Kissie gör podd med Linda-Marie Nilsson

Sen drog jag direkt efter för en lunch med Viktor på stan, innan jag skulle till poddstudion för att spela in det första avsnittet av vår podd som jag har med Lina-Marie. Det är ett såkallat pilotavsnitt vi spelade in idag. Det avsnittet använder man när man säljer in annonsörer, så dom får lyssna på det och se om det är något för dom. Men tyvärr kommer ni få vänta tills hösten innan ni får ta del av den och alla andra avsnitt. MEN jag vill ändå säga att jag tycker vi är så jäkla bra. Det var ett bra flow, viktiga och mindre seriösa ämnen. Mycket skratt, lite gråt.. Ja lite allt möjligt! ? Så det gjorde mig väldigt glad. //Alexandra ”Kissie” Nilsson

Alexandra flaggade för ett tag sedan att hon skulle starta podd, och nu har det visat sig att hon kommer ha den med ingen mindre än Linda-Marie Nilsson.
Intressant, intressant!
Inte en duo jag kanske hade gissat på, men jag kan tänka mig att Linda-Marie kanske kan få fram Alexandras lite mjukare och ärligare sidor?
Mest hoppas jag dock på att Alexandras humor får komma fram för hon är riktigt rolig – det har jag skrivit om tidigare HÄR.
Jag håller tummarna! 🙂

Är det här en podd ni kommer vilja lyssna på?

94 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Nej. Finns inget tråkigare än att lyssna på två personer som diskuterar vad de gjorde i helgen, vem senaste ragget var eller vad som hände på krogen?

      Ja visst! Folk kallar dessa poddar avslappnade… hemskt
      P1 och liknande är säkra kort hehe

        Alla vill kanske inte ha true crime och liknande 🙂 Själv älskar jag true crime och andra dokumentärpoddar men det är ju inte för alla.

      Inte det som podden kommer handla om alls vad jag förstår. Poddar har ju olika innehåll och alla handlar inte om ”vardagssnack” mellan två polare.

    Kan kissie sluta jobba på sin image som hon är en snäll tjej som älskar systerskap. Hon har kommit dit hon har kommit för att hon varit jävligt elak. Sunkigt att försöka sopa över det.

      Eh vad snackar du om, det var ju vad vi ville ha från henne. Man älskade att följa Kissies drama, bråk och konstiga påhitt.

      Men man måste ju kunna få ändra sig? Tog själv beslut som 15-åring jag kanske inte hade tagit idag. Jan Stenbeck han anställde ex-kommunister på 80 och 90-talet just för att han gillade såna som kunde erkänna att de hade haft fel och sedan gått vidare.

      Jaha? Så hon ska aldrig få en chans att förändras?

        Folk vill bara gnälla och gå ut sin bitterhet på sina bajsliv, inget att bryta sig om ?

          Jo, men beror väl lite på vad för elakheter hon skrivit och utsatt folk för också. I många fall var det ren mobbing och nej, jag tycker inte att hon förtjänar cred idag

      Det som är så trist med kissie är att hon verkar sukta efter berömmelse och bekräftelse. Känns som att pengar och det jag nämnde ovan är viktigare för henne än att göra något hon brinner för. För helt ärligt känns det inte som att hon brinner för sociala medier.

      Samt att hon ständigt strävar efter att vara aktuell, känns som att hon har lite panik över att inte vara större än hon faktisk är.
      På så vis känns det inte som om hon genuint gillar det hon gör. Då hade ju lixom statusen kvittat.

    Kissie borde verkligen korrläsa sina inlägg lite bättre. Först stavade hon kollagen på fyra olika sätt i sitt lanseringsinlägg och här skriver hon ”Lina-Marie” istället för ”Linda-Marie”. Kanske inte en jättestor grej egentligen, men i sammanhanget att hon lanserar något eller vill får sina följare engagerade borde hon iallafall skumläste inläggen liksom. Det blir inte seriöst när hon hafsar sig igenom det. Jag vill inte köpa en produkt av någon som inte ens kan stava till den? Hur mycket tanke kan ligga bakom resten då, liksom?

      Extremt provocerande också att hon fortsätter envisas med att skriva ”den” när det skall vara ”det” och vice versa. Vet inte varför, men det provocerar mig verkligen.. haha.

    Nej. Kissie är för mig utdaterad och tråkig, Linda-Marie kan jag inte uttrycka mig om för jag har aldrig sett människan tidigare.

    Camilla, kollar du inte på Alexandras Youtube-videor? Hon avslöjade sin poddparter för typ två månader sedan.

      Ja det har nog varit planerat en tid även om det lät annat… men L-M och Kissie verkar ju ha umgåtts ett tag.

