STOPPA PRESSARNA!!!!

Blondinbella flög alltså reguljärt flygplan med PÖBELN!?!?!?
Vad hände med privatplanet som hon vill få fler att flyga med?
Är det månne hennes sätt att visa att hon fortfarande är som oss? ”En kvinna av folket” – trots att hon snart är världens mäktigaste?
Jobbigt ändå att ha skrävlat så pass mycket att folk inte kan låta bli att ha stenkoll på dig – solglasögonen till trots.
Jag hade ju spioner på planet till New York härom sistens och nu är det Anna Hibbs som rapporterar till världen.
Men frågan kvarstår:
Var är teamet?
Ligger de fortfarande och väntar i ruffen på spons-båten med brun utan sol-refillen och lövblåsen från Dyson i högsta hugg?

Tack för tips!

390 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

      Humor! Fler än jag som deras videoreportage om att IL lever över sina tillgångar går i gång överst då man klickar in på länken?

        Haha jag också?

        För mig med ?

      Åh. Herre. Min. Gud.

        Exakt min tanke. Total brist på de flesta känslor om man inte bara beter sig så utan även skapar en skola för att lära andra att utnyttja människor.
        Fruktansvärt beteende.
        Att Expressen uppmärksammar det gör det hela ännu värre.

      Men vilket *ckligt inlägg, att du inte skäms! Ska hon bli h*nad för att hon inte flyger privatjet varje gång eller första klass med barnen?! Är det inte bra att hon flyger reguljärt, ska hon h*nas för det också, tänk att det är fel vad hon än gör? Och vadå var är teamet, varför skulle hon ha arbetsteam med sig när hon ska på semester? Några är ju redan där på plats dessutom och vakten tog dem till planet. Inget konstigt att hon har solglasögon, kan förstå henne. Hon var ju på väg till St Tropez, hon har inte påstått att hon redan var där det har den där Madeleine R*sk missförstått – vem är det förresten? Nej Camc*m vilket ot*ckt löjligt inlägg. Skärp dig vuxna människa. Du framstår som en bittter, barnslig mobbbare.

        Hittat copy/pastefunktionen?

        Andas människa.

          Rolig du är med att skriva andas så fort man inte är för CC el försvarar Bella.. men vet du, det går att andas trots det. Du tycker det är så att Bella ska håånas alltså för att hon inte flög privatjet? Du tycker det vore bättre att hon alltid gör det?? Och inlägget var inte det minsta löjligt och hånfullt?

            Alla människor som ”skriker” ut sina åsikter i ett kommentarsfält behöver fuckin andas. Det går att framföra sin kritik utan att köra ”aaahmenduurååå!!!!??!?!?”-tekniken, som bara ger alla läsare huvudvärk och där skribenten bara framstås som extremt oseriös och barnslig.

            Trodde du, på riktigt, 110%, att någon skulle läsa din kommentar och tänka: ”Wow, den här människan har verkligen en vettig åsikt som hon lägger fram på ett oerhört bra och pedagogiskt sätt. Hen får mig verkligen att tänka om.” ?

        Har du varumärkesskyddat ditt smeknamn? Vill gärna sälja t-shirts och kaffemuggar med det som bärande avsändare.

        Har du testat dig för rabies? Tror att du är drabbad nämligen.

        11:51 Du borde verkligen skärpa till dig.

          Det är ju Stollis, ju. Framstående skribent, håller i konferenser om kritiskt tänkande och vikten av att vara tydlig i sina budskap. Bellas bästa beundrare!

        Du (Anonym 11:51) är så bitter i varje inlägg om IL. Du verkar inte ha något liv ??

        ”[…]varför skulle hon ha arbetsteam med sig när hon ska på semester? Några är ju redan där på plats dessutom[…]”

        Varför har du en massa asterisker med överallt? Är det något fel på dig?

          Men lägg av. Fult att sätt skriva åt nån annan.

          För att undvika modd med vissa ord, gissningsvis.

        Andas in. Andas ut.

      Vad har det med Bellas stiftelse att göra!? Lägg ner! Vad har stiftelse med att fånga en rik man att göra? Herregud nej en stiftelse skänker pengar, det är inte så att Bella tjänar några pengar på att ha en stiflelse nej. Det är inte samma sak som att investera alltså. Ingen ekonomisk vinning. Och en stiftelse har inget med att göra att någon Anna lär kvinnor hur de ska bete sig för att fånga en rik man. Suck.

        Din idol petar inte in några pengar i en stiftelse i syfte att skänka bort dem. Jisses.

          Har ingen idol och det hade inget med idoldyrkan att göra var bara information om vad en stiftlese är – det är ingen ekonomisk vinning alltså, inte som att investera. Det är lika för andra med stiflelser. Jo det är pengar som går till olika former av välgörenhet. Jisses.

            Jisses så naivt.

              Att du orkar, är det ditt livsmotto att smutskasta och sänka Isabella Löwengrip? Så sjukt, stackars människa.

            https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Stiftelse

            https://www.skatteverket.se/foretagochorganisationer/foreningar/stiftelse.4.6a6688231259309ff1f800028304.html

            En stiftelse kan hitta på en hel del med ”sina pengar”. Flera stora konsultfirmor i Sverige ägs/drivs av stiftelser. Finns inga som helst garantier för att Bella kommer skjutsa vidare allt till välgörenhet. Faktiskt otroligt osannolikt 🙂

        Ibland undrar jag om det är ILs fjortonåriga syster som hänger här. Det är lite storasysterdyrkan över vissa kommentarer.

          Kan vara Bella själv som sitter på toaletten och har tråkigt.

          Ja jag har tänkt samma sak ?☹️ skribenten tar allt som skrivs så personligt och av språket att döma låter det som någon ung. Mycket ilska och missar exempelvis ironin i inlägg och kommentarer. Jag försvarar verkligen inte allt som skrivs här men tänker att man av ren självbevarelse inte borde läsa här om man själv är influenser eller närstående till en.

            Haha nä jag är inte mycket ung 45+ men måste ju vara väldigt stollig och omogen som inte tycker det är kul eller okej med mobbing och att förvrida andras ord och håna och vinkla. Ja det är stolligt det. Jag ska söka vård, försöka få haldol. Fortsätt ni med er mobbning och att hoppa på dem som skriver sakligt, sant och rättar till vinklingar, vridningar och säger ifrån. Klart ni ska få roa er med mobbing och på andras bekostnad. Bella kan säkert ta det, hon bryr sig nog inte.. eller så blir hon kanske faktiskt ledsen. Vet ej, men jag blir det iaf, det är ledsamt och skrämmande… vart är världen på väg. Tyvärr tror jag inte ni mår bra, tror inte denna blogg är hälsosam för någon.

              Föregå då med gott exempel och var den första som lämnar!! 😉

              Vad gör du här, Anonym? Lite vilse i tillvaron?

              Tack för svaret! Jag håller med dig om att man inte får mobbas och försvarar inte allt som skrivs här. Jag tycker också att man ska vara saklig i sin kritik. Jag tänker dock att många saker som skrivs inte är allvarligt menade utan att det handlar om en jargong, som ofta är accepterad i mer slutna sammanhang. På min arbetsplats exempelvis (då skämtar vi inte om il utan mer jobbrelaterade saker). Men vi är också medvetna om hur det kan låta för utomstående och får verkligen akta oss så att vi inte sårar någon. Och så att det inte påverkar vår professionalitet och människosyn. Ibland råkar jag dra till med sånt som vi skämtar om på jobbet när jag är privat och det kan verkligen bli helt andra reaktioner än jag är van vid. Att ”skämta” kan som bekant fylla många funktioner.

              Jag tänker att il har tyckt om alla sorters publicitet och att (som hon själv har berättat) hon har gjort uttalanden för att hon vet att det ger henne uppmärksamhet. Jag är dock rädd för att det har gått utom kontroll för henne och många gånger har jag tänkt att hon behöver någon som skyddar henne från den här situationen. Även om jag är frestad att ”skoja” friskt så fort tillfälle ges måste jag erkänna att det också känns fel och jag får radera vad jag har skrivit. Jag antar att det är bra att vi har någon här som påminner oss om det ?bara du inte själv börjar må dåligt av det!

              Jag trodde inte heller att du var ung, du har snarare låtit som en omogen vuxen.

          Och ibland undrar jag hur många kommentarer CC och hennes M skriver och ligger bakom här – många.

            Jag vet att du gärna vill få det till det och att det är ditt sista halmstrå liksom, men jag måste göra dig besviken med att det är noll utöver de jag skriver i inloggat läge.

      Blondinbella är tveklöst århundradets mest korkade och smaklösa individ.

    Och E.S ska skilja sig! Läs mer i GT..! ?

      Kommer de gå ut med sin relation sen tro? Inte för jag har nåt emot en ålderskillnad, men detta känns ju bara skumt.
      Bella som älskar att vara ung och aldrig får nog av att nämna sin ålder, har nu alltså pulat ihop det med någon som är 50 +? Hoppas han håller hårt i plånboken..

        Hon har väl också alltid sagt att hon är ”äldre i själen” eller något dyl?

        ”Jag har inget emot åldersskillnad, MEN…”

          Han är ju inte den snyggaste heller.. Men kanske har en fantastisk personlighet?

            Det räcker med en fantastisk plånbok

              Fräsch kommentar. Känner du honom och vet att det bara är plånboken som attraherar? Inget annat hos honom alltså?

                Utseendet?

                Åldersmässigt skulle det kunna vara Isabellas morfar/farfar.

                  Ja, 23 är en rätt vanlig ålder att få barnbarn i?

                  ES är 51 år, precis som Bellas pappa.

            Hoppas att du inte är så gammal. Med åldern kommer man nämligen på att utseende inte är allt, attraktion är viktigt absolut. Men man kan ha attraktion även om du och 20 andra inte tycker att en person är den snyggaste.

            Jag tycker att han är rätt stilig faktiskt. Men så är jag i hans ålder också ?

              Jag har inte kollat upp hur han ser ut men håller med dig, man tycker inte att 20-30-åringar är attraktiva för alltid. Det ändras med egen stigande ålder!

          Ja? Det känns skumt, därav men. Hon har hon ju aldrig älskat någon man 😉
          Sen har hon väl sagt ganska många ggr att hon vill ha fler kids (sjukt nog), undra om han också är redo för att leka familjeliv med Bella, dvs ta hela den tårtbiten (i sin ålder). Lol.

            Skulle gissa att hon sålt in sig med något annat; vill inte ha fler barn, vill gasa på (zzz) med företagen, är självständig osv. Allt som kanske lockar någon som vill ha en yngre förmåga men är klar med familjebiten mm.

        Det är ju perfekt för då kommer hon ju alltid vara ung, förhållabdevis.

        Med nuvarande fru har han äktenskapsförord men män i den åldern brukar bli till sig när de får hugg på en betydligt yngre förmåga…

          Initialt handlar det sällan om vad man får ut av en ev skilsmässa, utan om att få ta del av livsstilen medan det varar. Kvinnor som dejtar den typen av män uppskattar att få presenter för hundratusentals kronor. Och på köpet får man resa och se världen!

        Han är ju f-n lika gammal som hennes pappa.

          Och? Min sambo är äldre än min pappa?‍♂️

            Daddy issues?

              Eller så är hen helt enkelt kär?
              Bara för att man råkar bli förälskad i någon äldre betyder det inte att man har problem från barndomen…

                Det enda hon är kär i är andras pengar.

                  Han då?

                    Kär i sina egna pengar? Bella är ju bara ett tidsfördriv.

                    Tänder på lamm-kött typ? Ung tjej.. gissa vad en äldre man får ut av det. Rimmar på rex.

            Samma här maken äldre än min pappa ☺

          Isabella har inte varit nådig när hon berättat om sin pappa. Nu har hon funnit en ny pappa.

            Äh, ge er nu. Jag är verkligen inget fan av BB men fick senast i helgen ihop det med en 19-årig och är 35+. Åldersskillnad är väl inte hela världen.

            Ja, sugar daddy!

      God för 22 miljarder och har skrivit äktenskapsförord så hustrun inte har formell rätt till nånting av det, fast det verkar varit tillsammans typ 15 år. Men det är klart att han kommer ha råd att både hålla igång snara ex-fruns hästverksamhet och köpa Isabella väskor, utan att hon behöver göra reklam för desenio eller ideal of sweden.

      20 maj lämnades skilsmässoansökan in av honom. Kanske var det inte Sephora avslag eller obefintliga köpare som fick Isabella att tappa intresset för Löwengrip, utan chansen att bli miljardärsfru. Då behöver hon inte bloggen eller bolagen längre, hon kommer få nog med uppmärksamhet av rätt personer ändå.

        Knappast att de gifter sig. Det här är bara ännu ett projekt med åtta månaders livslängd.

          Hon kan bra gifta sig med en miljardär!

            Gifta sig är ingen större idé, men att ”råka bli” med barn ger större trygghet.

              Hon kör säkert med Natural Cycles, så det är lugnt.

                ??

      Vem är ES?

        Erik selin

      Oj, vad han gör bort sig och kommer ångra sig en dag.

        Är beredd på all möjlig skit nu. Men jag var den andra kvinnan under en period, vi gjorde slut när frun fick reda på det. Ja, jag mådde skit, och ännu sämre när de skilde sig (jag vet, inte synd om mig osv). Men, nu är det fyra år sedan vi gjorde slut, och tre år sedan de två skilde sig.

        Mannen i fråga kom tillbaka till mig för ett år sedan, och vi ska gifta oss. Så sjukt, egentligen. Ja, jag ville ha honom hela tiden, men vad är oddsen?

          Äcklas. Bara så du vet i ert äktenskap; once a cheater, always a cheater.

            Äcklas inte alls av anonym 10:01, folk gör sådana konstiga grejer men tänker att älskarinnan to be a wife nog måste vara försiktig. Verkar som hon älskar mer eller snarare tror hon älskar. Kan i själva verket vara så att hon attraheras mest av det hon inte kan få=svårt att binda sig på riktigt. Nu har hon fått honom tillbaka sedan ettår men han var ju skild i två år innan han sökte upp henne igen. Han var väl ute och letade men hittade inget bättre/som ville ha honom. Kanske är det så. Eller så är det bara kärlek.

            Äh lägg av, människor är otrogna och gör dumma saker men det betyder inte att man kommer göra det i alla förhållanden.

              Oftast är det så, jo

                Haha nej. Det där är bara något folk påstår. Visa mig en seriös källa på att det skulle vara en sanning.

                  Det är en sanning för människor, som av olika anledningar, behöver en förenklad värld där allting är antingen eller. Alla nyanser av grått mellan det svarta och det vita blir alldeles för komplext att ta hänsyn till. Det ger väl en slags trygghet i att sätta människor i olika fack, antingen ond eller god. Och tyvärr tror jag att facket med goda tenderar att eka tomma hos dessa eftersom ingen är god nog eftersom det inte finns några som gör allt rätt och är ofelbara. Inte ens de själva.

                  Du kan visa en källa på det motsatta, vore intressant.

              Jo

              Jag har varit otrogen i ett. Aldrig mer.

              Så det där med att det alltid fortsätter, bullshit.

                Än finns möjligheten ?

            Jag var otrogen en gång när jag var ung, dum och lättpåverkad. Skulle ALDRIG hända igen.

              Samma här

              Samma här..!

            Jag tror det finns män och kvinnor som sätter som mönster att gå från en relation till en annan. På så sätt stämmer det att once a skiter always a skiter. Men, min egen far var gift i 20 år med sin mistress efter skilsmässan från min mor. Min styvfar 22 år. Nu vill jag inte försvara någon av dessa två, men att döma ut äktenskap nummer två bara för att första inte höll är lite väl svart och vitt.

              Skiter? ?

              Skiter ? Är det bara jag som läste det med engelsk brytning?

              Orkade inte correcta autocorrect.

          Hoppas det är lika spännande nu när frun inte längre finns kvar. Nu har du honom fullt ut. Ett tag iallfall tills han kör en repris…

            Är inte personen ovan men vilken person som helst kan vara otrogen, inte bara en som varit det innan (finns också de dom varit det en gång och aldrig skulle vara det igen). Så att skriva att han kommer göra det igen är ju som att jag skriver till dig att din man/fru kommer vara otrogen. Sannolikheten att din partner är det någon gång under ert förhållande är hög.

              Gör inte otrohet fräschare.

                När påstod jag att det var fräscht? Det är förjäkligt, men oavsett om ens partner lämnat en annan person för att vara med eller inte så innebär inte det att chansen är högre att personen kommer göra det igen. Det finns ingen sådan statistik. Däremot finns det statistik på antalet skilsmässor i Sverige, kanske ska ta upp det varje gång någon säger att de ska gifta sig och se hur kul man är på fest då.

                  Lite beror väl på vad man själv har för moral?

            Var och när har det skrivits av dessa två att dom har ett förhållande?

          Det de gör MED dig kommer de troligen göra MOT dig.

