Isabellas ”omslag” på The Hollywood Reporter

Att Isabella skulle vara på omslaget till The Hollywood Reporter är nog en sanning med modifikation.
Löwengrip har fotat kampanjen själva och köpt reklamplatsen, precis som mängder av andra företag gjort för den här digitala ”Cannes-versionen” av THR.
Nummer 5, som Löwengrip köpt reklam i – har först två annonser och sedan kommer själva omslaget.
Jag tror det hela handlar om att Isabella vill bli igenkänd när hon är i Cannes och på så vis framstå som mer känd än hon egentligen är. Varför skulle hon annars låta sy upp en exakt likadan klänning som hon bär på omslaget (den här ska tydligen ha varit för liten) och om jag får gissa – kommer styla sig precis som på omslaget?

Ytterligare en variant av den Löwengripska ”fake it ’til you make it”…

Källa: Isabella Löwengrip instagram och blogg.

Intressant är också att Isabella verkar ha LAGT tidningen med sin köpta annons ovanpå de andra som låg utlagda för att få det att framstå som att de är överallt.
Titta noga så ser ni att det står en etta på tidningen under. Dag 1 – tidning nummer 1 ligger framme.
Isabellas köpta reklamomslag kommer dag 5 – (rättelse) som det sista numret.

443 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vilken powerwoman hon är! Hon kan köpa reklamplats, alltså hon måste vara vår största kvinnliga entreprenör och företagare genom alla tider! Boka fotograf, ta bilder OCH köpa reklamplats! Hatten av Isabella, hatten av.

   Visst blir man imponerad! Mest imponerad av ett ego som är så stort att man gör sånt här. Har aldrig stött på en människa som är så fixerad vid sig själv och sitt utseende.

    Hon är så patetisk. Fake från innerst till ytterst, elak, manipulativ, ljuger om allt och har en självbild mer grandios än Napoleon.

     Det billigaste omslaget säkert också eftersom det kommer sista dagen då många redan far hem. Det sista omslaget får ju minst exposion.

      Exponering.

      Sista dagen? Festivalen är 14 – 25 maj och det var dag 5 igår, då numret med Isabella kom ut. Idag är det dag 6 och ett nytt nummer ute. Ni kanske ska ta reda på fakta innan ni rasar och ljuger. Camilla kanske borde göra en rättelse innan alla anklagelser får flyga fritt.

   Ja vad är fel med det?! Alla behöver väl köpa reklamplats, inget konstigt eller fel. Här har det tidigare gnällts på att de bara gör reklam via sina sociala medier och klagats på att de ej köper reklam – de har inte råd brukar det stå här – MEN nu när de köpt reklam så klagas det på det? Då är det fel? Ja hatten av för det var smart att boka fotograf, ta fina bilder OCH köpa reklamplats. Mycket smart och snyggt! Sedan bör ni förstå att nr 5 kom ut just dag nr fem, som igår lördag alltså, så inget konstigt att det numret inte låg där från början och att nr 1 och kanske andra nr ligger under. Idag kom nr 6 och ligger troligtvis överst i högen. Sen är ju inlägget vinklat av C som vanligt, manipulativt, för visst pryder Isabella visst omslaget på just nr 5 även fast det är köpt reklam vilket hon inte mörkat utan varit öppen med.

    Nej, det är inte omslaget, det är en ANNONS som ligger före omslaget.

    Det är väl mer hur hon framställer det, dvs att det är ett riktigt omslag och på den riktiga upplagan av The Hollywood Reporter, och inte köpt reklamplats, som folk reagerar på.

     Fast det har hon inte framställt det som, hon har vart öppen med att det är the Cannes edition och att det är reklamkampanj för Löwengrip. Det är ni vissa som vinklar och vrider det för att hitta fel och klaga, rasa, skamma, håna och smutskasta i vanlig ordning. Allt går att vända och vinkla till fel. För mig är framsidan omslaget och antagligen anser Isabella det också som många andra, men som sagt här ska det letas fel och allt ska vändas till fel. Men okej hon pryder framsidan med en köpt annons vilket hon varit tydlig med, inget annat. Kul och snyggt.

      Ursäkta men var har hon ”varit tydlig med att det är en annons” ?
      Hon skriver ju om en ”campaign together with the hollywoodreporter for the special Cannes edition”.
      Ett ”kreativt” sätt á la Blondinbella för att beskriva ”jag fotograferas för reklam jag köpt i en tidning”.
      Sanningen är inte hennes bästa gren!!
      Snyggt också att CC kan bevisa att hon själv lagt ut tidningen med sin reklam några dagar för tidigt 😂

       Men suck.. stolle. Hon skriver att Löwengrip gör en kampanj – Löwengrip är ett företag och hon håller upp produkter på bilden. Varför skulle det vara fel med köpt reklam? Hon skriver ju tydligt att de gör en reklamkampanj inget om att hon blivit ombedd att vara omslagsflicka. Vadå att CC kan bevis att hon själv lagt ut tidningen? Haha hur kan hon bevisa det? Det är Bellas egen bild som CC visar, och det bevisar inte att Bella lagt tidningen där för att nr 1 ligger under, inte några dagar för tidigt heller, Bella var inte där dag 1och igår var det dag 5 – men även om Bella själv lagt tidningen där so what det var ju såklart det numret hon ville fota och inte ett av de andra numren. Stollar här alltså haha galet.

   Hur många har slutat klicka sig in på hennes blogg och läser endast om henne här numer, hand upp 🙋‍♀️

    Vill verkligen inte gå in där, men nu gör jag det för Annas roliga kommentarer! Anna är BÄST! 🥳🤩

     Samma här! Jag hoppas att Bloggbevakning kan ta upp Annas kommentarer med jämna mellanrum, för då slipper man gå in på BB:s blogg överhuvudtaget. Jag vill nämligen inte sponsra Bellsan på något sätt.

      Ja eller hur! Bevaka Annas kommentaren CamCam 😂❤️❤️

    ✋🏼

    🙋🏼‍♀️

    Jag har börjat läsa hennes blogg efter att ha läst om henne här inne 😄

    Först för att jag ville läsa Bellas egna ord och inte bara Camillas vinkling av det men nu mera läser jag även för att det är kul att se vad hon hittar på. Inget är ju äkta och genuint men ser man det som en såpopera så är det underhållande.

     Fast Bellas ”egna” ord, de duggar nog inte tätt på hennes sociala kanaler…😂 Skulle vara så himla intressant att få en presentation av alla som skriver inlägg! 🙃🙃

    Inte jag. För jag kände knappt till henne innan.
    Hade hört talas om Blondinbella, nån bloggare som sålde schampo och hudkräm typ, och jag kunde se i rubriken i nån artikel då och då på tidningarnas nöjessidor men jag läste aldrig dem.

    Fast campaign är ju att likställa med reklam och annons?

    Inte jag jag läste inte hennes blogg tidigare men nu går jag in där varje dag och ofta överensstämmer inte det som står här med det som står på bloggen. Camilla vinklar en hel del till Isabellas nackdel. Tar inte bloggbevakning på allvar.

   Jag har fortfarande inte fattat vad som händer i Cannes, är det filmfestival? Varför är hon där överhuvudtaget? 🤔

   Greta är ensam på omslaget av Times som en av de hundra mest inflytelserika i världen.
   Just saying.

  Känslan är ju att det är fritt fall inom det Lövengipska imperiet och att hon griper efter halmstrån och bränner pengar ”fake it til’ you make it”. Tror att närmsta halvåret kommer bli ytterst intressant, får se vad som finns kvar när det är slut

   Har en känsla av att hon har nio liv. Om det är som det misstänks, kaos i Löwengrip beauty, exit från flera företag, svajar med vårdnaden om barnen, konsumeras över tillgångarna etc. så skulle det ändå inte förvåna mig om Bella har en plan (där Cannes är en del i planen) att träffa någon riktigt rik snubbe och genom honom landa på fötterna trots fall från fancy kontor på hundra meters höjd.

   Ursäkta lång mening. Den går att jobba sig genom.

    ”Kejsaren har inga kläder”, allt fler ser det. Men jag tror också att strategiska Isabella ändå kommer landa på fötterna, på något vis, även när/om luftslottet spricker. Det framstår som att hon famlar i blindo, men så är nog inte fallet ändå.

    ”Den går att jobba sig igenom” Love it!!

    Jag är övertygad om att hon är i Cannes för att försöka förföra någon stenrik gubbe som kan tänka sig en ung och villig ”flickvän” i utbyte mot att spruta in cash i hennes företag och sponsra hennes löjligt överdådiga livsstil. Hon har ju inga andra möjligheter kvar nu, Sverige börjar förstå att hon är en bluff, hennes företag går inte runt och hon har ett ansenligt antal konkurser bakom sig. (Omsättning som hon tjatar om säger väldigt lite om hur bra företaget går, det är vinsten som avgör. Att närmast ge bort produkter till outlets pga att ingen annan vill köpa in dem genererar visserligen omsättning, men snarare förlust än vinst.) Hon har redan försökt detta med tre män som vi vet om, den första visade sig vara fattig och hon dumpade och körde över honom på ett synnerligen brutalt sätt. P vill inte ha mer med henne att göra och skulle aldrig någonsin skilja sig från G. Nya miljardären är väl också redan gift med familj och inte intresserad av annat än kk. Därför är cirkus blondinbella i Cannes och jagar generös ny investor/pojkvän/make.

     Har funderat på om den däringa Ziljonären inte är Berth Milton, svensk entreprenör säkert med tillgång till privatjet.
     Kanske ett nytt fartfyllt filmprojekt på gång. Röwengrips ?

     … För att sedan lyfta sig själv genom att hävda att hon blev headhuntad, ala Myggan. De där två har sina likheter.

  😂 Hon är bara för rolig den där Bella. So fun.

   Och inga komentarer om att det är en köpt annons går igenom på hennen blogg…

    Inga kommentarer har gått igenom där så det beror ju inte på det, det har hon inte förnekat heller och det skriver dumskallar på hennes insta också. Och folk är arga på stackars Pingis för att de köpt reklam. Herregud de har väl rätt att köpa reklam som andra företag, varför skulle det vara bluff och fel, hon har väl all rätt att vara stolt över reklamen och en fin bild på sin kollega. Sen fattar tydligen inte folk att hon visar en mall, ett utkast – vilket ju var klantigt – för vissa dumskallar får det till att hon har fejkat och photoshopar MEN det är så det går till innan print, då används en mall för att se hur det kommer se ut – självklart ändras sen datum och nr på utgåvan innan det går till tryck.

   Ja kan gå dåligt nu när de skall sälja guldkulan aktierna också. Kanske de behöver cash?

  Jag orkar inte ens bli provocerad. Uppmärksamhet till varje pris. Som alltid. Jag kan inte låta bli att undra hur Bella mår egentligen…?

   Tror inte själv hon vet varken vem hon är eller hur hon mår. Det finns inte en stund i hennes vardag som hon faktiskt landar i ensamhet och tystnad, där tankarna får komma upp till ytan. Inte utefter vad hon delar med sig offentligt iaf, inte utefter hur hennes schema ser ut samt all ”hemtjänst” som finns runt henne ständigt.
   Rusa på, gasa, spring! Ta sedan sömntabletter för att sova. So fun!

    Hon mediterar ju varje morgon

     Mja. Säger hon, ja. 🙂

     Tror inte hon har tålamod till det. Meditation kräver övning och massor med tålamod. Det handlar om precis allt som hon inte förespråkar. Finns inget ”gasa” och inga smarta genvägar när man mediterar.

    Precis. Inte ens den där lilla ensamma värdefulla stunden för att grubbla på livet innan man somnar. Då knockar sömntabletterna henne.

  Inget Bella gör förvånar mig längre. Tragiskt liv hon lever.

