Maxat med influencers i Cleans nya reklam

https://www.instagram.com/p/BwsB-1_ozkQ/

 • Ben Mitkus
 • Anis Don Demina
 • Katrin Zytomierska
 • Annica Englund
 • Paula Rosas
 • Hugo Rosas
 • En springande blondin jag inte lyckats identifiera 🙂

Att fĂ„ in alla dessa törstiga influencers i en video som Ă€r 60 sekunder – det Ă€r ta mig tusan lite imponerande.
Man kan inte bli annat Àn imponerad av resan som Hugo och hans företag gjort, oavsett om man konsumerar energidrycker eller inte.
Fatta att han gĂ„tt frĂ„n den hĂ€r, smĂ„tt plutiga pojken i ”Den rĂ€tte för Rosing” till en entreprenör av den hĂ€r kalibern?

Och frugan Àr inte sÄ dÄlig hon heller, hon fotar och filmar nÀmligen en kampanj för sjÀlvaste Nike idag.
Inte heller sÄ illa pinkat. (Not so badly pissed? Bra översÀttning va?)

Idag smĂ€ller det: Äh jag berĂ€ttar! Idag ska jag plĂ„ta en kampanj tillsammans med Nike? Vi har en heldag framför oss med bĂ„de foto och filmproduktion. Kampanjen kommer framför allt att gĂ„ i rörligt format och man kommer att hitta den ute pĂ„ stan, till och med nere i tunnelbanan. Det kĂ€nns helt sjukt overkligt att jag Ă€r en av profilerna i detta projekt
 Jag menar vem Ă€r inte uppvuxen med Nike? Och nu ska jag fronta en kampanj. Helt sjukt! Ja sĂ„ dĂ€rför Ă€r jag lite nervös idag men samtidigt vĂ€ldigt, vĂ€ldigt förvĂ€ntansfull.

Det kommer bli en rolig men lÄng dag sÄ om det Àr lite tystare Àn vanligt hÀr inne idag vet ni nu varför. Jag tar med mig min kamera för att kunna dokumentera behind the scenes och tÀnkte hÄlla er uppdaterade pÄ instastory =) //Paula

Det gÄr bra för influencerfamiljen Rosas helt enkelt.
Kul!

 

52 kommentarer

Kommentarerna Àr omodererade sÄ du stÄr sjÀlv för vad du skriver sÄ hÄll dig pÄ mattan!

  Den blonda tjejen som du inte kan identifiera heter Fanny runheim friidrottare med clean som sponsor

   TĂ€nk vad ett leende kan göra. SĂ„ jĂ€kla snyggt! 🙂

  den blonda tjejen heter Fanny runheim friidrottare med clean som sponsor

   Tyckte klippet med henne sĂ„g lite skoj ut, nĂŠr det var filmat som ”plocka burk och skynda ut ur butik”. Ser lite ut som om hon bypassar kassan ?

  Vill ha ett smarrigt inlÀgg om typ Bella ?

   Ha, ha! VÀntar ocksÄ pÄ det!

   Och pĂ„ Flashback försöker en PR-byrĂ„/anstĂ€lld (eller om det Ă€r Bella sjĂ€lv, misstankar finns i den riktningen) vitmĂ„la Bella pĂ„ ett tĂ€mligen taffligt sĂ€tt. Snackar som kidzen, ba typ litet WT ba i texten ba plusss stvafel sĂ„ att det ser ut som vi som hylla Bella pĂ„ FB Ă€r ”riktiga” Flashback-snubbar, liksom, ah, fan va chill. Usch, vilket tragiskt nederlag.

    Jag fattar inte vad hon gör i NY? Varför ett kontor dÀr? Hur tror ni det kommer gÄ, kommer hon lyckas over there?

     Inte ett kontor, ett skrivbord i ett kontorshotell som det verkar, möjligen ett litet rum. Men i Bella mÄste ju stÀndigt leva upp till imagen av att vara fantastiskt framgÄngsrik (Àven om ekonomin ser ut att bli allt sÀmre).

      Kollar man upp organisationen bakom blir det intressant. VĂ€ldigt upstart-feelis över det hela, vĂ€cker inte sĂ€rskilt mycket intresse i sociala medier heller…

      Precis, lite We Work kÀnsla man hyr ett skrivbord bland andra start ups för att inte sitta hemma och uggla.

