Boy bye – Hello Kitties!!!

Allt känns lite provisoriskt, men ändå helt okay. Jag behöver nog bara landa lite i situationen och ”boa” in mig…. Jag längtar efter att hämta hem katterna, men det ska vi göra tillsamman. Jag, Jonas och Lilleman. Längtar också efter att gå visa Lilleman lägenheten☺️ //My Martens

Med tanke på att det var Jonas ultimatum på henne som tvingade henne att göra sig av med katterna så vet jag inte hur peppad han kommer vara på att hämta hem dem igen, men Mys lägenhet, Mys katter, Mys val.
Vill han inte komma och hälsa på sen för att det bor ett par katter där – ja, då får han väl strunta i det då?

Jag undrar hur Jonas klarat av aspluddsinvasionen som drabbat Stockholm?
Ingen klädroller i världen kan rädda dig nu! 😉

162 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tycker att hennes snubbe verkar jävligt töntig. Fine om man inte älskar katter men är man förlovad med någon som har så kanske man bara ska acceptera läget?

      Min systers kille ville flytta ihop med min syster. Då visste han att han fick en jättehund och en tjock katt på köpet. Nu bor dom ihop alla fyra 🙂

      Och ni köper My-tomanens version rätt av om detta????

      Har något hört!!! Jonas själv uttala sig om katterna?

        Herre!!!gud??? Vad!! Menar du??????

        Det är ju bara den sidan vi har hört så… och jag tror inte att Jonas kommer att gå ut i pressen och berätta för oss vad han tycker och tänker.

          Han är ju dömd i bliggbevaknings domstol utan att fått försvara sig ?

        Har följt My´s blogg länge, och jag tror helt enkelt att Jonas inte är jätteförtjust i katter och med My som flänger o far jämt så var det säkert han som fick ta hand om dem. My vill alltid vinkla saker till sin fördel…Det är i alla fall vad jag tror

      Meeen, ingen känner ju honom… förutom genom några små inlägg på MY’s blogg… Det är ju bara hennes version också

    Usch, gillar verkligen inte katter.

      Tråkigt för dig.

      Usch, gillar verkligen inte människor som ogillar katter.

        Varför?

          Jag tror att det är något fel på människor som ogillar djur. Litar inte på dem. Magkänslan säger att det är något knas. Om djur dessutom visar att de inte gillar en människa är den personen definitivt farlig.

            Jag trodde att katter brukade dras till den i rummet som helst inte vill ha katten hos sig. Kanske bara känns så för den personen i och för sig?

            Samma här! Har klasskamrater som inte gillar djur alls och tycker hundar är världens värsta djur. Litar inte alls på sådana människor.

            Jag skulle inte påstå att jag ogillar djur… men vi har två katter hemma som sambon köpte för att HAN ville ha katt utan att rådfråga mig. Jag är inget fan av katterna mest av praktiska skäl. Hatar all kattsand och att man får rolla kläderna varje jävla dag.

            Katterna däremot avskyr min sambo och älskar mig. Alltså ÄLSKAR.

            Katter har en tendens att dras till människor som ignorerar dom. Det inger trygghet och stabilitet. 😉

              Hur är det relevant överhuvudtaget när du inte ogillar djur och djuren gillar dig? Du passar ju inte in i kommentaren. :S

                Kanske därför att det är fel på folk som ogillar djur och folk som djur ogillar. Men om man ogillar djur men djuren gillar en då?

                  Då är det fel på dig men du stämplas inte som farlig. Står ju.

                    Aah okej då är jag med?

                    Och om man gillar djur men djuren ogillar en så är det inget fel på en men man är farlig??

                      Ja något fel är det om djur tar avstånd.

              Nej det är en myt!

            Jag dras till människor med störningar(uppvuxen med detta, så det är det som känns bekvämt för mig). Dom personerna jag har trott varit ”onda” och velat akta mig för, dom har min superkänsliga hund som avskyr främmande människor börjat älska med en gång. Dessa personer har visat sig vara dom bästa vänner jag någonsin haft?

