Sluta nypas!!!

Jag rynkar oavsiktligt på näsan när jag hör uttrycket ”nya sig i armen” (en arbetsskada skulle jag kalla det) men när GabJossan skrev det i ett inlägg så kände jag mig manad att lyfta fram det.
Det måste väl ändå finnas fler varianter att ta till för att kolla att man inte är mitt i en framgångsdröm?
Sparka sig själv på smalbenet? Det gör garanterat mer ont än ett nyp i armen så en <ordentlig ”reality check”.
Klämma fingrarna i en bildörr? Det kräver visserligen att man har attributet ”bil” nära till hands(!) så det exemplet har vissa begränsningar.
Bita sig själv i tungan? Mycket praktiskt eftersom du oftast har tungan och tänder nära till hands.
Det finns alltså alternativ och precis som när Isabella lär uttrycket ”växer så det knakar”  gå i graven så är det dags för ”nypa sig i armen” att få en efterträdare innan alla influencers hakar på och ser ut som om de varit på det förlorade laget i Paintball.

Min fenomenala läsare ”Argus” gjorde en snabb slagning på Isabellas favorituttryck och den här sammanställningen gör ingenting annat än styrker min tes om att det är hög tid. HÖG TID att byta!

Let’s have looksie, shall we?

”I Australien har vi kommit in på en stor kedja MYER vilket såklart är fantastiskt och i USA har vi börjat höras och synas lite mer. Oavsett så är det två häftiga länder på nypa sig i armen-nivå.”
”Det är en stor dag för mig. Ett riktigt nypa mig i armen moment. En egen stiftelse.”
Jag får nypa mig i armen konstant, jag har så fina människor runt mig.”
”Idag har vi flängt runt över halva Manhattan känns det som och träffat journalister och så Ralph Lauren för en kommande kampanj. Nypa mig i armen-moment.”
”Ibland får man nypa sig i armen. På hyllan bakom står ett skomärke som man startade för några år sedan (har sålt av en del), i håret väntar ett brand som strax rullar ut. På skrivbordet står produkter från ett skönhetsmärke som omsatte 84 miljoner 2018.”
”Jag får alltid nypa mig själv i armen varje år eftersom vi alltid är så många. Nya ansikten för varje år som går. Som vi växer!”
”Idag har varit en stor dag för mig, jag har nämligen besökt vår egna Löwengrip Flagship store i Gallerian (än så länge pop up). Det är så att jag för nypa mig i armen!”
”Man får nypa sig i armen, att ha i kalendern att man ska ha en konferens som man själv inte längre har anordnat utan är en gäst på är häftigt.”
”Det var en massa spännande människor på plats men den som jag har sprungit på ett antal gånger nu och som är väldigt trevlig och gullig är Orlando Bloom. Men mer om det senare… Livet är verkligen lite galet just nu. Nypa sig i armen av allt som händer. Jag är så lycklig!”
”Det är mycket i mitt liv som jag får nypa mig i armen över men just denna kock-hjälp slår nog högst.”
”En walk in closet med mina kläder. Mina skönhetsprodukter i mitt badrum. Mat i kylen. Träningskorna i hallen.
I NYC! Nyp mig i armen!”
”Jag är fortfarande rörd, vilka gäster och vilka tal! Det hade jag inte väntat mig. Jag får nypa mig i armen konstant, jag har så fina människor runt mig.”
”Det är så vackert här ute på Lidingö och jag får nypa mig själv i armen för att faktiskt inse att det är mitt och barnens hem.”
”Det är många nypa mig i armen-moments som väntar innan sommaren. Mitt liv har nog aldrig haft så stora utmaningar och möjligheter samtidigt som nu.”
”Hermine Hold-scarfarna blev så fina inramade. Visste ni att vi hade en halv miljon besökare på vår hemsida första dagen? Det är helt otroligt! Beställningarna kom från 14 länder på några timmar.
Nypa sig i armen-moment.”
”Pingis och min middag med LVMH var väldigt trevlig. Det finns inte så mycket jag kan berätta om nu. Men häftigt att få in en fot i ett av världens bäst prestigefyllda och välskötta investmentbolag. Nypa sig i armen.”

Med så här mycket nypande så förstår jag att hon behöver ha ett fem cm tjockt lager brun utan sol applicerat i tid och otid. 

260 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

      Också nåt som är 🙂 är Odds meddelande till Expressen haha! Hon har såklart överdrivit mailförbud etc i sommarpratet…

        Alltså Odd ❤️ Tycker så synd om honom

        Vart kan man läsa detta?

          Artikel i Aftonbladet

            Hittade detta som en länk efter artikeln i Aftonbladet. Kanske bara jag som missat detta….

            https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/6j4oyL/isabella-lowengrip-jag-har-aldrig-alskat-nagon-man

        tragiskt att kalla det förbud, hon borde skämmas att hon jämför mejlförbud med välja färg på staket/netflix dyl, snacka om att vara tot ointresserad av familjen.
        vem ska hon skylla på nu är allt faller??

    ”Jag måste ljuga litet till”?

    ”Jag måste skratta helt galet och slänga med håret”?

    Funkar det ens?? Om man nu drömmer och nyper sig själv i armen, vaknar man? Nån som provat?

      Vet inte. Jag drömmer lucid dreaming rätt ofta, när jag tröttnar så väcker jag mig själv genom att säga till mig själv att vakna alt kolla ner på tatueringen på min arm (den ser alltid ”fel” ut, vaknar då av någon anledning) eller slå på saker runt mig i drömmen… Aldrig testat att nypa mig själv. Ska försöka testa det nästa gång, borde ju gå det med haha.

