Jetlaggens vara eller icke vara….

Jag är glad över att jag inte påverkas av jetlag utan kan springa på. //Isabella Löwengrip

Just for the fun of it har jag samlat några av de pendlingar som Isabella gjort genom åren när det kommer till den internationella succén – nämligen jetlag.
Jag undrar verkligen hur det kan komma sig att, varje gång hon skriver om jetlag så är det som att det är första gången hon nämner det.
Är det månne ytterligare en av hennes super powers?
Obefintligt minne? 🙂

Jag startar med inlägget från i förrgår och jobbar mig bakåt.
Det här är inte alla inlägg där Isabella skriver om jetlag. Det var på tok för många och jag har ju liksom…ett liv typ… 😉

INGEN JETLAG: 2019/06/02
Jag är glad över att jag inte påverkas av jetlag utan kan springa på.

JETLAG: 2019/04/05
Jag har haft en tuff vecka. Landat från NYC i måndags (hej jet lag).

JETLAG: 2019/04/02
Det känns som att kaffet från Lavazza kunde varit en del av min outfit idag för jag har ständigt burit på en kopp (jetlag).

JETLAG: 2019/03/10
Jag kämpade med att hålla ögonen öppna igår. Jag hade satt som mål att vara vaken till 20.00 och när klockan slog det (och hela Sverige bänkade sig för melodifestivalen) så kröp jag ner i sängen.

INTE JETLAG: 2017/12/19
Landat! Flighten hem gick smärtfritt, jag åt middag i SAS-loungen och somnade direkt när jag kom upp i luften. Sex timmar är perfekt. Jag har turen att inte bli jetlagd.

INTE JETLAG: 2017/11/26
Dessutom är jag inte speciellt känslig för jetlag, jag är vaken och pigg så länge det är ljust och somnar så fort det är mörkt. Det är faktiskt en styrka.

JETLAG: 2017/02/28
Jag behöver verkligen kaffe för att fungera på morgonen, under dagen är det inte så viktigt. Idag lär vara sista dagen med jetlag i alla fall, skönt det!
(Kanske mest barnen här?//Cam)

JETLAG: 2016/11/25
Jag är kvällstrött av mig och känslig för jetlag så ska jag fungera efter 16.00 (22.00 svensk tid) så behöver jag bunkra sömn!

JETLAG: 2016/04/18
Jag känner mig lite jetlaggad men ska hålla mig vaken så att jag kan gå och lägga mig i vanlig tid ikväll och på så sätt vända om.

JETLAG: 2016/04/16
Nu är valet och kvalet om Sheila och jag ska ta en powernap eller inte. Vi sov nämligen 3,5 h inatt men vi studsade upp vid sex på grund av jetlag.

JETLAG: 2016/04/15
Har druckit kaffe och bubbel för att hålla mig pigg. Jag har rätt svårt för jetlag annars men det är så mycket lyckorus över resan att det håller mig uppe

JETLAG: 2016/02/20
Efter tio timmars lek var vi helt slut och blev inte piggare av att inse att klockan endast var 14.00. Då var det bara att aktivera sig så att jag inte skulle falla ihop. Jag är känslig för jetlag helt enkelt.

JETLAG: 2015/12/12
Imorse sov Sally och jag till halv elva. Jetlag. Hur som helst så hade killarna redan åkt till huset men vi sågs allihopa nere vid frukostbuffén.

JETLAG: 2013/01/12/30
Förutom en morgonpromenad med Christian så har vi sovit till klockan ett idag. En kombination av dålig sömn på planet, jetlag och att vi är rätt förkylda båda två.

JETLAG: 2013/01/14
Herregud jag har varit som en zombie idag på grund av tidsskillnaden. Jag märkte inte hur trött jag var förrens jag kom till kontoret, var inne på min andra kopp kaffe och inget hände.

JETLAG: 2013/01/13
Klockan är två på natten och Odd och jag är superpigga. Vi går på Martinique-tid och där är klockan strax efter nio och det är middagstid. Odd gör därför smörgåsar nu för att våra magar kurrar.

JETLAG: 2012/08/09
Tyvärr är jetlaggen kvar och kl nio NY-tid slängde jag in handduken.

JETLAG: 2012/08/08
Nu är vi hos Gabriel igen, är jetlaggad men har jobb att ta igen. Imorgon åker vi till East Hamptons!

JETLAG: 2011/02/03
Tjejerna fortsatte ut senare men jag var helt slut (jetlaggad) och åkte hem vid tolv.

Vad drar ni för slutsatser av detta?
Är det en svaghet att bli jetlaggad och att det är någonting en super woman och världens mäktigaste in the making bara kan gasa förbi?
Den tycks nämligen ha avtagit i takt med att hennes nya ”persona” gjort entré. (Ni vet, hon med team, bus, engelska klipp på Instastory, stalkers, söndernypta armar och en utsliten gaspedal.)

201 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Var precis inne på Kenzas instagram, sedan Bellas… Kenza verkar oftast minst 50 000 likes på sida bilder, men ofta runt 100 000 och på hennes näst senaste bild har hon fått 174 000 (!) likes. Bella verkar snitta på 5000-10 000 likes. Om hon nu är så stor internationellt, borde det inte märkas typ enbart på hennes Instagram?

  Svara

   Köpta följare utan att vara smart nog att köpa likes.

   Svara

    Men sluta! Det bevisar ju snarare att Bella INTE löper likes, och inte följare heller. Men det finns det andra som gör. Säger inte att Kenza gör det, vet ej, men det finns andra som gör det.

    Svara

     Kan du försöka kommentera utan att gapa ”men sluta!”?

     Svara

     Men sluta själva. Du spekulerar precis lika mycket som alla andra i din kommentar.

     Svara

      Själv*

      Svara

   Och inte en enda kommentar på .com-sidan…..

