Tack! NÄSTA!

Uj, uj vad det gasas på inne hos Isabella Löwengrip. Det tretton man starka teamet ska alltså till USA i veckan som kommer för att etablera Isabellas nya ”agency”.
Jag antar att ordet ”byrå” inte är tillräckligt starkt?
Så nu är det all in, tärningen är kastad och nuuuuuuu kör vi för Isabellas nya projekt, och som genom ett trollslag är det tyst som i graven kring Isabellas alla andra projekt.
Löwengrip? Den kalasdoftande lillasystern? Hermine Hold? Nordic Tech House?

Är inte det lite typiskt Bella – bara stoppa huvudet i sanden och låtsas som det regnar vid avslut?
Låta saker rinna ut i sanden?
Hur ska det gå för Löwengrip exempelvis? Bella ska till USA för att få folk att flyga mer, Pingis ska bli mamma och majoriteten av de anställda har sagt upp sig.
Skutan verkar segla helt utan styrning, men man får ju hoppas att Isabella (och Pingis) kommunicerar detta aningens bättre till sina anställda än utåt sätt.
Kanske vår mullvad ”Dolly” kan svara på det? 😉

377 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Snälla Dolly, berätta om du vet något!

  Svara

   Men vad exakt har Dolly avslöjat som vi inte redan visste? Vore ju roligare om hon/han avslöjade något i förväg som kommer hända. Blir lite mer trovärdigt till på köpet.

   Svara

    Det är ju precis det jag efterfrågar 🙄 Dvs, ngt hen vet som inte nämns i inlägget.

    Svara

     Mm. Svårt att tro på den här Dolly innan personen faktiskt kommer med något.

     Svara

    Hon jobbar väl inte där längre?

    Svara

     Alltså värdelös person att lyssna på. Allt som skrivits vet ju alla redan om.

     Svara

      Var det inte hon som berättade att hotlappen var iscensatt men inte kunde bevisa det utan att avslöja sig själv? Vilket bekräftades av hajens sms ett halvår senare..

      Svara

       nej

       Svara

        Nähä, det var kanske nån annan 😀

        Svara

       Så kan absolut ha varit, Marika 🙂

       Svara

       Fri lakrits åt folket

       Svara

     Hon har tagit ett jobb på ett megastort dagis för sockerdopade ADHD-barn med curlande DAMP-föräldrar. Mycket lugnare än att jobba med Ljugengrip.

     Svara

      Tycker att du har en väldigt trist barnsyn. Jag skulle inte vela att du jobbar med mina barn.

      H. Förskolepedagog och mamma till 2 barn varav en har npf-diagnos.

      Svara

       Jag tycker att du har en svag känsla för ironi.

       Svara

       Omg du kan inte mena allvar 😂
       Blev du ärligt kränkt över detta generella på intet vis utpekande S K Ä M T

       Svara

       Åh vad skitnödigt….är du så jagsvag att du måste poängtera att du är PEDAOG och MAMMA till barn med DIAGNOSER.
       Man kan vara en alldeles utmärkt yrkesman (eller kvinna) och samtidigt kunna skämta om det man arbetar med.

       Svara

        Jag tyckte det var skitkul skrivet. Mvh en mamma med egen npf-diagnos.

        Svara

         Samma här

         Mvh npfdiagnos med flera damp-ungar i min närhet, barn som vuxna 😎

         Svara

   Helt övertygad om att Dolly är Camilla!

   Svara

   Spola fram till 9:10 så kan man lyssna på hur hon tänker.

   https://www.breakit.se/podcast/273/tech-forbud-i-san-francisco-och-ar-lowengrip-ett-troll

   Svara

    Där kan folk själv höra att hon inte bryr sig om frågor som transfobi, rasism och miljön. För henne är dessa frågor bara touch points som hon kan tjäna pengar på. Folk som försvarar henne är en del av det problemet (ni försvarar ett nättroll).

    Svara

     Man kan också höra hur man kan prata om och granska Bella utan att vara spydig.

     Dom sa lika mycket konstruktivt om Bella på 5 minuter som C producerar under en månad. Och det är ju inte för att hon inte försöker.

     Svara

      Jag vill nog påstå att Erik var väldigt tydlig med sin kritik mot IL och inte bara påstod utan lät IL själv framställs sig som en golf digger.

      Svara

       Gold

       Svara

       Golf digger haha. Förstod att det var auto correct men så himla roligt ändå 😂😂

       Svara

    IL tillhör den lilla klick i affärsvärlden som tror att tjäna pengar är en affärsidé.
    Äntligen är det fler som synar henne.

    Svara

   Hej hej! 👋🏼

   Svara

   Kan bekräfta att Bella snart nordic tech house i skiten. Lustigt när hon pratar om att hålla goda relationer etc.

   Svara

    Satt

    Svara

    Hur menar du?

    Svara

  Usch … jag har blivit trött på Bella. Trodde aldrig det skulle ske. Men hon gör inget bra för någon – förstår inte varför vi ska följa henne längre. Inget gott kommer ur hennes företag.

  Svara

   Vi ska följa henne här inne för att det är det som genererar mest klick o komentarer på denna blogg dvs klirr i kassan för C

   Svara

   Så känner många svenskar.. därför är det lättare att bara dra iväg till USA, sluta ge svenska intervjuer (men det vet vi ju inte kommer att ske för real…), och som Cam säger; stoppa huvudet i sanden gällande hennes nuvarande bolagsengagemang.

   Men, så är ju hennes mål att komma med på Forbes 30 under 30 och hamna på omslaget. Hon är 28 nu så därav stressen att dra iväg till USA och hoppas att bli upptäckt där. Hon har ju bara två år på sig 😉

   Svara

    Utmaningen är att det behövs någon form av innehåll i verksamheten för att hamna på Forbes. Har hon inte lyckats skapa något innehåll av större värde hittills kommer det knappast att ske nu.

    Svara

     Det är ju därför hon åker över till usa nu och till och med förkortar sina barnveckor! Men i USA vill ju alla vara stjärnor! Hon har möten
     Det är ju ingenting som säger att det kommer att gå vägen! Känns det falskt med alla gratulationerna på hennes instagram! Jobba för Isabella verkar ha blivit att ha möten! Kanske är se enkelt! Jag vet inte! Men att ständigt och jämt sätta sina egna barn åt sidan? Nej

     Svara

    Hon blir ju 29 i oktober, så mindre än 1,5 år. 😉

    Svara

    Tror du har rätt i att hon börjar känna lite stress om att hinna med att bli världens mäktigaste kvinna, då mycket av hennes image bygger på att hon är ung och tvåbarnsmamma och har bolag. Vilket är imponerande när man är 25, men inte lika ovanligt när man är 35. Då har många som gått långa utbildningar kommit ikapp och kanske gått om också.

    Svara

     Trött på hennes tjat om två barnsmamma. Hon klarar ju inte ens av att ha dem hennes vecka. Gillis är där en dag mindre och under hennes vecka hon åker till GTB ett dygn antagligen utan barn, hon skall träna ha barnen med sig och på sö drar hon iväg en dag i hennes vecka . Varför gör hon inte som förr i världen har dem varannan helg som var vanligt för pappor.

     Svara

      😂😂 tänkte på dotterns modell karriär ?
      Förra veckan så hade barnen varit tyst på deras rum länge . Reportern skrev ….. även fast man som Bella har folk hela tiden som passar upp så kan barnen ändå hinna med saker 😕 ( en bra pik ) Sally hade klippt av sig sin lugg , sned och fin . Först började jag gråta skrev Bella men sedan berömde jag henne att hon var så duktig för att hon kommit på det själv . Ja fast huset kryllar av folk som gör precis allt åt Bella ( hon torkar sig själv på toa … kanske ) så har hon inte möjlighet att passa sina barn själv en stund .

      Svara

    >To be eligible for the 2020 Under 30 List, a nominee must be 29 or younger on December 31, 2019 (Born in 1990 or later).

    Enda chansen är alltså att komma med listan 2020 och nomineringen stänger oktober 2019 för USA och Kanada och december 2019 för Europa.

    Svara

     Haha underbart

     Svara

     Men hon har i alla fall chans att komma med på ”Losers Over 30”-listan.

     Svara

     Oktober 2019? Dags att gasa på riktigt ordentligt då😛.

     Svara

    Alternativet är ju också att göra en Natascha Peyre och dra till USA och gifta sig känt för att på så vis väcka uppmärksamhet kring sig själv. Vi kanske får se Bella i Hollywoodfruarna om något år 🙏🙏 vill SÅ gärna se henne på en frumiddag tillsammans med Anna Anka och Gunilla

    Svara

  Din obsession med Isabella är ju fan löjlig – är det vad den här bloggen lever på?

  Svara

   Din obsession med att säga att Cam har en obsession är ju fan löjlig – är det vad du lever på? Och nej, jag tror inte att det här är första gången du skriver detta. Du skriver detta under nästan vartenda inlägg om Bella.

   Svara

    Bra att någon skriver det. Det börjar blir löjligt med Bella inläggen. Hon har hängt upp sig. Vore kul att få höra vad Bella gjort mot henne.

    Svara

     Jag skrev att det är tröttsamt att folk skriver att Cam är besatt av Bella. Inläggen om Bella behövs precis som inläggen om smygreklam – Bloggbevakning är en av få kanaler som granskar denna snabbt växande industri.

     Vill ni inte läsa inläggen om Bella – scrolla vidare. Jag läser inte inlägg om Sindy, Micke, Paula och Hugo men inte gnäller jag om att Cam är besatt bara för att hon skriver om dem ganska ofta också.

     Svara

      Instämmer lite extra i ditt andra stycke 👍

      Svara

     Tack för din synpunkt. Du behåller din plats längst bak i kön.

     Svara

     Det börjar inte alls bli löjligt. Se på hur Bellainläggen kommenteras och diskuteras här inne, inläggen om henne har ofta dubbelt så många kommentarer som andra inlägg. Man får tycka vad man vill om inläggen eller hur frekvent fröken Bella figurerar här, men rent krasst så är dessa inlägg bloggens mest populära. Så nej, det börjar inte bli löjligt bara för att du tycker det.

     Svara

      Ja, det är sorgligt att se hur många dåliga personer den här bloggen drar till sig. Historien upprepar sig, bara ett nytt offer.

      Svara

       Ett nytt offer. Snacka om att överdriva

       Svara

      Bloninbellas inlägg är de bästa, jag vill läsa ännu mer. Gasa på fördes är så fun!

      Svara

       Preppad för buffén i helgen? 😉

       Svara

        Ja! Du har väl lagt ut influensiska hintar om hur ljuvligt det skulle vara att hitta ketchupen i ditt liv? Ketchupbuden kommer köa utanför porten!

        Svara

        Jaaa! Jag är så taggad. Får bli på söndag, måste bara fundera ut bra ketchupmat. Vad ska jag köpa för ketchupar då?

        Svara

         Givetvis borde jag inte behöva KÖPA ketchup, ska kontakta producenterna genast. ✌️👍🍾🍅🍅🍅🍽🍟

         Svara

     Det känns inte som en personlig konflikt utan helt enkelt något som många intresserar sig för och fascineras av. Jag tror inte att IL har något emot att det skrivs om henne, det är ju hennes inkomstkälla. Vill du inte att det ska gå bra för IL 🤔

     Svara

     Tror inte Bella gjort något mot henne, men C har kommit på att ju mer skit och ju mer hånfullt, vinklat, och spekulativt och elakt hon skriver om Bella desto mer kommentarer och besök får hon.

     Sen så tror jag tyvärr att CC ser det som ett sätt att ”gottgöra” T*ra – för ja tragiskt nog -trots det T*ra utsattes för- så tror jag att T*ra är aktiv härinne som t ex Lisa på… med att smutskasta Bella så mycket som möjligt, tror att T*ra vill krossa Bella och vill inte se henne lyckas med några bolag eftersom det gick som det gick för T*ra – de är långt ifrån varandra idag och var en gång i tiden på samma nivå och samarbetade. Tror T*ra har svårt att se att det går bra för Bella och gärna vill se henne på botten. Och CC hjälper henne, de har ju försonats och sedan dess är CC mer hatiskt mot Bella och mer ivrig med smutskastningar.

     Bästa vore att alla vi som är emot detta hemska beteende och mobbardrev slutar gå in på denna blogg och slutar göda och gynna Cam.

     Svara

      ”slutar gå in på denna blogg”

      Varför gör du inte som du lär, Asterixia? För besatt av denna blogg?

      Svara

      Konspirationsteoretiker unite!

      Svara

      Det var väl en jättebra ide!

      Svara

      Nu har du glömt foliehatten igen. Så, schas iväg och hämta den på den bumsen.

      Svara

      Göda och gynna! Starka ord! Under mitt Liv och uppväxt hade vi inga dylika förebilder! Det var tennis och stenmark och Linda Haglund! Det var friska ideal! Jag tror inte att någon skulle vilja byta plats med Bella då hon mer och mer börjar likna en dokusåpa stjärna! Alltså jag menar stylingen nu!
      Det har inte gynnat hennes företag & jag vet inte hur pass medveten hon är! Det som retat upp många är det ständiga skrytandet/ i vissa fall som lever i gränslandet för sanningar! Det största misstaget hon har gjort är att lämna ut privatlivet! Hennes barn är för små för offentlighetens ljus! Känns inte riktigt som att hon begriper konsekvenserna av sitt handlande!
      Det ser man kanske inte själv när man är mitt uppe i det! Framkommit har att hon har inga andra mål än att tjäna pengar och det förlorar hon många följare på! Sedan är det väldigt märkligt att ha så många anställda hemma hos sig! Vad säger man!? För många kockar i samma soppa! Hon är nog färdig med företagandet vid 30!
      Det går inte att hålla liv i fyra/fem företag samtidigt om hon inte hittar rätt partnerskap! Det ska vi låta vara osagt! Låt henne köra sitt race klart!

      Svara

     För att varje Bella-inlägg ger en massa klick och kommentarer!!! Bra business alltså…
     Och när hon inte skriver om Bella är det någon som alltid drar upp henne i kommentarerna…

     Svara

    Vem mer har hon snöat in på menar du?

    Svara

     Cam? Tyra tex. Det var det sjukaste någonsin, där kan vi snacka skapa drev och mobbing. Men många är kanske för nya här inne för att komma ihåg vad Cam gjorde mot henne.

     Svara

      Berätta för en ny!!

      Svara

       Svar i mod. Tveksamt om hon kommer släpp igenom.

       Svara

       Läs inläggen från 2016 i Tyra kategorin. Folk började tröttna på Tyra och ifrågasatte henne mycket, tex vart hästarna tog vägen. Camcam mjölkade det och skapade medvetet drev, ifrågasättningar, hat osv. Till den grad att det var sjukligt att se på. Kommentarsfälten inne hos Tyra efter hennes olycka är hemska att läsa. Hon gör samma nu mot Bella, bara att Bella inte är på botten psykiskt som Tyra var. Tyra tog det personligt.
       Det här har Cam själv skrivit i efterhand:

       i mitt sista sms bad jag faktiskt henne om ursäkt för att jag gick på henne så hårt i början av min karriär här på Bloggbevakning när hon mådde som sämst.
       Hon mådde extremt dåligt då och jag borde ha varit den större människan och sett det istället för att haka på – något som kanske försämrade den situation hon var i då och det är jag ledsen för.
       Det vara bara SÅ onödigt och läxan lärd här är att aldrig göra det igen.

       Svara

        Det är milsvidd skillnad på Tyra och Bella! Bella njuter av allt det här skulle jag tro, Tyra mår dåligt. Vill man inte läsa, låt bli bara!

        Svara

         Det har du ingen aning om. Bella skulle aldrig skriva att hon mår dåligt. Vidrigt att tro att man kan behandla folk hur man vill bara för att man tror att de inte mår dåligt. 🤦🏾

         Svara

          Det är sant! Men, Bella väljer helt själv vad hon gör, och mår hon dåligt, ja stäng ner bloggen och allt annat. Otroligt självvalt att bli granskad och ifrågasatt i hennes fall! Hon dessutom medger ju att så är fallet! Så, jo skillnaden är stor och hon har själv valt sin offentlighet! Får man bli granskad då? Japp! På vilket sätt? Det kan man fundera över, men hennes eget agerande är sådant att hon nog får räkna med ganska ordentliga kängor! Skillnaden är således milsvidd från Tyra.

          Svara

         Dels kan du inte veta hur det som skrivs om påverkar Bella. Du kan gissa och tro, men du har egentligen ingen aning.

         För det andra får man tänka några steg längre när man ska skriva saker offentligt. I detta fall exempelvis hur det påverkar barn och unga som läser det, vad det man skriver sänder för signaler till dem osv.

         Jag vill inte att mina barn ska uttrycka sig om andra, så som många uttrycker sig här. Vill du det?

         Svara

        Läxan blev inte lärd…
        En stor skillnad ligger nog i att Bella inte på något sätt reagerar på det som skrivs och tar åt sig, så som Tyra gjorde.
        Det som skrivs om Bella (i inlägg o kommentarer) är inte riktigt så illa som det var mot Tyra, men det är verkligen på gränsen.
        Och det känns som att det lätt kan tippa över. Därför reagerar jag ofta och säger ifrån.

        Svara

       C o Tyra hade en gemensam vän som valde Tyra istället för c. Då tog c ut sin ilska på Tyra i bloggen. Hon skraj o Tyras tablettmissbruk. Visade sig dock att c gett Tyra tabletter oxå.

       Svara

        Skrev om*

        Svara

        Ja. Folk verkar glömma det med.

        Svara

      Det känns jobbigt att många inte vet om/verkar ha glömt bort vilka riktiga låga inlägg som skrevs om Tyra och alla hemska kommentarer som fick stå kvar. Tyra bad till och med om att få slippa bli omnämnd för att allt som skrevs fick hennes redan dåliga mående att bli ännu sämre. Hon låg verkligen på botten, men allt här inne bara fortsatte.
      Så sjukt vidrigt var det.

      När man har det i åtanke är det inte konstigt att man säger ifrån, innan det blir en ”favorit i repris”…

      Svara

       Precis. Men tror det är många nya här inne som inte minns/vet vad Camcam faktiskt går för. Det här är bara en ny person. Samma sorts inlägg, samma försök till att skapa drev.
       Skämdes faktiskt i efterhand över att jag läste här när Tyra inläggen skrevs när man förstod hur mycket det påverkade Tyra.

       Svara

        Jag skämdes också väldigt mycket då. Mest över att det tog tid för mig att fatta att det som pågick verkligen inte va okej. Man drogs liksom med i stämningen och ”gemenskapen” som var här inne. Det började harmlöst och skämtsamt och sen blev det bara värre och värre. Som att gränserna testades för vad man kan komma undan med att skriva om någon.
        Tror det är mycket samma som upprepar sig nu för både skribenten och läsarna.

        Svara

         Ligger mycket i detta.
         Som en person som varken är för eller emot Bella så kan jag tycka att det nästan börjar bli lite obehagligt här inne numera.
         Det var okej förut, men nu är det liksom… masspsykos?

         Lite Flugornas Herre-varning på det hela!

         Svara

          Jag har egentligen inget intresse för Bella som person och företag. Men jag är nog mer emot än för, om man nu ska ta ställning. Så det jag försvarar är inte Bella, utan principen om hur man bör bete sig mot andra människor.

          Många verkar tro att man försvarar Bella när man säger ifrån. Och missar liksom hela poängen med det man skriver. Sen har jag förvisso också här mött personer här som tycker det är helt okej att skriva att någon är ful, exempelvis. Och på riktigt inte verkar förstå var gränsen går för vad som är okej.

          Hur sånt här påverkar väldigt unga personer som läser här inne kan man bara spekulera i, men jag tror inte att detta sätt att prata om andra är så bra att lära barn. Det är ledsamt att C själv inte verkar reflektera över detta. Eller att någon större aktör än har ifrågasatt detta.

          Svara

           Det finns inga som fyllt tonåring som vet vem Bella är.

           Anonym:

           Va?

           Finns nog många tonåringar , dvs barn och unga, som läser denna bloggen. Sen om de se innan vet vem Bella är spelar ju ingen roll.

        +1

        Svara

      Stollis=Tyra?
      För om någon bland kommentarerna låter besatt är det dessvärre du.
      Anser du dig mobbad av CC?

      Svara

       Camcam säger ju att hon o Tyra är vänner igen så den folkrätten passar nog inte.

       Svara

        Hahaha foliehatten* 😂😂😂

        Svara

         Foliehatt kan du verkligen vara själv.

         Svara

          Kom igen poirot inte ska vi väl va osams? 💛🌷

          Svara

       Om ”Stollis” hade varit Tyra hade hon haft all rätt i världen att anse sig mobbad av Cam. Och vi hade varit många som backat henne.

       Svara

        Ja så kanske det är? Det hade på något sätt förklarat agerandet ändå kan jag tänka och därför min undran.
        Jag har verkligen ingen koll på Tyra och deras konflikt men jag upplever inte CC som besatt av Bella dermot personen som kallas Stollis som Tja.. Att det nästan är personligt hat mot CC. Tycker inte min undran är särskilt märklig? 🙂

        Svara

      Ja det var samma drev och mobbing fast skulle nog säga att det är värre nu mot Bella, många stollar som påverkas, även om jag tror att de flesta av de allra ilsknaste kommentarerna med de långa ranterna om hur dålig Bella är och hennes produkter och allt hon gör – är skrivna av C själv.

      Tror tyvärr också att – trots det Tyra utsattes för så tror jag att hon är med i mobbardrevet och är aktiv med att smutskasta Bella här och skriva skit i mängder här. Tror att T vill se Bella misslyckas och hamna på botten, som hon själv. Tror det handlar om avundsjuka och en ”hämnd”. Vet inte om T och B blivit ovänner men de var ju vänner och kollegor en gång i tiden och den ena har det gått bra för den andra not so much. Och C ”gottgör” T genom att gå till viljes och kränka och smutskasta Bella. Tragiskt. Tror för övrigt att en EE och CW är aktiva med kommentarer härinne under andra namn/nicks.

      Svara

       Men hur stor foliehatt kan man ha? Och utomjordingar spionerar väl på dig genom vägguttagen 😂 Diagnos: paranoid

       Svara

    Du menar att inläggen om Bella inte är många? Du är lite naiv va?

    Svara

     Nej, inte naiv. Jag har inte skrivit att det är få inlägg. Vill du inte läsa inläggen om Bella, scrolla vidare. Clearly är vi många som vill läsa Bella då de inläggen brukar ha de flesta kommentarerna.

     Jag gnäller inte om jag ser ännu ett inlägg om Micke, Sindy, Paula och Hugo trots att jag är helt ointresserad av dem.

     Svara

   Men alltså VAD i att driva en blogg som handlar om influensers och skriva om de största och den som genererar mes kommentarer och klick är det du inte förstår?

   Svara

    Det förstår nog alla. Det är när det går för långt som är svårt att förstå. Bella är inte första personen som råkar ut för det.

    Svara

     Specificera gärna vad som gått för långt

     Svara

      Camcam vet att folk går igång på det. Att det skrivs massa elaka kommentarer både här och inne hos Bella. Att försöka skapa det gång på gång över småsaker är att gå för långt.

      Svara

       Också intressant att folk inte får kommentera om en viss familj enligt inlägg igår (med rätta), men om Bella får det spekuleras att Odd har vårdnaden, att hon är narcissist osv osv.

       Svara

    Hon gjorde ju samma mot tex Tyra o hon va ju inte alls stor längre

    Svara

   Har du missat alla andra inlägg de två senaste dygnen?

   Svara

    Har du missat att folk vill läsa dem? Allt handlar inte om dina preferenser. Vill du inte läsa mer om Bella, scrolla vidare.

    Svara

     Alltså, det var så jag menade 🙂 dvs att hon har skrivit ett antal inlägg de senaste dagarna som har handlat om typ alla andra än BB, men så fort ett inlägg kommer om henne så är hon ”besatt”.

     Svara

      Haha förlåt, jag tolkade din kommentar fel 🤭💖 Trodde att du menade ”alla andra” Bella-inlägg de senaste två dagarna.

      Svara

      Har du läst något positivt utan någon usel vinkling på något annat sen?

      Svara

       Svenska tack?

       Svara

   Om du missat så är denna blogg en bevakning. Och Bella är/varit störst när det gäller något att skriva om…
   Tycker jag inte om ett inlägg, scrollar jag förbi och väntar på nästa 👍🏻

   Svara

   Jag läser den här bloggen ENDAST pga inlägg om Bella och Anna Book. Det andra intresserar mig inte öht. Det enklaste sättet att då inte reta upp mig på alla andra inlägg-som jag ändå inte vill läsa, är att skrolla förbi. Busenkelt!

   Svara

    Samma här. Jag vet inte vilka de andra som det skrivs om är så det läser jag inte. Lätt som en plätt!

    Svara

    Läser också endast för Blondinbella.

    Vet bokstavligen inte vem någon av de andra är. Och efter en scroll genom detta kommentarsfält: jag har heller ingen aning om vem Bloggbevaknings författare Camilla är eller vad hon gjort eller skrivit om förut, hon är inte direkt nån kändis 🤷‍♀️ jag läser verkligen bara det som rör Blondinbella direkt och kommentarerna till dessa inlägg.

    Svara

   Håller helt med. Först så skrattade man med Camilla, men nu vet man inte om det är Bella som är problemet längre

   Svara

   Nä, mer Bellainlägg säger jag! Läser inga andra!

   Svara

  Tja… det är ju olika hur man hanterar kritik. Hur brukar du själv göra camilla?

  Svara

  Hur hanterar du själv kritik?

  Svara

   Med kass attityd och dåliga skämt

   Svara

    Ha, ha! Så snyggt!

    Svara

  Du borde komma ikapp lite med dina inlägg, känns som du skriver inlägg om sånt som redan avhandlats i kommentarsfältet. Bli först på bollen igen.

  Svara

   Det är väll bekvämare när läsarna gör stor del av jobbet åt en.

   Svara

    Vad skönt att även andra har uppmärksammat detta.

    Svara

     Tycker vi kan låta henne få ha sin semester! Hon är snart tillbaka in the saddle igen så att säga!

     Svara

      Detta har pågått längre än hennes resa

      Svara

      Var länge sen hon levererade. Utan kommentarsfältet hade den här bloggen dött ut. Varför tror du hon släpper på moderingslistan för?

      Svara

   Du har kanske helt missat att att Camilla varit på semester i USA, legat 9 timmar efter oss men ändå levererat lika många inlägg varje dag? Och det senaste dygnen har hon varit på resande fot hem igen. Så du kanske ska tagga ner? Alternativen, om du inte gillar den här bloggen är få och enkla, lämna den eller starta en egen.

   Svara

   Det är inte alla som orkar läsa igenom alla kommentarer så ett inlägg om det är ju bra.

   Svara

   Håller med!
   Allt är redan diskuterat innan i kommentarerna

   Svara

  utåt sett 🙂

  Svara

  Vad tror ni Bella gjort i Göteborg? 😉

  Svara

   Åkt Balder och kramat kaniner.

   Svara

    Ha ha ha! Du är ju fan bäst!

    Svara

    Fast åkt Balder är nog väldigt nära sanningen…

    Svara

     Hahahahaha! Satte nästan min grönsakssoppa i halsen 😅😅😅

     Svara

     🤣🤣🤣

     Svara

    Liseberg skriver på hemsidan:
    ”I Balder fotograferas du under åkturen. Du har möjlighet att köpa bilden precis vid utgången från attraktionen.”
    Några bilder har Bella dock inte lagt upp från åkturen. Skulle vara kul att se Balder 🙂

    Svara

     Ja hon har nog fått sig en rejäl åktur.

     Svara

      Skrattar!

      Svara

      Ja, den åkturen måste vara trestjärnig eftersom den är värd hela resan som Guide Michelin brukar skriva 🙂

      Svara

    Mr old man bor ju där..

    Svara

   Vunnit på chokladhjulet.

   Svara

    Bella vinner inte på chokladhjulet, hon köper sina vinster istället.

    Svara

     https://www.isabellalowengrip.se/2018/07/14/grona-lund-5/
     Haha här skriver hon till och med att hon betalat för förstavinsten för att hon älskar genvägar i livet…. Suck. Lite tragiskt är det allt.

     Svara

     Haha vem gör det?! Jag hade skämts ihjäl att köpa vinsten.

     Svara

      Smarta curlingföräldrar såklart!

      Svara

       ”Smart” och ”curlingförälder” är inte två ord som hör ihop i samma mening.

       Svara

    Undrar om Bella gillar att köra chokladhjul eller om hon är mer av en rostjej.

    Svara

   Förmodligen åkt berg- och dalbana.
   Är det inte det man gör som besökare i Göteborg?

   Svara

   Varit hos Lotta på Liseberg och repat ett speech.

   Svara

    So fun!😃

    Svara

     Ljuvligt…..

     Svara

      Måste nypa mig i armen! Är det här mitt liv på riktigt liksom!

      Svara

  Du glömde Gabrielle och Hermaine Hold. Tyst som i graven. Nada, nichts, nothing, rien!

  Svara

   Rein? Nein menar du väl?

   Svara

    Rien – ingenting på franska 😊

    Svara

     Aha. My bad!

     Svara

   Gabrielle? Hon var väl redan död när hon lanserades?
   Med tanke på hudfärgen som var gråblå 😂

   Svara

  Jag tycker det är fantastiskt kul att följa bella och anna took.
  Två lögnhalsar som tror att ingen märker nåt.
  Cam ger mej det jag vill ha. Dvs härliga nyheter och avslöjanden som gör att jag grabbar tag i skämskudden och läser med fascination om raset för dom båda.

  Svara

   Säger mycket om dig att du fascineras över att det går dåligt för andra.

   Svara

    Tänkte samma.
    Vi ligger fan illa till som nation om det är sånt här som skapar ”fascination” hos pöbeln…

    Svara

     Bussigt. ”pöbeln”.

     Svara

      Oj blev du kränkt? 🙁

      Svara

     Jaaa buuuhuuuu. Nationen kommer gå under pga detta.

     Svara

     Du är ju själv pöbeln om du hänger med pöbeln 😂😂😂

     Svara

    Du, dom bjuder på detta för att dom inte har alla hemma.
    Här är det såpa på riktigt så att jag slipper se producerat uppdiktat skit på teve.
    Ok, du gör som du vill, så gör jag som jag vill. Blir det bra? 🤘

    Svara

   Åh, + 1 på den kommentaren! Bella är så underhållande! Som ett skenande tåg som snart kommer spåra ur!

   Svara

   Många plus till dig! +++++++

   Svara

   Lite skoj att läsa kommentarerna runt dessa damer ifråga. Många verkar leva med så till den grad att det blir komiskt. Roande att se vad som händer fram i tiden och med alla som är så fascinerad av att ta Bella i försvar. Klart hon ska granskas, hon är ju den som får en att skratta🤭

   Svara

   Är inte Boken världens mest snarstuckna! 😂

   Svara

   ” Ok ” CamCam

   Svara

  Hm,undrar om hon tror att hon kan bli en ny Babba? Då får hon nog jobba på tänker jag…

  Svara

   Var jag den enda som först tänkte på Babblarna här? Haha herregud vad dum jag känner mig!

   Svara

    Eller hur?!😂 Blivit hjärntvättad av de färgglada jävlarna.

    Svara

     Ompa! Ompa! Falle-ralle-ra!

     Svara

    Samma här. Fick dessutom låten på huvudet

    Svara

   Det tänkte jag på också. Varför nöja sig med en okänd bloggare som ska lajva reklamare (Bella) när privatjetsbranschen kan vända sig till etablerade Babba som faktiskt har kompetensen och erfarenheten av att lansera en ny bransch, samt kredden och reachen att nå målgruppen som Bella låtsas nå.

   Svara

    Och för relevansen: Babba lanserade Über i Sverige och därmed också första riktiga företaget inom gig economy i Sverige. Bella har bara en massa misslyckade företag bakom sig.

    Svara

     Babba var med och lanserade, men startade inte uber i Sverige. De var en
     Amerikansk lanserare, en Sverigechef (hette R. Reznik) plus Babba.

     Svara

      …men hon gillar att köra storyn om att hon startade uber i Sverige.

      Svara

       Och sedan blev hon uberkörd av verkligheten.

       Svara

  Bilden är från ett konferensrum på kontorshotellet No. 18, med utsikt mot Birger Jarlsgatan. Men hjälp, hur i fridens dagar är det med säkerheten som var så förbannat viktig att det inte gick att arbeta från det nybyggda Gallerian-kontoret? I princip vem som helst kan kliva in på No. 18 under kontorstid. Inga passerkort behövs för att gå in från gatan, inte till trapphuset, inte till hissen, inte till garaget (från gatan). Det går in och ut folk hela tiden, ibland står dörren uppställd. Det är fler än en bärbar dator som har stulits från lokalerna. Ett och annat inbrott (även om det är hyfsat länge sedan). Visst, det är riktigt snyggt (snorkig personal), men det är ett kontorshotell. Dyrt.

  Svara

   Ser framför mig när CamCam gör ett doltkamerareportage då hon ska testa hur långt in hon kommer på kontoret 🙂

   Svara

    Man kan hyra egna låsbara kontorsrum, hyra egna skrivbord i en ”gemenskap” eller hyra mer eller mindre tillfällig plats i ett ”öppet landskap”. Petra Tungården jobbar från No. 18, bland annat. Kan tänka mig hur folk snackar och skrattar nu när Ljugengrip finns där. Kommer nog att droppas ett och annat ”So fun!” framöver. Kanske en och annan rolig lapp inne på toaletten, också.

    Svara

     Laptops har blivit stulna från individuella kontorsrum. Sitter på mitt kontor på No18 just nu.

     Svara

      Oj! Då måste Ljugengrips hovfotograf ha koll på sin Canon EOS 5D Mark IV. Synd om den försvann. Finns det inga bilder på Bella finns hon inte.

      Svara

    Jaaa!
    Kan inte Camcam hyra kontorsplats där!!!
    ”Sofun!

    Svara

     Skrattar! Det vore rätt roligt!

     Svara

   Enligt något inlägg på Bellas blogg för inte alltför längesen så brast gallerian-kontoret allvarligt på flera punkter. Oklart vilka.

   Svara

    Tolkar det (men tror inte på det…) alltså som att det var mer än bara säkerheten hon syftar på.

    Svara

     Som att hyran var för hög? Lokalerna för stora? Eller om intäkterna var för små, och för många i personalen som slutat.

     Svara

      😂

      Svara

  Blonda är dock den största Mytomanen av alla i bloggvärlden.
  Dessutom är det ingen annan i Svensk ankdamm som granskar Ljugengripen eller som jag väljer att kalla henne ”Dyrgripen”.

  Cam är ju underbar, har glimten i ögat och serverar oss underhållning som iallafall få mig i min ensamhet att småle…

  Gillar man inte vad som serveras kan man ju hoppa över besöket.
  Eller är det som jag tror, oftast Ljugengrips indoktrinerade fanclub som mest tar illa åt sig.

  Svara

   Nej.

   Svara

    Jo.

    Svara

   Nej hon är inte den största mytomanen, långt ifrån. Det är inte att ha glimten i ögat att förvrida, vinkla, spekulera, skriva med elak ton och håna. Inte alls underhållning, men tycker man det så bör man nog fundera lite och rannsaka sig själv.

   Svara

   Man kan faktiskt tycka att ”granskningen” av Bella kan skötas betydligt snyggare utan att vara indoktrinerad fanclub

   Svara

  Det känns som att ingenting längre är på riktigt. Allt är bara för sjukt.
  När kommer avslöjandet om att allt har varit ett socialt experiment och att vi alla är deltagare i Truman (Bella) Show?
  De enda som vet vad som egentligen händer är Bella och hennes TEAM. 😂

  Svara

  Jag mår lite illa av att besöka Bellas blogg. Slutar nu. Läser här och på Instagram utan att följa – TIPS!

  Svara

   Samma här! Vill inte ge henne sidvisningar på blogg eller insta stories.

   Svara

    +1

    Svara

   Den har blivit så HIMLA tråkig. Bara reklaminlägg blandat med bilder på mat, restauranger eller hennes hus. Snark…

   Svara

   Jag har gjort det för länge sedan.

   Svara

   Gör detta sedan ett par år tillbaka.👍

   Svara

   Kan man inte se sidvisningar på instagram? Alltså inte stories utan bara scrolla i flödet.

   Svara

  Kan vi inte alla bara sluta diskutera Bella under Juni månad?
  Cam skriver inte en punkt om Bella, ingen av oss besöker Bellas blogg och inte en mening om henne i kommentarerna.

  Vad tror ni skulle hända?

  Svara

   Det ska fan bli mitt junilöfte – inte läsa ett ord om IL. Sluta besöka bloggen, hoppa över inläggen här, sluta kolla Insta Story. Hon gör mig ändå bara sur.

   Svara

   Med er: Vissa får abstinens, andra tycker det är skönt att inte ta del av sånt som stör en.

   Med Bella: Förmodligen inte så mycket. Ni utgör inte hennes målgrupp eller hennes trogna följare.

   Svara

    Är du säker på det?

    Svara

     Eller hur!
     2 % av hennes läsare är en tokig danska och några små bloggare som vill att de ska bli vänner, resten är typ vi och flashback.

     Svara

      Är du säker på det?

      Svara

       Japp!

       Svara

       Schweiziska statistiklaboratoriet i Bern har gjort studier som visar på det.

       Svara

        😂👍

        Svara

   Ingenting eftersom folk inte skulle sluta kolla hennes sociala medier🤷‍♀️

   Svara

   #boykotbella !!!

   Svara

   Mitt junilöfte ska bli att inte besöka denna sida. Jag ska däremot följa Isabellas blogg och Instagram har inte gjort det tidigare.

   Svara

   Camcam skulle gå i konkurs.

   Svara

    Influencer marketing är en snabbt växande industri med väldigt lite granskning och insyn. Cam kommer att ha tillräckligt att granska även utan Bella.

    Svara

     Men ingen kommer vilja läsa

     Svara

    Då har vi kvar Anna Book som underhållning. Hon fortsätter spåra så länge det finns ström till internetsladden.

    Svara

     Roligaste kommentaren 😂😂

     Svara

  Det finns en facebookgrupp som heter Klimatklubben. Medlemmar i den har börjat maila till Bellas samarbetspartners, bl a Ellos och Apoteket och frågar hur de ställer sig till hennes uppenbara brist på hållbarhet och miljötänk. Apoteket svarade att de är bekymrade och ska ta upp saken med Löwengrip. Det är alltså fler människor än CamCam och hennes läsare som ifrågasätter Bellas agerande utan att för den skull ”vara besatta”, ”hata” eller vad för sk*t hon/de ständigt anklagas för här inne.

  Svara

   Bra initiativ! Känns konstruktivt 👏👏👏

   Svara

   Kan vi inte reda ut detta, en gång för alla?
   Det är inte den konstruktiva kritiken som kritiseras utan den icke konstruktiva……….

   Svara

    Precis. Det är skillnad på att kritisera hennes brist på miljötänk t.ex. – och att gapa om att hon ser orange ut eller att hennes hår ser ut som en hemsk peruk osv som man rätt ofta läser här inne…

    Svara

    Jag håller med! Känns så onödigt och elakt att gå på hennes utseende.

    Svara

   Men de som drevar och håller på att kontakta samarbetspartners och skriver skit på instagram kommer härifrån, de har påverkats av CCs skriverier. Alla som skriver elakt och skit på Bellas instagram är personer som följer… drrrruum gissa vem, jo CC. Helt jävla sjukt och galet att folk försöker förstöra för en kvinna som startar bolag och gör samarbeten utan att ha skadat någon, och som inte tjänar pengar genom att sänka andra och håna andra. Avundsjukan och hatet är riktigt jävla obehagligt. Hoppas karma gör sitt. Tänk själv liksom, vad har klimathot med apoteket och Ellos att göra, vad har de att göra med att Bella flyger privatjet. Ge er! Lägg ner!! Gör vettiga saker istället, engagera er för klimatet på riktigt istället, men det handlar om att ni vill sänka Bella.

   Svara

    Men Stollis, har inte din ledsagare stängt av ditt internet än?

    Svara

    Blah blah blah.

    Svara

    1. Lär dig vad ett drev är 2. Samarbeten påverkar folk, kan skada och bör göras med försiktighet. 3. Bella har valt det offentliga livet och byggt upp sig själv som varumärke, alltså är hon exakt som ex Coop eller vilket varumärke som helst något man måste vårda och kunna stå för vad man gör. Det gör hon inte

    Svara

    Men nutte då.

    🤔😱😳🙈🤦‍♀️🤦‍♀️

    Svara

    Anonym 14.14 – läser dina inlägg och tänker mest jaja alla har rätt till sin åsikt. Efter denna generalisering från dig räcker det. Väx upp, skruva på skallen och koppla in hjärna.
    Tror du de som läser denna blogg är dumma i huvudet? Tror du att de är elaka bittra individer som missunnar IL något? Tror du att alla i hela världen har samma moralkompass som IL?
    Camilla är inte ensam om att granska IL och de kritiska röster som hörs här finns på andra ställen.
    IL har under sina 14 år gjort horribla utspel och skaffat sig många ovänner. Det blir så när man har som strategi att skapa buzz genom att kastar fotogen på ämnen som är starkt polariserande.
    Vänd på myntet det finns en baksida.

    Svara

    Till anonym 14.14
    Jag förstår inte logiken i dina försvarstal vad gäller IL. För det första så är du själv en del av det du kallar drev. För det andra förvånar det mig att du under varje inlägg om IL har tid att kommentera, ibland upp till 10 gånger. Detta trots ditt uppenbara hat till CC medverkar till att du genererar klirr i kassan.
    Du påpekar vid varje kommentar att alla som är kritiska till IL är elaka. Har du någongång reflekterat över hur du själv uttrycker dig?

    Svara

    Du tyckte ju att alla skulle sluta läsa denna blogg, varför gör du inte som du lär?

    Svara

    ”Vad har klimathotet med Ellos och Apoteket att göra ” 🤦‍♀️
    Den kommentaren säger väl allt om din intelligensnivå.

    Svara

   Underbart bra! Det är när det gör ont i plånboken som kritik märks.

   Svara

   Jag har också meljat mat.se, Ellos, Lyko mfl och berättat att jag är besviken över att de ställer sig bakom en influenser med så skeva miljövärderingar och att jag av den anledningen inte kommer att handla där i framtiden. Jag har fått svar från några företag som åtminstone påstår sig ta feedbacken vidare uppåt. Ju fler som säger ifrån desto mer impakt får vi.

   Svara

    Och jag har mailat dem och tackat för deras fina samarbete ser mycket fram emot kläderna på Ellos.

    Svara

     Det har du inte gjort alls 😂 ”Tack för att ni samarbetar med Bella. Det får mig att må bra och ha något syfte i livet – köpa det Bella säger till mig att köpa”. Seriöst.

