Efterlysning: Krockskadad röding

Och nej, det är inte jag själv, efter att ha somnat i solen, som avses här utan en röd bil som kört in i Kenzas bil utan att lämna någon lapp.
Vad är det för dåliga ursäkter till människor som gör sånt här? Som förmodligen kollar sig runt för att se om någon såg dem innan de kör iväg?
GAH, sådant gör mig vansinnig! Inte lika vansinnig som smygreklam förstås, det får väl finnas måtta på tokigheterna ändå…

Jag hade blivit SÅÅÅÅÅÅ arg om det varit min bil, så därför hjälper jag Kinzie Zuit att sprida sin efterlysning.
Samling vid pumpen, alla mammapoliser, stavningsryttare och grammatik-kontrollanter!
Har ni sett något? Vet ni något?
Om vi inte hittar den här röda odågan det här så kommer jag tvingas kontakta både Trolljägarna och Efterlyst och det vill vi inte.

SKÄMS, DU RÖDBILADE IDIOT!
SKÄMS!

139 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Gjorde en liten touchparkeringsskada på en bil en gång. Så liten att det var snarare troligt att jag skrapade lite i smutsen än i lacken. Lämnade lapp. Åkte på att betala för skador han hade haft länge och passade på att anmäla nu. Skickade bilder på hur min bil såg ut för matchning osv, men försäkringsbolaget sa bara ”men man kan ju orsaka stora skador utan att det syns på den egna bilen”. 🤥

  Jaja, lärde mig min läxa och kör extra försiktigt på parkeringar 😆

  Svara

   Eloge till dig som var ärlig men fasiken vilken rövhatt du råkade ut för, må karma utsätta honom för nå liknande 🙃

   Svara

    Tror det faktiskt är jättevanligt att dolk gör så. Man snöar på sig småskador till man måste åk in – allt någon kör på en

    Svara

   Fast det var väl inte du som betalade hans skador? Det är ju din trafikförsäkring som ersätter hans skador, på den har man vanligen 1000 kr i självrisk.

   Svara

    oooookej, jag kanske överdrev något. 😇

    Men de första skadorna uppskattade försäkringsbolaget bara till några hundralappar. Han ville dessutom göra upp detta utan försäkringsbolag först, eftersom det var så små skador. Skulle bli billigare för mig sa han, men eftersom försäkringsbolaget sa att jag inte behöver betala mer än totalsumman om den understiger självrisken så kändes det ändå tryggare att ta via försäkringen. Så jag betalade 1000 kr för skador för 300-400 kr.

    Svara

     Haha, dagens överdrift!

     Svara

    Det finns ingen självrisk i en trafikförsäkring. Det enda som händer är att premien för nästa år höjs. Självrisk betalar en bara för skador på sin egen egendom.

    Svara

     Låter som att ditt försäkringsbolag har ett avvikande upplägg. De flesta trafikförsäkringar gäller med självrisk fr. 1000 kr och uppåt. ”Bonussystem” har de flesta lagt på hyllan.

     Svara

   Men vaddå betala för skador han haft länge? Man betalar väl självrisken?

   Svara

    Alla har ju inte en självrisk på 1500kr heller, kan lika gärna vara 10.000kr. Så då är det ju surt att betala även för tidigare skador 🙄

    Svara

     Jag menar är att man betalar en summa, dvs självrisken, oavsett vad den är på.

     Svara

   Och om det hade varit Blondinbellas bil? Tjocka lager smör för Kenza

   Svara

    Plus en väldigt brun tunga på, du vet vem.
    Nä, fyy vad jag var OSMAKLIG, hahahaha …

    Svara

    Hade varit lika illa om det varit Isabellas bil. Jag gör inte skillnad på bil och bil. 😉

    Svara

   Hände mig med. Stod i kö och bakom mig körde en person in i mig med en liten liten stöt bara. Deras bil var redan krockad sen innan. Och alla dem skadorna fick jag betala. Jag hade inte en enda skada på min bil för stöten var så minimal.

   Svara

    Tillägg: personen menade på att jag backade in i dem.

    Svara

     Men oj, där gick inte allt rätt till, det är alltid bakomvarande bil som ska se till att ha rätt avstånd. Du borde inte åkt på något alls där.

     Svara

   Har hänt mig också, en gammal Opel som jag hade nuddat med min pappas bil pga ovan att köra den. Kvinnan som verkade så lugn och inte bry sig då jag pratade med henne på plats visade sig sedan kräva att hela plåtarna skulle bytas. Blev över 1000€ som försäkringsbolaget betalade, tror bilen inte ens var värd så mycket. Påverkade priset på pappas försäkring efteråt också för en del av bonusen ströks.

