Jocke och Jonna i trekant med Vlad Reiser

Jag vet att det kan se ut som värsta ”click bait-rubriken” men det stämmer faktiskt. 🙂

Martin Björk kör lite av en egen variant av ”Carpool Karaoke” och den här gången har han ingen mindre än Joakim Lundell i bilen.
I andra klippet (Om du svajpar) så kommer frågan om en trekant upp. Vad svarar Jocke?
Enligt Jocke så hade han och Jonna – Halloween 2017 – en trekant med en annan Youtuber – nämligen Vlad Reiser som vissa av er kanske minns mer från Melodifestivalen än Youtube?
Han deltog nämligen i årets tävling med låten ”Nakna i regnet”.
Regnade det på Halloween 2017, är det någon som vet?

Men om vi återgår till den där trekanten…
Eller återgår, och återgår…folk får väl ha hur många trekanter de vill..eller fyrkanter, fan släng in en hel jäkla ormgrop…vuxna människor gör vad de vill med sina kroppar, så det bryr jag mig inte så mycket om.

Men det fick mig att börja fundera lite.
Ett: Om ni hade haft en trekant där en av deltagarna var din partner. Hade du då velat att den tredje pusselbiten var av ditt kön eller din partners kön? (Inser att jag enbart frågar de i heterosexuella relationer, ledsen om någon tar illa vid sig.)

Men fråga nummer två: Skulle du vilja att den tillkommande sexparten var någon du/ni kände eller någon – för er – helt okänd?

Vart går förresten gränsen för när det slutar vara en ”-kant” och rätt och slätt är gruppsex?
Någon som haft en oktagon i sänghalmen?

153 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag har en fantasi om en trekant med 2 män. Den ena är då min pojkvän/man (har dock ingen just nu, jepp – synd om mig) och den andra en random man som ingen av oss känner men är tända på.

   På denna nivå ligger män på YT hahaha dagisnivå och noll klass
   https://youtu.be/l631UlKRCkE
   Då kameran är avstängd hoppar grodorna ut ur munnen.
   https://youtu.be/l631UlKRCkE

    Bra nu fick vi namn på killen som hotar med våldtäkt o dyl.

   ”Ok” Lisa

   Tiden passar in när lunabelle blev till😱

  Trodde aldrig att jag skulle vara avundsjuk på Jockiboi…

  Undrar hur Vlad känner över att bli outad på det här sättet.

   Eller Jonna. Att man är nåns fru betyder ju inte att den personen äger en.

  Skulle aldrig någonsin ha en trekant ryser av bara tanken. Men om jag hade fått välja så hade jag föredragit en man ihop med min då i så fall partner.

  Jag vill ha en trekant med Beckham.
  Jag+Beckham+ingen mer.
  En tvåkant.

   Då får vi hoppas att han håller käften under akten för han låter ju som en vuxen bebis när han pratar. 🙊

    Sant!!!! Han får en sån där boll i munnen!

     😂😂

    Känner ett par som hade trekant med tjejens bästa kompis. Fine, men lite wierd kanske att han kom i vännen utan skydd.

   Victoria Beckham?

  Jag har haft och då med min pojkvän och en för oss båda okänd kvinna.
  Skulle kunna tänka mig igen men inte med män.
  Gruppsex för mig är mer än 3 och precis som det sägs många i grupp har sex men inte nödvändigtvis alla med alla….

  Hur gör man med kondom när man har trekant?

   Hur menar du?

   Vad blir det för skillnad? Man sätter den väl på sig om man är man antar jag.

    Jättestor skillnad såklart?

   Precis som vanligt 😄

    Måste inte killen byta kondom varje gång han byter hål mellan tjejerna då? Annars är väl risken att tjejerna kan sprida std mellan varandra.🤔🤔🤔🤔🤔

     Precis det jag menade med min fråga. Om kondom ska fungera som ett skydd mot könssjukdomar måste ju killen byta kondom mellan varje tjej, eller om det är två killar med en tjej måste de väl också byta kondom för att inte sprida eventuella sjukdomar?

      Ah! Tänkte inte så långt..

     Vi med lite rutin sätter ju på en 10-15 stycken på en gång, så är det bara skala av lager på lager sedan medan man byter ställning som om man kopulerar på en myrstack.

      Hahhahahah

      Hur känns det då med första tjejen :-/ om du har 3 + kondomer på dig…?

       Förlåt, jag fantiserade bara. Det har aldrig hänt, men jag lovar att berätta om jag träffar två blin… om jag någonsin… Äh, om jag träffar någon kille som har provat så kan jag fråga.

        Väntar med spänning på svar från er som vet 🙂

         Vi hade trekant med en kvinna som ville att han hade kondom. Han och jag kör utan så han tog bara av sig den när han bytte från henne till mig. Tog på sig en om han skulle vara med henne igen.

          Urk

           🤷‍♂️

           Va?

      Viktor….
      Orkar ej. Tack för att jag vek mig dubbel av skratt…..😂😘❤️

      Hahahahaa

      Du e så bäst!🤣🤣🤣

     Vi testar oss med jämna mellanrum eller om någon legat med någon ny och kör utan kondom när vi är alla tre.

   Man sätter den på penis.

   Eller hur. Sätter man på sig kondom och knullar ena, sedan byter kondom och knullar andra? Hur gör ni som har trekanter om ni använder kondom?

    Precis så

  Trekanter har jag bara haft med män men fler inblandade än så så har det varit av båda könen

  Jag hade aldrig kunnat ha en trekant med min sambo och en till kvinna. Kul att se sin man knulla en annan tjej?

   Ja, jag tycker det är kul (upphetsande) att se min man med andra kvinnor 😍 ännu roligare om jag själv får vara med också

    (Och min man tänder på att se mig med andra män också..)

   Jag ser inte en trekant som att han knullar en annan tjej utan som att vi alla tre har sex med varandra. Men ja, många njuter också av att få se sin partner med andra.

  Vill inte ha trekant nu ville när jag var yngre m 2 män, men tror det är killars våta dröm att få ha trekant m 2 tjejer. Tror inte att om du har en partner du älskar på djupet att förhållandet går oskadat ur det..Eller?

   Jo det tror jag nog. Vi har haft det för en del år sedan och är lyckligt gifta -både före och efter.
   Tror nog man behöver prata om det innan och noga tänka efter.
   Jag är kvinna och skulle absolut inte kunna tänka mig en trekant med 2 män.

   Beror nog helt på hur man är funtad som person. Men vet man med sig att man har lätt för att känna sig osäker / possesiv är det nog bäst att undvika.

   Jag och min partner bjuder in extra kvinnor till trekanter ibland. Började efter att jag föreslog det då jag saknade att vara med kvinnor. Men vi pratar mycket om gränser och respekterar alltid vad de andra vill. Ibland är kyssar mellan alla tre ok, ibland inte osv. Vår regel är att den som vill minst sätter gränsen, alltid.

   Vi har varit tillsammans nu 6 år efter vår första trekant och har inte tagit skada av det. Men är man svartsjuk lagd så bör man nog överväga om man skulle klara av att njuta av det.

    Jag hör till dem som inte skulle klara av det med min partner. Men all respekt till de som gör det.

     Jag var med ett par en gång. Hon talade om för mig senare att hon tyckte att det var jättejobbigt att se honom med mig under trekanten. Ändå pratade vi mycket innan om vad som var okej och inte, men även om fantasin lockar så vet man ju inte hur man reagerar.

      Sant! Jag kanske skulle fixa det hur bra som helst 🙂 Men jag får för mig @ jag skulle bli svartsjuk & @ det vore dumt ta risken.

       Ja och är det ingenting man är nyfiken på så är det ju inte något man måste prova på heller😊

    Kudos till dig/er….

    Älskar sex och är vild i sängen,men inser hur jävla pryd jag är…..
    Skulle ej fixa att min partner är med ngn annan….

     Det är inte samma som pryd. Man kan vara pryd och ändå vijka ha trekant. Man kan bara pryd utan att tycka att man kan äga en annan persons sexualitet.

   Tror knappast det är alla killars våta dröm att ha trekant

  Trekant? Det är en utopi. Tvåkant känns mer rimligt, men ändå osannolikt. Enhörning… är väl inte riktigt heller min stil, men nu är vi i alla fall i gränslandet kring vad som känns möjligt.

   Enhörning kallas de kvinnor som träffar par för trekanter. Varför? För att de är så ovanliga och svåra att hitta

    Då får jag väl kallas för mammut eller något då. Jag har en snabel, men den är så att säga lagd på is.

     Nu är jag gift men annars hade jag lätt haft en trekant med dig Viktor. Men får väl erkänna att jag mest är sugen på konversationen efter 😂

      Man måste inte ligga med mig för att få prata med mig. Hade blivit så väldans tyst annars vet du…

  Min man och en okänd tjej till

  Har haft flertal trekanter tillsammans med min man och andra män.
  Skulle inte ha med en extra tjej, det är jag nog för svartsjuk för.. Och min man är inte intresserad av att ha nån mer kvinna i sängen heller. Men han delar gärna mig med andra män😊

  Egentligen är detta inlägget bara skvaller som du försöker dölja med frågeställningar.

   Nej, jag skriver om någonting Jocke sagt till Martin Björk i dennes program.
   Släng ett öga på klippet, vetja..

    Ja, skvaller.

     Nej, det hade varit skvaller om någon hade skickat mig informationen anonymt och det inte funnits någon annanstans. Nu pratar Jocke om det och DET är vad jag skriver om.
     Jag skriver helt enkelt om någonting Jocke sagt – huruvida de haft en trekant eller inte har jag ingen aning om, jag var inte där -men trekantens vara eller icke vara är ingenting jag tar utan jag skriver om det Jocke sa i klippet.
     Så varken skvaller eller hörsägen.

     Jag vet inte om jag kan bli tydligare…

      Skvaller måste inte komma från en anonym källa eller inte finnas någon annanstans. Jag, och tydligen fler, ser det som skvaller.

       Okej, men då får vi helt enkelt acceptera att vi tycker olika där.

        Om informationen handlar om en eller flera personer som inte deltagit i skrivandet av artikeln så är det skvaller. På skolgården är skvaller att man sprider något om någon som personen gjort eller sagt. Vad är skillnaden här?

     Fast ibland tycker jag camillas frågor är mycket roligare än skvallret. Så jätteintressant tycker nog ingen att det är att de här vuxna människorna haft en trekant för x antal år sedan. Men det är roligt höra om folks erfarenheter och tankar runt konceptet i sig.

  Alltså jag kanske låter gammal och bitter men det jag funderar på är om varför man väljer att dela med sig av sådant här till omvärlden? Och särskilt när man har barn. Man kan tycka att det är var och ens rättighet men vill man inte bespara sin unge risken att bli retad på skolgården för sina föräldrars offentliga sexvideos och sexhistorier? Tänker att man kanske kan hålla vissa grejer för sig själv.

   Jocke och Jonna vet inte vad privatliv är

   Jag sa till min mamma häromdagen att föräldrar borde komma överens med sina vänner om att ”livet före barn” inte har existerat. Lite drastiskt och barnsligt kanske, jag hade precis fått reda på något jag helst sluppit.

  Men nödvändigt att sprida den här informationen till hela din plattform också? Någon som har frågat Vlad om han är okej med detta innan man sprider detaljer om hans privata sexliv?

   Det ansvaret ligger i så fall på Jocke…

    Undrar om det låtit på samma sätt om det var en tjej som outades och inte en kille?

     Men får man inte berätta om vilka man haft sex med? Är det hemligstämplat för all framtid?

      Får och får. Många ser det nog som väldigt osnyggt.

       Jag skulle i och för sig också vilja att det hölls hemligt om jag haft det dåliga omdömet att ligga med jocke..

     Fast nu outas ju faktiskt en tjej också. Det borde ju inte spela nån roll att hon råkar vara gift med honom, hon har väl kvar rätten till ett privatliv.

  Har haft flera trekanter med min kk (han man, jag kvinna). Vi har varit med både okända kvinnor och kvinnor någon av oss känt innan. Båda funkar för mig. Bäst är ju dock om man haft trekanter med samma kvinna några gånger då man lär känna varandra och blir tryggare tillsammans.

  Trekanter är kul. Nu försöker vi hitta en kvinna som vill vara med oss och vår älskarinna, alltså att vi är tre kvinnor och männen. Så är någon intresserad är det bara att hojta till 😂

  Skulle gärna testa med två män också.

   Mannen, inte männen..

   Var bor ni? 😏

  Vidrigt

  Gillar Martin trevlig och snygg. Nej inga trekanter för mej. När jag är tillsammans med en kille ser jag bara honom. ❤

   Oj, så olika uppfattning man kan ha. Kul för dig! Själv har jag uppfattat honom som otrevlig och dryg (träffat honom utanför det man ser genom skärmen).

   Vilken jävla Martin?

    Haha! Han i klippet i Camillas inlägg heter tydligen Martin.

  den när lovisa råkar lägga upp en utmanande bild på sig själv i bikini på löwengriphouse-kontot.. så proffsigt 🙈 hann ligga uppe en timme innan hon tog bort.

   Och ingen annan har sett det? Är det då trovärdigt?

    haha, varför skulle jag hitta på? tror många såg, kontot har ju ganska många följare 😂

    här har du screenshot http://oi64.tinypic.com/2eg886b.jpg

     Ser ingen bild tyvärr

   Men är den så väldig utmanande tycker du, det är väl en vanlig bikinibild/selfie på henne själv? Och, att hon råkat lägga upp sin privata bild på fel konto so what? Du rebecka har verkligen stenkoll på Bella (och de runt henne), nästan som en galen stalker. Du verkar typ stalka, hann se en bild på ett konto och tog screenshot haha kära nån.

    Fast vem har påstått att hon som skrev kommentaren har tagit screenshot? Vart står det någonstans?

  Nu är det två inlägg som kommer från As**rixia, kommer det fler?

   Det bloggnamnet fick ju inte nämnas och visas här innan, märkligt att det ändrats, vad kan ha hänt? Har inlägg om C raderats där? Är detta typ kopierat menar du? Som det med Benjamin? Föregående hänvisar hon ju iaf.

    Svaret på din fråga är nej, men rätt ska vara rätt, eller hur?
    Jag följer inte hennes blogg och har ingen aning om vad hon skrivit om mig, men eftersom jag fick upp hennes inlägg när jag sökte på nätet så är det klart jag länkar till källan.
    Jag hade missat det förra gången.

    Vore väl höjden av småsinthet annars?

  Vill man ha krydda i sitt sexliv så är de väll inte fel
  De är ju de men de fina o vara vuxen exmentra
  Gör väll alla i förhållanden. Vem vill ha gråå gråå,gråå trist är en stor del att folk är otrogna

   Är du full?

  Är det bara jag som inte klarar av Martin Björk? Han känns så himla barnslig och frågorna han ställer sina gäster i den där serien är ju både omogna och olämpliga. Fattar inte att Lena pH varit ihop med honom!

   Samma här han verkar vara en rejäl slisk. Byter kanal med en gång han syns i reklamen för Trivago.

   Får en obehaglig känsla av honom, så du är inte den enda.

    Han verkar konstant kåt! 😂

   Åh, minns en gång när han gjorde en youtube video där han bad Jennifer Aniston om en date. Han hoppades väl att den skulle få spridning och att hon skulle se den. Vem kan säga nej till Björken liksom.

    Haha, kontot dyngbaggegalan la upp den på IG för ett tag sen, Martin blev kränkt och bad dem att ta ner den…

   Hahaha, trodde jag var ensam att inte fixa honom. Han har inte gjort mig ett dugg och är säkert en jättefin människa… men jag ’skriker’ BYT varje gång Trivagoreklamen visas.Jag står inte ut en minut.
   Kan ju vara den uttjatade reklamen som är problemet och som har sabbat min bild av honom. (Förlåt Martin – det är verkligen inte ditt fel! Det ligger troligen helt på mig… 😁)

   Ja, han är en omogen, fjantig, daterad snubbe med fjortishumor. 🤮

  Får man lägga en typ-ot här och fråga vad folk här inne gör för att krydda till det i sänghalmen? Vad ni har för fetisher och kinks? Eller är vanilj bäst?

  (Är inte en pervogubbe, gillar bara att prata sex och är glad att ämnet kommer upp här)

   Du hade fått fler svar om du inte lagt till det där om att du inte är en pervogubbe 🙂

    Haha jag har ställt någon fråga om sex i öppet spår och blivit anklagad för att vara en kille som bara äcklar sig. Även sett andra blivit anklagade för det under (för mig) oskyldiga frågor. Men ja.. kanske var onödigt att lägga till 😄

     Det har ju varit någon pervogubbe(/gumma) och härjat lite och ställt frågor som låtit väldigt påhittade så kanske dä för du råkat ut för lite misstänksamhet. Tycker inte din kommentar hade pervoton alls, utan det är ju mer när man skriver ”hej jag har ett problem jag bara älskar att bli våldtagen av äldre män, många tjejer här som känner igen sig? Hihi!”

   Förstår inte varför såna som du vill diskutera sex på andra forum än just sexforum? Finns ju en massa sådana?

    Inlägget handlar ju om trekanter..?

    Men ja, vilka diskussionsforum kan du tipsa om för just sex? Jag har sökt men inte hittat något bra.

     Familjeliv😂

      Haha nej, det är ju internets avskum. Inte ens när jag var gravid höll jag till där. Så illa vill jag inte mig själv😄

      Ett _bra_ forum eftersöktes ju nu…

    Nu handlar väl inlägget om sex så så otroligt märkligt är det kanske inte…

    Ja..låt oss fortsätta att bara diskutera ot om dåliga relationer och allt om graviditeter här. Det finns ju inte andra forum för det än här heller.

     ag hatar att läsa om dåliga relationer och graviditet men sådana OT tas bort under alla inlägg utom ÖS. So whats your point?

  Jag och min kille hade trekant för första gången med en tjej för några veckor sen. Och det var sjukt upphetsande, fick verkligen mersmak. För ett halvår sen var detta otänkbart men absolut något som kommer hända fler gånger i framtiden. Varken jag eller min kille känner henne sen innan och har sagt att det inte får vara någon vi känner sedan innan 🙂

   Hur hittar ni den där tredje personen? Finns det sidor för sånt? 🤔

    Tinder 🙂

    Bodycontact och happypancake har funkat för oss.

   Är det inte svårt att hitta dessa tjejer? Än ni väldigt snyggga/vältränade? Känns som tjejer kan välja o vraka bland par som vill ha trekant, paren verkar vara fler liksom. Vill gärna men jag och min kille är mer alldagliga i utseende..

    Jag är överviktig och min kille är väl helt vardaglig. Vi har haft trekanter med ca 5, 6 olika tjejer. Är ju mer än utseende som ska stämma😊

     Wow, nice. Jo det är klart, men just eftersom det verkar vara stor ”konkurrens”. Har aldrig försökt dock.

  Jag har haft trekant några gånger. Både med hetro par och med två killar. Jag har alltid varit den tredje personen och det är kul, lite då och då. Jag anser mig vara hetro, men tycker nog att det är bättre med trekant med man och kvinna, med två killar blir det lite hårdare och det är så många hål och hit och dit. Någon pratade om kondom, killen byter kondom beroende på vem han penetrerar, inga konstigheter… Jag har aldrig varit eller är intresserad av att göra det om jag själv är i en relation tillsammans med min partner.

  Hotell?

   Kolla Trivago.

   Både på hotell, hemma hos par och hemma hos mig

  Har haft en trekant med två män, båda okända för mig innan. Nu skulle jag sjukt gärna bjuda in en till kvinna till min och mannens säng, skulle vara drömmen! Oklart hur man för det på tal bara!

   Man berättar att man fantiserar om att ha en trekant. Pratar inte folk om sex med sin partner?

  Jag hatar att läsa om dåliga relationer och graviditet men sådana OT tas bort under alla inlägg utom ÖS. So whats your point?

  Jag har haft sex i många olika konstellationer tillsammans med min nuvarande partner (jag kvinna han man). Båda gillar det. Trekant tycker jag är bäst, med fler blir det lite… rörigt. Det har ofta blivit med bekanta för vår del. Inga konstigheter. När jag var singel tycker jag inte heller att det var konstigt att ibland ha sex med en bekant utan att det blev stelt efteråt. Men man har ansvar som de i paret att prata och sätta en (okomplicerad) stämning.

  Lite chockerande, svårt att tänka sig.. usch vill liksom inte ha den bilden framför mina ögon. De går ut med allt, inget är privat. Undra om de haft det med Alexandra som bodde hos dem också, hon hade ju tydligen sagt el skrivit att hon haft sex med Jocke men sen att det var ett skämt hmm märkligt skämt.
  Skulle aldrig kunna ha trekant med en partner/någon jag älskar skulle inte fixa att se personen ha sex men någon annan, svårt att förstå det.
  Jonnas ordfadäs om korven blåste förbi iaf, förvånande att det inte uppmärksammats här.

  Jag är gift. Känns inte aktuellt alls. Om jag inte var i en relation kanske det. Men undviker ofta kicksökande beteende blir ofta mersmak och sen är man fast i en negativ spiral.

   Eller en positiv spiral

  Har haft trekant några gånger förut i mina yngre dar. Då med två män,som jag kände sen innan. Är i förhållande nu och om jag fick fantisera så skulle en trekant nu isåfall bestå av mig,min sambo o en okänd kvinna.

  Jag har haft trekant två gånger. Mötte två härliga män på club, så vi låg där och då. Sen möttes vi hemma hos en av dem ett par dagar senare och låg igen. Grymt trevliga kvällar med aaassnygga män. Nu är jag gift och för en dialog med min man om att försmka oss på en trekant.

  Ni som har haft trekant var har ni varit, känns som det blir trångt i en säng?

   Första gången var vi utomhus vid en å?! Dom
   andra gånger har det skett i en dubbelsäng.

   Absolut inte trångt.
   Jag har haft fler än 3 pers i min dubbelsäng. Har utan problem funkat på soffan och golvet också

  Men är det en trekant om det är två killar och en tjej utan att killarna har sex med varandra? Tänker att bögskräcken är utbredd och i den konstellationen känns det som att enbart tjejen har en trekant. Trekant för mig är att alla har sex med varandra, och det känns vanligare om det är två tjejer och en man. Någon som förstår hur jag menar och tänker likadant?

  På denna nivå ligger män på YT hahaha dagisnivå och noll klass
  https://youtu.be/l631UlKRCkE
  Då kameran är avstängd hoppar grodorna ut ur munnen.
  https://youtu.be/l631UlKRCkE

  Jag och min flickvän bjuder in en man då och då. Jag och min tjej har oskyddat sex så han har en kondom som han byter mellan a nalt och vaginalt bara 🙂

   Vilket kön är du?

   Om du är man…… tar han er båda analt?

  Blev nästintill tvingad till trekanter i mitt förra förhållande, om jag inte gick med på det så var jag egoistisk och jag fick inte åka till honom om jag inte ställde upp på det. 🤷‍♀️ Och eftersom jag ställde upp på det första gången så fortsatte han såklart tjata, för han märkte att hot och tjat lönade sig. Om han efter någon trekant ångrade sig så var det jag som var äcklig, för ”Hade du inte velat hade du inte gått med på det”. Ville ju bara göra honom nöjd och inte riskera att han skulle behandla mig som luft. 🤦‍♀️ jag var ung och hade inget annat förhållande att jämföra med, men jag gjorde slut och är nu i ett förhållande med en kille som visar mig respekt. ♡

  Känns helt fer mig att ligga med någon annsn än moäin flickvän och hade hon velat ha trekant med mig och en annan kille hade jsg nog ifrågasatt hur det står still i pallet. nej,tack

  För övrigt så börjar jag fundera på om alla brudar är totala slampor innerst inne.

  Är tjej och kan enbart tänka mig en trekant med två män.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *