173 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  OT men jag känner på mig att Kenza ligger och krystar nu.

   Haha jag var precis inne på hennes ig för att snoka 😀 OCH SÅ KUL MED JANNI!!!! Vilken otrolig baby boom

    Jag följer henne inte i vanliga fall men har lagt till hennes och har igång notiser haha. Har aldrig klickat på notiser så fort som när Kenza lagt upp ny händelse i veckan.
    ?

     Hon har ju nyss uppdaterat bloggen, han är still in there 🙂

      Älskar att du förklarat det för mig som nyss skrev att jag kollar notiser på en gång haha.

       Det kanske var menat till personen som skrev första kommentaren ??

        Varsågod för förklaringen men precis som 16:34 skrev så var det såklart menat till den första kommentaren Dryg-Arne ??‍♀️

         Tog du illa upp av min kommentar? Var skriven med glimten i ögat.

          Med tanke på att du trodde kommentaren var till dig så förstår jag inte glimten i ögat-grejen, så lite Arne var du faktiskt.

           Låg ju som svar till min kommentar så lätt att tro? Tyckte det såg kul ut bara. Sluta vara så skitnödig. 🙂

           Jag tyckte att det var rätt självklart att mitt svar var till första kommentaren iom ”Gissar på att Kenza föder barn i skrivande stund – Nej, hon har nyss uppdaterat bloggen” (I en tråd som du har kommenterat i men det gjorde ju även ”Ilse” så du var isåfall en av tre potentiella om något), men jag tyckte dock också att det var mer en irritation i min nästa kommentar över att du drygade dig när svaret inte ens var till dig, snarare än att jag tog illa upp så det är väl lätt att missförstå när det i text antar jag ?

      Kan det inte vara tidsinställt då? Om det är på bloggen? 🙂

       Nä bild på ultraljud med dagens datum.

        Ah dåså! ? var inte in och kollade själv, brukar inte läsa hennes blogg så ofta. Skulle nog ha gjort det först innan jag kommenterade haha

   Gick precis in här för att skriva något liknande. Tror också det. Ovanligt tyst på hennes sociala kanaler idag ;)!

   Jag hoppas allt går bra för henne och bebisen, och att om hon känner för det när han är född, bara är i bebis- och familjebubblan och inte känner sig tvingad att lägga ut något på sociala medier. Skulle vara coolt om någon influencer (eller vanlig människa för den delen) bara tog tre veckor ledigt från internet, inte uppdaterade något och sedan: ”förresten, bebisen kom för ett tag sedan men den är för speciell för att delas med hela världen”.

    Helen Torsgården gjorde ju liknande med sin första. Hon la upp typ fyra storys när de var inne på förlossningen och sa att det var dags och sedan en bild dagen efter när hon var född för att sen ta ledigt en månad och mysa med bebben och att lära sig att vara föräldrar.

   Nope, hon har uppdaterat bloggen nu.

    Förlåt, svaren hamnar – precis som vanligt – hipp som happ. Detta var adresserat till Hårdkokt Ägg.

     alltså kommentaren 15.49.

   Tror bestämt att Du har fel.

   Såg precis hon hade uppdaterat.. vafan! Min magkänsla stämmer fan aldrig ?

    ?

    gud va löjligt

     Din kommentar? Ja, rätt så löjlig faktiskt.

  är en viss typ av män som köper lambo, Jocke stämmer rätt bra in på den…
  Och att sedan inte ha körkort visar hur mycket viktigare det är att visa upp sina pengar.

   Men han övningskör ju

   Dom med riktigt bilintresse kanske inte köper på platinum cars…liiite sliskiga säljare…

    Vem med lite klass köper en sådan bil? Ful som f:en, och J på det, jisses…

    Varför inte? Jag har kikat på en BMW där men vet inte inte om det är värd att åka ner dit då?

   Haha har han inte körkort??

   wow vilka bittra människor ni är.. en av världens mest åtrådda och vackraste bilar.. ingenjörskonst.. och så dömer ni folk som köper dem som ”en viss typ av män”… att ni orkar.

