Ankpung goes Ankfjun

Vår vän Ankpung har vi inte sett på ett tag, så jag gjorde ett besök inne hos henne för att se vad denna Malungska donna har för sig.
Och ta mig tusan – hon har gått från Ankpung till Ankfjun!
Givetvis finns Pungen fortfarande kvar, men hennes nya företag ”Beauty by Nikolina” har sidan @ankfjun på Instagram.


Så vad gör då ”Beauty by Nikolina?
Jo, ögonfransförlängningar, spraytans och elevbehandlingar inom microblading och ombrée (ögonbryn).
För som inte vet vad Ombrée är så är det när ögonbrynet blir mörkare, ju längre ut mot örat man kommer. För en naturligare look gissar jag på, eftersom jämnmörka ögonbryn riskerar att se ut som lakritsremmar?

Jag har själv aldrig tatuerat in ögonbrynen, men av bilderna att döma så är Nikolina riktigt duktig – det ser nämligen extremt ”naturliga ut” och det är väl vad man är ute efter tänker jag?
Är ni nyfikna så kan ni kolla in hennes sida HÄR!

Kul att hon satsar i en ny riktning!
Sånt stöttar jag gärna!
Bara för att jag själv inte använder mig av fransförlängning eller microblading så betyder det ju inte att jag inte fattar att det är en bransch på frammarsch!

73 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag håller inte med om att brynen hon gör ser extremt naturliga ut ?

  Vad snällt att du promotar lite!

   Reklam

    Det är bara reklam om man får betalt… jösses

     Nej. Det är reklam om det ser ut som reklam.
     Hur ska en läsare veta om någon ”fått betalt”?

      För att det då finns en stor och tydligt markering om reklam/sponsrat inlägg/i samarbete med… högst upp som ingen kan missa. Gör jag någonsin betalda samarbeten så kan jag GARANTERA att du glasklart kommer uppfatta det på en gång.

       Hur kommer det sig att vi aldrig sett en markering här om reklam/sponsrat/i samarbete med här? Du borde väl få många samarbetsförfrågningar, och du har ju skrivit att du kommer börja göra samarbeten för lönens skull, är väl över ett år sedan du skrev det och sedan dess har vi sett många inlägg som ser ut som reklam. När kommer du börja, kommer du börja med betalda samarbeten? Eller låter du bli för att många av dina läsare ogillar reklam och tycker att det skulle vara hyckel att ha reklam/samarbeten här?

        För jag inte har tackat ja till några än.
        Så enkelt är det.
        Vad jag gör i framtiden får tiden utvisa.

         Camcam kan du inte tacka ja till en sponsrad bröstoperation o ge den till mig så jag kan göra en bröstförminskning ?? mvh H-kupa…

         Jag undrar alltid lite när du skriver om PH, så brukar det stå längst ner när programmet visas och vilken kanal (viaplay osv) och det ger alltid lite reklamvibbar för mig 😉

          Jag måste skriva det för att få använda deras filmade material. Det gäller alla publicistiska sidor med tillgång till Clipsource där materialet kommer ifrån.

       Ja, tänk om alla bloggare/influencers kunde reklammarkera det som är reklam, spons och samarbeten.
       Jag tycker det inte blivit bättre med tiden – i synnerhet är det Instagram och Instastories som gjort att smygreklamen frodas.

    Som jurist inom just marknadsföringsrätt kan jag klart konstatera att det inte rör sig om dold marknadsföring (reklam) här. Så oroa dig inte, ”A”. Livet kan fortsätta!

    Trevlig lördag.

   Heter det inte ’Denna’ Malungska donna, istället för ’detta’ som du skrivit här?
   Kanske ska gå en skrivkurs om du vill satsa på skrivandet eller vad tror du själv? Stav- och grammatiska fel i varje inlägg och du får ändå en lön! Kanske värt att betala några kronor för en korrekturläsare som kan hjälpa dig?
   Eller så får dom anställa en ny bloggare. Kanske någon med humor och mindre mobbarpersonlighet?
   Kanske någon mindre dömande och hycklande?
   Kanske någon som KAN skriva?
   Så kan du satsa på ”sångkarriären” eller bli dj, det verkar alla kunna bli idag.

    Eloise, du kanske ska satsa på att inte läsa en blogg som uppenbarligen gör dig så bitter och arg? Kanske blir även du en trevligare människa då.

    Vilket energiläckage att bli så här upprörd över en fucking BLOGG på lördagsförmiddagen… Din stackare…jag beklagar verkligen. På riktigt…

     Är du verkligen rätt person att prata om energiläckage?

     Du som driver en blogg som tar upp frågor som inte kan beskrivas som något annat än i-landsproblem? Du som upprörs över saker som 99.5% av befolkningen skiter i, som att bloggare inte markerar sina reklamsamarbeten?

      Och denna blogg både läser och kommenterar du?