      Varför ska man följa hennes youtubekanal för? Gäsp!

        Har någon bett DIG att kolla?

        För den är bra! ?

        Den är bra faktiskt 🙂 Gissar på att du aldrig kollat.

          Hej kissie.

            Hej tönt ?

    De två har väl redan vloggat så så förvånade är det väl inte? Eller minns jag fel?

      Jo jag minns med att Alexandra vlogga om det och Linda-Marie var med. Men va ju säkert ett par månader sedan ?

    Kanske bara är skuggan, men ser ut som Kissie drar in sin mage jättemycket. Bara jag som får ont i magen när jag ser sånt haha? Samma när jag såg Kim K på Met. Har verkligen blivit en grej för mig

      Det brukar du ju göra på gymmet också.

      Varför skulle du få ont i magen? ?

      Buhu ?

      Oj, nu lät det som ni tolkade min text av att det var något fel. Herregud dra in era magar och era öron om det är så, inte det jag menade med kommentaren. Bara diskuterade en sak. Går ej på gym så det är ju fysiskt omöjligt att jag drar in min mage på gymmet haha!

      Ja du, varför jag får ont i magen vet jag inte. Liten del av diskussionen. Men det ser ofta ut som att de ej kan andas.

        Haha folk håller med dig men kan inte erkänna det! Jag tänkte samma sak när jag såg videon av Kims förberedelser inför Met galan. Fick verkligen ont! Hon var liksom insnörpt i en helt sjuk korsett och gick sen med babysteg som om hon bajsat ner sig.

        Ja, men varför skulle det ge dig ont i magen? Gör ju inte ont i magen att dra in magen (Om du inte typ är gasig, då kanske det gör ont.)

          Om man gör det tillräckligt länge kan jag personligen tycka att det gör ont. Skönt för dig att det inte gör ont :D!

    Det enda dom är fult är hur kissies skärp sitter, åtdraget så det åker upp och vill ur hällorna. Not nice at all.

      Hon är inte så bekväm med sin viktuppgång och glömmer väl att att kläder inte sitter som innan. I do the same 🙂

        Det blir väl snarare så med skärp som är för stora ? Så blir det för mig i alla fall. Man får dra åt och åt och åt…

    Lyssnade på Alexandra i Nemos podd, hon känns väldigt klok och har väldigt rätt i mycket hon säger. Hon pratade om denna blogg och sa att Camilla inte är rätt person att granska influencers, hon sa också att du uppviglar till hat. Men här och nu var du snäll iaf.

      Tycker också att Camilla var väldigt snäll nu och jag som är genuint rättvis person, önskar att dessa två personer, som jag gillar,
      kan mötas som vänner här i den kokande häxkitteln, a k a sociala medier.

    Tycker Linda-Maries röst är såå jobbig att lyssna på.. Tycker hon har endel bra att säga dock..haha förlåt LM ♥️

      Skulle precis skriva samma!!! Åhh fy klarar inte av att höra på henne, hennes tal och röst är hemska!

      Var tvungen att leta upp en video och lyssna, och fattar inget. Hennes röst var väl helt normal? Den låter ju som ”alla andras”. Trodde hon skulle prata jättepipigt eller ha världens brytning eller nåt… Jag tycker hon låter trevlig. Och sympatisk. Hamnade på videon där hon pratar med Daniel Paris om sin lanseringsfest för boken. HAN däremot är mitt hatobjekt, fy vad jag stör mig på honom!! (kan bero på att jag såg honom i ung o bortskämd)

    Lite sä här känner jag – ni dömer Paow att hon inte växer upp utan har stagnerat på nivån hon hade som 18-19 åring. Alexandra har bevisligen lämnat det stadiet bakom sig och lever i vuxenvärlden, med sin Andreas och hundarna, familjeliv utan fester. Det verkar inte vara bra det heller.
    Kommer absolut ge podden en chans, sen om det är bra får väl tiden att utvisa.
    En som kommenterade ”krogliv, senaste raggen”, nä det är nog inte aktuellt när det handlar om Alexandra och Linda-Marie.
    Hoppas den lika rolig och välgjord som Alexandras vloggar.

      Nja ibland så visar sig ju den gamla kissie…så det är nog en del fasad.

      Hon har inte ändrat sig ett dugg utan är exakt samma person som för några år sen. Enda skillnaden nu är att hon försöker sig på en snäll-och-god-mot-alla à la Kenza image. Hon har aldrig tagit ordentligt avstånd från sina tidigare förehavanden.

      Och just det, hon leker lite feminist numera också eftersom man alltid kan tjäna pengar på unga tjejer som ser upp mot sin idol.

    Tål inte LM efter hon grinade sig igenom semesterresan

      Den där hon bröt fingrarna på båda händerna, menar du?