   Svara

   Man behöver definitivt inte ha köpt följare bara för att man får ”få” likes i förhållande till hur många följare man har. Jag har ett konto med ca 10 000+ följare som funnits i ca åtta år. Varje gång jag lägger ut en bild (mest naturbilder) och skriver en radda hashtags så ploppar det in en drös följare, de kommenterar inte och de likear inte men följarantalet ökar.

   Svara

  Lol

  Svara

  Gissar att det på något sätt var Odds fel att hon led av jetlag i sitt gamla liv.

  Svara

   Kanske det. Odd var ju även anledningen till att hon hade så hemsk pms. Den blev ju tydligen bättre efter separationen.

   Svara

    Swoosh.

    Svara

     Nej, inte här. 🤦🏼‍♀️

     Svara

     Hahaha va?

     Svara

     Ett ”Swoosh” för den som swooshar är ju alltid ett nöje att iaktta 🤓

     Svara

    Nej, det där är ju bara hur ni valt att vinkla det. Min pms är tusen gånger värre när jag bor med någon än den är när jag är själv. Av den enkla anledningen att det blir diskussioner, bråk, jag flippar och vill göra slut/vill absolut inte göra slut men tror att partner vill. Osv.
    Ensam är det jobbigt men är liksom bara jag som påverkas och jag störs inte av någon annan.
    Klart hon upplever pms lättare som singel.

    Svara

     Men då är det ju inte Odd som person utan att vara med en partner 😊

     Svara

    Hennes mage blev också mycket bättre efter skilsmässan när hon slutade äta Odds goda husmanskost…….Hans fel att hon hade magproblem !

    Svara

  Tar man en sömntablett och sover igenom hela flighten så tar man ju på konstgjord väg bort jetlag så…

  Svara

   Antagligen huvudet på spiken. Piller gör det definitivt lättare att sova.

   Svara

  Alltså, Isabella… Blir helt matt av henne?

  Svara

   Inte jetlaggad? Du kanske inte är så känslig för det?

   Svara

    HAHAHAH

    Svara

    Ja alltså jag är i alla fall inte så känslig för det, jag bara gasar. Och nyper mig lite i armen… om jag känner mig sömnig.

    Svara

  Grejen är ju att hon alltid skriver som om det som gäller NU är en evig sanning. Hade ju räckt med det som antagligen, eventuellt, är sanningen: ibland får man mer jetlag, ibland mindre – och då skriva: ”den här gången klarade jag mig som tur är utan jetlag” i stället för ”jag får ju aldrig jetlag” ena gången och nästa ”jag är ju så känslig för jetlag”.

  Svara

   Insåg precis att Isabella uppnått sprituell insikt då det enda som faktiskt existerar är nu. Får rysningar. Shit Bella kanske är en zen master i själva verket. Mind: blown 😵

   Svara

    Spirituell. Inte sprituell. Hon dricker ju inte Spirituella Isabella.

    Svara

     Vad är Spirituella Isabella för dryck?

     Svara

      🤣

      Svara

      Typ något med amaretto? Amaretto prosecco eller southern comfort o multivitaminjuice.

      Svara

       Med kollagenpulver.

       Svara

    Hon är i alla fall en bit på väg; blundar för det som varit, men dock alltid på väg.

    Svara

  Det senaste är ju dock att hon är inbjuden till brittiska kungligheternas välgörenhetsbal, men detta pga hon(?) har donerat en större summa till välgörenhet och därmed köper en biljett till balen – Vilket IL inte nämner utan mer får att låta som att hon har blivit inbjuden personligen due to being Isabella Löwengrip, ljuvlig och internationellt känd.

  Fin gest att bidra till välgörenhet, dock svårt att tro att hon gjorde det från sitt goda hjärta och inte för just sådant här.

  Svara

   Men har hon verkligen donerat någon summa alls förutom priset på biljetten (ev. biljetter) ?

   Svara

    Inte ens det

    Svara

   Djurvän som hon är… Animal Ball reception. Vad tror vi hon klär ut sig till…?

   Svara

    Åh! Läge lufta pälsarna?

    Svara

   Hon har hittat en väg in i de fina salongerna via ”charity”. Det är enbart därför hon börjat gå på dessa välgörenhetstillställningar, det är där de människorna hon vill vara som finns.

   Svara

   Hon hade svårt för Karl-bertil Jonssons jul eftersom den handlar om folk som ger bort saker till fattiga, så jag har svårt att tro att hon skulle ge till välgörenhet utan att få något tillbaka för egen del (visst, man kan ändra sig, har dock svårt att tro det i det här fallet). Det här är hennes sätt att synas och få publicitet.

   Svara

   Alltså Bella köper en biljett: köp för något hon vill ha. Personerna som sedan får pengarna ger det till välgörenhet. Det är inte välgörenhet att köpa något man vill ha; organisörerna däremot bidrar till välgörenhet.

   Svara

    *Organisatörerna

    Svara

  Det är ju en superkraft att inte känna av jetlag…
  Man är ju mänsklig om man gör det….

  Svara

  Kul granskning! Mer sånt!

  Svara

   Hoppas bilen gick igenom!

   Svara

    Det gjorde den, tack för tanken!🙂

    Svara

  Är på samma hotell utomlands som Ebba BT just nu och jämfört med Bella så klarar hon sig utan team och livvakter och hon tar hand om sina barn själv. Och inte verkar hon särskilt jetlaggad heller.

  Svara

  Hade velat se vart hon rest också, hon skriver ju i nutid så är ju relevant. Vissa resor påverkas man ju av medans andra resor inte är lika jobbiga gällande jet lag.

  Svara

   Men man pratar väl inte om att man inte känner av jetlag om man inte rest många tidszoner nog för att det ska vara ett par timmars skillnad..

   Svara

    Herregud, jag pratar om jetlag bara vi ställer om till sommartid! 🙂

    Svara

     Jaa det gör jag också!

     Svara

  Ja det var kul men vilket jobb grävande journalistik som att sitta och kolla kvitton.

