Kim Kardashian kan, men inte Isabella Löwengrip?

Skönhet och att känna mig fin är väldigt viktigt för mig. Det är en del av min rustning. Som offentlig person kan jag inte gå till ICA osminkad, utan jag representerar alltid mitt varumärke var jag än befinner mig och vad jag än gör. //Isabella Löwengrip

För det första så går väl Isabella aldrig till ICA, utan det har hon ett team till.
För det andra så måste den här sminkbesattheten vara någonting hon kokat ihop HELT på egen hand.
Alla andra kändisar, och kändisar som är BETYDLIGT mer kända än Isabella, visar sig ute utan smink hela tiden, men HON kan inte göra det? Herregud, så dumt!
Jag tror mer att det handlar om att hon inte vill, inte att hon inte kan.

Dessa superstjärnor går osminkade hela tiden och kan fortfarande representera sina varumärken, men för Isabella ska det alltså vara en omöjlighet?
Vilket jäkla trams!
Vad HAR hon för självbild egentligen?

236 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Herregud giv mig styrka 🤣🤦‍♀️

  Svara

   Tror inte Isabella menar Löwengrip beauty utan hennes personliga varumärke, hon själv. Det hon säljer reklamplats baserat på.

   Svara

  Dessutom brukar hon ju ofta se relativt illa ut sminkad (extremt oljig som högra bilden, sorry menar såklart glowig), väldigt orange osv så jag blir ju snarare mer omotiverad att köpa hennes produkter.
  Däremot, skulle hon visa sig osminkad oftare, och då ganska visa upp sin ”fantastiska” hy, då skulle jag helt klart bli intresserad! Förstå vilka mirakelprodukter om en får fin hy med massor av glow bara av att använda hennes hudvård!

  Svara

   hennes make-up artist EJ är verkligen inte bra! det var ju efter att bella började jobba med henne efter skilsmässan som hon bytte stil totalt. började med brun-utan-sol regelbundet, tunga sminkningar, stort hår och all olja (glow). och det är ju precis så EJ ser ut själv, hennes sminkningar på insta är förfärliga 🤪

   Svara

    Vem är EJ

    Svara

     MUA-an Emily

     Svara

     Svara

      Oj…

      Svara

      herregud .. du hade ju kunnat varna innan 😉

      Svara

      Man kan inte få kalla sig MUA om man inte kan applicera lipliner rätt.

      Svara

      Fy fan… inte särskilt snyggt när det ser ut som om man smetat ansiktet med skokräm och målat med brun tuschpenna typ en centimeter utanför läppkanten…

      Svara

      Vem ÄR Isabella ?

      Svara

      90-talet ringde och vill ha tillbaka den där jävla läppennan!

      Svara

      Men, varför vill någon se ut som om man inte har tvättat sig i ansiktet på flera veckor? Det ser ut som flera lager gammalt smink. Plus läppennan.

      Svara

      Oj…oj…

      Svara

    Håller med. Jag vet inte vem EJ är och jag vet inte hur det är i Sverige men här i Frankrike så har man iaf dagsminkning och kvällssminkning. Isabella har ALLTID kvällssminkning, vilket är ett big no no, åtminstone här i Frankrike.

    Dagsminkning, t.ex, har man när man arbetar är lätt och inte så jättesynlig (men gör ändå det den ska), kvällsminking är liksom starka färger och lite ”extrem” som syns när det är mörkt o.s.v.

    Nu är jag ingen expert och kanske kommer ni alla att säga att det inte alls är så men det är iaf vad jag har lärt mig.

    Svara

     Håller med.

     Svara

     Älskar det franska sättet (eller kanske myterna kring det franska sättet) kring stil och smink!

     Svara

     ’Less is more’ dagtid vet fransyskorna allt om. Stilfullt och klassiskt. Har faktiskt aldrig sett en orange tjej där.

     Svara

      Det är ju fina fördomar du har om en nation. Men den stämmer inte.

      Svara

       Åh fan😂

       Svara

    Det tog lång tid innan jag fick ihop meningen och läste först EJ som i INTE istället för som initialer. Det blev jätterörigt 😏

    Svara

   Camilla, du läste mina tankar …Lämnade en kommentar angående detta nyss men den blev inte godkänd som alla mina ;-( Se nedan och ha i åtanke att jag ”spelar lite naiv med flit”
   Är min kommentar elak enligt er?

   Hej igen Isabella,

   Har flertalet gånger frågat dig angående hur du tänker ( men de raderas alltid av okänd anledning ), jobbar, resonerar när det gäller trovärdighet,
   dialog med dina följare osv.
   Jag tänker nu på tex detta inlägg där du rekommenderar samt ”hyllar” denna skönhets produkt men väljer att ladda upp bilder på dig själv med solglasögon, svartvita bilder, fullt sminkad med BUS och filter??
   För att , för mig så får jag liksom inte i hop matematiken eller logiken ;//
   Jag tänker, för det första så har du ju ett eget ”Premium brand”som verkar bra, men inte tillräckligt bra då eller?
   Hur ska man som ”följare” eller potentiell kund ”läsa in budskapet” när du som är ansikte utåt, inte visar din hud? För mig känns det lite som om en modell vi säger gör reklam för en tex bra maskara, men modellen som anlitas visar upp osminkade, korta, glesa ögonfransar … Med ovanstående sagt, så vill jag bara säga att det känns så trist att du känner att du inte kan visa dig offentligt utan smink,stylat hår osv 🙁 Jag menar Kylie Jenner ( visst hon är yngre) som är så framgångsrik visar upp sig själv osminkad i tights och sneakers . Det samma med Thylane Blondeau 😉 Sträck på dig, och våga visa dig mer ”naken”
   Mvh,
   Victoria

   Svara

    Nej, det tycker jag inte att den är.
    Isabella kanske har svårt för att ta konstruktiv kritik. Den bästa kritik man kan få för att kunna finslipa sitt företag eller sin arbetsinsats som anställd osv.
    Hon har en del att lära.

    Svara

     Tack Zoffpotatis 😉
     Helt seriöst nu,så känner jag att antingen är IL riktigt , ordentligt förvirrad , tappat verklighetsuppfattningen och lever i en bubbla och kommer snart att bryta i hop .. Eller så har hela detta året varit ett skådespel , och hon har spelat huvudrollen i nutidens ”Gökboet”eller en svensk version av ”Theranos ”och allt kommer avslöjas i hennes ” sommarprat” ( Dock så tror jag att varken hon eller de runt henne är tillräckligt intelligenta , och saknar is i magen..)
     Hur tänker ni? Vem står i slutändan med fanan i hand ?

     Svara

      Det bästa för henne själv vore det sistnämnda alternativt😊.
      Men det känns som att det förstnämnda är mer troligt, ett uppblåst ego kan få människor att driva iväg. Någon i hennes närhet borde vara lojal nog att ge henne lite ’tuff love’, för att låna ett uttryck av annan skribent idag, så hon landar i ett gynsammare läge. Tycker fan synd om henne samtidig som jag blir provocerad av bilden hon visar utåt.