   Huvudsaken är ju att hon trivs med sitt liv så det spelar ju inte så stor roll vad vi andra tycker 🙂

    DET är faktiskt sant. 🙂 Men hon har ju byggt sin karriär på att vi bryr oss.

     Ja, men vill man inte stötta det så kanske det är dags att inte bry sig och ägna sin tid åt annat istället👍

      Vad då ägna sig åt annat? Vi är alla här och kommenterar på en blogg som skriver om bloggare. Det här är enkelt tidsfördriv, när andan faller in och man har några minuter dötid.

     Huvudet på spiken!

  Hahah gud vad pinsamt. Varför inte bara erkänna att bolaget har köpt reklam för att hamna på omslaget???!

   Det har hon ju? Bara CamCam som utesluter den detaljen och vinklar det annorlunda.

   ”Mellan rekryteringsmöten idag så plåtades jag för en fantastisk kampanj med Löwengrip för Hollywood Reporter. De släpper sin Cannes Edition nummer i maj och då är Löwengrip med.”

   https://www.isabellalowengrip.se/2019/05/08/lowengrip-och-hollywood-reporter/

    Fast jag som läsare hade inte tolkat den texten som att det är en betald reklamplats. Hon gör det inte tydligt och det har hon garanterat gjort medvetet för att förvilla. Hade hon velat att läsaren skulle förstå att det är betald reklam så hade hon ju istället kunnat skriva ”Mellan rekryteringsmöten idag så plåtades jag för en fantastisk reklamkampanj med Löwengrip för Hollywood Reporter. Vi har köpt en reklamplats i deras Cannes Edition nummer i maj”.

     Som läsare tolkar jag det som att Löwengrip står för en del åtminstone av kampanjen, ett sätt anonsera. Kanske medvetet eller omedvetet vill hon dock försköna situationen. Hon janke gör rätt, det här kanske leder till något bra för löwengrip.

      Daniel Redgert säger ju det i senaste avsnittet av hans podd med Margaux, att han också fått en kontorsplats i New York med bl.a Bella vilket svenska handelskammaren (?) betalar för att de vill satsa på några svenska entreprenörer. Elle ja, han pratar kring att Fake it till you make it och göra en självuppfylld profetia genom att försöka, så som BB gör.

       *Försköna, inte försöka

       Tragiskt om det stämmer. Jag menar, om Svenska Handelskammaren vill betala för att satsa på svenska entreprenörer så kan man ju önska att de hade valt att fiska i en annan damm än den lilla svenska wanna-be-dammen och kanske fått upp någon seriös människa med andra ambitioner än att få vara ball i New York.

     Precis, det låter som att HR har något ut av kampanjen, inte bara betalning för fakturan 😊

    Det framgår inte tydligt att de köpt reklamplats alls med ditt exempel. Kampanj kan ju lika väl tolkas som att THR har kampanj med Löwengrip istället för tvärtom, dvs att tidningen kontaktat och betalat Löwengrip för att vara med (på omslag). Det är liksom luddigt i vanlig ordning. Så gör hon med vilje för att förmedla en falsk bild av sig själv.

    Hade hon varit ärlig istället för manipulativ, så hade hon skrivit att de fotat för helsidesannonsen de ska ha i tidningen. När väl tidningen kom ut så skulle hon där även skrivit ”Our front page ad on the cover of THR sin Cannes! So fun!”. Att bara skriva ”on the cover” är oerhört missvisade.
    Det är det tråkigt, pinsamt och korkat. Hon som ju ska vara ”THE entreprenör of the influencers” hade väl kunnat vara ärlig med allt hon gör i företagen? Hon hade sluppit kritiken och den enorma törnen i trovärdighet om hon bara skrivit om plåtningen och annonsen för var det är: en annons! Som jag skrev i en annan kommentar så hade hon då framstått som handlingskraftig och hade fått komplimanger för bilden osv (kanske med ”kritiska” frågor om hur avkastningen ser ut med en framsideannons i Cannes). Nu framstår hon bara som manipulativ, desperat och som hybrisen löpt amok.

     Precis så tolkade jag också hennes ”kampanj” . tänkte att hur sjutton hon har lyckats få ihop ett samarbete med den tidningen. Så nej, det var inte riktigt glasklart att det var något som dom hade köpt

     Jag läste det först som att TRH har en kampanj. LOL

      Haha, gjorde jag också först. Både The Real Hmm och Tjocka Hetsätarkatten. Sedan trillade poletten ner

       Jag också 😂😂😘

     Men när någonsin har en tidning betalat ett företag för att synas i tidningen?

     OCH om man googlar Löwengrip/Lowengrip på THRs hemsida så kommer nada, nicht och inget upp.

    Jag tolkar inte den meningen som att hon är ärlig med att det är en köpt reklamplats!

     Vad i meningen är det som får dig att uppfatta det så? För mig är det verkligen inte tydligt.

      Läs om kommentaren du svarade på

      Nej precis, det är INTE tydligt för mig heller 🙂 eller missförstår vi varandra nu? :p haha

       Tror S menade att svara Mhjau

    Jag förstår inte hur man överhuvudtaget kan köpa en reklamplats på ett OMSLAG? Jag har aldrig varit med om att nån tidning haft en helsida med köpt reklam som omslag och sen kommer det ”riktiga” omslaget först på sidan tre?
    Så rent principiellt skulle tydligen vem som helst som pröjsar tillräckligt alltså kunna köpa ett omslag på tex Illustrerad Vetenskap och pryda det med ”Karim och Christer” som håller i ett Comviq kontantkort?

    Och det som är markerat som ”faktiskt omslag” på bilden i inlägget, ser inte ut som ett typiskt omslag heller, det ser mer ut som en vanlig tidningssida med artiklar. Det hade sett konstigt ut om de egentligen skulle haft den sidan som omslag, speciellt om man jämför med deras andra ”riktiga” omslag?

     Det är mig veterligen bara gratistidningar som har köpta helsidesannonser som omslag emellanåt. Sett på Metro, Nöjesguiden (kanske??), tidningar på flygplatser etc.
     Dessa nummer av THR var ju specialupplagor till Cannes. Tror de var gratis?

     Metro hade ofta sådana annonser, företag kunde köpa omslaget. Var ofta Mediamarkt och den typen av företag.

     Händer i vår lokala dagstidning. Del två kan ha ett par annonsblad från XXL eller nåt, sen kommer framsidan efter det.

     Det är vanligt att kunna köpa covers som ligger innan orginal-förstasidan.

     Det är ju enbart en special upplaga för Cannes. Det hör ju inte till deras vanliga verksamhet! Det har sett ett tillfälle att skaffa lite snabba cash till bolaget. En annons kostar säkert ganska mycket, sista upplagan billigast dock..

      Är det så verkligen? Om festivalen är mellan 14 till 25 skulle jag anta att sista dagen alltså lördagen den 25 är som störst. Första dagarna på festivalen är billigast med de mindre eventen.
      Sista helgen är final eventet, alltså mest folk och mest chans att nå ut till fler och mer inflytelserika personer.

     Har varit vanligt bland dagspressen länge, SvD hade det senast igår.. Är väl svårare för magasin där en stor del fortfarande handlar om att bli vald i tidningshyllan, men vad jag fattat är Hollywood reports cannes-tidning gratis.

     Just dessa ”daily issues” för Cannes ska väl vara mer som dagstidning än tidskrift, kolla på vilket omslag som visas på webbsidan.
     https://www.hollywoodreporter.com/news/cannes-download-thrs-day-5-daily-1211605

      samt på hur deras omslag brukar se ut
      https://shop.hollywoodreporter.com/collections/back-issues

      Skulle inte funka med helsidesreklam utan tidningsnamnet för då skulle man inte veta att det var just en ”daily issue” av The Hollywood Reporter; funkade dock t.ex. med Metro för man visste att det var Metro utifrån var man hämtade.

    Bs

    Man brukar väl skriva ”kampanj för [produkten/ändåmålet]” och inte ”kampanj för [tidningsnamn]”? En ”kampanj för Hollywood Reporter” tolkas som något som är beställd av Hollywood Reporter. Hade varit tydligt med ”(reklam)kampanj för Löwengrip som ska publiceras i Hollywood Reporter”.

  Pingis har en bild på instagram men där har hon redigerat ihop att bellad nummer är nummer 1 av tidningen…

   Bellas*

   Nej men gud, var tvungen att gå till pingis och titta. Sjukaste jag sett 😳

   Men… Det är ju så märkligt! Att t o m fotoshoppa en sådan detalj 😴. Jag är helt med på att de valt att köpa annons (i form av ett omslag) men fick alltså plats i dag 5. Sista dagen. Det var inte så smart eller ”prisvärt”. Economista..? (💸💸💸)

    Antagligen så var det den ”billigaste dagen.

     Nej men det är en mall, som ni ser så står förra året med 2018 – det är alltså en mall/utkast så de får se hur det kommer se ut. Sen ändrades ju till 2019 och nr 5 innan tryck, som var igår då det kom ut, alltså dag fem av festivalen som varar många flera dagar. Men mycket möjligt att dag 5 var billigaste dagen eeh.

   Åh herregud vad pinsamt… den första bilden är ju samma som ovan också med nummer 5 på, men bläddrar man så är den tydligen nummer 1?😂

    Och det står May 2018…? 🙈

     Men kan det vara att de har klippt in det i ett nummer och skickat till typ Bella/pingis för att visa hur det kan se ut?

   Men så sjukt!?

   Nej? Står 5 på bellas tidning och 1på den under. Antingen har hon bytt bild eller så såg du fel

    Det finns en bild till.

    Bläddra åt sidan och kolla på bild nr 2.

   Det kanske var en bild som de fick skickat till sig före publicering.

    Nej, varför skulle Hollywood Reporter skicka en mockup med Day 1 till Löwengrip när de köpte en Day 5-annons?

    Tittar man närmre så står det May 2018 på den manipulerade bilden… 🤦🏼‍♀️Skämskudde

     Vad skulle hon tjäna på att manipulera bildens datum med ett år?? Troligtvis en bild de fått skickad för att kolla layout

      Kanske för att det är bara en webbtidning annonsen är i? Och de ljuger att de är en papperstidning så de har photoshoppat?

       Men nu får ni ju ge er jävla dårar! Det är ju en MALL ett UTKAST som man ser innan man ändrar till rätt datum och nummer innan det går till print. Och JO det är en papperstidning som deras reklam frontar med Bella på framsidan. De ljuger INTE om att det är en papperstidning. Camilla ljuger däremot som påstår att det var dag 1 igår när det var dag 5 igår, och alltså inte alls sista dagen! Festivalen varar till den 25 maj.

       Det besvarar ändå inte frågan varför hon skulle photoshopa datumet till maj 2018?

    Ja, jag förstår faktiskt inte heller varför PH skulle redigera en sådan grej.

   Men hjälp vad fånigt 🙈 Och det syns ju på första bilden att det är dag 5. Gör hon det för att provocera?

   Det står även May 2018 på bild nr 2…

   Fast den bilden är ju inte fotad av en tidning, det är en digital bild.

    Det kvittar väl, väljer man att ha en digital bild så ska årtalet och nr vara rätt!

   Och det står May 2018…? 🙈

   Det är även fel årtal på pingis bild, skulle kunna varit en bild de fått för att godkänna layouten.

    Tror så jag också.

    Jag är väldigt kritisk till Bella och allt de gör men jag tror faktiskt det kan stämma för jag ser ingen fördel med att göra detta?!

    Tror jag med.

    Men snälla

     Ja vi är väldigt snälla ❤️ Tack!

    Kan säkert stämma. Låt säga de kommer undan med det så återstår fortfarande kritik i form av varför de har blurrat den nedre delen av tidningen? Tror inte det uppfyller något estetiskt syfte direkt, så orsaken är väl att gömma hemsideadressen som står där eftersom de inte vill det ska framgå att omslaget är reklam.

