Tror ni jag kan lära Selma att mingla?

Men JÄVLAR vad söt hon är! <3 <3 <3

En mysig tradition vi har som vi gör varje dag är att vi går till Humlegården där de har en rastgård där lilla Fleur kan träffa och leka med andra hundar och det är så kul att stå och se på när hon springer runt och leker och minglar med de andra vovvarna. //Mogi

Givetvis busar inte Mogis lilla hund, hon minglar!
Jag undrar om det går att lära en 20 kilos Pansargris att mingla?
Jag är mycket tveksam, men tanke på att hon går fram som en pansarvagn, vad hon än gör.
I hennes huvud väger hon förmodligen fortfarande fem kilo och är smidig som en panter nr verkligheten är en annan.
20 kilo bus som kommer ångandes.

Brukar era vovvar mingla i hundgården?
Stå i små klungor med ett glas kallt bubbel och snicksnacka om de senaste trenderna inom hundkoppel och väskor att bli kringburna i?
Jag ger mig fan på att Mogis lilla prinsessa sover på en sådan här – tror ni inte?

Tack för tips!

69 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Bajsnödig värre… Miglar 🤣

  Svara

   Myglar?
   Möglar?

   Svara

  Tradition? Hur länge gör man något innan det blir tradition?

  Svara

   På Östermalm har man inte vardagsrutiner, man har traditioner. 😉

   Svara

    Ja, jag har som traditiiion att gå till jobbet flera gånger i veckan.

    Svara

     Åh samma här! Jag har också som tradition att panikhandla på Ica några ggr/v på vägen hem efter jobbet för att vi aldrig har nåt att äta hemma, en annan tradition är att jag brukar städa toaletterna här hemma några gånger per vecka och en annan fin tradition är när barnen drar på sig löss och vi får luskamma hela familjen varje dag i ett par veckors tid. Härliga tider!

     Svara

  Stackars hundar. Gå på skitiga trottoarer bland fimpar och skräp och sen en vända till en sunkig hundrastgård. Nää tacka vet jag att bo på landet och kunna gå fritt med sina hundar i hagmark, ängar och skog.

  Svara

   Jag har haft hundar både i stan och på landet, det är inte synd om hundar i stan. De anpassar sig, och så länge de blir aktiverade och slipper vara ensamma mycket är allt bra.

   Svara

    Är väl mig de här fel på då, för jag hade då aldrig velat ha hund i stan.

    Svara

    Många av våra kunder bor i innerstan med hund. Många av dem har lantställe och de säger att de tydligt märker hur annorlunda hundarna beter sig när åker ut till landet. Inte minst att de blir så mycket gladare när de kan röra sig ordentligt, springa fritt på ett annat sätt, och utforska alla spännande lukter. Klart att det inte går att jämföra med en rastgård. Särskilt inte för raser med stora motionsbehov.

    Svara

   Det är nog få influencers som skaffar hund för att de värnar om just hundarna. I sådant fall hade de inte burit omkring på dem som handväskor, tagit med dem till stökiga events eller ens skaffat dem från första början (med tanke på deras boende m.m.). Det viktigaste verkar vara att kunna skapa innehåll, vilket sker med hjälp av hundarna. Därför köper de små valpar som de utnyttjar till fullo. Inte är det tal om att skaffa en gatuhund eller någon hund från Hundstallet inte… En liten söt rasvalp ska det vara.

   Svara

    Eeeeh. Fleur är en blandras..

    Svara

    Fast gatuhundar och hundar från hundstallet kräver ofta stor kunskap och har ofta bagage. Därför anser jag att det är bra att influencers inte skaffar såna hundar. Det räcker inte med att vilja rädda alla hemlösa hundar, man måste kunna tillgodose deras behov och vara villig att lägga ner mycket tid och energi på eventuella problembeteenden. Är glad att Mogi har vad hon har i kopplet.

    Svara

   Ja, tack vet jag landet där ensamma hundar står skällande i gårdar till jakten drar igång och där de motioneras med koppel från bilarna. Tack vet jag landet där de skjuts och slängs i skogsbrynet om veterinärkostnaderna blir för höga! 😊

   Svara

    Ehhh okej. Ja för det var verkligen exakt vad jag menade.

    Svara

    Åååh har du en tidsmaskin? Coolt!

    Svara

    Wtf va?

    Svara

    Word. Känner överlag att folk som har hund i stan är mer måna om att hunden får stimulans, promenader tillsammans hellre än att bara släppas ut i en trädgård, umgås med andra hundar och gå på kurs.