      Svara

      Jag kan inget annat än och tro att allt är på låtsas för och provocera. Vissa uttalanden har jag skrattat högt åt,
      Hon kan inte vara seriös 😆

      Svara

    Dock har ju alla olika utgångslägen gällande skönhet och i synnerhet hud. Nu vet jag att hennes produkter är billig skit baserat innehållsförteckningen, men det hade ju kunnat vara så att de gör en jävla skillnad och att hon hade haft betydligt sämre hud utan dessa produkter. Skulle inte förvåna mig om den faktiskt har blivit bättre, men att hon vill slippa kommentarer om att hon ser ut som skit, så bilderna redigeras därför. Nu blir det ju som att människor med kass hud inte får göra business av hudvård pga ”men kolla som hon ser ut”.

    Svara

  ÄR hon verkligen en så offentlig person som hon vill ge sken av? Vet iaf att hade jag sett henne på stan hade jag aldrig känt igen henne, sminkad som osminkad.

  Svara

   hehe nej de tror jag ej. Ingen av de jag känner vet vem det är. För dem är influencers inget intressant.

   Svara

   Självuppfyllande profetia.

   Svara

  Fast måste Isabella tänka som Kim K osv? Om hon känner att hon inte vill/kan gå runt osminkad så är det väl upp till henne, oavsett hur andra gör.

  Svara

   Men det är ju inte det det handlar om. Hon är sitt varumärke! Jaha! Hon säljer hudvård men törs inte visa sig utan smink!

   Svara

    För uppenbarligen är produkterna inte så bra?

    Svara

     Nej hennes favoriter bland både smink och hudvård är inte ens hennes egna produkter. Dvs de måste vara dåliga, för alla oavsett hudtyp .

     Svara

   Tror inte det handlar om att hon inte ska få gå runt som hon vill utan om hur osympatisk hon framställer sig själv ”jag som är offentlig person skulle aldrig!!!” Men va? Det är så konstigt och framställa sig själv som hon gör och det är nog det man reagerar på.

   Svara

   Jag tycker att fan om nån har problem att om hon sminkar eller inte det är upp i henneoch jag tycker att hon är söt utan också och när jag var yngre jag var sånt att jag kunde inte gå ute ens köpa mjölk utan att sminkade först och det är frågan att jag ville känna mig fräsch.så jag tycker att har ni alla faktiskt nånting viktigare sakerna diskutera eller är ni avundsjuka ????

   Svara

    Lol.

    Svara

  Man får ju sätta på sig solbrillorna för att kunna titta på den högra bilden 🕶 det liksom skär sig

  Svara

  Som om någon på Ica verkligen skulle bry sig om att hon ens var där? Förlåt, men jag har inte uppfattat det som att hon har någon större fanbase…

  Svara

   09.30 en lördagsmorgon är det definitivt inga andra än några trötta småbarnsföräldrar och lite pensionärer. 🤦‍♀️

   Svara

  Förstår inte heller hur hon representerar sitt varumärke genom att gå ut just sminkad. Då ser man ju inte vilka ev resultat hennes hudvårdsserie kan ge. Sminkad sköter man över allt. Särskilt med hennes sminkning.

  Svara

   Slätar över givetvis 🤦🏻‍♀️

   Svara

  Vadå gå till Ica, hon säger ju att hon inte handlar själv?

  Svara

   Nej, hon kan ju inte gå ut eftersom hon är en offentlig person. Stackars.

   Svara

    Måste väl åka till København eller London för att shoppa en liter mjölk, stackarn…

    Svara

     Men nu dricker hon inte mjölk 😂🤣 bara en massa celcius, coca cola och ramlösa. Och just det. Kaffe. I mängder. Kan inte släppa den bilden med kaffekapslar bland alla tamponger 🤣🤣🤣🤣

     Svara

      Glöm inte nocco

      Svara

       Ja hur blev det där med att hon plötsligt påstå sig handla själv? Busted..igen.
       IL måste sluta hålla på så här.
       Visst, det fungerar i Sverige om syftet är att få social medier att puttra med kommentarer och att hon har ekonomiska utdelning av det. Nu är det däremot USA och en karriär som buisness woman som gäller. Uppmärksammas bör att saker man gjort/skrivit följer en var man än går.
       ’Good luck with that ms Löwengrip, she’s gonna need it’

       Svara

      Är du lite pucko eller?

      Svara

    Jag har sett kronprinsessan på Ica och kungen på macken – men de är förstås inte lika offentliga som Bella 😉

    Svara

     Jag dööör😂, fan om hon ändå kunde få röra sig lika fritt.

     Svara

     Jag såg Sigvard Bernadotte och hans Marianne dito i affären Sparlivs i
     slutet av 80-talet på Östermalm. Och Prins Carl-Philip i kassakön bakom
     mig på Sabis i Fältöversten…

     Svara

      Har också sett prins Carl-Philip i Fältan flera gånger 🙂 dock innan han gifte sig osv

      Svara

     Har sett Silvia i den lokala järnaffären Viktoria på NK, Madeleine på Mq och Daniel med estelle på mall of scandinavia

     Svara

      Det här har utvecklats till en ”Jag mötte Lassie” and I like it! 🥳🥳

      Svara

       Jag träffade Dr Bombay på en bensinmack sommaren 99

       Svara

        Prins Charles kom fram och pratade med mig på Vasamuseet en gång. Helt hans initiativ. Jag försökte säga nåt klokt men blev ganska stum av förvåning

        Svara

         Det här vill man ju veta mer om! Berätta 🙌

         Svara

          Charles och Camilla var på besök i Sverige för 5-7 (?) år sen och jag och syrran och mamma visste att de skulle till Vasamuseet med kungen och drottningen, det var inplanerat sen tidigare. De gick runt där och tittade, med hela sitt entourage.. Och plötsligt kom bara Charles fram till mig och började prata och skämta. Vi blev typ ”kompisar”, och när deras guidade tur fortsatte i muséet var det oss han vinkade till hela tiden, alla journalister såg rätt avundsjuka ut haha 🙂
          Både han och Camilla var väldigt avslappnade. Vår kung och drottning däremot; superstela. Men det kanske bara var då.

          Svara

           Så det var lite kul att läsa om nu när Isabella var i London och träffade dem. Hon skrev typ: ”Och tänk att jag såg prins Charles!” Då tänkte jag på det här, att jag har minsann pratat med honom 😁

         Var inne på en tobaksaffär i Oslo samtidigt som kronprins Haakon. Inte en livvakt i sikte.

         Svara

          Hahaha den enda jag träffat är Ken ring vet inte om man ska skriva det eller inte

          Svara

           Jag också. Han trampade på min fot.

           Jag och min bror ”träffade” Gollum när vi var i London.
           Han cyklade förbi oss med en unge i tidiga tonåren på pakethållaren.

           Inne på Boots sprang vi på Finn Jones men Gollum slog allt.
           Vem kan toppa?

           Jag har serverat drinkar till Ipren-Mannen!

           Jag har sålt bensin till Povel Ramel och till Marika Lagerkranz. Dock inte samma dag.

  Funderade lite idag när jag drog på lite bus, hur kan det komma sig att Isabella lyckas få så brun-utan-sol färgade händer? Kör hon alltså bus själv? Trodde hon körde soldusch eller nåt. Om man liksom får hjälp med allt annat?

  Svara

   Hon har inte hört talas om bus-vante!😄

   Svara

  Herregud, vilket fjantigt inlägg. Tas väl bort imorgon om man känner dig rätt?

  Svara

   Vem framgår som fjantig här? Jo du. Ivriga Bella riddare. Utnämnd att försvara the Queen of överdrifter och lögner helt av dig själv.
   Grattis.

   Svara

  Rätt uppenbart att hon inte har så gott självfötroende som hon redigerar sina bilder…size me in ny ass! 😄

  Svara

   Lite väl hårt skrivet för att vara till en person med ”dåligt” självförtroende ?

   Svara

  Tycker Bella är fin utan smink och förstår verkligen inte hur hon tänker. Men tycker hon att hon är snyggare med smink så fine. Däremot får hennes nya stil en att avstå från att köpa hennes produkter då hon inte bär upp dom på ett bra sätt.
  Jag saknar ”den gamla Bella” och är tyvärr övertygad om att hon än en gång kommer att få lägga ner ett företag (hennes nya i USA).

  Svara

  Bella har tydligen åkt iväg någonstans eftersom det senaste hon visade på Instastories var ett flygplan och texten ”Ready for Midsummer celebrations”.
  Man får väl tänka sig att hon håller på med sin kärlekscirkus.
  Hoppas Bella har en trevlig midsommar 🙂

  Svara

   Hon är i Göteborg igen…

   Svara

    Ponnypappan Selin?

    Svara

     Blev hon inte inbjuden till Pingis bröllop idag?

     Svara

      😱

      Svara

      Kanske de bara hade bjudit släkten?
      För övrigt har Pingis och Bella aldrig umgåtts privat. Allt de gjort tillsammans har varit jobbrelaterat.

      Svara

       Som babyshowern? Eller var den bara ”for show”?

       Svara

        För show. Spons.

        Svara

        That too was just business 🙂
        I did it for content.

        Svara

        Var ju bara anställda med på den så ja, den var nog mer åt business hållet.

        Svara

    ”Låt Balder ta dig med över höga berg och djupa dalar. En genuin berg- och dalbana i trä som får dig att sånär flyga genom takbjälkarna!”
    Ja, Liseberg måste verkligen locka Bella till Götet 🙂

    Svara

  Min kommentar hos henne blev såklart inte godkänd. Jag sa att hon borde kunde gå osminkad. Hon säljer ju hudvård inte smink. Då borde hon verkligen kunna visa upp sig utan smink. Hon representerar inte sitt varumärke med den inställningen.

  Svara

   Det är för mig obegripligt även om Bella har hjälp med allt att orka hålla på med allt fixande och trixande med hår och smink. Och i dagsljus ser det skumt ut att vara sminkad för fest/nattklubb – med matchande högklackat. Eller ”klackar” som hon kallar det. Har varit en del i NYC men faktiskt inte ens där sett denna typ av look. Dagtid.

   Svara

    Åk till new Jersey, där hittar du dom. 😉

    Svara

  Alltså den där kanten vid hårfästet på bilden till höger? 😳😳😳 HUR kan en MUA sminka sådär och känna sig nöjd? Hela vitsen med MUA är väl att verkligen bli proffssminkad och det där ser verkligen amatörsmässigt ut. Tänker på fjortisar som gått loss med brunkräm. 🤦‍♀️🙄

  Svara

  Jag tror Isabella har hoppat på någonting hon inte riktigt kan stoppa nu. Här börjar läsarna genomskåda lögner.. Dom är smarta.. Dom kommer ihåg. Därför ger hon järnet och styr kosan dit där iaf den svenska kontrollen inte riktigt funkar som här. Det kanske finns en risk att om hon stannar så kommer det sluta illa. Bättre fly än illa fäkta.

  Barnen är rekvisita..
  Huset är rekvisita
  Osynliga fästmannen i kulissen är rekvisita
  Yta är livsviktigt utan den raseras Imagen av en lyckad karriärkvinna som ror hem allting.. Hus, hem, barnen och så karriären. En lyckad kvinna som har tjänstefolk omkring sig. Klart man inte går då till Ica utan smink..

  Jag tror Isabella är en olycklig kvinna innerst inne.. Den här rusandet efter kickar ger nog henne en enorm tillfredsställelse för stunden. Kosta vad det kosta vill, det ger nog så pass mycket att självbevarelsedriften har slagits ut totalt.. Och skygglapparna åker på.

  Tycker nog hon missar så mycket av barnen när hon är en frånvarande förälder och det är synd. Det är dom som nog betalar det allra högsta priset.

  Fast vad vet jag egentligen.. Kanske har jag rätt eller så har jag det inte.

  Ha en trevlig midsommar allihopa 🌻🌷🏵️

  Svara

   https://www.expressen.se/noje/isabella-lowengrips-forsta-ord-om-nya-karleken/

   Kolla på hela intervjun!

   Reporter: Känner du dig ensam?
   Isabella: Det är en stor och svår fråga. Jag tror att alla människor har sina personliga utmaningar. Det är kanske min utmaning som jag får jobba med i livet.

   Svara

    Tycker också det är intressant hur hon beskriver tiden med Hajen, att de ”gjorde roliga saker tillsammans, som man gör i en relation”. Tycker det låter lite barnsligt. Klart man gör roliga saker, men en kärleksrelation efter 25-års strecket är väl lite djupare än en lekkompis på förskolan? Speciellt som han då beskrevs som hennes djupaste kärlek som förstod henne bäst eller dylikt.

    Svara

    Vad är det för politikersvar?

    Svara

  Bianca Ingresso blir nog betydligt mer igenkänd på ICA m.m i Sverige och hon visar sig ju utan smink hela tiden på stan och i vloggar/tv. Hon har dessutom ett ” riktigt” sminkmärke. Det dummaste jag läst på länge.

  Svara

   Ja, ett fånigt sätt att marknadsföra kollagenpulver…

   Svara

  Internationella berömdheter kan visa sig utan smink men medge att de gjort Botox, fillers eller operationer i övrigt gör de ej.

  Svara

  Helt otroligt väl investerade pengar på en MUA när man påstår sig stå för så effektiva hudprodukter. Måste vara riktigt bra grejer det där…

  Svara

  Jag visar mig inte utan smink. Ja, jag har en extremt dålig självbild.

  Synd att det finns människor som inte skulle tveka att håna mig för det.

  Svara

   Fast läs inlägget igen, inte det det handlar om.

   Hoppas du mår bättre snart, eller får hjälp att arbeta mer din självbild!

   Svara

    Jag syftade på kommentarerna här. Och på att Camilla antagligen räknade med att få just sådana kommentarer med det här inlägget.

    Jag jobbar med det hela tiden, men det är verkligen inte lätt. Speciellt inte när man läser folks tankar om utseende på nätet när de kan prata fritt pga anonymitet.

    Svara

     Okej, då har du läst nåt i kommentarerna som jag missat. När jag känner mig osäker på mitt utseende brukar jag försöka peppa mig själv med att alla andra har för fullt upp med sitt för att märka hur jag ser ut. Och om jag nu ser ful ut och någon skulle märka det, so what? Jag har upplevt att om jag säger såna saker om mig själv tillräckligt ofta börjar jag till slut tro på det 😊

     Svara

      Obs! Jag fattar att det är långt ifrån så enkelt, utan det var mer som ett litet tips

      Svara

      Tack för tipset, det menar jag verkligen. Men nej, det är som du säger inte så enkelt.

