Jocke spelar in en konfrontation med Joz

Efter att skiten träffade fläkten i det Lundellska huset så gick huvudpersonen – Joz – mer eller mindre under jorden. (Läs HÄR HÄR och HÄR för att komma ikapp)
Jocke och Jonna försökte på alla sätt få kontakt med honom, men utan resultat.
Som den entrepernör han är så drog Jocke så klart igång ett projekt kring detta – hur skulle det annars sett ut – och är nu i full gång med att spela in ett program där han berättar om allt som hänt och har till och med varit på plats i Hovås, där Joz bor, för att filma en konfrontation.
Om han lyckades antar jag att vi får se i videon?

Jocke passar också på att dela ut en hel Deichmann skobutik i form av kängor till Joz i sin frågestund.
För dem som känner att det här swooshade förbi huvudet så handlar det om att Joz – enligt Jocke – ska ha ljugit på sitt CV om alla kändisbyggen han jobbat på.

Kommer ni sitta bänkade när  ”Joz-jägarna” sänds, eller kommer ni mest vara lite sura över att det inte är Isabella Löwengrip de konfronterat? 😉

69 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Usch vilka är ens dessa personer. Next!

      De är störst på Youtube men okej…

        Klart de inte är? Är välkänt att Pewdiepie är störst?

        Detta är två helt talanglösa meningslösa människor som beter sig illa på internet och troligtvis hade sålt sin själ till djävulen om de kunde.

          T series har dock gått om honom så nu står han på andra plats haha ?

          Fast å andra sidan så anser många att han fortfarande är störst då han är ”privat” och T series är ett stort företag.

        AHAHAHA de har ju inte ens en miljon följare ? de är ju nobody på Youtube

        James Charles har förlorat tre miljoner på youtube på tre dagar men har ändå typ 13 gånger så mycket följare, huuur är de störst på YT?

          Vem tror vi når 10 miljoner följare först, Tati eller James ?

            Börjar tycka synd om James.

            Detta visar ju bara på att Tati var helt ok med hans ’engagemang’ med straight guys INNAN han gjorde reklam för en konkurrent till henne.

            och detta att han gillar straight guys, James har ALLTID varit ganska öppen med det på sociala medier.

              Jag håller helt med.
              1. Att Gage flörtade med James för att bli bjuden på Coachella är KRISTALLKLART.
              2. Nu har servitören i Seattle talat ut och det var alltså servitören själv som tog kontakt med James och åkte till hans hotell.
              Att James springer efter straighta killar är tragiskt, främst för James själv, men knappast så jävla ”predatory” som alla säger.
              Och vitaminerna..
              Kom igen. Både Tati och James har tillräckligt med pengar för att det där ska vara en ickefråga, att Tati lipade halvt ihjäl sig över det var ju bara patetiskt.
              Säger inte att James är Guds bästa barn men allt detta hat är too much.
              (sen undrar jag iofs vad som hände som fick Nathan portförbjuda James hemma hos honom och Jeffree, men)

                2. Ja, killen var ju bi-curious? Men sen när han väl kände att nej, jag är nog faktiskt straight efter att ha hånglat med James och berättar detta för James (när James bjuder honom till L.A) så säger James ”du är gay, du vill bara ej inse det” eller något i den stilen. Killen berättar alltså för James INNAN han åker till L.A att han ej kan åka då han ej känner att det känns rätt.

              Hon sa ju till honom flera gånger att sluta göra så för att det skulle skapa problem för honom? Det sa hon i videon. Han lyssnade inte och hamnade i fler liknande situationer = bägaren rinner över.

              Han förtjänar ej allt hat, men håller ej med till hundra kring det du säger.

                (Mitt svar kom ej fram)

                2: Servitören var ju bi-curious? Sen kände han efter att han och James hånglat/pratat att han nog förmodligen är straight och ej attraherad av James. Detta förklarar han för James väldigt pedagogiskt genom att tacka nej att flyga till L.A på grund av detta. James säger att han visst är gay ”you’re not straight no matter how many times you tell yourself that” och säger att de har avslutat allt på ”bad terms” på grund av att killen ej är intresserad.

              Hon var inte okej med hans beteende innan? Men bägaren rann över efter allt det senaste som hände.

                Det verkar vara många som ifrågasätter Tati just nu, men jag tror henne. Jag vet att jag haft vänner som bettet sig illa gång på gång, och jag har valt att släppa det varje gång men tillslut så har det byggts upp och exploderar liksom, och man ger upp. Man kan inte ursäkta ett läckande rövhål hur länge som helst, tillslut tröttnar folk på stanken ?‍♀️

        Haha de är varken störst på Youtube i Sverige eller internationellt. Men ok.

