Isabella Löwengrip startar stiftelse

I år startar jag min stiftelse i mitt namn och en viss procent av allt jobb jag gör kommer att gå stiftelsen. Just nu håller min fantastiska CSR-ansvarig på att starta den. Veckans möten i Cannes har resulterat i att Löwengrip Invest har donerat 360 000 kronor. Det är helt fantastiskt att kunna ge tillbaka och jag ser fram emot att fortsätta jobba med flera av organisationerna långsiktigt, det är så vi kan göra skillnad! //Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrip ska tydligen starta en stiftelse, och cynisk som JAG är så misstänker jag så klart att det ligger en hund begraven.

För att stiftelsens inkomster ska bli skattefria krävs, inte enbart att stiftelsens ändamål är av en viss typ, utan även att ändamålet verkligen fullföljs. Vanligtvis krävs att stiftelsen delar ut 80% av avkastningen till det kvalificerad ändamålet (krav på fullföljd). Detta krav brukar man anse vara uppfyllt om stiftelsen under en femårsperiod har delat ut 80 % av dess avkastning. Vidare ställs det krav på att stiftelsens verksamhet uteslutande eller så gott som uteslutande (till ca 90–95 %) tillgodoser ett kvalificerat allmännyttigt ändamål. – Källa

Kan det vara ett sätt för henne att skaffa sig lite ”goodwill” genom att dela ut pengar som hon ändå annars skulle behöva skatta bort?
Eller gör hon allt det här från godhetens grund i sitt hjärta?

Vad tycker ni?
Är det ljuvligt av henne eller finns det en baktanke?

267 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Såklart hon har en baktanke med detta. Allt det här i Cannes är en av dem.

      Ja allt hon gör har en baktanke. Det säger hon ju till och med själv. Att folk fortfarande inte förstår det och låter sig bli provocerade är för mig obegripligt.

        Menar inte dig specifikt anonym

        Motbjudande bara hur hon erkänner det utan skam i kroppen och sen levererar inlägg där hon låtsats känna saker..
        Ännu tråkigare att hon inte genomskådats mer, i fler kanaler. Men verkar va på g iaf..

          Fast nu vinklar du Li, i vanlig ordning gör du det för att smutskasta Isabella.

          Isabella har INTE sagt att ALLT hon gör har en baktanke, det är lögn som så mycket annat om IL härinne.

            Jo. Det. Har. Hon. Sagt.
            Suck, för dig!

      Ja hon vill väl komma in i ”rätt” kretsar.

        Just det …..Det är så man skaffar sig en rik karl genom att röra sig i charity kretsar …välgörenhetsvärlden alltså.

          Tittade precis på hennes instastory på
          ”Amfar” (?) och helt perplex över att kändisar/rikisar kan med att sitta och hänga i sina mobiler mitt i denna fina middag/gala ?. Inget hyfs alls.

      Det som är mest pinsamt är ju hur hon påstår sig ha donerat 360.000:- och en person kommenterar med att det är ju kostnden för biljetten till festivalen? Stämmer detta?

        ”It’s also an industry-only festival, meaning there aren’t tickets for the general public, which only adds to Cannes’ allure.”

        Pengarna måste ha gått till biljetterna och galan som AmfAR håller i idag (23/5).

        https://www.hollywoodreporter.com/news/cannes-mariah-carey-dua-lipa-set-annual-amfar-gala-1211238

          ”Greta – Time Magazine – Årets exploaterade Barn 2019”

            Ehhhh???? Vad menar du?

            Ge dig.

          Bella på hennes insta storie… amfAR gala in Cannes one of the worlds biggest

          Enligt amfAR själva….”It’s one of the world’s most successful benefit events and the most coveted ticket in town during the Cannes Internatio…”

          Not quite the same ?

            Mer om amFar…

            ”The event has been the hottest ticket during the film festival in past years, but had hit a few bumps with the high-profile departures of former host Sharon Stone, former chair Kenneth Cole (following financial investigations) and longtime sponsor Harvey Weinstein in the aftermath of his assorted scandals.” ??

            Hmmmmm. Inte ett så smart val av Bella kanske. Men så ligger inte att göra grundliga förundersökningar för henne heller….

              Och så har de redan under 2019 hunnit med lite rasism också…..

              ”AmfAR Apologizes to Donnie Yen for Hong Kong Gala Incident
              The actor and his family left the fundraiser abruptly with the star’s wife revealing they felt they’d been racially discriminated against.
              Tiffany Ap
              April 1, 2019 5:24AM EDT”

              ”Tonight we experienced discrimination by an organization from overseas. Prioritized and supported a charity but in return, we were shocked by how we were treated,” Wang wrote, adding the hashtag “Chinese are not the sick men of Asia.” Wang also drew parallels of the family’s experience to the discrimination depicted in the film “Green Book.””

              Det verkar ju vara en käck organisation. Lite våldtäkt, lite rasism och lite finansiellt fuffens. Jojo! ?

                Herregud vad du ee kämpar med att smustkasta Bella, du vinklar och griper efter alla halmstrån som finns… snackar om våldtäkt, rasism och fuffens som om det är Bellas fel eller något hon ska förknippas med eller stöttar. Suck. Det är en välgörenhetsgala trots att Weinstein varit sponsor… men alltid ska det hittas fel om Bella, går alltid att hitta fel och vända allt till fel och dåligt. Suck att du orkar T…

        ”23rd May 2019 – amfAR Gala & Party €16,900 per person (VIP Supporter ticket with preferred seating), €26,500 per person(VIP Patron ticket with preferred seating)”

        https://thesincuragroup.com/tickets/film/cannes.html

        Två €16,900-biljetter blir ca 163 000 kr, så antagligen är det detta som köpts. Herre gud vad hon ska hålla på.

          Två? Nej 1e = 10kr (lite mer i kronor faktiskt, så som kursen sett ut nu). Så en biljett är ca 180 000sek

          Nej men jisses, nu fattar jag! Sorry, missade att det var 360 000 det handlade om 🙂

          Jo fast det mesta av de pengarna/kostnaden går ju till välgörenhet. Så det räknas som donationer.

            Om det funnits minsta sannolikhet att hon skulle ha donerat 360 000 kr utan att ha fått dessa biljetter hade jag hållit med dig. Nu är det så att hon har köpt biljetter för den summan.

        Kan mkt väl vara så att hon köpt en biljett. Googlar man på Amfar gala så får man fram vad en biljett kostar – inte direkt gratis.

      Hon har inte råd med hyran, men ”säger” sig ha donerat några hundra tusen till välgörenhet?
      Tillåt mig småle..

      Det är ju smart och känns väl bra, jag menar bättre att lägga pengar på välgörenhet och stiftelse än att lägga en halv mille på ett kontor varje månad, eller hur. Både smart och bra, bra både för henne och för flera som får ta del av pengarna.

    Borde väl vara typ halva nettovinsten i år. Blir fint.

    Det tror jag definitivt hon har. Men vad gör det så länge det rullar in pengar till goda ändamål?

      Håller med. 360.000 kr till välgörande ändamål är, trots stt jag inte gillar Isabella på grund av hennes provokationer, mer än jag någonsin kommer att kunna bidra med till något välgörande ändamål. Oavsett om man har en baktanke eller inte är det en del pengar att donera.

        360 000 kronor i de kretsar som rör sig nere i Cannes nu är ingenting. Särskilt inte om det är uppdelat på flera olika organisationer. Detta handlar väl om att hon försöker få in en fot, bli inbjuden till andra liknande sammanhang, välgörenhetsmiddagar osv. Annars hade hon lätt kunnat donera till verksamheter i Sverige, men det blir nog inte lika flärdfullt.

          Exakt
          Vad är det för fel på BRIS och Statsmissionen?

            Där finns det nog inga äldre rika män av den kaliber som Isabella är intresserad av….

        Och mycket pengar som skulle gått till skatt till hennes hemland och nu hamnar utomlands till andras mål. Tex lite finansiellt fuffens.

          Men sluta! Det är inget fuffens, det är inget fel.

        Låtsats att jag bryr mig om välgörenhet – so fun!

        Hur vet man att det är sant då?

        Det långsiktiga målet är att bli inbjuden på Met galan så småningom. Hon filmade emails agnående just Met galan på insta stories runt samma.