     Tycket iaf att det Àr galet roligt att hon gör en intervju för Good Housekeeping . AlltsÄ ironin i det. ? berÀttar hon dÄ sina tips för att anstÀlla det bÀsta hemma teamet eller ???

    Jag tror att det Àr Stollis som Àr Luzern

   Snark

  KĂ€nner att det Ă€r nĂ€stintill omöjligt att tycka nĂ„t positivt om en kampanj, om det Ă€r en influencer inblandad…
  Olika produkter, olika influencer men ÀndÄ sÄ mycket exakt samma sak. Bara pengar som talar. GÀsp

  Imponerade att fÄ med sÄ mÄnga ja men jag blev dÄ inte ett dugg sugen pÄ att köpa en burk

   Typiskt! Supergoda! Gillar bÀst hallon-smaken!

    Vatten brukar jag dricka, ibland med en citronskiva i. Billigt och bra!

     Och miljövÀnligare Àn frakta runt vatten pÄ burk.

  Smygreklam?! Är detta betalt samarbete/reklam? Smart isĂ„fall, Ă€r ju lĂ€tt att förneka.

   HönshjÀrna ?

   Haha stollis

    Snark.. men det var ju vĂ€ntat att Hej stollis skulle skrivas, bra som bortförklaring…

     SĂ„ himla trött pĂ„ uttrycket som CamCam myntat hĂ€r pĂ„ bloggen. Det Ă€r ju hon som sĂ€tter tonen i kommentarsfĂ€ltet och det Ă€r mer och mer ”fjortisar” som hittar hit. Jag kan sakna alla kul och smarta diskussioner och kommentarer som, som dock fortfarande glimrar till hĂ€r dĂ„ och dĂ„ 🙂

      SjÀlv Àr jag mer trött pÄ Stollis, Àn att Stollis kallas Stollis.

  Haha assÄ bilden FrÄn det Till det. FrÄn att stÄ bredvid en tjej till att gÄ skrattande i snö. Bilden sÀger verkligen ingenting och var överflödig. FörstÄr va du menar men texten om hur lÄngt han har kommit rÀckte

   Tror att det fanns ett syfte med att ha med den ena bilden, en strategi.

    Vad för syfte/strategi? Förklara gĂ€rna hur du tĂ€nker! 🙂 genuint nyfiken

  OT men all negativ kritik Zeina fĂ„r pĂ„ instagram för att hon nĂ€mner ”Israel” ?
  Jo, jag förstÄr problematiken tycker bara det Àr synd att hennes bok och hÄrda arbete kommer i skymundan.

   SĂ„g det nu ocksĂ„, herregud… sjĂ€lvklart Ă€r situationen extremt kĂ€nslig men att fördöma zeina för att hon inkluderat ett israeliskt recept i hennes bok om mat frĂ„n HELA vĂ€rlden kĂ€nns helt sjukt. Hela hennes kommentarsfĂ€lt dryper bara av antisemitism.

    Det stĂ„r ”israeliska matrĂ€tter” och palestinier reagerar pĂ„ ordvalet, ”judiska matrĂ€tter” hade varit mer politiskt korrekt. NĂ€r hon skriver ”israeliska” sĂ„ erkĂ€nner hon Israel som stat, förnekar Palestina.

   Nej, jag förstÄr faktiskt inte problematiken.
   Det Àr en KOKBOK. Med RECEPT. FrÄn jordens alla hörn. Det varken kan eller fÄr finnas nÄgon som helst problematik i en sÄdan kokbok. Det Àr ju helt sjukt och hur ska vi nÄgonsin lyckas med integration och att kunna leva fredligt oavsett etnicitet och religion nÀr folk beter sig som kompletta rövhattar?

   Älskar för övrigt Zeinas recept och har nĂ„gra stycken som stĂ„ende favoriter hĂ€r hemma.

  Allt Àr sponsrad hos familjen Rosas. Camcam du som Àr sÄ emot smygreklam vet vÀl att familjen Rosas driver mycket med smygreklam???
  Paula Àr inte den gamla Paula som mammorna Àlskar nu Àr det bara trÀning/kropp/ socker fri liv hos Paula Àr hon Àr inte sÄ omtyckt mera om du följer med lite.

   Och vad tror du detta Ă€r? Inte sĂ„ lite hyllningar av P och H men jovisst eeh hmm…

  Haha vad det bara jag som tyckte klippet var extremt B? KÀndes verkligen som att nÄgon filmat med mobilen.