    Svara

     Böjd att hålla med. Jag är själv norrlänning, och det är nog bättre att vara hund i stan. Löplina hela dagarna är ett begränsat nöje för hunden. Typ fem meter lång nöje.

     Svara

      Egentligen tycker jag att det finns suveräna hundägare både i städer och på landet. 🙂 Jag känner människor som bor i byar och som är otroligt måna om sina jakt- och brukshundar och som tar hand om dem under alla väder och säsonger.
      Lika väl som det så vet jag många stadsmänniskor som kuskar runt med sina hundar på bruksklubbar, tävlar med dem och ger dem ett fint liv.

      De som inte ger sina djur något har nog lika lätt att sätta sin hund på lina som den har att stänga in den i en lägenhet hela dagarna. Hemskt nog. 😢

      Känner till en som drog på flera dagars semester samtidigt som hunden lämnades ensam med en öppnad fodersäck och en bunke vatten. Känner även till en idiot som sköt sin hund efter att tvingat den att jaga med brutet ben. 😖
      Vidriga människor.

      Svara

     Ambitiöst att pendla från Bromma varje dag för att hunden ska mingla med hundarna på Östermalm…

     Svara

   Men vem minglar de med där ute på landet?

   Svara

    Med älgarna.

    Svara

    Vår hund vill mingla med alla djur, harar, älgar, fåglar etc, men de vill inte mingla med henne 🙁 Inte ens när hon ber snällt och piper efter dem.

    Svara

  Jag tycker Fleurs Instagram är roligare än Mogis! 💞🐾

  Svara

  Det märks tydligt när du C inte har nåt vettigt att skriva om. Då blir det väldigt barnsliga inlägg, du borde ha mängder av bloggar att skriva om men du gör inte det av nån anledning. Sen Ös gjorde sitt intåg så har inläggen försämrats rejält, du kan ju inte jobba dig fördärvad precis.

  Svara

   Jag tycker inte alls det är särskilt intressant med allt skvaller från olika paradise hotel deltagare. Men förstår att det ger läsare!

   Men blir spännande att följa Isabelle Löwengrips ekonomi framöver. Men antagligen har hon mer sparat och investerat än vi vet om 💸

   Svara

   Ös? 🤔

   Svara

    Öppet spår tror jag!

    Svara

     Tack!

     Svara

  Kan ändå hålla med om att hundar i stan inte har samma liv som på landet.

  Men en hund som inte behöver vara ensam och går på hunddagis får träffa mycket andra hundar och mår nog prima!

  —-

  Men kan inte säga att min 9 månaders Cocker spaniel minglar 😉

  Svara

   Mogi bor inte på Östermalm! Hon och hennes Mon amour bor i Bromma hos Mogis föräldrar. Igen.
   Så lite roligt att läsa att Mogi åker med hunden till stan varje dag, låter märkligt. Men ja, har man inte jobb så hinner man med sådant. Hon är nästan 30!
   Och, jag som alltid haft hund, skulle aldrig ta min lilla valp till stan för att träffa vuxna hundar. Särskilt om inte valpen inte fått alla sina vacciner.

   Svara

    Oj. Så de sålde lägenheten och flyttade in hos hennes föräldrar båda två? Är hyffsat jämgammal med Mogi (ngt år äldre) och att flytta hem till föräldrarna i denna ålder? Oh, hell no! Det skulle förstås vara om det blir en månads glapp mellan köp och sälj. Men mer än så? Nope, nix, nej!!

    Svara

     Hell no? Somliga har bra relationer till sina föräldrar och ser inte det som något problem alls. Jag bor med mina föräldrar på grund av bostadsbrist och är så tacksam över att de inte slänger ut mig på gatan och jag är äldre än Mogi.

     Svara

      Jag har också jättebra relation till min mamma och hon skulle självklart inte låta mig bo på gatan, men jag personligen känner att har jag flyttat hemifrån ska jag inte flytta hem igen. För allas skull. Men som sagt, det är jag. Jag ville bara påvisa att man kan ha fantastisk relation till föräldrar, men ändå inte vilja bo med dem.

      Svara

      Det som väl är lite udda är ju att Mogi och Mon Amour hade en fullt funktionell lägenhet, men ändå nu alltså bor hos Mogis mamma och pappa? Enda skälet jag kan se till att man som Mon Amour går med på det är ekonomi – de har varken råd att bo kvar eller köpa nytt. För inte sjutton skulle man väl som vuxen, över 30, acceptera att bo hos _någon annans_ föräldrar annars?

      Svara

     Nä, de har aldrig ens bott i lägenheten, de köpte den för att fixa och sälja, och är bara där med jämna mellanrum för att fota. De bor som sagt hos Malins föräldrar i Bromma när de inte är ute och ”jetsettar” världen runt.

