Felicia Aweklew bemöter kritiken kring sin ”send nudes-merch”.

I dagens morgoninlägg skrev jag om Felicia Aweklew och hennes merch med texten ”Send Nudes” på och hur jag tycker att det är allt annat än en bra idé.
Uppenbarligen är jag inte ensam.
Felicias förklaring till texten är att typ att ”send me nudes” står för att man ska våga vara sig själv utan filter. Nudes=ofiltrerat och äkta.
Det kanske VAR tanken, men om INGEN fattar metaforen förutom hon själv så borde hon kanske tänka om?
Det är som mina humoristiska – enligt mig –  inlägg ibland som INGEN fattar! *snyft* 😉
Det får man bara tugga i sig. Det är inte alltid så kul, men så är det bara… Sen finns det så klart vissa som alltid väljer att missförstå eller läsa inlägget med lite ”förprogrammerade” glasögon, men det är en annan sak.
Jag pratar om de gånger då 99% av alla läsare sitter som frågetecken.
Förklarar man en gång och folk fortfarande inte fattar – då får man byta skämt. Eller som i det här fallet – metafor.

Jag är också lite förvånad över att Linda-Marie Nilsson är del av det här projektet – särskilt som hon publicerade den här texten på Facebook 2018:

Varje gång mina bröst är med på en bild, vilket är ganska ofta eftersom de är en stor del av min kropp, stålsätter jag mig. För jag vet. Jag vet att först kommer kommentarerna och meddelandena från män, män som skriver att de blir kåta av min bild, skickar bilder på sina könsorgan, frågar om vi kanske kan ses.

Vad tycker ni om Felicias förklaringar och bemötande av kritiken här under?
Det här är en BRÅKDEL av det som står under hennes video. 

98 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Om syftet är ofiltrerat och äkta, varför är dom då så sminkade på bilden? 🤔

  Svara

   Och har en klubba i munnen på det sättet? Ger mig fel signaler iaf.

   Svara

  Ok, byt texten då. ”Send reality” eller ”No filter” ……liksom ordet nude betyder naket. Det är så vare sig man vill ta till sig det eller inte. Lite som att påstå att en spade inte är en spade. Gör sig influencers dummare eller vad är det frågan om?

  Svara

   Ja och bilden bakpå ena tröjan där Felicias ansikte är chopped off och det bara är två tuttar i push-up talar liksom sitt klara språk 😉

   Ja nä… detta var inte så nytänkande. Och influencers som alltid är såååååååå hiiiimla glada över den bäääääästa tröjan eveeeeerr. Det är liksom en vanlig hoodie med ett rätt gammal och förlegat uttryck. Det är inget att hoppa i extas över, ens om du har ”designat” den själv.

   Men det föll ju platt. Får se vem som köper. 80% killar i åldern 15-45 (som fortfarande bor hemma) hade inte förvånat mig

   Svara

    Tror tyvärr snarare tjejer ålder 12-14..

    Svara

    Tror du det är killar som köper det där eländet? Snarare runkar till hennes bilder, men knappast köper kläderna. Det är ju vanliga hoodies, inte använda trosor.

    Svara

  Jag är också jävligt förvånad över Linda-Marie. Tråkigt känns det.

  Svara

   Linda-Marie? Vad har hon med detta att göra?

   Svara

    Sorry, missade att hon också stod med i texten 🙂

    Svara

    Hon är med i videon och visar upp tröjan

    Svara

   Besviken över att det var detta hon gjorde för ett tag sedan och la upp på IG och sa var såååå roligt och spännande. En bortskämd influencer-kollega med löjligt ogenomtänkt ”merch”? :/ Usch.

   Svara

  Det var nej innan hennes usla förklaring och det är fortfarande nej efter. 🙂 och då är jag inon hennes ”målgrupp”.

  Svara

  Haha ja jo visst tjena, sämsta bortförklaringen. Send nudes är något killar skriver överallt på sociala medier, för att dom vill ha nudes. Och det är därfrån dom tagit det.

  Svara

  Jag fattar fortfarande inte, menar hon att hon vill att man skickar bilder till henne som är utan filter? Nakenbilder? Vilka bilder som helst? Jag känner mig rätt lost.

  Svara

  Av ALLT man kan skriva på ett gäng generiska hoodies och kalla för ”merch” är detta det mest korkade jag sett på länge. Finns så mycket att välja på och så väljer man detta? Trist att hon inte fått bättre rådgivning från personer i hennes närhet om hon nu själv har noll koll.