     Fast de har väl inte blurrat, att vissa bilder blir lite suddiga i överkant eller nederkant är inget ovanligt. Fanns ingen anledning att blurra det när det syns på andra bilder, enda anledningen att blurra det skulle isåfall vara att det kunde ses som smygreklam. Nej ta av foliehatten nu.

    Men varför skriver inte Pingis det istället för att radera kommentarer? Att radera och inte förklara är ju hur dumt som helst 🤦‍♀️

   Det raderas friskt bland kommentarerna på Pingis Instagram där folk ifrågasätter detta.

    Hon är så gott som tvungen. Raderar eller ändrar de bilden så är det bevis på att allt är en bluff.

   Pingis raderar kommentarer fort som tusan! Har tagit printscreen på de kommentarer som finns kvar. Någon taggade Annie Lööf, men pingis raderade hela den tråden. Usch, hon är lika rutten som Bella.

    Två ruttna äpplen i en korg! 🍎🍏

   Vad pinsamt! 🙈
   Men, föga förvånande! Precis så hör oärligt och fuskigt har de jär damerna agerat jämt, ända skillnaden nu är att de är påkomna.
   Jag skäms för deras skull eftersom de verkar avsakna skamkänslor helt!
   Och om de var någon som trodde Pingis var den seriösa, får ni tänka om. Hennes gamla fusktakter sitter i! 😡

    Men va, påkomna? Fuskigt, oärligt? Vad är det som är fusk och oärligt menar du? De har köpt reklam, som andra företag gör inget fel i det, hon har rätt att vara stolt över det och de har rätt att köpa reklamplats som andra. Sen att hon visade en förebild av ett utkast plus då den färdiga bilden/tidningen… vad är det för oärligt och fuskigt med det? INGET ALLS. Mer pinsamt och skrämmande med alla tröghuvuden och haters, riktigt obehagligt. C och vissa verkar helt sakna skamkänslor däremot, skrämmande.

     Hur vet du att det är en bild på ett utkast?

   Det står 2018 på tidningen också!!!! 😂😂😂 det hade hon missat 🙈🤣#fail

  Samma vecka som Greta Thunberg var på omslaget av Time…

   Lika köpt bara på andra vägar. Lika mkt pr-jippo, nakna kejsare, spel för gallerian eller vad man väljer att kalla det.

    Menar du att Greta skulle köpt sig till att vara med på TIME? Vet du ens vad TIME är för en tidning? Det är en av världens bäst ansedda tidningar. Det är inte vem som helst som lyckas hamna på deras omslag. Att ens föreslå att Greta på något sätt skulle köpt sin plats där är skrattretande. Greta är med på omslaget för att hon är aktuell, för att hon har ett viktigt budskap.

    Nope. Mission få folk att bry sig om miljön vs kränga kinakrafs.

    Stollis 3?

     Till En till anonym 11:35

    För mig får Greta vara precis hur köpt som helst, om det är vad du tänker på, hon för fram ett viktigt budskap, till skillnad från il som härom dagen uppgav att hon inte kan vara Sveriges största miljökämpe utomlands. Nej det är ingen som kräver det, men vad sägs om lite eftertänksamhet. Det går helt enkelt inte att jämföra il och Greta, de spelar inte i samma liga. De håller inte på med samma spel ens en gång.

  Älskart 😂😂😂

  Haha, ja man blir inte förvånad. Undrar vad hela det här spektaklet kostar? Hon försöker verkligen med allt för att få nya, utländska, följare på IG. Gick ju inte så bra sist med Balmain-tricket och PS. Nej hon är helt enkelt inte intressant nog för den stora massan.

  Bara jag som inte förstår biten med klänningen? Vilken var det som var för liten?

   Den hon hade på fotograferingen tolkade jag det som.

    Var framgår det samt att hon sydde upp en likadan? Finns inget om det varken på hennes insta eller blogg

     Visades i hennes stories för någon dag sedan.

   Men för små kläder är väl ett av hennes signum

    Nä nu är det elsa Billgren du tänker på

     Ja ja hon också 🙂

   Det ser ut som den sitter ”för långt ned”. Ser inte ut som om det var meningen att klänningen ska sitta så.
   Bara mina spontana tankar, jag är ingen fashionista. 😉

    Kolla Ida Lantos Instagram och scrolla ner i flödet så ser du klänningen och hur den egentligen ska sitta.

     Tack.
     Oj, det var verkligen skillnad!

     Hennes konto är privat nu. Var det det innan också? Skapar IL så mycket badwill nu att företag inte kommer vilja synas med henne?

      Det är väl hennes privata som är privata, den officiella med tillägget _couture är öppen.

      Kolla idalanto_couture (öppet konto)
      Bild på bla Tilde i en svart klänning och så två till varav den ena bär den silverfärgade klänningen 👍🏾

      https://instagram.com/idalanto_couture?igshid=1ksq3d41w2thg

       Ah, nu ser jag! Det var absolut skillnad men tycker den ser bra ut oavsett. Jäkligt fina klänningar gör hon iaf!

     Det är rätt anmärkningsvärt att Ida Lanto inte visar upp Blondinbella i klänningen på sin Instagram. Margaux Dietz och Tilde de Paula är båda med på flera bilder i Langos klänningar.

      Mmmmm, langos…

      Om jag inte har helt fel så bars precis en sådan klänning av Sara Biderman på Elle-galan 2018: https://www.elle.se/ellegalan-roda-mattan-bilder-2018/ Den 31 mars kan man på Ida Lanots Instagram-konto läsa: ”Några favoritklänningar söker nu nytt hem. Kolla på Stories för storlek och pris” och här är klänningen med på bild igen.

      Kan det vara så att Sara Biderman lånade klänningen och att Ida Lanto helt enkelt sedan valde att sälja den och att Isabellas crew då snappade upp den lagom till fotograferingen? Det är ju inte orimligt att man i så fall försökt sy om den något för att få perfekt passform. Det är förstås bara en vild gissning som säkert är fel för varför skulle Isabella ha på sig en begagnad klänning på en fotografering? Jag tycker dock att det är märkligt att en måttuppsydd klänning inte sitter bättre.

  Kolla Kleerups på Fb – något så obehagligt med filmen och den äldre kvinnan som klappar honom på armen…

   Det är ju hans mamma

    Haha.. sorry, såg inte ditt svar ☺️

   Det är hans mamma

  Helt OT men jag är så nyfiken 😂 brukar inte ens bry mig. Men varför är Kenza och Klara inte vänner längre? Då Klara ändå fortfarande verkar vara nära vän med många av Kenzas osv, tex Humlan.
  Och andra Influencers.. jag tycker om Klara skulle gjort något så pass elakt/oförlåtligt (skvallra om kenzas graviditet tex) som vän åt Kenza att de bryter vänskapen så skulle man ju tycka att många andra skulle göra det. (Just för att då ser de andra vad man går för osv, om man kan göra något sånt elakt åt en nära vän)

   Har läst någonstans att Klara var med henne när hon fick reda på att hon var gravid och berättade om graviditeten för andra, fast Kenza inte ville det.

  Hon är helt klart utan gränser. Antar att hon inte inser sin begränsning och därför måste ta till alla medel för att försöka övertyga världen om att hon är den hon påstår?

  Det är ju en riktigt snygg kontaktannons (och säker rätt dyr) 😂

   Hahaha, den var bra 😅 Bye tinder och elitsinglar.se! Här har vi höga ambitioner 😎

    Ja det är nog inte många miljardärer på Tinder😂

     Bella hade ju slutat med djupa decolletage sedan hon fick barn. Det var en viktig sak för henne …

  Verkligheten har kommit ikapp henne. Frågan är om det räcker med att sluta blogga på svenska. Tror hon att kritikerna tappar intresset då?

  Börjar tycka att det är jobbigt att följa Bella. En människa som håller på som hon gör kan inte må bra. Såg på instastories hur hon skapade en cirkus häromdagen på Landvetter flygplats, det skulle vara crew, kamerateam, flygplatspersonal, kabinpersonal som alla cirkulerade kring henne. Förhoppningsvis (för hennes skull) har hennes narcissism gått så långt att hon inte längre är ”in touch” med sina känslor, så att hon kanske har lite lycka i sitt liv.

   Alltså, hennes ”entourage”… Gah! Samt på IG stories när hon gick på festen på kvällen; en bär hennes paraply, två st filmar från olika vinklar. Orkar…inte…. Men kan ändå inte låta bli att kolla just stories, det är rätt underhållande. 😉

    Detta är bara en teori jag har. Men är inte risken att Bella, med hela sitt entourage blir en person som alla tittar men inte kommer fram och pratar med? Kan inte bli speciellt bra nätverkade! Men hon kanske bara är ute efter följare på IG?

   Och något som jag la märkte till att när dom landade i Cannes, så åkte inte barnen med henne i bilen (ett klipp från instastories).
   Dom åkte i en annan bil. Vem vill inte åka med sina barn?

    Dom har även olika hotellrum

     Det är väl klart, om nån sol- och vårare skulle nappa.

      …eller nån skulle nappa på att bli sol och vårad? 😉

       Ja, tänkte på det också. Fast it takes one to know one, kanske? Gällde inte Hajen iofs 😁

     Vidrigt

     hur vet du det?

      Det har Bella själv berättat i stories.

    Sorgligt 🙁

  Får mig att tänka på när Trump satte upp fejkade omslag från Time Magazine på sina golfklubbar. Vissa personer lever verkligen för att synas, oavsett om det är reklam eller fejk. Men likväl ska det stoltseras med som om det vore viktigt på riktigt!

   Liknelserna mellan Trump och Isabella börjar verkligen bli tydliga… det är inte bara den dåliga fejkbrännan de har gemensamt.

    Ja. Det värsta är att han ju faktiskt blev president. Tror tyvärr inte vi sett slutet på Bellas framgångar. Världen är sjuk.

     Hon steg ur privatflygplanen igår och låtsas vinka som en president hon skrev kunde inte låta bli. 😂😂😂😂😂😂

    Den liknelsen är verkligen slående, än mer nu när det kommer fram alltmer om Trumps fuskande och fifflande med allt från ekonomi till PR, marknadsföring osv. Vet inte om Bella är narcissist per definition, men hon har de personlighetsdragen iaf. DET är tydligt.

    Snart börjar hon spela golf ! Och går på 68 slag som Trump gjorde häromdagen , so fun!

     Hahaha!

   Jag tänker mer Wonna i de jong än Trump. En blond wonna… fast inte lika framgångsrik.

    Hennes tänder! 😱

   En skillnad är väl att Blondinbella framstår som rätt omtyckt, men hon har inte gjort ett skt för andra. Trump framstår inte som omtyckt (är givetvis inte heller det här hos oss, i Sverige, men är långt ifrån så opopulär i USA som vi gärna vill tro) men har å andra sidan åstadkommit saker – bortse från politiken om ni så önskar även om han åstadkommit saker där, men bara det att han är president. Och businessman precis som Bella 🤭😁

   Bella kan bara drömma om att nå sådana framgångar.

    Nja, snarare hans pappa som åstadkommit saker. Finns flera dokumentörer om Trump som berättar om det

     Trump må framstå som en osympatisk buffel men han är också enormt framgångsrik och lyckades bli president så jag önskar att folk kunde sluta jämföra honom med en okänd nobody som låtas-Bella. Det är SÅ tröttsamt. Att Trump fick eller lånade pengar av sin pappa hör inte hit eftersom framgångsrika familjer är framgångsrika just för att pengarna hålls inom familjen. Hur skulle annars Kylie Jenner ha blivit världens yngsta miljardär genom tiderna och hamnat på Forbes lista där hon kallas ”selfmade billionaire”..?

      Kylie jenner är lika mycket selfmade som Bella är maskrosbarn

       Japp, exactly my point!