        Det handlar endast om status, inte välgörenhet.

    Ja, att komma in i de finare kretsarna och kunna nätverka är troligen huvudsyftet.

      Smart faktiskt OCH bra, alltid bra med välgörenhet och att skänka pengar.

        Fast ännu smartare med skatt 🙂 gemensamma system, infrastruktur och omfördelning å sånt

          Inväntar kommentarer om att man ändå inte får ngt för skatten för att ngns farmor inte får punsch till kaffet utan reflektion över att hon får kaffe om tre två…

            Vad menar du med att hon ”får” kaffe? Har inte koll på exakta siffor, och kaffet kan nog till viss del vara subventionerat i en del fall. Men nog gör ”farmor” allt rätt för sig genom att betala hyra och logi varje månad. Dessutom har majoriteter arbetat och betalat skatt större delen av sina liv. Så inte ”får de kaffe.”

              Vem tror du betalar personalens löner? Vad tror du specialanpassat boende kostar? Och nej du har inte ens när du blir 80 betalt in det du kostar. Det är därför skatt är bättre än välgörenhet, vilket nog var ovans poäng

        Skänk pengarna till stadsmissionen istället.

          Hon kanske skänkt dit också, fast det syns inte då de inte har galor.

    Baktanken (förutom skattetrixandet, men där tror jag hon tänkt fel – stiftelser är otroligt begränsande) är väl att hon ska få träffa kändisar. Alltså riktiga internationella kändisar.

      Frågan är bara varför de skulle vilja träffa henne?

        Ha, ha! Så rätt!

      Hon vill vara som Gunhild S. Genomskinligt.

      Baktanken är att så småningom bli inbjuden till Met galan.

    En fråga**
    På vilket sätt är stiftelse gynnsamt rent skattemässigt jmf ett aktiebolag? Jag tror att med AB vill vederbörande gå plus samt att i en stiftelse ”äger sig själv”(?).

    Men rent skattemässigt, är det troligt att med stiftelser kan man ”fiffla” mer? Eller att det är enklare?
    Jag vet inte hur jag ska uttrycka mig då jag inte har koll på bolagsformen men är nyfiken pga en skola styrs på detta sätt…

      Det är som att jämföra äpplen med päron!

      Kan det vara svårare för utomstående att få insyn i stiftelsers verksamheter ?

        Japp, betydligt svårare. Men det innebär verkligen inte att man kan tjäna särskilt mycket mer pengar bara för att det är en stiftelse. Någon måste trots allt lämna ifrån sig prasslande sedlar för produkter eller tjänster, och där har Ljugengrip passerat bäst före-datum jämfört med så många nya, mer attraktiva bloggare.

        Stiftelsers ÅR är inte tillgängliga för allmänheten som de är hos ett AB.

          Fast det är bara att besöka Länsstyrelsen och be att få kopiera årsredovisnignen. Så det stämmer inte riktigt så länge Blondinenbella reggar sin nya stiftelse i Sverige

            Men det är mest troligt betydligt färre som knatar till länsstyrelsens kontor och gör detta än som klickar runt på nätet och laddar ner en ÅR. Så inte lika tillgänglig som ett ABs ÅR.

          Har jobbat på SCB tidigare och kan tillägga att när vi tog in årsredovisningar på samtliga bolag och stiftelser, ja till SCB måste stiftelser redovisa och det på uppdrag av sveriges regering, så var det ofta krångel med vissa stiftelser. Häpp vilken lång mening(!). I vilket fall så fick man ofta ringa och få kompletterande uppgifter eller rätta till felaktigt redovisade.
          Nå väl, känslan man fick var att stiftelseformen ibland drar till sig mer eller mindre ljusskygga personer och aktiviteter. Förmodligen just på grund av att allmänheten inte har nån insikt.

            Ikea ägs av en stiftelse .

              Då vet vi.

    Det är jäkligt fishy och jag tror absolut inte att hon gör det från en varm och övertygad plats i sitt hjärta – mer för att dra fokus från den negativa publicitet hon fått. Återstår att se vilken typ av stiftelse det ska vara och hur den kommer skötas. För några år sedan talade hon om att hon ville skapa en stiftelse iofs, då riktat till kvinnor/föräldrar:

    ”Min plan är att hjälpa enskilda människor här i Sverige. Jag får idag så mycket mail från ensamstående föräldrar som inte har råd med födelsedagspresenter, vinterkläder. Kvinnor som överlevt cancer, maskrosbarn som kämpar för deras drömmar. Människor som för en gång skull behöver få unna sig själv något och inte bara hjälpa alla andra. Där vill jag komma in. ”
    https://www.isabellalowengrip.se/2015/03/23/min-stiftelse/

    Skeptisk som man är till det IL berättar så får tiden utvisa. Givetvis är det fint att göra något gott, frågan är om det finns bakomliggande orsaker eller om de bara försöker ”gloria-tvätta” sig själva efter all kritik. Annat alternativ är att hon gör detta nu för det ser bra ut utomlands/i USA där alla lyxlirare beskriver sig själva som ”filantroper” 🙂

      Jag bara tänker hur ska hon administrera det där? Jobbar själv på myndighet och ser hur många som faller mellan stolarna som får pengar orättfärdigt. Då har vi andra myndigheter som hjälper oss i utredningar. Hur ska hon veta vilka som skriver till henne genuint eller ger hon till vem som än frågar?

        Det där var ju dock en idé från 2015 som aldrig blev av.

      Men se, där ser vi ju vad som är hennes inspo som maskrosbarn!

    Jag gissar på att de 360 000 hon ”skänkte” bort gick till bla biljetterna på välgörenhetsgalorna. De går ju förvisso till välgörenhet men syftet är väl att hon ska få gå på gala. Gissar att stiftelsen ska vara för att hon ska få gå på fler galor. Betala fler biljetter alltså.

      Ska bli intressant att se var de skänkt pengarna ja! Folk pratade om nån Amfar-gala i NY? Så sneaky om stiftelsen används för att köpa biljetter till diverse välgörenhetsevenemang där hon får visa upp sig och nätverka med kändisar. Borde vara billigare att ta via en stiftelse/de borde slippa förmånsbeskattning på det (?).

        Yes! Det var någon som kommenterade Isabellas Instastory.

        ”På Isabellas stories igår sa hon att hon skulle IPO:a sin business och istället sätta upp en egen ideell verksamhet i eget namn, och den första de skulle stötta var Amfar. Var det någon mer som såg det?”

        ”Hon sa att hon skulle ”IPO:a” sin business och starta en foundation, inte att hon skulle starta en foundation istället för sitt företag.”

        ”Det är för att undvika skattesmällar…vilket hon nu uppenbart har fått. Låt er inte luras, it’s a trick. En stiftelse har helt andra skatteregler än ett företag. Hon gör endast detta för att behålla mer pengar själv. Det kommer ändå slå tillbaka för det finns MYCKET MAN INTE FÅR GÖRA med en stiftelse och jag har svårt att se hur hon kan bedriva nuvarande bedrägeriverksamhet i en stiftelse där reglerna för utgifter och kostnader måste STADGAS och det är mycket svårare att flänga med pengar hursomhelst.

        Om hon fortsätter på samma sätt kommer hennes stiftelse stängas ner snabbare än hon hinner flaxa fejkt med håret. Alltså, hon är SÅ pinsam!”

        ”Ja, det går inte att driva omfattande kommersiell verksamhet i en allmännyttig stiftelse i Sverige. Stiftelsen måste enligt stadgarna och i verkligheten verka enbart och omedelbart för allmän fördel. Den allmänna fördelen kan vara materiell, andlig, sedlig eller samhällelig.
        Om verksamheten närmast betjänar privata ekonomiska syften, verkar föreningen eller stiftelsen inte till allmän fördel och kan inte betraktas som allmännyttig. Stiftelsen får inte gynna grundaren eller dennes närstående och löner och ersättningar till verksamhetens personal får aldrig överstiga vad som är skäligt.
        I andra länder med annan lagstiftning kan affärsverksamhet ägas och drivas av stiftelser som slipper beskattning så länge som avkastningen enligt vissa regler används för allmännyttiga ändamål.
        Det är kanske något sådant som Bella tänker på? Hon lyssnar ju gärna på människor hon ”nätverkar med” och försöker få reda på smarta lösningar och olika sätt att tjäna pengar på. Kanske en stiftelse i Liechtenstein eller Panama?”

        https://bloggbevakning.se/2019/05/20/foljarna-ar-tveksamma-till-pingis-och-lowengrips-kampanj/

          Få se om ”Kala” har rätt…

          ”Hahaha! Det är ju enbart för att få tillgång till Amfars galor och fester i New York som hon ska stödja dem. Lovar att hon har köpt ett bord eller en plats på en av deras fundraising galas som de håller där snart.