        Vilken metod använder du för att drömma ofta? Jag får lucida drömmar 2-3 gånger per år v köket är supertrist! Vill ju flyga på Balerion, träffa min älskade faster som gick bort, springa på en grön äng, dyka med Blunder och Sebastian, krama mormor en sista gång, trolla som Sabrina tonårshäxan..åhh så mycket kul som väntar i drömmarnas land …

        Kör du kolla-klockan-metoden? Har du bara tur? Skulle bli superglad om du har något bra knep. För mig funkar bara kolla-mig-omkring-för-att-upptäcka-avvikelser-i-verkligheten, men det blir inte många drömmar ändå.

          Jag får ofta såna drömmar när jag sover lite på eftermiddagen! Kanske kan vara nåt att prova

            Jamen vet du, när jag tänker efter så har jag faktiskt haft en lucid dröm efter att ha totaldäckat på soffan efter ett grymt pass på gymmet. Tack, ska nog prova idag lol. Ser fram emot att krama mormor!!!

          Oj, jag vet inte hur jag gör faktiskt, jag kan välja att jag vill drömma lucid. Jag har gjort det i 20år nu, sen jag var liten. I början av drömmen är jag alltid medveten om att jag somnat, typ ”Okej, jag sover” och där ”väljer” jag om jag vill somna djupare och bara hänga med i drömmen eller om jag vill ha lucid dreaming. Till och med väckt mig själv för att ändra dröm… När jag har lucid dreaming brukar jag väcka mig själv efter ett tag för att jag ska få några timmars bra sömn, är liksom medveten i drömmen om att jag inte blir lika utvilad när jag drömmer lucid.
          Men jag har tyvärr inget bra svar, jag har övat upp det under så lång tid så vet inte hur jag gör, det liksom bara är så nu.

            Nej va avundsjuk jag blir! Hoppas du får behålla denna gåva för evigt. Jag har förstått att drömmen kan vara lika utmattande som verkligheten så det kan vara bra att koppla bort ibland. Kul för dig, verkligen!

              Ja, jag blir aldrig riktigt utvilad när jag drömmer så, så är smidigt att kunna väcka mig själv haha.
              Men jag tror att alla kan öva upp det, fast jag kan ha fel. Läste på ett forum om någon som ställde klockan mitt i natten, vaknade och somnade om och då ofta fick lucid dreaming. Testa det?

                Ska nog testa haha! Mitt problem är att jag ger 110% ena dagen och nästa så glömmer jag. Blir liksom ingen rytm i det hela, kommer aldrig in i det helt.
                Idag är en testa dag. Ska både ta en tupplur och väcka mig själv mitt i REM. Håller tummarna.

            Coolt.

              Ja, det är rätt coolt faktiskt. Hjärnan är cool. 🙂

            En gång i en mardröm insåg jag att jag drömde, och visste då att man kan försöka ändra sin dröm. Men det funkade inte utan mardrömmen fortsatte ? det var typ värre då för då kände man sig mer fångad

          När man lucid” drömmer så är man ju ganska nära vaket tillstånd fast man sover och därför är man medveten i drömmen o kommer även ihåg den, så kanske du måste vara lite piggare på natten? :p jag drömmer ofta lucid drömmar men jag har två små bebisar som håller mig på tårna hela nätterna så.

            Jag däckar mest efter en dag av barn och lek. Inga drömmar alls ibland lol.

      Nej jag spänner bara mina kropp och ögon supermycket precis som att jag hade en telekinesisk förmåga

      Jag har provat men lyckas inte röra mig så därför går det inte. Däremot brukar jag försöka skrika på utandning för att vakna.
      Det kanske kan vara hennes nya uttryck förresten. ”Åh jag skriker allt jag kan på utandning för att vakna.” Eller ”jag rullar runt och slår huvudet i sänggaveln.”

        Det kallas sömnparalys! 🙂

      Jag gjorde det en gång i en dröm och vaknade faktiskt!

      Jag har väckt mig själv genom att nypa handryggen, så det funkar. Det var inte ens en lucid dröm (de är instabila så skakningarna väcker mig om jag inte håller fokus) utan en helt vanlig mardröm. Den var hemsk så mitt undermedvetna insåg väl att det måste vara en dröm. Jag nöp handryggen och vips så var jag vaken. Rätt kul upplevelse faktiskt, om vi bortser från det att jag var dränkt i svett och inte kunde somna om p.g.a. ett bultande hjärta.

        Häpp, då fick jag svar på det?.
        Har lucid dreaming då och då och känner mig alltid lite skakig vid uppvaknandet.
        Har aldrig kollat upp varför, har tänkt att det är väl bara jag.

      Jag har testat det i en dröm. Det funkade inte alls. Men antagligen gjorde jag ju det bara i själva drömmen och inte på riktigt ??

      Jag brukar alltid leta upp ett hus och hoppa ut genom fönstret om jag drömmer något läskigt. Ibland funkar det att hoppa ner från ett berg eller ner i vatten också, då sluter jag ögonen och sjunker till botten tills jag ”dör” och då vaknar jag till slut. Jag har nog aldrig testat att nypa mig i armen, min första instinkt är alltid att hoppa nånstans.
      Det är rätt enkelt att avsluta sina drömmar om man övar.
      Jag önskar att det var lika enkelt att väcka sig själv när man får sömnparalys, jag får det 2-3 gånger i veckan. Är det någon här som kanske har något tips? Jag brukar alltid hålla ögonen stängda så att jag inte ska behöva se några läskiga varelser i mitt rum och sen börjar jag vicka på tårna när sömnparalysen är på väg att ta slut, men det går ändå många minuter innan det försvinner helt och det är ju skitläskigt att ligga där helt förlamad utan att kunna göra något åt det :/

        Somna inte med en halvfull blåsa, ät i inget tungt innan du ska lägga dig och försök att inte somna på rygg om du känner dig orolig.
        Jag är troende så jag ropar bara Guds namn innan jag öppnar ögonen och då är varelserna borta.

        Hemskt dedär med sömnparalys. Har inte haft det på några år men ett tag hade jag det varenda kväll. Fick lära mig andas igenom paralysen för att sjunka ned i en lucid dröm.