    De flesta av Trumps projekt har gått i konkurs.
    Och ja, så klart är han omtyckt med, han blev ju vald till president. Men sen å andra sidan om man kollar på vilka som stöttar honom…

     Typ halva USAs befolkning, över 40% i senaste undersökning. Mera populär än någonsin tidigare i USA och Europa.

      Fel

      Valdeltagandet och engagemanget i USA är notoriskt lågt. Jag skulle inte dra några som helst slutsatser utifrån de siffrorna.

       Skulle valdeltagandet varit högre skulle det gynna Trump.

        Med tanke på att republikanerna aktivt försöker hindra vissa grupper, som svarta och de med latinamerikanskt ursprung, från att registrera sig för att få rösta så skulle jag inte uttala mig som du gör. Vi får ha i åtanke att i USA funkar inte rösträtten som i Sverige, dvs alla med rösträtt får hem en röstsedel och kan gå och rösta.

         Kan berätta för dig att demokraterna i min stat försökte få icke medborgare att rösta, de delade även ut blanketter på flera high schools där barn till illegala är inskrivna i hög andel. Min egna dotter blev uppmuntrad att rösta på Hillary, trots att hon då inte ens var medborgare. Fifflandet hos Demokraterna rapporteras det inte lika flitigt om i Sverige tyvärr.

     Jo men å andra sidan har han liksom hotell jorden över. Vad har Isabella? En blogg och ett märke som knappt går med vinst.

    Trump har ju förlorat mer pengar, i stort sett, än någon annan privatperson i USA. Framkom nyligen. Samtidigt som han skrev böcker och hyllades som ”businessman”. Att han blev vald till President har många anledningar, varav det är bevisat att röstningsmaskiner i vissa stater manipulerats.
    Oavsett – liknelsen flera gör här mellan de båda handlar väl mer om personlighetsdrag, inte att jämföra bedrifter, popularitet
    eller påstådda framgångar.

     Varav det bland annat är bevisat..ska det stå. (Utöver det handlar det väl tex om kontakter, amerikanarnas inställning till politiker och önskan att röra om i grytan, Ryssland mm mm…)

  Tycker på något sätt att allt detta känns så himla sorgligt. Det är som att titta på en tågolycka. Hon håller på att falla både på det privata planet (om man ska tro vad som sägs om att Odd har hela vårdnaden om barnen) och i sitt företagande, och griper därför efter varje halmstrå. Hon måste ju verkligen må skit bakom kulisserna. Undra om hon reflekterar något över vart det hela gick fel, eller om hon är helt oförstående? Jag tror att de flesta av oss skulle kunna berätta det för henne annars. Det var när hon slopade sin ”karaktär” som economista, fru och småbarnsmamma där hon varvade med att visa sitt ”glamourliv” som business kvinna. Då var hon intressant, och någon som man kunde relatera till samtidigt som man kunde se upp till henne och känna ”kan hon kan jag”. Jag tror dock tyvärr att den karaktär hon nu har skapat har gjort att det blir svårt för henne att vinna tillbaka förtroendet för henne, även om hon skulle gå tillbaka till det sistnämnda. Jag tror helt enkelt att hon är rätt ”körd”. Skulle Bonnier sluta hålla henne om ryggen så är det fritt fall som gäller, men fram tills dess kanske hon kan klara sig någorlunda genom att gripa halmstrån.

  Jag tror faktiskt att det är många som arbetar precis som Bella. Skillnaden är att dom är omgivna av proffs som ser till att inga misstag begås. Några sådana finns inte hos bella där av alla pinsamheter.

  Jag har tröttnat på allt kring Bella. Jag tycker det är jättebra att bloggbevakning granskar IL och hennes skumraskaffärer och jag önskar att hon kunde lägga fram allt så att det kunde få IL att landa på jorden igen.

  IL kommer att hålla på som hon gör ett bra tag till, att ljuga sig fram till framgång är inte verklig framgång.

  Jag undrar hur hon kan inbilla sig att följare skulle vilja köpa aktier i Löwengrip Invest när hela företaget är byggt på lögner, falska hotlappar osv, j
  Hon dejtar en gift snubbe som nästan är lika gammal som Isabellas pappa, för pengarnas skull. Det är så äckligt!

   Hur vet du att hon dejtar en gift gubbe?

   Spill lite teee!!

   Det är nog inga skumraskaffärer alls, och det är ju inte granskningar att vinkla och vända allt en person gör och säger till fel – det är mobbing, hån, elakheter, skvaller och galenskap helt enkelt. Du C vet inte hon dejtar någon gift snubbe för pengar eller av kärlek – eller att hon ens dejtar en gift. Skäms på er!!!

   Stackars hans fru

  Isabella har ju en amerikansk pr-person, hon har visat honom på sina storys under besök i NY. Förmodligen är det denne som ska hjälpa henne att slå utomlands/i USA. Det är nog också den här personen som har fixat in henne till filmfestivalen i Cannes, och gjort så att hon har fått lite synlighet i amerikanska magasin, på Martha Stewarts instagram osv.

  Att hon är på omslaget till en evenemangsbilaga av Hollywood Reporter behöver inte betyda att tidningen känner till henne – oftast säljs annonser via externa säljbolag. Att annonsera i en bilaga är också generellt billigare än att göra det i den riktiga tidningen. Eftersom det här verkar vara en tidning som utkommer dagligen under filmfestivalen, och inte har så stor tryckt upplaga eller högt läsarantal har det nog inte kostat skjortan. I samband med köpet av annonsen har deras amerikanska pr-person förmodligen också förhandlat till sig biljetter till tidningens fest.

  Tycker det är mer pinsamt av Pingis att blurra nedre delen av omslaget där det blir så tydligt att är en annons pga att deras hemsida står där… ÄG att ni gör ett betalt samarbete istället!

   Hahaha omg ja det har hon också gjort… skämskudden lär få arbeta lite idag med. Håller helt med dig, varför kan de inte bara ÄGA att de köpt annons i tidningen???? Alltså gud… vet inte var jag ska ta vägen.

    Såg att även Bella valt att blurra nedre delen. Så pinsamt. Jag jobbar själv med reklam och PR och kan med säkerhet säga att de hade vunnit så enormt mycket på att vara mer transparenta med tanken bakom det köpta samarbetet. Det är ett smart taktiskt steg för etableringen av deras företag hos en relevant målgrupp – så liksom inget att skämmas över? Hela fenomenet Isabella har blivit en ren cirkus i mina ögon – noll trovärdighet och noll människa bakom alla lager av fasader. Inte so fun.

     Bella har varit öppen med att det är en reklamkampanj, det har hon skrivit flera gånger även på sin instagram – så kolla lite och ta reda på fakta innan ni ljuger och anklagar. Klart det är ett smart taktiskt steg, har de påstått något annat? Nej de har inte påstått något annat och de skäms nog inte utan är stolta över det, men folk här ska såklart skamma det och vrida det till fel. STÖRT!

      Blondinbella har aldrig skrivit att det är en reklamkampanj. Hon har bara skrivit ”fotat en kampanj” och lämnat det vidöppet för spekulationer.

      Naaw, har du vaknat nu 😍

      ..”stört”. Dessutom ska vi söka vård, va? Vi är galna, besatta… Har jag glömt något?

      Nej, det har hon inte. Hon har skrivit kampanj, inte någonstans reklam eller annons.

      En reklamkampanj eller annons är givetvis ett taktiskt steg som företag tar och måste ta, inget fel med det! Därför borde hon vara öppen med att det är betald REKLAM från deras sida också, eller hur?
      Felet ligger i att vinkla och manipulera hela tiden, att få saker att framstå som något de inte är. Men de där små, fina och egentligen obetydliga skillnaderna mellan att ljuga rakt ut och vrida på sanningen kanske du inte uppfattar? =)

   Och så raderar Pingpong de ifrågasättande kommentarerna på IG. Så pinsamt

    Omg! Hur mycket ska man palla med idag! 😂
    De är fritt fall nu, både för Ljugengrip och PlagiatPingis!
    Snälla, Simon kom tillbaka! 😀

     Simon var väl i högsta grad insatt i hur saker och ting går till i det Löwengripska imperiet? Fast han ser ung och oskyldig ut så var han ju involverad i karusellen.

      Absolut, men han kanske lyckades städa undan lite. Nu blir fusket så uppenbart

       Fusk?! Det är inget fusk att köpa reklam i en tidning! Inte heller att visa ett ofärdigt utkast på sin instagram, inte heller att radera sjuka kommentarer.

   Inte bara blurrat. Hon har också fejkat en av bilderna. Tittar man på ena headen längst upp på tidningen står det dag 5. På nästa bild har hon ändrat det till dag 1. Alltså, photoshoppat. Otroligt. Alltså trots om vi är dumma i huvudet?

  Som sagt, Bella säljer sig själv. Allt för personlig uppmärksamhet.

   Hon säljer ju både sig själv ja alltså sig själv som varumärke OCH Löwengrip. Mycket smart av dem! Dessutom nöje och en trevlig resa för dem alla – två flugor i en smäll. Men framförallt smart för att nå ut med reklam och för publicitet.

    Jag tror att Bella bara, BARA bryr sig om sitt personliga varumärke.
    Företagen är en bisyssla. Vi får se vad som händer med företagen om Pingis vill vara föräldraledig.

     Exakt. Det framgår rätt tydligt, speciellt i och med denna reklam och hennes flytt från kontoret för att det inte var ”tillräckligt säkert”.

   Hon taggade sin insta-bild med löwengripinvest. Då iaf första och enda bilden med den taggen. Ett av stegen att lämna de andra företagen bakom sig och enbart fronta sig sjääääälv! Så trist när man har narcissistiska behov av att synas och måste stå i bakgrunden av en krämtub.

  Jag tycker Bella är så jäkla duktig med ett så starkt driv med vad hon har åstadkommit. MEN jag önskar att hon kunde vara stolt och skylta med vad det är hon faktiskt gör! Att få ett skrivbord av svenska handelskammaren är ju en biggie! Att få vara med i Cannes också. Men när man hela tiden får saker att låta som något de inte är och ljuga om saker som faktiskt inte behövs ljugas om så underminerar man bara sig själv och får iallafall mig att ifrågasätta allt och tappa förtroendet. Varför denna fasad? Det blir ju bara ens fall om man blåser upp något i onödan!

   Men vad menar du? Vad har hon ljugit om nu menar du? Vad tror du hon ljugit om?! Nej hon har inte ljugit, hon har varit öppen med att det är reklam, att de fotat en reklamkampanj för the hollywoodreporter the Cannes edition. Så inga lögner, det är andra som tolkar och vrider till fel, hatarna som vill hitta fel och skamma och klaga, hatarna som vrider allt till fel och något dåligt. Klart hon är stolt och det är hon ju också öppen med att hon är.

    Ok ta bort ljuga om du vill och använd ”försköna sanningen” eller ”påskina” eller ”få andra att tro”. Det finns ju så många exempel på detta. Jag är absolut ingen hater men tycker det är synd när ett sånt beteende är ok.

    Nej, hon skrev KAMPANJ, inte REKLAMkampanj, vilket är missledande. Det är ju för övrigt inte ens en reklamkampanj. Det är en endaste annons – som hon betalade för.

     Men vad är skillnaden mellan en kampanj och en reklamkampanj?

      Kampanj är ett ord som många förknippar med repotage, i alla fall i tidningar. Det är ett ord som visar på att tidningen kontaktat Bella och att de efterfrågat henne till tidning. Något som inte stämmer eftersom det är en reklamkampanj som företaget själv finansierat.

       En kampanj är ju just motsatsen till reportage. Det ordet visar ju på att det är ett företag som vill visa upp sitt varumärke, och betalar för det. Inget företag har väl någonsin använt ordet kampanj för att beskriva något annat än reklam?