  Svara

   tror mig veta företaget som varit med och plockat fram detta. kommer ifrågasätta deras beteende när de släpper nyheten också

   Svara

  Dom lär nog sälja bra endå, snart har väl varenda liten tonårskille en sån tröja.

  Svara

  Jämfört med hårsnoddar sydda av tyg och resår så är detta åtminstone lite originellt.

  Det KUNDE varit ett sätt att skapa debatt, varit någon form av konstprojekt eller vad vet jag.

  Men nu var det inte så, och svaren som ges från skaparen osar lika mycket mognadsgrad som man dessvärre kunde förväntat.

  Svara

   ”hårsnoddar sydda av tyg och resår” ?
   Det är väl high tech om något eftersom Nordic Tech House är delägare i ett sådant företag?
   Plastklämmor är också höjden av innovation liksom sidenscarfs.
   Den första plasten uppfanns redan på 1530-talet och siden har tillverkats i tusentals år.
   Så man undrar ju 🙂

   Svara

   ”Send me nudes” = originellt? Det är väl typ det mest uttjatade uttrycket på nätet, och inte ens första gången nån har det på kläder.

   Svara

  Jag förstår att det känns skit att ha jobbat med något så länge, vara skitnöjd själv och sen får man en våg av kritik. Hoppas hon får lite distans till det hela någon gång och inser hur skevt det var att släppa en kollektion som denna.

  Hennes budskap är fint, men texten, den nakna bilden på henne på baksidan av hoodien, klubborna och tuggummit, särade läppar, krälandet på snubben i videon hon la upp.. ALLT det har ett helt annat budskap.

  Det blir så fel bara…

  Svara

   Du menar det efterhandskonstruktion budskapet? Inte en chans att det var så de tänkte från början.

   Svara

    Håller med. Ingen här har tänkt något som helst. Hon har uppenbarligen designat en tröja för att hon själv tyckte det var coolt och spännande att stoppa sina tuttar på ryggen på en hoodie med ett sliskigt budskap fram och nu är det ingen som håller med om att det är coolt 2019 och hon panik-bygger en story.

    Svara

     Budskapet och tolkningen av texten framförde hon redan i sin video där hon avslöjade att hon släpper merch och visade upp kläderna, så nej det är inte en efterhandskonstruktion. Ändrar dock inte faktumet att tolkningen var väldigt långsökt och hela idén oigenomtänkt.

     Svara

    Budskapet kom säkert efter idén, men det kom iaf före vågen av kritik haha

    Svara

  Missade dom att trycka ”Don’t” i början eller?
  Det här är så ursäkta mig naivt och verklighetsfrånvänt av dessa tjejer att ställa upp på. Dom hade lika gärna kunnat gå fram till valfri kvinna som kämpar för jämställdhet och rätten till att INTE bli trakasserad, rätt i ansiktet. Hur ignorant är hon?!? ”Det är för alla som vill bära”…okeeeey. Hoppas hon läser varenda kritisk kommentar här och försöker sig på att trycka ner de som faktiskt inser hur jäkla fel det här blir…så kanske hon måste reflekterar lite över varför så många reagerar på ett sätt som hon inte trodde.

  Svara

   Ja, Don’t send me nudes känns som ett väldigt vettigt budskap som säkert hade sålt bra.

   Svara

    ”Send me prunes” och sen några feta plommon på baksidan hade lockat mer. Någon som kan nappa på idén?

    Svara

  Hennes vad???
  Du, din kommentar är så onödig och sexistisk. Det skrämmande är att jag får en feeling om att du är en kvinna. Och dik existens här bidrar till ingenting. Usch.
  Camilla, snälla radera den här vidriga☝🏼

  Svara

  Det här är samma Felicia som lägger upp halvnakna bilder på sig själv på Instagram och som tycker att programmet ”Naked Attraction” är såååå bra. Programmet ”Naked Attraction” är ett program där killar/tjejer väljer vem de skulle vilja gå på dejt med beroende på hur deras kropp ser ut. Förlåt men hon har inte så mycket innanför pannbenet. Istället för att komma med bortförklaringar och vara så sjukt korkad mot sina följare som ifrågesätter henne så bör hon tänka istället att ”ifall ingen fattar min idé så kanske jag bör tänka om”.