   Svara

  Kom ut från Ica Maxi och såg att min vänstra framlampa hängde ner i backen nästan. På min en veckor gamla bil 💔

  Svara

   Gud vad tråkigt! Min bil är bara full med skador jag själv gjort 😂 Har lyckats undvika andra bilar hittills dock, men en och annan pelare har jag tagit. Är fan skitdålig på att parkera – men tänker aldrig erkänna det för min man (han misstänker det nog redan dock)

   Svara

  Men buhu!

  Svara

   ?

   Svara

   Vaddå? Kenza är ju en av få influencer som fortfarande verkar uppskatta pengar. Att slänga bort flera tusen i självrisk känns ju jävligt surt även om för henne som har gott om pengar.

   Svara

  Jättetråkigt verkligen, men undrar fortfarande varför Kenza envisas inne i sina egna kommentarsfält att påstå att hon ”inte alls är miljonär och har råd med hus” osv.. jag förstår att hon är jordnära och sparsam men ibland undrar jag varför hon ska trycka så otroligt hårt på att hon och aleks inte är rika? Hon lär väl tjäna flera 100 000 kr i månaden, och ha gjort i ca 10 år nu.

  Svara

   Eller hur, det blir bara nedlåtande när hon håller på så. ”Vi vill inte ta så mycket lån” nä det kan en väl förstå men det är skillnad på att inte vilja och att inte kunna. Finns de som inte kan få lån överhuvudtaget för en bostad så jag tycker kenzas kommentar var väldigt nedlåtande.

   Svara

    Ja, det finns en gräns mellan ödmjuk och lögnare som hon inte riktigt hittar. I inlägget där hon åkte ut och kollade på hus på typ Djursholm skrev hon ”det är ju hus man aldrig skulle ha råd med” och då var det vissa som ifrågasatte varför hon inte skulle ha råd med hus eftersom hon ju tjänar så bra. Då svara hon typ ”nej vi har absolut inte råd, jag och aleks har enorma bostadslån som alla andra och inte massa sparade pengar” – vadå som alla andra?! Hon tjänar väl typ bäst av alla kvinnor i Sverige och anser sig ändå inte ”ha råd” med hus, sommarstuga eller ny bil.. jag bara pallar inte. Nej Kenza, du är inte lika struggling som alla andra.. du har det rätt gött, just own it.

    Svara

     Minns ni när Foki sa att det inte är lätt när man är en fattig student och syftade på sig själv? Efter det var hon med i tv-programmet Svenska miljonärer

     Svara

      Hahaha 😂😂😂😂

      Svara

      Haha fast hennes ursäkt är säkert att Ricky skötte ekonomin så hon bara seglade på där bak och det var en fin överraskning när han berättade att hon är miljonär? 😉

      Svara

   Pengarna är ju i företaget och inte på Kenzas och Aleks konton. En enorm skillnad.

   Svara

    Kenza har mkt på sitt konto med, tro inget annat. Hennes väsksamling är ju värd över en miljon bara den.

    Svara

    Det är klart att pengar även finns i företaget men herregud, inte som att alla pengar hon fått från typ Nelly, Daniel Wellington, Gina Tricot och Babyshop sitter låsta och Kenza tar ut en lön på typ 25 000/månaden. IvyRevel-vinster kan jag fatta, men det är så mycket annat som bara regnat över henne i 12 års tid som hon vägrar stå för. Hon vill inte framstå som att hon har mer pengar än någon annan men ärligt talat, jag kan inte bli upprörd för att en multi-miljonär fått en repa på sin ena bil… Det berör hennes ekonomi mindre än de gör för mig när Ica höjer priset på nudlar.

    Svara

     Och för att du inte har råd med nudlar så skiter du i om Kenzas bil blir repad. För att det påverkar hennes ekonomi mindre än din (om nu nudlar skulle bli dyrare).
     Hur kan man vara så märklig i sitt tankesätt?

     Svara

      Jag menar mest att Kenza generellt ojjar sig mycket i sin blogg om saker hon anser vara dyrt eller ”orimligt att lägga pengar på” som för en miljonär inte borde vara en så stor sak. Jag kan förstå om hon inte vill köpa en sprillans ny bil för den sjunker snabbt i värde. Det jag inte kan förstå är hur hon tyckte det skulle va för dyrt att hyra sommarstuga några veckor i sommar för typ 1000 kr/veckan eller vad det var. Med hennes inkomst har hon råd, men hon jämför sig ofta med låginkomsttagare vilket jag inte förstår bara.

      Svara

       Men snälla, det där ställer inte. Nån skickade henne ett hus som kostade 2-3000 per dag och hon skrev att det är för dyrt, vilket är förståeligt. skatten i Sverige gör det svårt att vara sådär sliskigt amerikanskt rik.