      Och människor bryr sig ju uppenbarligen ohälsosamt mycket om hur andra ser ut, det visar ju såna här kommentarsfält tydligt?

      Jag vet att jag inte borde bry mig om vad andra tycker, och det gör jag egentligen inte heller. Men att veta att folk antagligen sitter och raljerat över detaljer i mitt utseende som jag inte kan rå för, och som jag mår dåligt över själv: förstärker min egen känsla. Ångest. Svårt att styra per definition

      Svara

       Hoppas det blir bättre med tiden. Både i hur du ser på dig själv och att kunna strunta i vad andra tycker.
       Kram🌼.

       Svara

     Om man är så känslig att man tar åt sig av vad okända människor skriver i ett kommentarsfält i en blogg tycker jag man ska stänga ner Internet tills man fått hjälp.

     Svara

      Ok, då är det många som ”borde stänga ner Internet och få hjälp”.

      Själv tycker jag att man borde söka hjälp om man är så äcklig att man sitter och raljerar över andras utseende, var det än sker.

      Svara

       Japp jättemånga. Lever man på sitt utseende får man tåla ”raljerande”. Ingen raljerar över mitt utseende men jag lever å andra sidan inte på det. Jag för betalt för annat.

       Svara

        Jodå, folk raljerar antagligen rätt friskt över ditt utseende. Speciellt om du är kvinna. Och i synnerhet om den här bloggens kommentatorer är representativa för din umgängeskrets

        Svara

         Nej Är, det gör folk inte. Det är du som har en skev syn eller ha fel människor runt omkring dig.

         Svara

         Fast med all respekt för ditt mående (har själv en ångestproblematik) nu låter det ju som att du låter dina egna negativa tankar bli sanning. Det är de inte. Folk i allmänhet (så till vida det inte är tonåringar eller paradiset hotel-deltagare) bryr sig rätt lite om hur folk ser ut, och bryr de sig så säger de det inte rätt ut och ”raljerar” utan kanske säger till sin sambo på kvällen ”Oj vad Ulrika på jobbet har osmickrande blusar”. Och det är mänskligt och sådana kommentarer kan man aldrig få stopp på eller kontrollera.

         Ska du vänta på att varje människa du möter inte ens har en tillstymmelse till negativ tanke om dig och ditt utseende, då får du vänta för evigt. Verkligheten är att ja, det kommer hända ibland, men oftast kommer det inte att hända.

         Jag har som sagt själv panikångest, tycker det är sjukt jobbigt att gå till affären, tänker jag ska svimma eller kräkas och alla kommer tycka jag är äcklig och konstig. Men jag tvingar mig själv att gå ändå. För jag vet att mina tankar inte är sanna även fast det känns så. Jag kommer inte att svimma, och om jag gör det så kommer ju folk att hjälpa mig, inte tycka jag är konstig.

         Men om jag försökt vänta tills tankarna försvinner, eller tills jag inte kände det som att jag ska svimma eller tills jag slutade misstänka att alla egentligen skrattar åt mig, ja då hade jag aldrig gått.

         Vet att det här är tough love, men det finns liksom ingen annan väg. Det är jäkla orättvist att vissa har det tuffare än andra, men sånt är livet. Klart jag har riktiga skitdagar då jag skjuter upp att gå och handla, att jag vet jag kan beställa mat om det kniper etc. Så om du vill ha smink alltid för det känns bättre, ha det. Men försök att se att de negativa tankarna du har om dig själv och andra inte är sanning.

         Och undvik det som bekräftar de negativa tankarna även om det känns bra i stunden. Jag läser aldrig på flasb*ck t ex eller sjukdomar t ex för det triggar mig och bekräftar att världen är en farlig och kall plats. Så om den här bloggen bekräftar dina tankar, så kanske du mår bäst av att undvika den just nu.

         Svara

          Tack för allt det fina i din kommentar, jag uppskattar det verkligen.

          Och ja, jag borde undvika att gå in på inlägg om IL eftersom kommentarerna gör mig ledsen. Men jag tycker att du läser in lite för mycket i övrigt när det kommer till mitt mående. Vad jag sa till Anonym var att folk garanterat raljerar över hens utseende om hen är kvinna, och speciellt om kommentatorerna på den här bloggen är representativa för hens umgängeskrets.
          Det betyder inte att jag är inne i ett svart hål som jag inte ser någon utväg från.

          Att jag reagerar på att människor beter sig äckligt här betyder inte att jag behöver hjälp, det är väl snarare de som behöver hjälp? Uppenbarligen kan jag hantera min ångest tillräckligt mycket för att fortfarande ha lite civilkurage och säga ifrån när jag tycker att något är fel.

          (Att det inte hjälper att säga ifrån till den typen av människor som går igång på att göra ner andra kvinnors utseenden totalt, är väl iofs en till anledning att sluta läsa/kommentera inlägg om IL.)

          Svara

           Ja men precis. Du vet bäst hur du mår, jag vet inget om det. Och det är sant att det är tråkigt att folk säger dumma saker, och man kan undra varför de känner de behöver göra det, men! Om du inte mår bra av att läsa här, så är det bäst att ta ett steg tillbaka även om det är bra att säga ifrån.

           Jag mår dåligt av att läsa kommentarerna under inlägg som handlar om feminism/Gardet, så jag gör inte det. Jag mår dåligt av att läsa på flasb*ck om män som ser kvinnor som avelsdjur typ, så jag läser inte det mer. Och det betyder inte att ”de” har vunnit, eller att jag inte har civilkurage, utan om att jag inser mina begränsningar just nu och tar ansvar för mitt mående. Ingen blir snällare eller mer feminist av att jag läser kommentarer och mår dåligt. Så ser jag på det.

           Kommentarer om Isabella läser jag för jag följt henne länge och tycker fortfarande hon är intressant, även om jag inte sympatiserar med henne. Men jag är mest intresserad av hennes bolag och hur det går, och skulle inte kommentera hennes utseende.

          Sant, ’you can’t please em all’.
          Bra beskrivet av dig.
          Jag har också en ångestproblematik som återkommer då och då. Speciellt i stressiga perioder i livet och kan vara flera år ibland. Det är tufft och man får ta en dag i taget, ibland en timme.
          Människor som är sunda i skallen vill inte att deras medmänniskor ska må dåligt. De som beter sig elakt, ja, det säger mer om dem själva.

          Svara

           Tack! 💜

        Förlåt men vadå lever på sitt utseende? Isabella lever på sin blogg och provokationer, ja, inte på sitt utseende. Ska vi ta o kommentera kenzas kropp också då hon säljer kläder?

        Svara

        Förlåt men vadå lever på sitt utseende? Isabella lever på sin blogg och provokationer, ja, men inte på sitt utseende. Ska vi ta o kommentera kenzas kropp också då hon säljer kläder? Så jävla korkat, som om det är ok att skriva elaka saker om nån för denne råkar blogga.

        Svara

       Vart ska man söka då tänker du?

       Svara

     Märkligt att ni tycker att IL är löjlig när hon säger att hon inte kan gå osminkad pga att hon representerar sitt varumärke, när så många härinne har suttit och raljerat över hennes oredigerade bilder och hennes hy. Fler gånger än jag kan räkna.

     Det kanske är såna som ni som gör detta som gör att hon känner så? Det kanske inte handlar om hur ”stor” hon är, utan hur hon känner? Så märkligt att man hånar någon för vad man möjligtvis själv har bidragit till?

     (Nej jag är inget fan av IL, jag tycker bara att det är oansvarigt av Camilla att vinkla inlägg för att få så många hemska kommentarer om utseende som möjligt, och jag tycker att de som ständigt diskuterar IL’s utseende borde tänka efter lite på vad ni gör. Det är äckligt och det får fler personer än (eventuellt) IL att må dåligt)

     Svara

      Men Bella har ju alltid hållit på och ältat om sig själv och hur hon gör si och så. Har inget med folks kommentarer att göra, utan hon föreläser för oss som vanligt – narcissism

      Svara

   Kan du ge ett exempel på vad i dessa kommentarer som gör att du mår sämre med ditt utseende? 🤔 jag har också dålig självbild och skulle aldrig gå ut osminkad, men hittar ingenting bland kommentarerna här som hånar mig för det 😱

   Svara

  Hon har ju fått någon knäpp eller nåt. Verkligen galen sen nåt år tillbaka. Sympati för omgivningen..

  Svara

   Rätt tydligt att hon är i en manisk period.

   Svara

    Den perioden har i så fall varit ovanligt lång.
    Jag tycker Bella blev förändrad när hon började bli ”iordninggjord” på morgonen och få make och hår fixat. Sen började hon visa upp fyra-fem olika outfits varje dag och springa runt med stylist som fotade och filmade hela tiden.
    Det var en ordentlig förändring även i förhållande till hur Bella varit tidigare.
    Kan en manisk period verkligen vara i två år?
    Det här med ”agency” i New York har kommit till nyligen och det verkar som tempot har dragits upp ytterligare de senaste månaderna. Nu verkar Bella riktigt speedad.

    Svara

     Nej hon är inte manisk. Jag som lever med en sån här människa i min närhet vet vad problematiken är, och det är inte att hon är bipolär.

     Svara

      Nej, nej, nej.
      Hon har bara ja-sägare omkring sig.
      Precis som Donald Trump.
      Förresten har jag träffat Donald en gång i Trump Tower.
      Det var 1987.
      Han gick runt på gatuplanet med Liberace som han visade runt.
      Skakade hand gjorde vi…
      Det är den 64:e högsta byggnaden i New York City.
      Enligt Trump är det säkert den högsta.

      Svara

       1986 var det.

       Svara

  Storhetsvansinne?

  Svara

  Ok. Nobody cares. 🤣

  Svara

  Hela det där reklaminlägget för kollagenpulvret var så sorgligt på något vis. Att skönhet är hennes rustning (som hon då alltså känner behov av jämt uppenbarligen) och att hon fixar naglarna eller shoppar när hon har en dålig dag, att hon nu närmare trettio behöver extra kollagen mot rynkor och celluliter.

  Inget av detta är ju nåt ovanligt egentligen, klart smink över skavanker kan göra så man känner sig mer säker, att ett piggt nagellack kan lyfta en trist dag. Det har nog många känt. Men det är liksom allt sammantaget, att en väldigt vacker fortfarande ung kvinna med barn och framgång så framhäver vikten av att underhålla sin yttre skönhet.

  Dessutom en kvinna som har kock som lagar beauty food, personlig tränare och egen makeupartist. Jag vet inte, det är nått som inte går ihop men jag vet inte vad. Kanske att hon har alla förutsättningar att vara nöjd med sitt utseende, men att det lyser igenom att hon inte är det. Eller att ska vara så speciell ”JAG kan inte gå på Ica, för MIG är yttre skönhet viktigt” i ett inlägg som väl är tänkt att skapa förtroende, men mest får mig att känna: så skönt jag slipper äta kollagen och kan gå osminkad. Att hennes tillvaro känns konstlad och just sorglig.

  Svara

  Blondinbella är Sveriges svar på Donald Trump.

  Svara

   Haha åh jag skulle precis skriva det 😘😂

   Svara

   Ja, hon ser verkligen ut som Trumps kvinnliga dubbelgångare. Fattar inte hur hon lyckas se så anskrämlig ut, den där make up artisten måste vara den mest odugliga i landet! Blondinbella ser ju faktiskt bättre ut utan smink, trots sin dålig hy etc.

   Svara

  Jag tycker du ska läsa på och lära dig vad mobbar och förtalar betyder. Det är helt fel ord i detta sammanhang.

  Svara

   Detta var ett svar på ett inlägg som måste blivit raderat.

   Svara

    Så jäkla skönt att Camilla tog bort det

    Svara

  Inte ens solbrillona kan hon ta av sig när hon gör reklam för detta pulver på Instagram de ska aåklart vara på. Men hur ser man det lilla av huden osminkat om hon förklär sig i solglasögon och en massa smink. Man ser inte effekten av kollagne. 😎

  Svara

  Nu kommer ni säkert att skratta men jag bjuder på det: Jag använder aldrig smink. Och med aldrig menar jag aldrig och inte ”någon gång ibland”. Jag bestämde mig helt enkelt bara tidigt för att inte göra det. Varför skulle jag, jag ser inte märkligare ut än någon man och män går osminkade hela dagarna. Jag duger som jag är och har heller ingen lust att lägga vare sig tid eller pengar på sminkning.

  Varför inte pröva? Och om ni ändå fortsätter med sminket, kan ni inte svara på här varför ni gör det? Vad är det som är så störande med ett rent ansikte? Varför vill ni se ut som någon annan än den ni är?

  Nu misstänker jag att många som läser funderar i ungefär de här banorna (min erfarenhet säger mig det): ”Ojojoj, här har vi en sån där superfeminist. Bergis tvättar hon inte håret heller (ej, jo, jag är en sån där nästan överhygienisk person) och garanterat har hon aldrig haft en man”.

  Men då kan jag berätta att jo, då, jag har en man och jag har aldrig haft några problem att få pojkvänner – om jag velat ha det. MÄN tänker sällan, om ens aldrig, på hur en kvinna ser ut i ansiktet. (Faktiskt tänker de inte heller så mycket på rumpor och bröst som kvinnor verkar tro. Män blir tvärtom glada av och dras till kvinnor som är sig själva och inget annat.) Det är kvinnor själva som hela tiden nedvärderar sitt utseende – och köper smink.

  Det skulle vara intressant att höra hur ni tänker i alla fall och jag har absolut ingen fördömande inställning till den som väljer att sminka sig.

  Svara

   Vem fan bryr sig om vad som gör män glada?

   Svara

    Håller med! Inlägget ovan hade haft en annan innebörd om männen inte nämnts.

    Svara

    Jag bryr mig! Älskar män och att göra dem glada 😊

    Svara

     De bryr sig inte ett skit om dig tyvärr dock!

     Svara

      Det gör de 😊

      Svara

     Uhh, mådde illa av den kommentaren

     Svara

      Vill du ha en samarin?

      Svara

    Väldigt många. Inklusive jag. Dock sminkar jag mig bara till enstaka tillfällen. Men om jag är intresserad av någon så bryr jag mig om hur jag uppfattas och anstränger mig. Bryr mig mer om utseendet, kläder, hållning, hur jag för mig.. bryr mig i alla fall till en viss gräns .. alla har vi olika gränser . En del bryr sig mer och endel bryr sig mindre.. en del piffar upp sig utseendemässigt och endel personlighetsmässigt för att visa sin bästa sida… väldigt många sminkar sig för omgivningen. Sen om några säjer sig göra det endast för sin egna skull må vara hänt ,, men indirekt är det ju för att framställa sig själv bättre.

    Tycker smink är lite överskattat dock…

    Svara

   Jag är 38 och använder aldrig/har aldrig använt smink heller. Så skönt att vara ready to go efter en dusch och inte behöva lägga tid på smink.

   Svara

    Du är inte flygvärdinna då?
    Kanske på Aerflot på 70-talet…

    Svara

   Haha men snälla vilken fjantig kommentar. Du börjar med att skriva att ni alla kommer säkert skratta nu. Förväntade mig värsta udda grejen, men så är det bara att du inte sminkar dig.
   Jag sminkar mig ibland och försöker inte se ut som någon annan än mig, tackar som frågar.

   ”MÄN tänker sällan, om ens aldrig, på hur en kvinna ser ut i ansiktet”
   Vem fan bryr sig om vad män tycker? Varför ta dom som ett exempel ens??

   Fan hela din kommentar var helt puckad.
   Så speciell och unik du är som inte sminkar dig! Please..

   Oså skriver du att alla som läser nu tror att du är superfeminist och aldrig tvättar håret. Näe det är bara du som tror att alla tror det.
   ”och garanterat har hon aldrig haft en man” återigen, bara du som drog den slutsatsen.

   Svara

    Jag blir lite nyfiken på varför du blev så arg och upprörd.

    Att jag tog upp mäns reaktioner på kvinnors utseende beror bara på att de är förklaringen till många kvinnors fokus på samma utseende. Så ser min verklighetsuppfattning ut. Det finns säkert kvinnor som sminkar sig, rakar benen, rakar sig under armarna, piffar och hit och piffar dit – bara för sin egen skull. Men jag uppfattar inte att de är särskilt många. Underbart dock om jag har fel på den punkten. Inget skulle göra mig gladare! Och i så fall blir diskussionen jag var ute efter faktiskt ännu mer intressant.

    Slutligen har jag inte för ett ögonblick trott att jag är ”speciell och unik” för att jag inte sminkar mig. Ocn när jag läser det så blir jag lite full i skratt, för du gör ju precis samma sak som du tycker att jag gjorde – förutsätter vissa åsikter hos en annan människa. 😉

    Svara

     Jag sminkar inte heller mig för jag tycker det känns äckligt att ha en massa klet i ansiktet och sen känner jag inte igen mig själv med en massa klet i ansiktet. Gillar att känna mig ren och fräsch i ansiktet

     Svara

   Jag använder inte smink, jag vet inte hur man gör, tycker att jag ser ut som en clown med det men framförallt så är jag otroligt lat och snål. Jag färgade och slingade håret i många år, men sen graviditeten gör jag inte ens det längre. Slingorna kommer av sig själv nu med fler och fler gråa hårstrån 😱 Jag har inte ens tvättat eller smörjt in ansiktet med klet och kräm förrens nu vid en ålder av 38, mest för att jag började känna mig lite torr.

   Vi är många kvinnor som är sminklösa, det är inget unikt. Vilken tur vi har som får välja vad som känns bäst för en själv.

   Svara

   Sminkar mig inte heller – längre. Och det är sååå befriande skönt! Visst, det syns lite tydligare när jag är sliten. Men det bjussar jag på. Tror det kommer en tid med en motrörelse, precis som att folk medvetet avstår alkohol.. att man medvetet avstår smink. Är inte helt emot smink. Folk får göra som de vill. Men det är befriande att se osminkade fejs..

   Svara

  Man representerar väl inte hudvårdsmärken genom att gömma huden bakom smink? Ska hon representera sina produkter så bör hon väl tvärtom inte sminka sig alls.

  Svara

   Paradoxalt nog så får man ju aldrig se hennes hy up close längre. Aldrig några selfies/närbilder eller osminkade bilder. Alltid långt avstånd, massor med smink och helst solglasögon. Inte så värst förtroendeingivande för hennes produkter, tycker jag. Allt verkar bara handla om image.

   Svara

   LD, du borde väl ha mer vett än att skriva vad en kvinna borde eller inte borde göra med sitt egna utseende. Du skriver ofta att du är en produkt av samhället, gäller det inte IL? Har du sett alla kommentarerna om hennes utseende här på denna blogg? Skulle du inte vilja gömma dig eller skydda dig från drev?

   Svara

  OT (och det kanske är ena nubben som talar) men tänker att det skulle varit bra med ett öppet spår idag också för alla som inte har något att göra idag (oavsett om det är frivilligt eller ofrivilligt) eller fira med

  Svara

   Fast det brukar väl vara ÖS på fredagar?

   Svara

    Haha just det, är ju fredag idag 😅 har tappat det här med veckodagar pga semester! Men det hade kanske kunnat börja tidigare idag, typ när de flesta firanden börjar? 🙂

    Svara

   För mycket sprit helt klart! Det är ju fredag och då är det som vanligt ös kl 20

   Svara

    Tänkte mest att de hade kunnat börja tidigare då? Man börjar ju inte firandet på kvällen 🙂

    Svara

     Det jag gillat! Är ofrivilligt ensam idag. Tänkte lägga mig tidigt för att slippa känna ensamheten haha

     Svara

  Rent spontant så känner jag att det hon gör/säger förstör hennes varumärke bra mkt mer än om hon skulle visa sig på ica osminkad…

  Svara

  Läste ett inlägg från 2016 på Bellas blogg om hur hon bytt blöja, fått bajs på fingret och sen råkat klia sig på kinden. Odd upptäckte bajset som då hamnat i ansiktet på henne.
  Fan vad hon var mycket härligare på den tiden, bloggen var så mycket trevligare och mer genuin 🙁

  Svara

   Om det nu ens va sant…. har två kids och aldrig lyckats få bajs i ansiktet…

   Föga troligt att man inte känner doften själv dessutom. Och ska väl till ganska mycket för att nån annan dessutom ska upptäcka det innan en själv. Nja… hittepå

   Svara

    Linda, att du har två barn och aldrig fått bajs i ansiktet säger ju i och för sig inte att andra inte kan ha fått det. Eller hur?!

    Svara

     Jo. Alla mammor vet bäst. Om det inte hänt dom har det inte hänt någon annan heller!!

     Svara

     Jo. Alla mammor vet bäst. Om det inte hänt dom har det inte hänt någon annan heller!!

     Svara

      Har inget med mammarollen att göra suck. Snarare att Bella är en komplett bullshitter, så jag tror helt enkelt detta var so much fun för att ha hänt!!

      Svara

      Ja juste, så är det ju.
      Men… min mamma har råkat få bebisbajs i ansiktet, flera vänner också och eftersom dom är mammor och det hänt dom..då måste det innebära att det hänt Linda också ju men att hon ljuger. Sicken liten lögnare den där Linda

      Svara

      Mammor, mammor, mammor.
      Papporna då?

      Svara

    Exakt det hände Miranda i en Sex and the city-episod.

    Svara

   Men nej den var inte genuin då heller. Bella gjorde det som gick hem hos de som läste mammabloggar, för att kunna sälja in varumärken som riktade sig till småbarnsmammor.

   Svara

    Exakt. Förstår inte varför folk tror att dessa så överdrivet tokroliga grejor var sanna.
    Som den där toagrejen, eller trosor som ramlade ur väskan mm. Liar redan då

    Svara

    Självklart fattar jag att det mycket möjligt inte var sant men det är så stor skillnad på hur bloggen är idag mot hur det var då. Är ni nöjdare om jag säger att den KÄNDES mer genuin då? Hittepåbajs eller inte.

    Hela hon KÄNDES mer äkta, mer naturlig, inga fejkbrännor, inget badande i smink, inget stort fluffigt hår, massa (fejk)bebisbajs hit och dit.

    Svara

  Hon säljer ett varumärke inget annat

  Svara

   Och varumärket säljer dåligt tyvärr.

   Svara

  IL är i göteborg för att träffa sin nya pojkvän

  Svara

   *sin gifta pojkvän (om det stämmer)

   Svara

    Bara dom inte går ner på Ica tillsammans…
    Folk som bedrar vill jag ge en fet smäll!!!

    Svara

   Hur vet du det?

   Svara

   vem e han ?

   Svara

  Om Alicia Keys kan bojkotta smink helt är jag säker på att BB kan gå till Ica utan smink!

  Svara

  Tycker det är så obvious att du fiskar efter att folk ska skriva elakt om henne, men visst det var väl du som skrev att det är ok att skriva om hennes utseende då hon har ett hudvårdsmärke. Så jävla sjukt så jag orkar inte och då tycker jag inte alls bra om blondinbella.

  Svara

   Nix

   Svara

    Jo det sa du ju visst, varför ljuger du?

    Svara

     Nej, jag skrev bara att man inte kan jämföra Isabella med en okänd privatperson. Ingenstans skrev jag att det var okej att hacka på Isabellas utseende – det är en efterhandskonstruktion från din sida.
     Men… i min värld är det okej att ha synpunkter på de produkter hon försöker kränga och hur de ser ut när de används men det är annan sak.

     Skilj på äpplen och päron.

     Svara

      Hur ser en ansiktskräm ut när den används? Det gör det ok att tillåta kommentarer om hur äcklig hennes hud är i verkligheten? Om nej, så varför tillåter du såna kommentarer?

      Svara

       Var har någon skrivit det? Att hon har äcklig hud? Jag måste ha missat det så du får gärna berätta…

       Svara

  Kim Kardashian är otroligt vacker osminkad, blir helt betagen av hennes skönhet på sådana bilder.
  Det är en kluven grej det här med smink. Visst blir vi alla att se bättre ut av det, ingen tvekan om det. Men det är så vacker att se tjejer/kvinnor utan. Det är vackert på ett annat sätt bara. Utan att jag själv är riktigt medveten om det så vägs faktum in att de blir naturliga skönheter allihopa bara av att vara så självsäkra i vår ytliga värld.

  Svara

   Tycker Bella är snyggare men ändå ska hon klankas ner på.

   Svara

   – Kim Kardashian är otroligt vacker osminkad.
   Sluta ljug.

   Svara

  Ge henne styrkan att gå osminkad ist f att klanka ner på henne. Tycker att det är obehagligt med ert hat mot en människa en människa, glöm inte det.

  Svara

   Men hon ”provocerar” ju bara i vanlig ordning. So old.

   Svara

    Ja och de gör det ok att skriva att hon är ful?

    Svara

   Den styrkan kommer inifrån.

   Svara

  Kim Kardashian känns allt annat än ”naturlig” utan smink. Tycker det är så tragiskt med att det i dagsläget ”krävs” skönhetsoperationer och botox för att våga visa sig utan smink och de signaler de ger till alla ungdomar idag.
  Av den anledningen anser jag att Bella utan smink är fantastiskt vacker !
  Bilden med henne sminkad måste vara en av de absolut sämre på henne och känns enbart elak.
  CamCam. Tycker du publicerar mycket bra artiklar men ditt hat mot Bella känns nästan maniskt.
  Beror det på din vänskap med Odd ?

  Svara

   Min vänskap med Odd? Har aldrig träffat människan…

   Svara

  Bianca ingrosso, Kenza och Jessica almenäs har alla Petra tungårds märkes klänning på sig på midsommar från adoore.

  Svara

  Haha, så jävla långt till ica rudboda från hennes hus så det finns inte. Skitläge på lidingöoch just de husen kommer aldrig ses som ok. För nyrikt slödder

  Svara

   eh what

   Svara

  Jag tycker att Bella ganska ofta gör saker som är betydligt sämre för hennes varumärke än att gå osminkad till Ica…

  Svara

  Tycker hon ser bättre ut utan smink. Ser mest spacklad ut med smink.

  Svara

  Ser ju bättre ut utan smink än med, är det bra reklam för hennes märke?

  Svara

  Meeen grejen är väl inte vad VI tycker om hennes utseende vare sig med el utan smink.
  Det handlar ju om att hon verkar ha någon form av problem med självförtroendet.
  Har ni någonsin sett våran fina kronprinsessa så översminkad och busad som Bella t ex. Hon har ju oftast minimalt med smink och ändå omges hon av fotografer mest hela dagarna. Inte fan är det någon som springer runt henne och fjantar med hårborste.
  Bella kan ju inte må bra och så som hon hypar sig själv som person och hela sin hittepå image om att hon är så fäjmus och viktig.
  Hon lever i ett parallellt universum och en låtsas värld. Hela hennes personlighet är skrämmande osund.

  Svara

  Oj, vad söt hon var utan smink! Hennes MUA gör henne verkligen ingen tjänst. Hon var mycket finare osminkad faktiskt.

  Svara

  Har sett dina inlägg många gånger, och speciellt ditt uppenbara hat mot Isabella och jag orkar inte hålla det inom mig längre. Du är en vuxen kvinna, men sitter och klankar ner något otroligt på Isabella (som förövrigt är en kvinna du inte känner och förmodligen heller aldrig ens har träffat). Frågan är vad DU har för jävla självbild. Detta om NÅGOT är trams.

  Svara

   lägg ner

   Svara

   du är för kränkt för internet

   Svara

   Stackarn. Du orkar inte hålla det inom dig längre 😭😂😂😂😂😂

   Svara

  Läste om att de som jobbar med sommarpratarna har fått gått In och styra upp talarna.
  Sommar prat är inte ett program som går ut på att sälja in sig själv eller annat . Det är inte ett program om att göra ” reklam för sig själv.
  🤔😂. Undrar vem de fått sagt till ? Och undrar varför IL var arg och frustrerad över sitt tal ? Hon hade fått skrivit om det flera ggr . Men det var inte bra nog sa hon 😂😂
  I princip så hade de sagt att programmet inte var något reklam program och inte ett program som gick ut på att skryta om sig själv .
  Står om det på Aftonbladet el expressen ( kommer ej ihåg nu

  Svara

  Alltså ingen av dem ser osminkad ut i min värld! Att färga ögonbryn och ögonfransar är INTE att vara osminkad ut i min värld!
  Vilket jäkla lurendrejeri!
  Mig kan de inte lura!