    Hela den här grejen känns lite löjlig och överdriven, men det är ju bara tantens åsikt.
    (Ja Jozsnubben verkar inte va så rolig han heller men släpp det, alt lös det utan kameror och youtubehets).

      Att det är löjligt är en underdrift. Man blir matt av att läsa om dem HÄR.
      Hemma hos oss är dom sen länge totalt förbjudna. Obehagliga att bara observera på håll.

    Tyckte det var rätt kul med frihetsgudinnan, eiffeltornet osv ? när man vet vilka saker Joz ljugit om så skulle man inte förvånas ol han dragit en sån lögn.

      Fast vet vi att Joz ljugit om en massa? Nej det vet vi inte för att Lundells påstår det. Hur mycket har inte Lundells ljugit om – en hel del.

        Han påstod sig ha renoverat åt Angelica Blick, Jocke kontaktade henne och hon svarade att han inte har gjort det. Finns skärmdumpar på den konversationen.

        Så jo, man vet att han ljugit.

          Fast vi vet inte om han själv sagt att han renoverat åt Angelica Blick för att Jocke påstår att han sagt det. Att Jocke kontaktat Blick och frågat är inget bevis på att Joz påstått det. Jocke är manipulativ och hittar på mycket, det syntes ju på sms han påstods ha skickat att de var fejk, då menar jag inte hans konversation med Blick men andra konversationer som så uppenbart var påhittade/fake.

          Så nej man vet inte vem som ljugit och ljuger.

        Anonym 12.15
        Eller hur???
        Joz spelade med för tittarna när Joakim vill de
        Helt plötsligt kom JL på vill ha mera drama- vi skyller Joz på allt
        Så pinsam denna J&J-
        Nästa konka efter blondibella muahaaa

    Är det bara jag som blir helt galen på hur Jocke skriver? Är det ens möjligt för honom att avsluta en mening utan ett utropstecken? ?

      Inväntar kränkta personer som skriker om hans tiotalet olika bokstavskombinationer som ursäktar att han är äcklig och outbildad…… 1, 2, 3….

      Ja, men jag kan samtidigt inte låta bli att tycka att hans svar är lite roliga. Lite humor ändå.

      Jag har dyslexi, dyskalkyli och adhd. Jag vet hur man använder utropstecken och tycker hans texter är pinsamma. Sluta gör korkade personer kända!

    Så var det igång igen…. drama ännu en gång. Sen var det ju de där med att ta saker privat som vuxna i 30+ bör göra som förmodligen inte kommer hända.

      Han älskar drama!! Sjukligt mycket!

      Kan inte någon stänga av internet för dessa 2 jättebebisar. Barnet borträknat.

    ”finns bara en plats” – ger två alternativ.

    Jag förstår vad han menar, men det såg lite roligt ut.

    Snacka om att utnyttja och mjölka allt ur denna händelse. Abort och filma en konfrontation, jösses. Har ju dock märkt att de fått mindre visningar på sina videor senaste tiden så..

      Ja klart de ska utnyttja detta, fy fan… Stackars Joz har ju inte en chans att försvara sig. Precis som IL har ju inte en chans att försvara sig när hatdrevet och lögner flyger och far… Ska du inte gräva i Lundells bolag och anställda, finns nog en del intressant att granska.

        Stackars bellsan…

          Håller verkligen med… Han borde tänka på henne före allt annat.

        Vänta nu, har inte Bella en chans att försvara sig? Hon har ju 1.5 miljoner följare!

          Varav minst en miljon i Umeå!!! Hon har en egen PowerWoman-staty på torget där de lokala fansen offrar scrunchies, hårsnoddar och hårklämmor varje lördagkväll, och sedan smörjer in sig i olika Bella-produkter innan de mimar till senaste Bella-videon. Eller inte.

      Ja, kidsen blir äldre och växer ifrån J & J.

      Kan ju bero på att dom inte lägger upp frekvent
      Det är ett tv program / serie som ska sändas på nån typ av kanal

    Det här är inte friskt beteende från någon. Väx upp för…

    modd. varför modd?

    Är polisanmälningarna mot Joz nedlagda eller vad hände med dem? Eller var det bara påhitt? Kan du inte gräva i det Camcam!?

      J & J polisanmälde aldrig, resten har det varit tyst om. ?

    Allt för publicitet! *suck*
    En annan grej.. Varför måste Isabella vara med i varje inlägg??

      En del läsare får abstinensbesvär annars.

    OT https://www.allabolag.se/5569021982/befattningar Här står att Jonas Palm, Schweiz, avgick som styrelseledamot för Löwengrip Beauty AB för 10 dagar sedan. WHY?!

      På grund av skatteverkets utredning, ryktas det om.