       Svara

   skulle väl vara väldigt märkligt om hon som socialdemokrat skröt om pengar. är man röd är man ”fattig”.

   Svara

    Precis, det är lite dit jag vill komma.. det är en image-grej och jag tycker det är osnyggt. Man behöver inte skryta om pengar men man behöver väl heller inte låtsas tycka pizza är dyrt när man är miljonär.

    Svara

     Hvordan tror du Ingvar Kamprad havde tænkt?

     Svara

    Köpa hus för säg 16-18 mkr behövs några miljoner i kontantinsats. Därefter några procent ränta, kring 2 % (och då är det lååååg ränta) plus amortering 3% snabb huvudräkning kanske blir 60-70 K i månaden bara LÅN och amortering och sen ska andra avgifter betalas. Hon har kaaaanske råd med det absolut men vad jag vet tar hon ut kring 50-100 k i lön varje månad. Sen är hon smart som inte lever över sina tillgångar! alex är inte rik utan är anställd som VD i ivyrevel. Hennes egna företag omsätter inte i närheten av tex Therese Lindgrens. Jag tycker ni gör hennes plånbok större än va den kanske är och tar illa upp för en onödig grej. Hon är mer rik än majoriteten av de som läser och kommenterar här absolut men fan chilla!

    Svara

     Aleks är anställd som VD, är det inte bra lön där menar du? Och tjänar man 100 000 i månaden (du kan här lägga in IvyRevel-lön, samarbeten, instagram samt blogg och youtube-annonser och dra av allt hon slipper köpa för att hon får spons på hotell, resor, mat och bil etc) så jo, då har man råd med hus när man är två dessutom. Hon vill hemskt gärna framstå som arbetarklass men det blir ett slag i ansiktet för arbetarklass som läser hennes blogg och som skulle döda för att ha hälften av hennes ekonomiska trygghet utan att klaga på att allt är ”för dyrt”.

     Svara

      Genomsnittslönen för en vd i Sverige är ca 45’ kr.

      Vet du vad Alex tjänar?

      Svara

       Haha nej det är det inte. Möjligtvis för en vd i ett enmans-ab. I min bransch och min sambos bransch (2 olika) tjänar en vd mellan 120-150k/mån.

       Svara

        Som du själv är inne på, det finns flera typer av bolag. Men en vd/lön på över 100’ tillhör inte vanligheten.

        I vilket fall i det här faller ointressant. Vad Alex tjänar är allt som betyder något.

        Svara

         Den enda branschen som du så klockrent kan uttala dig om höga vd-löner är bank-branschen. Alla övriga varierar det enormt mycket i.
         (Men även en vd i en småbank har inte en så hög lön.)

         Svara

          @ real Hmm:
          Jag tänkte gå och lägga mig tidigt och så lägger du en kommentar. Tänk nu om alla från igår börjar härja igen. Då kommer det att pågå halva natten, ju. 🙁

          Lade du märke till att flera har tuffat till sig och numera inte är rädda för att ställa upp bakom/bredvid dig? Då har arbetet med att inte låta sig skrämmas till tystnad kommit en bit på väg. Visserligen hasplar antagonisterna ur sig otidigheter, men det lär man sig så småningom att skita i. Förresten, haspla ur sig och haspla ur sig, oftast är det samma uttryck som går runt. Inga nyare tillmälen direkt. Lite fantasilöst.

          Svara

           😊👍🌸

           App app inte ge idéer nu. 😉

           I vilket fall så hoppas jag på att själv somna snart.

           Sov så gott själv! 😊

           Nämen jösses har du så tråkigt liv att du måste käbbla med denna förmodade okända människa på ett skvallerforum? Ignorera och scrolla för det brukar jag göra men man får ju för fanken snart förslitningsskada av att scrolla förbi sånt här strunt! Ha en duell på någon privat chat istället ☹

           @ Anonym / 23:28
           Lite oklart vem du svarar. Är det real Hmm eller Anonym kl 23:11? Formellt var svaret till sistnämnda.

           Jag skrev: ”… oftast är det samma uttryck som går runt. Inga nyare tillmälen direkt. Lite fantasilöst.”
           Du gjorde precis så; använde gamla, trista och fantasilösa uttryck (tråkigt liv, ignorera, scrolla) för att försöka trycka till någon. Försöka trycka till någon, men inte lyckas så bra, alltså 🙂 🙂

           Duell var en bra idé. Det ställer jag upp på, men då ska det vara med värja.

           //Ritter Pasman

           Svaret jag skrev var till dig Anonym / 2019-06-04 00:05 och jag kan inte rå för var svaret hamnade. Och nej jag försökte inte trycka till någon (fast lite kul att använda din retorik) men är så jävla trött på ert käbbel som förstör trådarna. Är här för bloggbevakning och inte för en verbal MMA fight mellan en blomma och trh.