  Svara

  Är mest intresserad vad produkterna på riktigt innehåller som de kletar in sig med. Stannar de i huden bara eller går de till kroppens system?

  Svara

  Fy fan vad patetiskt det här är. Hon tror så högt om sig själv, jag tycker oerhört synd om hennes knoddar som tror att det är så här man ska bete sig, att det är så här det är att vara vuxen.

  Jag hoppas innerligt att dom får en stabil och trygg uppväxt hos deras far. Med normala värderingar och normala umgängen. ”Svenssonrutiner” och allt annat ”Svensson”.

  Svara

   Nu skriver hon att hon skall åka till New York för att stänga bolag/konton! Innan byrån har öppnat?
   Strange!

   Svara

    Jag tror hon menar att hon ska signa kontrakt .
    Hon behöver ett inflöde av kapital annars går allt åt pipsvängen…..

    Svara

    Signa tre uppdrag åt tre bolag.

    Svara

  Hon säger ju detta också för att kunna dra kostnaderna för MUA på företaget. Undra om skatteverket går på det..

  Svara

  Fattade jag det rätt nu att människan åkte till NYC för att signa en (sponsrad?) lägenhet, åker tillbaka till STHLM för tre timmar och för att sen åka igen? Instastory.

  Svara

   Svar nedan 😊

   Svara

  Hon har varit i Göteborg över midsommar (utan att annonsera det förståss) nu har hon tagit ett plan tillbaka till Stockholm och ska iväg till NY. Hur länge hon är där vet jag inte🤷‍♀️

  Svara

   Jävla miljöförstörare.

   Svara

   Till tisdag.

   Svara

  Det där är en väääldigt gammal bild på Kim K, hon har nog inte visat sig osminkad på åratal

  Svara

   Jo hon gör det kanske ofta, still.

   Svara

  Kanske är off topic nu men vad hände med hennes förra MUA? Fanny? De var ju bästa-bästa vänner och nu är det helt tyst om henne. Likadant med hennes första stylist, Angelica, som bara försvann innan bröllopet när hon skulle varit tärna. Vänskapen med bröllopsplaneraren Johanna verkar också runnit ut i sanden. Någon som vet något?

  Svara

  Och nu ska hon till NYC och ”stänga” tre bolag 🤦‍♀️ Är det konkursförvaltning nya byrån sysslar med tro? 😂

  Svara

   Fabricerat säger jag. Jag lyfte uppriktigt förvånad på ögonbrynen när jag läste IL:s kommentar. Kan inte ta den seriöst. Hon som säger att hon inte bryr sig om vad andra tycker och tänker, och kör sitt race. Hon som inte hade några större bekymmer med att visa sitt nakna ansikte i media när hon drog igång ansiktsprodukterna. Kan hon inte visa sitt ansikte nu så tolkar jag det som att produkterna inte håller vad de från början lovade. Och om de gjorde det, varför skulke hon behöva en massa andra produkter som inte är hennes egna? Hon tar ju fram de produkter som hon säger att hon själv saknat? Har svårt att se att allt användande av andras produkter handlar om att hon ”offrar” sig för sin produktutvecklings skull…

   För övrigt är jag av uppfattningen att hon går ut med att hon inte tänker ge svenska intervjuer nu, för att marknaden för dessa är mättade (efterfrågan har minskat). Jag tror alltså att det är en rökridå.

   Svara

  Fabricerat säger jag. Jag lyfte uppriktigt förvånad på ögonbrynen när jag läste IL:s kommentar. Kan inte ta den seriöst. Hon som säger att hon inte bryr sig om vad andra tycker och tänker, och kör sitt race. Hon som inte hade några större bekymmer med att visa sitt nakna ansikte i media när hon drog igång ansiktsprodukterna. Kan hon inte visa sitt ansikte nu så tolkar jag det som att produkterna inte håller vad de från början lovade. Och om de gjorde det, varför skulke hon behöva en massa andra produkter som inte är hennes egna? Hon tar ju fram de produkter som hon säger att hon själv saknat? Har svårt att se att allt användande av andras produkter handlar om att hon ”offrar” sig för sin produktutvecklings skull…

  För övrigt är jag av uppfattningen att hon går ut med att hon inte tänker ge svenska intervjuer nu, för att marknaden för dessa är mättade (efterfrågan har minskat). Jag tror alltså att det är en rökridå.

  Svara

  Hon ser juh bara gammal och sliten ut med allt BUS OCH puder.
  Mycket fräschare & ”yngre” på första bilden.

  Svara

  Och jag har motsatt upplevelse, att majoriteten av folket gör det som de själva tycker är fint. Själv brukar jag fylla i brynen, ha bronzer och mascara – för att jag själv tycker att jag är fin så. Inte att jag är ful utan, men jag gillar det helt enkelt. Så svar på din fråga, det är inte störande med ett rent ansikte, jag väljer bara att göra det som jag tycker är finast. Sen kan man väl fråga sig varför saker ska vara ”fint” men det kan man ju applicera på allting.

  Det är liksom samma anledning varför jag väljer att bära örhängen. För att örhängena är fina och jag tycker att de är fina på mig. Är ju också totalt onödigt egentligen. Jag väljer att ha håret i sidbena för att jag tycker jag passar i det bäst. Köper gardinerna jag tycker är finast osv.

  Svara

  Läste i tidningen om Bellas sommarprat !
  Svår barndom , de enda pålägg som fanns hemma var smör och prickig korv . Inga lakan i sängen .
  Hon ville inte skaffa barn pga rädsla att inte kunna älska dem ……. pga sin svåra barndom 🤔
  Svårt att behålla vänner pga att hon har svårt att känna av stämningen i ett rum .
  Att hon inte har vänner beror garanterat på hennes enorma krävande uppmärksamhet !
  Ingen människa kan umgås med en person som ska vara störst bäst och vackrast ! Se hör på mig
  Sedan låter hennes barndom som om hon levde på den lägsta pinnen i klass samhället.
  Det står om hennes bolag och håller med inlägget i går på expressen ( + sida kan inte läsa allt ) att Bellas inkomster gentemot utgifter stämmer inte .
  Det står …… hennes lyxliv som eskalerat under våren . Om inte denna människa har storhetsvansinne så har ingen det .
  Hon är ju lika känd och omskriven som Zlatan ( hennes egna ord) Bella får uppmärksamhet att pressen pga de har grävt i hennes lyxliv ? Det enda de väntar på att få avslöja något som förklarar hennes liv . Inte ens Stordalen + andra miljardärer skryter och lever som Bella . Denna fantasi saga slutar med …. Bella flyttar till USA , tar sig vatten över huvudet , kör bolagen rakt ner i avgrunden .
  Gifter sig med en 90 årig rik gubbe . Hon skulle aldrig klara av att leva ” normalt .
  Tror pingis ochså har insett detta nu att Bellas liv har totalt ballar ur . Bra läge för Pingis att bli mamma och på så sett skärma sig från denna hysteriska makt missbruk människa . Även de anställda som valt att hoppa av gjorde det garanterat av samma anledning.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.