Bianca Ingrosso vill ”sparka” Marcelo Pena som i sin tur anser sig vara i klass med Zlatan

För inte så längesedan ville Alexandra ”Kissie” Nilsson ge Isabella Löwengrip sparken pga dennes inställning till miljön och privatflyg, någonting jag stöttar till fullo.
Den här frågan verkar nu ha fått ben, för i det senaste avsnittet av Alice och Biancas podd (där även ASAP Rockys häktning avhandlades) får Bianca frågan om vilken influencer hon skulle vilja sparka.
Svaret?
Marcelo Pena – och här är motivationen:

– Marcelo. Alla dagar i veckan. Vad gör du ens som influenser? Och vad gör du i TV? Jag klarar inte av honom. Jag skiter i om han säger att det var klippt, nej nej nej. Han har sån skev kvinnosyn, han är så osäker och han är fucking manipulativ, säger Bianca och fortsätter:

– Nu ska man inte gå på personangrepp men du är inte så jävla snygg. Och ta inte ditt utseende som att, jag är snygg så jag kan göra vad som helst. Han är den mest omogna och osexiga killen jag hört talas om. Jag förstår inte hur han kan få mycket tjejer? Det är det sjukaste jag varit med om, avslutar hon.

Marcelo – som inte tackar nej till lite uppmärksamhet svarade så här på Instagram:

”Haha häxjakten fortsätter! Kul när folk gaddar ihop sig och snackar skit om någon de inte känner så speciellt bra, all PR är bra PR men att snacka skit om folk som man umgåtts med och smörat för när man varit på festivaler och så vidare är rätt osnyggt”,

Skulle kunna droppa en hel del här och nu men det gör inte mig till en större människa. Men absolut ni får gärna låna mitt namn flera gånger om ni behöver en slagpåse för det biter inte på mig”
Marcelo skriver vidare att han aldrig har varit mer trygg i sig själv än vad han är nu och avslutar sina ord med att dra en parallell mellan honom och Zlatan.
”Men det är så det är, när man lyckas så ska skit snackas, kolla bara Zlatan”, avslutar han.

Vänta nu..
Jämförde Marcelo sig själv med Zlatan precis?
Är han svagbegåvad, stackarn?
Ja, Zlatan har hybris så det både räcker och blir över, men kan ju i alla fall backa upp det hela med att vara en av världens mest framgångsrika fotbollspelare med en rent ut sagt hisnande lön. DET är att lyckas.
Marcelo å andra sidan har gjort sig ”halvkänd” genom att kn*lla och bete sig som ett prakt-arsle i TV samt att göra lite smygreklam för olika klädmärken på Instagram. Han kunde likt Zlatan även sätta upp sitt hår i en knut i nacken, men där tror jag alla likheter slutar.

Så Marcelo, förklara för oss som inte riktigt hängde med i svängarna – HUR har du lyckats?
Och med VAD?
Så jag vet faktiskt inte om det ens GÅR att sparka Marcelo, då han på sin höjd kan ses som en oavlönad praktikant i sammanhanget?

Vad tycker ni?
Är Marcelo hatad för att han lyckats på samma sätt som Zlatan, eller är han hatad för att han beter sig….tja, så här?

140 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Haha

  🤦‍♀️

  Ser Marcelos flackande osäkra blick när han pratar med sina polare om det här. Skrattar säkert och låtsas som att det inte bekommer honom. Men jag är övertygad om att inombords känns det inte bra för honom.

   Den snubben lever i en annan värld än oss andra,vi ser vad han är, en looser,en gaslighter.Numer är det endast naiva småtjejer som går på hans maner..och så paow då förstås.Hoppas att Annica får tillbaka sina pengar som hon lånade honom då han behövde pengar till handpenningen till sin lya…han drar ju in så mkt stålisar nu enligt honom själv.Men visst har han lyckats..att bli stans laughing stock! stackars lilla pojken..hahah

  Inte för att jag gillar Marcelo men wow, svagbegåvad, praktarsle och hatad. Det verkar som att du skriver många inlägg i affekt.

   Tänkte också på det, hade varit snyggare utan skällsord. Går ju att få fram samma budskap utan att förlora sin integritet.

    Tänker att man tydligt hör hur fel det är att skriva som du C gör här, när man sätter in valfritt tjejnamn istället;

    ”Barbro-stina har gjort sig ”halvkänd” genom att ”knulla” i tv och bete sig som ett praktarsle i
    TV.. ”.