     Svara

     Skrattar!

     Svara

     Ellos 😂😂 kärringkläder , men vill du se ut som Bella .. den beige kunden så handla på 👍👍👍😂😂

     Svara

      😂😂😂
      Den beige kunden! 😃

      Svara

    Och jag vill förtydliga att man sälvklart ska uttrycka sig sakligt och respektfullt när man framför sin åsikt till samarbetspartners

    Svara

     Men varför låter du henne påverka ditt liv? Menar du på allvar att du bryr dig så mycket om vad Isabella Löwengrip gör att du slutar köpa saker/använda tjänster från företag du tycker om?

     Hur kan man bli så påverkad av en person man inte känner?

     Svara

      Varför blir man påverkad av Billy Butt eller liknande personer, utan att känna dem? Valfri politiker?

      Svara

       Ja fast politikerna har ju faktiskt en direkt påverkan på mitt liv genom de beslut de tar. Och nej jag hade inte slutat köpa en produkt jag verkligen gillade bara för att Billy Butt har eventuellt samröre med den.

       Svara

      ”Hur kan man bli så påverkad….”

      Ja du. Men det är liksom lite så reklam funkar…🙂

      Svara

      Det handlar väl inte om att bry sig om Bella utan sina egna värderingar och etiskt tänkande. På samma sätt som ett företag inte vill vara förknippade med skandaler från de de samarbetar med.

      Svara

    Stackars dig.. styrkekram

    Svara

    Jag hänvisar alla företag hit och ber dom
    Läsa smörjan och elakheterna så dom förstår att det bara är ett gäng med bittra själar som endast är ute efter att förstöra andra människors liv.

    Svara

     Du låter väldigt bitter.

     Svara

     Nu har du tagit ett bitterpiller för mycket.

     Svara

      Nej då. Jag roas ganska mycket av er faktiskt 🙂 Hoppas alla ni får en härlig fredag med extra mycket kärlek 🙏🏻

      Svara

       Uschanbuschan, nu får jag Anna Book-vibbar. Urk.

       Svara

       Verkar inte som att du själv vet att du är bitter. Ditt svar just nu var passiv aggressivt.

       Svara

    Hur skriver du i mailet? 😃 skulle också vilja ifrågasätta hennes samarbetspartners.

    Svara

     Ungefär så här:

     ”Hej! Jag tycker egentligen att ni erbjuder en bra och prisvärd tjänst/produkt. För mig är miljö och hållbarhet viktiga frågor. Jag ser nu att ni samarbetar med influensern Isabella Löwengrip. Det gör mig mycket besviken att ni ställer er bakom en person som pendlar med privatflyg flera gånger i vecka och som verkar för att öka privatflygandet bland unga. Detta stämmer inte alls överens med mina värderingar och jag kommer av den anledningen inte att handla hos er i fortsättningen. Jag hoppas att ni ser över era samarbeten i framtiden, och vilka värderingar ni väljer att stödja.
     Mvh”

     Svara

      Bra där! Hoppas att fler gör samma sak.

      Svara

    Har gjort samma sak från de jag tidigare handlat hos. Fått samma svar, ”vi tar detta vidare till vår marknadsavdelning”. Hoppas att det kan ge effekt om fler hör av sig. Och nej, det gäller inte bara IL’s samarbetspartners, har gjort samma sak gällande andra influencers som jag tycker beter sig på ett sätt som inte passar i dagens samhälle.

    Svara

   Helt sjukt!!

   Svara

  Det känns som att IL trollar med denna nya satsning haha. Hon går ju emot resten av världen i princip?

  Svara

   Passar in med att hon blev kallad nättroll i nån artikel nyligen 😂

   Svara

  Fy alltså. Bella har barnvecka!? Och åker iväg ensamt ett dygn till Göteborg. För att umgås med sin älskare som är gift!?? Så vidrigt.

  Svara

   Nu blev tom jag nyfiken, vem är den gifta mannen???

   Svara

   Det är du som är vidrig här, inte Bella.

   Svara

    Som fjuklar med en gift man så hon kan åka privatplan?

    Svara

    Ser du inte hur otroligt blåst denna människa är ? När klimatet är en av de absolut största frågan idag hur vi alla ska hjälpas åt ? Så skriver Bella att klimatkrisen är så svensk ! Och kontrar med att hon ska nu ägna sig åt att locka yngre att flyga privat flyg !!
    Hon är ju inte bara obildad utan även totalt blåst i skallen . Fast som reporten skrev …. Bella trivs med att vara hatad ! Hatad el känd ? Båda får uppmärksamhet 👍👍👍

    Svara

     Fast det skrev hon inte. Att klimatkrisen är svensk. Hon skrev att focus på flyget som boven är svenskt, that’s all.

     Svara

      Och det håller jag med om 🤷‍♀️👍

      Svara

   Är det så eller spekulerar du? Har inte sett att hon skrivit något om vad hon gör där, inget jobb inbokat då eller?

   Svara

    Trodde alla visste det vid det här laget. En gift miljardär, göteborgare med initialerna E.S.

    Svara

     Hur vet alla detta? Har bara sett det spekuleras om en annan äldre man med andra initialer. Hur ni får veta allt är ett mysterium

     Svara

   Barnen hänger med på gym och på middagar till vänner för dom ”tycker det är kul”. Känns ju trovärdigt.

   Svara

    Har barn blivit annorlunda? Jag älskade sånt när jag var liten. Att få vara med överallt. 🤷🏼

    Svara

     Haha ja jag med. Älskade att få följa med mamma när hon gick på gympapass. Eller när hon drog iväg till någon gammal moster. Jag hängde mer än gärna på när jag var liten.

     Svara

    Jag hakade på när mamma skulle till kiosken i byn för att köpa cigg. Liksom jag älskade att bara följa med! Ännu bättre om det var till någon av föräldrarnas jobb ju..! Kanske inte hade nåt att göra egentligen medans mamma jobbade, men jag fick sitta och se på och förundras över vuxenvärlden som jag inte ännu förstod mig på. 😁 Jag älskade det! Så den biten om bellas barn köper jag faktiskt utan problem.

    Svara

   Det där vet du inget om, du gissar och spekulerar. Skäms på dig Johanna! Det finns andra som inte träffar sina barn på veckor för att mamma valt att bo på annan ort och hellre vill göra karriär än att ha en vardag med sitt barn. Bella träffar sina barn varannan vecka iaf som andra skiljda varannanvecka-föräldrar, och andra kan också åka iväg en dag eller ett dygn på sina barnveckor, sånt händer. Är det lika vidrigt då? Eller är det umgås med älskare som skulle vara vidrigt. Om någon som är gift är otrogen kanske man kan kalla vidrigt däremot. Eller om barnen lämnats ensamma vind för våg. Suck Johanna.

   Svara

    Suck Stollis.

    Svara

    Stollos, du har ju en god man som sagt åt dig att inte sitta framför datorn hela dagarna. Ut i friska luften! Börja samla frimärken!

    Svara

    m – enligt IL själv inkräktar hennes arbete på hennes barnveckor. Hur barnen påverkas vet bara de som står dem nära. Med säkerhet vågar jag påstå att det inkräktar på pappans planering som faktiskt också har en karriär. Eller är den mindre viktig?

    Svara

   Det där är enbart spekulationer och som har börjat skvallras om här.
   Enligt det här kommentarsfältet finns det snart ingenting hon inte har gjort

   Svara

   Snälla, skriv inte sånt här om du inte helt säkert vet att det är sant. Det blir så lätt till vedertagen sanning.

   Svara

  Eftersom Bellas ifrågasättande blogg och insta kommentarer raderas så är det väl bra att det här forumet finns samt Flashback.
  Tycker inte att hon ska komma undan kritisk granskning.

  Svara

  OT: vet nån varför Annica Englund och Xenia inte umgås längre?

  Svara

   Om du läser Annicas blogg så har hon svarat. Och är du mer nyfiken så gå in på Xenias instagram och fråga henne där.

   Svara

    Vart kan man se hennes svar?

    Svara

  Sorry för lite OT men ÄLSKAR färgen på väggen bakom Bella på bilden!! Precis den jag är ute efter! Någon som har liknande nyans och namn på den? Har provmålat med ”Blåis” från Jotun men var inte riktgt klockren…

  Svara

   Min dotter har Beckers Havstulpan i sitt rum. Den är lik. Möjligtvis behöver du gå upp ett steg beroende på ljus i rummet och väderstreck. Vi har alla de gråa neutrala färgerna i den serien i hela hemmet. De är jättefina, men samma färg upplevs helt olika i rummen just beroende på ljus. Grått är svårt! Kanske är det mer svärta och blått på väggen på bilden. Lycka till!

   Svara

   Ella, kolla på jotuns färg ”dusky blue”. Eventuellt aningen mörkare än den på bilden men ser ut att ha samma gråa inslag. Väldigt fin färg.

   Svara

  Bellas barnvecka : hon har inte Gillis på må, varför har inte han någon ensam dag hos mamma?
  Bella reser troligen ensam till Gtb ett dygn.
  Barnen skall följa med henne för hon skall träna.
  Bella reser till USA sö trots att de har byte må.

  Varför kan hon inte bara ha barnen varannan helg så skullel den Economista som hon är spara massa pengar för då behöver hon inte lite stort hemmateam. Eller missade jag något ?

  Svara

   För att han vill ha det med sin pappa? Varför har Sally ensamdag med sin mamma men inte pappa?

   Svara

    Ja om hon inte har det så borde hon !

    Svara

    Sally får automatisk ensamdag med Isabella i och med att Gillis får det med Odd men ja, är det viktigt med one-on-one tid så borde väl Gillis och Sally också få ensamdag med Isabelle resp Odd?

    Svara

   Som jag fattat är det barnen som vill ha det så

   Svara

  I dagens avsnitt av ”Stil” (Sveriges Radio) tar man upp influencers med egna varumärken för smink och hudvård, bland annat Bianca Ingrossos stora framgångar. Däremot nämns den världsberömda miljardaspiranten och miljöförespråkaren Isabella Löwengrip inte alls. Så synd, så konstigt. Eller inte.

  https://sverigesradio.se/stil

  Svara

  Finns inte CW:s projekt Gardet kvar på Instagram längre?

  Svara

   Jo men vilken flopp det är.

   Svara

    Varför är det en flopp?

    Svara

    Det är verkligen ingen flopp, de har ju haft hundratusentals besökare och lyfts och hyllats av massor av viktiga konton på instagram tex

    Svara

     ”massor av viktiga konton på instagram”

     MItt konto har inte hyllat, är jag då inte viktig på Instagram?

     Svara

      Vad är det du försöker säga?

      Svara

  Bianca berättade precis att de snart sålt slut alla mascaror de tagit in på deras IG-story och berättar att det rör sig om 20 000 mascaror, de flesta orders rör sig om att kunderna köper båda mascaror vilket är 400 kr men om man säger att snittordern är 300 kr så rör det sig om ca 6 miljoner i omsättning bara på detta släpp. Tror lätt dom kommer omsätta över 100 miljoner kr sitt första år!

  Svara

   Inte en chans 100 miljoner år ett.
   Bara för att ett första släp av lite mascara säljer bra säger inte så mycket, det intressanta är återköpsfrekvensen.

   Svara

  Vad hände med hennes budgetmärke Loewe?

  Svara

   Slutsålt preciiiiis överallt. Hela tiden. Helt fantastiskt. Eller så glömde hon kvar kartongen på Gallerian-kontoret.

   Svara

   Loewe är ett annat märke. Men precis som HH-loggan försöker ju Bella snylta på större märkens renommé.

   Svara

  Hennes mat-meny för henne och barnen får mig fan och kräkas……..

  Svara

   Varför?

   Svara

   Jag har svårt att förstå varför hon och barnen aldrig äter samma mat. Alla gör som dom vill så klart men hos oss äter alla samma! Okej att jag och maken någon gång då och då äter ngt barnen inte gillar eller äter efter att dom somnat med 90% av tiden äter vi samma mat, tillsammans. Men det är klart…. har man kock blir det ju inte jobbigt för en själv :p

   Svara

    Hur är det relevant vad ni gör i er familj om alla ändå gör som de vill?

    ”Alla gör som de vill MEN…”

    Svara

     När jag har en tanke eller åsikt om något så utgår jag ju från mig själv och vad jag tycker…. du kanske tänker på annat vis och utgår från andra i dina funderingar.

     Svara

    Håller helt med dig, O.

    Svara

    Lagar all mat men äter sällan samman hela familjen. Inget att hänga upp sig på.

    Svara

   Nyfiken på vad barnen fick för mat medans IL var på kärleksresa till Göteborg.

   Svara

    hmmm……..torsdag utelämnad på menyn.

    Svara

  vet att många vill ha en lista på dom anställda i löwengrip invest så jag pulade ihop en. tänkte att det måste vara okej eftersom alla är offentligt personer och gör reklam för löwengrip och annat i sina egna sociala medier osv.

  kikade igenom bellas insta/blogg och kommer ihåg några sedan tidigare. hon skrev något om att anställa en VD men tror inte hon hittat någon än.

  – – – –

  bellas ”content-team”:
  sascha beetz magnusson – stylist/bloggfotograf (juli 2017-nu)
  louise hägglöf – kampanj-manager (2018-nu)
  emelie jonsson – make-up artist (mars 2017-nu)
  charlotte mikander – säljchef (september 2018-nu)
  mariosol was – kommunikation/csr (maj 2019-nu)
  rebecka buhay – prao-stylist/kampanj-assistent (april 2019-nu)
  felicia bagge – prao-assistent (januari 2019-nu)

  bellas ”hemma-team”:
  anna barkman – kock (mars 2019-nu)
  lovisa – nanny/städ (nov 2018-nu)
  ida ahlström – hemassistent/inköpare/inredare/hr (februari 2015-nu)

  – – – –

  tidigare anställda:
  simon sjögren – assistent/teamleader (2016-maj 2019)
  emma mattinsson – hemassistent/bloggfotograf/stylist/nanny (2013-2017)
  hayley howe – nanny (maj 2018-dec 2018)
  josefine hellgren – bloggfotograf (juni 2016-juni 2017)
  mathilda – kock (januari 2019-februari 2019)

  – – – –

  får det till totalt 8 personer idag (om man exkluderar dom 2 prao-eleverna)… vart kommer siffran 13 ifrån?

  Svara

   Hon skrev nyligen att den nya VD hade erfarenhet av att starta business i USA, men naturligtvis inget namn.

   Svara

    Någon som vet vad den nya vd heter och var han kommer ifrån

    Svara

     Det kanske är en hon? Bara en tanke.

     Svara

      Det är en han IL var tydlig med att det var vad hon sökte och har även i media bekräftat att hon anställt en han men inte gått ut med namn

      Svara

   Intressanta siffror. Mediantiden för längden av aktuella anställningar ligger på sju månader. Sex av tio personer anställda i dag har arbetat mindre än tio månader. Kära nån.

   Svara

    det var ju för ca 10-12 månader sen som hon ”började ha råd” att anställa fler så att dom jobbat där mindre än 10 månader är inte så konstigt. eller är det, beroende på hur man ser det? 😉

    Svara

   Jonas Palm har gått ur Löwengrip beautys styrelse och bolaget har lämnat in anmälan om ny firmatecknare, om jag förstått saken rätt. Så kanske de faktiskt har en ny vd.

   Svara

    löwengrip invest och löwengrip beauty är 2 olika bolag.

    Svara

   Det är väl några free-lance också som sysslar med översättningar och kollar kommentarer på bloggen?
   Och Bella exkluderar säkert inga prao-elever eftersom hon vill ha så många som möjligt i teamen 🙂
   Lovisa som är nanny mm heter Bärneskär i efternamn.

   Svara

    tror make-up artisten är den som kan vara frilans iofs, hon brukar ju även sminka bianca ingrosso osv..

    just ja, översättarna glömde jag bort! vet att det bara översätts till engelska numera trots att hon själv påpekar tyska och arabiska också i varenda intervju. minns dock inte vem/vilka som sköter det. tror sascha kanske har koll på kommentarerna.

    Svara

   Bland tidigare anställda så har vi även Emma Gullström som slutade i januari 2018.
   Hon hade då haft olika arbetsuppgifter både hos Bella privat och vid Löwengrip Invest

   Svara

    emma gullström är samma som emma mattinsson. hon har bytt.

    Svara

     Det står dock fortfarande Emma Gullström i folkbokföringen.
     Den Michaela som hänger med till USA är det en make-up artist?
     Vad heter hon i efternamn?

     Svara

  Bella och Pingis har träffat investmentbolag flera gånger, nu senast i Köpenhamn om jag minns rätt. De har nog försökt kränga Beautybolaget. Om någon nappat lär vi bli varse innan året är slut.

  Svara

   Haha, ingen vill köpa! 😂
   So fett rätt åt dem, att deras luftslottsföretag inte innehåller mer än luft. Där fick de för sin dryghet!

   Svara

    Blondinbellas marknadsföring är det enda som fått Löwengrip att kippa över ytan..Utan gratis marknadsföring så kommer det bolaget sjunka till havts botten snabbare än kvickt..

    Svara

  Detta kommentarsfält består ju inte ens av reflektioner kring inlägget längre.Det är enbart ni, som tjafsar om samma sak i varje inlägg om IL. Dvs – CC borde sluta skriva vs. gänget som vill ha mer. Läser ni ens inläggen över huvud taget eller tar ni första bästa chans att bråka lite mer? Jag skulle gärna se era reflektioner kring vad CC:s i lägg handlar om istället för er tröttsamma tuppfight. Ni kommer ändå inte vidare, 0-0 står det fortfarande trots tusen matcher.

  Svara

   Nu förstår jag inte. Hur menar du?

   Svara

   + 1
   Blir sjukt dålig stämning bland kommentarerna till dessa inlägg.

   Svara

   Matilda: håll dig till ämnet själv så ser du att fler gör det också.

   Svara

    Matilda kommenterade dock efter typ 200 andra kommentarer så ditt argument faller lite 😊

    Svara

     Ja Prisonbeauty, kanske är Anonym i ett stadie av förnekelse, där det inte spelar någon roll vad någon som ej tillhör laget säger och istället gör en ”men-duuuu-då-tillbakakaka”. Även om det blir lite fel. ☺️

     Svara

    Det verkar som att eftersom jag varken spelar i IL-laget ELLER CC-laget så ska jag direkt petas ur matchen och sätta mig på läktaren igen. Inte speciellt oväntat.

    Lugna, jag ska inte störa er mer, ni kan fortsätta om det ger er något att ha eeeexakt samma dialog inlägg efter inlägg 🙂 tänkte bara att ni kanske inte själva hade någon koll på vilken slentrian relation ni har mellan varandra. Ofta brukar någon utifrån se saker man själv inte gör när man väl är inne i det.

    Men ni kanske inte är där ännu, det är okej. Inom sinom tid glider ni ifrån varandra ändå.

    Svara

     Kan du utveckla det litet mer?

     Svara

   Håller faktiskt med, Matilda. Det blir bara samma kommentarer om och om! Folk går på om Blondinbella allmänt, men knappt nån som faktiskt reflekterar över det inlägget faktiskt handlade om.

   Svara

    Kan du inte länka till manualen för hur man ska reflektera över inläggen och sedan skriva kommentarer?

    Svara

  De har publicerat flera genomarbetade artiklar som fått stor spridning. Detta är bara början.

  Svara

  Bellas blinkning till göteborgare och alls resor dit fått mig att misstänka att det är en göteborgare hon dejtar…

  Svara

   God morgon! 🙂

   Svara

    God kväll! Sen när är det solklart? Helt gått mig förbi.

    Svara

     Ja mig med…🤷‍♀️

     Svara

   Gift miljardär i Göteborg. En ofrivillig graviditet tack vare NC och ekonomin är räddad!

   Svara

    Du har ju missat hon har p-piller med på packlistan ! Snackisen för några veckor sedan .

    Svara

     Men p-piller ska man ju äta jämt, du bör ju inte göra uppehåll bara för att du ska ut o resa. Så att p-piller är med till Gbg är väl ingen bekräftelse på att det är sant.

     Svara

     Nej, det har jag inte missat 🙂

     Svara

     Anna, du vet väl om att det inte ska vara mellanslag före punkt, utropstecken osv?

     Svara

  Läs insändaren i breakit .se
  Överskrift …. är Isabella affärsvärldens svar på ett nät troll !
  Hela artikeln är skriven ungefär som om att hon gör allt för pengar och om det tom gör att hon blir mer och mer hatad ! Hon vet att rubriker som … hon ska få unga att flyga mer ! Retar upp folk m massor av kommentarer och kulorna rullar in .
  Läs reportern har verkligen fått fram bilden om Bella . Hennes 1000 idéer som går åt skogen .
  När klimat ” Greta pratar om miljön , startar Bella ett nytt bolag .. reklam byrå som ska ägna sig åt filmindustrin ,välgörenhet och privat flyg ! Detta kontor öppnas i USA .

  Svara

   C, du vet väl om att det inte ska vara mellanslag före punkt, utropstecken osv?

   Svara

  Du borde inte ge henne så mycket uppmärksamhet. För henne är alla skriverier i sociala medier bra publicitet, oavsett vad som skrivs.

  Svara

  Hon kan inte driva företag.
  Hon startar upp o säljer …
  Och startar upp nytt o säljer….
  Repeat

  Svara

  Är det jag som inbillar mig, men har inte Pingis ovanligt många reklaminlägg för Löwengrip, försöker hon rädda det som räddas kan? Bella verkar ju ha vänt hela företaget ryggen och pratar bara om sig själv och sin nya ”agency”

  Svara

   Jag håller med. Har aldrig sett att Pingis gör så många reklam för kladd & kräm. Och ja, Bella har slutat att göra reklam för kladd & kräm. Det ser ut att hon är mer fokuserad på att tjänat pengar själv. Jag tror att hon har insett att hon inte kommer att tjäna pengar från dessa bolag för lång tid framöver.

   Svara

    Som jag läste på flaschback: vet vad det är för sida, men de menade att Blondinbella på senare tid gjort så mycket reklam för Flattered och att det beror på att hon vill ” snacka upp företaget” innan försäljning.. hon har väl trots allt kvar någon ägarandel i företaget och vill förstås tjäna pengar..

    Svara

     https://www.allabolag.se/5569369027/flattered-ab

     Omsatte 11 miljoner kronor 2017, gjorde ett resultat på MINUS en halv miljon. Finns ingen som helst anledning att köpa det företaget. Betydligt billigare och enklare att dra igång ett helt nytt bolag. Slippa allt dret som följer med.

     Svara

   Plagiat-Pingis drar antagligen i samband med barnledigheten, och vill försöka få ut det lilla som går innan det är för sent. Bella har redan flugit iväg i tanke och handling, även om hon rent tekniskt är delaktig i företagen. Tror att det kommer att hända en hel del med företagen till hösten/vintern. Innehållet säljs så gott det går, sedan avveckling. Synd om de anställda.

   Svara

  Tänk om det inte alls är så att hon tänker satsa på privatjet, kanske bara något för att väcka rubriker? Hon tar sedan tillbaka det pga att ”hon tänkt om” och insett att det inte alls är vad hon vill förespråka. Och ”tack för er input, ni är bäst”. Kanske någon helt annan lansering som är på g?

  Svara

   Bella har kört så många saker i backen, svårt att bli taggad för ännu en ny satsning.

   Svara

   Ja det nog det som är så fascinerande med IL, att hon bygger sitt varumärke på att berätta om att hon bygger sitt varumärke. Jag tror inte att det finns mycket innehåll därutöver.

   Svara

  Jag väntar bara på det klassiska ”Sverige är för litet, mitt varumärke är för stort för att uppskattas av Svenskar så jag måste satsa utomlands”. Dvs. det som 100% av alla människor som inte lyckats i Sverige säger.
  Gillar också hur hon får att skapa en PR-byrå till något man bara svänger ihop lite sådär. Typ som när Vanita om någon minns henne hade ”yacht-försäljare” som fall back career om hennes planer på att bli advokat inte gick igenom. Great success!

  Svara

   På riktigt, har du samma alias som mig? 🙁

   Svara

    Skillnaden är att du stavar rätt.

    Svara

  Vem jag?

  Svara

  Är det ett rykte med den gifte mannen..? Jag kan inte någonstans läsa faktiska och rimliga händelser som pekar på att det är mer sant än snack? Den ena har hört från e och den och det ryktas att … osv…. men var är ursprunget …?

  Svara

  Edit: jag tänker på en Hotellchef också. Inget konkret vad jag kunnat läsa mig till. Fundera på om det är något igångsatt som tillslut blivit en …sanning ..?

  Svara

  Åhh, Vanita. Vad hände med henne? Hamnade inte hon i finkan efter att ha knivhuggit ngn pojkvän?

  Svara

   Jo.. vad tänkte du på om henne?

   Svara

  Hon är likt nyhetskanaler som riggar upp folk och säger att det är krig och ber de skjuta! Vissa tror ju på allt

  Svara

  https://www.allabolag.se/5569021982/lowengrip-beauty-ab

  Nu har Beautys bokslut släppts. Ändå intressant att det står att de har 19 anställda när Bella hävdat att de är 40 pers? Sedan får man väl ge henne att det är en bra ökning av omsättning men de har ju inte många miljoner i kassan så om det börjar gå dåligt nu så går det snabbt utför…

  Svara

   Ca 20% i Kortfristiga skulder. Det låter mycket. De har inte så mycket i eget kapital. Värsta fall kan det vara obetalda fakturor eller i bästa fall ligger dem ute med varor som de inte fick betald för än.

   Svara

   I en årsredovisning räknar man om till heltidsanställda , de kanske var 40 st personer men gör man omräkningen så kanske de 40 motsvarar 19 heltidare.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.