        Den där det blev förseningar och hon inte gillade hotellrummet

          Har inte sett inlägget men om jag inte får det jag betalt för är inte jag heller så glad och tid är också pengar ergo jag blir pissed vid förseningar som inte beror på väder och liknade.

            Jag blir irriterad även om förseningarna beror på vädret?

            Satt fast 24h på en flygplats på väg till en weekend en gång. Ingen gav en vettig anledning till varför så jag vet fortfarande inte varför flygen var inställda. Jag grinade också på min Instagram då men jag har bara 25 följare som drabbades av mitt grineri ?‍♂️

            Sitter du och livesändning när du grinar med flera gånger?

    Kanske. Har inte hört dem särskilt mycket men tycker också Kissie har humor även om jag inte är helt glad på saker hon gjort eller sagt. Tyckte det där när hon outade en läsare var så jävla fult. MEN hon har verkligen sina ljusa stunder så kanske tar och lyssnar på första även fast det inte intresserar mig överlag med kvinnor som bara sitter och babblar i en mikrofon hehe

    Kissie den största offerkoftan av alla kommer prata om vad? Har hon tänkt någon intressant tanke?

    Vem är Linda Marie?

      Kolla upp hennes konto på instagram så får du svar.

    Kombinationen av den mest ointressanta influencern + vem är Linda-Marie? Nej tack till den podden! ?

      Ååååhh, vad ledsna de blir när just du inte lyssnar.

        Nu blev läsarna specifikt tillfrågade om vi kommer att lyssna så lugna ner attityden lite.

        Camilla frågade ju om vi skulle lyssna eller ej. Har du haft en jobbig dag eller? ?

    Sådan tydlig härskarteknik att hon skriver fel namn, Lina-Marie. Enkelt också att försvara det med att hon råkade missa en bokstav och att det inte var avsiktligt. Vet man vem kissie är så förstår man att det är genomtänkt. Hon är en elak människa

      Exakt, det förvånar mig att inte fler ser detta. Att inte bry sig om att lägga någons namn på minnet är det äldsta tricket i boken. Alexandra är en genuint elak människa och det lyser alltid igenom på något sätt, oavsett hur mycket hon försöker polera sin image. Man kan polera upp en bajskorv men det kommer ändå alltid vara en bajskorv.

        Nej hon har inte förändrat sig alls, hon är samma elaka, opportunistiska och ytliga kissie som hon alltid varit. Hur kan ni vara så naiva? Det nya imaget med feminism och tjock kompis (som hon inte ens tycker är värd ett korrekt stavat namn!) är bara en falsk fasad pga att det är det som säljer just nu.

    Linda Marie är helt ointressant för mig och inte vill jag lyssna på en podd med kisse heller. Hennes yt kolkar jag på ibland dock och de är roliga när hon och killen är tex i Bollnäs

    Har en fråga. Vilka är ni som lyssnar på te x Bianca, Kissie, Kenza-poddar? Vad har ni för intressen? Vad tycker ni är intressant och inspirerande? Är nyfiken och ej dryg, även om det låter som att ”sätta sig på höga hästar” – men fattar INTE vilka målgruppen är?

      Jag kan ibland lyssna på Bianca och Alices podd, inte de andra du nämner men lyssnade också på Livet på läktaren och även Relationspodden och ibland Tvillingpodden – jag lyssnar oftast när jag städar eller lagar mat. Blir inte inspirerad eller är inte heller speciellt intresserad (läser tex inte deras bloggar) men tycker det är lite avslappnande och trivsamt på ngt vis?
      Om jag vill lyssna på ngt mer inspirerande lan jag lyssna på Karriärspodden eller ibland om det är ngn intressant person typ Framgångspodden (har dock svårt för Alexander) och Värvet. Och vill jag lyssna på ngt intressant lyssnar jag på P3 och P1-dokumentärer och ibland sommarprat.

      I övrigt är mina intressen träning och att läsa böcker. Samt att jag läser en hel del utifrån mitt jobb (ganska hög chef inom Barnpsykiatrin).

      Jag lyssnar på Kenzas podd för att jag gillar henne. Tyvärr har ju Dani en väldigt oskön personlighet och hemsk röst, men jag står ut. Sen har jag inte så höga krav på podd, lyssnar medans jag jobbar, så lyssnar på allt möjligt då.

        På vilket sätt upplever du dani som ”oskön”? Nyfiken 🙂

        Jag lyssnar på Kenza och dani för att jag nyligenfått barn och de med hehe

    Ngn som lyssnat på Blondinbellas story?!
    Är det ett samtal om en stalker som helt random spelas upp?