        ”kamp·­anj [‑an´j] substantiv ~en ~er
        1 kortare period av intensiv, mål­inriktad verksamhet
        2 ⟨åld.⟩ fält­tåg
        ​ – Alla sammansättn. med kampanj- hör till kampanj 1.”

        Källa SAOL https://svenska.se/tre/?sok=kampanj&pz=1

         Du glömde ”i avsikt att påverka”.

   Eller hur? Hon vill inspirera, påstår hon. Varför inte då vara öppen med de steg hon tar, bit för bit, för att bygga upp sitt varumärke och företag i Sverige och nu försöka utomlands? Det kan ju sporra andra, ge praktiska idéer och inspiration. VAD i hennes strategi idag är det som ”inspirerar kvinnor att bygga bolag”? Att hon inte kan borsta håret själv? Att allt i hennes liv kräver planering och utförande av andra? Osv…

    Exakt! Det hade varit så mycket mer spännande att följa hennes och företagens faktiska tankegångar i att bygga upp t.ex. Löwengrip Beauty, de taktiska stegen o.s.v. Hur saker och ting går till. Nu får jag mer känslan av att hela IL och hennes entourage är ett kärleksbarn mellan sandlådan på en lekplats och en cirkus. Inte proffesionellt, inte inspirerande, inte äkta, inte moget, inte seriöst. Ingenting. Eller jo, något är det; pinsamt.

  Pingis jobbar hårt på att ta bort kommentarer av alla som upptäckt det hela! Jäklar vad det raderas på hennes IG.

   Haha, herregud vad många kommentarer hon tar bort. PINSAMT. Kan inte alla bara fortsätta kommentera hela dagen. Pingis har fuskat förut och fortsätter uppenbarligen med det.

    Nu har Annie Lööfs hyllande kommentarer tagits bort! Säger allt om Lööf att hylla detta spektakel.

    PlagiatPingis!!!

  Om ni kollar i högen ser ni att det står nummer 1 på en utav bilagorna. Kan vars bra och dubbelkolla innan man anklagar folk! 😉

   Ja, men nummer 1 av detta reklam/programblad har annan reklam på framsidan. Bellas reklam fick nummer/dag 5.

   Ja det är ju just det som är en del av allt fuffens. De har lagt en av deras nr 5 över de som redan låg där (nr 1), deras låg alltså ej överst från början. I bild nr 2 på Pingis IG finns en digital version av Löwengrips framsida och där står det dock iönr 1 maj 2018. Kan vara bra att dubbelkolla innan man anklagar folk för att anklaga folk😉

    Oki fattar!

    Precis, vad är det som är fuffens?! De är inget fuffens alls för att de eventuellt lagt dit nr 5 ovanpå andra nummer själva, eller så lade någon annan dit nr 5 också som kom just den dagen. Kanske låg nr 3, 2 och 4 där under också. Pingis visar ju ett utkast där det står nr 1 2018, det är ju bara för att visa hur det komemr att se ut men det färdiga är ju nr 5 2019. Hur orkar folk?! Inget fel eller fuffens alltså.

    Det vore konstigt om nr 5 låg där från början eftersom nr 5 kom ut just dag nr 5 dvs igår lördag. Så nu fattar ni kanske lite bättre. Att nr 1 och även 2 3 4 också finns kvar är ingen konstigt alltså. Inget konstigt att nr 5 hamnar överst som var det nyaste igår, idag är det nr 6 som förmodligen ligger överst.

     Nej och skulle det vara så konstigt om de lagt sitt omslag där för att fota? Ska de posta en annan framsida för att den ligger överst? 🤔🤔🤔

  Hallå förlåt för OT men jag vet inte vem jag ska fråga och det finns alltid många här som jobbar i vården. Jag fick via en receptionist en inbokad telefontid med en doktor imorgon em men fick som en sms-påminnelse idag där det står som ett inbokat besök. Alltså välkommen till blabla kl 13. Får man det även om det är en telefontid? Kommer bli härligt debiterad om jag inte avbokar i så fall. Men jag behöver ju telefontiden 😩

   Ring dom imorgon fm och fråga?

    Avbokning 24 h timmar 😱 men ja… får prova göra det

     Det är ju inte ditt fel om det skulle vara inbokat som besök så då ska du inte bli debiterad. Men lika bra att ringa och kolla. I värsta fall ändrar de då om din ”besökstid” till telefontid så inte doktorn sitter på sitt rum och väntar på dig och du aldrig får ett samtal 😄

   Kan vara att receptionisten råkat trycka på fel ”kategori” när hon bokade så att den automatiska sms-påminnelsen skriver att det är ett besök, även om det inte är det. För att vara på den säkra sidan så ring imorgon bitti, men jag tror bara hon tryckt in dig som telefontid på en tid som normalt är avsett för besök eller nåt 🙂

   För oss blir det så om man inte klickar ur sms-påminnelse, oavsett om det är besök, telefontid, avsatt administration för den patienten osv.

   Jag har fått sms om telefontider. 🙂

   På min vårdcentral får man det

   Telefontider kan kosta också. Och det bokas in med en smspåminnelse.

   Man får sms även för telefontid. Ingen fara.

  ”Förmiddag vid poolen och fronta omslag!”
  ”Det var stort att få se mig själv på omslaget av The Hollywood Reporters Cannes Edition.”
  Ingen tvekan om att Bellas ständiga påpekande att hon är på OMSLAGET av den där publikationen syftar till att ge intryck av att 1) det är ett redaktionellt omslag och 2) att The Hollywood Reporter är en respekterad publikation.
  Som vanligt är det vad Bella INTE skriver som är intressant. Hon är duktig på att utelämna fakta för att ge intryck av något annat. Sedan kan hon alltid rycka på axlarna åt kommentarerna för hon har i alla fall inte ljugit – denna gång 🙂

   Variant på ”The Cover of Rolling Stone” som brukar vara en viktig milstolpe i en artists eller musikgrupps karriär.
   Bella hamnade på betald annonsplats i en reklamtidning i alla fall.
   Nu kan det bara bli bättre 🙂

   Fast hon ÄR på omslaget och hon har varit TYDLIG och ÖPPEN med att det är the Cannes edition och en reklamkampanj, inte en enda gång har hon påstått sig vara speciellt utvald att få pryda detta omslag eller att det är något annat än det är. Stolt kan hon vara ändå, vilket hon är och har all rätt till, inte konstigt att hon tycker det är stort – stort för henne, och låt henne tycka det. Smart av dem. Och snyggt!

    Nej, hon skrev KAMPANJ, inte REKLAMkampanj, vilket är missledande. För många läsare innebär en kampanj ett samarbete med Hollywood Reporter när det egentligen visar sig vara en betald annons (dvs reklam).

    Det är ju för övrigt inte ens en reklamkampanj. Det är en endaste annons.

     Men söta hehe ni greppar efter halmstrån.. Nja kampanj betyder reklam vad skulle det annars betyda. Nu får ni väl ge er! Kan ni aldrig bara ge upp, detta kämpande och malande… förstår ni inte hur sjukt det är. Reklamkampanj eller kampanj för Löwengrip sak samma men visst allt går att vända till fel tydligen och till att Isabella ljuger och är vidrig och Trump och ett mongo… Blir f.n mörkrädd av att galningar går lösa mitt ibland oss som någon skrev igår, och då menar jag inte att IL är en galning utan ni besatta bellaholister.

      Söta du. Du greppar efter halmstrån. Kampanj är mer än en endaste annons. Det vet du innerst inne. Du försöker försvara något som är inkorrekt. Blir för fan mörkrädd när jag ser galna Bellaförsvarare som du fortsätta att besatt försvara henne i allt. Trots hennes rasism och transfobi. Trots hennes lögner i media som förstör andras liv. Trots att hon snor andras jobb och idéer. Trots att hennes egna anställda flyr skeppet när de inte har nya jobb att fly till.

       Att du orkar dag ut och dag in samma manipulativa hatrant med lögner om hur hemsk Bella är. Du är galen. Sök hjälp!

      Haha vad tror du att ”Bellaholisterna” ska göra när du möter dem på stan? Komma fram oprovocerat och diskutera BB med dig? Skrika högt att hon är feeeeejk? Snälla berätta för jag är uppriktigt intresserad

      https://svenska.se/tre/?sok=kampanj&pz=1

      kamp·­anj [‑an´j] substantiv ~en ~er
      1 kortare period av intensiv, mål­inriktad verksamhet
      2 ⟨åld.⟩ fält­tåg
      ​ – Alla sammansättn. med kampanj- hör till kampanj 1.

    En kampanj som tidningen kör eller en kampanj som Isabella kör, kan du seriöst inte se skillnaden på det och förstå att hon valt att uttrycka sig luddigt.
    Och nej, hon är inte på omslaget hon är en av två ANNONSER som är innan omslaget.
    Och det är ABSOLUT inget dåligt med det, så fattar inte varför det är så fel att erkänna det. Eller varför du blir så upprörd över att folk påpekar det. Det är fakta, men det för det ju inte sämre? Iom att du reagerar som du gör antyder du att det är dåligt.

     Okej så det ska stå FRAMSIDA då och inte OMSLAGET. Aaaaah så då ljuger hon. Viiiillken vidrig lögn!! Värsta lögnen alltsåååå. Hon borde nästan stenas för att hon skriver omslag om en framsida, det ser ju iaf ut som ett omslag. Jag skulle nog kalla det omslag, framsida omslag samma same. Isabella utrycker sig luddigt och vinklar påstår ni alltid MEN då gör ju Camilla precis detsamma, Camilla gör ju också det allt som oftast och DÅ är det ju helt okej.

    Varför reklammarnerar hon inte det som reklam då?

     *reklammarkerar

    Nu är jag så j-a trött på dig Stollis. Häng hos inne hos Bella istället för här.
    Cam-Cam ta bort Bellas största fan härifrån. Please!!!!

     Ja, håller med. Visst ska det finnas plats för olika åsikter i ett kommentarsfält men nu känner jag också som en trogen läsare att det blivit alldeles för mycket från Stollis sida. Det är ett sanslöst spammande som gör en irriterad och trött. Och just att tonen alltid är så aggressiv och sjukt otrevlig gör att hen inte borde få kunna kommentera här i sådan här omfattning som det är nu.

      Håller med er! Som sagt, ge utrymme för olika åsikter. Men spammandet och språkbruket hen använder är SÅ tröttsamt.

   Exakt så gör hon alltid, ja. Antyder, skriver ledande så att läsarna ska dra egna slutsatser. Men i slutändan har hon inte ljugit. Nu är ju det inte unikt för Bella, det är PR osv. Men var har hon mer än provokationer och halvsanningar?

  Vem är stackaren som går och håller ett paraply åt Bella på hennes instastory? Klarar hon inte av att hålla det själv? Ser otroligt pinsamt ut! Alla andra runt omkring håller sina egna paraplyer, hon kommer med en slav som gör det åt henne.

  Pingis raderar Alla frågor som rör tidningen och dess årtal på Instagram. Hon raderade precis min fråga om detta !

   Haha, fortsätt kommentera! Och på IL:s insta bör man kommentera på engelska eftersom hon inte bara försöker lura svenskar om sin härlighet utan hela lyxvärlden 😉

  Bella och Pingis…. inte en dag utan överdrifter, lögner och kommentarer från verkligheten som måste raderas.
  Heja!

   So fun!!!

  Alltså att du orkar.. vad driver dig? Var inte du i LA? Är det Isabella du roar dig med där borta också? Men alltså… tidningen kommer ju i flera dagar och såklart finns nr 1 kvar alla dagar också, Bellas nr 5 kom ju igår just på dag 5. Den där Anna är väl säkert du, som skrivit det för att håna.. suck.. men so what om Bella lagt dit tidningen spela roll den finns ju där nere iaf. Sen har hon inte påstått att hon är utvald för att pryda ett omslag eller att det är den ordinarie tidningen The Hollywoodreporter utan The Cannes edition och att de fotat en reklampampanj för Löwengrip. Vad är felet?! Klart det stör stackars dig att Isabella gjorde en smart grej och fick pryda ett omslag där de gör reklam och där hon får synas – Smart Isabella! Snyggt Isabella! Bra där! Heja!