          Man betalar typ 10,000 eller 20,000 USD (eller ännu mer, beroende på hur stor välgörenhetsgalan är och hur många rika och kända är där) för att få gå på en sån fest. Kan garantera att det är det hennes ”stiftelse” ska göra, enbart för att skapa mer content och köpa sig till en framgångsrik look. Alla rika i USA beskriver ju sig som ”activists” och ”philantropists” först, sen deras riktiga yrke.

          Lovar att det är en Amfar-gala på gång nästa resa till New York.”

            Låter trumvirveln gå varm tills vi får reda på det!

              Samma Lisa fast med tillfällig nick.

              Jo, visst hade Kala rätt. Isabella ska på AmfAR galan ikväll. Följ lowengripinvest på instagram för deras upptåg.

          Hur kan hon behålla mer pengar själv genom att skänka 360.000 oavsett om hon då fick inträde och middag på köpet? Så roliga ni illvilliga besatta här är som vill se Bella misslyckas och krossas. Men att Bianca skattar på Malta är inte fel?

            Klart det är fel. Om du slutade att vara så förbaskat besatt av Bella här inne jämt så kanske du hade sett de kommentarerna med?

            Är det verkligen någon som försvarar Biancas skatteflykt. Det skrivs mer om il för att alla här är mer intresserade av henne. Jag tycker absolut att man ska vara saklig ändå.

            Sluta nu Ann.

          Det är väl 3 välgörenhetsgalor hon deltagit i. Kostnaden 360.000 är inte avdragsgill i bolag.
          Hoppas att IL har betalt jet och uppehållskostnader i Cannes privat, annars lär IL bli förmånsbeskattad
          för hela summan.
          Heder åt alla som HM-familjen som skänker stora pengar i det tysta.

            Hon har varit +1/medbjuden på de andra b-galorna. Billigaste ”biljetten” (dvs donationen) till amfar i Cannes går på 16 900 euro, två personer blir då 33 800 och med dagens valuta blir det totalt 360 000kr. Voilà!

              Hmm…så det är 2st biljetter för att sola sig i stjärnglansen hon menar med ”skänkt till välgörenhet”.
              Har länge undrat varför en person med så mycket ”makt” och ”pengar” som hon säger sig ha, inte använder det till nobla syften också. Nu ska hon, efter typ 10 år i branschen, låtsas göra just det, när det i själva verket enbart handlar om henne själv och de kontakter det kan innebära för henne. Samt möjligheter att få klänningar uppsydda och bli fotograferad. Narcissisten i full blom!

            ”Om jag gör en bra gärning utan att visa det på Instagram, har det då ens inträffat” är den nya ”om ett träd faller i skogen när ingen är där, hörs det då” frågan.

              Sorgligt men sant.

              Jag är övertygad om att det låter 😉

            Hm familjen ser inte till att de kvinnor som syr deras kläder får ordentlig lön dom ska inte ha någon heder, dom använder också stiftelsen till skatteplanering och för att det ska vara fin yta.

      Har för mig att det var entré priset för biljett till en av galorna

        Biljett till Amfar-galan.

        Låter som väldigt dyr entré, men de pengarna går ju till välgörenhet.

    Många som är i Cannes kan lätt skänka minst 1miljon i välgörenhet per person. Och hon fick ihop nästan en halv.
    De borde säga nått.

      Med betoning på nästan.

      Ja, det är en piss i havet som hon skänkt.
      Den Blondibelliska skattkistan börjar tryta och jag tror inte någon miljardär är ett dugg imponerad.

      Fast vadå knappt en halv? 360.000 är ju nästan 400.000. 400.000 är i princip samma sak som 500.000, vilket är en halv miljon som faktiskt är 1.4 miljoner. Mvh Blondinbellsk matematik.

    Jag tror hon betalat för att få biljetter till event/middagar i Cannes som ofta anordnas av stiftelser som i sin tur skänker kuvertavgiften till välgörande ändamål. För Bella har detta förstås varit ett sätt att försöka nätverka, men det låter ju bättre med hundratusentals kronor till behövande än till några få flådiga partaj…

    Pengarna hon ”skänkte” gick till att betala sin egen biljett till eventen. Syftet med stiftelsen = få skatterabatt på galor i framtiden. Det är väldigt generöst…

      men usch. Stämmer det så är det ju otroligt cyniskt. Hur orkar man med att vara sån?

        Just det…..”Vad hjälper det en människa om hon vinner hela världen men förlorar sin själ” Matteus 16:26

    Då finns det väl en baktanke även hos andra som startar stiftelser kanske. Men det kan ju finnas både baktanke och godhet. Är ju smart av henne att eventuellt få positiv uppmärksamhet och bra kontakter genom stiftelse och välgörenhet, och BRA av henne hursomhelst att skänka till välgörenhet. Bra gjort Bella!

    Nej det kostar definitivt inte mer än 360.000 att flyga till Cannes några gånger, varför tror en del att det är såå himla dyrt med att flyga privatplan.

    Du C har vissa baktankar med saker du gör och skriver, Bianca har säkert baktankar av att ha företag skrivet på Malta. Mycket annan välgörenhet har baktankar, det tjänas pengar på välgörenhet på många sätt t ex Postkodlotteriet och olika stiftelser och organisationer.

      Det stora planet de åkte ned och upp med då barnen var med kostar ca 50 000 kr/timme.
      Det lilla planet kallat Britta kostar ca 30 000 kr/timme.

        Det låter inte så dyrt? Då kostar ju first class typ lika mycket i ett vanlig flyg…

          Per timme alltså. Du får ju antingen betala för att ha planet i några dygn eller betala för att de ska åka tillbaka tomt. Hur som helst så blir det ju några hundra tusen helt klart för att flyga ner till Cannes.

            Ja, en tripp till Cannes från Bromma och tillbaka uppdelat på flera dagar går förmodligen på 300-400 tkr i det stora planet från Jetflite.

          Och så spons på det…

    Jag tänker att välgörenhet är stort i USA bland rika och hon vill ju verka mer rik än vad hon är och nu väljer hon att starta sin egna stiftelse för att på så sätt komma in i finrummen i New York och bli bjuden till olika välgörenhetsarrangemang där hon får chansen att synas, mingla och skaffa välbehövliga kontakter.

      Hon har alltid sagt att henne främsta strategi är att nätverka, så det är verkligen sannolikt. Att hon när hon var 16 år och startade bloggen men kände ingen på Stureplan, tog sina pengar och bjöd ut ”viktiga” personer på lunch.

      Det enda Isabella klarar av att göra är att dra till sig andra duktiga personer som blir imponerade av hennes snack och sedan gör allt det praktiska. För är det något Isabella kan, så är det att charma byxorna av vem som helst, trust me.

      Och försöka träffa en rik knös som hon så desperat behöver för att kunna rädda den situationen hon är i just nu……..korthuset svajar….

    Haha absolut inget från henne är äkta, har ju visat sig åtskilliga gånger att hon gör vad som helst för rampljus och skriverier. Hon erkänner ju det själv när det fnittras på i olika intervjuer..

    ”Det är helt fantastiskt att kunna ge tillbaka och jag ser fram emot att fortsätta jobba med flera av organisationerna långsiktigt, det är så vi kan göra skillnad!”
    Finns nog inget som hon gör så bra som att få sina vackra ord att låta så ihåliga. Tror till å med att det är hennes största styrka…

    Klart det är en baktanke!
    IL gör inget annat än sånt

    Heja Bella ?

