Blondinbellas frågor om sitt sommarprat – en efterkonstruktion?


Isabella ska förresten ”träffa isbjörnar” på Svalbard. Jag tänker som en ”meet and greet” då eller?
Träffa? 

Hur som helst, jag lyssnar gärna in vad ni skulle vilja höra. Jag har helgen på mig efter nattning att uppdatera texten. På tisdag ska jag spela in i en studio. Nu ska jag göra en kopp té, äta barnens rester av fredagsmyset och gå igenom musiklistan och matcha med rätt stycken. Det är väldigt roligt att få göra det här. Enormt svårt. Men roligt. Jag var inte alls säker på att jag skulle tacka ja men jag är stolt över att jag vågar det här. Puh! Stor kram. //Isabella Löwengrip

Att Isabella inte var säker på om hon skulle tacka jag till att sommarprata ser jag som lika sannolikt som att hon inte kommer göra några fler framträdanden i svensk media efter sändningen den 24 juni. (Inte alls med andra ord)
Skulle hon tacka nej till den här typen av PR?
Mhm….troligt….NOT! (Läs med Borat-röst)

Vad tror ni?

170 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Kommer väl bara vara massa lögner ändå så jag ska inte lyssna! Finns inget äkta med henne.

   Kanske kommer massa lögner från andra vem vet, kanske kommer en massa lögner från Joakim Lundell, svårt att veta vad som verkligen är sant av allt han kastar ur sig, där är mycket PR-kupper och strategier. Att inte han granskas, och siffrorna han bett de nämna om han i sin presentation haha att han har 1.7 miljoner följare – då har han väl lagt ihop kanal med prenumeranter för han har ju 890.000 IG-följare, och prenumeranterna är väl många samma som följare. Är det bedrägeri? Konstigt att inte det tas upp här.

    Men har de nämnt sakerna i presentationerna själva? Är det inte personen som skrivit texten som letat upp faktan? ?

     Verkade ganska uppenbart att han sagt åt dem att säga så, eller att han själv skrivit ner de siffrorna, vid presentationen på presskonferensen alltså. Han såg så självgod ut haha skämskudde. Fattar inte varför vissa tror att Bellas tal skulle innehålla mer lögner än Jockes nej jag är mer skeptiskt till vad Jocke säger. Sedan vet vi inte vad som varit helt sant och ärligt i andra sommarprat, finns säkert vissa som överdrivit saker, vinklat eller lagt till lite det vet man inte. Om Bella har en uppfattning om sin barndom så är det hennes känslor och ur hennes perspektiv precis som det var i Biancas fall, behöver alltså inte vara lögner. Alla människor har inte samma uppfattning om olika händelser och scenarion, folk har olika känslor och uppfattningar

      Varför skulle det betyda att han skrivit ner siffrorna själv bara för att du tyckte han såg självgod ut? ?

      Fast grejen med Bellas barndom är ju att hon plötsligt ändrat sin uppfattning om den väldigt drastiskt. Hade varit en annan sak om hon alltid påstått att hon haft den här barndomen. Men att nu helt plötsligt ändra på sin livshistoria låter inte så trovärdigt tyvärr.

       Vad har hon ändrat, förstår inte? Har hon inte alltid sagt att hon är skilsmässobarn och uppväxt i höghusområde i förort? Att hon bodde delvis ensam som 14åring och sen helt egen lägenhet sedan 16 år? Hennes känslor och perspektiv kan ändras med ålder och efter att hon fått barn t ex. Förstår inte vad hon skulle ha ändrat på? Det Jocke säger stämmer väl inte helt överrens med vad andra säger heller.

        Nej. Hon har inte alltid påstått att hon är ett maskrosbarn.

         Och jag säger inte att varenda grej hon någonsin sagt är osanning. Så du behöver inte ta upp allting som är sant och använda det som motargument och påstå att det betyder att hon aldrig ljuger.

         Men när och var har hon påstått att hon är maskorosbarn? Jag har aldrig sett eller hört henne säga det. En tidningsrubrik såg jag som skrev från maskrosbarn till entreprenör eller liknande – det är ju inte säkert att Bella sagt det kan ju vara reportern som satte den rubriken. En del anser att maskrosbarn är att växa upp under enkla förhållande och sen arbeta sig uppåt till framgång och rikedom – andra anser att det är barn som växt upp i misär eller med knarkande el sjuka föräldrar.

          Eftersom hon flitigt länkade till den artikeln tycker jag nog att hon höll med om den rubriken.

    Och såklart. Bara för man tror att Bellas tal kommer innehålla lögner så menar man ju inte automatiskt att man tror att hon är den enda som kommit med osanning i sitt sommarprat. Men personligen tror jag dock hennes tal kommer innehålla mer lögner än Jockes.

     Jag tror hon kommer vara ärlig och berätta om barndom och sin livsresa och karriärsresa, kanske om mobbing, skvaller och häthat. Men det spelar ingen roll om hon är ärlig eller vad hon säger för det kommer ändå sågas och dissas här och påstås här att vara lögner haha Hon kommer totalsågas och hånas här oavsett.

      Fast hon ljuger ju själv som en häst travar?

       Om vadå? Hon är ju väldigt ärlig ofta, och till o med varit ärlig om saker hon ljugit om som yngre och sina strategier – det betyder ju inte att hon ljuger om allt. Ljuger hon om att hon bloggat sedan 14årsålder, att hon har två barn, att hon haft akne, att hon köpt sitt hus, att hon startat många bolag och att flera floppat, att hon varit gift, är skild, att hon driver företag och sociala kanaler. Nej hon ljuger inte mer än andra, och vi/ni vet inte vad hon ljuger om, eller vad som är sanning när det gäller hennes känslor. Ni har ju påsått här att hon ljugit om stalkers, att hon inte köpt sitt hus, att hon inte varit eller ska på saker som det sen visat sig att hon visst varit på – och det visade sig att ni haft fel i många fall, bla om stalker, husköp med mera med mera. Andra ljuger däremot och vissa har överdrivit sitt cv och annat, många överdriver.

        Hon har ljugit massor av gånger. Du får gärna lita på henne 🙂 men jag gör inte det. Punkt.

         Kanske hon har men inte mer än andra. Punkt.

          Finns många andra som ljuger också ja. Det gör inte saken bättre.

        Hur länge ska du orka med detta försvarstal? ”Nej hon ljuger inte mer än andra haha det är ni som vinklar”, jo hon ljuger betydligt mer än de flesta och att hon erkänt att hon ljugit tidigare gör henne inte plötsligt ärlig.

       Hon är ju mer ärlig än andra – det är ju det som är grejen. Vilka andra skulle vara öppna med sina strategier och erkänna sådant? – Ingen annan tror jag, inte sett det iaf. Andra mörkar, manipulerar, fjäskar och låtsas betydligt mer så känn er lurade. Om ni bara visste och förstod. Men Bella som är ärlig med strategier och gett bloggtips till andra – det är hon som får skit och kallas lögnare. Möjligt att hon vinklar något i sin uppväxt eller överdrivit något MEN det betyder inte att hon ljuger om allt och definitivt inte mer än andra. Punkt. Det är galet med hatet och hetsjakten som blivit här, sjukt obehagligt och skrämmande. Till och med barn som hakat på i drevet och dumskallar man ser på instagram som anklagar henne för att ha sagt saker hon inte sagt och får för sig det ena och det andra, helt sjukt. Borde vara iq-gräns på sociala medier.

        Finns massor av bevis på att hon ena stunden sagt en sak och andea stunden sagt helt tvärtom. Man är inte IQ-befriad för att man ifrågasätter någon som far med osanning. Jag hatar inte Bella, men jag tror inte på ett ord av vad den kvinnan säger längre. ?

         Precis som andra då som Bianca, Myggan m. fl. Många ändrar sig om saker genom livet t ex finns det andra som sagt att de aldrig skulle förstora bröst eller läppar men sen ändå gör det, jag själv trodde aldrig nånsin att jag skulle klippa håret kort men nu är det gjort.

         Jo många är väldigt IQ-befriade som hänger här och på instagram, det är skrämmande. Korkskallar, barn, äldre kvinnor och småbarnsmammor som mobbar och kränker – det är inte samma sak som att ifrågasätta.

          Du verkar ju inte vara en speciellt härlig person själv heller direkt ??

          Haha…OT – vem är Myggan??
          Är det Margaux?

           My martens

       När hon efter presskonferensen upprepade att hon skulle bli världens mäktigaste affärskvinna
       så fick hon ett par frågor om det av ekonomi Ekots utsände. Det blir kanske granskning…?

       Känner du henne??

      Men hur ska man kunna tro på henne när hon skrivit om hela sin barndom på sistone?

       Eh va? Har hon skrivit om hela sin barndom på sistone? Varför skulle man inte tro på henne för det, hur menar du?

        Hon har ändrat massa saker i den. Du får jättegärna lita på Bella som sagt. Men du behöver inte ifrågasätta mig mer nu. Jag kommer inte ändra mig. ?

         Vem är den tragiskt efterblivna som sitter här dag ut och dag in och tar på sig uppgiften att vara Bellas beskyddare gentemot påhopp och lögner?

          Det är väl någon timanställd stackare. Jag förstår inte alls vitsen, inte här inne.

      Tycker det är mycket intressant att du som påstår att du själv inte har så stor koll på Bella eller har läst hennes blogg så mycket påstår att det vinklas härinne (jaa jag vet att det är du, bellas största riddare, pga ditt sätt att skriva oh nej jag är inte Camilla). Newsflash, det gör det inte. Vi som faktiskt har läst hennes blogg från början (ja jag är en av dom) vet att hon ljuger och ändrar ”sanningen” så att den passar henne för stunden. Det är inga lögner eller vinklingar från vår sida, det är så det är. Det är därför vi är skeptiska mot henne, inte pga denna blogg utan pga hur hon har betett sig. Bella är bra på att förstöra för sig själv, det behöver hon inte Bloggbevakning för.

       Och hur kan du veta om någon inte har stor koll på Bella eller läst hennes blogg? Hur vet du att någon är Bellas största riddare Lisa? Alla vet, iaf alla som inte är korkade, att du Lisa är Camca – hur skulle du annars veta om någon är riddare. Och hur kan du veta om någon inte läser Bellas blogg, var det löjligaste, du skämmer ju ut dig mer och mer Cam. Jag läser hennes blogg och vet att det mesta vinklas härinne, det vet de flesta som läser båda, det ser man liksom. Jag har ej följt hennes blogg slaviskt från början men jag vet att andra ändrar historier så det passar för stunden, ser det mer hos andra än hos Bella faktiskt. Finns andra som överdriver och vinklar just saying. Möjligt att Bella förstör för sig själv men tyvärr så förstör ju C och denna blogg för henne – det är CC:s mål att smutskasta henne så mycket som möjligt och sänka henne.

      Varför tror du inte henne när hon själv säger att hon ljuger och manipulerar? ?

      Hej Bella, hur fan kan du sitta o ljuga så jävla förbannat i vart enda jävla inlägg du gör???

     Hon kanske är ett konstprojekt?

      En installation av sig själv?

    Det är säkert fler som ljuger, men det vet vi ingenting om. I Blondis fall vet vi ju hur det ligger till…

   Hoppas Camilla sammanfattar allt härinne, så man slipper lyssna på det. 🙂

    Det kan du vara lugn för. Tro inte för ett ögonblick hon skulle missa en sådan chans. Hon kommer att bryta ner allt mikroskopiskt och mjölka det till oändlighet

     Så bra ???

      Tragiskt

     Fantastiskt!

   Båten som hon vägrar att ens märka som samarbete man borde anmäla henne.

    Nu kan man se att hon har fått en hel del anmälningar för bristande marknadsföring på sin blogg av diverse människor. Bra jobbat alla hoppas att fler anmäler henne. Skattefifflare och bedragerska som hon är.

     På konsumentverket 🙂

     Sluta med ert jävla drev! Hon är inte mer skattefifflare eller mer bedragerska än andra! Bianca som har företag registrerat på Malta, och gör en massa smygreklam? Smygreklam hos Läckberg finns det, anmäler ni henne också? Jocke Lundell som överdriver eller lägger ihop siffror, skattar de för allt på rätt sätt, all renovering , alla samarbeten och all spons?

      Men sluta säga att hon gör som alla andra!!
      Det rättfärdigar inte hennes beteende, förstår du inte det?!?

      Underbara Clara, Jonna Jinton och Ebba von Sydow beter sig inte som Bella och är ändå stora bloggar.

      Men lägg av med det där argumentet. Bara för att du tycker det finns andra som beter sig dåligt så gör det inte saken mer rätt.

      Folk brukar liksom inte vara speciellt positivt inställda till Joakim Lundell här heller och det är många andra som anmälts för smygreklam, inte bara Bella. Så ge dig nu människa. Vill jag inte lita på Bella samt anmäla henne för smygreklam så gör jag det.

   ”Stolt över att jag vågar det här”? Isabella har väl inte gjort annat än fokuserat och pratat om sig själv de senaste 10 åren?

  Tror jag verkligen inte att hon hade gjort – tackat nej alltså.
  Mig veterligen ingen som tackat nej till detta program någonsin.
  Tror heller inte att hon inte kommer att synas i svensk media efter den 24:e.
  Allt är påhittat & lögn!
  Jag undrar faktiskt mest över barnen.
  Hur blir det med deras umgänge.
  Kommer de att få träffa och umgås med sin mamma som ”vanligt”?
  Sån himla tur att de har en bra pappa med båda fötterna på jorden som det verkar iallafall.

   Känns som detta endast är hennes sätt att på längre sikt öka uppmärksamheten.. kunna få medier att nappa. Igen.

    Tror att kanske ligger någonting i den granskning som folk pratar om. Och det här uttalandet att ”HEJ DÅ SVENSK MEDIA
    – FOREVER” är ett sätt hävda sig i förväg genom att inte ställa upp på någon intervju eller svara på några frågor: för det har hon ju meddelat alla vid det här laget… Det är smart att göra så här i förhand!!

    Det kommer säkert skrivas om Löwengrip Beauti, Löwe, och sannolikt den stora granskning som kommer ske (enligt typ alla)..

     Tror också det är något sådant. Finns inget rimligt alls i att bara bryta banden till en inkomstkälla (media = exponering, fler samarbeten osv).