      När en styrelsemedlem på egen begäran och oväntat lämnar en styrelse bör man som utomstående bli försiktig i relationerna med bolaget. Gäller t ex leverantörer, kunder och personal.
      Styrelsemedlemmarna har ju personligt betalningsansvar, skadeståndsansvar och straffansvar som kan aktiveras i vissa lägen t ex om bolaget eller dess företrädare brutit mot lagar och regler. Kan gälla avsaknad av kontrollbalansräkning, förbjudna lån, olovlig värdeöverföring, obetalda skatter osv.
      Det är viktigt att upprätta kontrollbalansräkning och få ett beslut på extra bolagsstämma för att slippa personligt betalningsansvar om man kör bolaget vidare när obestånd inträtt. Det går snabbt att förlora halva aktiekapitalet (eller hela för den delen) i bolag med bara 50 000 kr i aktiekapital.

      Kom fram i några inlägg neråt om du scrollar.. ?

        ???

        Men ?

    Ibland undrar jag om dessa människor någonsin kommer lära sig av sina misstag?
    Först gjorde de den enorma tabben när de köpte huset att inte anlita en besiktningsman och sedan anlitar de en ”byggherre” utan att kolla upp referenser. Det är ju inte direkt ett litet eller billigt hus de har köpt..

    Har han verkligen inga andra projekt som det är mera värt att lägga tid på? Tänk de som följer hans konto och tror att det är normalt att göra på det viset??

    Dax att Jocke växer upp!! Va lär han Alla barn som tittar på deras kanal?? Hans beteende är inget jag vill att mina barn ska se! Usch!!

    Fyfan vad barnsligt. Säg ditt (vilket han redan gjort) och gå vidare. Att fortsätta såhär är bara omoget.

    Jag ber att min Off topic får stå kvar!

    Min Renault Megane från 2004 har helt lagt av på uppfarten och jag är i stort behov av bilen för jobb i veckan. Att bogsera bort den och lämna den till en verkstad för felsökning tar mellan 1-2 veckor och kan dessutom bli riktigt dyrt. Det kan vara något så enkelt som ett tändstift som bara behöver bytas eller en kabel som lossnat. Jag kan verkligen ingenting om bilar!

    Jag har försökt att hitta en bilmek som kommer hem men de få jag hittar svarar inte på telefon. Är det någon som vet en händig människa som kan bilar och som kan hjälpa mig? Jag bor i Stockholm.

    Jag har även lagt ut en efterlysning på Facebook men jag går lite all in här på flera medier.

      Tror det kan bli svårt att hitta utanför vänskapskretsen.. Tips till nästa gång är att välja en bilförsäkring där hyrbil ingår om du är beroende av bilen. Lycka till!

        Håller verkligen med! Om man inte kan nåt alls om bilar och inte heller känner nån som kan nåt om bilar, så se till att ha både gratis assistans och hyrbil i din bilförsäkring. Har du inte det nu så har du iaf lärt dig av dina misstag och kan se till att skaffa de tilläggsförsäkringarna så du har till nästa gång.

          Det är suveränt med tilläggsförsäkringar..om de skulle fungera. Jag betalar för fri hyrbil om bilen pajar. Fanns dock inga lediga när min bil dog lagom till påsk. Folksam kunde bara beklaga, sjukt kul att ha betalat för det i flera år, och när man väl behöver tjänsten så kan de inte fixa det..

      Startar den med startkablar? Kan ju vilken vän/granne som helst som har bil hjälpa dig att kolla. Då kan du köra den direkt till verkstan som kan kolla lite fort om det är nåt enkelt fel.

      Köp en ny bil Renault ska bara finnas på flaska!

      Tack för svar alla – håller på och försöker lösa det hela.

    Joz måste ju känna sig utsatt och hotad, stackarn. Det där kan han väl anmäla som hemfridsbrott. Så sjukt och uppenbart att de ska till honom och filma och konfrontera för att få uppmärksamhet och många views. Du kan väl kontakta Joz och låta han ge sin syn på saken här, låta han tala ut och ge sin version. Var det inte så du sa att båda sidor ska komma till tals här när du skrivit om något. Skulle vara mycket intressant. Även att du granskar J&J:s bolag och anställda. Är de under granskning av skatteverket?

      Hoppas han anmäler dom! Det Jocke sysslar med nu är inte friskt! Hoppas även Jonna lämnar honom. Hon förtjänar bättre

    Dplay ”her we come” Lycka till jocke o jonna

    Låt Joz tala ut här och ge sin version, inte mer än rätt. Kontakta honom! Gräv gärna i den historien hur det egentligen var, hur det verkligen ligger till. En granskning av Lundells bolag vore intressant också.
    Har de fått en reality på Dplay, stämmer det ryktet?

    Men… zzzzzzz
    Kul för alla kids men jag hörde från vår 11-åring att Jocke och Jonna är old news numera ???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.