    Billigaste Amfar biljetten kostar 15000 pund. Blir en ganska stor del av den där välgörenhetspengen

    Billigaste biljetten till Amfar-galan kostar 13,000 USD, en biljett till den där hjärt-fonden hon var på häromkvällen kostade 5,000 EUR. Det är bara att googla dessa events, alla får komma som hostar upp de pengarna.

    Så garanterat är det mesta av hennes 360,000 SEK spenderat på biljetter till galor som dessa. Man får inte gå om man inte betalat.

    Det är helt enkelt bra content för hennes sociala medier och PR byggande. Det är väl ingen som egentligen tror att hon är speciellt intresserad av vad the Heart Fund och American Foundation for AIDS Research egentligen gör. Utan mer att de två har galor i Cannes som man kan köpa sig in i.

    Jag har jobbat för en välgörenhetsorganisation och ordnat såna här galor, vi är oerhört medvetna om att det kommer massor av människor som bara är intresserade av att synas, mingla med kändisar och skapa sig ett namn, och skiter helt i själva frågan.

    Det är ju just därför man ordnar såna här galor, för att ta vara på desperationen för att vara relevant hos människor med pengar som vill synas.

      Jag förstår verkligen att man gör såna här galor. Man vill ju locka de med pengar och de vill ju gärna inte vara goda utan att folk kan se att de är det. Och så vill de såklart få något ut av det för egen vinning, dvs nätverka med andra rika, kända och wannabes 🙂

      Visst är det väldigt rika människor som håller på med sånt välgörenhetsgrejs, typ Gates och Rotschilds och Helmsleys och så? Hur har BB fått vittring på detta? Genom nån rik ”vän”?

        Hon har väl en amerikansk agent nu, antagligen den personen som gett henne tips om att göra så här.

          ”Isabella har ju en amerikansk pr-person, hon har visat honom på sina storys under besök i NY. Förmodligen är det denne som ska hjälpa henne att slå utomlands/i USA. Det är nog också den här personen som har fixat in henne till filmfestivalen i Cannes, och gjort så att hon har fått lite synlighet i amerikanska magasin, på Martha Stewarts instagram osv.

          Att hon är på omslaget till en evenemangsbilaga av Hollywood Reporter behöver inte betyda att tidningen känner till henne – oftast säljs annonser via externa säljbolag. Att annonsera i en bilaga är också generellt billigare än att göra det i den riktiga tidningen. Eftersom det här verkar vara en tidning som utkommer dagligen under filmfestivalen, och inte har så stor tryckt upplaga eller högt läsarantal har det nog inte kostat skjortan. I samband med köpet av annonsen har deras amerikanska pr-person förmodligen också förhandlat till sig biljetter till tidningens fest.”

          https://bloggbevakning.se/2019/05/19/isabellas-omslag-pa-the-hollywood-reporter/

            Lite rättelse. Bella har inte varit en deltagare på festivalen.

            Hon har varit på sidotillställningar som sker i Cannes samtidigt men som inte har något med själva huvudeventet att göra överhuvudtaget.

              Cannes är ju det nya Almedalen enligt Bella 🙂

          Men går hon helt ensam eller har hon någon (team/teammedlem) med sig?

            Charlotte M är ju den nya stjärnan sedan Simon lämnat. Hon verkar hänga med på allt nu.
            Stackars Sascha får stå och ånga Bellas kläder inför galorna men får inte själv följa med 🙁
            Charlotte ska starta upp verksamheten och bo i New York.
            Henne får Bella försöka hålla fast i 🙂

              Varför är det stackars Sascha? Ingår det i hennes jobb att gå på galor eller har hon en annan arbetsbeskrivning som de helt enkelt håller sig till?

                Hon kanske behöver gå fram och fixa till hennes hår under kvällen ?

      Ja, hade hon brytt sig hade hon ju kunnat skriva lite om syftet med galorna och vad ex. the Heart fund sysslar med.

        Exakt så!

        De har väl inte köpt annonsplats på världens största hemsida 😉

      Pund! Inte dollar ?

    Så kan hon låtsas att hon blivit inbjuden på festerna för att hon är så fäääjmööös också

    Så kan hon låtsas att hon blivit inbjudan på festerna för att hon är så fäjmös också

    Så fick vi svaret. Bella var inte inbjuden rill filmfestivalen i Cannes. Hon/teamet har lyckats få inbjudningar till olika välgörenhets galor mm. Vid stora events finns ofta stifteler/organisationer som samlar in gåvor av välbärgade. Till dom räkas inte Bella. Till vem sänkte Bella 360.000 kr? Det håller hon tyst om. Var ska hon starta sin stiftelse? Bella vill ju inte verka längr i Sverige. Är det det stiftelsen som kommer vara Bellas nya verksamhet i New York. Där kan ju hennes team använda miljardärkalendern och ringa runt fär att be om gåvor/bidrag, har miljardären tur så får han en hel weekend med allas vår Bella. So fun

      Vadå fick svaret haha. Bella har inte påstått att hon var inbjuden till filmfestivalen utan att hon skulle på galor i Cannes, någon var hon kanske inbjuden till och någon betalade de för/skänkte stort belopp till välgörenhet för att få gå på.

      Nej hon skänkte de inte på de viset utan det var för att köpa sin in på de galorna som den fonden/stiftelsen ordnade.
      Biljetter in i den festen kostade så mycket, vad jag läste mig till. Står längre upp här i kommentarsfältet.

    Det var otroligt längesedan hon ens nämde kräm-företaget, inte en instaatory inte ett nåt..

      Kanske en av hennes kommande två exits? Nordic tech house och beauty?

    Så här tror jag att det gick till.
    Marisol: Du MÅSTE sluta flyga för att rädda de sista spillrorna av ditt varumärke.
    IL: Aldrig i livet. Vad kan jag göra istället?
    Marisol: Då måste du börja med välgörenhet och ge bort en massa pengar.
    IL: Aldrig i livet att jag tänker GE BORT pengar! Jag VILL HA pengar! Vill du ha sparken eller?
    Marisol: Hmmm. Då får vi försöka komma på ett sätt som gör att det SER UT som om du ger bort en massa pengar, men som i själva verket leder till att du får synas mer och träffa en massa rika människor. Låter det bra?
    IL: Okej, du får behålla jobbet ett tag till.

      Klockrent. Tror också det gått till ungefär såhär…

      Tack för att du skrev ner det jag tänkte. ???

      Hahahah såg ni på löwengrip invests instagram att de försöker Green washa genom att posta att Marisol tar tåget? hahahhahahahha

      Hahahahaha ? probably

      Ha, ha, ha! Så bra!

      Precis så?

    Isabella har ju inte visat det minsta intresse för någon välgörenhet (annat än när hon en gång besökte ett flyktingboende har jag för mig), så nä, det här är bara för att kunna frottera sig med riktigt rikt folk. Och hon ser ju på pricken ut som en lyxhustru så det är nog ett bra ”karriärväl” att hitta en man som vill ha ett kuttersmycke med fejkutseende.

      Eller hur, så uppenbart.

      Men vilken man (om han nu vill ha ett kuttersmycke) väljer en frånskild tvåbarnsmorsa?

    Hon kanske ska börja stötta https://www.maskrosbarn.org/

    Hade välgörenhet varit så viktigt för henne så hade hon kunnat donera hela reskassan för alla Cannes vändor direkt till dessa organisationer hon vurmar för. Nej du, hon vill få sola bland kändisglansen och hoppas det ska smitta av sig och samtidigt få lite positiv PR spinn på sin plötsligt påkomna välgörenhetsintresse.

    När det gäller stiftelsen kan jag inte hjälpa att undra om detta är ett sätt att ta ett steg bort från NTH och genom sin ”stiftelse” försöka sig på att ”stötta entreprenörer”, vara affärsängel eller liknande. Jag vet stiftelser har stränga regler men med BBs tveksamma moraliska approach gör hon ju inget om hon inte tjänar pengar på det.

      Hon kanske blir lite vitare i ansiktet då genom att sola sig i deras stjärnstoft glans, så den orangea färgen bleknar…..

    För övrigt är det väl jättevanligt med fiffel i stiftelser och skyhöga löner åt förvaltare som inte egentligen gör något alls…

    När ska du skriva om att Biancas bolag är skrivet på Malta????

      Hon håller på har hon skrivit tidigare. Hon vill
      väl ha på fötterna innan hon publicerar

        Aha, tack, har missat att camcam svara ang detta! 🙂 väntar med spänning

    IL verkar ju gilla flum, typ attraktionslagen å sånt. En annan flumteori är ju att man måste ge för att få, och ju mer man ger desto mer får man. Så att man öppnar upp sig för flödet liksom. Skulle inte förvåna mig om det var nåt sånt som det syftar till.

    Absolut som ovan skriver – pengarna är för att betala sig in på galor. T ex kvällens biljettpris börjar på 13 000 pund per biljett (näst dyraste kostar 25 000 £/biljett). http://www.cornucopia-events.co.uk/cannes-amfar-party/

    Väldigt lik Victoria Silvstedt, de bor dessutom på samma hotell och är på samma events. Skillnaden är att VS egentligen är supersmart, och tjänar massor av pengar på aktiehandel

      Exakt! Det är rätt bra egentligen att spela blåst blondin för folk har så låga förväntningar på en och tycker inte att man utgör ett hot. Sen kan man bara golva dem, haha.

      Skillnaden är att VS inte betalar för sina biljetter utan blir inbjuden och får gå gratis

    Alltså hon kör ju full-Dallas-mode!

    Håret, kläderna, ”hennes liv”, aids-gala!

    Aids-galor känns väl lite 70-80tal ändå?

    (Missförstå mig rätt, jag är FÖR att skänka pengar till aidsforskning och det som hör till, det är ett jättebra ändamål för pengarna. (Jag ville bara göra mig lite lustig eftersom aidsgalorna blev hippt och inne på 70-80talet))

      Hiv/Aids upptäcktes 1981.

        Lite tidigare var det:

        t is widely believed that HIV originated in Kinshasa, in the Democratic Republic of Congo around 1920 when HIV crossed species from chimpanzees to humans. Up until the 1980s, we do not know how many people were infected with HIV or developed AIDS. HIV was unknown and transmission was not accompanied by noticeable signs or symptoms.

        While sporadic cases of AIDS were documented prior to 1970, available data suggests that the current epidemic started in the mid- to late 1970s. By 1980, HIV may have already spread to five continents (North America, South America, Europe, Africa and Australia). In this period, between 100,000 and 300,000 people could have already been infected.1

        https://www.avert.org/professionals/history-hiv-aids/overview

    Teori:
    Bella skänker vinsten från invest till stiftelsen. (Skattefritt)
    Stiftelsen betalar biljetter till galor som Isabella kan gå på (skattefritt)
    Bella kan hävda att stiftelsen ägnar sig åt humanitär välgörenhet (aids, cardiac, malaria).

    Är stiftelsens stadgar offentliga? Kan man ansöka om anslag från stiftelsen, och därigenom få reda på kriterierna?

    Känns som vi behöver Anton i det här inlägget ang skatteregler ?

      Att skänka pengar är inte avdragsgillt i Sverige (om man gör rätt). Så om pengar skickas från ett aktiebolag till en stiftelse så ska det beloppet skattas på. Är inte säker på om stadgar är offentliga men om stiftelsen är så pass stor att den behöver upprätta årsredovisning så är den offentlig.

        Ditt nick ???

      En stiftelses grundare eller närstående får aldrig gynnas eller tillgodogöra sig något ur en allmännyttig (skattebefriad) stiftelse.
      Tanken med en stiftelse är ju att man själv ska avstå från något till förmån för stiftelsens ideella ändamål.
      Finns andra regler i andra länder. Finns t ex läkemedelsföretag och sjukhus som ägs av stiftelser där hela överskottet går till stiftelsens ändamål.
      Familjen Kamprad har använt stiftelser för att trygga fortlevnaden både av Ingka Group dvs varuhusen och Inter Ikea dvs de ideella och ekonomiska rättigheterna. Men det har de gjort eftersom de inte för egen del har något behov av att ta ut pengar från dessa verksamheter.
      Men att grundaren själv ger sig förmåner ur en stiftelse går alltså inte för sig. Att en ideell stiftelse skulle köpa biljetter till välgörenhetsgalor i Cannes för grundarens räkning tror jag inte tillsynsmyndigheten skulle acceptera.

        Tack Anton! Du är kunnig och förklarar på ett sätt så man som okunnig förstår.

        Tack för väl utförliga svar! Grymt!

        Men om man inte ”får ta ut pengar till sig själv” från stiftelser, hur blev IK med familj så rika? Eller dom kanske lät stiftelsen betala för alla flygbiljetter och hus etc etc? Äsch, jag märker att jag måste googla själv när jag sätter mig vid datorn! Helt klart intressant.

        Tack

          Familjen Kamprads privata förmögenhet finns i Ikano-gruppen som ligger utanför stiftelserna.
          Ikano är bank, finansbolag, fastighetsägare och även franchisetagare till Inter Ikea på så sätt att de driver ett antal Ikea-varuhus utanför Ingka Group. Ikano ägs av Peter, Jonas och Mathias Kamprad.
          När man angav Ingvar Kamprads förmögenhet till väldigt många hundra miljarder så tog man med stiftelsernas förmögenhet eftersom man ansåg att familjen Kamprad hade bestämmande inflytande över stiftelserna. Detta innebär dock inte att familjen fritt kan förfoga över stiftelsernas förmögenhet.

        Jag kom på mig med att le och trycka like redan efter inledningen, Anton. Tack för att du besöker denna blogg och reder ut ett och annat!

    Paret Stordalen köper utsläppskvoter för att kompensera för sin privata konsumtion, på samma sätt försöker IG hitta ett sätt att kompensera. Precis som att hon kan ursäkta sin överkonsumtion med en stiftelse som skänker lite pengar här och där – dock minimalt jämfört med all skada hennes leverne orsaker.

    Det handlar enbart om att det ska se bra ut utåt. Inget annat.

    Vad är grejen med att dra fram hakan så förbannat när hon pratar?

      Hon har underbett.

        Har hon fått mer underbett med tiden då? Blir ju värre och värre..

          Det är för att ingen skvimpande champagne ska gå till spillo.

            Som någon skrev, hakan fungerar som pinocchios näsa 🙂

          Hon får värre underbett när hon försöker tala engelska.

        Nej det har hon inte. Men hon har lagt sig till men nån konstig min när hon pratar, tror hon tycker det ser viktigt och seriöst ut. Otroligt störigt att se nån prata så!

          Ja!! Exakt,

          En medlidande/”jag förstår”/”jag försöker se ut som jag fattar vad du säger”/låtsas vara intresserad-min.
          Den åker fram så fort kameran gör det.

      Har hon inte ngt slags filter som gör ansiktet smalare och huden finare?
      Jämför man Bellas foton/filmer på henne och bilder i tex Expressen, är ju skillnaden ENORM. Är det ens samma människa?
      ELLER kan hennes klon vara inblandad någonstans? ?
      Många frågor nu???

      Hon pratade inte så när hon var 16 år (2007) iaf: https://www.youtube.com/watch?v=875cWF_Ueus

      ”Jag, min bloggmanager, och min juridiska rådgivare ska på ett möte med ett företag som har köpt upp mig. Vi ska skriva på en massa avtal, tihi, ska bli så kul”.

      Men vad hon sa är lite samma visa som idag.

        Lol!!

      Har också funderat på varför hon gör så. Jag tror inte hon MÅSTE skjuta fram hakan och underläppen så när hon pratar, utan att det är ett medvetet val från hennes sida. Det är framförallt när hon pratar engelska som hakan skjuts fram. Min teori är att hon förmodligen vill se sötare / vackrare ut av att göra så. Vill kanske att läpparna ska se fylligare ut. I mina ögon ser det dock inte riktigt klokt ut…

        Detta var alltså ett svar på ”Fadderittanlejs” kommentar….

    Sen är det ju också så att tar hon med barnen/familjemedlemmar på planet så måste hon betala för dem motsvarande en businessklass-biljett ToR. Och om barnflickan inte är anställd i bolaget eller kan kan hävda att hon reser i tjänst för Isabellas företag så ska hennes biljett också betalas privat av Isabella. Trevlig att flyga PJ men att ta med gäster/familj blir ganska dyrt för individen.

      Stackars Bellas redovisningsbyrå och revisor…

        Hahaha.. ja den finurlige Claudio RAfael måste jobba 24/7 senaste månaderna för att komma upp med alla tips och trix för Blondinenbella att maximera egennyttan av slantarna i sitt lilla aktiebolag:

        * Contentdagar i huset + eget instagram så kan ab hyra in sig och betala avdragsgilla pengar direkt till Bbb
        * Personal i bolaget med hittepåuppgifter som egentligen bara utför förmåner för Blondinen och får förmåner istället för lön men det är ju svårare att granska
        * Skita i att redovisa alla förmåner och betala skatt på dem det kommer aldrig orkas gå igenom av skv vad som fåtts osv
        * ”Jobb” i Cannes och London och NYC och och och som egentligen inte är förenat med jobb utan bara ”so funny”
        * Privatjet för alla ”kompisar” kan vi dra av för de har ju arbetsuppgifter (?)
        * Stiftelse för att minska insyn och öka möjlighet att köpa sig in i finrum som Bb så gärna önskar hon var en del av men aldrig kommer bli

        Revisorns kunder måste ju automatiskt bli högvilt för jordens största skatterevisioner när SKV är klara med Blondinenbellas alla påhitt… vem vill eller vågar ha dem som revisorer kan man udnra? Ojojoj

        Popcornen poppar för fullt men frågan är om de är klara innan allt spelar ut ii den här sjuka realityserien om Blondinbluffen

          Claudio Rafael Henriksson på Stromson Revision är alltså Isabellas revisor och sköter hennes bolagsekonomi i alla hennes ägda bolag (Löwengrip Beauty AB, Löwengrip Invest AB, Nordic Tech House AB, ISPI Holding AB, Blonde Capital AB, Economista Sweden AB)

          https://www.allabolag.se/befattningshavare/isabella-desiree-lowengrip/40b31fbe032d6aca5f7d64498e5ae8af#historiska

            En revisor ”sköter inte ekonomin”. En revisor granskar årsredovisningen. Om man som revisor granskar något man själv gjort hamnar man i en jävssituation. En revisor måste vara oberoende. IL har en redovisningsbyrå som sköter bokföringen i bolagen. Gissar att de har det lite svettigt just nu 🙂

        Varför? Dom tjänar ju sina pengar iaf

      Du betalar inte per person när du hyr en jet, du debiteras per timme.
      Tar planet 8 personer kostar det lika mycket att åka 4 personer.

        Tror inte det var vad kommentaren syftade till, utan mer skattemässigt etc.

        Mja, det brukar vara lite olika timpris beroende på antal passagerare. Ju tyngre planet är, desto mer bränsle drar det. Oftast väljer man dock ett plan med lämpligt antal platser.
        Dessutom är det förstås lite skillnad på kostnaden för mat och dryck beroende på antalet passagerare och vad man beställer. Är man många passagerare och/eller har man beställt varm mat brukar det tillkomma en flygvärdinna/steward.

        Exakt priset är detsamma men företaget kan enbart bära kostnaderna för sina anställda eller de man har en affärsrelation med. Familj och barn är undantagna. Reglerna säger att de måste debiteras för dyrast möjliga biljett till resmålet. Som sagt detta är skattemässiga regler och kan bli väldigt dyrt för den egna plånboken. Även om barn är medbjudna i affärssammanhang är regeln att de anses inte kunna representera företaget eller verksamheten. Jag hoppas hon har en bra skatteavdelning/skatterådgivare.

          Tror att barnen räknas som content så att de kan räknas representera företaget

    Haha! Det var jättekul. Var det ljuvligt av henne?

    Många raljerande kommentarer som släpps igenom nu på bloggen. So fun.

    Ikeas koncept

    Bara jag som får Elizabeth Holmes vibes?

      Vi är flera som skrivit det tidigare. Tycker verkligen det finns likheter.

        Verkligen många likheter…!!

        Missat det. Verkligen!

    Vad gör personalen på Löwengrip Beaty nuförtiden? De som är kvar alltså och vad Pysslar Pingis med, mer än att träna i Humlegården?

    Har en till tanke: Sedan jag börjat jobba inom ”branchen” har jag också uppärksammat vissa ”fulingar” man kan göra för att öka sin statistik. För ca ett år sedan (om inte mer) så slutade BB´s blogg vara kompatibel med läsning i appen Bloglovin. Det innebär alltså att man först klickar på hennes inlägg i appen, vilket genererar ett klick, men för att läsa hela inlägget måste man klicka sig vidare till isabellaloweingrip.se, vilket totalt blir två klick per läsare och inlägg. Kan detta vara ännu en fuling från BB? Hon har över 80000 följare på Bloglovin, och om alla dessa läser hennes blogg via appen Bloglovin så ger det alltså över 160000 klick, trots att det borde gett hälften.
    För en person som vill bygga ett imperium känns det ju ändå som att man borde gjort bloggen kompatibel med en av de största apparna för att läsa bloggar, om det inte ligger en tanke bakom d.v.s… 🙂

      Ingen av bloggarna som ”hör till” Tailsweep går att läsa i Bloglovin. Jag har tänkt att de har gjort så med flit för att man ska vara tvungen att klicka in på bloggen=mötas av massa reklam.

    Alla vet ju syftet med Stiftelse för personer som Blondinbella. Försäkringskassan kan stänga ute stackars sjuka svenska utförsäkrade medans folk som Blondinbella planerar skatteflykt så här öppet!!
    Vad Blondinbellan gör just nu öppen borde lyftas upp som en ”akut politisk fråga” och borde tas uppp i riksdagen för lagändring. Det hon håller på med är att utnytjja sverige, vård välfärd och skattesystem för egen nytta.

    Hon får göra vad hon vill, men vettefan, att detta borde vara en ”politisk fråga” !
    Jag ser detta som organiserad brottslighet.
    Att äga ett stort hus är ingen mänsklig rättighet. Varför ska svenska pensionärer och lågavlönade barnskötare och forskolelärae och undersköterskor betala så mkt i skatt för att någon som Blondibella ska kunna få ha råd att bo i ett stort hus som hon inte har råd att köpa med egna pengar? !!
    Borde det inte finnas ett tak på hur mkt en får låna eller få tillbaka i ränteavdrag?

    Det finns ett stort systemfel i vårt naiva skattesystem, bugg som hajjackas av skatteplanerare dagligen !!
    Vill någon köpa större hus/bil/ whatever som kostar mer än vad hon tjänar får man fan pröjsa själv för. Sverige har inte ens råd med en vetting tandvårdsförsäkring men har råd för att betala tillbaka som mkt i bidrag till Blondinbella och folk som henne (de som bor i Djursholm och Danderyd).

    Varför inte byta ut ränteåterbäringen mot tandvårdsförsäkring?
    Ränteåterbäringen är en gammal påfund som bildades för att fattiga svenskar skulle kunna få ha råd till eget hem och för att få igång ekonomin. Men nu när Sveirge är ett av världens rikaste länder ….varför ger man så mkt bidrag till Blondinbella folk??

      Sluta nu din sosse.

        Tyst nu din tönt!

        Det är ingen mänsklig rättighet att bo i ett stort hus, inte heller att förverkliga sina drömmar och undervärdighetskomplexer via skattepengar. Folk behöver heller tandvårdsförsäkring än dessa slöseri med välfärden.

        Vad menar du? Om du inte är sosse så får du hålla ,ed mig om att man får klara sig själv och inte leva på bidrag va?? Eller du tillhör dubbelmoralen som står med ena foten i folkhemmet ..

        Som sagt ingen mänsklig rättighet att äga stort hus. Hon är bara en person och halvtids mamma. Jag förstår inte den orimliga nivån på ränteåterbäringen….
        Säger hon att hon bor i ett 25 M kr hus …som hennes framgångsfaktor får hon även deklarera hur mkt hon får från skattepengarna i bidrag !!!

      Håller med dig om att Bella inte borde slippa skatt när hon bor i Sverige, men det är omöjligt att bo i Djursholm OCH Danderyd. Djursholm är ju en del av Danderyd!

        Menar Djursholm ELLER Danderyd. ?

          Saksamma…
          som om det spelar ngn roll…

        Skatteavdrag för gåvor ….konst….förvaltning av aktier
        Orkar inte o skriva ..men ni får faktiskt läsa på varför man startar stiftelse vid sidan av bolag. Allt är för att kunna skatteplanera . Hon kan nu ge o ta emot gåvor …skatta men göra avdrag …

    Kan man få se ett kvitto på att pengarna är insatta på välgörenhet- Ett Bank Kvitto

      Varför i helaste …. behöver du se det?
      Detta är ju helt sjukt

        Viktigt ju!

        För att hennes trovärdighet ligger runt 0

      Hon har inte skänkt pengar på det sättet, hon har köpt en entrebiljett till ett event vars överskott går till välgörande ändamål.
      Men det är inte lika kull att skriva så, för det låter ju bättre att skriva ”jag skänker”..

    För ett tag sedan så satt ni och förfasades över att Isabella ”sålde” sin dotter, att nu skulle hennes ansikte visas- och det för att Isabella fick mycket pengar. Sedan visades bilder och film från kampanjen – och kors i taket så visade inget ansikte? Hur många hade fel egentligen? 🙂

      Hjälp, hade vi fel! Gud så hemskt! Vi ber verkligen om ursäkt! ?

        Bra 🙂 Hoppas ni lär er nåt.

          Swoosh…

            Haha, detsamma- swoosh ? Tycker bara det var så löjligt svar, ett sådant man ger när man är ung och inte vill erkänna att man faktiskt hade fel. Men hade såklart inte väntat mig något annat!

          Långt upp i himlen ?

      Eh kritiken var att hon tog med sin dotter i kampanjen som hon alltid gör med barnen – umgås med dem genom att mjölka ur pengar på umgänget. Hon bhvr inte visa ansiktet för att göra det kritiken kvarstår – hennes barn är rekvisita.

        Exakt vi var ju fler som skrev att det inte var ansiktet som var poängen utan att Bella tidigare menade att barnen inte skulle vara offentliga alls. Nu är de minst sagt till salu

    Idag har jag vip-at på flygplatsen OCH blivit inbjuden till Stordalenmingel. Kände att jag behövde dela det med er, ingen annan förstår hur stort det är. So fun!

    Tittar man på Bellas stories så verkar det hela ganska märkligt. Hon flyger fram och tillbaka som en dåre, som att något SUPERVIKTIGT sker i Cannes (verkar också vara stolt över det?? TREDJE gången på en vecka är jag på flygplatsen i Cannes tihihiii, woho this is my private jeeeet), ser ut som att hon är drottningen av något land SJUKT fixad med dyra smycken, full blown smink och designersydda klänningar, ständigt omgiven av fotografer, fnissande tjejer/personal, säkerhetsteam, ”communication” (Marisol?), piloter och lägger upp bilder från ”THE HEART FOUNDATION ”och ”GALA FOR AIDS”. Alltså, ärligt talat vart kom allt det här ifrån? Varför är Bella så intresserad av AIDS helt plötsligt och vad är syftet med dessa resor, när Löwengrip Beauty är övergivet på hemmaplan? Varför nämns varken HH, NTH eller Löwengrip Beauty??? Stackars NTH sitter på 900 kvm och undrar vart fan deras delägare har tagit vägen. Har alla tagit semester förutom Löwengrip Invest som nu dock har ett eget instagram-konto att marknadsföra sig med?

    Från Bellas blogg: https://www.isabellalowengrip.se/2019/05/22/min-egen-stiftelse/

    ”Vilken fantastisk gala igår i Frankrike! The Heart Fund hade bjudit in oss till deras årliga The Generous People. Varje år lånar ägaren av Moncler ut yachten till hjärtfonden och på plats doneras pengar. Tillställningen var helt fantastisk, vi blev upphämtade med en båt i hamnen i Cannes och åkte vidare till den större yachten och där väntade middagen.

    Att få träffa olika välgörenhetsorganisationer har varit en del av syftet med resan. I år startar jag min stiftelse i mitt namn och en viss procent av allt jobb jag gör kommer att gå stiftelsen. Just nu håller min fantastiska CSR-ansvarig på att starta den. Veckans möten i Cannes har resulterat i att Löwengrip Invest har donerat 360 000 kronor!”

    I samma inlägg lyckas Bella förmedla att ”the Heart Fund har BJUDIT IN oss (vilka oss, löwengrip invest?) till deras årliga The GENEROUS PEOPLE” (undrar vad denna gala går ut på). Varför blev Löwengrip ”bjudna” till en gala som kostar pengar för alla som går, eftersom den är för GENEROUS PEOPLE?

    ”Att få träffa olika välgörenhetsorganisationer har varit ett syfte med denna resa”, ok att få TRÄFFA välgörenhetsorganisationer har varit syftet med resan trots allt.

    ”Veckans möten i Cannes har resulterat i att Löwengrip Invest har donerat 360 000 kronor”, jaha, nu är det veckans MÖTEN i Cannes. Så de var inbjudna av en välgörenhetsorganisation (The Heart Fund) till en gala i Cannes, (eller fler eftersom hon behövde åka fram och tillbaka tre gånger på en vecka), men åkte dit för att träffa välgörenhetsorganisationer, och hade också spontan bokade möten hela veckan med (?), samt råkade hamna på ett omslag av Hollywood Reporter.

    Nåja, tillåt mig att tvivla.

      Undrar hur det fungerar att donera till en stiftelse som ännu inte finns.

      https://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/kl%C3%A4der/festkl%C3%A4nningar/nly-eve-1103/lilou-dress-301838-0014/

      Hennes ”skräddarsydda designerklänning” lanseras ändå på Nelly för alla att köpa. Tidigare på NLY har Ida Lantos klänningar legat på mellan 600-2000kr. Så verkar mest som att de bara sytt in några lösa partier här och där…?

    Tänk så svårt vissa har att se någonting positivt med Bella! Jag tycker det är fint gjort oavsett vad ni än tycker. Sen må de va en hund begraven som ni vill tro men kom igen för tusan, alla kan göra bra saker!!

      Ja så fint content-byggande! Man får nästan en tår i ögat. Tacksam

        ?

    Det är väldigt motbjudande detta. Har hon inga gränser eller? Alltså jag tycker man kan bända pyttelite på sanningen ibland. Typ säga att nåns nya frisyr är fin eller skriva i sitt CV att man är jättebra på officepaketet fast man är medium bra. Men detta. Det är ju flagranta lögner och det är så stört. Hur sover man ens om natten när man håller på sådär? (jag vet, sömntabletter men var retorisk fråga) Tycker så synd om henne, det är ju uppenbarligen något som fattas den arma kvinnan.

      Narcisisst!

        Absolut se bara hur hon speglar sig själv och lägger upp det för allmän beskådan på igstories. Synd om henne på riktigt. Ingen normal människa gör så.

      Skulle skriva..narcissist. Någon hann före. Men fler tänker uppenbarligen likadant. Hon stämmer klockrent in på den beskrivningen. Tänker man på det så förklarar det också mycket..

    Vill man förstå mer om hus Isabella Löwengrip byggt sitt varumärke under senaste 10 åren, så läs bara första sidorna i hennes tråd på Flashback, den startades redan 2008.

    https://www.flashback.org/t1791778p2

    ”Annars kan jag väl avslöja att det finns betydligt skummare sponsorer till hennes blogg än Glife (vilken väl är känd). En branschorganisation till en kontroversiell produkt sponsrar Bella, vilket kanske gör att hon skriver extra mycket om denna produkt. Ledtråd, finns en grupp på hennes Facebook som heter ”Älska din päls” som syftar på denna produkt.”

    ”Där ser man. Gör branschorganisationer sånt? Lite billigt kanske, men ingen störra skada för blondinbella. Hon har aldrig hymlat med att hon gillar pengar.”

    ”Någon som vet vad den här tjejen grundar påståendet ”sveriges största blogg” på? Det finns ju hur många möjliga kriterier som helst att basera ett sådant påstående på, men tjejen kan ju i alla fall inte mena att hon har flest besökare av alla bloggar i Sverige för det har hon ju inte. Det vore roligt att veta om hon hittat någon definition som verkligen gör henne störst, och sedan väga den definitionen mot alla andra varianter för att sätta påståendet i ett perspektiv.”

    Redan då ljög Bella om Sveriges största blogg och använde sig hejvilt av päls för att företag gav det henne gratis. Att bli rik är det enda hon någonsin brytt sig om, illa förklätt till ”bygga bolag”.

    https://www.allabolag.se/befattningshavare/isabella-desiree-lowengrip/40b31fbe032d6aca5f7d64498e5ae8af#historiska

    Isabella Löwengrips bolag, befattningshavare i bolagen, och tidigare och nuvarande bolagsengagemang (det är en rätt makaber lista för en 28-åring).

    Totalt har Löwengrip på sina 10 år i näringslivet alltså hunnit med minst 10-15 bolagsengagemang (multi-tasker eller hoppar från en sak till en annan?). Tidigare engagemang är bl.a. Wavy AB, Robert Friman International AB, Flattered AB, Ventrikel Consulting AB (?), Egoboost Magazine AB, Spotlife Europe AB.

    I dagsläget är hon involverad i följande bolag:

    Löwengrip Beauty AB
    Löwengrip Invest AB
    Nordic Tech House AB
    ISPI Holding AB
    Löwengrip Social Relations AB (?)
    Blonde Capital AB (?)
    Economista Sweden AB
    Nordic Tech House AB
    H Hold Fashion AB

    Att spotta ut sig varumärken verkar onekligen vara hennes grej.

      Glöm inte Bellme AB, Style Level, Stylein och Natural Cycles! Sedan hade hon ju även klädmärket Classified ett tag men det var nog en bifirma. Vet dock inte om Natural Cycles är genom Nordic Tech House? Genom NTH har hon ju även varit inblandad i Cellaviva tex.

        Sen det här företaget som sysslar med biobank eller stamcellförvaring eller nåt sånt?

          Det är Cellaviva.

    Dock, klänningen hon har på sig nu ikväll är helt sjukt snygg. Verkligen en bra look!

      Fin men den ser VARM ut.

    CamCam har du något juicy om Bella? När sprängs detta luftslott?

    Det märks så fruktansvärt tydligt att hon och Annie Lööf umgås. Precis samma arroganta, narcissistiska och lögnaktiga beteende.

    Isabella gör ALDRIG något av godhet!!!!!
    Allt har en baktanke och så även det här.
    Det måste gagna henne själv annars görs det inte.
    Sådan är egoisten Isabella.
    En människa som totalt saknar ödmjukhet.

      Exakt!

    Haha oj oj nu vet avundsjukan inga gränser här i kommentarsfältet. Inte bara har hon skänkt pengar till välgörenhet (oavsett om det är för att gå på välgörehetsgalan eller inte) utan hon minglar också runt med kändiseliten.

      Och det skulle vi vara avis på? Sitter hellre här hemma och kollar på film och äter rostmackor ?

        Haha samma här typ, ska snart fixa mackor, sovmorgon i morgon! Mardrömmen skulle typ vara Bellas liv och beteende, att inte veta när man ska sluta (som någon skrev att hon även speglar sig massa och lägger upp det).. Brr.

      Men kan ni släppa att kritik bottnar i avundsjuka?

      Åh def goalz att få mingla med kändiseliten ?

    Såg ett foto på Instagram,taget i trappan…. Ser ut som mensblod runnit utför benet….vilken mardröm…

      Hoppas det bara är en konstig skugga.

      Inte så bra reklam för kaffekapsel-tampongerna.

    Hon är så i behov av pengar att hon tar till allt möjligt. Osar mygel!

    Poserar med VS ?

    App, app, app, Bella dricker vin i Cannes…
    Fy på sig! ?

      Ja hon såg ju rätt berusad ut på en instastory för någon dag sedan så..

    Om man summerar antalet anställda i ILs bolag på Allabolag, så är det totalt ca tio anställda i bolagen. Exkluderat Hermine Hold som ännu inte publicerat något bokslut (men det verkar ju inte gå särskilt bra). Vilket imperium !

      De siffrorna är väl för 2017

    Nu tror jag att topplocket gått på Bella!
    Hon ser så otroligt nöjd ut nu när hon går på röda mattan med kändisar och i sin blåsa.
    Hybrisen har fått merskap på det stora livet där ute! Nu finns det ingen väg tillbaka, om hon inte faller förstås!
    Och det tror väl de flesta som har någorlunda kontakt med marken de står på.
    Heja, so fun! ?

    http://www.elite-media.se/wp-content/uploads/2018/12/Isabella-Löwengrip-presentation-price-list17323.pdf

    Intressant att se vad Bella tar för olika reklaminlägg m.m
    Länk från den byrå som verkar sköta bellas reklam

      Länk bortplockad.

          Men alltså va?! Det står ju klart och tydligt där att hon har 1.5 milj UNIKA följare på enbart bloggen. Sedan tar hon 90 000 för ett blogginlägg. Detta borde ju seriöst företag kunna begära ut siffror på och sedan anmäla?

            Omggg , snacka om att lura företag. Det är ju fan bedrägeri??!!!

            Intressant också hur de kastar med ordet “worldwide” men alla följare kommer enbart från Sverige typ haha

            Precis det hon påstod att hon inte säger till företag. Här finns alltså beviset att hon påstår ha 1.5 miljoner BLOGGLÄSARE när hon har öjugit till media vid statistikgranskningen att det handlar om 1.5 miljoner FÖLJARE på sociala medier – vilket inte heller är sant.

            Camcam: kan du undersöka detta och även kolla med Elite Media?

              Här har du något intressant att gräva i, Camilla.

    Notera det Bella skriver på sin blogg om S:t Tropez, verkar som att hon drar sig ur… men det beror såklart på rodd med barnen och flygresor fram och tillbaka (som att hon haft problem att flyga fram och tillbaka till Frankrike tidigare). Ville Odd inte följa med längre? Eller blev det kanske en smula för dyrt?

    https://thesincuragroup.com/tickets/film/cannes.html

    ”Gold Cannes Package – 37,000 euros per person
    .. either opening or closing Ceremony with afterparty
    .. one extra featured film premiere at the Palais – Orchestra seating (chosen by client from the schedule)
    .. amfAR party VIP Supporter Ticket

    All packages would come with a local concierge throughout who would introduce themselves when your guests arrive and be on call 24/7 for your guests. Also car transfer in and out of all premieres.”

    Något sådant? Guldbiljett För pengarna för ”välgörenhetsdonationen”

    Kära lånesökare

    Ett brådskande lånerbjudande till 1%

    Letar du efter ett lån, personliga lån, inteckningar, billån, studielån, skuldkonsolideringslån, lån utan säkerhet, riskkapital, etc. … Du är på rätt plats Dina lånelösningar! Jag är en privat långivare som lånar ut individer och företag till en låg ränta och till en överkomlig ränta på 1% och vi ger också ut snabba lån till våra kunder. Vi har också råd med vilket lån du behöver. Kontakta oss via e-post:
    [Adoifloans@gmail.com]

    ************************
    LÅNEANSÖKNINGSFORMULÄR
    ************************

    namn:
    Land:
    Lånebelopp:
    Varaktighet:
    Telefonkontakt:
    Månadsinkomst:
    Ockupation:

    ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Väntar på ditt snabba svar.
    ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    [Adoifloans@gmail.com]
    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

    hälsningar från

    adoif lån.

    Bra dag
     
    Eaglehomemortgage [E.H.M] FINANCE är ett finansiellt företag som specialiserar sig på att tillhandahålla; Inteckningar, personliga lån, investeringslån, skuldkonsolideringslån, billån, semesterlån, skollån, kommersiella lån, utrustningslån, nöd- / vindfallskostnader och projektlån. Vårt lånerbjudande sträcker sig från $ 10.000,00 (Min) till $ 500.000.000,00 (Max) med en låg ränta på 2%. Om du är intresserad, vänligen kontakta oss nedan:
    namn:
    adress:
    telefon:
    Lånebelopp:
    Lånets varaktighet:
    Lån Syfte:
    Tack vare våra snabba lån gör E.H.M FINANCE lån lättare, bekvämare och billigare. Chief Financial Officer (CFO) Executive Offices – E.H.M FINANCE GROUP. Internationell investerare och lån – E.H.M FINANCE e-post: kontakta oss @ eaglehomemortgage909 @ gmail.com Detta erbjudande är officiellt och lagligt. Vi ser fram emot ditt svar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.