      Att skriva om saker som händer i bloggvärlden/sociala medier är ju syftet med bloggen, det betyder ju inte att hon är upprörd över allt hon skriver om. Fattar inte hur ni kan störa er så mycket på allt möjligt, jösses.

    Lön får hon för att hon har många läsare.

  Kanske slipa lite mer på bryntekniken…. men kul att hon tar sig för egen verksamhet.

  Brynen behöver hon jobba med. Skulle inte varit nöjd med de resultaten. Däremot tycker jag hon gör mycket fina fransar om man tycker om false lashes looken.

  Måste bara väcka frågan. Blondinbella på met-galan??
  Har hon fått en inbjudan, snyltar hon på någon annan eller vad tror vi???

   varför tror alla att hon ska på met?

    Tror man kunde se på en instastory, från tiden hon var i N.Y, att det i hennes mejl var en konversation med rubrik ”Met gala” där hon skriver det är hon + 1.

   Hon kommer förmodligen få en inbjudan till en av alla de efterfester som hålls i samband med galan, där det är rätt lätt att komma in bara man kan betala för det

    Eller kan komma som en +1.
    Som Bella gjorde för att komma på modevisning hos Balmain t ex.
    Sen ska hon ju till ”röda mattan” i Cannes också.
    Inte visste jag att Bella var i filmbranschen men det är väl hennes banbrytande videoreklam på Instagram som legitimerar hennes närvaro under filmfestivalen i Cannes. Tror dock inte hon är nominerad i någon kategori så något pris blir det inte 🙂

   Den är ju på tisdag, tänker hon borde ha basunerat ut det vid det här laget att hon 1. ska flyga en sväng till NYC igen och 2. dessutom gå på galan/efterfest? Kanske därför privatjet behövs till nästa vecka mellan allt studsande Sthlm- Oslo-London eller hur det var.

  Oj.. men har hon bett dig skriva detta och göra lite reklam för hennes business? Har du fått betalt, är det samarbete/smygreklam? Det förnekar du förstås, du är såklart bara snäll och vill stötta… ja men eller hur eehmm..

  Du är emot när influencers gör reklam för skönhetsingrepp och du är emot ”utseendehets” MEN du promotar att tatuera ögonbryn och annat skönhetsfix? Är inte det lite hyckel och dubbelmoral?

   Stollis. Va glad över ett peppande inlägg ist. Ni blir ju liksom aldrig nöjda, ena sekunden gastar ni om mobbning och i nästa så är Camilla köpt för att inlägget är trevligt

    Camillas soldat? så uppenbart att du är C själv. Och att du skriver beröm till dig själv både här och på andra ställen.?

     Stollis inlägg 3

      Inlägg 4. Varför bemöter du inte istället angående att du känns motsägelsefull?

       Stollis inlägg 5

        ?

   Stollis inlägg 1

  Tycker både Instagram-ögonbrynen och sopkvast-fransarna ser extremt onaturliga och bisarra ut. Men det är nog mer trenden jag inte gillar än just dessa arbeten.

   Jag hajar alltid till när jag ser det i verkligheten.

  Ska ögonbryn vara mörkare ju längre ut mot örat man kommer haha what?! Låter lite konstigt tycker jag. Märkligt också att du skriver om ögonbrynsfix och annat skönhetsfix, blir förvirrande, fattar inte. Du är verkligen motsägelsefull, verkar inte kunna bestämma dig för vilket ben du ska stå. Så Ankpung har utbildat sig inom skönhet, men bilderna var inte direkt till fördel tycker jag inte, såg inte jätteproffsigt ut. Har hon kvar sin äldre man, sin kärlek? Är hon sambo eller?

   Stollis inlägg 2

    Får man bara skriva ett inlägg menar du? Är man stollis annars eller om man ifrågasätter dig? Makes sense… ?

     Stollis inlägg 4

      Oj camcam hur mår du egentligen är dina stollisinlägg ett tecken på något allvarligt? Jag tänker mig stroke eller psykiskt sammanbrott. Måste ju kännas superdumt för alla dina läsare när du skämmer ut dig såhär, jag vet ju hur jag reagerar. Tycker det känns pinigt att läsa en blogg som håller sådan sandlådenivå, är du ens en vuxen reflekterande människa eller bara ett tomt bittert skal som nu rämnar och enkom enstavigt upprepar sig ?
      Sök hjälp och kom igen.

       Stollis inlägg nummer 6.
       Bristen på skiljetecken och stor bokstav är en ”dead give away”…

        Fast nää camcam, det var inte mina inlägg ovan som du kallade stollis, jag är endast en annan läsare som funnit mig manad att komma med lite kritik. Det är mer störigt med dina ”stollis”-inlägg än att någon annan läsare uttrycker sig lite bittert. Det finns det ibland lite underhållningsvärde i. Och sen det här med dead give away pga hur jag skrivit… det har nog mer att göra med att jag skriver på mobilen på jobbrasten i all hast och inte för att jag spottar ut hundra inlägg i ren bitterhet, men allvarligt, Ignorera eller bemöt kritiken. Det där med att upprepa stollis så fort någon inte stryker medhårs känns så himla… ja som att du är i behov av en barnvakt och inte borde ha tillgång till internet. Men whatevs, om alla som kritiserar är stollar, eller stollisar, vad nu det är? Vad är då tanken att ens påpeka det?
        Ellet har du tappat det och stollis är ditt enda sätt att kunna gå igenom dagen utan att totalt spåra ur? För i såfall. Stäng ned. Det är inte värt det.
        Kram
        (Ej stollis, förrän nu då antar jag)

         Åh! Den kramen är den mest genuina jag fått i år! 😉

          Antagligen är den det for real for real

       Men vaaaaaaarföööööööör läser du den då?? Det är det verkligt störda här Stollis. Dags att blocka hen tycker jag.

       ”Pinigt”? Sök utbildning!

    Tycker ändå att kommentaren har en poäng, Camilla.

     I det här fallet ville jag lyfta fram att Nikolina vågat sig på att byta bransch och satsa som egenföretagare. Någonting positivt för en gångs skull…

      Vad är det som är ”för en gångs skull”?

      Erkänner du att din blogg är en pessimistisk virvelvind av negativa inlägg?

      Eller menar du att hela influenser-branschen är negativ och att det här karrlärsbytet är det enda positiva du har sett?

  Jag får känslan att de som har fransförlängning blir lite storleksblinda. Oftast ser fransarna ut som dammvippor som tynger ner ögonen. Har man då inte en tydligt dramatisk ögonsminkning till det blir det bara konstigt.

   Håller med. Speciellt när folk hävdar att det är så skönt att gå osminkad, men ändå ha ögonfransarna. Tycker mest det ser ut som de sprungit hemifrån innan de blev färdiga. Hann bara sätta på lösögonfransarna

    Jag tänker ofta på insektsben som spretar. Eller tecknade koögon. Tycker verkligen inte att det är snyggt.

     Beror ju på vilken längd man har 🙂 Håller med om att för långa ser knas ut, men ligger man strax över sin egen längd och kör volymfransar blir det jättefint.

   Jag håller med. Personligen tycker jag inte det är snyggt alls med dessa fransförlängningar – om man inte i övrigt är sminkad och det är typ fest. Men då funkar ju vanliga lösfransar bättre. Dessa enorma fransförlängningar ser lite groteska ut tytcker jag. Men smaken är ju olika…..

  Kan du inte skriva ett inlägg om den smygreklam? som ständigt förekommer hos Åza, Fylking m fl. Åker de runt gratis och gör reklam för bilar, hotell, restauranger mm?

  Oj nej alltså de ögonbrynen var verkligen inte bra.. nu är hon ju nybörjare så klart hon kommer att utveckla sig men om man tittat mycket på dom som verkligen är proffs på det så är det väldigt stor skillnad!

  Är det någon somKänner margaux man Jacob liebermann sedan tidigare. Finns låga snaskiga detaljer om honom ?

   Flashback is your friend for that kind of wish, my friend.
   Ta det där är du snäll.

   Det enda skvaller är väl att båda står ogifta på Ratsit vilket är ganska ointressant. Som sagt Flashback is your Friend.

    Ja, speciellt eftersom alla vet att det tar ett tag innan ett nytt äkenskap registreras. Vigselförrättaren ska skicka in lite papper till Skatteverket, innan man blir registrerad som gift. För mig tog det ca 1,5 månad. No big deal.

  Bloggar Nicolina fortfarande också eller? Kul att hon utbildat sig och öppnat salong och vågar satsa. Egenföretagare är väl alla bloggare på ett sätt och många har något vid sidan av, och just det där med fransar och naglar är det väl flera bloggare som utbildat sig inom, Pt verkar ju vanligt också.

  Herregud vilka onaturliga bryn hon gör! Kolla på malikasbeautystudio (hon som gör Kenzas bryn och är alltid fullbokad) och så ser man skillnaden

   Håller med. Bland de sämre jag sett faktiskt.

   Visst de bättre men bra? Fattar inte hur folk vill gå runt med tjocka maskar till ögonbryn ?

    Men hon är ju nybörjare? Tokigt att jämföra med någon som hållt på med det ett bra tag… man måste ju börja någonstans!

   Varning, gå aldrig till Malika!

    Håller med, gå aldrig till Malika eller hos någon av tjejerna som är anställda där. Dom säger att dom bryr sig om kunder och satsar på service men jag blev ”avvisad” från salongen efter 2 besök för att min stylist inte tyckte om mig???
    Man ba… okej????

  Men det var ju bland de fulaste sprejbrännorna jag någonsin sett ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.