    Inte ok oavsett kön på personen att skriva så tycker jag. Finns även betydligt bättre sätt att uttrycka ovanstående på, utan att själv sjunka till samma låga nivå. Det är svårt att ta sandlådeargument seriöst oavsett vem de kommer ifrån.

    När man som C, enligt henne själv, inte heller vill titulera sig bloggare, utan som någon typ av granskare av influencers (bloggares) sociala medier, sänks trovärdigheten av inlägg som detta.

    Nä det passade verkligen här.

   Ja, detta var lågt. Riktigt lågt.

    Inte lika lågt som Glocalnet!

   Vilket av adjektiven tycker du att inte stämmer?

    Haha, trodde jag själv skrivit en kommentar pga precis min tanke..

    Vad har det med saken att göra? Vuxna människor brukar filtrera sina tankar lite, borde vara särskilt viktigt när man skriver om en annan person inför hundratusentals läsare.

     Vilka vuxna har du träffat? Barn är snällare än vuxna nu för tiden.

      Inte alla barn i Grums vågar varken barn el vuxna gå ut, pga ett gäng 8-12 åringar som hotar, och slåss med tillhyggen, riktigt illa.

       Verkligen obehagligt, riktigt tragiskt. Skrämmande.

       Dåligt av Bianca, borde inte hon föregå med gott exempel hon som ska vara någon slags barnidol och förebild. Gissar att det var en strategi av dem, att de förstod att de skulle få uppmärksamhet här och fler lyssnare om de dissade Marcelo som de förmodligen vet är hatad här av C. De ville samla lite poäng och tjäna lite på att kasta skit på någon ”känd”. Usch för sådant.

      Min 3 åring sa till min kollega att hon luktar bajs i munnen. Vet inte om jag håller med där.

       Hahahha bästa jag läst idag

       Jag är fan rädd för barn. De kan ju ge en komplex för livet.

     Men ni känner inte honom. Finns dom som visar upp bra yta men sedan är mycket värre när ingen ser det. Men glad Nina mår bättre. Vad hon var nere ett tag måste varit jobbigt.

    Så enligt din logik så har jag rätten att om någon är överviktig kalla dom tjockis, getto m.m?
    Bara för att ett påstående stämmer betyder ju inte det att jag får använda skällsord.

     Fetto*

     Fast är väl skillnad gå på något för utseende än beteende.

   Beter man sig som ett svin får man använda skällsord tycker jag. Han bidrar bara med skit!
   Så jävla bra av Bianca som är så stor att säga hur han beter sig, så kanske inga yngre tjejer tycker han är häftig längre.

    Fast det är ju att sänka sig till den personens nivå.

    Och vad bidrar CC med och hur beter hon sig? Bra att Bianca sitter i en stor podd och hatar och startar hatdrev? Spelar ingen roll vad Marcelo gjort eller vad hon tycker, det är lågt och väldigt illa gjort. Marcelo har förvisso gjort slut med ett par tjejer som blivit sårade men han är inget särskilt större svin än andra för det, ingen v*ldtäktsman eller m*rdare liksom.

    Kaxigt och fult av Bianca att snacka ner honom och gå på hans utseende. Andra kanske undrar vad hon gör i tv och som influenser – men hade någon sagt så om henne så hade hon nog gapat mobbing , så hemskt stackars mig. Nä tycker nog Bianca bör börja tänka sig för lite. Vart är vi på väg när bloggar och poddar kastar skit på andra offentliga hur som helst för att få egen vinning, som blivit så vanligt på sistone, det sprids lögner och det startas hatdrev. Nej illa Bianca. Och illa av Cam fast inte förvånande, skärpning! Det märkliga är att Biancas smygreklam påpekar inte C, och inte hennes hybris.

     ”Gjort slut med ett par tjejer som blivit sårade”, så du tror att det är det enda han har gjort? Då har du nog inte tillräckligt bra koll för att uttala dig i ämnet.

     Varför är det alltid ”gärningsmannen” som skyddas? Skärp er förfan, det är dax att folk som beter sig som svin också behandlas som svin.

