstant genomsnälla!

                    Tycker Margaux verkar mest falsk av dom alla, så osmakligt att sälja ut sitt barns integritet för pengar. Sedan blir det ju också lite komiskt att hon säger att hon inte vet hur man redigerar bilder samt att hon inte använder Facetune.. Men man ser ju klart och tydligt att hon Facetunar sina bilder, speciellt hennes ansikte..

                      Vems ansikte? Barnets? Det är ju onekligen märkligt.

        Inget ont om Margaux men hon kommer verkligen undan med mycket som andra kritiseras för t.ex som någon skriver här så exponerar hon ju sitt barn väldigt mycket och i samarbeten. Hon gör väldigt väldigt mycket reklam för allt möjligt och alltid med ett leende för att sälja in, till o med glasögon trots att hon inte behöver glasögon alltså hade det varit vissa andra så hade folk rasat och kräkts. Ingen ifrågasätter hur mycket hon betalar sina anställda heller eller om hon måste göra mycket reklam för att ha råd med en stor lägenhet. Tror inte hon får så mycket skäll för att hon reser så mycket heller och inga inlägg där det uppmanas att anmäla hennes smygreklam. Härligt att hon slipper sådant.

          +100

          varför är det härligt? Tycker det är märkligt att de döms enligt olika måttstockar.

            Ja det är märkligt, det görs skillnad på folk och folk så att säga.

    Hon är så betydligt mer i verkligheten än många andra. Det enda hon gör totalt galet är exploateringen av sitt barn. Hon är duktig och borde klara av att vara värd att följa utan alla gulligs Arnolds.

      Människor som pratar om integration i sverige skrämmer mig! Av den anledningen att dom är världsfrånvända och lever i en bubbla samt är hycklare. Titta utanför tullarna hur det ser ut! Dom flesta vill inte integreras, tro mig jag vet.

        Du kan inte bara slänga ur dig ett påstående och skriva ”tro mig, jag vet” utan att hänvisa till en källa eller med en ytterligare förklaring till hur du vet det.

          Klart jag kan! Hur tycker du att det ser ut i Sverige generellt? Jag träffar 9-10 åringar varje dag som skriker svenne-hora och hatar svenskar. 60 mord under ett år i förorterna. Sverige har blivit Europas soptipp. Alla vill till sverige för här är det kravlöst.

            Troll.

            Nej, så är det ju inte… Tro mig, jag vet!

        ”Statlig tjänsteman” my ass

          Ironi är inte din starka sida va?

    Ska du inte skriva om terrorattentaten av islamistiska extremister i srilanka ? 321 döda nu. Helt sinnes.

      Jättehemskt men vad har det med sociala medier att göra?

        Tja kanske för att attentatet nu påstås vara som en hämnd för Christchurch och då också som en fortsättning på nedan …

        https://bloggbevakning.se/2019/03/15/terrordadet-pa-nya-zealand-livesandes-pa-facebook/

        Jag har många vinklar jag kan tänka mig att lyfts det från som också berör sociala media.

          Fast de har väl sagt just att det INTE är en hämnd för Christchurch, att det är planerat för länge för att vara en hämnd för det. Oavsett tycker jag att det kan diskuteras på andra forum, men det är min åsikt.

            Tack, den diskussionen får gärna skötas någon annanstans eftersom det här är en blogg om sociala medier och det inte finns någon sådan koppling för mig att ta upp kring ämnet. Den här sidan handlar om sociala medier.

              Faktiskt finns det en intressant vinkel. Många sociala medier stängs ned i landet för att undvika ryktesspridning

              Det finns en vinkel. Och det är att många svenska puckon till influencers skrev om Notre Dame bara för en vecka sedan men nu helt skiter i något som verkligen skakade världen.

                Tyvärr är det ett klassiskt fenomen. Vi berörs mest av det som händer nära oss. Hade det skett i Paris eller London hade det uppmärksammats mer, men detta var långt ifrån oss, ett land med en annan kultur. Vi kan inte relatera på samma sött. Det är inte bara influencers som inte reagerar i skrift, det är något jag märkt på min instagram och facebook bland bekanta också.

                Lättare att skriva om en byggnad utan någon människa drabbad än att skriva om många döda. Det borde väl även du förstå.

                  Även jag? Varför skriver du som om du vet hur jag är eller tänker/förstår? Personligen tycker jag att det bra mkt enklare att skriva från hjärtat när det handlar om en grupp människor som faller offer för terror än någon byggnad som man har noll komma noll relation till.