  Svara

   snacka om att hon översexualiserat sig själv. På så sätt så blir det ju bara taffligt att försöka bortförklara det hela med att det inte handlar om att folk borde vilja se henne naken. Lite så: åh ja jag ska sända dig nudes om du sänder några till mig först. Så jävla vidrigt. Ok, du har ett stort sexuellt kaptial, det syns på sättet du exponerar dig själv. Alla i fertil ålder vill ha dig, men att inte jobba på något annat än att sälja sig själv för mer sexuellt kapital kommer nog kännas jäkligt genant i framtiden när verkligheten kommit ifatt.
   Jag säger nej tack till detta!

   Svara

   Hon bemöter inte heller kritiken med ”jag förstår jag borde tänkt annorlunda” utan klassikerna ”du behöver inte köpa” buu huu

   Svara

  Men vad skriver du? Oavsett om du ogillar Felicia eller hennes merch så var din kommentar sjukt äcklig bara. TVI

  Svara

  Men fy. Det du kallade hennes läppar var fan inte okej. Om det är någon som är sexisitisk och sexualiserar kvinnor så är det du med den kommentaren. Och att folk sitter och gillar den dessutom… sjukt!

  Svara

  Ta bort denna vidriga kommentar!!

  Svara

  Ja, du gör inte kvinnligheten någon tjänst med din vidriga, dömande kommentar. Usch, vad äcklad jag blir av att läsa din kommentar.

  Svara

  Det här har ingenting med hennes skeva merch att göra. INTE ok.

  Svara

  Vad ska hon göra med alla nudes hon kommer få till följd av detta då? Svårt att vara otacksam över bilderna när hon tar fram egna tröjor med just texten att hon vill få den typen av bilder skickade till sig oavsett vad budskapet bakom allt är. Hon är ju ändå en relativt känd profil så det är inte ett mission impossible att skicka bilder till henne via DM på någon av hennes plattformar. Oklart.

  *Random kille skickar bild på sin nakna kropp*
  Felicia: Tack!

  ??

  Svara

  Jag vet inte vem den här tjejen är men kollade hennes Instagram och kände bara ok… oväntat att den här sortens tjej gör den här sortens ogenomtänkta kollektion. 99% av bilderna består av halvporriga selfies i ”various states of undress” och halvöppna, fillerfylllda läppar. Yta och uppmärksamhet för sitt utseende är allt hon verkar vara intresserad av. Den här sortens tjejer skriker ”girl power!” och behandlar feminism som en trendig accessoar medan de gör allt för att uppnå den manliga blickens godkännande som ”het tjej”.

  Svara

   Jag gillar inte din komentar. Fillers, halvnaket, yta mm är inte lika med att vilja ha manligt godkännande. Kolla t.e.x in min underbara vän https://www.instagram.com/annamjellander/
   Vad tänker du? Vill hon ha k*k? Är det därför hon ser ut som hon gör?
   Nej, hon är gift med sin stora kärlek, som också råkar vara kvinna. De är sjukt roliga, down to earth men ÄLSKAR att greja med sina utseenden på ett sätt som många anser vara enbart ytligt. Sluta upp med att tro att tjejer som ser ut på ett visst sätt gör det pga män.

   Svara

    Finns det inte ett uns av att söka bekräftelse när man lägger ut ”porriga” eller halvnakna bilder av sig själv? Jag vet inte vem ngn av dessa tjejer är och jag vill inte döma. Försöker bara tänka hur jag själv skulle resonera, vad som skulle få mig att göra detsamma.

    Svara

     Söka bekräftelse, ha en grandios självbild, dåligt självförtroende, må skit, må bra. Whatever. Vad anledning än är så MÅSTE det inte ha med män att göra för att kvinnor väljer att se ut på ett visst sätt. Det var det enda jag ville få fram.

     Svara

      Jag blir alldeles skogstokig när jag ser kvinnor tala nedlåtande om andra kvinnors utseende för att de tror att de bara fyller läpparna för att få ”kuksugarläppar” osv. Please.

      Svara

       Det tror jag avsolut inte att det handlar om. Det är dock fortfarande så att man faller för en skönhetsnorm som har tagit ett tragiskt fäste i den här världen just nu. Det går liksom inte att bortförklara.

       Svara

       Det är snarare sättet de framställer sig själva som gör det. Fyll och kapa vad du vill, men om du fotar dig, kanske speciellt i en pose som allmänheten anser är sexig eller porrig, då gör du det för att få uppmärksamhet på något sätt. Att säga annat är att ljuga för sig själv och andra.