     Oj du har inte mycket koll på vad den människan har gjort. Jag såg hela säsongen när han var med i BB. Han är precis likadan då som nu. Inte mognat för 5 öre. ”Sårat” är milt sagt. Att bli känd genom att svina sig i tv x antal ggr är inte mycket till framgång i mina ögon. Annica har jobbat till sig framgång. Nicci jobbar också sig framåt. Nina hon jobbar på hon också. Vad gör den här snubben? Nada… förutom att vänta på ett samtal från produktionen från olika tv-program 🤣🤣🤣🤣

  ILs pojkvän investerar i ett hemligt projekt som han ännu inte vill snslöja vad. Kan vara sin flickväns företag eller välgörenhet. Vad tror ni?

   Källa på det?

     Det var en bra källa. Dagens industri anger i en låst artikel att Erik Selin har en hemlig investering på gång 🙂

      Haha i know. Klickbait så det bara skriker om det 😀

   Vad har IL på börsen? Inget av hennes bolag eller stiftelsen är väl börsnoterat?

    Sorry, såg inte ditt svar innan jag skrev exakt samma!

    Hon har kanske bidragit till flygskamnen i Sverige:…och på så vis även SAS-aktiens kollaps..!?

    https://www.di.se/analys/sas-borskollaps-bussarna-kor-om-anrika-flygbolaget/

     Det har sas gjort så bra själva.

   Han säger ju i artikeln att det är i ett börsbolag. Där är Isabella som bekant inte.

  Alltså, jag vet faktiskt inte ens vem han är.

   Ok

  Tror Eric Saade har skrivit en låt om honom ..

   Popular?

    Manboy 😂 fast popular kanske stämmer den med..

  Vem är Marcello?

   Googla

  Jag vet ingenting om Marcelo mer än det jag läst här ang hans sätt mot kvinnor. Han skriver att Bianca ”smörat” för honom, varför skulle hon göra det? Är inte hon mäktigast av alla i den där influencervärlden?

   Fast det kan säkert stämma, att de här människorna springer in i varandra hela tiden på olika events och då är falska och låtsas vara trevliga mot varandra.

    Ja precis, och verkar lite socialt inkompetent att inte vara trevlig i det läget. Jag är trevlig mot mina kollegor, bekanta och främlingar på stan även om jag inte tycker deras värderingar är toppen, är väl att jämföra med att Bianca och Marcelo setts på festivaler och haft en normal konversation

    Kan också vara så att Marcelo tror att folk ”smörar” bara man går fram till honom och inte är direkt otrevlig.

     Ja exakt … för det är väl inte att ”smöra” att vara bara normalt trevlig?

     Han kanske själv bara kan vara trevlig när han smörar, dvs när han kan tjäna på att vara trevlig mot något. Urk.

    Varför är man falsk, smörig, och låtsas vara trevlig när man bara är väluppfostrad och försöker vara trevlig? 😂

   Vi vet inte ens om det stämmer, att hon ”smörat”. Han kan ju säga vad som helst men ”det gör inte honom till en större människa” tydligen. Så ”smöra” kan vara en liten lögn, en lögn som är svår att motbevisa eftersom den kan betyda vad som helst.

  Stör mig på att Alice i podden inte sa vem hon skulle sparka utan bara ställer frågor till Bianca, som i sin tur får skit för det hon säger. Känns inte som Alice bidrar så mycket i podden utan mest glider med.

   Alice är väl för Bianca vad Simon var för Bella. Sidekick och intervjuare.

    Det är på riktigt helt sjukt att alla som associeras med Bianca får en karriär på köpet. Alice var typ en no-body innan b, Lovisa får egna samarbeten, Lucas har fått ett jobb tack vare Bianca inflytande på Alice karriär, den där danskillen som ingen visste om, Vanessa.. alltså listan kan göras lång.

     Vanessa är inte populär pga Bianca, många visste inte ens att hon var hennes manager. Hon blev populär pga hennes podd med Rebecca Stella.

    Simon var Bellas assistent som sen blev en chef, och de har mig veterligen inte poddat. Så hur är han vad Alice är.. nej mer som Lovisa isåfall. Men alltså detta att dra in Bella i allt och detta Bella-tjat, denna besatthet av Bella, av att smutskasta henne, göra narr av henne, leta fel och hitta fel på henne och vända allt vad hon än gör och säger till fel, förvrida hennes ord, hitta på och klaga på allt allt hon gör och allt runt henne… i varje inlägg, varje dag… alltså det är ganska sjukt.

   Håller med! Och sättet hon pratar på, har velat stänga av podden flera gånger pga henne. Hon. kommer. liksom. aldrig. fram. till. det. hon. ska. säga. Blä, blir typ andfådd bara av att skriva det här!!!