   Camcam kan du inte bara radera psykfallets kommentarer, förstår att hen inte går att blockera på grund av nya ip-nummer. Men man känner ju igen kommentarerna, det börjar bli såå tröttsamt. Bidrar med ungefär noll då det i princip är kopierad text, alltså alltid exakt samma budskap.

    Men du har läst faktan iaf hoppas jag. Så du förstår det rätta – visst är det ett omslag, det är ju Camcam som vinklat detta. Isabella har varit öppen med att det är en reklamkampanj bl a på sin insagram. Det är väl bra att de köpt reklam för här brukar det ju gnällas att de inte köper reklam utan bara använder sociala medier. Det var smart gjort av Bella med team. Men det sticker i öronen och ryker ur öronen på folk, och det hånas vinklas och ljugs nu… Helt jäkla galet. Stört. Du har samma budskap varje gång däremot och verkar vara ett psykfall snarare.

     Du är sjuk.

     Jag undrar när det ska gå in att väldigt få är avundsjuka på Isabella, utan att det handlar om en fascination

      +1!

     Får du ersättning för obekväm arbetstid av IL?

   Hon la ut tidningen dag 1 inte dag 5.

    Nej men snälla NEJ … hon var inte där dag 1 ens. Sluta ljug!

  Camcam har du (eller någon annan) lyssnat på PT-Fias intervju med IL’s Simon?

   Jag har, den var tråkig.

   Jag lyssnade lite, han hade väl bara gott att säga om IL så därför är det väl inte intressant här. Han sa ju även det, som vissa vinklade till dåligt här, att han hade kunnat jobba med IL tills han dör för att det funkade så bra mellan dem, för att de funkade så bra ihop.

  Apropå Cannes och reklam: så impad av Maja Nilsson Lindelöfs samarbete med loreal Paris där hon har reklammarkerat exakt alla stories och ig-bilder, till och med de där hon inte direkt promotar loreal utan bara för att hon är där pga. dem (ja lite sjukt att bli impad av välmarkerade samarbeten haha men det säger väl lite om hur ovanligt det är)

  https://www.breakit.se/artikel/20166

  Det här var en intressant artikel som åtminstone speglar mina känslor. Är ganska trött på ex Daniel wellington och Isabella som jag upplever inte har ngn autenticitet. Blir spännande att se om det stämmer att influencern är död och hur man tar influencer marketing vidare.

   Hoppas hoppas. Ett mycket märkligt yrke!

    Älskar detta tack för att du delade!

  Vad är det här för skit? Den här bloggen säger sig vara feministisk och stöttar CW i sin massiva förtals-trakasseri-stalkningskampanj samtidigt som den själv stalkar och kritiserar IL.
  Vem fan bryr sig om detta?
  IL skulle kunna polisanmäla denna blogg för grovt förtal…

   Exakt vad i det hela är grovt förtal?

   Nu är du nog ute och cyklar.

   Hahaha ”grovt förtal” 🤣😭

   Grovt föetal 😭😂😂😂😂😂

   Någon kan stämma dig för grovt förtal på samma lösa grunder 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

   Cw ljuger inte det gör IL. Är du bakom totalt?

    ”Cw ljuger inte”

    Haha, den var bra..

   Säger den sig vara feministisk verkligen?

   Grovt förtal? So fun!

  Boksluten 2018 gör mig så nyfiken… att bränna pengar i den här takten – hur många hårsprayer och tofsar behöver man sälja för att täcka upp?!

  Filmfestivalen i Cannes är sedan länge en plats där wannabees söker fotografernas uppmärksamhet.
  Så har det varit sedan 1953 då en okänd och endast 18 år gammal Brigitte Bardot blev den mest fotograferade någonsin på Croisetten.
  Sedan dess har ett antal mer eller mindre lyckade PR-kupper genomförts. På 70-talet var det topless som gällde och en och annan starlet föddes och kanske slocknade senare under sämre omständigheter.
  Så vill man försöka väcka uppmärksamhet så är Cannes Cinema Circus inget dumt ställe att försöka på. Men helst ska man ställa till med en skandal av något slag för att sticka ut. Annars blir man bara en i mängden och det finnas alltid andra som är både yngre och snyggare 🙁

  Du är inte sann haha för rolig..och så ilsken.. I vanliga fall så har ni klagat och gnällt att Löwengrip inte har råd att köpa reklam utan de bara annonserar via sina sociala kanaler men nu när de köpt reklam så är det fel haha asså. Varför är det så fel nu då? Och varför vinklar du? Det ser vi väl att det är Isabella som är på omslaget på nr 5. Den bilden du skriver ”faktiskt omslag” på är ju sida tre?? Hmm… Du är verkligen vinklingarnas drottning du, drottning av dubbelmoral, manipulation och mobbing. Galet.

   Jag har aldrig läst att någon har klagat att Bella inte köper reklam. Folk klagar på att Bella ljuger – vilket hon gör i det här fallet med.

    NEJ FÖR HE-VETE!! VAD ljuger hon om???!! Jävla idioter!! Vad ÄR det för fel på er?! Dumskallar!! VAD LJUGER HON OM HÄR TROR DU?! Hon ljuger INTE alls! JO det brukar skrivas här att de inte skulle ha råd att köpa reklam så sluta ljug och bläddra bakåt så ser du. Isabella borde gå till tidningarna och berätta om detta jävla sjuka drev och om idioter som förföljer och ljuger om henne. Och till polisen.

     Någon ring brandkåren, det brinner för fullt här🔥 👨‍🚒👩‍🚒

     Någonstans är det någon med en stor håv och en lugnande spruta som letar efter dig 😂

      Hahaha!

   Men du fattar ju ingen! Det var ju just det att hon inte sa det. Ingenstans säger hon att det är reklam. Hon lägger fram tidningen på bordet vid hotellfrukosten dag 1 när det är helt uppenbart att det är en tidningen för dag 5.

    Nej nej söta 11:57 hahaha det var dag fem igår, det var dag 5 när den tidningen kom ut och lades ut. Isabella kom inte dit förrän dag 4. Hehehe inte lätt att hänga med och förstå allt, men då kanske man inte ska kasta skit heller 😉 något att tänka på kanske. Jo hon har sagt att det är reklam, står på både henne blogg och instagram, det ser man ju ganska tydligt också, står ju liksom Löwengrip. Men inte alla som förstår allt förstås hehe.

     Du glömde ett ”hehe”

  Veckans sprättben: Bilden på Isabellas Instagram där hon poserar med sina kollegor i Cannes. Olyckligt för kollegan att hon inte förstod att chefens ben och fot ska vara i sådan vinkel att benet ser så långt och smalt ut som möjligt. Kollegan hade placerat sin fot där Isabellas fot skulle vara så Isabella ställde sig helt enkelt på kollegans finsko.

   Har Charlotte Mikander Bellas lilla ”house maid”-klänning på sig, den från Balmain?

    Kom hit just för att säga detta. Visst är det den klänningen?

    Ser inte ut som att IL trampar ner på kollegans fot, men har ändå satt sin fot ovanpå för att få till rätt vinkel på sprättbenet. So fun!

     Helt sjukt egentligen

     Ja, personal är till för att trampas på. Finns ingen anledning att behandla anställda respektfullt. De ska vara glada över att ha ett jobb.

    Ja, det ser ut att vara den klänningen som Charlotte M bär.
    Smart att använda kläder två gånger 🙂
    https://www.isabellalowengrip.se/2018/06/24/balmain/

   På samma bild som Sacsha lagt upp på sin Instagram ser det ut som att Bella precis bajsat på sig eller nåt.. Aldrig sett ett mer påklistrat leende..

    😂

    Hahaha!! Eller känner lukten av bajs…

   Och Marisols skor, är det äkta fjädrar på dem?

    Ja, det är säkert äkta hönsfjäder. Har hört att en hönsfarm i Vallentuna hade inbrott för ett tag sedan och några hönor försvann. Troligen dessa höns som släppt till fjädrar som Marisol sedan färgade i diskhon.

   Haha tänkte också på det

  Jag förstår inte mer hur du orkar Camilla, om du då ogillar henne så mycket så sluta skriva om henne.
  Eller sedan är du avundsjuk.
  Hur som helst, tror du skulle må bra av en paus från Isabella, sluta följa henne och skriva om henne.

   Och bara låta Isabella fortsätta med sina lögner och halvsanningar utan att ifrågasätta någonting?

    Ifall hon får mer o mer uppmärksamhet hela tiden så får hon ju fler följare och mer pengar att fortsätta? Borde man inte låta henne hålla på en stund utan uppmärksamhet och sedan kommer Blondinbella helt o hållet sluta.

   Men My, det är bättre att du inte går in och läser Bloggbevakning så slipper du gnälla.
   Jag däremot som vill bli underhållen och bla läsa om Blondinbella stannar kvar.

  Inte lär nån hasta iväg för att köpa nån av Löwengripskans handkrämer heller pga den där reklamen?!
  De allra flesta där nere lär fatta nada av den ”reklamen”.

   Nej, det man minns är den svällande barmen som håller på att spränga fördämningarna 🙂

   Nej men då så, då behöver ni ju inte rasa och oroa er då. Perfekt då ju, att det floppar och har kostat dem pengar dessutom ju hehehe då kan ni fira idag och släppa detta nu MEN tänk er lite för framöver – ta reda på fakta innan ni kastar ur er lögner och skit för det är inte okej, så gör man inte, inte vuxna människor och vuxna bör vara föredöme för barn. Något att tänka på.

  Massor med negativa kommentarer hos plagiat-pingis insta nu

   Super! Fortsätt skriv alla!

  Till anonym 11.34 och alla andra nick du använder dig av. Att du inte ger upp och inser att dina försvarstal är ganska tröttsam. Retoriken avslöjar dig, håll dig till din egen blogg………….men kanske tråkigt när besöken där är få och kommentarerna uteblir.

   Vad är det för blogg?

  Inte nog med att Bella mörkar att omslaget är en betald reklamplats, det är än mer anmärkningsvärt att bilden tydligen är från 2018?! Nummer 5 blev nummer 1, fast förra året?! Kan inte sluta skratta åt detta, det är FÖR pinsamt.

  Hon köpte alltså omslaget för ett år sedan, gör om det och lägger upp det nu som om det vore en aktuell händelse? OMG.

  Fullt av kritik mot detta i kommentarerna på Pingis IG. Vilken cirkus detta är alltså…

   Vet inte om du var ironisk eller nåt men jag tror att den aktuella reklamannonsen är issue nr 5 detta år, men att på den bilden Pingis lagt upp så har de klistrat in annonsen på issue 1 år 2018 istället. Oklart varför eller hur detta har gjorts.

    Aa:
    jag kan mycket väl ha missförstått något i den här soppan. Det skulle inte förvåna mig ett dugg. Jag ser bara att man photoshoppat bilden så att det står ”MAY 2018 DAY 1” på det ena omslaget men så vips vups, står det DAY 5 på det andra omslaget. Med samma bild på Bellisen. Samma omslag. Publicerat på Insta vid samma tillfälle.

    För mig är det helt obegripligt och framstår enbart som oseriöst.
    Och nu är det år 2019.