  Och vad Ă€r det för liten pĂ„se Paula hĂ„ller i nĂ€r hon gĂ„r ur bilen? Och hur lyckat Ă€r det egentligen att ha ”massor” av influensers med i en video nĂ€r dom som Ă€r med Ă€r sĂ„ lama? Ben – vidrig mot sitt ex och allmĂ€n douche – Mitkus och Katrin – mobbarnas mobbare, vikthĂ„nare och allmĂ€nt elak – Zyto-uschka liksom? Om det var tĂ€nkt att jag skulle vilja köpa Clean efter denna video hade den tyvĂ€rr motsatt effekt…

   Du Ă€r nog inte mĂ„lgruppen Ă€ndĂ„ 🙂

    Vem tror du Ă€r mĂ„lgruppen? Är alltsĂ„ genuint nyfiken!

    För man fÄr inte ha moral och vÀrderingar för att tillhöra mÄlgruppen antar jag. Makes sense.

   PÄsen som Paula hÄller i Àr en pÀlsboll som sitter pÄ hennes nyckelknippa

  med den röven skulle jag inte lÄta nÄgon stÀlla upp i sportreklam.

   Vems röv?

  FörstĂ„r inte hur detta med influencers och alla deras samarbeten kan fĂ„ hĂ„lla pĂ„. Numera kan jag inte gĂ„ in pĂ„ nĂ„gons Instagram utan att mötas av ” i samarbete med” eller nĂ„got liknande . Ingen skriver lĂ€ngre en blogg eller ett instagraminlĂ€gg utan att det Ă€r reklam/ samarbete i nĂ„gon form? Men hallĂ„, vad Ă€r det som hĂ€nder ??

  Influencers anvÀnder andra influencers. De mÄ ha ett bra nÀtverk och bra samverkan pÄ mÄnga plan men fy fasen vad tröttsamt det Àr för oss tÀnkta konsumenter.

  FÄ saker fÄr min köplust att skrumpna ihop och dö lika fort som influencers som hjÀlper varandra med marknadsföring eller som alla varit pÄ samma frukost/lunch/event/trÀff och sprutar ur sig likadana bilder pÄ dukningar, mat, prylar och sig sjÀlva pÄ Instagram. Har man sett en har man sett alla ?

  Stör mig lite pĂ„ att katrin plockar ner tre blĂ„a clean i korgen men i nĂ€sta sekvens sĂ„ dricker hon en röd. Kanske bara Ă€r jag. ??‍♀

   TÀnkte pÄ det med Annica ocksÄ som tar en lila och dricker en röd. Klantigt faktiskt!

    Och framför allt att Katrin lÀgger ner flera burkar i korgen men gÄr dÀrifrÄn med en enda och ingen pÄse i handen?

  Kan du inte undersöka vad BB’s egna mĂ€rke har med clarins att göra? Eftersom hon nĂ€mner hennes mĂ€rke i samarbetet med Clarins, sĂ„ fĂ„r hon det att lĂ„ta som att dem Ă€r tillsammans och LikvĂ€rdiga. Som att hon vill klĂ€ttra pĂ„ Clarins?

  Kolla bakgrunden hur Nike klÀder och skor görs, tack!

  Varför pratar ingen kom att Kammi ”danskhelvetet” kompis Eskil Ă€r tillsammans och bor med en dömd pedofil?? Han dömdes till 5 Ă„rs fĂ€ngelse. Han visas Ă€ven i videon pĂ„ youtube dĂ€r dom Ă€r ute och Ă€ter sushi med nicko. Han Ă€ger vuxenkul. https://www.flashback.org/t1569162 Bara att lĂ€sa mer sĂ„ fattar ni hur sjukt det Ă€r

  Haha, typ första gĂ„ngen jag sett Katrin Z le 😀

  Och hon ljuger friskt pĂ„ sin blogg med.. Senaste inlĂ€gget med reklam för hennes frisör hon minsann gĂ„tt hos heela livet! Och sĂ„ ett inlĂ€gg frĂ„n 2013 dĂ€r hon hade en annan frisör som ocksĂ„ Ă€r bĂ€st och hon gĂ„tt hos hela livet och kommer vara Mollys frisör hela livet med… 😀 https://paulas.me/basta-frisoren-i-stan/

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.