    Samma här. Lyssnade på ett avsnitt, kommer inte lyssna på fler.

  Kul att läsa och höra hans ”försvarsinlägg” på Instagram. Och att han får med sig bland annat Paow. Men det är klart..Lika barn leka bäst.

   Dom där två är så jävla utfrysta i influencervärlden så det är klart att de hänger ihop och försvarar varann. Ogillar bägges beteende så väldigt mycket.

  Ha ha jämföra sig med Zlatan? Där får man sparken från sin prao.

   Ja. Finns bara en Zlatan. Ingen kan jämföra sig med honom👑❤

  Motiveringen, inte motivationen. Helt olika innebörd i de orden (men många som säger/skriver fel på detta).

   Är det ett skämt från skribentens sida då alla deltagare i PH blandar ihop ’motivation’ och ’motivering’? Eller besitter skribenten samma språkliga kunskap som gemene PH-deltagare?

  Han är så äcklig 🤮

  https://www.damernasvarld.se/isabella-lowengrip-skilsmassan-var-mitt-initiativ/
  LÄS! Ingenting här stämmer ju överens med sommarpratet?

  Och det här? Vilket icke-svar?
  Du har startat elva bolag, men alla har väl inte varit framgångsrika?
  – Nej, den första e-handeln lyfte inte. Jag startade ett bloggnätverk och kämpade med det i många år, det funkade inte heller. Inte heller min tidning Egoboost var någon succé, men jag har lärt mig så mycket under resans gång. Hur man ordnar kapital, hur man skaffar pengar från noll, hur man anställer folk. Allt det där har gjort mig till en rutinerad entreprenör.

   Vadå ”vilket icke-svar”? Hon får en fråga om alla hennes bolag gått bra. Hon svarar rakt och ärligt på frågan och ger inte mindre än tre exempel på bolag som inte funkat. Hur skulle hon svarat annorlunda menar du?

   Varför var inte det ett svar på frågan? 🤔

   Vad stämmer inte överens med sommarpratet?

    Säger detsamma. Du Jana verkar ha problem med läsförståelse. Vad menar du inte stämmer överrens med sommarpratet? Det gjorde det ju även fast hon inte sa allt i sommarpratet som i intervjun, så nog stämde det ändå. Du har svårt med läsförståelse, och kanske har du en osund besatthet av Bella och av att hitta fel, men där var inga fel. Det var ju en bra intervju, fina bilder också.

   Intervjun i Damernas värld är från september 2017.

   ”I Sverige har vi kommit långt. Men till exempel i Schweiz, som är en av LCC:s största marknader, måste kvinnor vara hemma för att göra lunch åt skolbarnen för de har inga skolmatsalar.”

   Så Schweiz är en av LCC:s största marknader?!

    Löwengrip ställde ut en laddning produkter hos Scandinavia Hair i Zürich men om de sålde något vet jag inte.

    Hade glömt denna fantastiska intervju.
    Jomen 2017 var säkert Schewiz lccs största marknad. Saker kan ju ändra sig!

   ”Har man en bebis är de välkomna till kontoret”. Detta läser jag enbart som att det ej ska finnas en ursäkt för att stanna hemma. Gu vilken bra arbetsplats!

    skulle inte vilja jobba på en arbetsplats där det finns småbarn…

     Jag har småbarn, skulle inte heller vilja det. Enda arbetsplatsen där det ska finnas småbarn är ju förskolor, sjukvård etc. Inte på ett fkn kontor!

  Motivationen? 👀

   Bör väl vara motivering, om man behärskar svenska språket.

  ”Vad gör du ens som influenser?” En fråga de flesta influensor bör ställa sig. Hejdå.

  Tomma tunnor skramlar mest

  Jämförde sig med Zlatan? Nej det tycker jag inte att han gjorde. Är du svagbegåvad C? Du verkar både manisk och ha hybris, och hur har du gjort dig halvkänd? Du är inte ett dugg bättre än Marcelo. Du beter dig som ett vidrigt praktarsle, som en barnslig, bitter mobbarre. Konstigt att de inte sa att de ville sparka dig, men folk tycker väl att du inte ens är värd att nämna, du är bara ingenting typ.

   Går bra att projicera sitt självförakt mot CC?

   Jo, Marcelo jämför sig med Zlatan. Har du lyssnat på hans Instagramstory???
   Och om man läser din kommentar om Camilla är du ju inte ett dugg bättre.