   Men Madelon haha nu pratar du i nattmössan. Nej nej hon har inte köpt det för ett år sedan, hon visade nyligen när de fotade detta. Bella är på nr 5 på omslaget men det finns även nr 1 2 3 och 4 och hennes nr ligger ovanpå nr 1 på bilden. Det Pingis visade i närbild är ju inte det färdiga resultatet utan en utkast alltså där man ser ungefär hur det kommer se ut. Antagligen såg numrerna ungefär likadana ut i layout förra året. Ja folk är ju inte kloka, som galna. Vilka galningar men klumpigt av Pingis för hon borde fattat att folk skulle reagera, men jag tror inte hon vet om hur påpassade de är och att det finns personer som vill krossa henne och Bella och som letar fel och vill sätta käppar i hjulet för dem, och att de är så hatade.

    Om det är en miss varför radera som en galning alla kommentarer istället för att förklara hur det ligger till?? Var är PR konsulten??

    Äh dummer! Hon skrev ju att det var ett ”cover” annars hade man ju bara skrivit ”vacker bild från plåtning” ska man fuska ska man göra det snyggt, annars bara dum och lat,

     Mäh dummer, det VAR ju ett cover eller alltså ja en framsida med reklam och Bella på. Inget fusk, vad var fusk menar du? Men det var dumt att hon lade ut mallen/närbilden för hon borde fattat att folk skulle gapa och tolka in en massa men hon vet väl inte om hur de hatas och drivs med och hur det letas fel för att sätta dit och sänka dem.

      Om det är en moc up är det ju inget cover, eller hur! Och tror nog att byrån som gör omslagen är lite proffsigare än att de gör moc up’s med fel datum?! Däremot slarvar bb’s team när de copy pastar!

  Jag tror att hennes entourage är med eftersom att de planerar på att skapa en serie eller liknande . För allt detta kan inte bara vara till hennes insta och blogg . Finns något annat bakomliggande

   Ja, Bella har tydligen en plan.
   Nyss skrev hon
   ”Det finns en spännande anledning till att Löwengrip Invest är här och jag ska berätta om det länge fram. Jag vill alltid tänka stort och därför görs mycket av Löwengrip Invest om för att bli mer långsiktigt skalbart. Men ni kommer att få veta allt senare.”
   Hon ska bli skalbar tydligen. Som en apelsin…

    Nja skalbar syftar nog snarare på hennes affärer. En skalbar affär eller affärsidé är en affär som kan utökas i större skala.
    I Bellas fall skulle klonkontot kunna vara ett exempel på hur hon försökt ”skala upp” sig själv.

     Och det vi alla hur det gick med….

    På instastory säger hon att hon skall starta en ”charity” i sitt namn.

     Ja, och det är något positivt! Har länge undrat varför hon inte väljer att stärka sitt varumärke med filantropiskt arbete. Oavsett anledningen till att hon ev gör det (för vi vet ju att hon inte har empati för andra, det handlar om att stärka varumärket) så är det något positivt.

     Måste vara tio år sedan Bella först pratade om att starta någon form av allmännyttig stiftelse.
     Jag tror det inte förrän jag ser det.
     Hittills har jag haft känslan av att Bella inte gärna ger bort något alls utan att få något tillbaka för egen vinning.
     Vad skulle hon ha för nytta av att ägna sig åt välgörenhet? Alla skulle vara misstänksamma med tanke på det man hittills sett av Isabella Löwengrip.
     Börjar hon bli religiös kanske? Så gammal är hon ändå inte 🙂

      En väg fram till de som är rika och som minglar på alla dessa påkostade välgörenhetstillställningar runt om i världen. Kan inte se att IL har något genuint engagemang för någon annan fråga än att fylla sin egen plånbok.

     Marisol har redan börjat komma med idéer… Pr, Pr, Pr.

  Inget fan av Isabella Löwengrip, men det som sker här bloggbevakning är förföljelse. Face it hon har lyckats med vad det är hon hon håller på med, men det är ingen garanti för att det fortsätter, så är det väl för alla företagare.

   Fast hon har inte lyckats och måste nu hitta nya inkomstkällor…

    Under en tid lyckades hon.

   Ps,
   skulle det kalla det systematisk förföljelse från bloggbevakning, det är så ofta nästan varje dag som det hon kritiseras och hånas här.

   Förföljelse. Suck. Nej hon har inte lyckats och hon ljuger och mörkar så sinnessjukt mkt. Man får tåla att bli kritiserad då

    Ja, det klart att man får tåla kritik om man ljuger. Men här på bloggbevakning pågår ett drev, hon ska tas ner. Det är väldigt påfrestande att vara med om. Nu har det här drevet pågått länge, kan man inte ta det lite lugnt.

     Snälla, drev. Använd dig inte av såna uttryck som inte stämmer

      Det liknar ett drev iallafall.

  När allt går åt helvete kommer IL att ”gå in i väggen” och sen bli ”mys-Bella” igen. Reinvention, det är så hon gör.

   Ja, och hon och Plagiat-Pingis kommer skriva böcker om det lilla livet, familjelivet och hur fint och äkta det är, eller nåt.. 😂

   Instämmer helt. Om några år ser vi henne i ”Malou efter tio” där hon berätta om hur ohälsosamt och ytligt hon tidigare levt men nu fokuserar på det viktiga, familjen och själen. Och folk kommer hylla henne för att hon är en stark kvinna som vågar gå mot strömmen.

    Åh nej! Om några år hoppas jag verkligen att man äntligen lagt ner Malous program. Ett riktigt skitprogram som redan har överlevt sitt eget bäst före datum.

     Finns nog tyvärr inte många andra alternativ än Malous program den tiden på dagen såvida man inte vill se på gamla repriser. Kom nu att tänka på den gången hen dansade men en broccoli…det var tider det.

      Jag väljer hellre en repris…

     Jag får så mycket ångest av att bara höra vinjetten till Efter tio eller vad skiten kallas. Mår inte gästerna dåligt innan de intervjuas av Malou lär de definitivt göra det efter.

  Som en annan klok här ovan skrev; Skriv kommentarer på engelska på både bellsa och Pingis Instagram. Bellsa vill ju stänga sin svenska blogg pga att vi genomskådat henne och ideligen avslöjar henne.

  Hörde jag rätt på hennes instastory? Att hon ändrar sin business helt och ska börja med välgörenhet?

   Ja, något liknande hörde jag också.

   Sen på bloggen att hon ska delta i en serie till Netflix.

   Det ligger en hel del kritiska kommentarer på Pingis IG nu. De hinner inte radera 🙈

    Nu har de raderar allt och Pingis har svarat på några kommentarer 🤦🏻‍♀️

     Nu är Pingis sur och föreslår att man inte ska gå in på hennes Insta om man inte gillar det man ser. Helt underbart att så mogen person inte klarar av kritik 😀

   Du måste skämta? Välgörenhet? Minns så tydligt när Bella fick frågan om välgörenhet i ett radioprogram och hon svarade att hon inte tror på välgörenhet.

    Välgörenhet till henne själv, hon är ändå ett stackars barn från förorten och hon kan behöva en slant eller två

   Något som ploppat upp efter Marisol tillträdde kanske? Stärka varumärket, får för mycket kritik, genomskådad, byta image osv.

    I US skall man jobba ideellt därför behöver hon börja tänka på det nu.

   Hon kan ju i så fall börja med att vara lite mer välgörande mot moder jord och dra ner på flygresor och onödig konsumtion.

  Är det någon jag önskar framgång i Cannes så är det faktiskt Sascha.
  Tror att hon drar till sig blickar från männen på ett helt annat sätt än Bella.

   Ja tycker hon är så vacker

   Och därför förtjänar hon mer framgång?

    Jag tycker att både hon och Charlotte M har mer utstrålning på bilden. IL ser ut som en avdankad, desperat 50+ skådis som fortfarande strävar efter att se ut som Brigitte Bardot.

   Jag har tänkt på samma sak, inte det om männen, men hon är verkligen otroligt vacker och är grym på styling trots att Bella ofta ser stel ut.

  Rätt sorgligt att ”dra blickarna till sig från männen” likställs med kvinnlig framgång…

   Ja, är man i Cannes under filmfestivalen så är det nog faktiskt så 🙂

  ””Vad hjälper det en människa om hon vinner hela världen men förlorar sin själ”
  Matteus16:26

   🙏❤️

  Råkade se en bild på IL från ca 2012/2013. Hade hon med det naturliga och skandinaviska utseendet frontat Löwengrip beauty och sina andra bolag hade nog intresset varit mycket större. Det ses ändå internationellt som mer exotiskt än en onaturlig look med ojämn bus, plastaktigt ansikte och ett hår som ser ut som en peruk.
  Hon hade alla förutsättningar.

   Som modell tror jag nog att hon är svårfotad. Jag tror att hennes bilder alltid blivit starkt redigerade. Dessutom ser hon snarare rysk ut, inte typiskt skandinavisk.

    Sant. Oaktat det så hellre det än så som det är nu. Även layouten på produkterna var renare och mer ”genuina”. Nu ser de ut som vilket märke som helst.

  En sak som jag inte förstår med annonsen är – varför är det Löwengrip Beauty som IB skyltar med om hon planerar för en exit?

   Kanske hon vill låta Beauty stå för räkningen för annonsen?

   Troligen för att hon vill nischa sig som framgångsrik ung vacker entreprenör och inte bloggare. Det jag inte förstår är vad som är innovativt med Löwengrip.

  Det är intressant att se hur hon jobbar, Isabella. Det är ju uppenbart att Löwengrip beauty har problem och att hon därför ”gasar” in i nya projekt för att kunna framställa sig som att hon går vidare snarare än att något misslyckades.

  Detta är ju hennes strategi, och uppenbart när man ser hur hon arbetar. Ingenting är långsiktigt, genomtänkt och bygger steg för steg utan bara snabbt, hafsigt och går vidare till nästa grej i hopp om att ingen märker att hon misslyckades.

  Det är ju ok om ens mål är att bara synas men är ju ett tecken på att hon är en oerhört dålig affärskvinna.

  Så om några veckor/månader kommer löwengrip beauty skalas ner/läggas ner/säljas av och försvinna från hennes kanaler. Hon kommer skriva ett inlägg om det, kort och fokuserat på att hennes magkänsla sa att det var rätt, att Sverige är för litet, att hon satsar 100% på löwengrip invest osv. Och sen pratar hon aldrig mer om detta igen, förrän om några år där hon lägger upp ytterligare ett inlägg om ”Lessons learned” där hon kan vara lite sådär genomtänkt öppen om några smågrejer som gick fel men hur mycket det fick henne att växa och utvecklas och bla bla bla.

  Och så vidare till nästa grej. Hon kan säkert hålla sig flytande med hjälp av sponsrade inlägg, uthyrning av sitt hem till ”content production”, föreläsningar och gratis-grejer i utbyte mot att få synas i hennes feed. På ytan kommer hon storma fram och se jätteframgångsrik ut, här på bloggbevakning kommer alla gnissla tänder och hoppas att ”korthuset ska rasa” men det kommer det inte göra pga hon bara släpper grejerna som inte fungerar och seglar vidare.

  Hon kommer alltid ha sociala medier konton som sprutar ut grejer om hur framgångsrik hon är och en del människor kommer alltid fortsätta köpa det, men hon har aldrig och kommer aldrig vara en framgångsrik affärskvinna, eller ha några direkt framgångsrika företag. Och jag kan inte ens föreställa mig hur otroligt stressande och jobbigt det måste vara att leva ett sånt liv.

  Så jag tänker att alla här kanske kan sluta tjata om att hon kommer bli exponerad, eller att allt kommer rasa. Hon kommer alltid låtsas som allt är amazing och ni kommer aldrig få den där tillfredställande känslan av att få gotta er i någon offentlig kollaps av henne. Så kanske bättre att bara slappna av lite och försöka släppa besattheten henne.

   Tror jag inte. Huset är maxbelånat och kontoret har redan skalats ner till en mycket mindre glammig variant. De senaste årens nätverkande var riktigt framgångsrikt för att folk verkligen köpte bilden av ständigt växande, enorm framgång. Det funkar inte mer och dessutom är hon passé som koncept.