                    Och vad för relation har influencers till terrordådet menar du?

              https://bloggbevakning.se/2017/04/07/stay-safe-2/#comments

              Du skrev en del, bra, i lägg runt det svenska.

              varför skrev du då om new zeeland där bara 50 män 1 kvinna dog? Men när 320 personer många kvinnor och barn dör skriver du inget. Det är de folk menar. Antingen skriver du en post om varje terrorincident eller så har du valt sida om du bara skriver om en utav dem… Just saying.

                För att det brottet livesändes på Facebook. Facebook är sociala medier.

                Och vems sida skulle jag ha valt genom att inte skriva om alla de – drygt 19 000 – terrordåd som sker i världen varje år? Eller ska jag bara skriva om de terrordåd DU anser relevanta? Eller alla 19 000? Vad tycker du?

                Valt sida? Vad menar du ens?

              Det hade kanske funnits om en känd influencer varit på Sri Lanka under terrordådet och berättat om det, men de verkar inte ha fått några gratisresor dit och nu lär det definitivt inte bli några på ett tag….

            18:25
            Hörde det på nyhetens på P4 för ca en timme sedan.

            I övrigt har jag ingen aning.

              Och jag hörde en uttala sig på nyheterna på fyran senast en timme sedan om att det INTE hade koppling till Christchurch pga hur länge detta varit planerat. Vi får nog följa utvecklingen på annat ställe än här ändå.

                Alla källor jag tittar på säger motsatsen.

                https://www.svd.se/just-nu-terrordaden-var-hamnd-for-christchurch

                Också SVT som sagt. Tror du blandad ihop lite men jag har inte följt nyheten tillräckligt för att kunna uttala mig till 100%

                  IS har tagit på sig det och sagt att det är hämnd. Men, ärligt talat, de kan ju ta på sig vad som helst som passar.

                  Som sagt, det finns andra forum att diskutera detta på därför följer jag utvecklingen av detta där.

          De som vill kan väl fortsätta diskussionen under det inlägget då? ??

          Det är verkligen få som kan konsten att låta så dryg som du…

      Fruktansvärt och tragiskt ja, men vad ska Camilla skriva? Känns lite som fel forum när det är en blogg om influencers/bloggare.

        Men varför skriva om terrorattentatet i australien då?

          För att han publicerade det livesänt på sociala medier.
          Jag tycker att det är hemskt det som hänt, fruktansvärt. Men vill inte att denna blogg ska skriva om allt jag tycker är hemskt i världen.

          Nya Zeeland*

      Du kan hitta info om det överallt! Detta är inte en nyhrtsblogg och hör och häpna man kan bry sig även om man inte skriker högt om allt elände som händer dagligen! ?

      Finns andra forum om du vill diskutera terrordåd. (För att förtydliga: det är tragiskt det som hänt, men ska Camilla bli en nyhetssida nu?)

      Vad ska hon skriva? Står ju redan överallt om det.

    Fantastisk rolig människa och hon kan konsten att få folk intresserade av viktiga saker.

    Men hon borde sluta ha med Arnold som dragplåster, hon är duktig ändå!

      Så fort en kvinna ploppat ut ett eller flera barn, då tappar dom helt sig själva. ?

        Så fort en kvinna…?
        Du känner alltså varenda kvinna, inte illa.
        Det verkar vara en öm punkt för dig så jag ska inte gå på för hårt men du har faktiskt fel även du inte vill secdet själv. Vi är många kvinnor som har barn och har kvar oss själva med om det tröstar dig.

        Är det därför Blondinbella har tappat bort sig själv, för det är väl först sedan hon fick barn som hon blev fullständigt odräglig med sin bristande ödmjukhet.

    En viktig motpol till sådana som Blondinbella. Way to go!

      Fast MD gör ju lika mkt reklam som IL, om inte mer, och bidrar ju till konsumtionshets i samma utsträckning isåfall, reser väl lika mkt också iaf nästintill. Detta samarbete gör nog inte MD utan att få betalt dessutom. Jag ogillar dock ingen av dem, mig stör de inte och de skadar ingen.

        Haha Margaux reser ju inte alls liks mycket som Bella? Det gör väl ingen?? Sen anser jag att Margaux gör mer genuina samarbeten än vad Bella gör.