            Så det stämmer tror jag!

              Då stämmer ju teorin inte alls. Eller menar du att dina bästa vänner är farliga?

                Förlåt, jag läste din kommentar fel. Strunta i vad jag skrev ovan ?

                  Haha lätt hänt! Struntar i kommentaren! skulle ändå inte palla förklara idag???

            Fast om man ogillar katter men gillar andra djur då? Typ hundar, kor, får etc. vad är det för fel på mig då? Psykoanalysera away please 🙂

            Håller inte med dig men älskar djur själv. Jag hade inte varit med någon som inte gillar djur eftersom jag kommer ha några själv så småningom och djur är icke-förhandlingsbart. Dock så anser jag inte att det måste vara fel på någon som ogillar djur, vissa har helt enkelt ingen connection till djur eller kan förstå/läsa av dem och deras språk. Så känner jag med de flesta hästar; jag förstår mig inte på dem så jag har inga speciella känslor för dem. Att man ogillar djur betyder ju inte att man avskyr dem eller vill se dem skadade, utrotade eller dö. Hade en person inte känt något för djur som skadas eller lider hade jag däremot hållit med om att den personen är empatistörd.

            Jag tyckte din sista mening var riktigt rolig och smått dramatisk: ”Om ett djur inte gillar en människa är den definitivt farlig”. Haha, med vilken säkerhet du säger det! ”Definitivt farlig” lol.

              Jag gillar dig Aa!! ❤? får jag lite nyfiket fråga om du brukade kommentera under ett annat nick förut? (Du behöver självklart inte säga vilket i så fall, tycker bara att du påminner om en som kommenterade klokt förr som jag också gillade)

                Oooh… bra fråga. Kan mycket väl ha gjort det men då var det under den tid som Bloggbevakning fanns på Nöjesguiden. Så jag har kilat stadigt med Aa ett tag nu och det är ju inte heller unikt utan har sett andra använda det med ?? But thanks tho ?

            Är vegan av etiska skäl och älskar djur men ogillar katter. Tur din magkänsla säger att man inte kan lita på mig så fel som det är på mig?.

            Jag gillar katter och hundar men inte deras PÄLS, deras bajs och deras odör.

        Samma här, måste vara nått fel i skalen på dom somminte gillar katter ????

        Älskar sommarkatter!

          ????

          ?

            Älskar katter men tycker hundar mest är jobbiga. Är det fel på mig då? ?‍♀️

          Idioti!!

      Skulle inte vilja vara vän med dig. Älskar katter!!!!

        Letar inte nya kompisar.

        Känner mig som jag sitter i förskolan. Samma nivå?

          ”Du får inte vara min kompis” – Ooh, burn!!

        Kan du inte vara vän med någon som inte älskar det du älskar?

          Precis!

      Om man inte gillar katter så betyder det att man varit en råtta i ett tidigare liv… Det är sen gammalt.

        Åh råttor som är så söta ?

          ???

    Isabella har gått ut i media för att prata om sin nya “agency” inom privatjetindustrin, filmindustrin (?????????) och “välgörenhet”.

    Hon påstår att kritiken mot flygplansresandet är inte så stort internationellt som den är i Sverige. Hon vill uppmuntra fler att flyga privat och vill nå den målgruppen genom sin agency. Hon kommer aldrig vara en klimataktivist som Greta men hon hoppas kunna inspirera kvinnligt entreprenörskap.

    Tillåt mig skratta åt hur IQ befriat det låter. Tackar gud varje dag att jag inte är hon. ??

      Fast det har hon ändå rätt i, att flygkritiken är större i Sverige än internationellt.

        Betyder inte att det inte är ett problem, det är inte direkt något att sträva mot?

          Det sa jag inte heller?

        Vi är lite mer begåvade i Sverige än i många andra länder. Thaťs why!

          Nja. Begåvade och begåvade. Vi har varit beskonade och har haft tid att lägga energi på problem som klimatet och fått mycket kunskap om det gratis då det är något vi fått lära oss som små redan.

          Här är det ju lite enkelspårigt just flyget som hängts ut… när det finns så mycket annat, som ex köphets och överkonsumtion!!
          Precis som det snöades in mycket på plastpåsarna som är så dåliga för miljön… men där tygkassar är ännu värre (om man använder plastpåsar tills ex skräppåse sen)

            Inte om du syr tygpåsar av gamla återbrukade tyger…??

        men vad grundar du det påståendet på? att flygkritik skulle vara ett typiskt svenskt fenomen? testa att googla tex ”stop flying climate change”…

          Jag vet hur man googlar, men tack ändå?

            varför då påstå att flygkritik är större o Sverige än internationellt utan att underbygga det på något sätt??

              Det var en kommentar i en skvallerblogg, inte ett påstående i en avhandling. Slappna av lite. Du får ingen referenslista av mig, du får googla själv?

                fast om man följer mina kommentarer så var min fråga till den ”anonym” som skrev ”Fast det har hon ändå rätt i, att flygkritiken är större i Sverige än internationellt.”, som om det var fakta, så slappna du av lite själv. ??

                  Ja och det var ju jag som skrev det?!

                  Alltså pms-nivån i detta kommentarsfält, wow…

                    Alla följer c*mill*s ton, då blir det såhär. Hon har valt att ha ett sådant här klimat. Hemskt

                      Nja, alla har ett eget ansvar för hur de skriver.

                      Ja men c kan ju fortfarande bestämma vad som accepteras här. Sen är det självklart att kommentarsfältet påverkas av hur inläggen är skrivna. Naivt att tro annat. Med det inte sagt att man inte har eget ansvar.

              För att det är det. Vi pratar mycket både mellan oss och i media om flygets påverkan på klimatet. Det görs inte lika mycket utanför Sverige. Är mycket kost osv som det pratas om i andra länder.

          Begreppet flygskamma har sitt ursprung i Sverige liksom antiflygrörelsen. Sverige har blivit väldigt uppmärksammat i utländsk media pga den utbredda flygkritiken som förekommer här.

          Jag följer många utländska influencers och det förekommer i princip ingen kritik mot deras flygande i kommentarsfältet. Det är naturligtvis ingen vetenskaplig studie men ger ändå en indikation. Där är det däremot väldigt mycket kritik mot köttätande.

            Precis. Är mycket kost det pratas om utomlands.

            Bott utanför i Sverige i snart 13 år och instämmer om att flygskamma inte är samma grej. Tror snarare det beror på svenskars fantastisk irriterande ovana att vakta på varandra, uppfostra främlingar och lägga sig i hur andra lever sina liv.

            Få svenskar inser vilken utpräglad uppfostringskultur som finns i Sverige. Samtidigt som det är ungefär världens mest individualistiska land.

        Anonym / 17:09

        EU-valet visar ju dock motsatsen.

          Nej? Finns fler partier än mp för oss som tänker på klimatet ju.

      Resultatet i euvalet visade väl att resten av europa är grönare än Sverige? Att Gretavågen slagit mer utomlands? Så hennes idé är ju helt världsfrånvänd…

        Finns ju mer än just flyget det kan bero på

        Det är lungt, hon kommer faila med den precis som allt annat.

          Denna gång hoppas jag faktist att hon gör det…….så uppe i det blå att jag faktist sekundärskäms, och det är inte ofta jag gör det..

            Precis! Och hur fan kan hon ha med sina barn när hon gör reklam för flyg? Det är ju deras framtid hon förstör. Och ungarna har väl kompisar som är betydligt mer måna om klimatet…Kul för dom när frågan kommer… Tänker främst på G. Han älskar ju djur synd att hans mamma inte förstår sambandet med klimat och djur. Tycker uppriktigt synd om Odd. Tänk om han vetat hur verklighetsfrånvänd Bella skulle bli! Tur att han ensam vårdnad ?om det stämmer…? Nej säger det igen hon är en plastig och extremt obehaglig person som hjälper till att förstöra vår jord!

              Har vi en ny stolle i andra ringhörnan här…?

          *lugnt

        Fast det stämmer inte. De har röstat grönt för att det har varit det alternativet som finns för klimatet. Alla våra partier (Utan sd kanske) för en klimatpolitil och därför är vi inte låsta att rösta grönt utan du kan rösta på annat parti och ändå ha klimatet i åtanke.

        Resten av världen då?

        Ja fast är man på riktigt insatt i miljöfrågor så röstar man inte på miljöpartiet, så att dra den slutsatsen utifrån vilka partier som kallar sig ”gröna” ger ju en högst missvisande bild.

      Jag vill åter hylla den person som här under gårdagen med ord uttryckte det som irriterar/fascinerar mig med Bella: ”Hon går i otakt med samtiden”. Det som är (om möjligt) ännu mer irriterande är att hon själv inte tycks begripa det.

        Det var jag och jag är pinsamt nöjd själv med den formuleringen. Okej jag taggar ner.

      Har ni helt missat hennes strategier?

      När hon redan retat upp halva Sverige med sitt sätt att vara så kanske hon tänker att det finns ingen återvändo och kör ännu hårdare på allt som retar upp folk. Vad kommer härnäst? Hon går ut med att hon låtit sy upp en kappa gjord av dalmatinervalpar. BINGO.

        Du menar PONGO?

      Jag får obehagsrysningar ända ut i hårtopparna och letar efter skämskudden då jag ser filmen hon lagt ut med detta budskap. Detta tillgjorda skratt i varje sekvens?. Och med barnen som rekvisita.

      Hon skulle kunna skrika sin sk ”kock” på lite mathantering/hygienkurs med, det är ingen professionell kock som lagar mat med ringar/mastodontringar och klocka. Mysigt med alla extra basselusker Bella får i sig den vägen. Kanske ger extra glow, vad vet jag… Heja!

      Hon har skrivit om det nu på sin blogg. Jag kan hålla med om att uttalandet kring att flyg är en Sverigefråga är urbota dum, men däremot hennes svar till varför hon väljer investerar i flyg tycker jag ändå är okej.
      Vissa väljer att jobba på bolag som drivs av att människor konsumerar kläder, möbler etc. En annan jobbar på en fabrik som ger stora utsläpp. En tredje arbetar inom tillverkning av flygplan som används inom militären. En fjärde jobbar inom energisektorn och bidrar till att vi kan ansluta mer vindkraft men också att bolag kan bygga stora serverhallar. En femte protesterar mot vindkraft verk på sin mark för att slippa se det, men i ett större perspektiv innebär det att Europa i stort blir mindre miljövänligt. En annan pendlar med bil varje dag pga valt att leva på landet, en annan är bonde och har djur som påverkat miljön.

        Exakt!!☝️☝️☝️

        Jag håller med.

        Sedan så har hon en stor poäng vad det gäller flyg och flexibilitet. Idag är det onödigt mycket overheadtid med flygen ga säkerhet, tid ett checka in mm så att det här är en modell som kommer fungera framåt tror jag på, för hur mycket jag än har förespråkat möte över skärm så blir de inte lika bra i realiteten. fortfarande slår möte insikt mot ansikte allt och än mer när det är känsliga saker som sak avhandlas och man inte litar på att det inte finns någon som avlyssnar.

        Om det sedan är just Bella som kommer att ha ett finger med i detta är jag mindre säker på, och det kan som så ofta vara så att hon bara snappat upp buzz words, som hon tex gjorde med agilt tänkande, som mycket riktigt är framtiden men inget som hon sysslade med i någon större utsträckning, får vi se.

        Men om vi ska förutspå framtiden enligt den tidigare historien så är det bara det hon sysslar med, säga de rätta orden som gäller just nu och se hur många som går på att ge henne pengar för att förverkliga det, men där det inte blir något av substans i slutända utan mest bara en massa tom luft.

          * mycket overheadtid med flygen pga säkerhet, tid ett checka in mm..