       Svara

        Ja. Om jag är duktig på hästhoppning eller baka tårtor och lägger upp bilder på insta om detta så är det ju för att få höra hur duktig jag är. Precis som tjejer med yta och redigerings-skills lägger upp det de är duktiga på, och får höra att de är snygga, sexiga lr whatever. Man får ju bekräftelse på vad man lägger upp. Tror inte de lägger upp en bild och sen ”oj, va läskigt att alla tycker jag är sexig nu känner jag mig lite ofredad”

        Svara

      Menar också det, att det inte alltid har med män att göra men ett sökande efter ngt?

      Svara

    Klart att alla inte gör det specifikt för att behaga män, men de använder stereotypa uttryck som i grund och botten spelar på sex och vad vi lärt oss att den manliga blicken uppskattar för att få uppmärksamhet/bekräftelse/likes.

    Svara

     Dock verkar de flesta killar föredra naturliga läppar och bröst. Oftast är det tjejer som gillar feta läppar och bautatuttar. Nästan alla killar jag känner tycker att läppfillers är groteskt och att det ser ut som en babianröv. Kanske mer tjejer som tävlar mot varandra där, vem som har störst läppar.

     Svara

     Men tänk om man själv tycker det är snyggt på en själv? Jag personligen älskar tighta kläder då det framhäver formerna och kroppen. Det har inget med män att göra, utan jag tycker bara det är snyggt på mig. Att män nu råkar tycka det är snyggt är inte mitt problem. Jag har även långt hår, och jag tycker det är snyggt med långt hår, det tycker väl män också, ska jag då behöva klippa det för att inte anses förtryckt av patriarkala normer och mäns fantasier?
     Alltså konversationen måste gå längre än vid hur kvinnor ser ut. Om de enda kvinnor som tillåts in i feminismens sfär är de som medvetet gör att de själva går emot det stereotypa snygga och exkluderar de kvinnor som råkar tycka om rosa, tight, smink och långt hår kommer vi inte komma långt.

     Svara

      Exakt. Kvinnor SKA kunna klä sig i precis vad fan som helst. Av vilken anledning som helst. Sluta upp med att sätta etiketter på varandra. Vill nån klä sig i tighta kläder för män, be my guest, vill nån klä sig tighta kläder för kvinnor, samma där. Vill någon klä sig i tighta kläder och gå ut helt ensam i skogen och inte vilja träffa en jävel, BRA! Vi får göra som vi vill.
      Vll Felicia göra en Send Me Nudes-kollektion, så ska hon det. Den som vill bära dem gör det, de som inte vill slipper. Man får tycka precis vad fan man vill om det men det är i slutändan upp till var och en. Vi kan väl försöka att inte hålla på och bestämma varför andra kvinnor gör saker eller hur de gör saker.

      Svara

   Det är min åsikt. Inga problem med att ni inte gillar den men jag står fast vid den.

   Svara

  OT: men nu ska alltså engla gå tillbaka till sandviken och bli fabriksarbetare igen, valsa in till de grova maskinerna med sina chanelespadriller och gucciväska 😂

  Svara

   Hon klarar nog av att ha arbetskläder som alla andra ska du se.

   Mvh en i stålhättor på arbetstid och märkesskor på fritiden.

   Ps. Det klagas när de inte har ’riktiga’ jobb och hånas när de har det…

   Svara

   Jag tycker att hennes nya jobb låter kul och jag tror verkligen att det är jättebra för henne att ta ett steg ifrån influenceryrket som inte verkar ha passat henne i längden eftersom hon nog varit rätt ensam och har inte verkat må så bra alltid. Ett jobb med fasta tider, kollegor och ett klart syfte med dagen är nåt som många mår bra av.

   Svara

   Inget att skratta åt, det är väl jättebra att hon skaffar sig ett jobb som hon tror hon kommer att trivas med, hon är väl en av de bloggare som gått på tomgång längst? Hon ska för övriga planera och samordna underhållsjobb så ”fabriksarbetare” blir hon inte, och det är för övrigt inget dåligt jobb nuförtiden. Oftast är man maskinoperatör och tjänar jäkligt bra i relation till ansvarsgrad och utbildningsnivå. Fler tjejer dit säger jag, så behöver man inte klaga på dåliga undersköterskelöner.