     Svara

  Old boring news…

  Svara

  Självklart att du kan lära Selma att mingla!

  Svara

  Jag antar och hoppas att Selma har en sådan där lyxig hundbädd som på fotot?! Det är hon värd, som den hundprinsessa som hon är! 🎀

  Svara

  Baba Egbe kan göra vilken hund som helst till en minglare av rang. Han kokar lite rötter och örter bara. Se sista kommentaren i det förra inlägget om Marcelo Pena för fullständiga kontaktuppgifter 🙂

  Svara

   😂😂

   Svara

   Om Baba Egbe kastar sin stavning på dig kommer minglet gå som en dans

   Svara

    Alltså jag tjuter av skratt <3

    Svara

   Nej nu är inlägget bortredigerat, innan man ens han spara ner kontaktuppgifterna. Baba Egbe vår stora frälsare! Hur får man tag i han?

   Svara

    Trist att spammaren är kvar men inte Baba. Världsklass på stavningskastning!

    Svara

    CamCam du kan ju inte redigera bort det roligaste inlägget i Bloggbevaknings historia!

    Svara

     Nattar barn och fnissar så jag kissar på mig… stavningskastaren here i come!

     Svara

      Akta så saker inte börjar bli ful. Allie måste vara från norr tror jag bestämt?

      Svara

  Har alltid haft stora hundar bl.a. schäfer, rottweiler, kaukasisk ovtjarka m.m men har aldrig haft en hund som är så brötig som min amstaff, hon springer raaakt fram över allting oavsett vad som är i vägen, skallar mig varje dag, trampar en i ansiktet i sängen osv😂😂 kanske är nått rastypiskt

  Svara

  Isabella kan inte bestämma sig för designen för hennes nya budgetprodukter som ska hetta Löwe. Uttalas Love. 😋🤣🤫🤷‍♀️ nu vädjar hon till sina läsare att hjälpa henne med denna svåra utmaning. Att arbeta dom creative director men inte kunna bestämma sig fastän någon annan skapar designar. Där ser ni det kan inte vara lätt för Världens Mäktigaste kvinna. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  Svara

   Nä det ska uttalas löv och de va verkligen inga fina förslag, blev typ yr av att kolla. O dofterna sen? Vilken är målgruppen? Åttaåringar? Fast tvek på att ens de vill lukta som en glassbar.

   Svara

    Sant var snabb med att skriva. 😉😀
    Alltså människan kan aldrig bestämma sig för så enkla saker som någon annan gjort åt henne. Helst vill hon bara ta äran åt sig. Hoppas läsarna inte hjälper till. Eller väljer den fulaste. 😋😆

    Svara

    Vad var det för sötsliskiga dofter sen här gången då?

    Svara

   Pingis (räknar dagarna tills hon blir barnledig): ”Öh, Bellastolla, det är någon snubbe från Spanien som vill stämma oss för varumärkesintrång.”
   Bella (slänger med håret): ”Hi, hi, hi! Så tossigt! Det där får Head of kontroll av varumärkesnamn fixa när hon är tillbaka med min White Chocolate Mocha Frappuccino Blended Coffee.”

   https://www.loewe.com/eur/en/home

   Svara

   Den enda anledningen till att hon ber läsarna om tips är för att få till flera 100 kommentarer. Hon ger blanka fan i vad läsarna har för åsikt, namnet är redan bestämt för länge sedan, det är bara kommentarerna hon vill ha.

   Svara

  Min 50 kilos Berner sennen älskar att ”mingla” ( om man med mingla menar gå fram som en ångvält och snubbla över sina egna tassar…), men hade han fått välja dryck hade han valt att stå i mitten/centrum av rastgården med en bärs i tassen och dragit fräckisar.

  För övrigt har jag bott både i stan och på landet med hund, och jag tycker faktiskt inte synd om stadshundar – bara de får känna gräs under tassarna regelbundet. När vi bodde på landet var jag latare och tyckte att hunden kunde hänga i trädgården. Den fick såklart promenader med, men aktivitetsnivån var lägre. Nu när vi bor i stan så går vi regelbundet till brukshundsklubben, tränar med andra, går långa promenader, hänger i parken , leker i hundrastgården. På dagarna går han på dagis och får mycket aktivering och umgänge.

  Svara

   Åh snubbla över sina egna tassar ♥️

   Svara

  Skulle inte mogi flytta till London? Sen la de bud på nån lägenhet efter att de sålt sin uppvisningslya? Nu bor de hos hennes päron och det är tyst om Londonplanerna. Det luktar Marie Claire-jobb lång väg………

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.