      Ja det är förmodligen ang. hennes stalker. Fattar inte varför hon lägger upp det på sin story.

      Ser framför mig om några år hur vi lite skrattförfärat minns ”den där knasiga blondinbella”. Skvallertidningar gör ”Vi minns…” reportage om henne. Som sitter och gaggar på ålderdomshemmet, givetvis morotsorange!, om alla bolag hon byggde och att hon var ’internatjunaal” på sin tid.

      Antagligen som en del av hennes påhitt om varför hon måste flytta ur sitt nya kontor redan nu… hon vill väl påminna om att hotet finns osv. osv. Hon bygger en story som ska stötta hennes story.

    Lite kul tänk med en tjock ochven smal tjej som poddar ihop och som har olika tänk och kan prata om saker från två olika perspektiv. Tanken är god och kan kanske bli bra.

      Haha ?

      Ja oj så roligt! Guuud så kul! Man har ju helt olika hjärnor om man har olika kroppstyper! 🙂

      Jag tror inte så mycket skiljer dem åt förutom sina kommentarer från folk, eftersom folk inte kan undgå att tjata om kroppar i tid och evighet amen.

        Tänker man ett extra varv kring vad LM normalt pratar om i sina kanaler så kanske det ligger något i att hon och någon som har en helt annan kroppsbyggnad faktiskt har olika perspektiv/upplevelser… då när det gäller det det temat alltså. Så det är väl inget att förlöjliga?

      Kan någon tipsa om en podd med en lång och en kort man? Vore så kul med deras olika perspektiv på saker de pratar om.

        Filip och Fredrik?

        About last night
        Två amerikanska komiker, en lång (Adam Ray) och en kortväxt (Brad Williams).

      Tycker ni förlöjligar kommentaren från ?? lite väl mycket. Men tanke på hur tragiskt besatta samhället är av kvinnors kroppar och hur snäva normerna är tror jag definitivt att deras olika erfarenheter och perspektiv inom just detta kan vara en intressant grej med podden.

    Kolla Julia Frändfors instastory, Simon verkar trivas som fisken i vattnet på nya jobbet och har redan hittat duettkompisar på kontoret!

    LM är så tråkig så att klockorna stannar. Blir full i skratt också när hon ständigt har kärleksförklaringar till sin kille på insta, medan hon knappt ens får vara med på hans konto. (Ja, jag är så töntig att jag tänker på sådant. Sue me!)

    Min favoritgrej var dock när hon blev chockad över att hennes lättklädda bilder SPREDS PÅ INTERNET! Vem hade kunnat ana?!

    Uppenbarligen kommer jag ej lyssna på podden – ja, jag har en åsikt ändå 🙂 Slut på disclaimers.

      Kommer också ihåg det. Hon gick ut och grät i radio och lite överallt där hon fick plats för att bilderna fanns på porrsidor. Sen en vecka efteråt kom nästa lättklädda bild och nu har hon lagt upp fler än hon gjorde innan

        Härlig victim blaming Mall och Olivia, fortsätt så! Eller inte….

          Självklart är det inte LM:s fel att bilderna spreds, det är vidrigt av personen som gjorde det. Men om jag lade ut såna bilder på mig själv skulle jag inte bli FÖRVÅNAD över att de spreds direkt. Man kan ha två tankar i huvudet samtidigt.

          Handlar snarare om att man idag inte har ett egenansvar. HON lägger upp bilder för hela världen att se och blir chockad över att någon kollar på dessa bilder och sprider dom vidare? Det är inte någon som tagit smygbilder på henne utan hon tar själv bilder halvnaken. Så naivt. Gör man inte allt man kan för att skydda sig själv eller handlar allt om hur många likes en bild får?

            Hahaha försvarar sig själva med mer victim blaming.

      Varför får hon knappt vara med på hans instagram?

        Får och får. ”Är” kanske passade bättre.

    Kul, ska lyssna på den.

    Lycka till…

    En off-topic fråga som jag själv inte kan hitta något svar på, men du kanske har hört något?

    Var i hela friden är Foki? Över en vecka sedan hon bloggade sist och då var det ett smått oroande inlägg. ☹

    Kommer inte lyssna, gissar på att det mest kommer bli snack om vikt och olika kroppsformer. Men bra för dem att de får varandras följare. Känns ju mest som en grej för att tjäna mer pengar, alla Kissies ”smal-följare” ska börja följa alla Linda-Maries ”tjockis-följare” och tvärtom.

    Hejja Kissie en av bloggfjortisar som tagit tag i sitt liv!

    Never ever would I listen to Kissies pod.

      Hon vill inte lyssna på din podd heller

    Tror det kan bli en väldigt intressant podd med tanke på hur pass olika dom är med olika bakgrund. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.