   Svara

    Eller så ser vi till att höja undersköterske yrket i både status och lön 🙂 så kan dom som älskar att jobba som uska få göra det 🙂

    Svara

   Hennes beskrivning av vad hon ska göra låter inte så som du beskriver.

   Svara

  Jag ger upp. Är omöjligt att diskutera här inne med det här moddandet av kommentarer. Kan du fixa detta Camilla så att man slipper vänta på att minsta lilla kommentar sitter i modd i tid och otid?

  Svara

   Du måste skriva mycket skit 😂

   Svara

    Ja det kanske är så. I så fall är tröskeln för vad som är skit oerhört låg då jag sällan ger mig in i några hetlevrade diskussioner och jag ytterst sällan använder fula ord😆 men det kanske är det jag ska göra för att INTE moddas🤔

    Svara

  Helt rätt i tiden… not. Eller är det för att ”folk” (läs killar) ska veta vilka som gärna tar emot dickpics? Trist om man nu tagit fram kläderna, men när man får så massiv kritik så kanske man bör fundera på hur man ska hantera situationen. Oavsett så kan man hantera kritiken proffsigare. Bra att ta in lite extern input i projekt, så man får veta hur andra tolkar det man håller på med så slipper man såna här magplask.

  Svara

  Kanske skulle funka som personalkläder för en strippklubb.

  Nääjj!!! Folk får väl klä sig i vad dom vill men jag skulle personligen inte vilja hänga med folk som bär liknande. Oavsett bakomliggande budskap.

  Känns väldigt ofeministiskt att gå runt med den texten och någon halvnaken okänd brud på baksidan.
  Fredrik V kanske beställer en

  Svara

  Tror ni det är en efterhandskonstruktion av budskapet? Camcam vet du?

  Svara

  Detta var kul: https://www.msn.com/sv-se/noje/kandisnyheter/svenska-bloggare-nu-och-då-–-så-har-de-förändrats-på-10-år/ar-BBWgUQS?ocid=spartanntp

  Bianca såg ju verkligen annorlunda ut då tänkte jag först men å andra sidan var hon ju faktiskt bara typ 13-14 år då. Blondinbella kör på lika mkt brun-utan-sol nu som då men den frillan… på sin 18-årsfest? Fast sen har hon ju alltid haft lite mer tantstil än övriga bloggare.

  Svara

   Joakim Lundell, hade han blåa linser förr eller har han bruna linser nu? Aldrig tidigare tänkt på att han ändrat ögonfärg 😅

   Svara

    han har naturligt blå ögon..

    Svara

   Kul också att Bella i sina stories gör reklam för annan bus än sina egna self tan drops (eller vad de nu heter) som hon hävdar är så fantastiska!

   Svara

    Visst är de 🙋🏻

    Svara

   fast så annorlunda ser inte bianca ut.. hon har ju gått från mörkt till ljust hår, är väl där största skillnaden ligger.

   Svara

   någon som vet vad bianca sa om blondinbella i sin podd? det verkar som att de raderat den delen ur podden..

   Svara

  Kenza vi verkar ha raderat inlägget med reklam för Babyshop, kanske pga. kritiken hon fick för det?

  Svara

   vad var kritiken?

   Svara

    Att lägga 1800 kr på babyset från Burberry. Body, haklapp och en mössa.

    Svara

     Att hon fick det sponsrat också.

     Svara

     Vem bryr sig, hennes val

     Svara

      Tydligen väldigt många

      Svara

  Och jag tänkte direkt nakenbilder. Var ju bra med ditt förtydligande…. 😛 *tröttmössa*

  Svara

  Och dessutom sitter hon och Evelina där med klubba och tuggummi och framställs sådär infantilt sexiga som enbart förväntas av kvinnor. Superfräscha och nytänkande budskap.

  Svara

  Tror inte hon förstår kritiken alls faktiskt. Det hon ”hör” när hon läser kritiken ser hon nog bara ”jag gillar inte dina tröjor”. Då blir det naturligt för henne att svara att man inte behöver köpa. Hon är ung och inte tränad för hur man bemöter kritik.

  Svara

  Hon förklarade i sin story att ”bara för att det står ””send me nudes”” på tröjan så har hon som bär tröjan inte bett om det”. Hör hon inte själv vad hon säger?
  Felicia som ska vara så feministisk och pratat mycket om hur fel det är att tjejer får ”nudes” skickade till sig. Sen så ”skapar” hon denna ”merch” känns väldigt fel och motsägelsefullt.