   Såklart folk tackat nej förut, men är 101% säker att Bella aldrig skulle kunnat bli en av dem ?

   De kommer nog att träffas som vanligt men med regelbunden jetlag som extra ingrediens. Not so fun.

  Jag förstår inte vilka alla människorna är som vill ”höra om hennes uppväxt”, eller är det bara sådana kommentarer som släpps igenom?

   Ja, det är bara det som släpps igenom.

  Tycker hon ska comitta till sitt uttalande på något vis, typ ”jag betalar 100,000kr till att skydda isbjörnar för varje mediaframträdande jag gör efter Almedalen”. Då skulle man åtminstånde kunna tro på att hon ska hålla sitt ord. Kan inte du Cam köra en räkning som du gjorde med Calle Schulman och det där med att han skulle sluta med insta? Skulle iaf vara kul att se hur många ggr hon bryter det på ett år.

   Fast det fattar ju alla som vet vem hon är och går för att hon endast budade för att framstå som givmild och viktig. Hon skiter fullständigt i isbjörnar precis som hon fullständigt skiter i vad alla vi tycker. Jag klandrar inte ens henne längre, hon är en person som endast är yte efter uppmärksamhet, pengar och bekräftelse och kanske är just det en konsekvens av hennes uppväxt, kag klandrar media som ger henne utrymmet att sprida sina lögner och att de agerar som att hon är sanningsenlig. Det är media som är smutset som aldrig ifrågasätter, aldrig kritiserar och som helt konsekvenslöst låter henne kräkas ut lögner om de personer hon har haft i sin närhet. Hon är vad hon är. Men bågon kvinna som lever för att hjälpa djur och människor med ett genuint hjärta, det kommer hab aldrig att bli eller vara. Därför skulle hon heller inte skänka en spänn till björnar. Möjligen att hon köper en päls gjord på dom.

    Ja fy tusan, det förvånar att media är sådana medlöpare. Ofattbart att de lägger ribban på en så låg nivå. Vill de bidra till en fördumning av folket? Klart de vill men det är sjukt.

    OT: Tror att fördumning är ett hittepå-ord, isf jobbar jag så.

    Hon ville synas där och då – på ”baaaalen”.. Allt ljus på Bella! Kan sätta en slant på att det var vad detta handlade om.

     Inte ett enda danssteg eller puss på kinden av Prins Charles har jag sett.
     Men bilder från Hotel Claridge däremot. Löjligt dyrt för Bellas företag.
     Kanske ett av de dyraste i London. Många (Många) 1000 per natt.

    Jag ska dock tillägga att Bella knappast är ensam om att jobba så här och i ärlighetens namn, varför skulle hon inte buda liksom. Hon var ju där för att synas. Inget fel i det. Nu när jag läser vad jag skrev så tycker jag ju att jag lät lite väl elak. Jag har ju inte några bevis för att hon ljuger så jag ska ju inte heller säga att hon gör det. Mrn jag menar bara att media är bovarna i mycket än vad vi verkar se.
    Jag tror att hon kommer till och lyckas i USA just för att hon är orädd.

  Hennes tacksamhet… finns nog inget som låter så ihåligt samtidigt som man bränner alla relationer och sk förtroende. Plus miljö.
  Vilken cirkusapa..
  Hennes grad av total obildning och konstanta pinsamheter därav, herre alltså..

  Om Bella tvekade inför sommarpratet beror det väl på debaclet med hennes inställda söndagsintervju med Martin Wicklin. Den intervjun hoppade Bella tydligen av för att den skulle bli för personlig. Hon ville hellre sitta och snacka om sig själv och sina företag. När hon blev på det klara med att Martin Wicklin tänkte fråga om uppväxten, relationerna till familjen, skilsmässan från Odd osv så hoppade Bella av.
  Vi får se hur sommarpratet blir. Allt hänger förstås på hur hårt producenten vill styra men om Bella ska spela in på tisdag och fortfarande sitter och skriver så kommer det nog att bli kort om tid för redigeringar. Kanske det Bella tänker också? Blir det tidsbrist så kommer hon att kunna få programmet dit hon vill 🙂

  Förlåt hör inte till ämnet, men undrar bara hur det gick för Bianca och hennes stylist som photoshopade och redigerade bilder på Bianca. Jobbar de fortfarande tillsammans?

   Bianca har ny stylist och den gamla stylistens photoshopade bilder har spårlöst försvunnit från hennes Instagram.

   Den stylisten blev sparkad efter att det framkom att hon photoshoppade Biancas bilder så att hon såg smalare ut

  Du verkar så avundsjuk och bitter för att hon ska få sommarprata haha. Hon kanske nämner dig i sitt prat. Ska bli väldigt intressant att lyssna på hennes sommarprat.

   1…2…3 där kom lilla försvarsadvokaten in.

   Insert gapflabb

   ”Avundsjuk och bitter”, yadayada, samma gamla tugg…. Att du orkar.

  Precis vad jag tänkte på….

  För det första har Blonda säkert blivit tipsad om att det är lämpligt med bra PR just nu för att många börjar ifrågasätta hennes valser.
  Nu tänker jag på hennes egna lättlurade bloggsektanhängare som verkar tro Blonda klarar av att gå på vatten om hon ges uppdraget dvs.

  Är stensäker på att hon ska memorera ett färdigt manuskript som ska få oss att tycka isdrottningen har ett hjärta av guld.
  Nu tränar på att klara av att läsa inantill så det låter naturligt….det är nästan lika svårt som att få håret lockat av en anställd.

  Hoppas hon lägger in lite av sina charmiga hysteriska gapflabb så blir det mer trovärdigt.

   Alltid undrat, varför kallar du henne ”Blonda”? Du framstår som ganska dum i huvudet när du skriver så. Finns väl ingen som kallar någon det någonsin? Förutom du.

    Akta dig! Snart kommer TrH och svarar på din fråga, trots att den inte var riktad mot hen.

     Skakar

    Haha det är CC själv som skrivit det som ”Lisa”, ser direkt när det är CC som skrivit. Nej att hon lägger in hysteriskt gapflabb får vi inte hoppas.

     Stor skillnad på hur Lisa och Camcam skriver, är ju uppenbart att de inte är samma person

      Nej ingen skillnad alls, det är just sättet hon skriver på och användande av ord som avslöjar henne. Det är uppenbart att det är CC och det finns typ bevis att det är CC. Så är det Sara. Men många är naiva här och CC har det bra.

       ???

       Jag har också blivit anklagad för att vara CC en gång!

        Jag med!

        Samma här, mer än en gång …

       Fast det är vad DU tror ? Jag tror inte att det är camcam och ser ingen likhet i deras sätt att skriva.

     Tror inte Cami har tid att sitta här och skriva kommentarer! Hon har dessutom en hel blogg hon kan skriva sina åsikter i.

    Du framstår som ganska dum i huvudet när du skriver en sådan kommentar, S.

    Svar till S.
    Du förgyllde just min dag….är faktiskt den enda som f har tillstånd att kalla Blondinbella för Blonda :=)
    Att bli kallad dum i huvudet är också i sig lite småkul, det visar ju att du retat upp dig……….ljuvligt!!!

     Hon är väl snarare färgad som frisyr?
     Är det Burda som flyger in från Tel Aviv?

  Tror inte hon skulle ha tackat nej, var inte sommarpratare en av hennes mål för några år sedan?
  Måste försöka hitta på det inlägget, ett av hennes många 100 mål inlägg. Tror hon har nämnt just det målet flera gånger genom åren.
  Kan man lyssna om man bor utomlands förresten?
  Sett att det är flera rättså intressanta pratar i år.

   Jo, det stämmer att hon nämnt det som mål förut 🙂

   Jag bor också utomlands och brukar lyssna i podcasterappen. Alla SR program funkar där. ?

   Det har hon ja, det stämmer!

   Annars brukar ”målen” i regel komma i bloggen när hon redan vet att något ska ske.

   2010, tror hennes blogg låg på en annan plattform då men en snabb sökning hittar man utvärdering början 2011 där hon nämnt det som ett mål 2010.

   https://www.isabellalowengrip.se/2011/02/09/utvardering-av-2010/

   Slog mig hur länge sedan det var hon var tillsammans med Nils. Tyckte hon kändes som sig själv då. Gillade även hennes blogg vid den tiden.

    Måste dock säga till hennes försvar att en hel del har hänt i hennes liv sedan hon hade detta som mål och att känna sig tveksam kan ju vara för att hon inte varit helt ärlig i media senaste åren.

  Intressant att en person som vill ge privatflyg ett ansikte samtidigt tar en sväng förbi Svalbard för att se på isbjörnar, ett av de djur som far allra mest illa av den miljöslukande människan.

   Bella vill väl höra med isbjörnarna själva om det verkligen är så varmt som en del säger. Tänk om isflaken i verkligheten inte alls smälter undan så snabbt som en del säger? Isbjörnarna vet bäst vad som gäller för de borde ju ha koll.
   Om isbjörnarna tycker att läget inte inger oro kan ju Bella flyga på som vanligt. Då kan hon hänvisa till vad hon fick veta från isbjörnens mun där på Svalbard 🙂

   Tror inte en dag att Bella kommer att åka en liten båt till Svalbard i nio dagar. Utan sitt entourage och uppvaktning. Genom att ropa in resan har hon nått sitt mål att verka givmild och empatisk. Mission fulfilled!

    Hon behöver säkert inte genomföra resan om hon inte vill.
    Den ska genomföras under april-augusti 2020 men bara om det finns plats på båten. Den kanske redan är utsåld?
    Om jag fattat rätt så är det Natural World Safaris som bjuder på resan mot att den som ropat in resan donerar det belopp som resan gick för i auktionen dvs 22,000 GBP. Om Bella inte åker på resan så slipper hon också betala 🙂

    Det kommer komma en förklaring ”pga att jag är oumbärlig för mina företag fick jag tyvärr skicka min head-of-skitjobb till Svalbard istället”.

  Känns som kvinnan (som bestämmer gäster) på Sveriges Radio duckat för BB under många år men nu gick det inte längre. Och nej, jag tror inte BB skulle tacka nej. Ever! Hennes dröm har precis gått i uppfyllelse. Hoppas hennes prat blir intressant. Är mest nyfiken på om BB är stött över att inte vara inbjuden till Brilliant Minds?

   ”Sveriges mäktigaste affärskvinna” är inte inbjuden till Brilliant Minds, men många medieprofiler är det…? DÄR har du beviset på att Bella endast är ”mäktig” genom kontakter och lögner, inte på riktigt – i branschen.

  Kan du inte döpa om bloggen till blondinbellaBevakning. Skrollar alltid förbi men det börjar bli mycket skollande nu. Några inlägg är okej men det är fullt.

   Fortsätt scrolla! Det är bra träning för tummen! Eller vad du nu scrollar med??

   Varför skulle hon göra det? Även om det är mycket om henne så är ju fortfarande inte allt om henne ?

   Den var gammal.

   Gahaha ”Blondinbellabevakning” har vi inte hört här på kommentarsfältet på ett tag ? Vad ska du skriva härnäst? ”Bitter och avundsjuk”? Vad mer står på flowcharten som Bella tvingar er anställda följa?

   Eller Bellashamingbloggen, Bellahatarbloggen, Bellaholistbloggen, Blondinbellabesattning.

  Isbjørnene sidder sikkert og glæder sig til at møde den store isabella Löwengrip.

   Ja de frøjder sig som aldri førr?.

   Polar bear isdrottning. = perfect match.
   Is i hjärtat på Bella.

  Tycker det är kul att de flesta som kommenterat vill höra om hur hon egentligen är privat och inte ett skvatt om företag och pengar. Synd bara att det inte går att tro på vad hon än säger längre.

  ’Meet and greet’ kan lätt bli ’eating meat’.
  Nån får ge mr Pauls Isabelle ett gevär?.

  Skyltar på Svalbard anvisar att man ska vara beväpnad vid utflykt, fastboende har nog vapen nära till hands även i bebyggelsen.
  Isbjörnarna går ju faktiskt in ibland där med. Har blivit vanligare på sistone genom deras
  allt svårare levnadsvillkor.

   Stackarna 🙁

  Men alltså, det blir ingen skillnad nu jämfört med hur det är efter hon ”lämnat Sverige”. Bella uttalar sig ändå, oftast, inte till svensk media och de få gångar Aftonbladet, breakit eller Expressen skriver om henne är det baserat på lögner eller överdrifter som kommer från hennes blogg. Jag tror att den enda skillnaden blir att hon inte längre kommer att skriva bloggen på svenska, vilket kommer att drabba henne enormt, så de kommer att börja skriva på svenska igen efter någon månad 🙂

  Watch and see!

   I wish she sommarpratade in english. It would be so fun.

    Jäääs?

   Jag är tyvärr inte säker på att det kommer drabba henne så mycket att inte skriva bloggen på svenska. Hon kommer absolut tappa mängder med följare, men så länge hennes statistik inte är offentlig kan hon fortsätta hålla fast vid sina 1,5 miljoner följare (eller ännu fler ”nu när hon är internationell”) och på så sätt fortsätta få nya samarbetspartners…

  Kommer ihåg att hon slrivit att hennes dröm var att få vara med i sommar så nej, hon skulle aldrig nånsin tackat nej.

  Ska hon vara glamour-sminkad varje dag på båten och visa klänningar med paljetter? Ska hon ha med sig teamet? Kommer hon få förhinder i sista sekund pga av säkerheten eller blir hon akut förkyld? Kommer maffian vara närvarande. Finns det hajar i vattnet? Så många frågor.

   Hahaha! 🙂

   Klart hon får förhinder ?

  Hon lyssnar inte alls gärna på vad vi skulle vilja höra.. Jag skrev att jag gärna vill höra om hennes tankar kring att vara en så bra förälder som möjligt och vara närvarande trots många resor och långa avstånd. Den kommentaren gick inte igenom.

   Hon antecknade den och kommer ha med den i pratet. Hennes främsta mål är att svara på det läsarna verkligen vill veta. Det var därför hon frågade på bloggen.

    ?????

     Hahaha ja säkert.

   Jag tror att jag läste en sån kommentar. Den kanske är uppe nu?

    Nej…

  Förstår inte rubriken, vad åsyftas vara en efterkonstruktion??

   Camcam svaaaara!

    Jag misstänker att hennes sommarprat var klart men att hon fått lite feedback från SR ang Hajen mm.

     Ja, Bella skrev i bloggen:
     ”Först skrev jag mina 15 sidor som ett sommarprat är men sedan raderade jag halva.”
     Det var nog snarare efter att producenten haft synpunkter som Bella ”raderade halva”.
     Producenten är faktiskt till för att ha synpunkter och se till att det blir ett bra radioprogram. Som dessutom uppfyller Sveriges Radios krav enligt avtalet med staten när det gäller saklighet och opartiskhet. I Bellas fall borde programmet även granskas i förväg med hänsyn till eventuellt otillbörligt gynnande av hennes affärsverksamhet.

      Jag har jobbat på SR. Självklart informeras sommarpratarna om de inte får göra reklam vare sig för egna eller andras produkter för det är inte tillåtet i public service. Producenten läser igenom manus flera gånger medan sommarprataren skriver det och kommer med feed back. Programmen spelas inte in live. I studion finns även tekniker närvarande (eller de kan sitta i en annan studio, men det är ju teknikerna som sköter inspelningen och de lyssnar samtidigt på vad sommarprataren säger). Programmen klipps innan de sänds, inspelningarna blir ofta för långa pga felsägning, omtag, hostattacker osv. Uppstår några tveksamheter kring manus är det alltid ansvarige utgivare som har sista ordet.

  Förstår inte rubriken, vad åsyftas vara en efterkonstruktion? ?

  Varför inte, det är väl bra att välja ett smeknamn utifrån sin egen perception av en person?
  Kollade upp, dryg som man är, namnet Blonda och använt som förnamn är det vanligast i USA (som efternamn vanligare i t ex Italien).
  Passar rätt bra då egentligen?.

   Haha..lantis-wifi at its finest.
   Ska vara ett svar till: S./13.14.

  Löwengrip Beauty AB så har Jonas Palm avgått som styrelseledamot den 2 maj 2019. Står på alla bolag under all historik.

  Det är så trist att hon inte spelat in sitt sommarprat ännu… samma PR-Crap hon alltid kört med. Hela grejen känns så lik hur hon fick platsen på skolan i Zürich – lovade äng och gröna skogar men väl på plats hade hon inte ens någon mark, men då hon redan var på plats kunde de inte skicka hem henne igen..

  Hon har fått dem att ge henne en plats att tala, som de sen antagligen kommer ångra, då det kommer vara som Camcam skriver: lite skryt och efterkonstruktioner.

  Ingen kan heller skapa någon kupp där ingen lyssnar på hennes prat för alla är så hoppfulla på att hon säger något nytt skvaller, så Bella kommer antagligen ägna ett helt inlägg över hur många som lyssnat och tacka för den fina responsen efteråt. Fast det egentligen bara är folk som hoppats på något nytt men får samma story som expressen får betalt att skriva om.

  Jag brukar genuint älska sommarpratarna för de öppnar upp om bitar i sitt liv som ingen riktigt vet något om, men det kommer vi inte få här. Jag är rätt glad att hon lämnar landet, på så sätt finns det hopp för de människor som har henne som förebild att byta till en värdig person och inte någon som skapar luftslott och betalade uppslag i dagstidningarna.

   Berätta mer om skolan i Zürich !
   Snälla snälla!

    Skolan låg inte alls i Zürich, utan i Horgen som ligger 25 min utanför Zürich. Men det är klart, Horgen låter ju inte lika tjusigt (vilket det också inte är). En Bella-överdrivning i vanlig ordning.

    Bella lät dem bla. tro att hon hade gymnasiebetyg som var ett krav för att ens få delta hos dem. När de begärde betygen så förhalade hon det så långt som det bara gick. Väl på tillträdesdagen så erkände hon att hon hade ljugit om det, men att de ju inte kunde skicka hem henne då när hon redan var där. Detta är alltså inget som hittats på utan hon berättar detta själv i föreläsningen nedan:

    https://www.youtube.com/watch?v=KrPtaxU7qEc

    Helt otroligt egentligen hur denna ”föreläsning” kunde vara något bra då hon egentligen erkänner gång på gång att hon inte talat sanning, utan ljugit sin väg fram….

  Inga intervjuer på svenska – är det väl hon har sagt? Så intervjuer på engelska i svenska medier borde gå bra? ?

   Men hon behärskar ju inte engelska språket, mer än på mellanstadienivå. Blir inte mycket sagt då. Ganska skönt.

   ”Head of översätta my shit-english to svenska again” sökes omgående.

  Reagerade också på det; att nu ska hon få träffa isbjörnar ☺️ Hon kanske tror de står på rad o så ska hon få klappa dem o prata lite med dem? Hoppas någon berättar för henne att de är farliga ?
  Men hon kanske lottar ut resan.?

   Har inte Svalbard klapp & kramhörna?

   En hemlighet:
   Hon skall åka till Svalbard med en kopia av Andre:s luftballong.
   Sen skall hon släppa vattentäta flytande mobiler med små fallskärmar
   rakt i knoppen så dom blir förvirrade men vaknar när Bella ringer upp dom.

   Hoppas hon blir uppäten av isbjörnar.

  Hon verkar ha en förkärlek till efterkonstruktioner.

  Jag sätter min högra fot på att enda anledningen till att hon kommer sluta göra svenska intervjuer är pga hennes nya agency. Inget annat. Privatjet rimmar inte så bra med dagens klimatdiskussioner så inga svenska intervjuer så slipper hon konfronteras med frågor hon faktiskt inte kan svara på.
  Det kommer ju väldigt lägligt. Plus att hennes nya miljökvinna på jobbet enbart jobbar med PR. Spännande utveckling!

  Det är så uppenbart att hon gör en stor grej av att inte framträda i svensk media för att slippa frågor om löwengrip beauty när de går i konkurs. Då dras säkert andra grejer fram också (NTH, Hermine Hold för att nämna några av de senaste projekt hon varit involverad i) och hon kan inte längre framstå som den fantastiska businesskvinnan som gör allt hon tar i till guld längre. Låta det värsta blåsa över, sen lan hon ju komma tillbaka, kanske med stor framgång i USA, kanske inte, är ju bara att dra till med något. För egentligen, om hon nu ska vara fysiskt i Sverige två veckor per månad, ok att hon inte har tid med några långa reportage och heldagsfotograferingar, men att helt klippa banden – det måste finnas en orsak. Och konkurs ligger väl helt enligt tidsplanen, lär ske någon gång nu i sommar.

  Någon mer som noterat frånvaron av hyllningsartiklar i dagens industri förresten? Kan det ha varit Pingis kontakter som ordnat? Oproportionerligt mycket hyllningsartiklar för en influencer md litet/medelstort bolag, nu – tyst? Blir svårare att framstå som framgångsrik om det skurit sig md kontakterna.

   ??????

  Skulle vara ytterst intressant om folk hade samma åsikter ifall man behövde identifiera sig innan man skrev nåt här………

  Till Svalbard behöver hon ha med sig stylist och MUA ?

  Trött på hennes sätt att ställa frågor och be om hjälp de är de inlägg som genererar flest kommentarer.
  Men hennes lojala följarskara (sitt från Expressen) ger henne vad hon vill. Hon får betalt att prata men vi skall gratis ge hjälp. Hade hon trott att hon kunde få någon att skriva hennes manus men nu är det dags att spela in. Eller är det bara för att få kommentarer som hon ställde frågan om vad hon skulle prat om.

  Nu ligger hennes intervju ute som hon gjorde i LA. ”TheIlovesuccess podcast”. Någon som lyssnat?

   Det är en svensk killa som bor i LA som gjort podden, vilket inte framgår. Alltså ej en amerikan som hört talas om bb

    Precis… Inte direkt någon stor podcast.

  Jag åkte till Svalbard för att få ”träffa” isbjörnar. Åkte på safari med erfarna guider ute på fjället flera dagar och gissa vad… ”träffade” inte en enda isbjörn.. såg inte ens skymten av en.. inte ett fotspår en gång.
  Så okunnigt av henne att hon tror att de står på rad och välkomnar henne.. tror hon Svalbard e en djurpark?

   Japp.

  Börjar tröttna rejält på Bella. Förr läste jag hennes blogg jämnt, nu aldrig.
  Tyckte Bella här var roliga, men nu börjar det bli tjatigt.
  Eftersom hon ljuger HELA tiden och vänder kappan efter vinden, finns det ju ingen substans i något, därav kraftigt bristande intresse. Lite synd nu, de börjar hända mycket.
  Man varför gynna denna donnas narcissistiska hybris!

  Isabella hade med ”sommarprata” på sin Bucketlist redan typ år 2010 (borde gå att hitta i hennes blogg-arkiv nånstans).
  Jag tror mer på att hon ringt och tjatat varje år och nu sa de äntligen ja. Enligt kommittén som utser sommarpratare finns det vissa som hör av sig år efter år och vill prata, och andra som de försöker få dit men inte lyckas.
  Är säker på att Blobdinbella tillhör den första kategorin;)

  Har ni läst aftonbladets artikel om hennes sommarprat och flytten?
  ”– Hon kommer ha sina barn på halvtid i Sverige, precis som tidigare, så hon kommer inte bosätta sig där permanent men kommer vara där allt mer, säger Marisol Was, kommunikationsansvarig på Löwengrip invest”
  Nu är hon officiellt kommunikationsansvarig iallafall ?

  Det är noterat och när det pågick så undrade jag vad DI höll på med.

   Ska va svar till E/ 15.35, sorry.

  Så konstigt. Idag skrev hon att hon tackade ja DIREKT! Öh.. den 14e var hon inte säker på om hon skulle tacka ja.. I’m confused.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.