            Det där är inte sant. Jag har varit otrogen tidigare men skulle aldrig vara det mot min nuvarande.

            Tänker att det kanske mer är så att personer som är ”slentrian-otrogna”, alltså ofta kanske hånglar upp folk på krogen, flörtar på nätet, raggar på krogen eller har engångsligg under sitt förhållande är sådana cheaters som inte kommer ändra sig. Det ligger ju i deras beteende. Har man däremot varit otrogen för att man blev kär i någon annan men inte vågade lämna sin partner är det faktiskt något som kan ske EN gång, det tror jag iallafall. Då kanske man bara vill hitta rätt?

              Att ha ett långt förhållande med någon annan bakom ryggen på sin partner, är ett beteende.
              Det kommer garanterat att upprepas i nästa förhållande.
              Det har fungerat en gång så det fungerar igen.
              För dessa människor blir livet lite mer spännande då.

          Jaha skryter du om att ha kraschat ett äktenskap? Urk! Man kan iaf låta de andra gå skilda vägar först innan man ger sig in i en relation med nån som är gift. Så får man bara inte bete sig och förstöra andras liv. Det är inte coolt det du skriver! Bara äckligt!

    Börjar väl 1) få ont om deg, och 2) färre företag som vill lägga pengar på vår rikspajas nummer ett på grund av att de inte längre får tillbaka något av värde. Därav flytten till USA. Lycka till: det är många som har en dompa på kylning för att fira.

    Hahah Dyson. Inte hennes livs bästa reklamfilm/ögonblick..

    Det var väl på en flight från Gbg. Hon måste ju ligga lågt än så länge med sin relation med ES.

    I Göteborg? Kanske inte så oväntat pga en viss skilsmässa..?

    Hennes hemma team flög ju ner med all packning (100kg!) för ett par dagar sen och har preppat huset så allt är i ordning tills Bellsan plus hennes två skulle komma ned, så antar att dom flög ner själva, utan säkerhets team?.?.?

      ”utan säkerhets team”

      Hon klarar inte ta sig upp från garaget till sitt nya kontor(eller det som skulle bli hennes nya kontor) pga av säkerhetsrisk och nu flyga själv utan säkerhet?

      Vinden vänder snabbt.

        Har blivit trögare att få in gratis hyllningsartiklar i Expressen.

        Fast du vet väl inte om vakten var med på planet. Han tog dem dit iaf.

          Du menar taxichauffören.

        Hon skrev i bloggen att hennes ”säkerhetsteam” hämtade upp henne hemma och sedan plockade de upp ungarna hos Odd och åkte vidare till VIPen på Arlanda. ”Säkerhetsteam” = Taxi? ?

          Kul för ES, han lär ju också behöva öka på säkerheten och komma upp i IL’s nivå. nu lär han bli offentligare än någonsin och uthängd, sånt kan inte en kille i den kalibern gilla. Med tanke på förmögenhet och risken för att bli föremål för fel klientel.
          Sedan blir det säkert roligt att få åka berg och dalbana på IL’s PMS-bana varje månad. Mycket knulla i början och otroligt spännande, men när hon visar rätta sidan och kniper ihop benen om han inte bär hem en ny skinnväska från Chanel varje gång så kommer han inse sitt misstag.

            Det här tycker jag är över gränsen

    Vem är ES??

      Hennes senaste miljardär, som dessvärre för Bella verkar ha järnkoll på sin ekonomi: inte mycket gratispengar att vänta därifrån, inte.

      Kolla Expressens nyheter vem som ska skilja sig….

      Hade ingen aning själv så skulle söka på hans namn.. hann söka på Erik och det kom upp direkt ”Erik selin Isabella lövengrip” ?

        Kan vara så att IL har betalat för att sökningar på Erik automatiskt landar på ES och IL. Inte alls svårt eller dyrt.

          Nej. Då hade de varit utmärkta som reklam.

    Så hon betalar för arlanda VIP, men i själva planet så sitter hon i ekonomi? Humor på hög nivå.

      Vi måste hålla isär flighterna. Det här handlar om när IL flög hem från Gbg. När hon flög ner till Nice igår med barnen då nyttjade de VIPen på Arlanda.

        Ah, tack för förtydligande!

      Betalar inte…

      Varför är det humor? Är väl skillnad på att vänta på en flygplats mot att vänta i ett bekvämt rum ensamma. Men att flyga ekonomi i två tre timmar fungerar väl alldeles utmärkt. Hade hon flygit första klass med barnen ojoj då hade det klagats på det. Kan ha varit fullbokat också men kan ha känts onödigt. Hon har inte obegränsat med pengar heller liksom och kan inte strö runt sig hela tiden. Var väl bra att de nu flög reguljärt och ekonomi så det inte bara är lyx lyx och slit på miljön som det påpekas annars 😉

        Men du, jag har varken sagt bu eller bä ang att hon flyger privat eller reguljärt? Eller ekonomiklass för den delen heller.

        Jag tyckte bara att det var ironiskt att hon vill måla upp sig själv som sveriges mäktigaste kvinna, och i den bilden så verkar inte heller pengar vara något problem. Därav det ironiska, betala för vip, men inte för en förstaklassbiljett.

        Men det är lite skit samma, eftersom att det gäller två olika resor som inte hade någonting med varandra att göra.

          Fanns det ens första klass på det planet? Typ aldrig sett på såna kortflyg.

          ”Måla upp sig själv som Sveriges mäktigaste kvinna”? När har hon gjort det, inte sett? Tycker däremot att det är andra som ”målar upp henne…”

          Ironiskt också att du Pille inte fattar att alla resor inte har förstaklassbiljetter.

            Det har hon gjort många ggr på bloggen.

            Ok, jag tar tillbaka förstaklass citatet. Klantigt av mig att uttrycka mig så, då jag självklart vet att den högsta klassen på biljetter på dessa flygningar är business. Jag trodde verkligen att människor förstod vad jag ville ha sagt, men tji fick jag. Då får jag bli tydligare i framtiden.

            Anonym 13:29- Hur tycker du att hon framställer sig då? Vore på riktigt kul att höra. Hur porträtterar bella sig själv?

              Business finns ju inte heller på dessa. Bara vanliga platser. ??‍♀️

                Finns alltid business platser.

                  SAS har inga Business Class-platser på flygen inom Europa. Det är en gemensam kabin.
                  Det är som mest SAS Plus. Då är det samma säten som i vanliga Ekonomi men man får sitta längst fram.

        Ja det är klart att det är bättre att flyga reguljärt än privat, men jag tänker att det här är precis en sån situation som det bara är så svårt att inte skämta om. Rätt eller fel inte vet jag, men det är il själv som har försett oss alla med uppgifterna att hon vill få fler att flyga privat. Jag tror att alla som skriver här förstår att hon inte har möjlighet att göra det ständigt. Det är delvis därför det är kul att skoja om.

        Det som får skrattet att fastna i halsen på mig, är just att jag tror att hela situationen har gått för långt för IL. Hon har trott att hon har kontroll över- och kan kontrollera vår bild av henne men det kan ju ingen hela tiden, och det kan bli jobbigt när ridån går upp (eller ner ?). Då känns det inte bra att skämta om il mer.

    En sak som slog mig: varför har hon aldrig livvakt längre? Förut var ju den där magnus med jämt och ständigt. Minns ej om någon ny började när han slutade. Hotbilden lär väl iallafall vara minst lika stor med tanke på att det var bristen på säkerhet som gjorde att hon inte kunde flytta in på nya kontoret.

      En livvakt säljer väl inte in några gratisartiklar i hennes husorgan Expressen längre. Kostnaden överstiger tänkbara PR-intäkter.

      Men igår var det ju hennes säkerhetsteam som hämtade henne o kidsen från Odd. (enl blogg)

        De som bär hennes väskor med peruker och hårspray jobbar extra som säkerhetsvakter.

          Tja.. man kan ju tillverka en eldkastare med en tändare och hårspray så why not ??

            Lägg till en Dyson, då blir det bra fräs!

              ??

        Undrar om Odd också omger sig av ett säkerhetsteam, med tanke på barnens säkerhet.

      För dyrt

      Det har aldrig funnits någon hotbild. Bara hittepå för att verka viktig.

        Det har det väl iof. Hon har ju haft två stalkers de senaste året varav en är dömd i domstol. Så hotbild finns nog allt.

          Fast andra influencers som kenza tex har också haft stalkers men inte skaffat livvakt 24/7

            Så bara för att andra i branschen inte har något personskydd så ska man skita i det? Trots att man är rädd och mår dåligt?

              Hon är inte rädd om hon är beredd att hitta på hotbilder och mjölka sin påhittade utsatthet för uppmärksamhet och pengar.

          Då är nog ett hett tips att sluta visa upp hela huset. Omg! ??‍♀️

      Tror att de vakter hon jobbar med nu är mer seriösa och att hon inte får visa och skriva lika mycket. Men tror också hotbilden minskat. Hoppas det för henne och barnens skull. Läskigt med stalkers.

      Fast hon har en vakt även nu, han har man sett på bild flera gånger ju och det var antagligen han som körde dem igår till flygplatsen.

        Hur kan hon då arbeta från kontorshotellet på Birger Jarlsgatan, ökänt för sin bristande säkerhet?

          Vad har det med saken att göra i sammanhanget? Varför skulle hon inte kunna göra det? Hon är inte där särskilt ofta och säkert inte ensam där.

            Hon kunde ju inte åka hiss till det nya kontoret då det inte fanns en hiss enbart till hennes våningsplan. Kontorshotellet på Birger Jarlsgatan är väldigt ofta full (ryms bara fyra personer och då är det trångt). Men plötsligt är det inte en säkerhetsrisk. Mycket mysteriöst.

            Hon hade inte varit så mkt på det dyra kontoret heller men då var det ändå farligt. Så ditt argument håller inte 🙂 Hon hade helt enkelt inte råd eftersom hennes företag håller på att sakta men säkert konka.

              Undrar var hon håller hus om dagarna. Ja, ja, det blir ju snart ägenccy i New York, oklart vilken verksamhet. Men det blir säkert jättejättebra.

          Hon är aldrig där.

    Sån cringe också på bilderna som hon taggar med mom – i pumps, pennkjol och typ cape.

      Men mammor kan väl vara klädda så?

      Cringe? Varför?

    Miljardären E.S. sägs hålla låg profil och inte vara den som flashar med sina tillgångar. IL kanske anpassar sig?

      Hur menar du nu? Skulle Isabella Löwengrip gå med på att inte bli bjussad på några miljoner hit eller dit? Tror inte det. (Måste vara jobbigt för henne att se sin egen och företagens ekonomi och framtid bli allt svagare. Alla från Egoboost, Dubai och NTH hälsar.)

      Tror detta är anledningen till Bellas ”nya” varumärke; foundation, välgörenhet, ”lämnar Sverige” osv. Hon kan inte ha den (provocerande) profilen hon haft hittills, när de går ut med sin relation offentligt.

        Om så är fallet – snacka om att vika ihop sina vingar?

          Haha…ja, fast hon får ju breda ut sina vingar over theeeere!

            Annan sorts luft där borta, svårt att lyfta med bara bullshit i bagaget i USA.

              Eller så blir du president..

                Skillnaden där är att han har pengar. Ett sluttande plan för vår rikspajas Isabella Löwengrip, och nu gräver hon efter guld i Göteborg. Blir nog bara sand av det också.

                  Inte alls i näääärheten av vad han påstått genom åren. Känns det igen?

        Jag tvivlar på att det kommer finnas en relation att gå ut med offentligt om ett litet tag. Tror inte han har lämnat sitt äktenskap för henne, snarare var han redan separerad. Annars hade han nog varit mer noggrann med att inget ska komma ut. I alla fall så är väl IL en rebound-grej, inte nästa stora kärlek.

          Precis. Jennie köpte ett eget hus redan 2017 enligt en artikel.

            Hon är förresten ganska lik bellis, alltså om bellis var mer naturlig

          Och vad är det precis som har kommit ut?

            ES och frun bodde i ett annat hus och när Jennie fick vetta om tjejen i Malmö köpt ES henne ett nya hus som present.

              ?

        Exakt så

      Tror inte hon är ute efter hans pengar, mer hans kunskap så hon kan bli världens mäktigaste. Han kanske kan lära henne ett och annat om hur man håller liv i sina företag. Hon verkade använda hajen till att bolla idéer om daytrading och aktier t.ex.
      ES är nog bara ännu en bricka i spelet på hennes väg mot världens mäktigaste kvinna ?

        Ja, en bricka i spelet ÄR han. Ingen tvekan!

        Mm. Hon är ju känd för att lyssna in vad andra tycker. Eller inte.

          Jo, när det gynnar henne.

        Inte brickor – tårtbitar !

    Men vad blir nästa steg? Åka tåg? Långfärdsbuss? Hon kan ju i alla fall ta sin lånebåt till tog från sin senaste miljardär innan den ska lämnas tillbaka. Båten, alltså.

    Vad heter ES? Svensk? Namn tack!

      Erik Selin

      Recept tack!
      Er*c Sal*n
      *=i

        öh, blev lite fel där…ja ja initialerna var ju rätt iallfall

          HHHAAHAHAH

      old news

        Your mean Odd news

    Mer bevakning och mindre skvaller var det va?? Samt bara skriva om sånt personerna själv Skrivit om ???

      Det är undantagen som bekräftar regeln!

      Bra läsning! ”Bara jag i fem veckor, helt själv. Åsså min hemtjänstpersonal förståss.”

        En minst sagt kritisk (hånande?) text.. XD

      Han har ju missat att även om hon inte kommer flyga själv på fem veckor så kommer barnen göra det flera gånger t o r!

      Usch så mobbande… Undrar om pojken själv blev mobbad i skolan, kan nästan tro det, stackars pojk. Dags att någon säger ifrån, när ska det ske. Märkligt, det snackas mycket om näthat och mobbing och så hemskt det är men vuxna människor mobbbar och drevar och gör sig roliga på andras bekostnad och gör narr av… nej fy inte okej, när ska någon våga säga ifrån och stå upp.. väntar på det.

        Äsch, Frans är suverän på att driva med skitnödiga kändisar och deras påhitt på ett ganska snällt och oförargligt sätt. Hans ironi och sarkasmer är suveräna och han kan konsten att hålla det på en lagom nivå. Till och med Gunilla Persson gillar honom (och då har han ändå skrivit om henne många gånger). Näthat? – absolut inte!

          Inget näthat här? Vad ska man kalla det, blogghat eller bloggmobbning? Nja vet inte om jag tycker han är suverän, ganska barnslig och det blir ju så fel, han sprider ju tyvärr lögner eftersom han förvrider.. en del är kul men ofta är det hånfullt och mobbande. Men blir väl som en bekräftelse för honom.

            I alla tider har skribenter och författare drivit med tidens kändisar/makthavare. Det är ju inte direkt så att Frans hoppar på random Svensson på gatan och skriver ironiska texter om hen. Det är kändisar som har en karriär som understöds av vanligt folk och som har makt och då får de nog tåla att en skribent driver med deras stolligheter och påhitt. Om du tycker det är mobbning så måste du leva i en mycket mörk, tråkig och humorlös värld.

              Ja tänk på alla talkshows i USA, där hela idén bygger på att göra sig lustig över kändisarnas senaste bravader.

    Men….är det bekräftat att Erik Selin är den nya förälskelsen?
    Han är ju ju gift vad jag förstår.

    Tänker på hans familj om detta endast är ett rykte.

      Du läser för litet sunkskvallerpress. Skilsmässan är ett faktum, och gissa vem som passar på? Hon måste väl få in pengar, men det tror jag inte blir så lätt, inte med den här killen. Max åtta månader, som vanligt.

      Står ju om hans skilsmässa i Expressen idag. 🙂

      Han var gift…

      https://www.expressen.se/dinapengar/aktier-och-bors/fastighetskungen-skiljer-sig-avtalet-som-skyddar-miljarderna/

      Då bläcket knappt torkat är det nog för tidigt för någon part att bekräfta något.

      plus att bella själv eller nån i hennes team tipsat häntextra om detta förra veckan, som skrev en artikel om det med en blurrad bild från google på selin.

        Är det bekräftat? Otroligt pinsamt isåfall..

          Och denna hänt extra ligger på bordet i semesterhuset,, syns i storyn

        Men rebecka lägg av! Dina otäcka förtal här ständigt… Det är såklart ingen som tipsat utan Hänt har läst skvaller här och där och skriver efter det, det enda som bekräftats var att de läst i IL:s blogg att hon skrivit att hon var förälskad, inget mer.

          Men hur ORKAR du?

    Pic or it didn’t happen

      Man såg på hennes stories att hennes barn gick ombord ett ”vanligt flygplan”

        Ja, det enda som var speciellt var att de använde Vippen och alltså blev körda ut till planet.
        Är det reguljärflyg vid en gate så får man kliva upp för trappan och smita in på planet oftast sista av alla. Därför är det förstås bra att sitta främst i planet för annars måste man ju defilera i gången förbi alla i ekonomi och då missar man ju hela idén med att vara en VIP-resenär 🙂

        Se post ovanför. Det handlar om 2 olika flygningar, den som konversationen handlar om är en hemresa från gbg utan hennes barn (skulle gissa på midsommarhelgen)

          Okej ? Läste lite för snabbt

          Nja nej de menar en resa igår, det var skrivet igår. Och varför skulle någon Madeleine tro att hon var i St Tropez under midsommarhelgen. Eller igår iofs, när det var igår hon reste dit och varit tydlig med att hon ska resa dit på måndag (som igår) med sina barn.

            Hon postade bild på Instagram där det verkar som hon är i Frankrike redan för ett par dagar sen. Tror denna konversation handlar om helgen som var, dvs hon var i Göteborg innan hon hämtade upp barnen igår.

              Nej det verkade inte som om hon redan var i Frankrike för ett par dagar sen, men folk tolkar och läser in olika tydligen beroende på intelligens, hat och agenda.

    Äldre män saknar allmänbildning, det är sen gammalt, annars aktade han sig

    https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Blå_ängeln_(film)

    Bläcket på skilsmässopapperna har knapp torkat innan hon är där och vill göra det hon gör. Snacka om att gräva efter guld i Göteborg. Sorglig människa.

      Nja, utan att känna alla inblandade parter alls eller om skvallret är sant: är det inte mer patetiskt med en man som vill ha en 25 år yngre troféfru och en kvinna som inte löst sina daddy-issues och är impad? Vad kan de rimligen ha gemensamt? Och har man varit otrogen en gång så är man kanske inte helt stadig om något snyggare och yngre dyker upp. Osmakligt från båda parter.

        För mig är en kvinna som limmar på en 25 år äldre nyskild man för hans plånbok tämligen patetiskt.

          Nyskild? Han är ju inte skild och Bella har ju hintat att om att hon varit kär hela våren…. Nej den tjejen är extremt obehaglig på alla sätt och vis! Men det kommer att komma ifatt henne det gör det alltid förr eller senare…….

          Fast man VET ju inte vad som attraherar henne. Hon kanske gillar att han är en driven businessman som tydligen vet vad han gör och har framgång? Sånt har ju också attraktionskraft. Lika barn leka bäst, typ. Nån att bolla stora idéer och projekt med, nån som förstår och inte skräms. Vem vet…?

        Vem har sagt att han vill ha Isabella?
        Vem har sagt att han har skilt sig för hennes skull?
        Jisses, för att det står i en skvallertidning?

    Bara jag som hakat upp mig på att Bellas instastory när hon anlänt till huset och Sally kollar i kylen. Teamet åkte ner för 2 dagar sen, men redan är ketuchupflaskan halvfull. Så många frågor! Tog de med en gammal hemmifrån? Har hemmateamet ätit ketchup till förbannelse de senaste dagarna? Ingick ketchupen i huset?

    Gahhhh!!!!

      Tror inte en öppnad flaska hemifrån hade mått så bra efter resan ?

      De tänker på miljööön, ju. Klart de packar ner en halvtom ketchupflaska på resan.

      Ha ha, älskar den iakttagelsen!

      Jag skulle tro att ”husteamet” har käkat massor med skräpmat och framför allt franska POMMES!
      Över allt detta har de sedan vällustigt sprutat omåttliga mängder ketchup 🙂

        Kan riktigt se detta framför mig, hur de käkar fransk skräpmat och pratar skit om sin chef innan hon har anlänt. Nu är friden slut.

          Ja, tänk så kul Lovisa och Lisa skulle kunna ha det där i huset om de fick vara för sig själva 🙂
          Då kunde de käka vad de ville och dricka vad de ville. Bada i poolen och sola på terrassen.
          Och kanske bjuda in några lokala killar då och då och lära dem vem som är Lovisa och vem som är Lisa.

      Man kan nästan tro att jag jobbar i Bellis team.

    Camcam vi kom överens om att man inte säger flyga flygplan. Man flyger reguljärt eller tar reguljärflyg. Eller du kanske bilar bil?
    ”Vi ska bila till Tyskland med bil”.

      Jag brukar cykla cykel, eller sparka sparkstötting.

        Jag brukar sparka spark /västerbottning ?

          Jag är en surjämte …

            Jag längtar till att pulka pulka!

              Ha, ha! ”Kom nu barn så sparkar vi spark till pulkabacken, så vi kan pulka pulka!”

        Jag är miljömedveten så jag cyklar cykel.

      Varför får man inte säga flyga flygplan för? man kan ju flyga flygplan, helikopter osv.

        Exakt. Bila är ju åka bil. Det är svårt bila med en buss. Men det går utmärkt flyga med helikopter eller privatget.

          Just privatgetter är något som förekommer ”på en annan sajt”. Den som vet, vet.

          Så jobbigt med de offentliga …

        Drake, drönare …

      Jag tycker att vi ska säga ”åka flygmaskin” ?

    Kan bara säga att ES byter bort sig. Från en företagsam ”hästtjej” som har skinn på näsan och skit under naglarna till en konstgjord Barbie i högklackat som inte ens klarar av att kamma sig själv.
    Så går det när man låter k-ken styra.

      Det kommer så klart inte dröja innan han tröttnar.

      Ha jo k*ken ska ju ha sitt..

      Vi vet ju inte ens om han lämnat frun för Bella. De kan ju skilja sig av andra anledningar? Det kanske är frun som lämnat Erik? Eller är det otänkbart för att han är miljardär?

        Tveksamt, det kostar att driva en hästverksamhet och de har äktenskapsförord. Han lämnade in skilsmässoansökan själv och inte gemensamt. Det tyder på att han lämnat henne.

          Var väl samma sak som il gjorde? Lämnade in papper utan Odd?

            Ja, om bara ena parten ansöker om äktenskapsskillnad försöker Tingsrätten först ta reda på om andra parten ändå samtycker. Då kan ansökan göras om till gemensam.
            I annat fall får den part som ensam ansöker stämma motparten som måste delges. Detta sinkar processen och det finns möjlighet för motparten att trilskas genom att inte låta sig delges osv. Det går dock inte att undvika äktenskapsskillnad utan den kommer ändå att utdömas efter betänketid om man inte är överens. Betänketid blir det även om man har minderåriga barn.

          Noope, hon hotade att avslöja att ES bär vuxenblöja på sig när han sover och gillar att bli fistad. Så ES fick nog föra över en miljard innan papperen skrevs under.

      Don’t let the dick rule! ????

    Källkritik.

    Någon som kan läsa o copy krönikan i GP om Isabella?

      Komvux!

    Upplysningsvis så flög hennes team ner ett par dagar tidigare med bagage och fixa bil mm, vilket har framkom av hennes instastorie i helgen.

      Så bisarrt att hon har ett team som ska preppa huset innan som ngn slags kunglighet. Fy tusen för att behöva lägga fram leksaker till sina barn själv?! Och kylen är full av dyrt onödigt vatten på flaska, bara miljömedvetenhet på topp…

    Erik Selin är också tillsammans med en annan tjej i Bella åldern som bor i Malmö vad jag vet. Han lurar båda två! Hans fru visste hela tiden om tjejen i Malmö och han skiljer sig på grund av henne. Jag känner ES fru, alla i Billdal fick vetta om det. Kommer bli spännande att se vem som vinner honom!

      Vem som vill ”vinna” en äldre gubbe? Golddiggers kan bara vara svaret ?

        Vem av ungdomarna blir gravid först..?

      And the plot thickens….

      Dax att ta fram popcornen!

      Men nu blev det spännande!!!

      Oh!

    Har läst artikeln om denna mans skilsmässa, som inte verkar vara någon nyhet enligt uttalande från hustrun, och kan konstatera att hans hustrus utseende liknar Blondinbella mycket. Inte heller ovanligt att en kvinna som har haft en problematiskt relation till sin far väljer en man som liknar denne och just en äldre man. Kan vara att han enbart är en typ av mentorförhållande till Blondinbella men att hon gärna vill ge läsarna intrycket att det är något mera. Vem vet. För hans barns skull och hans hustrus hoppas jag han ser till att Blondinbella inte uttalar sig. Om det nu går att stoppa.

    Passar ju Bella som handen i handsken då hon endast vill ha öppna förhållanden och en kk.

      Svar till Moa 11.13

      Så länge hon får loss pengar är det intressant.

    Snälla snälla! Jag går sönder..
    Jag vet att det inte öppet spår men jag ber er verkligen om hjälp.. jag har knappt familj eller vänner att vända mig till
    Jag blev varslad från jobbet. Pga arbetsbrist. Dagen innan semester. Har ett barn och är ensamstående och får bara ut en lön efter avskedan.
    Jag mår så dåligt att jag knappt kommer upp ur sängen. Klart jag har sparade pengar men mitt i semestern och ska man hitta jobb. Problemet är dock inte det, jag överlever. Men jag mår så
    Psykiskt dåligt. Hur går man vidare från en varsling? Har någon varit där?
    Jag vill anmälan och kontakta En jurist också, för att allt har gjorts jötte fult. Och att chefen gör det för hans ”assistent” hatar mig(för detta har hänt förut med andra). ALLA vet att det är personligt. Men är det ens värt?
    Snälla någon som varit i samma sits <3

      Det är säkert Bella som skriver det så att alla inte ska läsa att ES har en annan älskarinna också! ?

      Kontakta facket, hoppas du är medlem.

      Bromsa knallhårt med ekonomin. Nu! Prata med facket, prata med arbetsförmedlingen. Börja sälja av prylar. Sök massor med jobb, varje dag. Då kommer det att orda sig. \\\ En som varit i samma sits.

      Hoppas du är med i facket. Är du sist anställd? Annars ska du kompenseras för att de frångår LAS. Rekryterar de till andra områden inom företaget? I så fall kan de även behöva kompensera dig för att du inte erbjuds annan tjänst. De ska påvisa att du inte har rätt kompetens. Troligen svårt att komma runt självs varslet men däremot kan du ha goda chanser att få lön längre än uppsägningstiden. Lycka till!

        Arbetsbrist är en saklig grund för uppsägning. Sluta sprid okunskap.

          Lite nyfiken på vad du menar, menar du att det finns saklig grund för uppsägning pga arbetsbrist även om arbetsgivaren har möjlighet att omplacera den anställde?

        Är inte sist in.
        Ja det gör dom men han pekar fortf på arbetsbrist. Jag vet tillochmed att dom söker nya och hörde att jag kan anmäla dom pga det? Allt är bara lögn

          Skriv INTE på någonting förrän du pratat med facket. Se till att allt som din arbetsgivare säger finns i skrift (ta det inte på telefon utan på Mail alltså).

      Dokumentera och spara bevis för det som du påstår gått felaktigt till. Men lägg energin på att hitta nytt jobb. Ta inte striden före det. Visst, tråkigt med semester och leta jobb men bestäm dig för att söka jobb 1 h per dag. Sen är det ledigt och då får du njuta. Vidga vyerna för vad du kan tänka dig? Byt bransch/bana?

      När du är på fötterna kan du återgå till dokumentationen och ev gå vidare med det.

      Kontakta facket, ev. arbetslöshetskassan (vet ej om myndigheten heter det i Sverige, men i Finland heter den det). Facket borde också kunna hjälpa dig med ev. jurist. Skulle inte säga att det är värt att ta en jurist på egen bekostnad då det, även om du vinner och har rätt i sak, kommer ta väldigt länge innan du får tillbaka de pengar du kommer betala juristen med.

      Mår du så pass psykiskt dåligt bör du söka hjälp så fort som möjligt. Ring hälsovårdscentralen och berätta om din situation och ditt mående. Lycka till!

      Okay, gråt ut, snyt dig, sluta därefter tycka synd om dig, gå upp ur sängen och duscha. Omedelbart. Du har barn, skärpning. Därefter, anmäl dig till arbetslöshetskassan och arbetsförmedlingen. Skit i gamla arbetsgivaren, det kommer ingenting gott av bitterhet. Det finns andra jobb. Läs på om FIRE-rörelsen,exvis här https://ljudavregn.blogspot.com/ och bygg ett sprande. Inga ursäkter, sätt igång direkt. Så är livet, ibland är folk skit men strunta i det. Välj bättre arbetsgivare nästa gång.

        Höll med dig framtill sista meningen ”Välj bättre arbetsgivare nästa gång”.
        Spelar ingen roll, det finns ingen säkerhet oavsett arbetsgivare. Jag har jobbat för ett av världens största företag som inte brydde sig ett skit.

        Mitt tips är att tänka framåt, sök allt du kan och sälj det du kan. Dra ner på onödiga utgifter, se över telefon abonnemang etc.

      Förstår att det känns jobbigt men alla har vi nog någon gång blivit av med ett arbete innan vi blir pensionärer. Det löser sig! Var nu inte så känslosam utan väldigt praktisk. Skulle även råda dig att inte lägga för mkt tid och energi på ”att få rättvisa” innan du börjat lösa din egen situation. Är du med i facket, prata med dem. Är du inte med i facket kan du googla advokater som erbjuder en gratis telefonrådgivning . Dem finns och är många! Sedan släpp det och googla fram en lista på vad du direkt kan börja göra. T ex.
      Boka tid hos arbetsförmedlingen.
      Lägg in bevakning arbeten som passar din profil på jobbsökarsajter.
      Uppdatera ditt cv.
      Prata med någon på din befintliga arbetsplats och fråga om hen kan vara din referens.
      Sprid i dina kretsar att du söker nytt jobb.
      Prata inte illa om din arbetsgivare i sociala medier.
      Ta emot den hjälp du kan få! Var inte stolt.
      Snåla ekonomiskt.
      Skriv spontanansökningar som är skräddarsydda mot respektive företag och följ upp med telefonsamtal.

      Verkar inte som din befintliga arbetsplats var bra. Nu kan det bara bli bättre. Jag är 49 år och har jobbat på 7 ställen. Det är inte samma kultur, miljö, utvecklingsmöjligheter, ledarskap och trivsel på alla. Kämpa! Det blir bra.

        Tack! Och tack alla som svarat.
        Söker jobb dagligen så lovar är inte nedgrävd i sängen och tycker synd om mig själv hela dagarna. Har sen jag blev varslad sökt jobb, ringt runt, ordnat med ekonomi och kommande resor för spara in varje krona. Mitt barn kommer aldrig få lida eller ens märka av detta, men ville bara söka lite tröst här då jag könner mig så ensam, typ som om man blivit dumpad helt plötsligt och allt bara rasar samman?
        Jag vet allt löser sig men jag är en person som alltid söker rättvisa. Jag har alltid trott att man va säker som fastanställd och medlem i facket men allt kan tas ifrån en på en sekund och det är bara så sjukt.
        Ska på intervju nästa vecka håll tummarna.

          Heja dig!!

            Tack så hemskt mkt <3

          Jag jobbade 60—70 timmar i veckan men blev ändå uppsagd på grund av ”arbetsbrist”. Tack för det, fucking Unionen.

            Men ja samma här! hade ibland pass på 16 timmar pga.. INGET FOLK !!

            Men heja dig jag hoppas allt löste sig<3

              Arbetsbrist har ju dock inget med brist på arbete eller hur hårt du jobbar att göra och Unionen kan inte heller stoppa en uppsägning, eftersom det i slutändan är arbetsgivarens beslut.

                Unionen kan hävda en uppsägning osakligt grundad och då görs det upp i AD.

                Om du är arbetsrättsjurist skulle inte du Kunna ge mig lite tips snälla? Eller just vad mina rättigheter är? Skulle vara evigt tacksam.. tex att jag inte va sist in och att han kommer sköna nytt folk även fast han avskedat mig..

                  Som andra sagt är det bäst att kontakta facket om du är medlem där, reglerna är ganska komplicerade. Kan inte ge råd i ditt specifika ärende men generellt gäller att även om man inte är sist in på företaget kan man ändå bli uppsagd pga arbetsbrist, om man inte har tillräckliga kvalifikationer till en tjänst som innehas av någon med sämre turordning. Detta förutsätter dock att det är faktisk arbetsbrist och inte fingerad arbetsbrist, dvs att det egentligen är personliga skäl som ligger bakom. Om arbetsgivaren exempelvis skulle anställa någon ny på tjänsten efteråt kan det tyda på att det egentligen är personliga skäl som ligger bakom. I sådant fall kan man begära ogiltighet av uppsägningen och skadestånd. Detsamma gäller om man anser att man har tillräckliga kvalifikationer till en ledig tjänst inom företaget eller någon tjänst som innehas av någon med sämre turordning, eftersom en uppsägning inte är sakligt grundad om det är skäligt att kräva att arbetsgivaren omplacerar. Beroende på hur länge man varit anställd kan man även ha företrädesrätt till återanställning inom verksamheten, information om detta ska finnas i uppsägningsbeskedet (läs även 25 paragrafen i lagen om anställningsskydd). Lycka till!

          Vilken bransch söker du jobb?

          Har varit i samma situation och hade också panik. Har varit superledsen men är nu 2 år senare på en så mkt bättre plats. Jag tror vissa dörrar stängs för att möjliggöra större dörrar att öppnas. Fällde en liten tår ”barnet kommer aldrig att märka detta” ❤️❤️❤️. Kärlek till dig o lycka till. Men det finns en speciell plats i helvettet för såna chefer, det ska du veta! ?

            Jobbar inom vården..

            Började stört böla av din kommentar. Du har säkert helt rätt, det var nog meningen detta. Tack för du ger mig hopp och din fina kommentar.
            Ha en underbar sommar ❤️❤️❤️

      Paniksök nåt program/kurs på universitetet till i höst och ta ut csn och plugga tills du hittar nåt annat.

      Kontakta Facket!

      Du kan få akut psykolog hjälp med appen Mindler, inom 24 timmar och kostar bara 100 kr. Har räddat mig så många gånger i kris-situationer ❤️

    Men vilket äckl*gt inlägg, att du inte skäms! Ska hon bli h*nad för att hon inte flyger privatjet varje gång eller första klass med barnen?! Är det inte bra att hon flyger reguljärt, ska hon h*nas för det också, tänk att det är fel vad hon än gör? Och vadå var är teamet, varför skulle hon ha arbetsteam med sig när hon ska på semester? Några är ju redan där på plats dessutom och vakten tog dem till planet. Inget konstigt att hon har solglasögon, kan förstå henne. Hon var ju på väg till St Tropez, hon har inte påstått att hon redan var där det har den där Madeleine R*sk missförstått – vem är det förresten? Nej Cam*am vilket ot*ckt löjligt inlägg. Skärp dig vuxna människa. Du framstår som en b*tter, barnslig mobbbare.

      Men det där tog tid, Stollis! Har du fått permission först nu?

      oj vad humorbefriad du verkar vara!

      Är det OK med dig om jag börjar sälja t-shirts med texten ”Nej, det är inte jag som är Stollis”, eller har du varumärkesskyddat ditt smeknamn?

      Det finns inte 1:a klass på NÅGOT flyg inom Euroopa.
      SAS avskaffade det för årtionden sen.

        Som jag trodde.

        Många blandar ihop Första klass och Business Class.
        Alltså sådana som aldrig flyger i dessa klasser.

          Business fanns inte heller på detta plan. Redan fastställt högre upp.

      Jisses…….lugna dig människa.

    ”– Män har länge behandlat kvinnor som sexobjekt, så varför kan inte kvinnor behandla män som plånböcker, säger hon i en intervju.”

    Hahaha… Vilken skön kvinna.. Helt ärligt så har hon en poäng där! ??

      Vem? Var?

      Men det där är ju kommentarer från den där svenska kvinnan som bor i London och som lär ut tjejer/kvinnor hur de ska få en rik man. Inget med Isabella att göra, i alla fall inte citatet.

    ES förstår nog inte vad han har gett sig in på när han hoppade på Bella(karusellen).
    Det finns absolut INGET som sköts diskret i hennes liv utan allt ska hintas om och clickbaitas och vips blir man en följetong i skvallerpressen.
    Det är rubriker som ger Bella klirr i kassan inte ”bolagsbyggande”

      Han lär sig snart.

      Det här kommer bli surt för Erik när det hela är över efter högst ett år. Likväl som det blivit på ett eller annat sätt för Isabellas tidigare förhållanden.

        Japp, då ska han kastas under bussen!

    Hennes team flyger ekonomi.
    Jobbar på flygplats och såg teamets namn på ekonomi medans hon åker BC med SAS.

      Finns ingen BC på SAS. Det heter PLUS.

        På flygningar inom Skandinavien, Finland och Europa är sittkomforten i SAS Plus densamma som i SAS Go.
        SAS Business erbjuds på SAS-flygningar mellan Skandinavien, Finland eller Europa och Asien och USA.
        Inom Europa är alltså SAS Plus den ”högsta klassen”.

          ”SAS Business erbjuds på SAS-flygningar mellan Skandinavien, Finland eller Europa”

          Nej. Plus.

            Det ska läsas som att Business Class bara finns till Asien och USA från Skandinavien, Finland eller (övriga) Europa.
            Business Class finns inte inom Europa utan där är SAS Plus högsta klassen (som det står).
            Varför läsa fel?

      Tror du 12.10 i så fall har tystnadsplikt ang vilka som flyger med er?

      Har klippkortets timmar på Graf Air tagit slut redan?

        Hon har inte råd med det längre.

    Men…är det bekräftat att denne Eric som verkar spara på slantarna rejält är den nya kärleken eller endast spekulationer?

      Alla vet hur Isabella Löwengrip fungerar. Måste hela tiden skapa drama för att kunna hålla sitt sjunkande imperium över vattenytan en liten stund till. Hon är ju inte direkt anställningsbar.

      Men vem vill du ska bekräfta det?? Vad är ”bekräftat” för dig i det här sammanhanget? Herregud

        13.23 Ja, vad kommer det ifrån då?

          Folk har ju sett de två ihop bl a i London och hon har flygit till Gbg många ggr i år utan att ha nämnt det i bloggen osv.

            ”Folk” har setts dom tillsammans i London???
            Kysstes dom? Köpte dom ringar? Bodde dom i samma hotellrum?
            Hon har flugit många ggr till Göteborg utan att nämna det???
            Just ja, HAN är ju den enda som bor i Göteborg…
            Kan nämna för dig att hon har varit en hel del i en annan stad också, som det inte heller nämnts något om i bloggen.

    Camilla är du säker på att bilden i inlägget gäller den resa som hon gjorde med barnen igår kväll och inte den som hon gjorde till Göteborg över midsommar.
    Igår kväll flög hon troligtvis reguljärt med SAS reguljärt från Arlanda på kvällen.

      Det gäller resan Landvetter-Arlanda som Bella gjorde på midsommardagen.
      Finns ju en kommentar ”Varför är hon i Gbg ens”.
      Bella tillbringade midsommarafton i Göteborg och flög på midsommardagen till Arlanda för att fortsätta med flyget till New York.

        Tror de gäller helgen som var, då Isabella var offline, postade reklaminlägg och säger hon har ”sovit och varit ute mycket”. Varför posta om midsommar nu?

          Ja, Bella kan förstås ha smitit iväg till Göteborg helgen efter Almedalen.
          Hon kanske ville tillbaka till ES efter att de träffats i Visby?
          ”Jag tog en helg off. Jag har sovit hur mycket som helst och varit mycket utomhus.”
          Verkar ganska ihåligt måste man säga.

            Eller träffa Kristoffer…

              Nu har du hintat om nån Kristoffer i flera inlägg. Om du vet A får du väl säga B.

                Ja, lite mer information än ett namn borde vi vara värda 🙂

            Hon flög från Bromma till Göteborg med BRA efter Almedalen. Tors eller fre tror jag att det var.

            Ja, Bella va tillsammans med honom nu i helgen….

    Jag tror att det ligger till såhär:

    1. Det är hennes nya karl som hyr villan (alternativt lånar den gratis av någon kontakt/vän han har där eftersom han är en fastighetsmagnat med många kontakter inom branschen) i Saint Tropez. Den kostar 200 000 kr i veckan = 1 miljpn kronor för 5 veckor. Att hennes ”goda ekonomi” är ett luftslott vet vi ju vid det här laget och hon är en mytoman av rang. Så jag tror inte för fem öre att hon betalat för detta.

    2. Att hon gick ut i veckan med att hon ska ta en tineout från sitt sociala liv och tillbringa tiden ensam där (med barnet och ”teamet” då – någon måste ju ta hand om de stackars barnen som hon verkar totalt oförmögen att spendera ens en timme själv med) stärker min tro på att hon och miljardären ska stänga in sig i 5 veckor där och kuttra. Han verkar vara väldigt privat av sig och ointresserad av att figurera i hennes blogg och i pressen, så någon ursäkt måste hon komma med för att inte verka ensam och övergiven (mycket viktigt att hålla skenet som eftertraktad businesswoman uppe!) i jättehuset i 5 veckor.

    3. I höst kommer nyheten att hon är JÄTTEFÖRÄLSKAD i nästa ”mitt livs stora kärlek” (det går fort i svängarna här!) och de kommer synas hand i hand på någon välgörenhetsgala och Isabella kommer kvittra glatt om sin nya pojkvän och att huset (som hon fick av Petter Stordalen efter att ha utpressat honom och hotat att göra deras ”relation” officiell, vilket skulle ha förstört hans image och rykte totalt med tanke på vilken hjälte han utmålats som i media i flera år för både sitt miljöarbete och kamp för sin väldigt sjuka hustru) nu ska säljas och att hon flyttar till New York på heltid.

    Hon hat förstört sitt rykte som affärskvinna totalt i Sverige, så här finns inget mer att hämta. En normal person hade haft självinsikt nog för att förstå att en ny karriär i New York (hon kan ju knappt prata engelska) är orimlig i lonkurrensen där, men narcissister som Isabella saknar självinsikt och har extremt höga tankar om sin egen förmåga. Samtidigt så har hon lyckats bluffa sig fram i Sverige i många år, så hon känner sig garanterat oövervinnerlig.

      100% !!!!!!!!!!!

      Fast huset är ju belånat till max?

      Men i övrigt så ja, tror hon skitit i det blå skåpet. Alla lögner och provokationer hann ikapp. Dessutom är hon inte den unga bloggerskan längre, och vindarna har vänt. Det blåser hårt på toppen, och det är lätt blåsa av när vindarna vänds.

      Äsch, hon har inte fått nåt hus. Det är ju maxbelånat. Tror inte ett dugg på någon som helst utpressningsstory, så spännande är nog inte hennes liv

        Nä, hon är nog varken den förtsta eller sista som hotellmogulen gullat lite extra med…

          Nej, jag vet om att han är kroniskt otrogen mot sin fru. Eller om det är så att de har ett öppet förhållande. Man ver aldrig. Men i samband (typ samma månad i höstas) med att Isabellas kontakt med Stordalen dog så gick frun ut i ett inlägg på Instagram och skrev att hon precis gått igenom en tuff tid i sitt äktenskap.

          Oavsett vilket så har ju hans tidigare kvinnor han träffat vid sidan av varit väldigt disjreta och hållit tyst. Jag tror Petter är en bra människokännare, men med en så extremt manipulativ (och oberäknelig) människa som Isabella så misdbedömde han hennes dörmåga till diskretion totalt. Hon la bland annat upp en bild från deras hotellrum där hans kläder ”råkade” (hejsan hoppsan) skymta i bakgrunden.

          Säga vad man vill om.henme med hon.vet precis vilka knappat hon ska trycka på för att skapa uppmärksamhet. Hon VILL att folk ska skvallra och prata om henne. Därför har jag noll betänkligheter kring att uppmärksamma hennes lögner här.

            Kopia på den bilden?

      Där satt den!!

        Kan det förresten vara en vårdnadstvist som ligger bakom den två år långa skilsmässan från Odd? Det är knappast pengar de bråkat om i två år då jag tror att Odd hellre bosätter sig i en hydda än att ha mer än nödvändigt (barnen) med henne och hennes ständiga draman och röriga liv att göra.

        Jag tror att han är uppriktigt bekymrad över barnens välbefinnande. Vilken normalt funtad mamma fejkar t ex ett hotbrev till sig själv? Odd blev ju så orolig att han lämnade över barnen till henne samma dag så att de kunde fly utomlands och gömma sig. Samma skit upprepafe sig några månader senare när ”kriminella” lurade i sin bil utanför hennes hus. Även det visade ju sig vara påhittat (hon ljög bland annar om att ”häbdelsen” polisanmälts). Även den gången flydde hon hals över huvud utomlands med barnen.

        Det finns mycket mer att dra upp gällande hennes bristande roll som förälder, men bara den ”lilla” biten ovan säger en hel del om hur sjuk hon är. Det är väl en sak att ljuga om sig själv och sina egna bedrifter, men att dra in barnen och skrämma upp pappan (tänk vad orolig han måste varit) och resten av familjen visar på mer än bata bristande omdöme. Ingen frisk människa skulle ens komma på tanken..

      Tror inte hon fått något hus av Petter Stordalen. Men i övrigt kan nog din teori stämma. Det återstår att se.

      Du kan absolut vara något på spåren.
      Särskilt punkt 1 och 2.

      Inte utan att man önskar att exfrun hittar hit och sjunger ut ”anonymt”…

      Varför skriver du kuttra när du menar något annat som också börjar på k?

        Kramas litet?

    Jag undrar mest vad som hände med Orlando Bloom?? När kommer fortsättningen om deras möte?? Bella skulle ju ”berätta mer sen”. Håll oss inte på sträckbänken längre Bella!!

      Jag tror inte det hänt ett enda dugg med Bloom. De har på sin höjd växlat någon artig fras när de hamnat i samma hiss.

    Hon flög med BRA förra veckan också från Bromma till GBG…..

      Förmodligen fredagen 5 juli.
      Torsdagen 4 juli träffade hon Sheila enligt bloggen.

      Varför står det då ”Gissa vem jag sitter en rad bakom på SAS” ?
      Kan det vara flygningen på midsommardagen?
      Verkar inte vara BRA i alla fall. Om hon nu inte flög med olika bolag upp och ned förstås…

    Märkligt att hon ska ha barnen varannan vecka under sommaren och låta dem pendla, flygpendla. Man brukar dela upp den så att vardera har flera veckor tillsammans pga semestrar. Får en känsla av att BB inte klarar av att ha barnen mer än 5 till 7 dagar åt gången och att Odd märkt det. Detta trots alla team hon har.

      Brukar? Alla gör väl som passar de bäst. Eller är det något som socialstyrelsen har bestämt?

      Nej.
      Man brukar inte göra så. Man brukar dela varannan vecka, för man längtar ihjäl sig efter sina barn. Så gör man.

    På tal om hennes ständiga anpassningar efter varje man, på senare tiden är hennes bilder inte lika manipulerade. Plötsligt är hon betydligt ”tjockare” (relativt de andra bilderna) och bilderna är inte lika softade. Många gånger går hon inte att känna igen. reagerar dock starkt på hennes sätt att skriva om att hon nu åter dricker alkohol.

      Alkohol, imovane, gasaaa! Hälsosam tjej.
      Hoppas hon nu klarar sin avvänjning gällande sömntabletten.

      Bella är gravid!

        Med sitt ego. 77:e månaden nu.

          hahaha sant!

      Hjehje. Hon har inga missbruk eller någon extrem livsstil…

      Men ni kanske skulle börja teckna något ur de inre konflikterna som pågår. Symbolvärlden här inne är faktiskt jävligt intressant. Det är verkligen Narnia bby

    Tjejen som ES är tillsammans med som är från Malmö var precis på en lyxsemester på Maldivernas troligen bekostnad av ES, tror inte att hon har råd med det. Hon kanske fick vetta om Bella och fick det från honom?

      Kommentatorer med tre olika namn, där alla stavar ”veta” med två t? Och som alla sitter på info om kvinnan i Malmö..?

        Mysteriöst, sade Bill.

        Det gör inget man vill bara veta mer. Vet du vem det är? hihihi

      Ge mer info!!! 🙂

        JAA mer info!!!

      ”vetta”,,igen

        Kan någon bara berätta mer? Jag blev nyfiken ?

    Som vanligt är det tillåtet att skriva vad som, när det gäller Bella.

    Hon flög från Bromma till Göteborg med BRA efter Almedalen. Tors eller fre tror jag att det var

      Torsdag kväll var hon väl hos Sheila och drack te?

    Hon va i Göteborg för att träffa Erik Selin (känd fastighetsmagnat) som hon har ett förhållande med. Han ligger just nu i skilsmässa.

      Vi vet.

    ”Jag är 38 0r och kan betala för mig själv ” är ett uttryck hon slängt sig med många gånger. Jag fattar inte grejen med det? När jag var 28 hade jag också jobb, barn, hus, bilar…. Och betalade allt själv.

      28 då, inte 38

    Hahahaha vem sjutton har på sig solglajjer i ett plan? Jo hollywoodstjärnor kanske hahahahaha , hade hon inte velat ”synas” hade det räckt om hon var osminkad…..OMG alltså snacka om att göra vad som helst för att få uppmärksamhet….tar aldrig slut med denna människa….hahahaha

    Kan någon själ förklara varför aldrig Isabella bjuder med sig sin far eller mor eller egna syskon under sina semestrar med barnen?
    Det skulle väll innebära ren lycka för de att umgås i Frankrike med sin dotter Isabella och två barnbarn.
    Hon skulle kunna bjuda med en i taget av sina föräldrar eftersom de är skilda. Har de så dålig kontakt?

    Kul… Jävligt kul…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.