  Svara

  oerhört tråkiga och kaxig respons Felicia ger

  Svara

  Om nu det enda budskapet, hmmm, från denna influencers sida skulle betyda att vara naturlig och äkta så kan man fråga sig varför reklambilden verkar gå ut på att utstråla sexighet? Med blicken och klubban i munnen är det ganska uppenbart..

  Vad har förresten en klubba med att vara äkta och ofiltrerad att göra? 🙈

  Nej tack, ta mig tillbaka till år 2019

  Svara

  Btw

  Någon som vet vad som händer med Linda Blom? Oroväckande tyst efter senaste sjukhusrapporteringen för 1 vecka sen
  :-/

  Svara

   Oj henne hade jag totalt glömt. Hon gjorde bara reklam för Kavat hela dagarna där ett tag så slutade läsa hennes blogg. Är hon sjuk?

   Svara

   Hon har uppdaterat sin Instagram + Instastory med reklam för en barnfilm, så hon verkar må bättre 🙂

   Svara

  Alltså hennes snapstory där hon förklarar….. ”bara för att de står send nudes så betyder inte de att jag vill ha de skickat” nehe men bra budskap då på en tröja? Resonemanget…

  Svara

  Ok. Ett problem här är att jag som mellanstadielärare ofta tar upp problemet med spridning av lättklädda bilder och att eleverna aldrig ens ska fotografera sig lättklädda för att se till att bilderna inte existerar. Det går så fort att bilderna kommer i fel händer. Ett barn den åldern, som dagligen hänger på sociala medier, har svårt att förstå metaforer, vuxna också för den delen. Särskilt otydliga.

  Sååå. Vi kan bara tänka så att vi inte trycker tröjor där vi uppmanar folk att skicka nakenbilder? Ok.

  Svara

  Tycker det är intressant hur många feministiska influencers kör med sex säljer, det är ju aningen motsägelsefullt. Kolla bara tex kissie och Therese Lindgren som konstant har sin kropp och sex som clickbait på youtube

  Svara

  Även om budskapet skulle vara världens bästa och vettigt och fan vet allt så blir ju resultatet att barn har på sig tröjor som ber om nakenbilder. En tröja kan inte förklara sitt budskap och bäraren kommer inte tillfrågas av alla som läser det. Det är nästintill ofattbart att ingen stoppat detta tidigare i processen.

  Svara

  ”Stackars små tjejer”, kom igen nu. I alla tider har det funnit sexsymboler, trådsmala modeller, ”perfekta” Baywatchbrudar, porr mm men det är väl ändå upp till föräldrarna att lära sina barn deras värde och att ha sunda värderingar.
  Jag har då aldrig sett mig själv som en stackars liten tjej som måste gå och göra om mig till någon annan. SLUTA att lägga över skulden på andra.

  Svara

  När jag var 12 år köpte jag en magtröja på en marknad som det stod ”Hello Boys” på.
  Sen gick jag in på en toalett och bytte om till den för att kunna gå runt på marknaden och visa upp mig.
  Det var så jag kände just då. Ville ha alla killars uppmärksamhet.
  I dag är jag 36 år och fattar hur sorgligt det där var. Dålig självkänsla och så beroende av att killar skulle tycka att jag var snygg.

  Det var alltså över 20 år sen.

  Det dom gör nu, budskapet på tröjan. Suga på en klubba… osv osv får mig att tänka på att de gör samma sak som jag gjorde.
  Och det är jävligt sorgligt. Att vi inte kommit längre.

  Svara

  Helt galet att göra sådana tröjor med sånt tryck. Det är fan svårt som det är att få män att respektera kvinnor.

  Svara

  Haha, det här var så vrålpuckat att jag saknar ord!

  Svara

  Dummaste jag sett på länge

  Svara

  Lol kopia av The Classy Issue som gjort likande plagg i typ 5 år https://www.instagram.com/p/BuOrPeOgiZM/?igshid=1i884d1ewyozs

  Svara

  Blir så besviken att evelina forsell är med på detta.. precis som när hon följde med felicia till dubai fast hon är feminist och vegan. 🙂

  Svara

  Dålig kampanj och fula tröjor. Men Kylie Jenner har ju samma slogan/namn på lip-kit i just nude-färger. Så det används ju brett…

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.