   Är du ledsen för att FB-tråden tillfälligt har dött ut trots din kamp?

    😂😂😂 hann tänka exakt samma sak.
    Det måste svida att CCs karriär inte gick i stöpet trots tråden där.

  Vi kan väl återigen gratulera Annica till att hon inte gifte sig med honom och att de inte längre är tillsammans.

  Grattis Annica.

  Marcelo kommer aldrig bli mer än en dokusåpedeltagare som tas med i produktioner just pga hur impopulär han är bland tittarna och således skapar reaktioner. Han har inga talanger eller färdigheter, ingen social kompetens och ingen kunskap. Han vet såklart detta också, men det är heller inte så konstigt att han förnekar det.

   Men han är ju alldeles för gammal för att harva runt i dokusåpor, han måste ju snart vara 30. Och ska vara med i PH igen om jag fattat rätt. Alltså det är ju bara pinsamt.

  Influencer? Hoppas verkligen att ingen påverkas av honom. Deltagare i skräp-tv kategoriserar jag honom som. Hur den här typen av person kan anses attraktiv av någon är för mig helt obegripligt.

  Jag läser knappt inläggen här mer än kanske rubriken (om det inte handlar om Bella då förstås 🤪). Utan det är kommentarerna som är roliga, dessa läser jag jämt! 😄

  vad hände med hela ryktet om att Marcelo och hans nya tjej var gravid? Känns väldigt nertystat från deras sociala medier, bara ett pr-trick?

   Ja det var ganska tydligt att nya tjejen skrev att hon var gravid för att göra Nina ännu mer ledsen.

  Camilla, det här inlägget var väldigt omoget på grund av det du skriver om Marcello. Bianca är som hon är men du liksom.

   Väldigt omoget, väldigt barnsligt, pinsamt och lågt. Och CC är gammal nog att vara Biancas mamma liksom. Skäms.

    Om hon skulle fått barn som typ 12-åring då eller?

     Det är väl en av dom, som säger att Läckberg skulle kunna va sin makes mamma. Japp, om hon hade blivit gravid sisådär på 12-årsdagen.

     CC är väl 14 -15 år äldre än Bianca iaf.

   Marcello är en klassisk narcissist som sysslar med härskartekniker och manipulation på framförallt kvinnor. Marcello är en typisk psykisk misshandlare efter vad hans tidigare kvinnor berättat och vad man hört om honom från andra källor. Så trött på att influencers som beter sig dåligt får behålla sin ”influencer-status”, mer mer skärmtid.. kanske dags att han får höra sånt där.

  det här inlägget var väldigt omoget på grund av det du skriver om Marcello. Bianca är som hon är men du liksom.

   Är väl Marcello som är omogen?

   Dafuq, alla är som dem är.

  Bianca har större problem med att välja om hon och Phillipe ska avfölja och följa varandra på insta. Denna gång blev det en avföljning från båda igen.

   Kvaaa skeeer?

  Håller med Bianca 110% Marcelo är den osexigaste killen jag någonsin sett. Sure man ska inte gå på utseende, och jag hade kanske inte tyckt han var skitful bare lite halvful om det inte vore för hans personlighet.

  Marcelo Pena är en svensk TV-personlighet, bloggare och modell. Han har lyckats och som alla andra som lyckats, liksom Zlatan, så finns den där lilla illaluktande geggan, avundsjukan, som kletar sig fast och som vissa, ofta andra i samma bransch, är särskilt mottagliga för. Gissar att Bianca tycker Marcelo är ganska söt trots allt.

   Det finns en till tv-personlighet, bloggare och numera modell. Anna Book. Som till och med är artist.
   Tror du att någon är avundsjuk på henne?
   Eller tror du att hon diskuteras just för att vi älskar att förfasas över andras tragik?

   Marcelo är inte ens halvkändis jämfört med Book, så varför skulle någon vara avundsjuk på honom? Vem, utanför influencervärlden, vet vem han är?

   Men vad är det du och han menar att han har lyckats med?

   Du måste skämta nu?? Avundsjuk på ett ärkeäckel som tror att han är Guds gåva till kvinnan.
   Bloggare?? Har inte sett att han bloggat sen förra året..eller något sånt.
   TV-personlighet?? Ja i negativ bemärkelse.
   Modell?? För vilka märken då??
   Nej du!! Skulle inte ta i människan med tång en gång. Usch!!