    Är det inte lite konstigt att Dashas lägenhet ligger ute på hemnet utan ett ljud från henne om det? Köpte de inte lägenheten förra året och totalrenoverade?

      Jo, hon har även fått flera kommentarer om det på bloggen som hon totalignorerat.

      Tänker att de kanske inte har råd att bo kvar?

        Nä de verkar fortfarande vara kära och tillsammans enligt hennes insta. Och var lite försiktig med att sprida såna rykten om du inte har belägg för dem, det kan göra människors liv till ett helvete.

        Hur vet du det? Tycker de verkar ha det bra

        Det är inte Dasha som har pengarna utan det sambon, dock lever hon på killens pengar

          Vad vet du om det? De lever väl för övrigt som en familj? ?

      Länk?

          Alltså SKÄMTAR dem med sin renovering eller? Att de satte in (ett väldigt litet) kök i HALLEN, med matplats i hallen också HELT UTAN FÖNSTER? Eller jo, de satte in ett låtsasfönster som ser ut att vara hämtat ifrån en kyrka med en LAMPA bakom.
          Fanns det ingen byggherre som kunde stoppat dem ifrån att vanföra sig på denna charmiga funkislägenhet genom att klistra upp massa struckaturer som inte alls hör hemma där?? Eller från att renovera till den mest ogenomtänkta planlösningen någonsin???

            Ja hon har fan ingen fin stil

              Vilken tur att du har det ?

              Tycker en hel del var helt okej faktiskt. Saknas mest äkthet i det, ser ut som vilket instagram hem som helst.

            En howardfåtölj…brevid toalettsitsen…va?…märkligaste ever?

              Nejmen jag vet, det är nästan det sjukaste. Det kryper i mig när jag ser den, tänker bara MÖGEL och alla bakterier som flyger ut varje gång man spolar som fastnar i tyget som man inte kan städa bort (Y)

                Jaaa. Bajs-fåtölj?…
                Jag tycker att det är ett jättefint badrum och en snygg fåtölj i all ära i ett badrum men då får man ju anpassa materialet!

                Är jag den enda människan som alltid stänger toalettlocket innan jag spolar?

              Ja man får hoppas att ALLA som nyttjar tostolen fäller ner locket innan det spolas. Ryser när jag tänker på alla avföringsbakterier som flyger omkring och fastnar på fåtöljen ?

                Hoppas också att alla tar sig en yttligare titt efter att locket stängts 😉

            https://dashas.se/30024157-2/#comments

            Alltså den var så himla fin innan de rev ut alltihopa och byte plats på alla rum. Den planlösningen de skapat är ju bara förfärlig. Och all gipsstuckatur som helt förstör lägenhetens grundcharm.

            Blir så ledsen när såna här renoveringar sker, borde typ finnas en renoveringsnämnd som bara godkänner vettiga renoveringar enligt tisdandan på lägenheten, samt att originaldetaljer måste finnas kvar (stackars platsbyggda kök som revs ut ihop med allt annat).

              Fin?!?
              Jag får nog säga att de lyckades fint med renoveringen med tanke på hur hemskt det såg ut innan?

                Herregud. SÅ MYCKET FINARE INNAN

                Dom har fullständigt våldfört sig på lägenheten. Den hade kunnat bli då himla fin med en varsam och respektfull renovering.

              Omg får ångest av att veta att de helt förstört lägenhetens ursprungliga charm. RIP

              Jag håller verkligen med dig. Lägenhetens charm är totalt borta även om det blev influensersnyggt.

              Tyvärr är dessa lägenheter svårsålda då de flesta värdesätter den gamla charm med originalmaterial osv som suttit i 100 år.

                Mja. Kanske är en grej för stockhomare isf? Här Göteborg brukar vi vara tvärtom. Jag känner ingen som skulle ge dom oengarna för ett hem som innehåller så mycket gammalt. Det fullkomligen skriker i mig när jag ser alla dessa gamla lägenheter och jag kan inte förstå hur man är villig att betala miljoner för ”orginal” som ser ut att komma direkt från mormors tid. Men jag tror att det är en slags kulturell skillnad svenska städer emellan men jag kanske är helt fel ute?…

                  Kulturell skillnad? Saknar alla Göteborgare smak helt menar du? ?

              Men på riktigt, hon kallar den ”renoveringsobjekt” Hahaha, då har hon inte sett många renoveringsobjekt. Detta är vad som händer när folk utan kompetens och stil, men lite för mycket pengar (riktiga eller lånade) går loss. Lgh i original hade med mycket små medel blivit superfin och uppdaterad. Nu vet jag inte vad det är. Ett monster. Good luck att få 11,5 för det där.

            Blommorna 🙁

            Fast fönstret var ju lite häftigt. Påhittigt. Sen gällande storleken, nu har jag förvisso ett stort kök med köksö osv men jag förstår inte ditt problem med att någon annan väljer ett litet kök??

              Jo det är kanske påhittigt faktiskt, men bara så himla random och andas inte riktigt samma känsla som resten av lägenheten. Känns liksom malplacerat eller som att det hör hemma på ett dagis kanske? Typ ovärdigt mot lägenheten haha, kan inte förklara bättre än så.
              Och nej det är självklart inte mitt problem att de valde att renovera till ett mini kök med mini matplats i hallen. Jag som älskar arkitektur och inredning kan bara inte förstå tankeprocessen bakom det beslutet. Blir typ förundrad hur de kunde göra ett sånt val.

                Fast så mini var det väl inte, såg inte så värst mini ut. Visst kan det vara fint och härligt med stora kök men här kanske man valde att få större vardagsrum ist och ett extra sovrum då, och en stor hall är ganska oanvänbart kanske. Tyckte det var supersnyggt och ganska lagom stort kök. Biancas nya lägenhet däremot, visst fint med det stora köket men så litet vardagsrum och ingen balkong, undra om hon inte förhastade det köpet. Öppen planlösning är ju trevligare och absolut ha en balkong.

            Men tagga ner lite va? Det är bara en lägenhet.

              Haha jag förstår att reaktionen verkar oproportionerlig om man inte är så insatt eller brydd kring inredning eller arkitektur. Men för en som jobbar med det (och tycker det är väldigt roligt) är det verkligen fascinerade hur tankegångarna kring vissa renoveringsprojekt sett ut. Det liksom skaver i ögonen och kan inte för mitt liv förstå hur de tänkte.

            Det är ganska konstigt att ha köket i hallen i en lägenhet på 120 kvm. Där undrar man ju hur tankarna gick. Och don’t get me started på fejk-stuckatur.

              Ja, jag hade tyckt det varit vettigare att ta bort ett sovrum och göra större yta till kök, har svårt att tänka mig att någon med behov av tre sovrum skulle vilja och kapital på 11,5 mkr skulle välja den där lägenheten ändå. De flesta med barn skulle välja hur lite utanför stan eller lägenhet i lite lummigare område, inte jättemycket lek på Regeringsgatan liksom.

                Extremt dåligt område och dålig planlösning samt renovering. De har inte byggt en walk in closet på 121 kvm men de har satt in ett enormt skafferi..? Samt all stuckatur i en fastighet från 1929…? Skulle bli förvånad om de ens får 10 miljoner för den..

                Blir förvånad om de ens får 10 miljoner för den.. :-/ Riktigt dåligt läge på lägenheten samt våning 1..

            Detta var ju drömlägenhwten de skulle se sitt barn växa upp i? (dashas ord) och nu sälja helt plötsligt utan att säga ett ord? När det enda hon gjort är att pumpa ut videos och bilder från deras drömvåning?

            Varför inte bara vara öppen och ärlig och säga att de inte har råd att bo kvar och måste köpa något billigare?

            Och varför har dom satt in stuckatur i en lägenhet från 1929? Dom har verkligen gjort en extremt osmaklig renovering, köket och badrummet är värst. I en lägenhet på 121 kvm har dom inte gjort en walk in closet, istället har dom gjort ett enormt skafferi?:-/ Ouch..

            Skulle bli förvånad om de ens för 9,5-10 miljoner för den..

            Är det trendigt med vissna tulpaner?

              De är inte vissna, det är en speciell sort som hänger.

                Kejsarens nya kläder heter den!

            Men det var ju supersnyggt, jättefin lägenhet ju, de har gjort det superfint ju! Blev ju jättebra med köket där och så smart att skapa ett fönster så, smart idé. Var låg köket innan då, i vardagsrummet? Var väl en bra planlösning så med kök mitt i bostaden, toppen ju.

              Köp den vetja! Du kommer nog vara ensam på visningen.

            Nu var det visserligen ingen funkislägenhet…

              Jo? Titta på bilderna från innan de renoverade den som någon länkade till i kommentarerna.
              Google street-viewa Rådmansgatan 85 så är det uppenbart hur fasaden skiljer sig från de snirkliga och utsmyckade sekelskiftsbyggnaderna. Kompakt och funktionellt, precis som funkisidealet som började etablera sig sent 20 tal och 30 tal förespråkade.

                Hehehe menar såklart Regeringsgatan 85 ?‍♀️

      Och, varför skulle hon behöva förklara sina livsval?!

        Nämen var så duktig då…
        Det blir bara en skevhet som läsare när någon är så otroligt öppen med sitt liv på alla kanaler, interagerar med sina följare väldigt aktivt och svarar på nästan varje kommentar, HELT PLÖTSLIGT inte yttrar ett knyst om någon så stort som att sälja sitt (helt nyrenoverade) boende. Hon har nästan dagligen skrivit om hur mycket hon trivts, hur bra hon tycker renoveringen blev osv., vilket såklart väcker en nyfikenhet hos dem som följer henne när hon utan ett knyst verkar vilja flytta? Är det så svårt att förstå det mänskliga i det beteendet?
        Självklart kan hon skita i att svara om hon känner för det (vilket hon också gör) men det kommer inte stoppa folk från att undra och spekulera. Så är det att vara en offentlig person. Tough shit.

          Svårare att förstå din reaktion på det faktiskt än att tänka ut anledningar till varför hon inte gått ut med det än.

            Que? Min reaktion att bli nyfiken varför hon inte skriver om det? HUR är det svårt att förstå?

              Nej varför du överreagerar, kolla dina kommentarer. Du är nyfiken, du ska inte lämna in en svenska uppsats.

                Förstår helt ärligt inte vad du menar, förlåt på riktigt för det, försöker.

                  Dina långa utlägg.

                    Men snark! Ska alla bara skriva en massa one-liners för att du ska vara nöjd, eller?

        Jag tror att sanningen är enkel men pinsam för henne. Dom har belånat till max med denna (vansinniga!) renovering och har helt enkelt inte råd att bo kvar.

      Försvann kommentaren om Dashas och Douglas relationsdrama?

        Va?! Berätta mer!

        Relationsdrama? Utveckla gärna. Verkar ha missat nåt. Sälja pga separation?

          Vad sorgligt, de har inte ens varit tillsammans 1,5 år..

            Det är ju inte säkert att försäljningen beror på separation. Kan ju vara för dyrt eller något annat. Men nog känns det som att det ligger en hund begraven här. Dasha har för inte så länge sedan skrivit om hur bra dom trivs i lägenheten och det känns märkligt att sälja efter så kort tid.

              Lutar ju helt klart mot att det är slut då hon inte nämnt försäljningen utav lägenheten någonstans..

                Fast det känns rätt orimligt med en separation då man bara inte gör slut efter ynka 1,5 år när det är ett litet spädbarn involverat om det inte skett något riktigt hemskt som otrohet eller misshandel eller dylikt och det tror jag inte har hänt så det handlar nog om att de inte har råd att bo kvar i lägenheten och måste köpa billigare och bli av med deras dyra lån.

                  Nja jag vet inte om jag håller med om att separation känns orimligt efter kort förhållande och litet barn. Tänker snarare att det kanske gick för fort. Dom hann ju inte lära känna varandra ordentligt innan barnet kom. Visst kan ett förhållande funka ändå men risken är kanske större om man rusar in i en påfrestande vardag som ett barn kan innebära. Jag gissar dock på att ekonomin är körd i botten och därav försäljning. Vi lär bli varse så småningom…

                    Tror också de har kört deras ekonomi i botten. Man gör inte slut efter 1,5 år om ett litet barn är involverat, då biter man ihop och kämpar. (Inkluderar ej misshandel, otrohet etc)

                      Oj ni har verkligen dålig koll (menar inget illa). De flesta som separerar med barn gör det under första året pga allt det nya och med de påfrestningar som kommer med det.

                      Dom verkar ha umgåts flitigt senaste tiden så jag är tveksam till separation. Iofs kan dom ju vara goda vänner och umgås mycket ändå. Gissar dock på ekonomiska orsaker till försäljningen. Verkar så himla mätkligt att dasha inte nämnt detta med en endaste stavelse. Vid hrnnes tidigare lägenhetsförsäljningar vill jag minnas att hon bloggat om städ och röj osv i samband med fotograferingar och visningar och tankar på kommande köp. Som någon skrev här ovan, det ligger en hund begraven.

                      Vadå dålig koll, det är ju just det. Alla har det tufft första åren. Herregud vilka år det är (inte för alla men väldigt många) Det är väl allmänt känt. Då är det att bita ihop och söka hjälp som gäller. Att ge upp då är inget alternativ för de flesta. Det är liksom ingen ”ursäkt” att man fått småbarn.

                      Men sluta nu, du har väl inte med det att göra? Är du själv i en olycklig relation och stannar? Är det därför du skriver så här?

                  Det var det du nämner först som det spekulerades kring innan kommentaren försvann.

      Hon svarar på en kommentar på bloggen att hon är gravid med tvillingar och de ska flytta till större 🙂
      Influencers vill ha all uppmärksamhet när de flyttar annars, men nu verkar det inte så kul

        ”Haha. Nej men en så taskig kommentar behövde ett sånt svar. Bara för vi lagt ut vår lgh betyder det inte att vi 1) ska separera eller 2) inte har råd att bo här. Vi vill helt enkelt känna på marknaden. ?”

        Är hon gravid med tvillingar?

    Skrivit på namnlistan vid din sida som Stefan l ska få vi marscherar ditt och överlämnar den. Ingen pensionär ska behöva i sverige bo på gatan och sova i bussar. Inte klokt att en del har det så. Så stolt att gå med för nu måste dessa medmänniskor få en lägenhet. Många har dessutom svåra krämpor. ❤

      Hej k-m

        Ska du nämna mej vid ett namn jag inte har var iallafall så modigt att du skriver ut ditt namn. Hej på dej. ?

          Fast det är ju namn som du själv har använt när du kommenterat här ?‍♀️

          Och vadå modigt? Tycker du att det är mer modigt att skriva som ’anonym’ med litet a, än med stort A?

          /Annan Anonym

            För tusen år sedan .så kan du släppa det. Jag har skrivit flera gånger att jag inte gillar det. Du har säkert mer namn änn anonym. Man ska respektera andra annars har man missat något.

      Har OT blivit okej igen?

        Ot är väl okej om det handlar om sociala media?

          Vilket inte kommentaren gör…

            Jo för det är monas universum och hennes vänner som hjälper till med detta. Och Mona bloggar ju. Och hjälper till med tex matlagning till dom hemlösa.

              Hahaha ok!! ?

              Gräver man tillräckligt länge så kan man hitta kopplingar till sociala medier i vad som helst. Då skulle allt OT plötsligt vara ok, om man resonerar som K-M iaf.

    Så bra!!

    Äntligen en influenser som engagerar sig i något meningsfullt!

      Hon hade kunnat skriva om detta utan att få betalt för det? Hur kommer det sig att hon inte gör det om hon nu brinner så mycket för det? Tycker bara det känns falskt, hon gör det enbart för pengarna.

    Vad tycker du om att Margaux i podden gör reklam både för casino (storspelare. com) OCH att skuldsätta sig via Klarna? Med direkta uppmaningar om att shoppa mer och betala senare. Vore intressant att höra resonemang kring det då de flesta verkar väldigt anti främst casinoreklam men Margaux verkar immun mot att få kritik 🙂

      Skillnad på folk o folk här….

        Jag tror inte Camilla vågar skriva så mycket om andra bloggare som hon gör med Bella. Med Bella verkar det inte bli konsekvenser för Camilla oavsett vad C skriver, vilket jag är övertygad om att det blivit med andra bloggare.

      Vem riktar du frågan till? För Camilla är väl knappast rätt person att uttala sig om reklam för nätcasinon? Eller var frågan ställd till oss i kommentarsfältet kanske?

      Hade ingen aning.

      Riktigt dåligt. Hoppas hon tagit till sig av ev kritik och ägnar sig åt samarbeten hon kan stå för.

      Har precis sett Carl och spelreklamshelvetet på SVT play med Carl Demán.

      Sjukt dåligt att även Bloggbevakning gör reklam och får intäkter för skit som förstör livet för många. Nästan så man vill bojkotta denna sajt sålänge spelreklamen fortsätter och blir alltmer aggressiv, nu måste man till och med klicka ner länkar med spelreklam som poppar upp här.

      Detta måste du kunna ta tag i Camcam.

    Kan du inte skriva om Alex & sigges podd?
    Nu har det tydligen pratat om huskurage?!

    Vet att de tidigare hängde ut Elaine eksvärds förening 3 ska bli noll.