          *fortfarande slår möte ansikte mot ansikte..

          Håller helt med TRH. Tycker hennes nya plan låter bra men verkar oerhört substanslöst. Uppennart att detta är en plan B som rafsats ihop isista sekund och nu går igenom ett slags retroaktiv snickeri. Tror iofs detta är ILs styrka, hon kan snabbt rafsa ihop något, få det att låta som om hon har fingret på pulsen och är superberedd att lyfta men egentligen har de snabbt dragit ihop en ny plan och fixat ngn slags promovideo osv. Som klonen, det gav sken om att det var världens mest grundliga ide som långsamt utvecklats men det var nog mest en sidogrej de experimenterat med.

          Strategiska beslut tar ofta lång tid att genomföra inom en organisation. Förslag behöver förberedelse research underbyggda riskanalyser, alla som är med o fattar beslut ska få betänketid och säga sitt.

          Hos IL verkar det mest som om bella får lite feeling och snabbt drar ihop ngt nytt, hennes ja-sägare utan erfarenhet peppar och de snackar med pressen innan iden ens verkar finnas på ett papper och så går det ju som det går också. Ibland har hon tur o timing ibland kommer verkligheten ikapp henne. Men då är hon redan på nästa grej.

    Jag skulle inte heller vilja bo med katter (eller andra djur). Skulle jag ändå träffa någon med katt så skulle jag inte kräva att katten skulle bort, men skulle vara särbos. Nu är jag iofs allergisk så jag kan alltid skylla på det då jag inte vill bli sambo med djur.

      5 katter här ???

      Ja, men eller hur? Vem kommer och säger ”välj mellan katterna och mig”? Hade någon ens ställt ett sånt ultimatum hade jag gjort slut direkt. Vill någon vara särbo så visst men kom inte här och be mig välja bort mina djur. Sist in, först ut…

    Människor som tycker om katter och hundar är oftast snälla människor. Punkt.

      Ja, så är det. Människor som inte tycker om djur är sällan särskilt sympatiska eller snälla mot människor heller. Jmf blondinbella som hatar djur. Det är vedertaget att hat mot djur är ett tecken på empatistörning.
      “The greatness of a nation and its moral progress can be judged by the way its animals are treated.”
      – Ghandi

        Nu är det ju inte så att man antingen älskar eller hatar. Finns mellanting.

        / en som gillar många djur men inte alla

          Man kan också vara rädd för vissa djur och inte vilja ha dem hemma men inte hata alla djur för det. Min kompis är den snällaste människan jag känner, men är livrädd för både katter och hundar.

      Tro mig, det finns människor som älskar katter och hundar men som är jävliga, lögnaktiga och kalla mot andra människor. Finns kattälskare som är totalt dumma i huvudet, galna och obehagliga så huruvida någon gillar katter, hundar eller inte säger inget om att det är en god och snäll person eller ej. Det är olika.

        Exakt. Nerius Bilevitius, Lisa Holms mördare, hade katt som han grät över i rättegången. Enda gången han grät.

          Och styckmördaren i boden blev också känslosam först när hans hund kom på tal i rättegången. (En hund han för övrigt misstänktes ha haft ihjäl, så alla som äger hund behöver inte älska den.)

            Jonas Weslander framstår som helylle nu ?

      Det var det dummaste jag hört.

    Nu gillar jag ju katter men hade jag träffat nån med en stor dreglig hund som skulle flytta in i min lägenhet hade jag kanske inte jublat… Är ju lätt i början att man ser mellan fingrarna, alternativt kanske man blivt lovad ’men han dreglar inte alls!’ men så blir det inte så iallafall.
    Så tror inte man ska dömma Jonas för hårt. Kanske han fick ta mycket ansvar för dem också, då kan man ju tröttna för den sakens skull.

    Han kanske har utvecklats och tycker katter är söta.

    Zzznaaark… toltalt ointressant med my, katter och om hennes kille eller exkille ogillar katthår, men my är säkert tacksam för att du skickar läsare till henne.