     HAHAHAHA omg.. fattar inte varför han fått för sig att han är snygg?

   Hej Marcelo.

   Han är ju även känd för att vara en rövhatt. Källa: Hans f d flickvänner.

   Du har verkligen gått på det där? Lyckats..ja om man menar att när man har blivit känd för att vara en vidrig,bigheaded gaslighter är att lyckas..?Det finns väl ingen vettig människa som är avundsjuk på en typ som Marcelo?Nädu..han är en sån man i bästa fall småler åt..i ren välmening för han är inget annat än en liten osäker pojke.

   Men ojojoj då och hej o hå….Sååå provocerande med nån som tycker Marcelo Pena lyckats. Uppenbart tycker han själv att han är ganska lyckad och lyckats med vad han nu anser han lyckats med. Det är han och Zlatan liksom. Stort ego och grandios personlighet också…som det verkar. Men det rår ju inte han för. Man är som man är. Men eftersom han tycker som han tycker så är det bara att gratulera till framgångarna och det är därför jag skriver att han lyckats. Och uppenbart är att han lyckats med en del grejer som man får förmoda varit viktigt för honom. Vad i era små värdelösa liv är viktigt för er och som ni anser er lyckats med? Svara ärligt på det och känn er lite mer lyckade, som Marcelo, och mindre avundsjuka.

   Hej Marcelo ;D
   Jag lovar att ingen är avundsjuk på honom. Jag vet vem han är för jag såg narcissisten i BB typ 2012 eller när det var men jag garanterar att om jag namedroppade honom på en fest, hemma, på jobbet osv så skulle ingen veta vem jag menade utom kanske en tjej i 35-årsåldern som slukat svenska dokusåpor. Bianca är lyckad Isabella L är lyckad, Kenza, Samir Badran, det finns många, men Marcelo? Dom som vet vem han är vet att han är en kvinnomisshandlare, det är det han är känd för. Hos en minoritet. Grattis!

  Zlatan är ju åtminstone duktig på fotboll, vem är denna Marcelo?

  Är det någon som sett Isabellas story när hon visar upp huset i ”st tropez” där en av barnen säger ”mamma jag vill göra någonting” isabella: ”vad vill du göra då?” Och sen tycker jag ungen säger ” jag vill slå dig” 😂😂😂 jag skrattade så jag höll på att kissa på mig, barnet säger väl inte det? Jag fick ett gott skratt i alla fall 🤪

   Hahahaha jo det är exakt vad ungen säger 🤣🤣🤣

   Hörde det också 😂😂😂

   Jag har missat detta! Hahahahhaha.

  Marcelo är just nu hissmontör i Jakan 😂

   Skulle inte lita på dom hissarna.

    Lol 😂😂

   Ahhhh då är det ju det han menar att han lyckats med.

   Så han är en hissmontör i Jakan som inte vågar gå på någon i sin egen storlek utan är elak mot sina egna flickvänner som ett fegt kryp. Nu är han medelålders också.

  Ja till det passar han.

  Ock vore det inte för Annica så skulle han inte ha sin lägenhet heller , utan snarare bo hos föräldrarna eller i orten .

  Hen är ju störd, håller helt led Bianca

  Mena han

  Hejhej!!

  Kan inte du nämna det Alice sa i podden om abbeblattelito? Hon sa nämligen att han fick förmildrat straff pga gott uppförande, vilket absolut inte stämmer. Han blev frikänd för mordet och gick därför från 18 år till ca 3 år. Det är väldigt illa att hon säger det då det är otroligt fel information hon ger. Hon säger även att han såklart har gjort det, vilket kan bli förtal om jag inte minns fel? Det är nästan ingen som har kommenterat det på varken biancas eller Alice instagram så kanske skulle vara bra om du skrev om det folk inte går med fel information 🙂

  Ååh Bianca jag tror jag just började gilla dig 😍😄😁😁 du satte just ord på mina tankar som jag gått med sen jag första gången hörde talas om Marcelo

  Om det Englund sagt om honom är sant, så äcklas jag var gång jag ser eller hör hans namn.

   Varför skulle det inte vara det? Alla såg hur han betedde sig i BB,man har sett det i deras gemensamma vloggar om man vetat vad man ska titta efter.Han är en gris som bryter ner sina flickvänner tills de till slut själva tror att det är dem det är fel på…alla tjejer borde varnas för typer som honom.

  Heja Bianca!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *