Margaux måste vara världens bästa Wingman

Vi har öppnat hotell hemma. Haha, det är mysigt som Arnold säger. Underbara storebror Theo tycker om att sova över, han är alltså lite sällskapssjuk av sig. Med andra ord han behöver en tjej nu, haha. Jag la upp en youtube-film som heter ”single and ready to mingle” i morse så nu får han förhoppningsvis något förslag…. hehee….// Margaux

Maggis Hunkförmedling ligger allt annat än på latsidan.
Den hunkiga Saltiskompisen Max (aka MumsMums) fick lite hjälp på traven och är nu i – vad som på Instagram verkar vara – en lycklig relation sedan något år tillbaka och även vännerna Adam, Daniel och Viktor har fått sin potential som blivande pojkvän hyllad på Maggis sociala medier.

Men nu..
Nu är det slut på generalrepetitionerna. Inga mer skojsiga inlägg om singelvänner som behöver sällskap, nu är det på riktigt. ALLVAR!
Den här gången är det ingen mindre än Margauxs bror Theo, vars singeldagar är räknade.
Inte nog med att det ska skaffas en flickvän till brodern, flickvännnen kommer ju även bli Margauxs svägerska så jag förstår om tratten är något smalare än för vännerna. 😉

Av det man sett av storebror Theo så verkar han ashärlig. En Margaux i manlig tappning.
Han har ju medverkat en del, både på hennes kanaler men även hos Viktor Frisk och ja, han verkar vara lite av en ”frisk fläkt”. *budumdumtish*

Margaux borde få medalj som Wingman.
Hon verkar göra ett PRIMA jobb!

 

38 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Han verkar superhärlig! Förhoppningsvis hittar han någon som vill ha honom för att han är just sig själv och inte för att han är Margaux bror 😉

  Så han missade uttagningen till The Bachelor? 😉 Man kan undra vad krävs för att bli utvald till det TV-programmet?…

  Undrar vilka krav en kille från en sån fin familj har på en flickvän? Ibland kan jag vara för osäker för att flörta med för ”rika” killar för en själv kommer från en otroligt vanlig Svensson-familj, men man är ju söt och snäll , så… undrar ?

   Klart det går! Vad är det för krav menar du?

    Nej jag har inga såna krav själv, undrar mest om tex hennes bror har det eftersom det utifrån känns så viktigt inom vissa kretsar att man ska ha visst jobb eller utbildning, eller att ens föräldrar ska bo i ett fint hus typ.. min pappa är bilmekaniker och mamma jobbar i mataffär, de har slitit men de har aldrig värderat pengar eller status liksom! Älskar det men samtidigt blir man osäker om killen man träffar kommer från en ”fin” familj… hoppas ju att det inte är så, mest nyfiken.

     Känn ingen oro! Min pappa är död och min mamma städare, de killar jag träffat (inkl min nuvarande) har många gånger kommit från tex läkar-, ingengör- eller företagarfamiljer med ”fin” uppväxt och det är inga konstigheter. 🙂 En bra kille är en bra kille oavsett bakgrund.

      *ingenjör

     Okej generaliserar lite nu men tror inte hur en själv bor och ens föräldrar gör spelar sådär jättestor roll för ”såna”, tror dock att vara driven med vad man än gör är något de värderar högt, vare sig det är att jobba i kassa eller vara läkare.

   Äh, det blir väl vad du gör det till. Vill de vara fina och ha en pinne i röven är det deras problem, men det är absolut inte alla inom överklassen som håller på så. Pris C P blev tillsammans med en dokusåpadeltagare, Victoria med en PT, Reinfeldts son har väl vänt burgare på McD, mina överklassvänner har jobbat extra på lager och hemtjänst när de pluggat på universitetet osv. En bekant som är son till en miljadärsläkt kör runt i en gammal bil och lever för att vara sunkig på festivaler. Kanske inte så ”jättefint” men vettiga människor oavsett klass lägger inga värderingar i det. Tror snarare det är en symtom på att man inte är så ”fin” som man önskar.

   Du har nog kollat på för mycket film. 🙂 Mina föräldrar bryr sig inte det minsta vilka jag dejtar, eller de bryr sig med hjärtat som alla andra föräldrar, men inte mer än så.

    Och här är det tvärt om och jag har blivit svartafåret när jag valde att inte bli typ proffesor eller dejta rätt kille? och gudförbjude så fick jag barn före karriären också.

     Din stavning spelade nog också stor roll ?

   Jag tror inte de direkt har krav däremot kan man ha i åtanke att många samtal kan bli lite kluriga. Jag har gjort en klassresa (invandrare och arbetarklass). Träffade en ekonom på högskolan, med rika föräldrar, stockholmare och allt som hör till. Vi hade ett trevligt förhållande i något år och familjen var mycket rar men det var lite konstigt att svara på frågor som var min familj har sommarhus (de hade i Cannes. Vi har aldrig haft), vad mina föräldrar jobbar med och var de studerade (sjukpension , ingenstans), vilka aktier jag tyckte var intressanta (???), osv osv… Man märkte verkligen av skillnaderna. Men ibland tror jag att jag störde mig mer än vad de gjorde… 🙂

   Känner rent spontant att om man inte duger för någon bara för att man har ”fel” bakgrund så kan den personen dra nånstans.

   Amen hallå!!!!

   Kronprinsessan Victoria tog en pt från Ockelbo

   Och Kronprinsen en Slitz-tjej

   Det är kärleken som styr! Våga!

  Lite OT kanske.

  Men är det bara jag som tycker att det skaver lite när man ser alla bloggare som är gravida/fått barn (Margaux, Kenza, Forni osv) får så sjukt mycket barngrejer? I alla möjliga prisklasser. Jag förstår såklart syftet att företagen vill marknadsföra sig, men för mig blir det snarare lite tvärtom.. Jag har själv en liten bebis hemma och trots att vi inte har höga löner har vi kunnat köpa både det vi behöver och vill. Men sen han kom har jag reflekterat mer över detta, att de som verkligen har råd att köpa det dyraste av allt (ex spjälsäng för över flera tusen och enbart märkeskläder) ska få allt gratis!? När det finns andra, alltså inte jag själv, som faktiskt verkligen hade behövt hjälpen. Det känns lite motbjudande att de ska få så mycket grejer där allt inte ens kommer till användning.. Borde inte företagen kunna marknadsföra sig bättre och faktiskt göra lite skillnad?

  (Skippa gärna ”har man inte råd med barn så ska man inte skaffa några” om någon ens orkar slänga sig med sånt längre)

   Varför skulle företagen vilja göra skillnad? Dom vill kränga saker och tjäna pengar.

   Deras PR-personer har nog kalkylerat. Det lönar sig uppenbarligen att ge till influencers för att de är just influencers som influerar andra till att köpa samma produkter. Och skulle de ge grejer till fattiga randoms skulle de säkert få skit för att de profiterar och spelar hjältar på en stackares bekostnad.

    Influencers skulle ju faktiskt kunna göra det – skänka vidare sakerna till olika välgörenhetsorganisationer, skriva en liten notis om det på sina instagram utan att göra en stor grej av det eller spela ”hjältar”.

     Fast varför tar du för givet att de inte redan gör det? De kanske gör det och inte skriver ut det alls?

   Fast ingen får ju något gratis. De tjänar pengar på att ge det till influencers. De tjänar ingen på att ge det till ”behövande”. (Många företag ger btw redan till behövande = frälsningsarmén, hem för kvinnor/barn osv.)

   Jag tycker iofs att din kommentar inom parentes är väsentlig. Har man inte råd med säng osv borde man tänka efter före. Men såklart kan det hända saker som gör att ens ekonomi förändras men det är också därför vi betalar skatt och har ett socialt skyddsnät (med en del hål i förvisso). Utöver det finns det mängder med organisationer som hjälper föräldrar och barn, Majblomman till exempel.

   En influenser har ju valt ett yrke som gör att de får saker och företagen använder dem för att synas för att i sin tur kunna sälja saker till fler människor. Det är affärer så nej, jag tycker faktiskt inte att det skaver det minsta.

   Jag tycker problemet är att alla har så mycket helt onödiga barnsaker. Man behöver typ ingenting. Blöjor (köper man tyg är det en engångskostnad), nappflaska (om man flaskmatar), kläder och bärsele/bärsjal eller barnvagn.

   Man behöver inte ha flaskvärmare, vällingsdoserare, välling, barnmat, speciella muggar eller bestick. Barn kan leka med vad som helst. Jag blir tokig på den enorma konsumtion som omringar barn!

   Har tänkt detsamma kring t ex familjen Torsgården som fick 3 (tror jag) dubbelvagnar och flera babyskydd efter att de fick sitt andra barn. Förstår att de kan ge bort eller sälja det som inte behövs men ändå sånt slöseri :-/

   Det handlar inte om att företagen vill vara snälla. De sysslar inte med välgörenhet. De betalar dessa personer med prylar för att få reklam. Det är deras jobb. Kanske orättvist, men alla jobb har olika förmåner, löner, villkor osv. Det är så världen ser ut.

   Kan hålla med men vet att tex Dasha och Babybjörn skänkte x antal barnselar och andra tillbehör till en kvinnojour (tror jag det var, eller något liknande) vilket jag iaf tyckte var väldigt fint! Då hade hon fått saker men kontaktat dem och frågat om de ville skänka eller något liknande, kommer ej ihåg exakt

  Han är tyvärr alldeles för skallig…

   Men bara för att det handlar om en man så är det okej att diskutera utseende? Din kommentar är så ofräsch så det är inte klokt…

   Tunnhårig gör inte nåt men hans frisyr?! Han MÅSTE ju anpassa frisyren efter att han knappt har nåt hår uppe på huvudet!

    Ja, bort med det! Min farbror hadde tynt lyst hår da han var ung, i motsetning til resten av slekten med tykt mørkt hår, og var rask med barbermaskinen. Mye finere uten hår i det hele tatt!

   Håller med! Kommer ihåg när han satt i publiken i Lets Dance, och David frågade Margaux om brodern var singel, och Margaux sa ”Ja, han är hur singel som helst”
   David: ”Det förstår jag, med den där frisyren”. Haha!

    Nää fan va elakt..

  Jeg er norsk og jeg forstår ikke hva det betyr at han er en «frisk fläkt». Kan noen forklare? Takk for hjelpen 🙂

   En frisk fläkt: nytt, fräscht, att det kommer in nytt

   I det här fallet att brodern kommer in som en ny person som kan tillföra något trevligt

  Jag som tycker han verkar ganska oskön.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.