           Sa en anonym till en annan anonym där den förste är den som käbblar (och allra minst thr).

           @ kl 00,23

          Finns det något du inte vet?

          Svara

           Självklart finns det det. Det finns massor. Och ju mer jag lär mig desto mer inser jag att jag inte vet. 😊

           Sov gott!

           @ Anonym / 23:16:
           Fan,vad du är tråkig. Dra istället.

           @ real Hmm:
           Hehe, det var ju bättre än mitt svar (23:21).

           Tack x2! 😊

         Va? VD-löner måste väl ändå ligga högre? Många av mina polare som har pluggat tekniskt och jobbat i 10 och inte har någon chefsroll börjar närma sig de där siffrorna. Måste röra sig om mindre företag som drar ner statistiken. Min sambo är väl ett typexempel på det. Skulle kunna plocka ut en hög lön men väljer att låta pengarna växa i bolaget istället.

         Svara

          ”VD-löner. Vad en VD tjänar varierar mellan olika branscher i näringslivet. Medianlönen ligger på 76 000 kronor i månaden och högst är den bland VD:ar inom industrin.”
          Inte många rätt där inte TRH.

          Svara

           BeskrivningMedian är inom statistiken det värde för ett ordnat datamaterial som delar materialet i två lika stora delar och är ett medelvärde sådant att det överskrides lika ofta som det underskrides av värden i det givna materialet.

           PS Se min länk längre ner. 😊

           24% Tjänar mellan ca -64-89’
           17% 90’ eller mer

           Dvs 59 % tjänar mindre än ovan. 😊

           Vassego!

           Jag ger dig dock lite rätt för vid ett snabbt överslag borde nog medel hamna på ca 55’. 😊

          Fast många VD (iaf i större företag) tar väl inte ut så hög månadslön utan väljer istället andra former av ersättningar typ aktier etc.

          Svara

           Alltså nja.

           Så här är det. Det flesta som är VD är det inte ens i ett bolag som är börsnoterat även om det kanske är ett AB. För att göra det du säger måste de vara delägare och oftast är de enbart anställda och äger inte ens en liten aktie i bolaget.
           Mao få är VD i större bolag. Det finns helt enkelt inte så många stora bolag i Sverige.

           Vad de möjligen har är en prestationsbaserad bonus, men då ska bolaget också gå bra. Annars kan de också få som bonus andelar i aktier, men det är ju också en risk att ta.

           De allra allra flesta som jobbar som VD gör det i ett småbolag. Men även i ett bolag med flera hundra anställda har de ofta inte en då hög lön. Det avgörs ju helt av omsättning och vinsten i bolaget.

           Att tro att titeln VD automatiskt innebär topplönen är ett vanligt misstag och folk blir allmänt lite väl lättimponerad på titeln. Ofta innebär jobbet dessutom mest skitgöra och mycket av det som ingen annan vill göra. 😉

           Läst fel ser jag nu. Trodde du skrev aktieutdelning. Sorry!

           Ja utdelning till aktieägare görs även i aktiebolag som inte är publika, kan ju ägas av andra aktiebolag också.
           De flesta i vd position har nog sån erfarenhet så att de förhandlar till sig bra förmåner utöver lön (som det ju är hög skatt på). Tjänstebil, utlägg, utdelning, bra deal vid avgång osv.

           För övrigt är definitionen av ett större bolag enligt Årsredovisningslagen ÅRL 1 kap 3 § pkt 4 samt i bokföringsnämndens redovisningsstandard K3: större företag är de företag som två år i rad uppfyller minst två av följande villkor; ett medelantal anställda på minst 50 personer, en balansomslutning på minst 40 miljoner kr/år, nettoomsättning på minst 80 miljoner kr/år. Ett mindre företag är företag som inte är ett större företag.
           Så det finns ganska många större företag där ute.

           Börsnoterade företag följer ju IFRS och har ju hårdare krav.

        Fast bort med skatten.. ska de bara arbeta för att kunna täcka kostnaden för ett Djursholmshus? Det är väl det hon försöker säga, visst kan de om de äter nudlar köpa ett sånt hus, men det är liksom en nästa nivå av inkomst som krävs för det, inte 60-70 efter skatt i månaden.

