Läsarna ställer sig frågande till Isabellas team

Det är faktiskt ett väldigt skönt upplägg att ha det såhär på semester. Att åka själv med barnen till ett semesterhus men att ha hjälp på plats. Lisa hjälper till med huset och Lovisa med barnen. //Isabella Löwengrip

Enligt egen utsago arbetar Isabella max två timmar per dag, men behöver ändå hjälp av två personer för att få ihop vardagen på semestern.
Läsarna kliar sig i huvudet och undrar varför? Och med vad?

Med tanke på att Isabella beskriver sina barn som extremt väluppfostrade, lugna och i princip helt gnällfria så kan man ju börja undra…
Vill man som förälder inte vara ensam med sina barn – någonsin?
Är det inte lite som att alltid ha med en tredje person i sin relation? Behovet av ensamtid måste väl finnas?
Eller? Jag vet att jag har ett enormt behov av egentid, och privat tid så jag skickar frågan vidare till er…

Hur skulle ni känna det att alltid ha anställda runt er och särskilt med era barn?
Det är ju hennes barn, inte två vilda tigrar som hon ska kontrollera…

383 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag tror knappast att hennes liv ser ut så som hon får det att framstå på bloggen. Hon spelar en roll. Sväljer ni allt hon skriver med hull och hår?

  Svara

   Hon har trots allt två personer med sig ner på semestern. Som vad jag vet inte är hennes nära vänner utan anställda. Det är inget som är påhittat utan sant .

   Svara

    Jag misstänker att de två tjejerna kommer vara borta de veckor barnen är i Sverige, det är väl dom som främst kommer att pendla med barnen mellan Odd och Isabella.

    Svara

     Ja, de ska väl frakta upp barnen till Odd och sen hämta ned barnen efter Odds vecka.
     Inte åker de tillbaka till Bella under hennes barnfria vecka inte.
     Frågan är bara vem eller vilka som håller Bella sällskap under de barnfria veckorna.
     Inte lär hon vara ensam i det stora huset inte. Hon är inte ensam ens i huset på Lidingö 🙂

     Svara

      Skulle inte odd spendera tid i huset också? Det var väl tanken från början?

      Svara

       Det sket sig väl när Isabella träffade en ny man, då var nog inte Odd välkommen längre..

       Svara

        Har för mig att det kommenterats långt innan att det var Odd som träffat någon och inte ville åka.

        Svara

         Han finns på Tinder så han är nog fortfarande singel 🙂

         Svara

          jag fanns också på tinder när jag aktivt inte raderade appen trots att jag inte var aktiv 🙂

          Svara

           De flesta brukar väl radera appen när de blivit tillsammans med någon. Får man ju hoppas iaf.

           Raderar appen gör man ju säkert men kontot är ju fortfarande kvar trots att man inte har appen på sin telefon. Jag har inte facebookappen på min telefon men jag har ju fortfarande ett aktivt konto där.

       Kanske bara va nått Bella sa medan odd inte vill va me Bella på sin semester. Vad jag minns har väl hans föräldrar ett trevligt sommarboende och sen har ju säkert han sina vänner att umgås me istället

       Svara

    Vet du vad dessa personer gör 24/7 där nere? Eller vet du bara det Bella väljer att skriva? Bellas blogg är som en såpa på teve, att tro något annat är naivt. Speciellt då Bella inte direkt hymlar med att hon visar upp en fasad.

    Svara

     Bella är en fasad. Skulle det finnas något där bakom?

     Svara

    Modd. Släpp fram!

    Svara

   Vilket otroligt löjligt inlägg ! Momshaming ? Skriva om hennes barn? Really? Och varför visar du bara ifrågasättande, knäppa, h*nfulla kommentarer och inte några svar och positiva kommentarer?

   Betyder det att hon inte någonsin är själv med sina barn? – Nej det gör det inte, de har självklart ensamma stunder, och det är väl jättebra att ha hjälp med om man kan, det är ju såklart tryggare ifall något skulle hända, och ifall Isabella behöver jobba en stund. Det är ju bra dessutom att hon skapar jobbtillfällen – dessa tjejer kanske är glada att ha jobb och få komma till Frankrike.

   Det är väl inget jätteovanligt med hjälp, finns ju föräldrar som är båda men ändå har barnflicka med på semester, och städhjälp. Katrin och Bingo hade nanny och hemhjälp när de hyrde hus i Thailand t ex.

   Nej vilket bottennapp av inlägg, lågt CC. Fånigt.

   Svara

    Det kanske inte finns så många positiva kommentarer att visa, har du tänkt på det?

    Svara

     Det gör det!

     Svara

     Fast det finns alltid en blandning av positiva och negativa kommentarer på ILs blogg. Många som skrev att hennes barn verkar ha det väldigt bra, att hon är en bra mamma osv. Kan ju vara värt ibland att visa upp båda delarna.

     Svara

    Vore väl väldigt märkligt att skriva ett inlägg om att folk ifrågasätter Bella och sedan inte ha med såna kommentarer?

    Svara

    Could not agree more..

    Svara

    Håller med. Ingen pappa som gör likadant får såhär mkt skit.

    Svara

     Suck. Jo det får de. Hela tiden faktiskt.

     Svara

    Vilken koll du verkar ha på henne? Är ni bekanta?

    Svara

   Vad du mamma- skammar Ca m

   Svara

  Men vad folk är nyfikna och ifrågasätter. Låt henne leva sitt liv med sina val.

  Svara

   Men hon väljer ju själv att vara offentlig, tjänar pengar på att skapa drama, och ha med barnen i sin blogg, så lite har hon väl själv satt sig i den här sitsen?!

   Svara

  Inget som intresserar mig, folk får leva hur de vill.

  Svara

   Finns bloggare utan barn som har ett helt team som jobbar för dom. Passar hunden och följer med på resor och möten och ja undrar om dom går på toa själv. 😂

   Svara

   Hon exponerar stora delar av sitt liv för allmänheten och tjänar grova pengar på det. Då är det väl inte så konstigt om folk har åsikter, hon vill ju att folk ska diskutera och ifrågasätta. Självklart får hon leva precis som hon vill, något annat vore väl jättekonstigt, men att människor tycker till är oundvikligt när man väljer att vara så offentlig som hon är.

   Svara

    Jag fattar inte det argumentet. Jag följer massor med människor i sociala medier, en del större och mer offentliga människor, och jag tycket givetvis massor av saker. Men jag skulle ärligt ALDRIG uttrycka min åsikt om hur någon annan lever sitt liv baserat på hur jag lever mitt. Som att det skulle vara någon slags måttstock på hur man ska leva. Folk måste ärligt sluta bry sig om andra människor så länge de inte gör nått uppenbart skadligt eller olagligt.

    Svara

     Amen!!!

     Svara

     Håller med ditt inlägg, men tycker i detta fall att Blondinbella lever och uppmuntrar till en skadlig livsstil gällande vår miljö, och det tycker jag är okej att ifrågasätta eftersom det påverkar. För övrigt tjänar hon patriarkatet med sitt huvud på sne, fnissande, där allt är skönhet, yta och rika män. Kräks på influencers. Inte konstigt att var och varannan tjej gör fillers nu för tiden och har foundation redan vid 12 års ålder.

     Svara

      Tjänar patriarkatet? Alltså I see your point men kom igen. Tror också att det är totalt lönlöst att gå på influencers om deras miljöpåverkan. Är det inte bättre att lägga energin på politiker?

      Undrar ärligt hur du mår, om du kräks på influencers lovar jag att du kommer må bättre av att sluta läsa den här bloggen.

      Svara

       Ett vänligt tips, gå in och kolla LadyDahmers senaste instastory så kanske du får lite mer kunskap om patriarkatet och hur det upprätthålls. Känns som att det är högst rimligt att ifrågasätta de som faktiskt jobbar med att påverka, oavsett om det gäller miljöpåverkan eller att sälja in skönhetsideal 🙂

       Svara

       Vill bara tillägga att med ”ifrågasätta” så menar jag självklart saklig kritik och inte näthat eller personliga påhopp.

       Svara

       Ja, givetvis mår jag bättre av det! Problemet är ju att inflytandet som jag stör mig på faktiskt sprids och finns i verkligheten, det stannar liksom inte bara på denna blogg.

       Svara

        Eller hur? Det sprids och man kommer inte undan hur mycket man än slutar att följa influencers =(

        Svara

      Tycker att i princip alla influencer uppmuntrar till en skadlig livsstil gällande vår miljö.
      Men det har ingenting med hur hon är som mamma, vilket är det majoriteten går på i kommentarsfält under detta inlägg. Och angående patriarkatet så tror jag att vi bara får acceptera att vi är olika, jag ser mig själv som feminist trots att jag gillar skönhet. Som tex Zara Larsson om man nu vill dra en parallell till en resande, skönhetsintresserad feminist.

      Svara

       Tycker att det är skillnad på att vara intresserad av skönhet och att marknadsföra kirurgiska ingrepp som något eftersträvansvärt för att man är missnöjd med sitt utseende.

       Svara

      Ja det är skillnad på kritik och vara elak bara för att vara elak.

      Svara

     Problemet är att folk aldrig kommer sluta bry sig, tycka och ifrågasätta. Därför får man som stor bloggare räkna med den uppmärksamheten.

     Svara

      Exakt. Det var det jag menade med min kommentar ovan. Jag menar inte att man måste eller bör kommentera folks liv och livsval bara för att de har en blogg, men det är oundvikligt att många gör det, för sådan är tyvärr många människors natur. Det är inget jag försvarar, utan det är mest ett konstaterande. Vill bloggare inte ha kommentarer om sitt liv måste de nog sluta blogga, eller inte ha något kommentarsfält. Och just Bella är jag övertygad om att hon vill ha kommentarer, det är ju något hon tydligt uppmuntrar med sina provokationer.

      Svara

     Fast nu är det precis det du gör? ”Jag skulle ärligt ALDRIG uttrycka min åsikt om hur någon annan lever sitt liv” direkt följt av ”Folk måste ärligt sluta bry sig om andra människor…”. Se du inte att du i citat två berättar för folk hur de ska leva sina liv? 😉

     Svara

  Så mycket hjälp och ändå ingen som kan byta skor på barnen! Crocs hör hemma i ullared, inte på rivieran. I tanke på hur många samarbeten Bella har med skoföretag så borde det gå lätt att fixa. Eller är det crocs hon har samarbete med? Foppa-tofflan liksom 🤔

  Svara

   OMG fel skor på riviäääran .

   Hur ska detta sluta.

   Svara

    För oss vanliga dödliga är det väl inget fel, men för en sådan världsvan globetrotter, gigant i norden och så trendsääääker så borde hon ha bättre koll ja

    Svara

     Är det crocs i sig som är fel?

     Om de haft liknande sko fast ett jätte dyrt märke hade det fungerat? Förstår faktiskt inte hur en skomodell kan vara fel på en viss plats.

     Kanske är det du personligen som hyser agg mot skon?

     (INTE ALLA SKOR!!!!)

     Svara

      Just Crocs känns som djävulens påfund, finns fina barnsandaler i mjukt skinn och bra uppbyggda sulor osv. Vare sig vuxna eller barn borde ha på sig Crocs, det är så fula att de är ovärdiga.

      Svara

       Men gud så fjantigt. ”Ovärdiga”.. 😂

       Svara

        Hade kunnat hålla med om de var skadliga för foten men de är de väl inte.
        Länge leve bekväma skor.

        Svara

       Jag tror att det är typiskt medelklass att tänka så 🤔🙂

       Svara

     Vad vill du att hon ska välja för skor till barnen? Hade du varit nöjd om de klackat runt i finskor?

     Svara

      Du menar att det inte finns något mellan crocs och glittriga klackar? 🙄

      Svara

       Så vad vill du att hennes barn ska ha för skor då?

       Svara

      Vissa hittar då fel i allt, vissa letar fel och vänder allt till fel. Allt går att vända till fel, går alltid att hitta fel om man vill, letar och försöker. Sjukt.

      Svara

     Har nu kollat bilderna på bloggen. På EN bild har Sally crocks när hon bakar sandkaka på stranden, inte en människa i sikte som kan förfasas över denna etikettbrott. I de övriga bilderna har de sneakers eller sandaler.

     Svara

     fast hon kanske låter sina barn bestämma vad de vill ha på fötterna?

     Svara

    Croqs är väl perfekta strandskor för barnen men inget för röda mattan 🙂

    Svara

     Jag blir hjärtans glad av att hon väljer sköna skor till sina barn.

     Svara

    Ja nu är det åt helvete på riktigt 😂

    Svara

   Crocs är rätt så praktiska på barn.

   Svara

    Praktiskt och rivieran hör inte riktigt ihop.

    Svara

     Jo om man reser med barn. Har du varit på rivieran? Är rätt många barnfamiljer som reser dit, det är inte bara yachts och galor.

     Svara

      Ja, ofta. Men för vår del är det just yachts, galor, poolklubbar och events – en livsstil som Bella vill vara del av. Att jmf turistande barnfamiljer som tittar med stora ögon på distans är väl inte samma sak som det Bella försöker åstadkomma?

      Svara

       Igen, vi ser bara det Bella väljer att visa oss. Är hennes barn med på poolklubbar och galor? Har de crocs då? Är barnens skor ens ett problem?