    Eh det är ju på riktigt bara en typ av män som köper en sån där bil (där det finns mängder med bilar vackrare än det där eländet). Och det är män med lite kortare kuk än alla andra. Empiriskt bevisat förstår du.

   Det sägs ju att bara folk som inte kan någonting om bilar köper lambo .

    Förmodligen?

   Vilken käck familjebil.

   Men nej, han har nog inte köpt den men kör istället leasing genom sitt bolag. Det är så många gör hos Platinum, och den bilden som vi fotade står det även ”köpt” på, trots att vi ”enbart” leasar bilen.

   Jag och min partner har också leaset en bil i miljonklassen hos Platinumcars, och det gjorde vi genom hans bolag. Dock lite udda gjort av J&J om Jocke inte har körkort? Det är inte den perfekta bilen för en nybörjare, som håller på och lär sig att köra (tycker jag). Jag och mannen älskar bilar och har sedan vi träffades för 8 år sedan, båda med körkort ;), drömt om att ha just den bilen vi valde – Vet inte helt om det kan försvara vårt val av bil, men vi möter ofta folk som inte förstår sig på att vi har en ”så dyr lyxbil”.

  Fram för fler högkvalitativa inlägg som detta! Way to go Camcam.

   Ja! Bättre inlägg + kommentarsfält igår och idag än på länge. ?? (Tack trollen från fb).

   Han kan mycket väl ha köpt bilen. Känns som en sån grej han skulle kunna göra spontant. Eller brukar han provocera sina läsare ”bara för att”? Följer inte dem längre.

    Den hängde du uppenbarligen inte med på!

     ?

  Klarna is the shit.

   Bella kan lösa rabatt på Anyfin ju.

   Ja, precis som wannabe-influencern Zannie sa i Lyxfällan härom året: ”Jag har ju samarbetat ett tag med Klarna”…

   Resten av värden: ”Nej, du har handlat på kredit, idiot”.

  Kan du inte hitta det via google? 🙂

  MOOVEEE ON ??

   Är ju rätt imponerande så skulle också vilja veta. 🙂 En del låtar hon gjort som finns på youtube är ju helt ok.

  Tittar man på hans Instastory när han kör iväg med bilen så finns inga registreringsskyltar, så nä, han har inte köp den.

   han har väl inte körkort?

    Bilen är förmodligen modifierad till Epa-traktor och går max 30 km/tim 🙂

     Hade inte tackat nej till den epan.

      Fifaan, den är ju skitful

       Inte om det var en epa. 🙂

       Tänker på Al Pitcher, fifaan.

  Har han körkort?

   Övningskör med Jonna.

  Han hade ju inga pengar kvar efter ”joz”
  Så fjantig människa! Han borde växa upp

   Eh, ha lite humor. 🙂

  Smygreklam för Platinum Cars?

   Nej haha deras följare är i fel målgrupp för det. 🙂

    Du tror inte målgruppen har pengar till bilar i 3-4 miljonerklassen?
    Jag tror du har rätt i ditt antagande.
    Det är nog snarare trampbilar som gäller för målgruppen i många fall 🙂

     Hade de gjort reklam för mopeder tex tror jag faktiskt de hade kunnat dra in en hacka. 🙂

  Var finns alternativet: Dunno, don’t care? ?

  Med vad?

  Vem bryr sig om han har köpt eller inte. Oavsett så får han som han vill, det är att reta alla. ?

   Är det deras stil att provocera? Inte följt dem sen prank tiden, gillade dem då.

    Han skrev inte så länge ”nu kommer haters kommentarer fram” när han stod vid den bilen. Dem är nog inte ute efter att provocera utan många störs sig oavsett vad dem gör.

  Sant! Han övningskör i den eftersom han inte har nåt körkort.

  Dags för Bella-inlägg tycker jag. Hon letar tydligen lägenhet nu i NY…

   Är väl lämpligt om hon tänkt bo där? 🙂

  På tal om att köpa… menar Bella att hon ska köpa en lägenhet i NY? Hur ska hon ha råd med det? (Ok, jag vet inte vad lgh i NY kostar men det hon visar på IG ser dyyyrt ut).

   Står bara kollat på lägenhet, inte att hon ska köpa. 🙂

    Ska hon hyra kanske, hon skrev ju att hon hoppades på en signering. Tänkte att när Fredrik Eklund var med så var det köp på gång. ?

     Lutar ju helt klart åt att hyra. Lite avundsjuk, hade också gärna gått på visning där och fått inspiration. Kostar ju inget att få se höjdar lägenheterna samtidigt liksom. 🙂

     Bella skriver ju i sin blogg att om allt går väl så får hon hyra denna lgh fr o m första augusti.

      Hoppas hon får den, jag tackar inte nej till bilder därifrån.

      Aha, jag läser inte bloggen men såg på IG angående lgh.

       Brukar inte jag heller läsa men blev så nyfiken att var tvungen kolla om det stod ngt där ang lägenheten.

   Hon skriver att hon ska hyra. I kommentarerna står det att hyran är $15 500/månad. Har hon förresten skrivit nånstans vad hennes byrå heter?

   Ingen aning.
   Tycker dock lägenheten ser tråkig ut.

   För ett tag sen la hon ut en bild från en annan lgh, det var typ bara en liten hörna med ett fönster man fick se. Det lilla kändes som typ Carries lgh innan hon gifte sig och flyttade ihop med Big.
   Underbar jädra lgh! Drömmen!

    Jag gillade den här. 🙂 Inte utsikten dock.

   hon har nån rik snubbe.. den nivå hon lever på går inte ihop med de resultat hennes företag visar.. sen hon linkades med hajen, stordalen och nån annan miljardär lever hon rikt.. jag köper inte att det kommer från hennes företag. Antingen rik snubbe eller fiffel. Vad det än är så kul för henne =)

    Hon har jobbat lääääänge. Tror du hon gjort åt alla pengar hon tjänat genom åren? Så förminskade att tro att en man står bakom kvinnors framgång så fort hon har pengar.

     ?

     Nä men privatflyg + hus för 25 mil + hyra hus i st tropez, new york går inte ihop. Snart kommer yachten. Köper inte för allt i världen att hon betalar allt själv

      Lägg av med skitsnacket! Behövs ingen man för att ta sig fram oavsett hur hon gör det.

    Sluta!

    155000kr är inger orimligt om man betalar hyran med oskattade pengar. I skattade pengar motsvarar det en hyra på ca 60’kr.

    Hon ska ha två anställda boende där och gissar på att det blir en del av deras lön.

    Om du också lägger till att hon har knappt någon hyra för kontor i Stockholm längre så blir pengarna som hon har i utgift peanuts.

     PS. Jag är inte impad på lägenheten. Den bild som var snyggast är mest troligt lobbyn och inte en del av hennes bostad.

     Fast hyran är inte 15000kr utan 15000 dollar och det är sjukt mycket pengar…

      Läs om, läs rätt.

  Lite OT men alltså fan vad osexigt det är med män som inte har körkort.

   Varför det?

    Var kanske onödigt att skriva män, menar givetvis kvinnor också. Av någon anledning ringer det varningsklockor hos mig när en vuxen människa utan ekonomiska problem eller andra hinder saknar körkort. Signalerar lathet även om det nödvändigtvis inte behöver vara så.

     En person som inte använder bil för att ta sig överallt är alltså lat? Inte miljömedveten, ointresserad av bilar eller liknande utan lat?

      Jag har körkort men äger ingen bil. Jag både miljömedveten och ointresserad av bilar men körkort är ändå något jag velat.

       Men om du nu inte ens använder körkortet, varför skulle du vara mindre lat/bättre än de som av olika anledningar valt att inte ta? Ni lever ju på samma sätt, dvs utan egen bil.

        Jag tror latheten anses ligga i att inte ens ta körkort, eftersom det kräver en hel del övning och plugg.

         Exakt så jag menar. Skulle aldrig vilja ha ett förhållande med någon utan körkort då det då skulle bli jag som får köra på ev semestrar och liknande.

          Det är på riktigt helt vidrigt! Kört hela vägen tur och retur på två långsemestrar nu. Värst var Öland-Stockholm med en knallblå vänsterfot efter att ha lyckats sparka bort en benbit i foten. Ystad-Stockholm var inte helt party heller, men då hade jag åtminstone inga trasiga kroppsdelar, haha. Har vägrat långkörningar nu tills sambon har tagit det där jävla kortet. Inte en chans att jag kör en till sån vända själv.

      Körkort är inte lika med att äga bil och köra bil. Jag tycker också det ringer varningsklockor när vuxna inte har körkort. Jag har körkort men äger inte bil och kör väldigt sällan, men det är en otrolig trygghet att veta att jag KAN köra bil om det krävs, t ex vid akut situation.

       This! Jag hade tyckt det vore väldigt märligt om inte min man hade haft körkort. När min kollega var gravid fick de ringa till hennes pojkväns kompisar mitt i natten (ingen svarade, tills en av dem slutligen svarade efter ett tag) för att åka på en kontroll på natten. Det blev ofta samtal till vänner sena kvällar eller på nätterna för att hon hade en så besvärlig och problematisk graviditet. Innan födsel sov de hos hennes föräldrar för att vara säkra på att de kom iväg när det väl var dags och att de hade någon som kunde köra dem (som inte var ambulans).

       Jag tycker det känns så osjälvständigt och barnsligt att hålla på sådär, och jag håller därför med om att det känns väldigt oattraktivt och lat att inte åtminstone _försöka_ ta ett körkort. Personligen hade jag tyckt att det vore väldigt jobbigt om inte min partner hade haft körkort.

     Att inte ha körkort är väl motsatsen till lat?

      Jag menar givetvis inte lathet som i att man tar bilen överallt utan lathet som i att inte anstränga sig för att ta körkortet.

       Varför ska man anstränga sig för något man inte vill ha?

     Hahaha på allvar? Lathet?
     Sen jag tog körkort har jag BLIVIT lat. Innan cyklade eller gick jag överallt.
     Nu tar jag bilen till affären som ligger 1 km bort.

      Haha en anledning till att jag inte vill ta körkort. Folk blir så fruktansvärt lata. Vill inte bli det och slita på miljön. Skulle dessutom vara pengar i sjön eftersom jag aldrig skulle köpt bil eller kört den – så… vad? 20 000 i körkortskostnader för något jag inte ens kommer nyttja. När och om jag kommer behöva/kunna köpa miljövänlig bil eller carpoola så kan jag ta körkort. Just nu noll anledning. Bor i en storstad med bea förbindelser och cyklar för det mesta 🙂

     I Stockholms län saknar hälften i åldersgruppen 18-30 år körkort för bil.
     Det är stor skillnad på intresset för körkort i Stockholm jämfört med hur det är i orter utanför större städer.
     Om kollektivtrafiken är utbyggd och tillgången på jobb dit man kan ta sig kollektivt är god (som är fallet i Stor-Stockholm) så minskar förstås motivationen att ta körkort. Körskolor är också dyrare i Stockholm och det går åt fler lektioner på grund av den täta trafiken.
     Men det är synd att många inte passar på att ta körkort direkt efter gymnasiet. Skjuter man upp det så blir det både jobbigare och dyrare. En merit också när man söker jobb om man inte har så mycket annat att fylla sitt cv med 🙂

     Körkort är inte gratis. Min pappa har sagt sedan jag var 18 år att han kan betala för mig men jag lever inte på mina föräldrar som en parasit och begär inget körkort eftersom jag kan frakta mig överallt med både buss och spårvagn. Jag kanske tar körkort om några år men behöver en stabil inkomst och prioriterar eget boende och jobb framför en bil.

      du behöver ju inte ha en bil bara för att du har körkort.

       Absolut inte men körkort är ingen prioritering just nu.

     Jag förstår vad du menar och håller delvis med. Jag är uppvuxen i en mellanstor stad och här är mentaliteten att körkort är något man ska ha som vuxen. Det tog ett tag för mig innan jag skaffade det , och det låter löjligt men jag har aldrig känt mig så vuxen som när jag skaffade körkort. Har man möjlighet så är körkort något man skaffar.

      Och jag bor i en storstad där du knappt kan ta dig fram med bil om du inte vill fastna bland enkelriktade gator och ombyggnationer där du knappt vet om vägen ens leder dig rätt.

       Vad har det med saken att göra? Bara för att man har körkort innebär det ju inte att man ska ta bilen överallt. Jag har körkort men äger ingen bil och tar mig runt med buss och cykel,( men det är väldigt skönt att ha körkort och låna bil istället för att behöva be om skjuts hela tiden om man inte kan åka kommunalt.) Trots det så är körkort en bra sak, jag menar absolut inte att man måste skaffa det om man inte har råd och förstår att det inte är en prioritet om man bor i en storstad men har man möjlighet så ja! Körkort kan behövas i jobb, och för mig är det en enorm frihetskänsla att veta att jag kan köra en bil om jag vill eller måste.

        Som sagt: Jag tar körkort när jag har ekonomin för det. Fraktar mig själv överallt kollektivt så det går ingen nöd på mig.

      Min(a) största stolthet(er) i livet har typ varit när jag tog min juridiska examen och när jag fick mitt körkort 🙂 Det var så mäktigt att som 19-åring sitta helt ensam i en bil och få höra orden ”Du är godkänt”.

     Fan vilken korkad kommentar /// mvh en med både körkort och bil. Att döma människor som lata och osexiga för de inte har körkort är det dummaste jag läst på länge. Tror det är vi med bil som är latast, jag hade inte åkt kollektivt om jag så fick betalt för det, är inte det höjden av lathet? Och tror de flesta bilägare är såna.

      Handlar inte om den typen av lathet utan förmågan att ta tag i saker och få jobbiga saker gjorda. Det är osexigt med folk som inte reder ut det. Som alltid ska ha skjuts ?

       Ja för vi som inte har körkort kan inte frakta oss kollektivt.

     Tycker du känns jävligt osexig.. Jag är 28, bor på landet men har inget körkort (visserligen pga medicinska orsaker men det är inget som syns). Klarar mig alldeles fint ändå och ingen annan verkar ha problem med att jag inte har körkort. Eller jo, personer som du då – som tycker att det är någon form av prestige att ha körkort för då är man vuxen och har åstadkommit något. Har en universitets utbildning på fem år, inte går jag runt och kallar folk som inte har det för osexiga?

   Eh?

   Jag fattar ju vad du menar även om jag tycker att det är jävligt unket. Jag tycker att självständiga och starka tjejer är sjukt sexiga och den typen av kvinnor har ofta, men inte nödvändigtvis, körkort.

    Såg ditt svar ovan och insåg att jag tolkade fel. Sorry! När jag var barn hade jag en kompis vars föräldrar inte hade körkort av olika anledningar. De var sjukt duktiga på att resa runt, men med andra färdmedel (och genom att få skjuts). Men på inget sätt lata. Tror det finns mycket fördomar om folk utan körkort.

   Jag har körkort, ska vi ut och rulla några varv i rondellen? Jag kan… Pumpa din tank full med högoktanigt drivmedel direkt från slangen…?

   Känner mig inte sexig alls av det här… Blev ju mest äckligt.

   Så himla onödigt skrivet. Finns massa anledningar till att man väljer att inte ta körkort. Man är inte en sämre eller ”osexigare” människa för det.

    Jo

   Känns inte helt med tiden den där kommentaren. I Stockholm upplever jag inte körkort som standard idag. Snarare att folk lägger pengarna på bostaden över körkort.

   Jag har inte tagit körkort för jag tror inte att jag skulle vara trafiksäker, jag är nervöst lagd och inte stresstålig alls ?

    Det var jag också innan jag tog körkort. Du vänjer dig och tvingas bli av med nervositeten 🙂

    Känner samma. Jag har svårt att gå över övergångsställen ? Jag har testat att övningsköra och det var inget för mig. Jag känner mig riktigt osäker och vill inte utsätta någon för det.

    Jag var exakt likadan, men när man väl har börjat köra så kommer det som en reflex. Mycket av nervositeten försvinner när man sitter i en bil och bara kör.Våga prova, helt klart värt det 🙂

    Ingen kan något innan de lärt sig det. Precis som att man lär dig hur man balanserar en cykel, tar ut pengar i en bankomat eller vad som helst i livet lär man sig även att köra på ett säkert sätt. Man måste bara öva, allt är svårt innan man kan det. Och vissa lär sig snabbare än andra.

    Bra med folk som står för att de inte känner sig trafiksäkra. Bättre än att någon stackare ska tvingas köra bara för att anses ”lyckad” i livet. Vilket skämt.

   Har inget körkort men har en El cargobike. Bor i en stor stad. Allt finns här med några minuter med cykel. Jag kan storhandla. Jag kan köra min son till förskolan. Vi kan cykla till Leos lekland på 15 min.
   Jag lider inte av att inte köra bil. Har inga planer på att skaffa. Jag ser hur folk kör och vill inte riskera mitt liv.
   Mina man kör och när vi åker bil så är jag livrädd. Folk har bromsat framför än på en motorväg, för dem är arga när han kör i rätt hastighet och inte 120 km i timmen. Händer så ofta.
   Nä jag är okej med att jag är 24 år och inte har något körkort. Är hellre osexig då.

  OT – någon som har mer koll på vad som hänt med den där kändisstylisten som retuscherade sina klienters kroppar smalare..? Såg att Bianca verkar ha slutat följa och gilla hennes bilder.
  Mvh nyfiken med en oerhört lugn dag på kontoret

  Tips: Bisse lägger ut en läsares ip-adress och mailadress på sin Instastory. ? Förstår att hon blev irriterad på kommentaren men man får ju ändå inte slänga ut personuppgifter hipp som happ..

   Fint! Hade inte tackat nej. ?

   Känns som om hon lever över sina tillgångar rätt rejält. Vad får hon pengarna ifrån?

    Skulle tro att hon lever en del på sparade pengar. 🙂

   Kan lova att företaget/stiftelsen kommer betala den kostnaden, aldrig hon hostar upp det ur egen ficka

    Lägenheten ska ju bebos av Charlotte och Louise som ska jobba i New York från hösten. Sen ska även Bella bo där när hon är i stan.
    Självklart är det Löwengrip Invest (eller det amerikanska bolaget) som betalar. Varför skulle Bella betala lägenheten privat när hon inte betalar något annat med egna skattade pengar?
    Pengarna kommer väl från Ellos och Lyko i väntan på att de amerikanska affärerna kommer igång 🙂

     Precis!

     Kopierar in här vad jag skrev längre upp.

     155000kr är inger orimligt om man betalar hyran med oskattade pengar. I skattade pengar motsvarar det en hyra på ca 60’kr.

     Hon ska ha två anställda boende där och gissar på att det blir en del av deras lön.

     Om du också lägger till att hon har knappt någon hyra för kontor i Stockholm längre så blir pengarna som hon har i utgift peanuts.

      Företag som utlokaliserar anställda till New York får räkna med att betala för bostaden.
      Man kan knappast betala lön till en utsänd för att denne ska kunna betala sin egen hyra i en stad som New York (eller Tokyo osv).
      Anställer man personal lokalt blir läget förstås annorlunda. Då räknar man med att personalen har egen bostad. Så är det överallt i världen. Skillnad mellan utsända och lokalanställda.

       Men nu pratar vi inte om ett stort företag samt unga människor.

   Jag undrar mer över det hon skrev på instastories om poolen. ”Perfekt när barnen kommer över”. Undrar ärligt och inte hånfullt hur vardagen ska se ut framöver? Ska barnen endast komma på lov om hon ska bo i New York?

    Säkert kommer hon pendla men tillbringa mer tid där än i Sverige. Barnen överlever. 🙂 De får säkert välja med åldern sen var de vill bo mest om Bella fortfarande bor kvar där då.

   Så nyfiken på hennes finansieringsplan!
   Var får hon pengarna ifrån??

   Kanske säljer hon huset och satsar på att flytta dit! Vet dock inte hur det skulle lösa sig med barnen men vad jag förstått har hon inte vårdnaden om barnen. Fast det kanske bara är ett osant rykte.

    Bara ett rykte.

    Ett rykte. Är ju inga problem med barnen, blir ju ingen skillnad från nu? Bo på hotell varannan vecka eller hyra egen lägenhet. Hon kommer ju pendla hem till barnen ändå.

   Löwengrip Invest har en ny anställd från juni.
   Kan vara ersättning för Charlotte som ju ska flytta till NYC.
   Amanda Nordquist
   Key Account Manager at Löwengrip Invest
   Kommer från butikschefsjobb på MQ
   Modigt att börja hos Bella nu. Men Löwengrip Invest är det bolag som ska ha den bättre framtiden.

  Har Maggan slutat blogga?

  Brukar inte jag heller läsa men blev så nyfiken att var tvungen kolla om det stod ngt där ang lägenheten.

  Förstår visserligen att dom tjänat en del på YT. Men blir förvirrad när Jonna är så desperat med att sälja så mycket ”skit” på köp och säljgrupper på fb. Fått en känsla då av att de inte är lika bra ekonomiskt? 40kr hit och dit och tjäna vad är det om man ändå har ekonomi till en Lamborghini.

   De har ju aldrig påstått att de är stenrika eller tar ut jättehöga löner. Jonna verka leva rätt normalt, känns inte som hon överkonsumerar och köper massa onödiga dyra märken osv.

   finns sååå mycket folk som tar lån för att flasha med en dyr bil

   Jag ligger på överklass med min man. Jag hade loppis. Jag ska väl också få sälja även om jag har mycket pengar.
   Redan när barnen var små så sålde jag deras leksaker. Småsummor. Pengarna hamnade i deras sparbössa för att det blev som att dem har sålt sina saker.
   Hon kanske gör något liknande.

  Kan du inte göra ett inlägg om let’s dance med dina favorit danser av influencers? Hamnade på den delen av youtube igår och satan vad duktiga både Kenza och Bianca var.

  Du menar att hyran för lägenheten är avdragsgill och går på företaget? Tror inte svenska skattemyndigheten går med på det iaf. Men det är ju ganska mycket konstigheter på gång.

   Dubbelt boende i deklarationen?

  Är jag fortfarande i modd? Är inget flashback-troll, lovar att vara snäll 🙂

   Okejrååå….. Du är friiiiiiiiii! 😉

    Tack 😀

  Håller med!!! Sjukt osexigt med killar som inte har körkort. För mig ringer mansbebis-varningsklockan direkt.

  Finns ingen Lamborghini reggad på varken deras företag eller privat. Men däremot har det registrerat en BMW X6 och en Audi R8 på Jocke och Jonna AB, den 28/5 och 29/5 ??

  Såg nu att Jonna står som ägare till en Land Rover som blev registrerat 29/5 också??!

  Personer som köper sånna bilar kompenserar för något annat 😉

  https://www.instagram.com/p/ByfT7noi_xK/
  PLATINUMCARS förmodligen ett samarbete med dplay där Lundells serie ska sändas.
  Kolla PLATINUMCARS hashtagg där paret Lundell poserar intill bilarna #dplay #kanal5sverige.

  🙂

  Bilkörning och filma med andra handen under bilfärden.
  Rask – skärp dig, tänk på andra som färdas på vägarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.