        Svara

      Ja, hon tjänar mycket och i tillägg har hon nästan inga kostnader pga att allt sånt som andra kvinnor lägger pengar på som kläder, smink, hudvård, hårvård, heminredning, mat, barn osv får hon gratis! Det är ju ren lögn att de inte har råd med hus eller att fixa en repa på bilen, Kenza är rik som ett troll.
      Reagerade även på att Jon i en video säger att Janni är så ekonomisk och sparsam och aldrig shoppar, det är ju enkelt att spara pengar när man får allt gratis! Finns inget behov av att köpa något när företag betalar för att få ge henne allt från Louis Vuitton väskor till läppstift. 🤦🏼‍♀️
      Så förbannat skevt hur de rikaste bara får mer och mer medan fattiga aldrig ens får ett par strumpor gratis.

      Svara

       Alltså företag ger ju inte bort saker out of the kindness of their hearts utan för att tjäna mer pengar. Så i vilket syfte skulle de ge fattiga utan stora plattformar gratis strumpor?

       Vissa är verkligen så missunnsamma. Hur påverkar det dig om Kenza få gratis grejer? Jag jobbar i en bransch där vi också får massa prylar skickade till oss från olika företag. Välj ett sånt yrke om du så gärna vill ha gratis strumpor.

       Svara

      Jag håller med dig i det mesta men vill bara påpeka att klass inte alltid har med pengar att göra. Du kan tjäna väldigt mycket pengar (oftast nyrik) och ändå vara arbetarklass. Precis som att du kan vara adlig, d.v.s. överklass och vara fattig som en kyrkråtta. Skulle inte alls förvåna mig om Kenza är arbetarklass, beroende på hur hennes bakgrund sett ut.

      Svara

     Tja tja Känza! Läget?

     Svara

      Hälsningen skulle vart till ”anonym-22:29”

      Svara

     Råder ingen tvekan om att Kenza är väldigt välställt. Dock är jag benägen om att hålla med dig om att det kanske inte måste vara så mycket som man tror? Hennes lön, samarbeten o.s.v. ska ju beskattas så där försvinner halva inkomsten. Sedan bor de i Stockholm där bostadspriserna är absurda, så givetvis blir det både en dyr kontantinsats och dyra månadskostnader. Jag har inte så stor koll på henne längre, men kan det också vara så att de lägger en stor summa av sina inkomster på resa o.s.v.? Att de prioriterar det framför glassig bostad och hus?

     Men samtidigt tror jag hon är lite snål med, inte nödvändigtvis på ett dåligt sätt men mer på ett ”I-want-to-be-in-control”-sätt. Vilket ibland kan vara/uppfattas som snål. Precis som ni säger så blir det trots allt lite konstigt om någon med så mycket pengar skulle gnälla över bensinpriset eller whatever, eftersom det står rätt klart att hon/de om någon verkligen har råd med det. Men jag tror hon sparar väldigt mycket och vill ha en rejäl buffert på kontot. En jävla massa tror här haha. Kunde inte hålla mig.

     Svara

      Kan hon molly rustas köpa lägenhet för 24 millar som alla i det kommentarsfältet trodde hon sparat ihop till kan väl kenza

      Svara

       Tror det var hennes kille som köpte den?

       Svara

      Tack, du uttryckte det bra! Hon kan klaga en hel del på saker som är dyra, men nämner sällan hur glad hon är över allt hon får gratis tex som vi andra får betala för. Frisör, smink, hudvård, kläder, resor. Hon har det ju sjukt bra jämfört med nästan alla andra i hennes ålder, hon är inte i sitsen att klaga på hur dyrt det är att gå på bio liksom..

      Svara

       Tillägg: om en av Sveriges rikaste influencers (jo det är hon väl ändå) inte anser sig ha råd med hus pga lån och skatt osv kan väl vi andra ge upp cirka NU.

       Svara

     Jag uppskattar att Kenza fortfarande är prismedveten och har en känsla för vad pengar är värda, trots att hon har det väldigt gott ställt.

     Svara

      Precis. De hade säkert kunnat köpa ett hus och fortsätta leva lyxigt. Men de kanske inte vill jobba till de är 75 år (eller vad nu Pensionåldern kommer att bli i framtiden) och kenzas ”yrke” vet man inte prognosen på om 20-30 år. Hon tänker kanske lite mer långsiktigt och kunna fortsätta leva gött.

      Svara

   ”Kenza Zouitens omsatte 4,6 miljoner med ett resultat på 2,4 miljoner. Kenza Zouiten ut 580 000 kronor i utdelning och en lön på 1,5 miljoner i fjol.”

   Svara

    Ganska dåligt om man jämför med Biancas 17 miljoner/13 miljoner i resultat.

    Undrar också vilka kostnader Kenza kan tänkas ha i sitt bolag, sin lön och vad mer? Passar på att dra av kläder mm säkert.. hon försökte ju dra av en cykel nån gång 😂

    Svara

  Jag läste hennes text och tyckte att det var så skönt att slippa läsa att det var en ”jävla idiot” som kört in i hennes bil. Men så var du tvungen att avsluta med att det var en idiot som gjort det. Nej det var inte schysst av personen men jag är så trött på att höra och läsa folk skriva att andra är dumma i huvudet och idioter.
  Kanske bara är jag som känner så

  Svara

   Kör man på någons bil och bara drar därifrån så ÄR man både en idiot och dum i huvudet

   Svara

   Hade det varit din bil, hade du sagt: a)”rackarns också det var INTE bussig!”? Sen stampat hårt i backen och åkt och pröjsat massa pengar på grund av denna dumming?

   Eller hade du:
   b) svurit dig blå och röd, efterlyst idioten och sen förbannat denna människa med diverse hemskheter hela vägen till verkstaden?

   Jo man är fan en idiot om man inte har samvete att göra rätt för sig vid en sån rejäl smäll. Faktiskt. Idiotiska handlingar kräver idiotstämpel.

   Svara

    Okej, förstår vad ni menar. Men inte ens Kenza skrev ”jävla idiot” eller liknande. Och jag tyckte att det var skönt att slippa läsa det, för jag var beredd på att hon skulle skriva så. Vem somhelst hade nog gjort det, jag med säkert. Tyckte somsagt bara det var skönt att hon inte gjorde det.

    Svara

     Varför var det skönt om det är vad vem som helst skulle gjort, även du? 🤔

     Svara

   Förstår exakt vad du menar, också skapligt trött på jargongen/vokabulären eller vad man kallar det. ”Alla” är såna ”jävla idioter” i alla sammanhang.

   Svara

    Och framförallt alla andra än en själv 😊

    Svara

   Fast om man inte har samvete nog att i alla fall lämna en lapp så ÄR man en jävla rövhatt – och en idiot – vare sig det var en olycka eller inte. Tycker man borde ta ansvar för sina handlingar, men kanske bara är jag? Eller vad klassar du som idiot?

   Svara

   Någon kör in i en annans bil och lämnar inte en lapp om detta utan smyger iväg. Du väljer att fokusera på att ordet idiot används för att förklara denna individen? På riktigt? Har du inget annat att störa dig på?

   Svara

   Man är en jävla idiot om man beter sig så illa. Herregud vad naiv du är ifall du inte tycker man får säga idiot om folk som faktiskt beter sig idioter. Man måste inte tycka att alla är bra människor.

   Svara

  Min bil blev påkörd för ett tag sedan utanför huset där jag bor. Ingen lapp såklart. Kostade mig över 6000kr i självrisk 😡😡😡

  Svara

  Hade min bil parkerad i ett parkeringshus i Stockholm. När jag kom ut efter mötet hade någon kört in i min dörr och sidospegeln. Svarta märken på vit bil. Ingen lapp, nada. Och övervakningskamerorna visade bara in- och utpasserande så ingen hjälp där heller. Blev byte av plåten på dörren. 8000kr fattigare.

  Svara

  Fotografera direkt på platsen och anmäl sedan skadan till ert eget bilförsäkringbolag (trafik- och/eller vagnskadeförsäkrings/garantibolag) i sådana här situationer. De kan oftast hjälpa att ersätta eller rikta kravet rätt.

  Svara

  Jobbigt om personen åker fast. Åka dit för smitning och blir av med körkortet. Värt.

  Svara

  Någon jäkel körde in i min bil & lämnade ingen lapp. Så sjukt irriterande. Jag hade aldrig gjort så! Man lämnar ju en annan person med skador den inte orsakat, som den antagligen själv måste betala för. Trafikförsäkringsföreningen betalar inte ett öre åt dig om du inte har vittnen på när smitningsolyckan skedde.

  Svara

  Hade en äldre c3a innan som jag hade hunden i varje dag med mkt lågt andrahandsvärde (inte enbart därför) fick en lapp en gång från en kille som nog hade råkat köra in lite i min bil när gan parkerade och var rädd att han hade bucklat nummerplåten. Så gulligt. Den var mkt riktigt bucklig, tvek om det kom från honom dock.

  Svara

  Försäkringsbolagen samarbetar så kan de få fram vem smitaren är, (dvs ifall smitaren kontaktar sitt försäkringsbolag).

  Svara

   Nej, riktigt så fungerar det inte! Inte alls faktiskt.

   Det finns vissa tillfällen då försäkringsbolag kan dela info om skador, det här är inte ett av dem.

   Svara

    Haha, folk snackar så mycket skit här 😂

    Svara

  Åhh hade en sån ångestfylld period när jag råkade backa in i en bil bakom mig på fickparkering. Som tur är har jag skåpbil och ser inget bakåt så en snigel hade tagit sig snabbare fram än mig backandes i ficka, så jag snuddade bara. Kollade, såg inget, men lämnade lapp ändå med typ texten ”hej jag snuddade din bil, förlåt!! Såg ingen skada, men om du ser något får du ringa mig!” och mitt namn, nr och företag. Och ytterligare ett tur var att även bilen bakom min var en firmabil, så vi möttes kanske i ett hantverksförstående och jag hörde aldrig av ägaren 🙈🙈🙈 men hade ångest i typ 2 dagar, väntades på samtal… Risken är ju alltid att man får skit för gamla skador med 🙄🙄🙄

  Svara

   Ååå samma har hänt mig att jag bara snuddade. Bilen såg helt oskadd ut, men visade sig att den lilla touchen hade orsakat skevhet i karossen som gjorde det svårare att öppna och stänga bagage.

   Svara

  För något år sedan så upptäckte jag en liten lapp på rutan. Den var minimal verkligen. Det roliga var att jag i någon veckas tid lagt märke till den men samtidigt antagit att det var en parkeringsbiljett innanför rutan. Sen upptäckte jag att det var någon som lämnat namn, telefonnummer och ett meddelande där det stod att personen råkat skrapa sidan av min bil i samband med fickparkering. Ringde personen och allt löste sig via försäkringen. Gissa om jag blev förvånad när jag insåg att det hände för över en månad sedan, men att jag inte lagt märke till något haha. Då syntes det ändå väldigt tydligt 😂

  Svara

  för en vecka sedan råkade jag snudda en bil brevid min hyrda parkering, jag vet vem bilen tillhör, nämligen företaget vägg i vägg med min arbetsplats. hade bråttom till jobbet, jag va sen. gick dit senare på dagen, la alltså ingen lapp, sa som de va, lämnade tel å namn, hörde inget, gick tillbaka nästa dag igen och berättade allt igen då de hade bett mig komma tillbaka, har fortfarande inte hört något🤷🏼‍♀️ de blir dyrare att smita än att stå för självrisken…..

  Svara

  Alltså ALLA ni här nu som känner att ni måste berätta era egna historia om era bilar nu… SNARK!

  Svara

   Nej, jag älskar det! Keep em’ coming!

   Svara

   Det är bara måndag och ändå är du så bitter redan! Det blir en lång vecka du

   Svara

   Jag tyckte historierna i kommentarerna var mer intressanta än inlägget 😅

   Svara

  Dashcam people. Skaffa nu. Köp en sån med gyro så den börjar spela in vid minsta rörelse. Tacka mig senare.

  Svara

   Men den får man väl bara ha i framrutan eller? 🤔

   Svara

    Nej då. En fram och en bak blir bra. Köp.

    Svara

  Läste om någon på…tjuvtittat eller vad det var.
  Han hade kört på en bil mitt i ett bostadsområde (massvis eventuella ögon). Just pga det klev han ur, ställde sig vid bilen och skrev en lapp som han satte under torkaren.
  Stod dock bara ett jäkla hån på lappen. Typ ”Hahah skriver bara pga kan ha blivit sedd”

  Svara

   Min kompis såg någon som körde in i en annan bil och sa åt hen att lämna en lapp på rutan. Personen sa visst det ska jag göra men sen satte hen sig i sin bil och körde iväg alldeles för fort utan att lämna lapp. Tråkigt för hen var att min sambo tagit bilnumret och ringde upp ägaren till den skadade bilen och gav uppgifterna om vem som krockat bilen

   Svara

  Jag backade in i min grannes bil när jag var gravid, trots att parkeringsassistansen tjöt. Men det var först när jag kände att det tog emot att backa mer som jag förstod vad som hade hänt. Bucklade hela passagerardörren men inte en skråma på min tank till bil haha. Hade sån ångest varje gång jag såg hennes bil innan hon fixade det 🙈 betalade henne själv direkt för jag skämdes så mycket

  Svara

   Vad har din graviditet med historien att göra?

   Svara

    Pregnancy brain. Dahh

    Svara

  Jag kan bli irriterad på att hon ska använda sin blogg till att hitta denna person. Uppenbarligen om man läser ovan kommentarer så händer detta ganska ofta och alla vi andra dödliga får suck it up och betala. Hon som (vilket vi inte ens behöver diskutera) har MKT pengar ska leta upp vittnen för att slippa betala självrisken.
  Välkommen till vardagen för alla oss andra

  Svara

   Du låter precis som den där Sofie som tyckte att det var omoraliskt av henne att ta ut föräldrapenning för att hon tjänar så bra med pengar.

   Svara

   Har det hänt något särskilt i ditt liv eller är du bara allmänt bitter? 🙂

   Svara

    Förresten, värst vad du likear dina egna kommentarer haha!

    Svara

   HAHA alltså du måste trolla? Hur påverkar det dig?