    Vad som sägs i poddar kritiseras sällan är min bild. Men det når ut till många lyssnare.

      Brrr…

      Märkligt… Elaine skrev ett kränkt inlägg om saken i påskhelgen.

      Hustkurage är ett supermärkligt projekt. Alex & Sigge menade att det är var och ens ansvar att ringa polisen vb oavsett hkavtal. De ifrågasatte, helt berättigat vad som skulle hända om man inte vågade i slutändan.

      Håller helt med A&S.

      //Moa

      Eller Elaines snilleblixt på sin insta att man ska röntga alla för att se vilka som har en empatistörning och därmed är pedofiler?

        Nu var hon väll inte helt seriös utan utryckte det mer som en önskan att det skulle kunna gå?

      Klippet de spelade upp ifrån intervjuen med de bakom huskurage var dock SJUKT rolig och cringe.
      Tror inte de kritiserar att man som granne ska höra av sig om man misstänker att någon blir misshandlad, det tycker nog de flesta är rätt bra. Men däremot verkade hur man skulle använda kontraktet i praktiken väääääääldigt ogenomtänkt, blev komiskt.

    Kan nån snälla tala om hur Margauxs namn uttalas så jag kan läsa det rätt? Tänker mig att det uttalas Marrgåå, har jag rätt?

      +1

      ”Margå”. Tryck t.ex. på lilla högtalarsymbolen i fältet till vänster så kan du höra. https://translate.google.com/#view=home&op=translate&sl=fr&tl=sv&text=Margaux

      ganska säker på att det uttalas typ margauxs fast utan xs i slutet, så endast margau.

        [margå]

      Hon heter Margå Ditts

      Det uttalas ungefär: mär-gao-ks

      Vad har vi med det att göra?

        Haha va?

    OT – bingo fortsätter filma när han kör bil… med Ringo i bilen dessutom. Fattar inte, han ska verkligen dokumentera allt men när han kör bil? Varför..

      Vill bara ha uppmärksamhet. Han e gammgubbe nu och därmed rätt ointressant.

        Du har så rätt??

        Uppmärksamhet och kanske riskerar andras liv. Där går en gräns tycker jag.

    Kanske någon redan frågat, men var inte Vanja och Josefin på Margaux bröllop?

      Varför ställer du den frågan här? ?

        Var ska jag annars ställa den? Tyckte att den passade bättre under ett inlägg om Margaux än till exempel blondinbella.

          Varför inte hos Margaux själv? ?‍♀️

    Har hon tagit ut sina silikon?

      Nä tror bara hon gått ned väldigt mycket i vikt så det är i princip bara implantaten kvar och inget eget fett i de 🙂

        Vem vill ha det så ?

          Margaux?

    någon som vet var tröjan är ifrån? har typ aldrig frågat en sådan fråga någonsin förut, men det känns ju sååå himla jag!!! hehe ??? älskar.

    Nope, helt ointresserad av en influencer som leker politiskt ”guide”. Behöver vara insatt på ett helt sätt eller ha en annan bakgrund. Men funkar kanske för att fånga intresset hos de som i grunden är helt ointresserade.

    Helt sjukt att en person som tydligen stödjer KD får inleda ett sådant samarbete. Att en ung kvinna står för minskad aborträtt, minskad invandring och mindre bidrag till de som har de tufft när hon själv cashar in 100 papp på en bild. Blir mörkrädd för samhället! Usch

    Money talks..????

    Hade hon gjort detta utan att få betalt utan för att hon kände genuin för set så hade hon absolut varit en förebild men blir inte alla impad att hon gör detta samarbete då hon gör det för pengarna..

    Om hon nu brinner för dessa ämnen, varför skänker hon inte pengarna till dessa organisationer som hjälper dessa människor? Där hade dom gjort mer nytta..

    Skamligt att någon ens vill ha ett samarbete med någon som misshandlar sitt barn psykiskt! (Ja det är det 5 minuters metoden gör.)

    vem betalar ett dylikt samarbete? Inte partierna väl när det gäller kommissionen? Är det vi allihop, dvs staten?

    Varför lyfter hon inte dessa ämnen utan att kapitalisera på det? Det hade känts äkta. Men nej, Margaux vill kapitalisera på precis allt och mest av allt så vill hon kapitalisera på att exponera hennes barn på alla sociala kanaler för maximal personlig vinning.

    Världens högsta hårfäste???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.