      Men vad vill DU läsa om för att inte somna?
      Du kan ju inte bara skicka negativitet utan att komma med förslag tillbaks på inlägg.

        jag vill inte läsa om katthår iaf. Mer bella!

          Man kan ju läsa om Bella bland kommentarerna under exakt alla inlägg ändå. Verkar inte behövas inlägg om henne för det. C skulle kunna posta tomma inlägg?

      Men snälla, under varje inlägg är det någon som ska gnälla om att inlägget inte (enligt denne) är roligt eller nog intressant. Nääheeee, ska vi be C sluta skriva om varje person/händelse som någon finner ointressant så finns det ju ingen att skriva om eftersom att alla tycker olika. Scrolla vidare och sluta gnäll, lipsillar:-)

        Och alltid någon som gnäller på att det gnälls ?

        Den här bloggen går ju ut på att gnälla så fattar inte problemet riktigt…

    Måste bli lite hattigt för sonen att bo här och där, speciellt när morsan byter bostad så mycket.

      Fast så är ju livet för en del. Alla bor inte i tomtestuga hela livet., även om de skulle önska det.

        Ja, så är livet för en del, men det betyder ju inte att det känns mindre hattigt för dem.

          Låter lite dömande bara…tror ingen vill att ens barn ska behöva ha det hattigt…

      Min familj flyttade 13 gånger på 5 år när jag var liten. Inget som störde mig. Alla fungerar olika ??‍♀️

      Jag hade flyttat 26 gånger när jag flyttade hemifrån. Gick finfint, familjen är ju med vilket är viktigast.

        Är det inte jobbigt att byta kompisar så ofta? Eller ni flyttade inte långt kanske?

      Jag är 25 år och har flyttat 9 gånger, sex av dessa var innan jag fyllt 15. Hur anser du mig vara skadad?

    Om det stämmer att my reser och är borta hemifrån mycket och att jonas är den som är hemma då med katterna så är det inte mer än rimligt att han har att säga till om de ska vara kvar tycker jag.

    När kommer det ett nytt inlägg om Bella?
    Känns som om det finns mycket att granska nu!
    So fun ju! Så ni som inte vill läsa mer Bella inlägg. Jag veeet!

      Verkar som topplocket gått på Bella alternativt att hon bara vill provocera ?

    Är nyfiken på om Kenza har fått någon bebis än ?

      Hon såg väldigt gravid ut på sin instastory.

      Jag undrar hur det är med Foki

    Tycker synd om katterna som fått flytta så mkt. Vissa liv är helt enkelt inte kompatibla med djur.

      Katter är som människor. Väldigt anpssningsbara bara som får mat och kärlek mvh ägare till 5 katter.

        Skulle nog inte kalla dem VÄLDIGT anpassningsbara. En kompis till mig fick bebis och då drog katten till skogs i sex månader. Katter brukar inte älska förändringar.

          Och rätt många katter har stannat kvar när familjen fått bebis….

            De kan protestera på andra sätt. Vet en familj vars katt började göra alla sina behov utanför kattlådan när familjen fick en bebis. Och ännu värre var det när mina barn fick en liten kusin och den katten började kissa i alla väskor och fåtöljer för att visa sitt missnöje.

            ”Är jag inte minst och gulligast i familjen längre? Nej nej, då ska ni minsann få se exakt hur ogullig jag kan vara!” ?

          Katter är individer, skulle också fly till skogs om en bäbis kom hem till mig ?

    https://stoppapressarna.se/svenskt/biancas-ingrossos-vagade-sexavslojande-infor-publik

    Någon som var på plats och kan svara på hur många partners hon hade under ’pausen’ med philippe, vem paradise hotel killen är, och vem dj:n är?

      Oj pratade hon om sina sexpartners? Men det kommer sändas på kanal 5 snart så då kan du se det.

        Varför skulle hon inte kunna göra det? Det är inte 1910talet längre.

      Slampa deluxe.