    Ja, men det är ju precis det som Kala skriver. Löwengrip beauty går dåligt, antagligen pga felsatsningen att göra om LCC till ett premiummärke. Det är därför alla nu slutar plus att Isabella satsar på Löwengrip Invest istället. För några månader sedan handlade allt om hur dom åkte runt världen för att börja sälja Löwengrip på olika marknader men det måste gått åt skogen. Nu handlar allt om Invest. Det är också därför Isabella pratar om att lämna Sverige och satsa internationellt, hon menar Invest och inget annat. Hon vill bli en internationell influencer med samarbeten med stora internationella företag. Detta för att det är enda sättet för henne att tjäna mer pengar (öka invests omsättning). Hon kan genom att göra detta satsa på nya företag genom Invest för att möjligtvis ha tur att något av dom lyckas. Självklart vill hon inte erkänna några misstag, det gör väl knappast någon utåt när det börjar gå dåligt för ens företag, man håller skenet uppe medan man hoppas på att det ska vända.

     Undrar hur det blir med budgetsatsningen dvs om den blir av?
     Och betänk alla resor och pengar som gått åt för att sälja varumärket men ingen nappade i den utsträckning som de hoppades.

      Ja om det inte var ett förtäckt sätt att turista, passa på att resa runt så länge det går 🤔

     Undra hur satsningen på lillasystermärket går. budgetvarianten. Eller har hon tänkt att bara jobba som reklammodell.

     Varför åker hon hem lite emellanåt den här veckan, har hon inga inbjudningar vissa dagar eller behöver hon visa upp sig här så hon inte blir bortglömd, hålla speech.

      Om jag minns rätt har hon ett ”föredrag” på tisdag som hon inte kunde hoppa av. Barnen ska också lämnas över till Odd. Undrar hur kul helg barnen har haft? Hängt med barnflickan i regnet.

       Barnflickorna kan väl flyga hem med barnen de har väl tillbringat mesta tiden med dem.

       Ja, de flyger hem imorgon måndag eftersom det är början på Odds barnvecka.
       Och Bella åker tillbaka till Cannes direkt efter det hon ska göra i Sverige på tisdag.
       Står det i bloggen.

        Bella kommer inte flyga med, det kommer bli så kallad ändring av planer. Det har hon gjort flera gånger – skriver hur hon t ex ska ha barnen extra för att ta igen missad helg och sen är hon i Köpenhamn utan barn och hoppas alla glöm vad hon skrev i bloggen.

       De har inte haft det så kul. Ingen uppmärksamhet eftersom Sally klippt sig själv. Något som Bellis kallar ett tecken på självständighet…

   Kala och rainbow – era kommentarer är spot on!

    Nej, det är dom inte alls. Isabella har förbrukat sin trovärdighet, det är alldeles för uppenbart nu att hon ljuger och överdriver. Och hur skulle hon lyckas internationellt? Hon är otidsenlig, har ingen kompetens vad jag kan se plus att hon blir äldre och hennes hårt arbetande målgrupp 30 + inte låter sig luras lika lätt eller vill lyssna på hennes „enastående“ förmåga att kombinera karriär och barn.

     Säger inte att hon kommer lyckas. Men hon kommer försöka.

     Nu innefattade ju kommentarerna mkt mer än det du skriver. Tror inte heller att hon ”lyckas” i den mening hon själv tror, framförallt tror jag det är ett stort misstag att ”stänga dörren till Sverige”. Men, den som lever får se..

   Jag tänker att il är som ett pyramidspel där hon själv är både basen och toppen. Hon bygger sina framgångar på att berätta om sina framgångar och hur driven hon är, att hon hela tiden gasar på i full fart. Det svåra måste ju vara att hela tiden förmedla bilden av framgång och full fart framåt eftersom verkligheten inte är en såpa. Det går inte att hela tiden överträffa sig själv, eller sin omgivning. Ingen lever så, de flesta lever i vardagen, även väldigt människor med framgångsrika karriärer.

   För varje steg uppåt i pyramiden måste il ha x antal fler framgångar som dessutom genererar ännu större inkomster, dels för att komma upp till nästa steg och dels för att ha en bred bas att stå på.

  Brukar hon inte säga att hon aldrig betalat för reklam?

  Pingis raderade min fråga kring varför en av de bilder hon la upp på Instagram var manipulerade.

  Kanske inte bli förvånad, men trodde hon var mer proffsig än Isabella Löwengrip. FAKE FAKE FAKE, så trist.

   Hon raderade min kommentar också!
   Så ovärdigt beteende att inte bemöta kritik utan bara tro att man kan fuska och ändå kvar folks förtroende!
   Pinsamt!

   Folk har ju haft en tanke om att Pingis är ”den professionella” av de två. Men ärligt, om man år efter år ser IL:s lögner, påhitt och manipulationer och den potentiella skada det kan åsamka ens varumärke, och trots det väljer att vara kvar, då är man ju sannolikt av samma skrot och korn själv. Hon har ju moraliskt tvivelaktigt förflutet och var rent ut sagt otrevlig och dryg i live där hon och IL skulle svara på frågor. Inget som tyder på att Pingis är en särskilt trevlig människa.

  Jag har läst bloggbevakning i typ ett halvår. Under denna tid, i ALLA inlägg om Bella, skriver folk romaner om att ”herregud, nu kan det inte bli värre!! Hennes karriär är snart över!!”.
  Men det sjuka är ju att det aldrig kommer vara över? Känns som om Bella har en unik plats i ”kändis”-Sverige. Hon kan inprincip göra vad hon vill, utan att få konsekvenser. Tycker det är sjukt intressant ändå?! Hur kommer det sig EGENTLIGEN? Är uppriktigt nyfiken, och samtidigt sjukt rädd.

   Bella kommer att följa sitt vanliga mönster, lämna det sjunkande skeppet och gasa, springa vidare mot nya skojsigare mål. Utan en tanke på vad och vem och hon lämnar bakom sig. Det är så hon funkar och jobbar och har gjort så under hela sin karriär.

  Skall IL tystas så tänk att all uppmärksamhet negativ positiv är bra reklam. Och hörs inget då finns inget.

  Uppriktigt sagt så kräks jag på IL.
  Hon är så genomfalsk och egocentrisk. Känner hur det lyser igenom att hon tycker att det är jobbigt med barnveckorna då hon måste avvara någon ynka timme att vara mamma istället för att kunna fokusera helt på sig själv/content/samarbeten . Det viktigaste i hennes liv är yta,konsumtion och pengar.
  Vore hon mina barns pappa så skulle jag se till att få ensam vårdnad då hon inte är kapabel ens att fixa mat till dem själv.
  Gissa varför Sally fick hänga m Pingis och hon sen åt ute med Gillis. Hon hade inte tid för dem och det verkar som om kocken inte jobbade. Har hon också dragit tro?

   Såg aldrig någon meny för en här barnveckan så antagligen ingen kock längre. Och nu barnhelg inte ens då kan hon vara med barnen mer än någon timme. Så sorgligt. Huset kommer hon nog hyra ut snart eftersom hon inte kommer att bo där så mycket om inte banken tvingar henne att sälja.

   Gillis har en dag extra med sin pappa varje mammavecka. Jag antar att hon behöver bonda med sin son mer då Sally verkar få mycket uppmärksamhet. Att gå ut och äta ligger väl i linje med att bonda enligt Bella.

  Och säkerhetsbälte använder hon ej. 🙄

  Jag är inte en som brukar skriva kommentarer på ILs eller Pingis sociala medier men ni som skriver, varför skriver ni inte på engelska så fler förstår innehållet? Bara en fråga utan kritik. Förstår att många kommentarer inte släpps igenom/ raderas men undrar ändå. Tänker att folk som går in och som inte kan svenska bara ser en massa kommentarer och personerna i fråga blir större än vad de eg är. Är det ngt jag missat?

  Har hon börjat dricka alkohol igen?

  Kan någon hjälpa mig förstå den här leadlikeawoman-kampanjen hon lagt ut? om jag googlar hennes namn tillsammans med ralph lauren så kommer det inte upp några träffar från deras håll? Borde inte de uppmärksamma sina egna kampanjer?

  Jag blir så misstänksam nuförtiden. Skulle nog till och med kunna tro på att hon bara köpt en sådan tröja och på eget bevåg spelat in sin ”kampanj” för att hon vill förknippas med ett sådant märke. Men det kanske är för sjukt att göra även för IL?

   Det var hennes polare här som hade en kampanj med henne,inte ALLS Ralph som hon får det att verka som.

    Men vad konstigt :O senaste inlägget på bloggen så står det att det är i samarbete med Ralph Lauren fragnances och så skriver hon

    ”Jag är stolt över att få vara en del i Lead like a Woman för Ralph Laurens doft. När deras team tog kontakt med mig så pratade vi mycket om två olika tankar som dök upp för mig. Den ena är ju självklart att jag är en kvinnlig ledare och vad det innebär i praktiken.Att du alltid ser barnvagnar i vår hall på kontoret och att vi värdesätter att vara en familjevänlig arbetsplats utan att tänka så mycket på kontorstider – Det är ju ett sätt. Men det andra spåret som nästan väckte mer känslor hos mig är min roll som förebild till mina barn. Jag är ju deras första ledare i livet och hur jag väljer att agera i situationer kommer att prägla dom livet ut.”

    Vadå hennes polare?

     Samma gäng som höll en lunch o delade ut RL väskor

   Ralph Lauren Fragrances är inte under Ralph Lauren, utan det är L’Oreal som säljer parfymer på licens under namnet RLF.

  Verkar som att I.L ligger några nivåer efter andra influencers när det gäller Instagram. Bianca har tex 1 miljon följare. Fenomenet Greta har 1.6 miljoner följare.

  Finns säkert en logik i det märkliga och desperata beteende som I.L uppvisar och det är att försöka öka på sina Instagramföljare till antalet, vilket verkar gå oerhört trögt. Endast 462 000 hittills.

  Med tanke på att damen i fråga snart är 30 år så verkar det tufft att lyfta upp nivån att bli en internationell influencer när hon inte ens har mer följare i Sverige och är ett okänt namn utomlands.

  Dock är det kul att se tjejen ha driv och gör försök som tex annonsen i THR hon har köpt. Viktigt dock att investeringarna ger utdelning.

  Leadlikeawoman för Ralph Lauren är lite som att vara ambassadör för något, dvs du får nån gratisprodukt för att visa upp märket. Skulle inte förvåna mig om vi snart ser flera små influensers i Sverige göra samma.

  Kan du skriva om att kissie i sin senaste video pratar om Amir och hela ”drogdramat” och att hon även tar upp att hon blivit mobbad på ett event tidigare i veckan som någon Dasha hållit i??

  Förvirrad…
  Var precis inne på ILs blogg och ser bilder från Ralph Lauren kampanjen som jag trodde IL fotade med Sally och där är hon blond. Men scrollar jag sen ner så är där kort från Cannes och där är flickan mörk hårig. Vad missar jag?

   Håret är blött därav ser det mörkare ut.

   Jag såg det också! Jag tror de ljusat upp håret på de bilderna, väldigt sjukt att inte vara nöjd med sin dotters hårfärg. På alla andra bilder på Sally är hon mycket mörkare i håret absolut.

  Varför har Ida sytt upp en klänning o inte Elin.?

  Notera att de övriga annonserna har med film att göra (Malta Film Commission, Hainan Island International Filmfestival, Film Facilitation Office India, Ontario Creates – Ministry of Tourism, CULTURE and Sport, Alien Film – produktionsbolag i Rumänien) och så Löwengrip helt random. Förstår inte varför de valde att köpa reklamplats där, hade gett mer effekt att få med produkterna i en swag bag.