        Stackarn, hoppas det försvinner snart.

        Läst att man lättare hamnar i sömparalys om man sover på rygg. Lägg dig på sidan med en kudde bakom ryggen.

        Håll andan! Det brukar alltid funka för mig, vaknar från sömnparalysen inom några sekunder ?

        Hört att man ska trycka tungan mot gommen när man får sömnparalys. Jag får det ibland, oftast om jag råkar somna på dagen. Ser inget läskigt men hör alltid att det är någon som går runt. Tycker inte det är så läskigt för jag förstår att det inte är på riktigt. Brukar göra det där med tungan och blunda en stund så släpper det sen.

          Tack för alla tips hörni, jag ska definitivt testa allt ni skrivit <3 Dom där jäkla sömnparalyserna har förföljt mig sen jag var 13 år (jag är 19 nu), hoppas verkligen att jag slipper det i framtiden.

      Hade en period när jag nöp mig själv i armen ofta. Slutade med att jag nöp mig själv när jag drömde en mardröm och vaknade inte och var då helt säker på att det var verklighet. Aldrig nypt mig i armen sen dess.

    När ska bella bingbongs luftslott sprängas, mån tro? 🙂

      De faller just nu….

      Haha Bella bingbong, tack för det skrattet ???

      Issa blir du lycklig då?

        Flera som har champagnen på kylning, inte bara härifrån. Det finns flera av hennes tidigare anställda, samarbetspartners, kunder och andra som har en kall dompa redo.

    Skulle vilja se en sammanställning av alla gånger hon har LYSSNAT IN något/någon istället för att lyssna på någon som vi vanlisar ägnar oss åt när vi skvallrar/kallpratar/småpratar i fikarummet medan vi äter halvfabrikat.

      Ja, ”lyssna in” är ett modeord. Finns fler:
      Influencers ”möter upp” människor på stan. Förmodar att det är skillnad mellan att ”möta någon” och ”möta upp någon”.
      Att ”möta upp” tror jag betyder att det har skett en korrespondens och förhandling i förväg när almanackor har granskats och luckor letats som kan passa alla parter. Man får ju inte ge intryck av att ett möte sker spontant och oplanerat eller utan noggrann konsultation av vars och ens SÅ späckade arbetsdagar.
      Jag ”mötte upp” C för en fika mellan spraytanningen och manikyren 🙂

        Eller en direktöversättning av meetup kanske?

        Som AnnaWii som jämt skriver att hon ska ”fota av en outfit”… 😉

          Dasha dushar upp sig och fönar upp håret på salong varje fredag.

        ”Hata/hota på” blir allt vanligare. Det låter fruktansvärt i mina öron.

    Fast jag tror att hon numera driver med detta uttryck. Hon vet ju att folk stör sig och kommenterar vissa av de uttryck hon använder i nästan varje inlägg. Tror det har blivit en kul grej för henne att driva med detta och kasta in dem hela tiden, ”ljuvligt”, ”gasa”, ”nypa mig i armen”.

      Självklart. Ser inte folk hur hon provocerar och driver?

        Vad gör det för skillnad?
        Vi kan väl få ha lite roligt även om det är på grund av Bellas ”provokationer”?

          Ha så kul ni vill, det har jag inte sagt något om. Men läser man kommentarer här inne och inne hos henne så är många väldigt lättlurade. Har du sett igenom henne så behöver du inte ta åt dig, då pratar jag uppenbarligen inte om dig ?

            De som är ”väldigt lättlurade” finns knappast här inne på Bloggbevakning.
            Detta är en blogg för misstänksamma och välinformerade varelser.
            Låt oss alla nypa oss i armen och gasa ljuvligt 🙂
            Heja så det knakar!

              Precis! Här inne har vi genomskådat hennes luftslott sedan länge!

              Haha då får du läsa igenom gamla kommentarsfält om henne om du tror att alla har sett igenom hennes lögner och strategier här inne. Have fun.

              Nöp mig i armen så jag släppte gas.

                Skrattade orimligt mycket åt detta.

              ”välinformerade” hahaha

              Det enda som knakar är väl ekonomin. Förtroendet är redan bortom all räddning.

        Ok fick intrycket av att Camcam inte fattade att Bella bara driver då hon använder detta uttryck.

      Det är klart, det har hon ju berättat för oss? Det är väl ingen som på allvar tror att hon är seriös i sina inlägg? Isåfl är det korkade personer som inte kan ta till sig fakta haha.

      Ja, det är tack vare Bella det blivit So Fun Att Nypa Sig I Armen! ?

    ???

    Varför har Bellas ”bästis” Sheila Arnell helt plötsligt lagt sin blogg på is?!? Något verkar hastigt ha hänt, men vad? ?

      Hon jobbar numera som profilansvarig/säljare på Bonniers.

        Vad har det med saken att göra? Hon stängde sin blogg hastigt häromdagen för att ngt har hänt

          Hur stänger man en blogg hastigt?

          Hur har det inte med saken att göra? ? Hon har fått ett annat jobb, bloggen hamnar i andra (sista) hand?

            Hon bloggar ju på Mama (bonnier) Bytte dit för ett år sedan så det är nått annat än jobbytet dit som hänt. (Hennes sista inlägg såg så märklo ut, allvarlig selfie på ett trist hotellrum) Men hon verkar ju instagramma som vanligt.

              Märklo?

                Avlägset släkt med hygglo.

          Hur gör man när man stänger en blogg hastigt ?

            Smäller igen locket till datorn. Bäm

              ?

            Fattar du på riktigt inte? ?

      Hon fick hjälp av blondinbella att nypa sig i armen, och sheila som inte är en van nypare fick så otroligt ont och kan inte skriva mer.
      Nej jag har ingen aning.

      Det svarar hon ju på själv på bloggen.

    Det var inte många nypa sig i armen-moment som innefattade barnen… Det va tydligen mer overkligt och mäktigt att ha MAT I KYLEN (wtf?)

      Nja, barnen… tror hon fortfarande funderar vad hon ska ha dem till…

        Men lägg ner den här skiten. Det är tydligt att hon gillar sina barn, ingen skulle pendla som hon gör om hon inte ville vara med sina barn. Då hade hon sett till att ha varannan helg istället. Tänk på att de kommer växa upp och eventuellt läsa just det du skriver.

          Ja hade hon inte brytt sig hade hon låtit bli att ha att göra med dom helt. Det finns det mängder av föräldrar som gör när de tappar intresse för barnen.

          Kan vi sluta diskutera hennes barn nu?

          Varannan helg hade inte varit bra för hennes image.

            Men lägg ner nu, hur kan kommentarer om barnen ens få vara kvar.

              Är ju inte om barnen.

                Jo? Eller tror du att det är en skokartong det syftas på eller?

                  Nej, jag tror det är Bella det syftas på.

              Jag kan inte se en enda kommentar som har klagomål vad gäller barnen.

          Då borde deras mor Bella verkligen tänka på vad HON skriver !
          Barnen kommer även läsa hennes uttalande om att jobbet är prioriterat före dem .Hon föddes ju till att arbeta … inte vara förälder . Allt skit hon skrivit om Odd .Tror absolut barnen kommer att se detta som ???

          Gillar sina barn?

            Ja det var en ganska märklig formulering ? vad bra att hon fortfarande gillar sina barn så att de får träffa sin mamma, för det är väl föräldrarnas behov som är viktigast. Och jag vet att det finns långt många fler mammor och pappor som resonerar så.

        ”Nja, barnen… tror hon fortfarande funderar vad hon ska ha dem”

        Barnen passar inte i hennes livsstil. Men fina accessoarer ..

          Barnen är taggade för huset och de är resvana! Skriver hon i dagens inlägg!
          Sjukligt! Förstår hon inte själv att barn kan bli rädda! Allt handlar om henne!

      Men det är viktigt att kylen är full med sponsrade grejor. Bella skrev ju:
      ”2019 är året då jag fakturerar 100 000 kronor för varje gång min kyl öppnas på instagram.”
      Fast frågan är ju om Bella ska lyckas hitta sponsorer i New York som går med på att betala så mycket varje gång kylen visas.
      Vi får väl se.
      Charlotte och Louise får ligga i kan man anta. När Bella dimper ned i New York för att gå igenom vad som åstadkommits senaste tiden så gäller det att ha positiva nyheter. Hyran ska betalas och den är inte billig. Gäller att kylen kan tjäna mycket pengar 🙂

        Tror inte Isabella behöver oroa sig för ekonomin, hon har ju träffat Sveriges rikaste man.

    Oddan är sur på sin exfru efter hennes skitsnackande i Sommar. Det kan man verkligen förstå, hon fick det att låta som om det var han som stoppade hennes karriär, men sanningen är att efter deras skilsmässa så har hon spårat ut helt och blivit en halvgalen person med hybris

      En skilsmässa som dessutom tog minst två år att gå igenom

        Är den ens genomförd i dagsläget?

      Nej Oddan är inte jättesur, det har du missförstått, eller överdriver. Expressen överdrev för att få till något rafflande i sin jakt på klick.

        Jo, han är visst sur! Hur skulle han inte vara det? Han är väl mänsklig, eller?

      Ja hon har verkligen spårat sedan skilsmässan oavsett vad som hände mellan dem eller varför de gick skilda vägar.

      Kan inte låta bli att känna sympati för Odd.

    Fasiken vad taskigt av Bella att med några dagars framförhållning boka av alla kompisars besök till St Tropez. Kul för dom som planerat sin semester efter det så bara ångrar hon sig. Sen skriver hon att hon kanske ångrar sig igen och bjuder ner nån- är hennes vänner på stand by och accepterar att bli behandlade precis hur som helst?

    Eller så fanns det inga vänner kvar så detta var en bra lögn för bloggen…. vad hände med Linus, Muchaela, Sheila, Elaine, Angelica … mm mfl

      Linus var på hennes fest häromdagen, Michaela var med henne nyligen och Bella var hemma hos Sheila häromdagen så inget har hänt med dem. Elaine umgås hon ju inte längre med, var väl E som förstörde vänskapen och Angelica vet jag inte vem det är. Har du kvar alla dina kompisar genom livet TK? Det har inte jag.

        Varför säger du att E förstörde vänskapen? För att Bella åter igen utryckte sig lite fel ang henne eller. För vad vet du som vi andra inte vet. E har iaf varit duktig på att inte kommentera det ( även om jag har mina aningar om vad som hände ), och Bella har sagt diddily.

          De som hände mellan Elaine och Bella var väl att efter E skrev sin bok så nämnde hon i den ett par kompisar som satt och snacka om sina barns underliv och Bella var en av dessa dom satt och diskutera. Och då när B läste boken så blev hon irriterad och tyckte att E kunde sagt till henne privat och inte skriva i boken. Jag har detta minne men vet inte till 100 om det var därför de sluta umgås men tror de bidrog. Nån mer som kommer ihåg detta, eller snackar jag ur nattmössan?

            Ja hon skrev ett inlägg om det men hon verkade inte irriterad men kanske lite besviken på att E inte hade sagt nåt till henne om det? Hon avslutade med att hon nog fortfarande har mycket att lära sig om barns integritet.

            Nej det stämmer inte.

              Hur jag vet. Tidslinjen från när det hände och när de bröt upp är inte densamma samt att det var aldrig någon nog deal.

              Varför du har det i huvudet är för att det är den teorin som spreds av många anonyma bland kommentarerna och på fb. Men som sagt, den håller inte.

                Damage control? 🙂

                @ real Hmm:
                Trolleri, trollera. Skrev ”damage control”, för det är väl kritikernas favorituttryck mot Elaine Eksvärd.

                  Haha?

      Behandlar man vänner på det viset så finns de inte kvar.
      Är det ett gäng ”Molgan-vänner” – ingen skada skedd.

      Ah, kanske inte så många som är sugna på att komma längre, då passar det ju att skriva som Bella skrev i stället!

      Hon har väl bokat av gäster så ES kan vara där i stället.

      Jo, men fokus är alltid bara på Bella själv, sen får resten anpassa sig eller dra…

      TK hur vet du vilket datum det var när Isabella avbokade sommarbesöken?

    Varför sitter jag i modd egentligen?
    Visserligen det mest rafflande som hänt i mitt svenssonliv men iallafall…

      Du sitter ju inte i modd

        Skrev en annan komentar som hamnade i modd och ej kommit upp.

          Då är det väl snarare vissa ord du skriver som gör att din kommentar fastnar?

            Eller den här knäppa bloggen som gör att kommentera slumpmässigt hamnar i spamfiltret… Det har hållit på hur länge som helst. Skrev en kommentar om det igår men Camilla plockade bort den efter ett tag….

    Dock har hon slutat skriva att bolagen ”växer så det knakar” av nån anledning ?

    Som alltid med Isabella så är det underhållande att gå tillbaka, då hennes prioriteringar och åsikter ändras helt på bara några månader. Vad händer med Australien? Och Hermine Hold?

    Även att läsa målen för 2019 är intressant. Halva året har gått, och minst halva listan verkar hon ha gett upp, det som är kvar är mer flummiga mål som meditera och vara mig själv, samt att hon hyrt hus i Frankrike och ska vara i NY varje månad. (För 6 mån var det dock för att promota Löwengrip beauty…)

    Det blev inget flådigt kontor i Gallerian, att Löwengrip ska upp till 120 miljoner och etableras i Kina verkar osannolikt, Gabrielle sover fortfarande törnrosasömn, budgetmärket likaså, och det nyktra singellivet varade några månader. Här är källan: isabellalowengrip.se/2018/12/31/mal-2019

    Får man ändra sig? Absolut! Men lite kul att läsa i efterhand blir det ju ändå.

      Verkligen! ?
      Och Australien? Bara ett sätt för Pingis och hennes man att få långbetald semester…

        Ja, verkar som det var planerat med några långresor för Pingis och David innan de blev med barn.
        Med ett litet barn blir det mindre uppenbart att ge sig iväg till Australien, Hong Kong, Sydkorea, Bali och var de nu var.
        För övrigt verkar det som hela exportäventyret med Löwengrip Beauty var kamoflage för turism. Gäller Bella också.
        Hur många produkter måste säljas på export för att dessa resor ska bli betalda?

        De säljer i Australien, de fick in produkterna där på Mayer, så löwengrip finns att köpa i Australien och det var därför de var där alltså, för att marknadsföra och sälja in det. Även i Kina säljs det online.

          Källor på det tack!

          Rätta mig om jag har fel, men allt går att beställa på nätet från vilket land som helst? Hur kan man då kalla det för ”det säljs online i kina”?

          Om jag beställer en vara från en svensk sida när jag är på Island, betyder det att det säljs online på Island?

            Nej, allt går verkligen inte att köpa på nätet från varsomhelst. Det är många företag som begränsar vilka länder de säljer till, och alla varor får inte säljas överallt.

              Företagen begränsar väl LEVERANS till vissa länder? Men inte handel?

              Således kan jag privatimportera varor. Dvs köpa och ordna leverans själv?

                Nej, det handlar inte bara om ifall en vara kan levereras. Alla produkter är inte godkända i alla länder. Olika marknader kan ha olika regler för ingredienser, hållbarhet, förpackningsstandard, test som ska göras av produkterna etc. För att få säljas eller köpas på kinesiska marknaden måste skönhetsprodukter ha testats på djur av kinesiska myndigheter på plats i Kina.

          Löwengrips produkter är inte anpassade till varken Kina, Japan, Korea eller andra länder i Fjärran östern.
          Hudtyperna där borta kräver särskilda produkter (det finns märken som är specialiserade på asiatiska hudtyper t ex fet hy).
          Dessutom är klimatet sådant i många varma länder som Australien att de produkter för torr hy som säljs i Nordeuropa inte fungerar särskilt bra. Löwengrip har inte heller några solskyddsprodukter.

      Hon har inte ändrat sig av fri vilja, det är helt enkelt så att företagen inte gick så bra som hon trodde så då byter hon helt enkelt till nya istället Att kämpa för sina företag är inte något entreprenörsbella verkar göra. Hon springer vidare till nästa grej istället. Nu är det tydligen en oklar agency och välgörenhet som är grejen, vi får se vad det är nästa år. Skulle inte vilja samarbeta med någon som har det track-record som Bella har.

      Snygg spaning!

      Jag undrar verkligen vad som hände med kontoret i gallerian. Var kostnaderna för höga för lcc? Har det med arbetsmiljö att göra? Eller var det så enkelt att bella ’uppfattade’ säkerheten som bristfällig, och därför drar med sig hela företaget i ”fallet”?

      Vi vet att bella försöker fasa ut vissa företag då dom inte passar in i hennes image, men det är svårt pga avtal och liknande. Kanske någonting sånt?

        Jag fick en högst ovetenskaplig och subjektiv känsla av att Isabella tröttnat på Löwengrip beauty typ april förra året, nån månad före nylanseringen. Hon slutade skriva så mycket om produkterna, om nyheter hon testade, om möten och kontoret. Istället var det mycket om NTH, blockchain och bitcoin och nya säljstrategier och Hermine Hold.

        Under hösten och våren så verkar det som att hon och Pingis försökt blåsa upp varumärket, lansera internationellt för syns skull och hitta en köpare. Min tanke är att detta nu i april/maj visar sig fruktlöst, samtidigt som kostnaderna börjar skena iväg och vinsterna inte matchar målen eller ens föregående år. Finns inte en chans de ska ha råd med kontoret. Det kanske till och med var något Isabella skrev på av impuls/för att det såg bra ut för presumtiva köpare, utan tanke på att behöva fullfölja.