   Svara

  Blir så jävla less på personer som drar. En gubbe backade rätt in i min NYA bil för några månader sedan på parkeringen till vår lokala Icabutik. Som tur var kom en bil precis som stannade tills vi kom ut, då gubben drog utan att skriva någon lapp. Hade tänkt polisanmäla för smitning först men då jag ändå hade regnr bestämde jag mig för att vara schyst och ringa först. Gubbjäveln BLÅNEKADE trots att jag sa att vi hade ett vittne, ända tills jag bad honom kolla om hans dragkroksskydd hade trillat av. Det hade den sa han, och lät lite snopen när jag beskrev den in i minsta detalj. ”Hur vet du det?” jaaadu gubbe lilla, eftersom du backade in i min bil SITTER DEN FAST I MIN GRILL. Idiot. Efter det gav han sig och lovade att se till att min bil blev fixad. Helt jävla otroligt vilka människor det finns.

  Svara

   Alltså den här kommentaren gör mig nästan orimligt provocerad… Vilken jävel till person! Hur har man mage ens? 🙄🙄🙄 Tur du satte dit honom, tycker jag, för såna personer är karma vad som behövs 🙈

   Svara

  Hej hej! Tips tips om Margaux. Hon är inte registrerad som gift och det tror jag beror på att Ebba Bush Thor faktiskt inte är en legitimerad vigselförrättare .

  Svara

   Eller för att detta tid innan det registreras i systemet? 🤔

   Svara

   När jag gifte mig tog det nästan 3mån innan registren var uppdaterade. Antar att vår vigselförrättare var lite slö med att skicka in papperna

   Svara

   Vad menar du? Politiker har rätt att viga

   Svara

  Har man inte försäkring som täcker sånt? Även om den andra personen smiter borde ju försäkringen gå in och täcka skadorna emot en självrisk.

  Svara

   När jag var med om en smitare som parkeringskadade min bil fick jag pröjsa 8000:- i självrisk. Inte så jävla kul pengar precis.

   Svara

  Statlig skatt och värnskatt gör att en stor del av en hög inkomst ”försvinner”. Ville bara säga det, inga kommentarer om ämnet i övrigt :). När jag ökade min inkomst ökade jag också alla mina utgifter procentuellt såsom matkonto, resekostnader etc. Det blev så automatiskt trots att jag försökte att tänka efter. Men livet blev också mycket enklare och lite roligare! Jag har varit ensamstående mamma och arbetat som tjänsteman inom offentlig sektor i 20 år (låga löner). Bor i en storstad och har haft det lite ”tufft” med ekonomin fram tills för ett par år sedan. Denna månad skattade jag 23.000 kr på månadslönen. Skatten äter upp jättemycket. Det kan vara smart att se vart man ska lägga sig för att det ens ska vara värt att arbeta mer eller sträva efter en högre lön om man ligger runt brytpunkten. En gång fick jag ut dubbla löner och då fick jag skatta hälften av totalbeloppet den månaden. Jag tror att man behöver ha ett väldigt stort kapital och en hög lön för att vara någorlunda ”rik” i Sverige i dag.

  Svara

   Om hon tog ut 1,5 miljoner i lön så innebär det en månadslön på 125 000 vilket efter skatt är 67 500:- med skattetabell 30 (stockholm). Visst är 67 500:- mkt men räcker knappast till Djursholmsvillaliv.

   Svara

    Hon tog ut 580 000 i lön, 1 500 000 i utdelning.

    Svara

     Nope tvärtom. 580 var utdelning. Kenza har alltid tagit mer lön än utdelning, annars brukar man ju göra tvärtom.

     Svara

    Fyfan jag kräks vilken jävla skatt

    Svara

  Naw stackars henne, ska gråta en skvätt för henne ikväll. Köp en ny bil då!

  Svara

   Det är ju det hon gjort och därför hon ska sälja. Gissar att du inte hade hoppat av lycka om det hänt dig heller?

   Svara

  Men guuud vilka kommentarer!! Är jag den enda som faktiskt uppskattar att Kenza har ett sunt tänk till pengar och känns väldigt down to earth tillskillnad från vissa andra där ute?? Come oooooon

  Svara

  Stylisten som redigerade alla kändisar smalare har öppnat upp sitt konto igen, och det verkar som att smalredigeringen ör bortglömd? Vad tänker du om det?

  Svara

  Vad spelar det för roll hur mycket Kenza tjänar? Även OM hon har mycket pengar så ska väl saker gå till på rätt sätt? Den person som körde på hennes bil ska inte komma undan bara för att hon har ekonomisk möjlighet att betala själv för lagning av bilen!? Jag hade också använt min instagram/blogg för att hitta den skyldiga om jag haft den möjligheten!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.