       Svara

       Oj vilken nedlåtande kommentar. Sympatisk person du verkar vara. Och så fick du berätta lite om ditt ”jetsetliv”. Känns det bra nu?

       Svara

       Känns bra att bellas barn har crocs, då växer dom nog inte upp till en bitter person som dömer människor efter deras skodon. Som du.

       Svara

       Du vet att det finns helt vanliga människor som bor där, året om? Och sådana som har sommarhus? De springer inte på stranden i klackar och stirrar inte på nordbor som tycker att de är speciella för att de står på en lånad yacht. Kanske BB försöker smälta in istället för att se ut som en desperat svensk på semester på riviäääran. Och kanske tycker hon att det är viktigare att barnen har kul i crocks än att de styltar omkring uppklädda i 30 graders värme för att impa på andra uppenbart turistande svenskar.

       Svara

        Blondinbella smälta in??? Ha ha ha nej det är inte hennes avsikter!

        Svara

     Ge dig🤣Hitta något annat fel. Fel färg på simdynor?

     Svara

      På Rivieran har man inte simdynor, man liter på att livräddarna på stranden sköter sitt jobb. 😉 plastdynor är alldeles för fult o svennssonigt. Ve o fasa.

      Svara

       De har väl inte livräddare i poolen där man ser dessa färgglada simdynor.

       Svara

       De har ju vackra små märkesbaddräkter med insydda flytkuddar för barn, det såg jag på Isabellas story, kanske blir en sådan nu?

       Svara

     🤣

     Svara

     😄😂

     Svara

   Seriöst varför får barn inte ha crocs? 😂😂

   Svara

    Blev sugen på att åka till Rivieran med min man och barn och gå runt i crocs med tillhörande matchande träningsoveraller.

    Svara

     Får jag följa med? 😍

     Svara

     Glöm inte magväskan och solskärmen i frän orange färg!

     Svara

     Se om du kan få tag i ljusblå wct-overaller!😂

     Svara

    Äh, det menades väl att crocs inte passar in i Bellas image, eller den hon vill förmedla. Sen lägger jag ingen värdering i huruvida barn ”får” använda crocs på rivieran eller inte, kunde inte bry mig mindre….

    Svara

   Det är alltså en diskussion här om varför hennes barn har crocs? ……

   Svara

    Jag är ganska övertygad om att personen var ironisk

    Svara

     Ja alltså herregud, grattis en som kan se det i alla fall!

     Svara

  Det är ju alltid lite lättare att umgås med människor man har anställt. De gör liksom det man vill.
  Har du så kallade vänner vet man inte vad som händer.

  Svara

   Reagerade också på att hon skrev att de (hon,barnen och personalen) var en familj. Lustig familjedynamik när vissa får betalt.

   Svara

    Jag har jobbat som personlig assistent, dom ansåg mig vara en del av familjen, jag fick betalt, jag älskade hela familjen.

    Svara

     Också jobbat som personlig assistent där mamman och pappan frågade om dom fick adoptera mig.
     Vi umgås fortfarande☺
     Och jag älskade hela familjen lika mycket då när jag fick betalt som nu.

     Svara

      Fint 🙂

      Svara

   Jag tror dels det handlar om Bellas bild av sig själv som mäktig, viktig osv. Dels bekvämlighet.

   Därtill har jag lärt mig (av en Dr som pratar mycket om detta via sina kanaler, minns ej namnet) att vid narcissism har man gärna människor runt sig hela tiden, vill ej vara ensam..

   (Nope, ställer ingen diagnos på IL, bara konstaterar att hon har många av de narcissistiska dragen. Inte alls konstigt, långt högre andel narcissister i nöjesbranschen än populationen i stort).

   Svara

    Som flera andra bloggare då, som ofta gärna vill ha folk runt sig och har narcissistiska drag.

    Fast Bella skrev ju just att hon har behov av ensamtid, så hon vill nog vara ensam ibland. Vi vet inte när hon är ensam och har ensamtid, tycker att hon verkar ha det ibland iaf.

    Det där med familj var nog lite skämtsamt, menat att de ser ut som en udda familj, mest ett skämt typ men de känns väl som en familj typ.

    Svara

  Två personliga assistenter är inte illa. Eller är de sällskapsdamer? Var ju vanligt förr. Är det dags för comeback?

  Svara

   Lätt! Var söker man jobbet? Kan vara för att jag längtar efter semester och är less på mitt jobb idag, så hade lätt bytt till att vara sällskapsdam till en annan kvinna och leka med hennes barn och få åka till troppan.

   Svara

  Vad är poängen med inlägget? Att vi ska kritisera hennes mammaroll? Vad spelar det för roll om hon har personer hos sig? Och kom inte o säg att ”det är minsann synd om baaaarnen” det är nog bra mycket värre att läsa ett komentarsfält om sin mamma där det står att hon tex inte kan älska sina barn osv.

  Svara

   Lite mom shaming är ju aldrig fel….

   Svara

    Passar till morgonkaffet verkar det som

    Svara

   Poängen tycker jag är att hon som ska bli världens mäktigaste kvinna behöver två anställda för att klara en veckas semester i ett modernt hus med sina två barn. För Bella har själv uttryckt att privatteamet fyller ett behov, de är inte bara där för att det är kul.

   Sen är det onekligen så att det som förälder är obegripligt att aldrig vilja vara själv med barn som man inte ens träffar varje vecka. Om jag hade mina barn varannan vecka skulle jag vilja ha min tid med dem och inte dela den med en barnflicka. Och ja jag reagerar på samma sätt om det vore en man som på sin vecka reste iväg med barn och personal. Man kan jobba och ta distansmöten även om man är själv med barn som är så stora som hennes.

   Svara

    Lägg ner! Klara en veckas semester med sina barn? Det klarar hon nog men skulle du själv vilja vara helt ensam i ett stort hus med två små barn med pool och havet intill? Det känns såklart tryggare att ha med sig någon OCH det blir mer semester, vila och tid till barnen med hjälp med sysslor. Dessutom jobbar hon en del, som alla entreprenörer alltid gör. Andra ”mäktiga” har också hemhjälp och nannys tro mig.

    Varför skulle hon aldrig vara ensam med sina barn för det? – Huset är stort. Bella och barnen är med all säkerhet ensamma emellanåt t ex vid nattning, de sover kanske ofta i hennes säng, är ensamma i vissa rum eller stunder ute. Det är väl skönt med hjälp och tryggt framförallt. Är säker på att ni gnällt om hon åkt ensam med barnen också, då hade ni hittat andra fel…

    Svara

   Det som börjar bli tråkigt med det här kommentarsfältet är att så fort man skriver ngt längre och mer resonerande så fastnar det i modd. Det var inget fult el kränkande

   Svara

    Ja väldigt tråkigt, störande. Jag skrev svar till dig men det fastnar i modd, kanske för att jag skrev kritiskt om C innan och försvar av IL.

    Svara

  Jag börjar misstänka att hon är rädd för att vara ensam med barnen. Att hon inte riktigt vet hur hon ska bete sig eller prata med dem. Jag (som inte själv har barn) umgås gärna med barn då andra vuxna är med, men jag skulle ogärna vara barnvakt, eftersom att jag känner mig tafatt och osäker på hur jag ska ”småprata” och umgås med barn.
  När Bella umgås med barnen är det dessutom alltid på Bellas villkor. De gör det som Bella vill göra (äta på restaurang, shoppa, gå till Bellas PT, manikyr etc). Barnen måste bete sig som små vuxna, för att bli accepterade av mamma. Egentligen borde den vuxne vara den som anpassar sig efter barnens behov, men i detta fall känns det som att barnen anpassas efter Bellas behov.

  Svara

   Men ge dig! Hon är ingen barnvakt, hon är deras mamma. Självklart vet hon hur hon ska prata med och vara kring sina egna barn. Om du får barn någon gång så ska du nog se att det kommer mer naturligt än när du varit barnvakt åt någon annans unge.

   Svara

    Fast det är världens största myt att det kommer naturligt för alla föräldrar och att alla föräldrar är bra på att ta hand om sina barn. Det är helt enkelt inte sant, många föräldrar är helt värdelösa på att se sina barns behov och borde aldrig ha skaffat barn. Vet dock inte hur det ser ut med just IL:s föräldraförmåga, så dem säger jag inget om.

    Svara

   Har tänkt som dig. Men hon kanske är oerhört handikappad av sin ADHD är också något jag tänkt på. Hon kanske inte får ha barnen själv för Odd o socialtjänsten?

   Svara

    Den här kommentaren borde raderas. Så fruktansvärt kränkande.

    Svara

     Det var inte menat att vara kränkande, utan det var en reflektion över jag jag tycker att Bella visar upp i sin blogg. Hon säger också i sitt sommarprat att det kommer naturligt till henne att bygga bolag, men att vara mamma inte kommer naturligt. Alla är vi bra på olika saker. Men om kommentaren upplevs så stötande så får den naturligtvis raderas.

     Svara

      Min kommentar var riktad till den som ifrågasatte om Odd och soc tillåter henne ha hand om barnen på egen hand. Eller, egentligen riktad till CamCam.

      Svara

       Det kan hända i familjer där en person har nedsatt föräldraförmåga.

       Svara

        Ja absolut men det är inget som är OK att spekulera om. Likande kommentarer om Sindy raderas. Och förhoppningsvis detta också.

        Svara

    Anonym 9:28
    Du har en poäng där. Hon framhäver sin diagnos oerhört mycket och vill få oss att förstå att det är inte tal om en lindrig släng av något. Det kan faktiskt bli väldigt utsatta situationer för barnen med en förälder som handlöst kastar sig in i allt som impulsen styr.
    Det kanske är mycket positivt att hon trots allt har två anställda med sig, då kan de dela upp sig och det finns alltid en personal i tjänst.

    Svara

     Hon kanske tar ansvar för barnen genom att inse att hon inte räcker till. Gör så gott hon kan liksom. Jag tycker att det kan vara nog så utmattande att packa o planera inför resor trots att jag bara är ”normalstörd” och har ett barn. Fast mysigt också. Vi brukade göra utflykter varje dag om sommaren, men nu är hen för stor. Skrytet o Isabellas grandiositet gör ju att man bara vill henne mest illa fast man samtidigt tycker så himla synd om henne o även beundrar henne o blir lite avis tycker jag. Hon kanske är Sveriges mest smaklösa person tänker jag ofta ofta. Det verkar ju gå bra att leva på luftslott o på så sätt är hon rätt smart. Att hon är helt outbildad o okunnig märks ju hela tiden enligt mig. Hon borde gå någon utbildning då hon har förmåga att förändra världen eftersom att hon höjer sig själv så, tror på sig själv o vågar. Jag tror att hon kommer att gå långt på vilja o mod o beundrar det. Inte många som klarar den vägen o det finns alltid minst 10000 personer som gör det du gör bättre. Hon uppfattar inte det. Själv har jag faktisk erbjudits cheftjänster i mitt skrå flera gånger. Jag tackar nej med motiveringen att jag inte kan se folk fara så illa utan att känna djup skuld (jobbar inom offentlig sektor) Det säger jag bara till de som erbjuder tjänster, två av fyra syskon o er (eftersom att ni inte vet vem jag är).

     Svara

    Odd är en sak, men har du något belägg att socialen är inblandad i Odds och Isabella föräldraskap? Nej, det har du inte eftersom det är bara en hint från en illvillig person- dig.

    Svara

     Har vi belägg för ngt vi spekulerar kring här blir då min motfråga. Man kan ha väldigt fina kvaliteter på många sätt som förälder, men ändå brista inom vissa områden utan att rå för det. Sjukdom, funktionshinder etc. Det förekommer i alla slags familjer o bör egentligen inte vara något att skämmas för. Tar man emot hjälp i sådana lägen gör man ju rätt!

     Svara

     Jag skulle bli så glad om vi alla kunde enas om att stöd från socialtjänsten INTE är något att skämmas för. Den finns av just den anledningen – att stötta i perioder där man av triljarder olika anledningar inte har förmågan själv. Den är och har varit ett stort stöd för många familjer. Jag blir så trött på tjatet om hur hemskt det är att ha socialtjänsten i sitt liv, det finns fler och mycket större funktioner inom den som inte handlar om den lilla LILLA del tvångslagstiftningen omfattar.

     Svara

      Precis o viktigt att förstå att det kan hända vem som helst, vilka familjer som helst. Socialsekreterare är ofta fina människor o man kan få fin hjälp.

      Svara

    Även jag har funderat över det, och varför en så lång skilsmässoprocess
    innan den blev slutgiltig?

    Svara

   Personer med drag av narcissism beter sig ofta så, allt ska vara på deras villkor och de outsourcar därför gärna själva vardagen med barnen till andra. När det handlar om spektakulära händelser är de däremot gärna med eftersom att det då finns chans för de själva att lysa.

   Säger inte att Bella är narcissist, däremot att hon har en del narcissistiska drag är ju rätt tydligt.

   Svara

    Jupp , skrev precis en kommentar ovan om hur hon har många av de narcissistiska dragen.
    Att inte vilja vara ensam, alltid ha folk kring sig, är tydligen också typiskt enligt en Dr jag följt.

    Svara

   Tris att inte barnen får leka med andra barn… det var ju det som var bäst med sommarlovet! Busa hela dagarna, sova över ja helt fritt liksom.Nej barnen ska tydligen leva vuxenliv…

   Svara

    Eller jätteskönt. Hela dagarna till vardags går ju åt att trängas i en för stor barngrupp, att då få all uppmärksamhet och tid under semestern är ju guld.

    Svara

    Hon lämnade huset och gatan där barnen, enligt Bella själv, hade väldigt mycket lek med grannbarnen.
    På sommarlovet är det vuxenliv på Rivieran som gäller. Sitta fint vid bordet på restaurang, beställa efterrätt själv på engelska osv.

    Svara

   Fast det är inte sant. De äter absolut på restaurang ibland, har varit och tränat två gånger enligt bloggen (så knappast något som händer ofta). Tycker snarare att hon gör mycket för sina barn; går på museum de gillar, är ute och cyklar (själva), åker och badar, leker och läser hemma.
   Absolut att hon ofta har andra vuxna eller barn med men att säga att hon bara gör saker hon tycker är kul tycker i alla fall jag är fel.

   Svara

   Håller med. Hon verkar inte kapabel att ta hand om barnen, hon är ju helt hjälplös och lyckas inte ens klä och mata sig själv. Hennes såkallade team är personliga assistenter åt någon som inte kan ta hand om sina barn.

   Svara

   Tror det är så att när man vant sig vid att aldrig göra något monotont eller ”tråkigt” så är det svårt att motivera sig till det, även om det gäller ens barn. Det är ju en hel del vardagligt och rutinartat som ska göras med barn, de ska ha måltider, hjälpas på toa, badas, leka samma typ av lekar varje dag och jag tror att IL helt enkelt inte gör nåt tråkigt, ens med sina barn. Vad människan som har hand om huset gör känns obegripligt, men antar att hon handlar all clean mat (ironi, mängden plastförpackad söt/sötad mat hon hade i kylen var imponerande för en som påstår sig äta så hälsosamt), tvättar, stryker, städar och bäddar. Så att det ser ut som ett nystädat hotellrum hela tiden.

   Svara

  Förstår inte frågeställningen eller varför man ens lägger sig i saker som detta? Varför skall någon ha åsikter om hur någon annan hanterar sina barn eller något annat för den delen som handlar om hur man hanterar vardag och vardagssysslor? Är inte det upp till varje familj att bestämma? Vad är poängen?
  /Berith

  Svara

   Poängen.är att camcam ska tjäna pengar på ett komentarsfält som ballar ur.

   Svara

   Fast Berith, du komenterar ju varenda inlägg hos Bella och berättar dina åsiker i varje inlägg och var Bella gör. Skillnaden är att du alltid är postiv och imponerad av allt hon gör, men det är fortfarande din åsikt om Bellas liv så kasta inte sten i glashus här.

   Svara

    +1!

    Berith är öööööverallt…🤣

    Svara

     Berith make up artist?! 💄💅💁‍♀️😅😉

     Svara

    Fast det är skillnad, anser jag, på att Berith kommenterar positivt på Bellas blogg och CC som väljer att lägga sig i och skriva ett inlägg som uppenbart är för att mumshama Bella. Men hon vet ju att hon får massa kommentarer och tjänar pengar på att slänga en känga till en mamma.

    Svara

   Berit har väl si fylla rätt att kommentera. Hon är saklig och nedvärderas någon. Hon hävdar bara varje familjs rätt att skapa de bästa förutsättningar för just den familjen🍓

   Svara

    Korr…sin fulla.
    Och inte nedvärderar någon.

    Svara

    Naturligvis har hon kan hon komentera som alla andra men det blir lite konsigt att själv komentera och lägga värderingar på Bellas liv och sedan vara upprörd över att andra också gör det bara för att deras åsikt skiljer sig från hennes egen.

    Svara

    Det er ikke det som er poenget. Berith skriver selv: «Varför skall någon ha åsikter om hur någon annan hanterar sina barn eller något annat för den delen som handlar om hur man hanterar vardag och vardagssysslor?» Samtidig deler hun gjerne sine åsikter på Bellas blogg.

    En norsk skuespiller sa en gang at hun ikke leser noen kommentarer om seg selv på nett. Hvis hun velger å tro på de positive kommentarene måtte hun også velge å tro på de negative. Hvis Berith virkelig mener at vi skal la være å ha åsikter om andres valg, så gjelder vel det for henne også?

    Svara

  Jag undrar mest hur mycket hennes team får betalt. De får ju kost o logi, skattar de för det? Det har ju betydelse för deras SGI, ev föräldrapenning, sjukpenning o i slutändan deras pension.
  De verkar ju också arbeta dygnet runt.
  Har frågat på hennes blogg men den frågan o kommentaren kommer ju inte med.

  Svara

   Begär ut deras deklarationer hos Skatteverket så får du svar på din fråga.

   Svara

    En inkomstdeklaration är en allmän handling när den kommer in till skatteverket. Den är däremot inte offentlig, vare sig före eller efter beslut om beskattning. Däremot är själva beslutet om beskattning offentligt.
    Man kan alltså få reda på vad en person tjänat i inkomstslagen tjänst, kapital och näringsverksamhet och vilken total skatt vederbörande betalat.
    Hur inkomsten uppkommit, uppgifter om skattepliktiga förmåner och detaljer rörande avdrag osv är inte offentliga.

    Svara

   Men är det inte så att de sk anställda har eget företag och blondinbella har anställt företaget?

   Svara

    De jobbar nog för Attendo, Aleris eller liknande.

    Svara

     😂

     Svara

    Nej

    Svara

     Nej var svar till 10.09

     Svara

    Går ju också att kolla upp på ett enkelt sätt men skulle inte tro att de har egna bolag som de fakturerar genom. De skulle behöva fakturera ganska rejäla arvoden för att få någon ekonomi i att arbeta deltid och vad det verkar inte ha så stora möjligheter att ta andra uppdrag på sidan av. De verkar ju rätt flexibla i förhållande till IL. Tror inte hon skulle vara beredd på att betala 700-1000 kr plus moms per timme för den här typen av tjänst heller (vilket inte skulle räcka för att gå runt om det inte finns andra uppdrag som fyller upp).

    Svara

   Det ska väl även få traktamente..?

   Svara

    Samt ob-tillägg.

    Svara

  Det är väl bekvämt att kunna ligga på solstolen och bara ropa ”ja älskling jag ser va fint du simmar” medan någon annan är i vattnet med barnen och själv bara behöva engagera sig i lek och bad när hon själv känner för det kanske?

  Svara

   Sedan avbryta för lite foton till bloggen. Så lägger vi till texten ”Mom life”. Klart!

   Svara

   Fy vad sorgligt.. stackars barn.

   Svara

   Jag ligger gärna i solen och hejjar på min son medans han leker i vattnet med sin pappa. Frågor på det?

   Svara

    Skillnaden är ju att din deras pappa (förmodligen) inte är anställd av dig?

    Svara

     * Deras alltså

     Svara

    Nej, ingen bryr sig pga det är inte dig vi diskuterar här (sen att du helt missuppfattat vad anonym 09:22 reagerade på i din desperata önskan att få jämföra dig själv med IL är en annan sak…) 🤷‍♀️

    Svara

  Alltså jag skulle tycka det var skönt att ha någon med mig på semester som hjälper till med våra barn 😅😅 men då är våra barn inte Lill-gamla och särskilt lugna, tvärtom! De är fulla av energi och myror i benen så de blir en del spring. Nu är de några år yngre än Isabellas barn så inte så konstigt. Men fasen vad härligt det hade varit med en tredje vuxen som kan busa o springa efter ungarna.
  Nu behöver vi ingen hjälp, vi är två föräldrar hela tiden så vi klarar oss bra ändå. Men visst vore det skönt, det kan jag inte förneka.

  Svara

   När vår dotter var 3 skrev jag min masteruppsats på sommaren. Dottern hade ingen sommarförskola och maken jobbade heltid. Min bästa väninna förstod att jag hade det lite kämpigt och åkte upp till oss i tre veckor och tog hand om dottern på förmiddagarna. Det var det finaste någon gjort för mig och uppsatsen hade absolut inte blivit klar utan henne

   Svara

    Wow, vilken vän ❤️

    Svara

  Usch….tycker faktiskt riktigt synd om hennes barn.
  Trots det löjliga att inte visa deras ansikte blir de exploaterade pga sin mamma.

  Vad har barnen med hennes verksamhet att göra?
  Hon kunde lika gärna utesluta att skriva en rad om dem och hålla barnen utanför mediakarusellen.

  Nu är de små men det kommer en tid då de kanske inte gillar att se tillbaka på hur man kritiserade deras skor etc etc….

  Svara

   Fast vad folk skriver här inne kan hon inte rå över. Spelar ingen roll om hon visar upp barnen eller inte. Här inne är allt hon gör fel.

   Svara

    Fast hon väljer ju själv använda sina barn i kommersiellt syfte. (jag ursäktar inte att folk klagar på att de använder crocs etc). Men även om deras ansikten inte syns så tjänar hon ju pengar på dem?

    Svara

     Vilken influencer gör inte det?

     Svara

      Ju större blogg destom er exponering av barnen.
      Det ursäktar väl inte att många influensers gör det? Är väl många som får kritik för att de försöker tjäna pengar på sina barn.

      Svara

       Fast IL gör det ju inte så mycket som andra bloggare, hon visar dessutom inte barnens ansikten pga integritet och säkerhet. Om hon inte skriver om barnen alls, som någon ovan skriver att hon inte borde, så klagar ju folk på det. Det har tidigare klagats här på att hon nämner sina barn för lite, ”ååh varför skriver hon inte om sina barn, nej hon bryr sig inte om dem hon skriver inte om barnen de är oviktiga, hon älskar dem inte, hon bryr sin inte…osv”… så j.kla sjukt, det spelar ingen roll vad IL gör och inte gör så hittar ni besatta bella-hatare fel ändå, ni vänder allt till fel. Hela denna hata-bella-och leta fel-grej som C startat är så sjuk, sorglig, obehagligt.. tragiskt hur hat-drev kan starta och hur vuxna kan bete sig.

       Svara

   Hon verkar dessutom tycka om Sally mer än Gillis på något sätt, fast i och för sig, hon är tjej och Isabella har aldrig älskat män…

   Hoppas Odd ansöker om ensam vårdnad och att Isabella aldrig mer skaffar barn, hon kan inte ens ta hand om de hon har nu.

   Svara

    Jag tycker också det känts som hon favoriserat Sally… jättetråkigt. Får hoppas att det inte är så på riktigt, bara något vi upplever!

    Svara

     I sin bok ”babyboost” skriver hon att hon började tokgråta av besvikelse och sprang ut från ultraljudet när hon fick reda på att hon väntade en pojke första graviditeten. Hon hade hellre velat ha en tjej. Hon säger själv att det tog flera veckor att komma över den besvikelsen..

     Svara

      Tillägg: jag är helt övertygad om att hon älskar båda barnen lika mycket, men har kanske lättare att relatera till en tjej? Ser sig själv i henne?

      Svara

    Det där var elakt skrivet! Kan ju vara så att Gillis inte vill vara med på bilder på samma sätt som Sally. I min familj finns det ett barn som inte vill bli fotad eller filmad och en som är en riktigt teaterapa och älskar det. Barn är olika. Vad en person lägger ut i sociala medier behöver ju som bekant vara långt ifrån hela sanningen.

    Svara

   Isabella är löjlig hela hon, men tycker att inte visa sina barns ansikten var ett av hennes bättre drag.

   Svara

    Varför skäms hon över sina barn, så fula kan de väl inte vara så att hon behöver pixla över ansiktena hela tiden?

    Svara

     Sjuka människa! Dina föräldrar borde skämmas över dig Ehh

     Svara

      Mina föräldrar finns dessvärre inte med mig längre, men jag har ingen anledning att tro att de inte var stolta över mig. Kanske borde du ta en funderare på vad ironi är innan du reagerar i affekt?

      Svara

     FYFAAN!!

     Svara

  Alltså jag känner en hel drös med föräldrar som gärna skulle ha barnen på förskolan under sina semesterveckor. Det här är ju likadant, ba att hon har råd att ha förskolan hemma hos sig.

  Svara

   Fast det är ju inte ok? Enstaka dagar/år för att kunna genomföra nåt som är omöjligt med barn kan väl hända den bästa, men att låta dem vara på förskolan i veckor medan man själv är ledig, finns det ens? I så fall är ju Bellas alternativ betydligt bättre, om man nu har råd och behöver stöttning med barnen

   Svara

    Y – Du skulle bara veta var föräldrar försöker göra 🙄👿👿

    Svara

    Ts skrev att de gärna SKULLE, inte att de faktiskt gör det. 🙂

    Svara

     Tack Hannelie, för att du läste ts ordentligt 😁

     Svara

    I en stad i Sverige i år krävde en förskola intyg på hur föräldrarna jobbade efter att anmälningarna till sommarförskola inkommit. 50% av sommarförskole-barnen föll då bort.

    Svara

     Exakt samma i min kommun, här sjönk ansökningarna med nästan 50% när kommunen begärde in intyg, helt sjukt. Jag Jobbar på förskola och är egentligen inte ett dugg förvånad. Många- mååånga föräldrar sätter i system att låta barnen vara på förskola långa dagar trots att de själv är lediga/har semester eller jobbar kortdagar. Så har det varit under de nästan 20 år jag jobbat och jag tror inte det blir någon ändring. Enligt vår högsta chef är det föräldrarnas behov som styr barnens vistelsetider och vi kan bara stå och se på när barnen får längre och längre tider.

     Svara

      Varför ens skaffa barn när man inte vill ta hand om dem och umgås med dem??

      Svara

       Många skaffar barn helt oreflekterat, bara för att det på något sätt ”ska göras”. Sedan fortsätter de att skaffa fler barn även efter att de kom på att ett eller två barm var ganska jobbigt. Så att livet blir HELT ohållbart för dem.

       Svara

      Tycker man hör om detta hela tiden men vilka är dessa föräldrar? De verkar ju inte hänga här eller på någon annan blogg och kommentera, för de föräldrarna som kommenterar är ju perfekta och har aldrig sina barn på förskolan i onödan.
      För att förtydliga så tycker jag inte att man bör ha sina barn på förskolan om det inte behövs, men det verkar aldrig vara någon föräldrar som erkänner att de gör det.

      Svara

     Tror dock inte att allt är för att man tänkt ha barnen på förskolan trots att man själv är ledig. Vi får alltid uppge ett större behov än vi sen har. För förskolan vill ha sommarschema i början av april och min semester är sällan klar förrän i maj. Så vi uppger frånvaro där vi vet att min man är ledig och där släktingar eventuellt redan vet att de kan ta barnen några dagar.
     Sen när jag har fått semestern bekräftad lämnar jag in eventuella ändringar

     Svara

     I Norge er det ingen krav om at foreldrene må være på jobb for at barna skal kunne være i barnehage/førskole. Tvert om, så oppfordres det aktivt til for eksempel å la barn av arbeidsledige gå i barnehage, det sees på som et viktig tiltak for integrering og språkutvikling hos barn av innvandrerforeldre.

     Barnehagen mine barn går i er stengt tre uker i juli, det er ganske vanlig. I tillegg er den stengt i tilknytning til påske og jul, og med det har vi voksne brukt opp våre feriedager på dager barnet uansett ikke kan være i barnehagen. Resten av året er det opp til vår familie å finne de løsningene som er best for oss. Det er jeg veldig glad for!

     Svara

     Källa på det? 🤷‍♀️

     Svara

   En helt seriös fråga: Varför har de här människorna skaffat barn? För att umgås med dem några timmar på kvällen? Man vill väl vara med sina barn, se dem utvecklas, lära känna dem? Det är ju just på semestern den tiden finns? Efter förskola är väl barn rätt trötta och vardagen ett evigt pusslande. På semestern har man ju tid för varandra, ingen stress och inga måsten.

   I vår moderna egocentriska tid borde fler fråga sig varför de vill ha barn. Det verkar finnas så många som skaffar barn för att ”man ska”, fast de vill leva ett liv som om de inte hade barn. Så konstigt.

   Svara

    Vissa av oss kan inte vara lediga, ens på semestern. Det är oerhört krävande med barn, speciellt som ensamstående. Bella kanske behöver två personer för att kompensera för avsaknaden av en andra förälder, vad vet jag.

    Svara

     Min kommentar rör inte BB, utan var ett svar till personen som sa att hens vänner vill ha tillgång till förskola på semestern.

     Är uppväxt med ensamstående förälder. Fanns inte på kartan att vi barn skulle gått på förskola på semestern. Då fick vi ju äntligen umgås 🙂

     Svara

     Vi har barnen på förskola två dagar i veckan under sommaren för att få det att gå ihop (7.30-15.00). Övriga dagar pusslar vi för att de ska få vara hemma, och i slutet av augusti har vi två lediga veckor ihop. Att ha barn på förskola under sommaren är knappast barnplågeri, men att hellre ha barnen på förskola än hemma när man är ledig är ju så sorgligt att man nästan dör av hjärtesmärta.

     Svara

     Fast det är skillnad på att vara ensamstående med barn på heltid, och att dela barnen med någon man inte längre lever tillsammans med. Föräldrar i den senare kategorin får ju regelbundet avlastning och ofta hela veckor utan barnansvar. Då bör man klara av omsorgen om ungarna den tid man har dem.

     Svara

      Fast att vara ensam med barn dygnet runt kan vara tärande, men jag håller med dig. Man får mycket ofrivillig avlastning.

      Svara

    Och så går vi på förskolan på knäna för att det inte finns tillräckligt med personal. Man kan lätt bli lite irriterad när man kämpar med gråtande ettåringar en hel dag och sedan dyker föräldrarna upp klockan 18 och berättar glatt att de slutade jobbet redan klockan 14 idag, så de har hunnit med både gym, ansiktsbehandling och storhandling. Barnet somnar i vagnen/bilen på väg hem och sedan kommer de till förskolan 5.30 nästa morgon…
    På se. Esternr det bara Bamseklubb och Lollo och Bernie, så föräldrarna kan ligga på stranden och dricka drinkar ifred.

    Inte alla föräldrar osv. Men fler än du tror.

    Svara

     Gör folk så?! Jag får ångest om jag springer in och köper mjölk på väg från jobbet till förskolan 🙈

     Svara

     Jag hade skällt ut föräldern om jag var du! En del verkar tycka att de har rätt att göra så bara för att de betalar en avgift. De har glömt att barnomsorg är subventionerad och att man betalat långt mindre än vad det egentligen borde kosta. De glömmer vilken fantastisk förmån det är med billig barnomsorg där högskoleutbildade pedagoger jobbar.

     Svara

     Om ni gårpå knäna pga för lite personal är det en facklig fråga och något ni behöver ta med chefen -det är inte föräldrarnas fel oavsett när de hämtar om de inte medvetet hämtar senare än den tid de uppgett på schemat. Lägg problemet på rätt ställe. Om alla var hemma heltid med sina barn hade inte era jobb funnits.

     Svara

      Givetvis är det ett mångfacetterat problem, men det hindrar ju inte att man kan bli lite trött. Speciellt när man VET att föräldrarna går hemma, men ändå är det deras barn som är först och sist på förskolan. Vi i personalen får ju både raster och kan gå hem, men barnen är fast i sina 55timmarsveckor, utan paus.

      Sedan vill jag även informera om att det inte finns någon att anställa. Alltså… Alls. Rektorn och facket skriker sig blå, men det finns ingen. Innan fick vi åtminstone förvirrade 19-åringar som behövde extrajobb, som vikarier. Nu har även de slutat att söka sig till förskolan.

      Svara

       Är du arbetslös eller sjukskriven tror jag inte att du får ha barnen hemma? Inte säker dock.

       Svara

       Ja… med så sura kollegor så skulle inte jag söka mig dit heller. Har aldrig fattat det här med att vissa av er som jobbar på förskolan önskar att alla barnen var hemma med sina föräldrar istället. Byt jobb då? Jobba med någonting annat?

       Svara

        Det är helt förståeligt att förskolepersonal lackar! Och stackars barn! Förskola ska täcka upp jobb, inget annat. Det blir jätteintensivt för både personal och barnen med stora barngrupper och ofta för lite personal. Backar er till 100% ❤ /Småbarnsmor

        Svara

         Det fattar jag också, och håller med – barnen ska vara på förskolan när behovet finns, det jag menar är att tonen alltid är så otroligt negativ och det handlar alltid om hur jobbigt allt är och hur mycket bättre det vore om barnen inte var där. Jag undrar bara hur de tror att de skulle få jobb om alla barn gick hemma på dagarna?

         Svara

         Jag förstår också att personal är sura om de är underbemannade men det är inte föräldrarnad fel att ledningen underbemannar.

         Svara

          Hela den offentliga sektorn är kraftigt underbemannade och det är viktigt att vi inte låter den frustrationen gå ut över oskyldiga tycker jag. Fast det är klart att det lätt blir så om man inte tänker efter. Majoriteten av alla föräldrar vill ha sina barn hos sig så ofta det bara går!

          Svara

        Men va? Det var väl knte alls det hon sa? Utan att barnen ska vara i barnomsorgen när föräldrarna jobbar – inte när de slappar, spaar, shoppar, tränar.

        Också helt ofattbart att folk inte fattar vad som betalar förskola. Den är skattefinansierad för att möjliggöra bägge föräldrarnas förvärvsarbete – inte deras träning!

        Svara

         Läs om!!!. Med dagens regler går det väl inte att ha barnen på förskolan utöver arbetstid annat än de mycket få dagar man lyckas flexa enligt vad jag förstått? Kanske har jag fel? En fritidspedagog jag funderade på att dejta för länge sedan sa att folk har sina barn på fritids fast de är lediga. Därför tänkte de inte göra något trevligt med barnen på loven. Jag råkade känna många föräldrar o min o deras strävan var alltid att barnen skulle vara lediga så mycket som möjligt. Man pusslade o pusslade o hade dåligt samvete för varje dag man hade sitt barn på fritids. Detta var på en privatskola o jag fick en chock när jag hörde personalens inställning. Kändes inte alls så tryggt att lämna mitt barn där efter det!

         Svara

       Men om föräldrarna ”går hemma”, är de inte t ex sjukskrivna då? Jag hade definitivt inte klarat ha barn hemma när jag var sjukskriven för utmattning. Hade inte länts kul att dessutom blivit dömd av barnen förskolepersonal för att jag inte haft dem hemma. Vi ska vara försiktiga med att dra slutsatser om sånt vi inte vet något om.

       Svara

        Håller verkligen med dig. Har också varit hemma för utmattning och man känner sig som det värdelösaste sällskapet då dessutom (jag gjorde det). Man kan förlora sin sjukskrivning dessutom tror jag. Min dotter hade mycket separationsångest för att hon var för lite på förskolan första åren. Personalen sa till och föreslog att hon skulle vara där 8.9- 16 för att även hinna med fri lek och inte bara rutiner. Hon började trivas så mycket bättre när vi gjorde så fast separationsångest hade hon till viss del ett bra tag.

        Svara

   Haha där sa du fan ett sanningens ord. 🙂 Har hört ett par kollegor efter semestern säga ”Vad skönt att komma tillbaks till lugnet!” då de har småbarn hemma som kräver myyyycket….

   Svara

  Känns som att folk ofta glömmer (förbiser?) att Bella har ADHD, en funktionsnedsättning som kan vara sjukt begränsande i livet. Svårigheter med fokus, igångsättning, koncentration och struktur i vardagen underlättas med assistentstöd på olika sätt. Även om Bella beskrivit sin ADHD som en superkraft behöver inte det betyda att hon inte kämpar med sin funktionsnedsättning.

  Svara

   Klarar hon att bygga bolag så klarar hon att ta hand om sina barn.

   Svara

    Fast hon klarar inte att bygga bolag i längden. Startup efter startup som överges när hon tröttnat eller det visar sig att det inte blev den dundersuccé hon förväntat sig från dag 1. Undantaget är väl Löwengrip Beauty, men det företaget verkar hon också på väg att släppa nu.

    Svara

     Det är väl också på väg utför?

     Svara

      Hon har haft möten med investmentbolag flera gånger. Jag minns London och Köpenhamn under senaste halvåret. Verkar inte som att nån av dem nappat på att satsa pengar/köpa LB. Med tanke på att flera nyckelpersoner sagt upp sig under våren är väl frågan om det blir nån fortsättning för bolaget, om Pingis tar över det helt eller om det läggs ner. IL har ju helt slutat göra reklam för produkterna. Hon satsar allt på sitt eget investmentbolag och sin drömmar om att make it big in America.

      Jag förstår inte hela upplägget med USA-satsningen. Hon ska sälja in sig själv som reklampelare för allehanda tjänster och produkter på en internationell marknad? För att bli så stor att det är attraktivt för köpare av tjänsten krävs att hon blir betydligt större än vad hon är idag och planen är att öka sin berömmelse genom att glida omkring i utkanten av jetsetvärlden? Då känns det inte särskilt smart att använda ES som avstamp. Han har alltid verkat i bakgrunden och hans kontakter är sannolikt inte i den värld där IL drömmer om att verka även om han är en stor aktör på fastighetsmarknaden. Hade varit mycket bättre för henne att hitta nån amerikan som hjälpt henne till ett kontaktnät på den planhalvan där hon vill vara.

      Svara

       Det kan ju faktiskt vara så att hon är med denne ES för att hon är kör, och inte för att det är ”smart”?

       Svara

        Visst kan det var så, men med tanke på hela hennes offentliga liv mappas upp i ett mönster av strategier som hon använt sig av i 10 år, så kan jag inte låta bli att tänka att också relationer sorteras in under ”tårtbitar” som ska passas in i det mönster som ska föra henne till toppen.

        Svara

      Jo, det är hos fogden

      Svara

    Det är helt olika saker med helt olika krav på en själv. Bygga företag – man har kontroll över sitt arbete och kan reglera när en behöver hålla sin uppmärksamhet samt skapa micropauser mm för återhämtning.

    Vara förälder – en behöver hålla fokus och uppmärksamhet konstant samt komma tillbaka till tråden fast en blir avbruten konstant.

    Jag klarar av att studera programmering och matematik på högskolenivå men har supersvårt för att få någon form av rutin på enkelt hemarbete som diska, för att inte tala om laga mat som nästan känns oöverstigligt. Packa en väska inför nån form av resa är också sanslöst svårt av någon jäkla outgrundlig anledning.

    Det är det som gör det så krångligt för många att förstå när man jobbar med någon med Adhd, många tillsynes ”enkla saker” som bara är att göra blir sjukt svåra, medans annat, som för många normalstörda verkar svårt snarare är lätt.

    Svara

    Det gör hon ju inte. Hon kan starta bolag, men hon kan inte driva dem, allt hon tar i slutar med konkurs. Vem som helst kan starta massa bolag, det krävs ingen talang för det och det är knappast ett mått på hur framgångsrik man är. Kolla på vinsten i blondinbellas bolag så ser ni hur värdelös hon är på att driva företag. Hon är bra på att blogga, ljuga och provocera, that’s it.

    Svara

     11:53 +1000👍

     Svara

      Vad betyder +1000 ? Jag har alltid trott att man skrev +1 för att visa att man är ytterligare EN person som tycker lika?

      Svara

    Det finns läkare, professorer o oerhört duktiga människor som inte klarar av att ta hand om sina barn.

    Svara

    Nej det är stor skillnad, visa med ADHD har lätt för det teoretiska och det praktiska i ett jobb, men svårt med det sociala och att tolka in signaler.

    Svara

    Inte nödvändigtvis. Snälla läs på om ADHD innan du kommer med svepande generaliseringar och påståenden.

    Svara

    Två helt olika saker.

    Svara

   Rebecka,

   Jag har ADHD och det är århundrades larv.. spyr på de som försöker få det till någon sorts ”funktionsnedsättning”. Det är ofta problem med ADHD när man är barn/yngre tonår i skolan där du måste koncentrera dig ”mot din vilja”, som vuxen har jag svårt att förstå problemet. Det är nog faktiskt då mer en superkraft än en funktionsnedsättning faktiskt… men i Sverige är det nästan lite ”inne” att ha diagnoser. Spyyyyyyyr

   Hursomhelst, angående bella så frågar jag mig alltid varför hon ens skaffade barn? Vad man ser på bilder ser det inte alls kärleksfullt eller härligt ut.

   Svara

    Jag har också ADHD, så du behöver inte berätta för mig hur det är. Du kanske har högfungerande ADHD, eller helt enkelt inte vuxen-ADHD? Flera av mina vänner med diagnosen (eller ADD) behöver boendestöd, särskilda hjälpmedel eller anpassningar på arbetsplatsen för att klara av sitt liv. För dem är det definitivt en funktionsnedsättning. Jag själv har högfungerande ADHD men har ändå behövt göra anpassningar i mitt liv, lära mig hantera hur jag fungerar på grund av diagnosen och prova medicin för att blockera de värsta impulserna. För mig är inte diagnosen (eller snarare symtomen) livsförödande, men den påverkar definitivt mitt liv på negativa såväl som positiva sätt.

    Svara

     Boendestöd för adhd? Och familjer med barn med grava handikapp nekas stöd om och om.

     Svara

      Du kan inte utgå från dig själv och tro att du har facit. ADHD är en spektrumdiagnos och kan se väldigt olika ut. Ingen anekdotisk bevisföring tack.

      Svara

      ADHD kan vara en grav funktionsnedsättning. Det beror på hur allvarlig den är, det kan se väldigt olika ut. Snälla, ställ inte utsatta grupper mot varandra.

      Svara

      Ja det kan man absolut få

      Svara

    Svar i modd.

    Svara

     Då vet vi.

     Svara

      Det var inte riktat till dig så att du också vet är helt ointressant för dig att berätta för oss.

      🍦🌞

      Svara

       Okej, då vet vi.

       Svara

    DeFacto, då borde du nog inte ha fått din diagnos, och den skulle med stor sannolikhet bli bortplockad om du utreddes igen. Det är nämligen ett absolut diagnoskriterium att man inte bara ska ha ett visst antal kriterier uppfyllda för ouppmärksamhet och/eller hyperaktivitet, utan att man också ska vara just funktionshindrad. Är man inte det ska man inte få någon diagnos, det är ju själva grejen. Alla kan känna igen sig i adhd-kriterierna, men långt ifrån andra är funktionshindrade. Jag träffar barn, ungdomar och vuxna med adhd samt deras familjer dagligen, och det är sannerligen ingen superkraft det handlar om. Ditt svar är raljant och okunnigt.

    Svara

     haha, inte fått min diagnos? Är du min läkare nu också? Du kan ingenting. Du har läst till dig allt i en bok eller på internet.
     Jag var den såkallade dampungen i skolan. Jag gick i så kallad ”liten grupp” från 6an och åt concerta alla åren ut. Hatar den medicinen och hatar allt med medicinering.

     Mina problem var koncentration och aggression (som fortfarande är ett problem) däremot har jag lärt mig att leva med det och gör ingen sak av min ADHD. Folk i Sverige vill ha diagnoser. Lika töntigt som att folk gör en sak av ADHD är det av folk som sjukanmäler sig på jobbet för snuva.


     Rebecka,
     ”Flera av mina vänner med diagnosen (eller ADD) behöver boendestöd, särskilda hjälpmedel eller anpassningar på arbetsplatsen för att klara av sitt liv ”

     HAHAHA, men snälla? De har nog andra problem än ADD/ADHD.. får ångest bara jag hör orden boendestöd, hjälpmedel.

     Svara

      Nja, behovet av boendestöd beror på vilka strategier man har. Jag som har alla räkningar på autogiro /efaktura och aldrig köper något på faktura tex behöver inte det. Men jag vet äldre personer som absolut vill ha papersräkningar, som de sedan misslyckas med att betala i tid. De kan då få boendestöd för att lyckas betala räkningar.

      Svara

       Tycker också personen verkar lite otrevlig men jag förstår poängen helt. Idag känns det som att varenda person ”vill” ha en diagnos när då det verkar så coolt att vara annorlunda när människor som lever med dessa diagnoser i de flesta fall bara önskar att de inte hade dem. Jag menar, vem vill egentligen ha nån sorts diagnos alls? Sen skyller folk allt på sina diagnoser. För mycket energi? Adhd. Glömsk – adhd. Jobbigt att betala räkningar – adhd. Tror vi alla hade kunnat ta ett normalt beteende och översätta det till adhd om man nu ville det. Dock säger jag inte att det finns de som verkligen har stora problem.

       Svara

        Boendestödet vid ADHD är dock en kort insats för att folk ska lära sig rutinger och dylikt för att klara av att städa, laga mat och betala räkningar. Inte en långsiktig lösning, utan något som vuxna som fått diagnosen ADHD i vuxen ålder och som hade gravt opedagogiska föräldrar får. Tex en kompis till mig som har ADHD och växte upp i en missbrukarfamilj och flyttade hemmifrån när hon var 16 för att överleva. Hon fick boendestöd en kort tid för att lära sig att planera upp dagen, göra en budget, städa och hålla rutiner. Eftersom hon både har en biologisk och en social faktor som gjort det jättesvårt för henne att få till det här.

        Svara

      Oj shit vad otrevlig du verkar, defacto. Det är inte alls inne med diagnoser, att säga så förminskar andra människors känslor.

      Svara

       Hen var inte otrevlig utan lite upprörd och att du skriver att hen verkar vara otrevlig generellt för att hen var irriterad här och nu är otrevligt av dig och en härskarteknik apropå att förminska någon.

       Svara

        Är det otrevligt att påpeka att någon beter sig otrevligt? Visste inte heller att det var en härskarteknik eller att förminska. Hur kan man säga då?

        Svara

        Menade ju inte heller generellt, utan i kommentarerna ovan.

        Svara

         Ok.👍

         Då borde du använda en annan formulering än , ”oj shit vad otrevlig du verkar”.

         Den meningen dömmer hela människan och inte hur hen är här och nu.

         Du kunde sagt, shit vad otrevlig du var nu, eller liknande istället.

         Förstår du skillnaden?

         Svara

          Oki då jag förstår skillnaden! Då vill jag skriva det istället. Defacto, det var enligt mig otrevligt att skriva så som du gjorde. ☝️

          Svara

           👍👍

          Eller, oj shit vad otrevlig du låter…

          Finns massor av val som jag tycker hade varit bättre.

          Svara

           Wow … 🤦🏼‍♀️

           Det var ju såååå stor skillnad på ”shit vad otrevlig du verkar” och ”shit vad otrevlig du låter”

           haha, hur orkar ni????

           Wow vad sorligt att ni inte förstår skillnad på person och handling. Går säkert bra för er i sociala sammanhang och på jobbet. 😊

           Shit vad otrevlig du verkar (vara (är den korrekta avslutningen på meningen))

           Alt

           Shit vad otrevlig du låter (här just nu)

           ….Är de facto två helt olika betydelser. 😉

           Vad säger nu de coola kidsen igen? Stay in school 😊

     DeFacto, jag är på riktigt psykolog. Vare sig du tror det eller inte. Jag gör cirka 50 utredningar om året, träffar barn och ungdomar med ADHD samt deras föräldrar hela tiden, varje dag. Och funktionshinderkriteriet är ett viktigt kriterium, som vissa uppfyller i barndomen och inte som vuxna, så kan det absolut vara. Men är det inte uppfyllt ska man inte ha diagnos, och kommer man till mig får man det inte heller. Men jag tycker du ska läsa på innan du diskuterar (kanske i en bok eller på internet, det är inte så dumt).

     Svara

      Q, psykolog och inne och läser/kommenterar på bloggbevakning.se

      Å herre…. gud ge mig styrka.

      Svara

       deFacto du vet att även psykologer är människor? dem kan gillar bloggar, Youtube, skvaller, smink, mode, golf, fotboll, mm. På jobbet lämnar man sitt privatliv och gör sitt jobb, men när man lämnar jobbet är även psykologer personer med intressent, känslor, åsikter och privatliv.

       Svara

        Framförallt så kan man ju finna den här bloggen som en intressant studie. 😉😊

        Svara

       Vad borde vi ha för yrke? Själv är jag doktor i fysik, får jag läsa här?

       Svara

        Nej. 😉😘💕

        Svara

        Doktor i fysik.. well, det behövs väl det med. Låter som deppiga dagar, men nåväl.. du är okej, läs på.

        Svara

         Haha deppiga dagar? Vad arbetar du med defacto?

         Svara

    Nä det är verkligen ingen värme i vare sig bilderna eller hennes tillhörande kommentarer, tänkt på det också. Stage-at, kallt och sterila miljöer.
    Kanske är det meningen för ytterligare provokation ”titta på min lilla mini-medocka” bla bla, men det är ju också nästan lika sjukt isf.

    Svara

    Fast jag är högfungerad med ADHD och det gör det inte till en ren superkraft. Jag behöver mycket ensamtid för att ladda batterierna, jag har haft jättesvårt med relativt enkla kurser på universitetet för att jag upplevt ämnet som tråkigt, jag måste alltid tänka på att dämpa mig för att inte framstå som för mycket. Tex måste jag acceptera att om något behöver ändras i en organisation så kan jag inte ändra det på en vecka, utan försöka påbörja ett förändringsarbete som kan ta flera år eftersom andra människor inte har lika lätt med förändringar /se problemen. Senast här om dagen råkade jag skämma ut en kompis så jag började skämta högljutt på offentlig plats om eventuella könssjukdomar alla hans tinderdejter kan ha gett honom.

    Samtidigt så är jag högutbildad, har ett rikt socialt liv, ett välskött hem etc. Om jag berättar för människor att jag har ADHD blir de flesta förvånade samtidigt som det gett mig mycket. Men det ovan i kombination med demoner orsakade av de friktioner som uppstod mellan mig och andra människor under uppväxten orsakade av min hyperaktivitet skulle jag gärna vara utan.

    Svara

    Men för att kunna få diagnosen krävs att en beskriver svåra problem i vardagen som leder till ett lidande och att inte kunna leva sitt liv fullt ut, alltså att det innebär en funktionsnedsättning. Om det inte innebär en funktionsnedsättning för dig så har du helt enkelt inte adhd.

    Svara

    Visa barn/unga växer ifrån ADHD problemen vilket gör att dem får det lättare i vuxenlivet, för andra är det tvärtom, dem har svårare i vuxenlivet pga sin ADHD. Om du har ADHD borde du även veta att det finns många olika varianter på hur ADHD yttrar sig, alla är inte som dig.

    Svara

    FU kan inte utgå från dig själv och tro att du har facit. ADHD är en spektrumdiagnos och kan se väldigt olika ut. Ingen anekdotisk bevisföring tack.

    Svara

   Precis. Jag ser inte min adhd som en superkraft. Hade jag däremot haft någon som tog hand om allt, hushållssysslor, planerat och strukturerat, någon som fixar maten samt ekonomin till rekreation och återhämtning osv så är jag säker på att det hade varit en superkraft.

   Svara

  Jag tror mer på att Isabella inte litar på sin föräldraförmåga eller också är det Odd som kräver att barnflickan ska med för att han har noll förtroende för Isabella som mamma, vad vet vi?

  Svara

   Jag tror inte O kan ställa krav på Isabella och få igenom dessa. Hörde man ju i sommarpratet hur bra det gick. De verkade ju försöka ha lite mer kontakt där efter hajen/maffia-affären, och han skulle komma ner till Frankrike, men det blev ju inget av det. Jag tolkar Os ord om sommarpratet som att de i princip knappt har nån kontakt alls, annat än om barnen, och det kanske hemma-teamet sköter. Att ha personal hela tiden är helt klart Isabellas val.

   Svara

    Han kan ha socialtjänsten på sid sida alt enskild vårdnad. I de lägena kan han ställa krav.

    Svara

     Socialtjänsten kan inte bestämma om umgänge och liknande såvida barn inte vårdas med stöd av LVU, sluta sprid dumheter.

     Svara

      Har han enskild vårdnad bestämmer han o är socialtjänsten inblandade kan de göra bedömningar o rekommendationer som många föräldrar samarbetar kring.

      Svara

       Fakta, han har inte enskild vårdnad. Häls/de som vet, de vet.

       Svara

    Du tolkar Odds ord om sommarpratet – ”jag har inte gett förbud, det var gemensam överrenskommelse att inte jobba på kvällar. Det var ett olyckligt ordval men det får stå för henne” – som att de i princip inte har kontakt alls? Okej…

    Svara

  Följer inte IL men det verkar inte helt ovanligt att ha hjälp med barnen typ -jämt. Har hört aupairer vittna om hur de fått ta hand om barnen och följt med på semestrar, för att avlasta 2 föräldrar. De verkar inte helt ovanligt att de välbetalda använder sig av just den tjänsten.
  F.ö har jag inte mycket att säga om just Löfvengrip, men jag tycker nog inte hon sticker ut nämnvärt här, utan att lägga värderingar i vad som är rätt eller fel…det är inte upp till mig att avgöra.

  Svara

   Jag har ett par vänner som båda siktar på sin karriär och för att maxa tiden med barnen har dem både aupair och städerska. Så dem får hjälp med att hämta/lämna barnen på dagis/i skolan, och så kan aupairen ta hand om barnen när dem behöver fokusera på något på jobbet hemma, som tack kan dem verkligen engagera sig till 110% när dem är med barnen, inga mobiler, datorer eller jobb när dem är med barnen, dem har även 3 barn, så aupairen ger dem möjlighet att få ensamtid med varje barn. Jag tyckte aupairen och städare var konstigt tills jag träffade dem hemma med alla, och insåg att dem gör det av rätt orsak, för att få maximaltide med barnen trots att dem båda satsar på karriären.

   Svara

    De*

    Svara

    Jag vet såklart inget om just dina vänner, men det låter lite som ”pappor som träffar sina barn varannan helg och går på gröna Lund/har kul på annat sätt”. Det är sällan dessa pappor som har bäst relation till barnen, utan snarare mammorna som är kring barnen i alla fall ett par timmar varje dag även om hon gör sysslor i hemmet samtidigt (dvs inte ”kvalitetstid”).

    Svara

  Jag förstår ärligt inte den här typen av inlägg. ”Jag skulle minsann aaaaaaldrig!” Nejmenvetdu, det är helt irrelevant. Bella lever sitt liv, alla andra får leva sina.

  Svara

  Hon måste väl ändå ha nån som tar hand om huset även under de barnfri veckorna?
  Hemma har hon väl sagt att hon har städning varje dag? De verkar ju inte ha med sig någon kock så någon måste ju fixa med frukost (som hon visserligen ibland säger sig göra själv..) men lunch, mellanmål, snacks måste ju även någon göra/ta fram.

  Svara

  Får Graaf kritik på samma sätt? Hon har väl ständigt hjälp från olika personer med hundar och barn? Har även haft inneboende och då är de två vuxna. Barnflickor, kusiner och den äldre damen. Lite storfamiljskönska. Döms vissa personer hårdare än andra?

  Svara

  En sån ensam människa hon är IL. Trots teamet som hon betalar för deras närvaro. Vad är det som gör att hon väljer bort en hel sommar med ”vanligare” aktiviteter och umgänge? Vilken chans får hennes barn att leka och träffa jämnåriga? Och inte enbart leva som små-vuxna?
  Jag gissar att IL ger sig ut på andra resor de veckor som barnen flygs hem till Sverige. Man kan undra om denna semester över huvud taget är planerad med ett barnperspektiv… eller ska allt naturligt fyllas av deras pappa? När ska IL förstå att barn i den åldern har helt andra behov än hon själv?
  Jag vet att jag låter kritisk men det står jag för.

  Svara

   Om hon har både ADHD o Aspbergers kanske hon har svårt att relatera till andras behov tänker jag.

   Svara

    Hon har ju inte Aspbergers, det har hon bara hittat på som en dålig ursäkt till när hon inte pallar med folk. Så länge hon själv är i fokus so fine, men aldrig annars

    Svara

     Hon har inte hitta på det, hon har inte sagt att hon har aspberger men att hon tror det och att hon har drag mot det.

     Svara

    Men gud, ska alla dåliga val i världen skyllas på adhd? Finns det ingen gräns…

    Svara

  Suck har verkligen tröttnat på denna donna. Vi vet ju att hon ljuger som en häst travar och uppvisar ett otroligt narcissistiskt beteende ”Chanel makes us happy” eller vad hon skrev häromdagen ihop med barnen… Hon vill verkligen inte ändra bilden av sig själv.
  Ingen aning om detta är sant heller, men det synd om barnen av anledningen att hon använder dem som små brickor i ett spel.
  Kan tänka mig hur jobbigt Oddan måste tycka allt detta är, fy fasen..

  Svara

   Tja, Isabella är ju en ikon enligt henne själv. Minns ni Hemine Hold inlägget där alla scarfs skulle vara inspirerade av ikoner och hon skulle vara den första.
   Det visar hur hon ser på sig själv!

   Svara

   Kh du verkar ju följa henne ändå och allt du tror är ljug är inte ljug men mycket ljug härinne däremot. Barnen såg glada ut när de var i Chanel-trädgården iaf det betydde nog inte att hon menade att chanel-väskor gör just barnen lyckliga, du verkar tolka in på ditt eget sätt.. men den vackra miljön kan ha gjort dem glada. Brickor i ett spel? Lägg av du vet inget om det!
   Odd tycker nog det är jobbigt med alla elakka skriverier om hans ex, barn och han själv här, och att bli förvriden i media och galet skvaller, det kan jag tänka mig är jobbigt för Odd, fy fasen…

   Svara

  Jag skulle vilja diskutera det här med att visa sina barn på sociala medier. Det finns en massa olika sätt att göra det på har jag märkt. Hos en del så finns de där i bakgrunden helt naturligt som en del av vardagen bara. Ledsna,glada,busiga,smutsiga . Hos andra tar de större plats och man delar med sig kanske lite för mycket bara just för att de är så gulliga,charmiga och dryga. Man berättar saker de säger och gör som kanske barnen själva när de blir större helst inte hade velat att föräldrarna flashat för hela världen. Sen finns det samarbetesfamiljen där man säljer ut sina barn .Kanske inte så personligt men man använder barnen i reklamsyfte och får gratisprylar. Och så har vi Bella som mer och mer använder sina barn för att höja sig själv till skyarna (plus dra in lite cash via samarbeten)som ”super mom”. Hon visar upp sig i perfekt fläckfri kontorsklädsel med perfekt hår och pumps när hon ler lite stelt och ”busar” med sina barn för att visa att man minsann kan vara både mamma och bolagsbyggare samtidigt. I bakgrunden står dock den inte lika uppsnofsade nannyn och väntar på att ta över när fotograferingen är klar,barnen är trötta,kinkiga och smutsiga…..

  Svara

   Tycker det här med barn i sociala medier är ett intressant ämne. Ser dagligen personer som lägger upp bilder på sina barn när de har mat i hela ansiktet, springer runt utan kläder och är ledsna/upprörda. Förstår att det kan kännas som något en del vill dela med sig av. Som vuxen jag blir däremot helt kall när jag tänker på att jag själv hade kunnat vara ett barn som visats upp så mycket i sociala medier om jag hade blivit född ett par år senare. Jag är evigt tacksam att sociala medier inte fanns på samma sätt när jag var barn.

   Svara

  Jag ser inte henne som en mamma. Jag ser henne spela en roll som en mamma, en skådespelare. Visst har hon fött dessa två individer, men allting ser så fejk ut. Hon har inte ens uppfostrat dom.

  Jag har själv ADHD, omedicinerad, trots det kan jag ta hand om mina två barn. Själv. Har barnen varannan vecka, precis som Isabella.

  Skulle aldrig falla mig in att prioritera mitt jobb framför mina barn. Att anställda en annan person som kommer vara runt mina barn 24/7. En annan person som uppfostrar och hjälper mina barn. En annan person som väljer ut presenter och julklappar, köper kläder och planerar utflykter för mina barn.

  Isabella kommer in och gör den lätta biten, läser en bok och sen godnatt. Fäller ut picknickfilten och serverar den färdiggjorda chokladmjölken till sina barn, den färdigbredda smörgåsen och den färdiguppskurna frukten.

  Allt ska tas kort på, dokumenteras, visas upp. Men fan vilken käftsmäll för barnen när dom inser att dom inte prioriteras. Dom är, som alla andra, brickor i hennes egoistiska spel. Arvingar, kanske till ett företag som kommer att rasa, men det vet vi inte.

  Allt är planerat i Isabellas huvud, hon ligger många steg i förväg. I Isabellas värld finns bara hon.

  So fun.

  Svara

   Och att vissa tycker detta är nåt att se upp till, det är mer skrämmande än Bellsans fjantiga provokationer och egomaniac-attityd.
   Det är ju mer detta som borde belysas i diskussionen, varför så många hyllar yta och låtsatsliv fortfarande. När vi vet att det ger noll riktig glädje bakom pallet.

   Svara

    Exakt! Hon borde inte hyllas utan vara ett avskräckande exempel på hur man inte tar hand om barn.
    Får rysningar av obehag över denna narcissistiska känslostörda ”mamma”!

    Svara

     Ja att hon på riktigt säger offentligt att karriären är minst lika viktig eller viktigare. Tyck det då, men håll f-n käft för dina barns skull, de har inte bett om att bli födda. Ingen momshaming i det utan normal j-la ansvarskänsla/omtanke för sina avkommor.. Hon tänker bara på sig själv…

     Svara

   Spot on! Läser inte hennes blogg längre för att jag alltid får en så obehaglig känsla av allt som visas upp. Arrangerat, kallt och känslolöst. Burr!

   Svara

   Alltså otäcka människa håll k*ften!! Vad vet du?! Skamligt att ni håller på som ni gör, och att CC låter detta pågå. Märkligt att såna kommentarer alltid släpps fram men annat stoppas. Skäms på er otäcka I*ioter!!

   Svara

    Bra argumentationsteknik du har. Tror du någon tar dig på allvar när du gormar och beter dig som en femåring?

    Svara

   Tänk om det är så att hon spelar en roll fast hon spelar rollen av en som spelar en roll att vara riktig mamma pga att det i hennes huvud ger ett mer framgångsrikt intryck. Tänk om hennes stora problem är att hon är ur fas med samtiden och tror att alla blir impade av privatjet och personal som tar hand om barnen och därför vill hon få det att verka så. Egentligen så kanske hon gör massa föräldragrejer och flyger BRA och sånt, men hon tror att det är power att ljuga ihop den här verkligheten alla kommenterar här nu.

   Svara

  Men nu har det gått 45 minuter, och ingen Stollis. Mysteriöst, sade Bill.

  Svara

   Ordningen är nu återställd

   Svara

  Hon kan inte vara själv med barnen. Hon vet antagligen inte hur man gör. Hon har utvecklats till ett våp med ett enormt ego. Hon reflekterar inte de minsta att de är barnen som till exempel måste flygpendla med andra människor än sina föräldrar. Gud förbjude att de skulle hända något på en av alla dessa flygresor. Min dotter fick flyga själv en gång mellan Sthlm-Skåne till morföräldrar. Hon var då 11 år, men jag fick ändå ångest och separationsångest tills hon var säkert framme.

  Svara

   ”Hur kan hon? Jaaaag skulle aaaldriiiiig….”

   Svara

    Hur kan duuuuu…

    Svara

   *det

   Svara

  Hade ju varit drömmen att ha hjälp med barnen några timmar om dagen på semestern! För att kunna vila själv eller dela upp sig och göra olika saker som barnen vill göra. Tror inte det är så himla ovanligt heller. Varje gång vi rest till lite lyxigare resorter har de flesta utländska familjer haft med en barnflicka. Hos svenskar är det väl hyfsat vanligt att resa tillsammans med mor- eller farföräldrar för att få chans till avlastning, och det verkar ju inte vara aktuellt för Isabella. För henne tror jag också att det till stor del handlar om image.

  Svara

   Avlastning från sina egna barn… -_-

   Svara

    Ja? Det tror jag att de allra flesta föräldrar skulle vilja ha / behöver ibland. Förr var det vanligare att få den hjälpen från äldre släktingar, idag hittar många andra lösningar.
    Hade det varit mindre ”fel” om Bella bott på något hotell och haft barnen i Bamseklubben några timmar per dag? Eller om mormor varit med och passat barnen?

    Svara

     Ja eller hur? Jag förstår inte varför det är så konstigt att ha med sig nannyn på semester? Det har alltid vi med oss och det underlättar ju. Kanske för att det inte är så vanligt i Sverige?

     Svara

     Det är ganska stor skillnad då man övrig tid finns med barnen dygnet runt och är deras främsta trygghet, visar att man alltid är tillgänglig för dem o att man löser alla problem tillsammans. Att ha barnen med vid vardagssysslor, bjuda in dem, småprata o hänga ihop i vått o torrt liksom ger barnet grundtryggheten och främjar anknytningen. Att vara den eller en av dem som tar hand om barnet i alla stunder är det allra viktigaste för relationen enligt mig. Man delar mycket tillsammans när livet pågår.

     Svara

   Jag tycker inte att det är konstigt att vilja ha lite egentid/partid eller hjälp med barnen när man har semester.
   Däremot så tycker jag att det är lite konstigt att hon behöver hjälp när hon endast har dom halva tiden hemma och halva tiden under sommarlovet.
   Hade jag varit vv-förälder så hade jag nog prioriterat tid med mina barn, när dom väl var hos mig, njutit av att ha tid att ta hand om mina barn själv, bara ta det lugnt, och tagit min egentid de veckorna de var hos andra föräldern.
   Men det är ju jag. Andra prioriterar väl kanske annorlunda.

   Svara

    Sant! Och när jag tänker efter hade jag mycket hellre fyllt det stora huset med vänner som också har barn, än att ta med anställda. Hade varit roligare för alla och de vuxna kan hjälpas åt med barnen så att alla får lite egentid om man vill. Catering och städhjälp lär ju gå att hitta på plats tänker jag. Måste kännas sjukt märkligt att gå ut och äta med personer som får betalt för att följa med🤷‍♀️

    Svara

  Många fler än man tror har barnflickor, au pairs, Bamseklubb, hotellets barnvaktsservice osv. Om det är rättvist mot barnen säger jag inget om, men det är väldigt vanligt, inte bara blan rikt folk

  Svara

   Lite märkligt att jämföra detta med Bamseklubb… det är ju minst lika mycket för barnens skull. Det är kanske inte så kul som 6-åring att ligga i en pool hela dagarna. Då är det ju bra att 2-4 timmar per dag får gå och leka av sig med en grupp av andra barn och vara med på aktiviteter. Bamseklubben är ingenting man skickar sina barn till på heltid. Bamse flyttar inte in och hänger på familjen 24-7.

   Svara

    Nej kanske inte 24/7, men nog så mycket en avlastning för föräldrarna. Hur ska nu ha det nu? Först ska barnen absolut inte vara länge på förskolan (trots att de leker med andra barn) för det är hemskt av föräldrarna, men Bamseklubben går bra för då är det minsann bara för barnens skull. Då vill de minsann bara vara där och leka och ingen ropar ”men barnen vill vara med sina föräldrar”.

    Svara

  Jag tycker det är lustigt/konstigt att hon i de få inlägg hon skriver om barn och uppfostran alltid betonar att barnen ska lära sig göra saker själv, typ beställa på restaurang, hälla upp ett glas vatten etc. när de lever (halva tiden) i en tillvaro där mamma inte ens torkar håret eller väljer kläder själv. Ungefär som att de i princip ska vara självgående fast de inte ens är 6 år.

  Och hon skrev också att hon inte skulle acceptera att barnen gnällde eller bråkade. Men barn är ju barn. Det är iallafall enligt mig förståeligt och bara att acceptera om en 3/5-åring börjar gnälla/bråka under en eftermiddag som ska tillbringas med klädshopping, villaträdgård och restaurang. Det är normalt att ett barn blir trött/uttråkat/överstimulerat då, det är ok att säga: ”Oj nu är vi visst alla klara för idag, nu åker vi hem och äter middag istället.” Man är inte en dålig förälder för det, och barnet är inte ett dåligt barn för att det gnäller.

  Ja det är klart att barn ska lära sig bordsskick och uppföra sig, men det måste också finnas möjligheten att inte vara duktig jämt, att inte orka jämt, att inte uppföra sig perfekt jämt. För man är bara ett barn, det är förälderns uppgift att hjälpa barnet att tolka och reglera sina känslor, negativa som positiva, inte barnets uppgift att trycka bort det negativa för annars är jag dum och mamma/pappa blir arg.

  Detta är bara vad jag läst hos Isabella på bloggen och min tolkning av det, jag vet inget om hur hon är 98% av tiden hon är med sina barn. Men jag såg hon fick beröm för sin uppfostran och ville nyansera det lite. Jättebra att öva barnen på uppföra sig ute, men jag hoppas det sker med lyhördhet.

  Svara

   Tänkerhon nån gång på vad hennes barn kommer säga om sin uppväxt i ett fiktivt sommarprogram om en sisådär 25 år?

   Svara

    Hon upprepar sin egna historia..

    Svara

     Skillnaden är väl att hennes historia är fiktiv, barnens tyvärr verklig…

     Svara

   Mycket klokt skrivet!

   Svara

   Aaah so das Blondinbella ist nicht eine zuper idé?

   Svara

  Hej
  Jag jobbar för ett internationellt företag som håller på etablera sig i Sverige och mina PR och markandsföringschefer funderar på köpa reklam hos Bella… I dont think its a great idea med tanke på dels vårat varumärke och värderingar.
  Nu frågar min chef om olika artiklar som skrivits om henne (helst pā tyska lol :P)
  Men kan ni komma på något?

  Dom har tidigare inte velat jobba med Bianca Ingrosso (…kommer inte ihåg exakt varför men var något uttalande)

  Svara

   Vad tror du Magnus tycker om att du skriver ut den informationen på bloggbevakning Diana?

   Svara

    Haha snälla kan detta vara en äkta konversation!!! 😀

    Svara

    Ta det här privat, snälla.

    Svara

    Aj aj aj

    Svara

    Det var som fan, du är avskedad Diana!

    Svara

     PS Vi kommer aldrig att köpa reklam hos Bella! Det får bli Kissie istället.

     Svara

   Herregud så löjligt, så töntigt. Eller hur Diana. Öööhh.. Men vill ni få rejält med spridning så anlita Bella ni.

   Svara

   Vi kan gemensamt brainstorma på måndag efter lunch.

   Svara

   Aaah so das Blondinbella ist nicht eine zuper idé?

   Svara

   Alltså är dina chefer så korkade att de tar avdankade blondinbella framför den bruden som säljer slut på varje vara hon öppnar munnen om? Blondinbellas förtroende är i botten, folk i Sverige hatar henne, allt hon förknippas med är fejkade maffia-sagor, stort hus och 11 floppade företag. Hon är inte i hetluften och har inte varit på många år. Bianca däremot kan sälja vad som helst, finns nog ingen hetare kändis just nu i Sverige och då är jag inget fan. Hon har heller inte uttalat sig som en idiot, speciellt inte om andra människor. Hon är äkta. Dina chefer är galna. Eller snåla, då b kostar typ tre ggr mer än blondinbella.

   Svara

    Jag tror på riktigt att Isabella lyckats sälja in sig som den största i flera sammanhang. Bianca o co har inget behov av att göra ngt liknande o har kanske lite ödmjukhet kvar. De behöver inte pengar lika desperat heller.

    Svara

  Alltså ärligt talat så tror jag att hon tror att hon är speciell som har två stycken som tar hand om barnen, att det är något som finare människor har, som kungafamiljer och riktigt rika personer, att de går hand i hand haha men här i Sverige finner vi de så ofantligt märkligt att man inte kan ta hand om sina egna ungar.

  Alternativt så fixar hon inte att ta hand om sina två barn, det är absolut inge fel med de, men hon har alltid haft Odd som tagit barna när de levde ihop, direkt när hon flyttade så kom de in barnflickor. Och som sagt de är inge fel att ha svårt att ta hand om sina barn, men jag tror inte hon är kapabel till att ta hand om sina två ensam.

  Svara

   Nja, Isbella tog faktiskt hand om sina barn då för Odd ville ju sova på helgmornarna.

   Svara

    Hon passade ungarna när Odd sov ibland menar du? 😂 Det är inte att ta om hand, fullt ut.

    Svara

   Jag tror hon klarar att ta hand om barnen men att hon tycker det känns tryggt med hjälp, och skönt och bra med avlastning. Jag tror inte hon känt sig trygg där i det stora huset själv med två små barn. Trevligare och tryggare med vuxensällskap med sig.
   Bra för tjejerna som har jobb och får resa. Jag skulle inte tacka nej till att få vara där.

   KZ och Bingo hade nanny och hemhjälp i sitt hus i Thailand, så det är inte helt ovanligt. Graaf brukar ha ”nannys” också.

   Svara

  Utan att vara ett Bella-fan fascinerar hon mig, liksom den impakt hon faktiskt har. Det är något i hennes utstrålning och förhållningssätt som har det där lite extra.
  På sätt och vis är hon en produkt av en framgångsrik jämställdhetspolitik.
  Trots avsaknad av formell utbildning och trots att hon är en ung, blond, kvinna lyckas hon leva ett liv som en 40-årig manlig karriärist förr i tiden. Hennes liv är drömmen för en manschauvinist med hemmafru på 50-talet. Här är hemmafrun hennes hemmateam.
  Äkta jämställdhet är när även kvinnor kan göra det män gjorde dåligt förr.
  Därmed inte sagt att det är bra, men man måste ta det onda med det goda.

  Svara

   Intressant analys!

   Svara

   Fast även på 50-talet kunde ju unga vackra blonda provocerande kvinnor komma upp sig. Hon har ju Brigitte Bardot och Marilyn Monroe på väggen, och lever som en Hollywoodstjärna på den tiden, komplett med nanny, blowdrys och insomningstabletter. Tycker mer det handlar om en ytlig konsumtionskultur än jämställdhetspolitik.

   Svara

    Fast de var kända för sin skönhet, blondinbella är känd för sin blogg där hon provocerade skiten ur folk.

    Svara

  😄🤣

  Svara

   Var inte menat till din kommentar 10.42. M v h/10.48

   Svara

  Svaret är nog i en av läsarkommentarerna, hon behöver hjälp att vara förälder. Kanske hon trots allt knäppt hon gör och säger ändå har den insikten att föräldraskapet med allt det praktiska inte är ngt hon klarar själv, bättre då att köpa hjälp än att inte räcka till på egen hand.

  Svara

  Arbetat som barnflicka i New York och Sverige och för mig följer detta bara mönstret för hur människor som har råd ofta vill ha det på ”semestern” och i princip all annan tid också för den delen. Att ha en eller flera barnflickor på heltid ger föräldern/föräldrarna chansen att vara flexibla, ”go with the flow” och kunna låta barnflickan ta över när de behöver eller vill göra något utan barn. Det är en ”lyx” som de anser att de vill lägga pengar på och som de tycker sig behöva. Ibland kunde jag uppleva det som att den här ”typen” av föräldrar tycker att barnen har det bättre med en barnflicka än med dom själva trots att de faktiskt är mamma/pappa. Eller så är det en form av försvar för att de ska kunna göra som de gör utan att må dåligt över tiden de frivilligt avsäger sig med sina barn eller få dåligt samvete. Jag hörde nämligen ofta från föräldrarna ”ni gör ju så mycket roligt ihop, X och du! X har mycket roligare och utvecklas mer när ni leker och utforskar omgivningarna tillsammans, på X villkor!”.
  Vem vet, men som sagt, detta är enligt min erfarenhet inget ovanligt eller konstigt, inte bland den typen av klientel som hon anser sig tillhöra.

  Svara

  Det kanske är dags att sluta benämna passopperna som ”team” och istället kalla dem det de faktiskt är: boendestödjare?

  Ska vi enas om det?

  Svara

  Jag tror att Bellsa är rätt oförmögen att ta hand om sig själv, ett hus och två barn på det. Vet inte om assistenterna är utsedda av landstinget eller hur det funkar… men i stort behov av hjälp är hon. Tror inte heller att Odd skulle gå med på att hon har barnen helt ensam. Det finns säkert ngt skrivet om det.

  Svara

  Kanske hon bara inte gillar att hänga med sina barn bara? 🙂 Och liksom ”köper sig loss” från det genom att han barnvakt med sig hela tiden?

  Man hör ju om en del pappor som gör så 😉

  Svara

  Allt det här reder ut sig på slutet – i form av deras relation senare i livet. Vi hade också barnflicka när jag var liten och speciellt min pappa var otroligt dålig på att någonsin umgås med oss barn. Idag när vi är unga vuxna och bestämmer själva så pratar eller ses vi aldrig med honom (han känner ju inte oss) och jag har en ganska opersonlig relation med min mamma. Kanske lyckas Isabella hålla bättre liv i relationen till barnen än mina föräldrar gjorde, kanske inte. Hur som helst så spelar alla val hon gör roll på något sätt, men det är hennes val och inte våra.

  Svara

   Amen på detta! Jag växte också upp med två föräldrar som jobbade jämt och vi syskon var utlånande åt höger och vänster åt andra vuxna. Att äta middag tillsammans som familj hände aldrig. Pappa minns jag knappt från min barndom. När jag hör folk prata om ”kombinera föräldraroll och karriär” så tänker jag alltid att dina domare blir dina barn. Om jag får barn i framtiden så kommer jag aldrig göra samma val som mina föräldrar, och skulle heller inte skaffa barn med en partner som prioriterar som mina föräldrar. Jag märker att det inte är populärt bland omgivningen att berätta om hur jag upplevde min uppväxt, folk vill liksom inte höra det perspektivet alls utan bara höra att det går utmärkt att kombinera barn och storslagen karriär. Och det är klart att det finns andra med liknande uppväxt som inte känner som jag. Men min relation till mina föräldrar är ytterst ytlig idag som vuxen. Och jag fattar inte varför jag ska engagera mig i två personer, som nu börjar bli gamla och behöver hjälp, när dom inte fanns för mig.

   Svara

  Kommentarerna här blir ju löjliga!
  Allvarligt, vad är det för skillnad på att hyra ett hus och att ha 2 personer som sköter hushållet kontra att åka på all-in-clusive semester där hotellpersonalen sköter allt som tex bäddning, städning, barnpassning etc och du får alla måltider serverade?

  Svara

   Att al inklusive personalen inte nattar dina barn? Att barnen knte går ner och sover hos kocken om de vaknar på natten? Att personalen då tar han om fler?
   Att du inte kallar personalen på hotellet för din familj?

   Svara

   Otroligt stor skillnad. Du rår över dig själv o ansvarar för både dig o dina barn på heltid då. Vi har bott på lyxhotell flera gånger och jag stornjuter för att jag slipper allt runtomkring. Skulle kunna ha många barn i sådana lägen, men det skulle tråka ut mig till döds alt göra mig för självfixerad att ha ett så enkelt liv alltid. Trots boende på femstjärniga hotell är det jag som borstar tänder, duschar, smörjer, klär på, tröstar, peppar, läser, fantiserar och hänger ihop med barnet dygnet runt. Jag är också mina barns allra största trygghet liksom pappan. Det är också bästa känslan att ha det så o vara så nära, men en del kan inte komma så nära. Det är inte deras fe. 2 personer anställda för en vuxen människa o 2 barn är helt orimligt. Jag skulle kanske kunna sysselsätta en person på heltid i max två veckor om jag samtidigt låg som en padda i sängen o beordrade rensning av vind, alla skåp, källaren o perfektion i övrigt. Sedan skulle jag kunna sysselsätta någon 8 h i veckan om jag ville ha hjälp med både städ, strykning, beställning av mat och tvätt. Nu köper jag in städ och läxläsning samt hemleverans av mat. I bland köper jag in snickare o transport till återvinningen. Vad blir det för konstlad relation om man inte håller ihop i vått o torrt o betraktar livet tillsammans. Det är ju starten för att vägleda sitt barn framåt genom livet.

   Svara

  Stor skillnad på att vara ensam med två barn jämfört med att ha betald hjälp som gör det man ber dem om.

  Ensam: Vakna, ordna frukost, plocka undan efter frukost, fixa lämpliga kläder till barn, borsta tänder, kamma hår, smörja in. Fixa sig själv, samtidigt som man ansvarar för barnen. Fixa picknickkorg till lunchen med mat man köpt i affären tillsammans med barnen. Barnen har tråkigt. Gå ner till havet med barn, hålla koll på två i trafik, dra med båda barnen fort till någon toalett när ena blir bajsnödig. Övertyga båda att det är dags att gå hem. Fixa badkläder, busa i poolen i två timmar samtidigt som du är 120% på din vakt att båda har huvudet ovanför ytan. Upp med barnen, torra handdukar, på med kläder, ungarna vrålhungriga, fixa mellanmål, försöka duscha själv. På med finkläderna till restaurangen, boka taxi, ena ungen spiller ner sig under tiden, nya kläder, iväg till restaurang, hoppas att båda har energi nog att orka, hem, bad, pyjamas, tänder, läsa, natt. Kolla att badkläder hänger till tork, finns frukost till imorgon, torka av i köket, planera morgondagen.
  Med hjälp: Vakna, gå upp när man vill, frukosten framdukad, äta med barnen, dra ut på en joggingtur. Kommer hem, barnen färdigfixade, lunchen fixad. Picknick vid havet, extra vuxen att hålla koll och hjälpa, kvalitetsbada i en kvart, sen ligga och läsa, fippla med mobilen och slumra till en stund vid poolen. Mellanmål fixat, gå upp och duscha och göra sig i ordning medan barnen fixas och står där klara i sina nystrukna kläder, taxin väntar. På restaurangen fler vuxna som kan prata och ge uppmärksamhet. När de trötta barnen kommer hem hjälps man åt att göra i ordning för natten. Sen är det helledigt och du kan checka ut medan teamet sköter allt annat.

  Alltså, förstår att det är sjukt mycket skönare att åka med hjälp! Samtidigt, med full rulle i vardagen, bostadsbyte varannan vecka för barnen, förskola på heltid, ny tjänstepersonal som kommer och går, alltid en massa människor i hemmet, kanske det ändå vore skönt för barnen att bara få umgås med sin mamma? Är själv ingen introvert person men skulle inte palla en vardag med så mycket nya människor hela tiden. Nästa vecka är det ju helt lugnt igen, varför inte försöka under semestern, ta det i sin egen takt och bara umgås och slappa. Kan ju se det som en utmaning och inte en uppoffring.

  Svara

   ”Kvalitetsbada”, låter ljuvligt!

   Svara

  En ecstasypåverkad Oligarch gör rivieran bättre än blondinbella. Hon är ju fan clueless vad gäller området och utbud samt att hon är en nobody där nere

  Svara

  Isabella beter sig själv som ”Ett vuxet barn”. Hon har inte förmågan att själv klara av praktiska ting. Då blir det fullständig kaos, kan jag tänka mig. Hon är i stort behov att omge sig med vuxna ansvarstagande personer i princip 24/7.

  Svara

   Men hon klarade sig själv som barn och tonåring?

   Svara

  Jag är mammaledig med mina 3 barn just nu. Dom två äldsta har sommarlov från föris i 10 veckor o min mans semester börjar senare. Skulle mer än gärna ha någon som städade, plockade, fixade, donade, hämtade saker, uträttade ärenden, lagade mat, följde med på utflykter o även passade barnen ibland. Skulle vara underbart faktiskt. Skulle på riktigt leda till mer umgänge med barnen för mig eftersom någon annan skulle fixa allt det som jag annars springer runt o gör. Då har jag ändå en man som kommer hem på kvällen o lagar middag, vilket Bella inte har. Tycker att Bella gör mkt tveksamma saker men just detta förstår jag fullt ut. Mina barn är alla lite yngre än bellas men kan tänka mig att jag tycker samma om några år. Jag gör mkt utflykter själv med barnen o dom skulle vara helt sjukt mkt lugnare om det fanns en till vuxen med som hade betalt för att styra upp saker o ting.

  Svara

   Omg. Här snackar vi power! TRE så små, själv på dagarna! Jag har två (7,4) och har varit själv med dem på somrarna från start. Det var svettigt och att börja jobba igen och komma in i rutinerna var inte helt fel. All respekt till dig trebarnsmamma! 💪🏻

   Svara

    Men tack!! Blev glad!

    Vad jag egentligen ville säga är att jag tycker att man måste testat på att vara själv med 2 (eller fler) småbarn en längre period för att ”döma” Bella i denna fråga. Tror dom flesta som har den erfarenheten kan förstå hur hon tänker o kanske till o med blir lite avis (som jag:)).

    Svara

     Och jag. Fast sen om vi skulle få det så skulle vi nog inte riktigt kunna njuta av det …

     Svara

  Fast inte så konstigt, att åka utomlands ensam med 2 små barn är ju såklart jätte kul att få tid ihop med barnen, men inte så mycket vila för föräldern. Tex kan man ju inte ligga och blunda i en solstol vid poolen, barnen kan ju ramla i poolen, man kan inte duscha hur länge som helst för barnen som kommer komma in och vilja fråga saker eller säga saker, mm.
  Det helt enkelt krävande att resa ensam med 2 barn, speciellt om föräldern vill kunna vila, många åker ju utomlands med tex barnen mormor/farmor/kompis med egna barn/ partnern, eller liknande så man kan hjälpas åt med barnen.

  Svara

   Så konstigt att folk inte kan prata med sina barn? Isabella har ju inga spädbarn längre. Jag kan säga till mina att mamma ska duscha, ni får vänta…

   Svara

    Klart man kan prata med dem, men du kan inte gå till stranden och vila i en solstol utan måste hålla koll på barnen, du kan inte släppa dem med blicken för länge då barn lätt kan gå vilse eller i värsta fall t.o.m bli kidnappad. Om du har barn borde du förstår hur svårt det är att resa helt ensam med 2 barn och att det inte blir mycket till vila för föräldern.

    Svara

  Jag är så fruktansvärt trött på IL. Det finns inget girl power över henne. Vad bidrar hon med förutom att uppmuntra till att åka privatjet, fnissa och lägga huvudet på sned a la två hjärnceller? Skönhetsingrepp, smink, brun utan sol och uppfylla den fantastiskt snäva rollen om hur en kvinna ska anpassa sig efter patriarkatets normer, utseendemässigt och beteendemässigt. Gud vad jag hade velat se henne säga ifrån, ha lite skinn på näsan och inte bara stå och skratta hysteriskt åt allt som sägs eller jaga mäktiga, rika män som kan sponsra henne med pengar. Finns inget nytt och revolutionerande gällande detta för kvinnor, bara historia som upprepas. Att hon går sin egen väg och gasar i vänsterfilen får stå för henne, men jag ser bara ännu en kvinna som fallit offer för att försöka passa in i patriarkatets mall. Precis som alla andra influencers som gör fillers och tar perfekta bilder, på perfekta och redigerade kroppar med nya kläder varje dag för att påverka och sälja in livsstilar och fortsätta upprätthålla de här idealen som vi borde komma ifrån. Tjejer och kvinnor må dominera i influencer-branschen, men det är inte girl-power som de försöker få det till. De gör tyvärr vad kvinnor alltid gjort: tjänar pengar på sitt yttre. Ta bara Molly Rustas senaste kampanjbilder för sina badkläder. Finns det någon influencer som inte tar bilder halvt avklädda med plutande läppar, svankande rumpa, sprättben och gör sig till? Jag ser tjejer i 8-års åldern som är lika fixade som en 20-åring med plattat hår, smink och handväska. Ert yttre är inte allt tjejer. Skaffa en bra utbildning och lägg plattången på hyllan.

  Svara

   Spot on! Äntligen någon som ser igenom influencer-BS.

   Svara

  ”Skulle aldrig acceptera att dom bråkade och gnällde” herregud det är BARN! M

  Svara

  Det är inget fel att ta/köpa hjälp. Det är själva kontexten det handlar om. Jag köper både städhjälp och läxläsningtjänst, betalar folk för att klippa mitt hår och göra mina naglar. Det är inte unikt på något sätt.

  Med IL handlar det om kontexten, sättet det framställs på. Det är så sjukt fånigt och hon verkar inte begripa det.

  Svara

   Skulle varit svar till Marie 12:03

   Svara

  kan vi prata om Isabellas verklighetsuppfattning….?
  Hon tror att hon har bott i semesterhuset i en hel vecka

  Svara

   Lite på en höft sådär. Som ett hus för 30 miljoner osv.

   Svara

  Är det bara jag som blir EXTREM provocerad av att hon aldrig svarar på frågorna i sitt eget kommentarsfält? Jag har aldrig skrivit något där själv, men tycker att detta är det mest ignoranta, själviska, översittarbeteende som finns. Om hon skriver om sitt liv och vill att folk ska kommentera det borde hon väl för tusan också svara på följdfrågorna! 😡

  Svara

  Kan inte hjälpa att tycka att det är något komiskt att Bella inte accepterar något gnäll från barnen (obs tycker såklart att barn skall uppföra sig, men de flest 4-6 åringar jag känner ”gnäller” ibland) när hon själv inte ens kan hantera 5 minuters småprat innan ett möte eller att hon känner att hon kan gå mitt i samtal om det inte intresserar henne…

  Svara

   Gnäller de så går hon?

   Svara

  Att hon har med tjejerna är antagligen för att kunna bokföra vistelsen i huset på företaget för att slippa skatta på lön och betala det själv. Om hon rapporterar på bloggen att hon jobbar o har med personal så hålls den fasaden uppe!

  Svara

  Isabella är Just nu I Gtb med Erik Selin, det kan jag lova! Och hon posta o låtsas att hon är i Frankrike. Men hon är i Gtb!

  Svara

   Herregud, berätta mer o vem är med barnen undrar jag.

   Svara

   Att skriva räcker inte. Ge bevis!

   Svara

   Kanske hon som överlämnar barnen denna resan dåe

   Svara

    Tror hon flyger till Frankrike ikväll eller imorgon. Bitch är efter hans pengar!

    Svara

  Tur för IL att Joakim kunde bli hennes svar på varför team med hennes ”diagnos” behövs. Hon tar skydd bakom hans prat och det är falskt bara för han är den första med samma ”diagnos”. Ja tror aldrig han kommer lämna bort sin dotter i andras händer så som hon gör.

  Svara

  Odd verkar klara att ta hand om sina barn även på semestern 🙂

  Svara

  Isabella verkar vara en härlig tjej och duktig entreprenör och mamma.

  Något som känns frågande är sin framgång och hjälp till sina föräldrar.

  Hade jag varit så framgångsrik som Isabella hade jag gett några miljoner till min mamma och pappa.

  Undrar hur givmild hon är.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.