        Chanserna att sälja blir allt sämre, Pingis kommer vara mammaledig, nyckelpersoner börjar känna det blåser kallt och slutar. Och som den professionella powerbusinesswoman hon är, så släpper Isabella allt som en het potatis och går vidare. När det kommer fram att allt gått åt skogen så sitter hon i NY och fluffar upp ett nytt luftslott redan. Hon kommer antingen skylla på andra, eller hävda att det började gå dåligt när hon drog sig ur.

          Klokt skrivet! Tror absolut det kan visa sig stämma.

          Jag tror något hände efter det misslyckade mötet med Sephora, de var tvungna att försvenska märket mer för att de skulle ta emot märket till sig. Det betyder ju mycket mer jobb och reklam.
          Sen dess började IL yra om NYC osv

      Vill verkligen inte vara en sån som njuter av att se andra misslyckas, men det är ändå intressant när hon med buller och bång ska lansera i Australien/saudi och flytta in i världens största kontor och lansera sin billion dollar idea som var hårklämmor i plast och sen.. Hör man inget mer om det, och de som har hejat på henne märker inget och gör ingen uppföljning och fortsätter tro att hon är näringslivets mäktigaste kvinna. Gång på gång..

      Fast egentligen så har väl bolagen aldrig växt så det knakar. Bara massa hittepå ju. Isabella har en annan strategi för att lyckas med att synas i offentligheten samt tjäna pengar.

    Utmaningen i USA blir förstås språket, typ ”Now I must make a lot of gas!”

      Varför fortsätta håna hennes engelska? Hon lär sig ju? Undrar om ni som går på hennes engelska går på andra som håller på att träna på något också. Typ står bredvid bassängen och pekar och skrattar åt de som inte lärt sig simma än.

        Roligt om de gasar i bassängen.

          Bubbelpool!

        Är man på väg att bli världens mäktigaste kvinna och blivande miljardär är språket nog så viktigt. Och tvärtom.

          Hon övar ju? Hon har blivit mycket bättre sista året.

            Eh ” i have a dinner” stod det för några dagar sen och ”my mother got me at 23”
            Så pinsamt att ingen i teamet kan fixa till denna mer pinsamma engelska

              Sorry ”had me” hade hon skrivit vilket e fel

                Fast det är ju korrekt?

                Had me är korrekt…

              Had me stämmer, och bara frasen I have a dinner kan också den vara korrekt i rätt sammanhang (…to attend to el dyl.).
              Det verkar som att din engelska t.o.m. är sämre? Vilket förstås är helt ok, men var inte dryg och viktigpetter när du inte har på fötterna.

                Väl rutet! Alltid lätt att kritisera andra

              Vad är fel med ” I have a dinner”? är väl ändå ett ganska vanligt uttryck?

              Och håller med om att hennes engelska blivit bättre.

              Hon skrev ”I’m having a dinner for my foundation.”

        Lär hon sig? Det märks inte. ”Lifting questions” i senaste reklaminlägget på insta… ???

          Fyfan vad trash du är.

            Så du tycker Sveriges rikspajas nummer ett (vi låter nummer två vara ifred) har ett språk som matchar egot? Märks tydligt att det var obra att inte gå ut gymnasiet.

              Obra? ??‍♀️

                Ja, jag är från Norrland. Där använder vi ofta prefixet o när vi vill skämta om och med stockholmare.

                  Handlade inte just det här om att inte gå ut gymnasiet? Eller är det obra att inte gå ut gymnasiet just i Stockholm???

                    Gissa.

            ???

        Skillnaden är väl att Bella ser sig själv som lite bättre än alla andra. Hon är inte bara kvinna, hon är superkvinna. Då blir att gå på hennes engelska att dra ner henne på jorden lite, och är inte jämförbart med någon random som försöker lära sig simma. Är väl lite som att vara antingen team random, eller team Bella. Man hånar motståndarlaget men inte sitt eget.

          Hon är en narcissist

        Detta med Isabellas brist på språkkunskaper tycker åtminstone jag är ganska nonchalant att hon inte ens verkar ”Be bothered ” att lära sig?
        Jag menar med tanke på att hon ska ” bo” samt jobba i ett engelsktalande land..När jag själv flyttade till Spanien för 10 år sedan så var det självklart för mig att lära mig deras språk så gott jag kunde..

          Precis. Å skryter man om hur världsbäst man är på allt och aldrig verkar vilja lära sig nåt heller, så blir det en del mothugg

            Fast hon skryter inte om att hon är världsbäst på allt tvärtom så berättar hon om sina svagheter och är öppen med det hon är dålig på som matlagning och annat och hon säger även att hon är dålig på engelska.

              Hon har ju dock otroligt många största styrkor, och med tanke på alla team-medlemmar borde väl åtminstone någon kunna fixa till engelskan??
              Speciellt om Bellsan vill hålla världsstjärne-drömmen (för fansen) vid liv en stund till.

                Problemet är väl att det kostar riktiga pengar att ordna till engelskan, och det är inte vad Bellsan är beredd att pynta.

              Bara genom att ha som mission att visa kvinnor att man kan vara mamma och göra karriär samtidigt visar att hon tror sig vara ett unikum och lite bättre än alla andra, samtidigt som hon osynliggör och negligerar alla kvinnor som gjort eller gör just detta. Jag menar, Marie f*kn Curie hade barn.

      Clear the area toxic gas alert?

    Tror ES kommer ångra sig bittert att han bytte ut sin familj mot Bella!
    Hon är nämligen inget longtime project om man säger…. såvida han inte är beredd att pröjsa för hennes lyxkonsumtion och liv, men de blir nog tröttsamt i längden + alla nyp i armen på det! ?

      ES får börja nypa sig rejält i armen tills en klarsynthet infinner sig. Just sayin.