  Mera sånt typ Kunglig bal = köpt välgörenhets mottagning

  Svara

   Fler som vill köpa biljett? http://theanimalball.org/get-in-touch/

   Svara

   Ja, Cam. Skriv gärna om den där ”inbjudan till slottet som damp ner i brevlådan”. Här är det ju bara ytterligare ett tillfälle att PR-mässigt kunna basunera ut att hon ”skänker pengar till välgörenhet” när det i själva verket handlar om att köpa in sig på tillställningar (där biljettintäkterna går till välgörenhet) där hon kan leka ”framgångsrik businesswoman” och sola sig i ljuset av kamerablixtar. (Hon hoppas nog eg. också träffa ”förebilden” (sträcker sig bara ytligt för Bella) Meghan också..).

   Svara

    Bella är en mästare på att skriva luddigt så att det verkar fiiinare än vad det egentligen är. I samma blogginlägg får hon det att framstå som att hennes nya ”agency” ska ha ett samarbete med Paramount Studios. I själva verket jobbar hennes nyfunna kompis Kyle Otto på ett litet oberoende bolag som heter Crystal Sky Pictures som givit ut ett fåtal filmer som inte gjort något väsen av sig. Guidade turer på Paramount kan vem som helst köpa ( nej jag är inte avundsjuk har redan gjort det). Den här luddigheten bidrar ju också till att vi kan träta om vad hon egentligen menar.

    Svara

     Inväntar en mer eller mindre rolig person som hävdarvinkling, avundsjuka, besatt osv. Om 3, 2, 1…

     Svara

     Eller hur från Ellos till filmbranschen och när de intervjuar henne oc h frågar efter erfarenhet så svarar hon. Började blogga när jag var fjorton år sedan är jag mamma och har satt in löshår för resan over here! Hade hon valt kläder och eller handväskor hade hon ju haft en chans! Men dom kommer bara garva åt henne om hon inte har en rik gubbe bredvid sig! I så fall så lyssnar dom!

     Svara

  Det här är bra granskning med fakta som backar upp, fortsätt så 🙂

  Svara

  Blir jetlaggad av henne

  Svara

  Men hur orkar du, har du ett liv verkligen? 😉 verkar som att Bellas liv upptar mycket av ditt liv och din tid.. sitta och leta upp när och hur många ggr hon skrivit om jetlag?! På riktigt?! Och det ska bevisa vad? – Att hon lögnare, vidrig? Nej det är normalt att känna av jetlag och det kan variera från gång till gång och över tid, inget konstigt. Och särskilt påtagligt kan det bli åt ena hållet men inte kännas av märkbart åt andra hållet. Gissar att hon känner av det mer när hon kommit hem än dit, hur är det för dig själv? Varför inte skriva om sånt som verkligen finns istället, och granska andra som borde granskas istället för att snöa in och haka upp dig på Bella och leta fel och vinkla och vrida. Trams.

  Svara

   💩

   Svara

   Du skriver på en blogg som bevakar bloggar. Dvs, en blogg som bevakar andras sätt att skriva om och marknadsföra sina liv. Har du ett eget liv själv?

   (Och nej, jag själv är helt ok med att tillägna några minuter av mitt liv varje dag på Bloggbevakning.)

   Svara

   ”verkar som att Bellas liv upptar mycket av ditt liv och din tid”

   Verkar som Camcams liv upptar mycket av ditt liv och din tid. Har du verkligen ingen sysselsättning du kunde ägna dig åt istället för att gnälla här 24/7?

   Svara

    Hur kan du veta om jag gnäller här 24/7? Vad får dig att tro det? På vilket sätt verkar det som Camcams liv upptar mycket av mitt? Alltid liknande kommentarer så fort du får någon form av kritik, ifrågasätts och inte smeks medhårs 😆😴🤦‍🙄

    Svara

     Det är bara att läsa dina kommentarer som du skriver här 24/7. Och ja, det går att se att det är du som skrivit dom pga. alla dina manér + det eviga gnället. Så Camcams liv verkligen upptar ditt liv typ helt. Skaffa dig en vettig sysselsättning och bidra med nåt istället.

     Svara

      Men hur kan du veta om någon skriver här 24/7, fattar inte heller, då måste du ju vara C som ser ip-nr? Evigt gnäll? – Finns ju fler som tycker samma sak. Jag tror dock ingen skriver här 24/7 inte ens The real Hmm haha. Sedan handlar väl inte denna blogg om Camcams liv så varför skulle CC uppta hens liv, och på vilket sätt bidrar hen mindre än de som hatar Bella och vill skvallra och vinkla Bella?

      Svara

       Det behövs inget ip-nummer för att känna igen dina kommentarer darling. Du hörs hela vägen genom skärmen med ditt hetsiga tjatande om vinkling, besatthet, och diverse diagnoser du sätter på folk. Alla förstår att det är du… förutom du själv verkar det som.

       Svara

        Precis. Stackaren tror sig vara jättesmart och sneaky och fattar inte att ALLA med ögon kan se att det är hon som skriver alla de där kommentarerna. Det behövs verkligen inget IP-nummer för att uppfatta detta. Så stackaren kan fortsätta tjata om att det inte är hon i all evighet, vi alla vet att det är hon.

        ”varför skulle CC uppta hens liv”

        Varför skriver du i tredje person om dig själv? Camcam med sin blogg upptar verkligen ditt liv, det som syns så tydligt även i detta tråd. Du behöver verkligen en sysselsättning, ett tips är att kika på ams.se

        Svara

     Men snälla, vi känner igen dig och dina kommentarer vid det här laget. Du uttrycker dig med liknande ord och formuleringar jämt. Vem som helst som är läskunnig kan se det. Hur dum är du om du tror att det inte märks? Dessutom känns du igen på att du tror att CamCam svarar på dina kommentarer under annat nick. Foliehatten är stor 😂

     Svara

     1. Du älskar kommatecken alternativt använder du inga alls när du är uppe i varv
     2. Du lägger in – i tid och otid
     3. Du föredrar ?! eller ?!
     4. Du skriver lite hånfullt, lägger gärna in ett ”haha” nu och då
     5. Du tror att varje kommentar som ifrågasätter dina är skriven av Cam
     6. Du är övertygad om att Cam är besatt
     7. Du kommenterar på varje inlägg om BB och skriver i princip samma sak om och om och om igen

     Därför känner folk igen dig.

     Svara

      8. ”Sluta bara!”/”Lägg av!”

      Svara

       Nej, vad gör ni?! Nu förstör ni ju allt roligt😁

       Svara

   För att hon är av samma skrot och korn själv. Citerar det senaste fb inlägget i Camillas tråd.

   ”Hahahaha snokade lite på vem det är som redigerat hennes wikipediasida så hårt efter att många anklagelser kom om att hon ljög.

   https://en.wikipedia.org/wiki/Specia…********

   Här ser man att en person med IP nummer ******** gjort redigeringar den 25e april (väldigt många dessutom).
   Söker man på IP numret framkommer det att personen som äger IP numret bor i Gustavsberg. Vem bor där då, jo ingen mindre än fröken Gervide själv hahahah.

   ”Hitta IP
   Vi har information om flera miljarder IP-adresser.

   Vi har sökt igenom våra databaser och konstaterar följande för IP-adressen **********
   IP-adressen verkar höra hemma i Gustavsberg, Sverige Flagga.

   Spåra fler IP-adresser”

   Ni kan själv kontrollera på https://www.hittaip.se

   Och så anklagar hon Isabella för att ljuga och manipulera.”

   Skriver inte ut IP adressen som finns med i tråden då jag tror? att det strider mot GDPR.

   Svara

    Jag har försökt få bort hela sidan länge. Det fanns inga lögner på den innan. Ledsen… 😉😉

    Svara

     Nu har jag läst Flashbacktråden om dig. Det är ju helt otroliga uppgifter de kommer med. Jag tycker nog inte det räcker med att du bara säger att det är lögner. Du borde försöka motbevisa vad som skrivs på Flashback, för även om det bara är ryktesspridning, kan det de skriver slå rot och uppfattas som sanningar av folk som inte är källkritiska.

     Be läsarna här om förståelse för lite färre inlägg under tiden du försöker reda ut skiten på Flashback. Med flera Öppet Spår kan vi underhålla oss själva. Släpper man sedan loss The real Hmm i kommentarsfälten, så har du klicken hemma ändå.

     @ real Hmm: Det var alltså vänligt menat.

     Svara

      Lol, snyggt sätt att be om Öppet Spår!

      Svara

       Nä, det var faktiskt inte det. Då hade jag skrivit så rakt ut. Meningen var exakt vad man kan läsa i min text. Inget underförstått att läsa mellan raderna.

       Svara

      😉😊

      Svara

      ”That which can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence.” Hitchens rakkniv

      Svara

       Oder wie wir auf Schwedisch sagen: ”Det som kan hävdas utan belägg kan förkastas utan belägg.”

       Svara

        Det var Anonym/18:28 som svarade Mickan.

        Svara

   Nu är ju detta camcams jobb, vilken lyx att skriva om roliga saker och ändå kunna leva på det.
   Det är ju dessutom frivilligt för dig att läsa!

   Svara

    Nu fick jag låten ”Hava nagila” i skallen, fast med texten ”vinkla och vrida, vinkla och vrida…” 🎶🎵

    Svara

    Tycker gnällis är bättre namn än Stollis. Plågsamt gnälliga kommentarer att läsa.

    Svara

   Det är hennes jobb?
   Jag vet inte hur ditt jobb funkar, om du har något, men på mitt jobb finns uppgifter att utföra, på samma sätt som Cam har utfört en uppgift när hon kollat igenom Blondies jetlaggande. Du verkar vara för frälst av Blondie för att inse att en normal människa inte har en fritid de kallar för jobb utan faktiskt gör annat om dagarna än att bli pillar i håret och fantisera ihop nästa lögn.

   Svara

   Det är väl detta som ÄR bloggbevakning i dess renaste definition? Vad förväntar DU dig av en bloggbevakare? 🤔

   Svara

   Detta känns ungefär som om någon skulle komma fram till mig och säga ”Men hur orkar du, har du ett liv verkligen? verkar som att KAFFE upptar mycket av ditt liv och din tid..”

   ….. host host, jag _jobbar_ på ett välkänt café.

   Svara

  Min bror bor i USA (Seattle) – när man resar mot USA (och inte tappar tid), då är det sällan att man får jetlag, men när man resar hem från USA eller till Kina och Asien, då mistar man tid, och då är det lättare att få jetlag – enligt min erfaring! – Men detta att Bella har jetlag/inte jetlag passar nog bara in i den historia hon vill berätta om sig själv – superkraft etc.

  Svara

   Är hon pigg efter resan har hon inte jetlag, är hon trött har hon jetlag. Det varierar uppenbarligen.
   Problemet med Bella är att hon ofta använder orden alltid och aldrig vilket gör det hela snurrigt. Bättre då att inte vara så kategorisk utan helt enkelt acceptera att saker och ting kan vara olika beroende på saker vi inte förstår.
   Ibland kan man vara knäckt av jetlag och nästa gång man gör samma resa mår man bättre. Kanske beroende på vilken fas i livet man befinner sig i eller om man har ätit och druckit bra eller dåligt senaste dygnen.
   Dumt att försöka framstå som någon som aldrig har jetlag för sådana människor finns knappast. Alla kan känna av jetlag men det finns sätt att försöka lura den 🙂

   Svara

    Håller med dig om uttryck angående alltid och aldrig, det är inte så förlåtande utan väldigt bestämt. Jämför:

    -Jag får aldrig jetlag.
    -Jag slapp jetlag denna gång.

    -Jag är alltid nöjd med livet.
    -Jag försöker att vara nöjd med livet.

    -Jag skulle aldrig dricka alkohol …
    -Jag undviker att dricka alkohol …

    Svara

    Barn och människor som endast lever i nuet utan reflektion säger orden alltid och aldrig oavsett om det hänt förut eller inte. De reflekterar inte saker och ting utan säger exakt det de känner just då.
    Barn – Jag får ALDRIG godis ( trots de åt lördagsgodis i lördags).
    Bella – Jag får ALDRIG jetlag (trots hon efter senaste resan poängterade att hennes trötthet berodde på jetlag)

    Svara

   Har upplevt jetlag när jag kommit till USA, vi var de första turisterna ute i NYC klockan 7 på morgonen haha men helt klart värre när man kommer hem! Hellre att man vaknar tidigt på sin resa än att inte kunna sova förrän in på natten när man kommit hem 🙂 (Har bara åkt åt väster och fått jetlag från det hållet)

   Svara

   Haha jag har precis motsatt erfarenhet! Skrev en kommentar om det lite längre ner men fram och tillbaks till Asien, no problemas. Men till USA? Ett mirakel att jag lever än idag.

   Svara

  Lyssnade ni på Isabellas instagram live igår? Hon är tydligen för känd för Sverige. Kan inte bara gå ut på restaurang hur som helst, att ta en taxi är otänkbart. Haha not so fun! Därför är det sååå underbart att vara i Beverly Hills där hon är okänd. Måste säga att det verkligen är fascinerande. Hon är verkligen galen. Själv har jag både sett Prinsessan Madeleine och Abba Benny på gatan idag och dom fick gå heeelt själva. Undra vad som skulle hända om Isabella visade sig ute!? Nä det vore HELT omöjligt. Haha ha!

  Svara

   Det blir väl en del folk som pekar och skrattaråt henne?

   Svara

   Grandios självbild så det skriker om det. Blir så löjeväckande att man bara kan garva åt hennes galenskap…

   Svara

   Hon är mest rädd för att behöva ställa upp på selfies med ”beundrare” på varannan meter. Då kommer hon inte fram till sitt viktiga (och naturligtvis ljuvligt roliga) möte utan att behöva vara otrevlig mot de stora skaror som känner igen henne här i Sverige.
   Bättre då att smygas in köksvägen till alla viktiga möten så ordningen inte behöver störas i staden 🙂

   Svara

    Ja, och hon har ingen möjlighet att retuschera de otaliga idolbilderna heller.

    Svara

   Stor skämskudde på den liven! Sitta och slänga med håret och skratta hysteriskt åt allt och inget.
   Hon ska ju sluta skriva svenska på bloggen utan det ska bara finnas en på engelska. Hittills har jag inte sett en kommentar på den engelska sidan. Iofs är hon ju jättefäääjmös i US numera så det går nog jättebra med en blogg på utrikiska.

   Svara

    Var tvungen och kolla, och Nää inte en enda kommentar!!!😮

    Svara

     Varför har inte ens en anställd kommenterat? Nu blir jag riktigt orolig. Vad händer?

     Svara

    Men himmel.. hon har väl inte sagt att hon är jättefamous i USA! Hon har väl inte påstått att hon är känd där överhuvudtaget. Varför detta vinklande på dig och detta hat? Att du orkar, kanske skulle du må bättre om du slutade stalka och hata på Bella och slutade vinkla henne hela tiden. Prova!

    Svara

     Bellas självutnämnda korsriddare! 😚

     Svara

      Och S är Camcam 😂

      Svara

       Och du har asperger deluxe.

       Svara

     Men lilla vän, är det någon som borde sluta stalka och hata så är det ju du. Du är ju värst av alla. Ser du verkligen inte det? Du borde försöka fylla ditt liv med mer givande saker som får dig att må bättre och börja då med att logga ut från Internet helt och hållet. Klarar du inte det borde du söka hjälp.

     Svara

    Hon tänker sig nog att hon ska kunna styra om trafik till den engelskspråkiga bloggen om hon lägger ned den svenska. Kan inte vara lätt att sälja sig i USA som Northern Europe’s biggest blog and super successful influencer om man inte får några kommentarer ens…

    Svara

     Du ska se att där snart kommer kommentarer när det nu påpekats av många här…, 😂😂

     Svara

    Hur många orkar läsa hennes blogg på hennes otroligt unika engelska? Det blir inte ”so fun”.

    Svara

   Hade hon live igår? Sa hon verkligen att hon är för känd för Sverige? Njaa så sa hon inte riktigt eller, lite vinklat av dig? Men jag kan förstå lite annars, för hon är ju påpassad var hon än går, på restauranger så kollar ju folk upp om hon dricker alkohol, vem hon är med och folk skvallrar om henne och smygfotar, så det är klart att det är annat i Beverly Hills för henne, och hon känner sig väl kanske otrygg i vanliga taxi i sthlm pga stalkern och haters. Men har svårt att tro att hon sa det du skriver utan att ha hört det, vet hur folk vinklar och hittar på här. Prinsessan M och Benny känner kanske samma sak även om du såg dem gå heeelt själva.

   Svara

    Bellas korsriddare! Du är för söt. 😍

    Svara

     Och du C som numera kallar dig S 😂 Du är dig för alltid lik, ändrar dig inte. Du känns lätt igen, alltid samma manér😂

     Svara

    Hej Vinkelfia, Bella tackar så mycket för din underbara support, heja heja.

    Svara

     🤣 vinkelfia

     Svara

    2014 var jag i sthlm och drack vin med kompisar på en krog där Cimon jobbade (bad om det godaste av de billigaste vinen de hade tyckte han var kul) och Bella gick förbi på torget utanför och någon ville snacka osv o hon såg besvärad ut och försökte liksom vänligt gå därifrån… tror absolut hon blir störd baaerat på detta empiriska underlag.

    Svara

     =Du är nästan släkt med en kändis!

     Svara

      Dagen efter var jag faktiskt och drack kaffe med LD och Fanny Arsinoe fick bloggkändisexplosion 😊

      Svara

   Sverige är väl ändå rätt känt gör att vi just inte är så gåpåiga utan låter kändisar vara i fred. Det är rätt ”svenskt” så att säga.

   Svara

    Tror att detta med att skvallra, baktala och hata är ganska ”svenskt” också. Så att säga.

    Svara

     Sure babe

     Svara

  Underbart inlägg!! 😁

  Svara

  Hahaha so fun! Undra om hon ens skulle hitta sitt huvud om det inte var påskruvat…

  Svara

   Då skulle hennes Team sköta det! Head of the Head 😊

   Svara

  Brukade flyga fram och tillbaks till Asien väldigt ofta och fick aldrig jetlag, var helt övertygad om att jag var immun! Tills jag flög till USA och inte orkade leva på typ 3 dagar tills jag vart normal igen. Vad är grejen med det?

  Svara

   Lättare att ”få några timmar extra” och lägga sig senare än att tappa dem, antar jag. Och jag tror man har lättare att komma i fas när man befinner sig hemma sen istället för på en ny plats.

   Svara

    Individuellt så klart, men jag har iaf mycket lättare för att skjuta på dygnet och lägga mig senare än att gå och lägga mig tidigare så för mig borde det va lättare att flyga österut.

    Svara

  Camcam, kan inte du göra en sammanställning med IL:s alla planer som runnit ur sanden? AI-klonerna, reality serien, Löwengrips nya satsning, nya kontoret, Saudi m.m. Tror det skulle göra IL-hyllare gott att se det svart på vitt.

  Svara

   Ja – och Australien??, Flattered?? var dom inte också i Kina – ingen som ville köpa produkten?

   Svara

   Tycker ”a quest for success” är extra kul eftersom hon var säker på att hon skulle syssla med den resten av livet 🙂

   Svara

   Här Camilla har du fan en assistent – anställ!!

   Svara

    Jaa, anställ mig Camcam! ❤

    Svara

   Alla nypa i armen. Vilka var det i Paris ?

   Svara

   Nej då, vi som inte hatar IL vet om att vissa saker runnit ut i sanden, eller att hon tänkt om och ändrat sig. Precis som så många andra gör. Planer ändras för IL som för så många andra. Finns mycket som andra planerat och påbörjat som runnit ut i sanden, så det är inget som just är typiskt för IL. Det betyder inte att hon är vidrig eller lögnare eller ps*kopat för att hon ändrat planer och tänkt om angående vissa grejer.

   Svara

    Jo hon är en lögnare. Minns ni inte Hajenhärvan? Hon ändrade sig varannan dag om hur saker och ting hade gått till i deras förhållande. Ingen vinkling. Hon kan ändra planer när det inte går som hon hade tänkt ja, men hon är en lögnare också.

    Svara

   Skriv gärna inlägget både på svenska och engelska så det hittas av utländska journalister och ev bloggläsare over there…

   Svara

    Jaa, gör det! Det här behöver spridas.

    Svara

   Ja o vad hände med den där ”storasyster” skiten hon hade upptryckt på nån tisha o de skulle skänkas pengar till typ ensamma mammor eller något liknande hade jag för mig ?

   Svara

  Haha, ja och så här är ALLT med henne. Allt!

  Det som vissa fattar (som hänger här på Bloggbevakning) och som vissa Bella-fans kommenterar med ”har man inte rätt att ändra sig?” 😉

  Svara

  Var inte det sponsrade inlägget om CBD-oljan baserat på att hon sov så dåligt för att hon var jetlaggad jämt? Eller misstar jag mig?

  Svara

  Faktiskt väldigt roligt inlägg!!

  Svara

  Det hon känner för stunden, här och nu, det är sant för henne. Att hon kände annorlunda igår eller förra året existerar inte.

  Svara

  Var tvungen och kolla, och Nää inte en enda kommentar!!!😮

  Svara

  När man ätit för många plättar – plättlaggad.

  Svara

   Nej.

   Svara

   Ska inte ljuga nu, jag fnissade lite åt detta

   Svara

  Men visst måste hon skoja? Bella alltså. Med alla dessa vändningar. Det kan ju inte vara på allvar och hon måste väl vara medveten om det själv?😂

  Svara

  Hahaha, så underhållande! Tror att det finns mer åsiktsbyten hos Bella som kan vara kul att granska – husmanskost/inte husmanskost tex.

  Svara

   Aldrig mer äta socker..
   Aldrig mer dricka alkohol..

   Svara

  Varför har Bella fått byta taktik så plötsligt? Har något hänt med hennes märke? Jag menar, hon droppade bomben att hon ville arbeta med välgörenhet och typ en vecka senare håller hon på att starta upp ett nytt företag som dessutom redan har 13 anställda. Vilka är dessa anställda? Har de gått från kladd och klet till privatplan och välgörenhet?

  Svara

   Det är väl summan av de människor som jobbar för Löwengrip Invest (inte omräknat till heltid på årsbasis utan snarare antalet huvuden). Bella har ju ett hemma-team och två content-team. Plus några free-lance som översätter bloggen. Det kan bli 13 personer om man räknar alla inkl praktikanter osv.
   Det är alltså inte 13 nya anställda till Bellas ”agency” utan helt enkelt Löwengrip Invests personal hon menar.

   Svara

    Varför skriver du som om det du framför är en definitiv sanning? Vet du detta med säkerhet eller är det var du tror?

    Svara

     Det skrivs inte alls som att det vore en absolut sanning. Läs texten igen.

     Svara

     Det är väl summan…
     Det kan bli 13 personer…
     Ja, helt 100% säker är jag inte utan jag framför en icke helt vansinnig teori. Tycker jag iaf.
     Har du någon bättre förklaring till hur Bella får ihop 13 anställda som ska jobba med hennes nya ”agency”?
     Vill du att det ska vara 13 personer nyanställda i USA?
     Fine. Gärna för mig. Ska bli kul att se vilka de är i så fall 🙂

     Svara

   Nej Carro det är ju två olika bolag, det ni kallar klet är ett och invest ett annat och är väl det som har 13 anställda isåfall. Hon har inte slutat med något bolag, som många spekulerar kring, skrev hon i ett blogginlägg idag eller igår.

   Svara

    Åh, tack att du förklarar att det är två bolag, det hade vi aldrig kunnat gissa!

    Svara

    Aha, så de 13 personerna som Bella menar är tidigare anställda via Löwengrip invest? Har de bara flyttats över? Vem ska göra arbetet inom Löwengrip invest när de nu har ytterligare 3 områden de ska vara verksamma i? Vad har de för relevant kunskap och erfarenhet av när det kommer till privatplan osv? De är liksom barnpassare, assistenter, stylister och makeup artister. Vad kan de tillföra? Så många frågor

    Svara

  Jetlagens vara eller icke vara….
  För mig är det heeelt obegripligt att C pallar att hålla track av en sådan ickefråga!
  Inget fan av Bella…men ärligt är detta intressant för någon?

  Svara

   Hålla track?! Hon har väl tagit reda på det i syfte att göra det här inlägget. Tror inte hon har en dagbok där hon antecknar Bellas jetlag.

   Svara

   Har man bara lagt märke till det och blivit fundersam, så krävs det nog inte jättemycket sedan. Finns ju några funktioner som kallas för ”sök” (som gör att inläggen där ordet nämns praktiskt nog kommer upp som i en lista), ”kopiera” och ”klistra in”. Du får det att låta som att hon behövt läsa samtliga skrivna inlägg från flera år tillbaka i hopp om att hitta just dessa.

   Svara

  Hmmmm…. Jetlagens vara eller icke vara….
  För mig är det heeelt obegripligt att C pallar att hålla track av en sådan ickefråga!
  Inget fan av Bella…men ärligt är detta intressant för någon?

  Svara

  Alltså, jag börjar på riktigt tro att hon är helt galen.
  Menar inte lite ” amusingly crazy” Utan en narcissistisk , manisk, nästan psykotisk människa som tappat både förståndet och verklighetsuppfattning :/ Ok, jag kanske tar i lite, men inte så mycket…

  Jag vet att hon är strategisk och vill ha rubriker och arga kommentarer osv osv, men det har väl spårat ur på sistone eller?? Vill hon verkligen framstå som en oseriös, hjälplöst våp?
  Fattar inte, jag har själv umgåtts med förmögna människor ( Bott i Marbella och Sotogrande i 10 år bla)Har även i jobb stött på kungligheter , men aldrig någonsin har de betett sig som Isabella?
  Skryter och extrema behov av att förmedla allt hon minsann har råd med– lyx, lyx,lyx, skryt skryt, viktig, superstar , behöver inte göra nåååågot själv ?! Ärligt, hennes beteende och leverne är bara ruskigt vulgärt och skrattretande, INGEN kommer att ta henne på allvar inte här, inte i USA heller.Kan inte någon bara ruska om henne, eller hälla en hink med isvatten över huvudet på människan ( FYYY, nu fick jag en bild i huvudet på hur komiskt det skulle se ut, men inser att man inte får vara för elak …:( så lämnar det till er egna fantasi och nöjer mig med att säga : orange och vitrandigt..)
  NEJ, jag är inte avundsjuk , och ja jag vet att ovanstående är inte vidare snällt ;D

  Svara

   Men hur är hon när man träffar henne i verkligheten? Är hon som du beskriver? Vore intressant om de som träffat henne berättar!

   Svara

    Hon saknar den ödmjukhet, empati och värme som amerikanarna har. Tror inte alls hon kommer lyckas där borta. Alldeles för kall och blä som människa för det.

    Svara

     Haha fast hon är ju faktiskt glad och trevlig. Vissa verkar oroliga att hon ska lyckas bra… men då så då behöver du inte oroa dig då, om hon är så kall haha

     Svara

      Hon är säkert glad och trevlig mot de hon kan ha nytta av. Många andra som har träffat henne säger att hon är helt ointresserad och rent av otrevlig (tex mot servicepersonal).

      Svara

       ”Hehe, haha, men sluta”, vill nog anonym 19:16 svara på det där.

       Svara

    Jag har traffat henne och min uppfattning är att hon är charmig och mycket på mot dem hon vill något ifrån. Det är en sorts manipulation. Alla andra är som frånvarande för henne.

    Svara

   Jag tror absolut att hon blir tagen på allvar i usa. Tror det kommer gå mycket bättre för henne där än här. Hon är liksom mer som dem, det ska vara stort, kändisar och ”super” allting.
   Tror hon passar in med alla andra lycksökare där.

   Svara

   Är också övertygad om att hon har en riktig störning. Hennes beteende är inte friskt. Hon är långt ifrån den största influensern i Sverige, alltså hon är skrattretande jämfört med exempelvis Bianca ingrosso, Kenza, Therese, men ändå tror hon sig vara störst? Så obehaglig människa.

   Svara

   Känner likadant och börjar nästan få lite oroliga moderskänslor för henne, har hon någon rådgivare hon kan lita på? Ibland känns det som att någon lanserar idén om det nya kontoret med motivering om hög glamfaktor och då hänger hon på. Sen kommer verkligheten ikapp…

   Svara

   Håller med. Hon är helt bananas. På riktigt! Det är inte friskt. Ingen kan spela så bra och vara så uträknande utan att ha en riktig skruv lös. Stackarn!

   Svara

   Kan det vara något behov av att hävda sig; att hon kommit från ”the hoods” och tagit sig fram? Och om det sen inte går som det var tänkt så hoppar hon på nästa projekt så att detta ”misslyckande” inte ska märkas? Hon beter sig nyrikt-hon vill visa upp sin lyxkonsumtion till varje pris-ett tecken på att hon lyckats. Sen om hon verkligen har de pengarna eller om det mesta är reklam är en annan sak. Huvudsaken är att hon får visa upp sig. Människor med förmögenhet (som ex gått i arv) har inget behov av att skryta om att de har pengar.

   Svara

    Narcissism.

    Svara

  Håller med dig men skippa utseendeskommentarer.

  Svara

  Hottar inte inlägget där Camilla får frågan om vad hon tycker om att folk kommenterar Isabellas utseende negativt och hon svarar typ att offentliga personer får ta det. Har inlägget blivit redigerat eller borttaget? Jag är anti- Bella men blev typ äcklad av cc när jag läste det.

  Svara

  Jag brukar observera hur andra beter sig mot servicepersonal eftersom det säger mycket om de sidor de inte visar inför ”jämställda”. Blondinbella har ett beteende som jag noterat länge i hennes små videoklipp. Hon älskar ju att bli filmad när hon kliver in och hur bilar och personal håller upp dörren för henne. Säger hon någonsin ”Tack” till dem? Jag har inte hört det en enda gång på de klipp som har ljud… Hon kanske säger tack ibland men det är talande att hon inte säger tack i de klipp som läggs upp i henne sociala medier. Hon sveper förbi personen som håller upp hennes dörr utan att ens ge dem en blick. Om hon beter sig så inför kameran lär hon knappast vara bättre utan kamera.

  Svara

  Åå vad jag hoppas att wannabe-Bellas läser din blogg också. Som trycker på hur ihåligt och pinsamt hon lever. Och ytligt, äckligt konsumerande och tron på att man själv är i centrum hela livet. Men så kommer jag ihåg, ”just det, det är Blondinbellas (bara namnet alltså…herregud) liv så många vill leva”…. så tragiskt.
  Sen ett är tillbaka läser jag inte hennes blogg, vara din. Då får man godbitarna, dvs idiotin serverad.

  Svara

   Fast hon är ju övertygad om att vi är avundsjuka.

   Svara

   Fast då får du ju iofs inte veta vad Bella själv skriver utan då får du bara cams och andras vinklade historier. Allt är inte som det skrivs och vrids till här. Fast det visste du nog egentligen Ztina (nytt namn vi inte sett här tidigare 😉 )

   Svara

    Inte konstigt att du inte sett mitt namn här, jag har aldrig kommenterat tror jag. I så fall väldigt länge sen sist. Så som bloggbevakning skriver om blondinbella stämde oftast överens med vad jag själv tänkt när jag läste båda bloggarna förr, så det gör mig ingenting att jag bara får den här versionen 👍☺️

    Svara

  Tja, kan man dra någon annan slutsats än att människor förändras och speciellt när frekvensen ökar att resa i olika tidszoner, inget konstigt alls

  Svara

  Apropå Ljugengrip, kolla senaste instastoryn där hon har en rosa kjol och brun top (GUD vilken tantig outfit), boobiesarna är enorma. 😱

  Svara

   Ser ut som en outfit hon själv valt ut. Totalt icke-matchande.

   Svara

  USA känns exakt som hennes försök i Australien. Misslyckat och fullt av överdrifter. Hon intervjuades i en liten podd och betalade för en rundtur på Paramount – låter som en skön semester 😀 Vad är det för ”agency” på gång riktigt, verkar ju inte finnas nåt klart med det alls…

  Svara

   Den där nya vännen Otto måste ju ha high life nu med svenskorna som låtsas vara superintresserade av honom…

   Svara

   Flum-minipodd var ordet, hela 394 följare på instagram…varför flyga till ”eläj” för det?
   Har hon gått med i någon kult, blivit hjärntvättad eller lurad med i pyramidspel? Om jag skulle ha en kompis som började slänga runt pengar som hon gör skulle jag fixa intervention…

   Svara

  Var är Ping-pong? 🙄 Hennes insta är tom, nåt inlägg om att sakta ner och innan dess 24 maj. Inget kåntänt alls.

  Och Bella nämnar inget om henne. Har det skurit sig på riktigt mellan radarparet?

  Svara

   Hon har tagit bort sitt senaste inlägg där hon fick kritik för all reklam hon har för lcc men själv bara menade att hon tipsade om saker hon tycker om.

   Svara

  Hon kommer fan lyckas i USA 😭 De är ju knappast kända för att vara ödmjuka där (som nån skrev högre upp)?!

  Svara

   Hon kommer snärja en rik man med de där jättetuttarna

   Svara

    Men lägg av.

    Svara

  Jag har en svärmor som blir jetlaggad när vi går över till sommartid – flera dagar hahaha

  Svara

  Någon, t ex du Camilla, borde kolla upp Kyle Otto. Tror inte IL själv gjort det

  Svara

  Själv har jag länge gått och väntar på att detta ska gå och kulminera i en ”Britney”. Spears alltså.

  Svara

  Beror nog på om hon tar sin sömn M som hon får utskriven eller inte vad jag fattat det för

  Svara

  Falskare människa får man ju leta efter. Undrar om hon själv kommer ihåg alla lögner och påhitt? Jag tycker du ska gräva lite i vad som hände med cystan, som hon sa att hon hade i magen i höstas vid halloweenfesten. Den var ju så stor så att magen svällde upp skrev hon. Och det syntes även i dräkten. Hon var orolig hur resan skulle gå med cystan, hon åkte ju utomlands med H kort därefter. Hon trodde hon skulle behöva operera bort den.
  Var det bara jag som tänkte: ok, ingen alkohol, uppsvälld mage, operation. Var det en bebbe i magen? Hon lägger upp det för en abort?
  Sen har inget mer nämnts om cystan. Kan den försvinna av sig själv?
  Och om det nu var en cysta. Varför inte berätta vad som hände med den?

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.