        Åk tillbaka till 1800-talet där dina åsikter hör hemma

    Köper Myggan likes på insta, skumt att en bild får över tusen likes på en timme, och skumma konton…. ? ?

      Verkar inte bättre ?

      Verkar så? Har My fått 1 hand på lgh? Hon svarar ju inte på bloggen!

    Antiflygrörelsen är inte bara en utan flera rörelser och de har ursprung från olika delar av världen (långt innan Greta) och uttrycks på olika sätt, tex #staygrounded eller via personer som nämns här:

    https://www.google.se/amp/s/m.huffpost.com/us/entry/us_5c7fc33de4b06ff26ba43dc7/amp

    Att influncers ifrågasätts kan ju dock vara ett svenskt fenomen (det vet jag inget om). Men kontentan är ju att de som tror att det bara är i Sverige flygandet kritiseras (tex Bella) är ute och cyklar. Eller förlåt, åker privatjet.

    Sedan kanske svensken över lag ska kritiseras mer eftersom vi flyger fem gånger mer än globala genomsnittet och konsumerar 4,2 jordklot per år. Skamma på bara!

    Camcam undrer om Isabellas privatflyg var spons jævnfør hendes nye bolag med fokus på PR til flygplan, film och charity? ??

    Varför går inte My ut med att hon bor i andra hand?

      Varför skulle hon gå ut med det?

      Har det någon betydelse om hon hyr i första eller andra eller för den delen tredje hand? Hon kanske har köpt eller gud bevars bor gratis! På vilket sätt är det relevant? Förklara så att jag förstår, snälla!

        Förmodligen tycker personen att det är mindre ”fint” att hyra i andra hand och tycker då My är skyldig att berätta detta. Så länge hon inte har sagt att hon har köpt och äger, hyr i första, tredje eller fjärde hand så spelar det väl ingen roll om hon går ut med det eller inte…

      Det är väl många i Stockholm som gör det!! Det är ju inte så att ngn tror att hon har haft råd att köpa ngt i city?!

      Vad har du med det att göra? Jisses. När bajsade du senast?!

    My behöver inte jonas längra

    Längre ska det stå

    Tur att Gillis och Sarah har Ludvig på heltid så han har en trygg familj

    My hyrde en källarlägenhet i Sigtuna för 10′ i månaden.
    Om hon nu hyr en en lägenhet av någon i Vasastan , so What ?
    Svårt med förstahandskontrakt och köpa går ju på miljoners

    Glöm inte att hon hyr en stuga på Öland med. Som hon knappt är i.

    Är My kompis med Anna B fortfarande? Hon skriver iaf ett ”underhållande” inlägg om sitt hus, förstår ingenting! Och sen kommenterar hon i kommentarerna att en läsare har ”uppfattningsproblem”! Någon som vet vad det är???

    Om min fästman/fästmö ”valt” sina katter framför mig hade jag gjort slut.

    Hon hyr i andrahand. Hon har inte några pengar och får heller inte ta lån. Hon vill gärna att alla ska to att hon köpt lägenheten därför säger hon inte något. HADE hon köpt den så fattar ju alla som läse hennes blogg att hon skulle skrivit det VÄLDIGT tydligt och om o om igen! Hon kommer nog aldrig att kunna styra upp sitt liv o ekonomi så att hon får möjlighet att köpa en lägenhet. Dagsform o oförmågan att styra sina impulser gör att hennes liv är en kappsäck och helt utan struktur. Hon är tragisk. Borde lägga tid o energi på att ta tag i annat än fysisk träning och ’fokusera’, ’reflektera’ över hur hon vill fortsätta sitt liv. Att få någon ordning och reda, agera lite som anstår en vuxen mamma. Slutade hon bara att ljuga, både på blogg o privat skulle hon genast må och ha det bättre.

    Att hon inte är helt ärlig i bloggen alla gånger vet ju alla som hängt med ett tag. Men jag blir nyfiken, hur vet du att hon ljuger även privat? Om vad har hon ljugit?

    Kunde inte sagt det bättre själv.???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.