        En relation med ES kommer nog lägligt som anledning att avbryta satsningen i US. Hur ska hon nu få ihop livet med varannan vecka NY och varannan vecka barnen på Lidingö?

      Vem är ES?

        E r i k S e l i n

          Folk nämner ES men vilka bevis finns på att de dejtar (han var på lanseringen av hennes foundation men där fanns några andra människor också)? Känner att folk säger A utan att säga B i denna fråga.

    Ett annat uttryck som av vissa är överanvänt till bristningsgränsen är ”hatten av”. Rekordet innehas troligtvis av Nellie Berntsson som måste drabbats av tennisarmbåge på grund av synonymsvält.

      ? ”synonymsvält”

    Hon har väl inte tränat sen barnen var med. Hände något? Gick något sönder?

    Jag säger att man inte ska spekulera i huruvida någon är gravid. Hur många gånger ska det behöva nämnas innan folk fattar?

    Lägg ner!

    Men NÄR ska hon berätta mer om alla sina spännande möten med Orlando Bloom? För det kan väl inte vara så att dessa tillfällen var typ ett hej och ett leende från honom och inget mer, eller att hon såg honom flera gånger på avstånd? Bella har ju aldrig överdrivit förut.

      Han har säkert uppvaktat henne. Att vara förlovad med Katy Perry är ingenting jämfört med Sveriges mäktigaste affärskvinna

    Släpp det, är hon gravid och behåller så lär vi ju märka det om ett par månader eller? Sådana spekulationer är rätt ofräscha. Sedan har hon alltid, som många andra kvinnor, pendlat lite i vikt beroende på livsstil. Tycker det är rätt självklart att hon inte skulle orka hålla på med sin råkost-plantbaserade-diet och daglig träning särskilt länge. Vem orkar leva ett så trist liv? Tycker hon ser gladare ut sedan hon började äta pasta och dricka vin igen.

    Det kan ju också vara så att hon helt enkelt är fostrad in i att man ska se så smal ut som möjligt och därför mer eller mindre reflexmässigt döljer magen för att undvika kommentarer som denna. Som många kvinnor alltså.

    Hon är väl inte tjock?! Kanske inte lika smal som hon varit men knappast TJOCK. Det verkar inte finnas något mellanting i detta kommentarsfält, antingen är man normal (max storlek 36) eller så har man sjuklig fetma.

    Hahaha älskar inlägget!

    Slå mig hårt i ansiktet … så jag känner att jag lever

    Hallå pingis har gift sig och IL var inte där?!

      Det finns en anledning till att hon drar till USA. Har bränt både broar, relationer och samarbeten här.

        Hon ska till USA för att hon är gravid!

          Haha måste man till USA då?

          Kan hon inte vara gravid i sverige?

          Skrev du fel? Du menar att Pingis inte ska till USA eftersom hon är gravid? Inte att Bella ska till USA för att hon är gravid?

            Bella är gravid

              Du menar att hon använde Natural Cycles? Så måste det vara.

      Men visst tyder allt på att det är slut mellan Isabella och Pingis? Isabella var inte på bröllopet, nämner inget om det, Pingis tipsar om ett annat sommarprat, men inte Isabellas, de har knappt synts tillsammans sen i maj. Babyshowern och Pingis playdate med Sally verkar bara vara desperata sista försök att hålla liv i något som inte har några förutsättningar mer.

      Att Pingis blev gravid och fick andra prioriteringar var ju helt klart inte ett ”nypa sig i armen moment” för Isabella.

        Men snälla… vad ni önskar, hoppas och försöker men tyvärr, Pingis var på Isabellas middag häromdagen, har du missat det. Bröllopet var nog ett mindre för några få gäster, typ närmaste familj eller inga gäster alls.

        Likväl är Pingis en mardröm till chef

        Har Pingis några andra sidoinkomster vid sidan om LB? Annars tror jag Pingis är mer beroende av hur det går för LB än Bella är. Jag tror att pingis fortfarande prioriterar LB, men vill för den sakens skull ändå kunna gå på mammaledighet och kunna lämna över ansvaret till till en mogen partner under tiden. Medan IL säkert tänker att hon minsann aldrig var mammaledig. IL verkar ha dumpat LB på Pingis vilket inte kan kännas så kul.

      Hur vet du att IL inte var där?

        För att de gifte sig i midsomras då IL var med ES i Gbg.

          Vem är ES och varför vet jag inte mer om detta?

            Er*k Sel*n .
            *=i 😉

            Du behöver lite uppdatering via Google! ?

          Det är var Isabella Löwengrip vill att vi ska tro, inget annat. Han äger ett av företagen som var inbjudna till middagen = frk. Löwengrip vill naturligtvis få det till att de har en hemlig romans. Samma boring tillvägagångssätt som med Stordalen. Lycka till med det upplägget i USA!

            @16.27 Fast det är väl bara ni som gör en egen historia av typ ingenting?
            Och för det vidare som en sanning.

              Så du menar att din kompis Bingobella aldrig glider på sanningen, vänder och vrider på orden så att andra ska tro det hon vill att andra ska tro? Ha, ha!

                Kan inte påstå att hon är min kompis och det handlar inte om att försvara henne, som alla alltid gnäller om.
                Men min egen slutledningsförmåga säger mig att det är en klick här som får för sig saker, som sen blir en sanning i samma klicks huvuden.
                Hur blev det med Petter? Mycket snack om honom alldeles nyss. Trots att han är gift med sitt livs kärlek, som han alltid framhåller.
                Nu denna man. Som just ligger i skilsmässa.
                Respekt folk.
                Var har Isabella fått det till romanser?

    ”Jag får ett näsan växer-moment”
    ”Nu får jag ett sitt ner i båten-moment”

      Hahaha ? Alltsåvarför har du inte mer likes

        Äh det räcker?

    Dra mig i näshåren-moment. Då vaknar man allt till!

      Ja, jävlar de gör man! ?

    Jag måste själv nypa mig själv i armen för jag förstår inte hur företag kan sponsra henne UTAN att be om hennes statistik. Antal följare betyder inte att det är lika många besökare. Många som följer henne på instagram t.ex. kanske inte är aktiva alls längre och bara låter kontot stå där ?‍♀️

    :))))

    Clear the area toxic gas alert?

    Uh uh!
    Gör ett till fast med ordet ljuvligt.
    This made my day??

    Jag har tröttnat så mycket på vissa ord. Speciellt ”magiskt” och ”lyxigt”. Desdie använde det mycket när hon ”kom tillbaka”, kissie använder det konstant, säkert Isabella också men läser inte hennes blogg. Men det känns så… icky.

      Ljuvligt.

    https://www.merinfo.se/foretag/L%C3%B6wengrip-Beauty-AB-5569021982/2k3ngv2-mk21

    Hyr man hus på rivieran för 500K blir det svårt med räkningarna hemma.

      Hyran för huset får konkursförvaltaren ta hand om.

      Undrar vad det betyder?

        Antingen bara slarv eller en stor faktura hon inte vill betala. Om man inte vet skillnaden mellan St Maxime och St Tropez så är nog internetbank särskilt enkelt heller.

      Kollar man din länk så ser man också att företaget har minst ett ärende hos kronofogden. Eller tolkar jag det knasigt?

      Knakar i fogarna?

        Det är korthuset som faller……BOOOM! ?

      Att det finns en ansökan hos KFM betyder inte jättemycket. Många ansökningar avvisas, MÅNGA. Det ligger inget för verkställighet på Löwengrip Beauty AB.

        En vanlig anledning till att KFM får in ett ärende är obetalda skatter och moms.
        Om man lämnar en deklaration och sen inte betalar in beloppet i tid blir det restfört och kravet kommer från KFM.
        Har sett att det kan drabba företag som normalt inte missar betalningar. Kan ske under semestertider t ex.

          Hon driver ju ingen kiosk, det är ett multinationellt imperium som ska göra henne till världens mäktigaste kvinna! Hennes team borde ha koll eller bär de 100kg bagage istället?

        Det är läkemedelsverket som vill ha 900 spänn så det är ingen ko på isen än

        Värre är det nog för systrarna Widell. Svenska Krämfabriken har lämnat in krav hos kronofogden på 264 000.

        Det går bra att resa världen runt & bygga pooler på Gotland men betala sina räkningar verkar inte prioriterat ??‍♀️

        Alex läser ju här regelbundet när det handlar om Isabella. Så då kan du ju Alex hälsa frugan att betala sina leverantörer ??

          Du hör ju själv hur det låter. 900 spänn????
          Råkade hon snyta sig i räkningen och vika pappersprivatjetar av påminnelserna?

            Hahaha inte helt omöjligt

          Fröknarna Widell behöver en verklighets check!

            Inte då! Det är bättre att köra huvudena riktigt djupt i den gotländska sanden och lajva lifestyle goalz med klackar och läppstift i fårhagen.

            Har Daisy Grace gått i konkurs? Deras hudvård är borta från Åhlens

    Hon måste ju bli helt blå på armen av allt nypande?? :/

      Meeeeen tjaaaaat

    Mitt ondaste armnyp uppstod när jag vek ihop en tumstock och skinnet på underarmen kom i kläm. Nr 2 en lömsk papegoja som lämnade näbbavtryck i mitt mjuka hull.

      Tumstocksnyp har jag varit med om! Det är så man lär sig.

        Ja numera handskas jag varsamt med den 🙂

    Jag börjar tycka situationen med IL är konstig.
    Det uppdagas hela tiden att hon ljuger om nästan allt, ändå får hon samarbeten. Tidningarna nappar direkt utan att kolla sanningshalten. Nu måste hon flytta utomlands för att svensk media börjar äntligen förstå hur det ligger till.

    Om hennes liv skulle vara film skulle titeln vara , Catch her if you can.

    Ingen kommer att lyckas med det, bara hennes egna samvete när hon sitter ensam i sitt luftslott om 60 år.

    https://www.hant.se/uppgifter-miljardaren-ar-isabella-lowengrips-nya-karlek/

    Någon som är prenumerant och kan läsa artikeln? Men egentligen ser man vem det är på bilden.

      Står inget intressant. Lite citat från bloggen bara och ja, känner man till Selin så ser man direkt att det är han på bilden.

        Hur snygg är han på en skala! ?

          Han ser väl ut som vilken kontorsgubbe som helst i 50-årsåldern som jobbat för mycket?

        Och lägger Hänt.se ut en bild och säger att det här är xx nya kärlek, så är det ju såklart sant….

    Lugna ner er alla, det kommer gå lika bra för Isabella Löwengrip i USA som det gjorde i Dubai.

      We wish her luck!
      Adieu! ?

    Såg att isabella har ny semesterbil!

    Jag lägger en hundring på ”sammarbete”, någon som satsar emot?

    ”I sammarbete med mini cooper”

      Jag gissar på att det är ett samarbete!

        Och ”semestern” kommer nog att vara fylld av märkliga reklaminlägg den också. Nåt annat tror jag inte en sekund på.

      Ett m i samarbete!?

    Bra utryck, man förstår. Inget att anmärks på, om man inte mobbar någon.

    elsa billgren överanvänder också detta uttryck, inte lika mycket som bella dock.

    AJ. Sluta nypas.

    Jag blir lite full i skratt här. Har alla lyckats missat Kristoffer?

      Kristoffer?

    Var det inte Erik Salin som Bella dejtade ?
    Han och frugan är i alla fall skilda nu .
    Vilken pudding han är ? Nej !!! Men …… Rik ??

      No, not so much pudding! Uhä…

    Angelica Lagergren fick in både ett ”ljuvligt” och ett ”nypa sig i armen” i hennes senaste blogginlägg:D Det sprider sig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.